NI TIMER SHOPPING!

For en dag!! Vi kom nettopp hjem etter en dag med shopping, hele ni timer ble det, og vi har raidet Oxford Street. Neida, så ille ble det ikke, men det ble jo litt med oss hjem naturligvis. London altså, jeg elsker denne byen!

Nå føler vi oss ganske ferdig med Oxford Street, så i morgen blir det butikker andre plasser, i tillegg til litt sightseeing. Vi må jo se Big Ben og London Eye før vi drar hjem. Siden vi kun har to hele dager her må dagene derfor brukes effektivt, så derfor blir det en god blanding av shopping og sightseeing i morgen. Perfekt!

 

Nå må jeg se gjennom hva jeg har kjøpt i dag, og hvile beina litt, før vi må ut og finne middag. Gleder meg til nok en fin dag i morgen ♥

 

Har dere vært i London før?

 

Husk spørsmålsrunden to innlegg under!

KAOS TIL HOTELLET

Hei fra London ♥ Vi kom frem til hotellet i går kveld etter en ganske kaotisk tur til hotellet, haha. Vi bor jo ganske sentralt og nær en stor undergrunnstasjon, så transporten var ikke noe problem, men så skulle vi gå i ti min til hotellet, og det var litt verre igjen. Først slet vi med å finne ut hvilken retning vi skulle gå fordi GPS'en tulla så mye, så vi gikk jo rundt i sikkert 10-15 min før vi fant riktig retning. På toppen av det hele begynte det å HØLJE ned, så da vi kom frem til hotellet var vi klissvåte og iskalde. Haha, uff. I dag våknet vi til sol da, så det var deilig!

 

Når dere leser dette er vi nok godt igang med shopping på Oxford Street, der blir vi værende i dag, hehe. Ha en fin tirsdag alle ♥

 

Hva skal dere i dag?

SPØRSMÅLSRUNDEDet begynner å bli noen år siden forrige spørsmålsrunde nå, så da er det vel på tide med en runde nå, så kan dere bli bedre kjent med meg! Jeg svarer når jeg kommer hjem fra London ♥

♦ Hva lurer dere på?

LONDON BOUND

Hei fra Gardermoen! Her blir vi sittende en stund, for flyet til London går ikke før om noen timer. Sånn går det når det ikke går fly fra Ålesund midt på dagen. Jeg er såå gira på London nå, og reiser med nesten tom koffert.

 

Siden vi kun har to hele dager der blir det nok fullstappet program, men jeg har forhåndsskrevet noen innlegg sånn at det kommer innlegg hver dag iallefall. Må jo ha litt liv her inne!

Håper alle får en fin mandag ♥

 

Hva er deres planer for mandagen?

UKEN SOM GIKK - UKE 8

Ukens opptur: Denne uken har vært veldig fin, med mange oppturer! Lunsjen med Sara på torsdag, middag ute med kjæresten på fredag, bursdagen til Caroline i går, og i dag var jeg hjemme med familien og spiste fastelavnsboller. Kjempekoselig! 

Ukens nedtur: Snøen!! Heldigvis har det regnet bort endel nå. 

Ukens sang: It Ain't Me med Kygo og Selena Gomez. SÅ kul! Ser norske anmeldere ikke syns den var spesielt bra, og at den var veldig klassisk Kygo. Men hvorfor skal det være noe negativt? Det han gjør er jo veldig bra, og det er jo slik han har fått suksess, så hvorfor skal han begynne å gjøre noe i en annen stil da? 

Ukens serie: The People vs. O.J. Simpson! Jeg er helt hekta på denne serien, og den er SÅ spennende. Ble så glad da jeg fant ut den hadde kommet til Netflix, for denne har jeg hatt lyst å se lenge. Det handler jo om rettsaken til O.J. Simpson, blant annet var jo det den saken som gjorde Kardashian-familien kjent. Jeg visste veldig lite om denne saken fra før av, så jeg syns det er så spennende å følge med på.Ukens høydepunkt: I dag testet jeg ut ny max på knebøy, og jeg har økt med hele 10kg på seks uker! Jeg er SÅ fornøyd! 

Ukens innlegg: New York Memories ♥

Ukens craving: McFlurry med daim, haha. Tar meg tilbake til barneskolen/ungdomsskolen da det var standard å dra på McDonald's og kjøpe McFlurry. Det er jo SÅ godt! Selv om jeg har cravet det har jeg kun spist det én gang da, det kunne jo fort blitt flere. 

Ukens treningsøkt: Det må jo nesten bli dagens økt da jeg testa knebøyen igjen. Gøy at jeg har økt så mye, og det merker jeg veldig godt også! Det ble seks økter denne uken, og alle var gode økter, så jeg er veldig fornøyd. Neste uke blir jo det ikke like mye trening siden jeg er i London, men mye bevegelse blir jo det! Shopping tar jo på det også, hehe. 

Nå holder jeg på å pakke til London, i morgen tidlig drar vi! Jeg skal prøve å blogge derfra med iPaden, så jeg håper det funker fint. Jeg har jo med kamera, så jeg kan føre over bilder via Wi-Fi. Skal prøve å forhåndsskrive noen innlegg også, har iallefall ett klart, så må jeg se hva mer jeg rekker. 


♦ Hadde dere en fin uke?

BILDENE SOM IKKE VAR BRA NOK

Når jeg shooter et antrekk tar jeg veldig mange bilder, og vanligvis er det kanskje 10-20% av de som er brukbare. På en dårlig dag er 2% brukbare, og på en god dag kan 50% være brukbare. Det er med andre ord veldig mange bilder som ikke kommer med på bloggen, og siden jeg digger sånne innlegg på andre blogger, tenkte jeg at jeg kunne finne frem noen selv. 


Tar jeg virkelig SÅ lange steg?? / Vanskelig å holde øynene åpne ja


En vanlig dag i Ålesund der tårene renner fordi det blåser


Veldig vanskelig å holde øynene åpne


VELDIG vanskelig tydeligvis


Nå er det på tide å komme seg på trening for ukens siste økt. Jeg har en god del å gjøre i dag siden jeg drar til London i morgen! Gleder meg ♥


♦ Hva er deres søndagsplaner?

SATURDAY SELFIETitter bare innom for å ønske alle en fin lørdagskveld ♥ Her har det gått i ett i dag med jobb først, og nå skal jeg i bursdag, så jeg har ikke hatt noe mer tid til å blogge. Toppen jeg har på meg må jeg forresten vise dere nærmere ved en annen anledning, jeg elsker den! 

♦ Hva er deres planer for kvelden?

WINTER

Dette er ikke OK, Ålesund!! Nå er det bare å holde seg inne altså, for dette været er jeg ikke med på. Ble god oppvarming før trening i dag tidlig da jeg måtte måke vekk snøen av bilen da... Hva jeg skulle gjort for en garasje på sånne dager altså. Selv om jeg helst bare ville ligge under dyna i hele dag, så måtte nok dagen gå som vanlig likevel. Bare litt tregere, siden det er fredag liksom. I kveld har kjæresten og jeg vært ute og spist middag også, for å feire to-årsdagen vår som var for noen uker siden. Gjorde seg virkelig med biff på en fredagskveld ♥


Hvordan er været hos dere? 

EN ENKLERE LØSNING

I alle år har jeg på trening hatt mobilen i en sånn lomme du har på armen, for å høre på musikk uten problem. Det har funket ganske greit, men det har vært veldig travelt med den lomma når jeg skal bruke mobilen mellom setta mine, da jeg ikke klarer å bare sitte og stirre ut i lufta mens jeg venter på å begynne på neste sett. På det nye treningssenteret har jeg stort sett ikke hørt på egen musikk, da det har vært høyt nok volum fra høyttalerene, og det har gått fint. Helt frem til jeg fikk for meg hvor mye bedre det hadde vært med et trådløst headset! Så nå eier jeg dette! Når en musiker/produsent lager headset så må jo det bare bli bra, og det er virkelig dette. Fantastisk lyd, og så er det jo så deilig å høre på musikk, stenge ut resten av verden mens jeg trener, og mobilen ligger i treningsbaggen. Testet det på trening i dag og det var så digg! Litt uvant med noe så stort på mitt lille hode, men man ser jo gjerne ikke så bra ut på trening uansett, hehe. 


♦ Noen andre som har testet dette? 

DERFOR SLUTTET JEG Å BLOGGE

Jeg opprettet denne bloggen på en juli-dag i 2009. Det var vel andre eller tredje bloggen jeg laget, og denne gangen tenkte jeg at jeg skulle gå skikkelig inn for det. Ser jeg tilbake på det nå så var jo det ikke grei blogging før ett par år senere kanskje. Men jeg blogget. Masse. Det ble en stor del av livet mitt, og mens vennene mine opprettet blogger for så å slette de igjen opptil flere ganger, sto min. Jeg fortsatte. Bloggen har vært med meg gjennom så mye av livet mitt, gjennom store forandringer, fra starten av tenåra. Bloggen har vært med på konfirmasjonen min, slutten av ungdomsskolen, starten av videregående, min første jobb, tøffe perioder, min andre jobb, russetid, slutten av videregående, og flytting til New York, blant annet. Jeg var så forberedt og motivert på at bloggen min skulle nå nye høyder da jeg flyttet til New York. Jeg kom til å ha masse bloggmateriale, fra en av verdens kuleste byer! Og så kom jeg dit, og jeg blogga jo mye første tiden. Det skjedde så mye, det var så mye nytt, så mye å utforske. Tilbakemeldingene var jo at folk elsket å lese om hva jeg holdt på med der borte, og at det var så spennende. Etter hvert fadet det ut med bloggen, jeg var opptatt med skole og andre ting, og fant ikke alltid tid til å blogge. New York ble på mange punkter ganske normalt for meg, så jeg tenkte ikke over å ta så mange bilder. Da ble det vanskeligere å blogge også når jeg først skulle gjøre det. Spesielt det første halvåret av 2015 var det veldig lite blogging, og lite motivasjon. Jeg ble mer og mer vant til å ikke blogge. Og så flytta jeg hjem. Jeg fikk vel på en måte kultursjokk. På den måten at jeg ikke ante hva i alle dager jeg kunne blogge om når jeg hadde flytta fra New York til lille, kjedelige Ålesund. Det ble bare helt feil. Motivasjonen var borte, og da var det ikke noe poeng lenger. Så startet jeg som butikksjef i 100% stilling (og vel så det), og da gikk det hvertfall ikke. Jeg hadde verken motivasjon eller overskudd til noe blogging. Da var det slutt. Jeg er SÅ glad nå for at jeg har startet å blogge igjen. Det var viktig for meg at hvis jeg skulle begynne på igjen skulle det gjøres skikkelig, og det føler jeg at det er nå. Jeg stortrives med å blogge, og sånn det ser ut nå kan jeg ikke se for meg å slutte med det første. 


♦ Hvis du blogger - hvor lenge har du holdt på?

LUNCHIN'

Av og til er det greit å komme seg litt ut, så jeg bestemte meg for å ta med meg Sara (fotografen min/gode venninne) på kafé i dag! Jeg føler meg veldig heldig som har noen som stiller opp som fotograf og faktisk kan å ta bilder, og får til bilder sånn jeg ser de for meg. Det er altså hun som står for de aller fleste av antrekksbildene her inne. Det er grenser til hva man kan gjøre med stativ og selvutløser, så det tyr jeg heller til på dager som igår, når det stort sett er dårlig vær hele dagen, men det plutselig blir opplett en liten stund. Da går det liksom greit. 


Tenkte ikke over at det er vinterferie da, så det var litt mer folk enn vi hadde sett for oss. Jeg syns det er umulig å følge med på ferier osv. når jeg ikke går skole selv, spesielt vinterferier og høstferier der det ikke er noen helligdager inni bildet. Jaja, koselig på kafé uansett da, med et litt bedre måltid. 


♦ Hva gjør dere i dag?

LEATHER


Antrekk Cubus / Støvletter Nelly


Dagens antrekk, bare at støvlettene ble byttet ut med knehøye, svarte strømper og litt bedre sko til jobb. Men veldig likt da altså, hehe. Et veldig høstlig antrekk, men det er jo sånn været har vært også. Nå derimot har det begynt å snø litt, og det er jeg ikke så glad for. Heldigvis er det meldt bedre i London neste uke, er jo ikke lange siden det var minusgrader der heller! 


Nå - få i meg noe mat, se Bloggerne og så leggetid. Håper alle har hatt en fin dag ♥


♦ Hva syns dere om antrekket?

GREEN SMOOTHIE IN THE MORNING

Banan / spinat / avokado / mango eller ananas / sitron / vann

Denne smoothien her, SÅ god!! Nå var det en stund siden jeg laget den sist, og med en gang jeg smakte på den skjønte jeg ikke hvorfor. Den er så god og forfriskende at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Før syns jeg det var litt skummelt med drikker osv som var grønne, men denne smaker ikke grønt i det hele tatt. Oppskriften fant jeg på Janni Delér sin blogg for noen måneder siden. Både spinat og avokado gir mye farge, men lite smak, så denne smaker mer av de andre fruktene oppi. Jeg bruker en smoothieblanding med mango og ananas (en av delene holder), og så tar jeg gjerne litt chiafrø og hempfrø oppi også ♥ 


Om noen timer står jobb før tur, så nå meg jeg ordne meg sånn at jeg får tatt noen antrekksbilder før den tid. Og før det begynner å regne. 

GET TO KNOW ME - 25 QUESTIONS

Jeg syns sånne innlegg er en god måte å bli litt bedre kjent med folk på, og det er interessant å lese om på andre blogger, så her har dere litt om meg! Jeg bare googlet denne taggen, og tok utgangspunkt i en og bytta ut noen av spørsmåla. 

1. Hva er mellomnavnet ditt? - Har ingen. 
2. Hva var favorittfaget ditt på videregående? - Engelsk. 
3. Hva er favorittdrikken din? - Jeg er så kjedelig med drikker, og drikker mest vann egentlig. Av og til får jeg veldig lyst på solo da, og i jula drikker jeg mye julebrus.
4. Hva er favorittsangen din for øyeblikket? - Bom Bidi Bom med Nick Jonas og Nicki Minaj, eller It Ain't Me med Kygo og Selena Gomez. 
5. Hva ville du (eller har du) navngitt barna dine? - Jeg aner faktisk ikke, men det jeg er sikker på er at det skal være et internasjonalt navn. Altså et som er lett å uttale i andre land enn i Norge også.
6. Har du spilt noen sporter før? - Jeg gikk en liten periode på håndball, og så spilte jeg fotball i noen år. Slutta på det i starten av tiendeklasse, tror jeg. 
7. Bruker du mye sarkasme? - Vil vel si jeg har en ganske normal bruk av sarkasme egentlig. 
8. Når gråt du sist? - På lørdag da jeg hadde migrene, haha... 
9. Hva er favorittdyret ditt? - Definitivt hund ♥ Jeg dør hver gang jeg ser en hundevideo på Facebook, eller finner en ny hund å følge på Instagram. 
10. Hva er favorittparfymen din? - Jeg er SÅ dårlig på å huske å bruke parfyme, haha uff. Men når jeg bruker en så er det Beyoncé sin Heat. 11. Hva er din favoritthøytid? - Jula, uten tvil!
12. Hva er øyefargen din? - Brun, men den skifter litt egentlig. Det ligger litt grønt inni der avogtil, haha. 
13. Har du vært utenlands? - Jepp!
14. Snakker du noen andre språk? - Engelsk. Tenk så heldig vi er i Norge som begynner så tidlig å lære det! Jeg blir helt forundra om jeg er i et annet land og de nesten ikke snakker engelsk, spesielt om det er noen på vår alder. 
15. Har du noen søsken? - Jeg har mange! Haha. Har fire stesøsken, og ei halvsøster, men jeg kaller de bare søsken. Det er jo det de er ♥
16. Hva er favorittbutikken din? - Uff, vanskelig å velge, jeg er jo så glad i klær! Jeg handler endel på Cubus, siden jeg jobber der, og ellers er jeg glad i Nelly, Zara og Topshop. 
17. Hva er favorittrestauranten din? - I Ålesund har jeg vel egentlig ingen favoritt, jeg er ikke så ofte ute og spiser her. Men Anno og Kabb i Ålesund har veldig god mat. I New York er maten fantastisk på TAO! 
18. Liker du skolen? - Jeg gjør vel egentlig det på mange måter. Jeg har alltid vært opptatt av å gjøre det bra, og jeg merker jo nå at jeg gleder meg til å studere. 
19. Hvem er noen av dine favorittyoutubere? - Jeg følger mange på YouTube, men favorittene må nok være Zoella, Alfie Deyes, Jon Olsson og Janni Delér. Jeg følger mange flere som jeg liker godt også, men det er alltid disse jeg ser først. 
20. Hvor ble du født? - I Volda. 21. Hva er noen av dine favorittserier? - Jeg elsker tv-serier, og blant mine favoritter er Friends, Glee, Jane the Virgin, og generelt sånne type serier. Jeg ser på altfor mange tv-serier, så det er mange flere som er mine favoritter også. 
22. PC eller Mac? - Mac ♥
23. Hvilken telefon har du? - iPhone 6S. 
24. Hvor høy er du? - Dette er jeg faktisk veldig usikker på, men tror det er rundt 1.65. 
25. Har du noen dyr? - Har ikke det, men familien til Matias (vi bor i kjelleren deres), har en liten hund, som er såå søt. Så jeg har jo et dyr lett tilgjengelig iallefall ♥

NEW YORK MEMORIESDet er jo hele to år siden jeg bodde i New York, og jeg syns det er så koselig å se tilbake på bilder derfra. Herregud så mye jeg opplevde der borte! Jeg møtte kjendiser som Cara Delevingne, Gigi Hadid, Patrick Adams, og YouTuber Alfie Deyes. Jeg jobbet på Fashion Week, jeg viste Kristin Gjelsvik rundt på skolen, jeg spiste verdens beste junk food på Shake Shack, jeg så byen fra mange ulike perspektiver, og jeg hadde besøk av venner og familie. Byen er helt fantastisk, og det er mye jeg savner med den, men jeg savner ikke å bo der. Planen er iallefall å dra dit en tur neste år, og det gleder jeg meg veldig til. 


New York altså - en by alle må oppleve i løpet av livet ♥

CASUAL MONDAY

Genser Zara 

Denne genseren altså. Den har vært en favoritt siden jeg kjøpt den i Barcelona i fjor. Og ja, jeg klarte å kjøpe en varm, tykk genser til tross for at det var 30 grader++ ute, hehe. Jeg elsker fargen på den, og ikke minst detaljene på armene, som gjør den litt mer spesiell. Vet jeg ikke hva jeg skal ha på meg en dag, da ender jeg som regel opp med å bare ta på meg denne. 


♦ Hva syns dere?

LET'S KICK MONDAY'S BUTT

Ukens første treningsøkt er overstått, ukeshandelen er gjort og jeg er klar for hva denne uken har å bringe. Forhåpentligvis blir det en bedre uke enn forrige, ikke at det skal så mye til, hehe. Nå er det bare én uke igjen til London også, og jeg kan nesten ikke vente. Vil dra nå! Men ukene går jo så fort, så det gjør nok denne også. 


Vel, nå får jeg fortsette med dagens gjøremål. Håper alle har en fin mandag ♥


♦ Hva gjør dere i dag?

UKEN SOM GIKK - UKE 7

Ukens opptur: Mandag og søndag, for det var de to dagene denne uka formen min var bra. Mer om det på neste punkt ↓

Ukens nedtur: Uff, jeg har ikke ord for denne uka altså. Kroppen min har virkelig ikke hatt det bra, så jeg har vært i ganske dårlig humør til tider. Jeg har rett og slett vært skikkelig påvirka av den uka i måneden, og denne gangen bare tok det over hele livet mitt. I tillegg har jeg til tider følt meg på nippet til å bli syk, og det hele toppet seg i går kveld da jeg fikk migrene. Da var det bare å legge seg, og så sov jeg i 10,5 timer... 

Ukens sang: Her har jeg virkelig problemer med å velge fordi jeg har hørt så mange gode sanger denne uken, og jeg elsker soundtracket til Fifty Shades Darker. Syns blant annet Bom Bidi Bom med Nick Jonas og Nicki Minaj er skikkelig kul. 

Ukens serie: Gilmore Girls. Etter jeg så ferdig den nye Gilmore Girls "mini"serien, måtte jeg bare begynne på nytt med hele greia. Denne uken har jeg sett ekstra mye siden formen min har vært så dårlig. Ukens høydepunkt: Har gjort litt av hvert denne uken selvom jeg ikke har følt meg bra, men høydepunktet var faktisk å våkne uthvilt i dag uten migrene. Jeg setter alltid så mye mer pris på ting etter et migreneanfall er over, det er virkelig det verste. 

Ukens innlegg: Hvorfor jeg ikke drikker alkohol lenger. Uten tvil!! FOR en respons på det innlegget, det hadde jeg virkelig ikke sett for meg. Det innlegget nådde ut til så ufattelig mange, og det har blitt tatt så godt i mot. Veldig koselig at så mange tok seg tid til å kommentere litt om deres forhold til alkohol også, det er interessant å lese!

Ukens craving: Typ ALT. Kostholdet mitt denne uken tør jeg ikke begynne å snakke om engang. 

Ukens treningsøkt: Til tross for formen min har jeg fått til fem økter denne uken, noen bedre enn andre. Økten jeg hadde i dag med rygg, skuldre og mage var veldig god, og mandagens økt med knebøy som pressa meg enda mer enn før ble jeg veldig fornøyd med. 


♦ Hadde dere en fin uke?

MY FAVORITE MAKEUP PRODUCTSMaybelline Brow Drama Pomade Crayon: Jeg trenger ikke mye farge på brynene mine, men bruker denne for å jevne ut brynene mer. 
Benefit They´re Real Mascara: Verdens beste mascara!! Oppdaget den i New York, men var først da jeg flytta hjem til Norge at jeg begynte å bruke den, og da fant jeg den ingen steder her. Kjøpte den igjen i Barcelona, og har i ettertid funnet ut at Douglas.no har den, heldigvis! 
Urban Decay Primer Potion: En fantastisk primer til øynene, øyenskyggen varer virkelig hele dagen med denne. 
Maybelline Master Precise Eyeliner: Veldig god eyeliner som sitter godt og er enkel å påføre.
Isadora transparent brow gel: Bruker denne etter jeg har jevnet ut brynene med Maybelline stiften, så holder brynene seg på plass.
Urban Decay Naked 2 Basics: Helt super øyenskyggepalett som har alle de nøytrale fargene jeg trenger. 
Kylie Eyeshadow Pot i Rose Gold: Denne viste jeg på øynene forrige helg, og som jeg skrev da så er den så fin og sitter hele dagen, og lenger. Virkelig en god øyenskygge! 


Anastasia Cream Contour Kit: Disse er så gode til contouring, og jeg personlig liker mye bedre å bruke kremete enn pudder. Føler jeg får bedre kontroll.
Clinique blush: Fikk denne i Clinique adventskalenderen min i fjor, og fargen er veldig fin og den setter seg fint på huden. 
L´Oréal True Match Highlighter: Denne er så fin på! Gir en veldig fin glød til ansiktet, også er det så lite som skal til, så denne kommer til å vare leenge. 
Wet´n´wild Coverall Primer: Denne bruker jeg gjerne når jeg ikke har på meg sminke også, fordi den jevner ut linjer i ansiktet. Men jeg føler sminken sitter mye lenger og bedre med denne også, så den gjør akkurat den gode jobben en primer skal gjøre. 
Maybelline Fit Me Foundation: Denne har jeg egentlig brukt av og på i mange år. Jeg har perioder med andre foundationer, men ender alltid opp med å gå tilbake til denne. For min del har jeg ikke noe behov for å bruke mye penger på en foundation, når jeg har denne som funker veldig bra for meg. 


Leppeprodukter må nok bli i et eget innlegg en annen gang, der har jeg jo ganske mange favoritter, hehe. 

♦ Bruker dere noen av de samme produktene?

HVORFOR JEG IKKE DRIKKER ALKOHOL LENGER

Det er jo lørdag, en dag der mange tar på seg finstasen (eller ikke, helt greit med casual også), og i den anledning tenkte jeg å skrive litt om mitt forhold til alkohol. Jeg har jo vært myndig i snart fire år nå (føles ut som en evighet!), og når jeg tenker tilbake på det året jeg fylte 18, så husker jeg mange artige historier. Vi var jo ute nesten hver helg, og hadde det så gøy både på byen og på hjemmefester. Nå er jo ting litt annerledes, og både jeg og flere av vennene mine har liksom ikke det samme behovet lenger for å dra ut så ofte. Jeg har til og med kommet til det punktet der jeg har bestemt meg for å ikke drikke alkohol lenger. De siste to årene føler jeg kroppen min har reagert på alkohol på en helt annen måte enn den gjorde før. For det første syns jeg ikke det smaker noe særlig godt lenger, med unntak av noen få drinker kanskje, og for det andre så blir jeg fort dårlig. Jeg syns rett og slett det ikke er verdt det, å bli dårlig og kaste bort hele dagen etterpå på å ligge sliten og dårlig i senga. Jeg blir også litt stressa med tanken på at man skal komme seg hjem fra byen osv, så da liker jeg bedre å kjøre. I tillegg har jeg en god vennegjeng som jeg har det utrolig gøy med, alkohol eller ikke. Så bare fordi jeg ikke drikker betyr jo ikke det at jeg ikke er med på ting, jeg er med på vors, for vennene mine drikker, og av og til blir jeg med på byen også. Jeg skal jo ikke måtte gå glipp av noe fordi jeg ikke drikker alkohol. Og jeg har det kjempegøy edru også, av den enkle grunn at vi er en gjeng med gode venner, og det har så mye å si!


Om jeg en gang kommer til å begynne å drikke mer alkohol igjen, det vet jeg ikke, men om jeg vil gjøre det så syns jeg det er greit også. Jeg er bare ikke der nå. Går lett for mocktails istedenfor cocktails jeg da, hehe. 


♦ Til dere som er myndige, hvordan er deres forhold til alkohol?

A NEW DESTINATION

New experiencesPlutselig var nok en utenlandstur booket, og denne gangen til Marbella! Om under to måneder! Jeg har aldri vært der før, men iallefall det siste året har jeg hatt veldig lyst til å dra dit. Så, min favorittblogger, Janni Delér, skal ha bootcamp der i seks dager i april, på resorten dere ser ovenfor. Og dit skal jeg! Jeg drar alene faktisk, så det er jo ganske langt utenfor komfortsonen min, men jeg gleder meg så mye. Seks dager med trening, sol og varme, yoga, sunn mat og nye ansikt. Perfekt! Det er jo nå jeg har muligheten til å reise og oppleve, så da må jeg bare hoppe i det rett og slett. Jeg tror det blir fantastisk!


Noen av dere som har vært i Marbella før?

PINK DETAILS


Antrekk Cubus / Veske Marc by Marc Jacobs / Sneakers AdidasDagens antrekk, med en god del rosa ♥ "Pels"jakka måtte byttes ut med regnjakka da, nå er det normale Ålesundsværet tilbake. Jeansen er litt uvant for meg, jeg er ikke vant til å gå med mørke jeans. Enten har det vært lyse, eller svarte jeans, eller så har jeg en annen type bukse. Men jeg liker denne veldig godt da! Jeansen på Cubus er faktisk veldig gode, mye stretch, holder seg fint og lenge. I tillegg har vi så mange ulike varianter, der er liksom noe til enhver person. Hehe, litt gratisreklame for butikken jeg jobber i må selvfølgelig til. 


♦ Hva syns dere om antrekket?

MY FAVORITE JUICE

I fjor gikk jeg til innkjøp av en juicemaskin, og det er jeg SÅ glad for at jeg gjorde, jeg har laget så mange gode juicer! Av og til lager jeg en shot av ingefær, chili og sitron, men skal jeg lage juice tyr jeg gjerne til denne oppskriften:

Til ett glass juice:
Grønt eple / agurk / spinat / ingefær
Litt mindre ingefær enn jeg hadde nå er mer å anbefale, den ble litt sterk denne gangen. Nå tok jeg litt ekstra med vilje, fordi halsen min ikke er bra og formen min har heller ikke forbedret seg. Da er det bare greit med litt ekstra vitaminer! Iallefall, jeg pleier å skvise litt sitron oppi også, men det hadde jeg ikke nå. Denne juicen er kjempegod, og det kan fint lages i blender også! Bare google fremgangsmåte ♥

THE GREEN COAT


Jakke Bik Bok / Bukse Cubus / Sko Ecco

Denne kåpen altså, I love it. Eneste problemet er at den trekker til seg alt, og det gjorde egentlig resten av antrekket mitt også i dag, så det var jo litt katastrofe. Jaja, jeg har ikke gjort så mye spesielt i dag uansett, så det har gått fint. Jeg må nok begynne å gå med en liten sånn "støvrulle" i veska til enhver tid. Ellers har formen vært litt slapp i dag, så siden jeg kom hjem fra trening har jeg bare slappet av. I morgen skal jeg på jobb også, så må være bra til da. 


♦ Hva syns dere om antrekket?

STEALING THE SPOTLIGHT

Skal ikke bare være lett å ta bilder med en hund på slep. Skjønner det godt når hun har kulere antrekk enn meg da, hehe. Fikk med meg min faste fotograf, Sara (og hunden hennes som dere ser), til å ta noen antrekksbilder i dag. Gleder meg så mye til det blir varmere ute nå, for jeg fryser fingrene av meg for tiden når vi tar bilder. Menmen, det må vel begynne å bli litt varmere snart. Antrekk får dere se senere forresten! 


Nå må jeg komme meg avgårde på trening, jeg skulle egentlig det før bildetakingen men måtte endre litt på rekkefølgen. Bedre sent enn aldri! Gleder meg til å få trent litt rygg. 


Ha en fin dag, alle 

RED FOR THE OCCASION

Røde lepper hører vel med på en sånn dag, eller hva? Hehe, ikke at vi har feiret noe i dag egentlig, føler vi er flink nok til å sette pris på hverandre til vanlig (misforstå meg rett, mener ikke at de som feirer Valentines ikke setter pris på hverandre ellers altså). For all del, det er fint med en dag til kjærligheten, men det er også viktig å ikke ta hverandre for gitt til vanlig. Uansett, vi bor jo sammen så vi får jo tilbragt litt av denne dagen sammen likevel ♥ 


Uansett, enhver anledning til å bruke rød leppestift er jeg med på! Røde lepper har virkelig vokst på meg de siste årene, og jeg har funnet ut at den litt dypere rødfargen er den jeg passer best. I love it! 


♦ Hva har dere gjort denne dagen?

SELVKONTROLL

Jeg var litt spent på hvordan det kom til å bli på nyåret, da jeg plutselig skulle få endel mer fritid siden jeg ikke var butikksjef lenger. Jeg har hele tiden vært veldig klar på at jeg ikke skal bli en person som er våken til langt på natt, og sover til langt på dag, for det hadde jeg ikke taklet. Jeg har også merket at noen har vært skeptiske, og lurt på hva jeg skal gjøre nå. Jeg var jo litt spent selv på hvordan det skulle gå, men jeg visste at jeg ikke kom til å bli rastløs.


For det første jobber jo jeg av og til, og så trener jeg nesten hver dag. Det som har overrasket meg er faktisk hvor fort dagene går! Jeg våkner (ikke noe senere enn 08.30), spiser frokost, drar på trening, spiser lunsj, dusjer, og plutselig er klokken 15-16, og folk er ferdig på jobb og skole. Jeg er veldig glad for at jeg gjør ting om dagene, at jeg holder meg aktiv og at jeg føler meg bra. Eneste jeg gjerne skulle endret litt på, og dette er ikke et problem engang egentlig, er selvkontrollen min. Jeg skulle gjerne stått opp enda litt tidligere, bare for følelsen av det. Jeg har jo en veldig god døgnrytme, men jeg vil fortsatt stå opp litt tidligere. Jeg er nemlig veldig glad i å ligge og dra meg i senga en stund, og selv om jeg da våkner 08.30 kan jeg plutselig bli liggende til 09.30. Så tar det litt tid å spise frokost, og så vil jeg vente litt før trening, så da er jeg på trening i 11-12 tiden. Jeg skulle gjerne vært ferdig litt tidligere, da jeg er glad i tidlige treningsøkter. Hadde jeg blitt ferdig tidligere med treningen så hadde jeg fått enda mer tid til bloggingen også, for akkurat nå er ikke bloggingen min så bra som jeg gjerne vil ha den, og det er fordi jeg må bruke mer tid på den. 
Men alt er opp til meg! Og fra i morgen skal det bli sånn, jeg må bare skjerpe selvkontrollen. 

♦ Har dere god selvkontroll?

Å GÅ UT AV KOMFORTSONEN

Har du noen gang tenkt over hvor ofte du går ut av komfortsonen? Er du en av de som har lett for å gjøre det, eller er du en av de som kan grue deg i lang tid og tenke mye på det på forhånd? Jeg har vel blitt en liten blanding tror jeg. Her om dagen tenkte jeg over hvor sinnsykt mye jeg har gått ut av komfortsonen min de siste årene. Da jeg flyttet til New York, da jeg jobbet på Fashion Week, da jeg takket ja til å bli butikksjef, og listen fortsetter. For å være helt ærlig tror jeg nesten ikke det gikk én dag som butikksjef der jeg ikke gjorde noe utenfor komfortsonen min. Selvom det var ubehagelig, vokste jeg jo utrolig mye på grunn av det. Spesielt det siste året har det vært enda mer ukomfortabelt å gå utenfor komfortsonen, men jeg har gjort det uansett, selv om jeg har følt meg kvalm og ukomfortabel. Det kan jo ha litt med stresset jeg har hatt over meg også. Poenget mitt er egentlig at det er så sinnsykt viktig å gjøre det, selvom det er ukomfortabelt. For de aller fleste gangene jeg har gått ut av komfortsonen min har det ført til noe bra. Oppnåelse. Og det er så viktig, uansett hvor ekkelt det er, å prøve. Se hva det fører til. For hva er vel livet uten å gå utenfor komfortsonen? Jeg skal gjøre det så mye dette året her også, men det skal være mest for min egen del. Jeg vil vokse enda mer, jeg vil oppleve. Det er jo nå jeg har sjansen, så hvorfor ikke? 


Så dere, lov meg at dere skal gjøre det samme? Gå mer ut av komfortsonen enn du har gjort, se hvor det tar deg. Ikke tenk så mye, bare gjør det. 

PREPARING FOR LONDON


Topshop & New Look

Viktig å forberede seg til tur ja, hehehe. Jeg vet egentlig at når jeg først kommer til butikkene kommer jeg til å slite med å finne det jeg har sett i nettbutikkene, siden mange av butikkene er store, men det er kjekt å titte litt og se hva det går i. SÅ mye fint. Jeg vil blant annet finne en kul badedrakt, og så har jeg i flere år sett etter en svart bukse med hull på knærne, men jeg har bare ikke funnet den perfekte enda. Jeg har troen på London! Ovenfor er forsåvidt noen plagg jeg virkelig kunne tenkt meg, men fant mye mer også, så dette blir jo spennende. Jeg gleder meg masse iallefall! 


♦ Noe dere likte?

UKEN SOM GIKK - UKE 6

Ukens opptur: At trening og motivasjon var på plass igjen! Denne uka har jeg unnagjort fem gode treningsøkter (seks økter i følge fitbiten min som mente dansinga mi på byen i natt var en god økt), og det er så deilig å være skikkelig tilbake igjen. 


Ukens nedtur: Føler egentlig ikke det har vært mye til nedturer denne uka, men om jeg skal nevne noe så må det vel være hvor sinnsykt sliten jeg var etter to dager med varetelling på starten av uka. Jeg var jo ikke en av de som jobbet aller mest heller akkurat, men da jeg kom hjem i 17-tiden på tirsdag var jeg helt ferdig. Med hodepine og tendenser til migrene så jeg bare at jeg måtte bytte bort vakta mi på onsdagen, i frykt for migrene. Migrene er virkelig ikke noe man skal tulle med, så jeg tar ingen sjanser. 

Ukens sang: Må vel være Ed Sheeran med Castle on the Hill. SÅ kul!

Ukens serie: Riverdale!! Dere må se denne altså, en helt ny serie som det kun har kommet tre episoder av hittil. Det er basert på den gamle tegneserien Archie, bare at de har modernisert det, så det er basically en high school dramaserie, med litt mord og spenning. Jeg hørte om denne for lenge siden, og jeg tror spesielt i USA har folk gått lenge og ventet på den, og for tre uker siden kom den endelig. Jeg trodde jeg måtte finne den på nettet en plass, men til min store glede har Netflix den. Lov meg at dere ser den plis, den er så bra. 

Ukens høydepunkt: Fredag, for da kom det ny episode av Riverdale, hehe ♥Ukens innlegg: Heldige meg ♥

Ukens craving: Tror ikke jeg har cravet noe spesielt denne uken? Må le litt av meg selv som skrev forrige uke at nachos var cravingen men at jeg følte meg ferdig med det på en stund, for jeg endte opp med å spise det igjen dagen etter...


Ukens treningsøkt: Føler iallefall at 4/5 økter denne uken har vært sykt bra, men mandagen da jeg endelig fikk ta knebøy igjen var virkelig bra. Var litt spent om jeg kom til å klare å fullføre siden jeg hadde hatt et lite opphold og det var en veldig tung økt, men det gikk faktisk! Da var jeg bra fornøyd, men litt mindre fornøyd i dagene etter da jeg ikke klarte å gå. 
 

Og nå kom jeg på at det var en skikkelig nedtur at FM-nettet slukket også. Lenge leve P3-appen og AUX-kabel i bilen. 


♦ Har du hatt en fin uke?

GAMMELDAGSE ANTREKKSBILDERGårsdagens antrekk, vist på den "gammeldagse" måten, i speilet. I 2009 tok jo man tilogmed antrekksbilder med webkameraet, uten at det gjorde noe. Uansett, jeg elsker denne kjolen, fargen, fasongen, stoffet, alt. Den er fra Nelly, og jeg har sett på denne kjolen lenge men i andre farger, som beige, grønn og burgunder, men jeg kom aldri så langt at jeg bestilte noen av de. Men selvfølgelig da den kom inn i rosa måtte jeg jo ha den. Ser jeg rosa er jeg solgt, hehe. Jeg hadde den med hvite hæler til. 


Nå må jeg komme meg hjem til mor, det er jo hennes dag i dag ♥

ROSE GOLD LOOK

My look for tonight

God lørdag ♥ Jeg har vært på trening og en tur i byen for å ordne diverse, og nå har jeg ordnet sminke og hår for kveldens bursdagsfeiring også. Måtte være litt tidlig ute i dag siden jeg skal passe lillesøster frem til da. Gjelder å være effektiv, jeg hater virkelig å ha dårlig tid, så da vil jeg ha mest mulig klart, sånn at jeg bare må hjem og skifte før vi drar i bursdag. 


Ovenfor er kveldens sminke iallefall. Jeg brukte kun én øyenskygge, Kylie Cosmetics creme shadow i rose gold. Syns fargen er helt nydelig, og så spesiell. Den sitter så godt også, og varer for evig, føles det ut som. Blir en veldig "søt" look i dag, siden kjolen min er rosa også, hehe. Den får dere bilder av i morgen!


♦ Hva er deres planer for kvelden?

MINE FAVORITTØVELSER PÅ TRENING

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise favorittøvelsene mine på trening, og selvfølgelig kan jeg det! Det er ikke noen "spesielle" øvelser akkurat, men det kan jo være kjekt å se uansett. 


1. Pullups. Min desiderte favoritt, jeg syns faktisk det er kjempegøy. Jeg bruker strikk til, siden jeg ikke klarer å ta så mange uten. Tar mest med "vanlig" grep, men av og til smale også. 
2. Knebøy. Jeg hatet knebøy før, jeg syns virkelig det bare var skikkelig kjipt, men nå har det plutselig blitt en favoritt. Om det er på grunn av programmet jeg har begynt på eller hva, det vet jeg ikke, men jeg liker det hvertfall veldig godt nå. 


Markløft er IKKE en av favorittøvelsene mine, men jeg må bare ta den med uansett fordi det er en så viktig øvelse som alle som driver med styrketrening burde gjøre. Rett og slett fordi man bruker så mange muskelgrupper om gangen. Jeg syns markløft er kjempekjedelig, men gjør det likevel. Og dere, ikke gjør dette uten å være sikker på teknikken, det er så viktig med riktig teknikk. 


Noen favoritter til: 

  • Facepulls
  • Triceps nedtrekk
  • Plankeintervaller: 30sek planke, 15 sek pause. Gjør dette 5 ganger, eller for all del flere. 
     

♦ Om du trener, hva er favorittøvelsene dine?

HAPPINESS IN A BOWL♥ Homemade granola ♥ Milk ♥ Hemp seeds ♥ Yoghurt ♥ Strawberries ♥

Dere er vel enige i at mat er livet? Altså, bare tenk hvor mye lykke som kommer av mat. Uansett hvilket humør man er i, så hjelper mat. Frokost spesielt er jeg veldig glad i, og jeg er alltid skrubbsulten når jeg våkner om morgenen. Om ikke det er aaaltfor tidlig, men som regel er jeg sulten. Så jeg klarer ikke helt å relatere til de som ikke liker frokost, det er jo så mye godt man kan lage! Jeg lagde granola i går, og ovenfor ble resultatet av det. En skål med masse godt oppi. Såå god frokost! Man kan ha så mye forskjellig oppi også, alt etter hva man har hjemme. 


Nyt fredagen ♥

SHORTER HAIR

I fjor var året jeg endelig valgte å klippe håret mitt, etter å ha hatt veldig langt hår i noen år. Jeg sparte jo håret mitt i mange år, og var veldig fornøyd da jeg endelig fikk det virkelig langt. Det ble jo tilogmed litt "famous" på nettet med ombréen min, jeg ser det fortsatt på tilfeldige sider av og til. Men så kom det til et punkt der håret mitt virkelig bare var i veien, og det var travelt, og jeg hadde det mer i hestehale enn andre ting. Da så jeg det var på tide å gjøre noe med det, så da var det bare å klippe det. Jeg klippet det ikke så kort som på bildene over, jeg tok det litt og litt, for å se hvordan jeg trivdes med det. Rundt september/oktober klippet jeg det til lengden ovenfor, og det var så DEILIG! Jeg var bittelitt skeptisk innvendig da jeg først hadde gjort det, men jeg skjønte ganske fort at jeg trivdes godt med det. 


Her ser jo dere litt hvor langt det var før, hehe. 

Nå har jeg ikke klippet det siden, så det har jo blitt endel lengre, men det er fortsatt passe lengde, syns jeg. Jeg kommer nok til å klippe det igjen ganske snart siden det er på tide, kanskje til den lengden ovenfor igjen. Jeg elsker å ha en sånn lengde at jeg fortsatt kan gjøre ting med det (går jo SÅ mye fortere å krølle håret nå for eksempel), men så langt som jeg hadde før spørs det om jeg noen gang kommer til å ha igjen, hehe. 


♦ Har dere kort, medium eller langt hår?

WEEKEND OUTFIT
Kjole Mango
Sko Nelly


Et av mine favorittantrekk fra fjoråret, jeg har brukt denne kjolen såå mange ganger nå. Jeg elsker denne typen kjoler, enkel og komfortabel. Har også blitt veldig glad i denne looken, helsvart med en mørk leppestift til. Det er litt rart med det, hvor ulikt jeg kan kle meg fra dag til dag. Jeg har liksom ikke én stil, det er alt etter hva jeg føler for den dagen. Og det syns jeg er veldig greit, jeg ser ikke helt noen grunn til å låse seg til én stil. Nå har jeg for eksempel nettopp kjøpt en rosa kjole som jeg skal ha på meg i helgen, og da blir jo det et helt motsatt antrekk enn det ovenfor. Liker det, jeg ♥


♦ Hva syns dere om antrekket?

SNAPSHOTS


Før jeg flytta til New York var jeg veldig lei av byen jeg bor i. Jeg var lei av å se de samme stedene hver dag, lei av enkelte folk i byen, og det var bare en veldig liten og kjedelig by. Jeg skulle jo til New York liksom. En by som ikke kan sammenlignes med Ålesund, den er jo gigantisk. Vel, jeg fant jo ut at jeg er en storbyjente. Jeg elsker å ha så mye tilgjengelig, så mange valg og så mye å se. Til tross for det fant jeg jo også ut at jeg ikke ville bo i New York mer, selvom det er en by jeg elsker. Det året borte fra Ålesund fikk meg virkelig til å sette pris på denne byen. Det er jo en veldig fin by, som flere ganger har blitt kåret til Norges fineste, og selvom den godt kunne vært litt større, så er det helt greit å bo her. Det er jo en by som stadig vokser, spesielt med tanke på studier. Og det er jo helt supert for meg som skal studere her til høsten. Nei, jeg setter hvertfall mer pris på byen enn jeg gjorde før. Nå snakka jeg meg helt vekk i dette innlegget egentlig,   jaja. Håper alle har hatt en fin dag ♥


♦ Liker du byen du bor i?

TO MIRAKELPRODUKTER

Jeg må bare tipse dere om to av mine favorittprodukter til huden, da jeg nå sverger til disse og vil tørre å påstå at de er mirakelprodukter. Iallefall for meg. 


Sans Soucis Aqua Clear Skin Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster


Jeg tuller ikke når jeg sier at denne er fantastisk på kviser! Med en gang jeg begynner å merke en kvise tar jeg på litt av denne på kvelden før jeg legger meg, og når jeg står opp om morgenen er den på vei bort, om ikke helt borte. Jeg er heldigvis ikke mye plaget med kviser, men enkelte perioder dukker det opp litt flere, og da er det fint med et lite hjelpemiddel. Selges blant annet på Cubus ♥


Jeg var med en venninne da hun skulle kjøpe den, og etter det hun sa om den endte jeg opp med å kjøpe den selv. Dette er selvbruner til ansiktet, som du tar ett par dråper av oppi ansiktskremen din, så får du litt mer farge og glød i ansiktet. Denne er fantastisk! Jeg sliter veldig med å få farge i ansiktet, enten det er en av de få gangene jeg tar solarium, eller når jeg er på ferie. Får fin farge på resten av kroppen, men i ansiktet får jeg virkelig nada. Derfor er denne helt super, siden jeg får litt mer farge i ansiktet, og ikke minst en fin glød ♥ Jeg kjøpte min på Kicks. 


♦ Hvilke hudpleieprodukter sverger dere til?

FOUR FACTS

¤ Jeg er allergisk mot sjokolade. Haha, jepp. I store mengder forsåvidt, da begynner jeg å klø. Det var mye verre da jeg var yngre, hendene mine kunne sprekke opp fordi de ble så tørre. Heldigvis er jeg ikke så glad i sjokolade, da jeg syns det fort blir kvalmende. Det kan jo godt være fordi jeg ikke spiste det så mye da jeg var liten, siden jeg ikke tålte det.

¤ Jeg var fast bestemt på å bli skuespiller da jeg var yngre. Tror det var på slutten av barneskolen? Jeg har jo, som normalt når man er ung, gått gjennom mange yrker jeg har hatt lyst å bli, men skuespiller var virkelig drømmen. Jeg begynte til og med på noe teaterskole greier, og jeg gledet meg så mye! Det endte opp med å være noe av det mest ubehagelige jeg har vært med på, det ble altfor "dramatisk" for min del. Haha uff, det var første og siste gang for å si det sånn. Jeg ville bare spille i filmer eller tv-serier, jeg. ¤ Jeg er rutinegal når det gjelder enkelte ting. For eksempel, før jeg legger meg MÅ jeg ha et glass vann ved sengen og lipsylen min, så det siste jeg gjør før jeg legger meg er å ta en slurk vann og ta på lipsyl. Jeg føler meg ikke avhengig av lipsyl på den måten at jeg må ha det hele tiden, for jeg kan fint gå hele dagen uten å ha på lipsyl, men jeg må ta det på før jeg legger meg uansett. Jeg tuller ikke, det var én gang i fjor at jeg glemte å gjøre det, og jeg våkna opp med munnsår. Så jeg har selvfølgelig fått for meg at det må gjøres hver kveld, jeg vil jo ikke få munnsår. 

¤ Min største reisedrøm er å dra til L.A. Altså, det har vært drømmen så lenge jeg kan huske nå, og jeg har sett for meg at jeg kommer til å gråte den gangen jeg ankommer det stedet. Jeg vet godt at det ikke er en kjempefin plass nødvendigvis, men jeg bare må oppleve det stedet, og generelt California. 


♦ Fortell meg én ting om deg selv?

SWEATSHIRT WITH A FUR JACKET ON TOP
Jakke Cubus
Genser Gina Tricot
Bukse Bik Bok
Sko Bianco


Altså, lyset på disse bildene!! Love. Vi valgte virkelig riktig tidspunkt å ta disse bildene på i går. Og så er jo Sara så flink til å fange lyset også, og tar bilder akkurat sånn jeg vil ha de. Kan ikke klage på å ha en flink fotograf, nei. 


Jeg elsker mørk leppestift og bruker det så mye gjennom høsten og vinteren. Hadde lett brukt det gjennom hele året, men på sommeren føler jeg det er litt feil. Men det er vel den ene positive tingen med at vi ikke har så mye sommer her da, hehe. 


♦ Hva syns dere om antrekket?


Hi! My name is Malin Hatlestad and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions just ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by