hits

EIGHT THINGS I WANT TO DO IN MAY

 • 03.05.2017 kl. 13:06

Spise masse is! Nå når vi har fått så fint vær vil jeg utnytte det med å spise masse is, det er jo så godt!
   Eat lots of ice cream! Now that it's such a nice weather here I want to take advantage of it and it lots of ice cream, it's so good!

Nyte dagene! Jeg blir så motivert når det er så fint vær ute, og jeg tror det er viktig å iallefall utnytte dagene når det er fint, og så kan jeg heller kose meg mer inne når det blir dårlig vær igjen. For jeg vet de dagene kommer tilbake. 
   Enjoy the days! I get so motivated when it's so nice outside, and I think it's important to take advantage of the days when it's so nice outside, and then I can relax inside when the weather gets bad again. Because I know those days are coming back.

€ Se Ariana Grande live! Om én uke skal kjæresten og jeg se henne på konsert i Oslo, og det gleder jeg meg sånn til. Hun var helt rå da jeg så henne i New York, så jeg har høye forventninger til denne.
  See Ariana Grande live! In a week my boyfriend and I are going to her concert in Oslo, and I'm so excited. She was awesome when I saw her in New York, so I have big expectations to this one. 

Reise! Det blir bare til Oslo i tre dager, men jeg liker den byen så godt og jeg gleder meg til noen fine dager borte med kjæresten min. Forhåpentligvis er været like fint da også!
  Travel! Only to Oslo for three days, but I like that city so much and I'm looking forward to some nice days over there with my boyfriend. Hopefully the weather will be just as nice then!Feire nasjonaldagen! Jeg elsker 17. mai og den gode stemningen i landet vårt den dagen (selv om det er jo som regel god stemning i landet vårt uansett), og det er så fint å feire dagen med venner og familie.
   Celebrate Norway's National Day! 17th of May is the day, and I just love the good vibe in our country on that day (even though it's usually a pretty good vibe anyways), and it's so nice to celebrate the day with friends and family. 

Bruke bunaden min! Jeg har en fin Sunnmørsbunad som jeg er så glad i, og jeg føler meg så fin når jeg har den på meg. Jeg får bruke den to ganger denne måneden, på 17. mai og i konfirmasjon tre dager senere. 
  Wear my National Costume! I think it's so pretty and I love it so much, and I feel so pretty when I'm wearing it. I get to wear it two times this month, on May 17th and in a confirmation three days later. 

€ Ta masse bilder! Nå når det er så fint vær og det er så mye som skjer denne måneden vil jeg ha med kameraet mitt på mye av det. Det er så fint å se tilbake på. 
  
Take lots of photos! Now that the weather is so nice and so much is happening this month, I want to take my camera with me for a lot of it. It's so nice to look back on. 

€ Feire bursdager! Det er så mange som har bursdag i mai, og bare denne uken er det tre nære som har. Kun én "offisiell feiring" da, men likevel. Jeg syns det er kjempekoselig når andre har bursdag, så snart skal jeg dra ut og ordne noen gaver. 
  
Celebrate birthdays! There are so many birthdays in May, and only this week three close ones have birthdays. Only one "official celebration", but still. I think it's so nice when it's other peoples birthdays, so soon I'm going out to fix some presents. 


 

ÅTTE TING SOM GJØR MEG GLAD

 • 02.03.2017 kl. 12:39

♥ Sommer

♥ Å ligge i armkroken til kjæresten min etter en lang dag

♥ Når lillesøsteren min på fem år kommer løpende og klemmer meg når jeg ikke har sett henne på noen dager

♥ Kvelder med venninnene mine når vi skal se film, men blir sittende å snakke om alt og ingenting istedenfor♥ Nye videoer fra de jeg følger på YouTube

♥ De fine kommentarene deres

♥ At jeg kun bor fem minutter unna familien min, så jeg kan dra dit akkurat når jeg vil

♥ De kjekke kollegaene mine på jobb


♦ Hva gjør deg glad?

HOME

 • 23.12.2014 kl. 18:39


Jeg er hjemme ♥ Jeg kom faktisk hjem på fredag, men kunne ikke skrive noe på bloggen før det fordi jeg skulle overraske mormor og morfar som trodde jeg skulle komme hjem senere. Det er SÅ deilig å være hjemme til jul! Det tok meg noen dager før jeg skjønte at jeg var hjemme, og New York har virket så fjernt selv om jeg nettopp var der. Jeg var veldig trøtt på fredag fordi jeg ikke fikk sove noe på flyet, så da var jeg våken 30 timer i strekk. Så hele fredag var jeg bare tidsforvirra og ikke helt våken, men jeg klarte å holde meg våken til kvelden fordi vi hadde besøk hele dagen. Det var så godt å se familien og vennene mine igjen, ingenting slår den følelsen av å se de igjen ♥


Vel, nå er jo det kvelden før kvelden, og selv om det ikke er så veldig hvitt ute, merker jeg fortsatt litt julestemning. Jeg tror nok det er fordi jeg skulle hjem til jul. Alle gavene er klare og levert de som skulle det, så nå blir det avslapping og familiekos fremover. I kveld blir det julegrøt (kryss fingrene for at jeg finner mandelen siden jeg aldri gjør det), og selvfølgelig Grevinnen og Hovmesteren. Og så gleder jeg meg til å stå opp til julestrømpa, Tre Nøtter til Askepott og enda mer familiekos i morgen. Åh, jul ♥


- Er det hvit jul der du er?

SO THIS HAPPENED TODAY...

 • 19.11.2014 kl. 02:58


Så, i dag møtte jeg Nick Jonas. Det var litt kult. Og nå prøver jeg å virke som om jeg ikke skriker innvendig, for DET gjør jeg, haha. Jeg fant nemlig ut at han skulle være på Barnes and Noble litt bortenfor skolen i dag, så da måtte jeg. Jeg var jo stor fan av Jonas Brothers da de var "aktuelle" eller hva jeg skal si, og Nick har alltid vært den store favoritten. Det er så sykt at jeg har møtt han nå, jeg skulle ønske jeg kunne oppleve det øyeblikket på nytt og på nytt, men heldigvis har jeg dette bildet som jeg kan ha med meg for alltid, hehe.


Åh nei, dette var gøy ♥

SPENDING MY SATURDAY NIGHT WITH DEMI LOVATO

 • 26.10.2014 kl. 17:01

New York tid: 12:01.


Dere, gårsdagen var helt fantastisk. På dagen var vi turister (det får dere se i neste innlegg) og på kvelden var Ina og jeg på Demi Lovato konsert! Det har jeg ventet på siden helt i begynnelsen av juni da jeg satt hjemme i Norge og kjøpte billettene rett etter de kom ut for salg. Jeg kan si det slik at konserten var helt fantastisk, det må være det beste jeg har vært med på. MKTO og Christina Perri varmet opp, og det var også helt utrolig, jeg liker jo de veldig godt også. Christina Perri sang blant annet Jar of Hearts, A Thousand Years og Human, og den dama har en syk stemme! Både hun og Demi Lovato, jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å ha sånne stemmer uten noe redigering. Her er noen telefonbilder fra konserten:


Vi hadde gulvplasser og var derfor ganske nært scenen, og vi så veldig bra hele konserten.


Et litt dårlig bilde av Christina Perri, men for en fantastisk dame.

Dette var det beste bildet jeg fikk av Demi, siden kameraet ikke er det beste. Men jeg kommer ikke over hvor bra det var, skulle gjerne opplevd det igjen. Demi er et fantastisk forbilde og en fantastisk artist, det er det ingen tvil om. Jeg ble så motivert og inspirert etter denne konserten, blant annet til et blogginnlegg jeg vil skrive snart.

Denne søndagen må jeg bruke på å komme over konserten (har litt hjertesorg over at det er over), og så skal jeg handle til uken og begynne å øve til midterms neste uke. Jeg har nemlig to midterms neste uke, så nå må det leses! Nå blir det forresten kun 5 timer tidsforskjell i én uke istedenfor 6 timer, siden dere i Norge stilte klokken i natt, mens vi ikke stiller den her før om én uke. Blir deilig med litt mindre tidsforskjell!


- Noen av dere som liker Demi Lovato?

SISTE DAGEN I NORGE

 • 21.09.2014 kl. 19:21
Nå er plutselig tiden kommet dere, i morgen tidlig sitter jeg på flyet!! Dette er så rart, jeg har jo telt ned dagene i fem måneder nå og så er plutselig tiden kommet. Jeg gleder meg veldig og det kribler skikkelig i magen. Jeg har sagt hadebra (eller vi ses, som jeg liker bedre å si) til de fleste nå, mens kvelden skal tilbringes med mamma og mine nærmeste venninner. Det er jo egentlig ikke så lenge jeg skal være borte i første omgang, jeg kommer jo hjem til jul som er om bare tre måneder. Tiden kommer til å gå veldig fort frem til da!


Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive, så da er det bare én ting å si: VI SNAKKES FRA NEW YORK!!

MY NEW CAMERA

 • 16.09.2014 kl. 20:15
Her har dere mitt nye kamera, Canon Powershot G16! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, det er som et speilreflekskamera bare i den lille, perfekte størrelsen. Blenderen går helt ned til 1.8, det er altså veldig lyssterkt, det filmer i HD, har wi-fi funksjon som gjør at jeg kan overføre trådløst til blant annet mac og iPhone, både autofokus og manuellfokus, og har ISO som kan gå fra 80 - 12800, og mange flere funksjoner. Jeg har jo Canon fra før av, så jeg syns det er veldig greit med enda et Canon-kamera. Dette kjøpte jeg hovedsaklig til New York, sånn at jeg slipper å drasse rundt på den tunge, store speilrefleksen, og kan ha dette kameraet tilgjengelig til enhver tid.


Gleder meg til å ta mange fine New York-bilder med dette kameraet ♥


- Hvilket kamera har dere?

HELLO SEPTEMBER

 • 01.09.2014 kl. 12:12

September inspiration from weheartit.

Hei, september! Årets mest spennende måned hittil har endelig kommet, dette er nemlig måneden jeg flytter til New York! Det er derfor mye spennende som skjer fremover, så det tror jeg blir veldig bra. Nå når jeg er ferdig å jobbe har jeg også mer tid til bloggen, men det spørs da om jeg jeg har noe å blogge om. Neida, jeg tror det går bra. Det er nok ikke så mye som skjer nå de første dagene, men etter hvert blir det nok mer som skjer og mer å blogge om. Isåfall får dere bare prøve å holde ut imens, for om tre uker blir det nok et luksusproblem med FOR mye å blogge om, hehe.


Nei, nå får jeg begynne å ordne meg for dagen og sette igang med å... gjøre ting. Håper alle har en fin mandag og en fin start på måneden ♥


- Har dere noen spennende planer for september?

UP, UP AND AWAY

 • 25.08.2014 kl. 20:09
Hei til mandag og hei til dere ♥ Da jeg våknet opp i dag føltes det ekstra "forfriskende" og jeg følte virkelig at det var mandag og en ny start. Hvorfor jeg virkelig følte det i dag, det vet jeg ikke, men det var deilig. Nå er det under 30 dager igjen til jeg drar, så nå føles det virkelig nært. Likevel kan jeg ikke se for meg at jeg er i New York om en måned, haha. Det går nok ikke opp for meg før jeg begynner å pakke eller sitter på flyet.


I dag startet jeg dagen med en liten fjelltur, og vet dere hva? Da jeg så ut vinduet var det sol og så gikk jeg for å ta på meg treningsklær og sko, og da regnet det da jeg skulle gå ut døren. Altså, er det mulig? Men i dag stoppet det ikke meg, så jeg dro ut uansett! Og så spurte mamma meg isted om jeg ville være med en tur (til samme toppen), så da ble jeg rett og slett bare med da også. Veldig forfriskende, men også ekstra slitsomt siden det var tur nummer to i dag. Har på følelsen av at jeg ikke kommer til å klare å gå de neste dagene... Så det er altså det sykt spennende jeg har funnet på i dag, haha. Hvis det ikke regner i morgen så kan jeg endelig få tatt noen bilder ute til fremtidige innlegg. Har jo noe jeg har planlagt, men jeg er ganske avhengig av været for å få bra lys til bildene. Og det går ikke i pøsregn!


- Hva har dere gjort i dag?

A DAY IN OSLO

 • 23.08.2014 kl. 12:30

Edit: Fant ut at jeg ikke hadde publisert dette igår kveld, så da kommer det i dag istedenfor, oops. Men det ble altså skrevet igår, så jeg var ikke faktisk i Oslo i går, men jeg var der på torsdag, om dere skjønner, hehe. Kort sagt, jeg skrev dette innlegget i går!

Hei dere! I går var jeg jo i Oslo, i forbindelse med en test jeg måtte ta for å registrere meg til fag. Jeg kunne ventet med å ta den til jeg kom frem i New York, men det er såpass sent at det kan hende at noen av fagene jeg vil ta da er fulle. Derfor fant jeg noen billige flybilletter og dro til Oslo i går. Jeg hadde en veldig fin dag og skulle gjerne vært der lenger, men jobben og sparingen av penger kaller... Jeg tok ikke så mange bilder, men jeg har noen å vise dere iallefall:


09.00: Flyet mitt fra Ålesund til Oslo går, og jeg prøver å få et bra bilde fra himmelen, til tross for det skitne vinduet.

10.00: Flyet har landet. For en gangs skyld slipper jeg å vente på bagasjen, og Starbucks roper på meg på Gardermoen. Cool Lime Refresher er så sinnsykt god, dere, så hvis dere trenger en liten "oppfriskning"; try it!

12.00: Jeg har drept litt tid i Bogstadveien med vindusshopping, og jeg setter meg ned på Joe and the Juice med en Power Shake. Jeg hadde veldig god tid fra jeg ankom Oslo til jeg skulle ta testen hos IBS, så da gikk jeg heller rundt i butikken og gråt innvendig fordi jeg ikke kunne kjøpe noe, hehe.

15.00: Det jeg hadde gledet meg mest til: Jeg får ENDELIG møte NYC-roomiesene!! Folkens, hils på Ina(venstre) og Ronja(høyre på samme bildet). Det er altså disse to søte jentene jeg skal bo med der borte, og det er jeg SÅ glad for. Vi kommer så godt overens, så jeg gleder meg veldig mye! Vi spiste først lunsj på Espresso House og satt der og bablet i vei en god stund, før vi satt oss på gresset på Tjuvholmen. Der satt vi en god stund i solen, så fulgte vi Ina til toget, og Ronja og jeg spiste middag på Friday's. Etter det måtte jeg løpe til flytoget, hehe, selv om jeg kom til Gardermoen i ganske god tid før flyet gikk. Det var faktisk veldig trist å si hadet til Ronja og Ina, for det er jo én måned til vi ser hverandre igjen. Men den dagen drar vi tross alt til New York!!

21.45: Flyet går tilbake til Ålesund, og jeg får med meg litt av solnedgangen også. Jeg var såå sliten da jeg kom hjem, jeg hadde jo vært oppe siden halv 7 på morgenen, og på "tur" hele dagen. Det tar på!


I kveld er faktisk David Guetta i byen, det er nemlig den årlige Jugendfest, som er ganske stort i Ålesund. Jeg syns det er ganske kult at de har fått med David Guetta, til lille Ålesund! I morgen er det Icona Pop osv, så det blir sikkert bra for de som er der. For ja, det ble ikke Jugendfest på meg i år, det er rett og slett ikke noe jeg ville bruke penger på, siden jeg prioriterer sparing til New York.


- Hva gjorde dere i går?

FRISK START PÅ UKEN

 • 28.07.2014 kl. 22:13Dette var utsikten min i dag tidlig, virkelig en frisk start på uken! Har en liten fjelltopp i området som er en perfekt tur. Går opp og jogger ned igjen, virkelig en god treningsøkt. Og så er jo utsikten på toppen virkelig motiverende! Tenker jeg bare må benytte meg av dette før fjell blir erstattet med skyskrapere.


Jeg har ikke så mye å skrive i dag, har jobbet noen timer i dag og det gikk veldig fort siden det var mye å gjøre. Elsker når det er sånn, det er jo mye bedre å være opptatt hele tiden, for da går tiden mye fortere og man føler virkelig man får gjort en skikkelig jobb. Nå har jeg bare ca én måned igjen av jobbing også, tiden går fort!


- Hva har dere gjort i dag?

A PERFECT SUMMER DAY

 • 24.07.2014 kl. 21:36Åh, dette er en sånn dag jeg kunne ønske aldri tok slutt! Dagen har gått sååå fort, men jeg har virkelig kost meg og vært masse ute i solen. Sammen med familien og Sara dro vi til en strand et stykke unna her vi bor, og det var så deilig. Jeg fikk til og med endelig badet, noe jeg ikke kan huske sist jeg gjorde i Norge. Det var utrolig deilig å kunne gå å kjøle seg ned når solen ble litt for mye, for hadde det ikke vært for solen hadde jeg ikke klart å bade. Det var nemlig ikke spesielt varmt i sjøvannet, hehe. Så i dag har jeg fått skikkelig "beach-hair" uten bruken av saltvannspray, hehe.


I morgen er det tilbake på jobb igjen, men jeg får heller krysse fingrene for bra vær på søndag, da skal jeg iallefall nyte det igjen. Livet med norsk sommer ♥


- Hva har dere fininger gjort i dag?

FUN IN THE SUN

 • 20.07.2014 kl. 19:13

FOR en dag dette har vært! Og fortsatt er. Føler nesten det blir varmere og varmere for hver dag som går, jeg! Det er nesten litt sånn uutholdelig, men samtidig kan jeg ikke klage. Jeg måtte iallefall gi meg litt tidlig, i fare for å renne helt vekk. Noen timer i solen og farge på kroppen har det hvertfall blitt, og etter å ha gått lei av solstolen, ble det litt leking på gresset med lillesøster og mamma, og etterhvert også badminton. Vi måtte lete byen rundt etter det - lenge leve bensinstasjoner med fritidsutvalg også ♥ Badminton og slike ting hører sommeren til, og nå tror jeg det er noen år siden sist med tanke på at de tidligere somrene ikke har vært spesielt varme.
Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg misunner dere som har fri og tid til å nyte sommeren neste uke også, på meg blir det jobbing, tjener jo ikke akkurat noe på å ligge i solen hele dagen, hehe. Men de to dagene jeg har fri neste uke skal iallefall NYTES! En trøst i det hele er jo at siden det ikke blir sydentur pga jobbing osv, gjør det absolutt ingenting siden vi har det samme været her. Og norsk sommer slår jo alt - mer idyll skal du lete lenge etter!


- Flere som nyter sommerværet?

BEAUTIFUL SUNDAY

 • 13.07.2014 kl. 22:43I dag har jeg sett mye av det herlige Norge har å by på om sommeren, og vi har spist middag på en idyllisk liten plass et stykke unna Ørsta. Det var iallefall idyllisk der vi satt på et lite hotell ved sjøen, og det dere ser på det nest siste bildet ovenfor var utsikten vi hadde under middagen. På kjøreturen på vei tilbake stoppet vi for softis og det smakte sååå godt! Jordbærstrøssel er favoritten, og jeg ble så glad da jeg så at de hadde tatt ekstra strøssel på bunnen. Herlig ♥ Jeg kom hjem nøyaktig to minutter før 24 startet, snakker vi perfekt beregnet kjøretur eller? Nå ser jeg på en tilfeldig film som går på TV, i motsetning til omtrent resten av verden som sikkert ser på fotball nå. Resultatet får jeg jo med meg overalt på sosiale medier uansett, hehe.


Nå er jeg så motivert for å starte en ny, sprek og glad uke, denne helgen borte fra byen har virkelig gjort seg. På kjøreturen hjem i dag ble jeg så glad av å tenke på alt jeg vil få gjort neste uke. Jeg skal iallefall starte mandagen tidlig i morgen med et SMIL. Akkurat sånn det skal være.


- Hva har dere fininger gjort i dag? Flere som har utnyttet fineværet?

THE PERFECT DAY OFF

 • 09.07.2014 kl. 17:08Okei wow er jeg i Syden eller i Ålesund? Det er sååå varmt i dag, og det virker som om det er sånn i resten av landet også? Vi er heldige, for norsk sommer er jo noe av det beste som fins! Jeg nyter iallefall denne dagen og det håper jeg dere også gjør! Resten av dagen er fylt av koselige planer, som blant annet grilling og noe annet som er i forbindelse med bloggen, hehe. Forhåpentligvis blir det bra og dere får se det på bloggen i løpet av noen dager. Det er egentlig ikke særlig spennende haha, men det er noe som er på tide å endre på bloggen!


Nå må jeg fikse meg litt før jeg faktisk skal på hattejakt! Har en endeløs jakt på den perfekte hatten og jeg håper virkelig jeg finner den snart. Om dere har tips til butikker som har fine, svarte hatter, vær så snill si ifra!


- Hva er deres planer i dag?

HAPPY 4TH

 • 04.07.2014 kl. 22:10


Woho - happy 4th of July! Ikke at vi merker så mye av det her i Norge, bortsett fra på sosiale medier. Føler bare det er en liten plikt å være litt engasjert med tanke på at det snart blir "hjem"landet mitt, hehe. Iallefall for noen år! Beklager for nok et sent innlegg forresten, det er jo litt kjipt av meg egentlig, men jeg får det liksom ikke til noe tidligere. Jeg er på jobb hele dagen, og så blir det gjerne New York-snakk/planlegging etter det, og plutselig er dagen nesten over. Men etter i morgen har jeg fri noen dager, og jeg har endel fri fremover, så da skal det bli andre boller! Høres det bra ut? Blir hvertfall skjerpings fra meg!


- Noen som fortsatt er hjemme eller er alle på ferie? Syns jeg ser feriebilder overalt - lucky you!

OSLO

 • 30.06.2014 kl. 17:40

Hei fra Oslo! Nå sitter to slitne sjeler på hotellrommet og lader oss opp til å komme oss ut igjen. Vi har vært på farten hele dag og brukt retningssansen vår (det vil si gps'en) flittig. Vi tok fly klokken 7 i dag tidlig, så nå kjenner jeg virkelig at jeg sto opp tidlig i dag, men sovingen får bare vente til i kveld. Etter vi hadde sjekket inn på hotellet dro vi rett til den amerikanske ambassaden for visum-intervju, før vi spiste lunsj på Friday's. Etter det kikket vi rundt litt i butikker, før jeg var i et spennende møte, og så har vi kikket enda mer i butikker. Rekker ikke skrive så mye mer akkurat nå, men har noen bilder fra dagen:Vi klarte selvfølgelig, med den som nevnt gode retningssansen vår, å ta t-banen feil vei også, haha er det mulig.

Vel, nå får vi komme oss videre. Kos dere videre denne mandagskvelden!

- Har dere hatt en fin start på uken?

SUNDAY

 • 22.06.2014 kl. 16:45
God søndag! Jeg elsker denne dagen, mye fordi vi ikke trenger noen unnskyldning for å gjøre absolutt ingenting. Sånne dager trenger vi gjerne på slutten av uka, min dag har hvertfall ikke vært særlig meningsfull hittil. Jeg våknet iallefall helt uthvilt i dag, og siden har jeg egentlig bare sett Gossip Girl. Jeg kom hjem ganske tidlig i går kveld, jeg var ikke særlig gira på å stå ute i kulde og regn og se på bålet, så da de andre dro dit, kjørte jeg heller hjem og så på livestreamen av bålet. Haha ja, det blir streamet hvert år, med tanke på at det er såpass stort.


Nå må jeg ordne meg, vi skal nemlig ut å spise etterpå og endelig feire at vi er ferdig med 13 års skolegang! Jeg har jo vært klar for å feire i to uker nå, men vi lovte hverandre å vente med noe som helst feiring til alle var ferdig, så da tar vi det nå. Gleder meg til god mat og gode venner ♥


- Hva liker dere best å gjøre på søndager?

TGIF

 • 20.06.2014 kl. 20:25

Ah, endelig fredag og helg! En av de beste følelsene, er dere ikke enig? ?? Det var såå deilig å dra fra jobb i dag, det føltes virkelig fortjent ut etter jobbing hver dag denne uken, haha... Menmen, jeg skal jo jobbe i hele sommer, viktig å spare opp penger frem til jeg drar i september!

Ovenfor er bilder av Sara's nye kamera, jeg er såå misunnelig, haha. Trenger virkelig et lite kamera med god kvalitet, sånn at jeg kan ta det med meg overalt. Men det har jeg planlagt å kjøpe med en gang jeg kommer til New York, der er jo det myye billigere! Ser på VG-lista nå, jeg MÅ jo få med meg Cody Simpson, hehe... Kvelden blir tilbragt med Sara, Celine og Caroline - koseliig??

- Flere som ser på VG-lista? Eller gjør dere andre ting?

SUMMER SALE

 • 16.06.2014 kl. 12:00


Ah, ny uke - nye muligheter! Start hver dag med et smil, legg koselige planer for dagene fremover, drikk masse vann, nyt solen når den er fremme og tenk på at du nå har hele sommeren foran deg. Det gjør iallefall meg veldig glad, tanken på at dette bare er begynnelsen av sommeren. Det kommer nok til å gå veldig fort, derfor må vi bare nyte de fine sommerøyeblikkene. Jeg gleder meg sånn til alt som er i vente ♥


Når vi er inne på starten på sommeren: sommersalget hos Cubus startet i dag! Jeg er på jobb nå, men i går fant jeg frem et lite utvalg fra salget som jeg liker veldig godt:


Kule statementsmykker, herlige, løse, stripete t-shirts, cropped gensere/t-shirts og kjempesøte nattkjoler. Dette og mye mer er nå på salg, og det liker vi! Og hehe ja, entusiastisk ansatt her. Vil hvertfall anbefale dere å ta turen innom i dag eller i løpet av de neste dagene, mange kupp å få med seg :)


- Flere tips til hvordan man burde starte dagen/uken? Alltid motiverende å lese!

BBQ, SUMMER AND GOOD FRIENDS

 • 11.06.2014 kl. 19:36

... Det er en god kombinasjon, er dere ikke enig?
Kvelden igår var ikke annet enn bra! Vi var neeesten hele klassen, manglet noen få, og vi bare grillet, snakket og koste oss. Vi hadde masse god mat og drikke, noen holdt taler og vi hadde noen små leker. Ganske sykt å tenke på at vi bare har kjent hverandre ett skoleår, føles ut som mye lenger! Dette er virkelig den beste klassen jeg har gått i, bare god stemning hele veien og vi som sitter igjen på slutten av året har blitt til en skikkelig go'gjeng. Trist at vi nå skal skilles og alle skal forskjellige ting rundt om i verden, men sånn er det jo bare. Et kapittel er avsluttet, og et nytt, spennende er på vei. Jeg kan jo ikke akkurat si at jeg ikke gleder meg til det nye kapittelet!


- Hva gjorde dere i går?

BACK TO LIFE

 • 08.06.2014 kl. 14:15Hei! Kan ikke beskrive hvor deilig det er å skrive her nå, å blogge. Jeg har savnet det utrolig mye, og at jeg faktisk ikke har hatt tid til blogging disse månedene har vært smertefullt. Blogging er liksom meg og selv om det til tider er lite fristende å finne frem kameraet og fotografere, så er det fortsatt noe jeg trives med, og blogging har gitt meg SÅ mye. Jeg har jo faktisk blogget i nesten fem år nå, DET er sykt det.

 

Vel, jeg har gode nyheter da, iallefall for min del: jeg er ferdig med skolen!! På fredag hadde jeg muntlig eksamen i historie, så nå er jeg faktisk helt ferdig og har sommerferie. Jeg kan ikke beskrive hvor glad det gjør meg, at jeg er ferdig med et utrolig tøft skoleår. Hadde aldri trodd det kom til å ta slutt, det føltes ikke sånn ut tidligere i år. Men nå er jeg ferdig, bøkene er levert og jeg skal ikke tilbake! Så planen min fremover er fullt fokus på bloggingen, og selv om jeg skal jobbe i hele sommer er jeg så klar for å få opp bloggen igjen. Det blir også naturligvis mye forberedelser til New York, nå er det jo bare litt over tre måneder til jeg flytter! Tror tiden kommer til å gå veldig fort, og jeg kan fortsatt ikke tro at jeg snart bor i verdens beste by. Tror dere jeg gleder meg til å blogge derfra eller? JA.

Jeg gleder meg også til å kommunisere med dere igjen, til å lese og kommentere blogger og rett og slett bare bli en del av "miljøet" igjen, om jeg kan si det slik, haha.


- Har dere sommerferie, eller når får dere?

HELLO, NEW YORK

 • 16.04.2014 kl. 20:23


Heihei! Som vanlig er det lenge siden sist, hehe. Nå har jeg ett par dager fri så jeg tenkte det var på tide å komme med noen innlegg. Vel, jeg kan vel egentlig bare gå rett på sak, det har nemlig skjedd litt forskjellig siden sist. Jeg skal flytte til New York! Føles ganske uvirkelig å skrive det, men om fem måneder flytter jeg faktisk til New York. Alene. For å studere. Jepp, i går fikk jeg beskjed om at jeg har kommet inn, så til høsten skal jeg studere mote, nærmere bestemt moterelatert markedsføring og ledelse! Dette er så sykt, jeg er så spent og jeg gleder meg til å studere det jeg vil mest. I en av verdens mest fantastiske byer. Shit. Dette er drømmen min, og nå følger jeg den.


- Er dere klare for å følge bloggen min fra New York eller?? Om dere har spørsmål er det bare å stille i kommentarfeltet! Kommer til å blogge litt mer om det gjennom disse månedene også.

EMBRACE THE WEEKEND

 • 14.03.2014 kl. 20:38


Det er fredaaaaaag og endelig helg! Da tenkte jeg det var på tide med et blogginnlegg, siden jeg først har tid liksom, hehe. Bare fordi jeg er "tilbake" på bloggfronten, så betyr det fortsatt ikke at jeg har tid til å skrive innlegg hver dag, dessverre. Men, nå har jeg jo tid, så da var det på tide å tørke støvet av kameraet og sette meg foran det igjen. Må innrømme at det var helt sinnsykt merkelig å skulle sitte foran kameraet igjen, men jeg får vel bare prøve å venne meg til det igjen. Denne helgen har jeg faktisk ingenting av skolearbeid å gjøre, for første gang på så lenge jeg kan huske, men jeg skal derimot på jobb i morgen, og så skal vi feire familieselskap på søndag siden jeg har bursdag på tirsdag, wiii!


Vel, i går hadde jeg endelig time hos frisøren, jeg hadde bestilt time til uka etter særemne, som en belønning. Så nå er håret mitt friskt og deilig. Vi gikk litt mørkere og kaldere oppe, for en litt mer naturlig farge, og det er jeg veldig fornøyd med. Jeg har fått en del spørsmål før om tuppene er farget, altså det blonde, men nei, det er faktisk mitt helt naturlige hår. Deilig å slippe å farge det også! Jeg er i alle fall veldig fornøyd, som alltid etter en tur til frisøren!


- Hva skal dere i helgen?

COMEBACK

 • 09.03.2014 kl. 12:09


Wow, tenk at det er én måned siden sist gang jeg skrev et innlegg. Kan ikke huske sist jeg hadde en så lang pause, men sånn er det tydeligvis å gå tredjeåret... Nå er jeg faktisk endelig ferdig med særemne, som har vært den største grunnen til mitt lange fravær. Særemnet har hengt over meg hele dette skoleåret, og nå er jeg faktisk ferdig og kan senke skuldrene litt. Det er så deilig å tenke på. Jeg har ikke hatt tid til noe annet enn skolearbeid den siste måneden omtrent, jeg har ikke rukket å tenke noe særlig over at jeg har en blogg engang. Men nå merker jeg virkelig hvor mye jeg har savnet det, det har jo tross alt vært en stor del av meg i over 4 år nå.


Nå er det på tide at jeg begynner å tørke støvet av kameraet mitt og kommer tilbake i gamle bloggrutiner igjen. Det hadde forsåvidt hjulpet litt om denne stormen og regnværet hadde gitt seg da, dagslyset varer jo så mye lenger nå! Fordelen med å gå så lenge uten å blogge er jo at jeg, til tross for at jeg har vært utrolig opptatt, har en god del idéer til hva jeg skal blogge om. Blant annet månedens inspo som jeg skulle vær så flink å følge, men som ble litt vanskelig når jeg ikke hadde tid. Nå er jeg iallefall skikkelig gira på å være tilbake. Dette SKAL være et sterkt comeback!


- Har dere det bra? Om det fortsatt er noen som leser bloggen min? Haha...

I DET NYE

 • 02.01.2014 kl. 21:53

GODT NYTTÅR!! Det er så herlig med et nytt år, det er bare noe veldig forfriskende med det. Jeg mener ikke at man trenger et nytt år for å sette seg nye mål eller starte på nytt, det kan man gjøre når som helst. Likevel er det noe med et nytt år som bare gjør noe med meg, det er så motiverende syns jeg. 2013 er et år jeg bare vil legge bak meg, og det har jeg nå gjort. Derfor vil det heller ikke komme noe mimreinnlegg eller noe sånt, rett og slett fordi jeg heller vil holde fokusen på dette nye året vi har startet nå.


Motsier meg selv litt nå, men helt i slutten av 2013 skjedde noe som jeg definitivt syns er verdt nevne i et innlegg:

JEG er faktisk med i Det Nye!! Mamma abbonnerer på Det Nye, og da hun satt og leste den nyeste utgaven, så hun plutselig meg der, haha. Det som var var at man skulle hashtagge et bilde på Instagram av håret sitt, og så skulle redaktørene velge ut favorittene sine, som jeg tydeligvis ble en del av! Hadde helt glemt av at jeg hadde gjort det, og ble så sjokkert og selvfølgelig glad da mamma sendte meg bildet ovenfor da jeg var på vei til søskenbarnet mitt forrige uke. Det er bare så utrolig at jeg faktisk er med i Norges største motemagasin! Æææææ.


- Har dere opplevd noe lignende? Håper alle hadde en fin slutt på 2013 og en fin start på 2014!

KAN JEG KALLE DET GALSKAP NÅ?

 • 11.11.2013 kl. 17:55


Såå, det var dette bildet da. 26. april ble det tatt. Jeg hadde vært hos frisøren, ville vise dere resultatet, og la blant annet ut dette bildet. Ikke et spesielt bilde, bare noe jeg har tatt på rommet mitt for å vise håret mitt. Så får jeg plutselig se det på WeHeartIt noen ganger, med linker til Facebook-sider som skriver ting som "Love her hair" og "Like if you want this hair". Der sitter lille meg foran skjermen og smiler over at noen har "hjertet" bildet mitt, og så får jeg melding på Facebook med screenshot av noen som har lagt det ut på Tumblr og det har 66 000 notes. Altså 66 000 har likt eller delt bildet videre. DET var en syk følelse. Men det stoppet tydeligvis ikke der da:


Det har nå nådd 400 000 notes!! Det er så sykt at det kan ikke beskrives, jeg klarer faktisk ikke å skjønne det. Det er jo liksom bare et bilde av håret mitt. Men åååååh 400 000!! Det begynner å gå mot en halv million det, helt utrolig.


Jeg følte bare jeg måtte lage ett innlegg om det, for dette er en ganske syk oppnåelse. Kan jeg kalle det galskap nå??

MY NEW LOVE

 • 04.11.2013 kl. 21:09

Jeg sa jo jeg skulle vise dere noe, sååååå:

Say hello to my new car ♥♥ Om noen av dere leste dette innlegget som jeg skrev for to måneder siden, så husker dere kanskje at noen kjørte inni bilen min, og skadene på den var såpass kostbare at bilen måtte vrakes. Nå har jeg endelig ny bil og det er så herlig!! En søt liten Polo som jeg elsker allerede, hihi. Såå deilig å ha egen bil igjen, det er jo en helt annen frihet!


Har forresten shoppet en del til rommet mitt nå, så nå skal jeg ordne til, så får dere se i morgen. Tror det blir bra!


- Har dere sertifikatet og kanskje egen bil?

HELLO OCTOBER

 • 01.10.2013 kl. 21:22

// // // //


Heiiii, oktober! Vet ikke med dere, men selv om jeg igrunn ikke er så glad i høst, er det bare noe med oktober. Jeg bare ble skikkelig motivert i går med tanken på oktober og i dag når vi faktisk nå er inne i oktober. Skal gjøre mitt beste for å fortsette med dette, for humøret nå er virkelig på topp! Det har nok litt å gjøre med at jeg har kommet inn i treningen igjen også, det er jo virkelig et humørboost. Men nå er det høst dere, la oss gjøre det til en fin en! Siden jeg ikke har hatt noen spesiell sommer i år er akkurat det liksom ikke noe jeg virkelig savner, som gjør det lettere å komme inn i høsten. Sommerferien kommer tilbake neste år uansett! Mens vi "venter" kan vi heller kose oss under dyna, foran peisen, med en god kopp kakao eller hva du måtte foretrekke. Det er jo så koselig å kunne sitte inne å varme seg når det er kaldt ute, er dere ikke enig?


Enda mer motiverende er det med Kristina Andersen sin nye challenge! Har faktisk gått i hele dag og ventet på at hun skulle legge den ut, haha. Gira much? JA! Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal velge utfordring 1 eller utfordring 2, men tror det blir en god blanding jeg! Mye av det startet jeg på for et par uker siden, så det tror jeg skal gå fint!


- Liker dere høsten?

LET'S CELEBRATE

 • 27.09.2013 kl. 20:52The weekend is here. Let go of all your worries, relax, have fun, and don't forget to SMILE. ♥

ROAR

 • 06.09.2013 kl. 19:08TGIF!! Åh, såååå deilig med helg! Uken har egentlig gått ganske fort, men likevel har jeg bare gått og ventet på helgen. Merker det blir veldig deilig å få slappet av litt. Har ingen spesielle planer for helgen, annet enn å være litt med venner og å jobbe.


Litt andre outfitbilder i dag, hehe.- Hva er deres planer for helgen?


FERDIG

 • 14.06.2013 kl. 13:24LIVET dere!! Kom ikke opp i muntlig eksamen i dag, så dermed har jeg ferie! Bare én skoledag igjen som er på onsdag. Jeg var så sikker på at jeg skulle komme opp i dag, men det skjedde heldigvis ikke! Så nå er jeg faktisk ferdig med media, rart å tenke på. Jeg skal nemlig ikke gå media neste år, men påbygg. Mye fordi jeg ikke aner hva jeg vil gjøre etter videregående.

Men jaja, nå skal ferien nytes fullt ut! Først med jobb i dag og i morgen

- Har du ferie nå?

ETT SKRITT NÆRMERE FERIE

 • 31.05.2013 kl. 20:39

Praktisk og muntlig eksamen i media er over, og jeg endte opp med karakteren 6! Sykt, og så utrolig deilig. Jeg kom opp i bilde på onsdag og skulle lage en bildereportasje med temaet aktiv fritid for ungdom. I går leverte jeg inn reportasjen, og i dag presenterte jeg den. Følte den gikk ganske bra siden jeg snakket lenge, og klarte å svare ganske bra på spørsmålene jeg fikk av sensor og eksaminator etterpå, men jeg hadde ikke trodd jeg skulle få noe mer enn 5. Men utrolig nok hadde sensor bare positive ting å si om presentasjonen min og reportasjen min og mente det var en klar 6er. DET var en herlig følelse det!

Dette er ett av bildene jeg hadde med i reportasjen. Vil ikke legge ut hele reportasjen, men tenkte jeg kunne legge ut et av bildene jeg brukte, så dere kunne se litt i alle fall!

Så nå er jeg ett skritt nærmere ferie, og det er godt å endelig kunne slappe av etter to døgn med hard jobbing. Så nå gjenstår det bare å se om jeg kommer opp i muntlig, men det er det ikke trekk til før om ca. 10 dager.

- Har dere hatt eksamen?

LONDON, I'M COMING FOR YOU

 • 03.05.2013 kl. 15:15


Endelig er dagen her. London, nå kommer jeg!!

5 DAYS LEFT

 • 28.04.2013 kl. 20:53

Weheartit.

Om 5 dager er jeg i London!! Nå gleder jeg meg bare mer og mer, er skikkelig reisesyk! Årets første utenlandstur, det blir godt. Tre dager bestående av bare shopping i en av favorittbyene, sammen med mammaen min. Det kan jo ikke bli annet enn bra!

Jeg har jo vært der to ganger før, og mamma har vært dere flere, men om noen vet om noen litt ukjente, kule butikker så er det bare å komme med det!

- Har du vært i London før?

THE BEST NIGHT

 • 20.04.2013 kl. 17:25

Neimen heisann! Jeg kom hjem fra Oslo på onsdag, men siden da har jeg vært litt opptatt og ikke orket å blogge egentlig. Men konserten var utrolig bra og Justin Bieber er fantastisk! Tror ikke jeg orker å skrive så mye om det, mest fordi jeg brukte mye tid på å skrive et detaljert innlegg om det i går i nettavisen vi har på skolen, så om du er interessert i å lese det, så er det her.

Men ja, vi kom dit kvart på ti på morgenen på tirsdag og kom derfor veldig langt frem i køen og veldig langt fremme i Golden Circle-området når vi kom inn på arenaen, akkurat det jeg ville. Så de gangene jeg ikke hadde et hode foran meg (haha...), så jeg han veldig godt og veldig nært for min del.Så ja, jeg er så utrolig fornøyd med konserten og hele opplevelsen. Jeg bare liker han enda mer nå og lengter skikkelig tilbake. Sitter igjen med så mange fine inntrykk og tanker etter konserten og blir så glad av å tenke på det. Det ligger et par litt bedre bilder på instagrammen min også, som er Malindh.

Ellers hadde jeg det veldig fint i Oslo, og var i sentrum på onsdagen og bare gikk rundt i butikker og gikk litt ute i fineværet. Herlig! Tok ikke så mange bilder, men har noen som jeg tenker å legge ut senere.

- Var dere på en av konsertene? Vet de siste typ tre innleggene har handlet om dette, men nå er det stopp altså, haha.

REISEKLAR

 • 15.04.2013 kl. 17:49

Beklager lite blogging den siste uken, men jeg har hatt mye å gjøre, og da blir bloggen nedprioriert. Det blir nok ikke mye bedre denne uken, for i dag drar jeg jo til Oslo!! Jeg er såååå reisesyk nå, og gleder meg veldig til et par dager i hovedstaden. Og ikke minst til konserten i morgen! Det blir bra.

Lilla neglelakk er selvfølgelig på. #nails4bieber liksom.

Så nå blir det ikke blogging igjen før på torsdag, kanskje onsdag om jeg orker! Skal prøve å få tatt masse bilder på onsdagen før vi drar hjem, så har jeg litt å legge ut!

- Hvem flere skal til Oslo?!

READY FOR OSLO

 • 11.04.2013 kl. 13:18

Om 5 dager er det tid for Justin Bieber konsert! Gleder meg vilt mye nå og er så klar for et par dager i Oslo. Drar dit mandagskvelden med fly, og returen blir på onsdagskvelden. Så da får vi ca to fulle dager, som blir veldig deilig! Jeg skal på den første konserten, på tirsdagen, så hele den dagen kommer nok til å gå til det. Onsdagen går nok til shopping (ikke så mye siden jeg sparer til London da), og så blir det å ta flyet hjem på kvelden.Noen bilder fra gratiskonserten i fjor♥


- Skal du på konserten? Hvilken dag?

FIN START PÅ HELGEN

 • 30.11.2012 kl. 19:35Startet helgen med en koselig bytur med Andrea! Vi ordnet diverse ting vi trengte, og så tok vi oss en tur på kafé og kjøpte kakao og en cookie. Elsker julestemningen som er i byen nå, med alle lysene og pynten osv! Mangler bare snøen, så er det komplett!

Forresten, hele denne uken har vært så bra, rett og slett fordi jeg har blitt så mye mer positiv! Jeg startet jo søndagskveld med å tenke mer positivt og sånn, og jeg merker stor forskjell! Syns bare livet er fantastisk nå, og jeg føler jeg setter mye mer pris på de små tingene enn jeg gjorde før. I morgen er jo det desember også, noe jeg er superstoka for! Smiiiiiil folkens! Tro meg, det hjelper! :D


- Har dere hatt en fin uke?

HVORDAN GJØRE MANDAG TIL EN BRA DAG

 • 26.11.2012 kl. 11:00

Mange her er kanskje som meg og liker egentlig ikke mandager? Eller er jeg alene? Ser og hører hvertfall mye klaging hver mandag på hvor kjip denne dagen er, og det kan jeg jo forstå. Det er første dagen etter helgen, du må stå opp tidlig og er derfor mest sannsynlig veldig trøtt også. Det føles ut som det er så lenge til helg, og det er rett og slett en skikkelig kjedelig dag.

De siste ukene har jeg hatt det sånn. Jeg har bare gått utifra med en gang jeg står opp at dette blir en skikkelig dårlig dag, og da har det jo automatisk blitt sånn også. Forrige mandag hadde jeg en ekstra dårlig dag, men etter det fikk jeg bare en "åpenbaring" om at jeg må endre på dette og at det ikke kan fortsette sånn. For du kan faktisk gjøre dette til en bra dag selv. I går kveld satt Andrea og jeg med en skikkelig bra innstilling til hvorfor dette skulle bli en bra dag, og det hjalp faktisk skikkelig! Så da tenkte jeg at jeg kunne komme med noen tips, med hjelp fra Andrea, til hvordan dere også kan gjøre mandager til en bra dag:

- Bestem deg dagen før at at mandagen skal bli en bra dag. Dette er faktisk veldig viktig, det hjalp hvertfall veldig mye for meg. Jeg gikk og sa til meg selv i går kveld at dette skulle bli en bra dag, og tenkte det før jeg la meg. Da våknet jeg automatisk med en bra innstilling!

- Hør på glade sanger! Vet ikke med dere, men sanger gjør utrolig mye på humøret mitt. Så hør på sanger som gjør deg i godt humør, det hjelper virkelig på humøret og innstillingen!

- Se morsomme videoer! Anbefaler for eksempel denne:

Vet ikke med dere, men de zebraene; ler like mye hver gang jeg!

- Se ting i et nytt perspektiv! Har du en dårlig dag så kan ting irritere deg mye lettere enn hvis du har en god dag. Så om noe irriterer deg, enten ignorer det, eller prøv å se lysere på det. Fokuser på det positive!

- Snapchat! Om du har snapchat, send stygge bilder av deg selv til dine beste venner, og få de til å gjør det samme til deg! Får deg garantert i bedre humør!

- Lag en liste med ting du ser frem til, så kan du se på den og alt du har å glede deg til!

- Planlegg noe med vennene dine! Planlegg helgen for eksempel, eller kanskje noe dere kan gjøre en annen helg eller i juleferien? Kanskje en hyttetur? Så får du flere ting å sette på listen med ting du ser frem til også!

- Se på gamle bilder. Se tilbake på minner med venner og familie, kanskje bilder fra sommerferien? Jeg syns hvertfall alltid det er gøy å se tilbake på gamle bilder!

Dette bildet av Andrea og meg får meg alltid til å smile!

Når jeg tenker over det så trenger ikke dette å bare gjelde mandager, men ha disse tingene i bakhodet hvis du har en dårlig dag. Så folkens, la dette bli en BRA dag! We can do this! 

- Liker du mandager?

IT'S FINALLY HERE

 • 18.06.2012 kl. 20:25


Denne dagen har jeg ventet lenge på!! Endelig har Justin's nye album, Believe, kommet ut! Albumet er over alle forventninger og det er helt fantastisk. Vil anbefale alle, Belieber eller ikke, å høre på det. Jeg kjøpte den Super Deluxe pakken som vil si Deluxe albumet (tre ekstra sanger og en DVD, pluss en liten plakat og et lite fotohefte), et armbånd, en pin og en t-skjorte. Så jeg har hørt på albumet hans i hele dag, og favorittene mine tror jeg må være Be Alright, Thought of You, Beauty and a Beat og Believe. Tror jeg. Egentlig veldig vanskelig å velge ut bare noen få favoritter, haha. 

Ellers startet dagen min veldig fint med en treningsøkt før skolen (startet 10 på skolen), og det føltes så godt! Og så hadde vi en relativt kort skoledag med bare rydding, og så var vi i byen på en utstilling. I morgen har vi fri og på onsdag er siste skoledag! Ikke spør hvorfor vi ikke bare kan ha siste skoledag i morgen, jeg lurer på det samme... 

- Har dere hørt det nye albumet?
- Når får/fikk dere ferie? 

BEFORE I DIE

 • 01.06.2012 kl. 23:31

- Se Justin Bieber live. CHECK.

På tirsdag dro jeg til Oslo i håp om å se Justin Bieber. Jeg hadde ingen garanti for det eller noe sånt, men når han først skulle komme, da kunne jeg ikke gå glipp av det. Dette var også grunnen til mitt fravær, jeg hadde ikke med Macen til Oslo, og jeg hadde heller ikke tid til å blogge uansett. Må forresten advare om langt innlegg.

Men ja, onsdagen var vi i byen rundt klokken ni. Da dro vi først bort på Operaen for å se hvordan det så ut der, og da så det sånn ut:

En scene på vannet liksom, hvor mistenkelig var ikke det? Da var det allerede rundt 200 folk der. Vi bestemte oss da for å sjekke ut Østbanehallen, for det var noe snakk om den også. På veien dit så jeg da hotellet som Justin bodde på, og maaaange folk utenfor, så vi tok turen bort dit. Og vet dere hva? AKKURAT i det vi kom bort dit, kom Kenny ut på balkongen. Og der kom dagens første tårer. Vi fikk også med oss da bilene kjørte fra hotellet, og makan til galskap har jeg aldri sett lignende til! Bilen ble jo overfalt omtrent, og folk tok opp de to fremste bildørene. Sjåføren var ikke blid for å si det sånn. Og etter det kom dagens andre tårer, haha. Jeg visste det kom til å bli en emosjonell dag for å si det sånn. 

Så, etter det dro vi og spiste lunsj før vi dro bort på Operaen igjen, da hadde det kommet maange flere, men vi fikk oss bra plasser ganske langt bak, men likevel så vi jo alt, siden det er jo en bakke. Det var vel rundt kvart over tolv/halv ett-tiden. Vi hadde glemt å kjøpe med oss drikke osv, men vi tenkte jo at vi kunne dra å kjøpe noe senere. Men det ble det da ikke, for som dere kanskje fikk med dere så stengte de inngangene senere på dagen, og ikke søren om vi skulle gå glipp av konserten. Så der ble vi da, uten mat og drikke i den stekende solen i rundt syv timer til vi endelig fikk tak i vann som ble "delt ut" der.

Bleika selv fremme da vettu. LITT folk.

Men sååå begynte det å skje ting:

DJ Tay James liksom!! Dette var en god stund etter mini-sound checken de hadde, der vi fikk se Dan Kanter, Tay James, Scooter i sin nye OnePiece, danserne osv. Så når Tay James kom på scena og begynte å spille musikk, DA visste vi at det nærmet seg. FOR en stemning det var!!

Og så kom endelig my love ♥♥ Først fikk jeg litt sånn pustevansker, haha, og så begynte tårene og trille, og sånn fortsatte det da under hele konserten. Det var uten tvil verdt 10 timer venting!! Det har fortsatt ikke gått opp for meg at jeg faktisk har fått se han in person, og nå er det to døgn siden. Vi hadde egentlig veldig greie plasser med tanke på hvor mange folk det var der, vi var vel litt foran midten, eller hvordan jeg skal forklare det. For en fantastisk opplevelse det var! Stemningen, HAM, og bare alt. Og nå savner jeg han skikkelig, haha....Og til dere som tror at han ble skremt vekk av fansen og alt hysteriet som har vært; beklager å skuffe dere, men han kommer tilbake neste år ;)

- Var dere på konserten?

SUNNY MONDAY

 • 21.05.2012 kl. 17:51Ok dere... Det er sommer her!!! Guuuud så herlig det er! Sluttet tidligere på skolen i dag, så da var det rett hjem å få på meg bikinien og legge meg ut i solen. Akkurat nå er det 15.5 grader i skyggen, og mye varmere i solen ♥ Men det er vel egentlig ikke så interessant å høre om hvor mange grader det er her, så jeg skal slutte å snakke om det. 

Og nå har jeg egentlig ikke så mye annet å snakke om, haha... Men jeg skal vise dere neglelakken min senere, for det jeg prøvde i går ble ganske kult!

- Fint vær hos dere?

JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE!!

 • 26.04.2012 kl. 17:14

JEG VET IKKE HVOR JEG SKAL GJØRE AV MEG NÅ. Beklager caps lock altså, men jeg må bare få det frem. 


Har nettopp ringt mamma og grått litt osv, og sitter nå og skjelver. Mlksdjgalkjdhaødkhbalkdfgadlækfhjaælhfjkaæhj

Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, men plutselig føler jeg meg litt friskere. For ja, jeg har vært syk de siste dagene, derfor har jeg ikke blogget. Herregudherregudherregud. Og hvis noen har tenkt å komme med anonyme, stygge kommentarer nå så kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre :):)

- Hva synes dere om det? :D:D

DEN HERLIGE FØLELSEN...

 • 17.04.2012 kl. 19:37

... etter en god treningsøkt! Tror dagens treningsøkt var den beste på lenge, og det føles så herlig! Motivasjonen til å trene er virkelig på topp nå, og det er deilig, etter å ha hatt ganske dårlig motivasjon i noen uker. Nå er jeg sliten, men samtidig kjenner jeg at jeg har mye energi. Greit å ikke ha noen planer resten av dagen og å bare kunne slappe av. Nå tenker jeg å se de nyeste YouTube-videoene fra de jeg abbonnerer på, og så se den nyeste episoden av GG. 

- Hvordan har deres dag vært hittil?

GULLGULLGULL

 • 06.11.2011 kl. 17:17


Da ble det gull, nok en gang! Kjempegøy. Har filmet litt (mye) i dag og jeg skal filme senere, så da kommer det video i morgen. Drar til byen etterpå for å feire seieren og ta i mot det flinke laget vårt, så det blir nok ikke mer blogging i dag. Kommer til å ta bilder og filme der, for å fange litt av den fantastiske stemningen ♥

Har til og med lakket neglene mine:
Dårlig bilde, men jeg har skrevet ♥AAFK med gull på blå neglelakk, og det ble egentlig ganske klusset til, men det ble kult.

- Hva gjør dere i dag?

LOOK WHO JUST ARRIVED

 • 22.09.2011 kl. 19:06Iiih, gjett om jeg ble glad da jeg så Capri-Sonne på Rema 1000 i dag da! Har det vært her lenge egentlig? Haha, det kan hende jeg er veldig treg, men jeg så det hvertfall ikke før i dag. Bruker hvertfall å drikke det mye i Syden, så det er kjekt at det har kommet hit til Ålesund nå også. Jeg har allerede drukket én og nå vurderer jeg å hente meg en til, haha.

Sitter forresten inne på rommet mitt nå, har endelig fått koblet til TV'en på rommet mitt nå, og fått hengt opp varmovnen, så nå er det godt og varmt og jeg kan se på TV. Herlig ♥


Har som mål å få rommet mitt helt ferdig nå i helgen, og da skal dere være de første som får se! Gleder meg sånn!

- Liker du Capri-Sonne?

HAPPYHAPPYHAPPY

 • 14.09.2011 kl. 13:04


Iiiiih, har endelig fått Adobe Master Collection! Kunne egentlig fått det forrige uke, men jeg fikk meg ikke til å gå ned på IKT før i dag. Men nå har jeg det hvertfall! Eneste jeg skjønner er jo Photoshop da, men jeg lærer jo de andre etter hvert. Kanskje jeg lager en video i kveld sånn at jeg får prøvd meg ut i Premiere Pro, får se om jeg får tid. 

Skal forresten trene etter skolen, så derfor tenkte jeg å komme med et innlegg nå, sånn at dere slipper å vente heeeeelt til ikveld. Neida. Joda. Hvis du lurer, så vet jeg ikke hva Odin gjør på i bakgrunnen.. OMB, for et random innlegg. Neida. Joda. Jeg er bare veldig glad. Neida. Joda. 

- Skjer hos dere da?
 

MY PRECIOUS

 • 18.08.2011 kl. 20:27

Iiiiiih, gjett hva jeg blogger fra nå! Nemlig, my precious, MacBook Pro. For å feire det måtte jeg selvfølgelig ta noen PhotoBooth-bilder til dere:
Fordi jeg er kul liksom.


Hadde forresten første skoledag på videregående i dag, og det var.. Ja, hva skal man si egentlig? Tar vel litt tid å venne seg til det, rart å ikke se de samme fjesene hver dag lenger som jeg har gjort de siste tre årene. Men det blir jo spennende å se hva året bringer.

Nå er det Jugendfest som kvelden bringer, Lissie skal opptre i kveld! Noe jeg gleder meg veldig mye til, den dama er utrolig flink. Om navnet ikke ringer noen bjelle, har du kanskje hørt denne sangen?:


- Når begynner/begynte du på skolen igjen?

FERDIG MED MUNTLIG EKSAMEN....

 • 16.06.2011 kl. 17:34


... og vi endte opp med 6!!!! Herregud, kan ikke beskrive hva jeg følte når jeg fikk vite det, jeg ble utrolig sjokkert! Jeg følte at det gikk helt greit, og håpte veldig på at vi skulle få 5, og så bare.... "Det er en straight 6'er" Og jeg ble helt målløs, haha.

Har kun vitnemålsutdelingen igjen på mandag, så nå er det sommerferie!


GLEDEGLEDEGLEDE!!

 • 14.06.2011 kl. 10:48


HERREGUD, vi kom opp i ENGELSK!!!!!!!!! Føler jeg aldri har vært så glad før, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når vi fikk vite det. Engelsk er et av mine beste fag og i tillegg skal vi ha om USA og der har jeg jo vært to ganger før! Det blir så braaaa! Men, som dere kanskje skjønner, blir dette siste innlegget mitt på to dager. Må jobbejobbejobbe, så nå blir det ikke blogging før vi er ferdig på torsdag.

Ønsk oss lykke til! ♥
I mellomtiden, husk spørsmålsrunden her.


BALLERINAS

 • 01.06.2011 kl. 16:23
Åh, for en supersupersuper dag!! Er i skikkelig godt humør nå! Blant annet fikk vi karakterkortet med standpunktskarakterene og jeg fikk 4.8 i snitt! Til jul hadde jeg 4.6, så jeg er veldig fornøyd. Nå har jeg i tillegg klart et av nyttårsforsettene mine, som var å gå opp én karakter i minst tre fag, juhuuuuuu! Og nå er det også langhelg, som er skikkelig herlig!

Haha, ble litt mange utropstegn i innlegget, men jeg er bare såååå glad!

- Har dere det bra? :-D

THOSE LITTLE THINGS THAT MAKE YOU HAPPY

 • 21.05.2011 kl. 13:46Justlittlethings.tumblr.com

For en herlig blogg! Oppdaget den for noen dager siden og jeg kan sitte lenge og lese, det er jo så mye jeg kjenner meg igjen i!

- Har du vært inne på den bloggen før?

GRATULERER MED DAGEN!

 • 17.05.2011 kl. 09:37


Gratulerer med dagen, alle sammen! Håper alle får en suuuuper dag ♥

HVA ER GALT MED FREDAG DEN 13.?

 • 13.05.2011 kl. 16:08

Heeei! Nå er jeg endelig tilbake etter noen dager med bloggpause pga. mye stress og skolearbeid! Vi fikk vite hva vi kom opp i i skriflig eksamen i dag, og klassen min kom opp i....


.... NORSK! Wiiiiiii! Det var engelsk jeg håpet mest på da, men norsk er veldig greit det også. Vi fikk også tilbake bokmåltentamen i dag og der fikk jeg 5! Det er første gang jeg har fått 5 på en bokmåltentamen, så jeg er utrolig fornøyd! Jeg skjønner ikke hvorfor folk gjør så big deal ut av fredag den 13. altså, jeg syns det er en suuper dag, jeg!

- Om du skal ha eksamen, hva kom du opp i?

IT'S ABOUT TIME

 • 22.04.2011 kl. 12:33


Du våkner og ser på klokken. Den er 11:13. Du ser deg rundt i rommet og får øye på solen som skinner gjennom rullgardinen. Du smiler. Litt etter kommer en overbegeistret mor inn og sier at det er kjempefint vær ute. Du er litt pessimistisk og tar på deg kosedressen og går ned og tar deg frokost. Du skjønner etter hvert at du har vært altfor pessimistisk og du bytter til shorts og en topp. Du går ut på takterrassen og spiser frokosten din. Det er faktisk varmt. Etter hvert smører du deg inn med solkrem. Dette blir en bra dag.

Inspirasjon: Caroline Maria


ENDELIG!! Endelig har værgudene tatt til fornuft og gitt Ålesund sol også. Været er fantastisk. Sitter faktisk ute i solen nå, det er så herlig! Ingen tvil om hvor jeg skal tilbringe resten av dagen hvertfall.

- Er det sol hos deg?


100 TING SOM FÅR MEG TIL Å SMILE

 • 13.04.2011 kl. 20:58

1. Fint vær
2. Når jeg endelig får til noe jeg har slitt lenge med å få til
3. Shopping
4. Komplimenter
5. Å komme hjem og se gjensynsgleden til denne lille knuppen:


6. Høre en sang jeg har gode minner fra
7. Familien min
8. Når jeg får til håret mitt akkurat sånn jeg vil ha det
9. Når jeg får en bra karakter
10. Justin BieberBildekilde.

11. Tanken på at jeg snart blir storesøster
12. Se på gamle bilder
13. Når nye episoder av favorittseriene mine kommer ut
14. Når jeg gjør noen glad
15. Blant annet disse herlige personene jeg er med på dette bildet:
(Johan Thomas sitt bilde)

16. Glee
17. Når jeg endelig finner et klesplagg jeg har letet etter lenge
18. Jul
19. Bilder fra Flickr og WeHeartIt
20. Fotografering21. Fine kommentarer fra dere
22. Å se videoer av andre som får drømmen sin oppfylt
23. Å ha bursdag.
24. Grevinnen og Hovmesteren
25. Nyttårsaften26. Å gå med bare føtter i gresset
27. Ballonger
28. Å få koselige meldinger
29. Sitatet "Never Say Never"
30. Fine drømmer31. Rosa
32. Å danse med vennene mine til en crazy låt
33. Å se barn leke sammen uten noen bekymringer i det hele tatt
34. Søte dyr
35. London36. Å bli ferdig med et prosjekt jeg har brukt lang tid på
37. Fanta
38. Fine sommerdager
39. Filmen Never Say Never
40. Sjokoladedekte jordbær41. Å legge seg nydusjet i nytt sengetøy
42. Å være spontan
43. Å ligge å se på skyene og finne ut hva de er formet som
44. Levende lys
45. De første snøfnuggene i desember46. Vannkrig
47. Fotball på sene sommerkvelder
48. Klemmer
49. Fornøyelsesparker
50. Det faktum at jeg er halvveis i denne listen51. Neglelakk
52. Godteri
53. Ligge å høre på musikk og drømme seg helt vekk
54. Tanken på at jeg er så heldig som har et hus å bo i og at jeg får mat hver dag
55. Grilling56. God morgen og god natt-meldinger
57. Komedier
58. Solbærtoddy når jeg er syk
59. En morsom latter
60. Reising61. Sangen U Smile
62. Når jeg tenker på en sang og den kommer på radioen rett etterpå
63. Koselige caféturer
64. Bursdager
65. Frokost66. Når pc'en min fungerer som den skal
67. Tivoli
68. Når jeg får noen andre til å smile
69. Blogging
70. Å få gaver71. Å gi gaver
72. Potetball (komle)
73. Når noen plutselig begynner å le out of nowhere
74. Gamle tegnefilmer
75. Når jeg våkner tidlig og kommer på at jeg kan ligge så lenge jeg vil76. Når jeg endelig gjør noe jeg har vært redd for lenge og merker at det ikke er så skummelt likevel
77. Bading i sjøen om sommeren
78. Valper
79. Facebook-grupper jeg virkelig kjenner meg igjen i
80. Å snakke med noen lenge i telefonen81. Når jeg endelig får til tre stjerner på et level på Angry Birds jeg har holdt på med lenge
82. Å være skikkelig barnslig av og til
83. Når jeg har letet lenge etter noe og innser at det ligger rett foran meg
84. Filmmaraton
85. Båtturer om sommeren86. Vannmelon
87. Når jeg blir brun
88. 90210
89. New York
90. Solnedganger91. Å skrive denne listen
92. Når jeg ser et barn smake brus/noe surt/noe salt for første gang
93. Den følelsen jeg får når det endelig er sommerferie
94. Mimeleken
95. Når jeg får veldig bra tilbakemeldinger for noe jeg har gjort96. Når jeg reiser til en ny plass og virkelig liker meg der
97. Pikniker
98. Årets første bad
99. At dette er nest siste punktet på listen
100. At jeg er så heldig som jeg er.Oi, dette tok veldig lang tid, haha. Blir imponert hvis dere orket å lese alt!

- Nå vil jeg at dere forteller meg 3 ting som får dere til å smile! :-)


EN FIN TIRSDAG

 • 12.04.2011 kl. 21:05

Dette har vært en veldig fin tirsdag. Skoledagen har vært helt ok, om vi ser bortifra stanken av en 1 år gammel melk (som hadde blitt sprengt) over hele skolen, det har vært kjempefint vær - etter skolen ihvertfall -, og jeg har prøvd tennis. Om du følger meg på facebook så du kanskje at jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle prøve ut tennis. Det var veldig gøy, så jeg kommer nok til å prøve det flere ganger.Jeg har også vært med mamma på 3D-ultralyd i dag og sett min søte lillesøster som kommer om bare ca. 1 og en halv måned.

Og nok en gang, TUSEN TAKK for alle kommentarer og følgere jeg har fått i det siste! Det er så koselig og jeg merker virkelig at det hjelper på bloggmotivasjonen også ♥

- Hva har du gjort i dag?

CHOCOLATE COVERED STRAWBERRIES

 • 29.03.2011 kl. 21:16


Dårlig lys på bildene, men det får bare være...

Dette skal jeg kose meg med ikveld! Fikk skikkelig lyst på sjokoladedekte jordbær tidligere, så da bar det rett på butikken. Så nå skal jeg ta meg en dusj og så kose meg med Frustrerte Fruer og sjokoladedekte jordbær. Herligherligherlig.

- Liker dere sjokoladedekte jordbær?MIN SISTE DAG SOM 15-ÅRING

 • 17.03.2011 kl. 19:03

Wiii, i morgen har jeg bursdag! Føler jeg har gått rundt i hele dag og sagt "I morgen har jeg bursdag!!!", haha. Gleder meg sykt mye, elsker å ha bursdag! Jeg drar jo også til Oslo i morgen, så da gleder jeg meg ekstra mye. Senere på kvelden blir det da Robyn-konsert, og på lørdag blir det shopping og førpremiere på Never Say Never! Dette blir en utrolig bra helg! Det blir nok ikke så mye blogging siden jeg ikke skal ha med pc, men får se om jeg legger ut noen innlegg fra iPhonen og/eller iPaden. Skal ihvertfall legge ut et innlegg i morgen!


- Når har dere bursdag?

Jeg er i finalen i fotokonkurransen til en av våre lokalaviser, og jeg setter kjempestor pris på stemmer! Bildet mitt finner dere HER og man kan stemme ved å trykke på stjernen oppe i venstre hjørnet.

FØRPREMIERE PÅ LØRDAG!

 • 13.03.2011 kl. 11:48

Wiiiii, da blir det førpremiere på Never Say Never i Oslo på lørdag! Gleder meg noe helt sykt. Da jeg fikk vite at det skulle være førpremiere i Oslo den helgen vi skal være der, tenkte jeg at jeg måtte få tak i billetter. Men så skulle de plutselig ikke selge på nettet likevel og heller bare utenfor Colosseum nå forrige fredag, og da mistet jeg håpet. Men så skulle Kjetil være i Oslo på fredag, så han fikk skaffet billetter! Så da skal mamma og jeg på kino på lørdag :-D


I dag skal jeg feire familiebursdag siden jeg har bursdag på fredag (!!!!). Jeg fikk forresten dette (og billettene) fra Malin Ann og Dina i bursdagsgave:

Mitt tredje par pilotbriller, hehe. Får aldri nok!

Lilla neglelakk fra Depend!

Men nå må jeg ordne håret, sminke meg, rydde litt og så lage pastasalat til selskapet. Snakkes senere! Kommer kanskje outfit :-)

- Noen av dere som skal på førpremieren på lørdag?
- Hva skal dere i dag?


CARROT CUPCAKES

 • 05.03.2011 kl. 19:54

Vet dere hva? Jeg kom faktisk til finalen i fotokonkurransen til Sunnmørsposten, så jeg er utrolig glad nå! Jeg må bare si TUSEN TAKK til alle som har stemt, jeg kan virkelig ikke få takket dere nok! Søndag 20. mars under Aktiv Fritid messen i Sunnmørshallen kåres det tre vinnere av en jury og publikum :-)

Ellers har dagen gått helt sykt fort, selv om jeg ikke har gjort noe særlig annet enn å slappe av og gå en tur og ta bilder.
- Har dere hatt en fin dag? Hva har dere gjort?

Spørsmålsrunde her.

LOVE LIFE

 • 28.02.2011 kl. 13:24


Det er sol, det er plussgrader og jeg har faktisk sommerstemning siste dagen i februar. Love life!

Husk spørsmålsrunden min HER, og HER kan dere stemme på bildet mitt i fotokonkurransen til en av våre lokalaviser.

THINGS I'M LOOKING FORWARD TO

 • 21.02.2011 kl. 20:16

ENDELIG kom jeg meg inn på blogg.no! Har ikke klart å logge meg inn på flere timer pga. noen tekniske feil tydeligvis.


 

Jeg gleder meg til...

.. jeg skal bli storesøster til en liten jente. Dette har jeg ikke nevnt på bloggen før, men jeg skal ihvertfall bli storesøster for første gang, om kun noen få måneder. (Det er stesøsken jeg har nå)
.. vi skal flytte. Ikke til en annen by eller noe altså.
.. sommeren. Jeg er så grundig lei av vinter nå.

Tumblr_l8zw0u2hfz1qzsjodo1_500_large

.. jeg er ferdig med eksamen. Gruer meg allerede nå, selv om det er noen måneder igjen.
.. vinterferie. Vi har "bare" vært på skolen i nesten to måneder, men det blir kjempedeilig med litt ferie.
.. Oslotur med mamma om 25 dager. Robyn-konsert og forhåpentligvis kino, og selvfølgelig shopping.
.. neste gang jeg skal til USA. Jeg vet jo ikke når det blir nå da, jeg vet bare at jeg skal tilbake i løpet av livet. Og det gleder jeg meg til.
.. sommer.
.. sommer.
.. sommer.
Jeg trenger sommer.

Tumblr_lgwweu2wek1qcx28zo1_500_largeBildene er linket.

Så da vet dere at jeg skal flytte og at jeg skal bli storesøster. At jeg skal bli storesøster skjønner jeg egentlig ikke at jeg ikke har fortalt før.. Det har bare ikke falt meg helt inn å skrive, hehe.
(Dette er ikke alt jeg gleder meg til altså)

- Nevn to ting du gleder deg til?

SURPRISE

 • 31.01.2011 kl. 16:05

Når jeg kom hjem fra frisøren på fredag, lå det en overraskelse til meg fra mamma. Mobilen min har vært ganske klikket en stund nå; den har vært veldig treg, jeg har ikke mottatt meldinger før jeg har skrudd den av og på, og folk har fått beskjed om at mobilen min var avslått. Så denne lå på bordet og ventet på meg på fredag:


iPhone 3Gs! Den er kjøpt brukt, men funker utrolig bra fordeom, og jeg er superfornøyd!

I går var jeg forresten i dåp til noen vi kjenner, og jeg var fotograf! Så jeg holder på å gå gjennom og redigere litt bilder nå, og det er maange!

- Hvilken mobil har du?

NYTT OBJEKTIV

 • 29.12.2010 kl. 15:43Endelig er du min ♥

LYKKERUS!

 • 12.10.2010 kl. 20:52

Herreguuuud, VI VANT! Dere har vel kanskje merket at jeg egentlig ikke bruker å skrive om kampene vår, jo det er fordi vi har tapt så mye, selv om vi har forbedret oss veldig og spiller ganske bra. I DAG VANT VI ENDELIG!!!!! Og ikke nok med det; JEG SCORTE!! Jeg har ventet lenge på å score og har prøvd så mye, og endelig klarte jeg det! Fikk et utrolig bra innlegg fra Margretha og så skjøt jeg den i mål. Dere skulle sett oss etterpå, vi var så syykt glade! Vi vant til slutt 2-1 etter en utrolig spennende kamp!! Åh, jeg er så glaaad!! Utrolig bra spilt, alle sammen! :-D

Vet at det var litt overdrevent redigert, men....... om du ikke allerede har skjønt det liksom; J E G   E R   S Å   G L A D!

Ok... Jeg må roe meg ned.

ET LITE PIP FRA SPANIA

 • 06.09.2010 kl. 21:07

Hei! Nå er vi fremme i Spania (kom frem for mange timer siden) og jeg koser meg kjempemasse! Det er utrolig varmt og deilig, så satser på å få litt farge i løpet av oppholdet. Skriver fra iPhone nå og kan derfor ikke legge ut bilder. Men vi snakkes en gang, når jeg kommer hjem ihvertfall. Har masse bilder å vise dere allerede! Og dere back home; miss youuu! <3

SISTE INNLEGGET..

 • 05.09.2010 kl. 21:35

.. før jeg drar! Kjenner jeg begynner å bli skikkelig reisesyk nå! Tror det blir deilig med en uke vekke fra bloggen også, selv om jeg sikkert får litt abstinenser, haha, uff. Men...... da blogges vi vel om en uke da, så dere får ha en fin uke!- Hvilke planer har dere for neste uke?

SOMETHING I LOVE TO DO

 • 03.09.2010 kl. 22:17
Fotball. Jeg startet vel på fotball for ca. tre år siden og sjokkerte alle med den nyheten. Jeg var nemlig helt anti-fotball og hadde vært på to fotballkamper før (der jeg hadde sittet og lest donald pocket gjennom kampen), så ja, jeg fant ut at det var noe jeg likte.

Jeg selv synes ikke jeg er noe særlig god, men enkelte ting klarer jeg bedre enn andre ting. Det viktigste er å ha det gøy, og det har jeg virkelig. Jeg trives utrolig godt på laget mitt og vi har det kjempemorsomt. For better or for worse. Hørtes litt klisjèaktig ut, men jeg mener det samme som; tap og vinn med samme sinn.

- Går du på noen sport? Hvilken?

GLEDE

 • 30.07.2010 kl. 23:11

For noen dager siden ble jeg forelsket..

.. i disse skoene fra H&M. Med fare for å høres overfladisk og bortskjemt ut, jeg får de! De er ikke inne på lager da, så jeg må vente en måned, men det er verdt ventingen! Tusen takk, mamma ♥

- Hva syns dere om de?
- Noen som har de?

BECAUSE I LOVE MY FRIENDS

 • 22.07.2010 kl. 23:32

Good friends are like stars.. You don't always see them, but you know they are always there.
- Ukjent forfatter

I fjor la jeg ut et lite innlegg dedikert til mine venner, det var ikke store greiene og eneste jeg hadde av lesere var vel vennene mine, av og til.

Noen venner kommer og går, og noen står. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har de vennene jeg har i dag. De som er der for deg, forstår deg, som man kan være seg selv med. De som forlenger livet ditt med hundrevis av år (en god latter forlenger livet), ja, de man har det så gøy med.


Jeg må også si at det ikke har noe å si hvor mange gutte- og jentevenner man har, så lenge man trives i hverandres selskap. Det er veldig irriterende når folk må bry seg så mye om hvor mange gutter og jenter det er i "vennegjengen". Husk på det.

Og til dere av vennene mine som leser dette; jeg er utrolig glad i dere, vit det.
(Noen bilder valgt tilfeldig.)

Til dere som kanskje synes at dette innlegget var teit: I don't care :-)

DEN BESTE MÅNEDEN

 • 01.07.2010 kl. 13:40

Vi er inne i den beste måneden, nemlig juli! Hvorfor? For det første er det null skole i det hele tatt og for det andre er det den ultimate sommermåneden. Ikke i Ålesund da, her ser det ikke så lyst ut når det gjelder sommer i år, men ellers er det selveste sommermåneden.Jeg vet ikke hvordan det blir med blogging i dag. Jeg skal pakke, spille kamp og nesten rett etter kampen er det kino, Ecliiiiiipse ♥

- Hvilken måned er favoritten din?

GOD SOMMER!

 • 23.06.2010 kl. 16:31Nå drar jeg snart for å grille med noen venner, så da blir det ikke blogging før senere i kveld. Begynner endelig å få litt feriefølelse!

God sommer! :-D

VI FEIRER FERIEN!

 • 18.06.2010 kl. 22:00Mariell er her og vi feirer sommerferien ved å gå i shorts og t-skjorte selv om det er.... kaldt ute. Vi har sett litt av vg-lista, men så gadd vi ikke mer så vi tok masse bilder, haha, de fleste var vel tabber. Ovenfor ser dere forresten litt av min nye shorts, men kan vise den bedre en annen gang :-) Som f. eks i sommer hvis det noen gang blir varmt nok til å bruke den ute (!!!!!).

- Så/ser du vg-lista?

I'M LOVING LIFE!

 • 29.05.2010 kl. 23:19


(Gammelt bilde)

Har hatt en kjempegøy kveld med Maria, Thomas, Johan Thomas og Mariell! Skikkelig sommerstemning, noe som gjør at jeg gleder meg utrolig mye til sommerferien. Det gjør jeg egentlig hele tiden da. Tenk at det bare er 19 dager til sommerferie! Tiden går jo så utrolig fort, nesten vanskelig å følge med noen ganger. Jeg elsker ihvertfall livet sånn som det er akkurat nå!

- Har du det bra? :-)

CARRIE ON

 • 28.05.2010 kl. 20:48


1 uke igjen!!

- Flere som gleder seg? Eller skal du ikke se den?

IT FEELS LIKE SUMMER (ALMOST)

 • 19.05.2010 kl. 15:12


Har egentlig ikke så veldig god tid til å poste et innlegg, skal snart på fotballtrening. Været er helt nydelig ute og jeg har begynt å få et lite hint av sommerfølelse. Det er sånn været skal være i mai, og ikke snø og minusgrader. Håper bare ikke været endrer seg nå når jeg skriver dette, typiisk.
Men vi "blogges" senere da! :-)

- Har du fått litt sommerfølelse i deg?

SEX AND THE CITY 2

 • 18.05.2010 kl. 17:21

http://www.honeymag.com/wp-content/gallery/fashionnewsaprilweek3/fashionnews-sex-and-the-city_0.jpg
Har nettopp bestilt billetter til premieren av Sex and the City 2, 4. juni!!!! Gleder meg! :-D

- Skal du se den?

BILDESERIE: LITEN JENTE, STOR GLEDE

 • 09.05.2010 kl. 15:45- Herlig, ikke sant?

GAVENE JEG FIKK TIL MIN KONFIRMASJON

 • 02.05.2010 kl. 18:16

Jeg er sååå fornøyd! Det meste av det jeg fikk var penger og jeg fikk mye mer enn jeg hadde trodd! Hvor mye jeg fikk velger jeg å ikke nevne her. Her er ihvertfall det jeg fikk:

En liten statueEt stort smykkeskrin som jeg har ønsket meg lenge, wii!


Et kjempefint smykke som jeg viser bedre senere


Litt av pengene <3


Et søtt diamantsmykke

og så det beste til slutt..........

Mitt eget speilreflekskamera!!!!!!! Linsen og minnebrikken er Kjetil sin da, men jeg skal finne meg eget snart. Kameraet er et Canon EOS 50D. Jeg er kjempefornøyd med det!

Kommer til å lage et eget innlegg om selve konfirmasjonen senere, så stay tuned! :-)
Nå skal jeg innrede mitt nye smykkeskrin :-D

- Hva syns dere om tingene?
- Har du speilrefleks?

FANMAIL

 • 24.04.2010 kl. 21:29

I dag fikk jeg faktisk mitt første "fanbilde"! Så sykt koselig og jeg ble utrolig glad når jeg så det:

Laget av søte Marianne. Tusen takk! :-D
Om du vil sende et bilde eller lignende til meg (haha, yeah right) så kan du sende det til malindh.blogg@hotmail.com. Kommer til å legge ut om jeg faktisk får noe :-)

- Hva syns dere om bildet hun lagde?
- Har du fått "fanmail" før?

HAPPY

 • 25.03.2010 kl. 21:21- Er du glad for tiden?

DERE ER HERLIGE!

 • 18.03.2010 kl. 20:47

Herregud, jeg sitter her og er skikkelig glad over alle gratulasjonene jeg har fått idag! Hadde aldri trodd at jeg kom til å få så mange, dere er virkelig helt fantastiske! Beklager for at jeg ikke har svart på noen særlig mange av de, jeg har vært ganske opptatt i dag, men virkelig, jeg er utrolig glad for hver og en av gratulasjonene. TUSEN TAKK! :-DSelv om jeg har brukt store deler av bursdagen min på skolen, har det vært gøy. Jeg har jo tross alt fått være med vennene mine hele dagen og jeg kunne ikke tenkt meg noen bedre å feire den med.

Midt inni Åpen Skole kom Benedicte og Charlotte med to muffinser til meg og Venuja, med søte, små, rosa hjerter på og sang bursdagssangen til oss. Utrolig søtt gjort! Elsker å ha bursdag, synd den snart er over.

- Liker du å ha bursdag? Dumt spørsmål egentlig.. :-)

JEG HAR BURSDAAAAG

 • 18.03.2010 kl. 14:57

Yeey, 15 år, endelig! Vil si tusen takk til alle som har gratulert meg allerede, det er kjempekoselig! Enkelte liker jo ikke å bli gratulert med dagen og få den oppmerksomheten, men jeg rett og slett eelsker det! Jeg syns det er helt herlig å ha bursdag :-D
Vil også si gratulerer med dagen til Venuja søta <3

Fikk en awesome bursdagsgave i dag tidlig da:En utrolig kul glattetang! Den er fra samme produsenten som lager ghd, bare at disse er litt billigere. Jeg digger den og den er utrolig bra!


Jeg prøvde den i dag tidlig, men når man går ute i regnet, så går det ikke så bra..

Ihvertfall, det er Åpen Skole i dag så det blir ikke så mye blogging, men jeg skal prøve å legge ut en outfit før jeg drar.
Hadde forresten tenkt å legge ut dette innlegget presis klokken 15:13, for da er det akkurat 15 år siden jeg ble født, men jeg gidder ikke å vente, hehe.

- Noen som vil gratulere meg daa? :-DDD

MIN SISTE DAG SOM FJORTIS

 • 17.03.2010 kl. 21:30

Nå føler jeg meg heldigvis mye bedre enn jeg gjorde tidligere i dag. Følte meg veldig dårlig, men så sov jeg et par timer og det hjalp virkelig!

Nå er jeg inne i mine siste timer som fjortis, etter denne dagen har jeg faktisk ingen unnskyldning til å være fjortis lenger. Men som vi sier; fjortis er en tilstand, ikke en alder. Gleder meg veldig til å fylle 15 da!

Har dere hørt den nye sangen til Justin Bieber, U smile? Den er nyyydelig:


Lagde en kollasj som passet til også. U SMILE, I SMILE <3

Og for å feire at jeg er i mine siste timer som fjortizz;
OMG, jg har burrrsdag i morgn! xD :D :P <33<3 xoxo, K9Z ;*<333
Litt overdrevent, kanskje?

Så da er det offisielt at jeg herved har skrevet mitt siste innlegg som 14-åring!

- Hvor gammel er du da? Haha

NY MOBIL SNAAART!

 • 12.03.2010 kl. 17:51

Nå er ny mobil bestilt, som jeg får i bursdagsgave! Gleder meg veldig til å få den:

Samsung Corby! Og i rosa ogsåå <3
Har lest mye bra om den, så derfor var det den som ble bestilt!

- Hvilken mobil har du?

HERE COMES THE SUN, DUDUDU

 • 26.02.2010 kl. 17:44

Det er sol idag og jeg elsker det. For å bevise det gikk jeg ut og tok noen bilder:


Og noe som også er ganske uvant er at klokken er 17:40 og det er fortsatt lyst ute. Er ikke det herlig så vet ikke jeg. Og for første gang i år:

Solbriller!
Sol er virkelig noe av det beste som finnes, spesielt om sommeren. Jeg savner å ha en brunfarge, jeg er lei av å gå rundt i samme farge som snøen.
Og så sangen som passer perfekt til dette innlegget:

The Beatles - here comes the sun

Er det sol hos deg?

NY REKORD!

 • 27.12.2009 kl. 22:53

Jeg er så utrolig, ubeskrivelig glad akkurat nå! Vet dere hvorfor? Jeg har fått ny rekord i statistikken min! Jeg har fått over 300 besøkende i dag, og det har jeg aldri fått før! Nå for tiden går det bare oppover, og det er pga. dere, så tusen, tusen takk for at dere besøker bloggen min. Jeg setter utrolig stor pris på dere, virkelig!

Her ser dere at det har gått veldig opp og ned, men de siste dagene har det bare gått oppover, og det er jeg utrolig glad for!


Jeg hadde aldri trodd i det hele tatt at jeg kunne komme så langt, det var virkelig noe som jeg trodde var helt umulig. Men jeg sto på, og det lønte seg virkelig.Så nok en gang; Tusen, tusen takk! Dere gjør at jeg får et stort smil på fjeset mitt hver dag :-D

Har du hatt noen rekorder i statistikken i det siste?

JEG FIKK DET JEG ØNSKET MEG ALLER MEST!

 • 23.12.2009 kl. 18:24

Siden jeg skal til pappa og feire jul i år, har vi hatt en liten feiring i dag her med mamma. Først spiste vi grøt, og av en eller annen merkelig grunn, fant alle barna en mandel i grøten. Hmm, lurer på hvorfor..

Etter det gikk vi inn på stuen for å åpne julegaver, og vet du hva jeg fikk? iPod Touch!! Det har jeg ønsket meg utrolig lenge nå, og endelig har jeg en egen i mine hender. Jeg fikk også Aafk gullskjerf! Åpnet noen andre pakker også, som jeg viser en annen gang.


My baby <3


Malin + iPod = <3


Aafk er jo trossalt norgesmestere da!

Har du åpnet noen julegaver enda?

IT'S WINTER, BABY!

 • 18.12.2009 kl. 15:27

Gjett hva?! Snøen har kommet! Og denne gangen håper jeg virkelig den er her for å bli, og ikke bare i 4-5 dager sånn som sist gang. På skolen i dag var det finale i volleyballturneringen, og når vi kom ut av gymsalen snødde det. Love ♥
Måtte selvfølgelig ta bilde:

Det har jo ikke kommet så veldig mye enda, men tross alt har det bare snødd i noen timer.

I kveld skal jeg i bursdag. Det har faktisk vært veldig mange bursdager de siste to månedene, men det er bare gøy! Speilrefleksen blir med meg, sånn at dere kan få se bilder i morgen. Jeg kommer hjem litt over klokken 11, så jeg regner med at jeg ikke orker å blogge da.


Hva skal du i dag?

SØTESTE KOMMENTAREN PÅ LENGE!

 • 13.12.2009 kl. 13:34


Denne søte kommentaren fikk jeg i går/i natt fra denne søte jenta, og det var den søteste kommentaren jeg har fått på lenge. Jeg blir så utrolig glad når jeg får så god tilbakemelding. Ikke at jeg egentlig kan si meg enig i kommentaren, men jeg ble kjempeglad fordeom. Hvem blir vel ikke glad når man får en så søt kommentar?

Nå følte jeg meg som en skikkelig skrytepave, så jeg avslutter her.

Blir du glad for sånne kommentarer? (Dumt spørsmål, selvfølgelig blir du det)

A LAUGH IS A SMILE THAT GROWS

 • 13.11.2009 kl. 15:24

Good day, y'all! Prøven i dag gikk helt fantastisk bra hvis du lurte, og jeg har store forhåpninger til karakteren. Håper på 5'er. Men nå skal jeg ikke snakke noe mer om skolen siden det er helg!

Vet dere hva jeg kom til å tenke på? I dag er det nøyaktig en uke igjen til premieren av New Moon! Det er jo ikke lenge i det hele tatt. Tiden har gått sykt fort siden jeg leste boken i sommer. Heldigvis fikk jeg billetter til premieren her i Ålesund, det var jammen ikke mange igjen da mamma bestilte.

Og i dag tidlig reagerte jeg ganske treigt, for jeg visste at det var fredag den 13. men tenkte ikke over på at det faktisk var fredag den 13. Skjønner deg godt hvis du ikke skjønte hva jeg mente. Men, nå skal jeg prøve å bli ferdig med å redigere svarene på spørsmålsrunden!

44636761257097167105
Tenkte bildet passer bra til overskriften

Skal du se New Moon?
Har du billetter til premieren?

SEIERSEIERSEIERSEIERSEIERSEIER!!

 • 08.11.2009 kl. 17:10

Herregud, Aafk vant!! Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, jeg skjønner det ikke enda, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!!! Dette blir et veldig stort gledesinnlegg, så hvis du ikke er glad så er det synd for deg, for jeg er så GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!

"Vi e oransje og blå, vi e laga av stål!"


Er du glad nå? :-DDD

SÅ KOSELIG!

 • 25.10.2009 kl. 20:20

Fikk en melding fra mamma for litt siden, der hun skrev at en på jobben til mamma har en datter som liker veldig godt bloggen min. Det syns jeg var utrolig koselig å høre! Hun er faktisk 10 år og startet sin egen blogg i dag, ta en titt innom den hvis du vil; kinepa.blogg.no. Hun har visstnok lest bloggen min hele helgen, nok en gang; utrolig koselig! Syns det er kjekt at jeg har faste lesere og at folk liker bloggen min og ikke minst at det går sånn oppover for tiden! Men nå har jeg skrytt nok for i dag, vet ikke om det blir flere innlegg i dag, så ihvertfall; god natt, kjære lesere! ♥

img2764
Ingen kommentar på dette bildet..

Er du i godt humør for tiden?

STATISTIKKEN STIGER!

 • 25.10.2009 kl. 18:31

Som jeg sa i går så er jeg utrolig fornøyd med hvordan det går nå. Får mange kommentarer (for meg ihvertfall) og statistikken stiger! Blir utrolig glad når jeg ser dette. De siste timene i dag har ikke det gått an å se statistikken min, men nå prøvde jeg og det gikk, og helt utrolig hvor høy den er. Altså, det er ikke ny rekord, men jeg syns uansett at det er utrolig. For meg ihvertfall. Jeg har ikke en av de bloggene som får over 1000 treff om dagen, men en dag, en dag sier jeg dere, skal det skje! Nå sitter vi og ser på Fredrikstad-Molde kamp på tv2 siden vi ikke har sportskanalene der Aafk kampen går. Vi heier på Molde siden Fredrikstad står på kvaliken (til å rykke ned) og hvis Fredrikstad vinner, kan det hende at Aafk går ned på kvaliken. Men nok fotballprat, nå skal jeg kose meg videre denne søndagskvelden, som forresten går utrolig treigt, og nyte det som er igjen av helgen! Og det håper jeg dere også gjør :-) Vi snakkes!

statistikk
Her har du 30 mnd- statistikken min. Jeg velger å ikke vise tallene.

Hvilket lag i tippeligaen heier du på?

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no