hits

LEATHER JACKET AND RIPPED JEANS

 • 31.03.2017 kl. 19:00

Takk til alle som hjalp meg i forrige innlegg, det ble skinnjakken ja! Skal ikke alltid være lett å pakke nei, haha. Vel, nå er vi på flyplassen, og turen går mot Oslo. Flyet til Paris går tidlig i morgen, så da overnatter vi i Oslo. Jeg har forhåndsskrevet innlegg til hver dag slik at det ikke blir stille på bloggen, men jeg skal prøve å komme med Paris oppdateringer innimellom også! 


Jakke Zara / Hoodie Bik Bok / Jeans Cubus / Sneakers Nike Air Max Thea


♦ Hva syns dere om antrekket?

JEG TRENGER DERES HJELP!

 • 31.03.2017 kl. 12:46

Jeg har et lite problem, nærmere bestemt et pakkeproblem, og jeg trenger deres hjelp! Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken jakke jeg skal ta med. Jeg har allerede pakket en god del klær, og jakker veier jo en del, så her må jeg rett og slett bare ta et valg. Men det er så vanskelig! 


Skinnjakka passer jo til alt, men problemet med den er at det fort kan bli VELDIG varmt i sola. Det er meldt 16-18 grader og sol når vi er der, så da kan jo det bli litt varmt. 


Bomberjakka har jeg også veldig lyst til å ha med, den går kanskje ikke til like mye men er så kul, og jeg føler den er passelig til temperaturen? Samtidig kan denne være litt kaldere på kvelden kanskje?


Uff, det burde ikke være mulig å slite så mye altså, haha. Men nå håper jeg iallefall at dere vil hjelpe meg å velge, så blir det litt lettere for meg!


♦ Skal jeg ta skinnjakka eller bomberjakka?

FRESH HAIR

 • 30.03.2017 kl. 19:28

Ah, endelig helt blond igjen! Syns faktisk ikke håret mitt var så ille, helt til vi så bildene nedenfor ved siden av hverandre. Haha, altså hallo? Ingen tvil om at håret ser bra ut nå da iallefall! Jeg er så heldig som har en venninne som er så frisør, så da er det enda gøyere å sitte i frisørstolen. Nå er iallefall håret mitt klart til Paris, så nå gjenstår bare alt annet... Neida, det er ikke så mye, men jeg må pakke, dra hjem til mamma og finne håndbagasjekofferten min, og skrive fire innlegg. Jeg vil helst ha alt gjort i dag, men jeg har jo morgendagen også, siden vi ikke drar før på kvelden. 

♦ Hva syns dere om resultatet?

VELVET TOP

 • 30.03.2017 kl. 12:25

Jeg skulle jo vise dere denne toppen for over en måned siden, men det gikk helt i glemmeboksen! Jeg har hatt et litt elsk/hat-forhold til fløyel, jeg syns mye rett og slett ikke har sett bra ut. Men denne toppen falt jeg helt for! For det første elsker jeg fargen, og så digger jeg passformen! Det er jo egentlig bare en vanlig t-skjorte, i fløyel. Kjempesøt! 

Nå skal jeg komme meg avgårde til frisøren, endelig! Jeg har ikke vært siden rett før jul, så nå blir det deilig å få orden på dette styret. 


♦ Hva syns dere?

RIPPED JEANS

 • 29.03.2017 kl. 20:37

Min nye favorittbukse! Jeg er en stor fan av ripped jeans, så lenge det ikke er altfor mye hull, og denne her syns jeg er helt rå. Det jeg digger mest med den er nederst på beina, der den har en slitt look og er kortere fremme enn bak. Gjør den mye mer unik! Ikke minst er lengden på den perfekt, jeg har nemlig slitt endel før med at jeansen på Cubus (der denne er fra) har vært for lange i beina, men nå har det heldigvis kommet endel som er kortere! Resten av antrekket får dere forresten se senere denne uka, jeg bare klarte ikke vente med å vise dere jeansen ♥ 


♦ Hva syns dere? 

PARIS PREP

 • 29.03.2017 kl. 13:27

Om tre dager er jeg i fine Paris, og jeg gleder meg sånn! Siden det er første gang vi er der bruker jeg litt tid nå på å researche hva vi burde se og gjøre der. Vi har jo allerede noen planer, som Disneyland, Eiffeltårnet, Louvre, Champs Élysées, sånne klassiske ting. Men det er jo SÅ mye mer å gjøre og dagene skal fylles opp med planer sånn at vi får mest mulig ut av de fire dagene vi har der. Gleder meg til å ta massevis av fine bilder, og det skal heldigvis være skikkelig vårvær når vi er der også, så det blir nok veldig fint ♥

♦ Noen av dere som har noen fine tips til Paris?

COMFY

 • 28.03.2017 kl. 18:22


Kjole Zara / Jakke Cubus / Sko Bianco

Etter antrekksshooten i dag har jeg fartet rundt og ordnet en del ting. Selv om det enda er noen dager til jeg reiser ville jeg ordne alt jeg trengte nå, så slipper jeg å tenke på det senere. Jeg har fortsatt endel å gjøre før jeg drar på fredag, men jeg har jo fortsatt noen dager. Alt til sin tid! Jeg var iallefall kledd komfortabelt når gjorde ærender. Jeg syns faktisk kjoler er noe av det mest komfortable jeg kan ha på meg, om den sitter løst hvertfall! 
 

♦ Hva syns dere om antrekket? 

RISE AND SHINE TUESDAY

 • 28.03.2017 kl. 12:14

ο Alarmen går 08.00 ο Scroller gjennom telefonen i 20 minutter før jeg går på badet ο Hiver i meg en kjapp frokost og får på meg treningstøyet ο På trening 09:15 ο I dusjen 11:00 ο Sminken på, rett i morgenkåpa, lager meg en smoothie ο Tar bilder og skriver dagens første innlegg οA GREAT START TO THE DAY -Og sånn er som regel morgenene mine. Helt herlig! Nå må jeg skynde meg og få på meg dagens antrekk før det blir shoot. Ha en fin dag ♥ 


♦ Hvordan er deres morgenrutiner?

MY SKIN CARE ROUTINE

 • 27.03.2017 kl. 19:51

Det er først det siste året jeg virkelig har blitt opptatt av å ta vare på huden min (ja, jeg skulle begynt tidligere...), og det var etter jeg var på hudpleiekurs med L'Oréal at jeg først skjønte hvor viktig det er å ta vare på huden sin. Tidligere kunne jeg fjerne sminken min med sminkeservietter, og så stoppet jeg der. Det var kun hvis jeg orket at jeg vasket ansiktet mitt med en vaskeklut etterpå. Og for å si det sånn, det er ikke nok! Sminkefjernerservietter fjerner langt i fra alt, så det må nok mer til for å fjerne alt. Nå er jeg mye mer nøye og har kommet inn i en rutine, som jeg gjerne vil vise dere. 


- IN THE MORNING -


Jeg starter alltid dagen med Garnier Micellar Cleansing Water. Det er viktig å rense huden både morgen og kveld, og når jeg bruker denne våkner jeg litt mer også. Den er rett og slett oppfriskende for huden! Jeg bruker den sammen med bomullpads. Deretter smører jeg Bio-Oil i hele ansiktet. Denne fantastiske oljen kan jo brukes hvor enn på kroppen du måtte føle for, men jeg bruker den i ansiktet for å jevne ut hudtonen og fjerne arr fra kviser. Works like a charm! 

Jeg er litt mellom ansiktskremer nå, og har testet ut litt forskjellig. Akkurat nå bruker jeg Lancôme Hydra Zen, og den funker greit for huden min, men ikke fullt så mye som jeg vil den skal. Jeg har forsåvidt testet ut Kiehl's sin ansiktskrem i noen dager nå da jeg hadde noen prøver på denne, så jeg kommer nok til å kjøpe den når jeg drar på tur. Jeg bruker også Kiehl's Creamy Eye Treatment, for ekstra fukt rundt øynene, og for å forebygge til de eldre årene kommer!


- IN THE EVENING -


På kvelden er rutinen nesten akkurat den samme, med unntak av ansiktskremen. Da bruker jeg en nattkrem, for å gi ekstra fukt til huden. Den trenger det, og nattestid er det perfekte tidspunktet å gi huden det på. Da gjør jo du ikke annet enn å sove uansett, så hvorfor ikke pleie huden imens? Jeg bruker AquaDerma Age Defense Night Cream. Denne er så god for huden min, og det er så godt å våkne om morgenen og kjenne at huden har fått bra med fukt. Disse produktene bruker jeg etter jeg har brukt Simple sine sminkefjernerservietter. Jeg liker å bruke servietter til å fjerne mascara, og går raskt over ansiktet også før jeg bruker produktene ovenfor. 


- ONCE IN A WHILE -


Enkelte dager vil jeg gi huden litt ekstra pleie, og da kjører jeg gjerne på med skrubb og/eller en ansiktsmaske. I tillegg til ansiktsmaskene fra Sephora (les innlegg her) liker jeg godt de ovenfor. L'Oréal Pure Clay Purify Mask, JorgObé Scrub Mask, og JorgObé peel off mask. Det varierer hvilke jeg bruker, alt etter hva jeg føler huden min trenger, rett og slett. 

I tillegg til disse produktene bruker jeg av og til to produkter til, som jeg skrev et innlegg om her. Husk at dette er en rutine som funker fint for min hud, men den funker ikke nødvendigvis like bra for din hud. Folk har ulike hudtyper, og det er viktig å bruke produkter for sin hudtype. Jeg er jo ikke noen ekspert heller, men nå merker jeg hvor bra huden min har det i forhold til før. 

♦ Bruker dere noen av de samme produktene?

MINE MÅL FOR UKEN

 • 27.03.2017 kl. 12:41

Da var en ny uke i gang, og jeg har nok av gjøremål denne uken. Jeg drar jo fredagskveld, og det er mye jeg vil få gjort før den tid. Det kan ofte være lett å utsette ting, så derfor bestemte jeg meg for å lage meg noen mål for denne uken, og skrive de her, for da føler jeg at jeg må fullføre. 

- MINE MÅL -

 • Rydde i klesskapet mitt! Dette skulle jeg egentlig gjøre da jeg kom hjem fra London, men jeg har enda ikke fått gjort det... Men denne uken skal det gjøres! Jeg skal gå gjennom ALT, undertøy, treningstøy, klær. Jeg må jo pakke til Paris uansett, så hvorfor ikke rydde i samme slengen?
 • Drikke nok vann! Dette har jeg vært altfor dårlig på i det siste, og jeg merker veldig godt at jeg trenger mer vann. Så nå er det skjerpings, og vannglasset skal aldri stå tomt! 
 • Opprettholde treningen! Forrige uke var kjempebra, og det skal fortsette nå frem til reisingen. Jeg har allerede startet uken med en rå økt, og er veldig motivert for enda flere denne uken.
 • Forhåndsskrive massevis av blogginnlegg! Siden det blir mye reising fra helgen av vil jeg ha klare endel innlegg til posting av og til, siden det naturligvis ikke blir veldig mye tid til blogging når jeg er på tur. 
 • Ha antrekkshoot med Sara. Nå er det ett par uker siden sist, da det har vært så dårlig vær, så denne uken skal vi få tatt noen bilder igjen.

Jeg får vel bare sette i gang med en gang! Ha en fortsatt fin mandag ♥


♦ Har dere noen mål for uken?

UKEN SOM GIKK - UKE 12

 • 26.03.2017 kl. 21:38

Ukens opptur: Jeg har fått DAB-radio i bilen! Jeg fikk den i bursdagsgave med familien, og i går ble den montert. Så nå har jeg endelig god musikk i bilen igjen, og ikke minst et veldig stort utvalg av radiokanaler. Digg! Jeg er ikke noe fan av lokalradioen her, og jeg syns det er travelt å koble til telefonen hver gang jeg skal kjøre en plass, så nå blir det mye lettere! 

Ukens nedtur: Denne uken har vært veldig travel, og det har resultert i at rydding har blitt veldig nedprioritert her. Jeg hater å ha det rotete, og blir stresset av å ha rot rundt meg, men denne uken har jeg hatt så mye å gjøre at jeg har heller slappet av når jeg har tid, enn å rydde. Men i det jeg har publisert dette innlegget skal jeg få ordnet opp i det, sånn at jeg går inn i den nye uken med ryddige omgivelser. 

Ukens sang: Her har jeg lite å komme med altså... Jeg har ingen nye sanger jeg har hørt mye på, men har hørt mye på litt eldre sanger og mye på treningslista mi. Der har jeg forresten likt ekstra å høre på Power av Little Mix, så det må vel bli den da kanskje?

Ukens serie: Jeg har funnet tilbake til The Royals, som jeg fulgte med på i New York da den først startet. Det ble jo en lang pause etter første sesongen var over, og da glemte jeg rett og slett av den, men denne uka så jeg at den var på Viaplay med to sesonger til, så nå er jeg hekta igjen!

Ukens høydepunkt: Etter en travel og fullpakket uke med mye jobb og andre ting, var det veldig hyggelig med tapaskveld sammen med en god vennegjeng. Mye digg mat, og så spilte vi Politisk Ukorrekt, som er ett av de beste spillene noen gang, virkelig. Så drøyt, men så SYKT gøy!! Ukens innlegg: Voksne kan være de verste.

Ukens craving: Pastasalaten jeg la ut oppskrift på tidligere i dag, SÅ digg! Etter jeg har ryddet skal jeg ta meg en stor skål til kveldsmat, hehe ♥

Ukens treningsøkt: Til tross for en travel uke, må jeg bare si at jeg har vært RÅ på treningsfronten altså! Hele syv økter ble det faktisk, jeg har bare vært så motivert. Beste økten må nok være mandagen, da endte jeg faktisk opp med hele to økter. Jeg var tidlig oppe på trening og hadde en killer beinøkt, og på kvelden ville jeg ha en økt til, så da endte jeg opp med 50 min på mølla og litt magetrening etterpå. Jeg var ganske ferdig på slutten av den dagen ja! Nå skal det sies at jeg er litt ekstra motivert for tiden siden jeg skal på treningsferie om under to uker, og da vil jeg gjerne være i relativt OK form iallefall. 


♦ Hvordan var deres uke? 

DEN DIGGESTE PASTASALATEN!

 • 26.03.2017 kl. 13:26

Jeg har, så lenge jeg kan huske, ELSKET pasta, typ over alt på jord, haha. Det har ikke vært like "ille" de siste to årene, men jeg har alltid elsket det, virkelig. På toppen av pastaretter må nok pastasalat være det aller beste jeg vet. Jeg laget favoritten min her om dagen for første gang på lenge, og tenkte jeg bare må tipse dere om denne enkle retten da den er SÅ god!! Pastasalat er jo så enkelt og raskt å lage også, og jeg pleier alltid å lage veldig mye, så har jeg det stående i kjøleskapet. Da spiser jeg det gjerne til lunsj, middag og kveldsmat til det er tomt, haha. 
Det du trenger er grønnsaker du liker, en type protein (kan sløyfes om du vil bruke dette som tilbehør til en middag), pasta, og den store helten: Knorr Gresk dressingmix. For min del er det dressingmixen som gjør hele pastasalaten, og det jeg gjør er at jeg bruker to poser til én pakke lettrømme, istedenfor én som det står du skal bruke. Da får du mye mer smak, og den blir kjempegod! 


Jeg tok bare det jeg hadde i kjøleskapet av grønnsaker, så det ble cherrytomater, paprika, sukkererter og agurk. Jeg liker å ha ananas også, men hadde ikke dette denne gangen. Før pleide jeg å ha salatkylling oppi, men da jeg ikke spiser kylling lenger ble det chorizo denne gangen, og det smakte egentlig enda bedre. Du kan jo også bruke skinke, eller bønner/kikerter om du er vegetarianer kanskje? Jeg blander først dressingmixen med rømme oppi bollen, før jeg legger oppi alt det andre. På den måten kan jeg blande sammen etter hvert og se om jeg trenger mer av noe. Og det er egentlig alt! Veldig enkelt, men denne er så god at jeg bare måtte dele den med dere. 


♦ Liker dere pastasalat?

SALES FAVORITES + EARLY ACCESS

 • 25.03.2017 kl. 10:29

Adlinks

Nå som våren (forhåpentligvis) nærmer seg, merker jeg hvor klar jeg er for å ta fatt på vårgarderoben. Nå er jeg lei av strikkagensere og ullstrømper, jeg vil ha kjoler, tynne jakker og sandaler. Kanskje litt for mye å be om her i Ålesund, men jeg skal jo til Paris og Marbella ganske snart, og der er det iallefall varmere! Nelly starter sitt Mid season sale på mandag, men jeg har fått en kode som gir tidligere adgang. Salget finner dere her og koden er ACCESS ♥ Nedenfor er mine favoritter fra salget.  


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

Nei, neste uke skal vinterklærne pakkes bort! Jeg får heller fryse litt en stund, hehe. 


♦ Noe dere likte?

SPRING READY IN THIS OUTFIT

 • 24.03.2017 kl. 21:08

Tar våren litt på forskudd (i Ålesund er det snø) og kjører på med jeansskjørt og en søt bluse. Det anbefales forsåvidt ikke å bruke dette antrekket ute akkurat nå, men kanskje om ett par måneder? Jeg må iallefall ha dette skjørtet, jeg digger det! Det er så mange ulike typer jeansskjørt i butikkene nå, og det er en trend jeg liker veldig godt. Jeg har ett fra i fjor som er litt lengre og mer tilsittende enn det under, og det gleder jeg meg til å bruke! Og ja... Beina mine trenger sol asap! 


♦ Hva syns dere? 

FAVORITES FOR MY LIPS

 • 24.03.2017 kl. 13:32

For noen uker siden da jeg viste dere hvilke sminkeprodukter jeg bruker, unnlot jeg å vise dere hva jeg bruker på leppene, av denne enkle grunnen: 


Jeg har SÅ mange ulike leppeprodukter jeg bruker! Jeg har hatt en stor obsession over leppestifter det siste året, så samlingen begynner å bli ganske stor nå. Samlingen er egentlig større enn den på bildet, men jeg bruker egentlig ikke resten, så de burde jeg kanskje vurdere å kvitte meg med nå? Jeg trenger plassen! 


Favoritten min er liquid lipsticks, da jeg foretrekker matte lepper. Kylie Cosmetics er den store favoritten, disse sitter hele dagen, men ellers syns jeg NYX sine er gode (men holder ikke fullt så lenge) og Colourpop sine er egentlig omtrent like bra som Kylie Cosmetics, bare mye billigere. 


Maybelline sine Vivid Matte Liquid lipsticks er også helt ok, disse er egentlig mest sånne jeg har kjøpt i nød, haha. Den røde kjøpte jeg før jeg skulle på julebord i fjor fordi de jeg hadde bestilt fra Colourpop ikke hadde kommet frem enda. 


Jeg er veldig glad i mørke lepper, spesielt til høsten og sommeren. - Maybelline - Sephora - Max Factor - MAC -
Mine absolutte favoritter: Kylie Cosmetics Dirty Peach, Ginger, Kristen, Leo, Sephora Nº22, og MAC Velvet Teddy. Den fra Sephora kjøpte jeg da jeg bodde i New York, og den er virkelig helt fantastisk! Jeg har brukt den SÅ mye, og den er enda ikke tom, men i frykt for å gå tom og ikke få tak i mer, kjøpte jeg en til i Barcelona i fjor for å være på den sikre siden. Jeg har den på meg på bildet under.Om dere lurer på farger på noen av leppestiftene er det bare å spørre, så skal jeg selvfølgelig svare ♥


♦ Hvilke leppeprodukter liker dere? 

HOT PINK - PART TWO

 • 23.03.2017 kl. 20:56

Puh, endelig har jeg tid til å blogge igjen! Det er jo ett døgn siden sist jeg satt foran skjermen, så det føles faktisk ut som en evighet, selv om det har kommet innlegg her siden. Jeg jobber hver dag denne uken, bortsett fra mandag, så det har måttet mye planlegging til for å ikke la det gå utover bloggen! Men jeg tror det har gått fint hittil? I går var jeg ikke fullt så effektiv som jeg gjerne skulle vært før jobb, så det må jeg ta igjen i morgen, siden jeg ikke begynner på jobb før sent. 

Hadde noen siste bilder jeg ville vise dere fra denne antrekksshooten, så her er de! Har SÅ lyst på denne genseren nå, men vi er utsolgt, så det er kanskje like greit, hehe. 


♦ Hva syns dere?

TING JEG SAVNER MED NEW YORK

 • 23.03.2017 kl. 12:46

Selv om jeg fant ut at jeg heller ville bo i Norge enn å fortsette i New York, er det selvfølgelig ting jeg savner med den byen. Det er jo en helt fantastisk by og en av mine desiderte favorittbyer, og jeg tenker ofte på ting jeg savner derfra. 

◊ Mulighetene. Det er SÅ mye man kan gjøre i den byen, mulighetene er endeløse! Det er jo ikke en liten by akkurat, så jeg kunne opplevd nye ting hver dag og aldri gått tom for nye ting å gjøre. ◊ Å se Chrysler building på vei til skolen. Det er et helt nydelig bygg altså. 

◊ Alle spisestedene! Chipotle, Shake Shack, TAO, Le Pain Quotidien, osv... Det er så mye nydelig og digg mat der borte, og det skjedde litt for ofte at jeg dro innom Chipotle og kjøpte en burrito etter skolen. Yum! 

◊ Billig mat! Jeg handlet så mye billig og sunt av dagligvarer der borte, og kunne med glede fylle opp kjøleskapet skikkelig hver eneste uke, uten at det svidde i lommeboka, som det gjerne gjør her i Norge. ◊ Shoppingen! Hvordan kan man ikke savne shoppingen i New York? Der var det alt av klesbutikker, og det var aldri noe jeg ikke fant altså. Det var ikke bare-bare å skulle holde seg unna.

◊ Alt som plutselig dukket opp! Jeg kunne gå ut fra skolen en dag og det sto en gruppe og danset ved New York Public Library, eller plutselig på subwayen kunne det komme noen og turne rundt eller synge. Ikke alt var så bra kanskje, men jeg så MYE kult!

◊ Central Park. En helt fantastisk park, som jeg aldri fikk nok av. Den er jo gigantisk, så jeg fikk sett langt i fra hele. Jeg var alltid så fascinert over det at jeg kunne gå inn i denne parken, og jeg fant stillhet. Stillhet i en ellers så bråkete by, det var deilig. 


Gleder meg til den gangen jeg skal tilbake til denne byen! Og jeg har selvfølgelig planer om å lage en reiseguide om denne byen en gang, jeg begynte jo å kjenne den ganske godt etterhvert, så jeg vil gjerne dele noen tips med dere. 


♦ Har du vært i New York før?

VOKSNE KAN VÆRE DE VERSTE

 • 22.03.2017 kl. 21:12

Jeg blir stadig forbauset over hva folk får seg til å skrive på nettet. Jeg kan ikke lese kommentarer på nettaviser lenger fordi det er så mye dritt og hat som blir skrevet der. Det verste med det? De aller fleste er voksne folk!! Som barn lærte jo vi mye om mobbing blant barn, men etter hvert som jeg har vokst opp har jeg sett at det er faktisk minst like ille hos enkelte voksne. 

Ikke bare er det kommentarer på nettaviser, men der er massevis av forum med tråder laget for å rakke ned på enkeltfolk. Hallo kvinneguiden? Det er jo ikke akkurat ukjent at medlemmer på det forumet er veldig glad i å bruke tiden sin på å rakke ned på toppbloggere. Jeg skjønner ikke hva som er så gøy? Hva får dere til å ville bruke så mye tid på å hate på andre? Det er SÅ mye annet man kan gjøre istedenfor. Jeg bare klarer ikke å forstå hvorfor folk GIDDER å kommentere så mye negativt på ting som skjer i verden. Jeg kan se artikler om de fineste tingene som har skjedd, og likevel er det folk som klarer å dra noe negativt ut av det og bare MÅ kommentere det. Jeg husker da jeg var yngre så ble jeg så forundret over barn som mobbet, fordi jeg skjønte ikke hvordan de kunne gjøre sånne fæle ting mot andre mennesker. (Jeg blir forsåvidt fortsatt forundret over dette) Men nå når jeg ser hvordan voksne folk også oppfører seg, så er det kanskje ikke så rart barna gjør det. Misforstå meg rett, jeg sier ikke at alle barn som mobber har foreldre som gjør det, men jeg ser SÅ mange foreldre på nettet som stadig gjør det. Og hvorfor skal ikke barna da gjøre det samme? Jeg ser jo mye av det bare i byen jeg bor i, hvor lite forskjell det kan være på barn og voksne når det gjelder dette. 

Jeg bare skjønner det ikke. Det er IKKE greit! Vær så snill, bruk tiden på noe annet. Vær positiv, kommenter gjerne fine ting om du vil bruke så mye tid foran skjermen, eller ikke si noe i det hele tatt om du ikke har noe fint å si. 

Så enkelt er det. 

BONJOUR PARIS

 • 22.03.2017 kl. 13:52

My next destination... 


//Weheartit

Iiih, kan ikke tro at jeg endelig skal oppleve denne byen! Om bare 1,5 uke reiser jeg til Paris sammen med to venninner, og jeg gleder meg SÅ mye. Det er en by jeg alltid har hatt lyst til å besøke (altså, hvem vil vel ikke besøke denne byen), og nå får jeg endelig det. Dette er virkelig året for opplevelser! Vi får fire hele dager der, og de skal brukes godt. Én ting vi iallefall skal (bortsett fra å se Eiffeltårnet selvfølgelig) er Disneyland! Også vil jeg spise på små, søte kaféer i koselige gater, og spise massevis av croissanter og makroner!


Om noen av dere har vært der vil jeg gjerne ha tips til hva vi må se og gjøre! 


♦ Har du vært i Paris før?

HOMEMADE KNIT

 • 21.03.2017 kl. 20:55

Jeg har nettopp kommet fra jobb, og denne dagen gikk veldig fort! Blir jo veldig travelt og mye å gjøre når det er tilbud, men det er bare gøy. Nå MÅ jeg ha mat kjenner jeg, men jeg måtte få ut dette innlegget først. Haha, prioriteringer??

Fikk denne hjemmestrikka genseren i bursdagsgave med mamma, og den er SÅ digg. Jeg valgte fargene selv, og da måtte det selvfølgelig bli rosa, med hvite striper. Det er en "Sara-genser" med oppskrift av ei fra Ålesund, såvidt jeg har skjønt. Så kjekt å få noe hjemmelaga i gave, som jeg vet det er lagt tid og kjærlighet i ♥


♦ Hva syns dere om genseren?

MUST HAVES FOR THE FACE

 • 21.03.2017 kl. 13:30

Jeg har det siste året blitt veldig opptatt av å ta vare på huden min, både ved å rense den morgen og kveld, og ved å ta ansiktsmasker minst én gang i uken. Da jeg var i Barcelona i fjor måtte jeg selvfølgelig innom Sephora, og der hamstret jeg ansiktsmasker. Jeg syns de fra Sephora sitt eget merke er helt supre, så jeg pleier å kjøpe litt av alt derfra.

Jeg fant også noen nose strips fra et merke som heter Skinmiso, som er en tre-stegs behandling for hudormer og uren hud på nesen. Jeg hadde planer om å dra innom Sephora i London, så dere kan tenke dere skuffelsen var stor da jeg fant ut at det ikke er Sephora i London?? Uakseptabelt for min del (så stor by som London er), men heldigvis skal jeg til utlandet om under to uker igjen, og der er det Sephora! Nå kom jeg på at jeg ikke har fortalt dere om den turen enda engang, så det må jeg gjøre i løpet av uken. Gleder meg veldig!! Men til poenget, da får jeg hamstret iallefall hamstret ansiktsmasker igjen ♥

♦ Har dere noen gode ansiktsmasker å anbefale?

HOT PINK

 • 20.03.2017 kl. 18:45


Antrekk Cubus


Nok et antrekk fra Cubus, jeg digger denne veldig casual looken! Bomberjakker er jo SÅ in nå og finnes i alle mulige farger og mønster, og jeg digger det. Buksa her er veldig lite typisk meg, men jeg syns den var veldig kul oppbretta. Siden jeg skal jobbe i morgen må jeg nesten bare tipse dere om at det er -30% på alle klær på Cubus i morgen (40% om du er Cubus medlem), så jeg gleder meg til masse liv på jobb! Tilbudsdager er så gøy. 

♦ Hva syns dere om antrekket?

A SHOT A DAY

 • 20.03.2017 kl. 13:11

En boost til å starte dagen med! Jeg hadde en periode i fjor da jeg laget meg ingefærshot hver dag, og det tror jeg at jeg må begynne med igjen. Jeg laget en i dag og det føles så godt etterpå! Den er veldig sterk, men jeg føler meg veldig frisk i kroppen etterpå. Etter en helg med mye godteri og kaker gjorde det veldig godt. Også er jo det bra for immunforsvaret! Det er så skiftende vær for tiden, så det er lett å bli forkjølet, og da vil jeg gjerne passe på mest mulig at jeg ikke får noe. I dag blandet jeg oppi litt appelsinjuice da den fort blir veldig sterk med kun ingefær og sitron. Den er fortsatt ganske sterk, men akkurat nok til at jeg klarer å ta hele på en gang. Ha en fin dag og start på uken ♥

UKEN SOM GIKK - UKE 11

 • 19.03.2017 kl. 19:51

Ukens opptur: Det at motivasjonen var på topp igjen var virkelig en opptur, men så hadde jeg et veldig koselig familieselskap i dag som også var en fin opptur i uka ♥

Ukens nedtur: Det må være at jeg har stresset så mye med at jeg har bursdag, at jeg har gledet meg mer til bursdagen min var over enn til selve bursdagen min. Jeg har tenkt altfor mye på det. 

Ukens sang: Jeg har begynt å høre mye på Beyoncé sin Love on Top igjen, den er så RÅ og en skikkelig good feeling sang! 

Ukens serie: Ikke noe nytt denne uken, jeg har bare sett på Gilmore Girls og This Is Us. Nå har jeg sett ferdig Gilmore Girls da, så jeg må finne på noe nytt...

Ukens høydepunkt: Gaven jeg fikk fra venninnene mine var midt i blinken og fikk meg til å tenke hvor godt de kjenner meg! Og da kjæresten min kom hjem fra trening i går med roser til meg, når jeg allerede hadde fått gave fra han tidligere. Jeg så ikke den komme, så det var veldig koselig ♥

Ukens innlegg: Tanker rundt det å ha bursdag. Det var mye dette som jeg tenkte på hele uken og i forkant av å ha bursdag, så jeg måtte bare skrive det ned. Fikk noen kommentarer av folk som kjente seg igjen, så det er jo fint jeg ikke er alene iallefall. 

Ukens craving: Proteinkulene jeg laget i starten av uken!! Noe så godt! Jeg må nok lage de på nytt neste uke, for dette er noe jeg gjerne vil ha i kjøleskapet til enhver tid. De gikk jo så fort å lage også! Oppskrift her

Ukens treningsøkt: Motivasjonen min har virkelig vært på topp igjen denne uken, og det er så gøy! Jeg har hatt fem gode økter, og spesielt beinøkta jeg hadde på fredag var veldig god, og veldig tung. 


Nå skal jeg på kiiiino! Endelig får jeg se Skjønnheten og Udyret, gleder meg veldig ♥ Noen av dere som har sett den?


♦ Hadde dere en fin uke?

SIMPLE BLACK AND WHITE

 • 19.03.2017 kl. 12:59

Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk i går! Jeg hadde en veldig fin dag sammen med familie, kjæreste og venner, og det var egentlig alt jeg trengte. I dag er det familieselskap, så da blir det litt mer feiring. 

Under har dere fredagens look, og jeg elsker den. Jeg har endelig funnet en perfekt hvit skjorte, og så fant jeg denne skinntightsen bak i skapet som jeg hadde helt glemt av, men nå har fått en ny kjærlighet for. En så enkel og fin look. Takk til vinden også som ga meg en skikkelig typisk "vifte-på-photoshoot"-look, haha! 

♦ Hva syns dere?

BIRTHDAY MORNING

 • 18.03.2017 kl. 12:18

Happy birthday to me! 22 år i dag, shit så tiden flyr. For fire år siden fikk jeg førerkortet, det føles jo ut som i går. Jeg har hatt en rolig og fin start på dagen, med en god frokost, og nå er jeg klar for hva dagen har å bringe. Har fått så mange fine gratulasjoner hittil, og det er veldig koselig ♥ Jeg sitter og lakker negler mens jeg blogger nå, for snart skal jeg dra for å se kjæresten i Crossfit-konkurranse. Gøy! Vet ikke om det blir noe mer blogging i dag, vi får se. Uansett ses vi imorgen iallefall. Håper alle får en kjempefin lørdag ♥

IN THE TUNNEL

 • 17.03.2017 kl. 19:33


Antrekk Cubus / Sko Bianco


♦ Hva syns dere om antrekket?

FRIDAY LUNCHIN

 • 17.03.2017 kl. 13:15

Startet denne helgen på best mulig måte, med en koselig lunsj i byen sammen med mamma. En liten "pre-birthday" lunsj kan man vel kanskje kalle det? Jeg elsker å dra ut og spise lunsj, det er SÅ koselig. 

Siden det ble en litt tidlig lunsj rakk jeg ikke trening før, så dit skal jeg komme meg nå. SÅ er det helg ♥


♦ Hva skal dere gjøre i dag?

TANKER RUNDT DET Å HA BURSDAG

 • 16.03.2017 kl. 20:55

Jeg har jo bursdag om to dager, og etter hvert som det har nærmet seg har jeg begynt å tenke mer på hva jeg egentlig synes om det. Jeg er en person som alltid har ELSKET å ha bursdag. Oppmerksomheten du får, og at det rett og slett er DIN dag. Hvert år så lenge jeg kan huske har jeg gått og hatt nedtelling og høye forventninger til denne dagen, og det har jo alltid vært en fin dag fordi jeg har så fin familie og venner.

De siste to årene har innstillingen min til det å ha bursdag endret seg litt. I fjor var jeg i en periode (som varte hele året...) der jeg var veldig sliten. Tanken på å skulle feire bursdag og ha folk på besøk for å feire meg, det syns jeg bare var stress. Jeg var vel ikke helt klar for den oppmerksomheten. Det endte jo opp med å bli en fin dag selvfølgelig, men i forkant syns jeg egentlig alt bare var stress, og det er litt sånn jeg har tenkt nå også. 


Fra 18-årsdagen min for fire år siden.

Jeg er ikke sliten lenger, og har det generelt mye bedre enn jeg hadde det i fjor på denne tiden, men likevel får jeg meg ikke helt til å virkelig glede meg til denne dagen. Det er litt trist, med tanke på hvor stort det tidligere har vært for meg å ha bursdag. Jeg syns rett og slett det er litt stress, at dagen kommer ubeleilig, og jeg vet ikke helt hva jeg tenker rundt det at folk må sette av en dag til å feire meg. Det er stress å skulle arrangere bursdagsfeiring, så det har jeg rett og slett droppet i år. Er det bare at jeg blir voksen, er det derfor jeg tenker sånn? Jeg vet jo, så snille venner og familie som jeg har, at de med glede kommer for å feire meg, men jeg vet ikke helt. Jeg føler meg litt som en byrde kanskje? Og det er ikke noe jeg har sagt til noen før heller, så det er jo litt skummelt å skrive det her, men kanskje det letter litt på ting også. 

Kanskje det bare er litt "birthday blues", og at jeg føler meg bedre etterpå, eller på lørdag når dagen er her. 


♦ Hva tenker dere når dere har bursdag?

FLOWERY

 • 16.03.2017 kl. 15:57

Litt senere innlegg enn vanlig i dag, men jeg har rett og slett ikke rukket og sette meg ned foran skjermen før nå. Sara og jeg tok turen til Cubus i dag for å shoote litt klær derfra til sosiale medier, så nå har jeg massevis av bloggmateriale også. To fluer i én smekk! En av fordelene ved å jobbe i klesbutikk, hehe. Det er SÅ mye fint der nå, så det var ikke noe problem å finne klær iallefall. Jeg elsker blusen under, så fin med blomsterdetaljene! 

♦ Hva syns dere? 

SOMETHING FISHY

 • 15.03.2017 kl. 20:30Cardigan/kåpe Forever 21 / T-shirt Arnie Says / Jeans Bik Bok / Sko Bianco


Litt annerledes antrekksbilder i dag som dere ser! Jeg var med en venninne og dattera hennes til akvariet, så jeg benyttet muligheten til å få tatt noen antrekksbilder siden lyset er så kult akkurat her. Kjekt med litt variasjon i innleggene! 


Hva syns dere om antrekket?

WORK IT

 • 15.03.2017 kl. 12:00

Denne uken har jeg endelig kommet meg opp tidlig og dratt på trening, og det er så deilig! Uansett hvor vanskelig det er å stå opp når alarmen ringer, så er det så deilig når jeg er ferdig med treningsøkten og har hele dagen foran meg. Trening gir meg så mye! I dag derimot ble det en litt roligere start på dagen, jeg tok nemlig HPV-vaksine i går, så for øyeblikket virker ikke armen min. Den er SÅ øm, så trening får vente til i kveld. Hvis armen ikke er bedre da blir det heller en kardio-økt. Jeg er veldig glad for at jeg har tatt vaksina da! Det er jo en veldig viktig en, og ikke minst er jo den gratis, så jeg taper ikke noe mer enn en øm arm en stund. 


◊ The best way to start the day ◊


Ha en nydelig dag, alle ♥

ALMOND BUTTER BLISS BALLS

 • 14.03.2017 kl. 19:12

I går laget jeg noe skikkelig digg! Jeg fant en ny oppskrift i går på Leah Itsines sin blogg (her) som jeg måtte prøve ut, og de var SÅ gode. Enda bedre, og enklere å lage, enn de jeg laget sist (oppskrift her). Så jeg vil selvfølgelig dele oppskriften med dere! Jeg byttet ut proteinpulveret med finmalte mandler (fås kjøpt på helsekost), og peanøttsmør med mandelsmør, da jeg ikke liker peanøttsmør. Det du trenger: 

2 spiseskjeer vanilje proteinpulver eller finmalte mandler
1 cup (rett over 2dl) havregryn
1-2 spiseskjeer kakaopulver (jeg brukte 1.5, men ta 2 om du er glad i sjokolade)
1/2 cup (1dl) smooth peanøttsmør eller annet nøttesmør
1/2 cup honning
1 cup kokosflakDette gjør du:


1. Miks alle ingrediensene, bortsett fra kokosflak, i en bolle til alt er godt blandet. Legg til mer honning om det er for tørt.

2. Rull til små baller.

3. Hell kokosflakene på et fat, og rull ballene i kokosen til de er godt dekt. 

4. Legg ballene i en boks og sett i kjøleskapet i 30 min. De holder i kjøleskapet i 3-4 dager. 


Disse er helt supre før trening eller om du er litt godtesyk! 


Enjoy ♥

SILICONE MAKEUP SPONGE

 • 14.03.2017 kl. 13:08

Jeg elsker å teste nye ting innenfor sminke, og det som har vært det nye "fenomenet" i det siste er jo silikonsvampen. Det virker utrolig sært, men da jeg så at Coverbrands hadde fått det inn måtte jeg bare prøve det, siden jeg har hørt så mye bra om det. Og den er faktisk veldig bra! Det var en merkelig følelse da jeg påførte foundationen, men det funket faktisk helt supert! Og ikke minst så er det så deilig at du faktisk får den helt ren etterpå. Jeg har jo sverget til beautyblendere så lenge nå, men de blir jo aldri helt rene. Jeg kommer fortsatt til å bruke beautyblender, men det blir til contouring. Denne silikonsvampen er super til foundation, så jeg blir å bruke den mest. 

♦ Har dere prøvd denne?

BLACK AND PINK

 • 13.03.2017 kl. 19:07


Genser Gina Tricot / Cardigan Cubus / Jeans Topshop / Sneakers Adidas EQT


Det er vel ikke vanskelig å se hvor glad jeg er i rosa? Lenge leve denne trenden ♥ 


♦ Hva syns dere om antrekket?

NEW WEEK, ENDLESS POSSIBILITIES

 • 13.03.2017 kl. 13:27

Ah, denne morgenen var noe annet enn forrige uke altså! Jeg var oppe og hoppet ut av senga (det vil si dro meg ut av senga) da alarmen gikk klokka 8, og klokka 9 var jeg på trening. Klokken 11 var kjøleskapet fylt opp for uka. Jeg føler meg så bra og så klar til å ta fatt på denne uka, motivasjonen er noe helt annet nå enn for noen dager siden! Jeg har jo faktisk bursdag på lørdag også, glemmer litt av det. Det er plutselig ikke så stort å ha bursdag lenger som det var for bare noen få år siden. Men det er jo alltid litt koselig uansett! Ha en fortsatt fin mandag ♥ 


♦ Hva er deres planer for mandagen? 

UKEN SOM GIKK - UKE 10

 • 12.03.2017 kl. 19:04

Først må jeg bare takke for alle tilbakemeldinger på forrige innlegg, nå er jeg litt klokere på hvordan jeg skal sette opp innleggene mine. Setter stor pris på at så mange tok seg tid til å skrive hva de synes. ♥

Ukens opptur: Da jeg kom over denne videoen på fredag, den ga meg alt av motivasjon og inspirasjon tilbake. Den fikk meg til å tenke på ting jeg vil gjøre og utrette, og jeg har begynt å legge litt planer for det også. 

Ukens nedtur: Motivasjonen min. Jeg har ikke hatt mye til motivasjon denne uka, og det har gått utover søvn og trening. Søvn i den forstand at jeg har sovet altfor lenge, og slumret alarmen litt for mange ganger. Jeg vet ikke hvorfor motivasjonen har vært lav, men den kan jo ikke være like bra hele tiden vel? 

Ukens sang: Thumbs av Sabrina Carpenter. SÅ kul! 

uAVUl0cAKpo

Ukens serie: This is Us, selvfølgelig ♥ For en nydelig serie. Les mer om den i innlegget jeg skrev her

Ukens høydepunkt: Burgerlørdag med familien og kjæresten min i går. Hjemmelagde burgere etter en dag på jobb var helt greit! 

Ukens innlegg: Jeg er feminist ♥

Ukens craving: Har jeg cravet noe denne uken egentlig? Tror faktisk ikke det. Har spist litt for mye godteri da, en viss person (*kremt* meg) tok nemlig litt av på Tax-Free. Skulle trodd jeg ikke fikk tilgang til sånt på flere år, men det er jo bare tre uker til neste utenlandstur... 

Ukens treningsøkt: Tre økter ble det denne uken, som sagt har motivasjonen vært helt bånn, og jeg har bare ikke kommet meg på trening. Skikkelig kjipt har det vært, og jeg har angret hver gang jeg har droppet å trene. To av tre treningsøkter var veldig gode da, så det er jeg fornøyd med. Nå mener jeg ikke det er dårlig å trene tre ganger på en uke altså, for det er det ikke, jeg vet bare at jeg er såpass glad i trening at jeg helst vil ha 5-6 økter i uken. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg er så opptatt at jeg ikke har tid til det. Men neste uke! 


Nå er jeg SÅ klar for en ny uke! Let's bring it!

♦ Hadde dere en fin uke?

TO SPØRSMÅL TIL DERE

 • 12.03.2017 kl. 12:54

Jeg vil jo gjerne at bloggen min skal være best mulig, men jeg trenger litt hjelp av dere, og høre hva dere mener. Jeg så på Anna Edwin sin blogg for en stund tilbake at hun spurte leserne om de foretrakk at teksten kom før eller etter bildene i innlegg, og det er faktisk noe jeg har tenkt på selv en stund. Selv skriver jeg som oftest automatisk teksten under bildene, fordi jeg føler at folk gjerne ser på bildene først, og da gir det mer mening at teksten kommer under bildene. Men det er jo bare noe jeg tror, det kan jo hende at folk tenker noe helt annet. Jeg har også tenkt mye på hvor mange innlegg jeg vil legge ut hver dag. Jeg vil iallefall prøve på to innlegg om dagen, ett som kommer på formiddagen/midt på dagen, og ett på kvelden. Det har fungert veldig fint hittil, men optimalt kunne jeg tenkt å ha tre innlegg kanskje? Men jeg vil jo ikke at det skal bli for mye heller. Samtidig trenger jeg vel egentlig ikke å måtte forplikte meg til et visst antall innlegg om dagen, men kanskje ha 2-3 dager i uken der jeg legger ut tre innlegg? Jeg syns dette er vanskelig, haha, men det er jo derfor jeg spør dere! 


Så, til spørsmålene:

Foretrekker dere teksten over eller under bildene i innlegg? 

♦ Hvor mange innlegg om dagen foretrekker dere?

OM DU MANGLER MOTIVASJON...

 • 11.03.2017 kl. 13:00


Tror dette må være den mest motiverende og inspirerende videoen jeg har sett på veldig lenge. 

FRILL PANTS

 • 10.03.2017 kl. 21:02


Genser Cubus / Bukse River Island / Veske Marc by Marc Jacobs / Sko Topshop


Tror dette må være min nye favorittbukse, SÅ kul! Skoene også forsåvidt, de er så spesielle og søte. Alt man finner i London altså! 


♦ Hva syns dere om antrekket? 

Q&A #2

 • 10.03.2017 kl. 13:26

♦ Har du en favorittkjole? - Akkurat nå har jeg ingen spesiell favoritt, er ganske lei av de jeg har egentlig. Jeg går veldig fort lei av kjolene mine...

♦ Hvilke tv-serier liker du? - Nå for tiden ser jeg på Gilmore Girls, Riverdale, This is Us, Jane the Virgin, Grey's Anatomy, Arrow, og The Blacklist. Ganske mange, men det går veldig i perioder med hver av seriene, så jeg ser ikke alltid på alt akkurat. Riverdale, This is Us og Jane the Virgin liker jeg spesielt godt. 

♦ Hvordan vil du beskrive stilen din? - Varierende. Jeg har ikke én spesiell stil, men kler meg etter hvordan jeg føler meg den dagen. Noen dager føler jeg for å kle meg litt kulere, mens andre dager vil jeg kanskje kle meg litt søtere. Så alt ettersom!

♦ Hva drømmer du om? - Akkurat nå drømmer jeg veldig om å kjøpe leilighet/hus, og at den jobben jeg ender opp med en gang er en jeg virkelig elsker. 

♦ Hvor ser du deg selv om 10 år? - Om 10 år er jeg godt etablert med drømmejobben, hus og har begynt å starte familie. 

♦ Beste tips til blogging? - Blogg om ting som interesserer deg! Ha et enkelt design, store bilder, og prøv å ikke ha så mange skrivefeil, det kan fort bli travelt å lese. 

♦ Har du noen planer for utdanning? Og hva kunne du evt. tenke deg? - Planen er å studere Økonomi og Administrasjon til høsten. Jeg vil jobbe med innkjøp og da er det rett og slett den utdanninga som passer best. Det er veldig begrenset med motestudier i Norge, og de er veldig dyre, i tillegg til at det ser ut som det er fag jeg hadde da jeg studerte i New York, så da ser jeg ikke poenget. Økonomi er jo et veldig åpent studie også, så hvis jeg plutselig finner ut at jeg vil jobbe med noe annet er ikke det krise heller. 

♦ Planer for sommeren? - Akkurat nå er det veldig usikkert med planene for sommeren, så jeg får bare ta det litt som det kommer. Hvis jeg ender opp med å ikke reise noen plass i sommer går det fint, siden det blir så mye reising og opplevelser nå på starten av året. 

♦ Favoritt fitnessinstagram? - Det må nok være Kayla Itsines. Jeg trente jo programmet hennes en stund, og på Instagrammen hennes legger hun ut mange gode tips, og mange inspirerende bilder. 


Fra bootcampen hennes i New York for 1,5 år siden. 
 

MINE LONDON TIPS

 • 09.03.2017 kl. 18:58

Reklame

Jeg fikk en forespørsel om å legge ut mine London tips, og det kan jeg selvfølgelig! Nå er ikke jeg noen stor London ekspert, jeg har vært der fire ganger, men tre av gangene har jeg fulgt etter mamma, og sist gang var jeg der bare på shopping, hehe. Men jeg husker jo endel av ting jeg har sett, gjort og spist uansett! Så her er mine tips (trykk på navnene for å komme til nettsiden):


Frokost/lunsj:

The Breakfast Club: Mamma og jeg spiste frokost her for fire år siden, og det var SÅ god mat! Her kan det være greit å være tidlig ute da det fort kan bli fullt, vi var her rett etter det åpnet og fikk et av de siste bordene. Kjempegod mat iallefall, og mye bra å velge mellom. Adresse: 33 D'Arblay St, Soho, London.

Shake ShackDere trodde vel ikke jeg kom til å la være å nevne denne? Burgere (vegetar også), pølser, fries, is, shakes, øl, vin, hundemat - you name it! Verdens beste junk food, og helt supert å spise innimellom shopping og sightseeing. Det er iallefall tre Shake Shack i Central London, og den vi var på lå i ene enden av Oxford Street. 

Le Pain QuotidienHer er SÅ mye god og sunn mat! Spiste endel på denne i New York. De har veldig god avokado toast, granola, og supper, blant annet. Her er mye fokus på økologisk, i tillegg til at de har mye vegan her. Det ligger nok flere av denne i London, men den ene er i Covent Garden iallefall. Snacks: 

Marks & SpencerDette er jo et stort varehus, men her er også en stor mathall hvor du finner alt mulig. Ligger på Oxford Street. 

Food carts: Du finner matvogner overalt i London, og vi gikk forbi veldig mange som hadde belgiske vafler og crêpes. Nam! 

Pret a MangerEr du litt småsulten kan det være greit å dra innom her og kjøpe en forfriskende juice, eller kanskje en yoghurt eller litt kake? Disse ligger overalt i London.

Middag: 

Maze Grill MayfairDette er en av Gordon Ramsay sine restauranter, så det sier vel seg selv at her får du god mat. Som navnet sier har restauranten for det meste "grill"mat, som burgere og biffer, og mye annet. Vil si her er en god blanding av fancy mat og litt mindre skummel mat, hehe. Prisene ligger typ på det samme som Egon vil jeg si, bare at kvaliteten er hundre ganger bedre naturligvis. Så dette er en av restaurantene hans som har litt mer menneskelige priser. Mamma og jeg spiste her sist vi var i London, og da så vi faktisk selveste Gordon Ramsay der! Gøy. Han har jo mange restauranter i London, men det var altså denne vi prøvde. Adresse: 10-13 Grosvenor Square, Mayfair, London.


Notting Hill: Et nydelig strøk, som de fleste av dere mest sannsynlig har hørt om fra den velkjente filmen. Her er mange fine, spesielle hus, i ulike farger (veldig Instagram-vennlig!), og det er rett og slett et veldig sjarmerende sted. Her kan man finne mange koselige, små butikker og fine kaféer også. 

Big Ben og London Eye: Dette er jo klassikere å se i London, og sier vel seg selv egentlig. Vil ikke si man trenger så mye tid her, om ikke man vil opp i London Eye. Det er absolutt koselig å ta seg en tur opp i den, man får sett hele London derfra. Jeg vil isåfall anbefale å kjøpe fast track billetter, da slipper du de lange køene og kommer deg opp med en gang. Det er det vi har gjort før, for å slippe å miste mye tid på å stå i kø. 

Buckingham Palace: Enda en turistfelle, men noe jeg føler man burde få med seg når man er i London.


Oxford StreetSelvfølgelig. Her ville jeg satt av en hel dag dersom du har tenkt til å shoppe mye, da det fort går mange timer her. Her finner du ALT av kjedebutikker, og butikkene er store. Av mine favoritter er Topshop, Zara, River Island, og så Primark når det kommer til koseklær og nattøy. Topshop er nok den absolutte favoritten, og da dette er Flagship butikken er den virkelig gigantisk. Tre etasjer til damene, og tre til herrene. Der er også kafé, frisørsalong, og mulighet til å ta tatoveringer og piercinger, blant annet. Niketown ligger også rett ved siden av Topshop. Mange av butikkene på Oxford Street er der gjerne to av, jeg så iallefall to av Zara, River Island og Primark. 

Carnaby StreetLigger ikke så langt unna Oxford Street, og er en mye koseligere handlegate med litt mer spesielle butikker. Her finner du blant annet Brandy Melville og Toms. 

Covent GardenOgså et veldig koselig område for shopping, med et stort matmarked, og butikker som Jo Malone (SÅ mange gode dufter her!), Kiehl's, og finere merker som Chanel, Dior og Mulberry. Her er nok litt for alle vil jeg si! Undergrunnen (eller tuben, som det heter i London) er helt super! Oversiktlig, lett å forstå, og du kommer deg overalt. Vi brukte kun denne sist vi var i London. Taxiene er billigere enn i Norge, som det er i de aller fleste land egentlig, og det er jo forsåvidt en liten opplevelse i seg å ta de kule, svarte taxiene. Men som sagt er tuben egentlig alt man trenger. Vi tok tog fra flyplassen, og byttet til tube for å komme oss til hotellet, og det gikk veldig fint selv om vi hadde kofferter. 

Jeg har ikke veldig mange tips til bosted i London, det er jo ikke kjent for å være en by med veldig høy standard på hotellene, ikke til en lav pris iallefall. Men jeg vil gjerne tipse om områder, og ett par hoteller. Først og fremst vil jeg anbefale å bo nært undergrunnen, slik at du har en rask, billig og enkel metode å komme deg rundt omkring på. Sist jeg var i London bodde vi nært Paddington Station, og det var helt supert fordi det er en såpass stor stasjon, så du kommer deg lett overalt uten å måtte bytte tube også. I tillegg er det et veldig fint område å bo i, med flere restauranter og mye liv, og nært Hyde Park. 

St. Giles Hotel: Dette er det hotellet jeg har vært mest fornøyd med av de gangene jeg har bodd i London. Det har en ganske god standard i forhold til andre hotell, til en grei pris. Det ligger nært Oxford Street, så da mamma og jeg bodde på dette hotellet gikk vi for det meste overalt. Da var jo vi på en shoppingtur da, så ikke mye sightseeing, men det var helt ypperlig for oss. Siden det ligger så sentralt er jo det også enkelt å komme seg til andre steder. 

Prince William Hotel: Her bodde vi sist jeg var i London på jentetur, og det var et helt OK hotell som vi ikke betalte mye for. Vi var jo ikke mye på hotellet, så det var helt greit for vår del. Et litt mer typisk London-standard hotell. Men det lå sentralt, som sagt nært Paddington stasjonen, og i et fint område. Hotellrommet vårt var overraskende stort, så det var helt supert. Et lite tips: Er dere tre som drar på tur og skal dele hotellrommet får dere gjerne ganske bra størrelse på rommet, naturligvis siden det må være plass til en seng til. Så tre stykker på tur er et fint antall med tanke på hotell. 
 

Dette er iallefall mine tips, som sagt er jeg ingen ekspert, men dette er altså mine favoritter. Det er en fantastisk by med uendelige ting å se og gjøre, så det er jo definitivt MYE mer å se og gjøre enn det jeg har skrevet om. 


♦ Har dere vært i London? Har dere noen flere tips å komme med?

TV-SERIEN DU MÅ FÅ MED DEG

 • 09.03.2017 kl. 12:49

Jeg skulle egentlig bare nevne denne i ukesoppsummeringen på søndag, men denne serien er rett og slett så bra at den fortjener sitt eget innlegg. 

Serien heter This is Us, og er en relativt ny serie. This is Us handler om et par som er gravid med trillinger, men den ene ungen er dødfødt. Samme dagen som de føder, blir det levert en baby til sykehuset, som ble funnet forlatt på en brannstasjon, og det ender opp med at dette paret adopterer ungen. I serien følger vi disse menneskene på ulike tidspunkt i livet deres. Serien er helt spesiell og er bygget opp på en helt unik måte. 

Da jeg så første episoden og skjønte hva som skjedde ble jeg først veldig usikker på om jeg ville fortsette å se den, men så fant jeg fort ut at dette var en fantastisk serie. Det er nok en av de beste seriene jeg noen gang har sett, da den er laget så ulikt alle andre serier og er ikke en typisk "klisjé"serie. Jeg ser den på Viafree, men de første episodene ligger ikke der lenger, så de streamet jeg her. Og dere? Den er ratet 8.9/10 på IMDB, tror ikke jeg trenger å si mer. Bare lov meg at dere ser den, dere vil ikke angre!


♦ Har du sett denne?
 

JEG ER FEMINIST

 • 08.03.2017 kl. 20:48

I anledning kvinnedagen følte jeg nesten at jeg måtte skrive litt angående mitt ståsted, og hvordan jeg ser på feminisme. Det er et ord jeg føler har blitt veldig negativt ladet hos mange de siste årene, fordi noen kanskje har dratt bruken av ordet litt vel langt. 


For ja, jeg er feminist. Det betyr ikke at jeg ikke barberer meg under armene, at jeg hater menn, eller at jeg ikke bruker tamponger fordi det er naturlig å blø. Jeg er feminist fordi jeg mener at menn og kvinner skal være likestilte. Jeg mener at kvinner og menn som har samme stilling i et yrke skal få lik lønn, og at kvinner og menn skal ha like rettigheter. For hvorfor skal det være ting menn har lov til å gjøre, som kvinner ikke har lov til å gjøre? Og omvendt! Det finnes mange idiotiske menn der ute, det er jeg enig i. På samme måte som at det finnes mange idiotiske kvinner der ute. 
Det er sikkert tusenvis av sånne innlegg der ute i dag, men det er en viktig sak. Det var egentlig ikke et sånt innlegg jeg skulle legge ut nå, men jeg satt og tenkte på dette hele turen hjem fra jobb i kveld, så jeg kunne ikke la være. 


Gratulerer med dagen, alle flotte kvinner der ute!

 

CHANGE IN SCENERY

 • 08.03.2017 kl. 12:48Jeg hadde en legetime ganske sent på dagen igår, så da tenkte jeg at jeg kunne ta meg en liten tur på kafé før det. Jeg elsker å sitte på kaféer, og gjorde det ofte da jeg bodde i New York. Det er greit med litt miljøforandringer av og til, og siden jeg alltid blogger hjemmefra, var det kjekt å kunne sette seg ned på kafé i byen med laptopen og skrive. Jeg har faktisk mange idéer til innlegg nå, og alt det har kommet på kun ett par dager. Det går jo gjerne opp og ned med inspirasjonen, men nå er den virkelig på topp, og det er veldig gøy. 

SOHO

 • 07.03.2017 kl. 21:09


Jakke og skjørt Cubus / Genser Brandy Melville / Sko Bianco


Dette skjørtet har jeg ikke brukt så mye det siste året rett og slett fordi det har blitt litt glemt bort, men jeg elsker jo det egentlig! Så fine farger, og fasong. Jeg er veldig glad i å mikse et skjørt sammen med en tykkere genser, syns det er en veldig fin kombinasjon hvis man ikke vil ha det altfor "søtt". Genseren er så komfortabel, og det at det står Soho på passer jo veldig bra ettersom det er ett av favorittstrøkene mine i New York. Både skjørtet og jakken er fra noen år tilbake, så de er ikke å finne i butikk lenger. 


♦ Hva syns dere om antrekket?

DOWN TIME

 • 07.03.2017 kl. 12:53

Noe av det gøyeste jeg vet om når jeg er ute og reiser, er å se hva de har på matbutikkene, av ting vi ikke har hjemme. Det jeg opplever er gjerne at det er mye mer utvalg av sunnere ting, og ikke minst billigere. Jeg kjøpte med meg et glass med mandelsmør, og disse karamellbitene ovenfor. Gøy å teste ut noe nytt! 


I går ble til en skikkelig blåmandag. Jeg prøvde faktisk å ikke la det bli det, men det lå vel i luften fra morgenen av da jeg slet sånn med å stå opp. Heldigvis ble jo antrekksbildene vi tok senere på dagen ganske vellykka, selv om vi slet endel med lyset. Jeg kom meg omsider på trening senere på dagen, og det gikk virkelig ikke. Jeg endte opp med å dra derfra ganske mye tidligere enn planlagt. Enkelte dager altså, da funker det bare ikke. Satser på at resten av uken blir bedre, disse blåmandagene kommer heldigvis ikke ofte. 
 

♦ Hvordan var deres mandag?

DETAILS

 • 06.03.2017 kl. 19:10En liten sniktitt på antrekket som kommer i løpet av uken, siden jeg ikke klarer å vente med å vise disse detaljene som jeg elsker ♥

MY MOST FLUFFY PURCHASE

 • 06.03.2017 kl. 12:26


Fra Topshop


Tror kanskje dette må være mitt definitive favorittkjøp fra London, noe mer fluffy har jeg aldri før kjent på! Den er som en drøm å ha på seg, men uheldigvis gjør den det enda vanskeligere å stå opp og kle på seg om morgenen, fordi alt annet enn denne blir bare en nedtur å ha på seg i forhold. 


Vel, jeg startet mandagsmorgenen min i denne, litt senere enn planlagt. I dag var det virkelig vanskelig å stå opp, men det er vel bare mandagen som henger litt over, den kan jo være ganske tung av og til. Men dagen må gå uansett, og nå må jeg gjøre meg klar for en antrekksshoot. På tide å vise frem noen flere kjøp fra London! 
 

DET SKULLE VÆRT BARNESKOLEPENSUM

 • 05.03.2017 kl. 20:16

Det er alltid noe bak fasaden. Alt dere ser på sosiale medier, leser om, ser bilder eller videoer om, det er ikke alt. Det er ikke perfekt, selv om det gjerne ser sånn ut. For du velger jo selv akkurat hva du vil legge ut, og hvordan du vil fremstille deg selv og livet ditt. Det blir jo naturlig at du legger ut de bildene du syns du ser bra ut på, der du hadde en god vinkel. For selvfølgelig vil jo du bare legge ut bilder du er fornøyd med? Stjernene tenker på samme måte, de er ikke så ulik oss. Selvfølgelig vil de legge ut bilder de selv er fornøyd med. I tillegg har jo de veldig god hjelp av fotografer og stylister på photo shoots, og ikke minst Photoshop. Kan jo ikke glemme gode, gamle Photoshop. Skulle likt å se det bildet av Kylie Jenner uredigert, eller hva? 

Vi ser jo bildene stjernene legger ut fra fester, privatfly og fashion week, og det er jo så glamorøst? Men det hele er en fasade. De legger ut det folk vil se, for når vi ser bildene av deres glamorøse liv, og tenker på hvor fantastisk liv de må ha, da glemmer vi vårt eget i et lite sekund. Det hadde jo ikke vært så spennende å bare se bilder av at de sitter og ser på TV? Men har dere tenkt over at de egentlig bare er vanlige mennesker, med litt (mye) mer penger og følgere? De har garantert dager der de er misfornøyd med utseendet, dager der alt går galt, og dager hvor de har hjemlengsel. Men det viser de ikke. Det er en fasade for å prøve å skape en illusjon av det perfekte liv. 

Processed with VSCO with b1 preset

Blogging er ganske likt. Jeg vil gjerne holde det positivt her, og selv om det kommer noen seriøse innlegg i blant, blir jo det mest overfladiske innlegg ellers. For det hadde jo ikke vært spennende hvis jeg, hver gang det skjedde, skulle skrive om dagene jeg føler meg dritt, og gangene jeg ikke orker å lage middag og drar på McDonald's istedenfor, eller når jeg blir frustrert på kjæresten fordi jeg har PMS og begynner å gråte av ingenting. 

Det burde være barneskolepensum. For sannheten er jo at brukerne av sosiale medier blir yngre og yngre, og utviklingen er skremmende. 10-åringer sitter i barneselskap med hodene ned i telefonene sine. Hvilken kunnskap har de om at det de ser på Instagram ikke er ekte? Ingen. Selvfølgelig. De er jo bare barn! De er jo egentlig altfor unge til å holde på med sånt, men det er jo dessverre slik det har blitt. Tilgangen er større enn den noen sinne har vært, og senest i går kom jeg over bloggen til en 10 år gammel jente som skrev veldig detaljert om livet sitt, om at hun måtte flytte og at hun hatet moren sin over alt i verden fordi hun måtte flytte. 

Denne utviklingen er jo helt krise, og det må gjøres noe med det. Jeg merker at presset starter tidligere og tidligere, og jeg skal iallefall passe på lillesøsteren min på snart seks år, hun begynner jo snart på skolen. Og det er ikke mange årene etter man har begynt på skolen at det starter. 

UKEN SOM GIKK - UKE 9

 • 05.03.2017 kl. 15:32

Ukens opptur: Denne er det ingen tvil om, London selvfølgelig! Shopping, god mat og gode venninner, det kunne jo ikke blitt bedre. 

Ukens nedtur: Både onsdag og torsdag gikk jeg med en påbegynnende migrene hele dagen, og det er så irriterende. Heldigvis slo det aldri skikkelig ut, men jeg var veldig redd for at det skulle gjøre det. Var ikke så gira på å måtte droppe shopping og dra tilbake på hotellrommet og legge meg, så jeg er glad for at det ikke skjedde. Jeg skal til legen neste uke heldigvis. 

Ukens sang: Føler ikke jeg har hørt så mye på musikk denne uken, men jeg digger That's What I Like av Bruno Mars. Han er SÅ kul! Jeg syns det er skikkelig tøft at han har fått tilbake litt sånn funk musikk, det er dritkult. 


Ukens serie: Jeg må bare si The People V. O.J. Simpson denne uka også, for nå har jeg sett den ferdig! En utrolig spennende serie, og sak, og jeg er glad for at jeg visste så lite om den fra før av, for da ble det ekstra spennende. Og dere, dette er sykt flaut egentlig, men jeg trodde han ble dømt skyldig, jeg! Så dere kan jo tro jeg ble overraska da han ikke ble det, haha! Er det mulig? Da ble det plutselig enda mer spennende enn jeg hadde sett for meg. Veldig irriterende at vi ikke vet om han faktisk gjorde det eller ikke da, jeg er veldig splittet akkurat her. Tror jeg må Google litt mer og lese litt teorier og sånt, det er jo så spennende. Ukens høydepunkt: SHAKE SHACK! Haha, jeg dør av meg selv, er det mulig å være så obsessed av et spisested? Vel tydeligvis, for gleden var altfor stor da vi kom dit i London på tirsdag, og jeg fikk tatt en bit av burgeren jeg har savnet i snart to år. Lykke på jord! 

Ukens innlegg: Åtte ting som gjør meg glad fikk veldig god respons ♥

Ukens craving: Tror ikke det er noen tvil om hva som blir svaret her, Shake Shack selvfølgelig. 

Ukens treningsøkt: Shopping is my cardio? Hehe, det har ikke blitt noen turer til treningssenteret denne uken, selvom planen var å dra dit på fredag og i helgen nå. Jeg har vært så sliten etter turen, spesielt på fredag, så da ble det ikke noe av det. Men nå skal det sies at jeg definitivt har vært aktiv denne uken da! Vi har gått og gått, og i følge FitBit appen har jeg hatt to treningsøkter denne uken, gåturer med 100% fatburn, haha. Så jeg har jo absolutt ikke ligget på latsiden, men nå er jeg veldig klar for trening igjen i morgen! 


♦ Har dere hatt en fin uke?

DE SISTE FRA LONDON

 • 04.03.2017 kl. 19:08Noen siste bilder fra London! For en fantastisk by altså. Jeg tok jo ikke så veldig mange bilder der, naturligvis siden vi for det aller meste var i butikker hele dagen. Det er jo såå mange fine gater der borte for eksempel, blant annet Notting Hill! Husker godt hvor koselig det er der. Vi var ikke der nå siden det ikke ble tid til det, men vi har jo alle vært i London før, så vi har sett mye før. Men selv om vi nesten bare gikk i store handlegater er der jo mye fint å se, og mange fine bygninger. Nei London, jeg håper vi sees snart igjen! 


Nå holder vi faktisk på å booke nok en tur, om ikke så lenge. Herregud, jeg føler meg gal så mye reising som det blir første halvdelen av dette året, men vet dere hva? Jeg fortjener det. Jeg har hatt over ett år med veldig hard jobbing, og det er nå jeg har muligheten til å reise og oppleve, før studiene starter til høsten. Hvor neste tur går til forteller jeg i et annet innlegg senere, hehe. 


♦ Skal dere på noen reiser snart? Hvor isåfall?

Q&A #1

 • 04.03.2017 kl. 11:47

♦ Drømmejobb? - Det må nok være å jobbe som innkjøper, og planen er jo å bli det. Jeg har jo fått litt kontakter og erfaring gjennom jobben min som butikksjef på Cubus, så det kommer nok godt med på veien. 

♦ Om du hadde kun et ønske, hva ville du ønske deg? - Shit, vanskelig spørsmål. Kanskje at mine nære og kjære fikk leve et friskt liv uten noen sykdommer? Vil virkelig ikke se noen av mine nære ha det vondt.

♦ Favorittmat? - Nachos eller biff, tror jeg det må bli. Nachos er det jeg alltid går for om jeg ikke vet hva jeg vil spise til middag!

♦ Hva liker du best med å blogge? - Det må være å ha et sted å dele tekster og bilder, og å få fine kommentarer. Det var dette jeg savnet mest da jeg ikke blogget. 

♦ Ditt største ønske? - Uff, sånne spørsmål er så vanskelige! Jeg ønsker meg et godt, langt og friskt liv. 

♦ Hvor ser du deg selv om 5 år? - Om fem år er jeg ferdig med studiene mine, og forhåpentligvis fått meg en god jobb og er på vei mot drømmejobben. Jeg vil også ha kjøpt egen leilighet/hus da sammen med kjæresten. 

♦ Hvilket innlegg er du mest stolt over? - Det står mellom to innlegg, enten De dumme tenåra eller Hvorfor jeg ikke drikker alkohol lenger. Det første fordi det har et budskap som er så utrolig viktig for ungdommer, og det andre fordi det fikk en helt insane god respons, og det hadde jeg aldri forventet. Jeg fikk så mange gode kommentarer, og folk tok seg virkelig tid til å skrive endel, og det ble jeg så glad for ♥♦ Favorittliste på Spotify? - Jeg er virkelig SÅ kjedelig på Spotify, og lager veldig sjeldent egne lister. Jeg syns det er så stress å begynne å legge til og slette sanger osv., så jeg hører heller på andre sine lister, så slipper jeg å oppdatere noe selv, haha. Til vanlig hører jeg mest på Spotify sin Today's top hits, men jeg elsker Erica Mohn Kvam sin spilleliste Gammel, gull, feelgood fordi den har så mange gamle sanger som jeg hadde glemt litt av, og det er så god stemning!

♦ Hvorfor begynte du å blogge? - Første gang jeg begynte med denne bloggen, i 2009, var det fordi det var så mange andre som gjorde det og da ville jeg prøve det selv. Jeg begynte på igjen nå fordi jeg savnet å ha en plass å dele tanker, bilder og ting som skjer i livet mitt. Jeg er så glad i å skrive, og det er veldig kjekt å ha et sted å dele det. 

♦ Drømme reisemål? - Los Angeles/ California generelt! Jeg nevnte jo dette litt i et tidligere innlegg, men det har jo vært en stor drøm veldig lenge. Ellers hadde det selvfølgelig vært fantastisk å besøke Maldivene, Bahamas eller Bora Bora! Det er så mange fantastiske steder i verden jeg ikke har sett. 


Dette var første del av spørsmålene jeg fikk! Jeg deler det opp sånn at det ikke blir altfor mye i ett innlegg. Om dere har noen flere spørsmål kan det fortsatt stilles her eller i dette innlegget ♥

VERDENS BESTE JUNKFOOD

 • 03.03.2017 kl. 11:58

Ah, hjemme ♥ Selv om jeg elsker å reise, så er det virkelig ingenting som slår å komme hjem. Vi brukte hele dagen i går på å reise (sånn går det uten direktefly), og da vi landet i 20-tiden dro vi rett på middag med jobben. Jeg var greit sliten da jeg kom hjem etter det, ja. Jeg hadde en underliggende migrene hele dagen, som heldigvis aldri slo skikkelig ut, så jeg sov til jeg våknet av meg selv i dag og har tatt det helt med ro hittil. 


Jeg har fortsatt endel bilder å vise dere fra London, og det første er en anbefaling. Vet ikke hvor mange av dere som leste bloggen min da jeg bodde i New York, men da jeg bodde der borte oppdaget jeg verdens beste junkfood, nemlig Shake Shack. Jeg tuller ikke når jeg sier at det virkelig er helt fantastisk, og det må bare prøves om du er i en by som har det! Dere kan tro gleden da jeg fikk en kommentar på Instagram om at det har kommet til London også. Lunsjen på tirsdag ble derfor på Shake Shack, og jeg var virkelig i himmelen. Det ble nesten tårer i øynene, jeg er DER liksom! Nei dere, lov meg at dere prøver dette om dere er i en by som har det. Dette er en annen dimensjon enn Burger King og McDonald's, man merker at kvaliteten er mye høyere, og at det er fersk salat og grønnsaker i. Kjempegodt! De har også vegetarburgere, man kan få vin og øl, og de har hundemat. Haha, rått konsept! 


♦ Noen av dere som har prøvd dette?

ÅTTE TING SOM GJØR MEG GLAD

 • 02.03.2017 kl. 12:39

♥ Sommer

♥ Å ligge i armkroken til kjæresten min etter en lang dag

♥ Når lillesøsteren min på fem år kommer løpende og klemmer meg når jeg ikke har sett henne på noen dager

♥ Kvelder med venninnene mine når vi skal se film, men blir sittende å snakke om alt og ingenting istedenfor♥ Nye videoer fra de jeg følger på YouTube

♥ De fine kommentarene deres

♥ At jeg kun bor fem minutter unna familien min, så jeg kan dra dit akkurat når jeg vil

♥ De kjekke kollegaene mine på jobb


♦ Hva gjør deg glad?

LITT TURIST MÅ MAN JO OGSÅ VÆRE

 • 01.03.2017 kl. 21:06

God kveld ♥ Nå har vi kommet oss tilbake på hotellet etter nok en dag med shopping, og litt sightseeing også. Vi startet dagen på samme plass som i går, Oxford Street. Vi hadde noen butikker igjen som vi ville innom, og deretter tok vi turen til Carnaby Street. Bilder fra det får dere i et annet innlegg, for det ble endel bilder i dag, så jeg vil vise dere noen turistbilder først, hehe.

Vi måtte jo selvfølgelig innom og se Big Ben og London Eye for å virkelig få følelsen av London. Det er jo så vakkert der! Det begynte å bli mørkt da vi var der, så lyset var ganske fint egentlig.

 

Nå må det pakkes her, kofferten blir nok greit full. Heldigvis prøvepakket jeg i går for å se hvordan jeg lå an, så det går veldig fint!

 

Hva syns dere om bildene?

10 KG STYRKEØKNING PÅ SEKS UKER!

 • 01.03.2017 kl. 13:16

Jeg har jo nevnt for dere at jeg går på et knebøy program som heter Hatch Squat. Nå har jeg fullført seks uker av programmet, med en to ukers pause på midten der pga. beinhinnebetennelsen, så det er åtte uker siden jeg startet på det. Dette er altså et 12 ukers program, for å øke styrken din i back squat og front squat. Hele programmet er satt opp for deg, hvor mye du skal ta, antall sett og repetisjoner. Du må bare vite hvor mye du max klarer å ta, og så regne ut hvor mye du må ta i hvert sett. Der står altså hvor mange prosent du skal ta av maxen din. 

Forrige søndag testet jeg ny max, ettersom kjæresten visste at jeg kom til å øke veldig mye, så nå, etter seks uker, starter jeg på nytt på programmet og går utifra den nye maxen. Og vet dere hva, i back squat økte jeg med hele 10 kg!! Jeg hadde et håp om at jeg i det minste kom til å øke med fem kg, så det var veldig gøy at jeg klarte å øke så mye. Jeg syns generelt det er vanskelig å skulle presse meg selv til det ytterste, og dette programmet hjelper meg med det. Det er helt supert å slippe å tenke selv på hvor mye jeg skal ta, og hvor mange sett og repetisjoner jeg skal ta. 


For dere som er interessert i å bli sterkere i knebøy vil jeg virkelig anbefale dere å prøve, MEN vær sikker på at teknikken din er riktig. Er du usikker på det, spør noen som jobber på treningssenteret. Det er jo en grunn til at de er der! Programmet finner du ved å google Hatch Squat Program, og det er gratis, så det er jo helt supert. 

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no