THE LAST ONE THIS MONTH

 • 30.09.2013 kl. 17:25


Jakke Topshop
Strikkagenser Gina Tricot
Skjerf Bik Bok
Skjørt Cubus
Sko Dr. Martens


God mandag, dere! Nå er dagens antrekk byttet ut med treningstøyet, klar for ukens første økt. Herlig! Er veldig sliten etter dagen, som alle andre skoledager, men det blir godt å få trent litt. Det pleier å gjør seg selv om jeg er sliten. Har sinnsykt mye skolearbeid som skal gjøres/leveres frem til onsdag, men har heldigvis gjort unna det meste. Jaja, håper alle har hatt en fin mandag, selv om det, utifra responsen på forrige innlegg, ikke er favorittdagen deres!


- Hva syns dere om antrekket?

HVORDAN GJØRE MANDAG TIL EN BRA DAG

 • 29.09.2013 kl. 21:10

Dette innlegget er en repost av et innlegg jeg skrev for snart ett år siden. Har fått noen nye lesere siden da, så tenkte jeg kunne poste det igjen! Jeg har ikke redigert på det, derfor kan det virke litt merkelig enkelte ting som er skrevet, eller hvordan jeg skal forklare det.

Mange her er kanskje som meg og liker egentlig ikke mandager? Eller er jeg alene? Ser og hører hvertfall mye klaging hver mandag på hvor kjip denne dagen er, og det kan jeg jo forstå. Det er første dagen etter helgen, du må stå opp tidlig og er derfor mest sannsynlig veldig trøtt også. Det føles ut som det er så lenge til helg, og det er rett og slett en skikkelig kjedelig dag.

De siste ukene har jeg hatt det sånn. Jeg har bare gått utifra med en gang jeg står opp at dette blir en skikkelig dårlig dag, og da har det jo automatisk blitt sånn også. Forrige mandag hadde jeg en ekstra dårlig dag, men etter det fikk jeg bare en "åpenbaring" om at jeg må endre på dette og at det ikke kan fortsette sånn. For du kan faktisk gjøre dette til en bra dag selv. I går kveld satt Andrea og jeg med en skikkelig bra innstilling til hvorfor dette skulle bli en bra dag, og det hjalp faktisk skikkelig! Så da tenkte jeg at jeg kunne komme med noen tips, med hjelp fra Andrea, til hvordan dere også kan gjøre mandager til en bra dag:

- Bestem deg dagen før at at mandagen skal bli en bra dag. Dette er faktisk veldig viktig, det hjelper hvertfall veldig mye for meg. Jeg gikk og sa til meg selv i går kveld at dette skulle bli en bra dag, og tenkte det før jeg la meg. Da våknet jeg automatisk med en bra innstilling!

- Hør på glade sanger! Vet ikke med dere, men sanger gjør utrolig mye på humøret mitt. Så hør på sanger som gjør deg i godt humør, det hjelper virkelig på humøret og innstillingen!

- Se morsomme videoer! Anbefaler for eksempel denne:

Vet ikke med dere, men de zebraene; ler like mye hver gang jeg!

- Se ting i et nytt perspektiv! Har du en dårlig dag så kan ting irritere deg mye lettere enn hvis du har en god dag. Så om noe irriterer deg, enten ignorer det, eller prøv å se lysere på det. Fokuser på det positive!

- Snapchat! Om du har snapchat, send stygge bilder av deg selv til dine beste venner, og få de til å gjør det samme til deg! Får deg garantert i bedre humør!

- Lag en liste med ting du ser frem til, så kan du se på den og alt du har å glede deg til!

- Planlegg noe med vennene dine! Planlegg helgen for eksempel, eller kanskje noe dere kan gjøre en annen helg eller i juleferien? Kanskje en hyttetur? Så får du flere ting å sette på listen med ting du ser frem til også!

- Se på gamle bilder. Se tilbake på minner med venner og familie, kanskje bilder fra sommerferien? Jeg syns hvertfall alltid det er gøy å se tilbake på gamle bilder!

Dette bildet av Andrea og meg får meg alltid til å smile!

Når jeg tenker over det så trenger ikke dette å bare gjelde mandager, men ha disse tingene i bakhodet hvis du har en dårlig dag. Så folkens, la dette bli en BRA dag! We can do this!

- Liker du mandager?

LET'S CELEBRATE

 • 27.09.2013 kl. 20:52The weekend is here. Let go of all your worries, relax, have fun, and don't forget to SMILE. ♥

THROWBACK THURSDAY

 • 26.09.2013 kl. 20:54


Siden det er 2 grader ute nå, benytter jeg "throwback thursday" til å se tilbake på sommeren, da Sara og jeg hadde en liten shoot på stranden!


Sykt sliten nå etter jobb og skole, så etter jeg har vasket badet skal jeg bare legge meg. Vet bloggingen har vært så som så i det siste, men tiden strekker ikke alltid helt til. Håper det går fint!


- Hva syns dere om bildene?

CORAL CRUSH

 • 25.09.2013 kl. 19:25Isadora Coral Crush.


Jeg er helt for å bruke farger på neglene også på høsten, så denne som var favoritten min i sommer har jeg ikke tenkt å la ligge i skuffen i høst og vinter. Jeg elsker disse neglelakkene, og når du tar på neglene kjennes det ut som sukker (derav navnet sugar crush, hehe), kjempekult! Den var ikke vanskelig å fjerne heller, som det ofte kan være med sånne type neglelakker, så det var jo et pluss! Ganske sikker på at de fortsatt er i butikkene hvor det ikke har blitt utsolgt, på vanlige butikker som selger sminke, for eksempel Cubus, hehe.


- Hva syns dere om neglelakken?

WHEN OBLIVION IS CALLING OUT YOUR NAME

 • 24.09.2013 kl. 21:24


Har hatt den ultimate "slappe-av-kvelden" i kveld, sååååå deilig! Hver dag nå har jeg et eller annet skolearbeid å jobbe med, så når jeg først ikke har noe så må jeg bare benytte sjansen og bare slappe av. Var ferdig tidlig på skolen i dag, så da ble det trening etter det. Har endelig kommet i gang med treningen igjen nå, var jo så "smart" at jeg sluttet i sommer fordi jeg ikke hadde motivasjon lenger, haha. Det er iallefall deilig å endelig være i gang igjen!


- Trener du noe?

NEW FAVORITE CARDIGAN

 • 23.09.2013 kl. 18:34Kan med hånden på hjertet si at dette er den mest behagelige cardiganen jeg har har prøvd, såååå deilig! Vil bo i denne hele vinteren, den eeeer så god! Den er fra barneavdelingen på Cubus, og minner litt om de vi har på dameavdelingen som er mye lengre. De har vært litt for lange for min smak, siden de går langt ned på leggene, men disse her er perfekte. Tror det må være hvertfall like mange voksne som barn som har kjøpt disse også haha, veldig store og gode for å være barnestørrelser! Tror de koster 249 kr, husker ikke helt.


- Hva syns dere?

SLEEPY SUNDAY

 • 22.09.2013 kl. 21:08

En liten throwback siden denne søndagen er for slapp til at kameraet blir plukket opp.


Hei dere! Nå er jeg endelig klar for å blogge igjen, denne uken har vært insane slitsom. Har hatt prøve eller fremføring hver dag denne uken, i tillegg til jobbing et par dager. Oppi alt klarte jeg å bli syk også, så jeg har følt meg veldig ikke-fungerende og sliten. Var helt død på fredag når jeg endelig fikk helg, så det har vært godt å få sove ut og slappe av litt, i tillegg til å være sosial, selv om jeg enda ikke er helt frisk.


Nå er jeg hvertfall klar til en forhåpentligvis litt roligere, og positiv uke!

 

- Har dere hatt en fin uke?

ON A GREY, RAINY DAY

 • 16.09.2013 kl. 20:32


Dette har vært en skikkelig slapp og grå mandag. Det har bare høljet ned ute i hele dag, jeg har vært trøtt og dagen har rett og slett bare vært tung. I dag endte jeg da bare med å slenge på meg en kjole, med en god og varm genser over. Og mitt veldig gode skjerf ute og på skolen ♥ Gull verdt på sånne dager, spesielt nå som høsten har kommet.

 

Nå er det endelig premiere på Top Model Norge, så nå skal jeg slappe av på sofaen og se på det, før jeg må øve til en fremføring før jeg legger meg.

 

- Skal dere se Top Model Norge?


YESTERDAYS OUTFIT

 • 15.09.2013 kl. 21:43

Kjole Topshop

 

Dette hadde jeg på meg igårkveld! Rakk ikke å ta noe mer enn speilbilder med telefonen, men det er vel bedre enn ingenting, eller? Tror denne kjolen er favorittkjolen min, men har ikke fått brukt den noe særlig dessverre. Derfor benyttet jeg sjansen i går!

 

I dag er jeg utrooolig trøtt, så jeg har ikke gjort mye mer enn å ligge på sofaen. Det er jo søndag også, så det er lov! Nå gruer jeg meg bare litt til en ny uke, fordi jeg vet jeg har mye å gjøre på skolen. Får håpe jeg får skviset inn litt blogging mellom alt også.

 

- Hva syns dere om kjolen?
- Har dere hatt en fin helg?


DIN FAVORITT?

 • 13.09.2013 kl. 20:58

Heisann! I går gikk dagen nesten litt i ett (ikke egentlig hehe), men da jeg kom hjem fra skolen spiste jeg bare middag og slappet av en liten stund før jeg dro på kino med Sara og Caroline. Vi så One Direction sin film, hehehe. Syns den var bra da, bare kanskje liiitt langdryg! Da jeg kom hjem var jeg så trøtt og sliten at jeg ikke orket stort mye før jeg la meg.


I kveld har jeg jobbet noen timer, og nå skal jeg snart ut og være litt sosial, woho ♥

 

Har jo lagt ut endel antrekk i det siste (endel mer enn jeg har pleid iallefall), så jeg tenkte å høre hvilket som er deres favoritt:


- Hvilket likte du best; 1, 2, 3, 4 eller 5?

I KNOW WHERE WE COULD GO

 • 11.09.2013 kl. 21:30


Er så sliteeen. Har veldig lite å skrive egentlig, vil bare få i meg noe mat og legge meg nå, haha. Avsluttet skoledagen med gym, og så har jeg vært på jobb nå i kveld, så da blir jeg ganske sliten. Menmen, det funker jo! Denne uken har vi ikke hatt så mye skolearbeid som vi hadde forrige uke, så jeg har fått slappet litt mer av, men merker fortsatt at det er slitsomt... Kun to dager til helg da, ukene går heldigvis fort!

 

- Har du mye skolearbeid for tiden? Å som vi elsker disse spørsmålene...


BURGUNDY PLAID

 • 10.09.2013 kl. 17:55


Skjorte Saints & Mortals
Shorts Levi's
Skjerf Bik Bok
Sko Dr. Martens

 

Denne dagen ble plutselig skikkelig merkelig. Sjekket klokken for en time siden og trodde den var nærmere 19.00, men neida... Så nå er jeg egentlig bare veldig forvirret og syns dagen går utrolig treigt. Jeg er så trøtt også, så vil egentlig bare legge meg, haha. Men det går ikke! Får prøve å få tiden til å gå ved å se serier eller noe, har iallefall bare planer om å slappe av i kveld!

- Syns om antrekket?


FLOWER POWER

 • 09.09.2013 kl. 21:15


Genser Bik Bok
Skjørt Primark
Sko Converse
Solbriller H&M


Følte for å være litt blomstrete i dag, så da ble det det! Lurer litt på hvorfor jeg ikke bruker maxiskjørt oftere, syns faktisk det er mer behagelig enn joggebukse, det er jo så løst og lett! Herlig ♥ Håper på å få brukt det i vinter også, det er jo bare å bruke strømpebukse under, sånn man gjør med shorts. Med maxiskjørt vises jo det ikke heller, så det er jo genialt! Ble faktisk litt varmt med dette i dag også, har vært herlig vær!

 

Ellers, har dere stemt? Det har faktisk jeg! Forhåndsstemte forrige uke, og for første gang er jeg faktisk spent på hva resultatet er. Har aldri vært noe interessert i politikk, men ble overbevist på en skoledebatt vi fikk se på for et par uker siden.

 

- Hva syns dere om antrekket?


SUNDAY BLUES

 • 08.09.2013 kl. 22:13

God kveld dere! Sen oppdatering i dag fordi jeg omtrent ikke har slått på Macen før nå. I går kveld var jeg ute og kjørte sammen med Andrea, og møtte på litt kjentfolk her og der i løpet av kvelden, så det var gøy! I dag har det vært superfint vær, meeeen jeg har stort sett vært inne, haha... Har vært sååå trøtt, og jeg måtte gjøre noe lekser, så da holdt jeg meg inne. Skulle også på kino med Sara og Caroline, meeeen filmen var selvfølgelig utsolgt... Så da dro vi heller hjem og laget brownies, som også var ganske greit!

 
Føler meg sååå lite klar for en ny, travel uke, men må man så må man! Krysser fingrene for at uka går fort.

 

- Hva har dere gjort i dag?


GRATEFUL

 • 07.09.2013 kl. 20:39

Tenkte litt på om jeg skulle skrive det her eller ikke, men velger å skrive litt om det så kunne jeg benytte sjansen til å fortelle hvor takknemlig jeg er for alt også.

 

Vel, i går var jeg involvert i en liiiten bilulykke. Jeg var på forkjørsvei og så kom det noen fra høyre, og det gikk akkurat ikke. Ingen ble skadet annet enn bilene, men jeg var selvfølgelig veldig i sjokk og skjelven etterpå, og det var veldig ekkelt. Heldigvis var føreren i den andre bilen veldig hyggelig, så sånn sett gikk det bra. Bilen min derimot er det verre for, ettersom skadene mest sannsynlig er verdt mer enn selve bilen, uff... En annen grunn til at jeg vil skrive det her er fordi det er lett å tenke at en 18-åring som såvidt har hatt lappen i et halvt år "selvfølgelig har skylden", men nei, det var det ikke! Nå er jeg bare i sorg over bilen min, haha 💔

Kommer nok ikke til å skrive noe mer om det, men jeg vil også si hvor utrolig takknemlig jeg er for at det gikk så bra som det gikk. Det kunne jo vært mye verre, og det kunne jo vært personskader, men heldigvis ikke! Så jeg er veldig takknemlig for at det gikk så bra, og for verdens beste familie og venner som jeg ikke hadde klart meg uten. Det er så viktig å spesielt tenke over hvor takknemlig man er for det man har. Så husk på det, alle sammen ♥

 

Verdens herligste lillesøster, som ville være med på antrekksbildene tidligere denne uken ♥

- Har dere vært på med på noe lignende før?


ROAR

 • 06.09.2013 kl. 19:08TGIF!! Åh, såååå deilig med helg! Uken har egentlig gått ganske fort, men likevel har jeg bare gått og ventet på helgen. Merker det blir veldig deilig å få slappet av litt. Har ingen spesielle planer for helgen, annet enn å være litt med venner og å jobbe.


Litt andre outfitbilder i dag, hehe.- Hva er deres planer for helgen?


0509

 • 05.09.2013 kl. 19:26

Cardigan Cubus
Skjørt Gina Tricot

 

Er så sinnsykt sliten i dag og det kom frem på bildene jeg tok i dag også... Trenger virkelig helg kjenner jeg, men før det har jeg lekser som må gjøres og en fagdag i norsk i morgen som må gjennomføres. Vet jeg ikke skriver om så mye annet for tiden, men det er faktisk ikke noe annet som skjer. Denne uken har bare gått ut på skole, jobb og lekser. Ganske ensformig med andre ord.

 

- Hva syns dere om antrekket?


BLUE PANTS

 • 04.09.2013 kl. 19:56


T-skjorte Bik Bok
Bukse Cubus
Blazer Bik Bok
Smykke Dyrberg/Kern
Sko Toms

 

Gårsdagens antrekk! Sitter her halvveis med mat i munnen samtidig som jeg prøver å blogge ganske kjapt. Var på jobb etter skolen i dag, og nå har jeg ganske mye skolearbeid å gjøre. Derfor blir dette det eneste innlegget jeg kommer med i dag, men det er jo bedre enn ingenting! Merker virkelig presset med å gå påbygg nå, har sinnsykt mye skolearbeid fremover. Menmen, jeg må bare holde ut og fullføre!

 

- Hva syns dere om antrekket?


HAIR TALK... AGAIN

 • 03.09.2013 kl. 21:04

Som jeg nevnte tidligere i dag var jeg jo hos frisøren. Siden jeg gang etter gang går derfra strålende fornøyd, tenkte jeg at jeg måtte skrive et innlegg om hvor jeg går osv. Jeg får jo ofte spørsmål om det også, så da er det vel greit at jeg skriver om det i et innlegg!

 

Frisørsalongen jeg går til heter Hair Fashion, og ligger da her i Ålesund. For dere som er litt kjent her da så ligger den rett før Moa, når du kjører forbi Åse, så er den ved veien, rett før bilforretningen. Dette sier nok ingenting til dere som ikke har vært her før, men tenkte det kunne være greit å forklare, haha. Frisøren min heter Kine og hun har jeg gått til siden desember i fjor. Har aldri vært så fornøyd med en frisør før (har faktisk prøvd endel frisører), så hun håper jeg på å ha lengst mulig! 😃

 

1. Pen på håret i frisørstolen, haha. 2. Litt mat og ett år gammelt Vogue ♥

 

Så her har dere da før og etter! Egentlig dårlige bilder å sammenligne da, siden da jeg tok bildet til venstre i går hadde jeg en skikkelig dårlig hårdag og hadde ikke stelt det noe. Menmen, dere ser iallefall fargen da! Klipte forresten ingenting, det gjør jeg annenhver gang jeg er hos frisøren, så da blir det neste gang.

 Vet ikke om det er så mye mer å si om det, jeg er iallefall strålende fornøyd! Og om dere har flere spørsmål er det bare å stille de i kommentarfeltet, svarer selvfølgelig ♥

Nå må jeg sette igang med leksene, litt sent, men hadde ikke tid før nå siden jeg var på jobb etter jeg var hos frisøren. Derfor kom ikke dette innlegget før nå heller!

 

- Hva syns dere da?

 

HOS FRISØREN

 • 03.09.2013 kl. 14:56


Hei dere! Akkurat nå sitter jeg i frisørstolen - endeliiiig! Når jeg vet jeg skal til frisøren går alltid de siste dagene før så sinnsykt tregt fordi jeg gleder meg sånn til å få frisket opp håret. Det er noen måneder siden sist, så nå var det på tide merket jeg. Skal skrive et innlegg i kveld om håret mitt og frisøren jeg går til osv, siden det er noe jeg ofte får spørsmål om! Håper alle har en suuuper dag, så snakkes vi senere!

 

- Lenge siden dere var hos frisøren sist?


ET ALDRI SÅ LITE MATTIPS

 • 02.09.2013 kl. 21:13

Under min daglige snoking på kjøkkenet (som forsåvidt skjer mye oftere enn én gang om dagen), fant jeg disse. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare smaken på det, men det er liksom som små, toastede brødbiter. En blanding av kjeks og brød, eller noe i den duren. Jeg er så dårlig til å forklare, haha. De er iallefall supergode og perfekte som et lite mellommåltid om du er godtesyk eller bare litt sulten. Og det passer med de fleste pålegg, så det er bare å slenge på det du vil ha på! De er kjøpt på Meny, men de har de kanskje på andre butikker også, jeg aner ikke.Siden eggesalat er en av mine favoritter som pålegg, ble det det til kveldsmat i dag. Sååå godt! Vil gjerne ha noe lett til kveldsmat, så da er dette supert. Med ananasjuice ved siden av ♥

 

- Har dere prøvd disse?
- Har dere tips til noe annet som funker bra som mellommåltid?

 

THIS ONE'S FOR YOU, SEPTEMBER

 • 02.09.2013 kl. 18:23


Kåpe, skjorte og skjørt Cubus
Skjerf og knestrømper Bik Bok
Sko Dr. Martens

Nå er jo vi inne i høstmånedene, noe jeg har vært klar for ganske lenge nå. Pakke seg inn i skjerf og lag-på-lag med klær, det er jo så mye fint man kan ha på seg! Så i dag ble det skjørt og knestrømper, med dongriskjorten jeg hadde glemt litt av de siste månedene, verdens deiligste skjerf og den fiiine kåpen vi har fått inn på Cubus ♥ Må vise den litt nærmere i et annet innlegg, her ble den ganske tildekt av skjerfet.

 

Holder egentlig på å sovne her jeg sitter, men jeg må sette i gang med dagens lekser, så får jeg heller slappe av mer senere i kveld. Håper alle har en super start på uken ♥

 

- Hva syns dere om antrekket?


THE ULTIMATE LAZY DAY

 • 01.09.2013 kl. 21:11

Klarer aldri å bestemme meg helt for om jeg liker søndager eller ikke. Det kan jo være sinnsykt kjedelig at omtrent ingenting er åpent og at det ikke er noe å gjøre på, spesielt på regnværsdager som dette, men samtidig er det utrolig deilig med en dag der man ikke trenger unnskyldninger for å være lat. I dag har det regnet i ett sett ute, og store deler av dagen har jeg brukt i sengen på å vurdere om jeg skal orke å faktisk gjøre noe. Jeg har iallefall fått gjort unna litt skolearbeid, og så har jeg tatt sol. Det måtte til på denne høstdagen. Nå tenker jeg å avslutte dagen med et bad og en bok, det blir herlig!

 

- Liker dere søndager?


Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no