SIMPLE BLACK AND WHITE

 • 31.07.2014 kl. 22:53

Antrekk Bikbok
Sko Nike Air Max
Klokke Bulova

God kveld ♥ Nå har jeg endelig kommet meg i koseklærne (for én time siden..) og ligger på sofaen, såå godt etter jobb! Ovenfor ser dere det nye antrekket mitt, elsker buksen! Hittil har jeg ikke rotet mat på den, så det er vel en bra start, tenker jeg. I morgen har jeg faktisk fri, det blir deilig! Planene er ikke helt klare enda, men jeg håper været har lettet litt sånn at jeg får tatt meg en tur på det minifjellet vi har i nærheten her, hehe.


- Hva syns dere om antrekket?

THROWBACK THURSDAY: FALL OUTFIT

 • 31.07.2014 kl. 13:37
Disse bildene er faktisk fra 2012, wow så fort tiden går! Det var litt etter jeg farget håret ombré for første gang. Skulle gjerne skrevet mer, men nå må jeg faktisk komme meg på jobb. I kveld får dere se dagens antrekk, så vi snakkes da. Håper alle har en fin torsdag ♥


- Hva syns dere?

BLACK AND WHITE BUYS

 • 30.07.2014 kl. 20:48


Jeg har veldig lenge siklet etter en fin, hvit bukse, men har vært så usikker fordi jeg føler det viser ALT, haha. Dere skjønner hva jeg mener? Men den siste tiden har jeg sett flere og flere med det, og det er jo SÅ fint, så da jeg fant denne på Bikbok til 99,- måtte jeg bare slå til. Nå må jeg bare passe på å ikke bruke den hvis jeg spiser eller noe sånt, for da kan jeg garantere at jeg kommer til å rote på den, haha. Jeg kjøpte også denne svarte toppen ovenfor til 29,-! Det er en kjempesøt tubetopp som er umulig å ta bilde av uten å ha den på, haha. Men jeg tenker å ha på meg det ovenfor i morgen, så da skal jeg få tatt noen antrekksbilder sånn at dere kan få se plaggene på. Gleeeder meg til å bruke plaggene, hihi.


- Hva syns dere om hvite bukser?

FAVORITTER

 • 29.07.2014 kl. 22:41

Favorittsang:
Ariana Grande - Break Free feat. Zedd


Favorittantrekk:

Favorittapp:
Obsessed! Dét og Yatzy World, så legg til Malindh om dere også spiller Yatzy, hehe.

Favorittserie:
Jobber med å oppdatere meg på de siste episodene av Keeping up with the Kardashians for tiden, og det er stort sett det jeg ser på, bortsett fra når det kommer nye episoder av Pretty Little Liars og Young and Hungry. Young and Hungry er en ny serie som jeg digger, syns det er så greit med serier med 20-mins episoder. Veldig greit om man har litt tid til overs!


Favorittblogg:
Eirín Kristiansen sin blogg er nok min store favoritt for tiden, selv om jeg har mange andre favoritter også. Bloggen hennes er veldig inspirerende og hun kommer ofte med tips jeg syns er nyttige. Jeg liker også å bla tilbake i arkivet til da hun var i New York, og se om jeg plukker opp noen tips til jeg selv skal bo der.


Dette er noen av mine favoritter for tiden, kunne ikke komme på flere kategorier, så om dere har tips til flere kategorier dere vil se, så er det bare å kommentere. Så kan jeg samle opp litt til nytt innlegg om noen uker!


Nå må jeg faktisk legge meg, i morgen er det tidlig opp på jobb. Jeg hadde senvakt i dag, så det føles nesten ut som om jeg bare er hjemme for å sove og spise før jeg skal på jobb igjen. Det blir jo nesten sånn, men det går fint. Jeg er hvertfall ferdig tidlig i morgen, og da blir det deilig å få litt tid til bloggen og andre ting igjen også.


- Fortell om noen av deres favoritter for tiden! Enten én eller flere ♥

FRISK START PÅ UKEN

 • 28.07.2014 kl. 22:13Dette var utsikten min i dag tidlig, virkelig en frisk start på uken! Har en liten fjelltopp i området som er en perfekt tur. Går opp og jogger ned igjen, virkelig en god treningsøkt. Og så er jo utsikten på toppen virkelig motiverende! Tenker jeg bare må benytte meg av dette før fjell blir erstattet med skyskrapere.


Jeg har ikke så mye å skrive i dag, har jobbet noen timer i dag og det gikk veldig fort siden det var mye å gjøre. Elsker når det er sånn, det er jo mye bedre å være opptatt hele tiden, for da går tiden mye fortere og man føler virkelig man får gjort en skikkelig jobb. Nå har jeg bare ca én måned igjen av jobbing også, tiden går fort!


- Hva har dere gjort i dag?

A BIKINI KIND OF DAY

 • 27.07.2014 kl. 20:10I dag har jeg vandret rundt i bikinien både ute og inne fordi det rett og slett har vært altfor varmt, både ute og inne. Det blir nemlig minst like varmt inne, og noe mer enn bikini blir nærmest umulig å ha på seg. Jeg utførte en liten treningsøkt ute og trodde jeg skulle besvime etterpå. Varmt. Det har vært en dag der lite har blitt gjort, akkurat slik søndager skal være. Nå skal kroppen dusjes og pleies, så er jeg nok klar for en ny uke med mer jobb som skal gjennomføres. I hodet mitt for tiden er det nedtellingen til New York som tar over, som nå er under to måneder til. Forrige torsdag bestilte jeg og mine to roomies flybilletter, så nå skjer det virkelig.


- Hva har dere vandret rundt i i dag? (Det vil si: hva har dere hatt på dere, hehe)

FLOWERS AS USUAL

 • 26.07.2014 kl. 20:43

Bikbok.


HELG ♥ Ukens siste vakt på jobb er overstått, og nå har jeg iallefall fri imorgen. Forresten, ser dere hvor grått det er ute? Det har faktisk regnet litt nå, men bare sånn sommerregn, ikke noe man blir våt av akkurat, hehe. Jeg er veldig sliten nå, men i kveld skal jeg nok være litt sosial. Det blir nok ikke sent da, for nå gleder jeg meg til å sove ut. Men det har jeg egentlig hele morgendagen på, forhåpentligvis ute i solen. Håper alle får en fin lørdagskveld iallefall ♥


- Hva syns dere om antrekket?

A PERFECT SUMMER DAY

 • 24.07.2014 kl. 21:36Åh, dette er en sånn dag jeg kunne ønske aldri tok slutt! Dagen har gått sååå fort, men jeg har virkelig kost meg og vært masse ute i solen. Sammen med familien og Sara dro vi til en strand et stykke unna her vi bor, og det var så deilig. Jeg fikk til og med endelig badet, noe jeg ikke kan huske sist jeg gjorde i Norge. Det var utrolig deilig å kunne gå å kjøle seg ned når solen ble litt for mye, for hadde det ikke vært for solen hadde jeg ikke klart å bade. Det var nemlig ikke spesielt varmt i sjøvannet, hehe. Så i dag har jeg fått skikkelig "beach-hair" uten bruken av saltvannspray, hehe.


I morgen er det tilbake på jobb igjen, men jeg får heller krysse fingrene for bra vær på søndag, da skal jeg iallefall nyte det igjen. Livet med norsk sommer ♥


- Hva har dere fininger gjort i dag?

THROWBACK THURSDAY: HAIR

 • 24.07.2014 kl. 11:46Noen som husker disse bildene? Hehe. Det øverste har for øyeblikket over 600 000 notes på Tumblr!! Det er SÅ mye, skjønner ikke hvordan det har tatt av sånn! Det er hvertfall kjempegøy, og spesielt å se hvordan folk har redigert håret til blant annet blå og rosa. Kanskje noe å vurdere på neste frisørtime? Hehe, neida. Tror jeg holder meg til denne fargen...


I dag har jeg friiii og det skal nytes! Forhåpentligvis blir det beachen etterpå, jeg har lengtet etter å bade lenge nå. Og når JEG lengter etter å bade i NORGE, da vet man at det har vært varmt. Jeg vil iallefall få masse sol på kroppen idag, må benytte meg av sjansen når jeg har den.


- Noen andre som skal på stranda i dag?

INSTALATELY #10

 • 22.07.2014 kl. 23:02


@malindh.


Wow, noen må bli flinkere instagrammer/blogger, hehe. Har ikke vært super-aktiv på Instagram de siste ukene, og jeg ser jeg må bli flinkere på å dele telefon-bilder også, og ikke bare kamerabilder. Det blir jo på en måte litt mer personlig, eller hva jeg skal si, med bilder fra telefonen. Skal notere det i hodet og bli flinkere på det nå.


Ellers, god tirsdagskveld! Jeg er utrolig sliten nå, som også vises igjen i dagens blogging. Det er ikke alltid like lett å skulle bruke mye tid på bloggingen i kombinasjon med 8-timersvakter på jobb, og være sosial. Derfor blir det nok litt så som så, men jeg får heller prøve å utnytte fridagene litt bedre. Forresten, det er vel ikke bare jeg som blir utrooolig sløv av dette varme været? Man blir liksom helt slått ut og vil bare ligge og gjøre ingenting, helst ute i solen. Luksusproblem, haha.


- Hva gjør dere for tiden? Blir dere også sløv av solen?

THE DENIM SKIRT

 • 21.07.2014 kl. 20:00


T-shirt Bikbok
Skjørt Cubus
Sko Toms


Her er noen bedre bilder av denimskjørtet! Jeg digger det bare mer og mer, og det var perfekt å ha på på jobb i dag siden det er såååååå varmt både ute og inne på jobb. Jeg klarer virkelig ikke bukse for tiden, det er såvidt det funker med klær generelt i denne varmen, haha. Dagen har heldigvis gått fort, men til slutt ble det ikke noe tid ute i sola, nå får jeg nemlig besøk. Det er jo meldt bra hele uken, så det blir nok bra med tid til sola!


- Hva syns dere om antrekket?

RISE AND SHINE

 • 21.07.2014 kl. 11:15
Goooood morgen! Er dere klare for en ny uke? Det er jeg, og min startet allerede for noen timer siden, for nå er jeg på jobb! Klokken 6 er jeg ferdig i dag, så kaaanskje jeg får med meg litt sol da? Vi satser på det, den er jo her til langt på kveld. Jeg kjenner et lite savn etter gårsdagen, den var jo så herlig! Men nå får jeg heller se frem til fridag på torsdag, da satser jeg på å få mer farge på kroppen. Det er jo meldt sol og sommer hele uka, så jeg skal benytte meg når jeg kan! Det håper jeg dere også gjør, og at dere får en fin start på uka idag ♥


- Hva er deres planer for dagen?

FUN IN THE SUN

 • 20.07.2014 kl. 19:13

FOR en dag dette har vært! Og fortsatt er. Føler nesten det blir varmere og varmere for hver dag som går, jeg! Det er nesten litt sånn uutholdelig, men samtidig kan jeg ikke klage. Jeg måtte iallefall gi meg litt tidlig, i fare for å renne helt vekk. Noen timer i solen og farge på kroppen har det hvertfall blitt, og etter å ha gått lei av solstolen, ble det litt leking på gresset med lillesøster og mamma, og etterhvert også badminton. Vi måtte lete byen rundt etter det - lenge leve bensinstasjoner med fritidsutvalg også ♥ Badminton og slike ting hører sommeren til, og nå tror jeg det er noen år siden sist med tanke på at de tidligere somrene ikke har vært spesielt varme.
Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg misunner dere som har fri og tid til å nyte sommeren neste uke også, på meg blir det jobbing, tjener jo ikke akkurat noe på å ligge i solen hele dagen, hehe. Men de to dagene jeg har fri neste uke skal iallefall NYTES! En trøst i det hele er jo at siden det ikke blir sydentur pga jobbing osv, gjør det absolutt ingenting siden vi har det samme været her. Og norsk sommer slår jo alt - mer idyll skal du lete lenge etter!


- Flere som nyter sommerværet?

PERFECT DRESS

 • 20.07.2014 kl. 12:00


Kjole Brandy Melville
Ballerinas Tilfeldig butikk i London

God morgen! Er det virkelig søndag allerede? Føler jeg ikke kan få sagt det nok, men tiden går SÅ fort. Nå er det bare ca. to måneder til jeg drar også, sykt. Jeg skal iallefall nyte denne dagen, søndag betyr jo ingen planer, som vil si at jeg kan ligge ute i sola hele dagen! Håper jeg kan få litt farge, for neste uke blir det såpass mye jobbing at det blir nok ikke mye tid til soling.


Ovenfor ser dere gårsdagens antrekk, kjolen er virkelig helt perfekt. Jeg kunne ønske dere kunne kjenne stoffet på den, for den er sååå myk og god! Den er så enkel og kan både pyntes opp eller bruke til hverdags som jeg gjorde i går. Tror jeg skal begynne å bruke den frisyren oftere også, det er jo en litt finere måte å få vekk håret på. Eneste er at jeg egentlig kunne tenkt meg en litt større hår"donut", siden jeg har så langt hår. Noen som vet hvor jeg kan få tak i det?


- Hva syns dere om antrekket?

PHOTOS FROM YESTERDAY

 • 19.07.2014 kl. 21:09Angrer egentlig like mye hver gang jeg tar bilder av mat, for jeg blir såå fristet når jeg ser på de i ettertid! Hadde iallefall en veldig fin dag i går, først bytur og lunsj sammen med mamma, og deretter bursdagsfeiring for en av søstrene mine senere på dagen. Bringebærterten dere ser ovenfor er såå god! Frisk og perfekt for sommeren.


Jeg hadde jo egentlig sagt at det skulle bli tidlig blogging i dag, men så ble jeg sittende å streve med designet i noen timer igår, og i dag sov jeg litt for lenge. Dermed rakk jeg ikke å gjøre klart noe innlegg før jobb. Kan jeg gjøre det opp igjen i morgen med å love to innlegg? Nå har jeg jo en tendens til å love ting på bloggen og ikke å holde det, men nå tar jeg meg selv i nakken og jeg må få slutt på det. Skal gå ut nå og ta antrekksbilder, så det er noe av det dere får se i morgen! Sommerværet kom tilbake i dag, som vil si at det var utrolig stille på jobb. Men det forstår jeg, jeg ville heller ikke gått rundt i butikker i dette været!


- Har dere hatt en fin dag?

FLOWER KIMONO

 • 18.07.2014 kl. 21:44


Kimono og topp Bikbok
Bukse Topshop
Klokke Bulova


Jeg har kaaaanskje en liten obsession med blomster for tiden. Men altså, who can blame me?! Det er jo bare så herlig i dette sommerværet, vil bare gå i farger og mønstre. Synd jeg egentlig ikke har så mye av akkurat det, men det funker for nå! Dette antrekket var iallefall ganske perfekt på bytur i dag, da været var grått mens temperaturen var helt ok. Det har vært grått de siste dagene, og jeg hater å si det, men det har vært litt deilig. Da er det liksom ikke så ille å være på jobb likevel, hehe. Men nå er fineværet tilbake igjen og det klager jeg selvfølgelig ikke på! Faktisk "inspirerte" det meg sånn at jeg er nødt til å dra på butikken å kjøpe vannmelon nå. Jeg har så lyst på noe godt, og vannmelon har jeg tenkt på hele uken. NÅ skjer det endelig! Hehe. Etter det skal jeg jobbe med designet her, noen små endringer må til.


Jeg har noen koselige bilder fra dagen jeg skal vise, men det får jeg ta i morgen istedenfor. Jeg skal på jobb, men da kan jeg sikkert lage til et innlegg som kan komme mens jeg er på jobb, så blir det tidligere blogging for én gangs skyld. Det er iallefall noe jeg må skjerpe meg på, skjønner ikke hvorfor jeg bruker så lang tid, haha. Jaja, får sette som mål for neste uke å få til tidligere innlegg! Sounds good?


- Hva syns dere om antrekket?

THROWBACK THURSDAY: NEW YORK MOOD

 • 17.07.2014 kl. 22:11Nok en torsdag - nok et tilbakeblikk! Syns dette er såå gøy jeg, å se tilbake på bilder jeg kan ha glemt av i løpet av tiden som har gått. Dette var for ca. ett år siden, i juli ifjor. Liker fortsatt denne kjolen utrolig godt, den er såå behagelig, og perfekt på en varm dag (ikke stekende varmt, siden den tross alt er svart), hvor jeg bare vil slenge på meg en kjole før jeg er good-to-go.


I går ble det bloggfri, jeg var nemlig på jobb omtrent hele dagen og fikk hodepine på jobb som varte resten av dagen. Når det skjer er det ikke fristende å sette seg foran dataskjermen, så da la jeg meg heller på sofaen og slappet helt av og prøvde å bli bedre i hodet. I dag er jeg bra igjen, og i tillegg da jeg kom hjem fra jobb var familien hjemme fra ferie! Har omtrent hatt nedtelling til dette haha, det blir jo ganske tomt i huset. Det har jo gått bra, og jeg har jo hatt mye venninnebesøk, men det aller beste er jo når familien er hjemme, hehe ♥ I morgen har jeg fri fra jobb, så da blir det nok en liten bytur med mamma, og ellers bare avslapping. Koselig!


- Hva syns dere om bildene?

20:38

 • 15.07.2014 kl. 20:38God tirsdagskveld, dere! Nå er jeg benket i sofaen etter å ha ryddet og organisert i noen timer på rommet. Så deilig å være ferdig med det, og jeg har endelig kastet masse skolegreier fra ifjor. Det må være en av de beste følelsene, fikk liksom en skikkelig avslutning, og tanken på at jeg aldri skal ha de fagene igjen er helt fantastisk. Jeg har også lest litt i den nyeste utgaven av Shape Up, virkelig et av mine favorittblad. Det er så mye motivasjon og tips å finne! Jeg har abonnert på bladet i noen måneder nå, og det er månedens høydepunkt når det dukker opp i postkassa, haha. Jeg skulle forresten egentlig ta antrekksbilder i dag, men det begynte å regne bare jeg gikk ut med søpla, så det var ikke helt dagen i dag dessverre...


Jeg har hatt litt sløv form i dag, men heldigvis har jeg likevel fått gjort det jeg skulle. Nå venter jeg egentlig bare på at Caroline kan komme, så blir det taco til middag. Det blir så godt nå, kjenner jeg er skikkelig sulten.


- Hva er deres favorittblad?

LITTLE WHITE DRESS

 • 14.07.2014 kl. 22:01


En enkel, hvit kjole og en enkel, svart kjole er for meg noen av de mest essensielle plaggene enhver jente burde ha i garderoben sin. Det kan brukes både til hverdags og til fest alt ettersom hvordan du styler det. Jeg har lett en stund etter en "den lille hvite" og den ovenfor fant jeg på Bikbok til halv pris for et par uker siden - perfekt! Den har blonder på skuldrene og litt på ryggene (dette får dere nok se en annen gang jeg bruker den), og til hverdags kan jeg for eksempel ta en enkel cardigan over og et belte i livet. Til fest kan den jo blant annet bare brukes som den er sammen med noen høyhælte sko, gjerne i en annen farge enn svart og hvit, ettersom kjolen er så enkel.


Håper ikke dere er lei av disse bildene nå, men dette er iallefall det siste dere får se derfra på en stund, det er jo grenser til hvor mange ganger man orker å se de "samme" bildene. Jeg er utrolig sliten og trøtt nå ettersom jeg nok en gang våknet veldig tidlig. Altså hva skjer med meg? Jeg sovnet igjen etter en times tid, men det endte opp med at jeg måtte slumre alarmen noen ganger for å få nok søvn til å komme meg gjennom dagen. Ikke akkurat slik jeg hadde planlagt å starte uken, men vet dere hva? Det er helt greit, i morgen er jo en ny dag. Det blir en tur på jobb i morgen tidlig og etter det skal jeg ordne ting her i heimen. Blant annet trengs det en skikkelig opprydding i klærne mine, og det vil jeg ikke drive å utsette. Etter jeg har sett ferdig Lindsay på TV nå blir det rett til sengs, så får jeg meg forhåpentligvis en god natts søvn.


- Hva syns dere om kjolen?

BEAUTIFUL SUNDAY

 • 13.07.2014 kl. 22:43I dag har jeg sett mye av det herlige Norge har å by på om sommeren, og vi har spist middag på en idyllisk liten plass et stykke unna Ørsta. Det var iallefall idyllisk der vi satt på et lite hotell ved sjøen, og det dere ser på det nest siste bildet ovenfor var utsikten vi hadde under middagen. På kjøreturen på vei tilbake stoppet vi for softis og det smakte sååå godt! Jordbærstrøssel er favoritten, og jeg ble så glad da jeg så at de hadde tatt ekstra strøssel på bunnen. Herlig ♥ Jeg kom hjem nøyaktig to minutter før 24 startet, snakker vi perfekt beregnet kjøretur eller? Nå ser jeg på en tilfeldig film som går på TV, i motsetning til omtrent resten av verden som sikkert ser på fotball nå. Resultatet får jeg jo med meg overalt på sosiale medier uansett, hehe.


Nå er jeg så motivert for å starte en ny, sprek og glad uke, denne helgen borte fra byen har virkelig gjort seg. På kjøreturen hjem i dag ble jeg så glad av å tenke på alt jeg vil få gjort neste uke. Jeg skal iallefall starte mandagen tidlig i morgen med et SMIL. Akkurat sånn det skal være.


- Hva har dere fininger gjort i dag? Flere som har utnyttet fineværet?

FLOWERS FOR THE OCCASION

 • 13.07.2014 kl. 15:27


Antrekk fra Bikbok.


Dette var det jeg hadde på meg i bursdagen i går - elsker skjørtet! Bursdagen var veldig koselig, kjekt å være her akkurat denne helgen, siden jeg ikke ser søskenbarna mine så ofte.


I dag sov jeg også liitt for lenge, og etter det har jeg egentlig bare... spist? Føles faktisk bare ut som om det er det jeg har gjort i dag haha, men hei, det er jo søndag! Det er jo ikke så mye annet å gjøre uansett. Nå tenker jeg å sette meg ut i fineværet litt, jeg elsker virkelig været vi er så heldig å ha fått! Senere skal vi ut og spise middag, og så tar jeg turen hjem til Ålesund. Håper alle har en fin søndag og nyter fineværet!

 

- Hva syns dere om antrekket?

WEARING DENIM

 • 12.07.2014 kl. 17:07

Yey, god lørdag dere ♥ Den aller beste dagen! Jeg sov veldig lenge i dag (for å være meg), så da skjønte jeg virkelig hvor mye søvn jeg trengte. Det er lenge siden jeg har våknet helt opplagt, så det var veldig deilig, selv om jeg samtidig ble litt stresset over hvor lenge jeg sov. Skulle vel egentlig trodd jeg sov til klokken to eller noe når jeg skriver det slik, men den var halv tolv. Jeg liker rett og slett ikke å sove så lenge fordi jeg føler jeg mister mye av dagen. Men av og til trengs det, så i dag gikk det helt greit. Jeg hadde iallefall en fin og rolig start på dagen og etter hvert dro mormor og jeg ned til sentrum og kikket litt i butikker.Jeg har på meg dette nyinnkjøpte skjørtet fra Cubus i dag, da jeg så det var satt ned på sommersalget vårt så klarte jeg ikke å la være. Jeg husker at når vi først fikk det inn så syns jeg ikke noe særlig om det, men etter hvert som jeg så det på folk og hvordan de stylet det så likte jeg det bare mer og mer. Nå når det koster 99 kr syns jeg det var greit å kjøpe det. Skjørtet er veldig ulikt meg egentlig og jeg elsker det. Det er så "voksent" i stilen på en måte, på grunn av at det er et "pencil"skjørt, og jeg liker det bare mer og mer. Vurderer å gjøre som på dette bildet da, men får se om jeg tør, hehe.


Nå må jeg gjøre meg klar til bursdag, "søskenbarnet" mitt fyller nemlig 18 år i dag! Grunnen til at jeg skriver søskenbarn i hermetegn er fordi hun ikke egentlig er søskenbarnet mitt, men i slekt på en annen måte, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, haha. Derfor kaller jeg henne bare for søskenbarn siden det føles ut som hun er det. Tror det blir en fin kveld iallefall, og det håper jeg dere også får!


- Hva syns dere om skjørtet?

NYTT PÅ BLOGGEN

 • 11.07.2014 kl. 20:41

Har dere sett at jeg har ny header oppe og går? Endelig noe nytt på bloggen, det gjør meg så glad, haha! Jeg føler det er litt sånn som når du har nytt treningstøy og får masse motivasjon til å trene - nå når jeg har ny header blir jeg enda mer motivert til å blogge. Skal endre på mer på bloggen også, og kanskje det blir flere endringer på headeren, men det får jeg ta når helgen er over. Nå er jeg nemlig i Ørsta hos mormor og morfar, så da blir det naturligvis ikke brukt så mye tid på bloggen. Jeg tenkte iallefall jeg kunne vise et par bilder til fra onsdag, jeg har jo egentlig ganske mange:Nå må jeg se resten av Aafk-kampen på TV sammen med mormor og morfar, og ikke lenge etter det tror jeg nesten jeg bare må legge meg. Jeg har gått rundt på autopilot i hele dag etter å ha fått så lite som tre timer søvn i natt. Altså jeg skjønner ikke hva kroppen min prøvde på, for å våkne klokka 4 på natta og ikke få sove igjen er jeg ikke sææærlig glad for. Spesielt med tanke på at jeg begynte på jobb klokka 8 og at jeg skulle kjøre i 1,5 time... Det gikk jo fint, men nå vet jeg virkelig ikke hvor mye lenger jeg holder ut denne dagen. Velvel, nå er det helg og jeg skal sooooove så lenge jeg vil i morgen ♥


- Hva syns dere om headeren forresten?

BEHIND THE SCENES

 • 10.07.2014 kl. 22:17
Litt behind the scenes bilder fra igår, vi fikk nemlig "publikum" under shooten, hehe. Blir så fascinert hver gang det er cruiseskip i byen, jeg har sååå lyst inn på skipet og se! Jeg er vel ikke den eneste? Synd det ikke er lov, jeg kunne godt tenkt meg en liten tour der inne, kan tenke meg det ser fantastisk ut! Shooten gikk iallefall bra, så nå skal jeg jobbe litt med bildene som dere får se snart. Det var forresten Sara som fotograferte, hun er min "go to" fotograf om jeg trenger bilder, hehe.


Kroppen min er helt død nå, det tar virkelig på med jobb nesten hele dagen. Jeg må få meg en god natts søvn hvertfall, for det plutselig jobb på meg i morgen tidlig også. Etter jobb i morgen drar jeg til mormor og morfar der jeg skal være i helgen, gleder meg veldig til det! Når jeg først har fri noen dager vil jeg benytte tiden best mulig, det er noe jeg tenker mer over nå før jeg drar til New York, jeg vil jo tilbringe mest mulig tid med familie og venner. Jeg kom forresten på nå at det ikke ble noen "throwback thursday" i dag, siden jeg rett og slett ikke har hatt tid, så da får det heller vente til neste uke igjen!


- Hva har dere gjort i dag?

THE PERFECT DAY OFF

 • 09.07.2014 kl. 17:08Okei wow er jeg i Syden eller i Ålesund? Det er sååå varmt i dag, og det virker som om det er sånn i resten av landet også? Vi er heldige, for norsk sommer er jo noe av det beste som fins! Jeg nyter iallefall denne dagen og det håper jeg dere også gjør! Resten av dagen er fylt av koselige planer, som blant annet grilling og noe annet som er i forbindelse med bloggen, hehe. Forhåpentligvis blir det bra og dere får se det på bloggen i løpet av noen dager. Det er egentlig ikke særlig spennende haha, men det er noe som er på tide å endre på bloggen!


Nå må jeg fikse meg litt før jeg faktisk skal på hattejakt! Har en endeløs jakt på den perfekte hatten og jeg håper virkelig jeg finner den snart. Om dere har tips til butikker som har fine, svarte hatter, vær så snill si ifra!


- Hva er deres planer i dag?

ENJOYING THE LAST OF THE SUN

 • 08.07.2014 kl. 22:51
Fun fact: Var bare ute for å ta bilder, ikke for å nyte solen wink


Det har visstnok vært veldig fint vær ute i dag, men det vet jeg egentlig ikke mye om siden jeg har vært inne på jobb i hele dag. Jaja hva kan man si, haha. Jeg jobber jo ikke så mye denne uken, så jeg får nok flere sjanser til å nyte solen. Dagen har heldigvis gått veldig fort, og jeg kan egentlig ikke tro at klokken nesten er 11 på kvelden nå, kom jeg ikke nettopp hjem fra jobb? I morgen har jeg iallefall fri og DA dere, da skal jeg være produktiv og få gjort alt som står på planen! Det føles sikkert ut som om det er mer enn det er, men det blir veldig godt å få det gjort.


- Har dere hatt fint vær i dag?

PIZZA IS ALWAYS A GOOD IDEA

 • 07.07.2014 kl. 23:20

God kveld ♥ I dag hadde jeg egentlig en skikkelig god plan om å ta antrekksbilder osv ute, men så våknet jeg litt for sent og så pøsregnet det ute. Det var med andre ord bare ikke meant to be, enkelte dager går det rett og slett ikke. Så takk for det værguder! Dårlig vær gjør nemlig at å ligge inne på sofaen og se på TV og videoer på Youtube blir veldig mye mer fristende. Derfor ble hele dagen forskjøvet veldig langt frem og jeg har egentlig ikke gjort noe av det jeg skulle. Dere forstår, ikke sant? Grått vær er ikke så sykt motiverende. Derfor er det sikkert like greit at jeg skal jobbe i hele morgen, så får jeg iallefall noe ut av dagen. Men antrekksbilder kommer det mer av fremover altså, jeg må bare tvinge meg selv opp av sofaen litt. Ok, nå høres jeg ut som verdens lateste person, men når man har jobbet hver dag og plutselig har litt fri, så er det deilig å kunne tilbringe litt tid på sofaen også? Vi sier det sånn, men den tiden er over nå!

Vel, nå har Caroline flyttet inn for uken, og i dag ble det pitapizza til middag - for pizza er jo alltid en god idé! Vi brukte faktisk såå lang tid på butikken for å finne ut hva vi skulle spise utenom nachos og taco, for det er liksom standardene, så denne uken skal vi tenke litt utenfor boksen. For pizza er jo så langt utenfor boksen liksom, hehe. Men vi ble iallefall mette og det er jo det viktigste! Nå skal vi sette på Monsteruniverset, har faktisk hatt lyst til å se den filmen siden den kom ut, det er jo barndommen!


Please si at dere også blir litt late når været er grått?

EN FORFRISKENDE START PÅ DAGEN

 • 06.07.2014 kl. 14:11


Enten man våkner opp uthvilt og våken etter en god natts søvn eller ikke fullt så uthvilt etter gårsdagens festligheter, er det uansett noe med søndager som er litt... trettende? Dere skjønner hva jeg mener, ikke sant? Man er liksom bare litt sløv og det som frister mest er å ligge på sofaen hele dagen, spesielt om været er grått ute. I dag bestemte jeg meg for at, til tross for at jeg våknet opp uthvilt, trengte jeg en liten oppkvikker etter uken som har gått. Da er det SÅ godt med iskaldt vann med lime eller andre forfriskende frukter/bær oppi. Det føles virkelig så deilig for kroppen, og jeg kan tenke meg at å starte hver dag på denne måten ikke er til å klage på.


- Har dere prøvd dette? Do it asap!

MY NEW FAVORITE

 • 05.07.2014 kl. 21:58Dere som bor i Oslo eller i nærheten - ANER dere hvor heldige dere er som har denne fantastiske butikken tilgjengelig? Jeg har aldri sett noe så perfekt før og det er faktisk ikke en overdrivelse. Jeg så ikke ett eneste plagg som jeg tenkte var stygt eller jeg ikke kunne tenkt meg å bruke, det er jo ikke normalt? Er butikken skapt for meg liksom - er det himmelen? Jeg tror faktisk det, for hjertet mitt var i sorg da jeg kun kom ut av butikken med ett plagg fordi jeg faktisk ikke kan bruke mer penger. Som en trøst er Brandy Melville heldigvis en veldig vanlig butikk i USA, og også mye billigere.


Butikken ligger i slutten av Bogstadveien, det vil si om du kommer fra retning Majorstua. Du vil definitivt ikke angre, selvom lommeboka di kanskje vil det... Skulle jo nesten trodd, med all positiviteten i dette innlegget, at det er sponset. Haha - I WISH! Jeg er nok rett og slett bare håpløst forelsket...


- Har dere sjekket ut butikken?

HAPPY 4TH

 • 04.07.2014 kl. 22:10


Woho - happy 4th of July! Ikke at vi merker så mye av det her i Norge, bortsett fra på sosiale medier. Føler bare det er en liten plikt å være litt engasjert med tanke på at det snart blir "hjem"landet mitt, hehe. Iallefall for noen år! Beklager for nok et sent innlegg forresten, det er jo litt kjipt av meg egentlig, men jeg får det liksom ikke til noe tidligere. Jeg er på jobb hele dagen, og så blir det gjerne New York-snakk/planlegging etter det, og plutselig er dagen nesten over. Men etter i morgen har jeg fri noen dager, og jeg har endel fri fremover, så da skal det bli andre boller! Høres det bra ut? Blir hvertfall skjerpings fra meg!


- Noen som fortsatt er hjemme eller er alle på ferie? Syns jeg ser feriebilder overalt - lucky you!

THROWBACK THURSDAY: WAY BACK IN TIME

 • 03.07.2014 kl. 21:09


Er det virkelig torsdag allerede? Føler jeg nettopp satt og skrev det forrige tbt-innlegget, men så er det plutselig en hel uke siden! Vel, denne uken er det en skikkelig throwback - til mine tidligere år da jeg var rundt 6-7-8 år gammel. Stilen var på topp da som dere ser, med den hatten og ikke minst den rosa pelsjakka. Slager!

MORE FROM OSLO

 • 02.07.2014 kl. 23:11

God kveld ♥ Veldig sen blogging i dag, men jeg hadde senvakt på jobb idag, og har hatt litt ting å ordne både før og etter det. Sånn er det bare avogtil, men vi overlever uansett, hehe. Det var veldig godt å komme hjem igår kveld, og da jeg våknet etter ti timer søvn idag var jeg fortsatt veldig sliten. Dagen har derfor vært litt lang, men slik er det jo bare enkelte dager. Nå gleder jeg meg iallefall veldig mye til å finne senga, så det blir nok ikke sent i kveld.


Her er det siste av bildene fra Oslo, jeg hadde bare med telefonen så noe super kvalitet er det ikke, men det funker jo til en viss grad, gjør det ikke?


Vi bodde på Thon Hotel Cecil, helt sentralt ved Karl Johan og Aker Brygge - perfekt på denne turen! Kom jo oss nesten overalt dit vi skulle ved å gå. Forsåvidt ved å bruke litt lenger tid enn nødvendig, på grunn av vår *kremt* retningssans... To jenter alene på tur i Oslo, just saying! Men det gikk jo helt fint, og vi koste oss kjempemye.


Merker jeg savner Oslo litt allerede, jeg var ikke heelt klar for å komme tilbake til hverdagen! Men nå er det stort sett jobbing resten av sommeren som står for tur, det må til det også. Jeg har ett innlegg til om Oslo, men det får komme etter litt normalblogging igjen. Noe må vi jo spare også - det handler om en av favorittene mine fra Osloturen ♥

 

HEADING HOME

 • 01.07.2014 kl. 21:40Hei dere! Nå sitter vi på Gardermoen etter en lang dag i Oslo. Vi har hatt hele denne dagen fri for planer, så vi var egentlig litt usikker på hva vi skulle finne på, men vi fikk jo tiden til å gå. Har endel flere bilder å vise osv, men det får vente til i morgen! Litt keitete å laste opp fra mobilen. Som dere kanskje ser var vi en tur på Aker Brygge og Tjuvholmen, og vi spiste middag på Olivia, som hadde veldig god mat! Været har vært ganske blandet, men når vi gikk bortover Tjuvholmen skinte sola, og det var SÅ fint og varmt! Virkelig Oslo på sitt beste.

Nå tror jeg snart vi skal gå å finne gaten vår, og kanskje noe smått å spise siden det er noen timer siden vi spiste sist. Håper dere har hatt en fiin dag, noen av dere er kanskje på ferie nå også? Lucky you!

- Hva har dere gjort i dag?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no