RISE AND SHINE
Goooood morgen! Er dere klare for en ny uke? Det er jeg, og min startet allerede for noen timer siden, for nå er jeg på jobb! Klokken 6 er jeg ferdig i dag, så kaaanskje jeg får med meg litt sol da? Vi satser på det, den er jo her til langt på kveld. Jeg kjenner et lite savn etter gårsdagen, den var jo så herlig! Men nå får jeg heller se frem til fridag på torsdag, da satser jeg på å få mer farge på kroppen. Det er jo meldt sol og sommer hele uka, så jeg skal benytte meg når jeg kan! Det håper jeg dere også gjør, og at dere får en fin start på uka idag ♥


- Hva er deres planer for dagen?

PÅSKEMORGEN- Hva syns dere om bildene?

IF YOU WANT MY FUTURE, FORGET MY PAST


God morgen! Det er vel teknisk sett dag nå da, men jeg følte det passet best med god morgen. Isåfall, sitter og hører på musikk nå mens jeg venter på å få besøk av tante og søskenbarn. Koselig! Ellers er planen senere i dag å stikke og trene med Mariell. Blir deilig med ukens første treningsøkt.

- Hva skal dere i dag?

MORNING


KONFIRMASJON

God morgen, da stikker jeg i konfirmasjon! Nå er det faktisk 1 år siden jeg konfirmerte meg, litt sykt å tenke på hvor fort tiden har gått...

Arkivbilde, men det er dette jeg har på meg nå, og jeg rekker ikke å ta nye bilder nå.

Vi snakkes senere!

- Hva skal dere i dag?

GOOD MORNING


Siste feriedag for mange - nyt den! For min del er det nest siste feriedag, vi begynner heldigvis ikke før på onsdag. Nå skal jeg snart inn på Plantasjen med mamma og senere skal vi i middag hos moren til Kjetil. Ha en fin dag, alle sammen!

- Når begynner du på skolen igjen?


SUNDAY MORNING

God morgen! For en herlig søndag det er. Utrolig deilig å tenke på at det ikke er skole imorgen, kan ikke huske sist jeg ikke gjorde skolearbeid på en søndag. Nå skal jeg snart dra å trene, så vi snakkes senere!


- Hva skal du i dag?

WAKE UP, IT'S A BRAND NEW DAYGod morgen ♥

Pssst! Husk spørsmålsrunden her!

GOD MORGENEller... god dag?

DEN STORE DAGEN

Nå har jeg blitt stylet og eneste som mangler nå er å få på seg bunaden. Gleder meg kjempemasse til å bli konfirmert nå!


Blir webbilder nå, har ikke tid til noe annet


Mamma og meg. Mange sier vi ligner men jeg klarer nesten ikke å se det

Men fortell meg, hva er deres planer i dag?

SUNNY SUNDAY

God morgen! Nå sitter jeg med pc'en godt plassert på fanget og det samme gjør Margretha som sitter og kommenterer blogger som bare det. Filmen vi så i går het Min Store Fete Greske Ferie og ser sånn ut:

Morsom film

Ellers er det faktisk fint vær i dag og, dette liker vi! Blir vel kanskje å ta en tur ut eller noe sånt. Må jo nyte fineværet mens det er her, enig?


Bilde fra fredag. Oppdaterer heller med nye bilder senere i dag :-)

- Fint vær hos deg?
- Hva skal du i dag?

CURLS TODAYSånn ser jeg ut i dag, nå må jeg dra! Ha en fin søndag dere! :-)

- Har du krøller eller stritt hår?

LAST DAY OF EASTER

I dag er siste dag av ferien, for noen av oss ihvertfall. Har sett flere som har skrevet at de begynner på igjen på onsdag og ikke i morgen. Neste ferie er jo sommerferien og det føles ut som den er skikkelig lenge til, men egentlig er det faktisk bare litt over 2 måneder igjen (!!) Gleder meg skikkelig til siste skoledag og gå ut av skolebygningen og si at det er sommerferie. Det blir herlig.

I dag blir nok enda en "chillpill" dag sånn som resten av mine veldig interessante dager dere har fått hørt om i det siste. Herregud for et morsomt innlegg. Håper dere som leser dette, skjønner ironien. Jeg får vel bli bedre i løpet av dagen og legge ut masse nye bilder.


I motsetning til nå..

- Flere som gleder seg til sommerferie?
- Når begynner du på skolen/jobb igjen?

LITT KONKURRANSEINNSTINKT, KANSKJE?

I går kveld fant jeg et ludospill på App Store som jeg bestemte meg for å prøve. På begynnelsen gikk det ganske bra og jeg hadde faktisk ganske god sjanse til å vinne, men så plutselig bestemte de andre brikkene seg for å slå meg inn èn etter èn og plutselig var alle fire inne. Da fikk jeg skikkelig konkurranseinnstinkt og bestemte meg for at jeg skulle ut igjen og slå alle. Vel, jeg tapte. Så jeg slettet hele spillet fra iPoden. Heh, nevnte jeg at jeg er dårlig taper i tillegg? Jeg kan være god taper iblant, men ofte dårlig taper, hehe.

Ellers er det søndag i dag og jeg skal nyte det som er igjen av ferien før vi begynner på skolen igjen på tirsdag. I dag er det onepiece- og sminkefri dag. That's the way we like it.


Skal oppdatere med nye bilder i løpet av dagen :-)

- Har du konkurranseinnstinkt og/eller er dårlig taper?
- Flere som har onepiece/joggebukse- og sminkefri dag i dag?

SNAKKER VI GRILLINGZ?

Skinnjakke og converse, kan det bli bedre? Det har nemlig blitt sånn vær ute nå, at jeg kan bruke det! Det er skikkelig vårfølelse i meg nå (selv om det fortsatt er snø ute, men den holder på å forsvinne) og det er herlig vær ute. Bank i bordet sier jeg bare.

I dag skal vi grille for første gang i år, på grill altså, bål teller ikke, hehe. Så det blir sikkert gøy det, men skal oppdatere dere mer når jeg kommer hjem fra grillingz. - Har du grillet i år?

HAR DU FÅTT PÅSKEEGG I ÅR?

Har på følelsen av at dette blir en lang dag., det er jo tross alt langfredag. Skjønte dere den? Herregud, jeg må ha verdens dårligste humor.

I går var det jo 1. april og jeg er stolt over å si at jeg ikke ble lurt en eneste gang. Det var litt for obvious når det pøste på med "Jeg er gravid" o.l., på 1. april.

Men ihvertfall til overskriften da: Jeg fikk påskeegget mitt på lørdag, og nå er det ... spist opp. Men hvis det hjelper, fordelte jeg det utover fire dager da. Heh. Her er noen av tingene jeg hadde i mitt påskeegg:

Kjenner jeg får vann i munnen bare av å se på det. Men nå er det skjerpings!

- Ble du lurt i går?
- Har du fått påskeegg enda?

APRIL FOOLS DAY

Heey! I dag er det jo 1. april og jeg har sett veldig mange innlegg som handler om "Jeg er gravid" eller "Jeg slutter å blogge" o.l. Hehe. Hittil har jeg ikke blitt lurt *bank i bordet* og håper på å ikke bli det også. Kommer til å tenke godt over hva folk sier til meg i dag, for å si det sånn.Ellers blir det nok en del blogging i dag. Har jo så mye på hjertet etter jeg har vært på tur, at jeg må fordele det utover flere innlegg, så gled dere! Kommer bl.annet flere bilder fra hytteturen.


Seriøøs

- Har du blitt lurt i dag eller har lurt noen?
- Eller har du planer om å lure noen?

FRISØREN NEXT

I dag skal jeg jo til frisøren. Gleder meg veldig og er spent på hvordan resultatet blir. Forhåpentligvis blir jeg et hakk blondere, siden jeg skal stripe lyse striper. Det blir nok bra!

Har noen planer ikveld også, men de forteller jeg om senere.


I går var jeg ute med Mariell, Camilla, Andrea og Emily. Hadde egentlig bestemt meg for å være hjemme og kose meg, men heldigvis ombestemte jeg meg og dro ut med de. Veldig gøy! :-)

- Hva er dine planer for dagen?

ONE TIRED GIRL

I dag er det dag 3 av prosjektuken vår og vi har faktisk kommet oss ganske langt, synes nå jeg ihvertfall. Vi har ikke så veldig mye igjen ihvertfall, så jeg vil nok si at vi ligger litt foran skjema. Men å fortsette å jobbe effektivt skal vi selvfølgelig gjøre.

Grunnen til at jeg morgenblogger i dag, er at jeg skal på konf. undervisning etter skolen, så da vet jeg ikke helt når jeg kommer hjem og når jeg får blogget. Men nå får vel jeg og min trøtte kropp dra på skolen, så da snakkes vi senere!- Er du trøtt om morgenen? ELL-O-ELL for et spørsmål.

THIS WILL BE FUN

Glemte å si det igår, men vi har skidag i dag! Gleder meg, spesielt fordi vi får lov til ake! Så det blir jo veldig gøy. Spesielt siden det IKKE er 1. april denne gangen. Vi hadde skidag 1. april ifjor og da var det jo perfekt at bussen vår fikk motorstopp og ingen trodde på oss. "Aprilsnar!" Vel, de skjønte det tilslutt da de andre klassene så at vi kom en time etter dem.
Denne gangen burde de ihvertfall tro på oss om det skjer igjen. :-)


Meg og Margretha da vi var på skitur i januar. For å si det sånn, tror jeg det går mye bedre i dag siden vi skal ake og ikke stå på ski. Ble noen knall og fall på den turen, ja.

Hva liker du best av å stå på ski og å ake?

I LOVE MY NEW DRESS

Hører vi en liten applaus for at jeg fikset et morgeninnlegg i dag? Tror ikke det, nei, men jeg syns det er bra gjort å morgenblogge for man er jo som regel skikkelig, med trykk på skikkelig, trøtt om morgenen, akkurat som jeg er i dag. Men det var vel egentlig forventet å være så trøtt etter en uke med sen legging og sen "vekking".
Men for å komme til poenget med innlegget da:

Jeg elsker min nye kjole! Jeg bruker den faktisk idag, men ikke helt sånn som på bildet. Hvordan jeg bruker den får dere se når jeg legger ut outfit senere idag.
Men nå må jeg spise ferdig frokosten! Ha en fin dag på skolen/jobb, og dere som har ferie får ha det fint der dere er. :-)

Bruker du ofte kjoler?

HADDE VÆRT GREIT Å KUNNE STOPPE TIDEN

Helllllllooo! Siste dag av ferien i dag, eller egentlig var jo siste dagen på fredag, siden det er helg nå. Kunne ønske jeg kunne stoppet tiden, sånn at vi fikk enda lenger ferie, men det blir jo ganske vanskelig siden jeg ikke akkurat er Einstein heller for å si det sånn.

Ellers har det vært gøy å komme på under 200. plass på bloggurat igjen, selv om jeg vet at jeg kommer til å synke ned igjen i morgen, men det gjør ingenting :-)


SMINKELØS og avslappet. Sånn skal søndager være.

Har du hatt ferie denne uken eller skal du ha i uken som kommer?

MIRROR MIRROR ON THE WALL..

Heyhey! I går satt Mariell og jeg og tok mange hysterisk morsomme bilder med kule effekter, men de ble tydeligvis ikke lagret så da mistet vi mange kule bilder som var ganske kjipt, siden jeg hadde tenkt å legge det ut på bloggen. Men vi fant et gammelt et da:

Det ble faktisk tatt 12. juni i fjor, så det er nok en god stund siden, ja.

I dag tror jeg det kommer en videoblogg med meg og Mariell, så den blir nok veldig kul. Vi har noen planer, men jeg er ikke helt sikker på om vi kommer til å gjøre det, så da får vi vel se. Helium er en del av planen, så dere kan vel gjette dere frem til det dere tror vi skal gjøre.

Har du snakket med helium i munnen før?

STARTER DAGEN MED..


.. ansiktsmaske. Utrolig deilig! Jeg har vært veldig dårlig med å bruke ansiktsmaske de siste ukene, så nå skal jeg virkelig skjerpe meg. Huden blir jo så utrolig myk. Beklager det nydelige bildet av meg forresten..

I dag har jeg faktisk ingen planer what so ever. Tror jeg kommer til å være hjemme hele dagen og så tror jeg faktisk at jeg skal jobbe litt med skoleprosjekter. Ja, jeg vet at det er vinterferie, men vi har en fremføring og en innlevering neste uke, så jeg tenkte å gjøre ferdig innleveringen denne uken sånn at jeg kan fokusere på fremføringen neste uke.

Men nå kjenner jeg at ansiktsmasken har blitt ganske stiv, så nå må jeg gå og vaske den vekk.

Bruker du å ta ansiktsmaske?

JEG ER PÅ TOPPLISTEN

Ble litt sjokkert når Mariell sa til meg at jeg er på topplisten på mest besøkte i alderen 13-17. På 93. plass faktisk, haha. Jaja, dette er sikkert sånn once in a lifetime, men kult var jo det da!


Må jo ha med et lite bevis selvom det bare er å gå på blogg.no og sjekke selv. Men det som er rart, er at på Mariell sin data, står det at jeg er på 82.:

Ikke at det er så lett å se da, siden hun måtte ta bilde med mobilen sin.

Nå skal jeg og Margretha stelle oss og så skal vi ut og ta outfitbilder!

Er du på noen av topplistene?

NOEN SOM SÅ VOE PÅ GOD MORGEN NORGE I DAG?

Det gjorde jeg! Jeg klarer nemlig ikke å sove lenger enn til klokken er ni og det irriterer meg veldig, så siden jeg våknet kvart på ni i dag, skrudde jeg på tv2 og så på når hun var der.

Senere skal jeg til byen med Margretha, som jeg gleder meg til, men før det skal jeg se om hun kan komme bort til meg og så kan vi kanskje ta noen outfitbilder UTE. Det er veldig fint vær i dag, så vi må utnytte det mens vi kan.


Jeg skal forresten være flinkere med å oppdatere med NYE bilder av meg idag.

Så du Voe på God Morgen Norge i dag?

Takk for alle fine kommentarer på designet mitt, forresten!

EVERYBODY NEEDS INSPIRATION

Åh, så deilig det er å tenke på at det ikke er skole i morgen! Som regel går jo søndagene til å tenke på at det er skole imorgen, men ikke i dag heldigvis. Og til dere som ikke har vinterferie enda; Jeg sender dype tanker til dere ♥

I dag også blir en joggebuksedag, tror jeg. Det er jo søndag, ikke sant? Det er jo som regel en joggebuksedag for de fleste. Merket forresten at jeg skrev veldig mye om mat i går, og herregud, da var det ikke snakk om sunn mat engang; Dots, lakris og Crème Brulèe. Nei, i dag satser jeg på å skrive om mer fornuftige ting enn mat, det er jo tross alt ikke en matblogg dette her.


Say hello to my next header! Not.

Hva er deres planer for søndagen?

I'M GONNA LIVE FOREVER!

Den fame sangen I'm gonna live forever, har vært på hjernen min siden igår da jeg så reklame for den nye Fame filmen som har kommet ut på DVD nå. Noe som minner meg på at jeg faktisk vil se den filmen.

Det er favorittdagen min i dag og jeg elsker det! Får se hva jeg finner på i dag. Kanskje en tur på moa eller noe sånt, men blogging blir det ihvertfall en del av! Kanskje jeg legger ut en photofiltre tutorial, siden jeg fikk noen spørsmål om noe, på forrige tutorial.Har forresten fått nytt design på internettleseren min som jeg syns ble kjempekult:

Jeg visste ikke at Mozilla hadde sånne design engang, men der var utrolig mange kule!

Hvilken internettleser bruker du?

VALENTINE'S, MORSDAG, FASTELAVEN OSV.. (JEG ER TILBAKE)

Happy valentine's, gratulerer med morsdag og et eller annet fastelaven! For å være helt ærlig skjønner jeg ikke poenget med å ta alle de tre på èn søndag. Hvorfor ikke slenge inn påske og halloween i samme slengen? Det blir litt for mye med alt dette her. Jeg er forresten hjemme igjen, kom igjen i går kveld. Bilder fra helgen kommer senere.
Håper dere får en fantastisk valentine's day, morsdag og fastelaven!


Hvem skal du tilbringe dagen med?

HUSK KONKURRANSEN HER.

DETTE BLIR SPENNENDE!

God morgen! I dag blir en spennende dag, jeg skal på fotoseminar, noe jeg gleder meg kjempemasse til! Håper jeg får lært mye nytt og blir bedre til dette fotografigreiene, det er jo virkelig noe jeg interesser meg for og ønsker å bli flinkere i.
Ellers har jeg det sikkert veldig gøy (noe jeg ikke kan si helt sikkert, siden dette innlegget er forhåndskrevet) men jeg håper jo selvfølgelig på det. Tror jeg kommer til å legge ut et mobilblogginnlegg (oi, langt ord) til dere i dag, sånn at dere får noen direkte oppdateringer, så jeg håper dere vil kommentere på det også.


Regner med at det blir mange bilder å vise dere når jeg kommer hjem i morgen!

Liker du å ta bilder?

HUSK KONKURRANSEN HER.

DOWN TO EARTH

God morgen dere! Jeg har blitt helt hektet på sangen Down to earth av Justin Bieber, den er utrolig fin. Veronika sa jeg måtte høre den, så da gjorde jeg det, og siden har jeg blitt hektet. "So it's up to you, and it's up to me."  Aaw.

I dag er det søndag og det tilsvarer skole i morgen. Blæh. Så denne dagen skal jeg bare nyte mens jeg kan, kanskje gå ut og ta bilder av snøkrystaller, men det blir sikkert litt vanskelig siden det snør i ett sett. Blæh x2. Dere får ha en flott søndag, alle sammen!Jeg er med i blogg vs blogg >her< og det hadde vært kjekt om noen ville stemt på meg :-)

Hva er deres planer for dagen?

FORBERED DERE PÅ EN DAG FULL AV..

.. blogging! Fikk ikke blogget mer i går fordi jeg ikke orket når jeg kom hjem. Hadde det ihvertfall kjempegøy i går! Vi så først The Proposal og spiste pizza og så så vi Sex and the city - filmen.

I dag skal jeg ihvertfall prøve å få blogget en del (om jeg har noe å blogge om). Kanskje jeg kommer med noen tips og anbefalinger og noen klessplagg og sånt. Høres det bra ut?


hahaha

Hva er planene deres for dagen?

CAPTURE THE MOMENT

Hei dere! Jeg måtte stå opp halv ni i dag fordi vi skal til Ørsta og prøve bunad, og da måtte vi dra ganske tidlig. Jeg har egentlig ikke så veldig god tid nå, siden jeg alltid somler med å skrive innlegg og vi drar halv ti. Men jeg tenkte å legge ut et innlegg før vi drar, siden det ikke blir blogging på noen timer. Kommer tilbake senere idag, så da kommer jeg med oppdateringer.


Haha, bilde fra igår. Alt det morsomme man kan gjøre med et speil!

Hva skal dere i dag?

SETT NOE SÅ SØTT?

Kjedelig å sitte her og tenke på at det er skole i morgen, helgene går alltid så fort og det er jo ganske kjipt.

Nå sitter jeg og switcher gjennom kanalene på tv'en og ser om det er noe som faktisk går an å se på uten å kjede seg. Eneste gøye som går på tv'en nå er What I Like About You på tvNorge, som snart er ferdig. Uff, dette ble et trist og kjedelig innlegg. Vi kan vel sprite det opp med et bilde jeg tok når Leon sov i går? :

Hahaha, med tungen ut og greier!

I dag skal jeg bare slappe av, det er jo det søndager er til, eller hva?

Hva pleier du å gjøre på søndager?

Forresten, om noen har sangtips til meg, blir det satt stoor pris på! Kan jo si det sånn at de som kommer med sangtips, får en kommentar tilbake? :-)

PASTA LA VISTA!

Haha, credz til pappa som sa det tidligere når jeg tok resten av pastasalaten. Syns det var genialt som overskrift!

Det er lørdag, my favorite day! Som jeg sikkert har nevnt 231052 ganger før på bloggen. Vurderer å ta meg en tur på moa etterpå om jeg får med meg noen. Så noen sko på denne bloggen i går, som jeg kanskje skal kjøpe om jeg finner de og om de er på salg. Kanskje jeg finner noe mer også?


Klassisk, Malin!
Husk å stemme på at Justin Bieber skal komme til Norge, her! Vi når snart igjen Spania.

Hvilken dag er din favoritt?

IT'S A NEW DAY

God morgen, dere! Slenger inn et morgeninnlegg sånn at det ikke blir helt dødt på bloggen frem til jeg kommer hjem senere. Gleder meg til å dra til frisøren og få fikset håret mitt litt, jeg er så lei av det for tiden.

I går stemte jeg utallige ganger på Norge når det gjelder Justin Bieber og vi har jo kommet utrolig langt opp på listen! Det var vel fordi Voe oppfordret folk til å stemme, og det kan hun bare fortsette å gjøre sånn at vi vinner denne greia. Husk å stemme på Norge her.


Kunne tenkt meg å se fjeset hans i Norge, ja!

Er du ofte hos frisøren?

PLANENE FOR DAGEN

God morgen, alle sammen! Beklager dårlig blogging i går, men blogglysten var ikke på topp og jeg hadde ikke den bærbare pc'en. Vet ikke helt om det blir noe bedre i dag, Silje og Margretha kommer bort og vi skal jobbe med et fotoprosjekt vi har i kunst og håndverk. Egentlig er ikke skolearbeid noe jeg er stor fan av i helgene, men dette prosjektet blir råbra! Får se om jeg legger ut noen av bildene her. Men jeg skal ihvertfall oppdatere dere mer enn to ganger. Såpass skal jeg klare. 

Filmen igår var hvertfall kjempemorsom! Andrea og jeg lo og lo. Alvin og gjengen 2 anbefales!

Haha, jeg leer! Fant headeren til bloggen jeg hadde før:

Laget i paint ofc.

Hva er deres planer for dagen?

JEG HAR MANGE PLANER FREMOVER

Slenger inn et lite morgeninnlegg i dag, jeg! Sitter og spiser frokost as usual, og snart drar jeg på skolen. Vi har mat & helse i dag og da skal vi tydeligvis en tur på Meny. Har ikke peiling på hva vi skal der, siden jeg ikke var på skolen da de andre fikk vite det.

Jeg har faktisk planlagt mange videoblogger fremover! Svar på spørsmålsrunden, hilsevideoen, og noen andre dere ikke får vite om enda. Forbered dere på en uke med masse videoblogger! Sounds good?


Speilbilder er bare såå last year lizm.

Høres det bra ut med mange videoblogger fremover?

SUNDAY IS FUNDAY?

Er det nå jeg skal si "hevnen er søt?" For jeg og resten av skolen min har fri i morgen! Deilig å ha en søndag der man slipper å tenke på at det er skole dagen etter. Og tirsdag blir sikkert en gøy dag, for da skal vi planlegge et fotoprosjekt vi skal ha i K&H, og jeg er jo veldig glad i å ta bilder så det blir gøy. Pluss at vi skal begynne med prosjektet i musikk også. (Tror jeg) Hvorfor snakker jeg egentlig om skolen når det er helg?

For å gå inn på et annet tema da, så kommer Mariell og Maria i kveld, så jeg satser på at det blir veldig koselig. Og nå skal jeg se om jeg får redigert ferdig første del av svarene på spm. runden. Movie Maker klikket totalt i går.Hva er dine planer for dagen?

LENGE SIDEN SIST, GITT!


Nå er det lenge siden dere har fått et nytt bilde av meg, men jeg har jo vært syk og dere vil IKKE se bilde av meg når jeg er syk. Da er det ikke så fristende å ta bilde heller da, så..

Nå kjenner jeg magen min rumler som bare det og jeg sitter og venter på ferskpresset appelsinjuice. Vi kjøpte nemlig juicepresser for litt siden, så da blir det ferskpresset appelsinjuice nesten hver dag ♥ (Bortsett fra skoledager)
Forteller om planene for dagen, senere!

Liker du ferskpresset appelsinjuice?


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by