RISE AND SHINE

 • 21.07.2014 kl. 11:15
Goooood morgen! Er dere klare for en ny uke? Det er jeg, og min startet allerede for noen timer siden, for nå er jeg på jobb! Klokken 6 er jeg ferdig i dag, så kaaanskje jeg får med meg litt sol da? Vi satser på det, den er jo her til langt på kveld. Jeg kjenner et lite savn etter gårsdagen, den var jo så herlig! Men nå får jeg heller se frem til fridag på torsdag, da satser jeg på å få mer farge på kroppen. Det er jo meldt sol og sommer hele uka, så jeg skal benytte meg når jeg kan! Det håper jeg dere også gjør, og at dere får en fin start på uka idag ♥


- Hva er deres planer for dagen?

PÅSKEMORGEN

 • 28.03.2013 kl. 12:28- Hva syns dere om bildene?

IF YOU WANT MY FUTURE, FORGET MY PAST

 • 04.10.2011 kl. 12:31


God morgen! Det er vel teknisk sett dag nå da, men jeg følte det passet best med god morgen. Isåfall, sitter og hører på musikk nå mens jeg venter på å få besøk av tante og søskenbarn. Koselig! Ellers er planen senere i dag å stikke og trene med Mariell. Blir deilig med ukens første treningsøkt.

- Hva skal dere i dag?

MORNING

 • 27.08.2011 kl. 11:57


KONFIRMASJON

 • 01.05.2011 kl. 11:14

God morgen, da stikker jeg i konfirmasjon! Nå er det faktisk 1 år siden jeg konfirmerte meg, litt sykt å tenke på hvor fort tiden har gått...

Arkivbilde, men det er dette jeg har på meg nå, og jeg rekker ikke å ta nye bilder nå.

Vi snakkes senere!

- Hva skal dere i dag?

GOOD MORNING

 • 25.04.2011 kl. 11:50


Siste feriedag for mange - nyt den! For min del er det nest siste feriedag, vi begynner heldigvis ikke før på onsdag. Nå skal jeg snart inn på Plantasjen med mamma og senere skal vi i middag hos moren til Kjetil. Ha en fin dag, alle sammen!

- Når begynner du på skolen igjen?


SUNDAY MORNING

 • 27.02.2011 kl. 11:14

God morgen! For en herlig søndag det er. Utrolig deilig å tenke på at det ikke er skole imorgen, kan ikke huske sist jeg ikke gjorde skolearbeid på en søndag. Nå skal jeg snart dra å trene, så vi snakkes senere!


- Hva skal du i dag?

WAKE UP, IT'S A BRAND NEW DAY

 • 21.11.2010 kl. 11:19God morgen ♥

Pssst! Husk spørsmålsrunden her!

GOD MORGEN

 • 10.10.2010 kl. 12:16Eller... god dag?

DEN STORE DAGEN

 • 01.05.2010 kl. 09:45

Nå har jeg blitt stylet og eneste som mangler nå er å få på seg bunaden. Gleder meg kjempemasse til å bli konfirmert nå!


Blir webbilder nå, har ikke tid til noe annet


Mamma og meg. Mange sier vi ligner men jeg klarer nesten ikke å se det

Men fortell meg, hva er deres planer i dag?

SUNNY SUNDAY

 • 25.04.2010 kl. 11:58

God morgen! Nå sitter jeg med pc'en godt plassert på fanget og det samme gjør Margretha som sitter og kommenterer blogger som bare det. Filmen vi så i går het Min Store Fete Greske Ferie og ser sånn ut:

Morsom film

Ellers er det faktisk fint vær i dag og, dette liker vi! Blir vel kanskje å ta en tur ut eller noe sånt. Må jo nyte fineværet mens det er her, enig?


Bilde fra fredag. Oppdaterer heller med nye bilder senere i dag :-)

- Fint vær hos deg?
- Hva skal du i dag?

CURLS TODAY

 • 18.04.2010 kl. 09:54Sånn ser jeg ut i dag, nå må jeg dra! Ha en fin søndag dere! :-)

- Har du krøller eller stritt hår?

LAST DAY OF EASTER

 • 05.04.2010 kl. 12:18

I dag er siste dag av ferien, for noen av oss ihvertfall. Har sett flere som har skrevet at de begynner på igjen på onsdag og ikke i morgen. Neste ferie er jo sommerferien og det føles ut som den er skikkelig lenge til, men egentlig er det faktisk bare litt over 2 måneder igjen (!!) Gleder meg skikkelig til siste skoledag og gå ut av skolebygningen og si at det er sommerferie. Det blir herlig.

I dag blir nok enda en "chillpill" dag sånn som resten av mine veldig interessante dager dere har fått hørt om i det siste. Herregud for et morsomt innlegg. Håper dere som leser dette, skjønner ironien. Jeg får vel bli bedre i løpet av dagen og legge ut masse nye bilder.


I motsetning til nå..

- Flere som gleder seg til sommerferie?
- Når begynner du på skolen/jobb igjen?

LITT KONKURRANSEINNSTINKT, KANSKJE?

 • 04.04.2010 kl. 12:11

I går kveld fant jeg et ludospill på App Store som jeg bestemte meg for å prøve. På begynnelsen gikk det ganske bra og jeg hadde faktisk ganske god sjanse til å vinne, men så plutselig bestemte de andre brikkene seg for å slå meg inn èn etter èn og plutselig var alle fire inne. Da fikk jeg skikkelig konkurranseinnstinkt og bestemte meg for at jeg skulle ut igjen og slå alle. Vel, jeg tapte. Så jeg slettet hele spillet fra iPoden. Heh, nevnte jeg at jeg er dårlig taper i tillegg? Jeg kan være god taper iblant, men ofte dårlig taper, hehe.

Ellers er det søndag i dag og jeg skal nyte det som er igjen av ferien før vi begynner på skolen igjen på tirsdag. I dag er det onepiece- og sminkefri dag. That's the way we like it.


Skal oppdatere med nye bilder i løpet av dagen :-)

- Har du konkurranseinnstinkt og/eller er dårlig taper?
- Flere som har onepiece/joggebukse- og sminkefri dag i dag?

SNAKKER VI GRILLINGZ?

 • 03.04.2010 kl. 11:27

Skinnjakke og converse, kan det bli bedre? Det har nemlig blitt sånn vær ute nå, at jeg kan bruke det! Det er skikkelig vårfølelse i meg nå (selv om det fortsatt er snø ute, men den holder på å forsvinne) og det er herlig vær ute. Bank i bordet sier jeg bare.

I dag skal vi grille for første gang i år, på grill altså, bål teller ikke, hehe. Så det blir sikkert gøy det, men skal oppdatere dere mer når jeg kommer hjem fra grillingz. - Har du grillet i år?

HAR DU FÅTT PÅSKEEGG I ÅR?

 • 02.04.2010 kl. 12:13

Har på følelsen av at dette blir en lang dag., det er jo tross alt langfredag. Skjønte dere den? Herregud, jeg må ha verdens dårligste humor.

I går var det jo 1. april og jeg er stolt over å si at jeg ikke ble lurt en eneste gang. Det var litt for obvious når det pøste på med "Jeg er gravid" o.l., på 1. april.

Men ihvertfall til overskriften da: Jeg fikk påskeegget mitt på lørdag, og nå er det ... spist opp. Men hvis det hjelper, fordelte jeg det utover fire dager da. Heh. Her er noen av tingene jeg hadde i mitt påskeegg:

Kjenner jeg får vann i munnen bare av å se på det. Men nå er det skjerpings!

- Ble du lurt i går?
- Har du fått påskeegg enda?

APRIL FOOLS DAY

 • 01.04.2010 kl. 12:08

Heey! I dag er det jo 1. april og jeg har sett veldig mange innlegg som handler om "Jeg er gravid" eller "Jeg slutter å blogge" o.l. Hehe. Hittil har jeg ikke blitt lurt *bank i bordet* og håper på å ikke bli det også. Kommer til å tenke godt over hva folk sier til meg i dag, for å si det sånn.Ellers blir det nok en del blogging i dag. Har jo så mye på hjertet etter jeg har vært på tur, at jeg må fordele det utover flere innlegg, så gled dere! Kommer bl.annet flere bilder fra hytteturen.


Seriøøs

- Har du blitt lurt i dag eller har lurt noen?
- Eller har du planer om å lure noen?

FRISØREN NEXT

 • 13.03.2010 kl. 11:11

I dag skal jeg jo til frisøren. Gleder meg veldig og er spent på hvordan resultatet blir. Forhåpentligvis blir jeg et hakk blondere, siden jeg skal stripe lyse striper. Det blir nok bra!

Har noen planer ikveld også, men de forteller jeg om senere.


I går var jeg ute med Mariell, Camilla, Andrea og Emily. Hadde egentlig bestemt meg for å være hjemme og kose meg, men heldigvis ombestemte jeg meg og dro ut med de. Veldig gøy! :-)

- Hva er dine planer for dagen?

ONE TIRED GIRL

 • 10.03.2010 kl. 07:30

I dag er det dag 3 av prosjektuken vår og vi har faktisk kommet oss ganske langt, synes nå jeg ihvertfall. Vi har ikke så veldig mye igjen ihvertfall, så jeg vil nok si at vi ligger litt foran skjema. Men å fortsette å jobbe effektivt skal vi selvfølgelig gjøre.

Grunnen til at jeg morgenblogger i dag, er at jeg skal på konf. undervisning etter skolen, så da vet jeg ikke helt når jeg kommer hjem og når jeg får blogget. Men nå får vel jeg og min trøtte kropp dra på skolen, så da snakkes vi senere!- Er du trøtt om morgenen? ELL-O-ELL for et spørsmål.

THIS WILL BE FUN

 • 02.03.2010 kl. 07:33

Glemte å si det igår, men vi har skidag i dag! Gleder meg, spesielt fordi vi får lov til ake! Så det blir jo veldig gøy. Spesielt siden det IKKE er 1. april denne gangen. Vi hadde skidag 1. april ifjor og da var det jo perfekt at bussen vår fikk motorstopp og ingen trodde på oss. "Aprilsnar!" Vel, de skjønte det tilslutt da de andre klassene så at vi kom en time etter dem.
Denne gangen burde de ihvertfall tro på oss om det skjer igjen. :-)


Meg og Margretha da vi var på skitur i januar. For å si det sånn, tror jeg det går mye bedre i dag siden vi skal ake og ikke stå på ski. Ble noen knall og fall på den turen, ja.

Hva liker du best av å stå på ski og å ake?

I LOVE MY NEW DRESS

 • 01.03.2010 kl. 07:31

Hører vi en liten applaus for at jeg fikset et morgeninnlegg i dag? Tror ikke det, nei, men jeg syns det er bra gjort å morgenblogge for man er jo som regel skikkelig, med trykk på skikkelig, trøtt om morgenen, akkurat som jeg er i dag. Men det var vel egentlig forventet å være så trøtt etter en uke med sen legging og sen "vekking".
Men for å komme til poenget med innlegget da:

Jeg elsker min nye kjole! Jeg bruker den faktisk idag, men ikke helt sånn som på bildet. Hvordan jeg bruker den får dere se når jeg legger ut outfit senere idag.
Men nå må jeg spise ferdig frokosten! Ha en fin dag på skolen/jobb, og dere som har ferie får ha det fint der dere er. :-)

Bruker du ofte kjoler?

HADDE VÆRT GREIT Å KUNNE STOPPE TIDEN

 • 28.02.2010 kl. 12:25

Helllllllooo! Siste dag av ferien i dag, eller egentlig var jo siste dagen på fredag, siden det er helg nå. Kunne ønske jeg kunne stoppet tiden, sånn at vi fikk enda lenger ferie, men det blir jo ganske vanskelig siden jeg ikke akkurat er Einstein heller for å si det sånn.

Ellers har det vært gøy å komme på under 200. plass på bloggurat igjen, selv om jeg vet at jeg kommer til å synke ned igjen i morgen, men det gjør ingenting :-)


SMINKELØS og avslappet. Sånn skal søndager være.

Har du hatt ferie denne uken eller skal du ha i uken som kommer?

MIRROR MIRROR ON THE WALL..

 • 25.02.2010 kl. 12:28

Heyhey! I går satt Mariell og jeg og tok mange hysterisk morsomme bilder med kule effekter, men de ble tydeligvis ikke lagret så da mistet vi mange kule bilder som var ganske kjipt, siden jeg hadde tenkt å legge det ut på bloggen. Men vi fant et gammelt et da:

Det ble faktisk tatt 12. juni i fjor, så det er nok en god stund siden, ja.

I dag tror jeg det kommer en videoblogg med meg og Mariell, så den blir nok veldig kul. Vi har noen planer, men jeg er ikke helt sikker på om vi kommer til å gjøre det, så da får vi vel se. Helium er en del av planen, så dere kan vel gjette dere frem til det dere tror vi skal gjøre.

Har du snakket med helium i munnen før?

STARTER DAGEN MED..

 • 24.02.2010 kl. 11:56


.. ansiktsmaske. Utrolig deilig! Jeg har vært veldig dårlig med å bruke ansiktsmaske de siste ukene, så nå skal jeg virkelig skjerpe meg. Huden blir jo så utrolig myk. Beklager det nydelige bildet av meg forresten..

I dag har jeg faktisk ingen planer what so ever. Tror jeg kommer til å være hjemme hele dagen og så tror jeg faktisk at jeg skal jobbe litt med skoleprosjekter. Ja, jeg vet at det er vinterferie, men vi har en fremføring og en innlevering neste uke, så jeg tenkte å gjøre ferdig innleveringen denne uken sånn at jeg kan fokusere på fremføringen neste uke.

Men nå kjenner jeg at ansiktsmasken har blitt ganske stiv, så nå må jeg gå og vaske den vekk.

Bruker du å ta ansiktsmaske?

JEG ER PÅ TOPPLISTEN

 • 23.02.2010 kl. 10:54

Ble litt sjokkert når Mariell sa til meg at jeg er på topplisten på mest besøkte i alderen 13-17. På 93. plass faktisk, haha. Jaja, dette er sikkert sånn once in a lifetime, men kult var jo det da!


Må jo ha med et lite bevis selvom det bare er å gå på blogg.no og sjekke selv. Men det som er rart, er at på Mariell sin data, står det at jeg er på 82.:

Ikke at det er så lett å se da, siden hun måtte ta bilde med mobilen sin.

Nå skal jeg og Margretha stelle oss og så skal vi ut og ta outfitbilder!

Er du på noen av topplistene?

NOEN SOM SÅ VOE PÅ GOD MORGEN NORGE I DAG?

 • 22.02.2010 kl. 11:17

Det gjorde jeg! Jeg klarer nemlig ikke å sove lenger enn til klokken er ni og det irriterer meg veldig, så siden jeg våknet kvart på ni i dag, skrudde jeg på tv2 og så på når hun var der.

Senere skal jeg til byen med Margretha, som jeg gleder meg til, men før det skal jeg se om hun kan komme bort til meg og så kan vi kanskje ta noen outfitbilder UTE. Det er veldig fint vær i dag, så vi må utnytte det mens vi kan.


Jeg skal forresten være flinkere med å oppdatere med NYE bilder av meg idag.

Så du Voe på God Morgen Norge i dag?

Takk for alle fine kommentarer på designet mitt, forresten!

EVERYBODY NEEDS INSPIRATION

 • 21.02.2010 kl. 11:33

Åh, så deilig det er å tenke på at det ikke er skole i morgen! Som regel går jo søndagene til å tenke på at det er skole imorgen, men ikke i dag heldigvis. Og til dere som ikke har vinterferie enda; Jeg sender dype tanker til dere ♥

I dag også blir en joggebuksedag, tror jeg. Det er jo søndag, ikke sant? Det er jo som regel en joggebuksedag for de fleste. Merket forresten at jeg skrev veldig mye om mat i går, og herregud, da var det ikke snakk om sunn mat engang; Dots, lakris og Crème Brulèe. Nei, i dag satser jeg på å skrive om mer fornuftige ting enn mat, det er jo tross alt ikke en matblogg dette her.


Say hello to my next header! Not.

Hva er deres planer for søndagen?

I'M GONNA LIVE FOREVER!

 • 20.02.2010 kl. 10:51

Den fame sangen I'm gonna live forever, har vært på hjernen min siden igår da jeg så reklame for den nye Fame filmen som har kommet ut på DVD nå. Noe som minner meg på at jeg faktisk vil se den filmen.

Det er favorittdagen min i dag og jeg elsker det! Får se hva jeg finner på i dag. Kanskje en tur på moa eller noe sånt, men blogging blir det ihvertfall en del av! Kanskje jeg legger ut en photofiltre tutorial, siden jeg fikk noen spørsmål om noe, på forrige tutorial.Har forresten fått nytt design på internettleseren min som jeg syns ble kjempekult:

Jeg visste ikke at Mozilla hadde sånne design engang, men der var utrolig mange kule!

Hvilken internettleser bruker du?

VALENTINE'S, MORSDAG, FASTELAVEN OSV.. (JEG ER TILBAKE)

 • 14.02.2010 kl. 11:54

Happy valentine's, gratulerer med morsdag og et eller annet fastelaven! For å være helt ærlig skjønner jeg ikke poenget med å ta alle de tre på èn søndag. Hvorfor ikke slenge inn påske og halloween i samme slengen? Det blir litt for mye med alt dette her. Jeg er forresten hjemme igjen, kom igjen i går kveld. Bilder fra helgen kommer senere.
Håper dere får en fantastisk valentine's day, morsdag og fastelaven!


Hvem skal du tilbringe dagen med?

HUSK KONKURRANSEN HER.

DETTE BLIR SPENNENDE!

 • 13.02.2010 kl. 11:46

God morgen! I dag blir en spennende dag, jeg skal på fotoseminar, noe jeg gleder meg kjempemasse til! Håper jeg får lært mye nytt og blir bedre til dette fotografigreiene, det er jo virkelig noe jeg interesser meg for og ønsker å bli flinkere i.
Ellers har jeg det sikkert veldig gøy (noe jeg ikke kan si helt sikkert, siden dette innlegget er forhåndskrevet) men jeg håper jo selvfølgelig på det. Tror jeg kommer til å legge ut et mobilblogginnlegg (oi, langt ord) til dere i dag, sånn at dere får noen direkte oppdateringer, så jeg håper dere vil kommentere på det også.


Regner med at det blir mange bilder å vise dere når jeg kommer hjem i morgen!

Liker du å ta bilder?

HUSK KONKURRANSEN HER.

DOWN TO EARTH

 • 07.02.2010 kl. 12:10

God morgen dere! Jeg har blitt helt hektet på sangen Down to earth av Justin Bieber, den er utrolig fin. Veronika sa jeg måtte høre den, så da gjorde jeg det, og siden har jeg blitt hektet. "So it's up to you, and it's up to me."  Aaw.

I dag er det søndag og det tilsvarer skole i morgen. Blæh. Så denne dagen skal jeg bare nyte mens jeg kan, kanskje gå ut og ta bilder av snøkrystaller, men det blir sikkert litt vanskelig siden det snør i ett sett. Blæh x2. Dere får ha en flott søndag, alle sammen!Jeg er med i blogg vs blogg >her< og det hadde vært kjekt om noen ville stemt på meg :-)

Hva er deres planer for dagen?

FORBERED DERE PÅ EN DAG FULL AV..

 • 31.01.2010 kl. 11:35

.. blogging! Fikk ikke blogget mer i går fordi jeg ikke orket når jeg kom hjem. Hadde det ihvertfall kjempegøy i går! Vi så først The Proposal og spiste pizza og så så vi Sex and the city - filmen.

I dag skal jeg ihvertfall prøve å få blogget en del (om jeg har noe å blogge om). Kanskje jeg kommer med noen tips og anbefalinger og noen klessplagg og sånt. Høres det bra ut?


hahaha

Hva er planene deres for dagen?

CAPTURE THE MOMENT

 • 30.01.2010 kl. 09:24

Hei dere! Jeg måtte stå opp halv ni i dag fordi vi skal til Ørsta og prøve bunad, og da måtte vi dra ganske tidlig. Jeg har egentlig ikke så veldig god tid nå, siden jeg alltid somler med å skrive innlegg og vi drar halv ti. Men jeg tenkte å legge ut et innlegg før vi drar, siden det ikke blir blogging på noen timer. Kommer tilbake senere idag, så da kommer jeg med oppdateringer.


Haha, bilde fra igår. Alt det morsomme man kan gjøre med et speil!

Hva skal dere i dag?

SETT NOE SÅ SØTT?

 • 24.01.2010 kl. 11:08

Kjedelig å sitte her og tenke på at det er skole i morgen, helgene går alltid så fort og det er jo ganske kjipt.

Nå sitter jeg og switcher gjennom kanalene på tv'en og ser om det er noe som faktisk går an å se på uten å kjede seg. Eneste gøye som går på tv'en nå er What I Like About You på tvNorge, som snart er ferdig. Uff, dette ble et trist og kjedelig innlegg. Vi kan vel sprite det opp med et bilde jeg tok når Leon sov i går? :

Hahaha, med tungen ut og greier!

I dag skal jeg bare slappe av, det er jo det søndager er til, eller hva?

Hva pleier du å gjøre på søndager?

Forresten, om noen har sangtips til meg, blir det satt stoor pris på! Kan jo si det sånn at de som kommer med sangtips, får en kommentar tilbake? :-)

PASTA LA VISTA!

 • 23.01.2010 kl. 11:48

Haha, credz til pappa som sa det tidligere når jeg tok resten av pastasalaten. Syns det var genialt som overskrift!

Det er lørdag, my favorite day! Som jeg sikkert har nevnt 231052 ganger før på bloggen. Vurderer å ta meg en tur på moa etterpå om jeg får med meg noen. Så noen sko på denne bloggen i går, som jeg kanskje skal kjøpe om jeg finner de og om de er på salg. Kanskje jeg finner noe mer også?


Klassisk, Malin!
Husk å stemme på at Justin Bieber skal komme til Norge, her! Vi når snart igjen Spania.

Hvilken dag er din favoritt?

IT'S A NEW DAY

 • 21.01.2010 kl. 07:35

God morgen, dere! Slenger inn et morgeninnlegg sånn at det ikke blir helt dødt på bloggen frem til jeg kommer hjem senere. Gleder meg til å dra til frisøren og få fikset håret mitt litt, jeg er så lei av det for tiden.

I går stemte jeg utallige ganger på Norge når det gjelder Justin Bieber og vi har jo kommet utrolig langt opp på listen! Det var vel fordi Voe oppfordret folk til å stemme, og det kan hun bare fortsette å gjøre sånn at vi vinner denne greia. Husk å stemme på Norge her.


Kunne tenkt meg å se fjeset hans i Norge, ja!

Er du ofte hos frisøren?

PLANENE FOR DAGEN

 • 16.01.2010 kl. 12:15

God morgen, alle sammen! Beklager dårlig blogging i går, men blogglysten var ikke på topp og jeg hadde ikke den bærbare pc'en. Vet ikke helt om det blir noe bedre i dag, Silje og Margretha kommer bort og vi skal jobbe med et fotoprosjekt vi har i kunst og håndverk. Egentlig er ikke skolearbeid noe jeg er stor fan av i helgene, men dette prosjektet blir råbra! Får se om jeg legger ut noen av bildene her. Men jeg skal ihvertfall oppdatere dere mer enn to ganger. Såpass skal jeg klare. 

Filmen igår var hvertfall kjempemorsom! Andrea og jeg lo og lo. Alvin og gjengen 2 anbefales!

Haha, jeg leer! Fant headeren til bloggen jeg hadde før:

Laget i paint ofc.

Hva er deres planer for dagen?

JEG HAR MANGE PLANER FREMOVER

 • 13.01.2010 kl. 07:31

Slenger inn et lite morgeninnlegg i dag, jeg! Sitter og spiser frokost as usual, og snart drar jeg på skolen. Vi har mat & helse i dag og da skal vi tydeligvis en tur på Meny. Har ikke peiling på hva vi skal der, siden jeg ikke var på skolen da de andre fikk vite det.

Jeg har faktisk planlagt mange videoblogger fremover! Svar på spørsmålsrunden, hilsevideoen, og noen andre dere ikke får vite om enda. Forbered dere på en uke med masse videoblogger! Sounds good?


Speilbilder er bare såå last year lizm.

Høres det bra ut med mange videoblogger fremover?

SUNDAY IS FUNDAY?

 • 10.01.2010 kl. 11:43

Er det nå jeg skal si "hevnen er søt?" For jeg og resten av skolen min har fri i morgen! Deilig å ha en søndag der man slipper å tenke på at det er skole dagen etter. Og tirsdag blir sikkert en gøy dag, for da skal vi planlegge et fotoprosjekt vi skal ha i K&H, og jeg er jo veldig glad i å ta bilder så det blir gøy. Pluss at vi skal begynne med prosjektet i musikk også. (Tror jeg) Hvorfor snakker jeg egentlig om skolen når det er helg?

For å gå inn på et annet tema da, så kommer Mariell og Maria i kveld, så jeg satser på at det blir veldig koselig. Og nå skal jeg se om jeg får redigert ferdig første del av svarene på spm. runden. Movie Maker klikket totalt i går.Hva er dine planer for dagen?

LENGE SIDEN SIST, GITT!

 • 09.01.2010 kl. 11:36


Nå er det lenge siden dere har fått et nytt bilde av meg, men jeg har jo vært syk og dere vil IKKE se bilde av meg når jeg er syk. Da er det ikke så fristende å ta bilde heller da, så..

Nå kjenner jeg magen min rumler som bare det og jeg sitter og venter på ferskpresset appelsinjuice. Vi kjøpte nemlig juicepresser for litt siden, så da blir det ferskpresset appelsinjuice nesten hver dag ♥ (Bortsett fra skoledager)
Forteller om planene for dagen, senere!

Liker du ferskpresset appelsinjuice?

ONE MINUTE IT'S LOVE AND SUDDENLY IT'S LIKE A BATTLEFIELD

 • 05.01.2010 kl. 07:32

Jeg har en tendens til å bruke tekster fra sanger som overskrift når jeg ikke vet hva jeg skal ha som overskrift.. Denne gangen fra Jordin Sparks - Battlefield ♥

Ihvertfall, god morgen! Prøver å slenge inn et lite morgeninnlegg i dag og, siden jeg faktisk fikk en del kommentarer i går, noe som var overraskende siden jeg bare brukte å få 1-2 kommentarer på morgeninnleggene før. Men i går var jo det mange som hadde ferie fortsatt, så det var kanskje derfor? Jeg håper ihvertfall at dere er like flinke i dag, så skal jeg prøve å kommentere tilbake også. Når jeg kommer hjem fra skolen selvfølgelig.


Hva er planene deres for dagen?

TEN MILLION FIREFLIES

 • 04.01.2010 kl. 07:29

Herregud, jeg er helt hektet på fireflies sangen. Den er såå fin!

Vel, jeg tenkte å slenge inn et lite morgeninnlegg selv om jeg ikke bruker å få så mange kommentarer på det. Jeg har gjort meg klar for skolen og er snart på vei ut døra. Trøtt er jeg selvfølgelig siden jeg har lagt meg veldig sent i ferien og stått opp ganske sent også, så det å plutselig måtte stå opp klokken 7 igjen var litt av en overgang.


Jeg har ikke tid til å ta bilder av meg selv om morgenen, så derfor får dere et bilde av min kjære EOS.
Ha en flott dag på skolen/jobb dere som skal det, og dere som fortsatt har ferie får nyte den så lenge dere kan :-)

Hva er dine planer for dagen?

WÆÆ, JEG SLITER

 • 02.01.2010 kl. 12:10

Nå føler jeg meg egentlig litt stresset. Jeg våknet litt før tolv i dag, og jeg har tenkt til å spise frokost, lage videoblogg, for så å redigere videobloggen og legge den ut før jeg skal på moa. Jeg bruker alltid lang tid på å redigere videoblogger, og jeg vil ikke dra så sent på moa heller. I better hurry.


Sov du lenge i dag?

PEPPERKAKEHUSET'S SISTE DAG

 • 29.12.2009 kl. 11:07

I dag drar vi til Ørsta, og skal være der til i morgen eller torsdag. Der ligger jo pepperkakehuset jeg lagde sist gang jeg var der, så i dag skal jeg knuse pepperkakehuset og jeg gleder meg skikkelig! Skal prøve å få noen til å filme når jeg knuser det. Pc'en blir med meg sånn at jeg får blogget også.

Siden vi drar dit i to-tiden i dag, må jeg rydde rommet (vaskedame kommer i morgen), pakke, og selvfølgelig spise frokost. Noe jeg burde begynne med nå.


Hva skal du i dag?

TODAY IS THE DAY

 • 28.12.2009 kl. 10:57

Oh yes, i dag åpner butikkene igjen! Eller, de har vel åpnet nå da, men jeg gleder meg sånn til å bruke litt penger og kjøpe meg noen nye ting.

Jeg sov utrolig dårlig i natt og våknet veldig tidlig, så i dag blir det enten å drikke kaffe eller ta seg en middagslur. Det blir nok sistnevnte. Så da satser vi vel på at shopping hjelper, ikke sant? Vel, nå får jeg vel ta ut turbanen på hodet mitt og slå ut håret. Haha, skjønte dere den?!Outfit bilde kommer kanskje før jeg drar.

Skal du shoppe i dag?                                      Hvis ikke, hva er planene dine for dagen?


bloglovin

NOK EN HERLIG MORGEN

 • 27.12.2009 kl. 10:50

Det første jeg gjorde når jeg våknet i dag var å se ut og da snødde det! (Noe det fortsatt gjør) Etter å ha blitt misunnet av flere bloggere i går som hadde snø opp til knærne, tenkte jeg at det måtte jo komme mer snø her også, noe det gjorde. Men vi har en lang vei igjen før vi har snø opp til knærne.

1 dag igjen til butikkene åpner, and I can't wait! Neste uke skal jeg bestille litt sminke fra E.L.F og bestille HELT-dress! Jeg gleder meg sånn til å ha min egen. Og så har jo jeg to gavekort på Bik Bok å bruke, så det skal nok bli litt klær på meg!

Forresten så dusjet vi Leon i går:


Han ble litt sliten etterpå, så han la seg under juletreet:

Er det mye snø hos dere?

HVORFOR KAN IKKE BUTIKKENE ÅPNE ENDA?

 • 26.12.2009 kl. 11:00

God morgen! Tusen takk for alle kommentarer i går, det er så kjekt når dere er så flinke til å kommentere! Hvis jeg er heldig, er dere like flinke i dag.

I dag har jeg ingen planer, jeg går bare og venter på at butikkene skal åpne. Jeg syns det er skikkelig dumt at de ikke åpner butikkene før på mandag. Hallo? Ja, jeg vet at det er helligdager, men jeg har fått penger og har veldig lyst til å bruke de. Ok, nå hørtes jeg ganske snobbete ut.


Dette bildet passet jo ganske bra. I want to use my moneeeey <3 (Men ikke alt)


Så måtte jeg redigere dette bildet fra i går, siden jeg så helt #€&€"/ ut.


Jeg må bare vise Silje's pc som hun fikk i julegave. Den er utrolig kul!

Hva skal du i dag?

HVA GJØR MAN NÅR JULAFTEN ER OVER?

 • 25.12.2009 kl. 10:08

Det er synd at julaften er over for denne gang. Det går alltid så fort, spesielt når man skal åpne pakker. Jeg begynner også å tenke over at jeg må bytte til vanlig design igjen snart, noe som jeg egentlig ikke har lyst til, siden jeg er så fornøyd med det og har fått så gode tilbakemeldinger på.

Nå sitter jeg her med mine deilige tøfler (du kan se de her) og de varmer bena utrolig godt! Senere i dag skal vi bake julemanner og så skal jeg være med Silje.

Jeg er forresten på 242. plass på bloggurat! Ny rekord :-DHåper alle hadde en fantastisk julaften i går, og at dere får en fin dag i dag!

Hva skal du i dag?

FOR EN HERLIG MORGEN!

 • 24.12.2009 kl. 09:22

Det er julaften! Endelig kom dagen alle sammen har ventet på. Når jeg logget på blogg.no i dag, så jeg hele loggen fylt opp med "GOD JUL!" og "24. desember".

Nå sitter jeg her med julestrømpen min og jeg har sikkert godteri i dager fremover. Når jeg tok ut tingene for å se hva det var, var det som å ha en magisk julestrømpe der man kan dra opp godteri i evig tid. Så nå skal jeg kose meg med godteri, barnetv og julestemningen som er i hus. Det ble en hvit jul likevel!God jul, alle sammen!


Ikke glem julekonkurransen her som avsluttes i kveld!

VISSTE DERE AT..

 • 23.12.2009 kl. 10:36

.. det er julaften i morgen! Jeg gleder meg så mye at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre.

I dag sov jeg faktisk til kvart over ti! Ganske uvanlig for meg egentlig.. Men i morgen kommer jeg sikkert til å stå opp halv åtte eller noe sånt, siden det er julaften. (typisk) Hannah Montana er det som står på tv'en min nå:
I dag er planene null og niks. Det er så deilig med ferie!

Hva skal du i dag?

I DAG VÅKNET JEG TIL NOE FANTASTISK

 • 19.12.2009 kl. 10:42

Jeg våknet til snø. Det var helt hvitt ute og det snødde. Det var virkelig en kjempebra start på dagen!

Bursdagen i går var gøy og jeg må påpeke at vennene mine sikkert har verdens tørreste humor. (Dere vet hvem dere er) Jeg tok utrolig mange bilder, 126 for å være mer presis. Og det var de bildene som ikke ble slettet. Jeg tok et bilde av meg og Mariell som vi begynte å le utrolig mye av. (Det blir ikke lagt ut.)

I dag skal jeg møte Mariell på moa siden jeg ikke er ferdig med julegavene enda, og jeg er virkelig stresset! Om det blir noe til meg selv også er jeg ikke sikker på, det blir ihvertfall bare om jeg har noe penger til overs.


(Veronika sin hånd som lagde peace tegn)

Er du ferdig med julegavene?

NÅR MAN ER OVERTRØTT, ER ALT MORSOMT

 • 13.12.2009 kl. 11:28

Howdy! I dag er det tydeligvis Santa Lucia, noe jeg ikke tenkte over før jeg så utallige blogger hadde skrevet om det. Det er også 3. søndagen i advent og bare 11 dager igjen til julaften!! Åh, jeg gleder meg sånn!

I dag har vi 32515 julemanner å male, noe som kommer til å ta sin tid. Det ender alltid opp med at jeg til slutt sitter og maler noen prikker på hver julemann fordi jeg er så lei.


Her er forresten en marsipanfigur jeg lagde i går. Syns han ble ganske søt, jeg.
Tror han skal hete.. Petrus!

Oi, shitt! Er klokken så mye? Så ikke på klokken før nå, jeg.. Burde kanskje bevege litt på meg, og ta turen opp for å spise frokost.

Hva skal du i dag?

GI EN DAG

 • 11.12.2009 kl. 10:53

God morgen, cupcakes! (Old? Oh yes.)
Glemte å skrive i går at vi var kommet frem til Ørsta, men nå vet dere det. I dag fikk vi sove lenge fordi vi skal ha Gi En Dag, og vi skal jobbe hjemme hos mormor og morfar.

Gi En Dag er det samme som Operasjon Dagsverk, som de fleste av dere kaller det, og vi skal tjene inn penger til Inger Harrington fondet. Det er et lokalt fond fra Sunnmøre, som en utrolig dame har startet (Inger Harrington) og hun hjelper veldig mange gatebarn i Brasil. Det er faktisk 15 000 gatebarn i èn by. Det er utrolig mye!

Nå tar vi turen opp for å spise frokost og litt sånn, før vi setter i gang med arbeidet.

dsc021901
Bussbilde, you know.

Hva skal du i dag?

FLERE HER SOM IKKE ER PÅ SKOLEN?

 • 10.12.2009 kl. 09:03

Nei, jeg er ikke syk eller noe sånt, men vi har norsk muntlig tentamen i dag. Og Margretha og jeg skal ikke fremføre før 13:10, så i dag fikk jeg sove lenge. Noe jeg selvfølgelig ikke klarte, så jeg sto opp halv ni. Det er så typisk å ikke klare å sove lenge når man får sjansen. Jeg er som sagt 100% klar til tentamen, og gleder meg skikkelig til vi er ferdig og bare kan slappe av.

blackandwhite

Er du på skolen i dag?

6 MND. JUBILEUM!

 • 06.12.2009 kl. 10:08

God morgen, folkens! Nå fant jeg nettopp ut at bloggen har 6 måneders jubileum i dag. Juhu! Helt utrolig at jeg faktisk har klart å ha en blogg i et halvt år, siden mine to forrige blogger varte i kanskje en måned eller noe sånt.

Statistikken steg i går med nesten hundre besøkende mer enn jeg hadde på fredag, noe jeg syns er ganske gøy. Og forresten så er jeg på 17. plass på mest aktive og 11. plass på stjerneskudd. Tror ikke jeg har vært på stjerneskudd topplisten før, så det var litt kult da. Men nå skal jeg slutte å skryte, og heller spise frokost nå.

dsc019921

Er du/har du vært på noen av topplistene?

UKENS BESTE DAG

 • 05.12.2009 kl. 10:25

Åh, jeg elsker lørdager! Virkelig min favorittdag i uken.
Har egentlig tenkt å blogge mye i dag, men siden jeg egentlig fortsatt har skrivesperre, får vi se på det. Er fortsatt ganske irritert på meg selv for at jeg klarte å glemme usb-kabelen til speilrefleksen hjemme med mamma. Kanskje jeg får til noen webcam-bilder da?
img34632

Håper at flere vil kommentere i dag. Statistikken var ganske lav i går i forhold til det den bruker å være, og jeg skal være flinkere til å kommentere tilbake også :-)

Hva er deres planer for dagen?MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG HER
KONKURRANSE HER

GOD MORGEN, SØTE LESERE

 • 02.12.2009 kl. 07:32

Som i overskriften sier jeg god morgen! Det er ikke alltid jeg morgenblogger siden det ikke er alltid jeg får tid, men jeg har et lite hemmelig tips jeg bruker. Som jeg ikke deler med dere enda. Moahahahahahah! Neida. Men joda.

I går kveld var det Greys Anatomy og som vanlig var det veldig trist, og tårene rant nedover mine kinn. Da den mannen mistet konen sin, knakk jeg.

Nå får jeg snart ta turen på skolen, så da snakkes vi når skoledagen er over. Ha en flott dag, alle sammen!

img33641

Så du Greys Anatomy i går?

JULEN HAR KOMMET

 • 29.11.2009 kl. 10:15

Vet dere hva jeg våknet til i dag? Snøø! Det var helt hvitdekt ute og det snødde store snøfnugg! Nå har julen kommet hos meg uansett om det er en stund igjen til jul. Til frokosten hadde vi kakao også, og den var utrolig god!
img3380
Litt uklart bilde.

I dag skal vi til en julegate i dette området og jeg kommer sikkert bare til å få mer og mer julestemning. Skal kanskje prøve å få tatt bilder til juleheaderen jeg skal ha også. Den headeren jeg har nå kommer jeg til å ha til jeg bytter til juleheaderen, og etter jul bytter jeg tilbake igjen til den jeg har nå.

img3374

Ha en fin søndag, alle sammen!

Er det snø der du bor?

GOOD MORNING, SLEEPYHEAD

 • 28.11.2009 kl. 10:19

I dag våknet jeg utrolig nok halv ti! Faktisk ganske lenge siden jeg har sovet så "lenge". Snart skal jeg ned i byen til frisøren, og litt andre ting, så da blir det mer blogging når jeg kommer hjem. Tenkte å vise dere hva jeg hadde på meg i bursdagen i går:
dsc02124
Kjole fra Gina Tricot
Tights fra H&M(?)
Cardigan fra Bik Bok

Husker at når jeg nettopp hadde kjøpt den kjolen, kalt jeg den for Gossip Girl-kjolen. Jeg syns visstnok at den var så Gossip Girl aktig.

Hva skal dere i dag da?

GOOD MORNING BLOGGERS

 • 22.11.2009 kl. 09:18

Morgenfuglen selv våknet jammen tidlig i dag også! Jeg er den typen som ikke klarer å sove lenge når man har sjansen til det.

Men uansett: I går kveld sendte Mariell en melding og spurte om jeg ville være med henne og selge VG i dag. Og selvfølgelig ville jeg det! Så hun og faren henter meg om ca. en halvtime, så da blir det ikke blogging før etter vi har solgt VG. Men nå må jeg stelle meg og spise frokost, ha en fin dag da, folkens!

img3321

Hva skal du i dag?

GOOD LUCK TO ME?

 • 13.11.2009 kl. 07:03

God morgen, søtnoser!  
I dag har vi samfunnsfag prøve som jeg er klar til, den er om lov og rett hvis du lurte. Som du sikkert ikke gjorde. Såå hvis dere vil ønske meg lykke til, hadde det vært snilt.

I kveld er det nattcup med alle konfirmantene, så det gleder jeg meg til. Det er fra 19:00 - 02:00 (tror jeg) så jeg skal prøve å få til endel innlegg før den tid.

Dere får ha en nydelig dag da, folkens!  


sdc110471

Har dere noen prøver i dag? (Isåfall; lykke til!)

JEG BARE MÅ

 • 09.11.2009 kl. 07:30

God morgen søte lesere! Tenkte å slenge inn et lite morgen innlegg i dag, just for you! Vet dere hvorfor? Fordi dere er så utrolig søte, og flinke til å kommentere! I'm so proud of you!

I går var en utrolig morsom kveld! Helt utrolig for en stemning, og et stort folkehav av oransje og blå. Masse synging og klapping og alt du kan tenke deg. Høydepunktet var så klart når spillerene kom opp på scena og sang sin egen versjon av "We are the world". Utrolig morsomt! Dette er virkelig once in a lifetime, og jeg håper det samme skjer neste år!

Velvel, nå får jeg spise ferdig frokosten min, før jeg tar turen på skolen der det sikkert kommer til å være en del trøtte folk. Så må jeg si til dere at det ikke blir så mye blogging denne uken pga. prøver osv. Men skal nok få til et innlegg eller to om dagen! Vi snakkes senere!

Jeg fikk forresten vite at jeg var kommet videre i en "top model" konkurranse på en blogg. Og denne uken er temaet sko, så da bidrar jeg med dette bildet:
img3283

Hva syns dere om bildet?

GOOD MORNING TO YOU

 • 08.11.2009 kl. 10:28

its a new day by *nerdynotdirty on deviantARTshelikeyrndm/Morning Light su Flickr - Condivisione di foto!

I går var Mariell og jeg så overtrøtte at vi lo av alt som skjedde. Trenger ikke si mer.
Våknet for noen minutter siden, så jeg tror vi skal spise frokost snart og senere skal vi kanskje bort på Color Line Stadion og se cupfinalen på storskjerm. Hvis dere egentlig ikke heier på Molde eller Ålesund, syns jeg at dere kan heie på Ålesund. :-)

Hva skal dere i dag?

ER DU A- ELLER B- MENNESKE?

 • 07.11.2009 kl. 09:05

Heisann sveisann og god morgen! I dag våknet jeg faktisk halv ni og trodde den var halv elleve eller noe sånt. Det er som regel sånn i helgene. Jeg er A- menneske, jeg, skjønner du. Ikke særlig gøy med tanke på at det bare er i helgen man får sjansen til å sove lenge, og så våkner jeg halv ni. Nok om det, nå må jeg høste inn forskjellige ting og tang på Farmville.

img2761
Hahaha, jeg ler fortsatt av dette bildet!

Er du A- eller B- menneske?

LOVE IT!

 • 01.11.2009 kl. 09:23

Good morning, cupcakes! Er det noe som heter 1. Halloweendag? Det burde det hvertfall være. Isåfåll; gledelig 1. Halloweendag alle sammen! I dag våknet jeg litt senere enn i går, altså klokken ni. Nå har jeg en video jeg har mixet sammen fra bursdagen i går som ligger til opplasting på youtube nå, så den kommer etterpå. Pluss at jeg har tenkt å spille inn en aldri så liten sminkevideo til dere senere! Nå tenker du sikkert: 'Malin legger ut TO videoblogger på èn dag?! Det må jo være ny rekord!' Og ja, det tror jeg det er. Men nå skal jeg ikke skrive så mye mer enn at jeg straks tar turen ned på kjøkkenet for å spise frokost, og at videoen kommer snart. Talk to you later!

dsc01850
Bilde fra igår.

Hva er dine planer for denne søndagen?

VÅKEN SÅ TIDLIG?

 • 31.10.2009 kl. 08:54

Happy halloween, lesere og ikke-lesere! Våknet faktisk kvart over åtte i dag, ikke noe som var frivillig siden det er lørdag. Og vet du hva? I dag får jeg spise godteriet fra København (!!) som jeg har ventet på hele uken. Spørs om det kommer til å hoppe rundt en duracell-kanin i huset i dag. Neida, det er nok Malin Ann og Dina som kommer til å hoppe rundt som duracell-kaniner etter alt godteriet de kommer til å få når de har gått knask eller knep i dag. Nå skal jeg ikke bable mer og heller la dere våkne :-)

20090315191439
weheartit.com

Når våknet dere i dag?

I DAG SKAL JEG TA SVINEINFLUENSAVAKSINEN

 • 28.10.2009 kl. 08:32

Hej alle sammen! I dag er dagen. Jeg skal ta svineinfluensavaksinen! Er ikke sikker på om jeg gruer meg eller ikke, men det er hvertfall ikke sommerfugler som flyr rundt i magen min.
Nå sitter jeg og spiser frokost som består av mitt deilige, vellykede brød som jeg bakte i går, med vossafår oppå. Jeg er ikke motivert i det hele tatt til turen i dag. Jeg er kledd lag på lag siden det sikkert er 30 minusgrader ute. Ok, det er 4 plussgrader. Men det kommer uansett til å bli kaldt, så det er jeg hvertfall forberedt på. Det blir sikkert ikke så mye blogging i dag siden vi har Tensing i kveld også. Så da får jeg bare pusse tennene mine nå, og forberede meg til jeg skal dra.

img2892
Jeg så trøtt og rar ut, men careface bearface.

Har du planer om å ta vaksinen?

MORGENBLOGGER, JEG?

 • 27.10.2009 kl. 07:23

God morgen, søtiser! Sjokket over at jeg blogger så tidlig? Tenkte jeg kunne få prøvd å skvise inn et innlegg nå på morgenkvisten. Hva gjør jeg ikke for dere? Haha, neida. Nå spiser jeg frokost, og er trøttere enn et esel og kunne godt tenkt meg å sove litt lenger i dag. Det var hvertfall veldig kjekt å se mamma og Kjetil igjen. Spent på hva jeg har fått? Vel du får vente å se til senere. Moahahahahaha! Neida, men dere må vente til senere, for nå må jeg pusse tennene og rekke bussen. Vi snakkes etter skolen. Ha en fin dag!

20091026 001

Bruker du å blogge om morgenen?

SÅ TIDLIG?

 • 25.10.2009 kl. 08:33

Hej og hopp! I dag våknet jeg 08:40 (trodde jeg) og sto opp og gikk ut på stuen. Jeg kom da på at vi skulle stille klokken en time tilbake i natt, og at klokken egentlig var 07:40. Smarta! Men da var det ikke vits i å gå å legge seg igjen uansett. Jeg sov jo egentlig ni timer, såå. Anyway, så skal jeg straks lage meg en god frokost, og nyte "hviledagen". Blir nok mye blogging i dag også. Får tid til det når det er helg og ingen planer. Men uken som kommer har jeg to prøver; i fransk på onsdag og i matte på fredag. Men det skal nok gå bra, jeg har god kontroll på matten ihvertfall. Men nå må jeg stoppe, hallo? Jeg snakker om skole på en søndag. Hadde nettopp en liten stirrekonkurranse med Leon, jeg vant som vanlig. Han blir alltid så flau.

img2801

Husket du at klokken skulle stilles i natt?

ENKELTE TING ER BEST PÅ ENGELSK

 • 24.10.2009 kl. 11:13

Hei og god morgen alle sammen! ♥ Mariell og jeg har nettopp spist frokost, som besto av kaninlort. Altså ikke ekte kaninlort, men sånn frokostblanding med sjokoladekuler. Men vi kaller det kaninlort. På tv'en nå står det på Tingeling filmen, ikke at vi egentlig følger med. Ikke jeg ihvertfall, men jeg ser at Mariell syns det er litt interessant, ja. Hihi. Så til overskriften; syns det er veldig irriterende at DC dubber de originale seriene, for jeg syns det blir så falskt når det er på norsk. Jeg skjønner jo at de gjør det sånn at barna skal skjønne hva de sier, men det er fortsatt veldig irriterende. Heldigvis har Canal Digital sånn at man kan bytte til engelsk.
Vi skal sikkert stelle oss snart, og så begynne på videobloggen! Gled dere! Vi burde vel egentlig begynne nå hvis vi skal bli ferdig før dagen er omme. Vi snakkes!

img2761
Haha, vi ler når vi ser dette bildet. Fokuset skulle liksom være på oss, men istedet kom det på erstatterne i bakgrunnen!

Hva syns du om at de dubber de originale seriene på Disney Channel?

Det er så typisk!

 • 21.10.2009 kl. 09:10

God morgen alle sammen! Sto opp klokken åtte i dag og følte meg veldig trøtt, så da tenkte jeg at en god, varm dusj kunne hjelpe. Et lite problem bare.. Etter to minutter i dusjen ble vannet ISKALDT(!!!) og etter flere minutter der jeg prøvde å få det varmere, ga jeg bare opp. Vi har altså ikke mer varmevann igjen, og jeg ser ut som en snegle og håret mitt er like fett som smør. Deilig, I know. Men nå har jeg bygget meg en bro og kommet over det. Jeg er ihvertfall nesten klar for jobb nå, bare tennene som trengs å pusses, og fettete hår som trengs å tørkes. Yey. Skal jobbe til fire i dag, tror jeg, og når jeg kommer hjem blir det å spise middag, blogge litt, og klokken 7 er det konf.undervisning. Rollon, altså laget jeg spiller på, skal spille kamp i dag også, som vil si at Margretha og jeg ikke kan, siden vi ikke kan droppe konf.undervisninga. Det er andre gangen på rad vi går glipp av en kamp. Veldig dumt. Håper de kan flytte kampen neste gang da.. Men men, nå er jeg ferdig med frokosten, og har planer om å pusse tennene. Ha en fin dag alle sammen!

img2355
Slenger ut et "fint" bilde av meg, dedikert til varmtvannstanken.

Har du måttet dusje i kaldt vann før?

Vet du hva?

 • 18.10.2009 kl. 11:45

I dag er det søndag. (Wow!) Det visste du sikkert ikke. Men ihvertfall så skinner solen i dag og, og man kan fortsatt se himmelen. Med en gang jeg sto opp i dag, tenkte jeg at i morgen er det skole. Men vet du hva? Det er det ikke! Vi har jo arbeidsuke, og jeg skal jobbe på Bik Bok. Gjett om jeg gleder meg da! Krysser fingrene for at jeg får stå i kassa. Jeg får sove lenger i morgen også, siden jeg begynner klokka ti. Og jeg har gått utvalg av Bik Bok klær å gå i også. Heh.

Malin og jeg sto opp for cirka en time siden, og har allerede spist frokost og sitter nå med hver vår pc og spiser sure skrikerunger. I dag har jeg tenkt å fortsette med inspo veggen og hvis dere vil ha en smakebit, må dere si ifra!

img2679
Dette bildet ble tatt i går, bare sånn btw.

Forresten så MÅ jeg anbefale en nettside jeg fant i går. Ja, det er sikkert veldig mange som har hørt om den før, eller bruker den fra før av. Men det er ihvertfall polyvore.com. Jeg DIGGER den nettsiden! Anbefaler dere som ikke har vært innom den før, og ta en titt. Du kan lage kollasjer av mote, og det er skikkelig stort utvalg av klær, sko, sminke, accesories, vesker, ja, ALT!

Bruker du den nettsiden?

Gratulerer til..

 • 14.08.2009 kl. 10:57

.. Silje Seberg (saltchips@nettby) med kommentar nr.100 på bloggen min! Juhu! Jeg vil også takke alle andre som kommentarer, det er kjempekjekt. Så fortsett med det!

I går kveld leide Nathalie og jeg film. Vi leide En Shopaholikers Bekjennelser. Jeg har sett den før, men det er jo ingenting gale med å se den igjen. Vi fikk ikke sett den ferdig, siden vi var trøtte som et dovendyr begge to, men når Nathalie våkner (forhåpentligvis snart) skal vi se den ferdig.  
Flere som har sett den?

I morgen skal jeg i bursdag til Andrea søta! Gleder meg, og jeg har et helt nytt antrekk også! Som det kommer bilde av så klart :-)

Nå våknet forresten Nathalie, så vi skal ned og se ferdig filmen.
Snakkes!

enshopoholikersbekjennelser

Hva skal du i dag? (Typisk spørsmål, jeg vet)

Sometimes love comes around

 • 09.08.2009 kl. 11:33

"I never thought I'd, be in love like this
 When I look at you my mind goes on a trip
 Then you came in... and knocked me on my face
 Feels like I'm in a race
 But I already won first place"
                                        Keri Hilson ft. Kanye West-Knock you down

Den sangen sitter jeg og hører på nå. Den er så fin!
Nå skal jeg snart ta en dusj, og så brenne noen cd'er til i kveld. Men først skal jeg spise litt frokost, viktig det vettu! Jeg prøver alt mulig for å ikke tenke på at skolen begynner på igjen om under to uker. Visste du at Ukraina har 3 måneder sommerferie? Jeg syns alle landene burde ha like lang sommerferie.. Det er faktisk noe som heter likestilling. Men det er vel ikke noe vi kan gjøre med det. Det var min mening om sommerferien.

526011295749650958383150927433746492414n
Madame Tussaud's i New York. Måtte bare!

Snakkes!

Good morning, Norway

 • 08.08.2009 kl. 11:33

I dag sto jeg opp klokka 10!! Våknet av pipingen til Leon utenfor rommet mitt. Tror han har savnet meg veldig mye! Så nå skal jeg spise frokost, kanskje spille litt Sims 3, og se hva jeg får ut av dagen min. Og så vil jeg bare utpeke meningen min litt; Canal + viser samme filmene OM og OM igjen hele tiden!! Det er så irriterende. Har mistet tellingen på hvor mange ganger de har vist Hairspray de siste døgnene. På tv'en nå står Disney Channel på, og der viser de Finn far! Ikke interessant i det hele tatt.

Så nå skal jeg dra den late ræva mi ut av sofaen, og komme meg inn på kjøkkenet og proppe i meg noe mat. Kjenner magen min rumler som en bjørn.

52601129569815095838315092743358840203n
I New York.Hva er planene dine for dagen?

Vær så god

 • 31.07.2009 kl. 14:15

God dag peepz! Nå har det blitt litt endring i planene, og jeg skal til Ørsta i morgen eller på søndag, istedenfor å dra til pappa i dag. Så det betyr at jeg må sende melding til Margretha og si fra til henne, for hun skal nemlig være med til Ørsta! 

I dag sto jeg opp 11.20, og gjett hva jeg gjorde da?? *Trommevirvel*.. Spilte Sims 3!! Det kunne du vel aldri ha gjettet. Og så gikk jeg ned og spiste frokost. Jeg ble helt overlykkelig da jeg så at mamma hadde kjøpt Vossafår! Mariell og jeg spiste det hele tiden i Alta, og når jeg kom hjem spurte jeg om mamma kunne kjøpe det. Jeg hadde helt glemt av det, og når jeg åpnet kjøleskapet i dag, var det det første jeg så. 

snapshot54
Margretha og jeg

Ellers, får dere ha en fin dag!

Hva skal du i dag?

Mygg

 • 25.07.2009 kl. 11:58

Etter en natt i min egen, deilige seng, sto jeg for første gang opp halv ti, siden jeg kom hjem fra New York! Hvorfor? Det vet jeg ikke. Nå sitter jeg her og kjenner den deilige duften av mamma's hjemmelagde gulrotkake. NAM! I tre tiden i dag tar vi bussen til Giske, og det blir mange artister som skal opptre. Og det er veldig irriterende at man må være 18 år for å komme backstage. Maria Mena skal spille halv ni i kveld, og hva jeg skal gjøre før det, vet jeg ikke. Ellers i dag, har jeg klødd som F på myggstikkene mine fra Alta, og nå har jeg begynt å få vondt i halsen, som ikke er et godt tegn, siden jeg skal på Madonna konsert på tirsdag! Men jeg har tenkt å stappe i meg masse vitaminer og se om det hjelper.

090706081127

Forresten, Leon skal bli pappa! Aw!

Jeg har tenkt å lage min egen header, og se om jeg klarer å lage en bra en. Og når jeg får tid skal jeg prøve å få endret litt på designet mitt.

Ha en fortsatt fin dag!

Hvilket program bruker du til å lage header?

Sinnsyk

 • 14.07.2009 kl. 12:07

Morn, morn! Nå sitter jeg her i pysjbukse og hettegenser og ser på The Simpsons på Viasat 4, der Marge har blitt erklært sinnsyk. Haha, jeg ler.
I kveld drar jeg til Alta!! Jeg gleder meg sånn! Det blir så gøy.
Nå har de endret litt på designet på blogg.no og topplisten er kuttet ned til Topp 25. Hva syns du om det nye designet og at topplisten er kuttet ned?

Når jeg våknet i dag, kom Leon og ønsket meg god morgen. Aw, han er så søt! Men han gikk og la seg igjen da, han er ikke særlig morgenfugl.. (haha, morgenFUGL, skjønte du den? Jeg har litt dårlig humor.) Jeg skal få blogget minst en gang til i dag før jeg drar, også kan jeg prøve å få mobilblogget når vi har kommet frem i kveld.

dsci0001 2
Er han ikke søt vel? Datoen på bildet er forresten feil, bildet ble tatt i går da
jeg ikke hadde stilt inn datoen enda.

Har du dyr?

Nedtelling; Alta med Mariell i dag!!

Early morning

 • 13.07.2009 kl. 11:23

God morgen søtiser! Jeg ble vekt tidlig i dag, (ikke egentlig tidlig da, den var jo 10.20), av postmannen. Pappa hadde visst fått en pakke som jeg måtte ut å ta i mot. Nå sitter jeg her med avisa ved siden av meg, klar til å smacke neste flue som kommer i nærheten. Sikkert tjue fluer her inne.. På tv'en står Disney Channel på og der viser de "Finn far!" der Jason Earles (Jackson fra Hannah Montana) har en hilarious frisyre! Nå må jeg vel snart trykke i meg noe mat, sunt eller usunt, og så skal jeg begynne på sesong to av The Secret Life of the American Teenager. Har du sett den enda? Du kan se den her. Kommer med outfitbilde senere når jeg har funnet ut hva jeg skal ha på meg.

dsc01523
Meg og Mariell

Hva skal du i dag?

Nedtelling; 1 dag igjen til Alta med Mariell

Klask, pssh, lalalala

 • 09.07.2009 kl. 12:37


" I knew we were both in mortal danger.
 Still, in that instant, I felt well. Whole.
 I could feel my heart racing in my chest,
 the blood pulsing hot and fast trough my veins again.
 My lungs filled deep with the sweet scent that came off his skin.
 It was like there had never been any hole in my chest.
 I was perfect--not healed, but as if
 there had never been a wound in the first place."
                                                   
New moon

Overskriften er forresten helt usaklig..


God morgen søtiser! Eller, det er vel kanskje god dag nå ?
I dag har jeg tenkt meg på båtfestival med mine kjære venner. Det er tivoli i byen også, men jeg har fått nok av tivoli nå, egentlig.
Nå reiser jeg snart til Alta med søte Mariell også! Gleder meg. Vi drar nå på tirsdag, den 14. Og kommer tilbake den 24. Og den 28. er det Madonna konsert! Juhu. Det er ikke sånn at jeg er stor Madonna fan, men det er jo kjekt å se henne live på scenen.

Så nå vil jeg vite..
Hva skal du i dag?
Hva skal du resten av ferien?

Ha en fortsatt fin dag!

myphoto09061220
Jeg og Mariell søta

Rundstykke med leverpostei

 • 07.07.2009 kl. 12:16

Morn! Nå har jeg nettopp spist et rundstykke med leverpostei på. NAM, og nå sitter jeg å vifter med armene får å få vekk den irriterende fluen som flyr rundt hodet mitt. Men nå til et spørsmål; Hvor har sola blitt av da? Ikke det at det plager meg så veldig mye, vi har jo vært VELDIG heldig med været i det siste, men vi kunne jo hatt i det minste litt sol da? I dag må jeg ihvertfall komme meg ut litt. Siden jeg ble veldig solbrent på lørdag, (med trykk på veldig), har jeg holdt meg inne.. Nå begynner rødfargen å gå over til brunfarge (JIPPI) noen plasser, men på beina er jeg fortsatt rød/rosa. Har smurt meg inn med Aloe Vera som en gal de siste tre dagene! Men nå skal jeg ikke snakke mer om det. På tv'en nå står The Voice på, og der spilles det Michael Jackson-The way you make me feel. Den sangen er kul!

snapshot

Hva spiser du til frokost i dag?
Hvilken Michael Jackson sang er din favoritt?
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no