VÅR LILLE HISTORIE

 • 25.07.2017 kl. 21:58

Jeg snakker ikke så mye om kjærlighetslivet mitt her på bloggen, annet enn at jeg nevner kjæresten min her og der, og i et innlegg fra Spania fikk dere tilogmed se ansiktet hans! Grunnen til at jeg ikke snakker så mye om det er jo rett og slett at det er noe som er veldig privat, og jeg orker ikke skrive så mye kliss her. Men i anledning bursdagen hans i dag tenkte jeg at nå skal jeg faktisk være LITT klissete for en gangs skyld. Så siden jeg ikke har fortalt dere mye om han før, vil jeg gjerne snakke litt om vår historie! Den er ikke kjempespennende eller kjempelang, men det er jo noe: 

Vi møttes en sommerdag i juli 2013, da hadde jeg nettopp begynt å bli veldig god venninne med mine nåværende bestevenninner Caroline, Sara og Celine og de var venner med en stor guttegjeng siden både Caroline og Celine hadde kjærester i den gjengen. Jeg hadde bare fått vite at vi skulle på vors hos en som het Matias, så jeg ble jo bare med jentene dit. I døren var det Matias som møtte oss og jeg husker jeg tenkte at "shit, han er kjekk" og at jeg garantert ikke hadde sjans på han (selvtilliten min på den tiden var på topp altså). 

Vi fant egentlig tonen ganske fort, men det skjedde aldri noe mer med oss annet enn at vi møttes ofte på vors siden vi var i samme gjeng, og vi visste nok egentlig at vi likte hverandre litt, men ingen av oss gjorde noe med det (noe jeg ofte var ganske irritert over, haha). For å spole frem litt da, i 2014 var vi ganske frem og tilbake med litt kontakt med hverandre, men så tenkte jeg bare at jeg ikke orket noe siden jeg skulle flytte til New York, så da hadde vi ikke kontakt på noen måneder. Jeg flyttet til New York, og etter å ha bodd der en måned eller to tok vi opp igjen kontakt på Snapchat og snappet mye frem og tilbake frem til jeg kom hjem til jul. 


Bildet til venstre er faktisk fra første gangen vi møttes, selv om det er et dårlig mobilbilde er det likevel fint å se tilbake på nå, takket være snikfotografen av ei venninne ♥

Jeg gledet meg egentlig veldig til å komme hjem og se han, men turte ikke helt å innrømme det, og jeg hadde heller ingen forventninger til noe som helst siden jeg bodde i New York og alt vi gjorde var å snappe med hverandre. Men så dro jeg på hyttetur med Caroline, kjæresten hennes, Matias og ett par stykker til, og det var vel der vi virkelig fant tonen, mer enn vi hadde før. Jeg hadde nevnt til han tidligere at jeg ville se Suits med han, så vi avtalte at vi skulle se det sammen når vi kom hjem igjen fra hytteturen. Problemet var bare at jeg ville helst se familien min og vennene mine endel også før jeg dro tilbake til New York, og jeg ville ikke si noe til de om Matias i tilfelle det ikke gikk noen vei, så det endte opp med at Matias og jeg møttes på nettene for å se Suits (vi bodde bare rundt fire minutter unna hverandre), etter jeg hadde vært med familie og venner. Jeg holdt meg egentlig ganske bra til New York tid siden det ble ganske sene netter. 

Jeg skulle fly ganske tidlig til Oslo når jeg skulle fly tilbake til New York, så Matias kom på et lite besøk etter jeg hadde tatt farvel med venninnene mine, og det endte opp med at vi ble sittende å snakke til typ 1 time før jeg måtte dra til flyplassen den morgenen. Det var mye vanskeligere å ta farvel med han enn jeg hadde forventet, men jeg hadde likevel ikke noen forhåpninger siden vi bodde så langt unna hverandre, så jeg fortsatte å holde det ganske skjult for alle. Vi fortsatte å holde kontakten og snakket sammen typ hele tiden, og Skypet, helt til vi 4. februar (2015) bestemte oss for at nå var det på tide å gjøre det offisielt at vi var kjærester. Ganske uvanlig vil jeg si, å starte et forhold med avstandsforhold, der jeg satt i New York, og han satt i Kirkenes i Forsvaret. Nesten hele det første året av forholdet vårt var vi i avstandsforhold, helt til han endelig var ferdig i Forsvaret i januar 2016. Det er lite som slår den dagen han endelig kom hjem og vi var ferdig med avstanden ♥

Kort oppsummert tror jeg ingen av oss var klar for noe når vi først møttes, men klisjé nok førte avstanden oss sammen 1,5 år senere. Men herregud så glad jeg er for at det skjedde, og at vi nå bor sammen, og at jeg fikk med en så fin familie også på "kjøpet". Takk for kjærligheten du gir meg og at du holder ut med meg, selv om det sikkert ikke alltid er lett, hehe. Gratulerer med dagen ♥


// Only in Norwegian today, other wise the post would be too long, sorry. Google translate if your curious ♥

FAVS FOR SUMMER

 • 17.06.2014 kl. 13:30Jeg underdriver når jeg sier jeg elsker ballerina-sko til sommeren, de er jo bare perfekte på alle måter. De er lette, raske å ta på, tar lite plass i vesken og ikke minst er de sinnsykt søte. Mine favoritter denne sommeren er disse som jeg kjøpte i London ifjor. Husker ikke hva butikken heter, men det var helt tilfeldig at vi gikk inn på den på veien hjem en kveld, husker jeg. Gleder meg til å bruke de masse ute i sola i sommer. Og forresten, det er ikke et selvbruningskille jeg har på beina, jeg er rett og slett bare brunere på leggene, haha.


- Hva er deres favorittsko til sommeren?

MORNING INSPIRATION

 • 09.06.2014 kl. 13:00


God morgen! Eller, det regnes vel ikke som morgen på denne tiden, men på en "søndag" varer vel gjerne morgenene liiiitt lenger? Det må vi jo bare like! Og ikke minst søndag to dager på rad, så får vi litt lenger tid på å forberede oss til denne uken. En av de beste måtene å starte dagen på mener jeg er med scrolling gjennom sider som Tumblr og Weheartit, altså det er jo umulig å ikke bli inspirert?! Bildene ovenfor kan blant annet finnes på min Tumblr her. Når Gossip Girl i tillegg står på i bakgrunnen er det ingen tvil om at inspirasjonen er på topp.


Håper alt står bra til med dere og at dere nyter denne søndagen mandagen enten ute eller inne. Slapp av og gjør akkurat det dere føler for, før uken starter for fullt igjen i morgen. ♥Fridager♥


- Hva gjør dere i dag?

INFINITY

 • 16.03.2014 kl. 20:40
For et par uker siden ble jeg og Stella overrasket av mamma da hun ga oss hver vårt inifinity-smykke, så nå har mamma, Stella og jeg like smykker og det syns jeg er herlig ♥ Jeg har på meg dette smykket hele tiden og det er bare en så fin "påminnelse" å gå rundt med, på hvor fin familie jeg har, og at familien varer evig. Kan tenke meg at jeg kommer til å sette ekstra stor pris på det når jeg flytter ut. Familien min♥


I dag har jeg forresten hatt familieselskap, så det tenkte jeg å vise litt bilder fra i morgen!


- Hva syns dere om smykket?

ONE OF MY FAVORITE CITIES

 • 13.11.2013 kl. 18:05


Hei London, jeg savner deg. ♥

IN A NEW YORK STATE OF MIND

 • 05.11.2013 kl. 20:55

New York-bilde tatt herfra.

Det går vel egentlig ikke dager uten at jeg tenker på at jeg savner USA og da spesielt New York som jeg besøkte for fire år siden. Ingen andre steder kan sammenlignes med den byen, husker fortsatt den følelsen av å sitte i taxien fra flyplassen og å komme inn i byen og se opp på skyskraperne, det var akkurat som jeg hadde sett på film. Ingen tvil om at jeg skal tilbake dit iallefall! Kan hende jeg lager et innlegg med bilder derfra en gang også, har gjort det før, men det er veldig lenge siden nå.


- Har du vært i New York før?

VERDENS HERLIGSTE

 • 07.06.2013 kl. 15:41

I dag fyller verdens herligste lillesøster to år ♥Jeg har virkelig ikke ord på hvor utrolig glad jeg er i denne rampejenta her. Jeg husker dagen hun ble født som om det var i går (hei klisjé), jeg har aldri vært så stolt før. Endelig var det min tur å bli storesøster! Husker de første dagene etter hun ble født, satt jeg i gyngestolen med en sovende babyStella i armene mine, og der kunne jeg sitte i flere timer i strekk. Tiden har gått så sinnsykt fort og nå har hun gått i barnehagen i nesten ett år, hopper og spretter rundt, løper frem og tilbake non stop, prater i ett sett, og elsker å gjøre ting hun vet hun ikke har lov til. Lillejenta vokser opp ♥ Og selv om hun ikke kan lese dette her, tenkte jeg likevel at jeg måtte dedikere et innlegg til henne på bursdagen. Gratulerer med dagen, Stella. Jeg er så glad i deg!

L.O.V.E.

 • 24.04.2013 kl. 20:10


Alt har jeg funnet på Tumblr.

Slår aldri feil med noen inspirasjonsbilder, eller hva? I alle fall ikke når jeg er dødsliten etter dagens treningsøkt og virkelig ikke orker å ta frem kameraet. Det er så mye bra på Tumblr!

- Hva syns dere?

CANDY SHOP

 • 10.12.2012 kl. 17:00

Fikk denne i julekalenderen forrige uke, den er så fin! Den er fra Deborah Lippmann og heter Candy Shop. Her har jeg brukt en annen rosa neglelakk under, siden selve lakken er veldig gjennomsiktig. Syns resultatet ble ganske bra. Jeg bruker ikke glitterneglelakk så veldig ofte, rett og slett fordi det er et rent H å få av, menmen.

Nå er jeg klar for en ny uke! Forrige uke var ganske travel med teorikurs (som jeg nå er ferdig med) og så ble jeg syk også, men det varte heldigvis ikke så lenge. Helgen var veldig fin da, med gode venner ♥

- Hva syns dere om neglelakken?

FROM MY TUMBLR

 • 04.12.2012 kl. 19:23


Ingen av bildene er mine, men du finner de på min Tumblr her der alle bildene med kilden ligger. 

Kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er i Tumblr, så jeg kommer sikkert til å legge ut noen bilder her også av og til, siden det er så mye inspirerende der. 

- Hva syns dere om bildene?

EN INSPIRERENDE START PÅ DAGEN

 • 17.08.2012 kl. 12:14

//1 //2 //3 //4 //5 //6 //7 //8 //9 //10 //11 //12

Wow, tok sin tid å linke alle bildene, haha. Tallene er forresten random og ikke etter sånn kollasjen er, måtte bare ha en måte å få lenket kildene på. Men dette er iallefall 12 av mange bilder som er inspirerende på denne fine morgenen. 

- Hva syns dere om bildene?

BIRTHDAY GIRL

 • 07.06.2012 kl. 21:10
Dere, Stella fyller 1 år i dag! Åh, tiden har gått så fort, jeg kan nesten ikke tro det. For nesten ett år siden fikk jeg se Stella for første gang, da hun lå så rolig og sov i sengen på barselhotellet. Husker da hun var noen dager gammel, og hun lå og sov i hendene mine i to timer mens jeg satt i gyngestolen, åh ♥ Skal ikke skrive så mye mer nå, annet enn at jeg er veldig glad i henne og superstolt storesøster og fadder!

- Hva syns dere om bildene?

MITT LIVS BESTE OPPLEVELSE

 • 01.06.2012 kl. 15:12


På onsdag hadde jeg mitt livs beste opplevelse. Guess who ♥♥

LYKKE MED STOR L

 • 10.01.2012 kl. 18:19Iiiih, jeg er så glad akkurat nå! I dag kom JC'ene mine endelig i posten!! Bestilte fra eBay, og ja, de er ekte. Jeg er helt forelsket og vil aldri ta de av meg. Høres kanskje rart ut, men sånn går det når jeg har gått og siklet etter de i flere måneder og endelig fått tak i de. Ah, love ♥♥

- Hva syns dere?

CONCRETE JUNGLE WHERE DREAMS ARE MADE OF

 • 05.01.2012 kl. 19:54

Private bilder.

Bilde1/bilde2/bilde3/bilde4.

Ah, New York, my love. Vet ikke hvor mange av dere som vet det, men jeg var der i 2009, og jeg lengter sånn tilbake. Jeg elsker den plassen, rett og slett! Jeg har følt i ettertid at jeg ikke nøt det nok mens jeg var der, selvfølgelig, jeg koste meg utrolig mye, men jeg tror ikke jeg tenkte over akkurat da hvor stort det faktisk var å være der. Men nå har jeg bare så utrolig lyst tilbake! Fotografere, shoppe, oppleve. Alt. 

Jeg husker spesielt et øyeblikk fra turen, da vi satt i den gule taxien på vei fra flyplassen til der vi skulle bo. Jeg så ut vinduet og opp på alle de høye bygningene, og det var så herlig. For jeg var faktisk i New York. Jeg følte meg hjemme der, som om jeg tilhørte der. De 10 dagene gikk altfor fort. Jeg vet hvertfall én ting jeg skal før jeg dør, og det er å feire nyttårsaften der. Det virker bare helt fantastisk, selv om det er proppet med folk der. 

New York, I love you.

- Har du vært i New York før?

LOVE

 • 18.10.2011 kl. 17:22


Fra dåpen på søndag <3

Skal redigere en videoblogg til dere nå, fra skolen. Vi holder på med film nå, så derfor er videokameraet med på skolen. Forresten, jeg har klaget en del på været de siste ukene, men denne morgenen tok virkelig kaka! Våknet opp til FULL STORM ute, og noe bedre var det ikke da jeg skulle gå til busstoppet. Fikk aldri åpnet opp paraplyen engang, og den hadde faktisk hjulpet litt siden den er såpass sterk. Menmen, jeg kom meg til skolen til slutt, og nå er det selvfølgelig fint vær ute.

- Hva syns dere om bildene?


JC LOVE

 • 30.09.2011 kl. 22:26

Bildet er linket.

Ok, jeg vet ikke om jeg har sagt det før, men jeg er  f r e l s t  av Jeffrey Campbell-skoene! De er så fantastiske, og selv om mange har de nå, så jeg ha de. Før eller siden. Likte forresten spesielt godt de rosa helt til venstre i midten.

- Hva syns dere om Jeffrey Campbell-skoene?

 

HAPPY BIRTHDAY

 • 09.09.2011 kl. 13:28


Gratulerer med dagen, verdens beste mormor ♥ Glad i deg.

I LOVE YOU

 • 23.08.2011 kl. 21:07


<3

LACE DRESS

 • 26.06.2011 kl. 12:25Kjære, fine, nydelige kjole; bli min, vær så snill.


STELLA

 • 10.06.2011 kl. 21:01
Jeg er verdens stolteste storesøster! Dette er jo veldig stort for meg, siden jeg ikke har opplevd dette før. Jeg har jo "bare" stesøsken fra før av. Med en gang jeg så henne for første gang på tirsdagskveld begynte tårene å trille, det var bare helt.... Ja, jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det engang. Hun lå i armene mine i to timer i dag mens jeg satt i gyngestolen, jeg ville virkelig ikke gi slipp, men det ble utrolig varmt til slutt, haha.

I tillegg var det utrolig søtt å se når Malin Ann og Dina fikk se henne for første gang; det gliset på begge to når de kom inn i rommet.

Jeg har blitt knyttet til henne.

- Har dere noen småsøsken?


VELKOMMEN TIL VERDEN...

 • 07.06.2011 kl. 19:23

... lillesøster ♥
Tenkte bare jeg skulle si til dere at jeg ble storesøster i dag :-)

THE WORLDS GREATEST

 • 13.02.2011 kl. 11:21


Gratulerer med morsdagen til verdens beste mamma ♥ love you

iPAD!

 • 06.12.2010 kl. 21:33

Åh, mamma har fått seg iPad! Det er lykke i huset nå, skal jeg si dere! Altså, ikke at det ikke er det til vanlig da, haha.
♥♥
Ett ord: RÅTT.

Ellers gikk ikke bloggingen igår heelt som planlagt. Jeg hadde mye å tenke på, og fikk ikke lagt ut mer enn et lite innlegg. Jeg får se hvordan det blir fremover, ettersom det fortsatt er en del skolearbeid å tenke på.

- Har dere/har dere prøvd iPad?

HAPPY BIRTHDAY

 • 09.10.2010 kl. 12:42

Verdens beste mamma har bursdag i dag! Gratulerer med dagen ♥

Rekker ikke å skrive noe mer nå, men vi snakkes senere!

- Kjenner du noen som har bursdag i dag?

JEG ELSKER TØFLENE MINE

 • 26.12.2009 kl. 19:50

Jeg elsker mine nye tøfler som jeg fikk i julegave av Mariell! Det er de deiligste tøflene noensinne. Tror de er fra Kappahl, eller noe..
Fjortishjerteeeeeee <3333333333333333
Så til et rart spørsmål som passer til innlegget:

Har du noen tøfler som er gode å ha på seg?

bloglovin

I LOVE NEW YORK

 • 05.12.2009 kl. 13:05

Kanskje noen av dere vet at jeg var i New York i sommer? Det var ihvertfall en helt utrolig opplevelse, og jeg SKAL tilbake en dag! Jeg savner det utrolig mye. Her er ihvertfall noen bilder fra da vi var der:

Første dagen, i leiligheten vi bodde i.


Se på denne nydelige skylinen da!


Brooklyn Bridge i sjokolade


Ocean Grove, New Jersey. Love!


Grimaldi's Pizzeria, verdens beste pizza! Vi sto i kø utenfor i en time


På Madame Tussauds


Dere ser vel hvem dette er?

Og for å sette prikken over i'en, legger jeg ut denne sangen:

Jay-Z ft. Alicia Keys - empire state of mind

Har du vært i New York før?

Selena + Taylor = (?)

 • 09.08.2009 kl. 12:26

De sier at de bare er gode venner, men jeg syns det ser ut som mer enn bare gode venner. De har visstnok fått beskjed av managerene sine at de ikke får se hverandre, men jeg tror egentlig ikke at de bryr seg. Jeg syns de er nydelige sammen! Hva syns du om dem? Tror du de er sammen?

- Taylor gjør meg så utrolig glad. Jeg visste ikke at jeg bli så glad. Han er en fantastisk fyr. Men jeg er hundre prosent singel, og jeg kommer til å være singel i en god stund, sier hun til Seventeen Magazine.

- Jeg dro til Vancouver og trodde jeg skulle fokusere på arbeidet mitt, men isteden fikk jeg møte ham, og det endte opp med å bli det beste som noen gang har skjedd.

Vi får vel vente og se hva som skjer!

taylorlautnerandselenagomezdatephotos110
Se på de da! De er jo så søte sammen!

Snakkes!
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no