hits

DEN STRESSA GENERASJONEN

 • 23.03.2018 kl. 21:49

Jeg kom over denne videoen på Twitter her en dag, og følte nesten jeg måtte skrive et innlegg om det, rett og slett fordi jeg kjente meg så mye igjen i det hun sa om vår generasjon, Millennials. Jeg er sikker på at uansett hvilken generasjon man er fra, så har man gått gjennom noen år med litt stress, for eksempel i starten av 20-årene, med tanke på økonomi, studier, jobb osv. Men jeg tror absolutt at der kan ligge litt mer stress med vår generasjon, mye pga presset som kommer fra den store rollen sosiale medier har i livet vårt. 
 


Som hun sier i videoen så viser studier at vår generasjon, millennials, føler seg stresset i over seks timer hver dag. SEKS timer!! Det er så mye det! Og når jeg tenker over det selv høres det ganske riktig ut. Vi er jo så unge og har hele livet vårt foran oss, men vi vet jo aldri helt hvordan livet kommer til å bli. For meg er det nok mye av den uvissheten som stresser meg. "Tenk om" eller "hva hvis". Min største drøm er jo at jeg ender opp med en jobb som jeg stortrives med, som jeg kan leve godt av, og at jeg har stiftet familie som jeg fint kan ta vare på. Penger er absolutt ikke alt, men det er jo ikke tvil om at det hjelper mye å ha god økonomi, og jeg kan jo ikke la være å håpe at økonomi ikke vil være noe problem når jeg er eldre. 

Selv om jeg klarer meg fint økonomisk, kan jeg ikke la være å bekymre meg heller nå som vi har boliglån og andre økonomiske forpliktelser. Vi hadde aldri kjøpt leilighet om vi ikke visste at vi klarte å betale, og det er en grunn til at vi satte en grense på hvor mye vi var villig til å betale. Likevel kan jeg jo ikke la være å bekymre meg litt heller. "Tenk om" det plutselig skjer noe som gjør at vi må bruke masse penger. På bursdagen min var vi i byen for å shoppe litt av det jeg hadde fått i bursdagspenger, men jeg klarte nesten ikke kjøpe noe for jeg var redd for at jeg kanskje kom til å trenge de pengene til noe viktigere senere. Jeg vet jo at den tankegangen bare er en del av det å bli voksen og det økonomiske ansvaret vi nå har, men det er slitsomt også å tenke på den måten, og det ødela egentlig en del av bursdagen min, min egen tankegang. 

Er det én ting jeg gjerne skulle visst om fremtiden, så er det om det kommer til å gå bra. Jeg regner med det gjør det, men jeg kan jo ikke la være å bekymre meg og stresse litt likevel. Som sagt, jeg hater den uvissheten og å ikke helt ha kontroll. Man kan jo aldri ha kontroll på fremtiden, og det er jo det som er spennende, og skremmende. Det vi kan gjøre er å fortsette å jobbe hardt, nyte livet som det er nå, og ta en dag om gangen. 

PLAID SUIT

 • 21.03.2018 kl. 20:31

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Suit Bershka / Purse Cubus

Hvor kul er ikke denne dressen? Jeg eier jo ikke noe lignende, og dette er jo en ganske stor trend for tiden, så jeg klarte ikke helt å la være å skaffe meg en selv. Det ble det eneste jeg klarte å shoppe i Haag, haha. 

Jeg føler meg ganske sliten denne uken, så jeg tillot meg å sove litt lenger i dag, og det kjente jeg at jeg trengte, selv om jeg som vanlig blir litt stresset når jeg sover litt lenger. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og har bare planer om å ligge på sofaen resten av kvelden. Håper dere har hatt en fin dag ♥

HAAG/AMSTERDAM VLOG!

 • 20.03.2018 kl. 21:59


Hei dere! Litt sent innlegg i dag, men det ble plutselig jobb på meg i kveld, så da rakk jeg ikke publisere innlegget før. Jeg har fått redigert videoen fra helgen, jeg filmet bittelitt fra Haag, men mest i Amsterdam. Planen var jo egentlig å filme enda mer, men det var jo SÅ KALDT! Haha, uff. Men litt filming ble det jo, og jeg håper dere liker videoen! 

AMSTERDAM

 • 19.03.2018 kl. 20:34

Home sweet home ♥ Vi kom hjem i dag, og det var jo godt det også. Nå har jeg endelig landet i sofaen, etter å ha pakket ut, handlet mat, og dusjet av meg flyturen. Jeg blir så sliten av å fly, så jeg kjenner iallefall at jeg skal legge meg tidlig i dag. Det er alltid så godt å komme hjem til egen seng, og jeg gleder meg til å dra på trening i morgen tidlig også! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var som sagt i Amsterdam på lørdag, og DET VAR. SÅ. KALDT! Vi var jo forberedt, så jeg hadde på meg ullsokker, ullsinglet, og var som dere ser ovenfor ganske godt pakket inn. Det var likevel ikke nok da, for den vinden var bitende kald, og vi gikk egentlig bare og hakket tenner hele dagen. Men det var jo uansett kjekt å være tilbake og se litt mer av byen, og vi gikk rundt og kikket i butikker, spiste en god lunsj (og ikke minst CHURROS♥), møtte kjentfolk, og benyttet oss av enhver mulighet til å komme litt inn i varmen. Jeg holder forsåvidt fortsatt på det at jeg liker Haag bedre da, hehe. 

Håper dere har hatt en fin start på uken ♥

B-DAY

 • 18.03.2018 kl. 16:14

Hei dere, og god søndag! Har dere en fin en? Det har jeg, jeg har nemlig bursdag i dag! Startet dagen med en god frokost, før Matias og jeg tok turen til byen i håp om litt shopping. Det viste seg å være lettere sagt enn gjort å bruke bursdagspengene mine, så det ble ikke mer enn ett par plagg. Menmen! Snart drar vi i retning stranden, der skal vi spise middag. Jeg syns det er fint å være her på bursdagen min, sammen med kjæreste og familie, uten å gjøre altfor mye ut av dagen. Jeg blir jo feiret, men jeg er ikke interessert lenger i å ha noe stor feiring med masse oppmerksomhet på meg. Vet ikke hvorfor det har endret seg, men sånn er det jo bare. 

I morgen drar vi hjemover, og det har jeg som alltid blandede følelser til, men det er jo alltid litt godt å komme hjem til leilighet og rutiner. 

- Hva gjør dere i dag?

DAGEN ALT GIKK GALT

 • 17.03.2018 kl. 22:10

Som jeg sa i går var dagen en ganske mislykket dag, så jeg skal prøve å fortelle dere litt her. Det startet med at vi skulle sykle til en CrossFit-box her, siden Matias skulle ta ukens Open-økt der. Vel, det var lettere sagt enn gjort, for GPS-en ville virkelig ikke spille på lag, i tillegg til at det var ufattelig vanskelig å finne Crossfiten i det området det lå i, altså ingen skilting eller noe. Så måtte Matias betale for timen, og de tok ikke kort, og Matias endte vel opp med å holde på i én time for å finne minibank, fant til slutt en som ikke funket, men fikk da tatt ut i en kiosk. Mens han syklet rundt for å ordne penger satt jeg i CrossFit-boxen og frøs og var sulten, hehe. Så tok det en liten evighet å sykle hjem igjen også, i regnet, med GPS-en som fortsatt ikke spilte på lag.

Det gikk heldigvis fint når vi kom oss inn i varmen igjen og fikk i oss litt mat, og etter ett par timer hjemme dro vi til byen for å kikke litt i butikker, og da hjalp det litt på humøret at Matias fant noen sko han hadde lyst på i første butikken vi var inne på. Men selvfølgelig etter ett par timer fant plutselig ikke Matias bankkortet sitt, og da var det på'n igjen med all ulykken. Heldigvis hadde han bare brukt lommeboken der han kjøpte skoene, og da var vi for en gangs skyld heldig og fant igjen kortet der. På denne tiden var vi så lei av hele dagen at vi fant ut at det var best å dra hjem igjen før det skjedde noe mer. Dagen endte forresten med at Matias gikk tom for strøm og ikke husket PIN-koden sin (han byttet telefon operatør for noen uker siden), så i dag måtte moren låse seg inn i leiligheten vår for å finne koden. Haha, er det mulig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

Det høres kanskje ikke ut som en dag med mye uflaks, men jeg tuller ikke når jeg sier at typ alt som kunne gå galt i dag, gikk galt, haha. I dag har vi vært i Amsterdam, og det var kaldt! Mer om det ved en senere anledning, nå har mormor og morfar også kommet hit, så jeg vil bruke litt tid med de før vi legger oss! 

- Har dere hatt en fin dag? ♥

TOUCHDOWN HAAG

 • 16.03.2018 kl. 21:45

Hei fra Haag! Åh, hvor skal jeg starte? Føles egentlig ut som jeg har vært her en evighet allerede, men så er det bare én dag. Vi hadde en kort og grei flytur hit i går, det er jo så greit at det går direktefly fra Ålesund og at det er en såpass kort reise. Det var iallefall veldig fint å få se familien min igjen, to måneder er litt for lenge. Stella har allerede begynt å blande endel engelske ord inn i norsktalen, og det er så gøy å høre. Matias er også med hit denne gangen, og det er kjempekoselig å få vise han byen også. Vi har fått utforsket litt i dag da, men det må faktisk få sitt eget innlegg, for denne dagen har egentlig vært ganske katastrofe, haha uff. Jeg skal fortelle i morgen! 

I morgen skal vi ta turen inn til Amsterdam, og det gleder jeg meg veldig til! Forhåpentligvis våkner jeg ikke opp syk denne gangen, som jeg gjorde sist vi dro til Amsterdam, så kan jeg nyte turen litt mer denne gangen. Det blir forsåvidt typ 20 grader kaldere enn det var der forrige helg, men vi får bare kle på oss! Mot kvelden kommer mormor og morfar også hit, det blir så kjekt! 

God helg, fine dere! ♥

TRAVEL DAY

 • 15.03.2018 kl. 12:19

Hei dere! I går glemte jeg å blogge? Dagen gikk rett og slett i ett, og da kvelden kom tenkte jeg ikke over det. Jeg dro tidlig på trening før jobb, og etter jobb var det bare å spise middag og komme seg ut og gå en tur. På kvelden var jeg så sliten at jeg bare lå på sofaen og så på TV. Hittil i dag har jeg fullført ukens siste treningsøkt, dusjet, påført selvbruning, og nå er jeg i gang med pakkingen. Vi drar i dag! Endelig får jeg se familien min igjen etter nøyaktig to måneder ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så jeg prøver å planlegge antrekk, men det er jo som vanlig ikke lett, spesielt når jeg egentlig hadde forberedt meg på vår siden det var 15 grader der forrige helg, men denne helgen skal det selvfølgelig være minusgrader. Men jeg pakker med ullsinglet og ullkåpe, så skal jeg nok klare meg! Da slipper jeg å pakke meg inn med 50 lag iallefall. Vel, jeg får fortsette pakkingen! Vi snakkes fra Haag ♥

- Hva gjør dere i dag? 

HVOR BLIR DET AV VIDEOENE?

 • 13.03.2018 kl. 20:49

Som dere kanskje har fått med dere har det ikke kommet noe video de siste to ukene, til tross for at jeg i min forrige video sa "ses neste uke". Det er egentlig bare én enkel grunn til det, og det er at jeg ikke har hatt noen idé om hvilke videoer jeg kan lage. Etter å ha lagt ut videoer nesten hver uke i flere måneder går jo man selvfølgelig tom for idéer etter hvert, og da er det jo ikke vits i å legge ut. Videoene jeg liker best å lage er vlogger, men det har ikke skjedd SÅ mye spennende at jeg har hatt noe å vlogge om heller. I tillegg får jeg egentlig veldig lite tilbakemelding på videoene mine, så da ser jeg ikke noe vits i å komme med videoer hver uke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men jeg har planer om å vlogge i Nederland i helgen, så da blir det video etter det! Jeg skal prøve på nok materiale til iallefall to vlogger ♥ Tror dere det blir bra eller? Så da vet dere hvertfall hvorfor det ikke har kommet videoer den siste tiden, og som jeg har sagt før: om dere har ønsker til video er det bare å komme med det, det setter jeg veldig stor pris på! 

NOEN ØYEBLIKK FRA DE SISTE UKENE

 • 12.03.2018 kl. 19:36

Det var plutselig ganske lenge siden sist jeg oppdaterte dere med noen øyeblikk fra min Instagram story! Jeg prøver å bli flinkere til å oppdatere der, rett og slett fordi jeg elsker den funksjonen og syns det er så gøy å følge med på andre sine. Det ser kanskje ikke veldig spennende ut med det knippet som er over, men det er jo bare et lite utvalg. Så om dere vil se litt mer enn jeg viser på bloggen, følg meg på Instagram @malindh! Nå har jeg snart 4000 følgere der, såå gøy ♥ Og jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere ekstra mye fra torsdag av når vi drar til Haag! 

Nå sitter jeg veldig komfortabelt under teppet på sofaen for å se på Camp Kulinaris. Så gøy med en ny type realityserie, jeg digger den! Jeg føler jeg har vært veldig effektiv i dag med trening, rydding og vasking av leiligheten, mathandel, og en 40-minutters gåtur, for å nevne litt! Jeg hadde egentlig mer på planen også med det ble rett og slett ikke prioritert i dag. Det er relativt hektiske dager frem til vi drar på torsdag, eller det vil si at det eneste jeg stresser med er egentlig at jeg må fullføre alle treningsøktene for uken før jeg drar. Men det går fint det! 

- Hva har dere gjort i dag? 

HELLO SUNDAY

 • 11.03.2018 kl. 17:52

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, dere! Har dere hatt en fin helg? Den har som vanlig gått altfor fort, men det er helt greit denne gangen. Jeg har jo bursdag om én uke, og på torsdag drar vi endelig til Haag for å besøke familien min. Måtte de neste dagene gå fort! Jeg våknet ganske tidlig i dag (før ni beregnes som tidlig på søndager), og klarte ikke ligge så lenge fordi jeg var altfor sulten, haha. Så har jeg gått den obligatoriske søndagsturen, nok en gang med Treningspodden på ørene, og nå har vi nettopp spist middag. En liten søndagsoppsummering her altså! 

Håper dere har hatt en fin helg ♥

DAGEN MIN - TIME FOR TIME

 • 09.03.2018 kl. 14:14

08.00: Alarmen min ringer og jeg spretter ut av senga.

...

Tulla. Jeg ligger med telefonen i 15 minutter og blar meg gjennom sosiale medier, før jeg til slutt drar den altfor støle kroppen min ut av senga. 

09.00: Jeg er på plass på trening, klar for å trene rygg og skuldre. Jeg har funnet ut at rygg er favoritten min å trene, så jeg er ganske motivert for denne økta. 

10.00: Jeg tøyer ut etter en god og svett økt. Styrkeøktene mine varer som regel 40-50 minutter, alt etter hvor lang pause jeg tar mellom settene. 

11.00: Jeg står og kikker på klærne mine og lurer på hva i alle dager jeg skal ha på meg. Same procedure every day. 

12-15: Jeg er på besøk hos Silje, og vi spiser lunsj sammen og jeg får kost masse med fadderbarnet mitt. 

16-18: Vi er hos svigers og spiser middag og kake, siden faren til Matias har bursdag. Kake på en onsdag er helt greit, hehe. 

19.00: Jeg sitter litt for komfortabelt i sofaen, men jeg kommer meg likevel opp, tar på meg turbuksa og går ut døra med Treningspodden på ørene. Podcast gjør turene SÅ mye bedre, virkelig. 

20-23: Jeg tilbringer resten av kvelden på sofaen, før jeg går på badet, og så er det natta. 

Dette var altså på onsdag, da bestemte jeg meg for å dokumentere hele dagen min! Syns slike innlegg er så artige å lese, så jeg håper dere likte dette, selv om jeg ikke gjorde noe nytt og spennende hver eneste time. Snart starter jobbhelgen min, men jeg skal nok få oppdatert litt uansett. Ha en fin start på helgen ♥

EN VIKTIG DAG

 • 08.03.2018 kl. 17:55

Gratulerer med kvinnedagen til alle flotte damer der ute! Jeg syns det er fint at vi har en dag som dette, og som kanskje minner folk litt på at selv om det har skjedd mye for likestillingen, har vi fortsatt en lang vei å gå. Jeg vil gjerne dele med dere igjen hva jeg skrev på denne dagen i fjor:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"I anledning kvinnedagen følte jeg nesten at jeg måtte skrive litt angående mitt ståsted, og hvordan jeg ser på feminisme. Det er et ord jeg føler har blitt veldig negativt ladet hos mange de siste årene, fordi noen kanskje har dratt bruken av ordet litt vel langt. 

For ja, jeg er feminist. Det betyr ikke at jeg ikke barberer meg under armene, at jeg hater menn, eller at jeg ikke bruker tamponger fordi det er naturlig å blø. Jeg er feminist fordi jeg mener at menn og kvinner skal være likestilte. Jeg mener at kvinner og menn som har samme stilling i et yrke skal få lik lønn, og at kvinner og menn skal ha like rettigheter. For hvorfor skal det være ting menn har lov til å gjøre, som kvinner ikke har lov til å gjøre? Og omvendt! Det finnes mange idiotiske menn der ute, det er jeg enig i. På samme måte som at det finnes mange idiotiske kvinner der ute. "

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper dere har en fin dag! Noen som feirer kanskje? Det skjer jo gjerne ulike arrangementer på sånne dager! Selv feirer jeg på sofaen, hehe. 

BARNDOMMEN MIN

 • 07.03.2018 kl. 20:13

I anledning min 23-årsdag om ca. 1,5 uke tenkte jeg det kunne være gøy å vise dere noen bilder fra barndommen min! Da mormor og morfar var her forrige uke tok de med et album jeg kunne få, med massevis av bilder fra barndommen. Det satt jeg faktisk veldig stor pris på, for det er veldig kjekt å ha og se tilbake på. Spesielt fra de første årene av livet mitt, for det husker jeg naturligvis veldig lite av. Det jeg husker er at jeg hadde en veldig fin og trygg barndom, omringet av god familie. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her var jeg litt over ett år gammel, og jeg må si det at jeg DIGGER denne looken! Altså hallo så kule sneakers? Mamma jobbet i skobutikk da jeg var liten, og det kan vel være en av grunnene til at jeg elsker sko nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stilen på topp nok en gang! Se så høy sekken på ryggen min er, haha! Jeg har alltid digget den "oversized tee"-looken da. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I kjent furtestil - på 17. mai, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den fotballen der var ganske stor i forhold til meg, men nok en gang har jeg råkule sko på meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvert år var det tradisjon med bakehelg hos mormor og morfar før jul, og det var noe av det gøyeste jeg visste om. Nå har lillesøster Stella tatt over den tradisjonen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette er faktisk en av favorittbildene mine, jeg syns bare det var helt nydelig lys og en helt spesiell stemning. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og tilslutt... meg. På en kjelke. På biltaket.

Håper dere syns dette var litt gøy å se? Jeg måtte le en del da jeg bladde gjennom fotoalbumet, mange artige øyeblikk. Jeg er iallefall glad for at jeg har det, og for at familien min var så flink til å fange øyeblikk da jeg var yngre ♥

TODAY'S LUNCH

 • 06.03.2018 kl. 14:57

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens digge lunsj! Ikke noe veldig spesielt altså, men det er SÅ godt! Avokado toast med posjert egg på toppen, med litt salt og pepper. Jeg ble veldig mett også, og er fortsatt det, noe som er litt krise akkurat nå siden jeg snart skal på jobb. Jeg pleier alltid å spise noe rett før jeg skal på jobb siden det blir flere timer til jeg får spist igjen, men nå klarer jeg faktisk ikke det. Jeg får vel heller ta med noe jeg kan knase litt på innimellom på jobb om jeg har tid, for jeg vet at jeg på et eller annet tidspunkt der kommer til å bli kjempesulten. 

Jeg skjønner ikke helt hvor dagen har blitt av hittil, jeg har vært på trening og styrt litt her hjemme, og plutselig var det så sent. Enkelte dager går bare tiden veldig fort! Nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg (like vanskelig HVER gang), og så komme meg avgårde. Håper dere har en fin dag ♥

BLIR MAN ALDRI FORNØYD MED SEG SELV?

 • 05.03.2018 kl. 20:51

Noe jeg gjør hver dag er faktisk å lese tidligere innlegg jeg har skrevet, siden det kommer opp på Facebook hva jeg la ut samme dagen tidligere år. I det siste har det vært mange innlegg fra ett år tilbake, for da blogget jeg jo ganske mye siden jeg nettopp hadde startet å blogge igjen og hadde mye på hjertet. Når jeg ser tilbake på de innleggene er jeg faktisk veldig fornøyd med de fleste av de, og syns jeg skrev ganske bra. Og jeg kan ikke la være med å sammenligne med bloggingen min nå. Skriver jeg dårligere nå, eller er det bare vanskeligere å se det selv? 

Jeg husker jeg tenkte det samme for ett år siden også, da leste jeg en del innlegg fra noen år tilbake, og syns jeg hadde så mange gode innlegg. Jeg tenkte ikke på den tiden at jeg skrev så bra, siden jeg nettopp hadde startet igjen og kanskje var litt ute av trening. Det har fått meg til å tenke at jeg kanskje bare ikke blir fornøyd? Dette har egentlig ingenting å gjøre med selvtilliten min, for den er god den, men kanskje det er bare det at jeg blir litt blind på eget arbeid? Jeg vet jo at bloggingen ikke er like god som den var for ett år siden, for jeg bruker langt ifra like lang tid på den, men det vet jeg at jeg må forbedre. 

Jeg skriver ikke dette innlegget fordi jeg mener jeg skriver kjempebra, eller for å få fine kommentarer fra dere, men det er rett og slett bare noe jeg har tenkt litt på i det siste. For jeg får mange fine kommentarer fra dere, og det setter jeg større pris på enn dere vet, men det er liksom noe med å ta det til seg. Og dette tror jeg gjelder alle. Det er mye snakk om at man skal være fornøyd med kroppen sin, og det er veldig viktig, men jeg syns også det er viktig å være fornøyd med arbeidet man gjør. Ikke på den måten at du ikke trenger å gjøre noe mer, for det er viktig å fortsette å arbeide hardt, men en klapp på sin egen skulder må man huske på en gang i blant. 

Jeg vet ikke om dette innlegget ga mye mening for dere i det hele tatt, men poenget er at man må jobbe hardt, men også huske å gi seg selv et klapp på skuldra og ikke ha skyhøye forventninger til seg selv! 

50 QUICK QUESTIONS

 • 04.03.2018 kl. 15:46

Kopierer denne fra Kristin Gjelsvik - her er 50 kjappe spørsmål og svar!

1. Hvor var du for 3 timer siden?
Da hadde jeg nettopp stått opp, og satt i sofaen og spiste frokost.

2. Hvem er du forelsket i?
Kjæresten min, Matias ♥

3. Har du noen gang spist en fargestift?
Jeg gjorde det kanskje da jeg var liten?

4. Finnes det noe rosa innen en radius på 5 meter rundt deg?
Yes, vi har to puter i sofaen som er lyserosa. 

5. Når dro du sist gang på kjøpesenteret?
Forrige onsdag, først på jobb, og på kvelden da jeg skulle ut og spise på jobben.

6. Har du på deg sokker akkurat nå?
Jepp, ullsokker siden vi nettopp har vært ute og gått tur.

7. Har du en bil verdt over 2000 dollar?
Jeg vil kanskje si den er verdt rundt noe sånt? Ikke mer iallefall, hehe. 

8. Når var sist gang du kjørte ut av byen?
Vet ikke om det telles siden jeg ikke var så langt unna, men da jeg var på skitur på torsdag måtte jeg litt utenfor byen.

9. Har du vært på kino i løpet av de siste 5 årene?
Definitivt. Sist for 2-3 uker siden, kino er jo så gøy! Skulle gjerne vært flere ganger de siste ukene siden det har vært så mange filmer jeg har hatt lyst å se, men det har rett og slett ikke blitt prioritert.

10. Er du heit?
Ble ganske varm da jeg kom inn etter gåturen i kulden. 

11. Hva var det siste du drakk?
Ikke noe mer spennende enn et glass vann, hehe.

12. Hva har du på deg akkurat nå?
Ull overalt! 

13. Vasker du bilen din eller lar du bilvaskeren gjøre det?
Vel, ingen av delene? Jeg er altfor dårlig til å vaske bilen min, og har som regel gått for vaskemaskina på bensinstasjonen om jeg har gjort det før. Jeg vaska den selv, med hjelp fra kjæresten min, for noen måneder siden da.

14. Siste maten du spiste?
To skiver med ost til (sen) frokost, og litt potetgull. 

15. Hvor var du sist uke på denne tid?
Akkurat samme plass som jeg er nå - i sofaen. Er som regel der jeg holder meg på søndager, hehe. 

16. Har du kjøpt noen klesplagg den siste uken?
Nei, det er ikke en prioritet for tiden. Jeg har jo egentlig mer enn nok!

17. Når var siste gang du løp?
På tredemølla på fredag. Det gjorde vondt.

18. Hva er det siste sportsarrangementet du så på?
Crossfit Open i går! Disse fem ukene dreier seg omtrent kun om det for kjæresten min, og da må jeg være der og støtte og heie selvfølgelig. Jeg syns jo selv det er veldig gøy å se på, det er liksom noe med det å se andre svette og slite, haha. 

19. Hva er favorittdyret ditt?
Definitivt hund ♥

20. Din drømmeferie?
Where to start? Jeg skrev jo et innlegg om dette for en liten stund siden, men akkurat nå hadde ikke en rolig ferie på Bora Bora eller Maldivene vært feil.

21. Den siste personen du var på besøk hos?
Hos en kompis i går kveld på bursdagsfeiring. 

22. Den verste skaden du noen gang har hatt?
Jeg har faktisk vært veldig lite skadet i løpet av livet mitt, så jeg kan ikke fortelle om noen ille skade. Så det "verste" er kanskje da jeg på barneskolen hadde en unge på ryggen og jeg snublet og falt med ansiktet først. Da fikk jeg et stygt sår på nesen og en veldig hoven leppe, men jeg brakk ingenting og såret forsvant selvfølgelig etter hvert. Så ja, jeg har altså ikke hadde noen ille skader, haha. 

23. Har du vært forelsket noen gang?
Jepp!

24. Savner du noen akkurat nå?
Ja, familien min som bor i Nederland.

25. Siste filmen du så?
Good Luck Chuck på TV på fredagskvelden, haha. Jeg hadde ingenting annet å se på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

26. Hva er ditt hemmelige våpen for å lokke til deg det motsatte kjønn?
Jeg har aldri hatt noe hemmelig våpen, kjedelig som jeg er.

27. Hva er dine planer for i kveld?
Slappe helt av og lade opp til en ny uke. 

28. Hvem er den siste personen du sendte en melding til på Facebook?
Venninnen min, Silje, i går kveld. 

29. Neste tur du skal på?
Nederland, om under to uker ♥

30. Noen gang vært på leir?
Ja, jeg var noen dager på en type sommerleir da jeg var yngre.

31. Er du skoleflink?
Det vil jeg faktisk si jeg er! Jeg har bra snitt fra videregående, og har alltid vært opptatt av å gjøre det bra på skolen.

32. Hva vil du vite om fremtiden?
Hadde jeg hatt muligheten til det ville jeg ikke visst for mye, for det tror jeg kan ødelegge, men det hadde kanskje vært gøy å vite hvor mange barn jeg får.

33. Har du på deg parfyme akkurat nå?
Nei.

34. Skal du til doktoren i nærmeste fremtid?
Det har jeg ingen planer om nei.

35. Hvor er din bestevenn?​
Jeg er heldig og føler jeg har flere, noen her og noen som studerer i andre byer.

36. Hvordan har din bestevenn det?
Jeg tror de har det greit.

37. Er du brun?
Jeg tok selvbruning på fredag så jeg føler meg ikke kjempeblek nå iallefall. 

38. Hva hører du på akkurat nå?
Jane the Virgin på tv-en. En av mine favorittserier!

39. Samler du på noe?
Nei.

40. Hvem er den største sladrehanken du kjenner?
Det vet jeg ikke, jeg liker å tro vi ble ferdig med sånt for mange år siden. 

41. Når var sist gang du ble stoppet av politiet?
Kun noen uker etter jeg fikk lappen faktisk (for snart fem år siden), da jeg ble stoppet for tilfeldig promillekontroll. Det gikk selvfølgelig helt fint.

42. Har du noen gang drukket brus fra et sugerør?
Er det noen som ikke har gjort det?

43. Hva står det i den siste tekstmeldingen du fikk?
"Jaja 😅😘"

44. Liker du sterk mat?
Nei.

45. Når var sist gang du dusjet?
Fredagskveld/natt til lørdag. 

46. Er du nødt å vaske klær?
Ja, det er ikke akkurat noen måte å unngå det på. 

47. Hva er din familiebakgrunn?
Jeg har familie fra Ørsta og Volda, men kunne tenkt meg å vite mer om hvilke land jeg slekter fra, som man kan finne ut fra slike DNA-prøver.

48. Er du noen sin bestevenn?
Det håper jeg da, hehe. 

49. Er du rik?
Definitivt ikke rik på penger, men mer på kjærlighet (klisjé nok).

50. Hva gjorde du ved midnatt i går kveld?
Da var jeg i bursdagsfeiring hos en kompis. 

Svar gjerne på noen av disse dere også!

TO SERIER DU MÅ SE DENNE HELGEN

 • 02.03.2018 kl. 18:06

Happy Friday dere! Jeg er så glad for at helgen er her, og det regner jeg med dere også er. Det er jo den beste delen av uken! Hittil i dag har jeg vært på trening og ryddet i garderoben min. Sistnevnte tok litt lenger tid enn jeg trodde, og selv om jeg ryddet i klærne mine da vi flyttet hit, ble det flere poser til Fretex denne gangen også. Jeg har også lagt ut endel til salg, så følg meg gjerne på Tise-appen @malinhatlestad! Jeg har også litt ute på UseMy-appen! 

Til poenget med dette innlegget, i dag vil jeg anbefale dere to tv-serier å se denne helgen! Jeg har vært hekta på begge disse den siste tiden, så jeg håper dere også vil gi de en sjanse. Dynasty er en helt ny serie, som er en reboot av serien med samme navn fra 80-tallet (?). Jeg har ikke mye peiling på den originale versjonen, men har hørt endel om den, og fant ut for noen dager siden at det er de samme navnene i denne moderne versjonen, det visste jeg faktisk ikke. Det er en dramaserie om en rik familie, med masse intriger. Så det er altså bare en mer moderne versjon av den originale, og jeg syns den var litt treg i starten, men plutselig var jeg helt inni den, og siste episoden sluttet SÅ spennende! Det er faktisk ikke avgjort om det kommer ny sesong eller ikke, siden den fortsatt er såpass ny, men jeg håper virkelig at det gjør det. Dere kan se den på Netflix! 
 

Power startet jeg på med kjæresten min for noen måneder siden, og så var vi hekta en stund, men så av en eller annen grunn så vi ikke mer på en stund. Så fortsatte vi på den for noen uker siden, og vi er helt hekta! Det er virkelig en kjempebra serie, og jeg skjønner ikke at den ikke er mer kjent! Den har jo faktisk mer enn 8 i rating på IMDB. Serien handler om et narkokartell i New York (tenk Narcos, bare i et rikmannsmiljø), og der er mye action og spennende ting som skjer. Som dere kanskje ser på bildet er 50 Cent med i serien, og han er også en av produsentene. Nei, dere må bare se denne serien altså, SÅ spennende! Dere kan se den på HBO. 

​Har dere noen serietips å komme med? 

FOR FØRSTE GANG PÅ 10 ÅR

 • 01.03.2018 kl. 20:56

Sånn så starten av dagen min ut i dag ♥ I forrige uke fikk jeg endelig skiene mine fra Nederland (de ble med i flyttelasset til familien min), og i dag dro jeg på en skitur for første gang på sikkert ti år! Jeg har aldri vært noe spesielt begeistra for ski, men etter å ha sett så mange bilder av folk på skitur denne vinteren fikk jeg så lyst til å gjøre det selv, og det er jo helt nydelig vær for tiden så det må jo benyttes! Løypen jeg valgte hadde mye oppoverbakker da, så i morgen tror jeg at jeg skal kjøre enda litt lenger, og satse på mer bortover. Det er mer min greie, hehe. 

Ellers kom mormor og morfar til byen i dag og spanderte middag på oss og tante, og så ble de med hit igjen etterpå. Så fint å se de igjen, og ekstra fint er det å se familien nå når mamma og de ikke er her, men de ser jeg heldigvis om bare to uker ♥

Står dere på ski?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no