ARKIVFUNN

 • 30.08.2012 kl. 21:21


Tok en titt i arkivet på bloggen for å se etter litt inspirasjon da jeg fant dette bildet fra september i fjor. Liker det faktisk veldig godt, selv om neglelakken irriterer meg litt da, haha. 

- Hva syns dere om bildet?

TUESDAY...

 • 28.08.2012 kl. 21:49

Haha, dette har vært en skikkelig slapp tirsdag for min del. Var jo på skolen og sånn, men har vært utrolig trøtt i hele dag og har egentlig bare lengtet hjem til senga mi og kosedressen hele skoledagen. Så der har jeg da blitt i kveld, med litt tv-serier, slasking, is, blogger, og enda mer slasking. 

Caroline Maria la jo ut et tips isted for hvordan man lager kollasjer på pixlr.com, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve ut det, siden jeg aldri bruker den nettsiden. Det endte da opp med nok en selvdigger-kollasj, hehe. Neida, men syns det er bra at det finnes nettsteder hvor man også kan redigere bilder uten å måtte laste ned et program og lære seg det. 

- Hva syns dere? 

LONGBOARDING

 • 27.08.2012 kl. 22:09
I dag sto jeg på longboard for første gang! Ok da, jeg har prøvd et par ganger før, men da har jeg måttet holde meg fast i noen andre, haha. Men i dag klarte jeg det altså heelt alene! Jeg har ikke akkurat den beste balansen, så det er egentlig ganske bra for meg å være. Ellers har jeg tilbragt kvelden med Andrea, Emte og Anna, veldig koselig! Bildene ovenfor er forresten tatt med iPhonen, derfor er de så dårlige, men jeg måtte jo dokumentere det da ;)

- Har du prøvd longboard før?
- Hva har du gjort i dag? 

Husk spørsmålsrunden her!

OUTFIT 270812

 • 27.08.2012 kl. 17:37

Genser Bik Bok
Jakke Massimo Dutti
Skinntights/bukse Bik Bok
Veske Topshop 

Beklager om jeg blendet dere med min hvite hudfargeXD

I dag var jeg i skikkelig høstmodus, så da ble det dette veldig enkle antrekket! Det ble forsåvidt veldig fint vær utover dagen da, men det har vært ganske kaldt, så det passet egentlig perfekt. 

Nå i kveld var egentlig planen å dra på trening, men det dropper jeg for å være ute med venner i fineværet istedenfor. Det frister mye mer å være ute i dette været enn å svette inne på et treningssenter, hehe. 

- Hva syns dere om antrekket?

FALL FASHION

 • 26.08.2012 kl. 21:58

Fall Fashion

 

Fikk spørsmål på spørsmålsrunden om favorittrenden i høst og tenkte jeg kunne ta det i eget innlegg. Men det har seg sånn at jeg klarer ikke å velge kun én som er favoritten min. Nå i høst elsker jeg den militære stilen, spesielt militærjakken som jeg har planer om å skaffe meg en av selv. Jeg elsker også burgunder, i form av topper, gensere og bukser. Capen er, som i fjor, også veldig populær, og jeg har planer om å bruke min masse. Jeg liker også veldig godt "tulipan"-toppene og peplum-skjørtene. Jeg prøvde en sånn tulipan-topp på Gina Tricot, men syntes ikke det passet figuren min, så det er jo synd da. Men det er mange det er veldig fint på! Ellers er det mye annet jeg liker godt også, men dette er altså det jeg liker best nå i høst. 
- Hva er deres favoritter denne høsten?
Husk spørsmålsrunden her!

GAMLE BILDER - NYE REDIGERINGER

 • 25.08.2012 kl. 22:06

Testet ut noen forskjellige, nye redigeringer i dag på noen "gamle" bilder og tenkte jeg kunne vise dere. Liker veldig godt de to nederste bildene http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png

- Hva syns dere om bildene?

Husk spørsmålsrunden her!

REMINDER

 • 25.08.2012 kl. 20:31

Husk spørsmålsrunden jeg har gående >her<! Tror jeg avslutter den snart, så bare pøs på med spørsmål, hehe 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

TGIF

 • 24.08.2012 kl. 16:20
Endelig fredag og helg! Ikke at vi har hatt en veldig hard uke, men det er jo alltid uvant å skulle begynne å stå opp tidlig osv igjen. I dag fikk vi installert Adobe Master Collection CS6, det vil si helt nyeste Photoshop, Premiere Pro osv. Har hittil bare testet ut Photoshop og Bridge, og det virker bra selv om det er litt uvant siden designet er litt annerledes! Men det venner jeg meg til etter hvert. 

I helgen skal jeg jobbe, så det betyr senere blogging i morgen og på søndag, men det er jo ikke akkurat uvanlig her... Ellers skal jeg være med noen venner i kveld, og så får vi se hva resten av helgen bringer! Satser på at det blir bra uansett 

- Hva skal dere i helgen?

TOMS

 • 23.08.2012 kl. 19:15
Disse skoene var jo et av parene jeg viste som mine favorittsko for en liten stund siden. Toms. Jeg kjøpte mine i London for litt over to år siden, og de er så utrolig behagelige! Pleier å bruke de på jobb av og til, og det funker veldig bra, blir hvertfall mindre sliten i beina enn jeg blir med vanlige sko. De er, som dere sikkert kan se, ganske skitne, men det stopper meg ikke fra å bruke de, selv om jeg sikkert må vaske de snart. 

De fleste av dere har sikkert hørt at med Toms så er det sånn at med hvert par som blir kjøpt, blir ett par gitt til et barn i nød. Hvor bra er ikke det? Jeg har veldig lyst på flere par, øverst på listen nå står hvertfall paljett-Toms. 

- Har du Toms?
- Hva syns du om det? 

Husk spørsmålsrunden her!

LIGHTS ARE BRIGHTER

 • 23.08.2012 kl. 17:17
Hadde vår første "normale" skoledag i dag, selv om vi egentlig ikke gjorde så mye. Hadde kartleggingsprøve i matte da. Torsdager er veldig greie, for da starter vi klokken ti og slutter klokken to, så det er veldig deilig med en sånn dag innimellom alle de fulle dagene. Har egentlig ikke så mye å si, så derfor avslutter jeg dette altfor tilfeldige innlegget her.

Haha, dette var et latterlig dårlig innlegg...

- Hva gjør dere i dag?

Husk spørsmålsrunden her!

EN BLAZER - TO ANTREKK

 • 22.08.2012 kl. 21:57


- Hvilket antrekk likte du best?

FIRE FRA DAGEN

 • 22.08.2012 kl. 19:43

I dag var hele andreåret på Media på et museum her i Ålesund som heter Sunnmøre Museum. Ikke så stort for meg som har vært der veldig mange ganger før, men jeg hadde jo ikke sett utstillingene som var der nå. Det var altså utstillinger om fargens historie i byen vår og i Norge, og så var det også en utstilling om hvordan man trykket aviser osv før. Til slutt fikk vi en fotooppgave der vi skulle ta bilder av diverse farger og sånt, og ovenfor er fire av bildene. 

Siden vi var ferdig ganske mye tidligere, dro Emte og jeg til byen og møtte noen venner, så det var koselig! Etter det har jeg bare passet Stella og hatt besøk av Andrea, så det var da min "spennende" dag, hehe.

- Hva syns dere om bildene?

THE HUNGER GAMES

 • 21.08.2012 kl. 19:30

På søndag så jeg The Hunger Games for første gang! Ja, jeg vet jeg ligger laangt etter resten av verden, men det ble aldri å se den da den gikk på kino, så da måtte jeg vente til den kom ut på DVD og Blu-Ray, noe den gjorde på lørdag! Da jeg var i Tyrkia i sommer leste jeg de to første bøkene og falt pladask, gud så spennende! Kjøpte den tredje boken også da jeg kom hjem, men har ikke begynt på den ennå. Men til poenget da, filmen:Bildene ovenfor er linket til der jeg fant de.

Jeg elsket den. Jeg syns skuespillerne spilte fantastisk og alt med filmen var så bra. Det som er dumt med film er jo at det ikke er så lett å få med alle detaljene som er i boken, men jeg syns likevel den var veldig bra, og jeg gleder meg sånn til neste film, Catching Fire! Vet de holder på å caste folk til filmen nå, så da er det sikkert ikke lenge til innspillingen starter. Men hvertfall da, jeg vil anbefale alle som ikke har sett filmen (om det er noen igjen av dere) å se den! Du kommer ikke til å angre. 

- Har du sett The Hunger Games?

OUTFIT 210812

 • 21.08.2012 kl. 15:36

Blazer Zara
Topp Topshop
Bukse Bik Bok
Sko All Star Converse


Hadde også på meg noen ringer, men tok de av meg en liten stund når jeg kom hjem, og glemte å ta de på meg igjen. 

Andre skoledag fullført! Har egentlig ikke gjort så mye der, annet enn at vi laget luftraketter og så hadde vi konkurranse om hvem som kom lengst. Gruppen min kom på andre plass da, yeey! Nå skal vi snart bort til noen vi kjenner og spise middag, så vi snakkes senere!

- Hva syns dere om antrekket?

JUST GIRLY THINGS

 • 20.08.2012 kl. 22:48

//justgirlythings.tumblr.com

De fleste av dere har sikkert hørt om/vært innom denne nettsiden før, jeg elsker den! Kan sitte lenge å bla gjennom alle sidene og bare smile over alt jeg kan kjenne meg igjen i. Det er faktisk ganske sykt hvor mye av det jeg kjenner meg igjen i, og jeg kan tenke meg at det er sånn hos andre jenter også. Jeg kan hvertfall garantere at alle jenter kommer til å kjenne seg igjen i minst én av tingene som står der. Ovenfor er et lite utvalg som jeg valgte å dele her!

- Kjenner du deg igjen i noe av det ovenfor?

MIN ERFARING - FØRSTE DAG PÅ VIDEREGÅENDE

 • 20.08.2012 kl. 21:02

Jeg sa jo i forrige innlegg at jeg kunne skrive et innlegg om min første dag på videregående i fjor, som ikke var helt som forventet. Min beste venninne, Andrea, var den eneste jeg kjente som også skulle gå Medier og Kommunikasjon og vi gledet oss og var spente hele sommerferien til å starte på en ny skole og gjøre noe vi var interessert i. Så kom første skoledag da, og vi møtte opp i auditoriet sammen med resten av førsteklassingene. Vi var i godt humør, og gledet oss til å begynne i klasse sammen, for ja, det var det vi hadde forventet hele tiden. Vi visste det ikke helt sikkert, vi hadde liksom bare ikke sett for oss noe annet enn å gå i klasse sammen. 

Dere kan tenke dere hvor skuffet vi ble når navnet mitt ble ropt opp, men ikke hennes. Så der måtte jeg gå ut av auditoriet med ca. 19 andre jeg ikke kjente. Det var to gutter i klassen jeg visste hvem var, men omtrent ikke hadde snakket med før, og for meg som er så sjenert så kunne jeg ikke bare gå bort til dem. Ellers visste jeg ikke om hvem noen av de andre i klassen min var. Og så må jeg påpeke det at vi var fire jenter fra ungdomsskolen min som begynte på Media. De to andre kom i klasse sammen, mens Andrea og jeg ble splittet. Da skjønner dere kanskje litt mer hvorfor det var så kjipt? Husker da Andrea gikk forbi med klassen sin og jeg satt inne på klasserommet mitt, og vi bare så trist på hverandre. Det hjalp ikke akkurat at jeg snakket med kontaktlæreren min dagen etterpå om jeg kunne få bytte klasse og han sa at jeg måtte vente to uker. Husker også at vi møtte resten av vennene våre på kafé da vi var ferdige for dagen, og de var så fornøyde fordi de hadde kommet i klasse sammen og hadde til og med med seg et par nye venner også. Hjalp veldig på humøret vårt...

MEN etter en ukes tid hadde jeg startet å venne meg til klassen min og til og med begynt å få noen venner, og etter det har jeg bare trivdes mer og mer i klassen min. Det er så bra miljø der og jeg kunne nesten ikke ønsket meg noe bedre. Må jo ikke glemme at det var der MELV ble dannet også ♥♥ 

Antrekksbilde tatt for nøyaktig ett år siden, haha, oida.

I dag startet jeg da altså mitt andre år på Medier og Kommunikasjon i stort sett samme klassen som i fjor, og det er jeg veldig fornøyd med. Så DER har dere hvorfor første skoledag i år var litt bedre enn i fjor. Om dere har noen spørsmål angående dette kan dere stille de i kommentarfeltet, eller om dere har noen spørsmål om Media eller hva jeg tenker videre osv, så har jeg en spørsmålsrunde gående >her< der dere kan stille spørsmål om det dere vil.

- Er du fornøyd med klassen du går i/har begynt i?

 

OUTFIT 200812

 • 20.08.2012 kl. 18:16


Bluse Bik Bok
Shorts Chiquelle.se
Smykke H&M


God dag, alle sammen! I dag var for meg, som med mange andre, første skoledag. Så nå er jeg herved andreklassing! Var ikke store forandringer i klassene, så det var ganske greit. Så for å si det sånn var det en bedre første skoledag i år enn det var i fjor da, som jeg tenkte jeg kunne skrive litt om senere i dag.

- Hva syns dere om antrekket?
- Hvilken klasse startet dere i? 

Husk spørsmålsrunden her!

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 19.08.2012 kl. 18:02Fant ut at det er over ett år siden forrige spørsmålsrunde, så da er det vel kanskje på tide med en ny? Så da er det bare å spørre i vei i kommentarfeltet! Tenker jeg tar litt på video og litt skriftlig, spørs hvor mange spørsmål jeg får. 

- Hva lurer du på?

FIN SLUTT PÅ FERIEN

 • 19.08.2012 kl. 13:33

Ah, Jugend; I ♥ you! Kunne egentlig ikke vært noen bedre slutt på ferien, Jugendfest var så bra! Artistene jeg fikk med meg i går var bittelitt av Mikhael Paskalev, Roxette (var faktisk utrolig bra, og jeg hadde visst hørt mange av sangene deres, jeg visste bare ikke at det var de som sang dem!), John Olav Nilsen og Gjengen, og så avsluttet Lido Lido det hele ♥ Regnet høljet ned mens Lido Lido spilte, men det var bare gøy fordetom, selv om jeg skal innrømme at det var veldig godt å få komme hjem til tørre klær etterpå! 

- Hva gjorde dere i går?

KISSKISS

 • 18.08.2012 kl. 20:41

FESTIVALKVELDEN

 • 18.08.2012 kl. 16:40

Åh, gårsdagen var så bra!! Jeg elsker virkelig festivaler, det er bare noe med stemningen, folkene, musikken, og ja. Alt! I går var det da altså Mahogni (sjekk de ut HER!), The Hooters, Susanne Sundfør, Kent, Alina Devecereski og Avicii. Favoritten var helt klart Avicii, makan til stemning!! Fikk ikke med meg hele da, men av det jeg fikk med meg så var det sinnsykt bra! Var også kjempebra stemning når Alina sang Flytta på dej. Det er desverre ikke lov å bruke speilrefleks der, men jeg tok noen bilder med iPhonen:

Var superfint vær hele kvelden! På bildet til venstre ser det ut som om det nesten ikke er noen folk der, men det sto veldig mange i skyggen der, det var da The Hooters spilte, et band fra 80-tallet. Øverst til høyre er det Malin, Andrea og meg, og nederst til høyre er det Mahogni. 

De to øverste bildene er fra da Kent spilte, de var også veldig flinke! Nederst til venstre er Susanne Sundfør, og til høyre er det fra min lille "reunion" med Emte og Victoria! Vi har omtrent ikke sett hverandre siden skolen sluttet, så det var kjekt å møtes igjen ♥

Avicii! Glowsticks, dansing og bare god stemning! 

Nå gleder jeg meg bare masse til i kveld også, nok en kveld med mange bra artister! I tillegg til en hemmelig artist, som jeg er veldig spent på. Har noen teorier, men man vet jo aldri! 

- Lenge siden sist du var på festival?

OUTFIT 17/08-12

 • 17.08.2012 kl. 19:11


Kjolen er fra Bik Bok, jakken er fra Cubus. 

Rakk ikke noe mer enn mobilinnlegg, er på Jugend nå! Har nettopp sett Mahogni spille nå, broren til Andrea spiller der. De er med i NRK Urørt, så sjekk de ut der!

- Hva syns dere om antrekket?

MY FAVORITE SHOES

 • 17.08.2012 kl. 14:59

Gladiatorene husker jeg ikke hvor er fra, men jeg kjøpte de for flere år siden uansett, så det hadde ikke hjulpet noe særlig. De i midten er Toms, og de helt til høyre er Converse kjøpt i Tyrkia.


Fine og skitne Toms, haha. 


Jeffrey Campbell Lita og Jeffrey Campbell Spike


Dette er da altså favorittskoene mine. Ser Toms'ene burde fått seg en vask eller noe sånt men det får jeg ta en annen dag, haha. 

- Hvilket skopar likte du best?
- Hvilket par fra din skosamling er din favoritt? 

EN INSPIRERENDE START PÅ DAGEN

 • 17.08.2012 kl. 12:14

//1 //2 //3 //4 //5 //6 //7 //8 //9 //10 //11 //12

Wow, tok sin tid å linke alle bildene, haha. Tallene er forresten random og ikke etter sånn kollasjen er, måtte bare ha en måte å få lenket kildene på. Men dette er iallefall 12 av mange bilder som er inspirerende på denne fine morgenen. 

- Hva syns dere om bildene?

OUTFIT 160812 - DENIM AND LACE

 • 16.08.2012 kl. 22:49

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicSolbriller H&M
Denimvest Gina Tricot
Topp Bik Bok
Shorts Gina Tricot 

Image and video hosting by TinyPicSko Toms (Haha, jeg er brunere på låra enn på leggene, men SÅ ille som på bildet er det IKKE..)

- Hva syns dere?

NY HEADER

 • 16.08.2012 kl. 20:20

Image and video hosting by TinyPic

Var aldri helt fornøyd med den forrige headeren, så da lagde jeg en ny! Er ikke så sikker på fargen på den da, så da kommer jeg sikkert til å forandre på den, siden den ikke passer helt inn i designet. 

- Hva syns dere om den?

IDYLL

 • 16.08.2012 kl. 13:48

Den overskriften er jo aaaldri brukt før, haha. Men den passet perfekt til å beskrive kvelden i går! Vi fant ut at det var den siste sommerkvelden før skolen begynner på igjen, siden nå starter Jugendfest, og da blir det ikke noe annet. Men hvertfall da, i går var vi på båttur. Været var utroolig fint, så jeg ble plukket opp rett fra jobb litt over halv fem, så var vi på sjøen resten av kvelden! Bortsett fra da vi stoppet på en holme for å grille litt. Guttene sto også på vannski, jeg for min del er litt for pysete for det der, haha, jeg klarer jo såvidt å stå på vanlige ski. Hadde med kamera da, men var dårlig blogger (hehe) og tok ingen bilder, men så kom jeg på at jeg tok noen med iPhonen:

Øverst til venstre er det Aleksander og nederst til venstre er det Thomas. 

Vi får håpe på litt finevær i helgene fremover da, det er jo typisk at sommeren kommer først etter skolen har startet! Men det er jo bare noe man må regne med når man bor i Norge... Det var hvertfall en veldig fin kveld da, det er det ingen tvil om! 

- Lenge siden sist du var på båttur?
- Hva gjorde du i går? 

NY PARFYME

 • 15.08.2012 kl. 19:05
Ah, den lukter så godt! Om du ikke skjønte det på bildene, så er det da Justin sin nye parfyme, Girlfriend. Fikk den fra USA i går, fra noen amerikanske slektninger som har kommet på besøk, og den lukter så godt! Den har desverre ikke kommet hit enda da, det blir nok noen måneder til, siden det tok så lang tid før Someday kom hit... Denne er hvertfall en av mine nye favorittparfymer, i tillegg til Someday! 

- Hva er din favorittparfyme?

DREAMY

 • 14.08.2012 kl. 21:04

Trøtt. Sliten. Glad. Føltes bra å være frivillig i dag, og det var gøy å være med på å lage i stand en sånn festival. Nå bare gleder jeg meg enda mer til helgen! Ellers fikk jeg noe i kveld som jeg er veldig fornøyd med og som jeg skal vise dere i morgen. Et par små hint: Justin Bieber, lukter godt. 

Nå kommer Andrea bort og vi skal se Greys, og så skal jeg legge meg tidlig i kveld. Jeg er trøtt, pluss at jeg skal tidlig opp og på jobb i morgen tidlig! 

- Hva syns dere om bildene?

VOLUNTEERING

 • 14.08.2012 kl. 13:52


Hei dere! For øyeblikket er jeg på Color Line Stadion og hjelper med å lage i stand til Jugendfest, som jeg nevnte i går. Dette er et forhåndsskrevet innlegg, tenkte å bli flinkere til det sånn at det blir oftere blogging her. Men hvertfall, i går var vi jo på sånn infomøte og fikk vite litt hvordan det skulle bli osv, og det kommer til å bli veldig bra! Har vært her siden klokken ti i dag tidlig, ikke verst vil jeg si :) Men nå må vi fortsette jobbingen, vi blogges når jeg kommer hjem senere! Ha en fin dag, alle sammen ♥

- Hva skal dere i dag?

INSPIRING

 • 13.08.2012 kl. 22:45

Angelica Blick og Annette Haga.

To inspirerende blogger! Hvem inspirerer deg?

ON THE BENCH

 • 13.08.2012 kl. 18:10
Nå drar jeg på infomøte om Jugendfest, siden jeg skal være frivillig der i morgen. Jugendfest er i helgen og jeg gleder meg sånn! Det er en årlig festival her i Ålesund og i år kommer det artister som Avicii, Kent, Eva & The Heartmaker, Kaizers Orchestra, Lido Lido osv. Så det blir nok utrolig bra! Senere i kveld kommer jeg nok til å finne på noe med venner, Andrea har jo bursdag! Gratulerer med dagen, bestis ♥♥

- Hva skal dere i kveld? 
- Forresten, er det noen av dere som bor i Ålesund/i nærheten som skal på Jugendfest? 

OUTFIT 130812

 • 13.08.2012 kl. 15:52


Bukse Gina Tricot
Blazer Zara
Sko Toms
Smykke H&M?Peace-ringen er fra Glitter og den andre er fra H&M, tror jeg.

- Hva syns dere?

WILD SPIRIT

 • 12.08.2012 kl. 21:15

Wild Spirit

 

Wild Spirit by malindh featuring clutch handbags
Aner ikke hvorfor det kom frem sånn "My outfit on Polyvore"-greier, haha. Men jeg har blitt hekta på Polyvore igjen, det er så gøy å sitte der og drømme seg vekk i massevis av klær, sko, vesker osv. I antrekket over valgte jeg å sette fokus på skoene, digger fargen! 
- Hva syns dere om antrekket?

DAGENS

 • 11.08.2012 kl. 19:08


Topp Gina Tricot
Shorts Chiquelle.se
Cardigan We, BelgiaJA, jeg er fortsatt blond. Følte for å lure dere litt her om dagen, så jeg tok på meg Mariell sine extentions, og alle gikk på. Fikk litt dårlig samvittighet etterhvert da , siden jeg fikk så mange fine komplimenter, men men. Ganske morsomt også da. Må innrømme at det har fristet litt i ettertid å farge håret brunt, men det blir ikke med det samme, for nå har jeg andre planer. Må bare få meg til å bestille frisørtime først...

Ellers har vi faktisk hatt fint vær i dag! Benyttet det med å bruke min nye shorts, som jeg bare liker mer og mer. Første gangen jeg prøvde den på meg var jeg litt skuffet, for jeg trodde den var mer highwaist osv, men nå liker jeg den veldig godt. 

- Har dere fint vær i dag?

FORANDRING FRYDER?

 • 08.08.2012 kl. 18:40

Og plutselig ble jeg brunette! Bestemte meg ganske spontant i går kveld for å farge håret, så da gjorde jeg det. Var ganske lei av håret mitt nå, så det ble godt med en forandring! Blogger fra iPhonen nå, siden jeg ikke har tid til noe annet ettersom jeg har vært på jobb i dag og nå skal jeg snart møte noen venner. Bildet er forresten litt redigert, så det er ikke fullt så mørkt, pluss at etter noen dusjer så blir det litt lysere. Men jeg er fornøyd!

- Hva syns dere? Selv om dere ikke ser hele håret...

MÅNEDEN SOM GIKK - JULI

 • 07.08.2012 kl. 23:12


Var i Tyrkia, ble ferdig med Prosjekt 365, og var på Sommerfesten på Giske. Alt i alt en veldig fin måned! 

- Hvordan var deres juli-måned?

BÅTTUR

 • 06.08.2012 kl. 22:56

Fant geiter på en random øy, de fulgte nesten etter oss, haha...

Maria

Aleksander

Og så fisket vi! Ikke jeg da, men ja...Thomas

Meg som plystrer daXDXD

Og meg med min fine, sensurerte munn XD

Thomas fikk fisk!

Blod omgomg


 Vi dro først ut på en liten øy og grillet og ble spist opp av mygg, før vi kjørte videre og fisket en stund. Andrea var også der, men hun vil ikke være på bloggen. Når det mørknet ute dro vi bort til Thomas og så Abduction med Taylor Lautner i hovedrollen, FOR en spennende film! Men følte den var skikkelig kort da, haha... 

- Hva gjorde dere i går?

JUST THINGS

 • 06.08.2012 kl. 21:23


Kom hjem fra Moa med Mariell for en liten stund siden, skulle egentlig bestille frisørtime, men det ble ikke helt for min del, så får se om jeg får bestilt i morgen. Ble endel vindusshopping, det er så mye fint i butikkene nå! Bare synd bankkortet ikke tillater det for øyeblikket...

I går hadde jeg ikke noe tid til å blogge, var på jobb, så var jeg hjemme i sikkert 15 minutter før jeg dro ut igjen på båttur! Kommer bilder fra det etterpå, var veldig koselig! Nå kommer Andrea hvert øyeblikk, vi skal se Bachelor Pad og spise pistasj-is :)

- Hva syns dere om bildene?

TWO DIFFERENT OUTFITS

 • 04.08.2012 kl. 20:59

Style #1

 

Style #1 by malindh featuring crop tops
Skulle gjerne hatt cardiganen uten stripene, men det var dette jeg fant nå. Jeg eeelsker alt, spesielt kombinasjonen av highwaist og crop-top, og jeg syns også det er tøft med bootsene til. Cardiganen gjør det hele litt mer laidback, og ringen bare digger jeg. 
Style #2

 

Style #2 by malindh featuring chain jewelry
Antrekk nr 2 er veldig annerledes enn det første. Skjørtet og toppen ser kanskje ikke så bra ut her, men poenget er at toppen skal være oppi skjørtet, og skjørtet strammer med midjen. Dette er jo ikke så lett å få frem på Polyvore... Jeg elsker kilehæler til maxiskjørt, og spesielt disse, i samme farge som toppen. Som tilbehør velger jeg å blande noen armbånd (kun ett av det blå), og siden det er sølv på det ene armbåndet, valgte jeg et statement-smykke i sølv. 
Begge antrekkene kunne jeg veldig godt gått med, og jeg syns de er veldig fine. 
- Hvilket antrekk ville du valgt? 

FIN FREDAGSMORGEN

 • 03.08.2012 kl. 13:24
I dag våknet jeg mye tidligere enn jeg har gjort på lenge (av alarmen min forsåvidt..), og det var faktisk ganske deilig. Satte meg ned med en skål med frokostblanding og Macen, og så kikket jeg rundt på WeHeartIt etter inspirasjon. Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å ta meg tid til å finne inspirasjon, rett og slett fordi jeg har vært veldig dårlig med det de siste månedene, og det er nok stor grunn til hvorfor bloggingen min har vært så dårlig også. 

Så i dag tror jeg blir en fin dag, det er det faktisk allerede. Jeg har endelig fått nytt abbonnement på telefonen min, solen skinner ute, og nå skal jeg snart være med og hente lillesøster i barnehagen. Hun begynte på onsdag, sykt hvor fort tiden har gått. Nå driver hun og løper rundt overalt og babler i vei (ikke noe forståelig babbel altså), og plutselig har hun begynt i barnehagen også! Tiden flyr ♥

- Hvordan har deres dag vært hittil?

THE ARMY JACKET

 • 01.08.2012 kl. 19:20

Army style

 

Army style by malindh featuring camo jackets
Dere har kanskje merket hvor populært det har blitt med militærjakker den siste tiden? Først var jeg ganske skeptisk, men etter hvert har jeg bare likt det mer og mer og nå kunne jeg veldig godt tenkt meg en selv. Så lenge man kombinerer den riktig, er det jo utrolig kult! De ovenfor er jeg ikke sikker på hvor er fra, men det kan dere finne ut ved å trykke på bildet. Tror jeg har sett at Bik Bok har noen, og det blir sikkert å komme i flere butikker også.
- Hva syns dere om militærjakkene?
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no