CHRISTMAS EVE SNAPSHOTS

Noen snapshots fra julaften. Blogging blir ikke akkurat noen førsteprioritet disse dagene sidene jeg er veldig opptatt med å nyte tiden med familie og venner før jeg drar tilbake til New York. I dag kom jeg hjem fra hyttetur med noen venner, vi har vært bortreist siden lørdag. Det har vært noen veldig sløve dager, men det var godt å komme seg litt bort.


Jeg syns det er helt sykt at dette er den nest-siste dagen i 2014, altså HVOR ble året av?! Det har gått så fort, og det er så mye som har skjedd og forandret seg. Det kan hende jeg kommer med et lite "Året som gikk"-innlegg, vi får se om jeg får tid til det. Jeg vil jo nyte de siste dagene i Norge fullt ut! Eventuelt kan jeg jo skrive det på Gardermoen på søndag, der har jeg veldig mye tid.


- Har 2014 vært et fint år for dere?

A SWEET SURPRISE FROM HOME

New York tid: 00:31.


Hei dere, og god 1. desember! Tenk at det allerede er desember, jeg klarer nesten ikke tro det. Årene går bare fortere og fortere... Vi har jo naturligvis ikke så mye advents/julepynt her, men vi jobber med det vi har og har det ganske koselig. Blant annet har jeg jo en god, gammeldags, norsk sjokoladekalender som jeg gleder meg til å åpne første luken på etter en god natts søvn nå. Og apropos det, i går fikk jeg en veldig søt overraskelse:


Ina kom plutselig bort til meg med en liten pakke og jeg skjønte ingenting annet enn at jeg tydeligvis skulle åpne den. Så jeg åpnet den og der lå denne posen med drops, og jeg skjønte fortsatt ingenting. Samtalen etter det gikk vel noe som dette:
Jeg: Hæ? Hvem er dette fra?
Ina: Det er fra moren din!
Jeg: Hvem er det fra?
Ina: Moren din!
Jeg: Hæ? What? Hvordan?


Så forklarte hun da at mamma hadde kontaktet henne i begynnelsen av november for å få til dette og hadde klart å sende adventsgaver helt hit bak min rygg uten at jeg hadde en liten anelse engang. Så nå får jeg én adventsgave hver søndag fremover, det vil si to til her borte og så får jeg den siste hjemme siden jeg har kommet hjem da. SÅ koselig og snilt gjort av mammaen min ♥


- Har dere noen form for adventskalender i år?

MY CHRISTMAS EVE


Så var julaften nok engang over - litt trist, men den kommer jo tilbake neste år uansett. Jeg hadde i alle fall en veldig fin dag med familien, god mat, fine gaver og rett og slett bare kos. Jeg er veldig fornøyd med gavene jeg fikk, og det virker det som at resten av familien også er. Startet dagen ca. halv ni, da fant jeg julestrømpa hengende på døra og gikk opp og så på barnetv. Senere gikk jo det Tre nøtter til Askepott, som jeg mååå få med meg hvert år. Går aldri lei! Vi skulle egentlig i kirken også, men da vi kom dit var det helt fullt, så da dro vi rett og slett hjem igjen, haha. Så senere ble det middag og deretter gaveåpning, etterfulgt av dessert, og så endelig kosebuksa. Det er alltid sååå deilig å kunne ta på seg kosebuksa igjen på julekvelden!


I dag har jeg slappet av endel, bortsett fra da jeg tok meg turen på trening. Treningssenteret jeg er medlem av er nemlig her også, så da dro jeg dit - veldig greit! I morgen tar vi turen hjem igjen, så i kveld skal jeg være med søskenbarn. Det blir koselig! Håper dere også har det fint ♥


- Hadde dere en fin julaften?

KVELDEN FØR KVELDEN


Bilder fra igår.


God kveld! I dag må jeg bare bruke den mest mainstreame overskriften, men altså, det er jo faktisk kvelden før kvelden. Nå er vi benket hos besteforeldrene mine hvor vi skal feire jul i år. Koser meg kjempemye, og har nettopp fått servert en glassflaske med julebrus av morfar. Nå er det virkelig jul dere ♥ Snøen er fraværende, men julestemningen har jeg faktisk klart å få likevel. Kjenner jeg gleder meg veldig til i morgen nå, men først er det nedtelling til Grevinnen og Hovmesteren om litt under én time. Skal prøve å få tatt masse bilder i morgen, julaften må jo foreviges!


Nå skal jeg kose meg mer med familien, og det håper jeg dere også gjør! Julen er en fin tid, og jeg håper alle har det bra ♥ Blogges i morgen eller eventuelt på onsdag istedenfor, vi får se.


God jul!

CHRISTMAS EVE

Hei, og god 1. juledag! Håper alle hadde en fin julaften i går? Det hadde iallefall jeg! Ble ikke såå mange bilder som planlagt, men har jo noen:Med mine fine søstre ♥

Tok ingen skikkelige antrekksbilder, men har dette:

Tommel oppXDXD Kjolen er fra Asos.

Spiste så mye god mat og koste meg masse med familien. Jeg er også veldig fornøyd med det jeg fikk! Tenkte jeg kunne vise det i morgen.

I dag har jeg ikke gjort annet enn å spise egentlig. Neida, men det blir jo veldig mye spising disse dagene, haha. Var hos stebestemor og spiste middag og sånt, og i kveld har vi sett Flåklypa Grand Prix (tradisjon♥) og nå begynner straks Valentine's Day, som vi også skal se. Bruker ikke så mye tid på macen for tiden, rett og slett fordi jeg nyter tiden med familien min. Er ikke ofte vi er alle samlet her. Så nå legger jeg fra meg macen igjen, vi blogges i morgen! 

- Hadde dere en fin julaften?

KVELDEN FØR KVELDEN
Og så var kvelden før kvelden her! Syns adventstiden i år har gått utrooolig fort, tidligere har jeg pleid å synes at det går veldig sakte. Bildene ovenfor er fra i fjor, mens i år er kameraet mitt ganske nedstøvet, for å være helt ærlig. Men skal prøve å få tatt endel bilder i morgen da. Det må jeg jo gjøre.

I går kveld var vi en liiten gjeng hos Thomas (meg, Andrea, Aleksander og Johan Thomas, og selvfølgelig Thomas da, for å være helt presis) og så Love Actually og åpnet noen gaver. Vi klarte ikke å vente til julaften, rett og slett fordi vi ville se hverandres reaksjoner. Priceless. Jeg åpnet et par gaver selv og ble nesten helt overveldet, for de gavene må være noe av det mest personlige og fineste jeg noen gang har fått, fra mine beste ♥ Får se om jeg viser dere hva jeg fikk, tror nok mest sannsynlig ikke. Men kommer sikkert til å vise dere de fleste gavene jeg får i morgen da, det gjør jeg jo hvert år!

Blir nok ikke blogging fra meg i morgen, da jeg heller vil fokusere på familien og det faktum at det er julaften. Men forhåpentligvis har jeg mange bilder å vise dere på tirsdag! Jeg er hvertfall klar for julaften nå, med julestemningen på plass! GOD JUL, alle sammen ♥

- Har dere julestemning?

SHAKE UP THE HAPPINESS

It's Christmas tiiiiiime!


Plutselig var det juleferie! Har ikke orket å blogge denne uken, hehehe. Men har faktisk hatt en del å gjøre også da. Vi har hatt en matteprøve og to fremføringer på skolen, og jeg har ordnet julegaver, siden jeg var så smart at jeg utsatte det meste til den siste uken før jul. Men nå er det ordnet! Fremføringene vi har hatt gikk også veldig bra, fikk 5- på norskfremføringen og 6 på engelskfremføringen, så det er jeg ganske fornøyd med, mildt sagt! Tror matteprøven også gikk bra, men den har vi ikke fått tilbake enda.

Vi fikk juleferie i går faktisk, siden hele klassen var ute og spiste og dermed fikk avspasere i dag. Var på kafé med noen venner i dag da, men jeg er helt fullstendig blakk etter julegaveshopping, så da ble det ingenting annet enn et glass vann på meg, men det er greit! Jeg har hvertfall skikkelig julestemning nå, det har snødd litt nå i kveld, og jeg har pakket inn siste rest av julegaver. Husker for tre år siden eller noe, da ga jeg julegaver til 10 venninner tror jeg det var, for da var jo det sånn at "alle måtte gi til hverandre", så da ble det bare mye dilldall, mens nå gir jeg bare til de aller nærmeste, og legger mye mer tanke i julegavene, noe jeg syns er viktig. Så nå gleder jeg meg til de skal åpne gavene sine!

- Er dere ferdig med julegavene? Begynner å nærme seg nå, folkens!

JULEKALENDER

Ble plutselig endring i planene i kveld, så jeg dro på konsert med Andrea og Johan Thomas. Vi dro først på Egon og spiste, for så på Gaute Ormåsen konsert, av alle ting! Var koselig da. Hadde det bare snødd ute så hadde julestemningen vært på topp. Her har det nemlig vært -8 grader i dag, og sol. Wow.

Men anyways, tenkte jeg kunne vise dere julekalenderen min:


Syns aldri man blir for gammel til julekalender, jeg! Det har liksom alltid vært en del av adventstiden og nedtellingen mot jul. I går fikk jeg badebombe fra Lush, og i dag fikk jeg Angry Birds-"leskedrikk", haha ♥

- Har du julekalender i år? Hvilken har du?

ØNSKELISTE TIL JUL

Dr Martens: Ønsker meg utrolig mye Dr Martens i svart lakk som dere ser ovenfor, utrolig kule!

 

Sigma Flash EF-610 DG Standard for Canon: Kunne trengt en ekstern blitz til kameraet mitt. Den på bildet fant jeg her.
Becksøndergaard skjerf: Låner mamma sine Becksøndergaard skjerf hele tiden, så jeg kunne godt tenkt meg noen selv! Likte spesielt de med hodeskaller, men syns også de med stjerner er veldig fine.
Batterideksel til iPhone: Ettersom jeg bruker telefonen min veldig mye (hehe), så må jeg også lade den ofte siden batteriet ikke er noe å skryte av på min 4s. Og det er ikke alltid jeg har tilgang til stikkontakt og kan vente med å få den ladet opp, hvis jeg er på farten. Derfor er det genialt med et sånt batterideksel som gjør at jeg kan lade batteriet uten å måtte koble den til en pc eller stikkontakt! Dekselet ovenfor er fra Mophie og finnes her.
Nike Wmns Free Run+ 3: Skoene jeg bruker til trening nå er veldig gamle, så jeg trenger nye. Jeg har hørt mye bra om disse og kunne tenkt meg de i noen freshe farger! Fant de her. Jeg trenger str. 38,5.
Treningstøy: Man får aldri nok treningstøy, right? Jeg kunne hvertfall trengt en ny treningstights, siden den jeg har er litt stor for meg og i et litt ekkelt stoff. Flere treningstopper hadde også vært greit! Str. XS.
Trenings"armbånd": Har aldri noen plass å ha iPhonen når jeg er på trening, derfor trenger jeg en sånn holder til telefonen som jeg kan ha på armen. Fant bare et bilde på nettet nå, men det finnes nok på de fleste sportsbutikker!
Tilbehør: Får aldri nok av smykker, armbånd, ringer osv! Det på bildet er fra Never Naked.
Gavekort: Er ikke alltid det er lett å kjøpe klær, derfor ønsker jeg meg helst gavekort! Av lokale butikker liker jeg best klærne på Bik Bok, Gina Tricot, H&M og Vila.
Penger: Klassikeren. Skal jo ta lappen om noen måneder, så jeg holder på å spare til den.
Nå har jeg jobbet med denne ønskelisten i nesten fire timer tror jeg, haha! Men det er så typisk at når du først setter deg ned for å lage en ønskeliste, så glemmer du ALT. Dette skjedde selvfølgelig med meg, men kom på litt etter hvert. Kommer sikkert til å poppe opp ting etter jeg har publisert dette som jeg skulle skrevet opp, men det får bare være. Tror iallefall jeg har fått med det "viktigste" nå.
- Ønsker du deg noe av det samme?

ÅRETS JULEGAVER

Her er noen av julegavene jeg fikk i år:
JB-sengesett♥♥, pysjamaser, neglelakker, sminkekoster, parfyme, såpe, gavekort, penger, Singstar-mikrofoner, joggedress som ikke er avbildet fordi jeg har den på meg nå ♥

Er veldig fornøyd og takknemlig for gavene! I morgen blir det en liten shoppingtur, forhåpentligvis kommer jeg hjem med akkurat det jeg har planer om (forteller i morgen, vil ikke jinxe(?) det)!

- Er dere fornøyd med årets julegaver?

CHRISTMAS EVE

Hadde en kjempefin dag i går, og jeg fikk masse fint! Var også veldig kjekt å se at de jeg ga gaver til ble fornøyde, det er alltid kjekt ♥ Skal vise dere gavene i morgen eller noe. 

Dere har vel hørt om Cato og Dagmar som herjer rundt i landet nå? Jada, Dagmar er godt på vei her altså, det er skikkelig ekkelt. Har hørt om trær som har røket, og mange andre ødelagte ting! Det verste skal være mellom 20.00 og 22.00, og jeg syns dette er ille nok! Er hvertfall forberedt på at strømmen går, så jeg prøver å få lagt ut dette innlegget fortest mulig..

- Hadde dere det fint i går?
- Er Cato eller Dagmar hos dere, eller er dere så heldig å slippe unna? 

MERRY X-MAS!

Da var endelig dagen her, det er juuuul(aften)! Kjenner jeg begynner å få mer og mer julestemning nå, selv om det er helt snøfritt ute. Det må nok være matlukten, 3 nøtter til Askepott, og julestrømpen som gjør det:Fikk masse godt godteri, og også en svart tubebh fra Bik Bok. ♥

Denne julen er jo litt ekstra spesiell, nemlig fordi det er Stella's første jul. Hun har gledet seg i hele dag til å åpne gaver:De andre er i kirken nå, og jeg skal begynne å ordne meg og få på meg finklærne. Jeg valgte å ikke dra i kirken i dag (for første gang), rett og slett fordi jeg ikke orker. Men ja, jeg håper alle får en fantastisk dag, med de dere er glad i, og at dere får noe av det dere har ønsket dere!

GOD JUL, ALLE SAMMEN!

READY FOR X-MAS


Om litt under én halvtime er det julaften. Jeg burde vel kanskje legge meg snart med tanke på at jeg kommer til å våkne tidlig i morgen (standard julaften), og jeg kommer til å sove dårlig i natt. Hver julenatt sover jeg dårlig, fordi jeg gleder meg sånn. Veldig standard. Jeg kommer forresten til å blogge i morgen, må jo det, hihi ♥

Nå skal jeg fortsette å se Hjelp! Det er juleferie på tv3, hvis jeg orker, og spille Tiny Tower og Wordfeud (legg meg til: Malindh). Dere burde laste ned begge spillene, veldig avhengighetsskapende, men morsomt! Wordfeud er på Android også, men Tiny Tower er jeg litt mer usikker på. 

- Har dere sett noen julefilmer i kveld?

KVELDEN FØR KVELDEN

Jeg tror at jeg gleder meg like mye til julaften nå som da jeg var liten, for jeg gleder meg utrolig mye nå, og sånn er det hvert år. Selv om jeg nesten ikke har julestemning, så overlever jeg. Kanskje julestemningen sniker litt innpå under Grevinnen og Hovmesteren om en liten time?


Vet ikke om jeg har sagt (skrevet) det før, men jeg er ambassadørblogger hos Nikon, og idag fikk jeg en liten julehilsen fra de i posten (og nei, denne pakken er jeg ikke pålagt å blogge om. Tenkte bare, siden jeg ikke har fortalt dere det før, så kunne jeg vise dere litt). Hvertfall veldig koselig! :-)

Resten av kvelden skal jeg bare kose meg sammen med familien, med, som nevnt ovenfor, Grevinnen og Hovmesteren, god kveldsmat, og sikkert en julefilm som går på tv også. Julen er virkelig den beste høytiden ♥

- Hva gjør dere i kveld?

IT'S CHRISTMAS TIMEBeklager sen blogging! Jeg kunne ha blogget i begynnelsen av dagen, men da hadde jeg ingenting å blogge om, pluss at jeg ikke hadde tilgang til kamera. Resten av dagen har jeg bare vært opptatt. 

Nå er det skikkelig pyntet til jul her, i kveld har vi pyntet juletreet også. Har faktisk litt julestemning, til tross for at det er rundt 9(!!) grader ute.. Tror det hjalp litt å ha på Justin sitt julealbum mens vi pyntet juletreet isted. Tenk at det bare er litt over 1 døgn til julaften, jeg gleder meg sånn!! Jeg er vel ikke den eneste?

- Hva syns dere om bildene?

FJERDE SØNDAG I ADVENT


Fin julemusikk i stuen ♥Noen bilder fra i går. Tenk at det bare er 5 dager til jul, wiii! Og ikke minst 1 dag til ferie. Forresten, er det noen som må være på skolen lenger enn til i morgen? Har bare hørt om noen som fikk på fredag og mange som får imorgen. 

- Når får du/fikk du juleferie?

1. DESEMBER

Ååå, så herlig, det er 1. desember i dag ♥ Jeg elsker desember, for da er det jul og jul er den beste og koseligste høytiden av alle! Det betyr jo også julekalender, og det har jeg selvfølgelig i år også. Kan vise bilder av den en annen dag, men det er hvertfall godteri inni. Og i dag fikk jeg en ekstra pakke:
Kjempesøte tøfler fra Bik Bok!

- Har dere julekalender i år? Hvilken?

ØNSKELISTE 2011

Dette er da altså ønskelisten min til jul i år. Typisk at jeg ikke kommer på mer når jeg først skal skrive ønskeliste, men jaja. Som sagt er Jeffrey Campbells #1 på lista, etter det er det kameraobjektivet og så Sims 3 tilleggspakkene.

- Nevn to ting du ønsker deg til jul?

1 MONTH LEFT


Åh, jeg gleder meg sånn til juuuul! Kun én måned igjen! Tenkte jeg måtte mimre litt fra ifjor, så da tok jeg frem bildene ovenfor. I tillegg er det pynt til jul her og julealbumet til Justin står på i stua nå, heeerlig ♥ Mangler bare snø nå, men det trenger vi ikke før rundt lille julaften :-)

- Gleder du deg til jul? Regner med de fleste svarer ja her? ♥

ÅRETS FØRSTE


.. (hvertfall sesongens første) julebrus! Godt smakte det også! Jeg er nemlig ikke av de som klarer å vente til 1. desember med å smake, jeg er svak. I tillegg går Mistletoe på repeat og det haglet i stad. God jul da dere ♥

Sitter på skolen i design-timen nå og holder på med Masks i Photoshop. Postkortene er levert inn så de får dere se senere. Jeg skal også legge ut videoen fra i går på YouTube når jeg kommer hjem, så den også kommer senere! 

- Har du drukket julebrus i år?


GODT NYTTÅR, ALLE SAMMEN!

Jeg som hadde gledet meg sånn til å ta bilder av fyrverkeri på nyttårsaften, og så er det skikkelig storm ute....Typisk. Jaja, jeg kjenner jeg er utrolig spent på hvordan 2011 kommer til å bli!Snart drar jeg bort til Mariell, så dette blir det siste innlegget fra meg i år. Vi snakkes ihvertfall neste år! Haha, det føles alltid så rart å si...

Godt nyttår, alle sammen! Ha en kjempefin kveld!

SOME OF MY CHRISTMAS PRESENTS

Kjempesøtt hjerte som Malin Ann har laget!

Øyenskyggepaletter. Gleder meg til å prøve de ut og eksperimentere med fargene!

Stor toalettmappe, som jeg trengte!

Øyenskyggekoster.

Større minnekort.

Dette var noe av det jeg fikk til jul i år. Fikk også blant annet penger, dusjsåper osv., basictopper, en kjempekul kjole (viser dere når jeg skal bruke den) og jentetur til Oslo med mamma, som jeg skrev om i innlegget under.

- Er dere fornøyd med deres julegaver i år?

VELLYKKET JULAFTEN

Ah, for en dag! Kjenner jeg er ganske sliten, men dagen var iallefall vellykket, og jeg er veldig fornøyd med gavene mine. Kan vise dere noen imorgen!
Her er noen bilder fra dagen (mange crappy, men det får bare være):


Julestrømpe på morgenen er fast tradisjon ♥


Good frokost!

Det ble visst en del pakker under treet i år og, hehe...

Dina er igang med å åpne pakker!

Malin Ann er kjempefornøyd!

Dagens antrekk til venstre, og nytt treningstøy til høyre!

Men vet dere hva? (Jeg må røpe en av julegavene i dag) Den 18. mars (på bursdagen min) skal jeg på Robyn-konsert i Oslo! Jeg hadde aldri tenkt tanken på å få det i julegave engang, men jeg ble utrolig glad! Robyn er jo en utrolig flink artist! Så nå blir det vel å lære seg alle sangene, heheee.Tusen takk, mamma og Kjetil ♥

- Har dere hatt en fin dag da? :-D

DAGEN FØR DAGEN

LYKKE! Julestemningen er helt på plass! Flåklypa, grøt (med mandel i selvfølgelig), Grevinnen og Hovmesteren, og nå Julenissen 3 og spekemat. Det er jul folkens!! Det har ikke blitt så mye blogging i dag, og det blir nok ikke stort bedre imorgen, men nå er det jul, og jeg er opptatt med å nyte julen sammen med familien min, og det er herlig ♥


- Hva er deres juletradisjoner?

BITTELILLE JULAFTEN - 2 DAGER IGJEN!
Kjenner at jeg bare gleder meg mer og mer til julaften nå! I dag er det bittelille julaften og det er kun to dager igjen. Julestemningen er ikke heelt på plass enda, men håper på at den kommer i løpet av morgendagen eller fredagen.

- Dere gleder dere vel til jul? :-D

ONLY 3 DAYS LEFT!Kun tre dager igjen til julaften, og nå er det ferie. Herregud, tiden går fort!

5 DAYS LEFT
5 dager igjen dere! Det er ikke mye i det hele tatt! Jeg er heldigvis nesten ferdig med julegavene, er bare noe smått som må ordnes, så da trenger jeg ikke å stresse med det ihvertfall. Ikveld skal jeg se Love Actually med mamma og Kjetil. Faktisk andre gang jeg ser den denne uken, siden vi har sett den på skolen også, men der har vi ikke sett den helt ferdig enda. Den filmen er så søøt! ♥

- Har du sett Love Actually? Hvis ikke måå du bare se den! :-D

8 DAGER IGJEN
Fikk en liten "request" i går (hei, Benedicte♥) om jeg kunne ha sånn nedtelling til jul hver dag, sånn som jeg har hatt de siste to dagene, og selvfølgelig kan jeg det! Om det går som planlagt skal jeg nok få det til hver dag, med tanke på at det snart er ferie, og vi er ferdig med skolearbeidet! 8 dager igjen til julaften (og til bursdagen din, Mariaa ♥)

- Hva tror dere? Skal jeg ha en sånn nedtelling til jul hver dag, der jeg har med noen julebilder?

9 DAYS LEFT
Åh, jeg tror jeg har forspist meg på pepperkaker. Har laget ("skåret ut") tre brett med pepperkaker, med litt hjelp av Malin Ann, så kommer jeg sikkert til å pynte noen i morgen. Det kom ikke snø idag da.. Jeg hadde håpt på at det var temperaturen som var feil på Yr.no, og ikke været, men det ble visst sånn. Men kom litt i julestemning da, med julemusikk på fullt og pynting av pepperkakehus. Jeg har ikke pyntet da, jeg gikk heller rundt og tok bilder.

- Har dere laget pepperkaker i år?

EDIT kl. 21:16: DET SNØØR!!!

ONLY 10 DAYS LEFTENDELIIIIIIG!

Endeliiiiig - det snøør! Etter sikkert over to uker med minusgrader og ingenting som har skjedd, har det endelig begynt å snø. Og nå er faktisk plussgrader også, haha. NÅ er det jul, folkens! Eller, vi får vel se så lenge det varer.

Tumblr_lcq2bgyw9f1qdfbmgo1_500_large
Tumblr_lcr7xoy2nn1qc14dmo1_500_large
Tumblr_lcmffyowhb1qakq05o1_500_large
4409cf9d3c96a5b73ddfb4dbcef3d574-d343z4b_largeInspirasjooon - fra weheartit ♥

Nå skal jeg stelle meg, og senere skal jeg møte Margretha og Maria ♥ Livet er herlig!

- Er det snø hos deg? Såpass kreativ er vi med spørsmålene, ja......

BILDESERIE - 1. DESEMBER
Gikk litt (veldig) berserk på bokeh..


I dag er det 1. desember og det liker jeg veeeldig godt! Det er jo virkelig ikke lenge igjen til jul nå! Jeg har gavekalender i år, som jeg har hvert år, og idag fikk jeg en blå EOS som lukter mint ♥ Ellers har jeg regnet matte i nesten hele dag, det er jo mattetentamen i morgen, wæææ.. Ønsk meg lykke til!

ØNSKELISTE TIL JUL

Kommer ikke på noe mer nå, dette er ihvertfall det jeg ønsker meg til jul! Det er jo bare litt over en måned til jul og tiden går fort!

- Ønsker dere dere noe av det samme?

 

DETTE FIKK JEG I JULEGAVE

Jeg er utrolig fornøyd med julegavene mine i år! Fikk mye tilbehør, sminke og penger! Her har dere det jeg fikk i bilder:

Det er en lommevarmer, om du lurte.                      Smykke og armbånd (viser det nærmere i et annet innlegg)


Money is very funny <3                                         Fikk verdens deiligste tøfler av Mariell! <3


To gavekort på Bik Bok (500 kr. til sammen)


Er du fornøyd med julegavene du fikk i år?

POSEN MED DET RARE I


Vet ikke helt om posen med det rare i, er rette navnet på dette, men det er ihvertfall en pose med julegaver! Som dere sikkert skjønte.

Nå er jeg nesten ferdig med julegavene, bare en igjen som jeg skal ordne i morgen. Pluss at jeg har en del forsinkede gaver siden jeg har bestilt noen på internett. Fra hvilke nettsider får dere aldri vite. Hvertfall ikke før mottakerene av julegavene har åpnet de.


Det er bare tre dager igjen til jul, folkens!

Er du ferdig med julegavene?


bloglovin

BILDESERIE - JULEPYNT

Nå har jo vi fått mer julepynt i huset siden sist jeg tok bilder, så da måtte jo jeg ta flere bilder:
1.

2.

3.

4.

5.

6.
Ingen av bildene er redigert.

Jeg elsker julen!

Hvilket bilde likte du best?

HVILKEN JULEBRUS ER DIN FAVORITT?

Julebrus er den beste brusen! Jeg syns egentlig det er ganske bra at vi ikke har den hele året, for da hadde den vært som en helt vanlig brus, og det hadde vært kjedelig. Noe av det beste med julen er jo julebrus. Dette er min favoritt:

Julebrusen fra Hansa! Her på Sunnmøre har vi ikke brun julebrus, så jeg syns det er ganske merkelig når jeg leser andre blogger der de har brun julebrus. Alle julebrusene burde jo egentlig være rød, siden det er JULEbrus.

Herregud, jeg skrev nettopp et helt innlegg om julebrus..

Hvilken julebrus er din favoritt?

MIN JULEKALENDER..

img3431
.. ser sånn ut! Den er dansk og var egentlig en sjokoladekalender. Men siden jeg syns sjokolade så utrolig kvalmende ut, pluss at jeg er allergisk mot sjokolade (i store mengder), byttet mamma ut alle sjokoladene med godteri. Så da ble det godtekalender på meg i år! Kalenderen er utrolig kul, og består av skuffer, og dører som lett åpnes opp. Som vil si at jeg ikke skal smugkikke i lukene som ikke skal åpnes enda.

Og så til spørsmålet som går rundt på nesten alles blogger i dag:

Hvilken julekalender har du i år?


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015


Design by