NOTHING.

 • 30.07.2012 kl. 21:13FESTIVALSTEMNING

 • 29.07.2012 kl. 22:42

Da var det vel kanskje på tide med en oppdatering fra meg? Skal ikke komme med noen unnskyldning, for jeg har ingen. Har ikke gjort så mye de siste dagene, annet enn å se New Girl. Hele sesongen... Men jeg har også vært på kino med Benedikte, som jeg ikke hadde sett på år og dag, og vi så Magic Mike. Veldig bra film, hvertfall for oss jenter! Og i går var den årlige Sommerfesten på Giske, som er en festival som arrangeres på en av øyene utenfor Ålesund. Mange bra artister der og god stemning! Der var for eksempel artister som Sondre Lerche, Jonas Alaska, Jahn Teigen, Karpe Diem, Sivert Høyem, Gabrielle osv. Favorittene var nok Sondre Lerche♥♥ og Jahn Teigen, for et liv det var i han!! Fikk ikke med meg Karpe Diem og Sivert Høyem da, siden vi dro hjem før de kom på scenen. Det pøsregnet og vi var klissvåte, så da dro vi etter Sondre Lerche hadde spilt! Her er noen bilder (skulle gjerne tatt flere av artistene osv, men så regnet det jo så mye):


Mikhael Paskalev og Jonas Alaska!
De ovenfor er Team Me! Trodde først at jeg ikke hadde hørt de før, men så fant jeg ut etter hvert at jeg faktisk hadde hørt noen av sangene deres. Den mest kjente er nok denne:

Den heter Show Me, og jeg har hvertfall hørt den har blitt spilt veldig mye på radioen. 

Emte og jeg, og et par venner av henne, var frivillige på barneaktivitetene der, haha. Var ikke så ille da, gjorde egentlig ikke så mye. Senere møtte vi Andrea, Malin og Maria der og så på artistene osv. Var også litt på kjendisjakt, haha, men vi så ikke så mange på selve festivalområdet da, men Emte og jeg tok bilde med Jonas Alaska (som jeg ikke legger ut her siden det ikke ble så vellykket, haha). Men det var en veldig vellykket festival, nok en gang! Nå er det Jugendfest neste, som er om noen uker, og det gleder jeg meg veldig til! Elsker festivaler ♥

- Har dere vært på noen festivaler i år?

DAG 365

 • 23.07.2012 kl. 21:51


Oi, jeg er faktisk ferdig. Jeg har forsåvidt brukt nesten to år på et prosjekt som skulle ta ett. Men jeg bestemte meg før jeg startet at jeg ikke skulle stresse med dette. Selvfølgelig skulle jeg gjøre mitt beste for å legge ut hver dag, men det fikk jeg ikke mulighet til. Men jeg er veldig stolt over meg selv som faktisk har fullført dette, selv om det noen ganger har vært fristende å ikke gjøre det. Så, Prosjekt 365; Takk for meg!

- Hva syns dere om bildet?

WANTS RIGHT NOW

 • 22.07.2012 kl. 23:35

Wants

 

Wants by malindh featuring genuine leather handbags
Har ikke lyst på shorts fra Runwaydreamz altså ;);) Neida, men jeg har funnet frem en del fine ting jeg ikke hadde hatt noe imot å eie! Spesielt vesken, bare i svart da ♥
- Noe av det ovenfor du kunne tenkt deg?

DAG 364

 • 22.07.2012 kl. 20:46


Har jo vært på jobb i dag og, derfor sen blogging. Vi alle vet jo hvilken dag dette er, og jeg velger å ikke skrive så mye om det, annet enn at varme tanker går til alle ofre, pårørende og etterlatte. ♥

- Hva gjør dere i dag?

DAG 363

 • 21.07.2012 kl. 19:06


Har vært på jobb i dag, og i kveld får jeg besøk, så da blir dette det eneste innlegget i dag. Håper alle har en fin lørdag, så snakkes vi i morgen ♥

- Hva syns dere om bildet?

SO MUCH TO DO

 • 20.07.2012 kl. 21:51


Har hatt veldig mye å gjøre i dag ;) som dere ser...

DAG 362

 • 20.07.2012 kl. 16:13

COULD THERE BE A POSSIBILITY

 • 19.07.2012 kl. 23:16
"I morgen skal jeg nok få til mer" haha yeah right. Ble visst ikke det... Jeg har jo ikke gjort noe heller, så jeg har ingen unnskyldninger. Vet ikke hvor dagen ble av engang, den har bare... gått? Jaja, får håpe morgendagen blir bedre!

- Hva har dere gjort i dag?

WHAT TO EXPECT WHEN YOU'RE EXPECTING

 • 18.07.2012 kl. 19:37

Bildet er herfra.

Så jo som sagt denne filmen i går, og den var bra! Sier vel seg selv litt hva den handler om, dere ser det hvertfall på bildet. Den var både komisk og litt rørende av og til, og jeg likte den veldig godt! Kan se trailer blant annet her, om dere synes den ser interessant ut. Den har også mange kjente skuespillere i den som Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Chace Crawford (Nate fra Gossip Girl), Anna Kendrick (Twilight) osv. 

Nå drar jeg ut og møter noen venner, så dette blir nok eneste innlegget i dag. I morgen skal jeg nok få til mer, og da skal jeg få kommentert tilbake til alle sammen også. 

- Hvilken film så dere sist på kino?

KINO

 • 17.07.2012 kl. 19:46


Hei dere! Nå drar jeg snart på kino med Andrea, Mariell og Diana for å se What to Expect When You're Expecting, syns den virker bra og har mange skuespillere som jeg liker, så det gleder jeg meg til! Har funnet ut at jeg skal skrive mer om det jeg gjør på om dagene, for det er jeg altfor dårlig til. Det spørs jo selvfølgelig om jeg faktisk gjør noe da, for i dag og i går har jeg ikke gjort noe som helst. 

Vet ikke når jeg kommer hjem i kveld, så da blir sikkert dette det eneste innlegget i dag. I morgen skal jeg jobbe, men blogger når jeg kommer hjem. Ha en fin kveld, alle sammen ♥

- Har dere sett What to Expect When You're Expecting?

NYTT DESIGN

 • 16.07.2012 kl. 23:45

Før:

Etter:Har satt inn et gratisdesign fra fotoogwebdesign.blogg.no, rett og slett fordi jeg var så lei av mitt forrige at jeg måtte ha et nytt med en gang. Så dette er midlertidig (spørs hvor midlertidig, hehe), til jeg får laget meg mitt eget. Og headeren ble litt dratt ut, så det skal jeg få fikset snart.

Men jeg har et spørsmål til dere: er det noen som vet hvordan jeg kan få resten av sidemenyen opp ved siden av innleggene, istedenfor under? Den bare ble sånn når jeg satt det inn, og jeg klarer ikke finne ut hvordan jeg får den på plass på siden igjen... Noen som kan hjelpe meg?

- Hva syns dere om designet da? 
- Noen som kan hjelpe meg med det ovenfor?

MER FRA PARADIS

 • 16.07.2012 kl. 17:42

Har jo noen flere bilder å vise dere fra Tyrkia, så her er de:


Vet jeg kommer til å få spørsmål om dette, siden jeg er vant med å få det sånn ca gjennom hele livet mitt: det jeg har på magen er et fødselsmerke.Standard frokost nesten hver dag: toast, stekt egg og pannekaker. Pluss ferskpresset appelsinjuice til. Ah. 

Vet jeg har sagt det mye, men jeg savner det sånn at det burde ikke gå an... Vet ikke hvor mange flere bilder jeg kommer til å legge ut, men det blir hvertfall ett innlegg til med bilder fra iPhonen osv :)

- Har dere reist noen plass hittil i ferien, eller kanskje skal senere?

MÅNEDEN SOM GIKK - JUNI

 • 12.07.2012 kl. 20:57

Juni var en fin måned med Stellas første bursdag, Justin kom ut med nytt album, det ble sommerferie, og måneden ble avsluttet i Tyrkia. 

- Hvordan var deres juni-måned?

DAG 361

 • 11.07.2012 kl. 23:36


Sykt spennende bilde wohoo. Kanskje på tide å begynne å tenke på hva mitt siste bilde skal være...

HOTELLET VÅRT

 • 11.07.2012 kl. 21:32

Tok mange bilder rundt hotellet vi bodde på i Tyrkia sånn at dere kunne få se! Det var helt fantastisk der, og jeg tror det er det beste hotellet jeg noen gang har bodd på. Det var jo All Inclusive, så vi fikk jo gå og forsyne oss av alt mulig hele tiden. Åhhh, som jeg lengter tilbake!! Dette var rommet vi bodde på:Satt alltid med Macen i gangen fordi det var best nett der, haha. De gangene jeg faktisk hadde nett da...

Var veldig gult lys på badet, derfor ble ikke bildet spesielt bra...

Her var litt rundt omkring rundt hotellet:
Sukk...
Noen av bildene er forresten litt overeksponerte, fordi det var veldig sterkt lys ute pga. solen. Hotellet het forresten Saturn Palace Hotel og ligger litt utenfor Antalya. Har fått noen spørsmål om dette :)

- Hva syns dere?

JC SPIKE

 • 10.07.2012 kl. 19:40

Ah, endelig mine ♥♥ Hva syns dere om de?

DAG 360

 • 09.07.2012 kl. 19:43

FUN IN THE SUN

 • 08.07.2012 kl. 21:20Long time, no see! Slet sånn med nettet på Macen den siste uken at jeg ikke fikk blogget noe, internetten var jo som sagt veldig ustabil på hotellet, så dette innlegget skulle egentlig komme for, ganske nøyaktig, en uke siden. Men nå er jeg hjemme, kom hjem i dag tidlig. Kjenner jeg savner Tyrkia utrolig mye allerede.. Det er jo selvfølgelig deilig å komme hjem også, men jeg lengter sånn tilbake! Var så mange herlige folk der, hotellet var utrolig bra, og så må vi jo ikke glemme at det faktisk er sommer der da, i motsetning til hva det er her. Kom hjem til regn og 10 grader, trenger jeg si mer? Men jeg skal slutte å klage, det hadde jo vært verre hvis jeg faktisk hadde lyst hjem og ikke likte meg der. 

Nå har jeg hvertfall masse å blogge om fremover! Har tatt mange bilder, blant annet en del rundt omkring på hotellet sånn at dere skal få se, men så har jeg også en del andre innlegg planlagt, så det blir ikke bare Tyrkia-innlegg! Høres det bra ut?

- Hva syns dere om bildene?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no