hits

SAVING MY HAIR ON BAD DAYS

 • 26.04.2018 kl. 22:04

Reklame | Batiste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har sverget til produktene fra Batiste i flere år nå, så da de ville samarbeide var det ikke tvil engang! Jeg vasker håret mitt maks to ganger i uken, og da trengs det gjerne noen produkter for å opprettholde frisyren den siste tiden før hårvask. Siden tørrsjampoene (som ikke er spesielt til brunt hår) har lyst pulver, bruker jeg det også til å dempe etterveksten litt! Jeg fikk tilsendt to nye "Limited Edition" flasker med tørrsjampo, Luxe og Pink Pineapple. Min favoritt av de to er Pink Pineapple, for den lukten er bare himmelsk! Har en følelse av at jeg kommer til å bruke unødvendig mye av den, bare for lukten sin del. Med disse produktene følger kampanjen "Wake Up Your Hair", og det er jo akkurat det produktene gjør. Gir liv til håret ♥

I kveld har vi vært på årsmøte med sameiet her, og det var faktisk veldig koselig! Kjekt å få møtt de fleste av naboene, for selv om vi bor ganske tett har vi enda ikke møtt alle. Nå er jeg veldig klar for helg, og den er full av planer! Men vi blogges igjen før den tid ♥

OPPSKRIFT: SUNN SNACKS

 • 25.04.2018 kl. 21:53

OVNSSTEKTE KIKERTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette må dere prøve å lage! Ikke bli "skremt" av at det er kikerter, for jeg er ikke glad i det ellers, men dette er kjempegodt! Alt du trenger er én pakke kikerter (sånne du finner ved hermetikken), olivenolje og valgfritt krydder, jeg bruker salt, pepper, paprika og spisskummen. 

1. Sett på stekeovnen på 175 grader. 

2. Hell kikertene i en sil og skyll med vann i en god stund. 

3. Tørk kikertene med papir før du legger de i en skål.

4. Ha i 1 spiseskje olivenolje og krydderet, og bland det godt med kikertene. Om du er usikker på hvor mye du skal bruke av krydder, kan du gå utifra denne oppskriften

5. Legg kikertene på et stekebrett med bakepapir på, og sett i ovnen i ca. 45 minutter. Snu litt om på de underveis i stekingen, jeg gjør det ca. hvert tiende minutt. De skal bli gode og crispy!


Jeg blir ofte (alltid) godtesyk på kveldene, og da er disse fantastiske å knaske på. Bare prøv å være ute i god tid for å lage de, for det er kjempekjedelig å måtte vente i 45 minutter når du har skikkelige cravings, hehe. 

- Har du noen tips til andre sunne snacks?

THE CUTEST SWEATER

 • 25.04.2018 kl. 12:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lillelørdag! Jeg kom på at jeg ikke har vist dere denne søte genseren enda, en ny favoritt i garderoben! Ikke bare er den kjempesøt, men den er SÅ myk! Den bare ropte på meg da vi fikk den inn på Cubus forrige uke, så da måtte jeg kjøpe den med en gang. Jeg handler jo ikke så ofte klær lenger, så det var kjekt med et nytt tilskudd. Vi går en tøff tid i vente da, med ufattelig mye fint i butikkene, så det blir ikke så lett å holde seg unna, men det må jeg jo bare. Jeg har definitivt mer enn nok av sommerklær uansett. 

Vi passer hunden til noen venner av oss frem til i morgen, så vi har nettopp vært ute og gått en litt lengre tur i regnværet. Kjekt med litt mer liv i leiligheten, og vi skal bare kose oss til i morgen. Senere skal jeg på jobb, men jeg satser på å få ut et lite oppskriftsinnlegg i kveld til dere! Håper dere har en fin dag ♥

NY UTFORDRING, OG RESULTATET AV DEN FORRIGE

 • 24.04.2018 kl. 20:03

Jeg skrev jo for litt over en uke siden at jeg hadde en liten utfordring jeg skulle teste ut den kommende uken, nemlig å legge fra meg telefonen, og andre skjermer, senest en halvtime før jeg skulle legge meg, som da ble 22.30. Jeg har aldri følt at det har påvirket hvor lang tid det tar før jeg sovner, men kanskje at jeg sover mer urolig på grunn av det. Det var ingen problem for meg å legge fra meg telefonen til det tidspunktet, for på slutten av dagen er jeg som regel litt lei av den uansett, og da er det helt greit å legge den fra meg. Jeg har jo en FitBit som måler søvnen min, så på den appen kunne jeg se om søvnmønsteret mitt endret seg noe. Og resultatet? Det var ingen forskjell på søvnmønsteret mitt, det så akkurat ut som det gjennomsnittlig pleier å gjøre. Dette er nok veldig individuelt, men så lenge jeg kan huske har jeg jo ligget med telefonen min før jeg sover, så jeg er nok rett og slett så vant til det at det går ikke noe særlig utover søvnen min. Men jeg vil uansett anbefale dere å teste det ut i en ukes tid og se om det gjør noe med søvnen deres! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å gjøre en greie ut av slike utfordringer, men så kom jeg på en ny ting jeg ville utfordre meg selv på, så da blir det noe i tiden fremover også. Så det jeg har tenkt å gjøre nå i hvertfall ett par uker fremover, og som forhåpentligvis blir en vane etter hvert, er å tøye ut skikkelig. Kroppen min er pinlig stiv, og det går jo naturligvis utover treningen også. Matias er medlem på en nettside som har "Romwod", der det legges ut videoer hver dag med ulike tøyeøvelser, der du kan tøye sammen med de på videoen. Dette må rett og slett gjøres, og å sette av 20-30 min til tøying hver dag, det bør ikke være noe problem. Jeg skal oppdatere dere om en stund på hvordan det har gått, og da håper jeg at jeg har et godt resultat å komme med, hehe. 

LUNCH DATE

 • 24.04.2018 kl. 12:09

God morgen! Eller, formiddag kanskje... Jeg har nettopp kommet ut av dusjen, og har laget meg den vanlige smoothien. Jeg er virkelig på smoothiekjøret, og det er helt rart hvordan jeg ikke orker tanken på smoothie engang på vinteren, mens nå vil jeg ha det hele tiden. Eller, det er kanskje ikke så rart ettersom man gjerne ikke har lyst på veldig kalde drikker når det er kaldt ute. Men jeg er så glad for at vi nå har varmere tider, og kaldere drikker, foran oss, hehe ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uken min startet veldig fint i går med lunsj sammen med Ingrid og det var veldig koselig som alltid. Fant ut at det var en hel måned siden sist vi så hverandre, så det var virkelig på tide å sees igjen. Dagene er jo travle og går veldig fort, og plutselig har det gått noen uker. Iallefall nå når vi plutselig bor et lenger stykke unna hverandre! 

Nå skal jeg gjøre meg klar til å ta noen bilder, som blir litt utfordrende i dag siden det regner ute. Heldigvis har jeg litt tak over terrassen, så da skal jeg vel få til noe. Savner allerede det stabile finværet som var her for en uke siden ♥

- Hva gjør dere i dag? 

MINDBLOWN AV TV-SERIE // UKEN SOM GIKK - UKE 16

 • 23.04.2018 kl. 20:02

Surprise, jeg bringer denne spalten tilbake! Nå er det vel rundt ett år siden jeg sluttet, og hvorfor jeg gjorde det vet jeg egentlig ikke. Det kan jo ha vært fordi jeg begynte å skrive innleggene mine på både norsk og engelsk, og da ble det litt vel styrete å skrive slike innlegg. Men nå tenkte jeg det var på tide å starte med det igjen siden jeg liker så godt å lese slike innlegg selv! 

Ukens opptur: Nå kjenner jeg allerede at jeg virkelig må grave i hodet for å tenke på hva jeg gjorde forrige uke *går inn på egen blogg og leser innleggene mine*, men jeg må si det virkelig var DIGG med burgers etter en travel dag på jobb på lørdag. Selv om vi måtte vente en time på maten var det på en måte verdt det etter å ha gått og tenkt på de burgerne i sikkert én måned. 

Ukens nedtur: Jeg har vært SÅ matlei! Jeg sliter virkelig med hva jeg skal spise til frokost, lunsj og kvelds som ikke er brødskiver eller havregrøt. Nå har jeg gjort litt "research" og tenkt litt da, så nå har jeg litt flere idéer til hva jeg kan spise! 

Ukens sang: Denne kom ikke før mot slutten av uken, men jeg endte opp med å høre den under hele treningsøkten min i går, så da føler jeg den fint tok plassen som ukens sang. Ariana Grande's nye sang No Tears Left to Cry er SÅ kul, og jeg merker allerede (som skjønt under treningsøkten igår) at dette er en av de sangene jeg kommer til å høre ihjel. Og så kan jeg ikke la være å nevne hvor utrolig trist det er at selveste Avicii gikk bort, for en dyktig mann det var. NRJ spilte bare hans musikk hele lørdagen, og da var det selvfølgelig den radiokanalen jeg hørte på i bilen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens serie: Jeg hadde egentlig tenkt å nevne en annen serie, men jeg får heller anbefale den i et annet innlegg, for i går kom den nye episoden av Jane the Virgin og bare BLEW MY MIND! Altså her.re.gud!! Det er forresten en kjempebra serie generelt, men den sesongavslutningen som ble lagt ut på Sumo i går tok virkelig kaka, og siden jeg fortsatt er i sjokk etter den avslutningen, fortjener den altså denne kåringen. 

Ukens innlegg: Det ble jo ikke så altfor mange innlegg her inne, men "Mine favoritter - podkaster" fikk mange flere lesere enn jeg trodde, så det var tydeligvis et populært tema! 

Ukens craving: Kikertsnacks! Høres sikkert veldig rart ut, men ovnsstekte kikerter er virkelig fantastisk, og det er super snacks på kvelden når søtsuget kommer for fullt! Og don't worry, oppskrift er på vei ♥

Ukens treningsøkt: Jeg har blitt veldig glad i rygg-økter, og der er det som regel bare øvelser jeg liker, så der har jeg det veldig gøy, og de blir automatisk de beste øktene. 

Hadde dere en fin uke?

LONG TIME NO SEE - VLOG

 • 22.04.2018 kl. 14:15


Hei dere, og god søndag! Jeg er ferdig med ukens siste treningsøkt, og nå sitter jeg og drikker verdens beste smoothie, som dere kan se i vloggen ovenfor også. Det er jo en hel måned siden sist jeg la ut video, jeg har rett og slett ikke hatt noe "inspirasjon" til videoer. Men nå vil jeg begynne å lage videoer oftere igjen, om det så bare er vlogger. Vlogger er faktisk det jeg liker best å se hos andre, så da er det kanskje greit. Ellers må dere bare komme med tips om det er noen spesielle videoer dere vil se, eller noe dere vil se mer av i vlogger feks? 

Nå skal jeg snart komme meg i dusjen, og senere skal vi til svigers og spise middag, så blir vi sikkert der utover kvelden. Vi ser ofte Heimebane der borte - koselig! Hva gjør dere i dag? 

AFTER WORK BURGERS

 • 21.04.2018 kl. 21:38

Det er ikke ofte dere hører fra meg på lørdager, siden folk ofte er for opptatt til å lese blogger da, men i dag følte jeg for å legge igjen et lite pip her siden jeg bare har blogget annenhver dag denne uken. Det har vært mye som har skjedd her i Ålesund denne uken siden byen har fylt 170 år, blant annet har massevis av spisesteder i byen hatt "Spis for 100" der de da har hatt retter til 100kr. Det fant vi ut at vi måtte få med oss, så da møttes vi på Molo Brew etter jobb i dag for burgers og fries. Vi måtte vente lenge på maten, men da benyttet vi oss av ett av spillene de har liggende der for å få tiden til å gå. Uansett kjekt å finne på noe etter jobb på en lørdag, men nå var det godt å finne sofaen også, og her blir jeg resten av kvelden. I morgen kommer det forresten en vlog! På tide å komme meg tilbake til videogamet nå, så jeg skal prøve å laste opp relativt ofte fremover. 

- Hva har dere gjort i dag? 

STARTING OVER

 • 20.04.2018 kl. 21:56

God fredagskveld, dere! Endelig helg igjen! Føler forsåvidt at jeg nettopp skrev dette, men så er det faktisk en uke siden. Tiden går så fort, og selv om uken går fort er det alltid like godt med helg. Jeg har hatt en travel dag på jobb i dag siden det har vært tilbud, så kvelden brukes bare på sofaen for å hvile denne slitne kroppen og lade opp til en ny dag på jobb i morgen. 

Det føles litt rart å skulle skrive om trening på en fredagskveld, men siden jeg glemte å blogge i går (jeg er håpløs for tiden), får det heller bli nå. Anyways, jeg tenkte å skrive litt om trening! Som jeg har skrevet før bruker jeg treningsappen som heter Sweat, der du finner flere ulike treningsprogram. I januar byttet jeg treningsprogram der inne til et som heter PWR, som er enda mer styrkebasert enn det jeg trente før det, BBG Stronger. Jeg har vært såå fornøyd med dette og har aldri vært mer motivert til treningen. Jeg vil bare trene hver eneste dag (men legger uansett inn hviledager siden jeg vet det er viktig), og syns det er trist når jeg er ferdig med treningsøkten for dagen. Bortsett fra beinøktene. Beinøkter suger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forrige uke fullførte jeg programmet, som hittil varer i 12 uker (det kommer nok mer etter hvert), så denne uken startet jeg på nytt igjen! Eller, det vil si at jeg gikk rett på uke 5, ettersom det var den uken det begynte med fem økter i uken istedenfor fire (én er optional da). Nå er jeg jo så vant til treningen at kroppen min fint klarer så mye trening. Jeg kunne skrevet enda mer om treningen, men nå begynner det vel å bli nok på en fredagskveld. Nå er det helg og på tide å kose seg med digg mat og godis ♥

Ha en fin helg!

MINE FAVORITTER - PODKASTER

 • 18.04.2018 kl. 19:16

Jeg har litt skrivesperre for tiden, derfor har det vært litt stille her inne. Da er jo det ikke så lett å produsere innlegg heller, så jeg håper virkelig det går over snart. Sånt går jo veldig i perioder, men man vet aldri hvor lenge det vil vare. Det er ganske frustrerende iallefall, men jeg skal gjøre mitt beste for å holde liv i denne bloggen uansett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel, det var egentlig ikke det dette innlegget skulle handle om, men jeg tenkte det var greit å forklare uansett. Jeg begynte jo å høre på podkaster for noen måneder siden (ja, jeg var litt treig, haha), og nå tenkte jeg å tipse dere om mine favoritter! Det er ikke ukjente podkaster akkurat, da jeg egentlig for det meste har testet ut fra topplisten, men disse har falt i smak hos meg: 

 • Treningspodden - dette var den første jeg hørte, og det er nok favoritten min også! Jeg lærer mye nyttig om trening og en sunnere livsstil her, og jeg syns Pia og Silje er en veldig god duo. 
 • Lørdagsrådet - ett av mine favorittprogram på radio er også på podkast, og denne syns jeg er ganske underholdende. Det er bare noe jeg syns er interessant med å høre alle mulige problem folk kan ha, og hvordan Live Nelvik og hennes lørdagsråd (som består av et utvalg kjendiser) vil hjelpe folk med å løse problemene. 
 • Harm & Hegseth - disse to er jo bare fantastiske, og definitivt den mest underholdende podkasten. 
 • Två systrar en podd - denne er det ikke så lenge siden jeg begynte å høre på, og siden jeg har fulgt Alexandra Bring og Victoria Törnegren en stund tenkte jeg at jeg måtte begynne å høre på podkasten deres også. De er altså søstre, og jeg syns det er så koselig å følge med på de nå når de nettopp har fått barn begge to. Podkasten deres er ganske casual, men man blir jo litt bedre kjent med de enn det man blir på Instagram. Nå skal det sies at jeg digger Alexandra sine Instastories siden hun er ganske ærlig og ikke tar seg selv så høytidelig, mens Victoria ikke er fullt like aktiv der. 


Har dere tips til andre podkaster jeg burde høre? Jeg er alltid litt skeptisk til å teste nye siden jeg er redd de skal bli for kjedelig, men de fleste jeg har hørt har jo falt i smak. 

DENIM MONDAY

 • 16.04.2018 kl. 21:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, og jeg kjenner at denne dagen har vært lang. Jeg sto opp bittelitt tidligere enn jeg pleier, og har derfor fått gjort ganske mye. Så tiden har ikke gått sakte akkurat, men dagen har likevel vært lang, om dere skjønner? Mandager går som regel til å planlegge og ordne ting, som å handle til uken. Det er alltid like godt å starte uken med et fullt kjøleskap, og jeg er veldig glad for at vi har vært så flink å ukeshandle hver uke siden vi flyttet hit for fem måneder siden. Det er jo ingen tvil om at det er bedre for økonomien, og så er jeg jo veldig glad i å ha en plan på ting, og det å komme hjem fra jobb og så skulle finne ut hva man skal ha til middag funker ganske dårlig. 

Jeg har egentlig litt for mye på hjertet akkurat nå kjenner jeg, men jeg er sliten og vil ikke at dette skal bli et mer snikksnakk-innlegg enn det allerede er, så jeg tror vi stopper her. Om bare litt over en time må jeg legge fra meg telefonen for dagen også, og det ser jeg faktisk veldig frem til. 

Håper mandagen deres har vært fin ♥

EN UTFORDRING FOR NESTE UKE

 • 15.04.2018 kl. 19:31

Reklame | iDeal of Sweden

God søndagskveld! Har dere hatt en fin helg? Det har jeg, dette finværet fortsetter jo bare, og da er alt bare helt topp ♥ Vi må jo bare nyte det når vi har det, for her i Norge vet vi aldri hvor lenge det varer. Etter frokost i dag satt jeg meg ut med en bok (som jeg egentlig har lest før, men jeg måtte ha noe) og nøt solen i en times tid. Jeg kommer ikke over hvor varmt det er her i solen når det er null vind. Vi har også ryddet og ordnet litt inne, i tillegg til at vi har skiftet til sommerdekk på bilene. Skjønner ikke helt hvorfor jeg skriver "vi" når det var Matias som skiftet dekk og jeg sto og så på. Viktig å heie litt også? Nå har jeg nok en gang satt meg ut, og siden solen er borte kan jeg også sitte med laptopen. Godt med litt frisk luft uansett.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sponset deksel fra iDeal of Sweden. Få 20% rabatt på hele siden med koden MALINDH. 

Jeg tenkte å gi meg selv en utfordring for neste uke, og se om det kan hjelpe på søvnen min: nemlig å legge fra meg telefonen minimum en halvtime før jeg legger meg. Jeg har forstått det slik at digitale verktøy kan forstyrre søvnen ganske mye, så jeg vil derfor teste og se om det funker med meg om jeg legger det fra meg tidligere. Vanligvis ligger jeg med telefonen i senga en god stund før jeg legger meg, og jeg sovner fortsatt ganske fort, men kvaliteten på søvnen min er sikkert ikke så bra som den kan være. Så neste uke skal jeg legge fra meg telefonen seneste halv 11, og så får jeg se hvordan det går. Med tanke på at jeg har Fitbit som måler søvnen min, kan jeg bruke den appen til å sammenligne søvnmønsteret mitt. Kanskje noen av dere vil slenge dere på utfordringen også?

Håper dere har hatt en fin helg ♥

FREDAGSRUTINE

 • 13.04.2018 kl. 21:55

Endelig fredag! Denne uken har forsåvidt gått veldig fort, som de fleste uker gjør, så jeg har ikke gått og lengtet etter fredagen. Men det er alltid et høydepunkt når den kommer! Det er så kjekt å ha hele helgen foran seg, og så har vi automatisk fått en liten "tradisjon" som mange andre har, med tacofredag. Vi har som regel annenhver fredag med taco og nachos, så går vi liksom ikke lei heller. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen skal jeg jobbe, men jeg begynner ganske sent, så da satser jeg på ett par timer i solen først. Det har føltes litt rart ut å ligge og svette når gradestokken viser 13 grader, men det er virkelig helt vindstille her, så det blir jo kjempevarmt i solen. Jeg klager absolutt ikke da, denne varmen har jeg lengtet lenge etter. I dag pakket jeg ned vinterklærne og satt på plass sommerklærne, og det var veldig godt å få gjort. Et frisk pust i garderoben, og ettersom klærne ligger pakket ned i flere måneder føles det litt ut som å ha fått nye klær igjen, siden det er mye jeg hadde glemt at jeg hadde. 

Ha en fin helg ♥ Har dere noen planer? 

DEN GODE FØLELSEN

 • 12.04.2018 kl. 14:32

Denne dagen har vært så fiiin hittil! Jeg elsker virkelig dette fine været som har kommet, og humøret og motivasjonen min er virkelig på topp. Jeg setter så stor pris på dette været nå etter den lange vinteren vi har hatt, og jeg håper vi har en fin sommer foran oss også. Jeg monterte terrassemøblene i går, så nå kan vi endelig bruke den. Der nøt jeg altså frokosten i dag etter trening, og det var helt fantastisk. Nå føler jeg meg litt nyforelsket i leiligheten igjen, og dette området vi bor i ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg satt meg først ut i dunjakke, men fant med en gang ut at det var altfor varmt. Etter hvert som jeg hadde spist opp fant jeg også ut at det var altfor varmt med den tynne jumpsuiten jeg hadde på meg, så da skiftet jeg til en kjole, og endte opp med å bli liggende på benken og høre podkast og småsove litt. Det må være minst 20 grader i solen, og når det er helt vindstille i tillegg blir jo det SÅ varmt! Men det er bare deilig. 

- Er det fint vær hos dere? 

FØRSTE VÅRDAG

 • 10.04.2018 kl. 20:37

For en FANTASTISK dag det har vært i dag, den første skikkelige vårdagen - endelig! Jeg merket det i det jeg sto opp i dag at dette kom til å bli en veldig fin dag, og det var en så god følelse da jeg skjøv vekk lamellene fra døren ut til terrassen og så solen, og visste at det var varmt ute. Jeg håper virkelig vinteren er over, og at det blir mye fint vær fremover. Det ser bra ut hittill iallefall! I dag fikk vi kjøpt litt møbler til terrassen også, jeg klarte rett og slett ikke vente lenger nå som våren har kommet. Så i morgen skal jeg få de opp og ut, så får vi endelig brukt terrassen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen ble avsluttet med ett par venninner i byen, med årets første softis, og det smakte nydelig i vårsolen. Til tross for et bedre kosthold nå, måtte det faktisk til med en softis på den første virkelig fine dagen! Nei, jeg er bare så motivert nå jeg, det er så rart hva fint vær kan gjøre med humøret! Denne vinteren har virkelig vært LANG. 

- Hva har dere gjort i dag? 

PÅ TIDE MED FORANDRING

 • 09.04.2018 kl. 21:21

Hei dere, og god mandagskveld! Håper dere har hatt en fin start på uka. Det har jeg, og jeg føler jeg har fått en skikkelig kickstart med trening og bare god, sunn mat. Kostholdet har ikke vært helt på topp i hvertfall én måned nå, og med tanke på at jeg trener mye er kostholdet det eneste som har manglet. I helgen kjente jeg at jeg var dritlei og at jeg trengte en forandring, så da startet jeg i dag. Jeg må spise mer, få i meg mer frukt og grønt, holde meg unna sukker, og drikke mer vann. I helgene blir jeg selvfølgelig å skeie ut, for hvis ikke kommer ikke dette kostholdet til å vare noe lenge. Balanse har alltid vært viktig for meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
​200g ginger + 1 lemon + 1 lime + 8dl water

Jeg elsker å starte dagen med en sterk ingefærshot, så jeg laget 1l i dag som får stå i kjøleskapet hele uken. Så slipper jeg å lage så ofte! Jeg tok utgangspunkt i Eirin Kristiansen sin oppskrift, men gjorde noen endringer på den siden jeg brukte juicemaskin. Om dere ikke har det, men har blender, ville jeg brukt hennes. Jeg presset ca. 200g ingefær sammen med 1 sitron, blandet dette sammen med 8dl vann og skviste 1 lime oppi. Ble veldig bra! 

Det er på kvelden jeg sliter mest med å holde meg unna sukker/junk, så i kveld har jeg tygget på melon, og nå ovnsbakte kikerter. Såå godt! 

LITT EGENPLEIE

 • 08.04.2018 kl. 20:29

Reklame | Swiss Clinic

God søndag til dere! Har dere hatt en fin en? Jeg hadde en lang, rolig start på dagen, før jeg dro på trening og hadde en god økt der. Så var det tilbake til sofaen i ett par timer før vi dro i familieselskap. Vi kom nettopp hjem, og nå venter jeg egentlig bare på at Heimebane skal begynne. Har dere sett den serien? Hvis ikke, se den! Den er fantastisk, til tross for noen mindre fine dialekter (Ja, jeg snakker om sunnmørsdialekt, som er dialekten jeg har, men den er ikke fin). Alt i alt en veldig bra søndag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette produktet dukket opp i postkassen for noen dager siden, så nå har huden min fått skikkelig pleie hver kveld. Det er altså en dermaroller fra Swiss Clinic, og den består av massevis av mikronåler som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon og reproduksjon av hudceller. Jeg har ikke testet den ut lenge nok til å se resultater, men huden min føles så god ut etterpå, og jeg kjenner at den gjør noe med blodsirkulasjonen. Får rett og slett en liten følelse av å ha vært hos hudpleie etter jeg har brukt den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rabattkode: Få 20% rabatt på Swiss Clinic med koden SWISSCLINICJNY ♥

FEM TING SOM IRRITERER MEG

 • 07.04.2018 kl. 13:27

Jeg har nettopp kommet hjem fra trening, og planene for dagen er egentlig ikke kjempespennende, men leiligheten må vaskes og jeg må innom apoteket. Jeg har fått et lite sår oppi ganen som er svært irriterende og som gjør at jeg ikke klarer å tygge på den siden, så jeg må finne noe som kan hjelpe på det. Så vet dere det altså, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette innlegget skulle egentlig komme for hele TO dager siden, men så vet jeg ikke hvor tiden ble av. Jeg prøver å ha for det meste positive innlegg her inne, men syns sånne innlegg er gøy å lese på andre blogger, så her har dere fem ting som irriterer meg. 

 • Folk som ikke rydder opp etter seg på trening. Jeg har ikke ord for hvor mange ganger jeg har måttet løfte av flere hundre kilo i vektplater, fordi det er idioter som ikke gidder å rydde opp etter seg. Det er faktisk svært sjeldent jeg ikke må rydde opp etter noen når jeg skal ta beinpress for eksempel, og der går energi jeg helst skulle brukt i selve treningen min.
 • Når jeg spør kunder om de vil ha en pose, og de kommer med en spydig kommentar tilbake. Det er flere ganger kunder har svart ting som "Hva ellers skal jeg ha varene i da?", og jeg skjønner det at det føles dumt ut at vi spør om du vil ha en pose når du har kjøpt masse greier, men med tanke på at det koster penger for poser, er vi faktisk pliktig til å spørre. Det er ikke verre enn å bare svare et enkelt ja eller nei. 
 • Folk som kommenterer bildene mine på språk som ikke er norsk eller engelsk. Dette er bare småirriterende, men likevel, jeg får veldig ofte kommentarer fra folk som kommenterer på sitt eget språk, og det er veldig ofte tysk eller lignende. Det står på profilen min at jeg er fra Norge, og jeg skjønner ikke helt problemet med å kommentere på engelsk om du først skal kommentere. Jeg forstår da altså ikke hva de skriver til meg, men nå har jeg begynt å svare på norsk, hehe. 
 • Når folk stopper opp og prater MIDT i veien. Dette skjer jo spesielt ofte på kjøpesenter på lørdager, for da møter man gjerne på kjentfolk, men er det virkelig nødvendig å stoppe opp MIDT i veien om dere skal stå der og prate? 
 • Kommentarfelt på Facebook. Trenger jeg egentlig si noe mer her? 
   

- Er dere enig i noen av punktene? 

FRISKMELDT

 • 04.04.2018 kl. 19:58

Hei, dere! Nå er jeg endelig klar for å ta fatt på hverdagen igjen, etter å ha friskmeldt meg selv. Jeg var på jobb i går og var redd for at jeg skulle bli verre igjen av det, men det ble jeg heldigvis ikke, så i dag var jeg tilbake på trening! Jeg hadde faktisk fått abstinenser etter noen dager uten, så det var fryktelig deilig å være tilbake i dag. Jeg har tatt det litt rolig etter trening da, men fra i morgen av er det fullt kjør igjen tenker jeg. Nå venter jeg på at en focacciadeig skal heve, det er første gang jeg lager det, så jeg er veldig spent. Det er jo SÅ godt, så jeg håper virkelig det blir vellykket. 

Ellers har jo vinteren fint returnert hit da, og det er jo ganske typisk etter noen fantastiske måneder med masse sol. Men det er jo ikke ukjent at vinteren gjerne blir frem til mai, så jeg får bare være innstilt på at det ikke blir vår med det første. Jeg er veldig takknemlig for den kalde, fine vinteren som har vært her, og at den varte ut påsken, til tross for at jeg var syk halvparten av tiden. Menmen, det er ikke noe å gjøre med det! 

- Hva gjorde dere i påsken? 

ET LITE FRAVÆR

 • 01.04.2018 kl. 22:17

Hei dere, og god påske! Som dere kanskje har merket (eller ikke) har det vært stille her de siste dagene, og det er egentlig bare en blanding av at jeg ville ta meg litt fri i påsken, og at jeg har blitt syk. Nå tenker du kanskje "Var du ikke nettopp syk?" og jo, det stemmer. Det er faktisk bare ett par måneder siden jeg lå rett ut med influensa i én uke, og nå har altså forkjølelsen tatt meg igjen. Jeg våknet opp på torsdag og følte meg slapp, så da slappet jeg av hele dagen, på fredagen følte jeg meg ok og dro på trening (jeg var så rastløs etter dagen før), i tillegg til å tilbringe noen timer med mamma og egentlig bruke dagen som normalt. Lørdagen våknet jeg opp dårlig og dro på jobb, og senere i bursdag, og det har jeg fått betale for i dag for å si det sånn. Jeg håper virkelig ikke det tar lang tid før jeg kommer meg til hektene igjen, for jeg er så rastløs, og vil helst på trening asap. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere hatt en fin påske da? Jeg har ikke sett noe annet enn blå himmel og skispor på Instagram og Snapchat, så det virker jo som om folk har kost seg iallefall! Vi har jo vært kjempeheldig med været, og nå når påsken er over håper jeg vi kan se frem til våren veldig snart ♥

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no