hits

GOOD NIGHT

 • 15.04.2012 kl. 21:52


Kan ikke si jeg er så glad for at helgen er over, men nå er det vel bare å se frem til neste helg! Skal ta meg en dusj nå og så legge meg, så håper jeg på at imorgen blir en bra dag! God natt, søte lesere ♥ Og ikke spør meg hvorfor jeg har en egen kategori som heter god natt, eheh..

Hva med dere, er dere klare for en ny uke?

WHEN THE DAY IS OVER

 • 26.11.2011 kl. 23:28Har blitt litt mye webkamera-bilder de siste to dagene, men akkurat nå er jeg så trøtt at jeg ikke orker å ta frem kameraet. Forresten, jeg må bare fortelle dere om hva som skjedde i går: I rundt halv ett-tiden, natt til i dag, satt jeg og "surfet" på nettet, og jeg merker at jeg er ganske trøtt og sitter og dupper av. Så tenker jeg at jeg må avslutte snart og legge meg, og plutselig er klokken halv to og mamma står der og prøver å få kontakt med meg. Da har jeg nemlig sovnet, sittende, med Macen fremdeles oppe på fanget mitt. Haha, husker ikke så mye av det der, men jeg husker at jeg gikk på badet og pusset tennene og fjernet sminken og så gikk jeg og la meg igjen. Uff, haha.

- Har du sovnet med dataen oppe, på fanget ditt, før?

GOOD NIGHT

 • 12.10.2010 kl. 22:16

Nå skal jeg se ferdig Grey's Anatomy og så legge meg. Tusen takk for alle fine kommentarer, dere er så søte ♥

Bilde fra søndag

Natta!

ICE CREAM

 • 25.04.2010 kl. 21:17

Spiste årets første (og andre) skål med Ben & Jerrys i dag ♥♥ Selvfølgelig Cookie Dough da siden det er den beste. Kunne spist det oftere hadde det ikke vært for at det er så dyrt og det er ikke akkurat særlig sunt heller, heheeee.
Tok selvfølgelig 1893710346 egobilder også, men dere får bare se ett:

ell-o-ell

Nå for tiden er det masse konfirmasjonsforberedelser i heimen. Herregud, jeg konfirmeres på lørdag, det er skikkelig rart å tenke på! Spørs ikke om jeg legger ut et mimreinnlegg neste uke med mange pinlige barnebilder av meg, haha. Nei, det tviler jeg på.

- Liker du ben & jerrys? (Lurer på hvor mange ganger jeg har spurt dere om dette)
- Er du konfirmert? (Lurer på hvor mange ganger jeg har spurt om dette også)

ER DERE KLARE?

 • 11.04.2010 kl. 21:46

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, usminket og klar for en ny uke på skolen med prøver og innleveringer! Ok, så overdrev jeg litt der. For å være helt ærlig så kunne jeg godt tenkt meg noen dager til med helg, men da hadde det vel blitt mer ferie enn helg? Ikke at det hadde gjort meg noe. Håper virkelig været blir like fint i morgen som det var i dag, så slipper jeg å pakke meg inn i klær.Ikke at bildet har så mye med innlegget å gjøre, men det er jo bedre enn ingenting? Føler ikke for å ta bilder av hvordan jeg ser ut nå.

Så nå tenker jeg å ta meg en croissant til kveldsmat og så legger jeg meg, sånn at jeg slipper å være supertrøtt i morgen. Håper dere har hatt en fiin uke! :-)

- Er dere klare for en ny uke?
- Har dere hatt en fin dag?

CLOSEUP PHOTOS

 • 10.04.2010 kl. 23:14

Nå kom jeg nettopp hjem fra Margretha etter en veldig gøy kveld. Det ble visst bare oss to, så vi så ikke film likevel, men brukte heller kvelden på å spille Wii. Først spilte vi alene, men etterhvert spilte vi mot de to lillesøstrene hennes også. Om jeg får skryte litt, så var jeg faktisk veldig flink for å ha spilt Wii Winterolympics for første gang. Tok bare 3-4 bilder som ikke var så bra, så jeg tenkte heller å vise noen closeups jeg tok tidligere i dag, av ingen andre enn.... meg selv:
Ikke spesielle greiene, men jeg lovte jo å være flinkere å oppdatere med nye bilder i dag, så da ble det jo disse da. Vips, der har vi dagens egobilder. De er ikke redigerte, som dere sikkert ser.

- Har du spilt Wii før?
- Hva har du gjort i dag?

ÅRETS FØRSTE MILKSHAKE

 • 09.04.2010 kl. 23:10

Jeg har hatt en hyggelig kveld med noen av vennene mine selv om det var ganske kald ute. Vi gikk heldigvis inn i varmen til slutt da. Og vet dere hva? JEG HAR DRUKKET ÅRETS FØRSTE MILKSHAKE! Vaniljemilkshake selvfølgelig, det er jo best. Det var utroooolig godt!

Jeg har desverre hatt en dårlig bloggdag idag, lite inspirasjon og lite kommentering hos andre blogger, men i morgen er det slutt på det! Skal også oppdatere med nye bilder i morgen, noe jeg ikke fikk gjort i dag siden usb-kabelen ikke svarte på dataen.- Liker du milkshake, og har du drukket det i år?
- Hvilken smak liker du best?

BILDER FRA DAGEN MIN

 • 05.04.2010 kl. 21:14

I dag har jeg....

vært ute i solen.....

tatt bilder av Leon....

gått tur....

fått ny trenchcoat....

sett svenske hollywoodfruer(noe jeg fortsatt gjør)....og vært med Margretha.

Jeg og Margretha gikk oss en tur tidligere i dag. Egentlig skulle vi på en butikk som var åpen i dag for å kjøpe noe, men selvfølgelig hadde den stengt når vi kom. Men vi fikk ihvertfall gått en liten tur, snakket og mimret tilbake på sommeren ifjor. Mye latter.

I morgen er det skole igjen, så derfor blir dette dagens siste innlegg. Har planer om å legge meg tidlig, men først skal jeg spise nybakte boller (som forhåpentligvis blir ferdig før jeg legger meg) og... NOOOOOOO, det går jo ikke cougar town i dag!! Noen som vet hvorfor??!
Vel, ihvertfall blogger jeg mer i morgen etter skolen. Misunner dere som ikke starter før på onsdag.

- Hva syns du om bildene?
- Har du hatt en fin påske?

I CAN'T WAIT!

 • 10.03.2010 kl. 21:56

På lørdag skal jeg til frisøren! Og nå tenker du sikkert at det ikke er så lenge siden sist jeg var der, men det er to måneder siden og jeg har planer om å bli blond igjen til konfirmasjonen min som er om under to måneder, så da må vi være effektiv! Så jeg skal altså stripete det for å bli blondere. Nå for tiden er jeg ikke sikker på hvilken hårfarge jeg har siden det er ganske blandet.

Her er forresten et par bilder fra skoledagen:

Her snakker vi effektiv!


Charlotte, meg og Benedicte.

Og Leon var i det kosete hjørnet idag:

Elsker kvaliteten på mobilkameraet mitt ♥

Så da tar jeg kvelden og så "blogges" vi imorgen!

- Er det lenge siden du var hos frisøren sist?

VAR DEN SÅ MYE?!

 • 04.03.2010 kl. 22:08

Wow, her går det fort, skal jeg si dere! Har sittet med inspoveggen og naturfagsprosjektet i noen timer og nå er jeg endelig ferdig! Ikke med inspoveggen da, men med naturfagsprosjekt. Har jobbet med det noen uker nå, så det var deilig å endelig bli ferdig. Håper bare på bra karakter nå da.
Inspoveggen hittil. De utklippene som ligger slengt på midten, er ikke limt på enda.

Jeg vet at jeg har vært en sløv blogger i det siste. Har hatt mangel på inspirasjon og har ikke orket å ta så mange bilder, men håper det går over snart. Har vært veldig trøtt denne uken også.
Nå legger jeg meg. Gleder meg til helg og å få sove lenge.. på lørdagen ihvertfall. Vi skal spille cup på søndag og første kampen er HALV NI!

- Har du hatt noen prosjekter i det siste?
- Gleder du deg til helg?

NY INSPOVEGG

 • 03.03.2010 kl. 21:36

Som jeg sa igår, hadde jeg tenkt å begynne på en ny inspovegg, noe jeg gjorde idag:

Og jeg har kommet meg veldig langt:

Nææt. Men jeg begynte for en halvtime da, så jeg skal fortsette imorgen.

Forresten, vil bare si at jeg bruker andre klær enn HELT-dressen min for tiden, altså, det er bare at jeg bruker den ofte på kvelden, ehe. Og for å bevise det..

.. tok jeg dette lille bildet av hva jeg har på meg idag. Woow. Grunnen til at jeg ville si det, er fordi dere omtrent bare har fått sett meg i HELT-dressen for tiden.

Har forresten fått et par spørsmål om hvilken størrelse jeg har på HELT-dressen og hvor høy jeg er:
HELT-dressen min er i SMALL og jeg er ca. 165/166. Likte godt størrelsen på den.

Siste innlegg i dag. Beklager dårlig blogging, men skolearbeid blir prioritert først. Blir bedre i morgen. Tror jeg.

- Vil dere se inspoveggen når den er ferdig?
- Ønsk meg lykke til på fremføringen i morgen?

IKKE FÅ SJOKK NÅ..

 • 28.02.2010 kl. 22:02

Jeg har jobbet med naturfag i dag. På en SØNDAG. JEG har faktisk gjort skolearbeid i slutten av en ferie. Jeg er ikke ferdig, men er ganske godt på vei. Jeg er ikke klar for skole enda og hadde ikke hatt noe imot noen uker til med ferie, men må man så man. Jeg får bare ta det som det kommer og glede meg til påskeferie og ikke minst sommerferien!


Digger dere!

Har du gjort skolearbeid på en søndag før?

BF WAS HERE

 • 17.02.2010 kl. 21:32

Hei dere! Nå dro nettopp >Margretha< herfra etter å ha vært her i to timer ca. Og nesten hele de to timene, har vi jobbet med plakaten vår i engelsk. Vi har om Bollywood og skal levere inn plakat og hver vår stil i morgen eller på fredag, er ikke helt sikker på når, så da er det lurt å være forberedt. Sånn ble ihvertfall plakaten til slutt:

Her er jo bare litt av plakaten da. Og.. litt av meg. Men vi ble veldig fornøyd og i tillegg er jo den rosa! (Awesome)

Og vi koste oss litt med web i ste:


Margretha var akkurat for sen her, men jeg var jo bare.. nydelig..

Og så tok vi noen bilder rett før hun dro:

Men bare et av de ble vellykket. Ly <3

Så nå tenker jeg at jeg tar meg noe frokostblanding og så legger jeg meg. De har jo begynt å vise Glee på søndager istedenfor onsdager, så da er det jo ingenting å se på på onsdagskvelder..

Hva syns dere om plakaten vår? (Det dere ser av den ihvertfall.)

THIS IS FOR MY TEAM

 • 15.02.2010 kl. 21:30


Vi har fått oss genser i fotballaget vårt Rollon og jeg elsker den. Den er utrolig myk og god siden det er fleece inni. Haha, føler meg som en vandrende reklameplakat.Det var en herlig trening i dag selvom jeg må innrømme at jeg har en ganske så dårlig dag i dag, men jeg prøver bare å ta alt med et smil og glemme det :-)
Nå skal jeg kose meg med ostesmørbrød og Cougar Town før jeg legger meg. Må opp enda tidligere enn til vanlig i morgen, fordi vi skal på en videregående skole, så da blir det tidligere buss. Forteller mer imorgen.

Liker du å gå i hettegensere?

NATTA BLOGGEN? NÆÆH

 • 12.02.2010 kl. 23:46

Regner med at på denne tiden nå er jeg fortsatt lys våken. Det skal nemlig være stilt på rommene i ett tiden og kjenner jeg ungdommer rett, så kommer det ikke til å være stilt da. Tenk så trøtt jeg kommer til å være når jeg kommer hjem på søndag! Om det er første gang du leser bloggen min, så er jeg på Vintertreff og skal være der hele helgen. Disse innleggene er forhåndsskrevet og Mariell legger ut innleggene for meg.


Håper jeg kommer hjem til mange kommentarer på søndag! God natt :-)

Har dere hatt en fin dag? :-)

HUSK KONKURRANSEN HER.

DET NÆRMER SEG MED STORMSKRITT

 • 10.02.2010 kl. 22:01

For en liten stund siden kom jeg hjem fra ten sing og i dag var siste øving før vintertreffet (VT)! VT er altså i helgen og jeg gleder meg skikkelig for det blir masse gøy der. Det skal blant annet være fotoseminar der og det er jo perfekt for meg! Så da blir kameraet med meg, så når jeg kommer hjem på søndag, får dere se bilder. Det blir jo utrolig gøy!

Må si jeg ble skuffet når jeg så at de ikke viser Glee i dag. Hvorfor viser de Supernanny (eller hva enn det heter) istedenfor?! Det er jo bare dumt.


Det har vært dårlig blogging fra meg i det siste, beklager det. Skole, you know.

Hva syns du om at de viser supernanny istedenfor glee?

COUGARRRR TOWN

 • 08.02.2010 kl. 21:45

Jeg digger tv-seriene de viser på mandagskvelder! Svenske Hollywoodfruer og Cougar Town, digger de to seriene! Selv om jeg ikke akkurat er særlig imponert over de svenske fruene. Men en god latter får man ihvertfall! Lykkelig Skilt er også en morsom serie å få med seg.

Dagen i dag har vært skikkelig chill og det digger jeg. Selv om jeg kunne ønske at fotballtreningen ikke var avlyst, for jeg hadde veldig lyst på trening i dag. Får se om jeg tar meg en runde på stepmaskinen i morgen for å få trent litt denne uken.


Ser du Cougar Town i kveld? Eller noe annet?

HERLIG KVELD

 • 06.02.2010 kl. 23:01

Denne kvelden har vært helt herlig. Det har vært utrolig deilig å bare slappe av etter en lang dag med å stå på bena timer i strekk. I morgen vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Stort sett blir det sikkert bare daffing før en ny uke med skole.

For øyeblikket sitter jeg og ser neste ukes episode av Glee. Jeg klarte rett og slett ikke å vente til onsdag. Heh, jeg er utålmodig når det gjelder sånne ting. Og nå når den episoden er ferdig, skal jeg se enda en episode.


Digger dette kameraet her! Så mye bedre enn digitalkamera.

Speilrefleks eller digitalkamera?

5 OM DAGEN

 • 04.02.2010 kl. 21:37

Vet dere hva? 3 dager på rad nå har jeg spist 5 om dagen, eller mer. Jeg er helt hektet på appelsiner, grønne epler og druer. Jeg har egentlig aldri vært noe særlig flink til å spise 5 om dagen, men har blitt ganske flink nå i det siste.

Og jeg skal jo på tannlegen i morgen! Wææ, jeg vil ikke. Tannlegen er liksom årets skumle "høydepunkt", hvis man kan kalle det det. Spiste en del søtsaker ifjor, så tror nok tannlegen finner noe oppi mine dårlige tenner. Ønsk meg lykke til pliiis!


Spiser du ofte 5 om dagen?

THE WEEKLY AT HOME

 • 03.02.2010 kl. 21:45

Da er jeg hjemme fra tensing! Nå er det ikke lenge til vi skal på vintertreff (som er neste helg) og jeg tror faktisk det blir veldig gøy. Etter vintertreffet skal vi ha vanlig konf. undervisning og så er det ikke lenge til jeg skal konfirmeres heller! Gleder meg skikkelig!

Nå er det Glee, og som jeg har sagt før, digger jeg den serien. Venter på at et polarbrød skal bli ferdigristet i brødristeren (som forresten ble ferdig akkurat nå), så skal jeg kose meg resten av kvelden.


Snakkes imorgen, søtiser!

Liker du å synge? (for et random spm.)

SNAKKER VI SPREK, ELLER?

 • 01.02.2010 kl. 21:47

Gjett hva jeg har gjort!Både Twitter og Facebook måtte selvfølgelig oppdateres! Og ja, dere ser rett. Jeg har stått på en stepmaskin og gått i 45 minutter. Mamma kjøpte stepmaskin på lørdag, så da tenkte jeg å prøve den ut i dag siden jeg ikke dro på trening. Jeg sto og gynget i noen minutter etter jeg hadde gått av, haha.

Forresten, jeg har en stoor nyhet! :

Jeg nådde 10 000 kommentarer i dag! Mariell var den som skrev kommentaren.
2 stk. bilder av 1 stk. sliten jente.  Og ja, jeg må redigere bildene mine kraftig pga. min vampyrbleke hud.
Nå skal jeg ta meg et eple og se ferdig Cougar Town. Elsker mandagskvelder! ♥

Har du prøvd stepmaskin før?

TAR EN LITEN BLOGGPAUSE

 • 26.01.2010 kl. 22:06

Jeg kommer ikke til å blogge imorgen. Orker ikke og jeg skal til pappa uten min bærbare pc. Men jeg regner med at jeg er tilbake på torsdag, så det blir bare en bitteliten pause.


Goodbye for now

Ønsk meg lykke til på prøven i morgen?

Jeg trenger det..

HAPPY NEWS!

 • 25.01.2010 kl. 21:40

Idag når jeg kom hjem fra trening tenkte jeg surt at jeg sikkert måtte spise en kjedelig skive med noe påleggsgreier, så da åpnet jeg skapet for moro skyld og hva så jeg? En ny pakke med Crüsli! Så da kysset jeg brødet goodbye og åpnet pakken med Crüsli. ♥
Ble glad for å se at så mange har meldt seg på topplisten min allerede, tror det er ny rekord for hvor mange kommentarer jeg har fått på så kort tid. Om du ikke har meldt deg på, kan du melde deg på her.

Hva liker du best av skive og frokostblanding?

(Disse spørsmålene blir bare rarere og rarere..)

BILDER FRA KVELDEN

 • 23.01.2010 kl. 23:13

Har hatt en kjempegøy kveld med Victoria og Johanne! Vi har laget pizzasnurrer, spilt et utrolig gøy kortspill, som jeg ikke kommer på navnet på for øyeblikket, og sett film (som jeg heller ikke husker navnet på). Tok ikke så mange bilder, men her er noen:

Victoria har en kjempesøt hund som heter Denny! Som virkelig burde møte Leon en gang i fremtiden. De hadde sikkert blitt gode kompiser.


Og så tok jeg et genialt bilde når han lå og sov!


Godteri er en klassiker på jentekvelder.


Jeg måtte vise Victoria hvordan det var med fokuset.


Og enda et..

Nå ligger Leon vedsiden av meg og jeg tror vi er ganske trøtte begge to. Snakkes i morgen, søtiser!

Har dere hatt en fin kveld?

SUNN START PÅ HELGEN!

 • 22.01.2010 kl. 22:08

Jeg er faktisk utrolig sjokkert over hvor flink jeg har vært når det gjelder mitt nye, sunnere liv! Nå når jeg spiser godteri bare i helgene, er jeg faktisk mindre godtesyk også. Det er jo bra, ikke sant? I dag har jeg spist mye pastasalat (love it!) og to appelsiner (enda mer love it!)

Nå sitter jeg og ser på Mean Girls på tv 2 zebra for sikkert 100. gang, digger den filmen! Tenker jeg tar kvelden nå, ihvertfall fra dataen. Jeg er sliten etter en uke på skolen, så det blir deilig å sove lenge i morgen.


Hei raring :-)

Har du en sunn eller usunn start på helgen?

DEN UKENTLIGE DOSEN

 • 20.01.2010 kl. 21:36

I dag var vi ferdig tidligere på tensing, så da kom jeg hjem tidligere også (det sier jo egentlig seg selv). Snart skal jeg ta meg litt kveldsmat og så kose meg med den ukentlige dosen av Glee. Digger den serien, selvom det er ganske usaklig. Men usaklig is good right?


Finn 1 feil?

FORRESTEN! Før jeg glemmer det; det blir sikkert litt senere blogging enn til vanlig imorgen fordi jeg skal til frisøren. Spent nå? Dere får se resultatet i morgen.

Hvilken tv-serie MÅ du bare få med deg på tv'en?

FOR EN DEILIG MANDAGSKVELD

 • 18.01.2010 kl. 21:27

Nå har jeg nettopp fått i meg en skål med Crüsli "frokostblanding" og det var utrolig deilig etter treningen. Om vi ser bort i fra at mandager ikke er blant favorittdagene mine, er kveldene herlige. Det å komme hjem fra trening og ta seg en lang dusj etterfulgt av en skål med god frokostblanding og Cougar Town ♥ De to førstnevnte er fullført, så nå venter jeg på ukens episode av Cougar Town. Digger den serien! Når jeg tenker meg om burde jeg laget en topp 10 liste av favorittseriene mine, for det er mange flere enn de jeg nevnte tidligere i dag som også fortjener en plass.Wow, innlegget ble litt lengre enn jeg trodde. Ihvertfall ble jeg utrolig sjokket når jeg så hvor mange kommentarer jeg fikk på outfit-innlegget under her. Thank you ♥

Hva bruker du å gjøre på mandager?

SÅ VAR DET PÅ'AN IGJEN

 • 11.01.2010 kl. 21:43

Da er jeg hjemme igjen fra trening! Eller, det er jo en stund siden da, men jeg orket ikke å blogge før nå. Jeg er ganske sliten, men det var deilig å begynne på igjen etter en ferie med masse julemat og ikke minst masse godteri. Håper ikke jeg blir innkalt til tannlegen snart. Hjelp! Men om jeg må være helt ærlig når det gjelder et av nyttårsforsettene mine (spise mindre godteri) så har det gått ganske bra hittil. Og sånn skal det fortsette å være.


Flere som har problemer med å laste opp bilder?
Nå må jeg forresten se videre Cougar Town!

Trener du noe?

FOR EN KVELD!

 • 10.01.2010 kl. 22:42

Det har vært en morsom og ikke minst koselig kveld. Det var deilig å møte noen venner og være litt sosial etter alle disse dagene. Skal redigere en dansevideo og så ta kvelden. Vi har jo fri imorgen så jeg får sove så lenge jeg vil!

Hva jeg finner på i morgen, vet jeg ikke. Kanskje jeg får med meg noen ut i akebakken? Det hadde sikkert vært kjekt. Og nå føler jeg dette innlegget blir veldig kort og dårlig, men jeg tenkte å slenge inn et innlegg til før kvelden er over.


Vi fant på kallenavn til hverandre i dag. Maria er "the fast one", jeg er "Vanilla" (pga. jeg kaller meg det på bloggen) og Mariell er "The slowly one". Så derfor på bildet, skulle Maria forestill at hun var veldig rask, jeg holdt en eske med vanilje (vanilla) og Mariell hang etter oss siden hun er "the slowly one".

Skal jeg legge ut vår morsomme dansevideo i morgen?

God natt!

TURN THE LIGHTS ON

 • 04.01.2010 kl. 21:38

Nå sitter jeg her klar for å se Cougar Town på TVNorge (som forresten begynte nå) og er litt spent på om jeg faktisk klarer å holde meg våken gjennom hele episoden. Søren at det var den første episoden IGJEN da. Jaja, da gjør det hvertfall ingenting om jeg sovner. Jeg har planer om å sove HELE natten.


Hekta på iPod spill? Neeei. Å ha bilde av High School Musical er forresten kuult.


Peace bilder har det blitt for mye av, merker jeg.


Takk for alle kommentarer i dag ♥

Ser du noe på tv i kveld?

ER DU EN AV DE HELDIGE?

 • 03.01.2010 kl. 22:15

For oss uheldige begynner skolen på igjen i morgen. Jeg kunne virkelig tenkt meg en uke (eller to) til med ferie, det har vært veldig deilig med ferie. Men i slutten av februar er det vinterferie, så det er da ikke såå lenge til neste ferie.

Nå er det Notting Hill som går på tv'en og det er den søteste filmen noen gang laget! Jeg har sett den utallige ganger, og blir aldri lei. Første gang jeg så den var vel kanskje i 1. klasse, tror jeg.. Og bare da så jeg den veldig mange ganger.


google..

Vel, jeg må stå opp tidlig i morgen, så dette er siste innlegg i dag. Og jeg må bare si tusen takk til dere som leser bloggen min og kommenterer!

Er du en av de heldige som begynner på skolen på tirsdag eller onsdag?

GOSSIP GIRL HERE

 • 01.01.2010 kl. 22:34Jeg sitter nå og ser på Gossip Girl og det er tredje episoden jeg ser i dag. Usosialt? Neeida. Det er selvfølgelig sesong 3 jeg ser og nå er jeg på episode 7.


"Veldig interessant med et bilde av øynene mine.."

Liker du gossip girl?

JEG GJØR MITT BESTE

 • 30.12.2009 kl. 22:36

Jeg har merket at når det går en del timer mellom innleggene mine, så er ikke statistikken min så høy som den bruker å være. Dette er selvfølgelig veldig dumt, men jeg kan jo ikke gjøre noe med det. Nå i juleferien har statistikken min vært mye høyere enn til vanlig, noe som er kjempegøy, men når vi begynner på igjen på skolen blir det sikkert tilbake til samme gamle.. Men som jeg har sagt før så blir jeg utrolig glad for alle positive tilbakemeldinger og kommentarer jeg får, så det er det bare å fortsette med, for da blir da glade innlegg fra meg.

I morgen skal jeg hjem igjen og skal prøve å oppdatere normalt, men det er jo nyttårsaften også, så vi får vel se på det. Vi snakkes i morgen.


Hva har du gjort i dag?

JEG HAR TWITTER!

 • 26.12.2009 kl. 22:41

Heh, ja, jeg har egentlig hatt den i flere måneder, men har helt glemt av den. Men nå er jeg tilbake og har startet helt på nytt! Hvis jeg klarer å skjønne meg på det.. Uansett, hvis dere vil kan dere følge meg her. Skal prøve å oppdatere ofte! Si ifra hvis dere har twitter også da, så kan jeg følge dere.

Blir nok siste innlegget i dag dette her. Har tatt en titt på min synske iPod og der står det at jeg er på 188. plass på Bloggurat! I am so happy right now! Jeg trodde aldri at jeg kom til å komme meg så langt, for noen måneder siden var jeg glad hvis jeg fikk èn eller to kommentarer på et innlegg, og nå får jo jeg skikkelig mange. Thank you!


Trykk på bildet for å komme til profilen min.


God natt!

Har du twitter?

bloglovin

DET FØRSTE MØTET

 • 30.11.2009 kl. 21:31

Nå har jeg altså hatt mitt første møte med snøen, hvis vi kan kalle det det, og det var ganske gøy! Margretha og jeg flettet håret, tok på oss luer, votter, skibukser og boblejakke og 'løpte' ut. Vi fant selvfølgelig ikke noen av kjelkene, så det ble en oppblåsbar "kjelke" med lite luft i. Gikk ikke særlig fort, men skitt au.

dsc02134
Et ganske "nydelig" bilde av meg og Margretha.

Vi er hvertfall klar til mattetentamen i morgen! Har øvd og gått gjennom alt, og hjernen min er nesten overfylt av regnestykker.

Har du hatt ditt første møte med snøen i år? (Dette skoleåret)NB!! HVIS DU IKKE HAR MELDT DEG PÅ JULEKALENDEREN ENDA, ER DET SISTE SJANS NÅ!

DET HADDE JEG HELT GLEMT!

 • 11.11.2009 kl. 22:14

Vet dere hva jeg kom på nå? Vi skal bruke de tre første skoletimene i morgen på å se film! Vi skal nemlig se Drageløperen fordi vi har lest et utdrag av boken på skolen, så da skal vi se film i morgen. Har ikke sett den før, så det gleder jeg meg til!

Skulle bare kjappe meg og skvise inn et innlegg før jeg legger meg, så da snakkes vi i morgen (andre gang jeg sier det).

img3236
To tomler opp for det!

Har du sett Drageløperen?

JEG HAR EN FREMTID INNEN BAKING

 • 09.11.2009 kl. 21:26

Vet dere hva? Jeg har nettopp bakt cookies! I over en time nå har jeg stått på kjøkkenet og laget en deig som man visstnok skulle lage på 15 minutter. Tror jeg kjøper en toro-pakke neste gang. Men de ble ihvertfall veldig gode og i morgen skal jeg ta med på skolen og friste alle sammen. Moahahahahaa! Overskriften er forresten bare tull, hvis du skulle lure.

Blogg vs blogg kandidatene trekker jeg i morgen, så hvis du ikke har meldt deg på enda, finner du innlegget rett under her. Minner også om spørsmålsrunde her.

img3253
Beklager for ingen 'atm' bilder av meg i dag, men dere går bare glipp av en trøtt jente uansett.

Har dere bakt cookies i det siste?

SØTE DERE ER!

 • 06.11.2009 kl. 22:45

God kveld, people! For en halv time siden kom jeg hjem og det var utrolig deilig å komme inn i varmen. Det føles faktisk ut som om det er flere minusgrader ute, tror det er - 0.5 grader elns. Det var været, nå setter vi over til sporten. Neida, jeg er ikke en nyhetsblogg heller da.

Har vært på åpen hall som ikke var noe spesielt egentlig, vi holdt litt på med ball og så snakket vi resten av tiden. Dagens latterkrampe var da jeg skulle ta ballen fra Benedicte og så sklei jeg. Det var egentlig nesten bare jeg som lo da, men jeg syns det var hysterisk morsomt!

Når jeg kom hjem sjekket jeg om noen hadde gaddet å stemme på meg i blogg vs blogg her, og utrolig nok har jeg fått 13 stemmer! Det er veldig stort for meg, så tusen takk til alle som har stemt hittil, dere får to kommentarer hver i nærmeste fremtid! Dere er så søte!

p0611092042
Et dårlig mobilbilde fra kvelden. Jeg er til venstre, Margretha i midten
og Benedicte til høyre.

Er du ofte med i blogg vs blogg?

ENKELTE MÅTTE ØDELEGGE

 • 04.11.2009 kl. 21:40

Hey y'all, prøver meg på en liten 'countrydialekt'. Neida.
Kom hjem tidligere fra Ten sing i dag siden enkelte personer måtte ødelegge for andre. En av 'lærerene' var syke og så skulle vi holde på med en lek, og da syns noen at det var gøy å prate så mye at man ødela for andre.

Aanyway, har nettopp kost meg med ostesmør(polar)brød og ble nettopp overlykkelig over at jeg endelig fikk adoptert en katt på Farmville. Ja, jeg er rar, men har lenge hatt lyst på en katt å ha på gården min. Say no more.

img2355
Sure-bildet passer bra, eller hva?

Irriterende når folk skal ødelegge, ikke sant?

HAR DERE MERKET AT..

 • 01.11.2009 kl. 22:04

.. jeg er på 12. plass på topplisten for mest aktiv? Det syns jeg er kjempegøy, har aldri vært så høyt oppe på listen før! Jeg vet at den ikke er like viktig som mest besøkte topplisten, men bare at jeg er på en toppliste i det hele tatt er jo kjempemorsomt!

For ca. en time siden ble jeg ferdig med rommet mitt etter ca. en halvtimes rydding som jeg skulle starte tidligere egentlig. Men har man data, har man data, og da skjer det av og til (ofte) at man blir sittende med den en stund. Men nå er hvertfall rommet mitt ryddig sånn at jeg slipper å rydde det på tirsdag når jeg skal øve til Mat & Helse prøven vi har på onsdag. Og siden det er skole i morgen, skal jeg legge meg nå, så da sier jeg som vanlig; god natt! ♥ Vurderingen kommer i morgen!

toppliste
Bare et lite bevis..

Er du på noen av topplistene? :-D

NÅ ER DET RETTE TIDSPUNKTET TIL Å LEGGE SEG

 • 31.10.2009 kl. 00:08

Det er veldig deilig med helg nå. Vi hadde jo 3000 meter i gymmen i dag og den løpte jeg på 16, 19 minutter. Fornøyd med det. Så ut som en sprengt tomat i fjeset etterpå da, men det er normalt. Og så hadde vi matteprøve etter det som gikk helt greit, tror jeg. Tusen takk til alle dere som sa lykke til! Nå er det på tide å legge seg, men vi snakkes i morgen! Rettelse; i dag, siden klokken er over midnatt.

img2984

Har dere hatt en fin fredag?

ØNSK MEG LYKKE TIL?

 • 29.10.2009 kl. 21:45

I morgen blir det litt av en skoledag.. Vi skal nemlig løpe 3000 meter OG ha matteprøve. Men jeg er forberedt og håper på å få bra resultat på begge to.

Etter skolen skal jeg til byen med Mariell for vi har litt ting og ordne, pluss at jeg har planer for bloggen fremover, så dere må følge med! Dere får vite hva, i morgen. Nå skal jeg snart legge meg, så vi blogges i morgen! God natt! (Veldig kort innlegg, jeg vet)

The End: film final frames | Film | The Guardian
weheartit.com

Ønsk meg lykke til i morgen?

YOU ARE GREAT!

 • 24.10.2009 kl. 22:50

I dag har vært en kjempe koselig dag, og jeg har bare slappet av og nytt lørdagen. På begynnelsen av dagen var jo jeg med Mariell og vi lagde videoblogg som du ser lenger nede her, og så har jeg laget ny header som jeg som sagt er strålende fornøyd med, og så har jeg kost meg med pizza fra Pizzabakeren, julebrus og godteri. Så der hadde du et lite sammendrag fra min dag. I dag har kommentarer kommet inn som bare det, og det er jeg utrolig takknemlig for! Blir så glad når jeg får så god respons på det jeg skriver og legger ut. Tusen takk, alle sammen! ♥ Dere får meg til å smile! Nå er det på tide å si god natt og ta kvelden, og så snakkes vi i morgen. Husk at jeg digger dere!

img2797
Som du kan se, er jeg hoppendes glad! Haha!

Hva har dere gjort i dag da?

SMARTE HJERNER TENKER LIKT

 • 23.10.2009 kl. 23:46

Heyheyhey! Kom hjem for en stund siden. Har vært ute med flere folk, og, ja. Har ikke så mye mer å si om det. Mariell og jeg har begynt på videobloggen, men kommer ikke til å legge ut i dag, siden klokken er over 11 og det tar sin tid å redigere osv. Men da får dere bare vente spent til i morgen! Atm drikker vi julebrus og prrater mens DC står på på tv'en. Thumbs up for Disney Channel! Overskriften tenkte jeg passet veldig godt til innlegget siden jeg er med Mariell nå, og vi har en tendens til å tenke veldig likt og si samme ting samtidig. Det har blitt litt lite oppdatering i dag i forhold til sånn det bruker å være i helgene, men jeg måtte virkelig komme meg ut. Har faktisk ikke vært særlig mye ute dette skoleåret. Jeg skylder på bloggen! Neida, men uansett, det er faktisk litt bloggen sin feil også, siden det er avhengihetsgreier. Men Farmville har også skylden. Flere som spiller det? Kan tenke meg det siden halvparten det er 61 323 326 av folkene på facebook som spiller det. Ja, jeg sjekket. Oi, nå ble det et langt, uinteressant innlegg. Jessjess, vi snakkes!

adgaskldg
Et bilde sier mer enn tusen ord!

Har du en bestevenninne du bruker å tenke likt med?

IT'S TIME

 • 22.10.2009 kl. 22:10

Nå har jeg gjort en liten "undersøkelse" her på bloggen. Hvis du har lest bloggen min en stund, har du sikkert sett at jeg hadde store bokstaver på overskriftene før. Da var statistikken min nokså høy (for meg ihvertfall) og kommentarer fikk jeg faktisk en del av. For en liten stund siden begynte jeg med små bokstaver på overskriftene, og statistikken sank faktisk og det samme gjorde kommentarene. Så altså er det veldig mange som tydeligvis ikke gidder å lese innleggene, eller ihvertfall kommentere når jeg skriver små bokstaver egentlig. Det syns jeg er litt dumt. Nå har jeg begynt med store bokstaver i overskriftene igjen, som du sikkert ser, siden det tydeligvis er mest interesse for. Men så klart vet jo jeg at det har med innholdet i innleggene å gjøre også, men uansett. Og etter jeg skrev forrige innlegg med store bokstaver i overskriften, kommenterte folk. Men nok av det.

Skal legge meg snart, siden det er skole i morgen og jeg må stå opp tidlig. Gleder meg til helg etter en uke med jobb og litt skole. Alltid deilig med helg! Har nå skjønt at jeg ikke er fornøyd med headeren likevel, og jeg har faktisk nye planer for den. Skal prøve å få fikset det til helgen, og hva jeg har planer om får du vente å se! Faktisk mamma som kom med idèen, så hun er eneste som vet hvordan jeg skal ha den. God natt, og ikke glem at jeg digger dere!

Tumblr_kpvjamcj5x1qze8lio1_500_large
weheartit.com

Hva mener du om overskrifter osv?

Nå er den oppe igjen!

 • 21.10.2009 kl. 21:56

Heyhey! Kom nettopp hjem fra Tensing, det var jo gøy det. Men ja, jeg hopper til overskriften med en gang; blogglysten er oppe igjen og jeg har lyst til å blogge til fingrene detter av. Meen, det kan jeg ikke. I morgen er det skole igjen, som betyr at jeg må legge meg klokken ti. Kjipt, men har egentlig ikke noe valg hvis jeg skal komme meg opp i morgen TIDLIG. Tror ikke jeg kommer til å fungere i morgen. Får ihvertfall ha med pc'en på skolen i morgen, siden vi skal skrive rapport etter arbeidspraksis, så da får jeg pumpe opp musklene så går det sikkert bra. Men nå er du sikkert lei av mitt kjedelige snakk, så jeg avslutter her og sier god natt. ♥ Har en del kommentarer å svare på siden jeg nesten ikke svarte på noen i går og i dag, så det får jeg utsette til i morgen. Husk at jeg digger dere og at det ikke er noe galt i å kommentere!

picnik collage
"Veldig interessant.."

Når står du opp om morgenen?

Den kommer i morgen

 • 16.10.2009 kl. 23:14

Nå har Mariell og jeg laget videoblogg, men siden jeg har verdens tregeste data, er den ikke ferdig opplastet enda, og derfor kommer den i morgen. Gled dere!
Mesteparten av tiden har vi brukt på å lage videoblogg og redigere videobloggen, og så har vi tatt noen bilder som jeg legger ut i morgen. Mariell dro nettopp, og uheldigvis må hun til Sykkylven i morgen. Veldig dumt, syns jeg.
Har ikke begynt på inspo veggen enda, men jeg tror jeg skal kjøpe sånne A3 pappark i morgen sånn at jeg får begynt. Veldig kort innlegg, men har planer om å legge meg nå. Husk at jeg digger dere!

steik så bra

Lager du ofte videoblogg?

nå begynner blogg.no å irritere meg

 • 15.10.2009 kl. 21:53

Virker som om blogg.no har veldig mange problemer for tiden, og det begynner virkelig å irritere meg. Problem med å laste opp bilder og publisere innlegg osv, altså, jeg skjønner at det er vanskelig for de å fikse problemet, men det er uansett VELDIG irriterende. Ikke at jeg egentlig har hatt noen problem enda, men har sett at mange har hatt det.

Anywaay, kom hjem fra 'elevkveld' for litt siden. Det var jo egentlig ganske gøy, veldig masse mat og siden ikke alt ble spist opp, har vi tenkt å spise det på skolen i morgen. Så da blir det frokost på skolen. PLUSS at vi får avspasere de to siste timene, siden vi har hatt 'elevkveld'! Kan det bli bedre?! Så da blir det egentlig ganske daffete dag, hvis vi ser bort ifra at vi har gym de to siste timene. Så klokken 11:45 blir det HELG!! Første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem er å ta på meg joggebukse, og slappe av resten av dagen, og ihvertfall ta igjen bloggingen som det er blitt veldig lite av i det siste. Skole kommer alltid først, vet du. Men i dag skal jeg legge meg tidlig, som vil si nå.

God natt, vi snakkes i morgen!

Ok, nå fikk jeg samme problemet som nesten alle andre, og kan derfor ikke legge ut bilde jeg heller. Irriterendes!

I GOTTA FEELING

 • 13.10.2009 kl. 20:40

Siden sist jeg blogget har jeg vært på middagsbesøk med noen vi kjenner. Det var jo koselig. Skal ikke ramse opp når jeg tok den og den biten for det.. vil dere ikke lese om.. Helt normal dag på skolen i dag egentlig, BORTSETT FRA AT Mariell er syk elns.. Så hun var ikke på skolen i dag, stakkars. Det var faktisk veldig tomt uten henne i friminuttet (det er bare da vi ser hverandre, siden vi uheldigvis ikke går i samme klasse) og friminuttet var bare ikke det samme uten henne. Så Mariell; BLI FRISK IGJEN!!

Ellers, så hadde jeg på meg mine kjære, nye, rosa støvler i dag. Og da kom selvfølgelig solen frem og det er meldt sol resten av uken, haha! Det ironiske med det er at når det har regnet i to måneder i strekk, kommer solen først frem når jeg har fått meg støvler. Nevnte jeg at det var ironisk? Men men, glad for å få litt sol i hverdagen. Og så må jeg nevne at det var veldig, veldig glatt på bakken i dag tidlig, og jeg måtte bare le av de stakkarsene som syklet og skled! Hahaha. Beklager til dere som følte dere truffet. Nå roper dusjen på meg, og så er det Greys Anatomy som gjelder! Husk at jeg digger dere!

Btw; dette er det siste innlegget der jeg skriver overskrift med store bokstaver, det begynner å irritere meg nå.

dsc00017
Her ser du at boblejakkesesongen har kommet.
Klarer du å gjette hvor jeg står? (hint; hvis du har lest dette innlegget burde det være ganske enkelt.)

Skal du se Greys Anatomy i kveld?

GOOD NIGHT, SLEEP TIGHT

 • 11.10.2009 kl. 21:21

img2466
Nå sier jeg god natt og skrur av pc'en. I morgen er det skole igjen som betyr at jeg må stå opp klokken 7 og da sier det seg selv at jeg burde legge meg tidlig i dag. Skal ikke legge meg helt enda, men jeg har fått et Julia-blad i posten som jeg skal lese før jeg legger meg. Det har vært en helt chill dag, og jeg skal ikke ramse opp hver eneste ting jeg gjorde, siden det blir veldig kjedelig. Ikke at det hadde blitt en veldig lang liste.Så da sier jeg bare god natt til alle dere der ute. Dere har blitt kjempeflinke til å kommentere, btw! Bare fortsett med det :-) Husk at jeg digger dere!

Leser du Julia?

regn og babling

 • 11.08.2009 kl. 23:18

Først vil jeg bare si at jeg er utrolig glad i vennene mine! For litt over en time siden kom Nathalie og jeg hjem fra Larsgården. Der fikk hun møte vennene mine, og jeg tror hun likte dem. Hvem gjør ikke det? De er jo så fantastiske! Jeg beklager for dårlig blogging i dag, men jeg har vært opptatt og det er egentlig bra at jeg har gjort andre ting enn å bare sitte med dataen hele dagen. Forteller mer i morgen, vi er trøtte nå! God natt søte lesere!

dsci0007 3

Snakkes!

you make me smile

 • 11.08.2009 kl. 00:08

God natt, søte lesere! Må nesten legge meg nå, siden jeg må dra rompen min ut av sengen klokken ni i morgen tidlig. Vi skal levere leiebilen i Ørsta, og da må vi visst levere den tidlig, og så skal vi hente søskenbarnet mitt, Nathalie. Så da blir det nok ikke blogging før jeg kommer hjem.

dsci0041 2
I Alta <3

Snakkes!


tick tock, tick tock, tick tock

 • 10.08.2009 kl. 22:22

Nå sitter jeg og koser meg under teppet etter en og en halv time med fotballtrening. Det var deilig å begynne på igjen! Og så måtte jeg så klart få med meg Top Model USA finalen! Jeg heiet jo på Analeigh men hun gikk ut, så da var håpet borte! Men jeg syns egentlig Sam kunne vunnet, Mckey liker jeg ikke - vet ikke hvorfor - men det er bare et eller annet med det smilet, som jeg ikke liker!
Ble du fornøyd med vinneren, eller håpte du på noen andre?

Ellers nyter jeg faktisk det dårlige været ute, siden vi hadde sånn flaks at det ikke kom før treninga var over! Akkurat nå gikk det faktisk forbi to personer (i høljende regn) i bare undertøyet, helt søkkvåt! Vi lo så sinnsykt!

dsci0002 6

Jeg smelter

 • 09.08.2009 kl. 00:01

ljkijklj


Er det bare jeg som er skikkelig misunnelig på Vanessa Hudgens? WOW! Jeg smelter hver gang jeg ser han. Tror ikke jeg er den eneste.
Dette blir et kjapt innlegg, for nå fikk jeg ordre om å legge meg. Nattinatt!
Snakkes!

Juhu!

 • 31.07.2009 kl. 00:05

Beklager for dårlig blogging i dag! Jeg har nemlig fått meg Sims 3! Jippi! Jeg har vært på moa med Mariell i dag, og jeg kjøpte SIms 3 og hun kjøpte seg nytt kamera. Jeg kom hjem i seks tiden, og gjett hva jeg gjorde da; innstallerte Sims 3 vel! Så kom Margretha bort og vi satt og spilte til hun måtte hjem, og da fortsatte jeg å spille. Haha, jeg er hekta. Nå skal jeg legge meg, fordi mamma syns jeg burde snu om døgnet nå og blablabla. God natt! 

jaja

Har du Sims 3?

Nattaa

 • 27.07.2009 kl. 00:17

God natt, søtiser! Nå legger jeg meg. Har ligget på sofaen i hele dag, og nå føler jeg meg mye bedre. Skal gjøre det samme i morgen for å bli frisk til Madonna-konsert.
Hva har du gjort i dag?

snapshot128

Natta søtiser!

 • 07.07.2009 kl. 23:35

Nå tar jeg meg en tur til drømmeland og kommer tilbake i morgen tidlig :) Bilder fra dagen min kommer i morgen siden jeg nå er veldig trøtt og mobilen min er utladet.. I dag fikk jeg se igjen noen av vennene mine som jeg ikke har sett siden før jeg dro til New York. Kjekt å se dem igjen!

Hva har du gjort i dag? :)

malinogleon

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no