hits

NOE JEG IKKE HAR FORTALT DERE

 • 30.09.2017 kl. 18:56

Hei dere! Har dere en fin lørdag så langt? Det har jeg! Jeg dro ut av huset litt før klokken 10, og kom ikke hjem før for en liten halvtime siden. Jeg har stort sett vært med familien i hele dag, vi tok oss en bytur og kikket rundt og spiste lunsj, før vi kikket litt mer i butikker og så dro vi hjem til de igjen. Da kom søsknene mine og Matias for å spise is, så det var koselig. Etter det tok Matias og jeg turen til byen for å sjekke ut den nye leiligheten til en kompis, og så dro vi hjem. Dagen kjapt oppsummert altså! En skikkelig typisk lørdag, som var veldig fint ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg ikke har fortalt dere enda, men som jeg har visst i maaange måneder nå, er at familien min skal flytte snart. Kjetil (stefaren min) har fått seg jobb i Nederland, så han, mamma og Stella kommer til å flytte dit. Det var altså derfor vi var i Haag i august, for det er den byen de skal flytte til. Han begynner allerede nå til uken, men mamma og Stella flytter ikke dit før på nyåret. Derfor ville jeg tilbringe denne dagen med familien min, siden han flytter i morgen. Det er ikke noe jeg kommer til å skrive mye om siden det handler om familien min og ikke meg (på et vis), men det var jo naturlig å nevne det siden de tross alt skal flytte ut av landet og jeg kommer til å reise endel dit de neste årene. Det blir jo selvfølgelig litt rart å ikke skulle ha de så nært lenger, men jeg kommer jo til å se de ofte uansett og vi har jo bodd mye lenger unna hverandre før! Men da vet dere det iallefall.

Fortsatt fin lørdag til dere ♥

SUNSET DINNERS

 • 29.09.2017 kl. 20:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress and shoes Nelly.com / Purse Cubus

Det siste antrekket fra forrige helg, dette hadde jeg på meg på lørdagskvelden da vi hadde den store feiringen av mormor og morfar ♥ Ikke stor feiring som i massevis av folk, men stor feiring fordi det var 50-års bryllupsdag, selvfølgelig. Vi var kun den aller nærmeste familien der, så det var veldig fint. Jeg kjøpte denne kjolen i sommeren, men det er heldigvis en av de kjolene jeg ikke trenger å pakke ned til vinteren, for den funker jo bra hele året! 

Jeg og kjæresten har begynt på en ny serie på HBO som heter Power, liker den veldig godt hittil! Den handler kort fortalt om et narkokartell i New York. Litt som Narcos bare at her er det mer luksuriøst og rike folk. Skal nok fortsette å redigere video også, jeg spilte nemlig inn en i dag! Så den kommer i løpet av helgen. Hadde nesten glemt det av denne uken, men så kom jeg på det i dag. Jeg har jo lovt ukentlige videoer, så det må jeg holde! 

Husk å stille spørsmål i dette innlegget som kjæresten min skal svare på!

DET ER SÅ VIKTIG

 • 29.09.2017 kl. 12:50

Gooood fredag!! Føler seriøst at jeg nettopp sa det, men plutselig har det gått en hel uke igjen. Sola skinner fortsatt, og det smitter jo over på humøret også, så jeg er i kjempehumør i dag! Startet dagen uten alarm faktisk, men våknet likevel på den tiden alarmen pleier å gå. Men det er jo deilig å våkne tidlig og uthvilt da. Så jeg hadde en rolig start på dagen, og så tok jeg turen til byen og gikk opp til Fjellstua. Jeg ville ha en aktiv start på dagen, så da var det fint med en gåtur. Jeg er jo ganske støl i arma etter vaksinen i går, så da holdt det å bruke beina i dag, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sagt tok jeg vaksine i går, og nå er jeg altså ferdig med HPV-vaksina, endelig! Den er jo i tre doser over seks måneder, så det har jo tatt litt tid å bli ferdig, selv om selve vaksina ikke akkurat tar lang tid. Jeg håper mange av dere har tatt den/har tenkt til å ta den? Det er jo faktisk en viktig vaksine, siden nesten alle tilfeller av livmorhalskreft skyldes viruset HPV. Så det at alle kvinner født i 1991 eller senere får denne vaksina gratis, det er jo helt fantastisk! Jeg snakket litt med helsesøstra i går og hun fortalte at vanligvis koster én dose 1200 kr, så dere kan jo tenke dere hvor dyrt det blir, siden man skal ta tre doser. Jeg syns ikke den var noe vond heller, det er jo bare et lite øyeblikk så er du ferdig! Så jeg håper dere som ikke har tatt den enda har tenkt til å ta den, det er jo ut 2018, men tiden går jo veldig fort og som sagt tar det seks måneder før du er ferdig. Bare ring legen eller en helsestasjon, så får du komme innom og ta den ♥ Har du tatt den? 

CONFUSED

 • 28.09.2017 kl. 13:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ullkjole og faux fur Farmor Ingvarda (samarbeid) / Hæler Nelly.com

Jeg kom plutselig på i dag at jeg har jo to antrekk fra helgen som jeg ikke har vist dere! Så det var jo kjekt å komme på, haha. Her har dere det ene iallefall! Ikke et helt passende antrekk til været ute, men passende til sesongen vi egentlig er i nå. Det er jo ikke ukjent at været her kan være veldig forvirra, men det er jo egentlig helt greit at det går denne veien, til tross for at jeg egentlig kunne tenkt meg å gå i høstklærne mine nå. Det er vel ikke mange ukene til det blir skikkelig kaldt og jeg begynner å klage, så jeg får bare nyte det som det er nå. 

Nå skal jeg snart ut døra for en koselig lunsj, og så skal jeg hjelpe mamma med noen bilder, og så skal jeg ta vaksine. Endelig tid for siste dosen av HPV, nå er jeg så klar for å bli ferdig! Håper dere har en fin dag ♥

Husk å stille spørsmål i dette innlegget som kjæresten min skal svare på!

SPØRSMÅLSRUNDE - KJÆRESTEN MIN SVARER!

 • 27.09.2017 kl. 21:40

Det er på tide at dere får bli enda bedre kjent med meg, men denne gangen fra noen andre sitt synspunkt! Jeg har sett mange andre gjort dette og det er så artig å lese, så da tenkte jeg å gjøre det samme. Nå får dere altså stille de spørsmålene dere vil om meg og forholdet vårt, så skal Matias svare på de om noen dager! Det kan f.eks være spørsmål som "Hvordan er Malin om morgenen?" eller "Hvem av dere er mest sta?", om dere skjønner? Så still de spørsmålene dere vil så svarer Matias når vi har fått inn nok spørsmål! ♥

INFLUENCER

 • 27.09.2017 kl. 11:29

Hei dere! Nå er det full multitasking på gang her, jeg skal straks på jobb så nå sitter jeg og spiser mens jeg blogger, ganske stress egentlig. Jeg har ikke gjort noe hittil i dag, men ender likevel opp med dårlig tid, hvor typisk er ikke det? Menmen. Jeg er veldig glad for at så mange likte gårsdagens innlegg, jeg er tydelig ikke alene om disse opplevelsene. Det viktigste er jo å ikke la seg påvirke av sure kunder, da tror jeg at jeg hadde blitt gal til slutt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
T-shirt Bershka / Skirt Bikbok / Denim jacket Topshop / Sneakers Nike Air Force 1

Her har dere gårsdagens antrekk! Et ganske sommerlig et, merkelig nok i slutten av september. Får bare benytte meg enda litt mer av sommerklærne mine, det blir vel nok av tid til strikkagensere og boots. Jeg hadde glemt av denne t-skjorten nå, selv om det bare er litt over en måned siden jeg kjøpte den, men jeg har så mange hvite t-skjorter med motiv på nå at det fort kan gå litt i glemmeboksen. Digger den da! 

Ha en fin dag dere ♥

KJÆRE KUNDER...

 • 26.09.2017 kl. 21:20

Jeg har nå jobbet i butikk i nesten fem år (og litt i kiosk før det), og på den tiden har jeg fått endel erfaringer med kunder, både gode og dårlige. Dette innlegget er ment litt for å hjelpe kunder litt bedre med å forstå hvordan det er å jobbe i butikk. Ta det med en liten klype salt. 

KJÆRE KUNDER...

... Kommer du inn rett før stengetid regner jeg med at det er fordi du trenger noe spesifikt, og da vil jeg gjerne hjelpe deg med å finne det fortest mulig. Hvis du bare vil kikke litt rundt må du gjerne heller komme tilbake dagen etter, og ikke når vi holder på å stenge.

... Bare fordi jeg er ung betyr ikke det at jeg ikke kan noe, så gi meg en sjanse før du sier at du vil snakke med noen eldre. 

... Ikke bli sur på meg fordi noe er utsolgt, det er ikke min feil at det er en populær vare. 

... "Unnskyld, jobber du her?" Helt greit at du spør om dette når jeg står ute i butikken, men om jeg står bak kassen er det vel ganske tydelig at jeg jobber der? 

.... Er prislappen borte betyr det ikke at varen er gratis, du må betale for den uansett.

... Bare fordi jeg jobber i butikk betyr ikke det at jeg er mindre verdt enn deg og at du kan kjefte og si hva du vil til meg. 

... Det er faktisk ikke lett for oss å gjette hvilken størrelse du bruker, så vennligst ikke sett oss i den situasjonen. Du har på deg klær fra før av, de har en størrelse, la oss ta det derfra heller.

... Ikke spør om jeg kan slå inn varene fortere fordi du har dårlig tid. Jeg gjør det så fort jeg kan uansett, og hvis du har så dårlig tid som du sier bør du vel heller la være å handle? 

... Det er ikke jeg som bestemmer prisene, så ikke bli sur på meg for at en vare har gått opp i pris eller bare koster litt mer enn du vil betale for den. 

Ellers er heldigvis de fleste kundene veldig greie og hyggelige å snakke med/hjelpe ♥

Noen andre her som også jobber i butikk og kjenner igjen noen av situasjonene ovenfor? 

 

SUNSET WALK

 • 26.09.2017 kl. 12:07

Jeg endte plutselig opp med veldig dårlig tid i går kveld da jeg skulle ut og gå en tur. Jeg gjør det vanligvis i åtte-tiden, men så så jeg at solen går jo ned før halv åtte, så da måtte jeg plutselig få opp farta. Det gikk fint da, og jeg endte opp med å gå opp Fjellstua under solnedgangen, som selvfølgelig var veldig vakkert. Kjekt å se at det var så mange andre som gikk også, følte nesten det var kø både opp og ned trappene, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så fint! Været er like bra i dag heldigvis, så det skal nytes. Nå skal jeg lage meg noe lunsj, og så skal jeg møte en venninne. Koselig! Ha en fin dag, dere ♥

HVOR ER JEG I LIVET?

 • 25.09.2017 kl. 20:21

Akkurat nå, på denne alderen, føler jeg at jeg er i en litt rar fase av livet. En fase der jeg konstant går og tenker på hva det neste jeg skal gjøre er, og å finne ut av det er virkelig ikke lett. Hvor vil jeg? Hva skal jeg gjøre? Jeg trives veldig godt med hvordan dagene mine er nå, men jeg kan jo ikke la være å tenke på neste høst heller. Det er lenge til nå, men plutselig er den her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror noe av det som også gjør det så forvirrende er at jeg har mange jevnaldrende venner som er i så utrolig ulike faser av livet. Misforstå meg rett, jeg elsker vennene mine og er så glad for at jeg har de og ville ikke byttet de ut for noe i verden, men man kan jo ikke bli annet enn litt forvirret når alle på en måte er i ulike faser. Jeg har venner som studerer, venner som gjerne drar ut nesten hver helg, venner med barn, venner med vennepar og dobbeldates, og så har vi meg da. Hvor i alle dager er jeg egentlig? Jeg prøver å finne ut hva jeg vil drive på med, som for øyeblikket er tekst-, bilde-, og videoprodusering, jeg vil være sosial av og til, men ikke for mye for da blir jeg sliten, og jeg sjekker konstant Finn.no for å se om det har dukket opp nye potensielle leiligheter for meg og kjæresten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke interessert i å dra ut hver helg, jeg vil ikke ha barn før om mange år, jeg har ingen behov for dobbeldates, og jeg er heller ikke klar for å studere. Likevel er jeg jo glad for at jeg har venner i de ulike fasene, for det har liksom ingenting å si når vi møtes. Det er gøy å høre om venninner sine turer på byen, jeg syns det er koselig å møtes på kafé og catche opp, og å se hvor god mor venninna mi er. Jeg syns det er fint å bo med kjæresten min, men ikke ha det behovet for å se hverandre hele tiden. Da setter vi pris på å sees når vi er ferdig på jobb, eller å legge oss sammen når vi har hengt med hver våre venner på kvelden. Og så trives jeg veldig godt i mitt eget selskap, spesielt når jeg blir sittende lenge for å lage et blogginnlegg, eller redigerer bilder jeg har blitt veldig fornøyd med. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, for dette er egentlig bare tanker som kom meg til en kveld jeg prøvde å sove. Det er jo som oftest da de kommer. Det jeg prøver å si er vel egentlig bare at det er en forvirrende tid i livet, og jeg prøver egentlig bare å finne ut og forstå en hel drøss med ting, og av og til blir det litt mye for det lille hodet mitt. Men jeg tror og håper at det er ganske vanlig på denne alderen, det hadde jo vært litt kjedelig om vi visste alt vi skulle resten av livet. 

EN FRISK START

 • 25.09.2017 kl. 15:44

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag! Jeg har faktisk ikke rukket å sette meg ned før nå, denne dagen har gått i ett hittil! Dagen startet tidlig med en god treningsøkt, og da jeg kom hjem bare spiste jeg frokost og tok en rask dusj, før jeg satte igang med en skikkelig rengjøring her. En liten høstrengjøring kan man vel si, selv om det føltes mer ut som en vårrengjøring med de 20 gradene som er ute i dag. Sommeren er tilbake? I litt over to timer holdt jeg på, så nå er soverom, gang og kjøkken shinet. Jeg bør egentlig rydde litt i skap også, men det får bli en annen dag. Da jeg var ferdig tok jeg turen til butikken for ukeshandelen, og da kjøpte jeg litt blomster også for å få litt mer liv her. 

Jeg burde vel egentlig vært litt mer ute i fineværet i dag, men jeg måtte bare prioritere rengjøringen i dag. Det er jo faktisk meldt bra vær hele uken! Jeg får heller gå en tur i fineværet senere, det må jo til ♥ Hva gjør dere i dag? 

TAKKNEMLIGHET

 • 24.09.2017 kl. 19:52

Tidligere i dag kom vi hjem fra en fantastisk helg med familien min, og jeg sitter igjen med så mye takknemlighet! Jeg har virkelig en helt fantastisk familie, med virkelig de beste besteforeldrene man kan få. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten de, og det har vært så hyggelig å feire ekteskapet deres denne helga ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden vi kom hjem har jeg faktisk vasket bilen min! Det er en første gang for alt, hehe... Jeg fikk en god del hjelp fra Matias da, naturligvis siden jeg ikke har vasket bil før. Jeg er ikke så flink til å ta vare på bilen min med tanke på vasking osv, så det var jo flaut lenge siden sist den fikk seg en vask. Men nå er den fin og ren iallefall! Jeg tror nok at den dagen jeg kjøper en bil som er mye nyere kommer jeg til å være flinkere til å ta vare på den, men jeg bryr meg liksom ikke så mye nå med denne siden den er 16 år gammel. Men jeg bør nok få vasket den oftere da, så det skal jeg prøve å bli flinkere til. 

Jeg skulle egentlig på trening i kveld, og var ganske fastslått på at jeg måtte gjøre det, for hvis ikke må jeg ta igjen denne uka neste uke. Men så var jeg virkelig ikke i modus, så jeg fant ut at jeg heller screenshotter økta jeg skulle ta (kanskje vanskelig for dere å skjønne, men jeg kan ikke se tilbake på økter fra tidligere uker, så da må jeg screenshotte), og så tar jeg den i tillegg til øktene for neste uke. Så ordner det seg tenker jeg, hehe. Ha en fortsatt fin søndagskveld ♥

DENNE UKENS VIDEO!

 • 24.09.2017 kl. 11:00


God søndagsmorgen, dere! Vi har nettopp spist en god hotellfrokost (favoritten!), og snart er det på tide å sjekke ut herfra. Jeg har hatt en så fin helg her, med den fineste familien. Det har vært så fint å våkne opp og se ut vinduet til sjøutsikten og strålende sol. Virkelig noe jeg setter pris på. 

Her har dere iallefall denne ukens video! Jeg ville gjøre en tag video, så jeg googlet litt rundt, og det er jo faktisk uendelig med tagger man kan gjøre. Jeg endte opp med en tag med diverse spørsmål, håper dere liker den! Jeg må nok gjøre en Get to know me - tag en gang også slik at dere kan bli enda bedre kjent med meg. Som alltid må dere gjerne komme med forslag til videoer dere vil se i kommentarfeltet, og gå gjerne inn og abonner på kanalen min ♥

WORKOUT AND SWIM WITH A VIEW

 • 23.09.2017 kl. 13:39

Hei, lørdag! Her har vi faktisk hatt en ganske aktiv start på dagen! Etter frokost gikk vi bort til treningsrommet, som faktisk hadde overraskende mye utstyr. Da fullførte jeg økten jeg har utsatt hele uken, så det er godt å ha det overstått. Jeg hadde den samme økten for ett par måneder siden og jeg husker hvor grusom den var, så derfor har jeg bare utsatt den. Ikke lurt altså. Det ble en varm fornøyelse med tanke på at det ikke var mye ventilasjon der. Etter det var det rett bort til det lille badelandet som er her, for litt bading. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er jo helt nydelig her, og som dere kan se hadde vi fin utsikt både under treningsøkten og badingen! Nå er det snart lunsj, så jeg skal ordne meg litt så jeg ser litt freshere ut. Jeg ble plutselig veldig søvnig, noe som ikke er rart etter all badingen. Dette blir nok det eneste innlegget i dag, jeg skal nyte resten av tiden sammen med familien min, og det er ikke så mange som er inne og leser blogg på lørdager uansett. I dag er det feiring av mine fine besteforeldre som har 50 års bryllupsdag i dag, gratulerer verdens beste mormor og morfar ♥ Det er da vi snakker relationship goals altså! 

​Ha en fiiiin lørdag videre ♥

WEEKEND LOCATION

 • 22.09.2017 kl. 18:58

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er vi i helgen! På hotell på et lite sted ved sjøen (det er ei øy, så det sier vel seg selv egentlig), og jeg tror det blir veldig fint å tilbringe helgen her, sammen med kjæreste og familie ♥ Hotellet er kjempekoselig, og rommene er delt inn på flere ulike hus. Vi har sjøen rett utenfor hotellrommet vårt, så dette blir kjempefint. Tror det blir godt med en helg borte fra "sivilasjonen", selv om det er wi-fi her, hehe. Vi er jo her tross alt for å feire mormor og morfar sitt gullbryllup! Skal prøve å få tatt masse bilder her også, så de får dere se senere. Ha en fin fredagskveld ♥

BUSY DAY

 • 22.09.2017 kl. 13:10

Hei dere, nå er helgen snart her! Jeg er i mye bedre humør i dag, mye fordi jeg har fått en god natts søvn, og fordi jeg bestemte meg for at jeg skulle være i godt humør igjen i dag. Livet må jo gå videre! Jeg startet dagen med å ta selvbruning slik at jeg er fin og brun til helga, vi skal jo reise bort! Mormor og morfar har gullbryllupsdag, så det skal vi feire på hotell et godt stykke herfra. Gleder meg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har nettopp spilt inn denne ukens video, så den kommer i løpet av helgen, jeg må bare se når jeg rekker å redigere den. De neste timene blir nok ganske hektiske, jeg må til byen og ordne litt forskjellig, også må jeg få pakket tingene mine også. Det vil si jeg må planlegge antrekk for helgen, og det i seg selv er jo en liten utfordring. Men nå må jeg begynne å bevege på meg her, håper dere får en fin start på helgen! Hvilke planer har dere?

EN LITEN NEDTUR

 • 21.09.2017 kl. 14:29

Hei, fine dere. Dere har jo ikke hørt så mye fra meg det siste døgnet, og det er rett og slett fordi jeg har hatt mye annet å tenke på. Nærmere bestemt en leilighet. Vi var på visning av en leilighet i går som vi virkelig forelsket oss i, så i dag var det på med budrunde. Jeg sov så dårlig i natt fordi den leiligheten tok over alt av tanker, så det var en lang morgen med budrunden som vi til slutt måtte gi oss på. Veldig trist, for den leiligheten føltes virkelig perfekt for oss. Men det er jo en mening med alt, så det er vel en annen leilighet som er ment for oss. Vi får bare fortsette jakten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Humøret mitt er ikke helt på topp i dag på grunn av dette, og det at jeg går på lite søvn og ikke så mye mat hjelper jo heller ikke. Jeg tar meg denne dagen til å ikke føle meg helt på topp, så får jeg heller være tilbake i morgen. Jeg skal snart ta meg en god dusj, og så tror jeg det blir junk food til middag. I morgen skal jeg spille inn video til dere, jeg kan jo ikke droppe den ukentlige videoen! Håper dere har det fint ♥

OFF THE SHOULDER

 • 20.09.2017 kl. 16:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bluse fra Cubus

Plutselig var jeg ferdig på jobb og hjemme, tiden flyr altså! Jeg måtte prioritere å lage meg middag før jeg blogget, mat er det første jeg tenker på når jeg kommer hjem fra jobb, hehe. Jeg fant frem denne blusen i dag, den har hengt i skapet mitt men jeg har bare glemt av den hele sommeren! Så da måtte jeg bruke den før det blir for sent, denne er jo ganske sommer og ikke akkurat så passende til høsten. Jeg ser for meg at det blir den siste dagen i år med sommertopper, jeg er jo tross alt egentlig i høstmodus og vil helst bare gå i chunky knits hele dagen lang, og drikke kakao med krem og marshmallows oppi ♥ Håper dere har en fin dag!

THE BEST DRESSES YOU CAN WEAR...

 • 19.09.2017 kl. 21:51

... are the ones you can wear with both sneakers and heels. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjole Farmor Ingvarda (merke: Saint Tropez) / Armbånd Farmor Ingvarda (merke: Syster P) / Sko og veske Nelly.com I samarbeid med Farmor Ingvarda

Hvor fantastisk er det ikke med fine kjoler som kan brukes både med sneakers og med hæler? Jeg paret denne med noen rosa velvet sko og jeg likte veldig godt den kombinasjonen. 

Jeg kom hjem fra jobb for en times tid siden, og nå er jeg sliten etter dagen, men det er jo så godt også. Forhåpentligvis blir det ikke vanskelig å sovne i kveld, jeg føler jeg kunne lagt meg nå! Men før det tror jeg faktisk at jeg skal joine kjæresten og se fotball på TV, bare av den enkle grunn at jeg ikke har noe å se på TV akkurat nå, så jeg er med andre ord ganske desperat, hehe. Håper dere har hatt en fin dag!

AUTUMN LOOK

 • 19.09.2017 kl. 12:44

Fin tirsdag dere! Jeg har hatt en rolig start på dagen, jeg sov så dårlig i natt, så da brukte jeg morgenen på å lade opp til jobb om en times tid. Jeg har også planlagt litt innlegg fremover, så jeg har vært litt produktiv også! Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb, men før det måtte jeg få opp et innlegg til dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er jo veldig glad i mørkere leppestifter, så en av tingene jeg gleder meg mest til når høsten kommer er å bruke mørke leppestifter igjen! Litt mørkere bærtoner er favoritten, så det blir flittig brukt nå fremover. Så i dag har jeg sminket meg litt mer for høsten, selv om været ute ikke tilsier høst helt enda. Jeg tenkte kanskje å lage en video der jeg viser dere hvordan jeg lager looken? Det er veldig enkelt altså, så dette får hvem som helst til. Isåfall kan jeg lage videoen neste uke ♥ Hva syns dere? 

SPARE ELLER OPPLEVE?

 • 18.09.2017 kl. 22:42

Penger, dere. Et tema man kan snakke i det uendelige om, og som faktisk påvirker livet helt utrolig mye. Spesielt i den alderen jeg er i nå, eller egentlig fra man blir 18 år typ til... for alltid? Slutter man egentlig noen gang å spare penger? Jeg aner ikke, men akkurat nå er iallefall sparing sykt viktig. Vi er jo på leilighetsjakt og prøver å komme oss inn på boligmarkedet, og det er søren ikke lett altså. 

I fjor var fokuset mitt egentlig bare på jobb, og jeg sparte en god del penger på det året, mye fordi jeg brukte så mye tid på jobb at jeg ikke hadde tid til å bruke det på noe annet. Litt shopping ble det naturligvis, men ja, mye sparing ble det. I år har fokusert mitt vært ganske annerledes, mye fordi fokuset har vært på meg selv. Jeg bestemte meg for at dette var året mitt, og jeg har reist mye. Jeg har brukt mye penger på å reise og oppleve rett og slett. Ja, jeg skulle gjerne hatt enda litt mer penger på sparekontoen akkurat nå, men herregud så mye bra jeg har opplevd i år! Jeg har faktisk ikke ord altså, jeg har så mange opplevelser jeg aldri skulle vært foruten. 

Men så kommer liksom det punktet når man tenker på hvor mye man kunne spart om man ikke hadde gjort alle de tingene, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg har tenkt det mange ganger. Ja, det hadde vært greit å ha enda litt mer penger nå, men for et kjedelig år jeg hadde hatt i år da. Jeg har likevel fått spart opp endel, men dette året kjente jeg at jeg heller ville være rik på opplevelser, gjøre ting for min egen del. Og det har vært helt fantastisk! Fremover kommer fokuset til å være på å spare, så skal vi se det går seg til.

Men det er virkelig vanskelig å skulle finne en balanse mellom å spare og å leve, for det å gjøre begge deler, DET er ikke lett. 

DU VET HVA SOM SKAL TIL

 • 18.09.2017 kl. 12:24

Hei dere, og god mandag og ny uke! Denne dagen kan jo ofte være veldig tung, selv våknet jeg opp med tidenes IKEA-poser under øynene. Da var det rett på med øyemasken, så nå føler jeg meg litt mer fresh og våken iallefall. Det ble ikke trening på meg i dag tidlig siden jeg føler meg helt ødelagt i kroppen etter lørdagens økt, så jeg får heller satse på en gåtur senere. Litt bevegelse trenger disse støle beina mine iallefall. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror vi alle trenger litt ekstra motivasjon på mandager, så jeg vil gjerne prøve å bidra litt med dette i dag! Husk at du selv kan gjøre denne uken til den beste, mye kommer fra innstillingen din. Fokuser på det positive, legg hyggelige planer med venner og familie når du har tid til det, og gjør ting du liker. Du vet selv hva som skal til for å få en bra uke! 

Nå skal jeg lage en liten handleliste for uken og komme meg avgårde for å handle! Senere skal jeg plukke opp lillesøster på skolen, og så får hun bli med oss på visning. Greit med en ekstra kritiker, hehe! Ha en fin mandag, dere ♥

WEEKLY REFLECTIONS #6

 • 17.09.2017 kl. 20:25

Disse innleggene begynner det å bli en stund siden jeg har skrevet nå, men det er rett og slett fordi det ikke har skjedd så mye at jeg har følt et behov for å skrive det. Men siden det er en liten stund siden sist tenkte jeg at det var fint å skrive et nå! Det er ikke alltid nødvendig hver uke, men en gang i blant er da greit i de periodene det ikke skjer så mye iallefall. 

Denne uken som har vært har vært veldig fin, og jeg føler jeg har hatt en god blanding av å være sosial, trene, blogge, og så har jeg jo inngått et nytt samarbeid. Det som ikke har vært helt bra er at jeg ikke har gått så mange skritt som jeg helst vil, da det ikke har blitt noe særlig til gåturer. Det var ett par dager det regnet så mye at det ikke gikk, men ellers har jeg ikke hatt noen unnskyldninger. Så det håper jeg på å forbedre neste uke. Treningen ellers er jeg fornøyd med, jeg har hatt fire gode styrkeøkter, og jeg må selvfølgelig dra frem økten fra i går som jeg forbedret med fire minutter siden jeg sist tok den for fire måneder siden. Det merkes godt i kroppen i dag da! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ukens favoritt var uten tvil denne jakken fra Cubus, jeg er så forelsket i den og har brukt den hver dag siden jeg kjøpte den - SÅ fin ♥

Neste uke har jeg gledet meg til en stund nå, for til helgen skal jeg og kjæresten på tur med familien min, i forbindelse med mormor og morfar sin gullbryllupsfeiring! Så det blir en helg på hotell med mine nærmeste, og det blir så fint ♥ Vi skal nok også på ett par visninger til uken, det begynner å bli noen uker siden sist men det har rett og slett ikke vært noe interessant på markedet. Det blir ett par dager med jobbing også, så det gleder jeg meg til siden jeg ikke jobbet noe forrige uke. 

Nå skal jeg fortsette å gjøre det jeg har gjort i hele dag - ingenting. Eller, vi har fått ryddet litt nå i kveld slik at det ser greit ut til en ny uke, og jeg har tatt på en ansiktsmaske som må av asap, for nå klarer jeg ikke bevege ansiktet mitt lenger, haha! Fortell meg om noen av deres planer for uken ♥

DEN ALLER FØRSTE GANGEN...

 • 17.09.2017 kl. 13:00

God morgen, søndag! På sløve søndager er det vel lov å si god morgen så sent? Jeg har ikke så mye å fortelle siden sist siden alt jeg har gjort er å slappe av, så i dag tenkte jeg heller å snakke litt om fortiden. Jeg syns det er så gøy å lese slike innlegg på andre blogger, så jeg samlet noen punkt fra Marthe Borge sine innlegg som jeg kunne fylle ut selv. 

Første gang jeg farget håret... Var vel i åttende klasse tror jeg, da mamma bleiket håret mitt. Det ble veldig mye lysere, men håret mitt var vel egentlig mer gult enn blondt. Kjempefint, hehe!

Første gang jeg ble dumpet... Var på barneskolen en gang, så det var altså ikke et veldig seriøst forhold akkurat, hehe. Men husker jeg det rett ble jeg dumpet via bestevenninnen min som fortalte det til meg på vei hjem fra skolen. Ah, ung kjærlighet altså. Jeg kan ikke huske å ha tatt det noe tungt da, så jeg var nok ikke kjempeforelska akkurat. 

Min første ordentlige fyll.. Var, "kjedelig nok", etter jeg hadde fylt 18. Det var ikke veldig mye alkohol jeg hadde smakt på før jeg fylte 18, og jeg turte rett og slett ikke bli skikkelig full før jeg gjorde det lovlig, haha. Da jeg først fylte 18 ble det riktignok mye festing, men første gang jeg ble så full at jeg slet med å huske ting dagen etter, var på nissefesten før jul. Jeg hadde jo vært ordentlig full nok av ganger før det, men denne kvelden var jeg faktisk helt krise. Matias lar meg aldri glemme det, for han kjørte oss nemlig fra vorset til nissefesten denne kvelden, og jeg var visstnok veldig travel. Ikke vet jeg, for jeg kan ikke huske noe fra den bilturen. Han skulle på jobb kun noen timer senere, så jeg tror ikke han satt helt pris på at jeg begynte å spamme han med telefonsamtaler i det øyeblikket han kom hjem, for jeg var nemlig sikker på at jeg hadde lagt igjen husnøklene mine i bilen hans. Dette var jo over ett år før vi ble sammen, så det var ikke greit at jeg holdt på sånn, haha. Det endte med at jeg sto utenfor huset mitt og gråt da jeg kom hjem fordi jeg ikke hadde husnøkler, men mamma kom selvfølgelig og åpnet da jeg ringte henne. Morgenen etter fant vi husnøklene i teppet i gangen vår, så jeg hadde aldri hatt de med meg engang. 

Min første utenlandsreise alene.. Var da jeg flytta til New York! Litt av en utenlandstur å begynne med, hehe. Jeg ble så vant til å fly på det året at det å skulle sitte åtte timer på et fly alene var null stress. 

Min første ordentlige kjæreste... Var på ungdomsskolen, i åttende klasse tror jeg? Eller, ordentlig og ordentlig da, det kan vel diskuteres. Jeg tror ikke det var mange månedene det varte, men han endte i ettertid opp med å bli en av mine aller beste venner, så jeg er så glad for at det heller gikk den veien. 

Mitt første møte med alkohol... Var før juleballet i 2011. Tre måneder før jeg fylte 17, og jeg tror jeg må ha vært en av de siste av vennene mine som smakte på alkohol, men akkurat det brydde jeg meg ikke noe om. Jeg smakte vel typ tre super av en cider, og følte meg selvfølgelig veldig påvirka, så jeg turte ikke drikke noe mer. Mamma kjørte meg og ei venninne til juleballet den kvelden og foreslo at vi tok en tyggis før vi skulle inn, hehe. 

Min første ekstrajobb... Var som VG-selger i nabolaget. Det var ikke lettjente penger for å si det sånn, da det var så mange blokker i nabolaget mitt og det var vanskelig å komme seg inn der og selge. I tillegg var det en gutt som hadde solgt aviser i min rute, så det var jo lite kult da. 

Min første hjemmefest...Var da jeg fylte 18 år. De fleste var ikke gammel nok til å dra på byen på denne tiden, så da ble det hjemmefest. I ettertid fant vi gelé bak kjøleskapet etter alle jellyshotsene. Ikke spør meg hvordan. 

Håper dere likte innlegget ♥

STOLT AV MEG SELV

 • 16.09.2017 kl. 19:26

I dag tidlig dro jeg på trening for å fullføre den økta jeg la ut i går, og i forkant og mens jeg holdt på, og da jeg var ferdig egentlig, lurte jeg på hvorfor i alle dager jeg orket. Jeg skal ikke legge skjul på at den økta er grusom liksom. Men jeg fullførte, og det er jo så godt når man er ferdig. Og vet dere hva? Jeg forbedret tiden min med fire minutter! Jeg er så stolt av meg selv, og det viser jo bare at jeg er i bedre form enn for fire måneder siden, så det var kjekt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er helt ødelagt i kroppen nå, så resten av kvelden skal tilbringes i senga foran tv-en. Tidligere i dag så jeg Stella spille sin første fotballturnering, og det å se en liten gjeng seksåringer løpe etter ballen (og noen ligge for seg selv og rulle i gresset) er jo så god underholdning, haha! Så dro jeg og kjæresten en liten tur til byen, så dette har vært en fin lørdag! Håper deres har vært fin også ♥

WEEKEND WORKOUT - NO EQUIPMENT NEEDED

 • 15.09.2017 kl. 12:43

God fredag, dere!! Plutselig står enda en helg foran oss, dette går jo så fort. Fant nettopp ut at det er akkurat 100 dager til julaften også, iiih ♥ Jeg kom nettopp hjem fra trening, det ble en uvanlig sen økt i dag (jeg foretrekker definitivt å være der ganske tidlig), og det angret jeg ganske fort på da jeg så hvor mange folk det var der. Jeg tenkte iallefall å tipse dere om en økt om dere vil være litt sprek i helga, dette er en challenge som jeg delte for noen måneder siden, og den er tøff altså! Det er en challenge fra min treningsguru Kayla Itsines, og jeg tok denne for ganske nøyaktig fire måneder siden, så jeg tenkte å prøve meg på den igjen i helga for å se om jeg har noe fremgang! Det forventer jeg nesten altså, nå når jeg har trent programmet hennes i 16 uker. Det er ganske enkelt og straight forward, du bare tar tiden på hvor lang tid du bruker på å gjennomføre følgende:

 • 15 squats
 • 15 lay down pushups
 • 20 snap jumps
 • 15 straight leg sit ups
 • 15 broad jump burpees
 • 20 commandos (10 per side)
 • 15 bent leg raises
 • 15 sumo jump squats
 • 20 static lunges (10 per side)
 • 15 push ups
 • 15 toe taps
 • 20 X jumps (10 per side)
 • 15 bent leg sit ups
 • 15 burpees
 • 20 reverse lunge + knee lift (10 per side)
 • 15 sumo squats
 • 15 bent leg raises + hip lift
 • 20 walking lunges (10 per side)
 • 15 close squats
 • 15 bent leg jackknives 
 • 20 jump lunges (10 per side)
 • 15 drop push ups
 • 15 tuck jumps
 • 20 scissor kicks (10 per side)
 • 15 broad jumps
 • 15 straight leg sit ups
 • 20 squat pulses (5 pulses in the squat position)

Om dere er usikker på noen av øvelsene er det bare å google hvordan de gjøres! Denne økta kan fint gjøres hjemme. Jeg brukte 28 minutter sist, da hadde jeg nettopp begynt å trene Kayla igjen, så jeg var jo helt ødelagt i kroppen. Spent på hvordan det blir denne gangen! 

GOD HELG ♥

GETTING OUT OF A FUNK

 • 14.09.2017 kl. 21:53

God kveld, dere ♥ På tide med et nytt tankeinnlegg her, nå føler jeg at den skrivemodusen sakte men sikkert kommer tilbake, og det er jeg så glad for siden det er noe jeg liker veldig godt å gjøre. Jeg kom nemlig over en video her om dagen som åpnet øynene mine og satte ord på følelser jeg ikke helt har klart å sette ord på selv.

Dere vet jo at man kan ha gode og dårlige dager, og noen perioder som kan være litt kjipe. Selv har jeg heldigvis flest av de gode dagene, og selv om jeg generelt har det veldig bra i livet, er det perioder der jeg føler ting kan stå litt... stille, på en måte? Det er en liten stund siden sist jeg hadde en slik periode, men da jeg kom over videoen til Claudia Sulewski på YouTube, kjente jeg meg sånn igjen i det hun skrev, og hun satte liksom ord på det jeg ikke helt har klart å sette ord på, så da følte jeg for å skrive litt om det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I videoen hennes snakket hun rett og slett om å komme ut av en funk, og at hun i en periode nå har følt at hun har gått og ventet på at noe skal skje. Og det er akkurat slik jeg har hatt det i de periodene! Som sagt er det heldigvis ikke ofte, men det er rett og slett bare en periode der jeg føler at alt er litt meningsløst, og jeg går og venter på at noe skal skje. Jeg regner med at de aller fleste av dere har gått gjennom det samme, om dere forstår hva jeg mener? Det er rett og slett en liten funk, der du ikke nødvendigvis er i kjempedårlig humør, men alt er bare nøytralt og litt kjedelig, selv om du har mye å gjøre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og hvordan skal man komme seg ut av en slik funk? Det er faktisk ikke noe jeg føler jeg har svaret på, men jeg tror det er viktig å innse at det er bare en liten periode, fortsette å jobbe som vanlig, kanskje til og med hardere, og akseptere at det er en funk. Alt kan ikke alltid være like bra. Skru på litt Bruno Mars og nyt funken din til litt moderne funk-aktig musikk ♥ Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget, men jeg er bare så glad for at jeg endelig fikk satt ord på det, haha. 

HOODIE DRESS

 • 14.09.2017 kl. 12:39

I samarbeid med Farmor Ingvarda

Hei dere! Jeg har hatt en veldig rolig start på dagen, jeg var jo ikke helt i form i går kveld, så jeg bestemte meg for å sove litt ut i dag (helt til klokken 9, hehe). Det var veldig deilig, men jeg kjenner jeg ikke er helt i slag enda. Jeg føler meg mye bedre enn i går, men energinivået er ikke helt på topp, så i dag tar jeg det med ro. Været er ikke bra heller, så da passer det egentlig ganske fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Dress Farmor Ingvarda (Brand: Basic Apparel) / Purse Nelly.com / Sneakers Nike Air Force 1


Jeg har startet et samarbeid med en lokalbutikk her i Ålesund som heter Farmor Ingvarda, så jeg kommer til å ta endel bilder for de fremover og vise dere litt av hvilke klær og tilbehør de har der! Det er faktisk en butikk som mamma har handlet på i alle år, og de siste gangene jeg har vært innom der med henne har jeg sett SÅ mye fint der. Så da var jo det veldig hyggelig at de ville samarbeide. Bare så dere er klar over det, selv om jeg regner med det sier seg selv, så viser jeg aldri ting jeg ikke liker selv eller ikke ville gått med, det gjelder alt av samarbeid jeg har. Jeg er så glad i genserkjoler, og denne i mørkeblå var jo så fin og behagelig. Hver gang jeg har på meg noe i mørkeblått innser jeg at det er en farge jeg må bruke oftere, det er jo så fint!

WHAT I EAT IN A DAY (+ LITT KJØTTPRAT)

 • 13.09.2017 kl. 22:13


Her er denne ukens video, der jeg tar dere med gjennom en mat-dag, haha! Det er en video jeg liker godt å se på andres kanaler, så da tenkte jeg å lage en selv. Som jeg sier i videoen, det varierer veldig fra dag til dag hva jeg spiser og hvor mye jeg spiser, og jeg følger ingen diett eller noe, for det ser jeg ikke noe behov for. Jeg snakker også litt om hvordan forholdet mitt til kjøtt er. 

Nå er jeg kjempesliten og jeg føler meg småpjusk i kroppen, så jeg håper virkelig ikke jeg begynner å bli syk nå. Isåfall vil jeg at det skal slå ut asap, for denne uken har jeg fri, mens jeg har mange planer neste uke, så da vil jeg helst bli ferdig med det fortest mulig. 

Legg gjerne igjen en kommentar med hvilke videoer dere har lyst å se i fremtiden ♥

NEW FAVORITE IN THE WARDROBE

 • 13.09.2017 kl. 12:14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
From Cubus

Så var den endelig min! Jeg er helt forelsket i denne jakken altså, og den er en stor favoritt allerede, selv om jeg bare har hatt den i én dag. Gleder meg til å bruke den til høsten! 

I dag har jeg mange planer, og først ut er ut og shoote antrekk med Sara nå snart. Senere skal jeg kjøre foreldrene mine til flyplassen, så ut og spise middag med besteforeldrene mine og lillesøster, og i kveld skal jeg på mitt første Tupperwareparty. Prøver noe nytt i dag ja, haha! Men jeg tror det blir en bra dag, det er så kjekt når dagen er fylt av planer! Håper deres dag blir fin ♥

NÅR DU HAR LITE PÅ HJERTET

 • 12.09.2017 kl. 19:34

Det er rart hvor fort ting kan endre seg egentlig, for det er bare ett par uker siden jeg hadde så mye på hjertet og ville bare skrive innlegg hele tiden, men nå har det forandret seg litt. Det er klart man kan jo ikke ha så mye på hjertet hele tiden, men det er så rart fordi jeg har mye jeg vil skrive om, jeg bare får det ikke helt ut. Jeg skriver alltid ned idéer til blogginnlegg med en gang jeg kommer på det, og den lista er egentlig ganske lang, men for tiden klarer jeg ikke helt å skrive det slik jeg vil. Men dette går opp og ned, så det er nok tilbake igjen snart! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg angrer litt på at jeg aldri kom meg så langt som til en powernap tidligere i dag, for nå er jeg så trøtt! Jeg kom meg iallefall ut og tok noen bilder, til tross for at det småregnet litt. Jeg var en tur i byen i dag for å snakke om et spennende samarbeid, så det var veldig hyggelig på en ellers så trøtt tirsdag! I morgen blir det endelig antrekkshoot igjen med fotografen min, og det gleder jeg meg til! På tide å få noen skikkelige bilder her igjen, det er jo grenser til hvor bra det blir med selvutløser, hehe. Håper dere har hatt en fin dag ♥

ER DET INNAFOR?

 • 12.09.2017 kl. 12:30

Er det flere som er trøtte i dag eller? Jeg syns faktisk ofte at tirsdagene er verre enn mandager, og det var det virkelig i dag! I går gikk det overraskende lett på trening, men i dag var det et slit. Verken jeg eller Caroline var klar da vi var på treningssenteret klokka 9, men som vanlig var det godt når det var gjennomført. Men det spørs ikke om en powernap er nødvendig senere i dag altså. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg går for tiden og venter på høsten, selv om jeg sikkert kommer til å angre på det om ett par måneder. Temperaturen har liksom ikke gått noe særlig ned, men jeg er så klar for å finne frem varme gensere og jakker. I dag klarte jeg ikke helt å vente, så jeg tok på meg favorittgenseren min til høsten. Er det innafor så tidlig selv om temperaturen fortsatt er tosifret? Det blir sikkert litt varmt, men det får bare, jeg følte meg litt kjølig i dag så. Jeg holder på å spille inn video i dag, og da har jeg så lett for å glemme litt av bloggen, men jeg kom heldigvis på det slik at jeg fikk lagt ut innlegg nå, haha. Det blir plutselig veldig mye å holde styr på de dagene jeg filmer, for da går jeg hele tiden og tenker på hva jeg skal filme. 

Hva gjør dere i dag?

TIL ENHVER ANLEDNING

 • 11.09.2017 kl. 19:47

Jeg er avhengig av FitBiten min, og har den på meg til enhver tid, men den er jo ikke akkurat kjempefin å ha på seg til hverdags og om jeg skal noe mer spesielt. Den ser jo veldig sporty ut med den svarte reima, men derfor er det helt supert at man kan bytte reim! Jeg kjøpte en på Wish for en stund siden, og for noen dager siden kom den i postkassa. Det var et veldig stort utvalg der, men jeg valgte rosegull siden det er favoritten min. Jeg kommer nok til å kjøpe flere etterhvert, så kan jeg variere enda mer. Jeg liker den veldig godt nå da, den ser liksom mer ut som en klokke. Jeg bruker fortsatt den svarte reima når jeg sover og når jeg trener, men ellers kommer jeg til å bruke denne! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne dagen har gått så fort, og nå vurderer jeg om jeg skal gå meg en liten tur i området her. Skyene på himmelen ser litt tvilsomme ut, men litt regn har da aldri skadet noen. Det blir ikke mange gåturer på meg akkurat om jeg ikke kan gå når det regner, jeg overlevde det på turen min i går iallefall! I morgen kommer jeg nok til å filme en ny video, og jeg er veldig motivert etter tilbakemeldingen jeg fikk på forrige. Flere har sagt at det virket naturlig for meg, og det er jeg så glad for! Det var jo faktisk ikke så ille som jeg hadde trodd å snakke til kameraet, på engelsk i tillegg, så jeg gleder meg til å lage flere fremover! I morgen blir det nok en "What I Eat In a Day" video, siden jeg syns det er så interessant å se slike videoer. Ha en fortsatt fin kveld ♥

HUSK DETTE I DAG!

 • 11.09.2017 kl. 12:06

Jeg skrev jo for ett par uker siden at noe jeg ikke kommer til å skrive om her er politikk, men i dag er et unntak. Jeg har ikke tenkt å skrive noe om mitt politiske ståsted eller noe sånt, men dette er en veldig viktig dag. Valgdag. Det vet dere garantert alle sammen, men jeg vil at dere skal bruke denne dagen for det den er verdt. Det er SÅ viktig å bruke stemmeretten sin, selv om du kanskje tenker at din ene stemme ikke påvirker noe. Men tenk hvor mange andre som tenker det samme? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er faktisk skremmende mange unge som ikke bruker stemmeretten sin, og det er så trist! Det er jo tross alt vi som er framtiden, og alle over 18 år har mulighet til å påvirke den. Selv er jeg helt ærlig ikke kjempeinteressert i politikk, men jeg har jo mine meninger om ting, så selvfølgelig skal jeg stemme. Men vær så snill ikke bare stem på noe helt tilfeldig fordi du ikke har peiling, ta en partitest! Der svarer du rett og slett bare på hva du syns om ulike saker, og så får du vite hvilket parti du er mest enig med. Det er faktisk ikke verre enn det. 

Her finner du informasjon om ditt nærmeste valglokale og åpningstider! Selv har jeg forhåndsstemt så jeg trenger ikke tenke på det i dag, men om du ikke har gjort det, vær så snill sett av et lite øyeblikk uansett hvor mye du har å gjøre i dag, og dra å stem! Godt valg ♥

Har du stemt eller skal du gjøre det i dag?

EN AVHENGIGHET

 • 10.09.2017 kl. 21:25

Om dere så vloggen min denne uken (her), så dere at jeg viste dere noen jakker på jobb som jeg likte veldig godt, og nå har altså de tatt over tankene mine siden jeg var på jobb igjen på fredag. Det er faktisk ikke til å legge skjul på at jeg er veldig glad i jakker. Jakker, sko og vesker er vel det jeg aldri får nok av egentlig, og for tiden er det mest jakker. Jeg har definitivt nok av det allerede, og det eneste jeg faktisk trenger er en vinterjakke. Men er det det jeg vurderer å kjøpe nå? Nei. 


Disse jakkene er de jeg har lyst på akkurat nå, og jeg har allerede lagt av denimjakken og teddyjakken. Den siste er jeg mer usikker på siden det er en eventuell vinterjakke og jeg vil vente og se om det kommer noe mer. Da jeg var på jobb på fredag fant jeg altså ut at jeg MÅ ha denimjakken og teddyjakken, jeg føler rett og slett at jeg trenger det, selv om jeg egentlig ikke gjør det. Men jeg har jo ingen slike jakker, spesielt ikke som den teddyjakken! Og jeg elsker denimjakker, så å ha en jeg faktisk kan bruke på høsten, siden den er foret, hadde jo vært fantastisk. Den rosa blir nok den første jeg kommer til å kjøpe, den var rett og slett helt rå, og alle på jobb sa de tenkte på meg da de pakket den opp. 

Jeg har nettopp skrevet et helt innlegg om min avhengighet for jakker. Vær så snill si at jeg ikke er den eneste? Eller om dere har andre typer plagg dere aldri får nok av? 

WAKING UP WITH A TAN

 • 10.09.2017 kl. 12:43

God søndag, fine dere! Jeg sitter fortsatt i morgenkåpa, men tenker snart å dra ut å gå en tur. Jeg kjenner at jeg må bevege meg litt i dag! Jeg våknet opp med en fin brunfarge i dag siden jeg påførte selvbruning i går kveld, og det gikk faktisk veldig fint. Jeg har veldig lite erfaring med selvbruning, men det gikk veldig bra med denne og jeg er fornøyd med resultatet, så da tenkte jeg å anbefale den videre til dere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Da jeg var på jobb på fredag så jeg at vi hadde fått inn et nytt merke med selvbruning som jeg aldri har hørt om før, og de fanget jo selvfølgelig oppmerksomheten min litt ekstra siden det er rosa produkter, hehe. Men jeg sto en stund og sjekka ut de ulike produktene, og så fant jeg ut at jeg skulle teste de ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg endte opp med en skrubb, en mousse og hanske til å påføre selvbruningen. Jeg har ikke tenkt å ta sjansen med å påføre med hendene, det er dømt for katastrofe! Grunnen til at jeg ikke har orket å bruke selvbruning før er rett og slett fordi jeg syns hele prosessen er så stress, med å vente på at det skal tørke og så får jo du det garantert på sengetøyet når du legger deg. Det som fanget oppmerksomheten min med denne moussen er at du påfører den, har den på i 1, 2 eller 3 timer (alt etter hvor mørk du vil ha den), og så dusjer du. Fargen fortsetter å utvikle seg etter du har dusjet. Så jeg hadde den på i 2,5 timer ca, og så dusjet jeg og la meg. Dermed slapp jeg noe farge på sengetøyet siden jeg hadde skylt vekk det overflødige! Skrubben brukte jeg i dusjen før jeg påførte selvbruningen, slik at huden var helt klar. 

Jeg har ikke merket noe skjolder enda, så jeg tror nok påføringen ble veldig bra med hansken. Fargen ble også veldig fin, så nå føler jeg meg fresh altså! Jeg kommer definitivt heller til å ty til dette istedenfor solarium fremover, det er jo bedre for huden, lommeboka, og jeg syns ofte solarium bare er tiltak, haha. Men her har dere altså en anbefaling fra meg, og klarer jeg å bruke denne klarer dere også det. Du får den altså på Cubus (jeg vet ikke om noen andre plasser akkurat nå), og selvbruningen ligger rett i overkant av hundrelappen! Skrubben og hansken var vel 99kr tror jeg. 

DINNER IN BED

 • 09.09.2017 kl. 22:26

Fin lørdagskveld til dere! Mange er kanskje ute i kveld? Jeg er ikke det akkurat, og koser meg inne under dyna. Kvelden har gått til å se Suits med kjæresten, nå har vi sett ferdig alt som ligger på Netflix og det slutta jo så spennende at vi må nok finne resten på nettet, jeg klarer ikke vente. Jeg ville ha noe digg til middag i dag og vi endte opp med Pizzabakeren som vi spiste i senga mens vi så på Suits. Koselig ♥

Jeg kommer nok til å fortsette kvelden rolig med litt egenpleie, jeg kjøpte en selvbruning som jeg testet ut igår kveld, men jeg var veldig forsiktig med påføringen siden jeg er nybegynner, så jeg tenkte å gjøre det på nytt i kveld etter en god skrubb. Satser på at det blir bra og at jeg er fornøyd med den, da skal jeg skrive en anbefaling her inne. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør dere i kveld?

A FAVORITE FOR FALL

 • 09.09.2017 kl. 12:04

Jeg er jo i skikkelig høstmodus om dagen, og jeg kjenner jeg gleder meg til dager med strikka gensere og kakao, mens jeg sitter under teppet. Selv om jeg virkelig er et sommermenneske, vet jeg jo hvilken tid vi har i vente, og da kan jeg like gjerne glede meg til de fine tingene som kommer med det kalde været. Også blir det litt godt at det blir kaldere på soverommet igjen for der er det veldig varmt på sommeren, og jeg sover utvilsomt best når det er kaldt på rommet. 

Jeg begynte faktisk med høstfarger på neglene allerede for en måned siden, da var jeg liksom klar. En som har vært favoritten min i flere år nå er Essie sin Bahama Mama, en mørk lilla som heller litt mot burgunder. Det er faktisk utrolig hvor lenge Essie sine neglelakker holder, for denne har jeg hatt i over tre år nå, og den føles ikke seig ut enda. Jeg bruker alltid Essie sin Good to Go top coat over neglelakkene mine, da holder de veldig lenge og får en ekstra glans over seg ♥Fin lørdag til dere! 

NÅR DU TAR TING FOR GITT

 • 08.09.2017 kl. 22:06

I disse dager er det litt ekstra gøy å følge med på "På denne dagen" funksjonen på Facebook, for der får jeg jo opp hvilke blogginnlegg jeg har skrevet tidligere år på denne dagen, og for tre år siden inneholdt innleggene mine forventninger til at jeg skulle flytte til New York. Jeg er så glad for at jeg skrev så mye om det på bloggen, for når jeg leser det nå tar det meg rett tilbake til den følelsen jeg hadde i kroppen. Jeg skulle flytte ut for første gang, og det til en av verdens kuleste byer! Jeg husker fortsatt så godt den dagen jeg reiste dit, sammen med mine kommende roomies Ronja og Ina, og vi satt i bilen fra flyplassen til dit vi skulle bo og "Rather Be" av Clean Bandit og Jess Glynne kom på radioen, mens vi så på skylinen til New York foran oss. Det er nok et av de mest forventningsfulle og lykkeligste øyeblikkene i mitt liv. 

Jeg har reflektert en del på det året i ettertid, naturligvis, det var jo så utrolig mye som skjedde det året. Både rundt meg og med meg selv, jeg vokste jo utrolig mye. Jeg trivdes veldig godt der de første månedene, men fant jo ut etterhvert at selv om det var en by jeg elsket, så likte jeg ikke å bo der. Det var et valg som var vanskelig å ta, men det måtte bare gjøres. Noe jeg syns er trist nå i ettertid er at jeg begynte å ta ting for gitt etterhvert. Jeg ble jo vant til byen etter en stund, og spesielt da hjemlengselen tok over de siste tre månedene var det som om byen ikke betydde så mye for meg lenger, og det syns jeg selvfølgelig er veldig trist. 

Jeg opplevde jo utrolig mye det året, men jeg vet at jeg kunne opplevd enda mer hadde jeg ikke latt hjemlengselen ta så mye over den siste tiden. Det er selvfølgelig lett å tenke nå i ettertid, og jeg orker ikke angre på noe, men jeg kan jo ikke la være å tenke på det heller. Det jeg angrer mest på er egentlig at jeg blogget så lite derfra de siste månedene, og at jeg lot skolearbeidet ta så mye av tiden min, for det var jo egentlig ikke nødvendig å bruke så mye tid på det som jeg gjorde. Jeg syns det er så gøy å se tilbake på de innleggene jeg har derfra, og ikke minst bildene, og det er en utrolig opplevelse jeg har i minnene. Og forhåpentligvis blir det en tur tilbake til den fantastiske byen neste år ♥

Det er så fint å se tilbake på alle disse bildene, og mange flere, jeg må bare smile. Om dere er interessert i å lese mer om hvordan jeg hadde det der kan dere finne det i kategoriene "New York Life" og "Fashion Marketing & Management". Jeg håper alle som har muligheten og vurderer å studere i utlandet eller ta utveksling gjør det! Det er så utrolig mye man opplever og lærer om seg selv, så det vil jeg absolutt anbefale på det sterkeste ♥

EN LITT ANNERLEDES START PÅ DAGEN

 • 08.09.2017 kl. 12:00

Hei dere, og god fredag og snart helg!! I dag har jeg en litt annerledes start på dagen, jeg har nemlig tidligvakt på jobb. Det begynner å bli en stund siden sist nå, så det er kjekt med det på en fredag iallefall. Så får jeg se litt flere kollegaer også, det er jo ikke akkurat mange på jobb på kveldsvaktene. Til tross for at jeg har tidligvakt hadde jeg faktisk ganske god tid i dag tidlig, og det er så godt med litt tid i morgenkåpa og se på tv før jeg starter på jobb. Klokken 17 er jeg hvertfall ferdig på jobb, og da er det helg! 

Jeg har ikke lagt noe særlig planer for helgen, det er jo ikke så mye som skjer for tiden, jeg sitter jo, som nevnt før, og bare ser frem til jul egentlig, haha. Når er det innafor å begynne å se julefilmer?? Jeg håper på litt greit vær i helgen iallefall, så får jeg tatt litt antrekksbilder! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere noen planer for helgen?

KOMFORTABEL UTEN SMINKE

 • 07.09.2017 kl. 20:59

I dag fjernet jeg mine vippeextensions, som jeg nå har brukt siden starten av april. Det var veldig uvant siden jeg er vant til å gå med lange, fine, svarte vipper hele tiden, men det går faktisk overraskende greit altså. De siste årene har jeg blitt mer og mer komfortabel med å gå uten sminke. Jeg kan liksom fint dra innom kjøpesenteret etter en svett treningsøkt uten sminke, og jeg er så glad for at jeg ikke er avhengig av å gå med sminke når jeg skal ut døra. 

Jeg er veldig heldig som aldri har vært mye plaget med huden min, jeg har liksom bare fått litt kviser her og der, og jeg forstår godt at de som er plaget med mye kviser og akne kan føle seg ukomfortabel uten sminke. Men helt ærlig? Jeg tenker ikke noe over det om jeg ser noen med veldig uren hud, det er jo ikke noe de kan noe for, og det har ingenting med hvor "pen" du er for min del. Eneste måten jeg kan tenke på noen som "stygg" er om jeg ser noen som rett og slett er frekk og ufin med andre. Utstråling og personlighet har så mye mer å si, og man merker fort på en person om de er usikker på seg selv. Og om du faktisk er usikker på deg selv? Fake it 'til you make it! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg syns det er så deilig å gå uten sminke, og må ha minst én dag i uken der jeg går uten. Jeg føler meg freshere om jeg har sminket meg, det er det ingen tvil om. Spesielt om jeg har sovet lite og føler jeg ser veldig trøtt ut er det så deilig å sminke seg og føle seg litt bedre! Men jeg syns ikke det skal være slik at man syns man er stygg uten sminke, og ikke kan gå ut av huset uten. Du er pen uansett ♥

MIN FØRSTE VLOG - PÅ ENGELSK!

 • 07.09.2017 kl. 15:04


Her er den dere, min aller første vlog! Vet ikke helt hva jeg synes selv altså, men det er nok mest fordi det er så uvant. Men jeg syns likevel det har vært gøy å filme og redigere, så jeg kommer definitivt til å fortsette med det! Jeg blir mer komfortabel foran kameraet etter hvert, og engelsken min kommer til å forbedre seg også, så jeg tror det blir bra, jeg. 

I vloggen får dere iallefall se hva jeg gjorde i går, som egentlig ikke var særlig spennende, men den endte jo opp med å bli veldig lang uansett. Litt fordi det var min første video og jeg hadde mye å snakke om! Men husk å kommentere hvilke andre videoer dere vil se og gjerne hvilken lengde dere syns er greit på vlogger, og abonner gjerne på kanalen min 

I DAG HAR JEG GÅTT LANGT UT AV KOMFORTSONEN

 • 06.09.2017 kl. 21:30

I dag føler jeg egentlig at jeg har vært ute av komfortsonen min hele dagen, jeg har nemlig laget min aller første vlog! Det var jo bare helt sykt uvant, men jeg måtte jo bare hoppe i det! I tillegg blir den på engelsk, jeg kunne jo like gjerne snakke et annet språk når jeg først skulle være ute av komfortsonen min. Det høres jo ikke kjempebra ut men jeg vil si at engelsken min ikke er så altfor ille heller, og nå blir den jo bare bedre om jeg snakker mer engelsk så! Jeg har endel følgere på Instagram som er fra andre land, så jeg vil jo gjerne at de skal kunne se videoene også. 

Om alt går etter planen kommer den i morgen, jeg har begynt å redigere den, så den blir nok ferdig ganske snart. Det er noen år siden sist jeg redigerte videoer da, så det var litt støv å børste av de ferdighetene. Men jeg satser på at den blir grei og at dere liker den også!! Jeg skal fortsette å redigere så snart dette innlegget er ute, og så må jeg bare legge meg tidlig for jeg er så trøtt etter at det tok meg TO (!!) timer å sovne i natt. Haha, uff. Har dere hatt en fin dag? Hva har dere gjort?

OPPSKRIFT: SUNNERE SNACKS

 • 06.09.2017 kl. 12:17

Da jeg nevnte speltlompechips i et innlegg forrige uke fikk jeg spørsmål om jeg kunne legge ut oppskriften, og selvfølgelig kan jeg det! Jeg bare googlet meg frem til en oppskrift da jeg ville lage det, og det er veldig lettvint altså!

Dette trenger du: 

♥ Speltlomper (jeg bruker 2-3)

♥ Olje (jeg bruker solsikkeolje)

♥ Krydder: Salt, paprika og spisskummen

♥ Dip: Jeg bruker Holiday dip med yoghurt naturell

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Skjær lompene i trekanter (eller som i mitt tilfelle gjør det du kan for å separere lompene fra hverandre, og end opp med biter uten noen spesiell figur)
 • Legg de én etter én på et stekebrett med bakepapir, ingen skal ligge oppå hverandre
 • Pensle alle lett med olje (de skal ikke dynkes, da blir de myke), og deretter krydre
 • Stek i ovnen på 220 grader i 5-7 min (her må du følge med selv og se når de blir ferdig)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere må bare prøve dette altså, det er så godt! Jeg er alltid godtesyk på kveldene, så da er det supert med litt sunnere alternativer også, hehe. Kom gjerne med andre tips til sunne snacks jeg må prøve ♥

HVORDAN ER PERSONLIGHETEN MIN?

 • 05.09.2017 kl. 19:46

Jeg gjorde noe veldig interessant i dag, som jeg tror jeg har gjort før, for mange år siden, jeg fant ut hvilken personlighetstype jeg har! Jeg syns slike ting er så interessant, og det tok ikke så lang tid å ta testen heller. Da jeg googlet personlighetstest var det første som kom opp nettsiden 16personalities.com, så da testet jeg ut den. Der var en hel del spørsmål der jeg skulle svare på hvor enig eller uenig jeg var i ting om meg selv. Og på den måten kalkulerte nettsiden frem til hvilken personlighetstype jeg var! Det er altså 16 ulike personlighetstyper, og siden det er såpass mange er jo de ganske detaljerte og on point også, jeg kjente meg veldig igjen i det som sto om min type iallefall. 
Så jeg er altså en Forsvarer! ISFJ står for Introversion, Sensing, Feeling, Judging. Eneste jeg egentlig visste fra før av er at jeg er introvert, men jeg har mer ekstrovert i meg enn jeg hadde trodd da. Noe av det som sto der som jeg kjente meg mest igjen i var definitivt dette:

"Forsvarere er naturlig sosiale, en merkelig egenskap for Introverte (innadvendte) personlighetstyper, og bruker sin utmerkede hukommelse til å huske personer og detaljer om livene deres fremfor informasjon og kunnskap."

Jeg føler meg faktisk ganske sosial for å være Introvert, iallefall i forhold til før! Og det var så gøy å lese om hukommelsen, for jeg føler jeg husker så mye detaljer om folk at det er flaut, og det er ofte jeg later som jeg ikke vet ting når folk sier det til meg, selv om jeg kan huske at de nevnte det såvidt en gang for lenge siden. Det har vært flere ganger folk har nevnt ting, og så har jeg husket det og gitt de bursdagsgave eller julegave relevant til det de nevnte for lenge siden, og det syns jeg er så gøy å gjøre! 

"Forsvarer-personligheter, spesielt Turbulente, er ofte så nøyaktige at det heller mot perfeksjonisme, og selv om de prokrastinerer kan man alltid stole på at de får jobben gjort i tide. Forsvarere tar ansvar personlig og konsekvent lenger enn forventet."

Dette er så sant! Jeg kan godt prokrastinere litt for lenge, men jeg skal love dere at jeg ikke har tenkt å gå over tiden altså, og arbeidet mitt skal være bra! Dette skjedde jo mest da jeg gikk på skolen selvfølgelig. Det som er gøy med denne testen er ikke bare at jeg kjenner meg igjen i mye av det, men jeg føler også at jeg lærer mer om meg selv. Jeg får vite ting som jeg egentlig visste men på en måte ikke har hatt noen forklaring på tidligere, om det gir mening?

Om dere vil ta testen kan dere gjøre det her (ikke reklame altså), og jeg vil gjerne at dere legger igjen en kommentar om hvilken type dere er!

ÅRETS SISTE?

 • 05.09.2017 kl. 12:10

Hei, fine dere! I dag er jeg helt mørbanka i kroppen, eller iallefall nedre del av kroppen siden den fikk kjørt seg på trening og tur i går. Men jeg fikk trent i dag også uansett, det var overkropp som sto for tur så det gikk fint. I dag har jeg fått høstfølelsen tilbake, det er så grått ute! Men det var helt fantastisk med ett par sommerdager, så fikk jeg brukt sommerkjole for sikkert den siste gangen i år. Jeg var i et veldig chill modus i går, så da ble det å slenge på seg en enkel kjole og gå uten sminke. Deilig med sånne dager! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg avgårde til byen for ett par ærender, også tror jeg ellers at jeg skal holde meg for det meste inne i dag i dette stygge været. Tenkte å begynne å planlegge litt videoer, jeg er så gira nå! Veldig kjekt å se at det er noe dere vil se også. Hva er deres planer for dagen? 

DET ER FØRST NÅ JEG SETTER PRIS PÅ DET

 • 04.09.2017 kl. 21:25

Jeg føler meg som en ny person for tiden. Jeg har jo virkelig gått inn for å bli mer aktiv og få et sunnere kosthold, og jeg prøver å gå turer ofte. Det er ikke noe jeg har vært spesielt interessert i før, men nå er det plutselig noe jeg gleder meg til. Jeg føler at jeg trenger det. Det er så fint å gå i den fine naturen vi har her. Det er noe jeg har tatt for gitt før, og det tror jeg mange i landet vårt gjør, for vi er jo vant til det. Men jeg tror det startet rett før jeg flyttet til New York, da begynte jeg å legge merke til hvor fint det faktisk er her. Og nå føler jeg at jeg virkelig setter pris på det, og jeg kan egentlig forstå at det kommer så mange turister hit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok turen opp til Akslafjellet i dag, via trappene opp til Fjellstua. Det var jo litt av et sjakktrekk med tanke på min tunge beinøkt i dag tidlig, men litt melkesyre tåler vi alle. Det føles veldig godt nå iallefall, og nå skal jeg spise litt hjemmelaget granola og yoghurt til Ungkaren på tv-en. En fin kveld, og det er virkelig fantastisk at vi har hatt over 20 grader i dag ♥ Har dere hatt en fin dag?

14 SPØRSMÅL - HAR DU NOEN GANG....

 • 04.09.2017 kl. 18:22

Etter at Marthe Borge postet denne er det mange som har kopiert den til sin blogg, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det samme siden det er artige spørsmål for å bli litt bedre kjent!

Har du noen gang... 

Skulket skolen? Det har jeg, men det var ikke før på videregående at jeg turte å gjøre det, hehe. Det har ikke skjedd mange ganger da, men det var noen ganger på andreåret at jeg droppet skolen da jeg hadde en veldig kjip periode og rett og slett ikke hadde motivasjon til å gjøre noe. 

Hatt et kallenavn? Vennene mine kaller meg ofte for Malla. Dette var ganske rart for meg i starten fordi vi var to som het Malin i vennegjengen på ungdomsskolen og da ble hun andre kalt Malla, så for meg ble det så merkelig når jeg plutselig ble kalt det i vennegjengen jeg er i nå, men nå har jeg vendt meg til det. 

Møtt en kjendis? Yes, flere! Det er jo ikke ukjent akkurat at jeg møtte endel da jeg bodde i New York, da møtte jeg Cara Delevingne, Patrick Adams (Mike Ross i Suits), Nick Jonas, Gigi Hadid, Lo Bosworth, Kayla Itsines, Alfie Deyes (Pointlessblog på Youtube). Ellers har jeg jo sett endel norske men det syns jeg ikke er så stort, hehe. Vært på tv eller radio? Jeg har vel vært i noen klipp på lokalnyhetene på barneskolen, men det er det eneste. 

Jukset på en prøve? Det kan jeg ikke huske å ha gjort. Jeg har rett og slett ikke turt å ta sjansen på det før, jeg vil gjøre det bra på egenhånd. 

Vært våken i 24 timer? Jeg gjorde det vel ett par ganger da jeg var yngre, men også ufrivillig noen av gangene jeg har reist til/fra New York. Jeg sliter skikkelig med å sovne på fly dessverre. Jeg fungerer veldig dårlig uten søvn da, så de dagene er skikkelig kjipe. 

Ved et uhell sagt "elsker deg" til en person? Nei, det har jeg aldri sagt uten at jeg mener det ♥

Sovet i skogen, under åpen himmel? Det tror jeg ikke jeg har gjort altså. Jeg er virkelig ikke et friluftsmenneske, så det er ikke det første jeg vil gjøre, hehe. Da skal det iallefall ikke være i skogen eller i nærheten av insekt osv. 

Ødelagt noens ferie? Nei, det tror jeg da ikke? Haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fått en farlig allergisk reaksjon? Ikke en farlig en nei, men reaksjoner har jeg hatt. Jeg er jo allergisk mot sjokolade i store mengder, men da jeg var yngre var det veldig lite av det jeg tålte. Første gang jeg fikk sjokolade reagerte jeg skikkelig og huden begynte å sprekke opp på hendene mine fordi de ble så tørre. Det er nok det nærmeste jeg har vært en farlig reaksjon.

Blitt avvist etter en sjekkeseanse? Jeg har aldri vært en person som tør å ta så mye initiativ i starten, så jeg har ikke turt å sjekke opp noen engang. Da skal jeg vite at den personen er interessert i meg først, haha. 

Kalt kjæresten for feil navn? Nope! 

Grått i offentligheten i voksen alder? Hva vil det si med voksen alder da? Etter 20? Isåfall tror jeg faktisk ikke jeg har gjort det. Jeg har gjort det på ett par konserter, men det var før jeg fylte 20. 

Brukket et ben? Jeg har faktisk ikke brukket noe som helst, og jeg tror omtrent ikke jeg har forstuet noe før engang. Jeg har alltid vært veldig forsiktig, og jeg har aldri vært glad i å for eksempel gå på ski eller sporter i den duren. Da jeg var barn var jeg så fisefin at jeg ville bytte strømpebukse om den ble litt skitten, haha. 

HVA TROR DERE OM DETTE?

 • 04.09.2017 kl. 12:16

Det er noe jeg har tenkt litt på en stund, som jeg tenkte å høre deres mening om. Jeg har vært veldig interessert i å se på Youtube videoer i flere år nå, og har mange jeg følger der, og syns spesielt daily vlogger og mote- og skjønnhetsrelaterte videoer er kjempegøy å se på. Så nå når jeg faktisk har et kamera selv som filmer i HD, er jeg faktisk litt fristet til å starte med litt video selv. Det er jo heeelt ut av komfortsonen min, men jeg holdt endel på med det i mine første år med bloggen, og jeg vet at det bare er en tilvenningssak, og så er jeg jo veldig glad i å redigere videoer! Det er jo en måte for dere å bli enda bedre kjent med meg, og jeg har endel idéer til videoer jeg kunne tenkt meg å lage. Men jeg vil jo gjerne vite hva dere tror om det og om det er noe dere er interessert i å se? Hva tror dere? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har nå kommet ut av dusjen, som var veldig godt etter en tung start på dagen med trening. Er det bare jeg som syns det er tyngst å trene på mandager eller? Føles jo egentlig ut som jeg har på meg 10 kilo ekstra på mandager, det er så himla tungt, men jeg kommer jo meg alltid gjennom det. Såvidt, hehe. Nå skal jeg komme meg avgårde for å handle litt mat for uken. Ha en fin dag ♥

HIT VIL JEG REISE OFTERE

 • 03.09.2017 kl. 20:32

Dette har vært en fiin dag! Det har vært nydelig vær og varmt i dag, så kjæresten og jeg tok turen til Valldalen (én time unna her) hvor foreldrene hans har campingvogn med spikerhytte. Jeg har aldri vært her før, som egentlig er litt sykt med tanke på at vi har vært sammen i 2,5 år, men i dag fikk vi endelig tatt turen dit! Da vi kom frem slappet vi av en stund før vi spiste middag ute, etterfulgt av en god runde badminton. Det er sååå lenge siden jeg har spilt det, men det er faktisk noe av det gøyeste jeg vet med tanke på sporter, haha. Så vi var der vel i rundt fire timer før vi tok turen hjem igjen. Neste gang kunne jeg tenkt meg å tilbringe en helg, eller iallefall over natta her, det er så rolig og fint. Og så er det jo veldig kjekt med en liten roadtrip med kjæresten med throwback musikk på høyttalerne ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere hatt en fin dag? 

NOE ALLE BURDE UNNE SEG IBLANT

 • 03.09.2017 kl. 12:00

Sponset behandling

På torsdag var jeg tilbake på RÅ4 for en hudpleietime! Jeg merket at huden min trengte det etter en sommer med mye soleksponering og solkrem. I nesten to timer lå jeg i stolen og ble skjemt vekk, med en god behandling for huden og forming og farge av bryna mine. Det er så deilig å legge seg i stolen og bare glemme alt annet i en stund. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huden min ble renset og skrubbet, sorte ormer ble klemt ut, så fikk jeg lagt på en gjørmemaske som lå på en stund før hun avsluttet med serum og krem. Huden min føles alltid så silkemyk ut etterpå! Jeg har tørr hud og huden min trenger alltid mer fuktighet, så det er noe jeg vil bli enda flinkere til å gi huden min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På RÅ4 har de begynt å ta inn produkter fra Maria Åkerberg, som er helt økologiske produkter. Syns det er kjempespennende siden jeg aldri har testet ut økologiske produkter før, så dette tror jeg blir kjempebra! Det er bare noe med å vite at det du påfører i ansiktet inneholder kun naturlige ingredienser, vil jo helst ha det beste for huden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før- og etterbilder av bryna mine, jeg er SÅ fornøyd!! Jeg syns de har en veldig fin form og farge nå, og jeg klarer ikke å la være å se meg i speilet hver gang jeg går forbi et. Utrolig hvor mye bryn kan gjøre med et ansikt, eller hva? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg allerede til neste time hos RÅ4! Alle har godt av å unne seg noe godt iblant, og en hudpleietime er helt supert. Gå inn på Facebooksiden til RÅ4 her for å se behandlingene de tilbyr og booke time. Du kan også booke time på telefon 901 64 625. Takk til Marte som alltid gir så gode behandlinger ♥

EN ENSOM TID I LIVET MITT

 • 02.09.2017 kl. 20:05

Det er en liten periode i livet mitt som jeg ikke har snakket om her før, og som jeg egentlig ikke har snakket noe særlig om med noen før, men som jeg føler er litt viktig å snakke om, for jeg tror kanskje endel kan kjenne seg igjen. Jeg har alltid vært heldig og hatt endel venner, og noen få veldig nære, gjennom hele livet mitt egentlig. Men jeg hadde en periode på skolen som rett og slett var skikkelig kjip. Det var da jeg startet mitt tredje år på videregående, på en ny skole. Den skolen jeg gikk Media på hadde ikke påbygg, så da startet jeg på en ny skole når jeg skulle gå det. 

Dette var en periode der jeg nettopp hadde blitt veldig close med noen nye venner, som er mine beste venner nå, men de gikk på en annen skole enn meg. Jeg hadde søkt på en annen skole fordi det var der noen andre venner av meg gikk, men som hadde sklidd endel fra meg da, og fordi jeg ville gå på den skolen da. Jeg kom i en veldig fin klasse hvor jeg fikk venner, men alle hadde andre venner som de gikk og møtte i friminuttene. Det var en periode der jeg rett og slett plutselig følte meg veldig usikker, og jeg hatet da friminuttene kom for da satt jeg som regel alene på klasserommet og spiste lunsjen min. Jeg ville jo ikke trenge meg på noen andre og bli med til deres venner i friminuttene. En dag da jeg virkelig ikke følte for å sitte alene dro jeg bort til der mamma jobbet og spiste lunsj med henne, siden hun jobbet rett over gata for skolen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er liksom ikke noe jeg har villet snakke noe om før fordi jeg vet at det er så mange som sliter mye mer enn det jeg gjorde da, og jeg hadde jo venner utenom skolen og i klasserommet, men det var bare en periode da jeg følte meg så ufattelig ensom, og det var ikke noe gøy. Jeg så hvor fint alle andre hadde det med vennene sine på skolen, og jeg følte meg rett og slett bare skikkelig dritt. Slik jeg husker det ble det mye bedre etter jul og da hadde klassen vår blitt ganske sammenspleiset, men den perioden før det har satt seg igjen i meg. Jeg føler meg veldig heldig som har de vennene jeg har nå, og jeg vet at det er de som kommer til å være her for resten av livet, og det er fint å vite. 

Jeg håper alle som føler seg ensom på skolen vet at det blir bedre, for det kommer det til å bli. Selv om det ikke føles slik ut nå, og skoledagene føles så lenge, så blir det bedre altså. Ett år senere satt jeg i New York og da føltes det andre så smått. Det er en mening med alt, og ting ordner seg ♥

EN LITEN TAKK

 • 02.09.2017 kl. 11:34

God lørdag, fine dere ♥ Jeg vil starte dette innlegget i dag med å rette en stor takk til dere, jeg får så mange fine kommentarer for tiden og det er jo så koselig ♥ Dere er så flinke til å kommentere og det gjør dagen min altså! Så da vet dere at det settes stor pris på iallefall! 

Jeg har hatt en rolig start på dagen og jeg tror resten av dagen blir rolig også, siden jeg ikke har noen spesielle planer. Jeg syns det er kjempedeilig å ikke ha noen planer egentlig, det er jo helgen man har til å lade opp til en ny uke. Jeg har ikke så mye mer på hjertet nå, så jeg lar det være her. Håper dere har en fin dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater Homies Marbella / Jeans Primark / Sneakers Adidas / Bag By Malene Birger

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN - SPECIAL EDITION

 • 01.09.2017 kl. 16:25

Noen litt uhøytidlige bilder på en fredags ettermiddag! Det er jo ikke en hemmelighet akkurat at det blåser mye i byen jeg bor, det er jo tross alt en kystby, så det er ikke alltid så lett å ta antrekksbilder ute. Vi måtte prøve endel ulike steder da vi tok disse bildene på tirsdag, og det ble heldigvis noen bra bilder, men de mest mislykkede får dere se under her! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og sånn er det altså å bo i Ålesund! Sara og jeg satt oss på en kafé med hver vår laptop i dag for å jobbe litt, godt med litt variasjon i arbeidsplasser. Det var veldig fullt der da, så neste gang drar vi nok midt i uken heller, da er det sikkert litt bedre. Jeg startet dagen med å bli ganske blakk siden jeg måtte kjøpe ny lader til laptopen, kan dere tro at det koster 900kr for en Macbook lader?? Det er jo faktisk helt vilt, og nå håper jeg denne her varer litt lenger enn to år altså... Men det måtte bare til, og nå har jeg strøm igjen. God helg forresten! Jeg skal dra og handle litt godis etterpå, jeg har jo tross alt ventet hele uken på dette ♥ Har dere noen planer for helgen?

AUGUST RECAP

 • 01.09.2017 kl. 11:38

Hei, september! Hvordan har vi kommet så langt allerede? Altså, det er fire måneder igjen av dette året. Det går egentlig altfor fort, men det verste er at jeg allerede har begynt å se frem til jul. Det er liksom så lite som skjer på høsten, så da er julen det neste store å se frem til. Jeg tenkte iallefall at vi må starte denne måneden med å se tilbake på den forrige! August var en veldig fin måned, den startet med en uke full av jobbing, og uken etter dro jeg til Haag i Nederland med familien min, som var en kjempefin tur. Det var også en stor festival her i byen som var kjempegøy og jeg skrev et innlegg i ettertid som fikk stor oppmerksomhet og ble linket til på forsiden av Nettavisen, kjempegøy! En nedtur var jo selvfølgelig begravelsen jeg var i for en som gikk bort så altfor ung, og det er selvfølgelig noe som har vært mye i tankene mine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et lite knippe bilder fra måneden! Nå er jeg spent på hva september har å by på, men jeg har troa på at det blir en fin måned! Satser på at det blir en måned med mye trening og et sunt kosthold iallefall. Har dere noen spesielle planer for denne måneden?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no