SUNDAY CHILL

 • 31.03.2013 kl. 17:19
Så mye trutmunn i et innleggXD

God søndag og 1. påskedag dere! Jeg har ikke gjort en eneste fornuftig ting i dag, men det er søndag, så det er vel lov? Hadde jeg faktisk vært fornuftig så hadde jeg ryddet rommet mitt, for det trengs virkelig nå. Men jeg orker ikke, så jeg får heller gå å irritere meg over det til en jeg en gang orker. Uff. Men jeg skal derimot på trening etterpå da, som jeg faktisk gleder meg til. Nå har jeg endelig fått motivasjon igjen og det er herlig.

Jeg hadde forresten tenkt å lage video i dag, men jeg finner ikke kameraet. Hvor typisk er ikke det? Får vel endevende hele huset og lete mer etter det, sånn at jeg får laget noen kleine videoblogger igjen.

- Hva gjør dere i dag?

ESTRADEUR

 • 29.03.2013 kl. 22:28

Mange av dere har sikkert hørt om/sett den nye kolleksjonen til Fanny Lyckman som ligger på Nelly nå? Det er hvertfall endel som har blogget om den, og jeg, som mange andre, elsker den!
Bilder fra lookbooken. Så mye inspirasjon!! Kunne godt tenkt meg mange av plaggene, meen siden jeg sparer til London så må jeg bare beherske meg. Krysser fingrene for flere kule kolleksjoner som dette i fremtiden!

- Har dere sjekket ut kolleksjonen? Hva syns dere?

PÅ FJELLET

 • 29.03.2013 kl. 17:38

Heisann dere, og god langfredag! For min del har den vært ganske kort, haha. Vi har vært på fjellet i dag (ikke så langt oppe for noen av oss da). Det ble ikke noe skigåing på meg i dag, men jeg har kost meg uansett med fin familie. Tok ikke med kameraet dit (angrer litt, men visste ikke hvordan det kom til å bli der), men tok noen med iPhonen da:

Oppe til venstre er Stella, og nede til høyre er meg og mamma ♥

Se så fint det har vært i dag da! Helt skyfri, knallblå himmel med en stekende sol og helt vindstille. De fleste har fått litt farge i ansiktet i dag, men det er bare herlig. Fikk Stella til å dra meg på rattkjelken også, haha. Ble forsåvidt mer at jeg måtte dytte med bena da men. Så nå er alle gode og mette på hjemmelaget pizza, og ganske sliten etter 6 timer ute i solen!

Nå skal jeg pakke tingene mine og så kjører jeg hjem igjen. Blogges i kveld, håper alle har en fin dag ♥

- Hva har dere gjort hittil i dag?

FIN DAG

 • 28.03.2013 kl. 22:28

For en herlig dag, som har gått veldig fort! Våknet i ti-tiden i dag av pianospilling (eller kanskje mer banking på tangentene) i etasjen over, men så lå jeg bare og dro meg i senga i en times tid og det var deilig. Og så litt ut på dagen gikk mamma, Stella og jeg et stykke for å møte tante og søskenbarn osv, så det var veldig koselig! Veldig morsomt å se hvor mye Stella koste seg i akebakken, haha. Jeg var så smart at jeg hadde på meg Converse da, så jeg kunne omtrent ikke kjenne bena mine på turen hjem igjen, og det tok vel godt over en time før jeg fikk i meg varmen igjen. Klarte i tillegg å sovne på sofaen, så en halvtimes powernap ble det også.

Så i kveld har vi bare:Spilt spill. Jeg vant begge gangene, yes! (Mot en niåring og tolvåring, men det har ikke så mye å si). Men det er koselig, er jo ikke ofte man spiller spill i hverdagen, da er man jo som oftest opptatt med andre ting. Så jeg syns det er koselig å bruke litt tid på dette i påsken, sammen med familien, istedenfor å bare se på tv eller bruke andre teknologiske duppeditter som man vanligvis gjør.


Syns også det er veldig deilig å være litt borte fra byen, det er så herlig å være her. Bare slappe helt av og komme seg litt vekk fra alt, det gjør så godt. Nå drar jeg hjem i morgen kveld da, siden jeg skal på jobb på lørdag, men selvom jeg bare er her i to dager så er det veldig deilig.

I morgen skal jeg stå på ski igjen, for første gang på to år tror jeg? Så det kan jo bli interessant, haha. Det er egentlig langrenn som er planlagt, men merker det frister litt å teste ut slalåm igjen, så jeg får se hva det blir til. Kjekt blir det nok uansett!

- Reiser dere noen plass i påsken?

PÅSKEMORGEN

 • 28.03.2013 kl. 12:28- Hva syns dere om bildene?

MIRRORS

 • 26.03.2013 kl. 18:17
Har bloggingen blitt en liten ukentlig greie eller? Neei, det går faktisk ikke! Men jeg har hatt det veldig travelt de siste ukene, så da blir det bare nedprioritert. Men nå er det jo påskeferie, så kanskje det blir tid til litt mer. I dag har jeg hvertfall brukt kameraet mitt, det er jo litt fremgang!

Har ikke så mange planer i ferien, men skal en tur til Ørsta hvertfall, så det blir jo koselig! Skal prøve å bruke kameraet mye også, for å komme litt inn i gamle vaner.

- Hva skal dere i ferien?

FINALLY 18

 • 19.03.2013 kl. 18:30

I går hadde jeg den beste bursdagen hittil, jeg er endelig 18! Og ikke nok med det, jeg tok lappen også! Sååå deilig å være ferdig og ikke minst å bestå på 18-årsdagen. Fantastisk følelse! Så i går hadde jeg først oppkjøring, så dro jeg på skolen, og så dro vi ut og spiste med mormor, morfar og tante før vi dro hjem til oss og spiste kake osv. Og så på kvelden var jeg ute og kjørte sammen med Andrea og Johan Thomas. Det var så merkelig å sette seg i bilen alene og kjøre, men en utrolig befriende og herlig følelse!


Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk i går, det er så koselig. Fikk også Londontur med mamma i bursdagsgave, så i begynnelsen av mai drar vi til London, wiii! Gleder meg sånn, elsker London.

Nå er jeg på jobb, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Jeg har hatt noen travle dager, så fremover får jeg bedre tid til å blogge tror jeg!

- Hva gjorde dere i går?

BURSDAGSFEIRING

 • 17.03.2013 kl. 21:06

Dere!! Gjett én gang hvem som fyller 18 år i morgen da? Meeeeeeeeg! Haha. Jeg gleder meg sånn, bursdager er jo så kjekt! Så i dag hadde jeg en liten feiring med familien og Andrea, kjempekoselig ♥ Og så blir det en liten feiring i morgen også med mormor, morfar og tante. Her er noen bilder fra dagen:

Herligste Stella ♥

I full gang med kaken!Minimini-antrekksbilder. Dere får se alt bedre en annen gang, det blir ikke akkurat siste gang jeg har på meg dette, eeeeeelsker buksen! Den er fra Bik Bok og genseren er fra Cubus.


Den ferdige kaken! Det skulle være en champagneflaske, og jeg er såå fornøyd med hvordan den ble, jeg hadde aldri klart noe sånt iallefall! Den smakte utrooolig godt også, Kjetil (stefar) er veldig flink!Kan jo ikke la være å posere med kaken heller!For en fin dag dette har vært, klarer ikke å slutte å smile! Har verdens beste familie og ikke minst verdens beste venninne ♥♥

Skal prøve å få til blogging i morgen, men lover ingenting!

- Har dere hatt en fin helg?

HVILKET ANTREKK?

 • 11.03.2013 kl. 19:00

To ganske forskjellige antrekk fra ifjor.

Har det veldig travelt denne uken, så det blir nok mest forhåndsskrevne innlegg, om jeg får tid til det. Noe blogging blir det hvertfall, forhåpentligvis!

- Hvilket antrekk likte du best?

BY ME

 • 08.03.2013 kl. 22:39

Som jeg savner motivasjonen jeg hadde på tiden jeg tok disse bildene. All inspirasjonen og gleden jeg hadde av å bruke kameraet hver dag.

- Hva syns dere om bildene?

OUTFIT 040313

 • 04.03.2013 kl. 15:40

Dongeriskjorte Stradivarius
Vest Saints & Mortals
Bukse Bik Bok
Jakke Cubus
Sko Dr. Martens

Har samfunnsfagprøve i morgen, så det blir ikke mer blogging enn dette innlegget siden jeg må lese i hele dag.

- Hva syns dere?

AN OLD OUTFIT

 • 03.03.2013 kl. 21:30

Siden jeg ikke har tatt noen bilder i helgen (latskapen slår til som vanlig), så legger jeg ut dette antrekket fra april i fjor. Jeg begynte å rydde opp i Macen min i går kveld, og har brukt veldig lang tid på det. Jeg er ikke halvveis engang, det er så sinnsykt mye bilder osv. Jeg har jo ikke hatt noe system siden det lages ny mappe hver gang jeg fører over bilder, så jeg tenkte det var på tide å få noe orden. Jeg skal ikke gi opp iallefall, det blir deilig å få ryddet opp og orden på alt.

Så i dag har jeg gjort det da, og utrolig nok vært en tur på trening, og så har jeg kjørt litt nå i kveld. Innholdsrik søndag, hehe.

- Hva har dere gjort i dag?

THERE'S A PLACE THAT I KNOW

 • 02.03.2013 kl. 18:05Gårsdagens antrekk.

Endelig lørdag, etter en uke som har gått så altfor tregt. I går var jeg med noen venner, og i dag har jeg vært en tur i byen med familien. Så i kveld skal jeg bare slappe av, men tror ikke det blir noe mer blogging. Det får vente til i morgen. Grunnen til at jeg ikke blogget på onsdag og torsdag var forresten at jeg var på jobb rett etter skolen, og da har jeg ikke tid til å blogge. Får heller prøve å bli flinkere til å forhåndsskrive innlegg, sånn at jeg får litt bedre flyt på bloggingen.

- Hva skal dere i kveld?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no