WINTER ROAR

 • 20.01.2014 kl. 18:39

Elsker kombinasjonen av sweatshirt og skjørt. Genser og skjørt fra Bik Bok.

HOME SWEET HOME + TANKER

 • 19.01.2014 kl. 19:25


Hjem kjære hjem! Har hatt en veldig fin helg på hyttetur og russearrangement, med mange fine folk! Jeg bodde på hytte sammen med 10 fine jenter, og på dagtid i går startet vi dagen i sofaen med dyner, frokost, godteri og disneyfilm på tv'en. Senere på dagen spilte vi diverse spill, før vi måtte hoppe ut av kosedressen og inn i finstasen når kvelden nærmet seg. I dag var jeg hjemme igjen rundt klokken 15, etter en nesten tretimers kjøretur. Veldig deilig å komme hjem igjen, og nå skal jeg ta meg en dusj og rense ansiktet skikkelig. Har spist mye dritt i helgen, så det er typisk at noen kviser popper frem da. Gleder meg til en ny, sunn uke i morgen, kroppen kjennes jo helt annerledes ut da.


Jeg har tenkt endel de siste dagene på bloggen og hva jeg vil gjøre med den. Jeg er veldig usikker på hva jeg vil bloggen min skal handle om og hva det skal være fokus på. Jeg liker veldig godt å blogge om mote, samtidig pleier jeg også å skrive en del om hverdagen, men nå vurderer jeg å droppe det. Kanskje ha med litt av og til, men holde fokuset på mote. Jeg vet ikke, jeg må tenke mer på det, og kanskje lage en plan, tror det blir mye lettere å holde bloggingen jevn da. Blogging er iallefall noe jeg liker veldig godt og ikke vil slutte med enda.


- Har dere hatt en fin helg?

PACKING

 • 16.01.2014 kl. 21:41


Heeei! En liten oppdatering med kveldens antrekk, hehe. Neida, men kjøpte meg denne kosedressen på Bik Bok i dag - sååå deilig! Dette blir faktisk kanskje den siste oppdateringen denne uken, om ikke jeg blogger på søndag. Ihvertfall, i morgen drar jeg på tuuuur, rettere sagt russetur! Vi drar rett etter skolen i morgen, og må kjøre ca. 3 timer - gleder meg jeg! Så i kveld har jeg ordnet og pakket og er nå neeesten klar, blir nok gøy!


Så da håper jeg dere får en fiiin helg, jeg skal prøve å overleve kulden haha!


- Hva skal dere i helgen?

MATTE BLACK

 • 15.01.2014 kl. 20:12

Sliter litt med inspirasjon og blogglyst denne uken, tror det er mye fordi jeg er veldig sliten. Jeg sover nemlig veldig dårlig for tiden og har mye mareritt, og det merker jeg veldig på formen og humøret, og konsentrasjonen. Veldig dumt, for nå har jeg jo vært i toppform så lenge, og plutselig skal søvnen ødelegge alt. Jeg sovner til vanlig tid og er veldig trøtt når jeg legger meg, men så våkner jeg mye gjennom natten, enten av mareritt eller bare av ingenting. Det irriterer meg sånn, vil bare ha en god natts søvn og klare å fungere igjen :(


Vel, det var jo egentlig ikke dette som var poenget med innlegget, jeg vil jo helst holde det positivt her. Uansett, jeg har lenge letet etter en matt top coat som faktisk fungerer, og i går fant jeg den, på H&M faktisk! Har testet Essie sin og den ble bare rot, til og med etter å ha prøvd den flere ganger. Derfor har jeg letet etter en ny jeg kunne teste, og med H&M sin ble dette resultatet:

Wow, bra bilde, Malin. Heheh. Dere ser kanskje litt hvertfall, det er matt svart, og jeg eeeeelsker det!


- Hva syns dere om matt neglelakk?

HEART SUNDAYS

 • 12.01.2014 kl. 21:11


God søndagskveld! (Hvorfor skriver jeg det når jeg faktisk aldri sier det...) Har dere hatt en fin søndag? Det har iallefall jeg og det slår aldri feil siden jeg elsker søndager! Jeg syns det er så deilig at butikkene er stengt og at man kan gjøre nesten akkurat hva man føler for. Jeg har hvertfall slappet av veldig mye, ladet opp til ny uke, gjort ferdig noe skolearbeid, kost meg med familien, trent, og i kveld sett premieren av Bloggerne. Det har sikkert mange av dere også? Jeg for min del likte serien, men så er jo jeg veeeldig glad i realityserier/dokuserier også da, så jeg var ikke sjokkert, hehe.


Nå skal jeg snart legge meg og så er jeg veldig klar for å starte uken med cardio-økt i morgen tidlig før skolen. Jeg elsker faktisk mandager nå, utrolig nok haha, så jeg gleder meg til i morgen og til uken som kommer. Er overbevist om at uken blir bra, woho!


- Så dere Bloggerne i kveld? Hva syns dere om serien?

LATEST OUTFITS

 • 11.01.2014 kl. 19:30Noen av mine seneste antrekk postet på bloggen. Noen av de er forsåvidt noen måneder gamle siden jeg er altfor dårlig på å legge ut antrekk, hehe....


- Hvilket antrekk er favoritten din?

TRYING SOMETHING NEW

 • 09.01.2014 kl. 21:08I dag testet jeg noe jeg ikke har prøvd før, nemlig lange øredobber. Jeg har jo bare hatt hull i ørene i litt over ett år nå, så derfor har jeg ikke prøvd så veldig mye forskjellig. Siden jeg skulle ut og spise med familien i dag, tenkte jeg at jeg kunne prøve ut disse øredobbene fra Bik Bok. Kombinerte de med et enkelt antrekk og enkel sminke fordi jeg syns øredobbene gjør nok. Likte det veldig godt, så jeg kommer nok til å bruke de oftere.


Var ikke helt riktige dagen for meg å være på restaurant på da, jeg var nemlig hos tannlegen i dag... Jeg var der for å borre, så da vi skulle spise var jeg fortsatt bedøvd og hadde vondt i tennene/munnen. Heldigvis fikk jeg med meg maten hjem igjen, så nå har jeg endelig fått spist meg mett! Velvel, det viktigste er vel å få fikset tennene, vil jo heller ha vondt i noen få timer enn å ha vondt hele tiden.


- Hva syns dere om lange øredobber?

INSTALATELY #8

 • 08.01.2014 kl. 20:22

1. Et varmt bad og en bok må være noe av det herligste etter en lang dag.
2. Stella og meg på julaften ♥
3. På en høstdag i desember, helt normalt å kalle det det haha

4. En sykedag i desember
5. Julestemning hos mormor og morfar ♥
6. Sææææælfie

7. Nok en selfie hehe
8. I Det Nye
9. Etter en treningsøkt

10. Fredagens antrekk!
11. Verdens beste frokost/lunsj/kveldsmat!! Havregryn, mandler, frosne markjordbær med melk i ♥
12. Det fiiiineste polaroidkameraet ♥


- Hva syns dere? Legg igjen deres Instagram i kommentarfeltet om dere har!

GREY WITH SOME FLOWERS

 • 07.01.2014 kl. 20:03


Genser Bik Bok
Cardigan Cubus
Bukse Topshop


Dagens! Ble bare noen kjappe bilder i speilet fordi jeg måtte rekke trening. Hadde forsåvidt ingen hast egentlig, men liker å dra ganske snart etter jeg er ferdig med skolen, og det viste seg å være ganske smart! Januar er jo desidert den travleste måneden på treningssentre da alle med nyttårsforsetter skal prøve ut treningen. Allerede klokken 3 i dag var det veldig mange folk der, men da var jeg heldigvis ferdig med styrketreningen og hadde bare igjen litt løping og tøying. Som oftest er det ganske lite folk og behagelig når jeg er der de dagene jeg slutter tidlig, men det må jeg bare være forberedt på at det ikke er denne måneden. Men det går fint, bare jeg får gjort mitt er det greit!


Fikk unnagjort litt skolearbeid tidligere, så det var veldig deilig å bli ferdig med. Nå skal jeg baaaare slappe av resten av kvelden og det er så deilig. Fant ut at Grey's Anatomy endelig begynner på igjen i dag også, så det gleder jeg meg veldig til! Det er en av de få seriene jeg MÅ se på tv og ikke nettet, så jeg har ventet lenge på dette, haha.


- Hva syns dere om antrekket?

JANUARY INSPO

 • 06.01.2014 kl. 20:38

Tenkte å starte noe nytt på bloggen i år, nemlig månedens inspo.Det vi si at én gang i måneden, mest sannsynlig på begynnelsen, kommer jeg til å legge ut fine og inspirerende bilder jeg har funnet på weheartit, tumblr osv den siste tiden. Jeg blar jo ofte gjennom de sidene og finner mye jeg liker, så hvorfor ikke bare lagre etter hvert og så lage et innlegg om det? Jeg likte iallefall den idéen, og jeg håper det er noe jeg faktisk klarer å gjennomføre hver måned dette året. Hvis jeg glemmer det får dere bare prøve å minne meg på det, haha. Dette er hvertfall inspoen for januar:Siden det er januar og starten på et nytt år, valgte jeg å fokusere på glede og motivasjon, i tillegg til andre inspirerende bilder. For mange er et nytt år også en ny start, og derfor syns jeg det passet med disse tekstbildene. Måtte iallefall denne måneden, og ikke minst resten av året, bringe glede og gode minner!


- Hva syns dere?

BAKING DAY

 • 05.01.2014 kl. 15:26

Dette har jeg styrt med i dag! Nå har jeg skolemat i maaange dager fremover, blir så greit å slippe å styre med det om morgenen! I tillegg til at jeg ofte ender med å heller kjøpe noe på butikken, men det slipper jeg jo nå, så nå sparer jeg endel penger i tillegg! Jeg fant oppskriften på Anniken sin blogg, og har i mange uker tenkt på å lage disse. De er sunne og gode - perfekt! Jeg har noen med ost og skinke, noen med ost og fårepølse, noen med ost og serranoskinke, og så noen med bare ost. Det ble 32 stk., så nå har jeg hvert fall en god stund fremover!


Planene for dagen videre er å lese i boken min (hei særemne), spise masse kalkun og waldorf-salat til middag, og så mot kvelden blir det en cardio-økt på treningssenteret. Gleder meg, elsker søndager ♥


- Hva gjør dere i dag?

TIL MEG SELV FRA MEG SELV

 • 04.01.2014 kl. 17:24


På jobb i dag når jeg så vi hadde fått inn igjen disse tightsene, slo jeg til og kjøpte de. De er så deilige!! Fant ut at jeg skulle kjøpe genseren som hører til også, for å ta den helt ut hehe. Jeg tenker på det som en liten belønning til meg selv fordi jeg har vært flink å opprettholde treningsrutinene. Trening er jo en stor del av livet mitt nå, og derfor er jo treningstøy noe jeg alltid har bruk for. Hvis dere ikke visste det så har Cubus tilbud på treningstøy (tightser og bh-er) nå, og det er mye kult i butikk! Selv har jeg endel treningstøy derfra og jeg liker det veldig godt!


- Hva syns dere? Two shades of grey da vet dere ;)

THERE'S NO TURNING BACK

 • 03.01.2014 kl. 16:20Bukse Cubus
Blazer Bik Bok
Sko Defeeter
Klokke Bulova (julegave)

"Nytt år, nye muligheter"? Kanskje mer "nytt år, nye antrekk" sier heller jeg! Leppestift er min nye lille obsession, spesielt denne litt mørke, røde leppestiften. Ville aldri brukt det før, men nå elsker jeg det litt. Kanskje fordi jeg føler jeg kler det mer når jeg er litt mer mørk i håret som jeg er nå.


I dag har jeg hatt en ganske "treg" dag eller hva jeg skal kalle det. Jeg har iallefall omtrent bare tatt det med ro, som var deilig etter 8 timer jobb i går, og med tanke på at dette er siste fridagen. Startet dagen med en treningsøkt, og etter det har jeg bare slappet av. Resten av dagen skal jeg prøve å få lest endel siden tredjeåret = særemne. Må bare benytte fritiden til å lese, har det jo ganske travelt ellers.


- Hva syns dere om antrekket?

I DET NYE

 • 02.01.2014 kl. 21:53

GODT NYTTÅR!! Det er så herlig med et nytt år, det er bare noe veldig forfriskende med det. Jeg mener ikke at man trenger et nytt år for å sette seg nye mål eller starte på nytt, det kan man gjøre når som helst. Likevel er det noe med et nytt år som bare gjør noe med meg, det er så motiverende syns jeg. 2013 er et år jeg bare vil legge bak meg, og det har jeg nå gjort. Derfor vil det heller ikke komme noe mimreinnlegg eller noe sånt, rett og slett fordi jeg heller vil holde fokusen på dette nye året vi har startet nå.


Motsier meg selv litt nå, men helt i slutten av 2013 skjedde noe som jeg definitivt syns er verdt nevne i et innlegg:

JEG er faktisk med i Det Nye!! Mamma abbonnerer på Det Nye, og da hun satt og leste den nyeste utgaven, så hun plutselig meg der, haha. Det som var var at man skulle hashtagge et bilde på Instagram av håret sitt, og så skulle redaktørene velge ut favorittene sine, som jeg tydeligvis ble en del av! Hadde helt glemt av at jeg hadde gjort det, og ble så sjokkert og selvfølgelig glad da mamma sendte meg bildet ovenfor da jeg var på vei til søskenbarnet mitt forrige uke. Det er bare så utrolig at jeg faktisk er med i Norges største motemagasin! Æææææ.


- Har dere opplevd noe lignende? Håper alle hadde en fin slutt på 2013 og en fin start på 2014!

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no