OSLO

 • 30.06.2014 kl. 17:40

Hei fra Oslo! Nå sitter to slitne sjeler på hotellrommet og lader oss opp til å komme oss ut igjen. Vi har vært på farten hele dag og brukt retningssansen vår (det vil si gps'en) flittig. Vi tok fly klokken 7 i dag tidlig, så nå kjenner jeg virkelig at jeg sto opp tidlig i dag, men sovingen får bare vente til i kveld. Etter vi hadde sjekket inn på hotellet dro vi rett til den amerikanske ambassaden for visum-intervju, før vi spiste lunsj på Friday's. Etter det kikket vi rundt litt i butikker, før jeg var i et spennende møte, og så har vi kikket enda mer i butikker. Rekker ikke skrive så mye mer akkurat nå, men har noen bilder fra dagen:Vi klarte selvfølgelig, med den som nevnt gode retningssansen vår, å ta t-banen feil vei også, haha er det mulig.

Vel, nå får vi komme oss videre. Kos dere videre denne mandagskvelden!

- Har dere hatt en fin start på uken?

SUNDAY SNAPS

 • 29.06.2014 kl. 19:17Hei dere! Har dere en fin søndag hittil? Nå er den vel egentlig snart over, og jeg har ikke vært såå effektiv som jeg hadde planlagt. Men det viktigste er at jeg får gjort det jeg skulle før jeg drar i morgen, og det går jo fint. Det jeg skal i Oslo er forresten New York-relaterte ting, som jeg kan skrive mer om senere når jeg skriver om hele denne prosessen. Jeg skal altså være i Oslo frem til tirsdagskveld, og jeg tenker mobilblogging får holde når jeg er der. Jeg drar til Oslo sammen med Vilde, så hun kommer snart bort og så tar vi fly tidlig i morgen. Det kan bli interessant å skulle stå opp så tidlig, men det må vel bare til. Jeg gleder meg iallefall til å få et par dager i hovedstaden, det er jo tross alt den eneste lille miniferien jeg får nå i sommer og før jeg drar. Jeg regner det som en liten miniferie siden vi skal bo på hotell osv og siden det er den eneste reisen i sommer, så da bare kaller jeg det ferie, hehe.


Senere i sommer kommer jeg sikkert til å ha en spørsmålsrunde angående New York og prosessen osv, og kanskje også en generell spørsmålsrunde siden det sikkert er snart to år siden jeg har hatt det. Jeg tenker iallefall det kan være greit å ha en om New York siden dere kanskje har noe spørsmål om feks søknadsprosessen, hvorfor jeg vil studere der og hva jeg skal studere. Men det får vi ta senere, sommeren er lang!


- Hva har dere gjort i dag?

SUMMER MAKEUP ESSENTIALS

 • 28.06.2014 kl. 21:25

Endelig lørdagskveld - tilbragt i sofakroken med godis ved siden av. De fleste av dere er vel ute og er sosial nå? Jeg for min del måtte bare prioritere meg selv i kveld, jeg er sliten etter uken, og en lang, god natts søvn er veldig etterlengtet. I morgen har jeg endel å gjøre før jeg drar til Oslo tidlig mandags morgen, så da trenger jeg å være opplagt. Egentlig er det nok ikke såå mye å gjøre, men jeg føler det er det, og da blir jeg litt stresset. Men jeg har jo hele morgendagen på å gjøre meg klar til Oslo, så det kommer til å gå veldig fint.


Vel, til poenget med innlegget, mine favoritter i sommer:

Fra venstre oppe: Soap & Glory 6-in-1 Moisture Lotion, Garnier 5sec Perfect Blur Primer, L'oréal Nude Magique CC cream, L'oréal False Lash Wings, L'oréal Super Liner Blockbuster, Urban Decay Primer Potion i fargen Sin, Kicks blush brush.

Chanel rouge, e.l.f Healthy Glow Bronzing Powder, Marc Jacobs Daisy.


Som nevnt i forrige innlegg er en CC-krem perfekt for sommeren ettersom den er lett, enkel og samtidig dekkende, i tillegg til solfaktoren. Fuktighetskremen, primeren fra Garnier, og mascaraen og eyelineren fra L'oréal er faste følgesvenner uansett årstid - det er produkter jeg virkelig sverger til. Primeren fra Urban Decay er perfekt til sommeren fordi den har en veldig fin farge, så jeg kan fint bruke den alene uten noen annen øyenskygge over. Rouge og solpudder syns jeg er greit å endre på etter årstidene, for til sommeren vil jeg gjerne ha en sommerlig glød i ansiktet som ser naturlig ut. Jeg viser jo ikke rougen på bildene ovenfor, men den er rosa/peach-aktig og veldig fin. Solpudderet fra e.l.f liker jeg veldig godt, og det gir virkelig en glød som navnet tilsier. Parfymen fra Marc Jacobs er så herlig, så det spørs ikke om jeg skaffer den i full size i løpet av fremtiden.


- Bruker dere noen av de samme produktene? Har dere kanskje andre anbefalinger i tillegg?

SOME NEW BUYS

 • 27.06.2014 kl. 21:03


Alt fra Cubus.


Til tross for shoppestopp frem til jeg flytter, er det fortsatt noen ting jeg kan unne meg og noen ting som er nødvendige. Bodyen koster tross alt bare 49 kr fordi den er på salg, og blomsterstrikket og neglelakken kjøpte jeg for en god stund siden, og de er heller ikke akkurat spesielt kostbare. Det står forresten "Like it's 1992" på bodyen, og jeg kommer sikkert til å bruke den i et antrekk snart, så da kan jeg vise den på.


I går kjøpte jeg CC-kremen fra L'oréal, etter å ha sjekket ut ca. alle BB- og CC-kremer vi har. Jeg syns det er skikkelig tungt og et ork å bruke foundation på sommeren, men samtidig vil jeg fortsatt ha noe som jevner ut huden og kan gi litt liv til den. Spesielt siden jeg er så "heldig" å bare få fregner i ansiktet av solen, istedenfor farge. I tillegg har den solfaktor 20, som selvfølgelig er veldig positivt! Jeg testet den iallefall ut i dag og jeg er veldig fornøyd hittil. Apropos det, i morgen kommer det et innlegg om sminken jeg foretrekker i sommer. Jeg synes det er interessant å lese om sånt på andre blogger, så da tenkte jeg det kanskje kunne være greit å skrive et her og.


- Hva syns dere om kjøpene? Noen som har testet ut CC-kremen?

THROWBACK THURSDAY: HALLOWEEN

 • 26.06.2014 kl. 20:31


En throwback til mine cheerleading-dager, det vil si én dag - på Halloween. Halloween er så gøy, alle kan kle seg ut som hva eller hvem de vil, og det settes ingen stopper for kreativiteten! Spent på hvordan Halloween blir i år i Det Store Eplet og hva som blir årets kostyme.


- Hva/hvem var dere kledd ut som på Halloween i fjor?

CRAVINGS TAKING OVER

 • 25.06.2014 kl. 20:39

Hei lillelørdag! Nå er vi omtrent halvveis i uken allerede, det er vel ikke bare jeg som syns tiden går fort? Hvis hver uke blir sånn er jeg jo straks i New York, hjelp! Jaja, akkurat nå er det iallefall fortsatt tre måneder til, så jeg har jo en stund igjen her hjemme. Men dette var forsåvidt ikke poenget med dette innlegget. Du vet når du er på jobb eller skole eller noe og plutselig kommer på noe sykt godt du har lyst på, enten det er godteri eller biff eller is eller noe sånt? Vel, det skjedde med meg i dag, og dere vet vel at det gjerne sitter i hodet ditt resten av dagen og du vet det ikke forsvinner før du skaffer det. I dag var det nemlig sjokoladedekte jordbær som satt fast i hodet mitt sikkert halve dagen på jobb, men nå er jeg veldig fornøyd! Jordbær, blåbær, banan og smeltet sjokolade er virkelig noe av det beste jeg får, og i det minste er ikke ALT usunt, det er jo mye bedre enn godteri!
Vel, jeg har nettopp skrevet et innlegg om matcravings... Kanskje på tide at jeg faktisk begynner å gjøre noe spennende i hverdagen sånn at jeg har mer spennende ting å blogge om også? Hvis det hjelper skal jeg til Oslo på mandag da, så da blir det nok litt mer varierende blogging enn "i dag har jeg vært på jobb, så dro jeg hjem og sov resten av dagen". Etter det får jeg bare prøve å variere bloggingen frem til jeg flytter, for DA blir det myyye mer spennende blogging! Det kribler i magen når jeg tenker på det, hvis jeg mangler inspirasjon kan jeg faktisk bare gå en tur i Central Park, dra til Brooklyn Bridge og se bort på byen, eller finne nye, koselige områder. Åååh, det kommer nok ikke til å gå opp for meg at jeg skal bo der før jeg faktisk er der. ♥


- Fortell meg at jeg ikke er den eneste som får sånne plutselig cravings som ikke går bort?

"RENEWING" MY HAIR

 • 24.06.2014 kl. 18:38

Det ble en litt ufrivillig bloggfri dag igår, jeg fikk nemlig skikkelig hodepine på jobb og den fortsatte resten av dagen. Ikke så gøy akkurat, vet ikke om jeg var underernært eller hva det var, men det er iallefall over idag.


I dag var jeg jo endelig hos frisøren igjen! Ovenfor ser dere en liten del av salongen til Hair Fashion, elsker detaljene. Det var iallefall veldig deilig å få frisket opp håret igjen, nå er brunfargen riktig igjen, og jeg har også mer blondt i håret - akkurat sånn jeg vil ha det! Lurer litt på hva jeg skal gjøre med frisør i New York, jeg skulle jo helst bare hatt med meg frisøren jeg har nå, haha. Nedenfor ser dere hvertfall hvordan håret mitt ser ut nå:Har ikke det beste fotolyset i dag, måtte plassere meg i skyggen pga. sterk sol. Men dere ser håret mitt greit nok iallefall. Jeg skulle egentlig ta bilder til ny header også, men det får vente til en dag med litt bedre lys ute.

- Hva syns dere?

SUNDAY

 • 22.06.2014 kl. 16:45
God søndag! Jeg elsker denne dagen, mye fordi vi ikke trenger noen unnskyldning for å gjøre absolutt ingenting. Sånne dager trenger vi gjerne på slutten av uka, min dag har hvertfall ikke vært særlig meningsfull hittil. Jeg våknet iallefall helt uthvilt i dag, og siden har jeg egentlig bare sett Gossip Girl. Jeg kom hjem ganske tidlig i går kveld, jeg var ikke særlig gira på å stå ute i kulde og regn og se på bålet, så da de andre dro dit, kjørte jeg heller hjem og så på livestreamen av bålet. Haha ja, det blir streamet hvert år, med tanke på at det er såpass stort.


Nå må jeg ordne meg, vi skal nemlig ut å spise etterpå og endelig feire at vi er ferdig med 13 års skolegang! Jeg har jo vært klar for å feire i to uker nå, men vi lovte hverandre å vente med noe som helst feiring til alle var ferdig, så da tar vi det nå. Gleder meg til god mat og gode venner ♥


- Hva liker dere best å gjøre på søndager?

BARNDOMSMINNE

 • 21.06.2014 kl. 19:25


I dag har jeg spist rabarbra med sukker - snakker vi barndomsminner eller? Husker det var noe av det beste jeg fikk om sommeren da jeg var mindre, rabarbra plukket fra hagen sammen med en skål med sukker som jeg kunne dyppe den i.

Jeg vet egentlig ikke hvor tiden har blitt av i dag, for jeg har faktisk ikke gjort noe særlig, men tiden har gått så fort! Det har vært såå deilig å bare ta det helt med ro uten noen planer, det har vel nesten føltes ut som en søndag. I kveld derimot har jeg planer om å få med meg det store St. Hans-bålet som tennes her hvert år. For fire år siden ble jo det verdensrekord her med verdens høyeste bål, 40 meter høyt. Det er jo ganske kult da! Bare søk opp verdens høyeste bål, så får dere se, hehe.Håper alle får en fiin kveld, hva enn dere skal!

- Hva er deres planer for kvelden?

TGIF

 • 20.06.2014 kl. 20:25

Ah, endelig fredag og helg! En av de beste følelsene, er dere ikke enig? ?? Det var såå deilig å dra fra jobb i dag, det føltes virkelig fortjent ut etter jobbing hver dag denne uken, haha... Menmen, jeg skal jo jobbe i hele sommer, viktig å spare opp penger frem til jeg drar i september!

Ovenfor er bilder av Sara's nye kamera, jeg er såå misunnelig, haha. Trenger virkelig et lite kamera med god kvalitet, sånn at jeg kan ta det med meg overalt. Men det har jeg planlagt å kjøpe med en gang jeg kommer til New York, der er jo det myye billigere! Ser på VG-lista nå, jeg MÅ jo få med meg Cody Simpson, hehe... Kvelden blir tilbragt med Sara, Celine og Caroline - koseliig??

- Flere som ser på VG-lista? Eller gjør dere andre ting?

THROWBACK THURSDAY: INSPIRING

 • 19.06.2014 kl. 22:21Hei dere! I går ble det bloggfri, jeg glemte rett og slett bare av bloggen, haha. Kom på det før jeg la meg, oops. Det går egentlig bare i det samme hver dag denne uken, jobb og så hjem og slappe av. I går kveld var jeg litt sosial også da, så da ble det litt variasjon, haha. Merker det begynner å nærme seg helg nå, jeg er utrolig sliten. 16.00 i morgen er det heldigvis helg, så det blir veldig deilig! Dette har forsåvidt vært en veldig bra uke, jeg har hatt mer ansvar på jobb, noe som har vært veldig kjekt!


Ovenfor er denne ukens "Throwback Thursday" fra august ifjor. Om noen lurer på hvorfor overskriften er "Inspiring" så er det ikke fordi jeg mener antrekket eller noe er det, men fordi det sto på toppen jeg hadde på meg. Jeg liker veldig godt håret mitt der, akkurat nå syns jeg det er litt for lite blondt i håret mitt, naturligvis fordi vi ikke har farget det blonde før, men bare det brune, og det som er nederst på håret blir jo klippet litt av og til. Men jeg skal til frisøren på tirsdag, så da blir det godt å få freshet opp håret igjen!


- Hva gjør dere i disse dager?

FAVS FOR SUMMER

 • 17.06.2014 kl. 13:30Jeg underdriver når jeg sier jeg elsker ballerina-sko til sommeren, de er jo bare perfekte på alle måter. De er lette, raske å ta på, tar lite plass i vesken og ikke minst er de sinnsykt søte. Mine favoritter denne sommeren er disse som jeg kjøpte i London ifjor. Husker ikke hva butikken heter, men det var helt tilfeldig at vi gikk inn på den på veien hjem en kveld, husker jeg. Gleder meg til å bruke de masse ute i sola i sommer. Og forresten, det er ikke et selvbruningskille jeg har på beina, jeg er rett og slett bare brunere på leggene, haha.


- Hva er deres favorittsko til sommeren?

THE BEST WAY TO END THE DAY

 • 16.06.2014 kl. 21:50

Hei dere! Har dere hatt en fin dag? Jeg har tilbrakt store deler av den på jobb, men da klokken slo 4 var det på tide å komme seg hjem, og etter det har jeg tilbrakt kvelden på sofaen med Gossip Girl. Dette var forsåvidt frem til jeg kjente en hodepine komme krypende, så da skrudde jeg av tv-en og satte meg i badekaret med en bok. Alle dager burde slutte slik, for å sette seg ned i badekaret i stillheten og bare å kunne lese og ikke tenke på andre ting - det roer sjela.Jeg burde vel egentlig gjort noe mer produktivt i kveld, men jeg er så sliten etter jobb at det eneste som frister er sofaen. Det er jo ikke bra, men noen av tingene på planen denne uken er å komme tilbake til treningen etter denne lille pausen jeg har hatt. Eksamen og andre ting har stresset meg og da har jeg ikke helt klart å fokusere, men nå har jeg mye mindre å tenke på, så nå er jeg klar for å komme tilbake.


- Har dere hatt en fin mandag?

SUMMER SALE

 • 16.06.2014 kl. 12:00


Ah, ny uke - nye muligheter! Start hver dag med et smil, legg koselige planer for dagene fremover, drikk masse vann, nyt solen når den er fremme og tenk på at du nå har hele sommeren foran deg. Det gjør iallefall meg veldig glad, tanken på at dette bare er begynnelsen av sommeren. Det kommer nok til å gå veldig fort, derfor må vi bare nyte de fine sommerøyeblikkene. Jeg gleder meg sånn til alt som er i vente ♥


Når vi er inne på starten på sommeren: sommersalget hos Cubus startet i dag! Jeg er på jobb nå, men i går fant jeg frem et lite utvalg fra salget som jeg liker veldig godt:


Kule statementsmykker, herlige, løse, stripete t-shirts, cropped gensere/t-shirts og kjempesøte nattkjoler. Dette og mye mer er nå på salg, og det liker vi! Og hehe ja, entusiastisk ansatt her. Vil hvertfall anbefale dere å ta turen innom i dag eller i løpet av de neste dagene, mange kupp å få med seg :)


- Flere tips til hvordan man burde starte dagen/uken? Alltid motiverende å lese!

THE PERFECT SUNDAY OUTFIT

 • 15.06.2014 kl. 20:48


Topp MK&A for Bikbok
Shorts Bikbok
Sko Converse
Klokke Bulova


Når jeg tenker på søndagsantrekk er det ord som chill, enkelt og komfortabelt som dukker opp i hodet mitt. Jeg bruker egentlig aldri caps, men kommer definitivt til å begynne å bruke det fremover. Det er så kult og kan gjør mye med et antrekk. Fant capsen i garderobeskapet i gangen, så jeg aner ikke hvor den er fra, men den var enkel og hvit, så jeg tok den jeg!


- Hva syns dere?

GIRLS NIGHT IN

 • 15.06.2014 kl. 17:12

I går hadde jeg en rolig kveld hjemme som var såå deilig etter disse dagene på jobb. Først kom Caroline og vi handlet inn god frukt og bær, og såklart sjokolade. Den kombinasjonen er virkelig det beste som fins! Litt godis handlet vi også, det hører til på en lørdag, som vi så fint lærte når vi var små. Etter hvert kom Sara også og vi hadde en liten tur til memory lane hvor vi så "gamle" filmer. Iallefall filmer som er noen år gamle nå, såå koselig!


I dag lader jeg opp til en ny uke med mye jobbing, men nå er det slutt på avslapping for nå må jeg sette igang og ordne meg. Jeg skrev jo i forrige innlegg at jeg skulle jobbe mye med bloggen denne helgen, så da må jeg bare sette igang nå.


- Hva gjør dere denne søndagen?

FRIDAY FRIDAY FRIDAY FRIDAY

 • 13.06.2014 kl. 23:03


Noen som i det hele tatt skjønte at overskriften skulle være entusiastisk? Det var et forsøk iallefall! Man kan jo ikke la være å være glad på en fredag, nå har vi jo hele helgen foran oss! Jeg tilbrakte jo første halvdelen av dagen på jobb, og jeg merker virkelig nå at dagen min startet litt over halv 6 i dag. LITT tidlig kan man si, men jeg døde jo ikke akkurat av det, hehe. I morgen er det også tidlig opp på jobb, men ikke like ille heldigvis.


Har planer om å jobbe mye med bloggen i helgen også, mest på søndag blir det nok. Det har vært mye jobbing (på Cubus altså) denne uken og det blir det neste uke også, derfor vil jeg forberede bloggen på det også. Jeg har virkelig gått inn for å komme tilbake i bloggrutiner nå, jeg liker jo å drive på med dette. Jeg prøver fortsatt å finne ut hva bloggen min skal handle mest om, men jeg tror nok det blir størst fokus på moterelaterte innlegg, med litt hverdagslige ting innimellom. Det vil nok spesielt være en god blanding av dette når jeg kommer til New York, men det tror jeg blir bra!


- Hva er deres helgeplaner?

THROWBACK THURSDAY

 • 12.06.2014 kl. 21:33


Hei fra sofakroken! Kom hjem fra jobb for en liten stund siden, sååå deilig å endelig være hjemme. Dagen har forsåvidt gått veldig fort siden tilbud vil si ganske stor pågang fra kunder, hehe. Nå må jeg bare slappe av mens jeg kan, i morgen begynner jeg nemlig på jobb 07.00! Mye som skal gjøres, så da blir det sånn denne gangen. Kan bli interessant å stå opp så tidlig når det er lenge siden sist, men jeg blir hvertfall ferdig tidlig på jobb, og det syns jeg er veldig deilig.


Siden det er torsdag tenkte jeg det kunne passe med en liten "Throwback Thursday", dette er vel fra oktober ifjor tror jeg. Hvis det er interesse for det kan jeg kanskje prøve å få det til hver uke, det er jo litt gøy å se tilbake? Spesielt for nye lesere tenker jeg! 


- Har dere hatt en fin dag?

INSTALATELY #9

 • 12.06.2014 kl. 12:00

Happy torsdag! For øyeblikket er jeg nok en gang på jobb, og tidsinnstillingen på innlegg er virkelig hellig i disse dager. I dag er det Big Smile Day på Cubus over hele landet og derfor har vi -30% på alle ordinære varer, bortsett fra kosmetikk som er -20%. Dette er vel noe å smile stort for vel? I dag er med andre ord virkelig dagen for å ta sommerhandelen!


Med mitt bloggfravær den siste tiden, eller de siste månedene blir vel riktig å si, har det ikke blitt så mange oppdateringer fra Instagram. Jeg syns det er veldig greit med en samling av instamoments den siste tiden, så får jo de som eventuelt ikke er på Instagram også se hva som blir lagt ut! Her er iallefall et knippe fra Instagram de siste ukene/månedene (noen bilder er litt eldre enn noen uker):

1. Et enkelt antrekk en lørdagskveld. Elsker bodyen fra Angelica Blick for Bikbok!
2. Trenger jeg egentlig si noe? Friskis, sol og varme - JA.
3. Et aldri så lite gladselfie dagen jeg endelig var ferdig med 13 års skolegang.


4. Nedtelling til skolestart litt etter jeg fikk beskjed om at jeg hadde kommet inn. I dag er det faktisk bare 109 dager igjen til skolestart, tiden går SÅ fort!
5. Et av favorittantrekkene i sommer, så mye blått og sommerlig!
6. Har dere sett noe så søtt og artig? Ville nesten ikke å spise den, men den smakte veldig godt da da jeg endelig kom meg så langt!


7. Natt til 1. mai, rett før kolonnekjøring til dit vi skulle være. Dette bildet gjør meg så glad, det bare skriker stemning og glede for tiden vi hadde foran oss!
8. Videre glede i russetiden, forsåvidt rett før jeg ble syk og endte opp med å ligge halve russetiden. Jaja, sånn går det!
9. Russetoget! Vi videreførte tradisjon med å vinne best i toget blant russen i Ålesund og det var så gøy! Vi bare danset og sang hele veien, og til tross for at vi var slitne og trøtte, stoppet vi ikke.


Jeg har jo ikke fortalt så mye om russetiden, og det er egentlig ikke så mye å fortelle heller. MEN, til tross for at jeg aldri har vært sykt gira på russetida, så angrer jeg selvfølgelig ikke på at jeg ble med, og vi har gjort så mye gøy! Det er virkelig en tid jeg kommer til å huske, til tross for sykdom og å være drittlei av den røde buksa mot slutten. Det positive veier uansett mer enn nok opp for det negative, det er det ingen tvil om!


10. På vei til Trondheim for et par måneder siden. Var der i et par dager og det er virkelig en koselig by!
11. Stella var i fotohumør og vi gjenskapte bildet av oss fra et par år siden (?). For noen dager siden fylte hun tre år, sykt hvor fort tiden går. Noen som leste bloggen min da hun ble født og jeg ble stolt storesøster?
12. For et par måneder siden sammen med verdens beste venninner. Hva skulle jeg gjort uten disse tre i livet mitt? ♥

Om dere vil følge meg og se flere bilder fra Instagram er det bare å søke opp Malindh!


- Hva er din Instagram? Syns det er så kjekt å gå gjennom nye Instagram-profiler og finne flere å følge. Får aldri nok!

BBQ, SUMMER AND GOOD FRIENDS

 • 11.06.2014 kl. 19:36

... Det er en god kombinasjon, er dere ikke enig?
Kvelden igår var ikke annet enn bra! Vi var neeesten hele klassen, manglet noen få, og vi bare grillet, snakket og koste oss. Vi hadde masse god mat og drikke, noen holdt taler og vi hadde noen små leker. Ganske sykt å tenke på at vi bare har kjent hverandre ett skoleår, føles ut som mye lenger! Dette er virkelig den beste klassen jeg har gått i, bare god stemning hele veien og vi som sitter igjen på slutten av året har blitt til en skikkelig go'gjeng. Trist at vi nå skal skilles og alle skal forskjellige ting rundt om i verden, men sånn er det jo bare. Et kapittel er avsluttet, og et nytt, spennende er på vei. Jeg kan jo ikke akkurat si at jeg ikke gleder meg til det nye kapittelet!


- Hva gjorde dere i går?

GÅRSDAGENS ANTREKK

 • 11.06.2014 kl. 14:30


Blomsterkrans Cubus
Kjole Bik Bok
Ballerinas Ukjent butikk i London


Dette var altså gårsdagens antrekk. Et lett, enkelt og samtidig sommerlig antrekk som jeg først hadde på jobb og deretter på kvelden når det var avslutningsfest med klassen. Maxikjoler er virkelig et perfekt sommerplagg, for hvis det blir kjølig, som det ofte blir på kvelden, er det bare å slenge over en genser eller cardigan. Det gjorde jeg i går kveld da vi satt ute hele kvelden. Det var likevel veldig varmt for å være Ålesund, så det gikk fint an å sitte ute. Bilder fra klassefesten kommer forresten i kveld, akkurat nå er jeg på jobb, så dette er et forhåndsskrevet innlegg.


Ha en fiin dag, alle!


- Hva syns dere om antrekket?

WITH FLOWERS IN MY HAIR

 • 10.06.2014 kl. 13:58En liten sniktitt på dagens antrekk, elsker blomsterkranser! Denne er fra Cubus og den er så søt. Passer bra å bruke den i dag når sommerværet er kommet for fullt. Jeg har ligget litt ute i solen, men nå drar jeg snart på jobb der jeg blir til i kveld. Etter det er det duket for avslutning med klassen, det blir utrolig koselig! Får se om jeg rekker å legge ut hele antrekket før jeg drar dit, men det tviler jeg egentlig på. I verste fall kommer det i morgen!


Håper alle får en fin dag! Nyt fineværet dere som kan ♥


- Hva syns dere om blomsterkranser?

NIKE, I LOVE YOU

 • 09.06.2014 kl. 21:34


For et par måneder siden kjøpte jeg disse skoene, Nike Air Max 1, og det er virkelig et av mine favorittskopar - de er så kule! Hadde siklet på de lenge, og da de var satt ned med 20% måtte jeg bare. Sånne sjanser kan man rett og slett ikke bare la gå fra seg! I tillegg er jo de utrolig behagelige, det er jo tross alt joggesko, noe jeg ikke tenker så mye over fordi de er så kule. Perfekt å bruke de på jobb siden de er litt mindre kjedelige enn typiske joggesko jeg bruker der.


Sitter og ser nok en episode av Gossip Girl nå - det har blitt litt vel mange episoder de siste dagene, men har man ferie så har man ferie, er det ikke sånn? I morgen starter jobbingen for fullt uansett, så da blir det ikke så lite liv, hehe. Uansett så er jo det passende å se denne serien når det tross alt er den byen jeg snart skal bo i ♥ Føler jeg nevner det mye haha, men livet mitt handler mye om New York for tiden, så da kommer det rett og slett bare naturlig! Det skjønner dere vel?


- Hva syns dere om skoene? Noen som eier noen sånne?

MORNING INSPIRATION

 • 09.06.2014 kl. 13:00


God morgen! Eller, det regnes vel ikke som morgen på denne tiden, men på en "søndag" varer vel gjerne morgenene liiiitt lenger? Det må vi jo bare like! Og ikke minst søndag to dager på rad, så får vi litt lenger tid på å forberede oss til denne uken. En av de beste måtene å starte dagen på mener jeg er med scrolling gjennom sider som Tumblr og Weheartit, altså det er jo umulig å ikke bli inspirert?! Bildene ovenfor kan blant annet finnes på min Tumblr her. Når Gossip Girl i tillegg står på i bakgrunnen er det ingen tvil om at inspirasjonen er på topp.


Håper alt står bra til med dere og at dere nyter denne søndagen mandagen enten ute eller inne. Slapp av og gjør akkurat det dere føler for, før uken starter for fullt igjen i morgen. ♥Fridager♥


- Hva gjør dere i dag?

BACK TO LIFE

 • 08.06.2014 kl. 14:15Hei! Kan ikke beskrive hvor deilig det er å skrive her nå, å blogge. Jeg har savnet det utrolig mye, og at jeg faktisk ikke har hatt tid til blogging disse månedene har vært smertefullt. Blogging er liksom meg og selv om det til tider er lite fristende å finne frem kameraet og fotografere, så er det fortsatt noe jeg trives med, og blogging har gitt meg SÅ mye. Jeg har jo faktisk blogget i nesten fem år nå, DET er sykt det.

 

Vel, jeg har gode nyheter da, iallefall for min del: jeg er ferdig med skolen!! På fredag hadde jeg muntlig eksamen i historie, så nå er jeg faktisk helt ferdig og har sommerferie. Jeg kan ikke beskrive hvor glad det gjør meg, at jeg er ferdig med et utrolig tøft skoleår. Hadde aldri trodd det kom til å ta slutt, det føltes ikke sånn ut tidligere i år. Men nå er jeg ferdig, bøkene er levert og jeg skal ikke tilbake! Så planen min fremover er fullt fokus på bloggingen, og selv om jeg skal jobbe i hele sommer er jeg så klar for å få opp bloggen igjen. Det blir også naturligvis mye forberedelser til New York, nå er det jo bare litt over tre måneder til jeg flytter! Tror tiden kommer til å gå veldig fort, og jeg kan fortsatt ikke tro at jeg snart bor i verdens beste by. Tror dere jeg gleder meg til å blogge derfra eller? JA.

Jeg gleder meg også til å kommunisere med dere igjen, til å lese og kommentere blogger og rett og slett bare bli en del av "miljøet" igjen, om jeg kan si det slik, haha.


- Har dere sommerferie, eller når får dere?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no