DAG 343

 • 27.05.2012 kl. 18:24


Har veldig lite å blogge om for tiden, noe dere sikkert har merket. Men det er veldig lite som skjer, så da blir det automatisk lite å blogge om også. Jeg er bare ute i solen og litt med venner osv, men neste uke, DA blir det garantert mer å blogge om, hihi :D

- Hva syns dere om bildet?

I'LL BE WAITING

 • 26.05.2012 kl. 17:48- Hva syns dere om bildene?

AT THE BEACH

 • 24.05.2012 kl. 20:54
Noen bilder fra overnattingsturen med trinnet! Var koselig, og vi var jo utrolig heldige med været. Vi var på Giske, og der er det såå fin strand! Det var mange som badet, men det sto jeg over siden jeg har vært syk i ca. en måned nå, og da tar jeg ikke sjansen på å bade når jeg endelig begynner å bli frisk igjen. 

Hvis du lurer på hva som står skrevet i sanden, så er det MELV ♥ som står for Malin-Emte-Lene-Victoria. Mine aller beste på Media ♥

- Hva syns dere om bildene?

NOK EN HERLIG DAG

 • 22.05.2012 kl. 19:45

Nok en herlig dag i solen ♥ Har stort sett gjort det samme som i går, dro rett hjem etter skolen og la meg med en gang ut på terrassen. Rart hvordan været påvirker humøret, for nå når det er sommer ute, så er livet helt fantastisk! 

I morgen drar jeg på overnattingstur med hele trinnet, tror faktisk det blir bra siden det skal bli bra vær da også! Det blir ikke "direkte" blogging der, men jeg skal prøve å få forhåndsskrevet et par innlegg som jeg kan poste i morgen. Kommer hjem på torsdag, så jeg blir ikke lenge borte. 

- Hva har dere gjort i dag?

TIE DYE INSPIRED NAILS

 • 21.05.2012 kl. 21:47

Sånn ser neglene mine ut nå! Etter å ha sett Bethany (youtube.com/MacBarbie07) sin video om dette, tenkte jeg at jeg kunne prøve det, og jeg syns resultatet ble veldig kult! Digger at alle neglene er forskjellige, og at de er veldig sommerlige. 

- Hva syns dere?

SUNNY MONDAY

 • 21.05.2012 kl. 17:51Ok dere... Det er sommer her!!! Guuuud så herlig det er! Sluttet tidligere på skolen i dag, så da var det rett hjem å få på meg bikinien og legge meg ut i solen. Akkurat nå er det 15.5 grader i skyggen, og mye varmere i solen ♥ Men det er vel egentlig ikke så interessant å høre om hvor mange grader det er her, så jeg skal slutte å snakke om det. 

Og nå har jeg egentlig ikke så mye annet å snakke om, haha... Men jeg skal vise dere neglelakken min senere, for det jeg prøvde i går ble ganske kult!

- Fint vær hos dere?

FAVORITES FOR MY LIPS

 • 20.05.2012 kl. 21:18

Lip Tint fra Maxfactor, leppestifter fra Viva la Diva og MAC.

Eosene er mine absolutte favoritter ♥

Husker ikke hva de fra Viva la Diva heter (spør i kommentarfeltet om dere absolutt lurer på det), men de fra MAC heter Creme d'nude og Creme Cup!

Før brukte jeg aldri noe på leppene mine, annet enn lypsyl, men nå liker jeg det bare mer og mer. Prøver også å bli litt "tøffere" med fargene, ikke bare nøytrale :)

Har jobbet i dag, derfor ble det - som vanlig - ikke blogging før nå. Så nå skal jeg kommentere tilbake (ligger litt etter...) og så skal jeg eksperimentere litt med neglelakk. Viser dere i morgen om det blir bra!

- Hva pleier dere å bruke på leppene deres?

INSTALATELY #3

 • 19.05.2012 kl. 22:47


Siden jeg ikke har noe annet å blogge om, tenkte jeg at det var på tide å vise dere bilder fra Instagram igjen! Nok en gang, jeg heter altså Malindh der. Bare å følge meg om dere har lyst :)

- Bruker dere Instagram?

DAG 342

 • 18.05.2012 kl. 23:32


Må.bli.ferdig.med.prosjektet.snart.

OUTFIT 170512

 • 18.05.2012 kl. 18:36

Same procedure as every year! Bunad - SunnmørsbunadMåtte jo være litt patriotisk!


Gratulerer med overstått da dere! Skulle egentlig legge dette ut i går kveld, men så følte jeg meg ikke noe bra, så da orket jeg ikke å blogge. Tror jeg sovnet halv tolv eller noe, vaaar så godt etter en lang dag. Var i byen og så litt på toget, og så spiste vi det obligatoriske på 17.mai (pølser og is), dro hjem en tur og så dro vi bort til noen venner og grillet der. Fin dag!

- Hadde du på deg bunad i går, eller hadde du noe annet?

HAPPYDAY

 • 15.05.2012 kl. 19:38Hei dere! I dag er en skikkelig glad-dag, rett og slett fordi den har vært bra! Startet med å få vite at jeg ikke kom opp i skriftlig eksamen, og jeg var sikker på at jeg kom til å komme opp. Wii :)  Men mine varmeste tanker går til de 7 i klassen som kom opp i matte ♥

Nå skal jeg se Gossip Girl, etterfulgt av en dusj, og så er det Frustrerte Fruer! Skal prøve å få til en oppdatering mellom der en plass. 

- Kom du opp i skriftlig eksamen? Isåfall i hva?

MY NAIL POLISH COLLECTION

 • 14.05.2012 kl. 21:42

Jeg er jo avhengig av neglelakk, og har det alltid på meg. Jeg har fått en liten samling nå, som stadig vekk utvides, og den ser sånn ut nå:


Fra venstre: Fra et "manikyr"sett, MaxFactor, MaxFactor, og resten er fra Kicks.

Deborah Lippmann, Deborah Lippmann, DetNye, DetNye, Topshop, Maybelline.

BarryM, Inglot, og resten er Depend.

Depend.

H&M.

Favorittene mine er disse fra Inglot, Topshop, Deborah Lippmann, Kicks og Depend. 

Jeg bruker alltid base coat og top coat når jeg tar på meg neglelakk. Base coaten gjør at neglelakken sliter mindre på neglene, og top coaten gjør at neglelakken varer lenger. 

Om du lurer på noen av fargene på neglelakkene, eller noe annet om de, så er det bare å spørre. Jeg orket ikke å skrive ned fargenummerene/navnene på alle neglelakkene, så derfor tenker jeg at dere heller bare kan spørre om dere vil vite hva noen av de heter. 

- Bruker du mye neglelakk?

CASUAL

 • 14.05.2012 kl. 17:03
Heisann! Ble visst ikke noe blogging i helgen after all, men jeg var veldig opptatt, så jeg hadde uansett ikke mye tid. Var i bursdagsselskap til min spreke oldemor som har fylt 85 år. Koselig :)

Men nå er jeg vel tilbake på bloggfronten, satser jeg på! En travel uke er lagt bak meg, og det er deilig. På én uke har vi hatt en prøvemuntlig, tre tentamener og en prøve, så det har jo vært veldig vanskelig å få til bra blogging da. Men dere vet vel hvordan det er? Nå er det hvertfall ikke så travelt lenger, så da skal det bli bedre. 

Hadde forresten tenkt å ta outfitbilder i dag, men det har vært det drittværet i hele dag, så jeg fikk ikke tatt ute. Så da ble det noen dårlige bilder inne istedenfor...

- Hatt en fin helg? Hva har du gjort?

NY PARFYME I POSTEN

 • 10.05.2012 kl. 21:35


På tirsdag fikk jeg denne i posten fra blogg.no, Escada Sexy Graffiti! Den lukter såå godt, ikke at det kom som en overraskelse, for alle Escada sine parfymer, de jeg har luktet på i hvert fall, lukter utrolig godt. Fikk også med noen Love Hearts og klubber oppi, og det var jo koselig! 

I dag hadde vi mattetentamen, som var grunnen til null blogging i går, og den gikk... Nei uff, jeg vil ikke tenke på det engang. I morgen har vi engelsktentamen som er den siste. Blir så deilig å bli ferdig, det tar på å ha tentamen tre dager på rad, kjenner jeg er veldig trøtt og sliten. Etter tentamen drar jeg til Ørsta, der jeg skal være i helgen. Kommer til å oppdatere derfra, men jeg vet ikke når. 

- Har du luktet på denne parfymen? Isåfall, hva syns du om den?

ESC2SG

DAG 341

 • 08.05.2012 kl. 21:38


I disse travle dager er det vanskelig å blogge bra, så derfor blir det nok ikke mer enn ett innlegg om dagen. Men det er vel bedre enn ingenting? I kveld har jeg øvd til mattetentamen, som vi har på torsdag, og i morgen har vi norsktentamen som jeg satser på går bra. 

- Hva syns dere om bildet?

BACK MAYBE?

 • 07.05.2012 kl. 21:45

Heiii bloggen! Missed me? Tenkte meg det. Neida, men jeg har savnet dere. Tror kanskje jeg glemte å gi beskjed om at det ble bloggfri helg, men jeg hadde faktisk ikke tid til det engang. Eller, jeg kunne vel gjort det på fredag men det orket jeg ikke. Jeg kan jo fortelle litt om prøveeksamen og helgen min da? 

Arkivet.

Vi hadde da prøveeksamen i media og kunne komme opp i lyd, film eller tekst og bilde. På torsdag fikk vi vite at temaet var å lage en nyhetssak, og jeg kom opp i tekst og bilde, noe jeg var veldig fornøyd med. Så da var jeg fornøyd helt til jeg fant ut at jeg ikke hadde en anelse om hva jeg skulle lage nyhetssak om, så jeg satt i 10 timer og prøvde å finne ut av det. Men jeg klarte til slutt, med litt hjelp å finne ut av det, og fikk levert produktet mitt på fredagen. I dag hadde vi fremføring om det, og jeg hadde ikke en bra følelse, men jeg endte opp med 5! Suuuperfornøyd :D

Så har jo helgen gått i ett, derfor har jeg ikke hatt mulighet til å blogge. Jeg har såvidt rørt macen, annet enn til å lage fremføringen i går kveld. Fredagen gjorde jeg ikke annet enn å bruke tre timer på å lage fyrstekake til Kjetil (stefar) som hadde bursdag, den ble heldigvis god. Lørdagen jobbet jeg, og så var det rett hjem og feire fire bursdager med familien, for så å dra rett i bursdag til Johan Thomas senere. På søndagen jobbet jeg, og da jeg kom hjem laget jeg til fremføringen til prøvemuntlig i dag. 

Så det har min travle helg bestått av! Og denne uken er intet unntak - tentamensuke, wihuu! Så det blir ikke store comebacket på bloggen for å si det sånn.. Håper dere har forståelse for det!

- Har dere mye skolearbeid for tiden?

DAG 340

 • 02.05.2012 kl. 21:29


Hadde en liten photoshoot med søteste Stella i dag, fordi jeg har valgt å fordype meg i foto i fordypningsprosjektet vi har på skolen nå! Ble veldig fornøyd med bildet ovenfor, så det er nok et av bildene jeg skal vurdere å bruke. Kan forresten meddele at hun tok sine første skritt i dag, søta mi vokser opp ? 

I morgen starter forresten prøveeksamen i mediefagene, så jeg vet ikke hvordan bloggingen blir da. Mest sannsynlig blir det nok ikke blogging i morgen, tror jeg. Spørs hvordan jeg ligger an i oppgaven jeg får. 

- Hva syns dere om bildet?

DETAILED BACK

 • 02.05.2012 kl. 17:52

Da prøver vi en gang til å skrive et innlegg uten at det klikker!Fikk denne toppen fra Barcelona, og ryggen på den er så kuul! Fremsiden også da selvfølgelig, men ryggen gjør jo hele toppen. Hadde tenkt å spille inn video i dag med det jeg fikk fra Barcelona, men jeg endret fort mening om det da jeg våknet opp uten stemme i dag. Har hostet siden jeg var syk forrige uke, og nå har den blitt verre og jeg våknet da uten stemme. Stemmen har bedret seg nå da, selv om jeg av og til høres ut som noen i stemmeskiftet. Om den er bedre i morgen skal jeg få spilt inn da! 

- Hva syns dere om toppen? Den er forresten fra Topshop.

EDIT: Dette ble egentlig lagt ut i går, men så klikket selvfølgelig blogg.no...

MÅNEDEN SOM GIKK - APRIL

 • 01.05.2012 kl. 15:22

Og så var plutselig april over! Noen bilder fra måneden:

Var hos frisøren og fikk freshet opp håret mitt litt!

Det.... snødde.
Kjøpte min nye favorittgenser ♥

Alt i alt var det vel en fin måned, og nå er mai her! Enda litt nærmere sommerferie, og ikke minst Tyrkia!! Åh, som jeg gleder meg. Håper på en bra måned selv om det blir mye å gjøre på skolen. Men det jeg gleder meg mest til er at Justin Bieber kommer til Norge, iih 

- Hadde dere en fin april-måned?
 

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no