hits

NÅR TIDEN GÅR FOR FORT

 • 28.02.2018 kl. 18:44

Hei dere! Jeg har ikke helt kontroll på dagene for tiden, og heller ikke på når jeg har blogget, så jeg beklager at det er litt av og på her, hehe. Tiden går altså altfor fort, så jeg sliter litt med å henge med, men jeg ser det var bare i går jeg ikke blogget, så det var jo ikke så altfor ille. I går og i dag har jeg egentlig bare vært på trening og jobb, og etterpå skal jeg ut og spise med jobben. Nå har jeg fri i en uke da, så da blir det mer blogging. Det er vanskelig på denne tiden da, det er heldigvis lengre dager, men HERREGUD så kaldt det er ute! Det er forsåvidt mange steder i landet som har det mye kaldere, men jeg syns dette er mer enn nok altså. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg bare slappe av, og prøve å ikke sovne, før det blir middag ute! Håper dere har en fin dag ♥

SÅ VAR VI HER IGJEN GITT

 • 26.02.2018 kl. 20:38

Så var mandagen her igjen da, heldigvis nesten over. Neida, dagen min har absolutt ikke vært ille altså! Helt standard OK egentlig! Men dere, tenk så mange mandager vi går gjennom i løpet av livet? Haha, jeg syns det er det er SÅ rart å tenke på sånne ting. Jeg startet iallefall dagen på vanlig vis: med en god treningsøkt! Og så har mandagen gått som normalt ellers også, med ukeshandel og litt husarbeid og slike veldig kjedelige ting, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse fine blomstene ble kjøpt inn rett før helgen, kjekt med litt farger! Selv om det bare er februar (snaaart mars da!) kjenner jeg at vårstemningen begynner å komme på plass, og jeg er på jakt etter noen fine putetrekk med vårfarger for å få litt mer farger i stuen. Det er kanskje meldt flere minusgrader hele uken, men vi har jo uansett våren foran oss, selv om det kan ta ett par måneder til før den dukker opp ♥

- Hva har dere gjort i dag? 

VLOG: ONE OF THOSE DAYS

 • 25.02.2018 kl. 20:31


Ukens video er en ikke fullt så spennende vlog, siden jeg filmet den på en dag som endte opp med å være litt dårlig. Men når jeg først hadde startet filmingen og bestemt meg for å filme den dagen kunne jeg ikke la være heller, så da ble det sånn. Jeg syns det er viktig å vise de litt dårligere dagene også, for da blir det litt mer ekte. De dårligere dagene dukker heldigvis ikke opp så ofte, og da prøver jeg å tenke på det klisjé ordtaket "It's just a bad day, not a bad life". 

I dag har jeg vært mer ute av huset enn jeg vanligvis pleier på søndager, først var jeg i CrossFit boksen som Matias trener i fordi CrossFit Open har begynt og han skulle ta økten, så da måtte jeg komme og heie. Selv om jeg ikke trener CrossFit selv syns jeg det er veldig gøy å se på, og det er litt vanskelig å ikke bli engasjert når det er noe som er en så stor del av livet til Matias. Og så er jo det litt gøy å se andre slite også, hehe. Etter det dro Caroline og jeg på café siden hun har bursdag i dag, og siden har jeg bare slappet av hjemme, med Chinese take-out til middag. En fin søndag med andre ord, og det håper jeg dere også har hatt ♥

FØLELSER OSV

 • 24.02.2018 kl. 21:55

God kveld, dere ♥ Ett par dager siden sist nå, men i går glemte jeg helt av tiden etter jobb, og det har jeg forsåvidt gjort i dag også, for jeg hadde ikke tenkt å skrive så sent. Det er jo ikke akkurat mange som sitter og leser blogg på en lørdagskveld, hehe. Jeg koser meg i eget selskap nå, og syns det er så deilig med slike kvelder. 

En ting jeg har tenkt endel på i det siste er hvor sykt følsom jeg er. Jeg har alltid vært veldig følsom, men jeg har bare tenkt mye på det i det siste, og jeg vet ikke helt hvorfor. Spesielt denne uken har det vært SÅ mye følelser, sånn er det jo når det er den tiden på måneden, men denne uken føler jeg bare at det har tatt helt overhånd. Eller så er det bare at jeg har tenkt mer over det. Det er jo en god ting også det, men noen ganger irriterer følsomheten meg skikkelig. Som at jeg ikke klarer å krangle med noen uten å begynne å gråte, eller at hvis jeg er veldig sliten og trøtt kan jeg begynne å gråte for ingen grunn. Veldig travelt til tider altså, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har jo blitt ganske vant til det nå etter snart 23 år på denne jorden, men det er likevel noe jeg prøver å jobbe med. Følsomheten fører til mye bekymringer og dårlig samvittighet, som igjen tar mye energi fra meg. Men alt kan jobbes med, og jeg prøver alltid å ta meg sammen når det er skikkelig ille. Noen andre som er like eller? Hjelper alltid litt å vite at man ikke er den eneste, haha.

Nå skal jeg ta meg en lang, varm dusj, og så satser jeg på tidlig kveld. Jeg er SÅ trøtt! Håper lørdagen deres er fin ♥

DEN MEST MOTIVERENDE SERIEN PÅ TV

 • 21.02.2018 kl. 21:07

God lillelørdag, dere ♥ Jeg har hatt en fin og produktiv dag! Jeg hadde en tidligvakt på jobb, og hadde egentlig tenkt å for det meste bli liggende på sofaen resten av dagen, men så fant jeg ut at det gidder jeg faktisk ikke, så da dro jeg på trening! Der ble det en lang, delvis rolig cardioøkt, og så en god session med tøying etterpå. Jeg er jo midt i uke 5 av treningsprogrammet mitt, og koser meg fortsatt like mye. Det sies jo at det tar 21 dager for noe å bli til en vane, og det merker jeg godt nå, for det er liksom ikke lenger noe spørsmål om jeg skal trene, jeg bare gjør det automatisk. Det er rett og slett ikke snakk om at jeg ikke skal fullføre en uke av programmet mitt, og det er så gøy! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg og ser Luksusfellen, og det er jo uten tvil det mest motiverende tv-programmet man kan se på. Er det én plass man ikke skal ende opp så er det der, haha. Jeg har jo blitt ganske mye mer bevisst på pengebruken etter vi kjøpte bolig, naturligvis, men jeg får en liten ekstra motivasjon etter å ha sett en episode av det programmet. Og så er jo det ganske utrolig hva folk faktisk får til. 

Ha en fin kveld ♥

BUCKET LIST TRAVELS

 • 20.02.2018 kl. 20:10

Er jeg den eneste som er skikkelig reisesyk for tiden, spesielt til varmere strøk? Sikkert ikke, siden det er KALDT i dette landet for tiden, og ikke minst mørkt. Heldigvis går jo vi fremover mot både lysere og varmere tider! Vi er faktisk i gang med å booke årets sommerferie, men mer om det kommer når alt er ferdigbooket, hihi. Et lite hint er at jeg er veldig kjent der da ♥ Men det jeg tenkte dette innlegget skulle handle om er reisemålene som står på min bucket list! Jeg har valgt ut noen av stedene jeg drømmer om å reise til i løpet av livet (det er selvfølgelig mange flere steder jeg vil se), som jeg vil vise dere: 

♥ MAROKKO Altså HALLO så fantastisk det ser ut! Arkitekturen, interiøret, ørkenen, kulturen - jeg vil oppleve ALT! 
 

♥ MALDIVENE Hit har jeg hatt lyst til å reise helt siden foreldrene mine var på bryllupsreise der for ti år siden, og det ser jo virkelig ut som PARADIS! Jeg tror det hadde vært helt fantastisk med en uke her, langt unna alt annet, med bare avslapping, sol og varme og helt klart vann. 
 

♥ ISLAND Dette ligger jo SÅ nært, så det bør iallefall ikke være noe problem å få til en reise hit i løpet av de neste årene. Det ser jo bare helt uvirkelig ut, og nydelig. Men jeg har hørt det er VELDIG dyrt der? Bare å begynne å spare da, hehe. 
 

♥ BAHAMAS Nok et ferieparadis som jeg bare må oppleve. Kan jo faktisk ikke gå glipp av et sted som har en strand med griser, noe så herlig altså. 

Hvilke steder vil dere oppleve i løpet av livet?

NEW HAIR

 • 19.02.2018 kl. 20:25

Så ble det en ny frisyre gitt! Det var så deilig med en frisørtime nå, jeg har jo ikke vært der siden starten av sommeren ifjor. Jeg har heldigvis såpass greit hår at jeg ikke trenger å dra til frisøren så ofte, og etterveksten vokser ut ganske fint. Men det var godt med en oppfriskning i dag da! Noen blonde striper her og der, og som dere ser har jeg nå også en liten lugg. Jeg syns det er så fint med midtskill og en litt lenger lugg, så da prøvde vi det denne gangen. Jeg har jo hatt samme formen på håret mitt i flere år (bare at jeg hadde sideskill før), og luggen har vært like lang som resten av håret, men nå følte jeg for å prøve noe nytt. Hva syns dere? 

VIDEO: WHAT'S ON MY PHONE

 • 18.02.2018 kl. 12:43


God morgen! Det er vel innafor å si det så sent på en søndag? Jeg har vært oppe i snart to timer, jeg eeeelsker å ligge å dra meg lenge i senga på søndager. Jeg dro hjemmefra halv 12 i går og kom hjem rundt halv to på natten, så da forstår dere vel, hehe. Jeg dro rett fra jobb til bursdagen til Ingrid, og var der resten av kvelden. Kjempekoselig! I dag har jeg absolutt ingen planer, og det er så deilig. Jeg skal bare gå en liten tur ute, få litt frisk luft, og ellers kose meg inne. 

I ukens video viser jeg dere hvilke apper jeg har på telefonen min, så jeg håper dere liker den! Jeg syns alltid det er interessant å se hva andre har på telefonen sin, så kanskje dere får noen tips om nye apper å laste ned. Og om dere har tips til noen jeg burde sjekke ut må dere gjerne legge igjen en kommentar ♥

FRIDAY LOOK

 • 16.02.2018 kl. 17:34

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag, dere! Åh, det er så kjekt å ha hele helgen foran seg! Den siste måneden har jeg jobbet hver fredag, 3/4 senvakter, så denne fredagen skal jeg nyte å ha fri. Jeg skal jobbe i morgen da, og så skal jeg i bursdag på kvelden, så det blir nok en bra helg! Nå tenkte jeg å ta meg en tur og kikke litt i butikker, det har jeg faktisk ikke gjort på lenge. Kjekt å se litt hva som er i butikkene for tiden, og så får jeg gjøre mitt beste for å ikke kjøpe noe, hehe. Etterpå blir det nachos, det gleder jeg meg sånn til! Det er jo tacofredag, og da har vi som regel annenhver fredag med taco eller nachos. 

Håper dere får en fin helg! Jeg tror ikke jeg rekker å blogge i morgen, så da snakkes vi isåfall på søndag ♥

- Hvilke helgeplaner har dere? 

FEM SPØRSMÅL

 • 15.02.2018 kl. 19:20

Hva har du gjort i dag? 

Vært på trening, ryddet, spist og slappet av. Ikke så mye spennende med andre ord, men jeg har gjort så mye de siste dagene så i dag følte jeg for å ta det litt mer rolig, etter en tung treningsøkt da, hehe. Vanligvis ville jeg ikke nevnt at jeg har spist, fordi det og sove og gå på do er liksom ting man ikke trenger å nevne siden det er en selvfølge, men jeg nevnte det fordi jeg prøver å spise mer. Jeg har virkelig merket at jeg ikke spiser nok i forhold til aktivitetsnivået mitt, så det er noe jeg prøver å bli flinkere til, og prøve å få i meg det jeg trenger av næringsstoffer. 

Hva er ditt siste innkjøp? (Utenom mat)

En pakke med ullsokker, hehe. Ikke noe mer spennende enn det altså! Jeg hadde bare ett par fra før av, og det holder jo faktisk ikke på denne tiden av året, så da kjøpte jeg med meg en pakke fra jobb på tirsdag. 

Hva gleder du deg til akkurat nå?

Frisørtime på mandag! Holy shit, det trenger virkelig håret mitt nå. Jeg kan ha null tanker om håret mitt, men i det jeg bestiller frisørtimen blir jeg bare kjempelei og kan ikke vente til jeg skal til frisøren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva ser du foran deg nå?

Dataskjermen (selvfølgelig), et glass saft og tv-en som viser Kardashians. Jeg elsker at det er maraton på TV2 Livsstil hver kveld, haha. Jeg har ingen spesiell serie jeg følger med for tiden (ikke som jeg kan binge iallefall), så da blir det ofte til at jeg ser gamle Kardashians episoder på kvelden. Akkurat nå er det episoden om Bruce når han snakker om transitioning. Litt rart å se på når vi har fulgt med på alt dramaet som har vært med Caitlyn og Kardashian/Jenner klanen i ettertid, hehe. 

Hvilke sanger hører du på for tiden? 

Jeg hører egentlig for det meste på det som går på radioen, eller det som spilles på en av de tilfeldige Spotify-listene jeg hører på. Men det skal sies at jeg ELSKER soundtracket til den nye Fifty Shades filmen, ah! Og jeg likte også filmen veldig godt forresten. 

Samlet sammen noen få spørsmål som jeg kunne svare på, siden jeg liker å lese slike innlegg på andre sine blogger! Takk til de som svarte på hva dere vil lese om forresten, det setter jeg stor pris på! Skal prøve å få til litt bedre blogging fremover, men jeg er veldig blank altså, så jeg må bare brainstorme litt, hehe. 

FEIRE VALENTINES?

 • 14.02.2018 kl. 19:44

Hei dere, og Happy Valentines/Galentines/Palentines, eller hva du kaller det! Jeg var på jobb tidligere i dag, og merket derfor egentlig ikke noe særlig til Valentines før jeg gikk inn på Instagram og så alt klisset der, haha. Selv har jeg ikke noe spesielt forhold til Valentines, og Matias og jeg har heller aldri feiret det. Vi har ikke følt noe behov for det, og så har vi jo jubileum bare ti dager før Valentines også, så det er jo ikke akkurat lenge siden vi var ute og feiret kjærligheten. Jeg syns det er fint at vi har en egen dag til kjærligheten da, og at noen bruker dagen til å feire, enten det er med kjæreste, venner eller familie. Så lenge man er flink til å sette pris på hverandre til vanlig også ♥

Jeg har faktisk planer i kveld da! Jeg skal på kino med to venninner og se, selvfølgelig, den nye Fifty Shades filmen. Vi satt her en dag og skulle finne en dag å se den på, og så var det bare onsdagen som passet. Etterpå kom vi på at det er jo Valentines Day, så da fikk vi oss en god latter, haha. Men det blir jo kjekt da, og jeg gleder meg til å se den siste filmen, og til å spise litt godis ♥

- Hva gjør dere i dag? 

NOEN SPØRSMÅL TIL DERE

 • 12.02.2018 kl. 20:38

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Har dere hatt en fin mandag? Jeg er SÅ trøtt i dag! Til tross for at jeg endte opp med å slumre alarmen til nesten halv ti i dag, men jeg følte rett og slett at jeg sov så urolig i natt, så da klarte jeg ikke å komme meg opp tidligere. Jaja, enkelte dager er det vel bare sånn. Nå ser jeg bare frem til en ny dag i morgen med en ny treningsøkt, haha.

Siden jeg føler bloggingen min har vært veldig halvveis i det siste, tenkte jeg å høre litt med dere om hva dere vil lese om/se her! Trening og mat? Antrekk? Tanker? Tips? Favoritter? Hvilke videoer vil dere se? Har dere spesifikke innlegg dere vil jeg skal skrive? Setter uendelig stor pris på om dere vil ta dere noen sekunder og svare i kommentarfeltet ♥

VIDEO: BOYFRIEND DOES MY MAKEUP!

 • 11.02.2018 kl. 15:17


Denne videoen har jeg gledet meg til å spille inn og vise til dere! Som dere ser fikk jeg med meg Matias på en video, og det var mildt sagt komisk da han skulle sminke meg. Jeg har klippet den så kort som mulig, men jeg kunne rett og slett ikke klippe bort noe mer, for han gjør og sier så mye gøy i videoen, haha! Så den er ganske lang, men det er virkelig verdt å se hele altså! Vil dere jeg skal lage flere videoer med kjæresten? 

Og siden dette er det eneste innlegget i dag må jeg selvfølgelig benytte muligheten til å gratulere mamma med morsdagen! Og alle andre mødre der ute ♥ Jeg ser jo ikke mamma før om en måned, men har fått ordnet blomster til henne uansett. Nå drar vi snart avgårde til svigers for å feire morsdag og fastelavn der, det blir koselig! Håper dere har en fin dag ♥

DETTE SPILLES I ØRENE MINE FOR TIDEN

 • 10.02.2018 kl. 14:40

Jeg nevnte jo i et innlegg tidligere denne uka at jeg har begynt å høre på noe nytt når jeg går tur - nemlig podkaster! Det har jeg aldri hørt på før, men fant ut at jeg skulle gi det et forsøk siden jeg var lei av musikken jeg hørte på. Så langt liker jeg det veldig godt, og jeg føler turene mine blir enda mer produktive siden jeg får litt kunnskap også av det jeg hører på. Nå spørs jo det på hvilken podkast du hører på selvfølgelig, men det er virkelig uendelige å høre på der ute! Det eneste jeg har hørt på hittil er den populære Treningspodden, den liker jeg veldig godt! Der har jeg bare valgt noen tilfeldige episoder, men der ligger vel nesten 90 episoder ute, så der er nok å velge mellom. Episodene er på rundt én time, så jeg har måttet høre ferdig episoden når jeg har kommet hjem fra turen fordi der har vært noen minutter igjen. Og så er jeg enda mer motivert til å gå turer, siden da får jeg høre mer! Jeg vet mange hører podkast når de trener også, men det har jeg ikke orket å teste ut, jeg føler rett og slett at jeg har nok med å fokusere på meg selv når jeg trener, og tror fort jeg hadde mistet litt fokus om jeg skulle fulgt med på det som spilles på ørene også. 

Det er så deilig med helg, og jeg har fullført den siste styrkeøkten for uken! Jeg håper det er greit for dere at jeg skriver endel om trening? Det blir jo ikke hvert innlegg selvfølgelig, men jeg blir nok å skrive om det av og til. Jeg er jo så glad i det nye programmet mitt, og har merket resultater på enkelte plan allerede. 

​- Hva er deres helgeplaner?

HAIR TALK

 • 08.02.2018 kl. 18:12

Det begynner å bli veldig lenge siden sist jeg gjorde noe med håret mitt, og husker jeg rett var min forrige frisørtime rundt månedsskiftet juni/juli. Det er lenge siden sist jeg gikk så lenge uten å gjøre noe, men jeg har rett og slett ikke følt noe behov for det. Og det koster jo litt også, så det har rett og slett ikke blitt prioritert nå som vi har kjøpt oss leilighet og blitt gjeldsslaver, hehe. Men så innså jeg at jeg må faktisk gjøre noe, for håret mitt trenger virkelig en liten oppfrisking. Jeg har snakket litt med frisøren min, som også er en god venninne, og jeg tror vi har funnet ut hva vi skal gjøre! Ovenfor er bittelitt inspirasjon. Jeg var veldig clueless først fordi alt jeg visste var at jeg vil ha litt forandring, men nå tror jeg det blir bra! Men hallo, hår er SÅ vanskelig, det er jo så mye man kan gjøre! Virkelig et I-landsproblem...

WINTER IN THE CITY

 • 06.02.2018 kl. 20:26

På dager som dette har jeg som regel veldig lite å skrive, og det er jo teit å skrive at jeg har lite å skrive, men sånn er det bare av og til. Det svir i øynene fordi jeg er trøtt, og jeg kjenner at hele kroppen min er sliten. Varetelling, altså. Jammen godt det bare er én gang i året, hehe. Jeg er vant til åtte timer søvn, så at det går ni timer fra jeg drar fra jobb til jeg er tilbake der, er jo ikke helt optimalt, hehe. Men når det er så sjeldent som dette går jo det helt fint, og ettersom dette er den femte varetellingen jeg er med på er jeg godt forberedt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om jeg var sliten etter jobb ble den planlagte gåturen fullført, det er jo så deilig og friskt! Vi har vært heldige her med lite nedbør for tiden, og da syns jeg vinteren er veldig fin. Gjør ingenting at det er kaldt når det er sol og friskt ute! Jeg har tilogmed bestilt meg turbukse, som enda mer motivasjon til å gå turer fremover, hehe. Denne gangen hadde jeg faktisk podcast på ørene når jeg gikk, noe jeg ikke har gjort før! Tenkte å skrive mer om det i et annet innlegg ♥

UKENS TRENINGSPLAN

 • 05.02.2018 kl. 14:13

Hei, dere! Jeg har fullført ukens første treningsøkt, og det føles så bra. Dette er en litt sånn "merkelig" dag, for det er varetelling på jobb i kveld, så jeg skal jobbe fra 17-23. Det er ganske uvanlig vakt, og siden jeg skal jobbe fra 08 i morgen tidlig også, prøver jeg å ta det litt med ro (utenom treningen såklart, som forsåvidt bare gir energi). Jeg vet det blir tungt det neste døgnet med varetellingen, så da må jeg bare prøve å lade opp. Jeg tenkte å gjøre noe jeg ikke har gjort så mye før, nemlig dele ukens treningsplan med dere! 

Jeg liker å legge en plan for uken, og det er det som er så fint med treningsappen jeg bruker, Sweat, der ligger alle øktene for uken, og jeg kan også legge opp planen der. Jeg liker vanligvis å starte uken med bryst og triceps, og ikke bein og mage, men siden det er varetelling i dag ville jeg ikke slite ut armene, så da ble det bein og mage istedenfor! 

Nå har jeg begynt på uke tre av det nye programmet, og jeg stortrives! Koser meg virkelig på trening, selv om det er veldig tungt, hehe. I dag fikk jeg med meg Ingrid og kjæresten hennes på trening også, og selv om vi ikke trente det samme er jo det veldig kjekt med litt selskap! Nå må jeg komme meg avgårde og handle inn til uken, og så skal jeg slappe av mer før det blir fullt kjør med varetellingen!

​Håper dere har en fin start på uken ♥

VIDEO: MAKEUP COLLECTION & ORGANIZATION

 • 04.02.2018 kl. 16:25


Hei dere! Her er endelig en ny video til dere, og denne gangen viser jeg dere sminkekolleksjonen min og hvordan jeg organiserer den! Jeg har jo laget et innlegg om organiseringen før, men her viser jeg dere litt mer detaljert, i tillegg til at dere får se sminken min. Som jeg nevner i videoen er jo det ikke en veldig stor kolleksjon, men jeg syns selv det er gøy å se slike videoer, og poenget med videoen er tips til organisering, for eksempel om du ikke har så mye skapplass! 

Håper dere har en fin søndag forresten! Jeg har gått en tur ute i det friske været, og nå skal jeg bare FaceTime familien min litt, og så må jeg begynne å ordne meg litt. Jeg skal ut og spise med kjæresten min, siden vi har treårsdag i dag! Tenk at han har holdt ut med meg så lenge. Haha, neida. Men det blir koselig ♥

COZY KNITS

 • 03.02.2018 kl. 15:56

Hei dere, og god lørdag! Vet det har vært dårlig med oppdateringer denne uken, men jeg har utrolig nok hatt det ganske travelt! Eller, jeg kan vel ikke kalle det travelt, men jeg har gjort mye! Vært sosial, jobbet og trent. Jeg koser meg sånn med trening for tiden, og syns det er trist når treningsøkten er ferdig og det er på tide å dra hjem, haha. Så det er stort sett det jeg har gjort hittil i dag, vært på trening, og så har jeg spilt inn en video! Den legger jeg ut i morgen, jeg syns søndager er en fin dag å poste videoer på ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg på meg en ny strikkagenser fra Cubus, jeg elsker den! Har ikke mye strikkagensere faktisk, så det var kjekt med et nytt tilskudd. Nå skal vi ta oss en liten tur til byen, det blir koselig i det relativt fine været som er ute i dag. Vinteren er faktisk helt OK når det er kaldt og rundt 0 grader +/-! Håper lørdagen deres er fin ♥

- Hva gjør dere i dag?

HVORDAN VAR FJORÅRET EGENTLIG?

 • 02.02.2018 kl. 21:46

Jeg føler det kanskje er litt sent å snakke om fjoråret nå når vi er i februar, men her om dagen fant jeg meg i å tenke på hvordan året som gikk egentlig var. Rett og slett reflektere over året, for jeg føler 2017 var et såpass viktig år for meg at jeg må reflektere litt.

I januar i fjor var jeg sliten. Jeg har jo nevnt det (sikkert litt for mange ganger) før at 2016 var et tøft år for meg, ett av de tøffeste noen gang. Så da det nye året kom og jeg var ferdig som butikksjef var jeg rett og slett veldig sliten. Jeg hadde ikke noen nyttårsforsetter for 2017, men jeg visste at etter det året jeg hadde hatt, skulle dette være året jeg satt meg selv først. Rett og slett leve, og gjøre ting for meg selv. Oppleve, tilbringe tid med venner og familie, og ta vare på kroppen min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får litt dårlig samvittighet når jeg sier at 2017 var et bra år for meg, for jeg vet godt hvor fælt det året var for andre. Sånn vil jo det alltid være, det vil alltid være noen som ikke opplever året så bra, men det er kjip når folk som står deg nært ikke har det bra. Så der har jo selvfølgelig vært tider på året der ting ikke har vært så bra, men likevel må jeg tenke på det jeg hadde som mål for året: å gjøre ting for meg selv. Og så er det jo det at jeg kan naturligvis ikke la være å sammenligne fjoråret med året før, og da var det uten tvil et mye bedre år. Og jeg føler virkelig at jeg nådde målet mitt. Ja, jeg har brukt mye penger på reise og shopping, men herregud så gøy jeg har hatt det og så mye jeg har opplevd! Det trengte jeg virkelig. Jeg har vært på turer både med venner, kjæreste og familie, blitt kjent med nye folk, jeg har hatt en god treningsrutine gjennom hele året, og vi kjøpte leilighet?? Det skjedde så mye i fjor som jeg aldri hadde sett for meg på starten av året. Familien min flyttet ut av landet, hvor stort er ikke det liksom?! Det skjedde forsåvidt ikke helt før nå på nyåret, men vi visste jo om det i store deler av fjoråret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om noen av dere som leser dette hadde et crappy år i fjor, så vil jeg bare be dere om å værsåsnill gjøre mer for dere selv dette året. Ta vare på deg selv, gi litt faen, gjør ting som gjør deg glad, og omgi deg bare med folk som vil deg godt og har en positiv påvirkning. Så lover jeg deg at mye er gjort bare der. 

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no