GOOD NIGHT


Kan ikke si jeg er så glad for at helgen er over, men nå er det vel bare å se frem til neste helg! Skal ta meg en dusj nå og så legge meg, så håper jeg på at imorgen blir en bra dag! God natt, søte lesere ♥ Og ikke spør meg hvorfor jeg har en egen kategori som heter god natt, eheh..

Hva med dere, er dere klare for en ny uke?

WHEN THE DAY IS OVERHar blitt litt mye webkamera-bilder de siste to dagene, men akkurat nå er jeg så trøtt at jeg ikke orker å ta frem kameraet. Forresten, jeg må bare fortelle dere om hva som skjedde i går: I rundt halv ett-tiden, natt til i dag, satt jeg og "surfet" på nettet, og jeg merker at jeg er ganske trøtt og sitter og dupper av. Så tenker jeg at jeg må avslutte snart og legge meg, og plutselig er klokken halv to og mamma står der og prøver å få kontakt med meg. Da har jeg nemlig sovnet, sittende, med Macen fremdeles oppe på fanget mitt. Haha, husker ikke så mye av det der, men jeg husker at jeg gikk på badet og pusset tennene og fjernet sminken og så gikk jeg og la meg igjen. Uff, haha.

- Har du sovnet med dataen oppe, på fanget ditt, før?

GOOD NIGHT

Nå skal jeg se ferdig Grey's Anatomy og så legge meg. Tusen takk for alle fine kommentarer, dere er så søte ♥

Bilde fra søndag

Natta!

ICE CREAM

Spiste årets første (og andre) skål med Ben & Jerrys i dag ♥♥ Selvfølgelig Cookie Dough da siden det er den beste. Kunne spist det oftere hadde det ikke vært for at det er så dyrt og det er ikke akkurat særlig sunt heller, heheeee.
Tok selvfølgelig 1893710346 egobilder også, men dere får bare se ett:

ell-o-ell

Nå for tiden er det masse konfirmasjonsforberedelser i heimen. Herregud, jeg konfirmeres på lørdag, det er skikkelig rart å tenke på! Spørs ikke om jeg legger ut et mimreinnlegg neste uke med mange pinlige barnebilder av meg, haha. Nei, det tviler jeg på.

- Liker du ben & jerrys? (Lurer på hvor mange ganger jeg har spurt dere om dette)
- Er du konfirmert? (Lurer på hvor mange ganger jeg har spurt om dette også)

ER DERE KLARE?

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, usminket og klar for en ny uke på skolen med prøver og innleveringer! Ok, så overdrev jeg litt der. For å være helt ærlig så kunne jeg godt tenkt meg noen dager til med helg, men da hadde det vel blitt mer ferie enn helg? Ikke at det hadde gjort meg noe. Håper virkelig været blir like fint i morgen som det var i dag, så slipper jeg å pakke meg inn i klær.Ikke at bildet har så mye med innlegget å gjøre, men det er jo bedre enn ingenting? Føler ikke for å ta bilder av hvordan jeg ser ut nå.

Så nå tenker jeg å ta meg en croissant til kveldsmat og så legger jeg meg, sånn at jeg slipper å være supertrøtt i morgen. Håper dere har hatt en fiin uke! :-)

- Er dere klare for en ny uke?
- Har dere hatt en fin dag?

CLOSEUP PHOTOS

Nå kom jeg nettopp hjem fra Margretha etter en veldig gøy kveld. Det ble visst bare oss to, så vi så ikke film likevel, men brukte heller kvelden på å spille Wii. Først spilte vi alene, men etterhvert spilte vi mot de to lillesøstrene hennes også. Om jeg får skryte litt, så var jeg faktisk veldig flink for å ha spilt Wii Winterolympics for første gang. Tok bare 3-4 bilder som ikke var så bra, så jeg tenkte heller å vise noen closeups jeg tok tidligere i dag, av ingen andre enn.... meg selv:
Ikke spesielle greiene, men jeg lovte jo å være flinkere å oppdatere med nye bilder i dag, så da ble det jo disse da. Vips, der har vi dagens egobilder. De er ikke redigerte, som dere sikkert ser.

- Har du spilt Wii før?
- Hva har du gjort i dag?

ÅRETS FØRSTE MILKSHAKE

Jeg har hatt en hyggelig kveld med noen av vennene mine selv om det var ganske kald ute. Vi gikk heldigvis inn i varmen til slutt da. Og vet dere hva? JEG HAR DRUKKET ÅRETS FØRSTE MILKSHAKE! Vaniljemilkshake selvfølgelig, det er jo best. Det var utroooolig godt!

Jeg har desverre hatt en dårlig bloggdag idag, lite inspirasjon og lite kommentering hos andre blogger, men i morgen er det slutt på det! Skal også oppdatere med nye bilder i morgen, noe jeg ikke fikk gjort i dag siden usb-kabelen ikke svarte på dataen.- Liker du milkshake, og har du drukket det i år?
- Hvilken smak liker du best?

BILDER FRA DAGEN MIN

I dag har jeg....

vært ute i solen.....

tatt bilder av Leon....

gått tur....

fått ny trenchcoat....

sett svenske hollywoodfruer(noe jeg fortsatt gjør)....og vært med Margretha.

Jeg og Margretha gikk oss en tur tidligere i dag. Egentlig skulle vi på en butikk som var åpen i dag for å kjøpe noe, men selvfølgelig hadde den stengt når vi kom. Men vi fikk ihvertfall gått en liten tur, snakket og mimret tilbake på sommeren ifjor. Mye latter.

I morgen er det skole igjen, så derfor blir dette dagens siste innlegg. Har planer om å legge meg tidlig, men først skal jeg spise nybakte boller (som forhåpentligvis blir ferdig før jeg legger meg) og... NOOOOOOO, det går jo ikke cougar town i dag!! Noen som vet hvorfor??!
Vel, ihvertfall blogger jeg mer i morgen etter skolen. Misunner dere som ikke starter før på onsdag.

- Hva syns du om bildene?
- Har du hatt en fin påske?

I CAN'T WAIT!

På lørdag skal jeg til frisøren! Og nå tenker du sikkert at det ikke er så lenge siden sist jeg var der, men det er to måneder siden og jeg har planer om å bli blond igjen til konfirmasjonen min som er om under to måneder, så da må vi være effektiv! Så jeg skal altså stripete det for å bli blondere. Nå for tiden er jeg ikke sikker på hvilken hårfarge jeg har siden det er ganske blandet.

Her er forresten et par bilder fra skoledagen:

Her snakker vi effektiv!


Charlotte, meg og Benedicte.

Og Leon var i det kosete hjørnet idag:

Elsker kvaliteten på mobilkameraet mitt ♥

Så da tar jeg kvelden og så "blogges" vi imorgen!

- Er det lenge siden du var hos frisøren sist?

VAR DEN SÅ MYE?!

Wow, her går det fort, skal jeg si dere! Har sittet med inspoveggen og naturfagsprosjektet i noen timer og nå er jeg endelig ferdig! Ikke med inspoveggen da, men med naturfagsprosjekt. Har jobbet med det noen uker nå, så det var deilig å endelig bli ferdig. Håper bare på bra karakter nå da.
Inspoveggen hittil. De utklippene som ligger slengt på midten, er ikke limt på enda.

Jeg vet at jeg har vært en sløv blogger i det siste. Har hatt mangel på inspirasjon og har ikke orket å ta så mange bilder, men håper det går over snart. Har vært veldig trøtt denne uken også.
Nå legger jeg meg. Gleder meg til helg og å få sove lenge.. på lørdagen ihvertfall. Vi skal spille cup på søndag og første kampen er HALV NI!

- Har du hatt noen prosjekter i det siste?
- Gleder du deg til helg?

NY INSPOVEGG

Som jeg sa igår, hadde jeg tenkt å begynne på en ny inspovegg, noe jeg gjorde idag:

Og jeg har kommet meg veldig langt:

Nææt. Men jeg begynte for en halvtime da, så jeg skal fortsette imorgen.

Forresten, vil bare si at jeg bruker andre klær enn HELT-dressen min for tiden, altså, det er bare at jeg bruker den ofte på kvelden, ehe. Og for å bevise det..

.. tok jeg dette lille bildet av hva jeg har på meg idag. Woow. Grunnen til at jeg ville si det, er fordi dere omtrent bare har fått sett meg i HELT-dressen for tiden.

Har forresten fått et par spørsmål om hvilken størrelse jeg har på HELT-dressen og hvor høy jeg er:
HELT-dressen min er i SMALL og jeg er ca. 165/166. Likte godt størrelsen på den.

Siste innlegg i dag. Beklager dårlig blogging, men skolearbeid blir prioritert først. Blir bedre i morgen. Tror jeg.

- Vil dere se inspoveggen når den er ferdig?
- Ønsk meg lykke til på fremføringen i morgen?

IKKE FÅ SJOKK NÅ..

Jeg har jobbet med naturfag i dag. På en SØNDAG. JEG har faktisk gjort skolearbeid i slutten av en ferie. Jeg er ikke ferdig, men er ganske godt på vei. Jeg er ikke klar for skole enda og hadde ikke hatt noe imot noen uker til med ferie, men må man så man. Jeg får bare ta det som det kommer og glede meg til påskeferie og ikke minst sommerferien!


Digger dere!

Har du gjort skolearbeid på en søndag før?

BF WAS HERE

Hei dere! Nå dro nettopp >Margretha< herfra etter å ha vært her i to timer ca. Og nesten hele de to timene, har vi jobbet med plakaten vår i engelsk. Vi har om Bollywood og skal levere inn plakat og hver vår stil i morgen eller på fredag, er ikke helt sikker på når, så da er det lurt å være forberedt. Sånn ble ihvertfall plakaten til slutt:

Her er jo bare litt av plakaten da. Og.. litt av meg. Men vi ble veldig fornøyd og i tillegg er jo den rosa! (Awesome)

Og vi koste oss litt med web i ste:


Margretha var akkurat for sen her, men jeg var jo bare.. nydelig..

Og så tok vi noen bilder rett før hun dro:

Men bare et av de ble vellykket. Ly <3

Så nå tenker jeg at jeg tar meg noe frokostblanding og så legger jeg meg. De har jo begynt å vise Glee på søndager istedenfor onsdager, så da er det jo ingenting å se på på onsdagskvelder..

Hva syns dere om plakaten vår? (Det dere ser av den ihvertfall.)

THIS IS FOR MY TEAM


Vi har fått oss genser i fotballaget vårt Rollon og jeg elsker den. Den er utrolig myk og god siden det er fleece inni. Haha, føler meg som en vandrende reklameplakat.Det var en herlig trening i dag selvom jeg må innrømme at jeg har en ganske så dårlig dag i dag, men jeg prøver bare å ta alt med et smil og glemme det :-)
Nå skal jeg kose meg med ostesmørbrød og Cougar Town før jeg legger meg. Må opp enda tidligere enn til vanlig i morgen, fordi vi skal på en videregående skole, så da blir det tidligere buss. Forteller mer imorgen.

Liker du å gå i hettegensere?

NATTA BLOGGEN? NÆÆH

Regner med at på denne tiden nå er jeg fortsatt lys våken. Det skal nemlig være stilt på rommene i ett tiden og kjenner jeg ungdommer rett, så kommer det ikke til å være stilt da. Tenk så trøtt jeg kommer til å være når jeg kommer hjem på søndag! Om det er første gang du leser bloggen min, så er jeg på Vintertreff og skal være der hele helgen. Disse innleggene er forhåndsskrevet og Mariell legger ut innleggene for meg.


Håper jeg kommer hjem til mange kommentarer på søndag! God natt :-)

Har dere hatt en fin dag? :-)

HUSK KONKURRANSEN HER.

DET NÆRMER SEG MED STORMSKRITT

For en liten stund siden kom jeg hjem fra ten sing og i dag var siste øving før vintertreffet (VT)! VT er altså i helgen og jeg gleder meg skikkelig for det blir masse gøy der. Det skal blant annet være fotoseminar der og det er jo perfekt for meg! Så da blir kameraet med meg, så når jeg kommer hjem på søndag, får dere se bilder. Det blir jo utrolig gøy!

Må si jeg ble skuffet når jeg så at de ikke viser Glee i dag. Hvorfor viser de Supernanny (eller hva enn det heter) istedenfor?! Det er jo bare dumt.


Det har vært dårlig blogging fra meg i det siste, beklager det. Skole, you know.

Hva syns du om at de viser supernanny istedenfor glee?

COUGARRRR TOWN

Jeg digger tv-seriene de viser på mandagskvelder! Svenske Hollywoodfruer og Cougar Town, digger de to seriene! Selv om jeg ikke akkurat er særlig imponert over de svenske fruene. Men en god latter får man ihvertfall! Lykkelig Skilt er også en morsom serie å få med seg.

Dagen i dag har vært skikkelig chill og det digger jeg. Selv om jeg kunne ønske at fotballtreningen ikke var avlyst, for jeg hadde veldig lyst på trening i dag. Får se om jeg tar meg en runde på stepmaskinen i morgen for å få trent litt denne uken.


Ser du Cougar Town i kveld? Eller noe annet?

HERLIG KVELD

Denne kvelden har vært helt herlig. Det har vært utrolig deilig å bare slappe av etter en lang dag med å stå på bena timer i strekk. I morgen vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Stort sett blir det sikkert bare daffing før en ny uke med skole.

For øyeblikket sitter jeg og ser neste ukes episode av Glee. Jeg klarte rett og slett ikke å vente til onsdag. Heh, jeg er utålmodig når det gjelder sånne ting. Og nå når den episoden er ferdig, skal jeg se enda en episode.


Digger dette kameraet her! Så mye bedre enn digitalkamera.

Speilrefleks eller digitalkamera?

5 OM DAGEN

Vet dere hva? 3 dager på rad nå har jeg spist 5 om dagen, eller mer. Jeg er helt hektet på appelsiner, grønne epler og druer. Jeg har egentlig aldri vært noe særlig flink til å spise 5 om dagen, men har blitt ganske flink nå i det siste.

Og jeg skal jo på tannlegen i morgen! Wææ, jeg vil ikke. Tannlegen er liksom årets skumle "høydepunkt", hvis man kan kalle det det. Spiste en del søtsaker ifjor, så tror nok tannlegen finner noe oppi mine dårlige tenner. Ønsk meg lykke til pliiis!


Spiser du ofte 5 om dagen?

THE WEEKLY AT HOME

Da er jeg hjemme fra tensing! Nå er det ikke lenge til vi skal på vintertreff (som er neste helg) og jeg tror faktisk det blir veldig gøy. Etter vintertreffet skal vi ha vanlig konf. undervisning og så er det ikke lenge til jeg skal konfirmeres heller! Gleder meg skikkelig!

Nå er det Glee, og som jeg har sagt før, digger jeg den serien. Venter på at et polarbrød skal bli ferdigristet i brødristeren (som forresten ble ferdig akkurat nå), så skal jeg kose meg resten av kvelden.


Snakkes imorgen, søtiser!

Liker du å synge? (for et random spm.)

SNAKKER VI SPREK, ELLER?

Gjett hva jeg har gjort!Både Twitter og Facebook måtte selvfølgelig oppdateres! Og ja, dere ser rett. Jeg har stått på en stepmaskin og gått i 45 minutter. Mamma kjøpte stepmaskin på lørdag, så da tenkte jeg å prøve den ut i dag siden jeg ikke dro på trening. Jeg sto og gynget i noen minutter etter jeg hadde gått av, haha.

Forresten, jeg har en stoor nyhet! :

Jeg nådde 10 000 kommentarer i dag! Mariell var den som skrev kommentaren.
2 stk. bilder av 1 stk. sliten jente.  Og ja, jeg må redigere bildene mine kraftig pga. min vampyrbleke hud.
Nå skal jeg ta meg et eple og se ferdig Cougar Town. Elsker mandagskvelder! ♥

Har du prøvd stepmaskin før?

TAR EN LITEN BLOGGPAUSE

Jeg kommer ikke til å blogge imorgen. Orker ikke og jeg skal til pappa uten min bærbare pc. Men jeg regner med at jeg er tilbake på torsdag, så det blir bare en bitteliten pause.


Goodbye for now

Ønsk meg lykke til på prøven i morgen?

Jeg trenger det..

HAPPY NEWS!

Idag når jeg kom hjem fra trening tenkte jeg surt at jeg sikkert måtte spise en kjedelig skive med noe påleggsgreier, så da åpnet jeg skapet for moro skyld og hva så jeg? En ny pakke med Crüsli! Så da kysset jeg brødet goodbye og åpnet pakken med Crüsli. ♥
Ble glad for å se at så mange har meldt seg på topplisten min allerede, tror det er ny rekord for hvor mange kommentarer jeg har fått på så kort tid. Om du ikke har meldt deg på, kan du melde deg på her.

Hva liker du best av skive og frokostblanding?

(Disse spørsmålene blir bare rarere og rarere..)

BILDER FRA KVELDEN

Har hatt en kjempegøy kveld med Victoria og Johanne! Vi har laget pizzasnurrer, spilt et utrolig gøy kortspill, som jeg ikke kommer på navnet på for øyeblikket, og sett film (som jeg heller ikke husker navnet på). Tok ikke så mange bilder, men her er noen:

Victoria har en kjempesøt hund som heter Denny! Som virkelig burde møte Leon en gang i fremtiden. De hadde sikkert blitt gode kompiser.


Og så tok jeg et genialt bilde når han lå og sov!


Godteri er en klassiker på jentekvelder.


Jeg måtte vise Victoria hvordan det var med fokuset.


Og enda et..

Nå ligger Leon vedsiden av meg og jeg tror vi er ganske trøtte begge to. Snakkes i morgen, søtiser!

Har dere hatt en fin kveld?

SUNN START PÅ HELGEN!

Jeg er faktisk utrolig sjokkert over hvor flink jeg har vært når det gjelder mitt nye, sunnere liv! Nå når jeg spiser godteri bare i helgene, er jeg faktisk mindre godtesyk også. Det er jo bra, ikke sant? I dag har jeg spist mye pastasalat (love it!) og to appelsiner (enda mer love it!)

Nå sitter jeg og ser på Mean Girls på tv 2 zebra for sikkert 100. gang, digger den filmen! Tenker jeg tar kvelden nå, ihvertfall fra dataen. Jeg er sliten etter en uke på skolen, så det blir deilig å sove lenge i morgen.


Hei raring :-)

Har du en sunn eller usunn start på helgen?

DEN UKENTLIGE DOSEN

I dag var vi ferdig tidligere på tensing, så da kom jeg hjem tidligere også (det sier jo egentlig seg selv). Snart skal jeg ta meg litt kveldsmat og så kose meg med den ukentlige dosen av Glee. Digger den serien, selvom det er ganske usaklig. Men usaklig is good right?


Finn 1 feil?

FORRESTEN! Før jeg glemmer det; det blir sikkert litt senere blogging enn til vanlig imorgen fordi jeg skal til frisøren. Spent nå? Dere får se resultatet i morgen.

Hvilken tv-serie MÅ du bare få med deg på tv'en?

FOR EN DEILIG MANDAGSKVELD

Nå har jeg nettopp fått i meg en skål med Crüsli "frokostblanding" og det var utrolig deilig etter treningen. Om vi ser bort i fra at mandager ikke er blant favorittdagene mine, er kveldene herlige. Det å komme hjem fra trening og ta seg en lang dusj etterfulgt av en skål med god frokostblanding og Cougar Town ♥ De to førstnevnte er fullført, så nå venter jeg på ukens episode av Cougar Town. Digger den serien! Når jeg tenker meg om burde jeg laget en topp 10 liste av favorittseriene mine, for det er mange flere enn de jeg nevnte tidligere i dag som også fortjener en plass.Wow, innlegget ble litt lengre enn jeg trodde. Ihvertfall ble jeg utrolig sjokket når jeg så hvor mange kommentarer jeg fikk på outfit-innlegget under her. Thank you ♥

Hva bruker du å gjøre på mandager?

SÅ VAR DET PÅ'AN IGJEN

Da er jeg hjemme igjen fra trening! Eller, det er jo en stund siden da, men jeg orket ikke å blogge før nå. Jeg er ganske sliten, men det var deilig å begynne på igjen etter en ferie med masse julemat og ikke minst masse godteri. Håper ikke jeg blir innkalt til tannlegen snart. Hjelp! Men om jeg må være helt ærlig når det gjelder et av nyttårsforsettene mine (spise mindre godteri) så har det gått ganske bra hittil. Og sånn skal det fortsette å være.


Flere som har problemer med å laste opp bilder?
Nå må jeg forresten se videre Cougar Town!

Trener du noe?

FOR EN KVELD!

Det har vært en morsom og ikke minst koselig kveld. Det var deilig å møte noen venner og være litt sosial etter alle disse dagene. Skal redigere en dansevideo og så ta kvelden. Vi har jo fri imorgen så jeg får sove så lenge jeg vil!

Hva jeg finner på i morgen, vet jeg ikke. Kanskje jeg får med meg noen ut i akebakken? Det hadde sikkert vært kjekt. Og nå føler jeg dette innlegget blir veldig kort og dårlig, men jeg tenkte å slenge inn et innlegg til før kvelden er over.


Vi fant på kallenavn til hverandre i dag. Maria er "the fast one", jeg er "Vanilla" (pga. jeg kaller meg det på bloggen) og Mariell er "The slowly one". Så derfor på bildet, skulle Maria forestill at hun var veldig rask, jeg holdt en eske med vanilje (vanilla) og Mariell hang etter oss siden hun er "the slowly one".

Skal jeg legge ut vår morsomme dansevideo i morgen?

God natt!

TURN THE LIGHTS ON

Nå sitter jeg her klar for å se Cougar Town på TVNorge (som forresten begynte nå) og er litt spent på om jeg faktisk klarer å holde meg våken gjennom hele episoden. Søren at det var den første episoden IGJEN da. Jaja, da gjør det hvertfall ingenting om jeg sovner. Jeg har planer om å sove HELE natten.


Hekta på iPod spill? Neeei. Å ha bilde av High School Musical er forresten kuult.


Peace bilder har det blitt for mye av, merker jeg.


Takk for alle kommentarer i dag ♥

Ser du noe på tv i kveld?

ER DU EN AV DE HELDIGE?

For oss uheldige begynner skolen på igjen i morgen. Jeg kunne virkelig tenkt meg en uke (eller to) til med ferie, det har vært veldig deilig med ferie. Men i slutten av februar er det vinterferie, så det er da ikke såå lenge til neste ferie.

Nå er det Notting Hill som går på tv'en og det er den søteste filmen noen gang laget! Jeg har sett den utallige ganger, og blir aldri lei. Første gang jeg så den var vel kanskje i 1. klasse, tror jeg.. Og bare da så jeg den veldig mange ganger.


google..

Vel, jeg må stå opp tidlig i morgen, så dette er siste innlegg i dag. Og jeg må bare si tusen takk til dere som leser bloggen min og kommenterer!

Er du en av de heldige som begynner på skolen på tirsdag eller onsdag?

GOSSIP GIRL HEREJeg sitter nå og ser på Gossip Girl og det er tredje episoden jeg ser i dag. Usosialt? Neeida. Det er selvfølgelig sesong 3 jeg ser og nå er jeg på episode 7.


"Veldig interessant med et bilde av øynene mine.."

Liker du gossip girl?

JEG GJØR MITT BESTE

Jeg har merket at når det går en del timer mellom innleggene mine, så er ikke statistikken min så høy som den bruker å være. Dette er selvfølgelig veldig dumt, men jeg kan jo ikke gjøre noe med det. Nå i juleferien har statistikken min vært mye høyere enn til vanlig, noe som er kjempegøy, men når vi begynner på igjen på skolen blir det sikkert tilbake til samme gamle.. Men som jeg har sagt før så blir jeg utrolig glad for alle positive tilbakemeldinger og kommentarer jeg får, så det er det bare å fortsette med, for da blir da glade innlegg fra meg.

I morgen skal jeg hjem igjen og skal prøve å oppdatere normalt, men det er jo nyttårsaften også, så vi får vel se på det. Vi snakkes i morgen.


Hva har du gjort i dag?

JEG HAR TWITTER!

Heh, ja, jeg har egentlig hatt den i flere måneder, men har helt glemt av den. Men nå er jeg tilbake og har startet helt på nytt! Hvis jeg klarer å skjønne meg på det.. Uansett, hvis dere vil kan dere følge meg her. Skal prøve å oppdatere ofte! Si ifra hvis dere har twitter også da, så kan jeg følge dere.

Blir nok siste innlegget i dag dette her. Har tatt en titt på min synske iPod og der står det at jeg er på 188. plass på Bloggurat! I am so happy right now! Jeg trodde aldri at jeg kom til å komme meg så langt, for noen måneder siden var jeg glad hvis jeg fikk èn eller to kommentarer på et innlegg, og nå får jo jeg skikkelig mange. Thank you!


Trykk på bildet for å komme til profilen min.


God natt!

Har du twitter?

bloglovin

DET FØRSTE MØTET

Nå har jeg altså hatt mitt første møte med snøen, hvis vi kan kalle det det, og det var ganske gøy! Margretha og jeg flettet håret, tok på oss luer, votter, skibukser og boblejakke og 'løpte' ut. Vi fant selvfølgelig ikke noen av kjelkene, så det ble en oppblåsbar "kjelke" med lite luft i. Gikk ikke særlig fort, men skitt au.

dsc02134
Et ganske "nydelig" bilde av meg og Margretha.

Vi er hvertfall klar til mattetentamen i morgen! Har øvd og gått gjennom alt, og hjernen min er nesten overfylt av regnestykker.

Har du hatt ditt første møte med snøen i år? (Dette skoleåret)NB!! HVIS DU IKKE HAR MELDT DEG PÅ JULEKALENDEREN ENDA, ER DET SISTE SJANS NÅ!

DET HADDE JEG HELT GLEMT!

Vet dere hva jeg kom på nå? Vi skal bruke de tre første skoletimene i morgen på å se film! Vi skal nemlig se Drageløperen fordi vi har lest et utdrag av boken på skolen, så da skal vi se film i morgen. Har ikke sett den før, så det gleder jeg meg til!

Skulle bare kjappe meg og skvise inn et innlegg før jeg legger meg, så da snakkes vi i morgen (andre gang jeg sier det).

img3236
To tomler opp for det!

Har du sett Drageløperen?

JEG HAR EN FREMTID INNEN BAKING

Vet dere hva? Jeg har nettopp bakt cookies! I over en time nå har jeg stått på kjøkkenet og laget en deig som man visstnok skulle lage på 15 minutter. Tror jeg kjøper en toro-pakke neste gang. Men de ble ihvertfall veldig gode og i morgen skal jeg ta med på skolen og friste alle sammen. Moahahahahaa! Overskriften er forresten bare tull, hvis du skulle lure.

Blogg vs blogg kandidatene trekker jeg i morgen, så hvis du ikke har meldt deg på enda, finner du innlegget rett under her. Minner også om spørsmålsrunde her.

img3253
Beklager for ingen 'atm' bilder av meg i dag, men dere går bare glipp av en trøtt jente uansett.

Har dere bakt cookies i det siste?

SØTE DERE ER!

God kveld, people! For en halv time siden kom jeg hjem og det var utrolig deilig å komme inn i varmen. Det føles faktisk ut som om det er flere minusgrader ute, tror det er - 0.5 grader elns. Det var været, nå setter vi over til sporten. Neida, jeg er ikke en nyhetsblogg heller da.

Har vært på åpen hall som ikke var noe spesielt egentlig, vi holdt litt på med ball og så snakket vi resten av tiden. Dagens latterkrampe var da jeg skulle ta ballen fra Benedicte og så sklei jeg. Det var egentlig nesten bare jeg som lo da, men jeg syns det var hysterisk morsomt!

Når jeg kom hjem sjekket jeg om noen hadde gaddet å stemme på meg i blogg vs blogg her, og utrolig nok har jeg fått 13 stemmer! Det er veldig stort for meg, så tusen takk til alle som har stemt hittil, dere får to kommentarer hver i nærmeste fremtid! Dere er så søte!

p0611092042
Et dårlig mobilbilde fra kvelden. Jeg er til venstre, Margretha i midten
og Benedicte til høyre.

Er du ofte med i blogg vs blogg?

ENKELTE MÅTTE ØDELEGGE

Hey y'all, prøver meg på en liten 'countrydialekt'. Neida.
Kom hjem tidligere fra Ten sing i dag siden enkelte personer måtte ødelegge for andre. En av 'lærerene' var syke og så skulle vi holde på med en lek, og da syns noen at det var gøy å prate så mye at man ødela for andre.

Aanyway, har nettopp kost meg med ostesmør(polar)brød og ble nettopp overlykkelig over at jeg endelig fikk adoptert en katt på Farmville. Ja, jeg er rar, men har lenge hatt lyst på en katt å ha på gården min. Say no more.

img2355
Sure-bildet passer bra, eller hva?

Irriterende når folk skal ødelegge, ikke sant?

HAR DERE MERKET AT..

.. jeg er på 12. plass på topplisten for mest aktiv? Det syns jeg er kjempegøy, har aldri vært så høyt oppe på listen før! Jeg vet at den ikke er like viktig som mest besøkte topplisten, men bare at jeg er på en toppliste i det hele tatt er jo kjempemorsomt!

For ca. en time siden ble jeg ferdig med rommet mitt etter ca. en halvtimes rydding som jeg skulle starte tidligere egentlig. Men har man data, har man data, og da skjer det av og til (ofte) at man blir sittende med den en stund. Men nå er hvertfall rommet mitt ryddig sånn at jeg slipper å rydde det på tirsdag når jeg skal øve til Mat & Helse prøven vi har på onsdag. Og siden det er skole i morgen, skal jeg legge meg nå, så da sier jeg som vanlig; god natt! ♥ Vurderingen kommer i morgen!

toppliste
Bare et lite bevis..

Er du på noen av topplistene? :-D

Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by