BLUE WITH A VIEW

 • 31.07.2017 kl. 18:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere trodde vel ikke jeg var tom for bilder fra Marbella enda? Hehe, har fortsatt litt på lager, men alt det siste kommer nok ut denne uka, tenkte jeg. Vel, god mandag og ny uke! Jeg kom hjem fra jobb for en liten stund siden, og denne dagen har virkelig gått SÅ fort. Sånn går det når det er mye å gjøre, og det er så gøy med sånne dager. Jeg tenkte å få ut dette innlegget før jeg kommer meg på trening, for hvis jeg ikke drar på trening nå kommer jeg ikke til å komme meg avgårde. Planen var egentlig å spise middag først, men så er jeg ikke kjempesulten så da tenkte jeg at jeg like gjerne kan dra på trening først! Så blir jeg ferdig med det og får en rolig kveld ♥ Hva gjør dere i dag? 

// You didn' t think I was out of Marbella photos yet right? I still have a few I want to show you, but I think I will show the final ones this week. Well, happy Monday and new week! I got home from work just a while ago, and this day has gone SO fast. There's so much to do, and it's so fun with days like these. I thought I would post this before I'm going to the gym, because if I don't go now, I won't, haha. The plan was to eat dinner first, but I'm not really that hungry so I thought I might as well workout first! Then I'll get it over with and I'll have a chill evening ♥ What are you guys up to today?

WEEKLY REFLECTIONS #3

 • 30.07.2017 kl. 22:16

Denne uken har gått så fort, og egentlig vært veldig fin! Føler jeg har fått blogget bra, trent bra, og fått vært med både familie, venner, kjæreste, og jeg har kost meg på jobb. I dag har jeg brukt dagen på å forberede meg litt til uken som kommer, for den blir ganske hektisk. Jeg skal jobbe mandag-lørdag, og jeg vil jo ikke at det skal gå så veldig mye utover bloggingen, så jeg har nå forberedt fem innlegg til uken. Resten rekker jeg å ta etter hvert. Jeg har kun én senvakt, så resten av dagene har jeg god tid til å blogge etter jobb også. Jeg kommer ikke til å sette meg noe mål for uken om flere enn ett innlegg om dagen, men jeg håper jo at jeg kan få til mer av og til.

Ellers skal jeg opprettholde treningen, dette er jo faktisk viktig for energien og overskuddet både på og etter jobb. Jeg koser meg virkelig med treninga for tiden, og syns det er så gøy med variasjonen den har! Det er faktisk et høydepunkt å våkne hver mandag og få se øktene for uka, selv om de gjerne inneholder mye vondt, haha. Og så er det skikkelig dritt midt oppi økta, men SÅ deilig etterpå! Så jeg er veldig motivert for tida, og det er bra med tanke på at den treninga må skvises inn i uka som kommer. Ikke at det er så vanskelig når selve øktene kun varer en halvtime, da føler jeg ikke at det er noen unnskyldninger for å droppe de, når det tar så kort tid. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, jeg er gira på denne uken her jeg! Og etter denne uken skal jeg på tur med familien min, det gleder jeg meg veldig til ♥

// This week has gone by so fast, and it has been a really nice week! I feel like my blogging has been good, I've had good workouts, and I've spent time with family, friends and boyfriend, and I've really enjoyed work too. Today I've been preparing for the next week, since I'm working Monday-Saturday, and I don't want that to affect the blog, so I have five posts ready. The rest I will make later in the week. So I won't have any goals about more than one post per day, since my week will be so hectic. And I will continue with my workouts, I feel so motivated these days! I love the workouts and the variety, even though it sucks there and then when I'm doing the workout, but it feels SO good when I'm done! And working out is really important for my energy at work and after work. I'm actually really excited for this week, and after it's over I'm going on a vacation with my family, so I'm really excited for that ♥

 

ONE OF MY FAVORITE CITIES

 • 30.07.2017 kl. 13:16

Processed with VSCO with a4 presetGod søndag! I går ble det ikke blogging, jeg hadde rett og slett så lite på hjertet etter jobb. Men i dag er jeg tilbake! Jeg tenkte å snakke litt om en av mine favorittbyer i dag, nemlig Barcelona. Jeg var på ferie der i fjor med kjæresten min, og forelsket meg i byen. Vi dro dit fordi vi ville ha en blanding av storby og strand-ferie, og det er den byen virkelig perfekt for. Vi var der i én uke og vi følte oss ikke klare for å reise hjem i det hele tatt, vi hadde rett og slett ikke sett nok. Vi gjorde det slik at vi solte oss på dagen, og så utforsket/shoppet vi på kvelden. Da fikk vi sett og gjort veldig mye. En av dagene dro vi opp til et fjell som heter Tibidabo, der det faktisk ligger en fornøyelsespark på toppen. Veldig spesielt, men så gøy å ta karuseller med utsikt over hele Barcelona. Vi bodde ganske nært La Rambla, så det ble naturligvis ganske mye shopping også, hehe. Det er virkelig en fantastisk by som jeg anbefaler alle å besøke, og jeg gleder meg til neste gang jeg skal besøke den byen ♥ Noen andre som har vært der? 

// I went to Barcelona with my boyfriend last year, and it is truly one of my favorite cities. We wanted a combination of big city and beach-vacation, so Barcelona was perfect for that. We were there for one week and didn't want to go home because we didn't feel like we got enough of the city. We saw and did so much, but felt like there was so much left to see. We tanned in the daytime, and then in the evening we went exploring and shopping. One of the days we went up to a mountain called Tibidabo, where there's an amusement park at the top. Very special, but so fun taking carousels with a view over the entire city. We lived pretty close to La Rambla, so obviously we did a lot of shopping too, haha. It's truly an amazing city that I really recommend to visit, and I can't wait until next time I'm visiting that city 

HEALTH TALK

 • 28.07.2017 kl. 21:36

I går så jeg faktisk en dokumentar, noe jeg svært sjeldent gjør, for det er liksom ikke noe som har interessert meg. Det spørs hva dokumentaren handler om. Jeg så en dokumentar som heter What the Health på Netflix, da jeg hadde hørt så mye bra om denne og det er et tema som interesserer meg. Kort fortalt handler den om sammenhengen mellom kosthold og sykdom, og om alle pengene som står bak de store helseorganisasjonene i USA. 

Den var virkelig utrolig informativ og interessant, og jeg lærte utrolig mye nytt! I dokumentaren snakker de mye om hvor bra et plantebasert kosthold er, og det er virkelig ikke tvil om at det er det beste for kroppen. Selv har jeg jo kuttet ned en del på kjøtt det siste 1,5 året, og kylling har jeg kuttet helt ut, og det kommer jeg til å fortsette å gjøre. Grunnen til at jeg har gjort det tidligere er jo med tanke på dyrene og miljøet, men nå vet jeg hvor mye bedre det er for kroppen også. Jeg kommer nok ikke til å kutte helt ut kjøtt med det første, men jeg vil kutte ned enda mer enn jeg har gjort før. 

I fjor tok jeg ikke så godt vare på kroppen min, da jeg hadde en jobb som tæret på kroppen min, og jeg var så mye dårlig og hadde dårlig matlyst at jeg rett og slett bare måtte spise akkurat det jeg hadde lyst på, bare for å få i meg mat i det hele tatt. Det var ikke alltid noe spesielt bra mat, men det viktigste var at jeg fikk i meg noe. Naturligvis gikk det veldig utover kroppen min, og jeg er fortsatt påvirka av det. I år har det vært bedre, men jeg må fortsatt prøve å bli bedre, og jeg skal derfor gjøre mye research nå for å gi det beste for kroppen min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil iallefall anbefale alle å se dokumentaren, uansett hvilket synspunkt du har på kosthold! Selv om du ikke er interessert i noe plantebasert kosthold, er det en utrolig informativ dokumentar med mye interessant og viktig informasjon om helse og sykdommer. Og noe som jeg ikke hadde trodd da jeg begynte å se dokumentaren er hvor engasjert kjæresten min ble, han så den med meg og er nå selv interessert i å kutte ned på kjøtt for å bli bedre i kroppen. Det hadde jeg aldri trodd om min kjøttetende biffelsker av en kjæreste, haha ♥ 

// I saw the documentary, What the Health, on Netflix last night. It was such an informative and interesting documentary about the connection between diet and disease, and all the money that is behind the health organisations in the US. They talk a lot about how a plant based diet is the best for the body, and it made me want to cut down even more on meat. Earlier I've mostly done it because of the animals and the environment, but now I know how much better it is for the body too. I won't cut out meat entirely, but I want to cut down even more than I've done. Last year was a pretty tough year on my body with the job that I had, and my body wasn't feeling good and I struggled with eating because I was feeling so sick, so I was only eating the food I really wanted, which wasn't always that healthy. This year is all about taking care of me, so now I will do even more research on what I should eat. I will recommend you all to se the documentary, no matter what your views on diets are! Even though you're not interested in a plant based diet, it's still such a good documentary. Even my meatloving steak-eater of a boyfriend wants to cut down on meat now to feel better in his body, so that says a lot! 

SIMPLE LBD

 • 28.07.2017 kl. 12:26

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress Ivyrevel (sponsored) / Sneakers Nike Air Force 1
 

Hei, fredag! Denne uken har gått altfor fort! Jeg har jobbhelg foran meg, men det er helt greit. Jeg har nettopp fylt opp kjøleskapet for helgen, jeg ble så inspirert etter en dokumentar jeg så i går. Tenkte å snakke litt om den i kveld, for den var så bra! Men det var ikke det dette innlegget skulle handle om, vi må snakke litt om denne kjolen! Jeg fikk den fra Ivyrevel og jeg elsker den. Så enkel, men så søt. Jeg er så glad i off shoulder, og denne kan brukes som både casual og pyntet. Jeg må si det at jeg foretrekker den med sneakers, enhver kjole som kan brukes med sneakers er perfekt for meg. Dette er ikke et sponset innlegg forresten, jeg har et samarbeid med Ivyrevel via Instagram, men siden dette er et antrekk jeg har brukt ville jeg vise dere her også. Og jeg har en rabattkode til dere også: MALINDH20 for 20% på hele Ivyrevel.com! 

// Hello, Friday! This week has gone so fast! I have a work weekend in front of me, but that's fine. I just filled up the fridge for the weekend, I got so inspired by a documentary I saw last night. I thought I would talk a little bit about it tonight, it was so good! But that's not what this post was going to be about, we have to talk about this dress! I got it from Ivyrevel and I love it. So simple, but so cute. I love off shoulder, and this can be worn both casual and dressed up. I have to say I prefer it with sneakers though, any dress that can be worn with sneakers is perfect for me. This isn't a sponsored post by the way, I have a collaboration with Ivyrevel via Instagram, but since this is an outfit I've worn I wanted to show it here too. And I have a discount code for you: MALINDH20 for 20% off your purchase at Ivyrevel.com! 

MY FIRST TIME WEARING GLASSES

 • 27.07.2017 kl. 14:21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En første gang for alt! Herregud så uvant! Jeg trodde jeg hadde til neste uke på å venne meg til tanken på at jeg skulle begynne med briller, men så fikk jeg plutselig melding i dag allerede om at de hadde kommet. Så nå har mitt liv med briller startet! Jeg syns brillene er veldig fine da, men det tar nok litt tid før jeg klarer å venne meg til synet av meg med briller, hehe. Så nå er jeg forberedt på å være svimmel en stund, det tar jo litt tid for synet å venne seg til brillene, så jeg får bare være forsiktig og ta meg pauser av og til om det blir for ille. Nå er jeg bare veldig spent på om jeg kommer til å merke forbedring på hodepine og nakke, det er jo det jeg håper på. 

// There''s a first time for everything! This is so weird for me, haha. I thought I would have until next week to get used to the thought of me starting with glasses, but then suddenly I got a text today that my glasses had arrived. So now my life with glasses has started! I think the glasses are really nice though, but I think it will take some time for me to get used to the sight of me with glasses. So now I'm prepared to be dizzy for a while, since it takes some time for the vision to get used to the glasses, so I'll just have to be careful and take breaks once in a while if it gets too bad. Now I'm just excited to see if I will notice improvement on my headaches and neck, that's what I'm hoping for. 

GINGHAM DRESS

 • 26.07.2017 kl. 22:23

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Dress Primark / Purse Nelly.com / Heels Bikbok (old)


Dette antrekket har jeg ventet så lenge på å vise dere, men jeg har også villet spare det litt, men nå tenkte jeg det var på tide. Som dere sikkert ser er det fra Marbella, og jeg elsker både antrekket og bildene! Jeg fant kjolen på Primark i Fuengirola, og jeg syns den var kjempekul! Jeg går vanligvis for enkle kjoler, men denne gangen følte jeg for å være litt mer vågal, hehe. Det er jo så billig der uansett! Og så elsker jeg gingham trenden, og sløyfen på kjolen var bare prikken over i'en. Og jeg elsker skoene. Og veska. Nei, jeg tror nesten dette må være mitt favorittantrekk fra ferien altså! Hva syns dere?

// I've been waiting so long to show you this outfit, but I've also been wanting to save it for a little while, but now I thought it was time. As you can probably see it's from Marbella, and I love both the outfit and the photos! I found this dress in Primark in Fuengirola, and I thought it was so cool! I usually go for simple dresses, but this time I felt like being a little more "wild", hehe. It's so cheap in Primark anyways! And I just love the gingham trend, and the ribbon just made the dress. And I love the shoes. And the purse. I just think this will have to be my favorite outfit from this vacation! What do you think?
 

SISTERS

 • 26.07.2017 kl. 14:42

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In matching sweaters ♥


I dag hadde vi en liten familieshoot her, mamma ville ha bilde av oss i genserne hun har strikket til oss. Hver av oss har fått i bursdagsgave i år, i valgfrie farger. Jeg måtte selvfølgelig ha rosa. Kanskje ikke den beste tiden på året å ta bildene med tanke på at det er 20 grader ute, men det gikk fint. Syns iallefall bildene ble veldig bra, og det er jo så fint å se tilbake på også. Det er altså Dina på 13 år i den blågrønne genseren, Malin Ann på 16 år i den grå, og Stella på 6 år i den hvite. Nå sitter jeg egentlig bare og venter på å dra på jobb, i dag er det bare en liten senvakt som står for tur. Det var forresten veldig kjekt med alle tilbakemeldingene jeg fikk på det forrige innlegget, det var veldig koselig ♥

// Today we had a small family shoot here, my mom wanted photos of us in the sweaters she knitted to us. Each of us has gotten one for our birthday, in colors of our choosing. Of course I had to have a pink one. Maybe not the best time of the year to take the photos considering it's 20 degrees outside, but it was okay. I think the photos turned out really good, and it's so nice to look back on too. It's Dina, 13 years old, in the bluegreen sweater, Malin Ann, 16 years old, in the grey one, and Stella, 6 years old, in the white one. Now I'm just waiting to go to work, today it's just a small late shift. By the way, thank you for all the feedback I got on my last post, that was really nice 

VÅR LILLE HISTORIE

 • 25.07.2017 kl. 21:58

Jeg snakker ikke så mye om kjærlighetslivet mitt her på bloggen, annet enn at jeg nevner kjæresten min her og der, og i et innlegg fra Spania fikk dere tilogmed se ansiktet hans! Grunnen til at jeg ikke snakker så mye om det er jo rett og slett at det er noe som er veldig privat, og jeg orker ikke skrive så mye kliss her. Men i anledning bursdagen hans i dag tenkte jeg at nå skal jeg faktisk være LITT klissete for en gangs skyld. Så siden jeg ikke har fortalt dere mye om han før, vil jeg gjerne snakke litt om vår historie! Den er ikke kjempespennende eller kjempelang, men det er jo noe: 

Vi møttes en sommerdag i juli 2013, da hadde jeg nettopp begynt å bli veldig god venninne med mine nåværende bestevenninner Caroline, Sara og Celine og de var venner med en stor guttegjeng siden både Caroline og Celine hadde kjærester i den gjengen. Jeg hadde bare fått vite at vi skulle på vors hos en som het Matias, så jeg ble jo bare med jentene dit. I døren var det Matias som møtte oss og jeg husker jeg tenkte at "shit, han er kjekk" og at jeg garantert ikke hadde sjans på han (selvtilliten min på den tiden var på topp altså). 

Vi fant egentlig tonen ganske fort, men det skjedde aldri noe mer med oss annet enn at vi møttes ofte på vors siden vi var i samme gjeng, og vi visste nok egentlig at vi likte hverandre litt, men ingen av oss gjorde noe med det (noe jeg ofte var ganske irritert over, haha). For å spole frem litt da, i 2014 var vi ganske frem og tilbake med litt kontakt med hverandre, men så tenkte jeg bare at jeg ikke orket noe siden jeg skulle flytte til New York, så da hadde vi ikke kontakt på noen måneder. Jeg flyttet til New York, og etter å ha bodd der en måned eller to tok vi opp igjen kontakt på Snapchat og snappet mye frem og tilbake frem til jeg kom hjem til jul. 


Bildet til venstre er faktisk fra første gangen vi møttes, selv om det er et dårlig mobilbilde er det likevel fint å se tilbake på nå, takket være snikfotografen av ei venninne ♥

Jeg gledet meg egentlig veldig til å komme hjem og se han, men turte ikke helt å innrømme det, og jeg hadde heller ingen forventninger til noe som helst siden jeg bodde i New York og alt vi gjorde var å snappe med hverandre. Men så dro jeg på hyttetur med Caroline, kjæresten hennes, Matias og ett par stykker til, og det var vel der vi virkelig fant tonen, mer enn vi hadde før. Jeg hadde nevnt til han tidligere at jeg ville se Suits med han, så vi avtalte at vi skulle se det sammen når vi kom hjem igjen fra hytteturen. Problemet var bare at jeg ville helst se familien min og vennene mine endel også før jeg dro tilbake til New York, og jeg ville ikke si noe til de om Matias i tilfelle det ikke gikk noen vei, så det endte opp med at Matias og jeg møttes på nettene for å se Suits (vi bodde bare rundt fire minutter unna hverandre), etter jeg hadde vært med familie og venner. Jeg holdt meg egentlig ganske bra til New York tid siden det ble ganske sene netter. 

Jeg skulle fly ganske tidlig til Oslo når jeg skulle fly tilbake til New York, så Matias kom på et lite besøk etter jeg hadde tatt farvel med venninnene mine, og det endte opp med at vi ble sittende å snakke til typ 1 time før jeg måtte dra til flyplassen den morgenen. Det var mye vanskeligere å ta farvel med han enn jeg hadde forventet, men jeg hadde likevel ikke noen forhåpninger siden vi bodde så langt unna hverandre, så jeg fortsatte å holde det ganske skjult for alle. Vi fortsatte å holde kontakten og snakket sammen typ hele tiden, og Skypet, helt til vi 4. februar (2015) bestemte oss for at nå var det på tide å gjøre det offisielt at vi var kjærester. Ganske uvanlig vil jeg si, å starte et forhold med avstandsforhold, der jeg satt i New York, og han satt i Kirkenes i Forsvaret. Nesten hele det første året av forholdet vårt var vi i avstandsforhold, helt til han endelig var ferdig i Forsvaret i januar 2016. Det er lite som slår den dagen han endelig kom hjem og vi var ferdig med avstanden ♥

Kort oppsummert tror jeg ingen av oss var klar for noe når vi først møttes, men klisjé nok førte avstanden oss sammen 1,5 år senere. Men herregud så glad jeg er for at det skjedde, og at vi nå bor sammen, og at jeg fikk med en så fin familie også på "kjøpet". Takk for kjærligheten du gir meg og at du holder ut med meg, selv om det sikkert ikke alltid er lett, hehe. Gratulerer med dagen ♥


// Only in Norwegian today, other wise the post would be too long, sorry. Google translate if your curious ♥

MOOD

 • 25.07.2017 kl. 14:14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tee Bikbok / Pants Cubus / Sneakers Nike Air Force 1


Noen litt enklere antrekksbilder i dag, av et enkelt antrekk! Jeg syns selv det er litt artig hvor mye stilen min kan variere fra dag til dag, alt etter hvordan jeg føler meg. Jeg har liksom ikke bare én stil, og klesskapet mitt kan se ganske forvirrende ut egentlig, med alle de ulike plaggene. En dag vil jeg pynte meg og se søt ut, en annen dag føler jeg for helsvart med skinnjakke, og en annen dag vil jeg bare være skikkelig comfy. I går var en mer comfy dag, det var nemlig veldig grått ute da jeg våknet så jeg fikk rett og slett litt høststemning, og da ble antrekket deretter! Men jeg DIGGER denne buksa som vi nettopp fikk inn på Cubus, så det var med tungt hjerte at jeg måtte ta den med på jobb i dag for reklamasjon, for den gikk opp i sømmen, som av og til kan skje med enkelte plagg dessverre. Men jeg skal kjøpe den på nytt når vi får den inn igjen, for jeg digger looken på den! Når den tid kommer skal jeg vise dere enda bedre bilder av den også.

// Simple outfit photos today, of a simple outfit! I think it's funny how much my style can vary from day to day, it all depends on how I feel when I wake up in the morning. I don't have just one style. One day I want to dress up and look cute, another day I feel like an all black-look with a leather jacket, and another day I just want to dress comfy. Yesterday was more of a comfy day, because it was so grey outside when I woke up, so I was in Autumn mood, which showed in my outfit as well! But I LOVE these pants that arrived in store not so long ago, so it was really sad when I had to bring it to work today to return it because there was a hole in the seams, which can happen to clothes sometimes unfortunately. But I will by it again when we get more of them, because I just love the look of it! I will show you better photos of it then. 
 

WATCHING ALL MY MONEY DISAPPEAR LIKE

 • 24.07.2017 kl. 20:48

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel, det ble en dyr synstest da. Selv har jeg aldri følt at det er noe galt med synet mitt, og jeg har alltid sett bra, men etter testen i dag fant vi ut at jeg har skjeve hornhinner! Jeg trenger altså avlastingsbriller, til når jeg sitter foran pc-en og tv'en. Med tanke på hvor mye jeg sitter foran skjermen gir jo det mening at jeg blir sliten i hodet, spesielt siden jeg tydeligvis har skjeve hornhinner. Så jeg fant noen briller jeg likte og som passet meg (selvfølgelig av de dyreste de hadde der), så om litt over en uke blir det briller på meg og! Det blir jo spennende, men jeg håper virkelig at det hjelper litt på hodepinen min iallefall, noe det mest sannsynlig gjør. Så selv om jeg har brukt mye mer penger enn forventet i dag, så er det verdt det om det hjelper på hodet mitt. Jeg skal selvfølgelig vise dere de når jeg får de, jeg syns faktisk de var veldig kule. Noen andre som bruker briller her? Hvor ofte? Vil gjerne høre deres erfaringer ♥

// That was one expensive vision test. 've never felt that it's something wrong with my vision, and I've always been able to see things clearly, but after the test today we found out that I have astigmatism! So I need glasses for when I'm in front of the computer or watching TV. It makes sense that my head gets tired considering how much I'm in front of the screen, especially since I apparently have astigmatism. So I found some glasses that I liked and looked good with my face shape (of course one of the more expensive ones), so in a little over a week I'll start wearing glasses! It will be exciting, but I really hope that it will help my headaches a little bit at least, which it will probably do. So even though I've spent a lot more money than expected today, it's worth it if my headaches will be better. I will of course show you the glasses when I get them, I actually think they were really cool. Anyone else wearing glasses here? How often? Would love to hear your experiences 

IN NEED OF SOME VITAMIN SEA

 • 24.07.2017 kl. 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg lengter sånn tilbake til varmen, jeg liker ikke dette uforutsigbare været vi har her! Jeg kom nettopp hjem fra trening og har laget smoothie og kuttet opp litt vannmelon, så nå koser jeg meg altså ♥ God mandag, forresten! Måtte dette bli en bra uke. Jeg har booket synstest til senere i dag, så nå er jeg veldig spent. Jeg håper nesten at det er noe galt med synet mitt sånn at jeg i det minste vet hva som har forårsaket hodepinen den siste tiden. Selv om jeg ikke er veldig gira på å begynne med briller, men må man så må man! Jeg skal prøve å få tatt noen antrekksbilder i byen også når jeg først er der, så lenge det ikke regner veldig mye. Jeg kjøpte en bukse på lørdag som jeg digger, så den vil jeg gjerne få vist dere! 

​// I'm longing back to the heat, I just don't like this unpredictable weather! I just got home from the gym and I've made a smoothie and cut up some watermelon, YUM ♥ Oh, and happy Monday! Let this be a good week. I've booked a vision test for later today, so now I'm really curious on how it will go. I almost hope that there's something wrong with my vision so that I at least know what has caused my headache lately. Even though I'm not too excited about starting with glasses, but that's better than having headaches at least. I will try to shoot some outfit photos in town when I'm there too, as long as it's not pouring down with rain. I bought some pants on Saturday that I love, so I really want to show you! 

WEEKLY REFLECTIONS #2

 • 23.07.2017 kl. 21:07

Jeg fikk gode tilbakemeldinger på dette innlegget forrige søndag, så jeg tenker vi fortsetter, jeg! Første halvdelen av denne uken var mye preget av hodepine/migreneplager, som gikk endel utover mine mål for uken. Jeg fikk likevel utført alle fire treningsøktene mine, og jeg klarte tre av fire dager med to blogginnlegg. Det gjør ingenting med tanke på at jeg var såpass dårlig i starten av uken. 

Jeg har de samme målene denne uken, da jobber jeg også fire dager, og jeg vil ikke at det skal gå utover bloggen. Alt handler om forberedelser, så jeg tror det kommer til å gå helt fint. Minst fire dager med to blogginnlegg (gjerne flere dager om jeg får til det), og så skal jeg fortsette med treningen som forrige uke, men et nytt mål nå er å få inn mer cardio. Kondisjonen min er virkelig ikke bra, så der må jeg få til forbedringer, selv om jeg synes det er så kjedelig. Men siden treningen min er ganske høyintensiv, vil det hjelpe meg der om jeg får opp kondisjonen min også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg var så mye plaget med hodet forrige uke, har jeg brukt en liten ball i nakken min for å presse på de vonde punktene jeg har der for å løsne opp litt. Mest sannsynlig er det nok nakken min som har gjort at jeg har vondt i hodet, men det vet jeg ikke helt sikkert. Siden jeg har fri i morgen skal jeg prøve å få en akupunktur time, og så tenkte jeg også å få tatt en synstest. Selv føler jeg at jeg ser veldig bra, men det kan jo være noe der som gjør at jeg har hatt så mye vondt i hodet. 

Ellers har jeg ikke mange planene for uka, men kjæresten min har bursdag så det må jo bli en liten feiring der, og så vil jeg tilbringe tid med både familie og venner før alle drar på ferie ♥ Hva er deres planer for uka? 


// I got good feedback on this post last Sunday, so I'm thinking we'll continue with this! The first half of my week contained a lot of headache/migraine, so that affected my goals for the week. But still I did the four workouts, and three out of four days I posted two blog posts here, so I think that's good considering I wasn't feeling well. I have the same goals this week, I will continue with my workouts but try getting in more cardio, and I will try to do two blog posts four days this week. Since my head wasn't good this week, I've been using a small ball for pressure points in my neck, and tomorrow it's my day off so I will try to get an acupuncture appointment, and I will schedule an appointment to check my vision. I don't feel like I have bad vision, but maybe that could be the reason for my headaches, who knows. Otherwise I don't have many plans for the week, but it's my boyfriend's birthday, and then I want to spend time with both family and friends before they're all leaving for vacations. 

RED BLOUSE

 • 23.07.2017 kl. 13:06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blouse Ivyrevel (Sponsored) / Skirt Bikbok


Rødt er en farge jeg svært sjeldent går i, jeg har rett og slett ikke følt at det er en farge for meg, men det siste året har jeg begynt å like den mer og mer, så lenge det er den riktige rødfargen. For min del føler jeg det må være en litt dypere rødfarge, og ikke helt knæsj. Jeg falt helt for denne blusen fra Ivyrevel, og jeg syns den er perfekt til sommerkvelder når det blir litt kjøligere, og så liker jeg veldig godt mønsteret og armene på den. Jeg tok meg en pause fra bloggen i går, for jeg hadde ikke så mye på hjertet rett og slett. Jeg vil ikke blogge bare for å blogge heller, så da tenkte jeg at det var like greit å la være. Lørdager er jo gjerne den dagen det ikke er så mange som leser blogger uansett. Men i dag er jeg tilbake! Jeg skal ta turen på trening nå, og senere blir det kjedelige gjøremål som rydding og klesvask, og så må jeg få tatt noen bilder også. Håper dere har en fin søndag ♥

// This past year I've started liking the color red more and more, and it's not a color that is very typical me. For me it has to be the more deeper red tone, and not the bright one. I really fell for this blouse from Ivyrevel, I love the pattern and the arms. Perfect for those chillier summer nights! I took a break from blogging yesterday, I just didn't feel like I had anything to say, so I just didn't blog. I don't want to blog just to blog, so I thought I'd might as well not. Today I'm back though, and now I'm about to head to the gym. Later today is all about boring chores like cleaning and doing laundry, and I have to shoot some photos too. Hope you all have a nice Sunday 

STRAWBERRY ROADTRIP

 • 21.07.2017 kl. 22:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fridag well spent ♥ Som jeg nevnte i forrige innlegg dro vi på en liten roadtrip, til en plass som heter Valldalen, litt over én time unna Ålesund. Det er ofte litt varmere der enn her, så da var det fint å ta turen dit for enda litt mer varme, selv om det forsåvidt var varmt nok her også. Men vi jobber jo mye alle sammen (jeg har jo forsåvidt nettopp hatt ferie) og da er det ikke så lett å få tid til hverandre, så da må man benytte muligheten når man kan, selv om vi ikke var absolutt alle. Vi dro dit og spiste mat, så kjøpte vi jordbær og softis, og satt oss på et teppe på gresset mens solen gikk bak fjella. Valldalen har verdens beste jordbær, så da benyttet vi muligheten til å kjøpe noen kurver når vi først var der. Jeg kom hjem for en times tid siden og har en rolig kveld nå, før det blir jobb i morgen. Godt å få slappet av litt også ♥

// Day off well spent ♥ As I mentioned in my last post we went on a small roadtrip, to a place called Valldalen, about an hour away from Ålesund. It's often a little bit warmer there, so we went there for a more warm weather, even though it was pretty warm here as well. But we're working a lot this summer all of us, and it's not easy to make time for each other then, so we just have to make time for each other when we can, even though not all of us were available today. We went there and had some food, then we bought strawberries and ice-cream, and sat on a blanket in the grass while the sun went down behind the mountain. Valldalen has the best strawberries, so we got a few baskets while we were there. I got home about an hour ago and I'm having a chill evening before work tomorrow. It's nice to relax a little bit too ♥

PALM LEAVES

 • 21.07.2017 kl. 15:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bikini Cubus / Sandals Urban


God fredag og sommerdag, dere! Vestlandet slår på stortromma denne helgen og vi er nå på tredje dagen med finevær! Det må nesten bare nytes mens vi har det, så om en liten time skal jeg plukke opp jentene så tar vi oss en aldri så liten roadtrip til et sted det er enda varmere. Jeg skal jo jobbe i morgen, så i dag skal jeg nyte det iallefall. Tenkte derfor det var passende med disse bildene fra Spania i dag siden det tross alt er bikinivær her også nå. Nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg, jeg har så mye sommerklær som jeg naturligvis sjeldent får brukt, så jeg får rett og slett et skikkelig luksusproblem når det først er sommer her, haha. Følg meg gjerne på Instagram @malindh, jeg legger ofte ut stories der, så får dere se hva jeg driver på med! Legg igjen deres også så tar jeg en titt ♥

// Happy Friday and summer day, guys! The West Coast is killing it this weekend and we're on the third day with nice weather! We just have to enjoy it as long as we have it, so in an hour I'm picking up the girls and then we'll go on a small roadtrip to a place where it's even warmer. I'm working tomorrow, so today I just have to enjoy the weather. I thought it would be appropriate with these photos from Spain today since it's bikini weather here as well now. Now I have to find out what I'm going to wear, I have so much summer clothes which I obviously can't use that much, so I have a luxury problem when the summer is here, haha. Feel free to follow me on Instagram @malindh, I often post stories there, so you can see what I'm up to! Leave yours in the comments and I'll take a look too 

PHONE READY FOR SUMMER

 • 20.07.2017 kl. 17:13

Sponsored products


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wallet here

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Phone case here.

Tenkte jeg måtte vise dere mine nyeste additions i dekselsamlingen min! De siste månedene har jeg bare brukt et gjennomsiktig deksel, men nå tenkte jeg det var på tide med en forandring, med noe litt mer livlig, så da var det veldig hyggelig at iDeal of Sweden ville sende meg et par av deres produkter! Lommebokdeksel er noe jeg vanligvis ikke har likt noe særlig, rett og slett fordi jeg syns det er så upraktisk å alltid måtte åpne den når jeg skal sjekke telefonen, derfor ble jeg veldig glad da jeg så at disse har magnetiske deksel inni, slik at jeg lett kan ta ut mobilen når jeg for eksempel bare er hjemme og ikke har bruk for lommeboken. Og så ville jeg ha et veldig sommerlig deksel, og da falt jeg veldig for dette herlige med fugler og polka dots. Jeg har ikke sett noe lignende motiv andre steder, så dette likte jeg veldig godt. 

RABATTKODE TIL DERE: Bruk koden SUMMER2017 for å få 30% rabatt på hele sortimentet! Koden er gyldig i 24 timer fra publiseringstidspunktet til dette innlegget. Nettsiden finner dere her

// iDeal of Sweden sent me these cases for my phone, and I'm so happy with them! The wallet is magnetic, so you can easily take your phone out of it when you don't need the wallet. So convenient. And I fell in love with this case for summer, I think the print is so cool with the birds and polka dots, I haven't seen anything like it anywhere else. 

DISCOUNT CODE FOR YOU: Use the code SUMMER2017 and get 30% discount on the entire site! The code is valid for 24 hours from the time this post is published. Find the website here

SUMMER DAY AWAY

 • 19.07.2017 kl. 21:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en fin dag i solen dette har vært ♥ Dette var den eneste dagen jeg hadde muligheten til å dra og besøke besteforeldrene mine, så jeg er så glad for at vi var så heldig med været i tillegg. Jeg var så smart at jeg hadde tatt på meg en svart kjole, noe som selvfølgelig endte opp med å bli altfor varmt, så jeg dro en snartur ned på Cubus og kjøpte en bikinioverdel og shorts. Lenge leve sommersalg! Det skal heldigvis være greit vær resten av uken også, så jeg får prøve å nyte det når jeg ikke jobber. Og siden jeg har nevnt det i hvert innlegg, jeg har seriøst fortsatt vondt i hodet. Men nå har jeg bare bestemt meg for at jobbe må jeg uansett, for jeg har rett og slett ikke samvittighet til å være mer borte, og så skal jeg prøve å få meg en akupunktur time på fredag for da har jeg fri. I mellomtiden skal jeg prøve å få rullet litt med foam rolleren, i tilfelle det er nakken min som er grunnen til hodepinen, og få kjæresten min til å massere meg. Så håper jeg at jeg snart kan slutte å nevne denne hodepinen, men jeg må nesten bare når det går så mye utover livet mitt! Hva har dere gjort i dag? Og forresten, finner dere en feil på bildet med maten? 

// What a nice day in the sun this has been ♥ This was the only day I was able to go and visit my grandparents, so I'm so happy we were lucky with the weather as well. I was so smart to wear a black dress, which of course ended up being way too hot, so I quickly went down to Cubus and bought a bikini top and a pair of shorts. Long live summer sales! Luckily it will be nice weather for the rest of the week too, so I'll have to try and enjoy it when I'm not working. And since I've been mentioning it in every post, my head is seriously still aching. But now I've decided that I just have to go to work no matter what, because I'll feel so bad if I have to miss more work, and I'm going to try and get acupuncture on Friday since it's my day off then. In the meantime I will roll with the foam roller, in case it's my neck that's the reason for the headache, and get my boyfriend to give me a neck massage. And I really hope I can stop mentioning this headache soon, but I just have to when it's such a big part of my life. 

STRAWBERRY SNACK

 • 19.07.2017 kl. 11:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Jeg er nå på vei ut døra for å dra avgårde til besteforeldrene mine for dagen, det ser ut til å bli en nydelig dag ute, så det er jeg veldig glad for når jeg har fri! Jeg har endelig fått unnagjort ukens første treningsøkt, og nå skal jeg altså sette ut på en liten roadtrip for å besøke besteforeldrene mine. Det er bare en liten time unna, men vi kaller det roadtrip uansett. Bildene i innlegget er noen flere fra Marbella, jeg er jo så svak for sjokoladedekte jordbær at jeg bare måtte kjøpe en "cone" med det der. De forsvant ganske fort for å si det sånn, og det måtte de nesten uansett siden sjokoladen begynte å smelte mens jeg spiste de. Dette er en av mine store sommer cravings, og jeg har spist det så mye allerede i sommer. Men altså, jordbær og sjokolade må jo være en av de beste komboene som finnes der ute, er dere ikke enig? ♥

// Hey guys! I'm on my way out the door now to go to my grandparents for the day, it looks like it will be a lovely day outside, so I'm really happy about that since it's my day off! I've finally done the first workout of the week, and now I'm heading out for a small roadtrip to visit my grandparents. It's just a small hour away, but we'll call it a roadtrip anyway. The photos in this post are from Marbella, I'm so weak for chocolate covered strawberries that I just had to buy a cone of them. They disappeared pretty fast, and they almost had to anyway since the chocolate started melting while I was eating them. This is one of my big summer cravings, and I've eaten a lot of it already this summer. But I mean, strawberries and chocolate just have to be one of the best combos out there, don't you agree? ♥

FOR A GOOD NIGHTS SLEEP

 • 18.07.2017 kl. 22:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg plukket med meg denne fra L'Occitane i Marbella, og jeg har sett etter den ganske lenge. Det er Relaxing Pillow Mist, og skal visstnok hjelpe for en god natts søvn. Om det funker vet jeg ikke enda ettersom jeg ikke har testet den, men jeg tenkte å teste den i kveld siden jeg har sovet ganske dårlig de siste to nettene. Om det så bare er Placebo-effekt gjør det ingenting for meg så lenge det faktisk funker. Jeg skal iallefall si ifra til dere hva jeg synes, jeg har hørt mye bra om den så jeg er veldig spent. Nå håper jeg iallefall at jeg får sove godt i natt uansett, for de siste to dagene har ikke vært så bra for meg. Jeg endte opp med å måtte bli hjemme fra jobb i dag fordi jeg enda ikke var bra i hodet, og selv om migrenen forsvant ut på formiddagen, har jeg fortsatt hatt hodepine i hele dag. Nå vil jeg virkelig bare bli bra, og i morgen drar jeg på en liten dagstur for å besøke besteforeldrene mine, så da vil jeg hvertfall føle meg topp. Regner med dere forstår hvorfor det har vært sene oppdateringer disse to dagene, nå håper jeg på bedre dager ♥

// I picked this up from L'Occitane in Marbella, and I've been looking for it for quite some time now. It's the Relaxing Pillow Mist, and it's supposed to help for a good nights sleep. If it actually works I don't know since I haven't tested it out yet, but I thought I'd test it out tonight since I haven't slept that well the last two nights. If so it's only Placebo-effect I don't care as long as it actually works. I will let you know what I think, I've heard a lot of good things about it so I'm excited. At least I hope I will get a good nights sleep now anyways, because the last two days have not been good for me. I ended up having to stay home from work today because my head still wasn't good, and even though the migraine disappeared earlier in the day, I've still had a headache all day. Now I just really want to get well, and tomorrow I'll go on a daytrip to visit my grandparents, so then I really want to feel good again. Hopefully you can understand why the updates have been so late the last couple days, now I'm just hoping for better days 

BEACHES FOR DAYS

 • 17.07.2017 kl. 21:44

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Bikbok / Pants River Island / Jacket Forever21 / Shoes Topshop / Purse Zara


Et sent hei fra meg i dag! Starten på uka var ikke helt som jeg hadde håpt på, jeg fikk migrene i går kveld og den har preget en god del av dagen i dag. Første dag tilbake på jobb, og jeg måtte dra hjem etter tre timer. Ikke akkurat det jeg hadde lyst til nå når det er ferietid og veldig mye å gjøre på jobb, men migrenen er dessverre ikke noe jeg kan styre. Jeg dro hjem og la meg, og etter jeg hadde sovet litt og følte meg mye bedre, dro jeg tilbake på jobb. Jeg angrer nok litt på det akkurat nå for jeg har ikke vært helt bra i ettertid, men nå har jeg tatt en migrenepille til, og føler meg bedre, så nå håper jeg virkelig at jeg våkner opp helt fin i morgen. Det er altså derfor det blir så sent her fra meg i dag, men av og til må det bare bli sånn. Jeg er glad for at jeg fikk lagt ut noe iallefall, for det trodde jeg en stund at jeg ikke kom til å klare. Så jeg håper dere har hatt en fin mandag iallefall ♥

// A late hello from me today! The start of my week wasn't exactly as I had hoped, I got a migraine late last night and it has affected a lot of my day today. My first day back at work, and I had to leave after three hours. Not exactly what I wanted now that people are on vacation and it's a lot to do at work, but the migraine is sadly not something I can control. I went home and got straight into bed, and after I had slept for a while and felt a lot better, I went back to work. I regret that a little bit now because I haven't been feeling that well this evening, but I've taken another migraine pill and I'm feeling better, so I really hope that I wake up completely fine tomorrow. So that's why it got so late with the post here today, but some times it just has to be this way. I'm glad I could post something at least, because for a while I didn't think I would be able to do that. Hope you've all had a good Monday at least 

WEEKLY REFLECTIONS

 • 16.07.2017 kl. 20:14

Jeg tenkte å starte noe nytt her, ikke nødvendigvis ukentlig, men de søndagene jeg føler for det. Jeg har jo tidligere hatt "uken som gikk"-innlegg, og nå tenker jeg å gjøre noe lignende, men istedenfor å se på uken som har vært, vil jeg se på uken som kommer. Rett og slett tenke litt over hva jeg vil og må gjøre i uken som kommer, planer, og ellers tanker jeg kanskje har. Syns dere det høres bra ut? Håper det! 

// I thought I would start something new here, not always weekly, but the Sundays I feel like it. I've previously had posts looking back on the week that passed, and now I'm thinking about doing something similar, but instead of looking at the week that passed, I want to look at week ahead. Just thinking about what I want and have to do the next week, plans, and otherwise some thoughts I might have. Do you think it sounds good? I hope so! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den kommende uken vil jeg fokusere på effektivitet. De neste ukene skal jeg jobbe endel, så jeg må rett og slett planlegge for å få gjort det jeg vil gjøre, og jeg må stå opp tidlig hver dag. Det vil si at jeg ikke skal ligge å dra meg bare fordi jeg kan. Jeg skal jobbe fire dager, og når jeg ikke jobber skal jeg enten trene eller jobbe med bloggen, i tillegg til at jeg vil få til en liten dagstur til besteforeldrene mine en av dagene jeg har fri. Fra neste uke av er det fire styrkeøkter i treningsprogrammet mitt istedenfor tre, og jeg vil helst fullføre alle disse. Jeg vil også legge ut to innlegg på bloggen iallefall fire av dagene, det har det vært dårlig med den siste tiden. 

// Next week I want to focus on efficiency. The next weeks I'll be working a lot, so I just have to plan well to get done what I want to get done, and I have to get up early every day. That means that I can't lie in bed for hours just because I can. I'm working four days, and when I'm not working I'm either going to work out or work with the blog, and in addition I want to take a small day trip to my grandparents one of the days I don't have work. From next week there are four resistance workouts instead of three in my workout program, and I want to get all of these done as well. I would also like to publish two posts on the blog at least four of the days, because I've been so bad at that lately. What are your plans for the week?


Hva er deres planer for den kommende uken? 

FOOD LOVE

 • 16.07.2017 kl. 13:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe av det beste med å reise og være på ferie må være maten, er dere ikke enig? Det er så mange gode kaféer og restauranter, og jeg elsker generelt å spise ute, selv om det ikke er så bra for lommeboka, her i Norge iallefall. De to øverste bildene er fra en kafé i Marbella, jeg tror den het Pan & Marmelade, og de hadde veldig god mat. Et lite tips om dere skal til Marbella er å sjekke ut spisestedene bortenfor kasinoet, der er mye godt! Vi prøvde ut tre av stedene og likte godt alle tre. På Pan & Marmelade hadde jeg en svær tacosalat, med biff og guacamole. Jeg er egentlig solgt bare jeg ser guacamole på menyen, haha. Nederste bildet er fra Molo Brew her i Ålesund, mamma og jeg dro dit og spiste burgere på torsdag, og vi måtte selvfølgelig ha søtpotetfries til. Veldig godt, og det var virkelig ikke ille pris der heller! 

One of the best things about traveling and being on vacation has to be the food, don't you agree? There are so many good cafés and restaurants, and I generally love eating out, even though it's not that good for the wallet, at least here in Norway. The first two photos are from a café in Marbella, I think the name of it was Pan & Marmelade, and they had really good food. A little tip for you if you're going to Marbella is to check out the restaurants almost with the casino, there are so much good stuff! We tried out three of the places and liked all of them a lot. At Pan & Marmelade I had a huge taco salad, with steak and guacamole. I'm sold if I see guacamole on the menu, haha. The last photo is from Molo Brew here in Ålesund, my mom and I went there for burgers on Thursday, and we just had to have sweet potato fries with it. So good, and a really good price too! 

HOMIÈS

 • 15.07.2017 kl. 13:12

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweatshirt Homiés Marbella / Skirt Cubus / Socks Nelly.com / Sneakers Nike Air Force 1 


Et av mine få innkjøp fra Marbella er denne genseren fra Homiés, så kul og digg å gå med! Vi tok turen innom butikken som åpnet for en liten stund siden (de har kun hatt nettbutikk før), og det er så mye kult der, men for å ikke sprenge budsjettet holdt jeg meg til denne genseren. Men til min fornøyelse kjøpte Matias en t-skjorte der som funker supert som en chill kjole for meg, hehe. Vi tok turen til Alnes (en liten øy utenfor Ålesund) i går kveld for å ta bilder, så vi tok med varebil slik at jeg kunne skifte baki den. Litt lettere enn å skifte i den lille Fiaten min som jeg vanligvis gjør, haha. 

One of my few purchases from Marbella is this cool sweatshirt from Homiés, so cool and comfy to wear! We went by the store that opened just a while ago (they only had an online store before), and they have so many cool stuff, but I stuck to this sweater so that I wouldn't blow up my budget. But luckily for me, Matias bought a t-shirt there that works great as a chill dress for me, hehe. We went to Alnes (a small island outside of my city) last night to shoot some photos, so we brought a small van so that I could change outfits in the back. That was a little bit easier than to change in my small Fiat, which is what I usually do, haha. 

BACK TO BASICS

 • 14.07.2017 kl. 15:41

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne dagen har hittil vært litt mer av den normale typen, jeg dro på trening relativt tidlig (11 er vel egentlig ikke så tidlig), og så laget jeg min favorittsmoothie når jeg kom hjem ♥ Nå når vi er hjemme fra ferie vil jeg fokusere på et sunnere kosthold igjen, det kjenner jeg at kroppen min (innvendig for det meste) trenger. Hovedmålet mitt er egentlig å få i meg mer frukt og grønt, for det er jeg ikke alltid så flink til. Så selv om jeg propper i meg litt tax free godis her og der, er altså hovedfokuset på sunn mat. Det ble iallefall en digg lunsj med smoothie og vannmelon. Kan vi bare ta et øyeblikk til å sette pris på hvor godt vannmelon er? Vi kjøpte en hel i går, og nå er over halvparten borte. Jeg satt meg ut i noen minutter med lunsjen, men jeg måtte bare innse at det var litt for kaldt til det, iallefall når jeg drakk en iskald smoothie og spiste vannmelon fra kjøleskapet. Men det er jo fint vær i det minste, det liker jeg! Ha en fin fredag ♥

// This day so far has been more of the normal kind, I went to the gym relatively early (I guess 11 isn't THAT early), and then I made my favorite smoothie when I got home ♥ Now that we're back home from vacation I want to focus more on a healthier lifestyle again, and I feel like my body (mostly inside) needs that. My main goal is actually to eat more fruits and vegetables, because I'm not so good at that. So even though I'm eating tax free candy here and there, the main focus is on healthy food. I had a lovely lunch at least with smoothie and watermelon. Can we just take a moment to appreciate how tasty watermelon is? We bought a whole one yesterday, and now over half of it is gone. I sat outside for a few minutest with my lunch, but I just had to realise that it was too cold for that, at least when I had an ice cold smoothie and watermelon from the fridge. But at least the weather is nice, I like that! Have a great Friday ♥

BY THE HARBOUR

 • 13.07.2017 kl. 14:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Nelly.com / Shorts Cubus / Sandals Forever21


Hjem, kjære hjem! Det endte opp med å bli en enda lenger dag enn vi hadde trodd i går, for etter 7,5 timer på flyplassen, fikk vi vite at flyet vårt var en time forsinket. Det høres kanskje ikke ut som en ille forsinkelse, men når du har vært på Gardermoen hele dagen, og du skal lande hjemme så sent som 23.30, da blir det plutselig en ganske ille forsinkelse når du skal lande 00.30 istedenfor. Men vi kom oss omsider hjem, og hittil i dag har jeg bare pakket ut, ryddet og vasket klær. Godt å få det gjort med én gang. Det er alltid deilig å komme hjem til familie, venner og egen seng, men jeg må si det at jeg føler jeg går inn i en liten "post-vacation depression" når jeg drar fra 28 grader og sol til 13 grader og regn. Men sånn er det bare i denne byen jeg bor i! Etterpå skal jeg møte mamma i byen, det gleder jeg meg til iallefall ♥

Home, sweet home! It ended up being a much longer day than we thought yesterday, because after 7,5 hours at the airport, our flight got delayed by an hour. It might not sound like a really bad delay, but when you've been at the airport all day, and you're supposed to land at home as late as 23.30, it's suddenly quite a bad delay when you have to land at 00.30 instead. But we finally got home quite late, and so far today I've just been unpacking, tidying and doing laundry. It's nice to get it done right away. It's always nice to come home to family, friends and my own bed, but I just have to say I feel like I'm going into a small "post-vacation depression" when I'm leaving from 28 degrees and sun, and come home to 13 degrees and rain. But that's just how it is in the city I live in! Later I'm meeting my mom in town, so I'm excited for that ♥

SWIMSUIT

 • 12.07.2017 kl. 17:42

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Swimsuit and sandals Urban / Shorts Bikbok


Hei fra Norge! Vi ankom Gardermoen for ett par timer siden, og heldigvis landet flyet litt før tiden, vi hadde jo "bare" 7,5 timer her til neste fly, haha. Men tiden går jo relativt fort, og nå har vi funnet en plass vi kan sitte de neste timene, med strømuttak slik at vi er forberedt på alt. Vi har vært på reisefot siden klokken 8 i dag tidlig, så det er en lang dag for oss, men herregud så godt det blir å komme hjem i kveld. Jeg har fortsatt noen dager igjen til jeg skal jobbe igjen, så jeg håper det blir greit vær hjemme slik at jeg kan forberede meg til en del jobbing de neste tre ukene. Jeg sørget for å få tatt masse bilder på ferie, så jeg har minst seks innlegg til gode derfra, og så har jeg ett par planlagt hjemme også. Gjelder å være forberedt, vil jo helst ikke at bloggen skal være påvirket av mye jobbing, så jeg får bare bruke tiden godt når jeg ikke jobber. Nå skal jeg fortsette å redigere bilder her jeg sitter, det er jo ikke så mye annet å gjøre. Klem ♥


Hi from Norway! We arrived at the Oslo Airport a couple hours ago, and luckily the plane landed a little bit before arrival, we "only" had 7,5 hours here until the next flight, haha. But time goes by relatively quick, and now we have found a spot to hang out at for the next few hours, with power outlet so that we're prepared for everything. We've been travelling since 8 this morning, so it's a long day in front of us, but omg it will be so nice when we're home tonight. I still have a few days until I go back to work, so I'm hoping the weather will be OK at home so that I can prepare myself for a lot of work the next weeks. I took a lot of photos in Marbella, so I have at least six more posts from there, and I have a couple prepared back home too. It's all about preparation, I don't want the blog to be affected by my working, so I just have to spend the time wisely when I'm not at work. Now I'm going to continue editing photos here, since there's not much else to do. Hugs ♥

THE CUTEST DRESS I OWN

 • 11.07.2017 kl. 20:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress Zara / Purse Nelly.com / Sandals Forever21


Her om dagen tok vi turen ned til stranda på kvelden, for å få med oss litt solnedgang, og fordi vi ikke hadde vært på stranda enda. Jeg tok på meg denne søte kjolen fra Zara, som sikkert er den søteste kjolen jeg eier! Fargen og detaljene på armene gjør den bare utrolig søt. Jeg er så glad i rosa, så dette antrekket er virkelig meg, haha. Nå skal vi gå ned og spise en siste middag her, vi drar jo i morgen! Tiden har gått så fort her, og jeg har litt blandede følelser til å reise hjem. Det er jo alltid godt å komme hjem, men jeg er ikke klar for det været som kommer til å møte meg. Vil gjerne ha ett par måneder til med sommer, jeg... 


The other day we went down to the beach in the evening, to see some sunset, and because we hadn't been to the beach yet. I wore this cute dress from Zara, and it's probably the cutest dress I own! The color and detail on the arms just make it incredibly cute. I love pink so much, so this outfit is spot on for me, haha. Now we're going down to eat one final dinner here, we're leaving tomorrow! Time has gone by so fast here, and I have mixed feelings about going home. It's always nice to come home, but I'm just not ready to face the weather that is back home. I would really like a couple more months with summer...

VACATION WORKOUT

 • 10.07.2017 kl. 17:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går trente jeg for første gang denne ferien! Planen var egentlig å trene ganske mye mer, men jeg blir så sløv av denne varmen, og jeg har rett og slett ikke orket å ha dårlig samvittighet for det heller. Men i går tenkte jeg at jeg kunne bli med! Da trente jeg armer og mage, for det var den eneste Kayla-økten det var nok utstyr til der. Men for å si det sånn da, det var minimalt med air condition der, så jeg har aldri hatt en så svett økt før, og av den grunn i seg selv er det egentlig greit at det er eneste økten jeg har gjort her. Det er liksom ille når man svetter før man har begynt å trene. Men en liten pause fra treningen har jo vært litt deilig da, og nå gleder jeg meg til å trene når jeg kommer hjem igjen. 

Yesterday I worked out for the first time this vacation! The plan was to do more workouts, but I get so tired from this heat, and I haven't bothered feeling guilty about it either. But yesterday I thought I'd join the gym! So I did an arms and abs workout, because that was the only Kayla-workout that there were enough equipment in the gym for. But the gym had minimal air condition, so I've never had a more sweaty workout, and that is a reason enough not to workout here, haha. It's quite bad when you're sweating even before you've started working out. But a small break from working out has been nice too, and now I'm looking forward to getting back into it when I get home. 

BLUE, BABY

 • 10.07.2017 kl. 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress and heels Nelly.com


Hvor søt er ikke locationen ovenfor? Døde litt innvendig da jeg så den lille kaktusen. Disse bildene tok vi her forleden, etter å ha gått rundt i nesten en time for å finne en fin plass å ta bilder. Det er jo egentlig ikke vanskelig å finne fine steder her, men jeg bare følte det ikke den dagen, så da endte det opp med at vi gikk rundt i en evighet for å finne en bra plass. Men jeg er veldig fornøyd med resultatet, så det var verdt det. Liker så godt denne kjolen også, blå er en farge jeg bruker veldig lite, så det var gøy med litt forandring. Nå har vi bare to hele dager igjen her, så de skal brukes godt ute i solen. Det skal bli godt å komme hjem, men det er skikkelig vemodig å dra fra denne varmen, jeg vet jo at det er langt ifra så fint i Ålesund. Og så er det bare én måned til jeg skal på tur igjen, så det beroliger reisehjertet mitt, haha ♥

How cute is the location above? I died a bit inside when I saw the little cactus. We took these photos the other day, after walking around for almost an hour trying to find a good spot for photos. It isn't really that difficult finding spots here, but I just didn't feel it that day, so it ended up with us going around forever trying to find a good one. But I'm really happy with the result, so it was worth it. I really like this dress as well, blue is a color I don't use very much, so it's fun with a change. Now we only have two full days left here, so we'll be spending them well out in the sun. It will be nice to come home, but I really don't want to leave these weather, back home it's far from this great weather. And it's only a month until I'll be travelling again, so that calms down my travel heart, haha ♥

FRESH SMOOTHIES

 • 09.07.2017 kl. 15:48

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går tok vi turen til en kafé rett ved hotellet her som har smoothies, juicer, acai-bowls osv. for en kald, forfriskende pick-me-up på formiddagen. Jeg ville egentlig ha både acai-bowl og juice også, men fant ut at det holdt med en smoothie i denne omgangen. Såå godt og friskt med en smoothie mellom frokost og lunsj. Jeg valgte Greena Colada som bestod av ananas og kokosmelk, blant annet, og Matias valgte en med kiwi. Spørs ikke om jeg må tilbake i morgen eller tirsdag for å prøve ut en acai-bowl også ♥ Nå har vi nettopp gitt oss med solingen for i dag, det ble plutselig en ganske vindstille dag, så jeg orket rett og slett ikke varmen lenger, haha. Jeg klager ikke altså, det er kjempedeilig å være her i varmen, men etter noen timer får jeg nok for dagen. Hva gjør dere denne søndagen? 

Yesterday we went to a smoothie place right by the hotel here where they have smoothies, juices, acai-bowls etc. for a cold, refreshing pick-me-up in the middle of the day. I wanted an acai-bowl and juice too, but figured out that it was enough with a smoothie this time. Soo nice and fresh with a smoothie between breakfast and lunch. I chose the Greena Colada that had pineapple and coconut milk, among other things, and Matias chose one with kiwi. I'll have to see if maybe I'll go back there tomorrow or on Tuesday to try out an acai-bowl as well ♥ Now we've just given up the tanning for today, there has been almost no wind today, so I just couldn't stand the heat any longer, haha. I'm not complaining though, it's so nice to be here in the heat, but after a few hours it's enough for me until the next day. What are you doing this Sunday? 

SPLASH

 • 08.07.2017 kl. 17:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen bilder fra tidligere i uken da vi var nede ved havnen i Puerto Banus. Det var ganske høye bølger som slo mot berget der, så jeg tenkte vi måtte prøve å få tatt noen bilder, og de ble jo faktisk ganske kule! I kveld tenker vi å ta turen ned mot havnen igjen etter middag, det er en butikk vi vil innom der nede, og så vil jeg gjerne få sett solnedgangen der. I dag har definitivt vært den varmeste dagen hittil, men det har vært skikkelig digg og nå føler jeg endelig at jeg begynner å få endel farge. Jeg er ikke av den som blir veldig brun akkurat, men litt farge får jeg jo. Nå slapper vi bare av på hotellrommet, og om litt over en time skal vi gå ned og spise middag. Jeg tror det skal være italiensk aften, og det er helt ypperlig for meg som elsker pasta ♥

Some photos from earlier this week when we were down by the harbour in Puerto Banus. The waves were quite tall against the rocks there, so I thought we had to try taking some photos, and I think they turned out pretty cool! Tonight we're thinking about going down to the harbour again after dinner, there's a store we want to visit down there, and I really want to see the sunset there as well. Today has definitely been the warmest day so far, but it's been so nice and now I finally feel like I'm starting to get tan. I'm not one of those that get really tan, but I get some color. Now we're just relaxing in the hotel room, and in a little over an hour we're going down to eat dinner. I think it's Italian night, and that's just perfect for my pasta-loving heart ♥

PINK DRESS

 • 07.07.2017 kl. 19:07

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress and shoes Nelly.com / Purse Cubus


Hei dere! Hvordan har dere det? Her går det stort sett i de samme disse dagene, slappe av i solen. I dag var solen helt fremme igjen, så da fikk vi lagt oss på solsengene. Vi tenkte å ligge i hele dag, men holdt bare ut litt lenger enn de tidligere dagene fordi det blåste SÅ mye. Da blir det litt travelt å ligge der, men vi satser på at det blir bedre i morgen. Nå er det snart tid for middag igjen, så jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg. Kjæresten min er faktisk overraskende engasjert i fotograferingen her, så det er jo helt supert for min del. Han kan himle litt med øynene når jeg sier at vi må ut og ta bilder, men så blir han skikkelig engasjert når vi starter og kommer med forslag til hvordan vi kan ta bildene og hvor vi kan ta de. Vet at han egentlig stortrives med å være fotografen min altså! Syns iallefall det har endt opp med ganske bra bilder hittil i ferien, er dere ikke enig? Kanskje han blir ekstra motivert om dere legger igjen noen fine kommentarer om fotograferingen hans ♥

Hey guys! How are you? Our days are mostly the same here, we just relax in the sun. Today the sun was completely out again, so then we could go tanning again. We had planned to lay there the entire day, but we ended up giving up earlier because the wind was so strong. So it wasn't that relaxing laying there when it was so windy, but hopefully it will be better tomorrow. Now it's almost dinner time again, so I have to figure out what to wear. My boyfriend is actually surprisingly engaged in the photo shoots here, so that's great for me. He sometimes rolls his eyes when I say that we have to go out and take photos, but then he gets really involved when we're starting and is suggesting how we should take the photos and where to take them. I know he's actually really liking being my photographer! I think the photos we've taken here so far has turned out really good, don't you agree? Maybe he'll be extra motivated if you leave some nice comments here about his photography skills ♥

CLOUDY DAY

 • 06.07.2017 kl. 18:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Bershka / Skirt Bikbok / Purse Cubus / Sandals Urban


Vi måtte endre litt på planen idag (planen hver dag er egentlig bare å sole oss) for da vi gikk ned til frokosten i dag tidlig regnet det ute! Regnet gikk over ganske fort, men det var veldig overskyet og litt kjølig ettersom solen ikke kom noe særlig gjennom, så da fant vi ut at vi skulle finne på noe annet heller. Det endte opp med at vi tok turen til Fuengirola, som er en halvtime unna her. Vi dro først til en "dyrehage", noe jeg egentlig er ganske skeptisk til med tanke på at dyr bør ikke leve livet inne i bur, men vi leste at forholdene var bedre her og det var store innhegninger, så vi tenkte vi kunne prøve det ut. Det var fortsatt ikke helt optimalt for dyr vil jeg si, siden de enda ikke er helt frie, men de hadde mye mer plass enn den typiske dyrehagen. Etter det tok vi turen til et kjøpesenter der, så det ble litt mer shopping, men bare litt på Primark, så det var jo veldig lommebok-vennlig. Vi ville egentlig spille minigolf etter det, men det var så fullt der at vi heller dro innom butikken, og så tok vi taxi tilbake til hotellet. Nå er jeg så trøtt og kjenner jeg trenger en powernap før det blir middag om en stund. Jeg er jo vant til å sove endel på solsengen, så jeg merker at jeg ikke har gjort det i dag, haha. 

​We had to change our schedule a bit today (which is basically just tanning every day) because when we walked down to breakfast today it was raining outside! It stopped after a little while, but it was still very cloudy and a bit chilly since the sun couldn't quite get through, so we found out we would rather do something else. We ended up going to Fuengirola, which is half an hour from here. We first went to this animal park, which I'm usually quite sceptical to considering animals shouldn't spend their lives in cages, but we read that the conditions were better here and they had more space, so we though we'd try it out. I would say it's still not optimal for animal, since they're not all free, but they had a lot more space than in the typical zoo. After that we went to a shopping mall, so I did some more shopping, but only a little bit on Primark, so it was wallet friendly. We wanted to play minigolf after that, but it was so crowded there so we rather went by the store and then took a cab back to the hotel. Now I'm so tired and I feel like I need a powernap before dinner in a while. I'm used to sleeping on the sunbed now in the day, so I can feel that I haven't done that today, haha. 
 

GINGHAM

 • 05.07.2017 kl. 21:11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Bikbok by Lene Orvik / Skirt Cubus / Purse and heels Nelly.com


Dette antrekket hadde jeg på meg i går da vi spiste middag, jeg elsker dette skjørtet! Kjøpte det for en stund siden men fikk ikke brukt det før i går. Skal definitivt bruke det mye fremover, liker så godt gingham mønsteret, og detaljene på dette skjørtet. Og så er jo det ingen hemmelighet at jeg elsker denne vesken også, favoritten ♥ Det ble ikke kjempemye shopping i dag forresten, jeg fant ikke så veldig mye. Det var så rotete i butikkene, sikkert pga. alt salget, og da orker jeg rett og slett ikke. Men fikk kjøpt nye jeans på Topshop (Joni jeansen der er favoritten!), en t-skjorte, og et produkt på L'Occitane. Det holder vel uansett, ville jo helst ikke bruke så mye penger. Nå blir det avslapping resten av kvelden, jeg blir så utslått av å være i varmen hele dagen, så jeg er så trøtt om kvelden. Håper dere har hatt en fin dag ♥

I wore this outfit yesterday when we had dinner, I love this skirt! I bought it a few weeks ago but didn't wear it until last night. I'll definitely use it a lot from now on, I like the gingham pattern so much, and the details on this skirt. And it's no secret that I love this purse too, my favorite ♥ I didn't end up shopping a lot today by the way, I didn't find that much. The stores were so messy, probably because of all the sales, so then I just can't be bothered to look around. But I bought new jeans at Topshop (the Joni jeans there are my fave!), a t-shirt, and a product at L'Occitane. I guess that's enough anyway, I didn't want to spend that much money. Now we're going to relax the rest of the night, I get so exhausted from being in the heat all day, so I'm so tired in the evening. Hope you guys had a good day ♥

VACATION LUNCHES

 • 05.07.2017 kl. 16:36

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har ikke nødvendigvis et veldig bra kosthold når vi er på ferie, men det handler jo om å kose seg, eller hva? Føler likevel jeg får i meg det nødvendige av vitaminer osv. her siden det er så bra utvalg av mat til frokosten og middagen, så vi har vel en fin balanse vil jeg tro. Til lunsj i dag spiste jeg noe jeg føler er veldig typisk ferie-lunsj, toast og fries. SÅ godt, bare ikke så bra for magen, menmen! I dag har jeg blitt litt brent på skuldre og knær, men det blir jeg alltid på ferie, haha. Vi gikk inn fra solen etter lunsj i dag også, for vi tenker å ta turen til La Canada, et stort kjøpesenter i Marbella. Planen er å ikke bruke altfor mye penger, men de har Topshop der, så hvem vet hvordan det kommer til å gå... Skal se om ikke jeg får postet enda et innlegg i kveld også, jeg har tatt mye bilder hittil så jeg har mye å vise. Noen andre som er på ferie forresten?

We don't necessarily eat very healthy when we're on vacation, but it's all about enjoying, or what? I still feel like I get the necessary of vitamins etc. since it's such a good selection of food for breakfast and dinner, so I would say we have a good balance here. For lunch today I had a typical vacation lunch, toast and fries. SO good, just not so good for my stomach, but that's fine! Today I got sunburned on my shoulders and knees, but that always happen to me, haha. We went inside after lunch today too, because we're thinking of heading to La Canada, a big shopping mall in Marbella. The plan is to not spend too much money, but they have Topshop there, so who knows how that will go... I'll see if I can publish another post tonight, I've taken a lot of pictures so far so I have a lot to show. Anyone else on vacation by the way?

FLOWERY PLAYSUIT

 • 04.07.2017 kl. 19:39

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jumpsuit and heels Nelly.com


Antrekket mitt fra i går kveld! Jeg har gledet meg sånn til å bruke denne playsuiten, så jeg måtte nesten bare bruke den første kvelden. Vi spiste middag på hotellet siden vi har det inkludert i prisen, noe jeg vanligvis er litt skeptisk til da det ofte kan bli ganske ensformig og ikke mye bra mat, men så leste jeg i anmeldelsene at buffeten var så bra, så vi tenkte vi kunne prøve. Den skuffet ikke for å si det sånn, så mye å velge mellom, og da jeg så de hadde hummus og chips, og falafel, da var jeg solgt. Det ble fort en liten tre-retters på meg da, og vi skal ikke se bort i fra at jeg må ha hummus til forrett hver dag om de har det hver dag, det er jo så godt. I dag har vi tatt livet med ro ved bassenget, men vi ga oss allerede i 15-tiden, da dro vi og spiste lunsj og fant ut vi skulle gå tilbake til hotellrommet etter det. Så tok vi oss heller en tur ned til havnen og stranden for å se oss litt rundt, og kom nettopp tilbake derfra. Vi har gått endel, så jeg er ganske sliten i beina, men nå tar vi straks turen ned for å spise middag. Håper dere har hatt en fin tirsdag! 


My outfit from last night! I've been looking so much forward to wearing this playsuit, so I just had to wear it the first night. We had dinner at the hotel since we have that included in the price, which I'm usually not a fan of since it can be quite boring and not much good food, but than I read in the review that the buffet was so good, so we thought we would try it out. It did not disappoint, so much to choose from, and when I saw that they had hummus and chips, and falafel, I was sold. It easily turned in to a three course meal for me, and I will probably have hummus for starters every day if they have it every day, it's SO good. Today we've just been taking it easy by the pool, but we were only there until around 3, and then we went out for lunch and found out that we would go back to the hotel room after that. So instead of laying more in the sun we went down to the harbour and beach to look around, and we just got back from there. We've been walking a lot, so my legs are pretty tired, but now we're soon headed down for dinner. Hope you've had a good day!

VACAY TIME

 • 03.07.2017 kl. 16:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig er vi her og det er tid for ferie! Vi kom frem til Puerto Banus for noen timer siden, og har brukt tiden på å pakke ut, slappe av litt, bli kjent med nabolaget, handle, og så tok vi oss en liten halvtime ved bassenget også. Det er så fint her, og hotellet er enda finere enn jeg hadde forventet. Strøket er fint (det er forsåvidt hele Puerto Banus), og vi bor rett ved noen spisesteder jeg gleder meg til å teste ut for lunsj. Vi var oppe 03:45 i dag tidlig (natt), så vi er ganske sliten, så vi kommer nok ikke til å finne på noe annet enn å spise middag i kveld. Jeg vil helst legge meg tidlig for jeg tror rett og slett ikke jeg klarer å holde meg oppe særlig lenge. Men jeg er så gira på disse ti dagene, det skal bli så godt med sol, varme og avslapping. Og ikke minst masse fine bilder å legge ut her! Håper dere har hatt en fin mandag hittil ♥

We're finally here and it's vacay time! We arrived in Puerto Banus a few hours ago, and we've spent the hours unpacking, relaxing for a bit, getting to know the neighbourhood, shopping for snacks and drinks, and we laid by the pool for about half an hour as well. It's so nice here, and the hotel is even better than I had expected. The neighbourhood is nice (well, Puerto Banus in general is nice), and live right by some food places I want to try out for lunch. We got up at 03:45 this morning (or night), so we're pretty exhausted, so I don't think we will do anything else than just have dinner tonight. I want to go to bed early because I just don't think I can stay up for long. But I'm so excited for these ten days, it will be so nice with sun, heat and just relaxing. And of course lots of nice photos to post here! Hope you've had a good Monday so far ♥

WHERE TO GET YOUR BROWS DONE

 • 02.07.2017 kl. 16:48

Sponsored treatment

På fredag var jeg tilbake på RÅ4 hudpleie, denne gang for å fikse bryna mine! Jeg har faktisk kun fiksa bryna mine hos en profesjonell én gang før, og det var på slutten av ungdomsskolen, da jeg for første gang skulle røre bryna mine. Er så glad for at jeg ikke gjorde det selv første gang, men fikk noen som kunne det til å forme de. Siden den gang har jeg bare fikset de selv, men jeg har aldri gjort spesielt mye med de. Nappet litt her og der er egentlig det eneste. Jeg har aldri farget de engang. Så jeg var ganske spent nå når jeg skulle få de fiksa igjen, men jeg vet iallefall at jeg er i gode hender på RÅ4 ♥

Nå skal jeg tilbringe den neste 1,5 uken i varme omgivelser, og da vil jeg helst bruke minst mulig sminke. Det siste jeg vil i varmen er å slenge på foundation og pudder i ansiktet, er dere ikke enig? Den eneste grunnen til at jeg sminker brynene mine er faktisk bare for å jevne de ut litt, siden jeg ikke har like jevnt med hår over hele brynet, så jeg føler av og til, for eksempel på bilder, at noe av brynet ikke vises når de ikke er sminket, fordi det er mindre hår der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå slipper jeg iallefall å tenke på det, for herregud så fine bryna mine er nå! Om jeg får si det selv, hehe. Flinke Marte klarte å løfte bryna mine litt så jeg ser mer våken ut, og fikk til en veldig fin farge og form på brynene. Jeg er så fornøyd! Har måtte sett meg i speilet flere ganger i løpet av helgen bare for å se på de fine brynene mine, og brynsminken min har jeg lagt bort. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, er det en plass dere bør fikse bryna deres i Ålesund så er det faktisk på RÅ4. Det koster 300kr for brynfarging, og 150kr for forming. Du kan altså gjøre kun en av delene om du ikke føler du trenger begge deler. Fort gjort er det også! Føler selv jeg kommer til å bli avhengig av å få bryna mine fiksa, jeg synes det er så tiltak å gjøre det selv. Og så er det bare følelsen av å komme inn på hudpleiesalongen, høre den rolige musikken, og legge seg ned i stolen og slappe av en stund. Noe alle burde unne seg en gang i blant ♥ Booking kan gjøres på Facebooksiden til RÅ4 her eller på sms 901 64 625. Det er mange andre typer behandlinger der også som dere kan finne på Facebooksiden, om dere heller vil gjøre noe annet. 


I got my eyebrows done this Friday, look how nice they are now! I never usually do much with my brows, only some plucking every once in a while, so it was nice to go to RÅ4 and have them done by a professional. I've never dyed them before, so I didn't really know what I was expecting, but it turned out sooo good! Now my brows have such a nice shape, and an even color. I'm so happy with them, I've just looked in the mirror several times this weekend to look at my pretty brows, and now I won't have to use my brow makeup anymore. Will be so nice when I'm in Spain for the next 1,5 week and I won't have to think about makeup ♥

HELLO BEACH

 • 01.07.2017 kl. 15:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit and purse Zara / Sneakers Nike Air Force 1


Mens jeg lengter etter strendene og varmen i Spania tok jeg meg turen til en liten strand her tidligere denne uken... Det var kaldt og grått, men fint uansett da. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg selvfølgelig ser mer frem til skikkelig sommer og strender om to dager nå. Vi reiser til Oslo i morgen, så det begynner virkelig å nærme seg nå. Det er hektisk denne helgen da, jeg er på jobb i dag, og så vil jeg innom og se vennene mine litt i kveld, men jeg må også pakke ferdig for jeg vil helst ha ferdig mest mulig til i morgen. Vi drar ikke før ut på ettermiddagen, men jeg har en vippetime også, så jeg har ikke veldig mye tid. Og så hater jeg jo å stresse, så jeg vil helst ha alt under kontroll før jeg legger meg i kveld. 


​While I'm longing for the beaches and heat in Spain, I went to a small beach in the area here the other day... It was grey and cold, but still pretty though. But I'm not gonna hide the fact that I'm of course looking forward to real summer and beaches in two days. We're going to Oslo tomorrow, so it's really getting close now. This weekend is so hectic, I'm working today and then I want to stop by and see my friends for a bit tonight, but I also have to get done packing because I want most of it to be done by tomorrow. We're not leaving until the afternoon, but I have a lash appointment too, so I don't have that much time. And I hate stressing, so I want to have everything under control before I'm going to bed tonight. 
 

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no