NOE AV DET JEG LIKER BEST MED MEG SELV

 • 31.08.2017 kl. 21:25

God kveld, fine dere! Jeg blogger nå fra kjæresten sin pc, da laderen til Mac'en min plutselig bestemte seg for å ta kvelden, og det fant jeg selvfølgelig ikke ut før jeg skulle sette den i da jeg hadde lite strøm. Jeg rakk heldigvis akkurat å redigere og laste opp bildene til dette innlegget! Veldig kjipt da, med tanke på hvor dyrt det er for ladere til MacBook... 

Men til det jeg skulle snakke om i dette innlegget! Det jeg har fått flest komplimenter for de siste årene har definitivt vært håret mitt, og det er faktisk noe av det jeg er mest fornøyd med med meg selv, med tanke på utseendet. Det tok jo av da jeg farget det ombré i 2012, jeg tror jeg fikk kommentarer på det omtrent hver dag, og jeg tenkte egentlig at det kom til å ta slutt da jeg gikk bort fra ombreen, men det har det faktisk ikke! Det er jo kjempekoselig selvfølgelig. Jeg får endel spørsmål om hva jeg gjør med håret mitt, så derfor tenkte jeg at jeg kunne komme med et eget innlegg om det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, hva gjør jeg egentlig med håret mitt? Svaret mitt er kanskje kjedelig, men det er rett og slett ufattelig lite jeg gjør. Jeg er veldig heldig og har egentlig ganske stritt hår (jeg skulle gjerne hatt krøller da!), og min naturlige hårfarge er mørkere blond. Det jeg mener med heldig er rett og slett at jeg kan legge meg med vått hår uten å børste det, og når jeg børster det morgenen etter blir det helt rett. Det er veldig sjeldent jeg bruker varme apparater på håret mitt, bortsett fra hårføner en gang i blant. Jeg vasker det ca. to ganger i uken, og det skal veldig mye til før håret mitt blir fett siden det er vant til å ikke bli vasket så ofte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det en stund siden jeg har brukt noe kur på håret mitt fordi jeg ikke eier noen akkurat nå, så jeg bruker kun sjampo og balsam i dusjen, og ca. hver fjerde vask (uten at jeg teller egentlig) bruker jeg blåsjampo istedenfor vanlig sjampo for å opprettholde den kalde fargen. Tror den jeg bruker nå er fra Redken, men den er nesten tom så da tenker jeg å teste ut en vi har fått inn på Cubus. Til sjampo bruker jeg en fra SP for sensitiv hodebunn, da det er den eneste hodebunnen min tåler over lengre tid, og jeg bruker en balsam fra Aussie. Det går ikke i hele serier her i gården altså, men det er sånn det har blitt når jeg har så sensitiv hodebunn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker svært lite produkter i håret mitt ellers, hårspray bruker jeg kun hvis jeg har krøllet det, og jeg har en hårolje med Argan fra Proffs som jeg bruker i håret hvis det ser veldig frizzy ut. Og det er egentlig det eneste! Sikkert et kjedelig svar når jeg gjør så lite med det, men jeg tror litt av greia er å ikke gjøre så mye med det heller. Det er jo ingen hemmelighet akkurat at varme apparater ikke er bra for håret, så man bør holde seg unna det mest mulig om man kan. Jeg har alltid hatt veldig tykt hår også, så jeg har nok vært heldig der. Håper dere likte innlegget iallefall, og det er bare å spør om dere lurer på noe mer ♥

DECISIONS DECISIONS

 • 31.08.2017 kl. 18:07

Nå som høsten nærmer seg begynner jeg å tenke litt på hvilke jakker jeg vil bruke. Jeg er veldig glad i jakker og har nok litt for mange, men altså, vi bor jo i Norge og har jo mye bruk for det. I fjor fant jeg ut at det var siste sesongen for vinterjakka mi, som jeg nå har brukt i to sesonger. Den kunne fint vart lenger altså, men siden det var en hvit "teddy"jakke er den ganske ferdig nå. Så jeg er nå på jakt etter en ny vinterjakke, men jeg aner rett og slett ikke hva jeg vil ha! Høstjakker har jeg nok av, jeg har tre kåper som jeg får mye bruk av, men jeg trenger en litt tykkere en til vinter og minusgrader. Jeg har egentlig lyst på en litt kortere en i år tror jeg, litt á la den rosa til høyre under her, og jeg har sett på en på Cubus som vi har fått inn nå, men problemet med den er at den ikke har hette. Og så er jeg så usikker på farge! Det bør jo helst være en nøytral farge egentlig siden den blir brukt såpass mye, men jeg har litt lyst på en med farge siden de fleste jakkene mine er nøytrale. De har mange fine på Nelly nå, men jeg tror kanskje jeg må vente enda litt til og se hva mer som kommer inn, og se om jeg klarer å finne ut hva jeg vil ha! Hvilke jakker liker dere å bruke på vinteren? Kjekt å høre litt andres meninger også! 


// HER // HER // HER // HER // HER // HER // (Adlinks)

// I'm trying to figure out what kind of jacket I want for the winter time. I have enough coats for fall, but I need a thicker one for those colder, snowy days. I'm kind of heading towards a shorter jacket this year, like the pink one to the right up here, and I've been looking at a similar one at the store I work at, but the only problem is that it doesn't have a hood. And I'm so unsure about the color! It should be a neutral color really since I will wear it so much, but I kind of want one with a color because most of my jackets are neutral. Nelly has so many pretty jackets now, but I think I will have to wait a little bit longer and see what else will arrive in store, and if I can find out what I want! What kind of jackets do you like for winter? 

EN EKKEL START PÅ DAGEN

 • 31.08.2017 kl. 11:00

God morgen, dere ♥ Jeg fikk en litt brå start på dagen i dag da jeg våknet av en melding fra banken om at kortet mitt var forsøkt brukt i USA. Jeg hadde heldigvis på regionsperre sånn at det ikke gikk, så da ble jeg lettet, men så gikk jeg inn i nettbanken og så at det faktisk hadde blitt brukt, på nettet... Jeg måtte derfor ringe banken og få sperret kortet og opprettet sak, noe så ekkelt! Jeg er bare så glad for at det var kredittkortet og ikke det vanlige bankkortet, så det er faktisk ikke brukt noe av mine egne penger sånn sett. Men veldig ekkelt, og jeg skjønner ikke hvordan det har skjedd heller siden jeg ikke har bestilt noe på ukjente nettsider, og jeg har generelt ikke brukt det kortet på en stund. Og selve kortet er ikke stjålet altså, men noen har altså fått tak i kortinformasjonen min på et vis. Banken hjalp meg heldigvis med en gang, så det ordner seg nok nå. Men det var ikke den beste starten på dagen akkurat! Husk å følge med i nettbanken deres folkens, og ha på regionsperre! Har dere opplevd noe sånt før?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg en hudpleietime og det gleder jeg meg utrolig mye til! Det er så deilig å ta seg litt tid til selvpleie, og jeg syns det er så viktig også at alle gjør det innimellom. Ekstra deilig er jo det når du gjør det hos noen som faktisk kan det, og du bare kan ligge der og slappe av og nyte. Så dette blir nok ukens høydepunkt for min del, og jeg tror det kommer til å gjøre godt for huden min etter sommeren og et ikke helt optimalt kosthold. 

DET SKAL IKKE BARE VÆRE LETT

 • 30.08.2017 kl. 21:27

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på det nye designet, jeg er så glad for at dere liker det! Det er jo dere som ser det mest så, hehe. Jeg kom hjem fra jobb for en times tid siden, og der er det hektisk denne uken siden det er lagertømming, men det er bare kjekt! Da jeg var ferdig på jobb så jeg en mystory av noe smågodt, og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg var så nær med å dra på butikken og kjøpe selv, jeg fikk så vann i munnen! Men utrolig nok klarte jeg å la være, jeg må bare prøve å holde meg unna til helgen kommer. Det skal ikke bare være lett altså, men det blir ekstra godt i helgen når jeg har ventet så lenge, hehe. Jeg er fortsatt godtesyk da, så jeg skal lage meg noe speltlompechips, jeg laget det for første gang denne uken og det var bare så godt at jeg må lage mer! Er så bra at der finnes sunnere varianter av snacks også, hehe ♥

// Thank you for all the feedback on the new design, I'm so glad you like it! You guys are watching it more than me, so I think it's important that you like it too. I got home from work about an hour ago, and it's so hectic there this week because of this crazy sale, but that's just fun! When I finished work I saw a MyStory of some candy, and I'm not kidding when I'm saying I was SO close to going to the store and buying some, it looked so good! But I actually managed to stay away, I just have to try and wait until the weekend. It's not that easy, but I think it will taste extra nice this weekend when I've waited so long, haha. I still want some snacks, so I'm going to make some healthier snacks now. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater Calvin Klein / Boots Dr. Martens / Purse Nelly.com

FORANDRINGER ER BRA

 • 30.08.2017 kl. 11:34

Som dere sikkert ser nå har det skjedd forandringer her inne, og jeg har et helt nytt design! Det var jo kun headeren jeg endret på da jeg begynte å blogge igjen på starten av året, så designet har jo vært det samme i noen år nå. Selv om jeg likte det designet veldig godt merker man jo etter noen år at det kanskje er på tide med forandringer. Så nå har jeg fått ordnet et nytt et og jeg er SÅ fornøyd! Jeg liker at det er helt enkelt og veldig oversiktlig, og jeg håper at dere også liker det! Det skal kunne være lett å finne frem her, og det tror jeg det er sånn som det er nå. Det er til og med tilpasset mobil, så det ser bra ut der og!

// As you can probably see there have been some changes in here, and I have a brand new design! My header was the only thing I changed when I started blogging again at the start of this year, so the design has been the same for a few years now. Even though I liked that one a lot, of course you get a bit tired of it and want some changes after a few years. So now I have a new one and I'm so happy with it! I like that it's simple, and I hope you guys like it as well! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg hatt en rolig start på dagen, og jeg kjente at jeg trengte det. Jeg er kjempestøl i kroppen etter både gårsdagens og mandagens økt, så derfor tenkte jeg at det kunne være greit med treningsfri i dag. Jeg lå en stund i senga før jeg sto opp, og det gjør jeg med god samvittighet av og til. Jeg skal jo på jobb om ett par timer, så det blir nok bevegelse da. Før det skal jeg redigere litt bilder, og så lage pastasalat som jeg kan ta med på jobb. Som jeg har sagt før er jeg så glad i pastasalat, så det blir fort at pastasalaten blir mat for resten av dagen. Så har jeg både til jobb og etter jobb, når jeg gjerne ikke orker å begynne å lage noe mat. 

// Today has been a calm start to the day, and I really feel like I needed it. My entire body is so sore after yesterdays and Mondays workout, so I thought it would be good with a day off today. I laid in bed for a while before I got up, and I like to do that every once in a while. I'm going to work in a couple hours, so it will be enough activity then. Before that I'm editing some photos, and then making a pasta salad to bring to work. As I've said before I really like pasta salads, so it will probably be what I'm eating for the rest of the day. So I have enough for work and after work, when I'm too tired to start making food. 

Liker dere det nye designet?

REDD FOR Å GÅ ALENE?

 • 29.08.2017 kl. 21:38

Jeg har satt meg godt til rette under dyna nå, kjempedeilig etter en liten gåtur i frisk luft. Jeg har på The Voice på tv-en, det eneste talentprogrammet jeg orker å følge med på egentlig. Jeg er så glad for at jeg kom meg ut for å gå tur, det gjør jo så godt! Jeg gikk på en plass som heter Borgundgavla, det er et sted med museum og mange eldre, små hus med gamle klasserom for eksempel. Det er litt av en turistattraksjon om dagen, med andre ord. For å være helt ærlig følte jeg meg ikke helt trygg med det første der jeg gikk alene. Det er jo mye som skjer for tiden i hele landet/verden, og sånn har det vel egentlig alltid vært, men jeg kan ikke la være å tenke noen sånne tanker. Men herregud, vi kan jo ikke slutte å leve av den grunn, og jeg hadde en veldig fin tur. Endte opp med å følge en sti til jeg kom til utsikten på det nederste bildet, der jeg kunne se mot byen. En fin slutt på dagen, og jeg håper deres har vært fin også ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// I went out for a walk this evening and it was so nice. Now I'm in bed watching The Voice on the TV, the only talent show I actually want to watch. I'm so glad I went out for a walk, it feels so good for my body. To be honest I couldn't help not feeling entirely safe when I walked there alone. There is so much going on in this country/world now, and I guess it's always been like that, but I can't help having those thoughts. But we can't stop living because of that, and I had a really nice walk. I ended up following a path that took me to the view in the last photo, where I could see towards the city. A great finish to the day 

GJENNOM ÅTTE ÅR MED BLOGGING

 • 29.08.2017 kl. 15:54

De første årene jeg blogget var jeg veldig opptatt med å huske datoen bloggen min ble opprettet, jeg hadde alltid en liten feiring, som regel med å se tilbake. De siste årene har jeg bare glemt av den datoen (som var 6. juli 2009), så jeg tenkte at nå skulle jeg ha en skikkelig throwback. Jeg har sittet den siste timen og sett tilbake og lest gamle blogginnlegg, og det er så utrolig gøy alle minnene og bildene jeg har fått foreviget på denne bloggen opp gjennom disse åtte årene. Det gøyeste er jo å se hvor mye jeg har forandret meg. Jeg er jo lik meg selv gjennom alle årene, men jeg har jo naturligvis forandret meg litt fra jeg var 14 år gammel. Jeg plukket opp 1-2 bilder fra hvert år siden jeg startet å blogge, slik at dere også kunne se (og le litt) av hvordan jeg har sett ut tidligere år. 

2009


2010

2011


2012


2013


2014


2015


2016


2017
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg måtte le litt da jeg gikk gjennom innlegg fra de første to årene for eksempel, for kvaliteten på innleggene da var jo ganske lav kan man si. De første månedene jeg blogget kunne jeg legge ut opptil 8 innlegg om dagen, og det er jo helt vilt. På den tiden var det veldig vanlig med innlegg som "antrekk vs antrekk" , "blogg vs blogg", blogganmeldelser, filmanmeldelser, og "hvem kler den best". Jeg la rett og slett ut alt mulig rart, og brukte naturligvis ikke mye tid på hvert innlegg med tanke på hvor mange jeg la ut om dagen. Etter hvert roet det seg veldig, og opp gjennom årene vil jeg si at det har blitt betydelig bedre kvalitet på både innlegg og bilder. I 2016 blogget jeg jo ikke, men måtte jo ta med hvordan jeg så ut det året også. Veldig artig å se tilbake, og jeg håper dere likte dette innlegget også ♥ 

SOMETHING I LOVE TO DO

 • 29.08.2017 kl. 11:41

Det er vel bare et par dager siden jeg skrev at jeg syns det er så gøy når vi får inn nye ting på jobb, og i det siste har vi fått inn endel nye typer ansiktsmasker også! Det er så mye forskjellig som kommer for tiden, så jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe ett par for å teste ut. Det har blitt til en liten rutine med selvpleie på mandagskvelder nå, jeg syns det er så deilig å unne seg det i starten av uken, og da gjerne på mandager som ofte kan føles litt tunge. Denne ansiktsmasken var ganske spesiell siden den er delt opp i biter som du fester i ansiktet. Jeg valgte en av agurk siden den skal være forfriskende og pleiende, men der var i andre frukt og grønnsaker også, som vannmelon, tomat og sitron. Huden min føltes iallefall mye friskere ut etterpå, kjempedeilig ♥

// It's only a couple days since I wrote that it's so fun when we get new stuff in the store I work at, and lately several new types of facial masks have arrived. There are so many different ones coming in lately, so of course I had to buy a couple to test them out. I'm in a routine now where I do some pampering on Monday nights, I just think it's so nice to do that at the start of the week, and mostly Mondays since they can feel a bit tough. This facial mask was pretty special since it came in slices that you put on your face. I chose cucumber since it's supposed to be refreshing, but the masks come in other fruits and vegetables too, like watermelon, tomato and lemon. My skin felt so much fresher afterwards, so nice 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var ferdig på trening ca. klokka 9 i dag, kjempedeilig å være ferdig så tidlig selv om det ikke er så lett å stå opp. Får jo så mye ut av dagen! Nå står lunsj for tur, og så skal jeg møte Sara i byen for en liten shoot. Været er veldig blandet nå, så jeg håper ikke det regner altfor mye når vi skal ta bilder iallefall. Det skal ganske mye regn til før det stopper meg! Håper på greit vær i kveld slik at jeg kan gå meg en lengre tur da, jeg fikk virkelig mersmak på det på søndag. Hva er deres planer for dagen? 

// I had finished my workout at 9 this morning, so nice to be done that early even though it's not that easy to get up. I get so much out of the day though! Now I'm going to make som lunch, and then I'm meeting Sara in town for a shoot. The weather is so mixed right now, so hopefully it won't rain too much when we're shooting. It will take a lot of rain to stop me! Hopefully the weather is OK tonight too, so that I can go for a longer walk, I really want to do that more often now. What are your plans for the day?

"AVSTANDSFORHOLD FUNGERER ALDRI"

 • 28.08.2017 kl. 21:00

Jeg skrev et innlegg for en måneds tid siden om historien om meg og min kjæreste, og der skrev jeg at vi startet vårt forhold med et avstandsforhold. Han var i Forsvaret og jeg studerte i New York. I hele min ungdomstid hadde jeg hørt om at avstandsforhold ikke var noe lurt og at det bare ødela forhold, og at man rett og slett like gjerne kan slå opp istedenfor å ha et avstandsforhold. Min kjæreste og jeg var jo i en ganske spesiell situasjon, vi forelsket oss i hverandre, men vi skulle være i bo vår del av verden. Så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hvordan vi fikk det til å funke! 

Da vi skjønte at vi hadde følelser for hverandre og at vi ville gå inn i et forhold tenkte vi ikke over noe av det negative vi hadde hørt om avstandsforhold før, og det var enkelt og greit fordi vi ikke så noen andre alternativer enn å gå inn i et forhold. Vi var forelsket, og da ville vi ikke la være å gjøre noe med det kun fordi vi bodde i ulike verdensdeler. Har man nok følelser for hverandre, gjør du det som må til for at det skal fungere.

Processed with VSCO with t1 preset

Noen punkt for at avstandsforhold skal fungere: 

 1. Tillit. Det viktigste punktet av alle - har dere ikke tillit til hverandre er det ikke vits i å prøve engang. Bor dere i ulike byer, eller ulike land, og ikke ser hverandre ofte er det selvfølgelig viktig at dere stoler på hverandre. Det kan gå noen timer uten å snakke med hverandre, og da blir du gal om du skal sitte å lure på hva den andre personen gjør, så tillit er kjempeviktig.
 2. Kommunikasjon. Snakk med hverandre! Da vi var i avstandsforhold snakket vi med hverandre hver gang vi hadde mulighet, han var jo i Forsvaret så han hadde ikke akkurat mulighet til å snakke 24/7. Vi hadde jo to helt ulike liv på den tiden, så det var alltid noe å snakke om. I tillegg er det viktig å snakke sammen om det er noe som plager dere, eller noe dere har på hjertet. Vi prøvde å Skype ofte også, er jo fint å kunne snakke "face to face" så mye det lar seg å gjøre. 
 3. Se hverandre med en gang muligheten byr seg! Vi bodde jo såpass langt unna hverandre at det var ikke bare å ta en helgetur for å se hverandre, det var dyrt og det var en lang reise. Men med én gang jeg hadde en lengre ferie dro jeg hjem, og det var heldigvis da han hadde perm også. Etter jeg flyttet hjem fra New York var det litt lettere, selv om han var i Nord-Norge og det var både dyrt og vanskelig å komme seg hjem ofte. Men man overlever! 

Det er ikke bare enkelt å være i et avstandsforhold altså, det var flere ganger jeg holdt på å bli gal fordi jeg savnet han så mye. Men ingenting slår det å se hverandre igjen etter kanskje tre måneder, man setter så utrolig stor pris på hverandre og den tiden man har sammen ♥ Vi var i et avstandsforhold i ett år, og klarte oss fint gjennom det. Så lenge begge to går inn for det klarer dere det! Jeg tenker av og til på den tiden den dag i dag, og det får meg til å sette enda større pris på at vi nå bor sammen. Håper dette innlegget var til hjelp for noen iallefall, og det er bare å ta kontakt om dere er i samme situasjon og lurer på noe eller bare har noe på hjertet ♥

ET TIPS FOR Å GJØRE DENNE UKEN TIL DEN BESTE

 • 28.08.2017 kl. 13:00

Hei, mandag! Denne uken er jeg så motivert, og det er så deilig siden forrige uke ikke var den beste akkurat. Jeg var kjempetrøtt da jeg våknet i dag og ikke helt motivert, men etter Caroline og jeg var ferdig på trening var jeg kjempegira! Nå vil jeg spise sunt og variert, få i meg nok grønnsaker, og ikke hoppe over måltid, det vil si: latskapen skal bort! Jeg vil komme med ett enkelt tips til dere denne mandagen, for å gjøre uken til den beste:

PLANLEGGING! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, det er rett og slett ikke verre enn det. Planlegging er noe jeg virkelig må bli bedre på, og det er rart at jeg ikke er det, for det er noe jeg trives veldig med å gjøre. Jeg liker å ha en plan på alt, det gir meg mer ro. Så derfor satt jeg meg ned med en gang jeg kom hjem fra trening for å planlegge alle måltid for uken og skrive handleliste. Det er ingen tvil om at det beste er å ha en handleliste når man skal handle for uken, hvis ikke ender du kanskje opp med mye du ikke trenger, og glemmer det du faktisk trenger. I det dette innlegget er publisert skal jeg komme meg i dusjen, og så dra for å handle. Jeg er så motivert for denne uken, og det håper jeg dere også er ♥ Fortell meg gjerne hva dere gjør for å gjøre uken bra! 

DETTE TRENGTE JEG

 • 27.08.2017 kl. 21:33

Jeg kom meg på en etterlengtet tur i dag, og nå føler jeg at jeg har fått gått av meg denne uken som har vært. Den har jo som kjent ikke vært helt god for meg, så nå er jeg veldig klar for en ny uke. Jeg fikk med meg Matias også så det var veldig fint. Vi gikk en sti som heter Borgernes vei bort til Byparken og så opp trappene til Fjellstua og tilbake igjen til Aksla der bilen sto. Tror vi gikk i en og en halv time så det ble en veldig fin tur, og akkurat det jeg trengte nå. Det er altfor sjeldent jeg tar meg en lang gåtur (eller gåtur generelt) og det er noe jeg må bli flinkere til. Det var så utrolig godt for sjela å gå der i fullstendig stillhet, ingen biler og nesten ingen folk heller. Kroppen trenger det, definitivt oftere enn én gang i året. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har aldri vært ute på denne "byrampen" før, rett og slett fordi jeg har en sinnsyk høydeskrekk, så jeg sto utpå der i maks ett sekund og så omtrent oppover fordi jeg ikke turte å se ned. Aldri igjen, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette var utsikten på slutten av turen, helt nydelig. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, som jeg egentlig har gjort i hele dag. Søndager er så viktig for meg for å lade opp til en ny uke, og nå kan den bare komme! Første jeg skal gjøre i morgen er å trene, og det gleder jeg meg ufattelig mye til etter en uke uten. Håper dere også har hatt en fin søndag ♥

BROWMAZING

 • 27.08.2017 kl. 14:16

Jeg blir stadig forbauset over hvordan teknologien utvikler seg, og ikke bare innenfor elektronikk men også i kosmetikk. Noe av det gøyeste med å jobbe på Cubus er når vi får inn ny kosmetikk, for nå begynner teknologien der virkelig å bli interessant! Tidligere denne uken fikk vi inn Tattoo Brow, og det hørtes så bra ut at jeg bare måtte teste det ut. Det er altså brynsminke som varer i opptil tre dager. Du påfører det over bryna i den formen du vil ha, har det på i to timer, og så peeler du den av. Forskjellen på dette og brynfarge er at fargen her legger seg ikke bare på håra, men også på huda, så om du har en del av brynet hvor der er mindre hår, så vil fargen her uansett fylle inn dette. Det er jo helt supert! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BEFORE
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AFTER
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen er ikke mye mørkere, men det ville jeg ikke ha heller, men den er mye jevnere, og det er jo helt supert! Det er jo tross alt derfor jeg bruker brynsminke, for jeg er egentlig fornøyd med fargen min til vanlig, men bryna min er ikke helt jevne, så det er derfor jeg bruker brynsminke til vanlig. Nå blir det bare spennende å se om den faktisk varer i tre dager! 

I dag føler jeg meg litt tung i hodet, så jeg kjenner jeg virkelig trenger å gå meg en lengre tur. Været er ganske greit, så det vil jeg utnytte. Er ikke ofte jeg faktisk har lyst å gå en lang tur, men i dag har jeg veldig lyst, så da må jeg selvfølgelig benytte sjansen! Ha en fin søndag ♥

DET BESTE VALGET JEG HAR TATT

 • 26.08.2017 kl. 20:50

Akkurat nå føles det helt absurd ut at jeg i fjor ikke blogget, og på den tiden kunne jeg ikke se for meg å begynne på igjen heller, selv om det innerst inne var noe jeg virkelig kunne tenke meg. Jeg startet jo opp denne bloggen i 2009, så den var jo en stor del av livet mitt over flere år, og som jeg har nevnt før føltes det virkelig ut som et tomrom det 1,5 året jeg ikke blogget. Det er virkelig noe jeg elsker å holde på med, og hadde det vært et studie som omhandlet sosiale medier og blogging hadde det ikke vært tvil om hva jeg skulle studert. 


Første gangen jeg sto foran kameraet igjen på nesten to år, DET var uvant det!

I starten av januar ble hverdagen min plutselig helt annerledes da jeg gikk fra fulltidsjobb til nesten ingenting, og det var ufattelig deilig siden jeg var så sliten etter det året jeg hadde hatt. Men nå hadde jeg endelig tid til å forstå at det var noe som manglet i livet mitt, bloggen! Jeg var så usikker på om jeg skulle gjøre det, men jeg tuller ikke når jeg sier at det var en av de beste valgene jeg har tatt i mitt liv. Det er sikkert vanskelig å forstå for de som ikke blogger, siden alt vi gjør egentlig er å skrive om livet vårt og ta bilder av oss selv. Men det er noe med det altså. Noen dager kan det føles helt meningsløst ut for meg, men så gjør jeg det likevel, og så er jo det at jeg kan skrive tekster som betyr litt mer også. Og tilbakemeldingen jeg får, kommunikasjonen med dere. Det er det som gir meg noe, og jeg har ikke planer om å stoppe med det første. 

JEG TRENGER DERES HJELP!

 • 26.08.2017 kl. 12:00

Hei dere, og god lørdag ♥ Solen skinner i dag og jeg er veldig klar for denne dagen. Det er Politiets dag her i byen, så jeg skal innom der (med et lite håp om å se den nye politivalpen), og så skal jeg jobbe i ett par timer på en annen Cubus butikk. Kun to timer jobb på en lørdag er jo null stress, hehe. Men til poenget med dette innlegget: i dag vil jeg ha deres hjelp! Jeg nevnte jo tidligere denne uken at jeg har noen spørsmål til dere om bloggen min, for å gjøre den bedre. Så det jeg lurer på er: 

Hva liker dere å lese om på bloggen, hvilken type innlegg? Hva vil dere ha mer av her? Noe dere savner? Noe dere vil ha mindre av? Setter veldig stor pris på tilbakemelding fra dere, det er jo tross alt dere som leser. Om dere kun orker å svare på én ting vil jeg at dere svarer på hvilke innlegg dere vil lese ♥

Ha en nydelig dag ♥

STEP 1 TO GETTING YOUR LIFE TOGETHER

 • 25.08.2017 kl. 21:32

Denne dagen har gått i ett, og jeg tror det var akkurat det jeg trengte. Jeg dro hjemmefra tidlig i dag for å passe min lillesøster, Stella, i en liten time, og etter det dro jeg til byen for å møte min venninne, Silje, til lunsj. Vi tok en liten titt rundt i butikker også, og tiden går jo så ufattelig fort. Jeg var kun hjemme i en halvtimes tid før jeg dro hjem til familien igjen der mamma hadde laget pizza til meg som jeg kunne spise før jobb. Denne dagen har ikke vært så verst! Men det jeg tenkte å vise dere i dette innlegget var en liten sak jeg skaffet meg i dag, etter å ha lett overalt i noen dager. Jeg ville ha en enkel planlegger, og etter å ha lett i alle bokhandler i byen og lett på nettet, endte jeg faktisk opp med å finne en på Clas Ohlson. En søt, enkel, lyserosa, hvor jeg kan skrive ned planer og gjøremål. Veldig greit at det var litt plass til notater på hver uke også. Et lite steg til å få orden på livet! Nå skal jeg se Suits og spise godis i armkroken til kjæresten min, akkurat det jeg trengte nå ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// This day went so fast, and I think it's exactly what I needed. I went out early today to look after my little sister, Stella, for an hour, and after that I went to town to meet up with my friend, Silje, for lunch. We looked around in a few stores as well, so time went by really quickly. I was home for about half an hour before I went back to my family where mom had made me pizza so I could eat it before work. This day hasn't been too bad! But what I thought I would talk about in this post was a small little thingy I bought today, after looking everywhere for a few days. I wanted a simple planner, and after looking in every book stores and online, I found it in a store called Clas Ohlson, that sells a lot of different stuff. I ended up with a cute, simple, pink one where I can write down plans and stuff to do. I really liked that it had space for notes in every week too. A small step to getting my life together! Now I will watch Suits and eat candy with my boyfriend, just what I needed now 

TRYING TO GET OVER IT

 • 25.08.2017 kl. 12:00

Denne uken har helt ærlig vært en skikkelig berg- og dalbane for min del. Jeg var helt overveldet i starten av uken da det tok helt av med innlegget mitt og det lå på forsiden av blogg.no, Nettavisen og Side2 (der det forsåvidt fortsatt ligger). Jeg hadde aldri trodd at det kom til å bli så populært, men det er jo veldig kjekt at det ble det. Nå har det roet seg igjen og ting er tilbake til normalt. Utenom min overveldelse i starten av uken har jeg egentlig ikke vært i noe godt humør, og det har jo nok naturligvis hatt litt å gjøre med denne uken. Nå vil jeg egentlig bare komme meg over denne uken for jeg er veldig lei av å være i dårlig humør og ha lite energi. Jeg trenger rett og slett en ny uke for å komme meg videre, og det er heldigvis ikke lenge til. Beklager mye negativitet altså, men når jeg er i så dårlig humør klarer jeg bare ikke å late som ingenting. Det blir bare falskt for meg akkurat nå. Men nedenfor har dere gårsdagens litt sporty antrekk, jeg digger det! Akkurat nå møter jeg en venninne i byen, og senere skal jeg jobbe. Blir fint å holde meg litt opptatt i dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater Bikbok / Pants and purse Cubus / Sneakers Nike Air Force 1

JEG TRENGER Å SKRIVE

 • 24.08.2017 kl. 20:32

Dere har kanskje merket at det er endel innlegg her for tiden om ting jeg tenker og mener, og det er rett og slett fordi jeg har så mye på hjertet! Jeg føler rett og slett at jeg virkelig har funnet gleden i å skrive igjen, og jeg er derfor veldig motivert. Jeg får jo så god tilbakemelding på det jeg skriver også, så da gir det meg virkelig mersmak! Dette er jo tross alt bloggen min, og jeg kan skrive om det jeg føler for her. Jeg tror at med det året jeg hadde i fjor var det så mye som bygde seg opp inni meg som ikke kom ut, og det er nå jeg faktisk får det ut. Jeg føler en lettelse inni meg når jeg poster innlegg her, og jeg tror kroppen min virkelig har hatt godt av det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I noen måneder nå har fokuset mitt for det meste vært på Instagram, og jeg merker at det har stjelt mye av tiden min fra bloggen. Jeg har ikke prioritert den nok, men nå føler jeg at jeg har funnet tiden og gleden til den igjen. Det jeg trenger er å finne en balanse mellom alle sosiale medier. For jeg vil gjerne kunne fokusere både på bloggen og på Instagram, så jeg må bare fordele tiden litt rett og slett. Så lenge jeg får skrive. Det er det jeg trenger for tiden, så det er det jeg gjør. Og jeg håper dere liker det? Det virker iallefall slik, og det er jeg glad for. Så lenge jeg har noe på hjertet kommer jeg til å fortsette slik. Jeg vil at dette skal være en blogg der dere kan lese om overfladiske ting, og om litt viktigere ting. Jeg har noen temaer jeg aldri kommer til å skrive om, politikk for eksempel, men ellers kan det variere. Alt etter hva jeg har på hjertet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil gjerne at dere skal komme med forslag også om dere har ting dere vil jeg skal skrive om, men jeg tenkte å ta et litt mer spesifikt innlegg om det en annen dag, der jeg har noen spørsmål til dere. Selv om det er min blogg vil jeg jo gjerne skrive om ting dere vil lese om også. Jeg skal iallefall benytte sjansen nå mens jeg har så mye på hjertet, jeg sitter faktisk og skriver ned temaer akkurat nå, for det bare popper opp i hodet. Skriving dere - noe så fint ♥

BEFORE THE CITY WAKES UP

 • 24.08.2017 kl. 12:00

I dag sto jeg opp bittelitt tidligere enn til vanlig (typ en halvtime, haha) for å dra på en frokostdate med Sara! Det er ikke ofte jeg spiser frokost ute, rett og slett fordi det er dyrt, og det er veldig få spisesteder som åpner såpass tidlig. De aller fleste åpner jo klokka 10, og har da mer lunsjretter. Men i forbindelse med at Matfestivalen startet her i dag, kunne vi booke bord til økologisk frokost hos Søstrene Fryd i byen. Der har de masse økologisk og glutenfri mat, så jeg tenkte det kunne være interessant og koselig med en slik frokost ute. Vi fikk mye forskjellig mat på bordet vårt slik at vi bare kunne forsyne oss der av det vi ville ha (de kom med enda mer etter jeg tok bildet under), så det var veldig fint med en litt annerledes start på dagen! Etter det gikk vi ut for å ta litt bilder mens vi ventet på at butikkene skulle åpne. Solen hadde begynt å skinne, og det var veldig fint å gå rundt i byen mens den våknet. Det var stille og rolig, lite folk, og det var nesten litt beroligende å gå rundt i den friske luften og se at byen våknet til live. Noe jeg gjerne vil gjøre flere ganger ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Today I woke up a little bit earlier than usual to go on a breakfast date with Sara. It's not often that I eat breakfast out because it's expensive, and there are not a lot of places that open earlier than 10am. But there's a food festival in town that starts today, so we booked a table at a café for an organic breakfast. They have lots of organic and gluten free food, so I thought it would be interesting and different with a breakfast like this. We got lots of different foods on our table so that we just took whatever we wanted. What a nice start to the day! After that we went out to shoot some photos while we waited for the stores to open. The sun had started shining, and it was really nice walking around in town when it was so early and quiet. So soothing, and something I really want do to more often 

WHEN YOU'RE FEELING SORRY FOR YOURSELF

 • 23.08.2017 kl. 21:16

I disse dager føler jeg faktisk ufattelig synd på meg selv, av den enkle grunn at jeg er jente, og én uke i måneden har jeg det veldig ubehagelig, som alle andre jenter. Det er ikke hver gang det er like ille, men i går og i dag har jeg rett og slett hatt mye smerter, og da syns jeg synd på meg selv, haha. Kostholdet mitt er derfor deretter, men det får bare være! I kveld bestilte jeg pizza, og det var skikkelig digg. Så jeg tilbringer kvelden i fosterstilling i senga mens jeg ser på en halvdårlig film på Netflix ♥ Satser på å få kostholdet på plass igjen i morgen da, da regner jeg med det meste av smerter er over også. I morgen har jeg en frokostdate på planen også, så det blir koselig! Er ikke akkurat ofte jeg spiser frokost ute, så det blir kjekt med en annerledes start på dagen enn jeg er vant til. Mer om det i morgen! Har dere hatt en fin dag? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// These days I feel incredibly sorry for my self, because of the simple reason that I'm a girl, and one week of the month I'm in pain, like every other girl. It's not that bad every time, but yesterday and today I've been in a lot of pain, and that makes me feel so sorry for my self, haha. I'm not eating too healthy because of that, but it's only for a couple of days so. I ordered a pizza earlier, and now I'm spending the night in bad watching a lousy Netflix movie ♥ I'm planning on eating healthier again from tomorrow, I think most of my pains will be gone then. Tomorrow I also have a breakfast date scheduled, so that will be nice! It's not exactly often that I'm having breakfast out, so it will be nice with a different start to my day then I'm used too. More about that tomorrow! How was your day?

BIDDINGS AND BLOOD TESTS

 • 23.08.2017 kl. 12:34

Jeg startet denne dagen på legekontoret, det vil si nesten en halvtime med venting, og 15-20 minutter inne med legen. Hvor typisk er ikke det at man faktisk bruker lenger tid på å vente? Men jeg hadde ingen andre planer etterpå, så det gikk fint. Jeg var bare inne for en helsesjekk, det er så lenge siden jeg har hatt det, så jeg tenkte det var greit å få sjekket at alt står bra til. En aldri så liten EU-kontroll, hehe. Vi var på visning av en leilighet vi kanskje ville by på i dag, så mens jeg satt på legekontoret prøvde jeg å følge litt med og se også. Det var to ganger vi hadde tenkte å legge inn bud, men hver gang kom det nytt bud, så da ble det ikke noe av. Veldig spennende å følge med på da! Utrolig hva folk er villig til å betale for en liten leilighet. Vi har jo ingen hast med å flytte heller, så vi følger bare med og kikker litt av og til. Nå skal jeg lage lunsj og så må jeg ut og fikse litt småting. Solen skinner i dag også! Hva er deres planer? ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// I started my day at the doctor's office, which means almost half an hour with waiting, and 15-20 minutes with the doctor. How typical is it that you have to spend most of the time waiting? But I didn't have any plans afterwards so it was fine. I was just in to check my health, it's so long since the last time I did that, so I just want to check that everything's fine. We were looking at an apartment last night that we thought about bidding on, so while I was at the doctor's I tried to follow and see if any bids came. There were a couple times we thought about bidding, but every time I planned to, there came a new one, so it didn't happen. But really exciting to follow it! I can't believe what people are willing to pay for a small apartment. We are in no rush to move out either, so we're just looking around. Now I'm going to make some lunch and then I have to go take care of a few things. The sun is shining today as well! What are your plans? 

DET ER IKKE EN BRAGD Å GÅ 1 UKE UTEN ALKOHOL

 • 22.08.2017 kl. 20:00

Som jeg har nevnt før drikker jeg ikke alkohol lenger. For fire år siden hadde jeg ikke sett for meg at jeg kom til å slutte med alkohol så tidlig, men sånn har det bare blitt. Jeg syns ikke det er verdt det å ligge dårlig dagen etter, og jeg foretrekker å kunne kjøre. Det kan godt hende jeg en eller annen gang kommer til å drikke igjen, det aner jeg ikke nå. Jeg har ingenting imot at andre drikker alkohol, og jeg er ofte med vennene mine på vors når de skal ut på byen, jeg vil jo fortsatt være med dem. Skjer det noe spesielt på byen blir jeg gjerne med dit også, selv om jeg er edru. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg må le litt av er hvor big deal noen bloggere gjør ut av det å drikke alkohol. Vi er unge, og det er mange som drar ut på byen hver helg, det er helt greit! Jeg kunne ikke tenkt meg det selv, men har selvfølgelig forståelse for at noen gjør det. MEN når noen bloggere begynner å skrive at de har vært uten alkohol i en uke, som om det er en stor bragd, da begynner jeg å lure litt på hva som foregår. Vil du ha applaus? For at du har gått én hel uke uten alkohol? Jeg kan forstå at det er en bragd for en recovering alkoholiker, men ellers er det faktisk VELDIG vanlig å gå en uke uten alkohol. Sorry ass. Er helt for å snakke bra om seg selv og sine prestasjoner (fuck janteloven liksom hallo), men å gå en uke uten alkohol er ikke noe spesielt å skryte av. Du har helt sikkert noe bedre enn det å komme med ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet det er mange som ikke forstår at man kan ha det gøy ute uten alkohol, men jo, det er veldig mulig. Har jeg ikke hatt det gøy når jeg har vært ute har det rett og slett vært at jeg ikke har vært i humør på forhånd. Så det er ingen problem, og jeg vet godt at folk er så utrolig forskjellige når det kommer til alkohol. Noen liker å dra ut av og til, noen vil gjerne dra ut hver helg, og noen vil ikke i det hele tatt. Det er supert, jeg syns bare det ble for dumt når man skulle gjøre en så big deal ut av det å gå én uke uten alkohol. Skjønner dere? Det blir bare feil. 

FEMALES OF THE FUTURE

 • 22.08.2017 kl. 12:33

Jeg våknet i dag tidlig og ante fred og ingen fare, gikk inn på mobilen, sjekket Facebook, Instagram, bloggen, alt som normalt. Hadde en rolig morgen, spiste frokost, og så kom jeg på at jeg ikke hadde sjekket Snapchat. (Krise?? Haha) Gikk inn der, og da hadde mamma lagt ut at innlegget mitt lå på forsiden av Nettavisen?? Gikk inn og sjekket selv, og det stemte, så gikk jeg inn på bloggen igjen og der hadde det bare tatt av. Altså, forsiden av Nettavisen?? Det er ganske stort for lille meg altså, og jeg er så glad for at festivalinnlegget har fått den oppmerksomheten. Jeg har ikke helt klart å fungere som normalt etter jeg oppdaget det i dag tidlig, men nå skal jeg lage meg en god lunsj og så tenker jeg å gå en tur ute. Det er helt nydelig vær i dag, så det må utnyttes ♥ Hva er deres planer for dagen? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUMMER IS OVER

 • 21.08.2017 kl. 19:50

Da jeg våknet i dag tidlig fikk jeg en følelse inni meg av at sommeren er over. Temperaturen her har ikke gått ned noe særlig (vi har jo forsåvidt høsttemperatur nesten hele sommeren), men jeg tror kanskje at det var en liten blanding av at folk har startet på skolen igjen og at det er grått ute? Iallefall, jeg måtte bare følge den følelsen, så jeg ryddet i klesskapet mitt og pakket vekk sommerklærne. Jeg har ganske mye sommerklær, så de tok mye plass, så da tenkte jeg at jeg kunne pakke de vekk nå. Jeg har ikke lagt de helt vekk enda, de ligger i poser i et annet skap, så om det skulle dukke opp ett par sommerdager til (det gjør jo ofte det når skolen har startet igjen), får jeg lett tak i de igjen. 

// When I woke up this morning I got this feeling inside that summer is over. The temperature isn't much lower yet (however the temperature hasn't been very high this summer), but I think it was a mix of people starting school again and the grey weather outside that gave me the feeling. I just had to follow my feeling though, so I cleaned out my closet and packed away my summer clothes. I have quite a lot summer clothes, so they took up much space, so I thought I might as well pack them away no. They're not completely packed away though, they are in bags in another closet, so if a couple more summer days are to show up (they often do after school has started again), I can easily get them. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden det føles ut som sommeren er over tenkte jeg en liten recap av noen av mine antrekk denne sommeren var på sin plass. Skulle trodd noen av disse antrekkene var fra høsten, men sånn er det når det ikke alltid er så varmt her. Jeg syns sommeren har gått utrolig fort da, og som alltid er jo det litt trist når den er over, men jeg føler meg ganske klar for høsten også. Jeg er en sucker for varme gensere og kakao, så det blir fint ♥ Og så må jeg bare nevne at det var kjekt å se at så mange likte innlegget mitt i går, det er fint å se at jeg ikke er alene om de tankene! Innlegget har tilogmed ligget på forsiden av blogg.no i dag, sammen med innlegg fra blant annet Kristine Ullebø og Madeleine Pedersen, så det tar jeg som et veldig bra kompliment ♥

// Since it feels like summer is over I thought I would do a small recap of some of my outfits this summer. You would've thought some of these outfits were from autumn, but that's just how the weather is here sometimes. I think summer has gone so fast, and as always it's a little bit sad when it's over, but I'm quite ready for fall too. I'm a sucker for warm sweater and hot chocolate ♥ And I just have to mention how great it was too see that so many people liked my post yesterday, it's nice to see I'm not alone on these thoughts! The post has even been on the front page of blogg.no today, along with posts from Kristine Ullebø and Madeleine Pedersen, so I take that as a big compliment 

FROM DRESS TO TOP

 • 21.08.2017 kl. 13:00

I helgen slet jeg litt med å finne ut hva jeg skulle ha på meg til festival, jeg regner med flere kjenner seg igjen her? Et skap fullt av klær men ingenting å ha på seg... Men så fant jeg frem en kjole og fikk en idé. Det er en kjole jeg kjøpte på salg i fjor men kun har fått brukt én gang, rett og slett fordi jeg sjeldent får bruk for lange kjoler. Siden kjolen egentlig bare er en body med stoff over, klippet jeg av stoffet (det var bare festet med ett par sømmer oppe på skuldrene), slik at kun bodyen var igjen! 

// I struggled with finding something to wear before the festival this weekend, so I found a dress and had an idea. It was a dress I bought on sale last year but I've only worn it once, simply because I rarely use long dresses. Since the dress is really just a body with some fabric over it, I cut off the fabric (it was only attached with a couple of seams on the shoulders), so that only the body was left!


BEFORE


AFTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg liker den så mye bedre nå! Jeg får mer bruk for den siden det er en topp, og jeg syns rett og slett resultatet ble veldig bra. En perfekt party-topp. På festival liker jeg ikke å være helt stivpynta, så jeg brukte dette enkle antrekket sammen med en hettejakke, denimjakke, og sneakers. Enkelt og greit! Tror det blir veldig bra med et fint skjørt til denne toppen også. Kanskje nærmere jul for eksempel ♥

// I like it so much better now! I get more use out of it since it's a top, and I just think the result was really cool. A perfect party top. At festivals I don't like to be so dressed up, so I wore this simple outfit with a hood jacket, denim jacket, and sneakers. I think this top will be great with a pretty skirt too. Maybe closer to Christmas with all the holiday parties 

RESPEKTLØSHET PÅ FESTIVALER

 • 20.08.2017 kl. 22:00

Jeg har jo vært på noen festivaler nå, og spesielt på den årlige festivalen i byen, Jugendfest, er det noe som forbauser meg like mye hvert år, nemlig hvor respektløse folk kan være. Som noen av dere kanskje vet drikker jeg ikke alkohol, så det kan hende at jeg er litt mer oppmerksom enn de som kanskje har drukket, men dette er iallefall hvordan jeg opplever mye av det. Jeg har hatt en veldig fin helg på festival, men dette er noen irritasjoner jeg har etter festivalen. 

For det første, dette er en festival som man betaler over 1000kr for. Hvert år er det en drøss av bra artister som opptrer og alt ligger til rette for en veldig bra opplevelse. Det jeg da ikke skjønner er hvorfor mange velger å drikke seg helt hensynsløse? Om du kun er der for å være så dritings at du sliter med å gå, foreslår jeg at du heller bare drar på byen. Av den enkle grunn at det ødelegger faktisk for veldig mange. Det er helt greit å drikke alkohol altså, men når det er så ille at du ikke kan ta vare på deg selv da er det bedre å la være. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Et tilfeldig bilde fra denne helga av meg og min fine venninne ♥

En annen ting er at det er så innmari mange som blir respektløse uansett hvor mye eller lite alkohol de har drukket. Du føler deg sikkert veldig tøff der du går med guttegjengen din, men om du tror det er tøft å gå rundt og ta på random jenter så tar du innmari feil. Vet ikke om du prøver å sjekke de opp eller du bare gjør det for gøy, men det funker uansett ikke. Det er MYE klapsing på rumpa, og jeg har en venninne som opplevde at det kom en random gutt bakfra og tok rundt henne og bare GRABBET puppene hennes. Altså, hva i alle dager? Er det så vanskelig å bare ha litt respekt for folk?

Alt jeg ber om er at folk kan klare å oppføre seg litt bedre, slik at det blir en bedre opplevelse for alle. Jeg er så glad i konserter og drar på festival for å høre god musikk og ha det bra med vennene mine. Det håper jeg andre også er? 

FESTIVAL OUTFIT

 • 19.08.2017 kl. 14:22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Cubus / Skirt Bikbok / Purse Marc by Marc Jacobs / Shoes eBay
 

Hei søndagsfølelse! Jeg er helt utslitt etter gårsdagen, og jeg drikker jo ikke alkohol engang. Men når man står i en stor folkemengde hele kvelden og danser og synger og blir skubbet rundt på så blir man ganske sliten uansett. Så denne dagen føles veldig ut som en søndag av den enkle grunn at jeg ikke gjør noe som helst, bare slapper av og lader opp til en ny festivalkveld. Det er denne dagen som har de beste artistene syns jeg, Sondre Justad, Ronan Keating (barndommen♥), Seeb og Kygo. Beina mine trenger hvile etter i går slik at jeg er klar for mye mer dansing igjen i kveld! Ovenfor ser dere iallefall gårsdagens antrekk! Jeg kjøpte meg blinkesko på eBay, så det var god stemning, selv om bare den ene skoen ville fungere, hehe. Jaja, de var ikke dyre akkurat! Nå skal jeg fortsette å se på barnefilm og lade opp til i kveld, vi snakkes i morgen ♥

// Hello Sunday feeling! I'm exhausted after yesterday's festival, even though I'm not drinking alcohol. But you still get tired after a festival with so many people, and all the dancing and singing! It's fun though. I have such a Sunday feeling today because I'm not doing anything up until tonight when the festival is starting again. My legs need rest so that I'm ready to dance more tonight! I'm so excited for the artists performing tonight, Ronan Keating (my childhood♥), Seeb and Kygo. Above is yesterdays outfit, I bought blinking shoes on eBay, so that was so much fun! Only one of the shoes worked though, but they weren't exactly expensive, so I didn't expect much, haha. Now I'm gonna continue watching an animated movie and recharge for tonight, so I'll see you tomorrow 

FRESH FOR THE WEEKEND

 • 18.08.2017 kl. 14:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere, og god helg!! Denne helga har jeg ventet lenge på, det er endelig klart for Jugendfest her i byen. Det er en stor festival som er her vært år, og i år er det artister som Kygo, Sondre Justad, Tiesto, Seeb og Galantis. Det blir nok bra stemning tenker jeg! I går var jeg tilbake hos min faste vippedame som endelig var tilbake etter å ha hatt sommerferie, så nå har jeg fine vipper igjen ♥ Jeg var ikke fornøyd med hun jeg gikk til i sommer, så nå var det kjekt å være tilbake til hun jeg er fornøyd med. Dette innlegget blir det eneste jeg rekker å komme med i dag pga festivalen, men jeg skal prøve å få tatt litt bilder der som jeg kan vise i morgen! Til min store fortvilelse er det ikke lov å ha med noe kamera, så jeg får prøve å ta noen med telefonen. Antrekksbilder skal det bli iallefall! Hva er deres helgeplaner?

​// Hey guys, and happy weekend!! I've been waiting a long time for this weekend, it's finally the biggest festival of the year here in my city! Artists like Kygo, Test, Seeb and Galantis will be there, so excited! Yesterday I was back to with my regular lash lady who was finally back after summer, so now my lashes look good again ♥ I didn't like the lashes I got with the one I was going to this summer, so it was great to be back with my regular one now. This will be the only post I have time to publish today because of the festival, but I will try to take some photos there that I can show you tomorrow! Unfortunately it's not allowed to bring cameras, so I will have to try and take some with my phone. I will definitely shoot some outfit photos though! What are your weekend plans?

TBT - NEW YORK OUTFIT

 • 17.08.2017 kl. 20:02

For noen år siden pleide jeg å legge ut throwback bilder hver torsdag, så jeg tenkte jeg kunne gjøre litt som i "gamle dager" i dag og ta en throwback igjen. Jeg angrer endel den dag i dag på at jeg ikke tok så mange antrekksbilder da jeg bodde i New York, det var jo så mange kule locations! Men ovenfor er ett av antrekkene jeg tok bilde av der, og jeg liker fortsatt både bildene og antrekket i dag. Og hvor sykt langt var ikke håret mitt der?? Helt rart å tenke på at det har vært så langt, det vil jeg aldri ha igjen, haha. Det var fint, men bare skikkelig dritt å ha med å gjøre. Eneste jeg har igjen av det antrekket i dag er den cardiganen, den elsker jeg! 

// A few years ago I used to post throwback photos here every Thursday, so I thought I would be a little "old fashioned" today and do a throwback again. I regret today that I didn't take more outfit photos when I lived in New York, there were so many cool locations! But above is one of the outfits I shot there, and I still like both the photos and the outfit today. And how crazy long was my hair there?? So weird to think that it was so long, I never want that again, haha. It was pretty, but so boring to deal with. The only thing I have left from this outfit today is the cardigan, I love it! 

A BUNCH OF VACATION PHOTOS

 • 16.08.2017 kl. 21:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilder fra den første kvelden vår i Haag ♥ Alle disse bildene er fra stranden der, så mye å finne på! Vi dro jo opp i Pariserhjulet der og fikk mildt sagt sjokk første runden da vi skjønte hvor høyt det var. Men det gikk bedre og bedre for hver runde, haha. Jeg har forresten sittet i en time nå for å laste opp disse bildene, og endte til slutt opp med å bruke mobildata for å laste de opp. Men jeg fikk jo lastet de opp, det er det viktigste! Jeg har nettopp spist en skål med pastasalat til kveldsmat, jeg laget en stor bolle med det til middag i dag så jeg ender vel opp med å spise det til hvert måltid nå. Oppskriften finner dere forresten her ♥

// Photos from our first night in The Hague ♥ All these photos are from the beach there, so much to do! We went up in the ferris wheel, and we were quite shocked the first round over how high it was. But it got better and better for each round, haha. By the way I've been sitting an hour trying to upload these photos now, and in the end I had to use my 4G to upload them. But the most important thing is that they were uploaded! I just had a bowl of pasta salad, I made it for dinner today so I will probably end up just eating it for every meal now. You can find the recipe here ♥

A SIMPLE BREAKFAST TIP

 • 16.08.2017 kl. 12:59

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag tenkte jeg å komme med et aldri så lite frokosttips til dere! Jeg spiser sjeldent brødmat til frokost, rett og slett fordi jeg syns det fort kan bli litt kjedelig, og jeg er ikke så veldig glad i brød. Det har som regel gått i en type musli eller frokostblanding, men nå har jeg fått en ny obsession, nemlig havregrøt! Det spiste jeg veldig mye til frokost da jeg bodde i New York, men når jeg har laget det her hjemme har jeg bare følt det har blitt kjedelig og smakløst, helt til jeg fant denne på butikken. Siden jeg så den bare hadde gode ingredienser og ingen sukker tenkte jeg at jeg skulle prøve den ut, og den var rett og slett veldig god! Siden det er jordbær- og eplebiter oppi gir det litt mer smak, og så legger jeg gjerne på noe ekstra frukt eller bær på toppen. Kjempegodt! Du kan velge om du vil bruke vann eller melk, men jeg bruker aldri vann for da blir det mindre smak på. Så jeg bruker mandelmelk! Jeg pleier heller aldri å måle opp som det står på pakken du skal gjøre, jeg bare tømmer oppi så mye jeg vil ha, og så tar jeg såpass med melk at det dekker litt av toppen. Bare et lite tips fra meg denne onsdagen ♥ Har dere noen gode frokosttips? 

// Today I thought I would come with a small breakfast tip for you! I rarely eat bread for breakfast, simply because I think it can be a bit boring, and I don't like bread that much. Usually I eat some muesli or cereal, but now I have a new obsession - oatmeal! I often had that for breakfast when I lived in New York, but when I've made it at home I've felt that it's boring and doesn't taste much, until I found this at the store. Since it only has good ingredients and no sugar I thought it was worth a try, and it's really good! Since there are pieces of strawberry and apples in it there's more flavor, and I often put some extra fruits or berries on the top. So good! You can choose if you want to use water or milk, but I never use water because then there's less flavor. So I use almond milk! I never measure like it says on the package, I just fill the bowl with how much I want, and then I'll take enough milk so that it covers most on the top. Just a small tip from me this Wednesday ♥ Do you have any good breakfast tips?

EMOTIONS

 • 15.08.2017 kl. 21:25

Jeg fant ut at det var best å bare la det være ganske stille her i dag, det har vært en dag med mye følelser. Dette har ingenting med det at jeg hadde en dårlig dag i går altså, for det var jo bare en av de dagene som kan dukke opp en gang i blant. I dag var jeg i begravelse, og det har påvirket ganske mye av dagen min, naturligvis. Jeg har aldri vært i begravelse for noen under 60 år før, så det var en ganske rar følelse når noen på min egen alder skulle gravlegges. Dette var for en jeg gikk på ungdomsskole med og som var i samme "miljøet" som meg, eller hvordan jeg skal forklare det. Ufattelig trist. Så tankene mine har for det meste vært der i dag, i tillegg til at jeg var på en visning senere, så nå føler jeg meg bare veldig tung i hodet og sliten i kroppen. Så jeg regner med dere forstår at det blir slik i dag, og så skal jeg blogge som normalt igjen i morgen. Håper dere har det fint, og tar vare på hverandre ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// I found out that it was best to leave the blog quiet today, it has been a day with many emotions. This has nothing to do with the fact that I had a bad day yesterday, because that was just one of those days that shows up every once in a while. Today I was at a funeral, and it has affected a lot of my day, obviously. I have never been to a funeral for someone under the age of 60 before, so it was quite a strange feeling when it was for someone my own age. This was for someone I went to Junior High with, who hung out with the same people as I did. So unbelievably sad. So my thoughts have mostly been there today, and I was also looking at an apartment later in the day, so now my head feels very heavy and my body is tired. Hope you'll understand my blogging these couple of days, and I will blog as normal again tomorrow. Hope you're doing fine, and take care of each other 

BLUE MONDAY THOUGHTS

 • 14.08.2017 kl. 21:09

Hei dere ♥ Sent innlegg i dag, men jeg tok en vakt på jobb så da ble det litt endring i planene. Dagen endte opp med å bli litt blåmandag for min del (ikke pga jobb altså, haha), men dere vet jo at enkelte dager kan man bare bli litt... lei? Jeg har rett og slett følt meg ganske umotivert i dag og alt har liksom føltes så meningsløst ut? Skjønner dere hva jeg mener? Det er vel bare en av de dagene... Men så så jeg den nyeste videoen til Alfie Deyes på Youtube og da ble jeg litt motivert igjen da han snakka om at man må jobbe hardt og følge drømmene sine, så det hjalp litt. Så jeg skal bare ta det med ro i kveld, prøve å legge meg tidlig, og så er det nok fint igjen når jeg våkner i morgen. Har dere hatt en fin dag? ♥

// Hey guys ♥ Late post today, but I took a shift at work, so I had some change in plans. This day ended up a little bit blue for me (not because of work, haha), but som days you just get a little bit... tired? I've just simply felt unmotivated today and everything has felt so pointless? Do you understand what I mean? I guess it's just one of those days... But then I saw the newest video from Alfie Deyes on Youtube and then I was a little bit motivated again when he talked about working hard and follow your dreams, so that helped a bit. So I will just be taking it easy tonight, try to go to bed early, and then it's probably all good again when I wake up tomorrow. Have you had a nice day? ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WEEKLY REFLECTIONS #5

 • 13.08.2017 kl. 22:08

Nå har jeg nettopp satt meg ned etter å ha ryddet og ordnet til en ny uke. Jeg vil helst starte den nye uken med et ryddig hjem, det er jo definitivt det beste. Det har en tendens til å hope seg opp her avogtil, og det er virkelig ikke bra for jeg blir så stressa når det er rot rundt meg. Men det var ikke det jeg skulle snakke om, det er på tide å se litt på uken som kommer! Nå er det på igjen med hverdagen, og det gleder jeg meg til. Jeg har ingen jobbing i uken som kommer, så jeg håper på litt fint vær sånn at jeg kan jobbe mye med bloggen og få tatt endel bilder. Så gleder jeg meg til trening, og nå har jeg virkelig ingen unnskyldninger for å droppe cardio for det har jeg mer enn nok tid til! Jeg har én ting jeg ikke gleder meg noe til og det er dessverre en begravelse til en som gikk bort så altfor ung. Til helgen blir det festival i byen her og det blir gøy, det har jeg gledet meg til siden den var ferdig i fjor! Jeg tror alt i alt at det blir en bra uke, jeg gleder meg til å komme tilbake til hverdagen. Nå vurderer jeg å ta meg en dusj bare for å utnytte fullt ut det nye sengetøyet vi har lagt på senga, det er jo den beste følelsen ♥ Hva er deres planer for den kommende uken?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// I've just sat down after tidying up and getting ready for a new week. I want to start the new week with a tidy home, that's definitely the best. It can sometimes get quite messy here, and that is not good because I got so stressed out when it's messy around me. But that's not what this post is about, it's time to look at the upcoming week! Now the summer is over for me, and I think it's okay. I have no work on the schedule this week, so I hope the weather will be okay so that I can work on the blog and take a lot of photos. I'm excited for my workouts and now I really have no excuses to skip the cardio because I have more than enough time for that! I have one thing I'm not excited for though, and that's the funeral of someone who passed way too young. This weekend there's a festival in town and that will be fun, I've been looking forward to that since it finished last year! All in all I think it will be a good week, I'm excited to get back to my normal routines. Now I'm considering taking a shower to fully take advantage of the clean sheets we've put on the bed, it is the best feeling 

FIREWORKS AND MY FAV DESSERT

 • 13.08.2017 kl. 12:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så var jeg hjemme igjen! Kom hjem sent i går kveld, og da var det nesten rett i seng, jeg var helt ødelagt. Enten jeg har en flytur på 1 time eller 8 timer blir jeg kjempesliten, tror nok det bare er noe med luften på flyet og at det tar endel energi å reise. Jeg tenkte å starte med å vise dere noen bilder fra fredagskvelden! Da dro vi tilbake til stranden for det skulle være fyrverkerifestival! Vi hadde jo vært der kvelden før også, og da var det jo greit med liv, men på fredagen var det noe helt annet! Det var stappet fullt med folk, men vi fikk heldigvis takk i bord på en restaurant med en gang. Og jeg vet ikke om jeg har fortalt dette før, men min favorittdessert er churros. Uheldigvis en dessert som man ikke får tak i veldig mange plasser, iallefall ikke i Norge, så til min store fornøyelse hadde de det flere plasser på stranden, og da måtte jeg selvfølgelig kjøpe noen. Etter hvert startet fyrverkeriene, og det var kjempefint å se på! En fin siste kveld i Haag. Skal vise dere noen flere bilder fra byen i løpet av de neste dagene! 

// And then I was back home! I arrived home late last night, and I almost went straight to bed, I was so tired. I thought I would start by showing you some photos from Friday night! We went back to the beach for a firework festival! We had been there the night before too, and there were a great amount of people, but on Friday it was completely packed! Luckily we got a table on a restaurant right away. And I don't know if I've told you this before, but my favorite dessert is churros. Unfortunately a dessert that is not easy to find, at least not in Norway, so I was so happy when I saw that they had them on several spots by the beach, so of course I had to get some. After a while the fireworks started, and it was so nice to watch! A great last night in The Hague. I will show you some more photos from the city in the next few days! 

A YUMMY AND HEALTHY BREAKFAST

 • 12.08.2017 kl. 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det første vi gjorde da vi kom til Haag på torsdag var å dra en plass og spise frokost. Vi ankom jo byen så tidlig som halv ti, så vi hadde ikke spist noe særlig før det. Kom over en kafé på Facebook som heter Club Vers, så da tok vi turen dit. Jeg måtte selvfølgelig bestille avocado toast, siden jeg er så svak for alt som inneholder avocado, og de andre bestilte pannekaker, smoothie bowl og croissant. Jeg hadde en smoothie til i tillegg, så jeg følte at frokosten min var riktig så næringsrik og god! Jeg ble litt misunnelig på de andre sin mat også da, det var rett og slett for mye godt på menyen! Heldigvis for meg klarte ikke Stella å spise opp pannekakene sine, så da tok jeg litt fra henne også. Det var iallefall et veldig kult sted med mye sunn og god mat, så det var en fin start på turen vår ♥ I kveld går turen hjem igjen, men før det har vi mange flere timer til å utforske! 

// The first thing we did when we arrived in The Hague on Thursday was to go somewhere for breakfast. We arrived to the city as early as 9.30AM, so we hadn't eaten much before that. We saw a café on Facebook called Club Vers, so that's where we went. Of course I had to order the avocado toast, since I'm weak for anything that contains avocado, and the others ordered pancakes, smoothie bowl and croissant. I had a smoothie too, so I felt like my breakfast was quite nutritious and good! I think the rest of the food looked so good too, I just wanted everything on the menu! Luckily for me Stella didn't finish her pancakes, so I got some from her. It was a really nice place with lots of healthy and yummy food, so it was a great start to our trip ♥ Tonight we're going back home, but before then we have many more hours to explore! 

SUNSETS ON THE BEACH

 • 11.08.2017 kl. 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi sjekket ut strandpromenaden her i Haag igår og det var virkelig fint! Det er en drøss av beach clubs og surfesjapper her, i tillegg til massevis av restauranter. Til slutt kom vi til piren (mer av det får dere se senere), der det også var et stort Pariserhjul. Ved piren var det massevis av aktiviteter, både for barn og voksne. Vi endte opp med å spise på en restaurant der, og så fikk vi se litt av solnedgangen etterpå. Helt nydelig! Gleder meg til å utforske mer i området der en annen gang, det var så mye å finne på der og så mye å se. I dag har vi leiebil, så da er planen å se enda litt mer av byen. Jeg har fått et kjempebra inntrykk av byen hittil så jeg gleder meg til å se mer. 

// We checked out the beach promenade here in Haag last night, and it was so nice! There's a bunch of beach clubs and surf shops there, and lots of restaurants. At the end we got to the pier (I'll show you more of that later), where there was a big ferris wheel. By the pier there were tons of activities, for both children and adults. We ended up having dinner at a restaurant there, and then we watched a little bit of the sunset afterwards. So beautiful! I can't wait to explore more in the area here some other time, there was so much to do and see. We have a rental car today, so the plan is to see more of the city. I've had a great impression of it so far so I'm excited to see more. 

WHERE ARE WE?

 • 10.08.2017 kl. 18:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Har dere en fin dag i dag? Nå tenkte jeg det var på tide å fortelle dere hvor vi er. Vi er i Nederland, nærmeste bestemt Haag! Regner egentlig med at ikke så mange av dere har hørt om byen før (utifra folk jeg har snakket med før iallefall), men det er altså en annen storby i Nederland, ikke så altfor langt unna Amsterdam. Og så minner den veldig om Amsterdam, men det er jo kanskje ganske likt i hele landet. Sykler overalt, koselige gater og kanaler. Vi har leid AirBnB rett ved en kanal i et kjempekoselig strøk, så her skal vi være de neste to dagene. Gleder meg veldig til å utforske byen og tilbringe tid med familien, og vise dere litt også! 

// Hey guys! Are you having a good day? Now I thought it was time to tell you where we are. We are in The Netherlands, more specifically The Hague! A lot of you have probably not heard about the town before (at least from the people I've talked to before), but it's one of the other big cities in The Netherlands, not too far away from Amsterdam. And it's quite similar to Amsterdam too, but maybe it's similar in the entire country. Bikes everywhere, cosy streets and canals. We've rented an AirBnB right by a canal in a really nice neighbourhood, so this is where we'll be staying the next two days. I'm so excited to explore the city and spend time with my family, and show you a little bit too! 

A WEEKEND AWAY

 • 10.08.2017 kl. 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top and skirt Cubus / Leather jacket Zara / Purse Nelly.com / Sneakers Nike


Hei dere! Dette innlegget ble faktisk skrevet før klokka 06 i dag tidlig, tidlig oppe ja! Vi tok flyet veldig tidlig i dag og nå er vi nok fremme ved vår destinasjon. Tenker jeg venter enda litt til med å fortelle hvor vi er, for å holde spenningen oppe ♥ Men hvis dere følger meg på Instagram @malindh så legger jeg det ut på story der, så om dere vil vite det nå er det bare å sjekke det ut der. Dette var gårsdagens antrekk, det var faktisk helt nydelig vær som jeg heldigvis fikk utnytta litt før jeg begynte på jobb. Tenkte faktisk ikke over hvor godt toppen min matchet veska, men så eier jo jeg mye rosa så da skal det ikke mye til. 

// Hey guys! This post was actually written before 6am this morning, early! We had a flight quite early today and now we are probably at our destination. I think I'll wait just a little bit longer before I'll tell you where we are. But if you'll follow me on Instagram @malindh I'll post some on my story there, so if you want to now, just check that out. This was yesterdays outfit, the weather was lovely so luckily I got to take advantage of it before work. I actually didn't plan that my top matched my purse, but then again I own a lot of pink so. 

 

SUNNY DAY IN TOWN

 • 09.08.2017 kl. 15:23

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra denne hektiske dagen! Jeg har mye på planen idag, men jeg fikk heldigvis tid nå til å til å skrive et innlegg til dere! Jeg skal snart dra på jobb, og jeg kom nettopp hjem etter en tur i byen hvor jeg spiste lunsj med Sara og Louise. Det var koselig å få til nå i slutten av sommeren, som jeg ikke kan tro straks er over. Nå begynner jo folk på skolen igjen om en liten uke, og jeg følte sommerferien nettopp startet! Jeg var jo ute og spiste med jentene i starten av ferien da alle nettopp hadde kommet hjem for sommeren, og jeg føler det bare er ett par uker siden, men så er jo det nærmere to måneder siden! Jeg tenkte iallefall det var lettere at jeg postet et innlegg nå, for i kveld kommer jeg nok ikke til å rekke det. Jeg har ikke pakket til helgeturen enda, så det må jeg gjøre i kveld, før jeg drar hjem til familien for å sove der siden vi drar så tidlig i morgen. Siden jeg ikke har så mye tid nå får dere heller se mer av dette antrekket i morgen, vi har jo faktisk veldig fint vær i dag! Hva gjør dere i dag? 

// Hello from a hectic day! I have so much on the schedule today, but luckily I had time now to write a post for you! I'm off to work soon, and I just got home from town where I had lunch with Sara and Louise. It was so nice to do now in the end of summer, which I seriously can't believe is almost over. Now people are starting school again in about a week, and I felt like summer just started! I had dinner with the girls in the start of summer when everyone just had gotten home for summer, and I feel like it's only a couple weeks ago, but it's closer to two months! I thought it was easier if I posted this now at least, because tonight I will probably not have time. I haven't packed for the weekend trip yet, so I have to do that tonight before I head home to my family to sleep there since we're leaving so early tomorrow. Since I don't have much time now I'll show you more of my outfit tomorrow, the weather is actually great today! 

A LIFE WITH NO REGRETS?

 • 08.08.2017 kl. 21:44

Har du noen gang gjort noe du virkelig har angret på i ettertid? Det har jeg, mange ganger. Jeg husker spesielt at da jeg var yngre kunne jeg bruke så mye tid og energi på å angre på noe jeg hadde sagt eller gjort, uten at det var noe stort. Men etter hvert som jeg har blitt eldre har jeg skjønt hvor bortkasta det er å bruke tid på å angre! Det er allerede gjort og det er ikke noe du kan gjøre med det, så hvorfor bruke tid på å angre på det, når du heller kan glemme det og komme deg videre?

 

Jeg er en stor "believer" av ordtaket "alt skjer for en grunn", og selv om jeg har opplevd ting som jeg helst skulle vært foruten der og da, så har jo det vært med på å forme den jeg er i dag og hvor jeg er i livet. For noen år siden var jeg veldig langt nede (ikke sånn veldig alvorlig altså, men jeg hadde det ikke bra). Jeg hadde vært veldig usikker på meg selv og naiv, men etter den perioden ble jeg så mye sterkere og sikker på meg selv, og den dag i dag er jeg glad for at det skjedde. Hadde ikke enkelte hendelser skjedd hadde jeg nok ikke flyttet til New York, og jeg hadde nok ikke møtt Matias. 

Så selv om jeg angret på noen ting på den tiden, hadde jeg ikke vært der jeg er i dag om det ikke hadde skjedd. Så det er nok en mening i alt, og det vil jeg dere skal prøve å huske også neste gang det skjer noe dumt eller dere gjør noe dere angrer på. Så lenge det ikke er noe kriminelt eller i den duren, hehe. 

// Have you ever done something you really regretted afterwards? I have, many times. I remember especially when I was younger I could spend so much time regretting something I did or said, without it being anything big. But as I've grown older, I've realised that it's such a waste of time and energy on regretting stuff! It's already done and you can't do anything about it, so why spend time regretting it when you can forget it and move on? I'm a big believer in the saying "everything happens for a reason", and even though I've experienced stuff that were not fun there and then, it's a part of what shaped me into the person I am today and where I am in life. I think there's a meaning with everything, and I want you guys to try and remember that the next time something stupid happens or you do something you regret. As long as it's not criminal or anything like that, haha. 

INSTASTORIES LATELY

 • 08.08.2017 kl. 12:00


Follow me @malindh


Noen av mine Instagram stories fra de siste to ukene! Følg meg gjerne der om dere vil få med dere litt mer enn det som kommer på bloggen ♥ Nå begynner jeg på jobb, jeg skal jobbe i dag og i morgen før jeg drar på torsdag. Begynner å bli litt reisesyk nå, det er jo tross alt en måned siden sist, hehe. Elsker å reise til nye plasser og oppleve nye ting, og jeg har ganske høye forventninger til byen vi skal til, utifra det jeg har lest og sett på bilder! Det blir også en by jeg kommer til å reise ganske mye til de neste årene, men mer om det får vi ta senere. Jeg skal prøve å få til et innlegg etter jobb i kveld også, men jeg tør ikke love 100%! Hva er deres planer i dag? 

​// Some of my Instagram stories from the last couple of weeks! Feel free to follow me there if you want to see more than what comes on the blog ♥ I'm starting work now, I''m working today and tomorrow before I leave on Thursday. I'm starting to get really excited about going now, since it is a whole month since the last time, haha. I love travelling to new places and experience new things, and I have quite high expectations to the city we're going to, from what I've read and seen on photos! It will be a city I'll be visiting a lot the next few years, but more about that later. I will try to get up a post tonight after work too, but I don't want to promise anything 100%. What are your plans today?

FLOWERS AND MORE FLOWERS

 • 07.08.2017 kl. 21:26

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit Cubus / Sneakers Nike


Jeg fikk litt "bestemorvibber" av dette antrekket, men her syns jeg faktisk det funka?! Iallefall med sneakers til. Jeg har så lyst på denne blusen, men jeg må bare prøve å si til meg selv at jeg har nok klær og må prøve å spare penger. Nei, det er vanskelig å jobbe på klesbutikken på høsten, det er jo da klærne man får mest bruk for kommer, her er jo det for det meste høstvær. 

Jeg har hatt en ganske travel dag i dag som startet med trening, og så spiste jeg lunsj med en kompis, hentet familien på flyplassen, dro på visning, og så tilbake til familien min. Raskt oppsummert, haha. Men en fin dag da! Når det gjelder visninga var det ikke helt det store for min del, men man kan jo ikke akkurat forvente at den første visninga skal være fulltreffer. Nå er jeg veldig trøtt og sliten, så det blir nok en tidlig kveld for meg. Tror jeg fortsatt er trøtt etter søndagen, jeg trenger skjønnhetssøvnen min altså! 

// I kind of got "grandma vibes" of this outfit, but I actually thought it worked?! At least with sneakers. I really want this blouse, but I just have to try saying to myself that I have enough clothes and try to save money. It's so hard working at a clothing store in fall, because that's when the clothes come that you get the most use out of, since we have mostly fall weather. I've had quite a busy day that started out with a workout, than lunch with a friend, picked up my family from the airport, went to look at an apartment, and then back to my family. A nice day! When it comes to the apartment I didn't like it as much as I would've thought, but you can't expect the first apartment to be perfect, so we'll keep looking. Now I'm so tired, so I think this will be an early night. I think I'm still tired from Sunday, I need my beauty sleep! 

HOW TO STAY HYDRATED

 • 07.08.2017 kl. 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! Jeg vil starte uka med å gi dere et lite tips! Dere vet jo hvor viktig det er å få i seg nok væske, men det er jo ikke alltid så lett å huske det, og det kan jo være litt kjedelig også å skulle drikke nok vann. Selv var jeg veldig flink til det før, men de siste månedene har det ikke vært optimalt. Så jeg tenkte jeg måtte ta noen tak, for jeg vet jo hvor mye bedre jeg føler meg når jeg får i meg nok vann. En dag jeg var innom butikken kom jeg over denne glass"tanken" og det var da jeg fikk idéen om å ha den stående i kjøleskapet, til enhver tid! Vann smaker så mye bedre når det er iskaldt, og putter jeg sitron oppi, eller agurk eller jordbær (mulighetene er endeløse!), smaker det litt mer også! Og det er jo så greit å bare kunne gå i kjøleskapet og tappe litt vann i glasset mitt, eller i drikkeflaska mi når jeg skal ut døra. Så her har dere et tips til å få i dere mer vann! Det trenger ikke være en sånn en heller, en karaffel funker supert også, så lenge du har en beholder med vann i kjøleskapet ♥ 

// Good morning! I wanted to start this week by giving you a small tip! You know how important it is to drink enough water, but it's not always that easy to remember it, and it can be boring to. I was really good at it before, but the last few months not so much. So I wanted to do something about it, because I know how much better I feel when I drink enough water. At the store one day I saw this glass"tank" and that's when I got the idea to have it standing in my fridge at any time! Water tastes so much better when it's ice cold, and if I put lemons, cucumber or strawberries (the options are endless!), it tastes a bit more too! And it's so nice and easy to just go to the fridge and tap some water in my glass, or in my bottle if I'm heading out the door. So here you have a tip to drink more water! It doesn't have to be a big tank either, a jug is great too, as long as you have something containing water in the fridge 

WEEKLY REFLECTIONS #4

 • 06.08.2017 kl. 21:16

Tiden går så ufattelig fort, jeg kan ikke tro at nok en uke er ferdig og at vi til og med er i august nå! Jeg var jo litt spent på hvordan det kom til å gå denne uken med tanke på at jeg skulle jobbe seks dager og få tid til alt annet også, men det gikk faktisk veldig fint! Siden jeg har vært så opptatt har jo tiden gått veldig fort også. Nå blir det mindre jobbing fremover siden folk begynner å bli ferdig med ferie. 

Neste uke gleder jeg meg veldig til, da står det endel spennende ting på planen! Jeg skal jo reise bort med familien til helgen, og det gleder jeg meg så mye til. Det er så lenge siden jeg har vært på ferie med familien, så det blir veldig koselig ♥ Som sagt vil jeg ikke si hvor vi skal helt enda (det kan jo hende jeg har nevnt det her før, men det husker jeg faktisk ikke), så jeg tenker jeg venter med å fortelle det til vi er der, så blir det litt mer spennende! Vi drar på torsdag, og før det skal jeg jobbe ett par dager, trene hver dag, og så skal vi på visning av en leilighet også. Jeg vil ikke ha noe høye forventninger da, og prøver å ikke tenke så mye på det selv om det er vanskelig. Hodet mitt er rett og slett fullt av leiligheter for tiden! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette antrekket kommer i løpet av uken også ♥ Fortell meg gjerne om noen av deres planer for uken! 

// Another week is over, and time is just flying by so fast, I can't believe we're in August already! This week has been so busy with all the working and other stuff, so it went by so fast. Now I'm so excited for next week! I'll be travelling with my family towards the weekend, and I'm really looking forward to that since I haven't travelled with my family for so long. I want to wait to tell you where we're going, haha. We're leaving early on Thursday, so before that I want to workout every day, and I'm working a couple of days, and we're going to look at an apartment too. I don't want to get my hopes up about the apartment and will try not to think so much about it even though it's difficult. My head is just filled with apartments these days! 

COZY SUNDAY

 • 06.08.2017 kl. 12:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sunday uniform from Cubus


Denne dagen startet ganske tøft, jeg har nemlig bare sovet fire timer i natt! Det var så mye som foregikk i hodet mitt da jeg la meg i natt, så jeg klarte rett og slett ikke å sovne selv om jeg var kjempetrøtt. Så jeg våkna trøtt og gretten tidlig i dag, og dro en tur på trening og til Brun og Blid. Det hjalp litt på humøret, men herregud så trøtt jeg er! Nå har jeg fått i meg litt mat, og skal ta meg en god dusj, det pleier å hjelpe. Så i dag må jeg prøve å holde meg opptatt for å holde energinivået oppe, men her er endel som må ryddes og ordnes, så det bør ikke være noe problem. Og så tror jeg at jeg må prøve meg på å lage jordbærsyltetøy også! Alle disse jordbærene må jo brukes til noe. Hva er deres søndagsplaner? ♥

This day started out pretty tough, I didn't get any more than four hours of sleep last night! There was so much going on in my head when I went to bed, so I just couldn't sleep even though I was super tired. So I woke up tired and cranky early today, and went to the gym and to a tanning bed. It helped a little bit on my mood, but oh my god I am SO tired! Now I've just had breakfast and I will take a good shower, that usually helps. So today I have to try and stay busy to keep my energy levels up, but I have some cleaning and tidying to do, so that shouldn't be a problem. And I think I'm gonna try making some strawberry jam too! All these strawberries have to be used for something. What are your Sunday plans? ♥

ON A QUIET DAY AT WORK

 • 05.08.2017 kl. 19:21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hei dere! I dag var en veeeeldig rolig dag på jobb, for andre lørdagen på rad, og det har egentlig vært veldig rolig hele uka. Vi har nemlig gått og ventet på masse varer hele uka, men det har vært noen problemer med forsendelsene, så vi har nesten ikke fått varer denne uka. Vi har dermed fått veldig mye tid til andre ting, men mot slutten av uka har det vært veldig lite å gjøre. I dag tok Sara og jeg derfor turen ut for å ta bilder av noen plagg for butikken til å legge ut på Facebook og Instagram (@cubusalesundstorsenter). Jeg tok med kameraet mitt slik at jeg fikk ett par antrekk til bloggen også! Dere får se mer i løpet av de neste dagene ♥ Det blir en rolig lørdagskveld for meg, de fleste vennene mine er på ferie, men det kan hende jeg tar turen bort til Sara senere for å være litt sosial. Hva er deres planer? 

​// Hey guys! Today was a veeeery quiet day at work, for the second Saturday in a row, and it's been very quiet the entire week really. We've been waiting for a lot of goods the entire week, but there have been some problems with the shipments, so we almost haven't received anything. So we've had a lot of time to do other things, but at the end of the week we almost ran out of things to do since we've been restocking all week. So today Sara and I went outside to shoot some of the clothes for the store to post to Facebook and Instagram (@cubusalesundstorsenter).  I brought my camera to work so that I got a couple of outfits for the blog too! You will see more the next few days ♥ It will be chilled Saturday night for me, most of my friends are on vacation, but I may head over to Sara later to be social. What are your plans? 

ÅTTE TING JEG VIL GJØRE I AUGUST

 • 05.08.2017 kl. 15:00

1. Oppleve en ny by! På torsdag drar jeg på tur med familien min, og det gleder jeg meg så mye til! Vet ikke helt om jeg har sagt hvor vi skal enda? Det kan få vente til vi drar dit tenker jeg, men det er iallefall en by jeg aldri har vært i før, i et land jeg aldri har vært i! 

2. Lage syltetøy! Ikke et kjempespennende punkt dette her, men i går kjøpte jeg fire kilo jordbær, og jeg vil bruke endel av det til å lage hjemmelaget syltetøy, det er jo såå godt! Kanskje jeg skal gjøre dette allerede i kveld.

3. Dra på festival! Om ett par uker er det endelig klart for Jugendfest, årets beste festival her i Ålesund, og definitivt årets høydepunkt. Det er alltid så god stemning, og nå får jeg endelig sett Kygo live! 

4. Spare penger. Det merkes på kontoen at det har vært sommer, så fremover vil det være fokus på å spare penger. Det er aldri så mye som skjer på høsten uansett, så jeg tror det er et bra tidspunkt for å spare penger. Eneste problemet er at høsten er favorittsesongen min for klær og vi får inn såå mye fint på Cubus nå, men det må jeg rett og slett bare holde meg unna. Jeg har jo ikke akkurat mangel på klær. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Skape godt innhold her inne! I dag er min siste dag med sommerjobbing, så fremover vil jeg lage mye bedre innhold her inne og bruke mer tid på bloggen. Jeg skal jobbe ett par dager neste uke også, men siden det ikke er så mye teller jeg denne dagen som den siste dagen med sommerjobbing. Jeg har idéer til noen innlegg fremover iallefall, og så vil jeg komme med endel antrekk. 

6. Sjekke helsa mi! Jeg har fått time hos legen til en generell helsesjekk, da jeg ikke har hatt det på veldig lenge. Jeg vil rett og slett bare se til at alt er bra i kroppen min, og at det ikke er noe som er galt. Det er jo viktig å følge med og sjekke av og til at alt står bra til! 

7. Se på leiligheter! Vi har jo fulgt med av og til og sett om det er noe spennende, men i august vil jeg dra på noen visninger og se om det er noe for oss. Det er ikke sikkert at vi kommer til å kjøpe i nærmeste fremtid, men vi taper jo ingenting på å se. 

8. Opprettholde treningen! Jeg har jo det så gøy med treningen for tiden, og siden treningsøktene er satt opp føler jeg heller ikke at jeg kan misse noen. Jeg har slakket litt på treningen denne uken siden jeg har jobbet så mye, men i august vil jeg opprettholde treningen og fortsette som jeg har gjort! 


Hva er deres planer for måneden?

HELLO WEEKEND

 • 04.08.2017 kl. 17:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere ♥ Jeg har ikke så mye jeg vil si idag egentlig, men tenkte å stikke innom for å ønske dere en god start på helgen. Jeg fikk en trist nyhet i dag om noen jeg kjente på ungdomsskolen, så nå føler jeg meg ganske tom og sjokkert egentlig, klarer liksom ikke helt å forstå det. Så derfor lar jeg bloggen ligge i dag heller. Håper dere har det fint ♥ Klem

// Hey guys ♥ Thought I would drop by and wish you all a good start to the weekend, I don't have much more I want to say today really. I got some sad news about someone I knew in junior high school, so now I just feel quite empty and shocked really, I just can't really understand it. So I don't want to spend much more time on the blog today, and I'll leave it at this. Hope you all are doing fine ♥ Hugs

WHEN YOU LOVE TRAVELING BUT YOUR BODY DOESN'T

 • 03.08.2017 kl. 21:57

La oss snakke litt om reising, dere. Jeg har alltid vært glad i å reise, og spesielt i år har jeg jo vært veldig bitt av reisebasillen. Jeg er veldig glad i å komme meg vekk fra denne byen av og til, oppleve nye steder og se nye ting. Men jeg vil gjerne snakke litt om baksiden ved reising, for jeg har innsett at selv om jeg er veldig glad i å reise steder, så er ikke kroppen min så glad i det. Kroppen min er liksom ikke noe glad i selve reisingen.

Mange av dere kan kanskje kjenne dere igjen i det å sove dårlig natten før dere skal reise et sted om dere skal reise ganske tidlig? Man vet man har et fly man skal nå, og det er jo faktisk ganske krise om man ikke rekker det, og tenk om alarmen plutselig ikke skulle gå, selv om den alltid går ellers. Det er iallefall tanker jeg ofte har om jeg skal reise tidlig. Jeg har også innsett at kroppen min ofte blir utrolig stresset når jeg har en reise foran meg, selv om jeg er vant til å reise og egentlig ikke føler det er noe stressende selv, men kroppen min gjør tydeligvis det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For eksempel natten før vi skulle reise hjem fra Spania tok det veldig lang tid før jeg sovnet, selv om jeg var veldig trøtt, og hele den dagen var jeg rett og slett skikkelig uvel og dårlig. Slike ting er jo ofte psykisk, men det er det som føles så rart for meg, for jeg er så vant til å reise at det er ikke noe stress for meg, men tydeligvis føler kroppen min at det er det. Jeg er ganske sikker på at det er reisingen som gjør det også, for dagen etter føler jeg meg fin igjen. Og da vi hadde vært på Gardermoen i åtte timer på onsdag og fant ut at flyet var en time forsinket, ble jeg mer dårlig igjen. 

Noen som har noen tips, med tanke på at det ikke er psykisk? Jeg pleier jo ikke å skjønne hvorfor kroppen min oppfører seg slik siden jeg egentlig føler meg så rolig, så jeg vet liksom ikke helt hva jeg kan gjøre med det. Men om noen av dere opplever lignende, fortell gjerne i kommentarfeltet! Det er ikke hver gang jeg reiser at det skjer heller. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Guys, let's talk about traveling. I've always loved traveling, and especially this year I've done it a lot. I love getting away from this town every once in a while, experience new places and see new things. But I want to talk a little bit about the downside of traveling, because I've realised that even though I love traveling, my body doesn't like it that much. My body just don't like the traveling part. Many of you might know how it is when you're traveling somewhere early in the morning, so you sleep so bad the night before? You know you have a flight to catch, and that it's quite the crisis if you don't make it, or what if your alarm doesn't go off, even though it always does. At least that's thoughts I have when I have to travel early in the morning. I've also realised that my body get so incredibly stressed when I have a travel in front of me, even though I'm used to traveling and don't really find it stressful my self, but apparently my body does. 

For example the night before we were going home from Spain earlier this week, it took so long before I fell asleep, even though I was tired, and that whole day of traveling I was just feeling so bad. Those stuff are often more mental than physical, but that is what's so weird for me, because I'm so used to traveling that I don't feel that it's stressful, but apparently my body feels like it is. I'm quite sure that it is the traveling that does it, because the day after I feel fine again. And when we were at Oslo Airport for eight hours on Wednesday and found out that the flight was an hour delayed, I got more sick again. Do any of you have any tips for me, considering it's more physical than mental? I usually don't understand why my body is behaving like this since I actually feel so calm, so I just don't know what I can do about it. But if any of you have similar experiences, please tell me in the comments! It's not every time I travel that it happens either. 

SPICE UP YOUR SHOES

 • 03.08.2017 kl. 18:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Not the regular white shoes anymore


Sist jeg var på Gardermoen så jeg at de solgte slike pompoms du kan feste på skoene dine, både store og små, og jeg synes det er SÅ herlig å ha på skoene! Men så så jeg at det kostet noe sånt som 99kr for én liten og 199(?) for én stor, så jeg var ikke så gira på å da måtte betale 400kr for to pompoms på hver sko. Derfor gikk jeg inn på eBay og søkte det opp der, og der fant jeg selvfølgelig til en mye billigere penge! Altså, er det noe man ikke finner på eBay? Der var det også et mye større utvalg av farger. Jeg festet de på mine Nike Air Force 1, og jeg syns de ble så herlig! Føles jo nesten ut som jeg har nye sko. Og så er jo det bare clips, så jeg kan ta de av og på akkurat som jeg vil. Et lite tips til dere om dere vil spice opp skoene deres litt! Jeg søkte bare opp faux fur shoe clips på eBay ♥

// The last time I was at the airport, I saw that they sold these pompoms that you can clip on your shoes, both small and big ones, and I think they're so cute on the shoes! But then I saw that they cost like 10 euros for one small and 20 euros (?) for a big one, and I didn't really want to pay 40 euros for two pom poms on each shoe. So I went to eBay and searched it there, and of course I found something for much cheaper! I mean, is there anything you can't find on eBay? There was a much bigger selection of colors too. I clipped mine on to my Nike Air Force 1, and I thought they turned out so cute! Almost feels like I have new shoes. And since they are clips you can take them on and off as you wish. Just a little tip if you want to spice up your shoes a little bit! I just searched for faux fur shoe clips on eBay 

GOLDEN HOUR

 • 02.08.2017 kl. 20:51

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Even more photos


God onsdagskveld dere ♥ For en støtte jeg fikk på mitt forrige innlegg, jeg blir helt rørt altså. Jeg håper det kanskje kan ha hjulpet noen andre der ute også, jeg vet jeg ikke er den eneste som har hatt det sånn. Jeg var ferdig ganske tidlig på jobb i dag, men har bare slappet av og tatt det med ro siden, så derfor ble det et sent innlegg i dag likevel. Denne uken går jo ganske i ett, så jeg ville rett og slett bare ta det litt med ro nå når jeg hadde muligheten. Men jeg er ferdig med senvaktene for uka nå, så jeg har nok av tid til blogging senere i uken! Som jeg nevnte tidligere har jeg fortsatt noen bilder fra Marbella, og denne kjolen har jo dere allerede sett noen ganger, men det ble så mange fine bilder at jeg ville vise dere noen flere. Det lyset altså! Jeg ser kanskje ikke så brun ut akkurat, men det går helt fint når lyset er så fint som det var. 

​// Happy Wednesday evening guys ♥ Thank you for all the support on my last post, it means so much. I was done at work pretty early today, but I've just been relaxing and taking it easy ever since, so this post is a bit later than planned tonight. This week is pretty busy, so I just wanted to take it easy now when I had the chance. But I'm done with my late shifts for the week, so I have enough time for blogging later this week! As I mentioned earlier I still have some photos from Marbella, and you have seen this dress a few times now, but we got so many good photos that I wanted to show you some more. That lighting! I may not look as tanned, but that's fine with that beautiful light. 

JEG FØLTE MEG FEIG

 • 01.08.2017 kl. 22:17

Jeg har jo nevnt litt for dere at 2016 var et ganske dårlig år for meg. Jeg hadde det veldig bra på hjemmefronten, med familien min, kjæresten min kom hjem fra Forsvaret, og noen av mine nærmeste venninner flyttet tilbake til byen også. Men så hadde jeg en fulltidsjobb, som var langt mer enn 100% med tanke på arbeidsmengden. En jobb som ødela kroppen min.

Jeg var veldig klar for å tjene bra med penger og jeg følte meg veldig heldig som hadde fått en slik mulighet, å kunne få så mye erfaring og få spart opp penger. Men var det egentlig verdt det? På sommeren sa det stopp for meg. Hver dag etter jobb gikk jeg hjem og la meg og så på TV resten av kvelden, det var alt jeg hadde energi til. Matlysten min var dårlig, jeg var mye kvalm, og jeg måtte ofte takke nei til å finne på ting med vennene mine, jeg hadde rett og slett ikke energi lenger. Det kom til et punkt der jeg lå og gråt hver kveld til kjæresten min for jeg var så sliten, og jeg tenkte at dette var rett og slett sånn livet mitt kom til å være resten av året. Helt til kjæresten min sa "Men hvorfor ringer du ikke legen?" Legen? Hvorfor skal jeg ringe han, jeg er jo ikke fysisk syk? Jeg har ikke influensa, jeg har ikke brukket noe. Men jeg var sliten, helt sykt sliten, men jeg kunne jo ikke gå til legen for det. Jeg følte meg feig. Jeg var en 21 år gammel jente, jeg måtte da takle en 100% stilling. Men det var flere faktorer på jobb som gjorde at jeg ble sliten, ikke det å jobbe 100% i seg selv. Så etter Matias hadde fått meg til å skjønne at man kan gå til legen for psykiske ting også, var det det jeg gjorde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg husker da legen ropte navnet mitt og jeg så det var en eldre mann (fastlegen min hadde ferie), og jeg tenkte bare at dette kommer aldri til å gå bra, han ser sikkert på meg som den late ungdommen som ikke orker noe som helst. Men så feil kan man ta, for en snillere og mer forståelsesfull lege har jeg ikke møtt før. Jeg ble altså sykmeldt 50% i 2-3 uker, så var jeg 80% sykmeldt i ett par uker for da hadde jeg innsett hvor sliten jeg var, og etter det var jeg 50% sykmeldt resten av året. Det var rett og slett eneste måten jeg klarte å komme meg gjennom den jobben på. Plutselig hadde jeg faktisk fridager, og det gjorde så godt. Jeg skal ikke legge skjul på at det også var tøft da, å skulle utføre en 100% stilling på 50%, men det gikk. Og det hjalp på kroppen min også. Etter hvert fant jeg tid til trening igjen, og vennene mine. Jeg er klar over at trening gir energi og overskudd, men det hadde ikke gått før siden jeg var så sliten og stressa at jeg hadde dårlig matlyst og slet med å spise. 

Jeg følte en lettelse i kroppen min da klokken slo midnatt på nyttårsaften, og jeg ikke lenger var sjef. 2017 skulle handle om meg, og å bli bedre i kropp og sinn igjen. Og det har det gjort, og det skal det fortsette å gjøre. Jeg har det mye bedre nå, men kroppen min er fortsatt påvirka etter det året jeg hadde. Husk å lytte til kroppen deres folkens, det er så viktig!

LATEST LOOKS

 • 01.08.2017 kl. 11:55

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
My latest looks - which one is your favorite?


God morgen dere, og hei august! Tenk at vi er i august, dette året flyr jo bare unna. Jeg er kjempegira på denne måneden, så jeg tenkte å komme med et innlegg senere denne uka om hva jeg vil gjøre denne måneden. Jeg begynner straks på jobb, men ville få ut dette innlegget før den tid, så det ikke blir sene innlegg her hver dag. Denne dagen er ganske hektisk, med ting jeg må ordne både før og etter jobb, og i pausen på jobb i dag. Men på sånne dager går det så fort, så det er helt greit! Jeg fikk unnagjort en veldig god armøkt tidligere i dag, så jeg er litt spent på hvordan det skal gå på jobb med løfting, det var kanskje ikke et sjakktrekk med armtrening før jobb, haha. Håper dere får en fin dag ♥

// Good morning guys, and hello August! I can't believe we're in August already, this year is just flying by. I'm so excited for this month though, so I thought I would post later this week what I want to do this month. I'm starting work now, but I wanted to get this post up before, so it won't be late posts every day this week. This day is pretty hectic, with stuff I have to take care of before and after work, and in my break at work today. But days like these go by so fast, so it's fine. I did a killer arm workout earlier today, so I'm curious to see how it will go at work with lifting, I don't think it was that smart with an arm workout before work, haha. Have a great day  

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no