LEATHER JACKET AND RIPPED JEANS

Takk til alle som hjalp meg i forrige innlegg, det ble skinnjakken ja! Skal ikke alltid være lett å pakke nei, haha. Vel, nå er vi på flyplassen, og turen går mot Oslo. Flyet til Paris går tidlig i morgen, så da overnatter vi i Oslo. Jeg har forhåndsskrevet innlegg til hver dag slik at det ikke blir stille på bloggen, men jeg skal prøve å komme med Paris oppdateringer innimellom også! 


Jakke Zara / Hoodie Bik Bok / Jeans Cubus / Sneakers Nike Air Max Thea


♦ Hva syns dere om antrekket?

JEG TRENGER DERES HJELP!

Jeg har et lite problem, nærmere bestemt et pakkeproblem, og jeg trenger deres hjelp! Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken jakke jeg skal ta med. Jeg har allerede pakket en god del klær, og jakker veier jo en del, så her må jeg rett og slett bare ta et valg. Men det er så vanskelig! 


Skinnjakka passer jo til alt, men problemet med den er at det fort kan bli VELDIG varmt i sola. Det er meldt 16-18 grader og sol når vi er der, så da kan jo det bli litt varmt. 


Bomberjakka har jeg også veldig lyst til å ha med, den går kanskje ikke til like mye men er så kul, og jeg føler den er passelig til temperaturen? Samtidig kan denne være litt kaldere på kvelden kanskje?


Uff, det burde ikke være mulig å slite så mye altså, haha. Men nå håper jeg iallefall at dere vil hjelpe meg å velge, så blir det litt lettere for meg!


♦ Skal jeg ta skinnjakka eller bomberjakka?

FRESH HAIR

Ah, endelig helt blond igjen! Syns faktisk ikke håret mitt var så ille, helt til vi så bildene nedenfor ved siden av hverandre. Haha, altså hallo? Ingen tvil om at håret ser bra ut nå da iallefall! Jeg er så heldig som har en venninne som er så frisør, så da er det enda gøyere å sitte i frisørstolen. Nå er iallefall håret mitt klart til Paris, så nå gjenstår bare alt annet... Neida, det er ikke så mye, men jeg må pakke, dra hjem til mamma og finne håndbagasjekofferten min, og skrive fire innlegg. Jeg vil helst ha alt gjort i dag, men jeg har jo morgendagen også, siden vi ikke drar før på kvelden. 

♦ Hva syns dere om resultatet?

VELVET TOP

Jeg skulle jo vise dere denne toppen for over en måned siden, men det gikk helt i glemmeboksen! Jeg har hatt et litt elsk/hat-forhold til fløyel, jeg syns mye rett og slett ikke har sett bra ut. Men denne toppen falt jeg helt for! For det første elsker jeg fargen, og så digger jeg passformen! Det er jo egentlig bare en vanlig t-skjorte, i fløyel. Kjempesøt! 

Nå skal jeg komme meg avgårde til frisøren, endelig! Jeg har ikke vært siden rett før jul, så nå blir det deilig å få orden på dette styret. 


♦ Hva syns dere?

RIPPED JEANS

Min nye favorittbukse! Jeg er en stor fan av ripped jeans, så lenge det ikke er altfor mye hull, og denne her syns jeg er helt rå. Det jeg digger mest med den er nederst på beina, der den har en slitt look og er kortere fremme enn bak. Gjør den mye mer unik! Ikke minst er lengden på den perfekt, jeg har nemlig slitt endel før med at jeansen på Cubus (der denne er fra) har vært for lange i beina, men nå har det heldigvis kommet endel som er kortere! Resten av antrekket får dere forresten se senere denne uka, jeg bare klarte ikke vente med å vise dere jeansen ♥ 


♦ Hva syns dere? 

PARIS PREP

Om tre dager er jeg i fine Paris, og jeg gleder meg sånn! Siden det er første gang vi er der bruker jeg litt tid nå på å researche hva vi burde se og gjøre der. Vi har jo allerede noen planer, som Disneyland, Eiffeltårnet, Louvre, Champs Élysées, sånne klassiske ting. Men det er jo SÅ mye mer å gjøre og dagene skal fylles opp med planer sånn at vi får mest mulig ut av de fire dagene vi har der. Gleder meg til å ta massevis av fine bilder, og det skal heldigvis være skikkelig vårvær når vi er der også, så det blir nok veldig fint ♥

♦ Noen av dere som har noen fine tips til Paris?

COMFY


Kjole Zara / Jakke Cubus / Sko Bianco

Etter antrekksshooten i dag har jeg fartet rundt og ordnet en del ting. Selv om det enda er noen dager til jeg reiser ville jeg ordne alt jeg trengte nå, så slipper jeg å tenke på det senere. Jeg har fortsatt endel å gjøre før jeg drar på fredag, men jeg har jo fortsatt noen dager. Alt til sin tid! Jeg var iallefall kledd komfortabelt når gjorde ærender. Jeg syns faktisk kjoler er noe av det mest komfortable jeg kan ha på meg, om den sitter løst hvertfall! 
 

♦ Hva syns dere om antrekket? 

RISE AND SHINE TUESDAY

ο Alarmen går 08.00 ο Scroller gjennom telefonen i 20 minutter før jeg går på badet ο Hiver i meg en kjapp frokost og får på meg treningstøyet ο På trening 09:15 ο I dusjen 11:00 ο Sminken på, rett i morgenkåpa, lager meg en smoothie ο Tar bilder og skriver dagens første innlegg οA GREAT START TO THE DAY -Og sånn er som regel morgenene mine. Helt herlig! Nå må jeg skynde meg og få på meg dagens antrekk før det blir shoot. Ha en fin dag ♥ 


♦ Hvordan er deres morgenrutiner?

MY SKIN CARE ROUTINE

Det er først det siste året jeg virkelig har blitt opptatt av å ta vare på huden min (ja, jeg skulle begynt tidligere...), og det var etter jeg var på hudpleiekurs med L'Oréal at jeg først skjønte hvor viktig det er å ta vare på huden sin. Tidligere kunne jeg fjerne sminken min med sminkeservietter, og så stoppet jeg der. Det var kun hvis jeg orket at jeg vasket ansiktet mitt med en vaskeklut etterpå. Og for å si det sånn, det er ikke nok! Sminkefjernerservietter fjerner langt i fra alt, så det må nok mer til for å fjerne alt. Nå er jeg mye mer nøye og har kommet inn i en rutine, som jeg gjerne vil vise dere. 


- IN THE MORNING -


Jeg starter alltid dagen med Garnier Micellar Cleansing Water. Det er viktig å rense huden både morgen og kveld, og når jeg bruker denne våkner jeg litt mer også. Den er rett og slett oppfriskende for huden! Jeg bruker den sammen med bomullpads. Deretter smører jeg Bio-Oil i hele ansiktet. Denne fantastiske oljen kan jo brukes hvor enn på kroppen du måtte føle for, men jeg bruker den i ansiktet for å jevne ut hudtonen og fjerne arr fra kviser. Works like a charm! 

Jeg er litt mellom ansiktskremer nå, og har testet ut litt forskjellig. Akkurat nå bruker jeg Lancôme Hydra Zen, og den funker greit for huden min, men ikke fullt så mye som jeg vil den skal. Jeg har forsåvidt testet ut Kiehl's sin ansiktskrem i noen dager nå da jeg hadde noen prøver på denne, så jeg kommer nok til å kjøpe den når jeg drar på tur. Jeg bruker også Kiehl's Creamy Eye Treatment, for ekstra fukt rundt øynene, og for å forebygge til de eldre årene kommer!


- IN THE EVENING -


På kvelden er rutinen nesten akkurat den samme, med unntak av ansiktskremen. Da bruker jeg en nattkrem, for å gi ekstra fukt til huden. Den trenger det, og nattestid er det perfekte tidspunktet å gi huden det på. Da gjør jo du ikke annet enn å sove uansett, så hvorfor ikke pleie huden imens? Jeg bruker AquaDerma Age Defense Night Cream. Denne er så god for huden min, og det er så godt å våkne om morgenen og kjenne at huden har fått bra med fukt. Disse produktene bruker jeg etter jeg har brukt Simple sine sminkefjernerservietter. Jeg liker å bruke servietter til å fjerne mascara, og går raskt over ansiktet også før jeg bruker produktene ovenfor. 


- ONCE IN A WHILE -


Enkelte dager vil jeg gi huden litt ekstra pleie, og da kjører jeg gjerne på med skrubb og/eller en ansiktsmaske. I tillegg til ansiktsmaskene fra Sephora (les innlegg her) liker jeg godt de ovenfor. L'Oréal Pure Clay Purify Mask, JorgObé Scrub Mask, og JorgObé peel off mask. Det varierer hvilke jeg bruker, alt etter hva jeg føler huden min trenger, rett og slett. 

I tillegg til disse produktene bruker jeg av og til to produkter til, som jeg skrev et innlegg om her. Husk at dette er en rutine som funker fint for min hud, men den funker ikke nødvendigvis like bra for din hud. Folk har ulike hudtyper, og det er viktig å bruke produkter for sin hudtype. Jeg er jo ikke noen ekspert heller, men nå merker jeg hvor bra huden min har det i forhold til før. 

♦ Bruker dere noen av de samme produktene?

MINE MÅL FOR UKEN

Da var en ny uke i gang, og jeg har nok av gjøremål denne uken. Jeg drar jo fredagskveld, og det er mye jeg vil få gjort før den tid. Det kan ofte være lett å utsette ting, så derfor bestemte jeg meg for å lage meg noen mål for denne uken, og skrive de her, for da føler jeg at jeg må fullføre. 

- MINE MÅL -

  • Rydde i klesskapet mitt! Dette skulle jeg egentlig gjøre da jeg kom hjem fra London, men jeg har enda ikke fått gjort det... Men denne uken skal det gjøres! Jeg skal gå gjennom ALT, undertøy, treningstøy, klær. Jeg må jo pakke til Paris uansett, så hvorfor ikke rydde i samme slengen?
  • Drikke nok vann! Dette har jeg vært altfor dårlig på i det siste, og jeg merker veldig godt at jeg trenger mer vann. Så nå er det skjerpings, og vannglasset skal aldri stå tomt! 
  • Opprettholde treningen! Forrige uke var kjempebra, og det skal fortsette nå frem til reisingen. Jeg har allerede startet uken med en rå økt, og er veldig motivert for enda flere denne uken.
  • Forhåndsskrive massevis av blogginnlegg! Siden det blir mye reising fra helgen av vil jeg ha klare endel innlegg til posting av og til, siden det naturligvis ikke blir veldig mye tid til blogging når jeg er på tur. 
  • Ha antrekkshoot med Sara. Nå er det ett par uker siden sist, da det har vært så dårlig vær, så denne uken skal vi få tatt noen bilder igjen.

Jeg får vel bare sette i gang med en gang! Ha en fortsatt fin mandag ♥


♦ Har dere noen mål for uken?

UKEN SOM GIKK - UKE 12

Ukens opptur: Jeg har fått DAB-radio i bilen! Jeg fikk den i bursdagsgave med familien, og i går ble den montert. Så nå har jeg endelig god musikk i bilen igjen, og ikke minst et veldig stort utvalg av radiokanaler. Digg! Jeg er ikke noe fan av lokalradioen her, og jeg syns det er travelt å koble til telefonen hver gang jeg skal kjøre en plass, så nå blir det mye lettere! 

Ukens nedtur: Denne uken har vært veldig travel, og det har resultert i at rydding har blitt veldig nedprioritert her. Jeg hater å ha det rotete, og blir stresset av å ha rot rundt meg, men denne uken har jeg hatt så mye å gjøre at jeg har heller slappet av når jeg har tid, enn å rydde. Men i det jeg har publisert dette innlegget skal jeg få ordnet opp i det, sånn at jeg går inn i den nye uken med ryddige omgivelser. 

Ukens sang: Her har jeg lite å komme med altså... Jeg har ingen nye sanger jeg har hørt mye på, men har hørt mye på litt eldre sanger og mye på treningslista mi. Der har jeg forresten likt ekstra å høre på Power av Little Mix, så det må vel bli den da kanskje?

Ukens serie: Jeg har funnet tilbake til The Royals, som jeg fulgte med på i New York da den først startet. Det ble jo en lang pause etter første sesongen var over, og da glemte jeg rett og slett av den, men denne uka så jeg at den var på Viaplay med to sesonger til, så nå er jeg hekta igjen!

Ukens høydepunkt: Etter en travel og fullpakket uke med mye jobb og andre ting, var det veldig hyggelig med tapaskveld sammen med en god vennegjeng. Mye digg mat, og så spilte vi Politisk Ukorrekt, som er ett av de beste spillene noen gang, virkelig. Så drøyt, men så SYKT gøy!! Ukens innlegg: Voksne kan være de verste.

Ukens craving: Pastasalaten jeg la ut oppskrift på tidligere i dag, SÅ digg! Etter jeg har ryddet skal jeg ta meg en stor skål til kveldsmat, hehe ♥

Ukens treningsøkt: Til tross for en travel uke, må jeg bare si at jeg har vært RÅ på treningsfronten altså! Hele syv økter ble det faktisk, jeg har bare vært så motivert. Beste økten må nok være mandagen, da endte jeg faktisk opp med hele to økter. Jeg var tidlig oppe på trening og hadde en killer beinøkt, og på kvelden ville jeg ha en økt til, så da endte jeg opp med 50 min på mølla og litt magetrening etterpå. Jeg var ganske ferdig på slutten av den dagen ja! Nå skal det sies at jeg er litt ekstra motivert for tiden siden jeg skal på treningsferie om under to uker, og da vil jeg gjerne være i relativt OK form iallefall. 


♦ Hvordan var deres uke? 

DEN DIGGESTE PASTASALATEN!

Jeg har, så lenge jeg kan huske, ELSKET pasta, typ over alt på jord, haha. Det har ikke vært like "ille" de siste to årene, men jeg har alltid elsket det, virkelig. På toppen av pastaretter må nok pastasalat være det aller beste jeg vet. Jeg laget favoritten min her om dagen for første gang på lenge, og tenkte jeg bare må tipse dere om denne enkle retten da den er SÅ god!! Pastasalat er jo så enkelt og raskt å lage også, og jeg pleier alltid å lage veldig mye, så har jeg det stående i kjøleskapet. Da spiser jeg det gjerne til lunsj, middag og kveldsmat til det er tomt, haha. 
Det du trenger er grønnsaker du liker, en type protein (kan sløyfes om du vil bruke dette som tilbehør til en middag), pasta, og den store helten: Knorr Gresk dressingmix. For min del er det dressingmixen som gjør hele pastasalaten, og det jeg gjør er at jeg bruker to poser til én pakke lettrømme, istedenfor én som det står du skal bruke. Da får du mye mer smak, og den blir kjempegod! 


Jeg tok bare det jeg hadde i kjøleskapet av grønnsaker, så det ble cherrytomater, paprika, sukkererter og agurk. Jeg liker å ha ananas også, men hadde ikke dette denne gangen. Før pleide jeg å ha salatkylling oppi, men da jeg ikke spiser kylling lenger ble det chorizo denne gangen, og det smakte egentlig enda bedre. Du kan jo også bruke skinke, eller bønner/kikerter om du er vegetarianer kanskje? Jeg blander først dressingmixen med rømme oppi bollen, før jeg legger oppi alt det andre. På den måten kan jeg blande sammen etter hvert og se om jeg trenger mer av noe. Og det er egentlig alt! Veldig enkelt, men denne er så god at jeg bare måtte dele den med dere. 


♦ Liker dere pastasalat?

SALES FAVORITES + EARLY ACCESS

Adlinks

Nå som våren (forhåpentligvis) nærmer seg, merker jeg hvor klar jeg er for å ta fatt på vårgarderoben. Nå er jeg lei av strikkagensere og ullstrømper, jeg vil ha kjoler, tynne jakker og sandaler. Kanskje litt for mye å be om her i Ålesund, men jeg skal jo til Paris og Marbella ganske snart, og der er det iallefall varmere! Nelly starter sitt Mid season sale på mandag, men jeg har fått en kode som gir tidligere adgang. Salget finner dere her og koden er ACCESS ♥ Nedenfor er mine favoritter fra salget.  


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

Nei, neste uke skal vinterklærne pakkes bort! Jeg får heller fryse litt en stund, hehe. 


♦ Noe dere likte?

SPRING READY IN THIS OUTFIT

Tar våren litt på forskudd (i Ålesund er det snø) og kjører på med jeansskjørt og en søt bluse. Det anbefales forsåvidt ikke å bruke dette antrekket ute akkurat nå, men kanskje om ett par måneder? Jeg må iallefall ha dette skjørtet, jeg digger det! Det er så mange ulike typer jeansskjørt i butikkene nå, og det er en trend jeg liker veldig godt. Jeg har ett fra i fjor som er litt lengre og mer tilsittende enn det under, og det gleder jeg meg til å bruke! Og ja... Beina mine trenger sol asap! 


♦ Hva syns dere? 

FAVORITES FOR MY LIPS

For noen uker siden da jeg viste dere hvilke sminkeprodukter jeg bruker, unnlot jeg å vise dere hva jeg bruker på leppene, av denne enkle grunnen: 


Jeg har SÅ mange ulike leppeprodukter jeg bruker! Jeg har hatt en stor obsession over leppestifter det siste året, så samlingen begynner å bli ganske stor nå. Samlingen er egentlig større enn den på bildet, men jeg bruker egentlig ikke resten, så de burde jeg kanskje vurdere å kvitte meg med nå? Jeg trenger plassen! 


Favoritten min er liquid lipsticks, da jeg foretrekker matte lepper. Kylie Cosmetics er den store favoritten, disse sitter hele dagen, men ellers syns jeg NYX sine er gode (men holder ikke fullt så lenge) og Colourpop sine er egentlig omtrent like bra som Kylie Cosmetics, bare mye billigere. 


Maybelline sine Vivid Matte Liquid lipsticks er også helt ok, disse er egentlig mest sånne jeg har kjøpt i nød, haha. Den røde kjøpte jeg før jeg skulle på julebord i fjor fordi de jeg hadde bestilt fra Colourpop ikke hadde kommet frem enda. 


Jeg er veldig glad i mørke lepper, spesielt til høsten og sommeren. - Maybelline - Sephora - Max Factor - MAC -
Mine absolutte favoritter: Kylie Cosmetics Dirty Peach, Ginger, Kristen, Leo, Sephora Nº22, og MAC Velvet Teddy. Den fra Sephora kjøpte jeg da jeg bodde i New York, og den er virkelig helt fantastisk! Jeg har brukt den SÅ mye, og den er enda ikke tom, men i frykt for å gå tom og ikke få tak i mer, kjøpte jeg en til i Barcelona i fjor for å være på den sikre siden. Jeg har den på meg på bildet under.Om dere lurer på farger på noen av leppestiftene er det bare å spørre, så skal jeg selvfølgelig svare ♥


♦ Hvilke leppeprodukter liker dere? 

HOT PINK - PART TWO

Puh, endelig har jeg tid til å blogge igjen! Det er jo ett døgn siden sist jeg satt foran skjermen, så det føles faktisk ut som en evighet, selv om det har kommet innlegg her siden. Jeg jobber hver dag denne uken, bortsett fra mandag, så det har måttet mye planlegging til for å ikke la det gå utover bloggen! Men jeg tror det har gått fint hittil? I går var jeg ikke fullt så effektiv som jeg gjerne skulle vært før jobb, så det må jeg ta igjen i morgen, siden jeg ikke begynner på jobb før sent. 

Hadde noen siste bilder jeg ville vise dere fra denne antrekksshooten, så her er de! Har SÅ lyst på denne genseren nå, men vi er utsolgt, så det er kanskje like greit, hehe. 


♦ Hva syns dere?

TING JEG SAVNER MED NEW YORK

Selv om jeg fant ut at jeg heller ville bo i Norge enn å fortsette i New York, er det selvfølgelig ting jeg savner med den byen. Det er jo en helt fantastisk by og en av mine desiderte favorittbyer, og jeg tenker ofte på ting jeg savner derfra. 

◊ Mulighetene. Det er SÅ mye man kan gjøre i den byen, mulighetene er endeløse! Det er jo ikke en liten by akkurat, så jeg kunne opplevd nye ting hver dag og aldri gått tom for nye ting å gjøre. ◊ Å se Chrysler building på vei til skolen. Det er et helt nydelig bygg altså. 

◊ Alle spisestedene! Chipotle, Shake Shack, TAO, Le Pain Quotidien, osv... Det er så mye nydelig og digg mat der borte, og det skjedde litt for ofte at jeg dro innom Chipotle og kjøpte en burrito etter skolen. Yum! 

◊ Billig mat! Jeg handlet så mye billig og sunt av dagligvarer der borte, og kunne med glede fylle opp kjøleskapet skikkelig hver eneste uke, uten at det svidde i lommeboka, som det gjerne gjør her i Norge. ◊ Shoppingen! Hvordan kan man ikke savne shoppingen i New York? Der var det alt av klesbutikker, og det var aldri noe jeg ikke fant altså. Det var ikke bare-bare å skulle holde seg unna.

◊ Alt som plutselig dukket opp! Jeg kunne gå ut fra skolen en dag og det sto en gruppe og danset ved New York Public Library, eller plutselig på subwayen kunne det komme noen og turne rundt eller synge. Ikke alt var så bra kanskje, men jeg så MYE kult!

◊ Central Park. En helt fantastisk park, som jeg aldri fikk nok av. Den er jo gigantisk, så jeg fikk sett langt i fra hele. Jeg var alltid så fascinert over det at jeg kunne gå inn i denne parken, og jeg fant stillhet. Stillhet i en ellers så bråkete by, det var deilig. 


Gleder meg til den gangen jeg skal tilbake til denne byen! Og jeg har selvfølgelig planer om å lage en reiseguide om denne byen en gang, jeg begynte jo å kjenne den ganske godt etterhvert, så jeg vil gjerne dele noen tips med dere. 


♦ Har du vært i New York før?

VOKSNE KAN VÆRE DE VERSTE

Jeg blir stadig forbauset over hva folk får seg til å skrive på nettet. Jeg kan ikke lese kommentarer på nettaviser lenger fordi det er så mye dritt og hat som blir skrevet der. Det verste med det? De aller fleste er voksne folk!! Som barn lærte jo vi mye om mobbing blant barn, men etter hvert som jeg har vokst opp har jeg sett at det er faktisk minst like ille hos enkelte voksne. 

Ikke bare er det kommentarer på nettaviser, men der er massevis av forum med tråder laget for å rakke ned på enkeltfolk. Hallo kvinneguiden? Det er jo ikke akkurat ukjent at medlemmer på det forumet er veldig glad i å bruke tiden sin på å rakke ned på toppbloggere. Jeg skjønner ikke hva som er så gøy? Hva får dere til å ville bruke så mye tid på å hate på andre? Det er SÅ mye annet man kan gjøre istedenfor. Jeg bare klarer ikke å forstå hvorfor folk GIDDER å kommentere så mye negativt på ting som skjer i verden. Jeg kan se artikler om de fineste tingene som har skjedd, og likevel er det folk som klarer å dra noe negativt ut av det og bare MÅ kommentere det. Jeg husker da jeg var yngre så ble jeg så forundret over barn som mobbet, fordi jeg skjønte ikke hvordan de kunne gjøre sånne fæle ting mot andre mennesker. (Jeg blir forsåvidt fortsatt forundret over dette) Men nå når jeg ser hvordan voksne folk også oppfører seg, så er det kanskje ikke så rart barna gjør det. Misforstå meg rett, jeg sier ikke at alle barn som mobber har foreldre som gjør det, men jeg ser SÅ mange foreldre på nettet som stadig gjør det. Og hvorfor skal ikke barna da gjøre det samme? Jeg ser jo mye av det bare i byen jeg bor i, hvor lite forskjell det kan være på barn og voksne når det gjelder dette. 

Jeg bare skjønner det ikke. Det er IKKE greit! Vær så snill, bruk tiden på noe annet. Vær positiv, kommenter gjerne fine ting om du vil bruke så mye tid foran skjermen, eller ikke si noe i det hele tatt om du ikke har noe fint å si. 

Så enkelt er det. 

BONJOUR PARIS

My next destination... 


//Weheartit

Iiih, kan ikke tro at jeg endelig skal oppleve denne byen! Om bare 1,5 uke reiser jeg til Paris sammen med to venninner, og jeg gleder meg SÅ mye. Det er en by jeg alltid har hatt lyst til å besøke (altså, hvem vil vel ikke besøke denne byen), og nå får jeg endelig det. Dette er virkelig året for opplevelser! Vi får fire hele dager der, og de skal brukes godt. Én ting vi iallefall skal (bortsett fra å se Eiffeltårnet selvfølgelig) er Disneyland! Også vil jeg spise på små, søte kaféer i koselige gater, og spise massevis av croissanter og makroner!


Om noen av dere har vært der vil jeg gjerne ha tips til hva vi må se og gjøre! 


♦ Har du vært i Paris før?

HOMEMADE KNIT

Jeg har nettopp kommet fra jobb, og denne dagen gikk veldig fort! Blir jo veldig travelt og mye å gjøre når det er tilbud, men det er bare gøy. Nå MÅ jeg ha mat kjenner jeg, men jeg måtte få ut dette innlegget først. Haha, prioriteringer??

Fikk denne hjemmestrikka genseren i bursdagsgave med mamma, og den er SÅ digg. Jeg valgte fargene selv, og da måtte det selvfølgelig bli rosa, med hvite striper. Det er en "Sara-genser" med oppskrift av ei fra Ålesund, såvidt jeg har skjønt. Så kjekt å få noe hjemmelaga i gave, som jeg vet det er lagt tid og kjærlighet i ♥


♦ Hva syns dere om genseren?

MUST HAVES FOR THE FACE

Jeg har det siste året blitt veldig opptatt av å ta vare på huden min, både ved å rense den morgen og kveld, og ved å ta ansiktsmasker minst én gang i uken. Da jeg var i Barcelona i fjor måtte jeg selvfølgelig innom Sephora, og der hamstret jeg ansiktsmasker. Jeg syns de fra Sephora sitt eget merke er helt supre, så jeg pleier å kjøpe litt av alt derfra.

Jeg fant også noen nose strips fra et merke som heter Skinmiso, som er en tre-stegs behandling for hudormer og uren hud på nesen. Jeg hadde planer om å dra innom Sephora i London, så dere kan tenke dere skuffelsen var stor da jeg fant ut at det ikke er Sephora i London?? Uakseptabelt for min del (så stor by som London er), men heldigvis skal jeg til utlandet om under to uker igjen, og der er det Sephora! Nå kom jeg på at jeg ikke har fortalt dere om den turen enda engang, så det må jeg gjøre i løpet av uken. Gleder meg veldig!! Men til poenget, da får jeg hamstret iallefall hamstret ansiktsmasker igjen ♥

♦ Har dere noen gode ansiktsmasker å anbefale?

HOT PINK


Antrekk Cubus


Nok et antrekk fra Cubus, jeg digger denne veldig casual looken! Bomberjakker er jo SÅ in nå og finnes i alle mulige farger og mønster, og jeg digger det. Buksa her er veldig lite typisk meg, men jeg syns den var veldig kul oppbretta. Siden jeg skal jobbe i morgen må jeg nesten bare tipse dere om at det er -30% på alle klær på Cubus i morgen (40% om du er Cubus medlem), så jeg gleder meg til masse liv på jobb! Tilbudsdager er så gøy. 

♦ Hva syns dere om antrekket?

A SHOT A DAY

En boost til å starte dagen med! Jeg hadde en periode i fjor da jeg laget meg ingefærshot hver dag, og det tror jeg at jeg må begynne med igjen. Jeg laget en i dag og det føles så godt etterpå! Den er veldig sterk, men jeg føler meg veldig frisk i kroppen etterpå. Etter en helg med mye godteri og kaker gjorde det veldig godt. Også er jo det bra for immunforsvaret! Det er så skiftende vær for tiden, så det er lett å bli forkjølet, og da vil jeg gjerne passe på mest mulig at jeg ikke får noe. I dag blandet jeg oppi litt appelsinjuice da den fort blir veldig sterk med kun ingefær og sitron. Den er fortsatt ganske sterk, men akkurat nok til at jeg klarer å ta hele på en gang. Ha en fin dag og start på uken ♥

UKEN SOM GIKK - UKE 11

Ukens opptur: Det at motivasjonen var på topp igjen var virkelig en opptur, men så hadde jeg et veldig koselig familieselskap i dag som også var en fin opptur i uka ♥

Ukens nedtur: Det må være at jeg har stresset så mye med at jeg har bursdag, at jeg har gledet meg mer til bursdagen min var over enn til selve bursdagen min. Jeg har tenkt altfor mye på det. 

Ukens sang: Jeg har begynt å høre mye på Beyoncé sin Love on Top igjen, den er så RÅ og en skikkelig good feeling sang! 

Ukens serie: Ikke noe nytt denne uken, jeg har bare sett på Gilmore Girls og This Is Us. Nå har jeg sett ferdig Gilmore Girls da, så jeg må finne på noe nytt...

Ukens høydepunkt: Gaven jeg fikk fra venninnene mine var midt i blinken og fikk meg til å tenke hvor godt de kjenner meg! Og da kjæresten min kom hjem fra trening i går med roser til meg, når jeg allerede hadde fått gave fra han tidligere. Jeg så ikke den komme, så det var veldig koselig ♥

Ukens innlegg: Tanker rundt det å ha bursdag. Det var mye dette som jeg tenkte på hele uken og i forkant av å ha bursdag, så jeg måtte bare skrive det ned. Fikk noen kommentarer av folk som kjente seg igjen, så det er jo fint jeg ikke er alene iallefall. 

Ukens craving: Proteinkulene jeg laget i starten av uken!! Noe så godt! Jeg må nok lage de på nytt neste uke, for dette er noe jeg gjerne vil ha i kjøleskapet til enhver tid. De gikk jo så fort å lage også! Oppskrift her

Ukens treningsøkt: Motivasjonen min har virkelig vært på topp igjen denne uken, og det er så gøy! Jeg har hatt fem gode økter, og spesielt beinøkta jeg hadde på fredag var veldig god, og veldig tung. 


Nå skal jeg på kiiiino! Endelig får jeg se Skjønnheten og Udyret, gleder meg veldig ♥ Noen av dere som har sett den?


♦ Hadde dere en fin uke?

SIMPLE BLACK AND WHITE

Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk i går! Jeg hadde en veldig fin dag sammen med familie, kjæreste og venner, og det var egentlig alt jeg trengte. I dag er det familieselskap, så da blir det litt mer feiring. 

Under har dere fredagens look, og jeg elsker den. Jeg har endelig funnet en perfekt hvit skjorte, og så fant jeg denne skinntightsen bak i skapet som jeg hadde helt glemt av, men nå har fått en ny kjærlighet for. En så enkel og fin look. Takk til vinden også som ga meg en skikkelig typisk "vifte-på-photoshoot"-look, haha! 

♦ Hva syns dere?

BIRTHDAY MORNING

Happy birthday to me! 22 år i dag, shit så tiden flyr. For fire år siden fikk jeg førerkortet, det føles jo ut som i går. Jeg har hatt en rolig og fin start på dagen, med en god frokost, og nå er jeg klar for hva dagen har å bringe. Har fått så mange fine gratulasjoner hittil, og det er veldig koselig ♥ Jeg sitter og lakker negler mens jeg blogger nå, for snart skal jeg dra for å se kjæresten i Crossfit-konkurranse. Gøy! Vet ikke om det blir noe mer blogging i dag, vi får se. Uansett ses vi imorgen iallefall. Håper alle får en kjempefin lørdag ♥

IN THE TUNNEL


Antrekk Cubus / Sko Bianco


♦ Hva syns dere om antrekket?

FRIDAY LUNCHIN

Startet denne helgen på best mulig måte, med en koselig lunsj i byen sammen med mamma. En liten "pre-birthday" lunsj kan man vel kanskje kalle det? Jeg elsker å dra ut og spise lunsj, det er SÅ koselig. 

Siden det ble en litt tidlig lunsj rakk jeg ikke trening før, så dit skal jeg komme meg nå. SÅ er det helg ♥


♦ Hva skal dere gjøre i dag?

TANKER RUNDT DET Å HA BURSDAG

Jeg har jo bursdag om to dager, og etter hvert som det har nærmet seg har jeg begynt å tenke mer på hva jeg egentlig synes om det. Jeg er en person som alltid har ELSKET å ha bursdag. Oppmerksomheten du får, og at det rett og slett er DIN dag. Hvert år så lenge jeg kan huske har jeg gått og hatt nedtelling og høye forventninger til denne dagen, og det har jo alltid vært en fin dag fordi jeg har så fin familie og venner.

De siste to årene har innstillingen min til det å ha bursdag endret seg litt. I fjor var jeg i en periode (som varte hele året...) der jeg var veldig sliten. Tanken på å skulle feire bursdag og ha folk på besøk for å feire meg, det syns jeg bare var stress. Jeg var vel ikke helt klar for den oppmerksomheten. Det endte jo opp med å bli en fin dag selvfølgelig, men i forkant syns jeg egentlig alt bare var stress, og det er litt sånn jeg har tenkt nå også. 


Fra 18-årsdagen min for fire år siden.

Jeg er ikke sliten lenger, og har det generelt mye bedre enn jeg hadde det i fjor på denne tiden, men likevel får jeg meg ikke helt til å virkelig glede meg til denne dagen. Det er litt trist, med tanke på hvor stort det tidligere har vært for meg å ha bursdag. Jeg syns rett og slett det er litt stress, at dagen kommer ubeleilig, og jeg vet ikke helt hva jeg tenker rundt det at folk må sette av en dag til å feire meg. Det er stress å skulle arrangere bursdagsfeiring, så det har jeg rett og slett droppet i år. Er det bare at jeg blir voksen, er det derfor jeg tenker sånn? Jeg vet jo, så snille venner og familie som jeg har, at de med glede kommer for å feire meg, men jeg vet ikke helt. Jeg føler meg litt som en byrde kanskje? Og det er ikke noe jeg har sagt til noen før heller, så det er jo litt skummelt å skrive det her, men kanskje det letter litt på ting også. 

Kanskje det bare er litt "birthday blues", og at jeg føler meg bedre etterpå, eller på lørdag når dagen er her. 


♦ Hva tenker dere når dere har bursdag?

FLOWERY

Litt senere innlegg enn vanlig i dag, men jeg har rett og slett ikke rukket og sette meg ned foran skjermen før nå. Sara og jeg tok turen til Cubus i dag for å shoote litt klær derfra til sosiale medier, så nå har jeg massevis av bloggmateriale også. To fluer i én smekk! En av fordelene ved å jobbe i klesbutikk, hehe. Det er SÅ mye fint der nå, så det var ikke noe problem å finne klær iallefall. Jeg elsker blusen under, så fin med blomsterdetaljene! 

♦ Hva syns dere? 

SOMETHING FISHYCardigan/kåpe Forever 21 / T-shirt Arnie Says / Jeans Bik Bok / Sko Bianco


Litt annerledes antrekksbilder i dag som dere ser! Jeg var med en venninne og dattera hennes til akvariet, så jeg benyttet muligheten til å få tatt noen antrekksbilder siden lyset er så kult akkurat her. Kjekt med litt variasjon i innleggene! 


Hva syns dere om antrekket?

WORK IT

Denne uken har jeg endelig kommet meg opp tidlig og dratt på trening, og det er så deilig! Uansett hvor vanskelig det er å stå opp når alarmen ringer, så er det så deilig når jeg er ferdig med treningsøkten og har hele dagen foran meg. Trening gir meg så mye! I dag derimot ble det en litt roligere start på dagen, jeg tok nemlig HPV-vaksine i går, så for øyeblikket virker ikke armen min. Den er SÅ øm, så trening får vente til i kveld. Hvis armen ikke er bedre da blir det heller en kardio-økt. Jeg er veldig glad for at jeg har tatt vaksina da! Det er jo en veldig viktig en, og ikke minst er jo den gratis, så jeg taper ikke noe mer enn en øm arm en stund. 


◊ The best way to start the day ◊


Ha en nydelig dag, alle ♥

ALMOND BUTTER BLISS BALLS

I går laget jeg noe skikkelig digg! Jeg fant en ny oppskrift i går på Leah Itsines sin blogg (her) som jeg måtte prøve ut, og de var SÅ gode. Enda bedre, og enklere å lage, enn de jeg laget sist (oppskrift her). Så jeg vil selvfølgelig dele oppskriften med dere! Jeg byttet ut proteinpulveret med finmalte mandler (fås kjøpt på helsekost), og peanøttsmør med mandelsmør, da jeg ikke liker peanøttsmør. Det du trenger: 

2 spiseskjeer vanilje proteinpulver eller finmalte mandler
1 cup (rett over 2dl) havregryn
1-2 spiseskjeer kakaopulver (jeg brukte 1.5, men ta 2 om du er glad i sjokolade)
1/2 cup (1dl) smooth peanøttsmør eller annet nøttesmør
1/2 cup honning
1 cup kokosflakDette gjør du:


1. Miks alle ingrediensene, bortsett fra kokosflak, i en bolle til alt er godt blandet. Legg til mer honning om det er for tørt.

2. Rull til små baller.

3. Hell kokosflakene på et fat, og rull ballene i kokosen til de er godt dekt. 

4. Legg ballene i en boks og sett i kjøleskapet i 30 min. De holder i kjøleskapet i 3-4 dager. 


Disse er helt supre før trening eller om du er litt godtesyk! 


Enjoy ♥

SILICONE MAKEUP SPONGE

Jeg elsker å teste nye ting innenfor sminke, og det som har vært det nye "fenomenet" i det siste er jo silikonsvampen. Det virker utrolig sært, men da jeg så at Coverbrands hadde fått det inn måtte jeg bare prøve det, siden jeg har hørt så mye bra om det. Og den er faktisk veldig bra! Det var en merkelig følelse da jeg påførte foundationen, men det funket faktisk helt supert! Og ikke minst så er det så deilig at du faktisk får den helt ren etterpå. Jeg har jo sverget til beautyblendere så lenge nå, men de blir jo aldri helt rene. Jeg kommer fortsatt til å bruke beautyblender, men det blir til contouring. Denne silikonsvampen er super til foundation, så jeg blir å bruke den mest. 

♦ Har dere prøvd denne?

BLACK AND PINK


Genser Gina Tricot / Cardigan Cubus / Jeans Topshop / Sneakers Adidas EQT


Det er vel ikke vanskelig å se hvor glad jeg er i rosa? Lenge leve denne trenden ♥ 


♦ Hva syns dere om antrekket?

NEW WEEK, ENDLESS POSSIBILITIES

Ah, denne morgenen var noe annet enn forrige uke altså! Jeg var oppe og hoppet ut av senga (det vil si dro meg ut av senga) da alarmen gikk klokka 8, og klokka 9 var jeg på trening. Klokken 11 var kjøleskapet fylt opp for uka. Jeg føler meg så bra og så klar til å ta fatt på denne uka, motivasjonen er noe helt annet nå enn for noen dager siden! Jeg har jo faktisk bursdag på lørdag også, glemmer litt av det. Det er plutselig ikke så stort å ha bursdag lenger som det var for bare noen få år siden. Men det er jo alltid litt koselig uansett! Ha en fortsatt fin mandag ♥ 


♦ Hva er deres planer for mandagen? 

UKEN SOM GIKK - UKE 10

Først må jeg bare takke for alle tilbakemeldinger på forrige innlegg, nå er jeg litt klokere på hvordan jeg skal sette opp innleggene mine. Setter stor pris på at så mange tok seg tid til å skrive hva de synes. ♥

Ukens opptur: Da jeg kom over denne videoen på fredag, den ga meg alt av motivasjon og inspirasjon tilbake. Den fikk meg til å tenke på ting jeg vil gjøre og utrette, og jeg har begynt å legge litt planer for det også. 

Ukens nedtur: Motivasjonen min. Jeg har ikke hatt mye til motivasjon denne uka, og det har gått utover søvn og trening. Søvn i den forstand at jeg har sovet altfor lenge, og slumret alarmen litt for mange ganger. Jeg vet ikke hvorfor motivasjonen har vært lav, men den kan jo ikke være like bra hele tiden vel? 

Ukens sang: Thumbs av Sabrina Carpenter. SÅ kul! 

uAVUl0cAKpo

Ukens serie: This is Us, selvfølgelig ♥ For en nydelig serie. Les mer om den i innlegget jeg skrev her

Ukens høydepunkt: Burgerlørdag med familien og kjæresten min i går. Hjemmelagde burgere etter en dag på jobb var helt greit! 

Ukens innlegg: Jeg er feminist ♥

Ukens craving: Har jeg cravet noe denne uken egentlig? Tror faktisk ikke det. Har spist litt for mye godteri da, en viss person (*kremt* meg) tok nemlig litt av på Tax-Free. Skulle trodd jeg ikke fikk tilgang til sånt på flere år, men det er jo bare tre uker til neste utenlandstur... 

Ukens treningsøkt: Tre økter ble det denne uken, som sagt har motivasjonen vært helt bånn, og jeg har bare ikke kommet meg på trening. Skikkelig kjipt har det vært, og jeg har angret hver gang jeg har droppet å trene. To av tre treningsøkter var veldig gode da, så det er jeg fornøyd med. Nå mener jeg ikke det er dårlig å trene tre ganger på en uke altså, for det er det ikke, jeg vet bare at jeg er såpass glad i trening at jeg helst vil ha 5-6 økter i uken. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg er så opptatt at jeg ikke har tid til det. Men neste uke! 


Nå er jeg SÅ klar for en ny uke! Let's bring it!

♦ Hadde dere en fin uke?

TO SPØRSMÅL TIL DERE

Jeg vil jo gjerne at bloggen min skal være best mulig, men jeg trenger litt hjelp av dere, og høre hva dere mener. Jeg så på Anna Edwin sin blogg for en stund tilbake at hun spurte leserne om de foretrakk at teksten kom før eller etter bildene i innlegg, og det er faktisk noe jeg har tenkt på selv en stund. Selv skriver jeg som oftest automatisk teksten under bildene, fordi jeg føler at folk gjerne ser på bildene først, og da gir det mer mening at teksten kommer under bildene. Men det er jo bare noe jeg tror, det kan jo hende at folk tenker noe helt annet. Jeg har også tenkt mye på hvor mange innlegg jeg vil legge ut hver dag. Jeg vil iallefall prøve på to innlegg om dagen, ett som kommer på formiddagen/midt på dagen, og ett på kvelden. Det har fungert veldig fint hittil, men optimalt kunne jeg tenkt å ha tre innlegg kanskje? Men jeg vil jo ikke at det skal bli for mye heller. Samtidig trenger jeg vel egentlig ikke å måtte forplikte meg til et visst antall innlegg om dagen, men kanskje ha 2-3 dager i uken der jeg legger ut tre innlegg? Jeg syns dette er vanskelig, haha, men det er jo derfor jeg spør dere! 


Så, til spørsmålene:

Foretrekker dere teksten over eller under bildene i innlegg? 

♦ Hvor mange innlegg om dagen foretrekker dere?

OM DU MANGLER MOTIVASJON...


Tror dette må være den mest motiverende og inspirerende videoen jeg har sett på veldig lenge. 

FRILL PANTS


Genser Cubus / Bukse River Island / Veske Marc by Marc Jacobs / Sko Topshop


Tror dette må være min nye favorittbukse, SÅ kul! Skoene også forsåvidt, de er så spesielle og søte. Alt man finner i London altså! 


♦ Hva syns dere om antrekket? 


Hi! My name is Malin Hatlestad and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions just ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by