FOR A GOOD NIGHTS SLEEP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg plukket med meg denne fra L'Occitane i Marbella, og jeg har sett etter den ganske lenge. Det er Relaxing Pillow Mist, og skal visstnok hjelpe for en god natts søvn. Om det funker vet jeg ikke enda ettersom jeg ikke har testet den, men jeg tenkte å teste den i kveld siden jeg har sovet ganske dårlig de siste to nettene. Om det så bare er Placebo-effekt gjør det ingenting for meg så lenge det faktisk funker. Jeg skal iallefall si ifra til dere hva jeg synes, jeg har hørt mye bra om den så jeg er veldig spent. Nå håper jeg iallefall at jeg får sove godt i natt uansett, for de siste to dagene har ikke vært så bra for meg. Jeg endte opp med å måtte bli hjemme fra jobb i dag fordi jeg enda ikke var bra i hodet, og selv om migrenen forsvant ut på formiddagen, har jeg fortsatt hatt hodepine i hele dag. Nå vil jeg virkelig bare bli bra, og i morgen drar jeg på en liten dagstur for å besøke besteforeldrene mine, så da vil jeg hvertfall føle meg topp. Regner med dere forstår hvorfor det har vært sene oppdateringer disse to dagene, nå håper jeg på bedre dager ♥

// I picked this up from L'Occitane in Marbella, and I've been looking for it for quite some time now. It's the Relaxing Pillow Mist, and it's supposed to help for a good nights sleep. If it actually works I don't know since I haven't tested it out yet, but I thought I'd test it out tonight since I haven't slept that well the last two nights. If so it's only Placebo-effect I don't care as long as it actually works. I will let you know what I think, I've heard a lot of good things about it so I'm excited. At least I hope I will get a good nights sleep now anyways, because the last two days have not been good for me. I ended up having to stay home from work today because my head still wasn't good, and even though the migraine disappeared earlier in the day, I've still had a headache all day. Now I just really want to get well, and tomorrow I'll go on a daytrip to visit my grandparents, so then I really want to feel good again. Hopefully you can understand why the updates have been so late the last couple days, now I'm just hoping for better days 

WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater from Cubus


Det er egentlig altfor varmt for genser i dag (endelig!), men jeg måtte bare vise dere denne. En skikkelig Malin-genser som noen på jobb sa, jeg er jo en sucker for rosa. Jeg kjøpte den tidligere i uka, men måtte nesten vente til i dag med å vise dere den, for det er jo i dag helga starter! Skulle gjerne hatt den på meg på jobb senere, men det blir hvertfall for varmt, der går det ikke an å ha på seg noe annet enn lette sommerklær. Her ser dere forresten håret mitt bedre, hva syns dere? Seee så kort det er! Men for en perfekt sommerfrisyre, jeg elsker det. Nå må jeg gjøre meg klar for jobb, og finne noe å spise, jeg er egentlig ikke sulten, men spiser jeg ikke nå kommer jeg til å bli kjempesulten på jobb, og det går jo ikke. 


In reality it's way too hot for a sweater today (finally!), but I just had to show you this. It's a Malin-sweater, as someone at work said, I am a sucker for pink. I bought it earlier this week, but of course I had to wait until today to show it to you, because weekend is starting today! I would love to wear it to work later, but that will be way too hot, you can't wear anything else than light summer clothes there now. Here you can see my hair better by the way, what do you think? It's soooo short! But what a perfect summer hairstyle, I love it. Now I have to get ready for work, and find something to eat, I'm not really hungry, but if I don't eat now I'll get so hungry at work, and that's not good. 
 

CURRENT OBSESSION

... treningstøy! Jeg har egentlig vært en sucker for treningstøy i flere år, jeg får aldri nok! Det er liksom noe jeg får bruk for uansett, og det er jo så mye kult treningstøy der ute. Jeg er veldig glad i farger, så det er for det meste det jeg har, og ikke mye svart med andre ord. Jeg fikk tilsendt noe treningstøy fra en amerikansk nettside via Instagram for en liten stund siden, så jeg tenkte jeg kunne vise dere her også. Litt nytt er vel kjekt å se av og til? 


... fitness apparel! I've actually been a sucker for fitness apparel for years now, I just never get enough! I use it so much anyway, and there are so many cool clothes out there. I love colorful fitness apparel, so that's mostly what I have, and not a lot of black. I got sent some clothes from an American website via Instagram the other day, so I thought I would show you here too. It's interesting to see some new stuff here once in a while right? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
From Ellie Activewear (sponsored via Instagram)
 

Jeg har en hektisk helg i vente, så det blir ikke mer enn ett innlegg per dag, som det har vært de siste dagene også. Jeg skal jobbe både i kveld og i morgen, og det er festival i helgen også, så dit skal jeg etter jobb i kveld og så etter jobb i morgen. Tror det blir veldig bra, og jeg gleder meg veldig til å se Zara Larsson live blant annet! Jeg tar iallefall med meg kameraet mitt, så får jeg vist dere bilder i løpet av helgen. Hva er deres helgeplaner?


I have a hectic weekend ahead of me, so there won't be any more than one post per day, as it has been these last few days. I'm working both tonight and tomorrow, and there's a festival this weekend too, so I'm going there after work tonight and then after work tomorrow. I think it will be really good, and I can't wait to see Zara Larsson live! I'm bringing my camera, so I'll show you some photos some time this weekend. What are your weekend plans? 
 

VELVET SHOES

Adlink


From Nly Shoes - get them here


Hvor herlige er ikke disse skoene? Som dere kanskje har skjønt nå er jeg veldig glad i Nelly sine sko, de har så mange fine og de fleste av de jeg har er faktisk ikke så ille på foten til tross for den billige prisen! Jeg har lenge hatt lyst på noen litt spesielle sneakers, for de jeg har fra før av er veldig enkle og plain. Svarte, hvite og så ett par som er rosa, og det er faktisk de jeg har brukt mest i det siste. Jeg er så glad i velvet trenden denne våren, så jeg falt pladask for disse. Det er kanskje ikke så lett å se fargen på bildene, men de er lys rosa. Så har de en liiten plattform også, så man kommer litt høyere opp.


How amazing are these shoes? As you might have figured out by now I really like shoes from Nelly, they have so many pretty ones and most of the ones I have are not that bad on the foot either in spite of the cheap price tag! I've been wanting some more special sneakers for a while now because the ones I already have are quite simple and plain. Black, white and a pair that is pink, which is actually the ones I've been using the most lately. I love the velvet trend these spring, so I fell in love with these. It's not that easy seeing the color on these photos, but they are light pink. They have a little platform as well, so I get a little bit taller in these. 
 

LITTLE PARIS PURCHASESDenne morgenen viste seg å være litt tregere enn planlagt, jeg endte opp med å sove hele TRE(!!) timer lenger enn alarmen min! Det å komme tilbake til hverdagsrutiner var visst litt vanskeligere enn jeg hadde sett for meg, hehe. Så jeg ligger litt bak skjema denne dagen, men det får bare være. Jeg ville vise dere noen små innkjøp fra Paris, jeg fant disse søte gryteklutene i en liten, sjarmerende butikk i Montmartre, og resten er fra Disneyland. Verdens søteste lille skål, og ikke minst øredobbene! SÅ søte ♥ Nå må jeg få i meg en smoothie og komme meg på trening, det er på tide, siden jeg egentlig foretrekker morgentrening. 

​This morning turned out to be a little slower than I had planned, I ended up sleeping THREE(!!) hours longer than my alarm! Going back to everyday routines was a little bit more difficult than I had pictured, hehe. So I'm a little behind schedule today, but oh well. I wanted to show you some small purchases from Paris, I found these cute oven mitts in a small, charming shop in Montmartre, and the rest are from Disneyland. The cutes little bowl, and the earrings! SO cute ♥ Now I have to make a smoothie and then get to the gym, it's about time since I actually prefer morning workouts. 

Have a great Monday Tuesday ♥

MY MOST FLUFFY PURCHASE


Fra Topshop


Tror kanskje dette må være mitt definitive favorittkjøp fra London, noe mer fluffy har jeg aldri før kjent på! Den er som en drøm å ha på seg, men uheldigvis gjør den det enda vanskeligere å stå opp og kle på seg om morgenen, fordi alt annet enn denne blir bare en nedtur å ha på seg i forhold. 


Vel, jeg startet mandagsmorgenen min i denne, litt senere enn planlagt. I dag var det virkelig vanskelig å stå opp, men det er vel bare mandagen som henger litt over, den kan jo være ganske tung av og til. Men dagen må gå uansett, og nå må jeg gjøre meg klar for en antrekksshoot. På tide å vise frem noen flere kjøp fra London! 
 

EN ENKLERE LØSNING

I alle år har jeg på trening hatt mobilen i en sånn lomme du har på armen, for å høre på musikk uten problem. Det har funket ganske greit, men det har vært veldig travelt med den lomma når jeg skal bruke mobilen mellom setta mine, da jeg ikke klarer å bare sitte og stirre ut i lufta mens jeg venter på å begynne på neste sett. På det nye treningssenteret har jeg stort sett ikke hørt på egen musikk, da det har vært høyt nok volum fra høyttalerene, og det har gått fint. Helt frem til jeg fikk for meg hvor mye bedre det hadde vært med et trådløst headset! Så nå eier jeg dette! Når en musiker/produsent lager headset så må jo det bare bli bra, og det er virkelig dette. Fantastisk lyd, og så er det jo så deilig å høre på musikk, stenge ut resten av verden mens jeg trener, og mobilen ligger i treningsbaggen. Testet det på trening i dag og det var så digg! Litt uvant med noe så stort på mitt lille hode, men man ser jo gjerne ikke så bra ut på trening uansett, hehe. 


♦ Noen andre som har testet dette? 

SOME NEW GIRLY STUFF

New York tid: 21:36.


Det er jo veldig sjeldent jeg legger ut innkjøp nå, så jeg føler nesten det er på tide å vise noe. Tror forresten det er like greit at jeg ikke alltid viser alt jeg kjøper, for de siste ukene har jeg nok kjøpt litt for mye, heheh. Men det er nok ting dere får se etter hvert uansett, for eksempel når jeg snart kommer hjem til mitt kjære kamerastativ og selvutløser. Just like old times ♥


Vel uansett, i går tok jeg turen innom Sephora og Duane Reade for å hamstre inn litt sminke som jeg kan ha med hjem. Sminke er jo mye billigere her, hvertfall alt av drugstore-sminke, så da ble det litt av det så jeg har en stund. Jeg klarte å kjøpe en farge mørkere enn jeg egentlig bruker i foundationen, og en farge lysere i concealeren da, så sånn kan det gå, haha. Vel, jeg har jo blitt litt brunere nå, og håper på å bli enda brunere i løpet av sommeren, så da går det nok fint. Jeg er faktisk alltid blekere i ansiktet og på halsen enn resten av kroppen uansett, så da går det greit å bruke en foundation som er litt mørkere. En lysere concealer syns jeg også går veldig fint for da lysner det opp under øynene litt. Men nok snakk om det, her er hva jeg kjøpte:

Et sett med ulike bronzing produkter, perfekt for sommeren! Settet kostet $39, som jeg syns var en super deal. Jeg kjøpte også inn en flaske av fuktighetskremen jeg bruker fra Benefit, siden jeg ikke får tak i den i Norge (hadde nok vært svindyrt der isåfall). Og så er det min favorittmascara fra L'Óreal, selvom jeg har prøvd andre i mellomtiden så er det alltid den jeg går tilbake til, jeg elsker den. Foundationen og concealeren fra Fit Me-serien til Maybelline har jeg også brukt i ett par år nå og jeg syns de produktene er fantastiske. Jeg endte også opp med noen nye neglelakker fra Essie og Sally Hansen i fine nude- og pastellfarger. Gleder meg til å prøve ut, jeg er så lei av neglelakkene jeg har fra før av.

Merker det var veldig uvant å skrive et slikt innlegg nå, det er jo veldig lenge siden. Men sånn jeg har skjønt er det veldig populært hos mange av dere, så da er det vel greit av og til?


Nå må jeg snart komme meg i seng, jeg skal tidlig opp på bootcamp i morgen! Gleder meg veldig. Mer om det kommer senere ♥


- Noen som har noen av de samme produktene kanskje?

TO ME, FROM ME

New York tid: 22:42.


Hei dere! Nå tenkte jeg det var på tide med et nytt innlegg her... Helt ærlig har det gått i ett siden jeg kom hit igjen etter juleferien, og det er først nå de siste tre dagene at jeg har rukket å slappe av litt. Jeg har kost meg masse da, jeg har jo besøk her i byen nå! Så jeg har hatt masse venninnetid og turisttid med Benedikte og Natalie - bilder kommer! Men på søndag merket jeg at jeg egentlig var skikkelig sliten etter at skolen hadde begynt på igjen, tilvenningen til ny leilighet, og at jeg var ute hele dagene. Da ble jeg også syk igjen, som da tydeligvis ikke hadde forsvunnet helt siden jeg ikke var i form da jeg kom hit. Jeg fikk heldigvis slappet av hele søndagen, så jeg ble mye bedre da og jeg føler meg også mye bedre nå.


Vel, det var egentlig ikke det dette innlegget skulle handle om, men når jeg først oppdaterer dere kan jeg likegjerne oppdatere med litt av hva jeg har gjort siden sist. Det innlegget egentlig skulle handle om er det lille jeg forelsket meg i da vi gikk innom Henri Bendel på Fifth Avenue her om dagen:

Denne søte lommeboken fanget oppmerksomheten min der, og jeg klarte ikke ta øynene mine fra den før den var min. Dere aner ikke hvor Blair Waldorf jeg følte meg da jeg gikk ut av den butikken med den klassiske, stripete posen i hånden. FOR en følelse! I tillegg fikk jeg gravert inn initialene mine på den, som bare gjør den enda mer personlig og spesiell. Nevnte jeg at dette var den siste igjen i den fargen? De andre var gule. Det må ha vært meant to be!

Nå må jeg komme meg i seng! I morgen er en ny skoledag, og etter det skal jeg møte Benedikte og Natalie igjen for mer turisttid. Håper på å få oppdatert dere igjen snart, nå har jeg jo faktisk VELDIG spennende nyheter å komme med også!


- Hva syns dere?

MY NEWEST GADGET

New York tid: 11:47.


God morgen fra meg! I dag er jeg helt uthvilt, noe som er lurt med tanke på alt skolearbeidet jeg skal gjøre i dag. Jeg har hatt en ganske rolig morgen, med kos i min nye morgenkåpe og blogger og Youtubere på iPaden. Jeg sa jo jeg skulle vise dere iPaden nærmere, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det i dag når jeg ikke skal gjøre noe særlig annet enn å sitte inne med skolearbeid.

Det er altså en iPad Air i hvit/sølv og er 16gb. Hovedgrunnen til at jeg kjøpte den var fordi jeg ville ha skolebøkene mine der, istedenfor å måtte dra rundt på tunge bøker i vesken. Hittil elsker jeg den og bruker den veldig mye, og jeg liker veldig godt å skolebøkene mine der. Jeg kan highlighte, notere osv i bøkene på iPaden, og ikke minst kan jeg jo søke opp ord og se hvilken side de er på. DET kan man jo ikke i vanlige bøker, hehe. Jeg kommer nok til å få ganske mye bruk ut av denne i løpet av de neste årene, og det er jeg veldig glad for. Jeg har ikke angret siden jeg kjøpte den ♥


Nå må jeg bare spise lunsjen min (det vil si to egg), før Ina og jeg drar avgårde på Target for å ta ukeshandelen. God søndagskveld til dere hjemme i Norge ♥


- Har dere iPad eller noe lignende?

FRIDAY REWARD

New York tid: 22:36.


God fredagskveld, eller god lørdagsmorgen! Her er det jo fortsatt fredagskveld, og jeg skulle egentlig ikke vært hjemme nå. Vi skulle egentlig ut og spise middag, men det endte med at Ina og jeg ble hjemme fordi vi ikke orket. Så nå sitter vi i sofaen med en dyne hver og ser på Gossip Girl. Det også er vel innafor? Jeg er så sliten etter denne uken at det eneste som fristet var å legge meg tidlig og sove ut. Kjipt å gå glipp av middagen, men det blir flere sjanser.


På onsdager og fredager har jeg jo to timer mellom timene, som kommer til å gå til skolearbeid som oftest, men i dag bestemte jeg meg for å først sette meg på en kafé og skype med familien (såå koselig♥), og deretter tok jeg turen innom Sephora. Litt skummelt å ha sånn ca alle butikker dere kan tenke dere i nærheten av skolen, menmen. Jeg følte for å belønne meg litt i dag.


Jeg kjøpte Evian facial spray (har hørt så mye bra om den), en Smashbox øyenskyggepalett (med de fargene dere ser på pakken), og så et helt genialt emergency kit til å ha i vesken. Nå overlever jeg enhver beauty crisis liksom! Og så fikk jeg med en liten toalettmappe i tilllegg.

Her ser dere alt som er i det kitet, er dere ikke enig i at det faktisk er ALT man trenger for å overleve en krise?

Håper alle får en fin helg iallefall og nyyyyter den for alt den er verdt ♥


- Hva syns dere om mitt lille innkjøp?

NEW FOUNDATION


Nå har jeg endelig fått tak i denne foundationen! Den koster jo ganske mye i Norge, og i Polen fant jeg den ikke på noen Sephora-butikker, mens her i USA fant jeg den på den første jeg var inne på og de hadde stort utvalg. Jeg fikk god hjelp til å finne riktig farge, så nå har jeg den endelig og jeg gleder meg til å bruke den. Jeg har bare såvidt testet den ut, siden jeg vil bruke opp min gamle foundation først. So far so good! Jeg kjøpte selvfølgelig den tilhørende kosten som skal hjelpe til en perfekt finish.


- Noen andre som har testet ut denne?

FLOWERS FOR FALL


Så, i dag jobbet jeg store deler av vakten på barn/herre-avdelingen, før jeg siste timen jobbet på dameavdelingen. Butikken har nemlig to etasjer, barn/herre oppe og dame nede. I løpet av de første to minuttene på dameavdelingen fant jeg dette skjørtet som hadde kommet i dag. Jeg kan ikke få sagt nok hvor perfekt det er til høsten! Jeg elsker blomsterplagg og jeg elsker at det er en trend som går inn i høsten også. Dette sier jeg ikke fordi jeg MÅ følge trender, men fordi når det er en trend, da er det jo masse av det i butikkene, og det er jo veldig greit når det er en trend man liker. Jeg gleder meg så mye til å bruke dette i høst, og kombinasjonen av burgunder og pastell-fargede blomster... Ja, jeg bare elsker det. Tenkte jeg kunne lage et innlegg en annen dag når det er greit vær ute, om ulike måter jeg ville stylet skjørtet på. Det er jo ikke alt man kan bruke til dette.


Skjørtet er fra Cubus og koster 149,-!


- Hva syns dere om skjørtet?

NEW SANDALS

Tror noen må tvinge meg til å blogge av og til, siden jeg tydeligvis ikke kommer på det selv. Jeg tar nok fridager altfor seriøst, for de er så sjeldne at når jeg først har de, da gjør jeg faktisk absolutt ingenting. I går var ingen unntak. (Hei familie og Sara, hvorfor tvinger dere ikke meg til å blogge når jeg ikke har gjort det?)


Jeg var på skojakt med Caroline og Sara igår da, fordi Caroline trengte noen. Og hvem endte også opp med sko? Jo, undertegnede. Hehe, oops. Til mitt forsvar har jeg plutselig begynt å like sånne sko etter å ha sett de overalt i sommer, og disse fant jeg til 199 kr på Shoeday!! Jeg har faktisk gått med de på jobb i hele dag og det gikk veldig bra, så nå er jeg fornøyd. Det hjelper nok litt at det er ekte skinn inni også, så blir det ikke så klamt osv heller.


Nå har jeg helg frem til tirsdag, det blir veldig deilig. Har litt mer fri neste uke enn jeg har hatt de siste tre ukene, så det tror jeg kommer til å gjøre godt. Samtidig skal jeg jo bare jobbe ut denne måneden, så det gjør ikke noe å jobbe mye heller. God lørdag, alle! ♥


- Hva syns dere om slike sandaler? Kan tenke meg det er litt delte meninger, jeg har jo vært litt delt selv.

BLACK AND WHITE BUYS


Jeg har veldig lenge siklet etter en fin, hvit bukse, men har vært så usikker fordi jeg føler det viser ALT, haha. Dere skjønner hva jeg mener? Men den siste tiden har jeg sett flere og flere med det, og det er jo SÅ fint, så da jeg fant denne på Bikbok til 99,- måtte jeg bare slå til. Nå må jeg bare passe på å ikke bruke den hvis jeg spiser eller noe sånt, for da kan jeg garantere at jeg kommer til å rote på den, haha. Jeg kjøpte også denne svarte toppen ovenfor til 29,-! Det er en kjempesøt tubetopp som er umulig å ta bilde av uten å ha den på, haha. Men jeg tenker å ha på meg det ovenfor i morgen, så da skal jeg få tatt noen antrekksbilder sånn at dere kan få se plaggene på. Gleeeder meg til å bruke plaggene, hihi.


- Hva syns dere om hvite bukser?

SOME NEW BUYS


Alt fra Cubus.


Til tross for shoppestopp frem til jeg flytter, er det fortsatt noen ting jeg kan unne meg og noen ting som er nødvendige. Bodyen koster tross alt bare 49 kr fordi den er på salg, og blomsterstrikket og neglelakken kjøpte jeg for en god stund siden, og de er heller ikke akkurat spesielt kostbare. Det står forresten "Like it's 1992" på bodyen, og jeg kommer sikkert til å bruke den i et antrekk snart, så da kan jeg vise den på.


I går kjøpte jeg CC-kremen fra L'oréal, etter å ha sjekket ut ca. alle BB- og CC-kremer vi har. Jeg syns det er skikkelig tungt og et ork å bruke foundation på sommeren, men samtidig vil jeg fortsatt ha noe som jevner ut huden og kan gi litt liv til den. Spesielt siden jeg er så "heldig" å bare få fregner i ansiktet av solen, istedenfor farge. I tillegg har den solfaktor 20, som selvfølgelig er veldig positivt! Jeg testet den iallefall ut i dag og jeg er veldig fornøyd hittil. Apropos det, i morgen kommer det et innlegg om sminken jeg foretrekker i sommer. Jeg synes det er interessant å lese om sånt på andre blogger, så da tenkte jeg det kanskje kunne være greit å skrive et her og.


- Hva syns dere om kjøpene? Noen som har testet ut CC-kremen?

NIKE, I LOVE YOU


For et par måneder siden kjøpte jeg disse skoene, Nike Air Max 1, og det er virkelig et av mine favorittskopar - de er så kule! Hadde siklet på de lenge, og da de var satt ned med 20% måtte jeg bare. Sånne sjanser kan man rett og slett ikke bare la gå fra seg! I tillegg er jo de utrolig behagelige, det er jo tross alt joggesko, noe jeg ikke tenker så mye over fordi de er så kule. Perfekt å bruke de på jobb siden de er litt mindre kjedelige enn typiske joggesko jeg bruker der.


Sitter og ser nok en episode av Gossip Girl nå - det har blitt litt vel mange episoder de siste dagene, men har man ferie så har man ferie, er det ikke sånn? I morgen starter jobbingen for fullt uansett, så da blir det ikke så lite liv, hehe. Uansett så er jo det passende å se denne serien når det tross alt er den byen jeg snart skal bo i ♥ Føler jeg nevner det mye haha, men livet mitt handler mye om New York for tiden, så da kommer det rett og slett bare naturlig! Det skjønner dere vel?


- Hva syns dere om skoene? Noen som eier noen sånne?

TIL MEG SELV FRA MEG SELV


På jobb i dag når jeg så vi hadde fått inn igjen disse tightsene, slo jeg til og kjøpte de. De er så deilige!! Fant ut at jeg skulle kjøpe genseren som hører til også, for å ta den helt ut hehe. Jeg tenker på det som en liten belønning til meg selv fordi jeg har vært flink å opprettholde treningsrutinene. Trening er jo en stor del av livet mitt nå, og derfor er jo treningstøy noe jeg alltid har bruk for. Hvis dere ikke visste det så har Cubus tilbud på treningstøy (tightser og bh-er) nå, og det er mye kult i butikk! Selv har jeg endel treningstøy derfra og jeg liker det veldig godt!


- Hva syns dere? Two shades of grey da vet dere ;)

LYKKENS DAG FOR FOTOHJERTET

I dag er virkelig lykkens dag for fotohjertet! Etter noe som føltes som en veldig lang dag på skolen med skriving hele dagen, kan dere tro jeg ble glad da jeg kom hjem til både hentelapp i posten og hentemelding på telefonen. Jeg visste godt hva som hadde kommet, nemlig to ting som kom til å varme fotohjertet. For ja, jeg har fortsatt et lite fotohjerte altså! Dette var det som kom:
Snakker vi verdens søteste polaroid-kamera eller?? Det er virkelig det herligste jeg har sett. Har drømt om å eie et polaroid-kamera i maaange år. Husker godt da jeg var mindre og så det på TV, tenkte på hvor utrolig kult det måtte være å ha et kamera der bildene ble skrevet ut fra kameraet med en gang du tok det. Sluttet forsåvidt aldri å tenke det, hehe! Jeg kjøpte det på eBay, og det ble vel rundt 1000 kr til sammen for kameraet + 100 film. Definitivt verdt det! Skal fylle opp ene veggen på rommet mitt med sånne bilder, hihi.


Og så til det andre som kom i posten i dag:


Nytt objektiv!! Det er sååå lenge siden jeg har invistert i noe til kameraet mitt nå, men dette objektivet har jeg ønsket meg i over ett-kanskje to år nå. Det er et Sigma 30mm f/1.4 og jeg elsker det allerede. Gjør jo så mye for fotomotivasjonen, har bare lyst å ta bilder hele tiden jeg nå! Hadde egentlig tenkt å vente til rett etter jul med å kjøpe det, men har mistanker om at det kommer til å gå opp betraktelig i pris snart utifra researchen jeg har gjort, så derfor kjøpte jeg det nå. Angrer ikke for å si det sånn!


Skulle forresten legge ut dagens antrekk senere, men denne slitne sjela var ikke ment for å stå foran kameraet i dag. Jaja, bedre lykke neste gang! Nå er det i alle fall helg og jeg skal kooooose meg! Det håper jeg dere også gjør


- Har dere noe av det samme?

ROOM DETAILS

På skolen i går fikk jeg plutselig et lite kick og ville kjøpe inn ting til rommet mitt, så da gjorde jeg det senere på dagen! Det første jeg tenkte var PUTER og at jeg ville fylle opp sengen med det, så det var hovedsaklig det jeg kjøpte, men også noen andre småting:


Åtte nye puter ble det! Kunne godt tenkt meg å ha heeele sengen full av puter, men jeg er i alle fall godt på vei nå, med myke, gode puter.


Ville også ha levende lys på rommet, så da kjøpte jeg ett duftlys og to vanlige. Så nå lukter det vanilje på hele rommet mitt, beste lukten ♥

Fant en liten, søt lampe som jeg tror egentlig er julepynt, siden den sto med julepynten, men jeg tenker å ha den hele året siden det ikke er særlig julete pga blomstrene.

Kjøpte også et kjempefint bilde som skal opp på veggen, men så langt har jeg ikke kommet meg enda, hehe.


Rart hvor lite som skal til for å sprite opp rommet egentlig, syns bare med disse få tingene at rommet mitt er mye bedre! Om noen er interessert i å se hvordan hele rommet mitt ser ut så kan dere se det her. Noen små endringer er gjort siden da, men ikke drastiske som gjør at det ser helt annerledes ut.


- Hva syns dere?

NEW FAVORITE CARDIGANKan med hånden på hjertet si at dette er den mest behagelige cardiganen jeg har har prøvd, såååå deilig! Vil bo i denne hele vinteren, den eeeer så god! Den er fra barneavdelingen på Cubus, og minner litt om de vi har på dameavdelingen som er mye lengre. De har vært litt for lange for min smak, siden de går langt ned på leggene, men disse her er perfekte. Tror det må være hvertfall like mange voksne som barn som har kjøpt disse også haha, veldig store og gode for å være barnestørrelser! Tror de koster 249 kr, husker ikke helt.


- Hva syns dere?

MK&A FOR BIK BOKDere har vel kanskje fått med dere at kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley for Bik Bok kom ut i dag? Jeg har nesten hatt nedtelling til dette fordi jeg elsker Olsen-tvillingene og var veldig spent på kolleksjonen. Skulle helst vært i Oslo og kanskje fått sett de selv, men jeg jobber hele uken, så det ble ikke mulig... Men men, jeg fikk vært med når kolleksjonen åpnet her i Ålesund, og jeg ble virkelig positivt overrasket! Hadde sett litt på plaggene på nettet, men i virkeligheten var jo alt bare enda bedre! Kunne faktisk tenkt meg det mest, spesielt en av skinnjakkene 3999.... Men, endte opp med dette:


En kjempekul veske, tror den kostet 399 kr. Da jeg så den tenkte jeg at den hadde vært perfekt om den hadde hatt lenger reim eller hva jeg skal kalle det, og så fant jeg ut at det lå oppi vesken. Da måtte jeg bare!

Og en veldig kul, basic topp. Den er litt høy i halsen og så er den "utringet", eller hva jeg skal kalle det, på sidene, som jeg prøvde å vise på bildet til høyre. Har den på meg nå og den er så sykt behagelig. Vil bare leve i den for alltid. Den kostet 249 kr, tror jeg.

 

Siden jeg var en av de første 20 som handlet fra kolleksjonen (tror jeg var nummer 2 eller 3 hahaha gira), fikk jeg også en goodiebag som inneholdt dette:


Et utrolig kult belte og skjerf.

To poselignende greier, vet ikke helt hva jeg skal bruke de til, men var kule mønster da.

Og noe man kan bruke som bokmerker osv, og nail stickers. Er hekta på nail stickers, så det passet jo ganske bra!

Så ja, griner over skinnjakka jeg ikke hadde råd til, og at jeg ikke fikk sett de. Neida. C'est la vie...

 

- Hva syns dere om kjøpene, og kolleksjonen generelt?


INNKJØP FRA LONDON

Her er da endelig innkjøpene mine fra London! Videoen har ligget på YouTube siden søndag da, men jeg har ikke hatt tid til å legge den ut her før nå. Jeg har nemlig hatt veldig mye å gjøre og vært veldig stresset den siste tiden, derfor har bloggingen vært lite prioritert. Må bare si det er så koselig å lese alle kommentarene fra dere, f.eks på forrige innlegg, det er ingen tvil om at det hjelper på humøret!! Dere er herlige ♥

- Hva syns dere om kjøpene?

INNKJØP

Cubus.Cubus.

Cubus og H&M.

Cubus.

Bik Bok og Cubus.

Cubus og Bik Bok.

T-skjorte fra H&M, bukse fra Cubus (fine sokker hehe).

Neglelakker fra Essie. Fra venstre: Matte About You (matt topplakk), Beach Bum Blu, Fiji, Madison Ave-Hue.

Maybelline the Rocket Volum Express (min nye favorittmascara!), Maybelline Master Precise liquid eyeliner. Eyelineren er også veldig bra og lett å påføre!

Cubus.


Cubus.

Ikke alt dette er fra nå altså, det er vel ganske jevnt fordelt fra februar til nå. Nå gleder jeg meg bare til shopping i London om litt under to uker!

- Hva syns dere om kjøpene?

KLARTE IKKE LA VÆRE...

Husker dere innlegget jeg la ut for en ukes tid siden om Fanny Lyckman sin kolleksjon for Nelly, og det at jeg ikke skulle kjøpe noe derfra selv om det var så mye kult? Ja, stryk det. Jeg måtte bare:

Denne buksa har jeg beundret siden jeg så den på Fanny sin blogg for første gang, så jeg klarte rett og slett ikke å la være da den kom på Nelly. I dag dumpet den i postkassen, så herlig slutt på uken! Har planer om å bruke den i morgen, så jeg får se om jeg rekker å ta outfitbilder også. Det er jo en stund siden, så skal prøve å få tid til det!

I dag har jeg vært på jobb, og det var kjekt, som vanlig! Kan ikke si nok hvor mye jeg trives der, kombinasjonen av herlige kollegaer, klær og hyggelige kunder slår virkelig ikke feil! Jobber på Cubus, om det er noen som lurer på det. Skal jobbe i morgen også, satser på det blir endel folk!

- Hva syns dere om buksene?

DEFEETER

Disse ble med meg hjem idag:

Ååh, jeg digger de! Har hatt lyst på noen sånne sko så lenge nå og jeg digger de i camo-mønsteret. Gjør de litt mer spesielle. Jeg kjøpte de på Siri Shoes Plus More i byen og betalte 399. Gleder meg til å ta de i bruk, de kan gjøre mye av antrekket!

- Hva syns dere?

ON A BAD HAIR DAY...

Kjøpte denne luen på Vila på onsdag, fant ut at den butikken endelig har kommet til Ålesund! Vi har ikke hatt den før nemlig, og jeg liker mange av klærne de har der. Det er veldig sjeldent jeg går med luer, men denne likte jeg utrolig godt, og den er jo perfekt på dårlige hårdager.

Nå er det iallefall endelig helg! Humøret er på topp som det skal være på en fredag og i kveld skal jeg være med Andrea. Blir vel Glee og is, tenker jeg ♥ Håper alle får en fortsatt fin fredag!

- Hva skal dere i kveld?

E.L.F HAUL
Etter alle disse ukene med av og på blogging har jeg nesten glemt hvordan man blogger skikkelig. Men dette skal det bli slutt på nå. Og ja, vet jeg har sagt det sånn cirka hver gang, men nå har jeg laget meg en plan og alt, både på innlegg jeg kan skrive, og ting jeg må forbedre generelt. Fikk faktisk ganske mye motivasjon bare av å lage en plan, så da vet jeg det til neste gang jeg mangler motivasjon. Som forhåpentligvis blir lenge til!

Uansett, forrige uke bestilte jeg dette fra e.l.f, og jeg er veldig fornøyd med alt, spesielt neglelakkene! Har på meg den i grå/sølv nå, som dere ser, og den er så kul. Hadde ikke trodd at glitteret i forskjellige farger skulle komme så godt frem på kameraet, men det gjorde det tydeligvis. Digger den!

- Har dere noe av det samme?

FIN OVERRASKELSE I POSTEN
På tirsdag kom disse bøkene i posten til meg! Bestilte de på Amazon for noen uker siden, og tror jeg fikk mail for ca. to uker siden om at pakken var sendt. Grunnen til at jeg sier at jeg fikk en overraskelse i posten var at i mailen fikk jeg beskjed om at jeg burde forvente å få de i posten 30. oktober, men jeg fikk jo de helt i begynnelsen av måneden, så det var jo veldig positivt. Har allerede kommet godt i gang med å lese Justins bok ♥

I går glemte jeg å blogge, haha. Jeg bare tenkte ikke over det i det hele tatt. Jaja, det er jo ikke verdens undergang, heheheh. Fikk forresten 5+ på matteprøven, æææ!!

- Leser du mye bøker?

LANA DEL REY FOR H&M
Da jeg hørte at Lana Del Rey skulle komme med en kolleksjon for H&M, tenkte jeg vel egentlig med en gang at det kom til å være ganske dyrt. Så jeg ble overrasket da jeg fant ut at det faktisk var ganske greie priser! Kjøpte genseren ovenfor, i verdens herligste stoff, for 199 kr, og så kjøpte jeg en bukse også, som jeg kan vise en gang jeg har den på meg. Det var iallefall utrolig mye fint i kolleksjonen hennes syns jeg!

Nå må jeg jobbe med matte, vi har nemlig prøve i morgen! Så det skal jeg gjøre resten av kvelden, men blogging blir det fordetom. Nå skal jeg nemlig teste ut den tidsinnstilte publiseringen!

- Hva syns dere om genseren og kolleksjonen hennes generelt?

MINE SISTE INNKJØP

Awkward... Her er i alle fall mine siste innkjøp da! 

- Hva syns dere?

BENGALE
Jeg skrev jo på mandag at jeg kunne lage et innlegg om neglelakken jeg fikk, og det skulle da egentlig postes på tirsdag, men jeg har vært syk de siste dagene, så da har jeg ikke hatt energi til å blogge i det hele tatt. Men bedre sent enn aldri, hehe. Det er hvertfall en neglelakk fra Dior i fargen 615, Bengale. Det er en mørkebrun farge, og den minner meg litt om Chanel sin Particulière, og den er jo veldig fin! Denne fargen er perfekt til høsten syns jeg, og det trengte jeg mer av. Så jeg er veldig fornøyd med den! 

- Hva syns dere om neglelakken?

GIFTS FROM NICEMamma var i Nice i Frankrike i helgen og da fikk jeg dette når hun kom hjem! Standard tax-free godteriet, altså M&M's og pingvin saltpastiller, Tutti Frutti lipsyl, parfymeprøve på Lady Gaga's Fame, en supersøt ring og en neglelakk fra Dior. Har prøvd neglelakken nå, så kan vise dere bedre bilder i morgen! 

- Hva syns dere?

Husk spørsmålsrunden her! Første del av svarene kommer i løpet av uken.

NY PARFYME
Ah, den lukter så godt! Om du ikke skjønte det på bildene, så er det da Justin sin nye parfyme, Girlfriend. Fikk den fra USA i går, fra noen amerikanske slektninger som har kommet på besøk, og den lukter så godt! Den har desverre ikke kommet hit enda da, det blir nok noen måneder til, siden det tok så lang tid før Someday kom hit... Denne er hvertfall en av mine nye favorittparfymer, i tillegg til Someday! 

- Hva er din favorittparfyme?

JC SPIKE

Ah, endelig mine ♥♥ Hva syns dere om de?

LACE SHORTSMin nye, fine shorts fra Gina Tricot! Hva syns dere?

NYE NEGLELAKKERKjøpte disse to neglelakkene på H&M i dag, og spesielt den første var så kul! Den heter Lady Luck og den andre heter French Kiss. Syns den også var veldig kul, den hadde litt hvitt i seg innimellom, spent på å se hvordan de blir på neglene! 

- Hva syns dere om de?

FLERE KJØP FRA OSLO

Vest Saints & Mortals


Bikini H&M

Alt fra Viva la Diva på Cubus. Husker ikke hvilken farge neglelakken er, lipsylen er en peeling stick, og leppestiften er i fargen "Madonna" nr. 90.

Tror det var alt? Var jo der ikke for shopping, men er veldig fornøyd med det jeg kjøpte. 

- Hva syns dere?

TO NYE KJØP
Måtte innom Monki da jeg var i Oslo, har faktisk aldri vært der før, og der hadde de veldig mye kult! Fant denne shortsen og toppen der, så det er det første dere får se av det kjøpte i Oslo. Speilbilder i prøverommet på Monki er jo typisk blogger, så da måtte jo jeg og gjøre det ;P;P;P

Resten av kjøpene kommer i morgen kveld. Har jobbhelg, derfor blir det ikke blogging på dagen. 

- Hva syns dere?

TRANSPARENT RAINCOAT

Kom på at jeg ikke har vist dere denne jakken som kom i posten for noen dager siden! Den er fra Gina Tricot og er en gjennomsiktig regnjakke - genialt spør du meg! Da slipper man jo å måtte skjule antrekket sitt bare fordi det regner. Hadde tenkt litt på å kjøpe den etter jeg så den på Gina Tricot, men så ventet jeg litt, og jeg ventet tydeligvis litt for lenge, for de hadde ikke igjen i min størrelse her i Ålesund. Men, de hadde den på nettet, så da bestilte jeg bare der. Litt inspo fra Ulrikke Lund:


Nå har jeg faktisk ikke fått brukt den skikkelig enda, fordi vi har hatt fint vær i en uke nå (må jo være ny rekord...), men nå er jeg hvertfall klar for regnet! Som kom i dag...

Har forresten jobbhelg denne helg, så det blir ikke såå mye blogging. I kveld har jeg bare slappet av med familien, og nå ser jeg på Hangover for første gang. Føler meg treig...

- Hva syns dere om jakken?
- Har du sett Hangover? 


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juli 2017 Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015


Design by