THIS BEAUTIFUL CITY

 • 29.04.2013 kl. 21:30Har blitt mange turer opp på Fjellstua for å se på denne nydelige byen nå etter jeg fikk lappen, og i dag da Johan Thomas fikk lappen ble det selvfølgelig en kjøretur sammen med han, Andrea og Thomas, og da måtte vi opp på Fjellstua. MÅ opp dit en dag det er solnedgang også, da er det fantastisk nydelig. Har vært der noen ganger dag også, men har ikke hatt med kameraet da. Skal begynne å ta med kameraet hver gang jeg er ute og kjører nå i tilfelle det blir solnedgang, haha.

- Hva syns dere?

5 DAYS LEFT

 • 28.04.2013 kl. 20:53

Weheartit.

Om 5 dager er jeg i London!! Nå gleder jeg meg bare mer og mer, er skikkelig reisesyk! Årets første utenlandstur, det blir godt. Tre dager bestående av bare shopping i en av favorittbyene, sammen med mammaen min. Det kan jo ikke bli annet enn bra!

Jeg har jo vært der to ganger før, og mamma har vært dere flere, men om noen vet om noen litt ukjente, kule butikker så er det bare å komme med det!

- Har du vært i London før?

THE COOLEST CAKE

 • 28.04.2013 kl. 13:55


Jeg lovte jo å vise dere kaken, så, her er den! Andrea og jeg bestemte oss for å overraske han med kake, og siden han fylte 18, hva er vel kulere enn en bilkake? Den ble veldig vellykket, og smakte til og med godt! Hvis noen lurer så er det sjokoladekake inni og marsipan over, og oreokjeks som hjul. Bildene er tatt med iPhone, derfor veldig dårlig kvalitet, men dere ser jo hvertfall!

Nå er treningsklærne på og ukens siste treningsøkt står for tur. Håper alle har en fin søndag!

- Hva syns dere om kaken?

YOU ACTED SO SINCERE

 • 27.04.2013 kl. 20:52


Gooood lørdag, dere! Det å logge inn til alle de utrolig koselige kommentarene deres om håret mitt på det forrige innlegget var helt herlig, DERE er herlige! I dag ble det plutselig jobb på meg, og det var egentlig helt greit siden jeg ikke hadde så mye annet planlagt. Det har også vært fint vær og grei temperatur, og det er utrolig deilig. Ellers er planen for kvelden å spise kake borte hos bursdagsbarnet, Johan Thomas (gratulerer med dagen!!!!), sammen med noen nære venner. Koooselig! Andrea og jeg lagde en utrolig kul kake i går og overrasket han litt over midnatt, kan legge ut bilder av den i morgen Håper alle får en super lørdagskveld!

- Hva har dere gjort i dag?

LET'S TALK HAIR

 • 26.04.2013 kl. 18:39
I dag var jeg endelig hos frisøren igjen, for første gang på fem måneder tror jeg. Jeg hadde begynt å få litt ettervekst og mye lysere hår, så da var det på tide å friske opp litt! Det var også enda lenger siden jeg hadde klippet det, så jeg fikk gjort det også. Men der ser man ikke forskjell da, heldigvis tok ikke frisøren mer enn det som var nødvendig, endelig noen som faktisk skjønner meg og ikke klipper mye mer enn det jeg vil! Nå har jeg hatt ombre i 7 måneder og er fortsatt like fornøyd, så det er nok noe jeg kommer til å ha enda en god stund fremover. Liker det utrolig godt!

- Hva syns dere?

OUTFIT 250413

 • 25.04.2013 kl. 15:20

Cardigan Bik Bok
Bukse Bik Bok
Smykke Cubus

Tror ca. 98% av bildene ble mislykket i dag. Enten blåste håret mitt overalt, eller så blåste toppen min opp sånn det så ut som jeg var gravid i 9. måned, eller så var det rett og slett bare... mislykket. Så det ble da kanskje tre helt ok bilder. Men jaja, kan ikke forvente noe annet når jeg bor i Ålesund.

- Hva syns dere?

L.O.V.E.

 • 24.04.2013 kl. 20:10


Alt har jeg funnet på Tumblr.

Slår aldri feil med noen inspirasjonsbilder, eller hva? I alle fall ikke når jeg er dødsliten etter dagens treningsøkt og virkelig ikke orker å ta frem kameraet. Det er så mye bra på Tumblr!

- Hva syns dere?

I'M RIGHT OVER HERE

 • 23.04.2013 kl. 21:23

Går aldri lei av Robyn ♥

Sliten etter dagen, klar for å legge meg. Men først er det selvfølgelig Grey's Anatomy siden det er tirsdag i dag. Og før det må jeg lage mat til skolen i morgen, som er så utrolig lite fristende å gjøre akkurat nå. Men tanken på tørre skiver til lunsj i morgen er enda mindre fristende, så da er det verdt det å steke kylling og koke pasta. Nam.

- Har du hatt en fin dag?

INSTALATELY #4

 • 23.04.2013 kl. 14:44


Fant ut at det er nesten ett år (11 måneder siden faktisk) siden jeg sist la ut mine siste Instagram-bilder, så da var det vel på tide igjen. Heter, som nevnt mange ganger, Malindh, og prøver å være litt aktiv der, haha. Men jeg elsker Instagram, hvertfall å se andre sine oppdateringer.

Nå drar jeg snart på jobb. I dag er det Big Smile Day på Cubus (gjelder alle butikkene i Norge), så det er 30% på alt av klær, accessories og undertøy til dame, herre og barn. Og også 20% på kosmetikk. Anbefaler alle å ta turen innom, det er mye kult i butikk nå!

- Har dere Instagram?

MY NAILS AT THE MOMENT

 • 22.04.2013 kl. 21:22
Nå når våren sakte, men sikkert, kommer (forhåpentligvis, det snødde jo på fredag...), liker jeg å være litt vårlig på neglene også. Jeg pleier forsåvidt ha sterke farger på neglene året rundt, men jeg liker å gjøre litt mer ut av det nå. Egentlig var det mest det at jeg ikke orket å fjerne den gamle neglelakken, så jeg tok en ny på halve neglen. Men jeg likte resultatet veldig godt, og liker godt den fargekombinasjonen! Jeg har brukt Essie Madison Ave-hue og en oransje en som jeg fikk i Det Nye, tror jeg det var.

- Hva syns dere?

PUSH PLAY, STOP REWIND

 • 22.04.2013 kl. 17:26


For en lang mandag dette har vært. Tiden gikk skikkelig sent og jeg gledet meg bare til dagen var over og jeg skulle på trening. Bare synd at da jeg endelig kom meg på trening, fant jeg ut jeg glemte treningstightsen min. Dette oppdaget jeg da selvfølgelig når jeg sto i garderoben på treningssenteret og skulle til å skifte. Så da var det rett ut igjen, og jeg hadde ikke vært der fem minutter engang, haha... Men jeg drar i kveld istedenfor da, så det går fint.

- Skal du trene i dag?

INNKJØP

 • 21.04.2013 kl. 18:39

Cubus.Cubus.

Cubus og H&M.

Cubus.

Bik Bok og Cubus.

Cubus og Bik Bok.

T-skjorte fra H&M, bukse fra Cubus (fine sokker hehe).

Neglelakker fra Essie. Fra venstre: Matte About You (matt topplakk), Beach Bum Blu, Fiji, Madison Ave-Hue.

Maybelline the Rocket Volum Express (min nye favorittmascara!), Maybelline Master Precise liquid eyeliner. Eyelineren er også veldig bra og lett å påføre!

Cubus.


Cubus.

Ikke alt dette er fra nå altså, det er vel ganske jevnt fordelt fra februar til nå. Nå gleder jeg meg bare til shopping i London om litt under to uker!

- Hva syns dere om kjøpene?

OSLO

 • 21.04.2013 kl. 13:43


Og det var alle bildene, haha... Ikke noe særlig, men tenkte jeg kunne legge de ut likevel. På onsdagen spiste vi lunsj på Max Hamburger, liker det bedre enn McDonalds og Burger King. Forsåvidt ikke noe sunnere eller noe sånt, men de har cheese sticks der, og det gjør det til en vinner for meg, haha.

I dag er en skikkelig avslappende søndag, jeg har ikke gjort noe hittil. Så nå skal jeg se ferdig en episode av Modern Family, før jeg må begynne å pakke ut (jeg er så treg, haha) og rydde i klærne mine. Tenkte også å legge ut innkjøp i dag, siden det er så lenge siden og jeg har mye nytt (og ikke så nytt) som jeg ikke har vist dere. Og så skal jeg trene senere, i dag blir det fokus på kondisjon tenker jeg.

- Hva skal dere i dag?

THE BEST NIGHT

 • 20.04.2013 kl. 17:25

Neimen heisann! Jeg kom hjem fra Oslo på onsdag, men siden da har jeg vært litt opptatt og ikke orket å blogge egentlig. Men konserten var utrolig bra og Justin Bieber er fantastisk! Tror ikke jeg orker å skrive så mye om det, mest fordi jeg brukte mye tid på å skrive et detaljert innlegg om det i går i nettavisen vi har på skolen, så om du er interessert i å lese det, så er det her.

Men ja, vi kom dit kvart på ti på morgenen på tirsdag og kom derfor veldig langt frem i køen og veldig langt fremme i Golden Circle-området når vi kom inn på arenaen, akkurat det jeg ville. Så de gangene jeg ikke hadde et hode foran meg (haha...), så jeg han veldig godt og veldig nært for min del.Så ja, jeg er så utrolig fornøyd med konserten og hele opplevelsen. Jeg bare liker han enda mer nå og lengter skikkelig tilbake. Sitter igjen med så mange fine inntrykk og tanker etter konserten og blir så glad av å tenke på det. Det ligger et par litt bedre bilder på instagrammen min også, som er Malindh.

Ellers hadde jeg det veldig fint i Oslo, og var i sentrum på onsdagen og bare gikk rundt i butikker og gikk litt ute i fineværet. Herlig! Tok ikke så mange bilder, men har noen som jeg tenker å legge ut senere.

- Var dere på en av konsertene? Vet de siste typ tre innleggene har handlet om dette, men nå er det stopp altså, haha.

REISEKLAR

 • 15.04.2013 kl. 17:49

Beklager lite blogging den siste uken, men jeg har hatt mye å gjøre, og da blir bloggen nedprioriert. Det blir nok ikke mye bedre denne uken, for i dag drar jeg jo til Oslo!! Jeg er såååå reisesyk nå, og gleder meg veldig til et par dager i hovedstaden. Og ikke minst til konserten i morgen! Det blir bra.

Lilla neglelakk er selvfølgelig på. #nails4bieber liksom.

Så nå blir det ikke blogging igjen før på torsdag, kanskje onsdag om jeg orker! Skal prøve å få tatt masse bilder på onsdagen før vi drar hjem, så har jeg litt å legge ut!

- Hvem flere skal til Oslo?!

READY FOR OSLO

 • 11.04.2013 kl. 13:18

Om 5 dager er det tid for Justin Bieber konsert! Gleder meg vilt mye nå og er så klar for et par dager i Oslo. Drar dit mandagskvelden med fly, og returen blir på onsdagskvelden. Så da får vi ca to fulle dager, som blir veldig deilig! Jeg skal på den første konserten, på tirsdagen, så hele den dagen kommer nok til å gå til det. Onsdagen går nok til shopping (ikke så mye siden jeg sparer til London da), og så blir det å ta flyet hjem på kvelden.Noen bilder fra gratiskonserten i fjor♥


- Skal du på konserten? Hvilken dag?

SHE'S GOT NOTHING TO SHOW YOU

 • 09.04.2013 kl. 18:12Genser H&M
Bukse Fanny Lyckman for Estradeur
Sko Defeeter


- Hva syns dere?

MY SUNDAY

 • 08.04.2013 kl. 17:00

Ble ikke mye tid til blogging i helgen likevel! På lørdag var jeg jo på jobb, og så hadde jeg besøk av Andrea etter det. I går var jeg først i barnedåp til nevøen min (ble tante i begynnelsen av januar♥) og det var veldig koselig! 


Senere på dagen dro jeg på trening med Mariell, etterfulgt av en tur på Brun og Blid og.... Burger King. Haha, det var den treningen liksom. Neida, er det søndag så er det søndag? La oss si det sånn.

Vi har en samfunnsfagprøve i morgen som jeg må øve til nå, og så skal jeg intervjue moren min, haha. Vi startet et prosjekt på skolen i dag i forbindelse med at det er 100 år siden kvinner fikk stemmerett, så vi skulle intervjue en kvinne om forskjellene på hvordan det var å være ungdom for 20, 40 eller 60 år siden og hvordan det er i dag. Ganske interessant egentlig!

- Hva syns dere om bildene?

KLARTE IKKE LA VÆRE...

 • 05.04.2013 kl. 22:58

Husker dere innlegget jeg la ut for en ukes tid siden om Fanny Lyckman sin kolleksjon for Nelly, og det at jeg ikke skulle kjøpe noe derfra selv om det var så mye kult? Ja, stryk det. Jeg måtte bare:

Denne buksa har jeg beundret siden jeg så den på Fanny sin blogg for første gang, så jeg klarte rett og slett ikke å la være da den kom på Nelly. I dag dumpet den i postkassen, så herlig slutt på uken! Har planer om å bruke den i morgen, så jeg får se om jeg rekker å ta outfitbilder også. Det er jo en stund siden, så skal prøve å få tid til det!

I dag har jeg vært på jobb, og det var kjekt, som vanlig! Kan ikke si nok hvor mye jeg trives der, kombinasjonen av herlige kollegaer, klær og hyggelige kunder slår virkelig ikke feil! Jobber på Cubus, om det er noen som lurer på det. Skal jobbe i morgen også, satser på det blir endel folk!

- Hva syns dere om buksene?

THAT MESSY BUN

 • 04.04.2013 kl. 18:32

DEFEETER

 • 03.04.2013 kl. 16:59

Disse ble med meg hjem idag:

Ååh, jeg digger de! Har hatt lyst på noen sånne sko så lenge nå og jeg digger de i camo-mønsteret. Gjør de litt mer spesielle. Jeg kjøpte de på Siri Shoes Plus More i byen og betalte 399. Gleder meg til å ta de i bruk, de kan gjøre mye av antrekket!

- Hva syns dere?

WHERE TO FOLLOW

 • 02.04.2013 kl. 17:51

Lurer på hvor mange sånne innlegg jeg har skrevet før, haha... Men det er hvertfall noe som er greit å oppdatere av og til!

- Facebooksiden til bloggen finner du HER. Enkel måte å få med seg når jeg publiserer nye innlegg, og så kommer det andre oppdateringer en veldig sjelden gang i blant.

- Min Bloglovin' finner du HER. En annen måte å få med seg når nye innlegg kommer ut!

- Twitteren min er HER. Der er jeg ganske aktiv og heter selvfølgelig Malindh.

- Min Tumblr er HER. Jeg elsker Tumblr og kan sitte i flere timer og se og reblogge ting! Og til dere som kanskje følger meg fra før av: Det begynner å komme mer positive ting der nå altså!! Haha.


- Har også WeHeartIt som du kan finne HER. Har begynt å bli aktiv igjen der også nå, så mye inspirerende!

- Instagram: Malindh. Kan også finne den HER. Prøver å bli aktiv igjen der også, det er jo så gøy!

Ellers er det vel ikke mange andre steder dere kan følge meg, som jeg kommer på hvertfall. Heter Malindh på YouTube også, men der er jeg ikke akkurat aktiv, haha.

- Så, hvor kan jeg følge dere? Alltid på utkikk etter nye jeg kan følge!

MOTIVATION

 • 01.04.2013 kl. 22:03

Alle bildene er hentet fra weheartit med taggen fitness.

Litt motivasjon på en søndagsmandagskveld er vel ganske greit? Jeg er så motivert nå og er veldig klar for å komme i form og jeg merker allerede at energinivået mitt er mye høyere. Har også troen på at april er en veldig bra måned å sette igang på, så om dere har hatt en dårlig periode på treningsfronten, kom i gang! Det vanskeligste steget er det du må ta over dørstokken, etter det er det bare å sette i gang. Gjør april til måneden du starter, det er aldri for sent! Husk også at du ikke nødvendigvis trenger medlemsskap på treningssenter for å trene, det fins massevis av øvelser man kan ta hjemme/ute, bare google det. We can do this!

I dag har jeg faktisk, i tillegg til å ha startet dagen med en treningsøkt, ryddet rommet! Nå er det helt strøkent her og det føles fantastisk. Jeg har også kastet og gitt bort masse klær (til søsteren min og Fretex), så nå er garderoben min klar til å bli fornyet når jeg skal til London om én måned. DET blir bra det! Det er også bare to uker til Oslo og Justin Bieber-konsert, og jeg gleder meg bare mer og mer, det blir så bra! Nå skal jeg lage meg litt kveldssmat og så legge meg, i håp om at jeg kommer meg opp i morgen tidlig.

- Trener du?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no