NEW DESIGN

 • 10.06.2013 kl. 21:06

Det forrige:
Som dere forhåpentligvis ser, har jeg fått nytt design. Har vært lei av det forrige ganske lenge nå, men aldri orket å gjøre noe med det. Men igår sa Ingrid at hun kunne lage et design til meg, så det er da hun som har laget dette nye! Så nå er jeg veldig fornøyd med hvordan designet er, enkelt, men fint, akkurat sånn jeg vil ha det. Eneste er headeren som er midlertidig, jeg må få tatt nye bilder snart. Men akkurat nå er jeg syk, så det er ikke akkurat noe jeg orker for tiden. Men så snart jeg blir frisk skal jeg få gjort det!

Tusen takk, Ingrid

- Hva syns dere om det nye designet?

NYTT DESIGN

 • 21.02.2013 kl. 13:31

Før:


Etter:


Ah, endelig nytt design! Hjelper alltid veldig mye på motivasjonen. Nok en gang er dette et gratisdesign fra fantastiske Cecce, hun er så dyktig! Hadde jo hatt det gamle i et halvt år nå tror jeg, så da var det på tide å bytte, følte jeg.

- Hva syns dere?

NY HEADER

 • 16.08.2012 kl. 20:20

Image and video hosting by TinyPic

Var aldri helt fornøyd med den forrige headeren, så da lagde jeg en ny! Er ikke så sikker på fargen på den da, så da kommer jeg sikkert til å forandre på den, siden den ikke passer helt inn i designet. 

- Hva syns dere om den?

NYTT DESIGN

 • 16.07.2012 kl. 23:45

Før:

Etter:Har satt inn et gratisdesign fra fotoogwebdesign.blogg.no, rett og slett fordi jeg var så lei av mitt forrige at jeg måtte ha et nytt med en gang. Så dette er midlertidig (spørs hvor midlertidig, hehe), til jeg får laget meg mitt eget. Og headeren ble litt dratt ut, så det skal jeg få fikset snart.

Men jeg har et spørsmål til dere: er det noen som vet hvordan jeg kan få resten av sidemenyen opp ved siden av innleggene, istedenfor under? Den bare ble sånn når jeg satt det inn, og jeg klarer ikke finne ut hvordan jeg får den på plass på siden igjen... Noen som kan hjelpe meg?

- Hva syns dere om designet da? 
- Noen som kan hjelpe meg med det ovenfor?

NYTT DESIGN!

 • 05.04.2012 kl. 16:56

Endelig! Dette skulle jo komme for 2 måneder siden eller noe sånt, men så hadde jeg så mye trøbbel med det da at jeg ikke orket å sette meg ned og styre med det igjen, før idag. Det er ikke ferdig enda, fortsatt en del småting som f.eks å bytte bildet til venstre her osv. Nå blir også bildene jeg legger ut her enda større, nemlig 800px istedenfor 700px. 


Jeg rekker ikke å gjøre noe mer med designet i dag, men jeg skal prøve å få gjort det ferdig imorgen. Satser hvertfall på at det blir bra til slutt!

Forresten, noen av dere husker kanskje at designet var en oppgave jeg hadde i Prosjekt Til Fordypning? Ihvertfall, jeg fikk vite noen dager før ferien at jeg fikk 6'er på oppgaven! Hadde jeg aldri forventet :D

- Hva syns dere om designet hittil da?

HEADERENE JEG HAR HATT DET SISTE ÅRET

 • 06.07.2011 kl. 15:17

1

2

3

4

5

6

7

Her har dere altså headerene jeg har hatt det siste året, hvertfall siden 1. august. For å si det sånn; fra 2009 til 2010 hadde jeg hatt mange flere headere, så jeg har definitivt blitt mer besluttsom siden da, haha.

- Hvilken likte dere best?


NYTT DESIGN!

 • 28.03.2011 kl. 20:44

Yeey, da ble det nytt design! Eller, nytt og nytt da, har ihvertfall endret på bakgrunnsfarge, header og bilder i sidebaren! Laget designet i Firefox og har sjekket at det er likt i Explorer også, så da er det vel likt i alle nettlesere? Håper jeg hvertfall...Det er forresten bare midlertidig, tror jeg...

- Hva syns dere da?


NYTT DESIGN!

 • 21.12.2010 kl. 17:44

Da ble det endelig et mer vinteraktig design! Hva syns dere?

ONE DOWN, THREE TO GO

 • 24.11.2010 kl. 17:58

I dag hadde vi vår første tentamen i år, i bokmål. Vi skulle skrive en saktekst og temaet var "Å ta valg", mer trenger jeg egentlig ikke å si. I morgen har vi tentamen i nynorsk, da blir det å skrive skjønnlitterær tekst med samme temaet som i dag. Jeg er ganske spent.

Som dere kanskje ser har jeg endret på headeren. Ikke så veldig mye, bare satt inn nye bilder og endret på skrifttype/farge. Den kommer sikkert ikke til å stå der så lenge siden jeg kommer til å bytte til en litt mer julete/vinteraktig header i desember.


Senere kommer forklaring på hvordan jeg tok bildene jeg la ut igår!

Forresten: Gratulerer med dagen, Mariell ♥

- Har dere begynt på tentamenene?


NY HEADER PÅ PLASS

 • 02.10.2010 kl. 21:47

Det var på tide med en ny header og et mer høstlig design. Begynte å bli ganske lei av den rosafargen siden jeg har hatt den siden.... februar, tror jeg? Så nå tror jeg at jeg er fornøyd.

Image and video hosting by TinyPic

- Hva syns dere?

NYTT DESIGN!

 • 05.08.2010 kl. 12:17Ja, jeg kunne ha klipt ut bedre, men nå ble det sånn :-)
- Hva syns dere?

NY HEADER

 • 01.08.2010 kl. 18:43Da ble det ny header! En litt annerledes enn jeg har hatt før. Vet ikke helt om jeg kommer til å ha den så lenge, får se. Kommer kanskje til å endre litt på farger osv. etter hvert.

- Hva syns dere?

NYTT DESIGN

 • 14.06.2010 kl. 20:56


DA er jeg ferdig. Tror jeg. Beholdt noen av de gamle kodene, men det meste har jeg faktisk fått til selv. Med koder fra designadinblogg.se som jeg har linket til oppe i menyen. Klarte til og med å få til drop down meny, jo! Noe jeg har hatt lyst på lenge. Headeren er laget av Ingvild som også er linket til oppe i menyen. Jeg ble ihvertfall fornøyd, så jeg håper at jeg klarer å holde på dette lenge uten å bli lei.

Nå er det bare fire dager igjen til ferie og vi har ikke noe mer skolearbeid. Utrolig herlig! I morgen er det idrettsdag og da skal jeg spille fotball og håndball som jeg tror blir gøy :-)

- Hva syns dere om designet da?

NÅ HAR JEG MENY IGJEN!

 • 10.06.2010 kl. 21:44

Dere har kanskje merket at jeg ikke har hatt meny under headeren i en stund nå og det er fordi når jeg skulle sette den inn, ble den helt rar, selv om jeg gjorde akkurat det samme som jeg har gjort før. MEN nå har jeg fått meg en meny til høyre på bloggen og jeg er fornøyd. Skal endre fargen på den etterhvert. Håper dere ser den da.


(Print screen av forsiden)

Wow, mitt ANDRE innlegg i dag, det var noe nytt, haha. Prøver bare å påpeke at jeg har vært en veldig dårlig blogger i det siste, men altså: Jeg blogger når jeg vil og når jeg har noe å blogge om ;-)Vi snakkes i morgen da! :-)

- Ser dere menyen?
- Hva har du gjort i dag?

NY HEADER

 • 24.05.2010 kl. 13:22


Juhuuu, da ble det ny header! Ble litt annerledes enn den jeg viste i forrige innlegg, men jeg ble fornøyd. Får se hvor lenge jeg holder ut med denne før det blir ny. Blir vel en måneds tid eller noe, men neste gang blir det sikkert skikkelig sommerdesign.

- Hva syns dere da?

Edit: Den er laget i Photoshop :-)

HELP ME DECIDE

 • 15.05.2010 kl. 22:22

Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg hvilken av disse jeg vil ha:
1. Laget av Isabelle


2. Laget av Ingvild


3. Laget av Ingvild

- Hvilken likte dere best?

Om du kunne tenkt deg å lage til meg, les dette innlegget. Er fortsatt åpen for flere headere, hihi.

STEM PÅ HEADER

 • 14.05.2010 kl. 12:33

Her er de jeg har fått inn hittil:

1. Laget av Isabelle


2.


3.


4.


5.


6.


7. Denne og de ovenfor er laget av Ingvild
 

8.


9. Denne og den ovenfor er laget av Maria


10.


11. Denne og den ovenfor er laget av Malin


12. Denne er laget av Maren

Tar fortsatt imot headere. Om du er interessert i å lage til meg, les >dette<

- Hvilken header stemmer du på?

HEADER

 • 13.05.2010 kl. 10:50

Jeg begynner å gå litt lei av den headeren jeg har nå, selv om jeg digger den, men det har gått litt over en måned og jeg blir fort lei. Så nå søker jeg noen som kan lage en ny header til meg. Her er bilder som kan brukes: (Bildene blir litt forskjellige størrelser på bloggen, beklager det)


Vil gjerne ha en i samme farge som designet jeg har nå, det er denne: #F8DADA. Vil ikke ha så veldig mange bilder på, gjerne 1-2 bilder. Og det er nok at bloggadressen står på, men om du vil kan du også ta navnet mitt.
Håper det er noen der ute som vil lage header til meg, hadde satt stor pris på det. Den som lager headeren jeg velger kommer selvfølgelig til å bli linket til på bloggen så lenge den headeren er der. :-)
Headere sendes til: malindh.blogg@hotmail.com
PS: alle som lager headere kommer til å bli linket til, ettersom jeg kommer til å ha en avstemning om jeg i det hele tatt får inn noen ;-)

NYTT DESIGN!!

 • 03.04.2010 kl. 22:17

Herreguuud, så fornøyd jeg er! Nå er jeg virkelig ferdig med å bytte på en stund, for dette er så bra! Det er selvfølgelig ikke jeg som har laget det, sånne avanserte greier klarer ikke jeg, men det er Renate som har gjort det. Hun er utrolig flink når det gjelder HTML-koder og i tillegg lager hun det gratis. Anbefaler dere å stikke innom bloggen hennes! Http://renatesb.blogg.no- Hva syns dere da?

NY HEADER

 • 07.03.2010 kl. 21:29


Etter en del tenking og bytting frem og tilbake mellom headere, ble det denne. Så da gjenstår bare det vanlige spørsmålet:
- Hva syns dere?
Og takk for all hjelp, Mariell <3

HVILKEN HEADER?

 • 07.03.2010 kl. 17:08

Nå har det seg sånn at jeg var sykt lei av den headeren jeg hadde og Mariell var så snill at hun lagde fire headere til meg, og jeg klarer ikke bestemme meg mellom de to jeg likte best:

1

2
 
PS: OM NOEN VET HVORDAN MAN LEGGER INN LINKENE NÅR MAN SKAL HA MENYEN HEADEREN, LET ME KNOW! HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM NOEN KUNNE FORKLART MEG DET. KAN TIL OG MED LINKE TIL DEN SOM HJELPER MEG!

- Hvilken header skal jeg ha?

HVA SYNS DERE OM DESIGNET MITT NÅ?

 • 21.02.2010 kl. 22:25
Jeg kan ikke si annet enn at jeg er utrolig fornøyd med designet mitt! Jeg kan ikke beskrive hvor lenge jeg har brukt på designet mitt i dag og endelig for noen minutter siden, kunne jeg bekrefte at jeg faktisk er fornøyd! Håper virkelig det ser likt ut i alle internettleserne, det ser ihvertfall ganske bra ut i Mozilla Firefox.
Boksene dere ser til venstre, er noe jeg trodde jeg aldri kom til å få til, men etter en del prøving på forskjellige ting, fikk jeg det faktisk til. Så da gjenstår det vanlige spørsmålet:

Hva synes dere?

Forresten, hvis dere ser på forsiden og blar litt ned, kan dere se bloggene jeg leser. Der kommer det sikkert til å komme flere etter hvert, så si ifra hvis du vil at jeg skal se på bloggen din, så blir du kanskje linket til på forsiden.

NYTT DESIGN!

 • 19.02.2010 kl. 18:41

Beklager for at jeg endrer designet så ofte, men nå tror jeg at jeg kommer til å ha dette en stund! Ble veldig fornøyd, men er ikke helt ferdig, så jeg skal endre mer i morgen, for i kveld får jeg besøk av Silje, Johan Thomas, Andrea og Mariell.

Headeren er laget i Photofiltre.

Hva syns dere?

HVILKEN HEADER?

 • 17.02.2010 kl. 18:32

Tuuuusen takk for hjelpen, Monica!
Har allerede begynt å tenke på hvilken header jeg skal ha neste gang og nå har jeg endelig lært meg hvordan man lager seg sånne headere som de ovenfor!

Hvilken av de to ovenfor skal jeg bruke neste gang?

NYTT DESIGN PÅ PLASS!

 • 07.02.2010 kl. 14:57


Hva syns dere?

NYTT DESIGN! (FOR REAL THIS TIME)

 • 29.12.2009 kl. 20:38


Endelig fikk jeg det til! Det ser ihvertfall ganske bra ut hos meg.

Hva syns dere?

NYTT DESIGN! (MEN IKKE NÅ LENGER)

 • 28.12.2009 kl. 20:57

Nedenfor ser dere headeren jeg egentlig skulle ha, men siden ingenting vil samarbeide med meg idag, så var det en selvfølge at designet ikke ville samarbeide heller.

Hva syns dere om headeren da?

HVILKEN HEADER?

 • 25.12.2009 kl. 21:24

Nå er jo julen nesten over *surefjes* og da er det snart på tide å ta vekk juledesignet *enda større surefjes*. Så da har jeg da valget mellom den headeren jeg hadde før jul og en jeg lagde nå nettopp:

Headeren jeg hadde før jul


Headeren jeg nettopp lagde

Hvilken likte dere best?

HEADER TIL ANNE

 • 18.12.2009 kl. 17:24

Anne spurte tidligere i dag om jeg kunne lage en header til henne, og selvfølgelig kunne jeg det! Denne gangen tenkte jeg å legge den ut her også:


Hva syns dere om headeren?

SNØ PÅ BLOGGEN

 • 10.12.2009 kl. 10:47

Nå har jeg endelig klart å få snø på bloggen! Dette er noe jeg har slitt med tidligere, men endelig fikk jeg det til. Koden fant jeg på Trine sin blogg.
ta inn hele skjermen 10122009 104332bmp
Ikke sikkert at dere ser det så godt på dette bildet, men regner med at dere ser det på designet mitt nå.
Så nå er juledesignet mitt helt komplett, og jeg håper at dere kommer i julestemning når dere kommer inn på bloggen min :-)

Hva syns dere da?

Edit: Det vises tydeligvis ikke med dere, noe som er ganske rart siden det vises her..
Edit2: Har funnet ut at det ikke vises i Internet Explorer, men at det vises i Mozilla Firefox. Skjønner ikke hvorfor, egentlig..

JULEDESIGN

 • 02.12.2009 kl. 16:01

Beklager at jeg skifter så ofte, men jeg klarte rett og slett ikke å vente lenger med å bytte. Det er 2. desember og julestemningen er oppe!

juleheaderr

Så da gjenstår det vanlige spørsmålet:

Hva syns dere?

PS: etter jul bytter jeg tilbake til det designet jeg hadde.

JULEHEADER

 • 29.11.2009 kl. 17:01

juleheader

Dette blir mest sannsynlig juleheaderen min i år hvis ikke jeg kommer med noe bedre. Jeg skal selvfølgelig ikke bytte enda, men utover i desember bytter jeg.

Hva syns dere om headeren?

Flere her som skal ha juleheader i desember?

NY HEADER

 • 28.11.2009 kl. 19:25

header

Hva syns dere?

Husk at jeg også tar i mot headerbestillinger. Bare å sende inn bestillinger til malindh.blogg@hotmail.com. For mer informasjon; se i menyen ovenfor.

MIN NESTE NESTE HEADER

 • 19.11.2009 kl. 13:43

img3308
Sånn tror jeg min neste neste header kommer til å se ut. Ja, jeg sier neste NESTE fordi jeg skal ha en til før det. Min neste header kommer til å være en juleheader for å få litt julestemning her på bloggen. Den kommer nok i løpet av desember.

Så minner jeg dere på at jeg også tar imot headerbestillinger, så da er det bare å sende en mail til malindh.blogg@hotmail.com og skrive hvilke farger du vil ha, hva som skal stå på, og selvfølgelig må dere ta med hvilke bilder dere vil ha. Hvis dere har sendt inn før men ikke blitt fornøyd med headeren, kan dere sende inn ny bestilling og jeg kan lage en annerledes en. Si ifra hvis dere vil ha en lignende den dere ser ovenfor :-)

Hva syns dere om min neste neste header?

HTML-KODER

 • 12.11.2009 kl. 19:05

Før har jeg fått spørsmål om hvordan jeg får meny under headeren osv., og jeg har svart samme svaret til alle som har spurt; http://lorrainehtml.piczo.com/?g=55462700&cr=5

Lorraine Hilton har selv laget en piczo side der hun forklarer utrolig bra hvordan man setter inn forskjellige html-koder og litt andre diverse ting. Hun forklarer både med tekst og bilder hvordan man gjør det og hvor man setter inn de forskjellige kodene. Denne siden har vært til stor hjelp for meg og det er den til alle andre "new beginners". Anbefaler alle å ta en titt innom denne siden hvis dere trenger hjelp med html-koder. Nok en gang; http://lorrainehtml.piczo.com/?g=55462700&cr=5

Jeg bruker også å søke på html-koder på google. Da kommer det opp mange blogger som har lagt ut html-koder osv.

ta inn hele skjermen 12112009 190314bmp

Hvilken blogg syns du har veldig bra html-koder?

NYTT DESIGN!

 • 12.11.2009 kl. 16:10

Ja, siden jeg går så fort lei av designet mitt, har jeg byttet og nå tror jeg at jeg kommer til å ha dette hvertfall en liten stund.

ta inn hele skjermen 12112009 160830bmp

Hva syns du om det nye designet?

ER DETTE MIN NESTE HEADER?

 • 11.11.2009 kl. 17:36

hmm
Nå har jeg nettopp laget meg en ny header fordi det er så gøy, så nå vurderer jeg å bytte til denne snart. Jeg bytter ganske ofte og det vet jeg, men jeg blir ganske fort lei av headerene mine.

Hva syns du om denne?

VIL DU HA NY HEADER?

 • 05.11.2009 kl. 17:43

Syns faktisk det er veldig gøy å lage headere, så nå tenkte jeg å begynne å ta i mot "bestillinger". Her er noen eksempler på header jeg har laget:
img3045k

img3308


Dette må du gjøre:
Sende en mail til malindh.blogg@hotmail.com der du skriver hvilke farger du vil ha, hva som skal stå der, og selvfølgelig et utvalg av bilder du kunne tenkt deg å ha med. Du kan også skrive om det skal være noe lignende de ovenfor. Håper at mange vil bestille!

Hva syns du om at jeg skal begynne å lage headere?

HAR ENDRET LITT PÅ HEADEREN

 • 04.11.2009 kl. 17:53

Du ser vel at jeg har endret litt på headeren? Jeg blir jo aldri fornøyd, jeg, men føler at den ble finere nå.

header

blankbmp

EN HEADER HAR KOMMET INN!

 • 31.10.2009 kl. 18:08

Tidligere i dag var det en jente med navn Camilla, som var så snill at hun lagde en header til meg. Det syns jeg var utrolig koselig og når jeg blir lei av den headeren jeg har nå, kommer jeg til å ta den i bruk.
stilig
Utrolig søt, syns jeg!
Hvis du vil lage header til meg kan du sende til malindh.blogg@hotmail.com . Tar imot alle med et smil!

Nå skal jeg i bursdag snart og skal bort til Mariell først fordi vi skal stelle oss. Så da blir det ikke mer blogging før i kveld. Ha en fortsatt fin Halloween, folkens!

Hva har du gjort hittil i dag?

MINE TIDLIGERE HEADERE

 • 31.10.2009 kl. 10:32

Gjennom de fem månedene jeg har hatt blogg, har jeg faktisk hatt veldig mange headere. Så hvorfor ikke vise dere de?
meg
1. Den første jeg hadde. Uff, uff sier jeg bare!

44636741249685204449n400
2. Husker at jeg faktisk var fornøyd med denne. Det er jo bare et vanlig bilde med tekst på?!

dritkulheader
3. Og så var det noen som lagde en mer profesjonell header til meg. Denne hadde jeg en stund, før jeg byttet til denne:

malinheaderferdig2
4. Denne hadde jeg ikke så lenge, fordi jeg syns det ble litt kjedelig med grått.

2wrpvh1
5. Så fikk jeg en ny header av samme person som lagde de to over her, men hadde ikke denne så lenge heller fordi jeg ikke følte at den var helt 'meg'.

littavheader
6. Denne lagde jeg faktisk selv, og ble ganske fornøyd. Men denne var bare midlertidig fordi jeg hadde planer om en ny header som ble sånn:

rosa
7. Og denne har jeg nå. Veldig fornøyd!

Så du ser at jeg har hatt en del headere i min bloggtid.

Hvilken likte du best?

DEN NYE HEADEREN ER PÅ PLASS!

 • 24.10.2009 kl. 20:53

Etter flere timer med jobbing er den her, og jeg er strålende fornøyd! Jeg har ikke brukt noen profesjonelle redigeringsprogrammer siden jeg ikke er profesjonell selv, men jeg er fortsatt veldig fornøyd!

rosa

Den er gossip girl inspirert og mesteparten av headeren er av forslag fra mamma. Tusen takk, mamma!

Hva syns du?

Nytt design!

 • 21.10.2009 kl. 18:25

Som du sikkert ser, har jeg endret på designet og fått meg ny header. Som vanlig er det ikke proffe greiene, men ble ganske fornøyd. Har en lys rosa farge nå, og er ganske fornøyd med det. Dette blir et ganske kort innlegg, for jeg må snart ta buss til konf.undervisningen, men vi blogges senere!

uten navnd

Hva syns du?

SE HEADEREN JEG LAGDE TIL MARGRETHA!

 • 07.10.2009 kl. 19:48

laglakngl
Syns den ble veldig kul, enkel men stilig. På headeren ser dere bloggadressen hennes, besøk henne da! Har tatt noen bilder som vi legger ut etterpå, og nå skal vi ta flere. Speilreflekskamera, vettu! Hun skal forresten overnatte, alltid gøy det! Ble et veldig kort innlegg, men det var jo egentlig bare for å vise headeren jeg lagde til henne. Husk at jeg digger dere!

Ikke glem konkurransen HER!

Lager du headere ofte?

NY HEADER

 • 05.10.2009 kl. 18:19

Som du kanskje ser har jeg endret på designet. Grunnen til dette var at jeg ikke følte at det andre designet ikke var helt meg. Headeren ble jeg faktisk strålende fornøyd med! Ja, det var faktisk jeg som lagde headeren. Lurer på om Leon har lært seg å koke egg nå siden jeg er så flink til å redigere. Internt. Men anyways vil jeg gjerne høre din mening om designet! 

headerr

Edit; Det knallrosa designet skal passe til klærne jeg har på meg på headeren.
Så, hva syns du?

Nå er Margretha her (sjokk, ikke sant?) og vi sitter her som vanlig og nerder på hver vår pc. Farmville vettu! Senere i kveld skal vi sikkert leie film, så da blir det sikkert film anbefaling hvis filmen er bra. Vi blogges!  
Forresten så ser jeg at statistikken er mye dårligere i dag enn i går, og det gjelder kommentarene også. Så det er ingen grunn til å være redd for å kommentere. Hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om, er det bare å skrive det i kommentarfeltet. Åpen for tips!

Fikk ny header

 • 08.08.2009 kl. 21:11

Tidligere i dag sendte Mayken en header til meg. Utrolig kul! Men så skulle jeg bruke den nå, og det gikk jo så klart IKKE!

Sånn skulle det vært:

header

Sånn ble det:

uten navn

Jeg ble så irritert! Men uansett; Mayken, tusen takk for utrolig kul header! Jeg setter stor pris på det!

Nå har jeg vært og handlet inn til jentekveld i morgen. Det blir utrolig kos! Celine, Silje, Maria og kanskje Margretha kommer. Jeg skal ta masse bilder!! Har kjøpt inn snacks og godteri, så etter en liten stund i morgen, sitter vi der sikkert som små julenisser alle sammen! Haha, neida.

Snakkes!

Nytt design

 • 08.08.2009 kl. 00:56

Som du kanskje ser, har jeg endret på designet mitt. Dette er bare midlertidig, til jeg har funnet hva jeg skal ha. I morgen skal jeg kanskje fikse litt mer på designet med hjelp av denne siden. Den har virkelig hjulpet meg utrolig mye!


Nå kjenner jeg øyelokkene mine blir tyngre og tyngre, så jeg tror jeg skal legge meg nå. Fikk ikke lagt ut noen bilder i dag, men det er så mange bilder, pluss at jeg har så mange bilder jeg må sende over til dataen fra mobilen.. Og det tar litt tid med tanke på at jeg må sende ett og ett bilde.

dsci0106 2

Hva syns du om det nye designet?

Ny header?

 • 14.07.2009 kl. 14:55

Er det noen der ute som er flink til å lage header? Min er så amatøraktig, så det hadde vært kjekt å få en litt proffesjonell header for en gangs skyld. Har ikke akkurat noen store premier å gi, men jeg linker til bloggen til vinneren i hvert innlegg i en måned, eller hvis vinneren ikke har blogg, skriver jeg navnet til den som har laget headeren, i hvert innlegg i en måned. Det er bare å sende inn til malindh.blogg@hotmail.com. Dere kan sende inn helt til fredag 24.juli, da jeg kommer hjem fra Alta. Håper mange vil sende inn!

Her er bilder dere kan bruke:

jaja    snapshot11
bl pimp l   snapshot128

 


Håper dere bruker kreativiteten og lager kjempekule headere!

Om ca. 2 timer kjører pappa meg til flyplassen, så nå blir det ikke mer blogging før jeg kommer frem. Ha en fortsatt fin dag!

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no