IN MY FRIDGE

 • 30.09.2014 kl. 04:10

New York tid: 22:10.


Dette kan kanskje ses på som et teit innlegg av noen, og jeg har ikke ryddet hyllen for at det skal se helt perfekt ut. Men jeg tenkte, for å vise litt mer av studentlivet, at jeg kan vise dere hva som er i mitt kjøleskap nå når jeg for første gang har prøvd meg på ukeshandelen. Nå håper jeg bare at jeg har alt jeg trenger for resten av uken. Kjøleskapet består av (fra venstre og bak til frem): chinese takeout-rester (de var middag idag), egg, tortillalefser, flasker med vann (greit å ha helt kaldt og klart), juice, yoghurtdressing, vaniljeyoghurt, philadelphiaost, kylling, kjøttdeig, jordbær, blåbær, og diverse grønnsaker helt til høyre. Jeg har også fisk, pitabrød og bagels i fryseren. Og selvfølgelig Ben & Jerry's siden det koster typ 20 kr her!! Så nå er jeg klar for å spise god mat resten av uken! Og lenger siden det blir endel rester jeg kan ha i fryseren.


Det har ikke vært noe hverdagsinnlegg de siste to dagene, siden jeg egentlig ikke har gjort såå mye spennende. I går (søndag) lå jeg nemlig dårlig ca. hele dagen (veldig gøy ja), i tillegg til at vi ikke hadde strøm i leiligheten ca. hele dagen, så det var også veldig gøy ja. Ikke av de beste dagene her kan man si, men det gikk greit. Vi var iallefall veldig fornøyde på kvelden da vi endelig hadde strøm, bestilt chinese-takeout og det gikk Glee på tv'en. I dag har vi vært på orientation på skolen igjen og det var så spennende og motiverende! Jeg er veldig spent på skolestart nå og hvordan det blir. Nå skal jeg bare spise litt is før jeg legger meg. Håper dere har hatt en fin mandag!


I morgen har jeg mine første timer, wish me luck!

NEW FOUNDATION

 • 29.09.2014 kl. 12:00


Nå har jeg endelig fått tak i denne foundationen! Den koster jo ganske mye i Norge, og i Polen fant jeg den ikke på noen Sephora-butikker, mens her i USA fant jeg den på den første jeg var inne på og de hadde stort utvalg. Jeg fikk god hjelp til å finne riktig farge, så nå har jeg den endelig og jeg gleder meg til å bruke den. Jeg har bare såvidt testet den ut, siden jeg vil bruke opp min gamle foundation først. So far so good! Jeg kjøpte selvfølgelig den tilhørende kosten som skal hjelpe til en perfekt finish.


- Noen andre som har testet ut denne?

STATUE OF LIBERTY AND PANCAKE DINER

 • 28.09.2014 kl. 14:00

New York tid: 08:00 (forhåndsskrevet innlegg).


Vi utforsket som sagt nabolaget litt i dag, og det var jo ikke annet enn fantastisk. Her er noen bilder:Her er vi ca i enden av parken, men jeg tror vi også kunne gå bort på den broen dere ser der. Da kommer vi jo enda nærmere statuen. Men det er såå kult at det er så kort vei til statuen og New York skyline på andre siden.Freedom Tower er så fantastisk fin, tror nok det er favoritt-skyskraperen hittil.

På vei hjem igjen gikk vi innom Brownstone Diner, en pannekake-diner som jeg faktisk hadde sett på Google Maps tidligere i sommer. Var helt random at jeg så den og bare "OMG den så jeg jo på nettet!"


Det var sååå mange forskjellige pannekake-retter, vi slet litt med å bestemme oss.


Og så bare BOOOOM fikk vi dette foran oss! En helt sinnsyk porsjon, og den var større i virkeligheten enn det ser ut på bildet. Jeg fikk kanskje i meg 1/3, så jeg tok med meg de to nederste pannekakene i en doggybag, hehe.


- Hva gjorde dere i går?

OUTFIT OF THE DAY

 • 27.09.2014 kl. 22:17

New York tid: 16:17.

Kjole Brandy Melville
Veske MK&A for Bikbok
Sandaler Shoeday


En liten antrekkspost for dere nå på lørdagskvelden, selv om det fortsatt er dag her. I dag har Ina og jeg utforsket nabolaget litt mer, og blant annet funnet en joggeløype ned til Statue of Liberty-utsikt! Det var helt fantastisk der, så det er jo helt greit å jogge dit. Den utsikten dere ser ovenfor i bakgrunnen er også der, så det er virkelig perfekt destinasjon på en joggetur.


- Hva syns dere om antrekket?

AT THE MET STEPS

 • 27.09.2014 kl. 05:00

New York tid: 23:00.


God... morgen? Denne tidsforskjellen er litt forvirrende, men jeg har fått med meg at dere sover i Norge nå hvertfall. Her er det straks på tide å sove, jeg er såå sliten. Vi har vært i byen i hele dag omtrent. Vi dro dit i 12-halv 1 tiden i dag, og kom hjem for først en time siden. Vi spiste først lunsj før vi dro på Orientation på skolen. Det var kult og det var veldig mange norske der faktisk! Det var jo litt gøy og betryggende. Av alle landene som var der akkurat da, så var det nok flest norske.

Dette er Bryant Park som ligger rett ved siden av skolen og New York Public Library. Nå vet jeg hvor jeg vil sitte om jeg bare vil sette meg ned og slappe av med en bok eller noe.

Etter skolen dro vi til Metropolitan Museum of Art (Hei Gossip Girl). Såå gøy å se trappene!

Topp Bikbok
Skjørt Cubus
Cardigan Cubus
Sko Shoeday
Veske MK&A for Bikbok


Sammen med Roomie-Ronja. Vi måtte selvfølgelig sitte øverst på trappene. Dere som ser på Gossip Girl skjønner nok den, hehe.


På kvelden dro vi til Times Square, fordi vi ville dit når det var mørkt. Det føles forsåvidt ikke så mørkt ut når vi er der, fordi billboards lyser opp hele plassen. Man blir nesten blendet liksom. Etter vi hadde spist på en italiensk restaurant dro vi til M&M World. Jeg husker veldig godt at jeg var her for fem år siden, den er så stor og man finner alt mulig med M&M motiv.Ina var såå excited for alt der inne haha. Det var virkelig ekte glede fanget i dette bildet.
Vi dro også til Disney Store, og der er det såå mange søte Disneyting.


I morgen står planene ganske åpne, så vi får se hva vi finner på. Nå gleder jeg meg iallefall til en god natts søvn. Det trengs virkelig etter en lang dag med mye gåing.


- Hva gjorde dere i går?

BREAKFAST TIME

 • 26.09.2014 kl. 16:56

New York tid: 10:56.


God morgen fra meg! Eller, god ettermiddag blir det vel i Norge. Her er det iallefall fortsatt morgen og vi startet dagen for rundt to timer siden. Da jeg våknet FaceTimet jeg med mamma og Stella, så det var veldig koselig. Etter det spiste jeg den standard frokosten her, som jeg tenkte jeg kunne vise dere også. Enten spiser jeg havregrøt med eple og kanel, eller så spiser jeg yoghurt med granola, blåbær og jordbær. Hvis jeg er ekstra sulten spiser jeg litt av begge deler, hehe. Men ovenfor har dere hvertfall et lite bilde av hvordan morgenen min ser ut. Jeg spiser frokost, mens jeg oppdaterer meg på sosiale medier osv på iPaden. Og ja, det var altså iPad jeg kjøpte her om dagen. Men det tenkte jeg at jeg kan skrive et eget innlegg om.


Nå må jeg begynne å ordne meg, snart drar vi inn til byen! Håper dere får en fin fredagskveld hjemme ♥


- Hva pleier dere å spise til frokost?

TIMES SQUARE AND DINNER AT TEAK

 • 26.09.2014 kl. 04:59

New York tid: 22:59.

Nok en fantastisk dag er over. Jeg lurer på når jeg kommer til å slutte å bli helt målløs av hva som er rundt meg, om jeg noen gang kommer til å bli vant til det. Akkurat nå er alt helt sykt og jeg føler meg SÅ heldig som får oppleve dette hver eneste dag, og i de neste tre årene som kommer. Jeg kommer hvertfall aldri til å ta byen for gitt, det er helt sikkert.

Jeg kan jo fortelle litt hva vi har gjort i dag:

Roomie-Ronja måtte en tur innom skolen, og da hun var ferdig tok vi turen innom New York Public Library. Dette er tatt fra inngangen av biblioteket, og til høyre i gaten som går rett frem der, ligger det ene lokalet til skolen. Mye tid før og etter skolen blir nok derfor brukt på biblioteket, jeg kan jo ikke la være når jeg har den fantastiske muligheten. Bare det å gå inn og se trappen der Carrie Bradshaw i Sex and The City Movie gikk i brudekjolen sin før hun egentlig skulle gifte seg. Frysninger. Ja, jeg blir veldig starstruck når jeg ser sånne ting.

Etter det dro vi til Grand Central, som er på andre siden av skolen. Forsåvidt av det andre lokalet, som er to gater bortenfor det første. Tenk på alt som er spilt inn her, ååååh.


Vi fikk tatt en tur innom Times Square også og jeg elsker virkelig Times Square. Jeg elsker stemningen, de store billboardsene, musikken, de røde trappene, butikkene, og ja. Vi fikk ikke vært der så lenge siden vi måtte komme oss hjem for å rekke andre planer, men jeg tror vi skal tilbake i morgen.

Det er også en svær ToysRus butikk der, og den husker jeg veldig godt fra sist jeg var her. Det er faktisk, som dere ser, et stort pariserhjul midt inne i butikken. Hvor ofte ser man noe sånt liksom?

På vei til å ta toget hjem igjen gikk vi på Fashion Avenue (7th Ave) og der var det også Fashion Walk of Fame, med maange kjente navn. Veldig kult!

Da vi kom hjem måtte vi bare freshe oss opp litt, før vi skulle ut og spise med hun som er IBS-representant. Dette er altså en veldig hyggelig dame som bor her i Jersey og jobber for IBS, sånn at hvis vi lurer på noe så kan vi ta kontakt med henne når vi vil. Vi var ute og spiste med henne på tirsdag, og i dag dro vi inn til Hoboken og spiste. Hun er såå hyggelig, og det er veldig betryggende å ha noen her hvis det skulle være noe.

Her ser dere litt av nabolaget vårt, det ser sånn ut overalt. Vi er omringet av såkalte Brownstone-leiligheter, med sånne koselige trapper opp. Det er såå koselig, og det er veldig greit å bo i et rolig nabolag.

Nå er det andre gang jeg ser skylinen til Manhattan på kvelden og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne stått og sett på dette i timesvis. Det er helt fantastisk og vakkert og jeg blir bare helt målløs.

Med mine fantastiske roomies! Vi har det så gøy sammen og fungerer veldig bra sammen, noe som er utrolig viktig når man bor sammen.


Her spiste vi i kveld, på en restaurant som heter Teak i Hoboken. Det var veldig kult der, med et svært akvarium på veggen bak baren.

Jeg bestilte Crispy Duck og det er noe av det beste jeg har spist på lenge. Kunne ønske dere kunne smake det for det var virkelig helt fantastisk! Selvom jeg var mett så måtte jeg bare spise mer siden jeg tross alt er fattig student og dette ikke er hverdagskost. Det var jo en ganske fancy restaurant, så man skulle trodd det var ganske dyrt, men det var det virkelig ikke. Hvertfall ikke i forhold til i Norge. I tillegg har restauranten halv pris på retter og drinker mandager og torsdager! Så da vet vi hvor vi skal om vi ikke orker å lage middag selv en dag.

I morgen skal vi på Orientation på skolen, så det blir spennende. Håper på en liten omvisning på skolen sånn at jeg får vite litt hvor ting er. Ser for meg at jeg går rundt helt lost første skoledag, og jeg vil jo helst ikke komme for sent til de første timene heller. Skolen begynner forresten på tirsdag, og jeg er veldig spent på hvordan det blir.


Dere ser vel dette innlegget når dere våkner, så jeg håper dere får en fin dag ♥

FILMPREMIERE

 • 25.09.2014 kl. 15:33

New York tid: 09:33.

Jeg nevnte jo i forrige innlegg at vi var på en liten filmpremiere. Filmen het The Jersey Devil og er spillet inn her i Jersey City, og faktisk litt i leiligheten vår også, så det var jo litt gøy. Dette var det jeg hadde på meg:

Jumpsuit Forever 21
Sko Jeffrey Campbell

Bilde lånt fra roomie Ronja sin blogg her. Fra venstre er det Ina (min andre roomie), Mia som er svensk og bor i samme bygningen som oss, og meg.

I dag regner det faktisk, og det er det meldt hele dagen. Hvor er privatsjåfør når vi trenger det? Hehe neida, det står noen paraplyer i leiligheten, så vi får vel bare bruke de når vi drar inn til byen etterpå. Vi har ingen spesielle planer nå på dagen, så vi får vel bare ta det som det kommer, før vi i kveld skal ut og spise i Hoboken. Det er visstnok den "ungdommelige" plassen i New Jersey, og det var et eller annet om at de har halv pris på alt på torsdager. Blir spennende å se!


- Hva syns dere om antrekket?

GETTING SETTLED

 • 25.09.2014 kl. 07:19

New York tid: 01:19.


God morgen til dere hjemme i Norge ♥ Her er det straks leggetid etter en lang dag, som egentlig har gått ganske fort. Det er så mye å gjøre nå de første dagene, så den eneste tiden jeg har tid til å blogge er egentlig på kvelden, og kaaanskje på morgenen. Vel, i dag har vi gjort litt av hvert! Vi dro på et kjøpesenter ca. 15 min unna for å sjekke ut hvordan det var, og kjøpe noen nødvendigheter der. Jeg må innrømme at det ble noen ting som kanskje ikke kan regnes som nødvendig også... Litt skummelt å ha et så stort kjøpesenter så nært der vi bor, men så lenge vi ikke går innom så går jo det helt fint.


Etter ett par timer på kjøpesenteret tok vi turen til Target, hvor vi skulle handle inn absolutt alt av nødvendigheter, og det fikk vi virkelig gjort! Så nå har vi ordnet ca alt vi trenger til leiligheten, og det blir nok her jeg kommer til å ta ukeshandelen. Her er det billigere enn i mange andre "grocery-stores", i tillegg til at man faktisk finner ALT man trenger. Alt fra mat, skjønnhetsprodukter og renholdsprodukter, til elektronikk, klær og interiør.

Her var vi endelig ferdig med den store handelen og ventet på en taxi som skulle ta oss hjem. Det går fint an å gå, men vi hadde jo kjøpt så mye at vi måtte rett og slett få tak i transport for å få med oss alt. Det går jo helt fint når det koster det samme som en bussbillett omtrent, forsåvidt hvis man er 3-4 stk.

Her er altså resultatet av handelen, ganske mange poser kan man si. Da vi sto og skulle betale gruet vi oss skikkelig til å se summen, men det var jo ingen grunn til å grue seg, det er SÅ billig her. Billig for oss norske iallefall... Det var iallefall mange gode dealer å få der.


I kveld var vi på filmpremiere faktisk. Han som leier ut leiligheten vi bor i hadde vært med å regissere en film, så da ble vi invitert til filmpremieren her i Jersey. Det var ganske kult, og der var presse og rød løper og alt. Tenkte jeg kan vise dere antrekket mitt og bilder fra det i morgen, nå er det nemlig på tide å sove! Håper iallefall dere får en fin dag ♥


Håper forresten dere er fornøyd med bloggingen så langt? Jeg tar veldig mange bilder og prøver å oppdatere så godt jeg kan, men det er også mye som skjer og ikke såå mye tid til blogging, så jeg håper de innleggene jeg kommer med er greie. Nå er det mest hverdagsblogging for tiden, men etter hvert som jeg kommer inn i rutiner så blir det mer mote igjen også.

I REALLY LOVE THIS PLACE

 • 24.09.2014 kl. 04:38

New York tid: 22:38.


For en fantastisk dag dette har vært! Jeg klarer ikke beskrive den følelsen man får når man kommer opp av subwayen og er omringet av skyskrapere så høye at du nesten får kink i nakken av å se opp på de. Det første vi gjorde var å dra til Berkeley for å fylle ut noen siste skjemaer og ta bilder til Student-ID, og FOR en fin skole! Alt er så fint og gjennomført og ikke minst er alle så utrolig hyggelige. Når jeg begynner på skolen (det er forresten neste uke om noen skulle lure) skal jeg få tatt bilder til dere sånn at dere får se. Etter det ordnet vi mobilabonnement, så nå har jeg fått meg amerikansk nummer og alt!
Her ser dere litt av inngangen til det ene lokalet til skolen. Det er dette og lokalet to kvartaler bortenfor jeg har timer på.

Vi måtte også innom butikken til Berkeley og kjøpe oss gensere. Så mens jeg skriver dette sitter jeg i den varme, digge Berkeley-genseren min.


Og såklart måtte vi innom den store Apple-butikken på Fifth Avenue. Hva jeg kjøpte der får dere se senere, hihi. Da vi var der nede blant alt iPhone 6-kaoset, snakket vi om hvor mange ansatte det måtte være der, siden vi faktisk så ansatte overalt, klar til å hjelpe kunder. Og vet dere hva? Han som hjalp meg fortalte at det er hele 800 ansatte kun i den butikken! Hvor vilt er ikke det?


Og så måtte vi selvfølgelig innom Central Park en liten tur også, og der var det mange små søte ekorn. Ekornet på bildet over stilte seg faktisk opp som om han poserte til kameraet, og da jeg var ferdig å knipse og la ned igjen kameraet, da gikk ekornet ned på fire bein igjen og gjorde noe annet. Noe så søtt!

Dette er forresten utsikten fra Jersey City over Hudson-elven til Manhattan. Det er så vakkert jeg har ikke ord.

Nå gleder jeg meg veldig mye til å sove, jeg har jo tross alt vært våken siden klokken 5 i dag tidlig. Forhåpentligvis får jeg sove litt lenger i natt, det trengs virkelig etter to netter med altfor lite søvn.


- Hva gjorde dere i går? (Prøver å stille spørsmål passende til tidssonen hjemme, selv om det iblant blir litt forvirrende, hehe).

HELLO FROM NEW YORK

 • 23.09.2014 kl. 12:08

New York: 6:08AM


Hei fra New York!! Et ganske tidlig hei forsåvidt, snakker vi en liten blanding av jetlag og excitement kanskje? Endelig er jeg her, og det føles enda ikke helt ekte. Vi landet rundt halv to lokal tid i går, det vil si rundt halv åtte på kvelden i Norge. Da måtte vi bare gjennom pass/visum-kontrollen som gikk kjapt og smertefritt, før vi hentet bagasjen og ble plukket opp av noen som kjørte oss til leiligheten. Vi bor faktisk rett over elva fra Lower Manhattan, i Jersey city. Så teoretisk sett bor vi i New Jersey og ikke i New York, men jeg tenker bare på det som New York. Akkurat sånn som at når vi landet på Newark (som er i New Jersey), sa de over høyttalerne "Velkommen til New York". Men det er så sykt, når jeg går ned noen gater ser jeg rett bort på Lower Manhattan som om det er her liksom. Tenk at jeg er her nå!!
Ovenfor er noen bilder jeg tok på vei fra flyplassen i går, fine New York ♥ Den skyskraperen på midten på det siste bildet er Freedom Tower, det som nå er på World Trade Center. Såå fin bygning, jeg hadde ikke fått med meg at den var ferdigbygget engang.


I dag skal vi først inn til skolen en tur for en siste registrering, før vi skal få ordnet mobilabonnement og diverse andre nødvendige ting. Jeg gleder meg sånn til å komme inn på Manhattan! Jeg kommer nok til å ta masse bilder, så gled dere!


- Hvordan står det til hjemme i Norge? ♥

SISTE DAGEN I NORGE

 • 21.09.2014 kl. 19:21
Nå er plutselig tiden kommet dere, i morgen tidlig sitter jeg på flyet!! Dette er så rart, jeg har jo telt ned dagene i fem måneder nå og så er plutselig tiden kommet. Jeg gleder meg veldig og det kribler skikkelig i magen. Jeg har sagt hadebra (eller vi ses, som jeg liker bedre å si) til de fleste nå, mens kvelden skal tilbringes med mamma og mine nærmeste venninner. Det er jo egentlig ikke så lenge jeg skal være borte i første omgang, jeg kommer jo hjem til jul som er om bare tre måneder. Tiden kommer til å gå veldig fort frem til da!


Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive, så da er det bare én ting å si: VI SNAKKES FRA NEW YORK!!

COUNTING DOWN THE HOURS

 • 20.09.2014 kl. 18:24God lørdag, dere! Siste lørdagen i Norge på en stund for min del. Kvelden i går tilbrakte jeg med Benedikte og Natalie, og de overrasket med fine blomster og kort som avskjedsgave, såå søtt! Blir så glad for sånne ting, jeg hadde ikke forventet det i det hele tatt. Så nå håper jeg familien tar godt vare på blomstrene mine, siden jeg ikke akkurat kan ta de med, hehe.


Denne helgen blir bare tilbrakt med familie og venner, så det blir ikke mye prioritering av bloggen, men det regner jeg med dere forstår. Jeg kommer uansett med et innlegg i morgen, den siste dagen min i Norge. Tenk det da, jeg flytter til New York om to dager, iiiiiiih!


- Hva gjør dere denne helgen?

MASTERCHEFS

 • 19.09.2014 kl. 12:49See hva vi lagde i går da! Det ble så vellykket og jeg får vann i munnen av å se på bildene nå. Caroline og jeg laget Tom Kha Gai med kylling og aspargesbønner, en asiatisk suppe med nudler til. Jeg var litt skeptisk siden det er litt ukjent i forhold til mitt lille mat-repertoar, men det var faktisk veldig enkelt og kjapt å lage, med en veldig god smak. Alle satt mette og fornøyde etterpå - oppdrag fullført! Tror jeg har overbevist om at jeg kan klare å bo alene uten å sulte ihjel nå.


Nå må jeg fortsette med pakkingen, føler jeg aaaldri blir ferdig! Kommer på ting hele tiden som jeg vil ha med, mens plassen i koffertene minker betraktelig. Det er jammen ikke lett å pakke med seg hele livet sitt i to kofferter altså!


- Hva er deres fredagsplaner?

THROWBACK THURSDAY: WITH MY SIS

 • 18.09.2014 kl. 18:59Sykt at det er ett år siden disse bildene ble tatt, føles ut som om de nettopp ble tatt, haha.


Nå venter jeg på at Caroline skal komme, og så skal vi lage middag til familien og Sara som kommer rett fra jobb. Det blir veldig koselig! Dagene er ganske fullbooket nå med å tilbringe mest mulig tid med familie og venner før jeg drar. Kjekt å se all tilbakemeldingen på forrige blogginnlegg forresten, det er bra dere gleder dere til bloggingen derfra. Jeg gleder meg hvertfall til å blogge derfra!


- Hva skal dere gjøre i kveld?

MITT EGET EVENTYR I NEW YORK

 • 17.09.2014 kl. 18:28

Innlegg i samarbeid med IBS.

Jeg har jo skrevet flere ganger at jeg flytter til New York i september for å studere mote, men jeg har ikke skrevet særlig mer detaljert om det. I slutten av september begynner jeg på Berkeley College som ligger midt på Manhattan i New York, hvor jeg skal studere Fashion Marketing and Management. Der skal jeg studere i tre år og så har jeg faktisk en bachelor når jeg er ferdig der. Dette er fordi Norge er et av landene hvor siste året på videregående er godkjent som førsteåret på bachelor, og jeg får derfor bachelor etter tre år og ikke fire. (Bachelor i USA er normalt fire år og ikke tre som det er i Norge).


Jeg studerer via IBS International Business School, som jeg hørte om for første gang på utdanningsmessen på begynnelsen av året. Jeg hadde egentlig planen klar på den tiden, jeg skulle ta et friår for å spare opp penger, og så skulle jeg studere mote på en skole jeg hadde funnet i California. Derfor var jeg ganske lite mottagelig for andre impulser på messen, og ingen hadde det jeg ville gjøre. Jeg var med en venninne bort på IBS sin stand og deres studier virket veldig interessante, men jeg ville jo studere mote i California. Etter hvert hadde venninnen min kommet inn på skole og skulle til California å studere noe annet, og alt virket så spennende at jeg rett og slett ble skikkelig rastløs og ville bare ut i verden med en gang.

//Bildekilde her og her.

En dag i mars sjekket jeg ut IBS sine hjemmesider og hvordan det så ut det studiet i New York, bare for morro skyld liksom. Jeg var solgt. For det første var det studiet og de fagene akkurat det jeg var interessert i, og for det andre så ligger faktisk skolen midt i New York, en by jeg tross alt elsker. Søknadsfristen gikk ut den dagen, jeg snakket kjapt med mamma, og så søkte jeg. Dagen etter fikk jeg mail om å avtale tid for telefonintervju med IBS, og da var det igang. I påskeferien fikk jeg beskjed om at jeg hadde kommet inn, og det var virkelig noe av det sykeste jeg har opplevd. Tårene rant, og det kom nok som et sjokk for alle at jeg plutselig skulle dra ett år tidligere enn planlagt. Jeg tenker å skrive et eget innlegg senere om hele søknadsprosessen, ang. visum og alt det der, om det er en interesse for dette. Det blir nok en veldig lang tekst om jeg skulle tatt med alt i dette innlegget, hehe.

//Private bilder.


Jeg har mailet mye frem og tilbake med IBS, og helt ærlig er jeg så glad for at jeg valgte de. Jeg får den hjelpen jeg trenger om det er noe, og de har hele tiden vært klar på at hvis det er noe, så er de bare en mail eller telefonsamtale unna. Dette er veldig betryggende for både meg og ikke minst mamma. IBS har ordnet leilighet for oss studenter det første semesteret og i tillegg har vi en representant fra IBS på plass hele året som er der for oss om det er noe. Da jeg var i Oslo i slutten av juni var jeg også på avreisemøte med IBS, sammen med de fleste andre studentene som skal studere rundt omkring i verden, og da fikk vi også mye mer informasjon. I tillegg var jo det en mulighet for å møte de andre som skal reise, og det var veldig greit!

//New York bilde herfra.

Det har nok ikke gått helt opp for meg at jeg skal studere i New York, og jeg vet ikke om det kommer til å gjøre det før jeg enten sitter på flyet bortover, eller før jeg faktisk er der borte. Jeg gleder meg SÅ mye, og jeg kan ikke tro at jeg snart skal være tilbake i byen jeg forelsket meg i for fem år siden. Jeg har lest veldig mye om skolen, og alt høres veldig bra og interessant ut. Det blir nok mye arbeid, men dette er jo noe jeg er interessert i og det er dette jeg vil jobbe med videre i livet, så jeg gleder meg utrolig mye. En by full av inspirasjon og eventyr. New York, jeg kommer om fem dager og jeg er SÅ klar.

Om dere har noen spørsmål eller vil se på studiene IBS kan tilby, sjekk ut hjemmesiden deres her.


- Er det noe dere lurer på angående New York, studiene eller lignende? Jeg tenkte jeg kunne ta et eget innlegg med spørsmål osv om det blir mange, som en liten spørsmålsrunde.

MY NEW CAMERA

 • 16.09.2014 kl. 20:15
Her har dere mitt nye kamera, Canon Powershot G16! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, det er som et speilreflekskamera bare i den lille, perfekte størrelsen. Blenderen går helt ned til 1.8, det er altså veldig lyssterkt, det filmer i HD, har wi-fi funksjon som gjør at jeg kan overføre trådløst til blant annet mac og iPhone, både autofokus og manuellfokus, og har ISO som kan gå fra 80 - 12800, og mange flere funksjoner. Jeg har jo Canon fra før av, så jeg syns det er veldig greit med enda et Canon-kamera. Dette kjøpte jeg hovedsaklig til New York, sånn at jeg slipper å drasse rundt på den tunge, store speilrefleksen, og kan ha dette kameraet tilgjengelig til enhver tid.


Gleder meg til å ta mange fine New York-bilder med dette kameraet ♥


- Hvilket kamera har dere?

SOME MORE FROM GDANSK

 • 15.09.2014 kl. 20:33


Her har dere noen flere bilder fra Gdansk - alle er tatt med det nye kameraet mitt. Det skal jeg vise dere i morgen, jeg er virkelig sååå fornøyd! Noen av bildene ovenfor er fra en meksikansk restaurant vi var på på lørdagen, det var SÅ god mat der! Jeg spiste kylling fajitas og jeg får vann i munnen av å se bildene og å tenke på det nå.


Denne dagen har virkelig bare forsvunnet, det har gått så fort. Nå er pakkingen for fullt i gang, det er tross alt kun én uke til jeg drar!! Det er så sykt, jeg klarer ikke forstå det. Pakkingen var litt vanskeligere enn jeg hadde trodd, for to kofferter var plutselig ikke så mye når jeg vil ha med så mye klær, vesker og sko... Hadde visst litt mer av det enn jeg trodde, så jeg får bare ofre noe av det. Jeg skal jo hjem til jul, så da får jeg heller ta med mer tilbake da.


- Hva har dere gjort i dag?

OUTFIT FROM GDANSK

 • 14.09.2014 kl. 17:55


Hatt Stradivarius
Kjole Bikbok


Hei dere! Nå er jeg hjemme etter en veldig fin weekend i Gdansk med familien. Vi kom frem torsdagskveld, og siden da har vi spist god mat og shoppet. For meg ble det bare innkjøp av nødvendigheter, jeg fant ikke noe klær som skrek etter meg, selv om det var veldig bra shopping der. Jeg hadde rett og slett ikke behov for noe klær, og det er helt greit. Men ser dere ovenfor? Jeg har endelig funnet hatt! Jeg har jo letet etter den perfekte i flere måneder, og den fant jeg på den første butikken jeg var på i Gdansk, hihi. Antrekket ovenfor er fra fredag, da vi var ute og spiste på en restaurant med polske retter og veeeldig god mat!


I morgen skal jeg vise noen flere bilder derfra, og jeg må vise dere mitt nye kamera også! Jeg elsker det allerede ♥


- Hva syns dere om antrekket?

THROWBACK THURSDAY: ON THE BEACH

 • 11.09.2014 kl. 15:00Denne uken er virkelig ikke blant de beste på bloggfronten, jeg har liksom følt at de siste innleggene har vært så halvveis, og da lar jeg heller være å blogge når jeg ikke har noe å blogge om. Kvalitet over kvantitet er det jeg foretrekker. Nå flytter jeg jo snart og jeg ser for meg at det virkelig blir kvalitetsblogging derfra.


Vel, nå sitter jeg faktisk på flyplassen sammen med familien, og snart går flyet til Gdansk! Jeg har ikke kunnet skrive noe om dette før nå fordi det var en overraskelse for morfar. Han fyller 70 år i dag, og bak ryggen hans har vi planlagt tur til Gdansk, og han fikk ikke vite om det før vi kom på flyplassen nå. Det har vært såå vanskelig å ikke forsnakke seg, spesielt da vi var på besøk hos mormor og morfar i helgen, men vi klarte det! Nå ser jeg veldig frem til en helg med familien i Gdansk, det passer ypperlig rett før jeg flytter. Det blir nok ikke blogging derfra, men jeg har med kamera og skal gjøre mitt beste for å ta bra med bilder, så kan jeg vise dere når jeg kommer hjem på søndag. Håper alle får en super helg!


- Har du vært i Gdansk før?

A WEEKEND AWAY

 • 08.09.2014 kl. 17:45Noen bilder fra helgen.


Nå er det noen dager siden sist, men i helgen var jeg i Ørsta og besøkte familie, så da tok jeg meg bloggfri. Det var den siste turen dit før jeg flytter om to uker, så da ville jeg ikke bruke tid på blogging. Ovenfor har dere iallefall noen få bilder. I går feiret vi morfar sin bursdag, med mye god mat  og mye familie, så det var koselig. Jeg hadde egentlig planer om å blogge da jeg kom hjem i går kveld, men da var jeg så trøtt at jeg ikke orket noe annet enn å ligge på sofaen. Da er det bedre å starte i dag når det er mandag og en helt ny uke. Om nøyaktig to uker sitter jeg på flyet til New York og er snart fremme, tenk på det da. Merkelig.


- Hadde dere en fin helg?

THROWBACK THURSDAY: FLOWER POWER

 • 04.09.2014 kl. 19:14Hei, dere ♥ Ukens throwback blir til dette antrekket som jeg brukte for nesten nøyaktig ett år siden, det var nemlig 9. september i fjor. Liker fortsatt antrekket veldig godt, og jeg går ikke lei av genseren, selv om den ikke er brukt så mye siden jeg glemmer litt av den. Skal prøve å få brukt den mer i løpet av høsten hvertfall.


- Hva syns dere om antrekket?

HAIR COLORS

 • 03.09.2014 kl. 13:06


God morgen! Eller kanskje dag? Dagen min startet litt senere enn normalt i dag fordi jeg våknet veldig tidlig og ikke var uthvilt, så etter en time sovnet jeg til igjen, og våknet litt senere enn jeg pleier. Men det går fint av og til! Siden da har jeg lekt meg litt rundt i Photoshop med hårfarger. Jeg skal nemlig til frisøren neste uke, så jeg vil utforske mulighetene. Pastellrosa er jo sååå fint! Men nå tuller jeg egentlig litt med dere, jeg kommer nok ikke til å farge håret rosa eller blått, uansett hvor kult det kan være. Jeg skal til frisøren, men jeg kommer nok bare til å gjøre det vanlige. Men det er jo gøy å leke litt med hårfarger, og se hvordan det kunne blitt.


Nei, nå er det vel på tide å sette igang dagen. Kanskje jeg faktisk kan få gjort noe i dag, i motsetning til hva jeg har gjort hittil denne uken? Problemet med at jeg ikke lenger jobber er vel det at jeg da utsetter ting jeg skal gjøre, fordi jeg tross alt har tid til å gjøre det dagen etter. Det er jo ikke helt den riktige veien å gå, så jeg bør vel skjerpe meg snart. Det eneste jeg har gjort denne uken er vel å lage middag hver dag, men det er vel greit siden jeg snart må lage middag hver eneste dag uansett. Så jeg har da gjort noe nyttig hvertfall?


- Hva syns dere om pastellfarger i håret?

ALL BLACK

 • 02.09.2014 kl. 17:51

Antrekk Cubus
Sko Jeffrey Campbell

Det er såå lenge siden jeg har brukt dette "skinn"skjørtet nå, det har rett og slett blitt litt glemt. Men jeg tenker det er veldig fint til høsten med en strømpebukse under, for skinnplagg er jo veldig kult til høsten. Skoene er også utrolig lenge siden jeg har brukt, og de skal jeg faktisk selge før jeg drar. De blir rett og slett for lite brukt av meg, og det ser man også på de, for de ser omtrent helt nye ut. I tillegg tar de nok litt unødvendig plass i kofferten også, så da kan jeg like gjerne selge de. Om noen av dere skulle være interessert så kan dere sende meg en mail til malindh.blogg@hotmail.com, ellers kommer jeg nok til å selge de en annen plass. De er i str. 38, men litt store i størrelsen, så jeg har brukt ekstra såler oppi. Tenker å selge de for 1000 kr, som er endel billigere enn nyprisen, utifra hva jeg har sett på ulike nettsider.


- Hva syns dere om antrekket?

BAHAMA MAMA

 • 02.09.2014 kl. 12:55Det er rart med det, men med en gang det nærmer seg slutten av august og begynnelsen av september, krever nesten neglene litt mer høstfarger. Jeg er like glad i burgunder hver høst, og denne syns jeg er SÅ fin. Den er ikke helt burgunder, men har endel lillaskjær i også, men det er virkelig en perfekt farge til høsten. Bahama Mama heter den. Denne har jeg faktisk hatt på i noen dager nå, og ser dere hvor bra den har holdt seg på neglene? Essie er virkelig et av mine favorittmerker, både fordi de har så godt dekke men i tillegg holder de seg veldig bra. Det har nok mye med topcoaten å gjøre også, for det er veldig viktig for at neglelakken skal holde lenger. Den ovenfor er Essie Good to Go, og den gir så fin glans på neglene i tillegg til at neglelakken holder seg veldig bra. Love it ♥

- Hva syns dere?

COSY FOR FALL

 • 01.09.2014 kl. 19:41God mandagskveld ♥ I dag har jeg bare gått rundt i koseklær, det vil si genseren ovenfor. Den er altfor stor, og går derfor mest som kosetøy. Syns den er veldig kul til høsten da, for eksempel sammen med knestrømper som jeg har brukt ovenfor og et stort, mykt skjerf. I tillegg er håret mitt heeelt på bærtur i dag, så da ble det en hestehale med fiskebensflette. Det er iallefall penere og litt mindre kjedelig enn en vanlig, plain hestehale.


- Hva syns dere?

HELLO SEPTEMBER

 • 01.09.2014 kl. 12:12

September inspiration from weheartit.

Hei, september! Årets mest spennende måned hittil har endelig kommet, dette er nemlig måneden jeg flytter til New York! Det er derfor mye spennende som skjer fremover, så det tror jeg blir veldig bra. Nå når jeg er ferdig å jobbe har jeg også mer tid til bloggen, men det spørs da om jeg jeg har noe å blogge om. Neida, jeg tror det går bra. Det er nok ikke så mye som skjer nå de første dagene, men etter hvert blir det nok mer som skjer og mer å blogge om. Isåfall får dere bare prøve å holde ut imens, for om tre uker blir det nok et luksusproblem med FOR mye å blogge om, hehe.


Nei, nå får jeg begynne å ordne meg for dagen og sette igang med å... gjøre ting. Håper alle har en fin mandag og en fin start på måneden ♥


- Har dere noen spennende planer for september?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no