SISTE DAG PÅ JOBB

 • 29.08.2014 kl. 21:20


Hei dere ♥ TGIF! I går kveld var jeg ute og spiste sammen med jobben, og det var kjempekoselig. Det passet jo veldig fint med tanke på at i dag var min siste dag på jobb før jeg drar. Det er fortsatt tre uker til jeg flytter, men jeg fant ut at jeg trengte ferie før jeg drar og jeg trenger tid til familie og venner. Jeg har faktisk ikke hatt én uke i strekk uten jobb eller skole i hele år. Når jeg tenker over det så var nok forrige gang jeg hadde en uke helt fri, i begynnelsen av sommerferien i fjor. Det er veldig lenge, så nå er jeg glad for at jeg endelig har ferie. Likevel er det litt vemodig, for jeg trives så godt med kollegaene mine på jobb, og nå skal jeg plutselig ikke jobbe der før neste sommer. Jeg har fortsatt tid til å komme innom av og til og ikke minst si hadet før jeg drar. Takk for ett og et halvt år, Cubus Ålesund. Ses neste sommer ♥


Nå er faktisk nesten alt av papirarbeid klart til New York, det er bare noe smått som mangler, så nå er jeg ikke like stresset lenger. Tiden går veldig fort nå, det er jo bare tre uker til jeg drar. Wow.


- Går dere på skole i år eller jobber dere?

THROWBACK THURSDAY: LONDON

 • 28.08.2014 kl. 14:35

I mai i fjor var jeg i London med mamma på weekend/shoppingtur. På den tiden trengte jeg å komme meg vekk og en tur til London var virkelig perfekt, der det eneste vi gjorde var å shoppe og spise god mat. Vi så til og med en kjendis, nemlig Gordon Ramsay da vi spiste middag på en av restaurantene hans. Det var litt kult. London er virkelig en av mine favorittbyer, så det blir nok flere turer dit i løpet av livet. Men først er det jo den absolutte favoritt-storbyen som står for tur i noen år, hehe.


- Har dere vært i London før?

CASUAL TUESDAY

 • 26.08.2014 kl. 20:00


Genser Samsøe & Samsøe
Bukse Cubus
Skjerf Cubus
Sandaler Shoeday

Jeg er forelsket i blåfargen på skjerfet, det er SÅ fint! Jeg kjøpte det tidligere i sommer, så jeg har ikke fått brukt det før nå siden det naturligvis har vært altfor varmt ute. Derfor er det nå litt deiligere at det er litt kjøligere sånn at jeg endelig får bruke det. Tror det blir veldig fint å ha til høsten for å få litt farge til antrekkene, og ikke bare grått, brunt og slike høstfarger.


- Hva syns dere om antrekket?

UP, UP AND AWAY

 • 25.08.2014 kl. 20:09
Hei til mandag og hei til dere ♥ Da jeg våknet opp i dag føltes det ekstra "forfriskende" og jeg følte virkelig at det var mandag og en ny start. Hvorfor jeg virkelig følte det i dag, det vet jeg ikke, men det var deilig. Nå er det under 30 dager igjen til jeg drar, så nå føles det virkelig nært. Likevel kan jeg ikke se for meg at jeg er i New York om en måned, haha. Det går nok ikke opp for meg før jeg begynner å pakke eller sitter på flyet.


I dag startet jeg dagen med en liten fjelltur, og vet dere hva? Da jeg så ut vinduet var det sol og så gikk jeg for å ta på meg treningsklær og sko, og da regnet det da jeg skulle gå ut døren. Altså, er det mulig? Men i dag stoppet det ikke meg, så jeg dro ut uansett! Og så spurte mamma meg isted om jeg ville være med en tur (til samme toppen), så da ble jeg rett og slett bare med da også. Veldig forfriskende, men også ekstra slitsomt siden det var tur nummer to i dag. Har på følelsen av at jeg ikke kommer til å klare å gå de neste dagene... Så det er altså det sykt spennende jeg har funnet på i dag, haha. Hvis det ikke regner i morgen så kan jeg endelig få tatt noen bilder ute til fremtidige innlegg. Har jo noe jeg har planlagt, men jeg er ganske avhengig av været for å få bra lys til bildene. Og det går ikke i pøsregn!


- Hva har dere gjort i dag?

WHAT WE NEED ON A SUNDAY...

 • 24.08.2014 kl. 21:53

...Inspiration.Hei på dere! Haha, jeg sliter alltid mer med bloggingen på søndager, da skjer jo det ekstra lite, og det blir derfor enda mindre å blogge om. Eller, det går jo selvfølgelig an å finne på spennende ting på søndager, men ofte foretrekker jeg å bare slappe av og holde meg inne. Det har jeg gjort i dag, med unntak av en liten fjelltur for å få frisk luft. Det lille fjellet jeg har snakket om før er perfekt for meg som egentlig ikke er så glad i fjellturer og foretrekker treningssenter. De siste månedene har faktisk jogging vært mye mer fristende enn styrketrening, mens tidligere har det vært totalt motsatt. Nå er det veldig lenge siden jeg har trent skikkelig styrke, rett og slett fordi jeg ikke har følt for det. Jeg føler jeg har et mye mer avslappet forhold til trening og nå trener jeg rett og slett det jeg føler for den dagen. Okei, nå sporet jeg helt av fra det innlegget egentlig skulle handle om, er det mulig...


Ovenfor er noen herlige bilder jeg fant på weheartit. Noen som vet hvor jeg kan få tak i et sånt tutu-skjørt? Det er SÅ pent! Jeg så at weheartit hadde fått noen oppdateringer, blant annet at man kunne krysse av hvilke "kategorier" du vil se bilder av, og det likte jeg veldig godt!


- Hva syns dere om bildene?

A DAY IN OSLO

 • 23.08.2014 kl. 12:30

Edit: Fant ut at jeg ikke hadde publisert dette igår kveld, så da kommer det i dag istedenfor, oops. Men det ble altså skrevet igår, så jeg var ikke faktisk i Oslo i går, men jeg var der på torsdag, om dere skjønner, hehe. Kort sagt, jeg skrev dette innlegget i går!

Hei dere! I går var jeg jo i Oslo, i forbindelse med en test jeg måtte ta for å registrere meg til fag. Jeg kunne ventet med å ta den til jeg kom frem i New York, men det er såpass sent at det kan hende at noen av fagene jeg vil ta da er fulle. Derfor fant jeg noen billige flybilletter og dro til Oslo i går. Jeg hadde en veldig fin dag og skulle gjerne vært der lenger, men jobben og sparingen av penger kaller... Jeg tok ikke så mange bilder, men jeg har noen å vise dere iallefall:


09.00: Flyet mitt fra Ålesund til Oslo går, og jeg prøver å få et bra bilde fra himmelen, til tross for det skitne vinduet.

10.00: Flyet har landet. For en gangs skyld slipper jeg å vente på bagasjen, og Starbucks roper på meg på Gardermoen. Cool Lime Refresher er så sinnsykt god, dere, så hvis dere trenger en liten "oppfriskning"; try it!

12.00: Jeg har drept litt tid i Bogstadveien med vindusshopping, og jeg setter meg ned på Joe and the Juice med en Power Shake. Jeg hadde veldig god tid fra jeg ankom Oslo til jeg skulle ta testen hos IBS, så da gikk jeg heller rundt i butikken og gråt innvendig fordi jeg ikke kunne kjøpe noe, hehe.

15.00: Det jeg hadde gledet meg mest til: Jeg får ENDELIG møte NYC-roomiesene!! Folkens, hils på Ina(venstre) og Ronja(høyre på samme bildet). Det er altså disse to søte jentene jeg skal bo med der borte, og det er jeg SÅ glad for. Vi kommer så godt overens, så jeg gleder meg veldig mye! Vi spiste først lunsj på Espresso House og satt der og bablet i vei en god stund, før vi satt oss på gresset på Tjuvholmen. Der satt vi en god stund i solen, så fulgte vi Ina til toget, og Ronja og jeg spiste middag på Friday's. Etter det måtte jeg løpe til flytoget, hehe, selv om jeg kom til Gardermoen i ganske god tid før flyet gikk. Det var faktisk veldig trist å si hadet til Ronja og Ina, for det er jo én måned til vi ser hverandre igjen. Men den dagen drar vi tross alt til New York!!

21.45: Flyet går tilbake til Ålesund, og jeg får med meg litt av solnedgangen også. Jeg var såå sliten da jeg kom hjem, jeg hadde jo vært oppe siden halv 7 på morgenen, og på "tur" hele dagen. Det tar på!


I kveld er faktisk David Guetta i byen, det er nemlig den årlige Jugendfest, som er ganske stort i Ålesund. Jeg syns det er ganske kult at de har fått med David Guetta, til lille Ålesund! I morgen er det Icona Pop osv, så det blir sikkert bra for de som er der. For ja, det ble ikke Jugendfest på meg i år, det er rett og slett ikke noe jeg ville bruke penger på, siden jeg prioriterer sparing til New York.


- Hva gjorde dere i går?

THROWBACK THURSDAY: BURGUNDY PLAID

 • 21.08.2014 kl. 17:30Jeg har kommet skikkelig i høstmodus nå, jeg! Flere som har det? Det har kanskje litt med været å gjøre, det har regnet hele uken og temperaturen ligger på rett over 10 grader. Kaaaldt! Menmen, jeg er jo veldig fornøyd med været vi har hatt i sommer, endelig ble det en SKIKKELIG sommer! Det har ikke vært så ille å ha vært hjemme hele sommeren likevel, norsk sommer er jo tross alt det beste. Men nå er det på tide å komme seg videre og se mot høsten. Antrekket ovenfor liker jeg veldig godt. Elsker burgunder og elsker flanellskjorter, og kombinasjonen er derfor også godt likt. Blir nok noen sånne antrekk denne høsten også, hehe.


- Hva syns dere?

SNAPSHOTS FROM MY PHONE

 • 20.08.2014 kl. 22:20

Oppskriften på en perfekt sommerdag: Sol og softis! Elsker softis med surt jordbærstrø, det er det beste.

Favoritten: kjeks med brie og druer, det er SÅ godt! Kunne levd på dette.

Her om dagen da jeg kom hjem fra jobb sto Stella ute og hoppet i sølepytter (hun elsker det), og da jeg parkerte bilen bare åpnet hun døra og satt seg inn, haha. Så fortalte vi litt om hvordan dagen vår hadde vært, hehe.


Typisk søndagskos (eller hverdagskos for den saks skyld, hehe). Jeg begynte å se Sex and the City på nytt her om dagen, det var så kjedelig å ikke ha en serie jeg kunne sette på hvis jeg har lite å gjøre på. Det er liksom en serie jeg bare kan ha på i bakgrunnen også, jeg har jo sett alle episodene før uansett.

Jeg tar ofte bilder med telefonen, men det er sjeldent jeg deler de her, om ikke det er Instagram-bilder. Tenkte derfor det kunne være greit å dele noen nå, det er vel greit med telefonbilder av og til? Om lyset er bra så blir jo det veldig bra bilder med iPhone også! Vel, nå er det leggetid for meg, jeg blir helt utslått av 12-20 vaktene. Jeg skal jo tidlig opp for å ta flyet til Oslo i morgen, så jeg trenger søvn. Jeg er der hele dagen, så da kommer det et forhåndsskrevet innlegg! Håper alle har det fint ♥


- Hva syns dere om bildene?

THREE PRETTY HAIRSTYLES

 • 19.08.2014 kl. 21:11

En liten funfact om meg: Jeg eeelsker å prøve ut nye hårfrisyrer, men som regel ender jeg bare opp med håret kjedelig rett ned eller i en vanlig hestehale. På Pinterest har jeg funnet utrolig mange tutorials til ulike hårfrisyrer, og de tre nedenfor er noen av mine favoritter. Bildene ble dessverre i dårlig kvalitet da jeg lastet de opp, men dere kan se de på min Pinterest her. Der finner dere også linken/kilden til hvor de kommer fra. Jeg liker spesielt godt den dere ser helt til venstre, den er jo helt nydelig. I tillegg ser den veldig avansert ut, men etter hvert som jeg gikk gjennom trinn for trinn så tror jeg faktisk jeg kan få det til.

 - Hva syns dere om frisyrene?

HAPPY MONDAY = HAPPY WEEK

 • 18.08.2014 kl. 21:22


God mandagskveld! Her har jeg nettopp fått i meg middag etter jobb, hadde senvakt i dag. Forsåvidt bare fire timer, som var ganske uvant etter å ha jobbet 6-8 timersvakter hele sommeren, men det var veldig behagelig. I morgen har jeg fri og da skal jeg prøve meg på en ny hattejakt. Jeg er faktisk desperat etter den perfekte hatten nå, for det skulle nemlig ikke være lett å finne...


Har veldig lite på hjertet for tiden, rett og slett fordi det skjer veldig lite om dagen. Dermed blir bloggingen også deretter, og jeg beklager om det blir litt kjedelig og ensformig. Jeg må se om jeg finner litt inspirasjon snart, for det kan jo ikke fortsette sånn! Men det tror jeg nok går fint, jeg er veldig glad og har det bra for tiden, så jeg mangler bare inspo til skriving og innlegg!


- Hva har dere gjort i dag?

PINTEREST

 • 17.08.2014 kl. 22:50

Hei, søndag ♥ Nå har dette innlegget stått åpent i hele dag uten ord, så nå er det vel på tide at jeg prøver å få ut noen. Vel, for noen dager siden oppdaget jeg Pinterest. Altså, misforstå meg rett, jeg har jo selvfølgelig fått med meg alt som har stått om det overalt, jeg har rett og slett bare aldri kommet meg så langt at jeg har sjekket det skikkelig ut og faktisk laget meg en bruker der. Nå har jeg endelig gjort det og jeg er mildt sagt frelst. HVORFOR har jeg ikke gjort det før? Det er virkelig en perfekt nettside der, der du finner alt mulig av inspirasjon, tips og triks.


Profilen min finner dere her. Jeg har ikke såå mye der enda, men det begynner å komme seg, hehe. Og ja, akkurat på den siden er det ikke vits å søke på Malindh, for noen har faktisk allerede tatt det navnet! Altså, hallo? What? Det er jo mitt navn :( Ble skikkelig sjokkert, haha, det navnet pleier jo aldri å være opptatt... Jaja, det får vel bare være...


Mange av dere begynner vel på skolen igjen i morgen? Dere får ha masse lykke til isåfall! Tenk på det, et nytt skoleår med mange nye muligheter. La det bli et bra et!


- Har dere Pinterest? Legg igjen link i kommentarfeltet isåfall, så skal jeg definitivt sjekke ut ♥

FISHTAIL BRAID

 • 15.08.2014 kl. 20:41


TGIF, dere! Wow, denne uken har faktisk gått sinnsykt fort, kan ikke tro at det er fredag allerede. Jeg har jo faktisk hatt fri i dag også, det har vært deilig med et par dager med full avslapping nå. Jeg føler jeg har brukt de effektivt fordi jeg har klart å få en grei kontroll over ting, som for eksempel New York og studiene, og da klarer jeg å slappe av mye lettere og jeg er mye mindre stressa. Jeg gleder meg også til dagsturen til Oslo neste uke, det er så godt å komme seg litt vekk herfra, selvom det bare er én liten dag.


I dag ville jeg få bort håret fra ansiktet, så da ble det en fiskebensflette, det er sååå fint! Det er første gang jeg har flettet det med litt og litt hår fra toppen av hodet (pleier bare å gjøre det med den vanlige fletten), men det gikk veldig bra. Fant forresten ut at jeg er tom for batteri på den trådløse utløseren til kameraet mitt, så jeg måtte prøve og feile med fokusen denne gangen. Jeg får dra neste uke og kjøpe flere, jeg klarer meg faktisk ikke uten kamerautløseren, haha.


- Hva syns dere om fletten?

THROWBACK THURSDAY: FAVORITE COAT

 • 14.08.2014 kl. 13:56På tide med enda en throwback, til nok et høstantrekk. Dette var i oktober ifjor, dagen jeg kjøpte min nåværende favorittjakke. Den er fra Mary-Kate & Ashley for Bikbok, og jeg elsker den. Gleder meg veeldig til å bruke den til høsten og vinteren igjen. Den er så god og ikke minst kan den kombineres til så mye. Rart å tenke på at dette er nesten ett år siden, tiden går så sinnsykt fort.


Jeg har fri i dag og har enda ikke stått opp. Jeg føler forsåvidt ikke jeg at jeg har kastet bort dagen, jeg våknet tidlig og har fått ordnet en del selv om jeg ikke har stått opp. Jeg har fått sendt unna noen mailer, sett nyeste episodene av Kardashians og Young & Hungry, og plutselig bestilt flybilletter til Oslo neste uke. Det ble litt spontant, men jeg har noe jeg må ordne i forbindelse med New York, så da blir det en dagstur til Oslo! Det gleder jeg meg til.


- Hva syns dere om "throwback-antrekket" ovenfor?

FLOWERS FOR FALL

 • 12.08.2014 kl. 21:01


Så, i dag jobbet jeg store deler av vakten på barn/herre-avdelingen, før jeg siste timen jobbet på dameavdelingen. Butikken har nemlig to etasjer, barn/herre oppe og dame nede. I løpet av de første to minuttene på dameavdelingen fant jeg dette skjørtet som hadde kommet i dag. Jeg kan ikke få sagt nok hvor perfekt det er til høsten! Jeg elsker blomsterplagg og jeg elsker at det er en trend som går inn i høsten også. Dette sier jeg ikke fordi jeg MÅ følge trender, men fordi når det er en trend, da er det jo masse av det i butikkene, og det er jo veldig greit når det er en trend man liker. Jeg gleder meg så mye til å bruke dette i høst, og kombinasjonen av burgunder og pastell-fargede blomster... Ja, jeg bare elsker det. Tenkte jeg kunne lage et innlegg en annen dag når det er greit vær ute, om ulike måter jeg ville stylet skjørtet på. Det er jo ikke alt man kan bruke til dette.


Skjørtet er fra Cubus og koster 149,-!


- Hva syns dere om skjørtet?

NEW YORK BUCKET LIST

 • 11.08.2014 kl. 23:09

Jeg fant ut at jeg må jo faktisk lage en Bucket List med ting jeg skal gjøre i løpet av årene i New York, og da er jo det perfekt å skrive det her, så kan jeg se tilbake på det! Jeg kommer for min egen del til å oppdatere listen etter hvert som jeg kommer på ting, og jeg tenker å for eksempel skrive et oppdaterings-innlegg når skoleåret er over, for å se hva jeg har gjort innen den tid. Takk til mine roomies som hjalp meg å komme på ting, og som dere ser så skal vi selvfølgelig være litt turister, det må jo til der borte! Føler at jeg kommer til å komme på nye ting med en gang dette innlegget er ferdigskrevet, for jeg ble nemlig helt blank når jeg faktisk skulle sette meg ned å skrive. Er ikke det typisk vel? Her er hvertfall det jeg/vi har hittil:


- Maaange joggeturer i Central Park.


- Ice-skating på Rockefeller


- Se en Broadway-musikal jeg faktisk ikke sovner av. (Det skjedde sist gang...)


- Piknik i Central Park


- Se flere konserter (Én er allerede kjøpt billetter til, yey!!)


- Besøke The Carrie steps. (Sex and the City referanse hehe)


- Spise lunsj på The Met Steps. (Gossip Girl referanse)


- Shoppe i Bushwick og Williamsburg


- Besøke Magnolia Bakery (kan tenke meg dette blir flere ganger, ja)


- Bloomingdale's og Barney's.


- Empire State Building, the highline, Brooklyn Bridge, Statue of Liberty.


- NEW YEAR'S EVE, såklart!


Bilde herfra.

- Noen som kan komme på flere ting vi må gjøre der borte?

 

TYPICAL SUNDAY

 • 10.08.2014 kl. 13:52


Hei dere! Endelig litt "liv" på bloggen igjen, jeg endte opp med å ta en liten pause i noen dager. Jeg har slitt litt med motivasjonen for tiden og jeg har vært ganske stresset, så da trengte jeg rett og slett bare en liten pause. Men nå er jeg tilbake! Jeg har ikke så mye å oppdatere fra de siste dagene, jeg har bare vært på jobb og vært hjemme, og sett Make it or Break it med Sara. Det samme gamle, med andre ord. Jeg lengter også bare mer og mer etter New York, naturligvis. Jeg har brukt litt tid på Maps til å utforske nabolaget og se hva som er i nærheten av der vi skal bo, og det gjør jo meg bare enda mer gira. 43 dager igjen så er vi der!


I dag er planene, som dere ser ovenfor, absolutt ingenting. Såå deilig! Jeg liker at søndagene er sånn, så får jeg ladet opp og forberedt meg til en ny uke. Jeg kommer nok bare til å se litt på tv-serier og "vindusshoppe" på nettet. Det vil si se på klær og andre ting på nettet som jeg ikke har råd til fordi jeg prøver å spare alt jeg har for tiden, hehe. Litt selv-tortur, med andre ord.


- Hva er deres søndagsplaner?

MINT GREEN

 • 05.08.2014 kl. 20:15


Tee Cubus
Skjørt Flattop, Urban
Sko Shoeday


Tror ikke jeg har vist dere dette skjørtet før? Det kjøpte jeg i Oslo for én måned siden og jeg eeelsker det! Fargen og stoffet er perfekt, det er så behagelig på. Egentlig rart jeg ikke har vist det tidligere, for jeg har brukt det ganske mye. Vel, nå fikk dere hvertfall se det! Urban har jo så mye kult og nå til høsten kommer butikken endelig til Ålesund. Det blir sikkert ikke før jeg har dratt, men den står jo her når jeg kommer tilbake hvertfall, hehe.


I dag var jeg ferdig på jobb klokken 5, elsker tidligvakter! Eller, jeg elsker de når jeg er ferdig, ikke når jeg må stå opp tidlig... Syns det er mye bedre å ha tid igjen på slutten av dagen, enn å måtte gå og "vente" på å begynne på jobb. I morgen har jeg som sagt friii, så vi får se hva den dagen bringer.


- Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT RECAP

 • 04.08.2014 kl. 20:47Wow, dette har vært en grå mandag! Ikke blåmandag, men bare en grå mandag. Det har nemlig pøset ned noe så sinnsykt i perioder, det vil si hver gang jeg har planlagt å gjøre noe. Jeg har jo hatt fri i dag, så jeg tenkte jeg kunne benytte sjansen til å ta mange bilder ute og forberede innlegg osv, og det er greit nok når det er småregn, men ikke når man blir våt med en gang man går ut døren. Og så tenkte Sara og jeg å ta oss en fjelltur, men den lille tiden det tok henne å komme seg hit, gjorde at regnet kom oss i forveien. Da ble det heller sofaen med Make it or Break it på skjermen. Det var helt greit det også. I dag har jeg med andre ord ikke vært ute av døren, med unntak av en tur på butikken, der det ironisk nok begynte å pøse ned med en gang jeg gikk ut døren. Jaja, what can you do? Værmeldingen for resten av uken ser heldigvis ikke like ille ut, så vi håper på greit vær når jeg har fri igjen på onsdag, da må jeg benytte meg av det.


Vel, for å komme til poenget med innlegget: Ovenfor er antrekkene jeg har lagt ut i løpet av sommeren som har gått. Ikke så altfor mange antrekk, men det er nok et resultat av mye jobbing og ikke alltid energi nok til å ta bilder av meg selv. Det neste året ser jeg for meg blir bedre på antrekksfronten, da er jeg jo i en veldig inspirerende by, pluss at jeg kommer til å kjøpe meg et mindre kamera som jeg kan ta med overalt. Høres det bra ut?


- Hvilket antrekk likte dere best?

SLEEPY SUNDAY

 • 03.08.2014 kl. 17:27

Ingen av bildene er mine, alle er funnet på weheartit.com.


Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg syns det er deilig eller bare sinnsykt kjedelig med slike søndager der nada blir gjort. Det har bare vært grått i dag, som igjen fører til at energien blir deretter. Ovenfor er noen herlige bilder jeg har funnet i dag, jeg syns det er så sykt at det er august nå. Dette er jo faktisk min siste fulle måned i Norge, og også min siste måned med jobbing. Føler tiden går sakte men at den samtidig går fort, haha. Jeg må hvertfall bare nyte og ikke ta for gitt.


- Har dere en produktiv eller lat søndag idag?

NEW SANDALS

 • 02.08.2014 kl. 18:36

Tror noen må tvinge meg til å blogge av og til, siden jeg tydeligvis ikke kommer på det selv. Jeg tar nok fridager altfor seriøst, for de er så sjeldne at når jeg først har de, da gjør jeg faktisk absolutt ingenting. I går var ingen unntak. (Hei familie og Sara, hvorfor tvinger dere ikke meg til å blogge når jeg ikke har gjort det?)


Jeg var på skojakt med Caroline og Sara igår da, fordi Caroline trengte noen. Og hvem endte også opp med sko? Jo, undertegnede. Hehe, oops. Til mitt forsvar har jeg plutselig begynt å like sånne sko etter å ha sett de overalt i sommer, og disse fant jeg til 199 kr på Shoeday!! Jeg har faktisk gått med de på jobb i hele dag og det gikk veldig bra, så nå er jeg fornøyd. Det hjelper nok litt at det er ekte skinn inni også, så blir det ikke så klamt osv heller.


Nå har jeg helg frem til tirsdag, det blir veldig deilig. Har litt mer fri neste uke enn jeg har hatt de siste tre ukene, så det tror jeg kommer til å gjøre godt. Samtidig skal jeg jo bare jobbe ut denne måneden, så det gjør ikke noe å jobbe mye heller. God lørdag, alle! ♥


- Hva syns dere om slike sandaler? Kan tenke meg det er litt delte meninger, jeg har jo vært litt delt selv.

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no