SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 2

 • 30.09.2012 kl. 18:39

Jeg er alltid så heldig med startbildet...

Del 1 kan dere lese her. Og så må jeg påpeke at dette ble filmet for et par uker siden, så litt er jo endret. F.eks det med at jeg hadde en dårlig periode.

Så dette var da det for denne gangen. Kuttet ut noen spørsmål som jeg følte var litt unødvendige. Jeg er forresten imponert om dere gidder å se hele videoen, haha.

- Hva syns dere om svarene?

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

 • 30.09.2012 kl. 12:48


Må si det er litt uvant å skulle blogge igjen etter 11 dager. Wow. Kan ikke huske sist det gikk så lang tid før jeg blogget igjen, og det skal bli lenge til neste gang jeg tar en sånn pause. Jeg hadde egentlig planer om å komme tilbake forrige mandag, fordi helgen var ganske travel og da hadde jeg ikke tid til å blogge. Men dag etter dag tenkte jeg bare at jeg ikke orket å blogge, og da ble det visst sånn da. Men plutselig i dag fant jeg ut at jeg skulle begynne på igjen, og da jeg i tillegg fant ut at blogg.no endelig har innført at man kan velge tidspunkt innleggene skal publiseres på (noe jeg har ventet leeenge på), da måtte jeg bare begynne igjen. 

Kan oppsummere fort den siste uken da: På fredagen var hele trinnet på animasjonsfilmfestivalen i Volda, og da kom vi ikke hjem før i halv sju-tiden. Så da var det bare å spise og dusje og så møte noen venner. På lørdagen var jeg først på jobb, så på fotballkamp og så var vi en liten gjeng hos Aleksander der vi laget taco og bare koste oss. På søndagen var jeg først på jobb, og så husker jeg faktisk ikke helt hva jeg gjorde på kvelden, men tror jeg bare slappet av, haha. Denne uken har bare gått til skolearbeid og å være med venner, trenger ikke å utdype det så mye mer, blir nok oppsummering dette her. 

Men ja, nå er jeg iallefall tilbake. De siste svarene på spørsmålsrunden spilte jeg inn for to uker siden, jeg må bare redigere ferdig, så regner jeg med den er oppe i kveld! Jeg skal også lage en video der jeg viser hvordan jeg laget frisyren jeg har på bildet ovenfor, ettersom jeg fikk spørsmål om det i forrige innlegg.

- Hva syns dere om bildet og sangen?

TOP KNOT

 • 19.09.2012 kl. 19:21UPDATED MAKEUP ROUTINE

 • 18.09.2012 kl. 21:08

Har endret på litt siden forrige sminkevideo, så da fikk jeg plutselig lyst til å lage en til på søndag! Er jo mest noen produkter jeg har byttet ut osv, men jeg syns alltid det er interessant å se andres sminkevideoer, så da laget jeg en til! Den ville av en eller annen grunn ikke laste seg opp i HD, så håper dette og går greit...

- Hva syns dere?

I KNOW IT'S BEEN A WHILE

 • 18.09.2012 kl. 18:41

Superbloggern her, hehehe. Har virkelig hatt så lite inspirasjon de siste dagene, men har lastet ned WeHeartIt-appen og ser på endel bilder der hver kveld før jeg legger meg nå, og det hjelper veldig! Selvom det har en tendens til å bli litt for sent da, siden det er så mange fine bilder å se på! Men jeg har faktisk noen videoer i vente da, blant annet svarene på spørsmålsrunden. Har fått noen spørsmål om når de siste svarene kommer, og jeg har spilt inn videoen, jeg må bare redigere og få lagt ut. Så jeg satser på at det kommer i løpet av de neste dagene! Før det har jeg en annen video på lager som kommer ut i kveld. 

Forresten, jeg elsker sangen ovenfor! Har blitt helt hekta på den og har hatt den på repeat siden i går tidlig, haha... Hør den, om du ikke allerede har det! Den ovenfor har ikke så bra kvalitet da, men det funker.

- Hva syns dere om sangen?

MINE SISTE INNKJØP

 • 16.09.2012 kl. 13:11

Awkward... Her er i alle fall mine siste innkjøp da! 

- Hva syns dere?

DON'T LET ME GO

 • 15.09.2012 kl. 18:06

Hadde jeg sagt at jeg har det bra, hadde jeg løyet. Dette blir kanskje det mest personlige innlegget jeg noen gang har skrevet her, og det er ikke for å få medlidenhet eller noe sånt, men fordi jeg trenger å få det ut. Jeg trenger å skrive det ned. Jeg vet ikke engang om jeg kommer til å publisere innlegget, kanskje det bare kommer til å ligge som et utkast. 

Jeg har vært så lykkelig de siste ukene. Når jeg tenker over det så kan jeg faktisk ikke huske sist jeg var så lykkelig som jeg har vært de siste ukene. Det å sovne med et smil om munnen hver kveld er virkelig en fantastisk følelse, som jeg unner alle. Når du minst venter det, sies det. Og ja, det var da jeg minst ventet det. 


Jeg vet egentlig ikke hvor jeg vil med dette innlegget. Jeg bare skriver. Jeg har fantastiske venner som er der for meg, men at the end of the day:

Jeg savner deg.

IN MY FAVORITE JUMPER

 • 14.09.2012 kl. 20:19


Wildfox Jumper

Tusentusentusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på håret mitt! Det er fortsatt ganske uvant, men jeg blir bare mer og mer fornøyd, haha :D Vel, nå er det i alle fall endelig helg! Denne uken har gått relativt fort, noe den egentlig alltid gjør. Det er bare mandagene som virker utrolig lange, så går egentlig resten av uken veldig fort. Men det er jo alltid deilig med helg! Nå er det Glee, is og godteri som står på planen, snakkes senere!

- Hva skal dere i kveld?

OMBRE

 • 13.09.2012 kl. 18:34

Begynner å bli en stund siden sist nå, eller hva? Blogglysten har rett og slett vært så langt nede at den omtrent ikke har eksistert, så da ble det en liten pause. Men så tenkte jeg at i dag var en bra dag å starte igjen på, for nå har jeg faktisk noe å blogge om. Jeg har nemlig gjort en stor forandring med håret mitt i dag:

OMBRE!! Har hatt lyst på dette så utrolig lenge nå, og i dag hadde jeg endelig frisørtimen min. Var veeldig nervøs tidligere i dag på om jeg ikke kom til å kle det eller at det ble mislykket eller noe sånt, men jeg er så fornøyd!! Trenger litt tid til å venne meg til det da, jeg har jo plutselig fått endel brunt hår også.


Så nå håper jeg på mye bra blogging fremover! Jeg blir jo veldig fort påvirket av været, og i det siste har været vært så deprimerende at det burde ikke gå an. Men jeg må bare prøve å se forbi det, jeg bor jo tross alt i Ålesund, og det er ikke akkurat en by som er kjent for det gode været. 

- Hva syns dere om håret?

BENGALE

 • 06.09.2012 kl. 21:55
Jeg skrev jo på mandag at jeg kunne lage et innlegg om neglelakken jeg fikk, og det skulle da egentlig postes på tirsdag, men jeg har vært syk de siste dagene, så da har jeg ikke hatt energi til å blogge i det hele tatt. Men bedre sent enn aldri, hehe. Det er hvertfall en neglelakk fra Dior i fargen 615, Bengale. Det er en mørkebrun farge, og den minner meg litt om Chanel sin Particulière, og den er jo veldig fin! Denne fargen er perfekt til høsten syns jeg, og det trengte jeg mer av. Så jeg er veldig fornøyd med den! 

- Hva syns dere om neglelakken?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 1

 • 06.09.2012 kl. 18:10

Tar første del skriftlig, så blir neste del på video!

Hva gjør du med håret ditt?
Vasker det med shampo og balsam, tar hårkur en sjeeelden gang, men det er veldig lenge siden jeg har gjort nå. Ellers føner jeg bare håret, men om jeg dusjer på kvelden legger jeg meg som oftest bare med vått hår. Så det er ikke noe spesielt jeg gjør med det, bruker veldig sjeldent hårspray eller noe i den duren heller.

Noen hårtips?
Hmm... Er jo ikke noe ekspert på hår, så har ikke så mye å komme med, annet enn at det er lurt å påføre noe varmebeskyttende før du krøller/glatter det ut eller noe sånt, og så har jeg hørt at det ikke er lurt å vaske det hver dag, for da blir det mye fortere fett osv. 

Hvor henter du inspirasjon til både stil og blogg?
Fikk flere spørsmål angående hvor jeg får inspirasjon fra, og det er vel egentlig samme svaret som alltid: overalt. Det kan være fra andre blogger, nettsider som weheartit og tumblr, ting jeg ser på tv, på gaten osv. Kanskje et kjedelig svar, men jeg finner inspirasjon overalt, både når det gjelder mote, blogging og fotografering.

Stilikon?
For øyeblikket er det Annette Haga og Angelica Blick

Hvorfor begynte du med blogging?
Jeg hadde lest noen blogger en stund og da fikk jeg lyst til å prøve meg på det igjen. Hadde hatt et par stk. før, men hadde litt mer kunnskap om det da jeg laget denne bloggen. 

En header jeg hadde i løpet av de første månedene på denne bloggen, HAHAHA.

Negativt og positivt med blogg?
Negativt er vel de anonyme kommentarene folk kan komme med. Jeg blir ikke påvirket av de få jeg får her, men f.eks toppbloggere kan jo få veldig mye hat, og det er utrolig hvor mye stygt folk kan finne på å komme med. Positivt er all den positive tilbakemeldingen jeg får, og i løpet av tiden jeg har blogget har jeg funnet ut hvor interessert jeg er i mote og fotografering og lært mye mer om det. Jeg har også blitt kjent med mange fine folk som jeg ellers ikke ville kommet i kontakt med. Det er SÅ mye positivt med bloggingen!

Hva liker du best, majones eller fjell?
Hei Mariell, foretrekker fjell, believe it or not.

Hva slags kamera har du?
Jeg har Canon EOS 50D, men kunne godt tenkt meg å kjøpe et hakket mer avansert, men det blir nok ikke før neste år! 

Objekter?
Regner med du mener objektiv? Det jeg bruker mest er en 50mm f/1.8, men jeg har også en 15-85mm f/3.5-5.6. Har også tilgang til en 55-200mm f/4.5-5.6.

Yndlingsklesplagg?
Oida, hmmm... Klarer ikke å velge bare ett plagg, men favorittgenseren min er Wildfoxgenseren (bilde under), favorittbuksen er en svart, highwaist fra Cubus (bruker den nesten hele tiden, haha) og topper, kjoler osv er jeg ikke helt sikker på. 


Yndlingssminke?
Hmm... Volume Million Lashes-mascaraen fra L'oréal, en concealer fra BarryM, i.d bareMinerals pudderet, og en rouge fra Chanel. Bruker også en primer til øyelokket fra e.l.f, og da holder øyenskyggen så mye lenger!

Jobber du? Isåfall med hva?
Ja, jeg jobber på en kiosk i byen. 

Hvor lenge har du blogget?
Jeg har blogget i ca. tre år og to måneder. Bloggen hadde jo bursdag i begynnelsen av juli, og dette var det første året jeg faktisk glemte helt av det! Før noen dager senere... Men da var jeg jo i Tyrkia og hadde veldig dårlig nettilgang. 

Ka syns du om brehardt smør?
Foretrekker Vita Hjertego, jeg. 

Lika du best varmeovna på hjul eller dem som e på veggen?
Hmm, det spørs. Det som er så greit med de på hjul er jo at man kan ha de der man vil og flytte på de hele tiden, men hvis det er et lite rom syns jeg det er bedre at den er på veggen, for da tar den ikke så mye plass.

Hvor mange blogger har du hatt?
Tror jeg hadde hatt tre stk før denne, men de hadde jeg bare i maks et par uker eller noe sånt, haha.

Yndlingsprogram?
Wow, det er mange. One Tree Hill (går jo ikke lenger, men det kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt♥), Glee, Gossip Girl, 90210, New Girl, Keeping Up with the Kardashians, Pretty Little Liars, Greys Anatomy og Frustrerte Fruer (går heller ikke lenger, men likevel). Nå har jeg nettopp begynt å se Suits også som jeg liker veldig godt, så tror nok det også blir en av mine favoritter. JA, jeg er tv-slave, ok? Haha. Men de fleste seriene ser jeg på nettet, siden Norge ligger så langt bak USA. 

Yndlingsmat og drikke? :-)
Pastasalat, pizza og taco er vel yndlingsmaten. Yndlingsdrikken tror jeg må være enten ferskeniste med kullsyre, fanta eller iskaldt vann ♥

Hvor mange land har du vært i? :-)
Hmm, jeg har vært i Sverige, Danmark, Polen, Tsjekkia, England, Belgia, Spania, Tyrkia, Hellas, Tyskland, og så USA da, der har jeg vært i Florida, New York og New Jersey. Og så har vi jo Norge, men det sier jo seg selv ;)

Fra Tyrkia i sommer ♥

 Hvilken skole går du på? :-)
Jeg går på Ålesund Videregående Skole.

Hvilke blogger leser du?
Åh, det er så mange. Kan lage et eget innlegg om det :)

Hvor mange lesere har du hver dag?
Det varierer veldig ettersom hvor mye jeg blogger, men om jeg blogger 2-3 innlegg om dagen ligger det på mellom 100 og 200 unike, noe jeg er fornøyd med. 

Hvilke redigeringsprogrammer bruker du til å redigere bildene dine?
Photoshop CS6.

Forbilde?
Før har jeg byttet mellom ulike kjendiser som forbilder, men nå vet jeg faktisk ikke. 

Beste fototips?
MANUELLE INNSTILLINGER. Lær deg kameraet ditt og innstillingene, det er SÅ mye bedre enn å bruke auto!

Hva skal en blogg ha for at du skal lese den?
Et ryddig design, bra og store bilder (helst 600px og oppover), lite skrivefeil, og så er det mest mote- og fotoblogger som fenger meg. Og også ofte oppdateringer, ikke at det er noe jeg er flink til. 

Hvor går din drømmereise?
Los Angeles, California. Har hatt lyst å reise dit så lenge jeg kan huske!

Favorittrenden i høst?

Fall FashionHar skrevet et innlegg om det her.
Om du lurer på noe mer, kan du fortsatt stille spørsmål her. Satser på å filme flere svar neste uke!
- Hva syns dere om svarene?

GIFTS FROM NICE

 • 03.09.2012 kl. 21:51Mamma var i Nice i Frankrike i helgen og da fikk jeg dette når hun kom hjem! Standard tax-free godteriet, altså M&M's og pingvin saltpastiller, Tutti Frutti lipsyl, parfymeprøve på Lady Gaga's Fame, en supersøt ring og en neglelakk fra Dior. Har prøvd neglelakken nå, så kan vise dere bedre bilder i morgen! 

- Hva syns dere?

Husk spørsmålsrunden her! Første del av svarene kommer i løpet av uken.

MÅNEDEN SOM GIKK - AUGUST

 • 03.09.2012 kl. 17:45

August tror jeg må ha vært en av de beste månedene hittil i år! Vi hadde endel fint vær (kunne forsåvidt vært mer da), jeg har vært masse med venner, på båtturer, festival osv. Skolen begynte jo også på igjen, som ikke var sååå ille! Alt i alt en veldig fin måned ♥

- Hvordan var deres august-måned?

Husk spørsmålsrunden her!

VLOG - TYRKIA

 • 02.09.2012 kl. 21:48

Her er altså videoen fra Tyrkia. Ikke så veldig spennende, og den hakker her og der, og jeg aner ikke hvorfor, men det skjedde tydeligvis da jeg lastet den opp, for den var ikke sånn i iMovie.

- Hva syns dere?
- Hvor var dere i sommer? 

Husk spørsmålsrunden her!

THE LAST ONES

 • 02.09.2012 kl. 19:11
PENA.Hahaha, herregudTror dette blir de siste bildene jeg legger ut fra Tyrkia. Skulle jo legge ut noen fra iPhonen også, men det tror jeg ikke jeg orker. De ovenfor er tatt med videokameraet, og jeg fant ut at det var mer filmmateriale der enn jeg trodde, så nå skal jeg lage en video derfra også.

- Hva syns dere om bildene?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no