TIE DYE INSPIRED NAILS

Sånn ser neglene mine ut nå! Etter å ha sett Bethany (youtube.com/MacBarbie07) sin video om dette, tenkte jeg at jeg kunne prøve det, og jeg syns resultatet ble veldig kult! Digger at alle neglene er forskjellige, og at de er veldig sommerlige. 

- Hva syns dere?

CURLS

Var mange som kommenterte håret mitt i forrige innlegg, i dag prøvde jeg nemlig ut en ny måte å krølle håret mitt på! Håret mitt liker vanligvis ikke krøller (altså det tar ikke så lett krøller), men det jeg gjorde nå funket utrolig bra! 

Jeg brukte ca. én time på å gjøre det, men det var fordi håret mitt er veldig tykt, og jeg brukte litt tid på å komme meg inn i det. Så det går nok fortere neste gang! Jeg tenkte litt på å lage en video der jeg viser hva jeg gjorde, er det noen interesse for det?

- Hva syns dere om krøllene?
- Skal jeg lage en video der jeg viser hvordan jeg gjorde det? 

KOM MED FORSLAG!

Meg, Victoria, Emte og Lene ♥

Jeg skal lage Må gjøre-video med Victoria, Emte og Lene, og derfor trenger vi deres forslag til hva vi skal gjøre! Hvis du ikke vet hva en må gjøre - video er, så er det sånn at dere kommer med forslag til ting vi skal gjøre, f.eks spise en skje med kanel (jeg gjør det ikke igjen, men Emte gjør det sikkert da), og ja, vær kreativ med forslagene deres folkens! Tror dette blir veldig bra! Vet ikke når det blir ennå, men satser på at det blir snart. 

Så, hva er forslagene deres? Hva vil dere at vi skal gjøre?

THE NOTEBOOK?


Ok, jeg føler jeg er den eneste i verden som ikke har sett denne filmen? Vet egentlig ikke hvorfor, for jeg har utrolig lyst å se den. Men jeg vil gjerne vite hva dere mener om filmen, selv om jeg bare har hørt positivt om den før. Jeg får leie den snart og se den.

- Har du sett The Notebook? Hva syns du om den?

POSTCARDS
Her er postkortene jeg laget i PTF! Et om Los Angeles og to om New York. Og ja, bildene er tatt fra nettet (bortsett fra skyline-bildet på postkort nr. 2 som er tatt av Kjetil), og jeg prøvde å finne linkene til bildene, noe jeg dessverre ikke klarte. Hadde jeg tenkt meg om, hadde jeg lagret nettsidene med en gang, men ettersom vi ikke skulle levere inn bildekilder sammen med postkortene, gjorde jeg da ikke det. Navnet mitt er satt på de fordi jeg har brukt tid på å lage de og satt de sammen.

- Hva syns dere om postkortene da?
- Hvilket likte du best?


SOPHIA GRACE

Guud, så søtt! De fleste av dere har kanskje sett denne videoen av Sophia Grace som synger og rapper Super Bass av Nicki Minaj.. Nå har hun vært på The Ellen Show også! Jeg syns hun er utrolig søt og ikke minst flink, hun kan jo faktisk sangen, og fremfører den veldig bra også. Og de er jo så søte med prinsesseantrekkene sine også. Hun virker ikke akkurat så sjenert heller, hehe.

Videoen kommer forresten i morgen fordi jeg ikke ble ferdig med naturfagrapporten før nå, så jeg skal begynne å redigere nå og så kommer den i morgen.

- Hva syns dere om denne jenta?

LIVESHOW?Hei! Mariell er her nå og vi vurderer å lage liveshow senere i kveld, noen som er interessert i det? Speak now, or forever hold your peace. Neida. Joda.

RETT ELLER BØLGET HÅR?


Vi har fotografering på skolen på fredag og jeg aner ikke hvordan jeg skal ha håret! Så derfor trenger jeg deres hjelp; skal jeg ha rett eller bølget hår? Jeg kommer nok til å gjøre noe mer med håret, ha en sideflette eller noe, men først må jeg bestemme meg for om jeg skal ha rett eller bølget hår.

LIKE OR DISLIKE?

Banana Split - like or dislike?

HVA LIGNER DENNE PÅ?- Hva syns du denne skyen (den som er pekt på altså) ligner på?

HVEM VAR BEST KLEDD?

I helgen var det jo Teen Choice Awards 2010, og her er noen av kjendisene med sitt antrekk:
teen choice awards 2010 kary perry ashley greene megan fox kim kardashian
F.v: Katy Perry, Ashley Greene, Megan Fox, Kim Kardashian

teen choice awards 2010 leighton meester emma roberts selena gomez kristin bell
F.v: Leighton Meester, Emma Roberts, Selena Gomez, Kristen Bell
Bildekilde

Jeg likte Selena Gomez sitt antrekk best og Emma Roberts sitt minst.

- Hvem syns du var best kledd?

HVILKEN LOOK KLER HUN BEST?


CROISSANT - LIKE OR DISLIKE?


Jeg spiste croissant nesten hver dag i Belgia, bare et par dager eller noe da jeg ikke spiste det. Spiste det til og med i London, men de var veldig små, men uansett utrolig gode!

- Hva med dere da, liker dere croissanter?

HVEM VAR BEST KLEDD?

vote1
Fra venstre: Nikki Reed, Kristen Stewart, Ashley Greene


Fra venstre: Elisabeth Reaser, Dakota Fanning, Bryce Dallas Howard

Bildene fra Femelle

Det har vært premiere på The Twilight Saga: Eclipse i L.A og sånn var noen av stjernene kledd.
- Hvem synes du var best kledd?

MEAN GIRLS 2?

Leste på femelle.no for en liten stund siden at det skal komme en oppfølger til filmen Mean Girls. Jeg digger den filmen og håper på at oppfølgeren blir bra, selv om de originale skuespillerne ikke skal være med i filmen. Men det skjønner jeg jo. Oppfølgeren kommer forresten rett på dvd.

Filmen handler visst om en ny student, Jo,  som går med på å bli venn med en utstøtt jente på oppfordring fra den utstøttes far. Som betaling betaler da den utstøttes far studiekostnadene til Jo og Jo sin drøm om college kan endelig bli realisert.
Kilde: femelle.no

mean1

- Har du sett Mean Girls?
- Tror du oppfølgeren blir bra?

HOT OR NOT?

Floral skirtsFashion Trends & Styles - Polyvore


- Hva syns dere om blomstrete highwaist skjørt?

HOT OR NOT?

http://bagbible.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/Mulberry-Alexa.png
Alexa fra Mulberry

- Hot or not?

TAYLOR MOMSEN - GOOD GIRL GONE BAD?

http://l.yimg.com/l/tv/us/img/site/18/22/0000041822_20070801145014.jpghttp://images2.fanpop.com/images/photos/8500000/Taylor-Momsen-Jenny-Humphrey-jenny-humphrey-8539794-469-625.jpg

- Hvilken stil kler Taylor Momsen/Jenny Humphrey best? Den "søte" eller den "kule"? (Ikke nødvendigvis bare utifra de bildene ovenfor)

PIZZASNURRER - DISLIKE, LIKE, LOVE?

http://dinmat.aftenposten.no/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/kyllingsnurrer/493690-1-nor-NO/Kyllingsnurrer_large.jpg

- Pizzasnurrer - dislike, like, love?

BLONDETIGHTS - HVA SYNS DU?

Image and video hosting by TinyPic
(Får ikke bildet større)

- Hva syns dere om blondetights? Jeg digger det om man bruker det rett.

bloglovinbloglovin

PASTASALAT - LIKE OR DISLIKE?Grunnen til at jeg spør er fordi jeg skal lage det til middag i dag, namnam. Skal starte nåååååå.

- Like or dislike?

COOKIES - LIKE OR DISLIKE?


Bildekilde

- Like or dislike?

SMOKEY EYES

Prøvde å lage smokey eyes for første gang, på Margretha:
Det ble ganske "askete", men det er jo så mye snakk om aske for tiden, så hvorfor ikke matche det med sminke?
Det ble jo ikke så veldig vellykket, men ble litt fornøyd. Trenger mer øving da, øvelse gjør jo mester! :-)

- Hva syns dere?
- Har du prøvd smokey eyes før?

KARAMELL - LIKE OR DISLIKE?- Like or dislike?

KRØLLER - HVA SYNS DERE?

Wii, jeg har endelig lært meg å lage krøller med rettetang! Etter å ha sett utallige tutorialvideoer om hvordan man gjør det, måtte jeg ty til den beste hjelpen; mamma. Sånn ble det:

Ble veldig fornøyd jeg, med tanke på at det var første gangen min og at jeg ikke var så nøyaktig.- Hva syns dere?
- Kan du å lage krøller med rettetang?

KROKODILLER - LIKE OR DISLIKE?

MARSHMALLOWS - LIKE OR DISLIKE

På hytta grillet vi marshmallows både ute og inne. To kvelder på rad satt jeg og Mariell foran peisen og grillet marshmallows:

Namnamnam!

- Marshmallows, like or dislike?

DISLIKE, LIKE OR LOVE?Rislunsj - dislike, like it or love it?

PALJETTER

Har skrevet litt om det før, men det er en god stund siden da jeg hadde ca. 2 lesere. Ihvertfall skal jeg vise noe av mine paljett"plagg":Dette er jo ikke akkurat et plagg, men en veldig søt, liten "veske". Fikk den fra Gran Canaria og den kan jo brukes for å sprite opp f. eks et svart eller hvitt basic antrekk.


Her er en topp fra Bik Bok som jeg har brukt en del ganger. Bildet ble tatt i fjor sommer da jeg hadde noe som nesten kunne kalles en brunfarge. Miss it.
Har også en paljettlue som jeg har brukt en eller to ganger, hehe.

Ihvertfall, poenget mitt er at jeg syns paljetter er veldig fint, men i små mengder. Ikke akkurat som et antrekk som består av paljettights, paljettopp, paljettsko, paljettlue osv.

- Liker du paljetter?
Og forresten, legger merke til at jeg har skrevet omtrent bare om mote o.l i dag, men det er rett og slett bare ting jeg har villet skrive om i dag :-)

DRESS - HOT OR NOT?


Fra Balmain

- Hva syns dere om kjolen? Hot or not?

BLOMSTERMØNSTER - SØTT ELLER DØDT?

Flower prints
Prøvde å finne på noe annet enn Hot or not, så da ble det Søtt eller dødt. Jeg har ikke sett andre bloggere som har skrevet Søtt eller dødt før ihvertfall, men det er sikkert noen som har skrevet det.
Men isåfall:
- Hva syns dere om klær osv. med blomstermønster? Søtt eller dødt?

CHANEL - HVA SYNS DU?


Disse tre neglelakkene fra Chanel er utrolig populære denne våren og er å se i nesten alle moteblader. Det skjønner jeg for de er utrolig fine! Jeg kunne virkelig tenkt meg den i midten. Utrolig søt, syns jeg! Selv om det egentlig ikke hadde gjort noe å ha alle tre.

- Hva syns du om disse?
- Har du noen av de?

SKINNTIGHTS - HOT OR NOT?


Fra Bik Bok
Vet ikke helt om jeg kan kalle det skinntights, men aner ikke hva annet jeg skal kalle det.
Hva syns du om sånne tightser som den ovenfor? Hot or not?

RING - HOT OR NOT?- Hva syns dere om ringen? Hot or not? Aner ikke hvor den er fra, men trykk på bildet for å finne ut hvor jeg fant den.

Psst! Blir kanskje litt senere blogging imorgen. Skal kanskje til frisøren.

SKULDER DETALJER - HOT OR NOT?

I dag har jeg vært hjemme fra skolen siden jeg er syk. Føler meg ikke noe særlig bedre, men har bestemt meg for at jeg SKAL på skolen i morgen, siden det ikke er særlig gøy å ligge hjemme på bursdagen min.

Men så til overskriften:

Skulder detaljer har blitt veldig populært i det siste og jeg elsker det! Så en på Bik Bok i helgen som jeg ble ganske interessert i, så kanskje jeg skal kjøpe den. Har også sett mange fine på internett, men de har vært litt for dyre for min del, hehe.

- Hva syns du om skulder detaljer? Hot or not?

Husk å melde dere på topplisten min i innlegget under! :-)

SKJERF - HVA SYNS DU?- Bruker du ofte skjerf?

Poenget med overskriften er forresten hva dere syns om skjerf generelt, ikke om det jeg bruker på bildet, hehe.

HVA SYNS DU OM DISSE VESKENE?

Louis Vuitton
Louis Vuitton by malindh featuring Louis Vuitton bags

Jeg digger disse veskene! De passer til omtrent alt og finnes i alle mulige fasonger.

- Hva syns dere om disse veskene?
- Noen som har en? Eller flere?

KJOLE - HOT OR NOT?


Fra top shop

- Hva syns dere om kjolen?

ØYENSKYGGE - HVA SYNS DU?

FØR:


ETTER:


Akkurat samme bildet. Hadde det litt gøy i photoshop. Utrolig hvor mye man kan gjøre der!

- Hva syns dere?

KJOLE - HOT OR NOT?


Kjolen er herfra.

- Hva syns dere? Hot or not?

Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by