hits

THREE BEAUTY FAVORITES

 • 30.01.2018 kl. 20:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er lenge siden jeg har kommet med anbefalinger til dere, og det har jo egentlig bare vært fordi jeg ikke har hatt noe å anbefale. Men nå har jeg det! Dette er produkter som jeg ikke har brukt så veldig lenge, men som allerede er store favoritter i toalettmappen. Noe litt billigere, og noe litt dyrere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det første er en strobe cream fra MAC, som er super på de dagene jeg føler jeg trenger litt ekstra glød. Som er typ hver dag nå på vinteren. Jeg påfører den i hele ansiktet før foundation, men den kan også brukes over foundation som en highlighter. Det har jeg ikke testet selv enda, men jeg kommer nok til å gjøre det når jeg skal pynte meg litt ekstra. Denne har blitt en stor favoritt og jeg føler virkelig den gir 'det lille ekstra' i hverdagssminken min. Siden det er MAC koster den litt, men forhåpentligvis holder den en god stund! Jeg kan oppdatere dere senere på den fronten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den concealeren er faktisk, med hånden på hjertet, den beste jeg noen gang har prøvd! Jeg hadde egentlig ikke høye forventninger til denne ettersom den er ganske billig siden det er NYX (nå skal det sies at NYX har jo faktisk ganske bra sminke), men jeg trengte en concealer da bagasjen vår var forsinket etter vi kom til Haag, så da plukket jeg bare opp denne. Den dekker SÅ bra, og jeg føler den holder hele dagen, sikkert fordi den er vannfast. Den er ganske tykk egentlig, men føles ikke kakete, og er enkel å blende ut. Nei, dere må bare prøve denne om dere føler dere trenger mer dekke, for denne er så god!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter influensaen har jeg følt meg ganske blek (fordi jeg er det...) og jeg har ikke tatt selvbruning på noen uker, så da har foundationen jeg bruker vært hakket for mørk. Istedenfor å kjøpe en ny foundation i en lysere farge, kjøpte jeg denne fra NIP+FAB som jeg bare blander inn i foundationen for å gjøre den lysere, før jeg påfører den i ansiktet! Det er jo genialt, og mer økonomisk enn å kjøpe ny foundation hver gang du er litt brunere eller blekere. Denne finnes også i en mørkbrun, hvis du har en foundation som er for lys. Jeg tar bare litt foundation på håndflaten min, noen dråper med denne oppi, og blander det med beautyblenderen siden det er den jeg bruker for å påføre foundation uansett. Genialt altså! Den er kjøpt på Cubus forresten, vi fikk inn dette merket for noen måneder siden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så der har dere mine favoritter for tiden, som hjelper veldig på huden min som ellers føles ganske døll ut på denne tiden. Og husk at huden trenger ekstra fuktighet på denne tiden av året, når det er så kaldt og tørr luft ute. Jeg prøver å være flinkere selv, men det er lett å glemme av. 

- Har du prøvd noen av disse produktene?

EN FIN HELG OG EN FIN HVERDAG

 • 29.01.2018 kl. 21:04

Hei dere, og god mandag! Hadde dere en fin helg? Jeg skulle egentlig blogge i går, men hadde mer hodepine så da valgte jeg heller å holde meg unna skjermen. Jeg hadde en veldig fin søndag iallefall! Matias og jeg dro hjem til svigers og plukket opp hunden for å gå tur, så vi gikk i 1,5 time til tross for at været ikke var superbra, men det var friskt og godt! Ellers var det for det meste avslapping, slik en søndag skal være. I dag har dagen bare flydd avgårde, og jeg startet dagen med en treningsøkt, som vanlig. Rett etter jeg kom hjem fikk jeg melding fra Ingrid om jeg ville være med og gå en tur med hunden hennes, så da gikk vi en liten tur ute. Deilig med en så aktiv start på dagen! Så var det bare å komme seg i dusjen og dra på butikken for ukeshandelen. Å fylle opp kjøleskapet med god mat gjør virkelig mandagene mye lettere, hehe. Nå skal det sies at mandager ikke er så ille uansett siden jeg ikke går skole, men det kan jo uansett være tungt. Jeg trives veldig godt om dagene med hvordan hverdagen min er da ♥

Nå har jeg boller i ovnen (ja, jeg har bakt, nei, jeg er ikke gravid, haha), så det skal bli digg i kveld ♥ Ser jeg egentlig burde doblet oppskriften, for disse tror jeg forsvinner gaaanske fort! Baking er definitivt noe jeg vil begynne å gjøre oftere, jeg syns bare det er så tiltak å sette igang, haha. Det ble litt kontraster til det jeg egentlig skulle gjøre i kveld; yoga. Men så fant vi ut at yogaen er flyttet til torsdag, så da ble det boller istedenfor! 

- Hva har dere gjort i dag? 

NOE DIGG TIL LØRDAGSKVELDEN

 • 27.01.2018 kl. 20:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn ser lørdagskvelden min ut! Pluss julebrus. Ja, det stemmer. Så lenge det fortsatt selges på butikken, drikker jeg det, hehe. Som dere ser tar jeg den helt ut denne lørdagen, som jeg gjør i helgene. Kosthold, hva er det liksom? Nå skal det sies at jeg har spist litt snacks tidligere i uka også, men det går bra. Så lenge det ikke er hver uke, haha. Jeg har hatt endel hodepine denne uken, og tror nok det er litt etter jeg har vært syk osv., men jeg håper det går over snart. Det blir derfor ikke noe video denne uken heller, men jeg satser på å komme sterkere tilbake neste uke! Nå skal jeg komme meg ut av jeansen (HVORFOR har jeg den fortsatt på meg tre timer etter jeg ble ferdig på jobb) og inn i kosebuksa, og så skal jeg prøve å finne en film jeg kan se. Håper dere koser dere i kveld!

- Hva gjør dere i kveld? 

FOR ETT ÅR SIDEN

 • 25.01.2018 kl. 19:20

Tenk, nå er det faktisk ett helt år siden jeg startet å blogge igjen! Nå føles det ut som jeg aldri sluttet, og det ble vel egentlig ganske fort en naturlig del av livet mitt igjen. I år er jo det faktisk hele ni år siden jeg opprettet denne bloggen, så det er jo ikke rart at den føles som en stor del av meg, og at jeg savnet det det året jeg ikke blogget. Men jeg er virkelig SÅ glad for at jeg startet igjen, og jeg føler jeg har tatt med denne bloggen på så mye kult bare det siste året! 


Første antrekkshooten jeg hadde da jeg var tilbake for ett år siden. Det var SÅ rart å stå foran kameraet igjen, haha! 

Jeg skal ikke snakke for mye om dette, for sånt hører mer hjemme når bloggen har bursdag, og det er jo ikke før i juli! Men et lite innlegg fortjente dette minijubileumet, siden det betød så mye for meg. 

I dag fikk jeg endelig besøkt fadderbarnet mitt som kom til verden for rett over tre uker siden! Han ble født den dagen jeg dro til Haag, så planen var å dra på besøk med en gang jeg kom hjem, men så var jeg jo syk i en uke, så det måtte vente. Det er helt utrolig hvor liten han er, ser jo bare ut som en liten dukke♥ Det blir gøy å se han vokse opp, og jeg skal uten tvil være den kuleste fadderen😉 Nå vurderer jeg sterkt å dra til butikken og kjøpe litt godis. Det er jo nesten helg, så litt skader vel ikke? 

- Hva har dere gjort i dag? 

EN AV DE VANLIGE DAGENE

 • 23.01.2018 kl. 19:54

Annonse: Innholdet sponset produkt

Jeg kom nettopp hjem etter å ha gjort noen ærender, og har nå tent masse lys i stua, så jeg koser meg skikkelig! Jeg gikk en tur i dag tidlig på rundt 40 minutter siden det er en del av treningsprogrammet mitt, og det er gjerne de "øktene" jeg har droppet tidligere. Jeg skjønner ikke hvorfor da, for det er så deilig å gå tur, og ikke minst gjør det bare godt for kroppen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sponset hårbånd fra Farmor Ingvarda

Se dette søte hårbåndet forresten! Jeg har jo et samarbeid med Farmor Ingvarda, som er en butikk her i Ålesund, og her forleden plukket jeg ut dette fine hårbandet. Samarbeidet er egentlig via Instagram, men jeg ville vise det her på bloggen også for jeg likte det så godt. Jeg gjør generelt veldig lite med håret mitt, og er dårlig på å bruke tilbehør osv., så det er noe jeg vil bli flinkere til for det er jo så fint! Dette hårbåndet er jo i velour, og dere vet hvor svak jeg er for det. 

​- Hva har dere gjort i dag? 

DEN FØLELSEN!

 • 22.01.2018 kl. 13:19

I dag var jeg endelig tilbake på trening, og ord kan ikke beskrive hvor utrolig deilig det var! Det er faktisk lenge siden jeg har kost meg SÅ mye på treningssenteret, og jeg ble faktisk trist da jeg var ferdig med økten og innså at jeg måtte hjem, haha. Jeg kunne jo blitt igjen lenger og gjort noe mer, men med tanke på at jeg nettopp har vært syk ganske lenge vil jeg ikke ta den helt ut heller. Det ble iallefall en veldig god økt, og nå er jeg helt ødelagt i armene. Jeg startet faktisk på et nytt program i dag som er satt opp på en litt annen måte enn det forrige, men jeg bruker samme app'en som jeg har brukt i 7-8 måneder. Den heter Sweat! 

Processed with VSCO with se3 preset

Jeg er så glad for å være tilbake nå, men jeg kommer fortsatt til å ta det litt mer med ro disse første dagene slik at jeg ikke får noe "tilbakefall" (kan man si det om influensa?). Jeg skulle gjerne dratt på yoga i kveld, men det venter jeg med til neste mandag tenker jeg. To treningsøkter første dagen blir litt i det meste laget, hehe. Nå skal jeg lage lunsj, og så må jeg stelle meg litt sånn at jeg ser presentabel ut for dagen. Ha en fin dag!

- Hva gjør dere i dag? 

SLIK ORGANISERER JEG SMINKEN MIN!

 • 21.01.2018 kl. 15:05

Jeg har lenge sett etter en bedre måte å oppbevare sminken min på, for hittil har jeg hatt litt på badet og litt i garderoben, og det har jo ikke vært helt optimalt. Jeg syns det er greit å ha alt samlet, for da har jeg mer kontroll. Så jeg fant ut at jeg skulle gjøre noe med det, og etter litt googling fant jeg løsningen som dere ser under! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bestilte et trillebord fra IKEA, og så kjøpte jeg små kurver på Jysk til å ha nedi, for et enklere system. Til vanlig blir det stående på soverommet, så kan jeg bare trille det inn i garderoben om jeg vil sminke meg der, eller inn på badet! Jeg er så fornøyd med denne løsningen, og syns i tillegg det var et fint lite tilskudd til soverommet! 

- Hva syns dere? 

JEG KLARER IKKE PRESTERE

 • 20.01.2018 kl. 21:25

Det målet mitt med daglig blogging var ingen problem å holde, helt frem til jeg fikk influensa. Slike ting skjer alltid på veldig dårlige tidspunkt, for min del på starten av året når jeg er full av motivasjon og vil gjøre alt mulig. Det gikk fint å blogge de første dagene jeg var syk fordi jeg hadde bloggmateriale, men på et tidspunkt måtte jo det gå tomt, og jeg orket rett og slett ikke noen halvskrevne innlegg om noen klær på nettet jeg syns er fine. Så da ble det heller stille her i noen dager.

Jeg hater når jeg ikke får prestert, og sånn har det altså blitt denne uken med den influensaen som ikke vil gi helt opp. Lite blogging, ingen ny video, og selvfølgelig ingen trening, som jeg nå omtrent har abstinenser etter siden jeg har savnet treningssenteret mens jeg har vært bortreist, og siden planen var å begynne på nytt treningsprogram denne uken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har altså ikke friskmeldt meg helt enda, for jeg kjenner at formen ikke er der. Jeg var på jobb i går og da merket jeg det veldig, og det gjør jeg i dag også selvom jeg for det meste har styrt på i leiligheten, og bittelitt farting ute. Så jeg holder meg på sofaen i kveld og skal ta det med ro i morgen også, og da håper jeg virkelig det holder. Denne influensaen er virkelig en skikkelig b***h. 

Håper dere har en fin lørdagskveld ♥

HVA SYNS JEG OM AMSTERDAM?

 • 16.01.2018 kl. 22:56

Nok en sykedag går endelig mot slutten, og disse dagene går som følger: Jeg gleder meg til å stå opp for da slipper jeg å ligge i sengen og hoste, og så gleder jeg meg til å legge meg for da slipper jeg å kjenne at jeg er syk. En ond sirkel altså, haha. Jeg føler meg iallefall bittelitt bedre i kveld, så jeg håper at jeg endelig kan ha en feberfri dag i morgen og komme meg på bedringens vei - jeg er så lei nå! Og så sliter jeg fortsatt med propper i ørene etter flyturen i går, så det håper jeg virkelig forsvinner snart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg sa jo jeg skulle fortelle litt mer om turen vår til Amsterdam! Vi var jo der bare i noen få timer siden det var surt og kaldt og jeg var syk, men det gikk fint siden det ikke var lange kjøreturen fra Haag. Så jeg har jo sett langt i fra nok av denne byen, men rakk å få noen inntrykk i løpet av de få timene. Byen er jo veldig fin, og det er jo så koselig med kanalene og de små sidegatene og koselige bygninger. Jeg ble overrasket over hvor "stereotypisk" byen er det jeg har hørt om Amsterdam, og det var bare artig egentlig. I én og samme gate fant vi liksom godtebutikk, bakeri, sex-sjapper, restauranter, og kaféer hvor du kunne røyke og spise. Stella la heldigvis ikke merke til like mye som vi gjorde da, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg merket jo at det er en helt annen kultur der enn noe jeg har sett før, og jeg satt bare igjen med følelsen av å være fascinert, egentlig. Det er en veldig interessant by som jeg gleder meg til å se mer av og lære mer om. Det er jo bare ett par måneder til neste gang jeg skal dit. Men ellers tror jeg nok jeg liker Haag hakket bedre, kanskje pga. strandområdet og promenaden der. Du får liksom både by og strand, og det har jeg alltid vært fan av!

- Noen av dere som har vært i Amsterdam? Hva syns dere?

VAKSINE?

 • 15.01.2018 kl. 19:50

Home, sweet home ♥ Jeg har endelig kommet meg på plass i sofaen med dyna over meg, og prioriterer nå det lille jeg har av energi på å skrive et blogginnlegg. Det tar jo egentlig ikke så mye energi å bare skrive, men jeg klarer ikke sitte så lenge foran pc-skjermen når jeg er syk. Jeg gruet meg skikkelig til å reise fra Haag i dag. Litt av grunnen fordi jeg måtte reise fra familien min selvfølgelig, men mest fordi jeg følte meg så ufattelig dårlig da jeg våknet i dag tidlig. Jeg er altså på tredje dagen med sykdom og har ikke blitt noe bedre. Influensaen har altså slått meg skikkelig, og jeg var så spent på hvordan det skulle gå å reise. Jeg overlevde åpenbart, selv om det ikke akkurat var en enkel reise. De fleste av dere vet vel hvor lite kult det er å fly når man er forkjølet? Jeg sitter nå, tre timer etter flyet landet, og venter på at hørselen min skal gå tilbake til normalt, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skulle egentlig jobbe i morgen, men fikk heldigvis byttet bort vakten min. Jeg var ganske bestemt på å jobbe, men tenkte jeg i det minste skulle gi det et forsøk å prøve å bytte vakten. Både for min egen del, og selvfølgelig for andre sin del. Jeg vet jo selv hvor skeptisk jeg er når jeg jobber med noen som er syk, og med mine hyppige nyse-/hosteanfall hadde jeg rett og slett slitt skikkelig med å betjene kunder. Nå er jeg veldig innstilt på å ta influensavaksinen til høsten, for det er virkelig ikke verdt det å ligge rett ut i flere dager. Noen av dere som har tatt den? Jeg er generelt ikke skeptisk til vaksiner, og har hørt om flere som har tatt den og ikke vært syk denne sesongen. Jeg klarer liksom litt forkjølelse, men influensa er virkelig grusomt. 

Nå må jeg legge fra meg laptopen, og fortsette å prøve å bli frisk. Håper dere er friske og raske? Vet det dessverre er mange andre som sliter med influensaen nå. Ha en fin kveld ♥

INNKJØPSVIDEO

 • 14.01.2018 kl. 20:25


God søndagskveld! Her har dere ukens video, som er en innkjøpsvideo! Jeg er så glad for at jeg hadde den videoen å publisere nå, ettersom jeg bare har ligget på sofaen i hele dag. Jeg har ikke hatt noe særlig feber i dag, men formen min har ikke blitt noe bedre, og jeg har blitt enda mer forkjølet. Blir kjekt å fly i morgen ja, hehe. Men ja, her får dere iallefall se innkjøpene jeg gjorde her forrige uke. Håper dere liker videoen ♥

FEELING UNDER THE WEATHER

 • 13.01.2018 kl. 23:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! En sen, og liten, oppdatering fra meg i dag. Regner med det ikke er så mange som leser dette på lørdagskvelden akkurat, men jeg har blogget hver dag hittil i år, og klarer ikke helt å avbryte den streaken enda, så da trosser jeg formen min litt. Jeg klarte nemlig å, på et eller annet vis, bli syk over natten, og våknet opp i ufattelig dårlig form i dag tidlig. Vi dro uansett til Amsterdam i dag, noe jeg egentlig angret litt på da vi kom hjem, for jeg har følt meg SÅ dårlig. Feber, vondt i kroppen og hosting er stikkord på hvordan jeg har følt meg, men de siste timene har heldigvis de smertestillende fungert litt. Jeg skal fortelle dere mer om Amsterdam i et senere innlegg, jeg ville bare oppdatere dere litt på at jeg altså har blitt syk, og dermed ikke orker mye tid foran skjermen.

Håper dere har en fin lørdagskveld ♥

SISTE HELGEN I HAAG

 • 12.01.2018 kl. 21:15

Sist jeg var her i Haag oppdaget vi en fantastisk liten butikk i et koselig nabolag, som selger forskjellig interiør, smykker, vesker, leker osv. Rett og slett en koselig dilldall-butikk. Jeg har fulgt de på Facebook siden, og ble jo veldig glad da familien min flyttet ikke så langt unna. Mamma og jeg syklet derfor dit i dag, og ble der ganske lenge og kikket, og kom selvfølgelig ikke tomhendt ut. Jeg kunne brukt mye mer penger der, men måtte naturligvis begrense meg litt. Jeg endte opp med en fin fotoramme, siden jeg trenger en til skolebildet av Stella, og så et kort til fadderbarnet mitt som ble født forrige uke ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen er planen å ta en tur til Amsterdam, som var mitt forslag siden jeg aldri har vært der før, og det kun tar en time å kjøre dit. Gleder meg veldig til å se byen! Skrik gjerne ut om dere har noen forslag til hva som må ses/gjøres der. Keep in mind at det kun er en liten dagstur, hehe. 

Ha en fin fredagskveld ♥

NOEN TIMER I ET ANNET LAND

 • 11.01.2018 kl. 20:57

Som jeg skrev i går skulle jeg på en liten reise i dag, for det har seg nemlig slik at er du i Nederland, da kan du komme deg til flere andre land på veldig kort tid med tog. For ett par måneder siden fant jeg ut at Veronica, som jeg var på bootcamp i Marbella med i fjor, kun bodde en time unna med tog, så da måtte jeg selvfølgelig benytte muligheten til å møte henne! Hun bor nemlig i Antwerp i Belgia, så i dag fikk jeg besøkt en ny by i Belgia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var så fint å møtes igjen, og det er så kjekt at jeg faktisk fikk venner fra den bootcampen som jeg enda snakker med av og til. Vi var jo tross alt folk fra hele verden der! Og så var det kjekt å se en ny by. Jeg kom hjem for ett par timer siden og er ganske sliten, så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Nå er det bare noen få dager til jeg skal hjem og jeg kjenner det skal bli godt det også, selv om jeg koser meg her med familien ♥

TIME TO STAY ORGANIZED

 • 10.01.2018 kl. 19:32

Nå som det er et nytt år vil jeg sørge for at jeg har det organisert og ryddig rundt meg, da jeg er en person som må ha ting i orden for å kunne slappe av eller jobbe effektivt. Jeg tok meg en tur innom en av "alt-mulig"butikkene her, og endte opp med å gå rundt i en liten evighet og kikke og plukke opp litt småting. Jeg har ingen notatbøker hjemme, og det har jeg egentlig savnet en stund. Selv om jeg er veldig glad i telefonen min til å skrive ned ting på, så er det ikke helt det samme som å ha alt samlet i en bok, istedenfor å bla opp i utallige notater på telefonen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et lite mål for dette året er rett og slett å holde meg enda litt mer organisert, og være flink til å skrive ned idéer og mål. Når det gjelder mål synes jeg de er mye lettere å holde når de er skrevet ned. Selv om jeg ikke er hjemme før starten av neste uke holder jeg også på å planlegge litt organisering og endringer der også, så jeg gleder meg til å komme hjem og ordne ut ♥

Nå har jeg nettopp booket en liten dagstur for i morgen, da reiser jeg nemlig til et annet land! Mer om det i morgen. Vil dere følge med på hvor jeg er før det kommer på bloggen i morgen kveld, kan dere følge meg på Instagram @malindh ♥

EN SAVNET LIVSSTIL

 • 09.01.2018 kl. 21:36

God kveld ♥ Har dere det fint? Går uken bra hittil? I dag dro mamma og jeg på en sykkeltur for å finne en frisørsalong hun vil prøve ut, og etter vi hadde vært der snublet vi over (det vil si gikk forbi) et juicested, og da vi så at de hadde acai bowls måtte vi ta turen innom og prøve. Jeg elsker slike steder, og å prøve ut juicer, shots og smoothie bowls. Vi har jo ett par slike i Ålesund, men det er langt ifra det samme, og ikke minst er det svindyrt. Her er det iallefall halve prisen. Vi kjøpte hver vår acai bowl og en gingershot ved siden av, og det smakte helt nydelig. Vel, acai bowlen iallefall. Etter julen har jeg savnet en sunnere livsstil, og der er jeg ganske greit tilbake nå iallefall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi spiste middag på en italiensk naborestaurant i dag, som er eid av naboene rett ved siden av. Veldig koselig! Nå kom mamma og jeg nettopp hjem fra butikken, der endte vi opp med å bli en stund lenger enn planlagt siden det er så mye å se på! Haha, er det bare jeg som syns det er spennende å kikke rundt i butikker i utlandet? Der er så mye forskjellig, og i tillegg er det som oftest billigere enn i Norge også. Nå kjøpte jeg en stor, grønn juice, hummus, sunn chips, granola (uten sukker tilogmed), en stor boks yoghurt, en boks med granateplebiter, og noe jordbærsnacks. Det ble 100kr til sammen, ikke ille i det hele tatt i forhold til Norge? Vi har iallefall en lang vei å gå i det gode landet vårt! Nå skal jeg straks ta meg et deilig bad med noen godsaker jeg kjøpte på Lush i går. Håper dere har en fin kveld ♥

- Hva har dere gjort i dag?

MITT ENESTE NYTTÅRSFORSETT

 • 08.01.2018 kl. 19:57

Jeg slutta egentlig med hele den nyttårsforsett-greia for noen år tilbake, da det rett og slett ikke virket på meg. Ofte ender det opp med at man setter seg helt urimelige mål, som du holder i en uke eller en måned, og så er det tilbake til gamle vaner. Etter hvert som jeg har vokst opp har jeg liksom skjønt at 1. du trenger ikke et nytt år for å sette deg mål, og 2. du må sette deg mindre mål som er mer realistisk for deg og din livsstil. Ta ett steg om gangen, og sett deg delmål om du har større mål du vil oppnå. Jeg skal love deg at det gjør det en hel del enklere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har tenkt litt selv på hvilke mål jeg vil sette for dette året, og jeg tenker fortsatt egentlig, og syns det er fint å holde målene for meg selv. Likevel har jeg faktisk satt meg ett nyttårsforsett i år, som jeg vil dele med dere. Jeg må slutte å se så mye fremover. Det er rett og slett noe jeg gjør altfor mye, jeg ser så mye fremover at jeg glemmer å være der jeg er akkurat nå. Jeg tror at det å være i øyeblikket er noe vi generelt er dårlig på for tiden, og det har jo litt å gjøre med at vi gjerne sitter litt for mye med telefoner og lignende, men det er egentlig ikke det som er problemet mitt, selv om det definitivt også er et forbedringspunkt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For å forklare litt mer hva jeg mener med mitt problem da: Jeg går hele tiden og gleder meg til ting som skjer fremover, at jeg føler jeg ikke helt nyter hvor jeg er der og da. Det er jo veldig fint å glede seg til ting, men ikke så mye at man glemmer av det som skjer før, der du er nå. For eksempel i adventstiden gikk jeg og gledet meg til jul, i julen gikk jeg og gledet meg til nyttår, og rundt nyttår gikk jeg og gledet meg til vi skulle reise til Haag, og nå gleder jeg meg til å komme hjem igjen. Jeg koser meg her og det er så fint å være i en storby hvor det skjer litt mer, men jeg har tenkt litt for mye på hvor "lenge" jeg er borte fra leilighet og kjæreste. Men som sagt, det er et nyttårsforsett som jeg jobber med, og jeg vet jo at når jeg kommer hjem igjen kommer jeg til å savne ting herfra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så det var mitt nyttårsforsett, og litt om mine tanker rundt det! Har dere satt noen nyttårsforsett? 

HAAG VLOG

 • 07.01.2018 kl. 18:59


For et styr det endte opp å bli med denne videoen! Vi har jo som nevnt ikke internett i dette huset, og det blir det heller ikke før etter jeg har dratt hjem, så da tenkte jeg at jeg måtte dra inn på Apple Store i sentrum og laste den opp der, da jeg vet at andre Youtubere har pleid å gjøre dette om de ikke har noe særlig internett tilgjengelig. Vel, det kunne jeg bare glemme for det internettet på Apple Store her var ikke bra i det hele tatt. Jeg ble litt oppgitt da for jeg har vært fast bestemt på at det skal komme video denne uken, som det skal hver uke, og dette gjorde det ikke så lett akkurat. Jeg prøvde også på restauranten vi spiste lunsj på, men der sto det bare stille, så det endte opp med at jeg måtte bruke mobildata til å laste opp videoen da jeg kom hjem. Men den er oppe og går iallefall, det er det viktigste! Neste uke vil jeg prøve å finne en café med bra nok internett til å laste opp videoen. 

Håper dere liker den ♥

SYKKELTUR TIL BEACHEN

 • 06.01.2018 kl. 18:33

I dag har jeg syklet for første gang på sikkert... fem år? Jeg kan iallefall ikke huske å ha syklet etter jeg fikk lappen, haha. Da var jeg så lei av sykling etter mange år med det at det var ikke akkurat noe jeg gjorde frivillig. I tillegg er det så stress i Norge med alle bakkene, det blir liksom ingen "fornøyelse" for meg å sykle da. I Nederland er jo det vanligere å sykle enn å kjøre bil, så man kan nesten ikke unngå det. For å forklare litt hvor stort er med sykling her da: her er det egne parkeringshus for sykler! Akkurat som det pleier å være for biler, bare at det er fullt av sykkelstativ. Litt av en kultur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi syklet en tur til stranden, og det tok vel ca. 15 minutter, og det var rett og slett en veldig fin tur! Det er jo faktisk en fornøyelse å sykle her ettersom det er flatt overalt. Var litt nervøs for trafikken da, men det gikk fint. Må rett og slett bare følge med på sykkelveiene og trafikklysene. Vi sjekket ut akvariet som ligger nede ved stranden, og etter det spiste vi lunsj og vandret litt rundt. Det skjer så mye her, og i dag var det et mesterskap i isskulpturering, av alle ting! Fascinerende, haha. I morgen må jeg ta meg en tur til byen, jeg må få lastet opp videoen min et sted, siden vi ikke har internett her, og det kommer ikke før etter jeg har dratt hjem. Typisk! Så da må jeg finne et sted med internett i byen, mest sannsynlig Apple Store, hehe. 

​Ha en fiiin lørdagskveld! 

PINK OBSESSION

 • 05.01.2018 kl. 21:27

God fredagskveld! I dag har det ikke skjedd kjempemye spennende, vi har for det meste holdt oss inne og ryddet. Etter hvert fant vi ut at vi skulle ta oss en sykkeltur til "sentrum" av dette området her, men da begynte det å HØLJE ned (det hadde vært fint hele dagen...), så da ble det en kjøretur istedenfor gitt. Men det var greit det også da, jeg har vært ganske rastløs, så det hjalp litt. Jeg har så lyst å utforske byen, men jeg er jo her hovedsaklig for å hjelpe familien min å flytte. I morgen skal vi finne på litt da, så det blir gøy! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å vise dere ett par små innkjøp som jeg gjorde på onsdag, men det meste må dere vente med å se til innkjøpsvideoen neste uke, hehe. Genseren har dere jo sett før, men den passet så fint med det rosa temaet her! Jeg har jo alltid vært veldig glad i rosa, og på onsdag ble det endel rosa innkjøp. Jeg falt pladask for denne toalettmappen fra Ted Baker - SÅ SØT! Det samme med alpeluen som er fra Topshop, og den gleder jeg meg veldig til å bruke i et antrekk snart. 

- Hva syns dere? 

EN DAG I KAOS-LAND

 • 04.01.2018 kl. 21:02

God kveld ♥ Det blir for det meste kveldsinnlegg herfra, det er da jeg velger å sette meg ned for å blogge, det har jeg ikke helt tid til tidligere på dagen. I dag tok vi turen til IKEA, og det er noe jeg har gledet meg til siden det er noen år siden sist. Vi har jo det ikke i Ålesund eller i nærheten, så sist jeg var der var vel da jeg bodde i New York for tre år siden. Det var selvfølgelig helt kaos med folk der, men det er vel en liten del av "sjarmen" med IKEA. Jeg kjøpte litt selv der også, bare litt småtteri til leiligheten som er koffert-vennlig. Og så ble det selvfølgelig svenske kjøttboller til lunsj. 

I morgen tror jeg vi for det meste blir hjemme for å få ting på plass, det er jo ganske mye som gjenstår her siden vi har vært mye ute og fartet siden vi kom hit. Jeg skal begynne å redigere video nå snart, og så håper jeg at jeg får lastet den opp enten i dag eller i morgen. Det spørs litt på Internettet egentlig, siden det ikke er lagt inn i huset enda. Jeg har iallefall tenkt å få redigert den, hvis ikke jeg sovner foran skjermen, hehe. 

- Hva har dere gjort i dag? 

"UFRIVILLIG" SHOPPING

 • 03.01.2018 kl. 21:56

Hei fra Haag! Vi kom frem i går kveld, og i dag har ting gått i ett så jeg har ikke rukket å sette meg ned og oppdatere før nå. Vi endte opp med å være på flyplassen i 1,5 time etter vi landet i går fordi det var så mye styr med bagasjen vår, som til slutt viste seg å ikke ha kommet med flyet. Vi hadde en relativt liten connection i Oslo, så det var vel det som gjorde det. Så da endte vi opp med å dra til huset uten de 10 kolliene! Det første vi gjorde etter frokost i dag var derfor å dra til sentrum for å shoppe litt, siden spesielt jeg hadde ingenting annet enn det jeg hadde på meg i går. Men litt shopping slår jo aldri feil, så det var helt greit for meg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da vi kom hjem begynte vi å rydde på plass endel ting her, og der har vi en lang vei å gå, hehe. Flyttefolkene lot ikke ting stå i kasser, så det ligger stort sett ting overalt som vi må finne plass til. Men det kommer seg etter hvert, det er jo bare en del av prosessen! Nå kjenner jeg at jeg er kjempesliten, så jeg tror jeg skal ta meg et bad og så legge meg tidlig. Det blir jo ikke akkurat late dager her, så det er godt å få en god natts søvn iallefall.

Håper dere har det fint ♥

KICKSTART ÅRET MED DENNE ØKTEN!

 • 02.01.2018 kl. 11:48

Tilbake til hverdagen! Er det flere som syns det er greit, eller skulle dere gjerne hatt jul litt lenger? Jeg elsker jo jul, men jeg kjenner at nå er jeg ganske ferdig med all drittmaten. Dette er jo også tiden hvor treningssentrene er STAPPFULLE, og selv om det er travelt er det jo kjekt at folk legger inn en innsats også, enten det er i en måned eller resten av året! Jeg dro på trening i går, og da testet jeg ut nyttårsøkten til Kayla Itsines, som jeg har lagt ved nedenfor. Jeg skal ikke legge skjul på at den var ganske tøff, men jeg undervurderte økta litt og startet altfor hardt, så da fikk jeg virkelig gjennomgå. Men det er jo alltid godt når det er gjort, selv om det verker i musklene i dag, hehe. Dere gjør altså øvelsene nedenfor i antallet reps som står der, i fire runder. Lykke til! 

Nå er familien min her, og om ikke lenger går turen mot flyplassen. Vi er fire personer med 9 kolli, så da må vi beregne litt tid på flyplassen, hehe. Sånn går det når de skal flytte til et annet land, det er jo ganske mye å ta med. Flyttelasset er der allerede da heldigvis. 

Vi snakkes fra Nederland ♥

GOODBYE 2017

 • 01.01.2018 kl. 13:13

Hei dere, og hei 2018!! Noen andre som syns det er veldig forfriskende å våkne opp 1. januar? De av dere som ikke har hangover iallefall? Jeg våkner alltid med en litt annerledes følelse denne dagen, som om kroppen min merker en ny start og så er det så kjekt å ha hele året foran seg, med så mange muligheter.

Jeg hadde en veldig fin kveld i går, som var ganske rolig. Vi var innom og sa hei til familien min før vi dro til svigers, hvor vi spiste god julemiddag, hadde pakkeleken (jeg vant fire pakker, så det var jo som en ny julaften!), og så var det dessert til slutt. I 23-tiden dro Matias og jeg videre til vennegjengen hvor vi gikk inn i det nye året med god stemning, og i 01-tiden dro vi en liten tur tilbake til svigers før vi dro hjem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag må jeg pakke, jeg drar jo i morgen! Det føles så rart å reise så tidlig på året, det har jeg vel ikke gjort siden det året jeg bodde i New York. Men jeg gleder meg, og jeg skal prøve å få til masse bra blogging derfra! Jeg har også planer om endel vlogging, jeg har jo hatt noen uker pause fra Youtube nå. Jeg er klar og motivert!

- Hadde dere en fin kveld i går?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no