OUTFIT 300412

 • 30.04.2012 kl. 19:55Jakke Topshop
Topp DIY (laget av en gammel tunika fra Bik Bok)
Bukse Cubus
Converse All StarJakken er noe av det jeg fikk fra Barcelona, min nye favoritt! Jakken gjør hele antrekket, derfor er resten av klærne ganske simple. Har forresten den dårligste hårdagen i dag, derfor skal jeg ta meg en dusj nå for å få orden på dette fæle greiene... Etter det skal jeg møte noen venner, kanskje jeg får lagt ut innlegg før det. Dere må hvertfall kose dere i kveld ♥

- Hva syns dere om antrekket?

DAG 339

 • 29.04.2012 kl. 21:30

(De smakte bedre enn de ser ut til altså).

I går kveld kom Johan Thomas bort og så laget vi sjokoladedekte jordbær og spiste godteri og potetgull (sunne..), og så så vi et par filmer. Sjokoladedekte jordbær er noe av det beste som finnes, så det er deilig at det har begynt å komme noenlunde bra jordbær i butikkene nå. Nok et tegn på at sommeren nærmer seg!

Takk for forslag til videoblogger forresten! Har ikke fått spilt inn noe i dag, men tenkte jeg kunne spille inn en i morgen med noen nye ting jeg har fått fra Barcelona, siden mamma og de nettopp har vært der, og så kan jeg sikkert få til en video av rommet mitt snart også, siden noen ønsket det! 

- Liker dere sjokoladedekte jordbær?

VIDEOBLOGG: ANBEFALING

 • 28.04.2012 kl. 19:04

 Her er videoen! Som sagt i videoen vil jeg gjerne ha tips til flere videoer jeg kan lage, så kan jeg sikkert lage noen i morgen. Og helst noe annet enn sminkevideo.

- Hva vil dere ha video om?

DAG 338

 • 28.04.2012 kl. 17:48

WHERE DID THE TIME GO?

 • 27.04.2012 kl. 23:32Wow, hvor ble tiden av da? Verste er at jeg ikke har gjort noe i det hele tatt denne kvelden, men likevel har jeg ikke blogget. Og jeg har egentlig hatt tenkt til å blogge siden 5-tiden eller noe sånt. Jaja, satser på bra blogging i morgen, for jeg har noen innlegg klare, pluss at jeg faktisk har filmet inn en videoblogg som jeg tenkte jeg kunne redigere nå. Sounds good? Egentlig er videoen bare klein, menne... Det får bare være. 

Ellers er det endelig helg! Skulle gjerne sagt at vi har langhelg nå, men vi skal tydeligvis på skolen på mandag og så ha fri på tirsdag igjen. Jaja, resten av Norge får vel kose seg med langhelg da 

- Har dere langhelg?

DAG 337

 • 26.04.2012 kl. 21:21

JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE!!

 • 26.04.2012 kl. 17:14

JEG VET IKKE HVOR JEG SKAL GJØRE AV MEG NÅ. Beklager caps lock altså, men jeg må bare få det frem. 


Har nettopp ringt mamma og grått litt osv, og sitter nå og skjelver. Mlksdjgalkjdhaødkhbalkdfgadlækfhjaælhfjkaæhj

Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, men plutselig føler jeg meg litt friskere. For ja, jeg har vært syk de siste dagene, derfor har jeg ikke blogget. Herregudherregudherregud. Og hvis noen har tenkt å komme med anonyme, stygge kommentarer nå så kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre :):)

- Hva synes dere om det? :D:D

MÅNEDEN SOM GIKK - MARS

 • 23.04.2012 kl. 20:29

WOW, hei treiga! Bedre sent enn aldri, her kommer oppsummeringen fra forrige måned:Jeg hadde bursdag!!
Ikke så mye stort som skjedde i mars, annet enn at jeg hadde bursdag og feiret den med gode venner og familie ♥ Men det var en fin måned da!

- Hva syns dere om bildene?
- Hvordan var deres mars-måned?
Om dere husker den da, det er jo så lenge sidenXDXD 

DAG 336

 • 22.04.2012 kl. 21:19


God søndag! Jeg har jobbet i dag, og har dermed ikke fått til noe aktiv blogging. Har bare slappet av siden jeg kom hjem fra jobb, er veldig sliten etter hele uken egentlig, og det er deilig at den er over. Ser faktisk frem til ny uke i morgen, og jeg har masse motivasjon til blogging, trening og faktisk bittelitt til skolen (spørs hva vi skal gjøre, hehe). Og så har jeg lovet meg selv å bli flinkere til å legge ut Prosjekt 365 hver dag nå, jeg må virkelig få gjort meg ferdig! Har også noen idéer til bilder, så håper på å få prøvd ut noen av de i løpet av neste uke også. Ellers håper jeg alle har hatt en fin helg, og får en fin start på uken i morgen ♥ Vi blogges da. 

- Hva syns dere om bildet?
- Hatt en fin uke? 

TRANSPARENT RAINCOAT

 • 21.04.2012 kl. 22:49

Kom på at jeg ikke har vist dere denne jakken som kom i posten for noen dager siden! Den er fra Gina Tricot og er en gjennomsiktig regnjakke - genialt spør du meg! Da slipper man jo å måtte skjule antrekket sitt bare fordi det regner. Hadde tenkt litt på å kjøpe den etter jeg så den på Gina Tricot, men så ventet jeg litt, og jeg ventet tydeligvis litt for lenge, for de hadde ikke igjen i min størrelse her i Ålesund. Men, de hadde den på nettet, så da bestilte jeg bare der. Litt inspo fra Ulrikke Lund:


Nå har jeg faktisk ikke fått brukt den skikkelig enda, fordi vi har hatt fint vær i en uke nå (må jo være ny rekord...), men nå er jeg hvertfall klar for regnet! Som kom i dag...

Har forresten jobbhelg denne helg, så det blir ikke såå mye blogging. I kveld har jeg bare slappet av med familien, og nå ser jeg på Hangover for første gang. Føler meg treig...

- Hva syns dere om jakken?
- Har du sett Hangover? 

OUTFIT 200412

 • 20.04.2012 kl. 17:58

Tubetopp og bluse Bik Bok
Shorts Gina Tricot
Solbriller "RayBan"
Kunne faktisk godt uten strømpebuksen i dag, været er fantastisk!! Var på Fjellstua med hele trinnet i dag og så spiste vi is der oppe. Deilig å gjøre noe annet enn å sitte inne på klasserommet, når det er såpass fint vær ute!

- Hva syns dere om antrekket?

EN FIN VÅRDAG

 • 19.04.2012 kl. 21:48

Arkivbilde.

På dager som disse er det ikke lett å få til bra blogging. Dro rett på trening etter skolen idag, og så dro jeg hjem og spiste og satt ute og nøt solen litt (fantastisk vær idag!), og så gikk jeg inn og jobbet med en innlevering vi har til i morgen, og så øvde jeg til en prøve vi har i morgen. Nå kjenner jeg meg død i kroppen, og er veldig klar for å ta meg en dusj og så legge meg. Denne uken har gått superfort, og nå er helgen nesten her! 

- Har dere fint vær?

OUTFIT 180412

 • 18.04.2012 kl. 20:55

Genser, shorts og smykke Bik Bok
Belte H&M

Ring Kjøpt på Båtfestivalen i fjor


Har faktisk en god unnskylding for dårlig blogging i dag: vi har ikke hatt strøm!! Strømmen gikk i dag tidlig, litt før jeg dro på skolen, og vi fikk den ikke tilbake før for litt over en time siden.. DA merkes det hvor avhengig vi er av strøm. Hvertfall deilig at det er fikset nå da! 

- Hva syns dere om antrekket?

DEN HERLIGE FØLELSEN...

 • 17.04.2012 kl. 19:37

... etter en god treningsøkt! Tror dagens treningsøkt var den beste på lenge, og det føles så herlig! Motivasjonen til å trene er virkelig på topp nå, og det er deilig, etter å ha hatt ganske dårlig motivasjon i noen uker. Nå er jeg sliten, men samtidig kjenner jeg at jeg har mye energi. Greit å ikke ha noen planer resten av dagen og å bare kunne slappe av. Nå tenker jeg å se de nyeste YouTube-videoene fra de jeg abbonnerer på, og så se den nyeste episoden av GG. 

- Hvordan har deres dag vært hittil?

DAG 335

 • 16.04.2012 kl. 20:53


Var på trening etter skolen, og så øvde jeg til norskprøve, så derfor har det ikke vært så mye blogging i dag. Nå skal jeg se ferdig Top Model, og så legge meg! Håper alle har hatt en fin dag ♥

- Hva syns dere om bildet?

ANTREKK VS ANTREKK

 • 16.04.2012 kl. 14:24


- Hvilket antrekk liker du best? Ser jo ikke hele til høyre, men det er ikke mye dere "går glipp av". 

GOOD NIGHT

 • 15.04.2012 kl. 21:52


Kan ikke si jeg er så glad for at helgen er over, men nå er det vel bare å se frem til neste helg! Skal ta meg en dusj nå og så legge meg, så håper jeg på at imorgen blir en bra dag! God natt, søte lesere ♥ Og ikke spør meg hvorfor jeg har en egen kategori som heter god natt, eheh..

Hva med dere, er dere klare for en ny uke?

DAG 334

 • 15.04.2012 kl. 18:25

OUTFIT 140412

 • 15.04.2012 kl. 13:04

Gårsdagens antrekk:


Jakke Cubus
Skjorte Bik Bok
Bukse Cubus
Veske "Chanel" 
Sko Jeffrey Campbell
Skjerf Tante Bruun (butikk i Ålesund)

Merker hvor mye mer motivasjon jeg har nå når våren har kommet, dette er jo faktisk tredje antrekket jeg legger ut denne uken! Åh, elsker vår ♥

Hadde ikke tid til å blogge mer enn ett innlegg i går, fikk middagsbesøk og så en liten stund etter det dro jeg bort til Johan Thomas og ble der resten av kvelden. Men i dag satser jeg på bra bloggdag! 

- Hva syns dere om antrekket?

SOME ENCHANTED EVENING

 • 14.04.2012 kl. 16:31

Fant denne neglelakken i dag og jeg falt pladask for fargen! Den er fra Deborah Lippmann og heter Some Enchanted Evening. Digger navnene på neglelakkene hennes! Neglelakken er en litt sånn mørkerosa farge med "glitterflak" i, og den kostet 179 kr. Jeg kjøpte den på Siri Shoes plus more, og der fant jeg også denne:

Neglelakkfjerner til Deborah Lippmann neglelakker! Om du har prøvd glitterneglelakkene hennes, har du kanskje merket at det er veldig vanskelig å få av glitteret med vanlig neglelakkfjerner, og denne skal visst fjerne den fort og bra, så jeg ble ganske glad da jeg fant denne. 


- Hva syns dere om neglelakken?

OUTFIT 130412

 • 13.04.2012 kl. 20:53
Genser - Wildfox
Bukse - Cubus
Sko - sixtyseven

Ser dere? Nesten ingen snø igjen jo! Og det er meldt veldig bra fremover, så jeg ser frem til mange fine vårantrekk! Ellers er det en rolig fredagskveld og nå er det endelig helg. Har ingen spesielle planer, blir nok bare å slappe av, tenker jeg. 

- Hva syns dere?

DAG 333

 • 12.04.2012 kl. 21:50

NEW IN - WILDFOX SWEATER

 • 12.04.2012 kl. 19:50


Endeliiiig! Har hatt lyst på denne genseren så lenge nå, men så har jeg ikke villet betale så mye for den, så når jeg fikk høre at butikken i byen som solgte den skulle ha opphørssalg, da ble jeg glad! Ikke for at butikken skulle legges ned liksom, det var jo trist, men fordi at denne genseren kom til å komme på salg da. Så nå er den endelig min! Den er fra Wildfox, og den er så god å ha på seg! Skal vise bedre bilder i morgen, siden jeg skal ha den på meg da, så da kommer jeg sikkert til å ta outfitbilder ute, siden der er best lys. 

- Hva syns dere?

INSTALATELY #2

 • 11.04.2012 kl. 18:36

Et lite knippe med bilder fra Instagram fra den siste tiden! Har hatt en liten "dødperiode" føler jeg, hvor jeg la ut et og annet av og til, men nå føler jeg at jeg har kommet inn i det igjen! Instagram er en av favorittappene mine, som jeg sjekker nesten hele tiden (ihvertfall når jeg har tilgang til internett) og der er mye inspirasjon å finne! Nå har jo Instagram kommet til Android også, så da er jo det tilgjengelig for mange flere. Jeg heter Malindh der. 

- Har du Instagram?

DAG 332

 • 11.04.2012 kl. 14:34

EN LITEN "MOTIVASJONSPOSTER"

 • 10.04.2012 kl. 21:14

Hadde en liten oppgave i PTF Design der vi skulle lage en "motivasjonsposter", et bilde med et lite motto, saying, sitat et eller annet. Jeg er ikke sånn superfornøyd med min, men tenkte jeg kunne vise dere den:


Syns den var litt søt da? Selv om den ikke akkurat er særlig motiverende. Beklager forresten for den sjokkerende gulfargen! Hehe..

- Hva syns dere? Ha i tankene at den er ganske kjapt laget med null inspirasjon...

OUTFIT 100412

 • 10.04.2012 kl. 16:30


Skinnjakke Vero Moda
Genser Bershka
Bukse Gina Tricot
Converse All Star

Haha, er det ikke typisk? Siste skoledag før ferien begynte det å snø, mens nå når skolen har begynt på igjen har den begynt å smelte og det har begynt å komme litt mer vårtemperatur. Menmen, jeg klager ikke, nå er det hvertfall endelig litt greit vær! Så da benytter jeg sjansen til å ha på meg skinnjakke og Converse! 

- Hva syns dere?

PÅSKEN 2012

 • 09.04.2012 kl. 21:24

Har veldig ustabilt nett, så skal prøve å få lagt ut innlegg nå mens nettet funker! Typisk min flaks hvis nettet ikke funker når innlegget er klart til publisering.

Tenkte å skrive en liten oppsummering av påsken! Har jo faktisk gjort litt denne ferien: 

 

Startet ferien med en bytur og kjøpte et skjerf som jeg elskerelskerelsker!

Var hos frisøren og ble litt blondere, og fikk litt kortere hår!

Og ja, vi har hatt snø hele påsken. Supergøy.... Jaja, noen som nøt det hvertfall ↑

Hadde hvertfall litt sol da!

Hadde fotoshoot med Mariell og Johan Thomas! Kommer til å vise noen flere bilder derfra snart. 


Og ellers har jeg trent bittelitt, hatt Twilight-maraton med Johan Thomas, hatt besøk av han, og slappet av hjemme med familie og spist opp påskeegget mitt. Fin påske 

- Har dere hatt en fin påske?

OVERSIZED

 • 08.04.2012 kl. 15:20Mamma kjøpte denne genseren i går, og jeg tror det er den deiligste genseren jeg noen gang har hatt på meg. Stoffet er SÅ behagelig, kunne nesten bodd i den resten av livet mitt. Den er litt stor til meg, i tillegg til at den er litt oversized (den er størrelse Small), men jeg kommer nok til å låne den av og til uansett, hihi. 

- Hva syns dere om genseren?

DAG 331

 • 07.04.2012 kl. 23:06

PHOTOSHOOT IN THE SUN

 • 07.04.2012 kl. 14:55
Hadde en liten fotoshoot med Mariell og Johan Thomas i går da solen gikk ned, og fikk noen greie bilder. Ble vel egentlig mest tullebilder, men de ovenfor ble hvertfall bra! Om man ser bortifra den rotete bakgrunnen, men det får være. Ellers slappet vi av resten av kvelden, koselig! 

- Hva syns dere om bildene?

DAG 330

 • 06.04.2012 kl. 19:29

LANGFREDAG

 • 06.04.2012 kl. 14:16God morgen dag! Våknet litt over tolv idag (ferie♥♥) og lå en stund i sengen og sløvet før jeg sto opp og laget meg frokost. Kan ikke si mange nok ganger hvor deilig det er med ferie! Skal snart ta en tur på trening, og så får vi se hva resten av dagen bringer.

Som dere som blogger her på blogg.no har merket, har jo BlogSoft fått et helt nytt design, og i starten likte jeg det ikke, men nå syns jeg faktisk det er veldig greit, og som mange andre har sagt, det ser mer profesjonelt ut. Jeg fikk teste det ut onsdag kveld, siden jeg ble valgt ut som betatester, og da likte jeg det veldig lite, men det er jo en tilvenningssak, og nå liker jeg det bare mer og mer. 

- Hva skal dere i dag?
- Til dere som blogger på blogg.no; hva syns dere om BlogSoft's nye design? 

NYTT DESIGN!

 • 05.04.2012 kl. 16:56

Endelig! Dette skulle jo komme for 2 måneder siden eller noe sånt, men så hadde jeg så mye trøbbel med det da at jeg ikke orket å sette meg ned og styre med det igjen, før idag. Det er ikke ferdig enda, fortsatt en del småting som f.eks å bytte bildet til venstre her osv. Nå blir også bildene jeg legger ut her enda større, nemlig 800px istedenfor 700px. 


Jeg rekker ikke å gjøre noe mer med designet i dag, men jeg skal prøve å få gjort det ferdig imorgen. Satser hvertfall på at det blir bra til slutt!

Forresten, noen av dere husker kanskje at designet var en oppgave jeg hadde i Prosjekt Til Fordypning? Ihvertfall, jeg fikk vite noen dager før ferien at jeg fikk 6'er på oppgaven! Hadde jeg aldri forventet :D

- Hva syns dere om designet hittil da?

OUTFIT 04/04-12

 • 04.04.2012 kl. 19:46


Genser og shorts Bik Bok
Topp under genseren Gina Tricot
Belte H&M
Solbriller Ray-Ban

- Hva syns dere?

DAG 329

 • 03.04.2012 kl. 21:06


Bra noen nyter snøen hvertfall...  Hva syns dere om bildet?

VÆRT HOS FRISØREN

 • 02.04.2012 kl. 17:27

Var jo endelig hos frisøren i dag! Det var nesten et halvt år siden sist, så da var det på tide, hvertfall med de slitte tuppene og den etterveksten jeg hadde. Jeg stripet blonde striper og stusset håret litt, så nå er jeg veldig fornøyd. Føler jeg har kort hår nå, hvertfall i forhold til det jeg hadde, men det er egentlig ikke så ille. Frisøren måtte jo ta det slitte, så da ble det sånn, og det kunne jo vært verre. Nå skal jeg også prøve å bli flinkere til å ta vare på håret mitt, og dra til frisøren oftere enn en gang i halvåret. Skulle forresten lagt inn et før bilde, men dere kan jo se litt nedover bloggen, f.eks på dette innlegget, for å se hvordan det var før.

- Er dere flink til å ta vare på håret deres?

1. APRIL

 • 01.04.2012 kl. 20:59


Åh, håper blogg.no får stoppet angrepet snart, har slitt mye i dag med å komme meg inn og å få blogget.. Ikke så gøy når man først har blogglyst! Menmen, what to do. Det har hvertfall vært en ganske chill søndag, har ikke gjort noe fornuftig. Det er vel sånn fri-søndager skal være? 

Ellers er jo det 1. april i dag, som vil si ny måned og.. aprilsnarr. Ikke akkurat favorittdagen min, men det går greit. Rart hvordan alle plutselig kommer med store kunngjøringer, ikke sant?;)

- Har du blitt lurt i dag?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no