DAG 359

 • 29.06.2012 kl. 13:17

Enda et solnedgangsbilde, men solnedgangene er så fiine her! Hva syns dere om bildet?

RAINY EVENING

 • 28.06.2012 kl. 21:16

Haha, i går kveld regnet det faktisk. Har aldri opplevd regn i Tyrkia før, og dette er femte gangen min her. Kjente først en dråpe og så plutselig regnet det veldig mye, og bare flere og flere gikk inn i restauranten. Fikk heldigvis skaffet oss bord der vi og, så slapp vi å regne vekk!

Spaghetti og kjempegod kylling, ah ♥


Føler det blir litt sånn ensformig blogging nå når jeg er her, syns dere det er kjedelig? Kan sikkert legge inn flere fotoinnlegg osv også, sånn at det blir litt variasjon! I dag har det gått i same old, solt meg, badet litt, spist (kebab♥♥), og dette ble kveldens antrekk:

Topp Bik Bok
Shorts Monki
Veske "Chanel"
Solbriller H&M
iPhonebilder desverre, fikk ikke tatt noe annet i dag! Men det er jo bedre enn ingenting :)

- Hva syns dere om antrekket?

DAG 358

 • 27.06.2012 kl. 17:30

Heerlige solnedganger her!

LOVE NIGHT?

 • 27.06.2012 kl. 12:57

I går kveld var det da såkalt "Love night" på hotellet, og det var da egentlig... interessant? Haha, skjønte ikke helt poenget med det, vi sto på verandaen og så på fordi det startet et par timer etter middagen, og av det vi så var det bare noen folk som sto og danset, men det kan jo hende det skjedde mer etterpå, ikke vet jeg. Men det var fint pyntet på hotellet da, det skal de ha! Hehe.. Mamma og jeg gikk fort inn igjen på hotellrommet etter det kom en kakerlakk på verandaen, wææ! 


Nå er jeg, som vanlig på denne tiden, inne og har en liten pause fra solen! Tror nok dette blir fast hver dag, at jeg kommer inn til airconditionen og tar meg en pause mens jeg blogger også. I dag har jeg faktisk spilt litt tennis i tillegg, morsomt! Selv om jeg ikke er spesielt god da, hehe. Og dette er meg atm:

Svett og usminket, syden-style!

Nå får jeg vel ta meg turen ut og grille meg i noen timer til, vi blogges senere!

- Hva gjorde dere i går kveld?

OUTFIT 260612

 • 26.06.2012 kl. 22:28


Topp Gina Tricot
Skjørt Cubus

Blir ganske enkle antrekk her siden jeg ikke orker å ha så mye tilbehør til når det er så varmt. Ble speilbilder i dag og, er perfekt med speilene ved jacuzzien, haha :) Det er forresten veldig ustabilt nett, og derfor er det ofte vanskelig å kommentere på andres blogger, så jeg beklager om du ikke får kommentar tilbake fra meg, men jeg gjør så godt jeg kan! ♥

- Hva syns dere om antrekket?

DAG 357

 • 26.06.2012 kl. 17:22


Snart ut og spise middag nå! Legger ut dagens outfit i kveld, HVIS vi har nett da :)

- Hva syns dere om bildet?

OUTFIT 250612

 • 26.06.2012 kl. 13:02Topp og skjørt H&M
Sko ?

Dette ble gårsdagens antrekk! Skulle jo egentlig legge det ut i går også, men nettet funket ikke i går kveld. Ganske ustabilt her, så blir av og til litt vanskelig å holde det jeg lover. Men da er det for en gangs skyld ikke min feil, hehe. Nå er jeg inne på hotellrommet og har en liten pause fra solen, men tenker jeg går ut igjen straks. 

- Hva syns dere om antrekket?

LOVE IT HERE

 • 25.06.2012 kl. 16:38
Kom nettopp inn etter å ha vært ute og stekt meg i hele dag. Nesten bokstavelig talt, for det er så varmt! Kan vel egentlig ikke klage da, siden det er dette jeg har ventet på så lenge, men jeg blir så rastløs når jeg bare ligger der og solen steker. Heldigvis er det nok av ting å finne på her, så kjede meg skal jeg nok ikke! Isåfall er det min egen feil, haha. Her er både vannsklier, tennisbaner, minigolf osv. I tillegg er det All Inclusive så vi kan jo spise og drikke så mye vi vil! Har ikke bestemt meg helt for om det er positivt eller negativ, hehe. Nå skal jeg hvertfall dusje av meg svette og klor og så få på meg noe litt finere. Skal få noen til å ta outfitbilder, vil være flink til å legge ut det når jeg er her! Og for dere som lurte så er jeg i Tyrkia!

- Hva har dere gjort hittil i dag?

DAG 356

 • 24.06.2012 kl. 22:12

PARADISE

 • 24.06.2012 kl. 21:00
Noen detaljer!

Åh dere, det er så fiint her! Tror nesten jeg må kalle det paradis altså! Bildene ovenfor sier ikke dere så mye da siden det er mer av detaljer, men jeg skal ta flere bilder i morgen osv. Og heldigvis er det nett her, så jeg skal få blogget hver dag! Det blir nok mest sånn "idag har jeg....", men det er vel sånn det skal være når man er på ferie? Satser på det! 

- Hva syns dere om bildene?

GÅRSDAGEN

 • 23.06.2012 kl. 18:15

TøffaXD


Fikk ikke tid til å blogge i går, og har egentlig ikke tid til å blogge i dag heller, men tok meg litt tid til det nå. I går lå jeg først ute og solte meg (herlig vær!) og så møtte jeg noen venner på kvelden. Hadde også min debut på longboard, det gikk jo... bra? Haha egentlig ikke, måtte holde meg fast i noen hele tiden. 

I dag har jeg pakket, drar jo til Tyrkia i morgen! Woho, jeg er så reisesyk nå! Det står det er internett på hotellet, så jeg håper den funker bra sånn jeg får blogget. Vil jo oppdatere dere! Så neste gang vi snakkes er jeg nok i Tyrkia ♥ Nå skal jeg møte noen venner og "feire" Sankthans, håper alle får en fin kveld! 

- Hva skal dere i kveld?

DAG 355

 • 21.06.2012 kl. 23:28

FRENCH KISS

 • 21.06.2012 kl. 20:07Prøvde denne for første gang i dag, var litt spent på den siden jeg så den hadde litt hvitt i seg noen plasser. Dette kom ikke på neglene da, så jeg ble litt skuffet der, men det var likevel en veldig kul rosafarge! Den er liksom en mørkerosa farge med litt lilla i seg og kan av og til minne litt om en fuksia farge, men den er ikke helt der. 

- Hva syns dere om den?

THAT TIME OF THE YEAR

 • 20.06.2012 kl. 19:18

Fj0rtizzæn XD

Da var det endelig ferie! Var på skolen i dag og fikk karakterene og gjorde litt diverse andre ting. Er greit fornøyd med karakterene, hadde fryktet verre, haha... Men nå skal ikke karakterer tenkes noe mer på før om to måneder, ah! Håper bare vi faktisk kan få litt sommer nå da, hadde jo faktisk vært ganske greit med tanke på at det faktisk skal være sommer nå. 

- Har dere ferie nå?

DAG 354

 • 19.06.2012 kl. 21:46


Bildet fikk et merkelig blåskjær når jeg lastet det opp her, aner ikke hvorfor... 

Har jo hatt fri i dag så jeg sov til jeg våknet litt over 11, og så har jeg vært en tur ute, men ellers har jeg bare slappet av hjemme. I morgen er siste skoledag før ferien, blir deilig med ferie nå!

- Hva har dere gjort i dag?

I AIN'T GOING NOWHERE

 • 19.06.2012 kl. 20:18

DAG 353

 • 18.06.2012 kl. 21:47

Photobucket

IT'S FINALLY HERE

 • 18.06.2012 kl. 20:25


Denne dagen har jeg ventet lenge på!! Endelig har Justin's nye album, Believe, kommet ut! Albumet er over alle forventninger og det er helt fantastisk. Vil anbefale alle, Belieber eller ikke, å høre på det. Jeg kjøpte den Super Deluxe pakken som vil si Deluxe albumet (tre ekstra sanger og en DVD, pluss en liten plakat og et lite fotohefte), et armbånd, en pin og en t-skjorte. Så jeg har hørt på albumet hans i hele dag, og favorittene mine tror jeg må være Be Alright, Thought of You, Beauty and a Beat og Believe. Tror jeg. Egentlig veldig vanskelig å velge ut bare noen få favoritter, haha. 

Ellers startet dagen min veldig fint med en treningsøkt før skolen (startet 10 på skolen), og det føltes så godt! Og så hadde vi en relativt kort skoledag med bare rydding, og så var vi i byen på en utstilling. I morgen har vi fri og på onsdag er siste skoledag! Ikke spør hvorfor vi ikke bare kan ha siste skoledag i morgen, jeg lurer på det samme... 

- Har dere hørt det nye albumet?
- Når får/fikk dere ferie? 

DAG 352

 • 17.06.2012 kl. 21:45

PhotobucketTok dette bildet på flyet fra Oslo og likte det veldig godt. Det er faktisk tatt med iPhonen også, utrolig hvor fine bilder det faktisk kan bli fra den når det er bra lys! 

- Hva syns dere om bildet?

DAG 351

 • 16.06.2012 kl. 20:24


Kom på at jeg hadde flere bilder å vise dere fra ettårsdagen til Stella for litt over en uke siden, og siden det ikke blir så mye tid til nye bilder denne helgen pga. jobbhelg, så får dere litt flere fra bursdagen! Tror dette blir eneste innlegget i dag, så da snakkes vi i morgen kveld etter jobb :-) 

- Hva syns dere om bildet?

DAG 350

 • 14.06.2012 kl. 23:01

Selvdiggern ;);) Kjøpte nye solbriller i dag, så da måtte jeg jo vise frem de! Har flere bilder på lager som jeg kan vise i morgen. Har forresten helg nå, heerlig! Kun to skoledager igjen før sommerferie! Jeg kom forresten ikke opp i verken skriftlig eller muntlig eksamen i år, jeg som var sikker på at jeg kom til å komme opp. Fornøyd ja?

LAST SUMMER

 • 14.06.2012 kl. 15:46

Dette innlegget skulle egentlig komme i går, men da jeg skulle blogge ville selvfølgelig ikke blogg.no funke :):)


Forrige sommer besto jo mye av dårlig vær og flytting, men også en uke i Tyrkia og fine kvelder med venner. Denne sommeren håper jeg som vanlig kan bli den beste hittil, med varmt, fint vær, flere fine kvelder med venner, og så blir det jobbing og ikke minst to uker til Tyrkia. Gleder meg! 

Nå skal jeg ut og spise med mamma, og så skal vi på kino! Blogges i kveld ♥

- Hva er deres planer for sommeren?

DAG 349

 • 12.06.2012 kl. 21:26


Her skulle det stått noe fornuftig, men jeg har ingenting fornuftig å komme med. Har egentlig ingenting å komme med i det hele tatt. Jeg er lei av skole, jeg vil ha ferie og jeg vil til varmere strøk NÅ! Blæh.

Så, hvordan har dere det da?

DAG 348

 • 11.06.2012 kl. 22:18


Skal svare tilbake på alle kommentarer nåå! Bildet ser litt dårlig redigert ut med det grønne osv, men det er bare fordi skjørtet var gjennomsiktig enkelte plasser, og det ble bare rart hvis jeg tok svart/hvitt der og.

- Hva syns dere om bildet?

LACE SHORTS

 • 11.06.2012 kl. 20:47Min nye, fine shorts fra Gina Tricot! Hva syns dere?

DAG 347

 • 10.06.2012 kl. 21:59

MÅNEDEN SOM GIKK - MAI

 • 10.06.2012 kl. 18:20Tror mai må ha vært den beste måneden hittil! Mest på grunn av det som skjedde i slutten av måneden, selvfølgelig Justin Bieber - konserten! 

Nå ser jeg frem til sommerferie og Tyrkia :D

- Hvordan var deres mai-måned?

DAG 346

 • 09.06.2012 kl. 23:19

PhotobucketHar problemer med bildeopplasteren, derfor vises ikke hele bildet.. Skal ordne det etterpå. 

- Hva syns dere om bildet?

NYE NEGLELAKKER

 • 09.06.2012 kl. 19:15Kjøpte disse to neglelakkene på H&M i dag, og spesielt den første var så kul! Den heter Lady Luck og den andre heter French Kiss. Syns den også var veldig kul, den hadde litt hvitt i seg innimellom, spent på å se hvordan de blir på neglene! 

- Hva syns dere om de?

TIRED

 • 08.06.2012 kl. 23:23


Siden jeg ikke hadde noen planer i kveld, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne dra å trene! På en fredagskveld liksom, DA har jeg lite å gjøre da... Men det er godt å ha fullført ukens tredje treningsøkt, og det er deilig å kunne trene igjen. Har jo vært syk i noen uker nå og da har det ikke blitt trening, så nå er det godt å være tilbake! 

Tror jeg tar kvelden tidlig i dag, siden jeg er veldig trøtt og sliten etter uken. Livet ass...

- Hva har dere gjort i kveld?

DAG 345

 • 08.06.2012 kl. 18:40

BIRTHDAY GIRL

 • 07.06.2012 kl. 21:10
Dere, Stella fyller 1 år i dag! Åh, tiden har gått så fort, jeg kan nesten ikke tro det. For nesten ett år siden fikk jeg se Stella for første gang, da hun lå så rolig og sov i sengen på barselhotellet. Husker da hun var noen dager gammel, og hun lå og sov i hendene mine i to timer mens jeg satt i gyngestolen, åh ♥ Skal ikke skrive så mye mer nå, annet enn at jeg er veldig glad i henne og superstolt storesøster og fadder!

- Hva syns dere om bildene?

WHAT'S ON MY IPHONE

 • 05.06.2012 kl. 21:17

Her er da videoen! Tenkte å vise dere hva jeg har på iPhonen min, og den ble kanskje litt lang, men dere velger jo selv hvor mye dere vil se av den, haha. Vil forresten anbefale dere å se den i HD, som dere kan gjøre ved å velge tannhjulet og velge 720p. 

- Har dere noen app'er å anbefale?

DAG 344

 • 05.06.2012 kl. 19:59


Kommer videoblogg etterpå! :D

OUTFIT 040612

 • 04.06.2012 kl. 17:06

Genser og skjørt Bik Bok
Vest Saints & Mortals
All Star Converse - Hva syns dere?

FLERE KJØP FRA OSLO

 • 03.06.2012 kl. 21:14

Vest Saints & Mortals


Bikini H&M

Alt fra Viva la Diva på Cubus. Husker ikke hvilken farge neglelakken er, lipsylen er en peeling stick, og leppestiften er i fargen "Madonna" nr. 90.

Tror det var alt? Var jo der ikke for shopping, men er veldig fornøyd med det jeg kjøpte. 

- Hva syns dere?

TO NYE KJØP

 • 02.06.2012 kl. 23:13
Måtte innom Monki da jeg var i Oslo, har faktisk aldri vært der før, og der hadde de veldig mye kult! Fant denne shortsen og toppen der, så det er det første dere får se av det kjøpte i Oslo. Speilbilder i prøverommet på Monki er jo typisk blogger, så da måtte jo jeg og gjøre det ;P;P;P

Resten av kjøpene kommer i morgen kveld. Har jobbhelg, derfor blir det ikke blogging på dagen. 

- Hva syns dere?

BEFORE I DIE

 • 01.06.2012 kl. 23:31

- Se Justin Bieber live. CHECK.

På tirsdag dro jeg til Oslo i håp om å se Justin Bieber. Jeg hadde ingen garanti for det eller noe sånt, men når han først skulle komme, da kunne jeg ikke gå glipp av det. Dette var også grunnen til mitt fravær, jeg hadde ikke med Macen til Oslo, og jeg hadde heller ikke tid til å blogge uansett. Må forresten advare om langt innlegg.

Men ja, onsdagen var vi i byen rundt klokken ni. Da dro vi først bort på Operaen for å se hvordan det så ut der, og da så det sånn ut:

En scene på vannet liksom, hvor mistenkelig var ikke det? Da var det allerede rundt 200 folk der. Vi bestemte oss da for å sjekke ut Østbanehallen, for det var noe snakk om den også. På veien dit så jeg da hotellet som Justin bodde på, og maaaange folk utenfor, så vi tok turen bort dit. Og vet dere hva? AKKURAT i det vi kom bort dit, kom Kenny ut på balkongen. Og der kom dagens første tårer. Vi fikk også med oss da bilene kjørte fra hotellet, og makan til galskap har jeg aldri sett lignende til! Bilen ble jo overfalt omtrent, og folk tok opp de to fremste bildørene. Sjåføren var ikke blid for å si det sånn. Og etter det kom dagens andre tårer, haha. Jeg visste det kom til å bli en emosjonell dag for å si det sånn. 

Så, etter det dro vi og spiste lunsj før vi dro bort på Operaen igjen, da hadde det kommet maange flere, men vi fikk oss bra plasser ganske langt bak, men likevel så vi jo alt, siden det er jo en bakke. Det var vel rundt kvart over tolv/halv ett-tiden. Vi hadde glemt å kjøpe med oss drikke osv, men vi tenkte jo at vi kunne dra å kjøpe noe senere. Men det ble det da ikke, for som dere kanskje fikk med dere så stengte de inngangene senere på dagen, og ikke søren om vi skulle gå glipp av konserten. Så der ble vi da, uten mat og drikke i den stekende solen i rundt syv timer til vi endelig fikk tak i vann som ble "delt ut" der.

Bleika selv fremme da vettu. LITT folk.

Men sååå begynte det å skje ting:

DJ Tay James liksom!! Dette var en god stund etter mini-sound checken de hadde, der vi fikk se Dan Kanter, Tay James, Scooter i sin nye OnePiece, danserne osv. Så når Tay James kom på scena og begynte å spille musikk, DA visste vi at det nærmet seg. FOR en stemning det var!!

Og så kom endelig my love ♥♥ Først fikk jeg litt sånn pustevansker, haha, og så begynte tårene og trille, og sånn fortsatte det da under hele konserten. Det var uten tvil verdt 10 timer venting!! Det har fortsatt ikke gått opp for meg at jeg faktisk har fått se han in person, og nå er det to døgn siden. Vi hadde egentlig veldig greie plasser med tanke på hvor mange folk det var der, vi var vel litt foran midten, eller hvordan jeg skal forklare det. For en fantastisk opplevelse det var! Stemningen, HAM, og bare alt. Og nå savner jeg han skikkelig, haha....Og til dere som tror at han ble skremt vekk av fansen og alt hysteriet som har vært; beklager å skuffe dere, men han kommer tilbake neste år ;)

- Var dere på konserten?

MITT LIVS BESTE OPPLEVELSE

 • 01.06.2012 kl. 15:12


På onsdag hadde jeg mitt livs beste opplevelse. Guess who ♥♥

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no