EIGHT THINGS I WANT TO DO IN MAY

Spise masse is! Nå når vi har fått så fint vær vil jeg utnytte det med å spise masse is, det er jo så godt!
   Eat lots of ice cream! Now that it's such a nice weather here I want to take advantage of it and it lots of ice cream, it's so good!

Nyte dagene! Jeg blir så motivert når det er så fint vær ute, og jeg tror det er viktig å iallefall utnytte dagene når det er fint, og så kan jeg heller kose meg mer inne når det blir dårlig vær igjen. For jeg vet de dagene kommer tilbake. 
   Enjoy the days! I get so motivated when it's so nice outside, and I think it's important to take advantage of the days when it's so nice outside, and then I can relax inside when the weather gets bad again. Because I know those days are coming back.

€ Se Ariana Grande live! Om én uke skal kjæresten og jeg se henne på konsert i Oslo, og det gleder jeg meg sånn til. Hun var helt rå da jeg så henne i New York, så jeg har høye forventninger til denne.
  See Ariana Grande live! In a week my boyfriend and I are going to her concert in Oslo, and I'm so excited. She was awesome when I saw her in New York, so I have big expectations to this one. 

Reise! Det blir bare til Oslo i tre dager, men jeg liker den byen så godt og jeg gleder meg til noen fine dager borte med kjæresten min. Forhåpentligvis er været like fint da også!
  Travel! Only to Oslo for three days, but I like that city so much and I'm looking forward to some nice days over there with my boyfriend. Hopefully the weather will be just as nice then!Feire nasjonaldagen! Jeg elsker 17. mai og den gode stemningen i landet vårt den dagen (selv om det er jo som regel god stemning i landet vårt uansett), og det er så fint å feire dagen med venner og familie.
   Celebrate Norway's National Day! 17th of May is the day, and I just love the good vibe in our country on that day (even though it's usually a pretty good vibe anyways), and it's so nice to celebrate the day with friends and family. 

Bruke bunaden min! Jeg har en fin Sunnmørsbunad som jeg er så glad i, og jeg føler meg så fin når jeg har den på meg. Jeg får bruke den to ganger denne måneden, på 17. mai og i konfirmasjon tre dager senere. 
  Wear my National Costume! I think it's so pretty and I love it so much, and I feel so pretty when I'm wearing it. I get to wear it two times this month, on May 17th and in a confirmation three days later. 

€ Ta masse bilder! Nå når det er så fint vær og det er så mye som skjer denne måneden vil jeg ha med kameraet mitt på mye av det. Det er så fint å se tilbake på. 
  
Take lots of photos! Now that the weather is so nice and so much is happening this month, I want to take my camera with me for a lot of it. It's so nice to look back on. 

€ Feire bursdager! Det er så mange som har bursdag i mai, og bare denne uken er det tre nære som har. Kun én "offisiell feiring" da, men likevel. Jeg syns det er kjempekoselig når andre har bursdag, så snart skal jeg dra ut og ordne noen gaver. 
  
Celebrate birthdays! There are so many birthdays in May, and only this week three close ones have birthdays. Only one "official celebration", but still. I think it's so nice when it's other peoples birthdays, so soon I'm going out to fix some presents. 


 

ÅTTE TING SOM GJØR MEG GLAD

♥ Sommer

♥ Å ligge i armkroken til kjæresten min etter en lang dag

♥ Når lillesøsteren min på fem år kommer løpende og klemmer meg når jeg ikke har sett henne på noen dager

♥ Kvelder med venninnene mine når vi skal se film, men blir sittende å snakke om alt og ingenting istedenfor♥ Nye videoer fra de jeg følger på YouTube

♥ De fine kommentarene deres

♥ At jeg kun bor fem minutter unna familien min, så jeg kan dra dit akkurat når jeg vil

♥ De kjekke kollegaene mine på jobb


♦ Hva gjør deg glad?

HOME


Jeg er hjemme ♥ Jeg kom faktisk hjem på fredag, men kunne ikke skrive noe på bloggen før det fordi jeg skulle overraske mormor og morfar som trodde jeg skulle komme hjem senere. Det er SÅ deilig å være hjemme til jul! Det tok meg noen dager før jeg skjønte at jeg var hjemme, og New York har virket så fjernt selv om jeg nettopp var der. Jeg var veldig trøtt på fredag fordi jeg ikke fikk sove noe på flyet, så da var jeg våken 30 timer i strekk. Så hele fredag var jeg bare tidsforvirra og ikke helt våken, men jeg klarte å holde meg våken til kvelden fordi vi hadde besøk hele dagen. Det var så godt å se familien og vennene mine igjen, ingenting slår den følelsen av å se de igjen ♥


Vel, nå er jo det kvelden før kvelden, og selv om det ikke er så veldig hvitt ute, merker jeg fortsatt litt julestemning. Jeg tror nok det er fordi jeg skulle hjem til jul. Alle gavene er klare og levert de som skulle det, så nå blir det avslapping og familiekos fremover. I kveld blir det julegrøt (kryss fingrene for at jeg finner mandelen siden jeg aldri gjør det), og selvfølgelig Grevinnen og Hovmesteren. Og så gleder jeg meg til å stå opp til julestrømpa, Tre Nøtter til Askepott og enda mer familiekos i morgen. Åh, jul ♥


- Er det hvit jul der du er?

SO THIS HAPPENED TODAY...


Så, i dag møtte jeg Nick Jonas. Det var litt kult. Og nå prøver jeg å virke som om jeg ikke skriker innvendig, for DET gjør jeg, haha. Jeg fant nemlig ut at han skulle være på Barnes and Noble litt bortenfor skolen i dag, så da måtte jeg. Jeg var jo stor fan av Jonas Brothers da de var "aktuelle" eller hva jeg skal si, og Nick har alltid vært den store favoritten. Det er så sykt at jeg har møtt han nå, jeg skulle ønske jeg kunne oppleve det øyeblikket på nytt og på nytt, men heldigvis har jeg dette bildet som jeg kan ha med meg for alltid, hehe.


Åh nei, dette var gøy ♥

SPENDING MY SATURDAY NIGHT WITH DEMI LOVATO

New York tid: 12:01.


Dere, gårsdagen var helt fantastisk. På dagen var vi turister (det får dere se i neste innlegg) og på kvelden var Ina og jeg på Demi Lovato konsert! Det har jeg ventet på siden helt i begynnelsen av juni da jeg satt hjemme i Norge og kjøpte billettene rett etter de kom ut for salg. Jeg kan si det slik at konserten var helt fantastisk, det må være det beste jeg har vært med på. MKTO og Christina Perri varmet opp, og det var også helt utrolig, jeg liker jo de veldig godt også. Christina Perri sang blant annet Jar of Hearts, A Thousand Years og Human, og den dama har en syk stemme! Både hun og Demi Lovato, jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å ha sånne stemmer uten noe redigering. Her er noen telefonbilder fra konserten:


Vi hadde gulvplasser og var derfor ganske nært scenen, og vi så veldig bra hele konserten.


Et litt dårlig bilde av Christina Perri, men for en fantastisk dame.

Dette var det beste bildet jeg fikk av Demi, siden kameraet ikke er det beste. Men jeg kommer ikke over hvor bra det var, skulle gjerne opplevd det igjen. Demi er et fantastisk forbilde og en fantastisk artist, det er det ingen tvil om. Jeg ble så motivert og inspirert etter denne konserten, blant annet til et blogginnlegg jeg vil skrive snart.

Denne søndagen må jeg bruke på å komme over konserten (har litt hjertesorg over at det er over), og så skal jeg handle til uken og begynne å øve til midterms neste uke. Jeg har nemlig to midterms neste uke, så nå må det leses! Nå blir det forresten kun 5 timer tidsforskjell i én uke istedenfor 6 timer, siden dere i Norge stilte klokken i natt, mens vi ikke stiller den her før om én uke. Blir deilig med litt mindre tidsforskjell!


- Noen av dere som liker Demi Lovato?

SISTE DAGEN I NORGE
Nå er plutselig tiden kommet dere, i morgen tidlig sitter jeg på flyet!! Dette er så rart, jeg har jo telt ned dagene i fem måneder nå og så er plutselig tiden kommet. Jeg gleder meg veldig og det kribler skikkelig i magen. Jeg har sagt hadebra (eller vi ses, som jeg liker bedre å si) til de fleste nå, mens kvelden skal tilbringes med mamma og mine nærmeste venninner. Det er jo egentlig ikke så lenge jeg skal være borte i første omgang, jeg kommer jo hjem til jul som er om bare tre måneder. Tiden kommer til å gå veldig fort frem til da!


Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive, så da er det bare én ting å si: VI SNAKKES FRA NEW YORK!!

MY NEW CAMERA
Her har dere mitt nye kamera, Canon Powershot G16! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, det er som et speilreflekskamera bare i den lille, perfekte størrelsen. Blenderen går helt ned til 1.8, det er altså veldig lyssterkt, det filmer i HD, har wi-fi funksjon som gjør at jeg kan overføre trådløst til blant annet mac og iPhone, både autofokus og manuellfokus, og har ISO som kan gå fra 80 - 12800, og mange flere funksjoner. Jeg har jo Canon fra før av, så jeg syns det er veldig greit med enda et Canon-kamera. Dette kjøpte jeg hovedsaklig til New York, sånn at jeg slipper å drasse rundt på den tunge, store speilrefleksen, og kan ha dette kameraet tilgjengelig til enhver tid.


Gleder meg til å ta mange fine New York-bilder med dette kameraet ♥


- Hvilket kamera har dere?

HELLO SEPTEMBER

September inspiration from weheartit.

Hei, september! Årets mest spennende måned hittil har endelig kommet, dette er nemlig måneden jeg flytter til New York! Det er derfor mye spennende som skjer fremover, så det tror jeg blir veldig bra. Nå når jeg er ferdig å jobbe har jeg også mer tid til bloggen, men det spørs da om jeg jeg har noe å blogge om. Neida, jeg tror det går bra. Det er nok ikke så mye som skjer nå de første dagene, men etter hvert blir det nok mer som skjer og mer å blogge om. Isåfall får dere bare prøve å holde ut imens, for om tre uker blir det nok et luksusproblem med FOR mye å blogge om, hehe.


Nei, nå får jeg begynne å ordne meg for dagen og sette igang med å... gjøre ting. Håper alle har en fin mandag og en fin start på måneden ♥


- Har dere noen spennende planer for september?

UP, UP AND AWAY
Hei til mandag og hei til dere ♥ Da jeg våknet opp i dag føltes det ekstra "forfriskende" og jeg følte virkelig at det var mandag og en ny start. Hvorfor jeg virkelig følte det i dag, det vet jeg ikke, men det var deilig. Nå er det under 30 dager igjen til jeg drar, så nå føles det virkelig nært. Likevel kan jeg ikke se for meg at jeg er i New York om en måned, haha. Det går nok ikke opp for meg før jeg begynner å pakke eller sitter på flyet.


I dag startet jeg dagen med en liten fjelltur, og vet dere hva? Da jeg så ut vinduet var det sol og så gikk jeg for å ta på meg treningsklær og sko, og da regnet det da jeg skulle gå ut døren. Altså, er det mulig? Men i dag stoppet det ikke meg, så jeg dro ut uansett! Og så spurte mamma meg isted om jeg ville være med en tur (til samme toppen), så da ble jeg rett og slett bare med da også. Veldig forfriskende, men også ekstra slitsomt siden det var tur nummer to i dag. Har på følelsen av at jeg ikke kommer til å klare å gå de neste dagene... Så det er altså det sykt spennende jeg har funnet på i dag, haha. Hvis det ikke regner i morgen så kan jeg endelig få tatt noen bilder ute til fremtidige innlegg. Har jo noe jeg har planlagt, men jeg er ganske avhengig av været for å få bra lys til bildene. Og det går ikke i pøsregn!


- Hva har dere gjort i dag?

A DAY IN OSLO

Edit: Fant ut at jeg ikke hadde publisert dette igår kveld, så da kommer det i dag istedenfor, oops. Men det ble altså skrevet igår, så jeg var ikke faktisk i Oslo i går, men jeg var der på torsdag, om dere skjønner, hehe. Kort sagt, jeg skrev dette innlegget i går!

Hei dere! I går var jeg jo i Oslo, i forbindelse med en test jeg måtte ta for å registrere meg til fag. Jeg kunne ventet med å ta den til jeg kom frem i New York, men det er såpass sent at det kan hende at noen av fagene jeg vil ta da er fulle. Derfor fant jeg noen billige flybilletter og dro til Oslo i går. Jeg hadde en veldig fin dag og skulle gjerne vært der lenger, men jobben og sparingen av penger kaller... Jeg tok ikke så mange bilder, men jeg har noen å vise dere iallefall:


09.00: Flyet mitt fra Ålesund til Oslo går, og jeg prøver å få et bra bilde fra himmelen, til tross for det skitne vinduet.

10.00: Flyet har landet. For en gangs skyld slipper jeg å vente på bagasjen, og Starbucks roper på meg på Gardermoen. Cool Lime Refresher er så sinnsykt god, dere, så hvis dere trenger en liten "oppfriskning"; try it!

12.00: Jeg har drept litt tid i Bogstadveien med vindusshopping, og jeg setter meg ned på Joe and the Juice med en Power Shake. Jeg hadde veldig god tid fra jeg ankom Oslo til jeg skulle ta testen hos IBS, så da gikk jeg heller rundt i butikken og gråt innvendig fordi jeg ikke kunne kjøpe noe, hehe.

15.00: Det jeg hadde gledet meg mest til: Jeg får ENDELIG møte NYC-roomiesene!! Folkens, hils på Ina(venstre) og Ronja(høyre på samme bildet). Det er altså disse to søte jentene jeg skal bo med der borte, og det er jeg SÅ glad for. Vi kommer så godt overens, så jeg gleder meg veldig mye! Vi spiste først lunsj på Espresso House og satt der og bablet i vei en god stund, før vi satt oss på gresset på Tjuvholmen. Der satt vi en god stund i solen, så fulgte vi Ina til toget, og Ronja og jeg spiste middag på Friday's. Etter det måtte jeg løpe til flytoget, hehe, selv om jeg kom til Gardermoen i ganske god tid før flyet gikk. Det var faktisk veldig trist å si hadet til Ronja og Ina, for det er jo én måned til vi ser hverandre igjen. Men den dagen drar vi tross alt til New York!!

21.45: Flyet går tilbake til Ålesund, og jeg får med meg litt av solnedgangen også. Jeg var såå sliten da jeg kom hjem, jeg hadde jo vært oppe siden halv 7 på morgenen, og på "tur" hele dagen. Det tar på!


I kveld er faktisk David Guetta i byen, det er nemlig den årlige Jugendfest, som er ganske stort i Ålesund. Jeg syns det er ganske kult at de har fått med David Guetta, til lille Ålesund! I morgen er det Icona Pop osv, så det blir sikkert bra for de som er der. For ja, det ble ikke Jugendfest på meg i år, det er rett og slett ikke noe jeg ville bruke penger på, siden jeg prioriterer sparing til New York.


- Hva gjorde dere i går?

FRISK START PÅ UKENDette var utsikten min i dag tidlig, virkelig en frisk start på uken! Har en liten fjelltopp i området som er en perfekt tur. Går opp og jogger ned igjen, virkelig en god treningsøkt. Og så er jo utsikten på toppen virkelig motiverende! Tenker jeg bare må benytte meg av dette før fjell blir erstattet med skyskrapere.


Jeg har ikke så mye å skrive i dag, har jobbet noen timer i dag og det gikk veldig fort siden det var mye å gjøre. Elsker når det er sånn, det er jo mye bedre å være opptatt hele tiden, for da går tiden mye fortere og man føler virkelig man får gjort en skikkelig jobb. Nå har jeg bare ca én måned igjen av jobbing også, tiden går fort!


- Hva har dere gjort i dag?

A PERFECT SUMMER DAYÅh, dette er en sånn dag jeg kunne ønske aldri tok slutt! Dagen har gått sååå fort, men jeg har virkelig kost meg og vært masse ute i solen. Sammen med familien og Sara dro vi til en strand et stykke unna her vi bor, og det var så deilig. Jeg fikk til og med endelig badet, noe jeg ikke kan huske sist jeg gjorde i Norge. Det var utrolig deilig å kunne gå å kjøle seg ned når solen ble litt for mye, for hadde det ikke vært for solen hadde jeg ikke klart å bade. Det var nemlig ikke spesielt varmt i sjøvannet, hehe. Så i dag har jeg fått skikkelig "beach-hair" uten bruken av saltvannspray, hehe.


I morgen er det tilbake på jobb igjen, men jeg får heller krysse fingrene for bra vær på søndag, da skal jeg iallefall nyte det igjen. Livet med norsk sommer ♥


- Hva har dere fininger gjort i dag?

FUN IN THE SUN

FOR en dag dette har vært! Og fortsatt er. Føler nesten det blir varmere og varmere for hver dag som går, jeg! Det er nesten litt sånn uutholdelig, men samtidig kan jeg ikke klage. Jeg måtte iallefall gi meg litt tidlig, i fare for å renne helt vekk. Noen timer i solen og farge på kroppen har det hvertfall blitt, og etter å ha gått lei av solstolen, ble det litt leking på gresset med lillesøster og mamma, og etterhvert også badminton. Vi måtte lete byen rundt etter det - lenge leve bensinstasjoner med fritidsutvalg også ♥ Badminton og slike ting hører sommeren til, og nå tror jeg det er noen år siden sist med tanke på at de tidligere somrene ikke har vært spesielt varme.
Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg misunner dere som har fri og tid til å nyte sommeren neste uke også, på meg blir det jobbing, tjener jo ikke akkurat noe på å ligge i solen hele dagen, hehe. Men de to dagene jeg har fri neste uke skal iallefall NYTES! En trøst i det hele er jo at siden det ikke blir sydentur pga jobbing osv, gjør det absolutt ingenting siden vi har det samme været her. Og norsk sommer slår jo alt - mer idyll skal du lete lenge etter!


- Flere som nyter sommerværet?

BEAUTIFUL SUNDAYI dag har jeg sett mye av det herlige Norge har å by på om sommeren, og vi har spist middag på en idyllisk liten plass et stykke unna Ørsta. Det var iallefall idyllisk der vi satt på et lite hotell ved sjøen, og det dere ser på det nest siste bildet ovenfor var utsikten vi hadde under middagen. På kjøreturen på vei tilbake stoppet vi for softis og det smakte sååå godt! Jordbærstrøssel er favoritten, og jeg ble så glad da jeg så at de hadde tatt ekstra strøssel på bunnen. Herlig ♥ Jeg kom hjem nøyaktig to minutter før 24 startet, snakker vi perfekt beregnet kjøretur eller? Nå ser jeg på en tilfeldig film som går på TV, i motsetning til omtrent resten av verden som sikkert ser på fotball nå. Resultatet får jeg jo med meg overalt på sosiale medier uansett, hehe.


Nå er jeg så motivert for å starte en ny, sprek og glad uke, denne helgen borte fra byen har virkelig gjort seg. På kjøreturen hjem i dag ble jeg så glad av å tenke på alt jeg vil få gjort neste uke. Jeg skal iallefall starte mandagen tidlig i morgen med et SMIL. Akkurat sånn det skal være.


- Hva har dere fininger gjort i dag? Flere som har utnyttet fineværet?

THE PERFECT DAY OFFOkei wow er jeg i Syden eller i Ålesund? Det er sååå varmt i dag, og det virker som om det er sånn i resten av landet også? Vi er heldige, for norsk sommer er jo noe av det beste som fins! Jeg nyter iallefall denne dagen og det håper jeg dere også gjør! Resten av dagen er fylt av koselige planer, som blant annet grilling og noe annet som er i forbindelse med bloggen, hehe. Forhåpentligvis blir det bra og dere får se det på bloggen i løpet av noen dager. Det er egentlig ikke særlig spennende haha, men det er noe som er på tide å endre på bloggen!


Nå må jeg fikse meg litt før jeg faktisk skal på hattejakt! Har en endeløs jakt på den perfekte hatten og jeg håper virkelig jeg finner den snart. Om dere har tips til butikker som har fine, svarte hatter, vær så snill si ifra!


- Hva er deres planer i dag?

HAPPY 4TH


Woho - happy 4th of July! Ikke at vi merker så mye av det her i Norge, bortsett fra på sosiale medier. Føler bare det er en liten plikt å være litt engasjert med tanke på at det snart blir "hjem"landet mitt, hehe. Iallefall for noen år! Beklager for nok et sent innlegg forresten, det er jo litt kjipt av meg egentlig, men jeg får det liksom ikke til noe tidligere. Jeg er på jobb hele dagen, og så blir det gjerne New York-snakk/planlegging etter det, og plutselig er dagen nesten over. Men etter i morgen har jeg fri noen dager, og jeg har endel fri fremover, så da skal det bli andre boller! Høres det bra ut? Blir hvertfall skjerpings fra meg!


- Noen som fortsatt er hjemme eller er alle på ferie? Syns jeg ser feriebilder overalt - lucky you!

OSLO

Hei fra Oslo! Nå sitter to slitne sjeler på hotellrommet og lader oss opp til å komme oss ut igjen. Vi har vært på farten hele dag og brukt retningssansen vår (det vil si gps'en) flittig. Vi tok fly klokken 7 i dag tidlig, så nå kjenner jeg virkelig at jeg sto opp tidlig i dag, men sovingen får bare vente til i kveld. Etter vi hadde sjekket inn på hotellet dro vi rett til den amerikanske ambassaden for visum-intervju, før vi spiste lunsj på Friday's. Etter det kikket vi rundt litt i butikker, før jeg var i et spennende møte, og så har vi kikket enda mer i butikker. Rekker ikke skrive så mye mer akkurat nå, men har noen bilder fra dagen:Vi klarte selvfølgelig, med den som nevnt gode retningssansen vår, å ta t-banen feil vei også, haha er det mulig.

Vel, nå får vi komme oss videre. Kos dere videre denne mandagskvelden!

- Har dere hatt en fin start på uken?

SUNDAY
God søndag! Jeg elsker denne dagen, mye fordi vi ikke trenger noen unnskyldning for å gjøre absolutt ingenting. Sånne dager trenger vi gjerne på slutten av uka, min dag har hvertfall ikke vært særlig meningsfull hittil. Jeg våknet iallefall helt uthvilt i dag, og siden har jeg egentlig bare sett Gossip Girl. Jeg kom hjem ganske tidlig i går kveld, jeg var ikke særlig gira på å stå ute i kulde og regn og se på bålet, så da de andre dro dit, kjørte jeg heller hjem og så på livestreamen av bålet. Haha ja, det blir streamet hvert år, med tanke på at det er såpass stort.


Nå må jeg ordne meg, vi skal nemlig ut å spise etterpå og endelig feire at vi er ferdig med 13 års skolegang! Jeg har jo vært klar for å feire i to uker nå, men vi lovte hverandre å vente med noe som helst feiring til alle var ferdig, så da tar vi det nå. Gleder meg til god mat og gode venner ♥


- Hva liker dere best å gjøre på søndager?

TGIF

Ah, endelig fredag og helg! En av de beste følelsene, er dere ikke enig? ?? Det var såå deilig å dra fra jobb i dag, det føltes virkelig fortjent ut etter jobbing hver dag denne uken, haha... Menmen, jeg skal jo jobbe i hele sommer, viktig å spare opp penger frem til jeg drar i september!

Ovenfor er bilder av Sara's nye kamera, jeg er såå misunnelig, haha. Trenger virkelig et lite kamera med god kvalitet, sånn at jeg kan ta det med meg overalt. Men det har jeg planlagt å kjøpe med en gang jeg kommer til New York, der er jo det myye billigere! Ser på VG-lista nå, jeg MÅ jo få med meg Cody Simpson, hehe... Kvelden blir tilbragt med Sara, Celine og Caroline - koseliig??

- Flere som ser på VG-lista? Eller gjør dere andre ting?

SUMMER SALE


Ah, ny uke - nye muligheter! Start hver dag med et smil, legg koselige planer for dagene fremover, drikk masse vann, nyt solen når den er fremme og tenk på at du nå har hele sommeren foran deg. Det gjør iallefall meg veldig glad, tanken på at dette bare er begynnelsen av sommeren. Det kommer nok til å gå veldig fort, derfor må vi bare nyte de fine sommerøyeblikkene. Jeg gleder meg sånn til alt som er i vente ♥


Når vi er inne på starten på sommeren: sommersalget hos Cubus startet i dag! Jeg er på jobb nå, men i går fant jeg frem et lite utvalg fra salget som jeg liker veldig godt:


Kule statementsmykker, herlige, løse, stripete t-shirts, cropped gensere/t-shirts og kjempesøte nattkjoler. Dette og mye mer er nå på salg, og det liker vi! Og hehe ja, entusiastisk ansatt her. Vil hvertfall anbefale dere å ta turen innom i dag eller i løpet av de neste dagene, mange kupp å få med seg :)


- Flere tips til hvordan man burde starte dagen/uken? Alltid motiverende å lese!

BBQ, SUMMER AND GOOD FRIENDS

... Det er en god kombinasjon, er dere ikke enig?
Kvelden igår var ikke annet enn bra! Vi var neeesten hele klassen, manglet noen få, og vi bare grillet, snakket og koste oss. Vi hadde masse god mat og drikke, noen holdt taler og vi hadde noen små leker. Ganske sykt å tenke på at vi bare har kjent hverandre ett skoleår, føles ut som mye lenger! Dette er virkelig den beste klassen jeg har gått i, bare god stemning hele veien og vi som sitter igjen på slutten av året har blitt til en skikkelig go'gjeng. Trist at vi nå skal skilles og alle skal forskjellige ting rundt om i verden, men sånn er det jo bare. Et kapittel er avsluttet, og et nytt, spennende er på vei. Jeg kan jo ikke akkurat si at jeg ikke gleder meg til det nye kapittelet!


- Hva gjorde dere i går?

BACK TO LIFEHei! Kan ikke beskrive hvor deilig det er å skrive her nå, å blogge. Jeg har savnet det utrolig mye, og at jeg faktisk ikke har hatt tid til blogging disse månedene har vært smertefullt. Blogging er liksom meg og selv om det til tider er lite fristende å finne frem kameraet og fotografere, så er det fortsatt noe jeg trives med, og blogging har gitt meg SÅ mye. Jeg har jo faktisk blogget i nesten fem år nå, DET er sykt det.

 

Vel, jeg har gode nyheter da, iallefall for min del: jeg er ferdig med skolen!! På fredag hadde jeg muntlig eksamen i historie, så nå er jeg faktisk helt ferdig og har sommerferie. Jeg kan ikke beskrive hvor glad det gjør meg, at jeg er ferdig med et utrolig tøft skoleår. Hadde aldri trodd det kom til å ta slutt, det føltes ikke sånn ut tidligere i år. Men nå er jeg ferdig, bøkene er levert og jeg skal ikke tilbake! Så planen min fremover er fullt fokus på bloggingen, og selv om jeg skal jobbe i hele sommer er jeg så klar for å få opp bloggen igjen. Det blir også naturligvis mye forberedelser til New York, nå er det jo bare litt over tre måneder til jeg flytter! Tror tiden kommer til å gå veldig fort, og jeg kan fortsatt ikke tro at jeg snart bor i verdens beste by. Tror dere jeg gleder meg til å blogge derfra eller? JA.

Jeg gleder meg også til å kommunisere med dere igjen, til å lese og kommentere blogger og rett og slett bare bli en del av "miljøet" igjen, om jeg kan si det slik, haha.


- Har dere sommerferie, eller når får dere?

HELLO, NEW YORK


Heihei! Som vanlig er det lenge siden sist, hehe. Nå har jeg ett par dager fri så jeg tenkte det var på tide å komme med noen innlegg. Vel, jeg kan vel egentlig bare gå rett på sak, det har nemlig skjedd litt forskjellig siden sist. Jeg skal flytte til New York! Føles ganske uvirkelig å skrive det, men om fem måneder flytter jeg faktisk til New York. Alene. For å studere. Jepp, i går fikk jeg beskjed om at jeg har kommet inn, så til høsten skal jeg studere mote, nærmere bestemt moterelatert markedsføring og ledelse! Dette er så sykt, jeg er så spent og jeg gleder meg til å studere det jeg vil mest. I en av verdens mest fantastiske byer. Shit. Dette er drømmen min, og nå følger jeg den.


- Er dere klare for å følge bloggen min fra New York eller?? Om dere har spørsmål er det bare å stille i kommentarfeltet! Kommer til å blogge litt mer om det gjennom disse månedene også.

EMBRACE THE WEEKEND


Det er fredaaaaaag og endelig helg! Da tenkte jeg det var på tide med et blogginnlegg, siden jeg først har tid liksom, hehe. Bare fordi jeg er "tilbake" på bloggfronten, så betyr det fortsatt ikke at jeg har tid til å skrive innlegg hver dag, dessverre. Men, nå har jeg jo tid, så da var det på tide å tørke støvet av kameraet og sette meg foran det igjen. Må innrømme at det var helt sinnsykt merkelig å skulle sitte foran kameraet igjen, men jeg får vel bare prøve å venne meg til det igjen. Denne helgen har jeg faktisk ingenting av skolearbeid å gjøre, for første gang på så lenge jeg kan huske, men jeg skal derimot på jobb i morgen, og så skal vi feire familieselskap på søndag siden jeg har bursdag på tirsdag, wiii!


Vel, i går hadde jeg endelig time hos frisøren, jeg hadde bestilt time til uka etter særemne, som en belønning. Så nå er håret mitt friskt og deilig. Vi gikk litt mørkere og kaldere oppe, for en litt mer naturlig farge, og det er jeg veldig fornøyd med. Jeg har fått en del spørsmål før om tuppene er farget, altså det blonde, men nei, det er faktisk mitt helt naturlige hår. Deilig å slippe å farge det også! Jeg er i alle fall veldig fornøyd, som alltid etter en tur til frisøren!


- Hva skal dere i helgen?

COMEBACK


Wow, tenk at det er én måned siden sist gang jeg skrev et innlegg. Kan ikke huske sist jeg hadde en så lang pause, men sånn er det tydeligvis å gå tredjeåret... Nå er jeg faktisk endelig ferdig med særemne, som har vært den største grunnen til mitt lange fravær. Særemnet har hengt over meg hele dette skoleåret, og nå er jeg faktisk ferdig og kan senke skuldrene litt. Det er så deilig å tenke på. Jeg har ikke hatt tid til noe annet enn skolearbeid den siste måneden omtrent, jeg har ikke rukket å tenke noe særlig over at jeg har en blogg engang. Men nå merker jeg virkelig hvor mye jeg har savnet det, det har jo tross alt vært en stor del av meg i over 4 år nå.


Nå er det på tide at jeg begynner å tørke støvet av kameraet mitt og kommer tilbake i gamle bloggrutiner igjen. Det hadde forsåvidt hjulpet litt om denne stormen og regnværet hadde gitt seg da, dagslyset varer jo så mye lenger nå! Fordelen med å gå så lenge uten å blogge er jo at jeg, til tross for at jeg har vært utrolig opptatt, har en god del idéer til hva jeg skal blogge om. Blant annet månedens inspo som jeg skulle vær så flink å følge, men som ble litt vanskelig når jeg ikke hadde tid. Nå er jeg iallefall skikkelig gira på å være tilbake. Dette SKAL være et sterkt comeback!


- Har dere det bra? Om det fortsatt er noen som leser bloggen min? Haha...

I DET NYE

GODT NYTTÅR!! Det er så herlig med et nytt år, det er bare noe veldig forfriskende med det. Jeg mener ikke at man trenger et nytt år for å sette seg nye mål eller starte på nytt, det kan man gjøre når som helst. Likevel er det noe med et nytt år som bare gjør noe med meg, det er så motiverende syns jeg. 2013 er et år jeg bare vil legge bak meg, og det har jeg nå gjort. Derfor vil det heller ikke komme noe mimreinnlegg eller noe sånt, rett og slett fordi jeg heller vil holde fokusen på dette nye året vi har startet nå.


Motsier meg selv litt nå, men helt i slutten av 2013 skjedde noe som jeg definitivt syns er verdt nevne i et innlegg:

JEG er faktisk med i Det Nye!! Mamma abbonnerer på Det Nye, og da hun satt og leste den nyeste utgaven, så hun plutselig meg der, haha. Det som var var at man skulle hashtagge et bilde på Instagram av håret sitt, og så skulle redaktørene velge ut favorittene sine, som jeg tydeligvis ble en del av! Hadde helt glemt av at jeg hadde gjort det, og ble så sjokkert og selvfølgelig glad da mamma sendte meg bildet ovenfor da jeg var på vei til søskenbarnet mitt forrige uke. Det er bare så utrolig at jeg faktisk er med i Norges største motemagasin! Æææææ.


- Har dere opplevd noe lignende? Håper alle hadde en fin slutt på 2013 og en fin start på 2014!

KAN JEG KALLE DET GALSKAP NÅ?


Såå, det var dette bildet da. 26. april ble det tatt. Jeg hadde vært hos frisøren, ville vise dere resultatet, og la blant annet ut dette bildet. Ikke et spesielt bilde, bare noe jeg har tatt på rommet mitt for å vise håret mitt. Så får jeg plutselig se det på WeHeartIt noen ganger, med linker til Facebook-sider som skriver ting som "Love her hair" og "Like if you want this hair". Der sitter lille meg foran skjermen og smiler over at noen har "hjertet" bildet mitt, og så får jeg melding på Facebook med screenshot av noen som har lagt det ut på Tumblr og det har 66 000 notes. Altså 66 000 har likt eller delt bildet videre. DET var en syk følelse. Men det stoppet tydeligvis ikke der da:


Det har nå nådd 400 000 notes!! Det er så sykt at det kan ikke beskrives, jeg klarer faktisk ikke å skjønne det. Det er jo liksom bare et bilde av håret mitt. Men åååååh 400 000!! Det begynner å gå mot en halv million det, helt utrolig.


Jeg følte bare jeg måtte lage ett innlegg om det, for dette er en ganske syk oppnåelse. Kan jeg kalle det galskap nå??

MY NEW LOVE

Jeg sa jo jeg skulle vise dere noe, sååååå:

Say hello to my new car ♥♥ Om noen av dere leste dette innlegget som jeg skrev for to måneder siden, så husker dere kanskje at noen kjørte inni bilen min, og skadene på den var såpass kostbare at bilen måtte vrakes. Nå har jeg endelig ny bil og det er så herlig!! En søt liten Polo som jeg elsker allerede, hihi. Såå deilig å ha egen bil igjen, det er jo en helt annen frihet!


Har forresten shoppet en del til rommet mitt nå, så nå skal jeg ordne til, så får dere se i morgen. Tror det blir bra!


- Har dere sertifikatet og kanskje egen bil?

HELLO OCTOBER

// // // //


Heiiii, oktober! Vet ikke med dere, men selv om jeg igrunn ikke er så glad i høst, er det bare noe med oktober. Jeg bare ble skikkelig motivert i går med tanken på oktober og i dag når vi faktisk nå er inne i oktober. Skal gjøre mitt beste for å fortsette med dette, for humøret nå er virkelig på topp! Det har nok litt å gjøre med at jeg har kommet inn i treningen igjen også, det er jo virkelig et humørboost. Men nå er det høst dere, la oss gjøre det til en fin en! Siden jeg ikke har hatt noen spesiell sommer i år er akkurat det liksom ikke noe jeg virkelig savner, som gjør det lettere å komme inn i høsten. Sommerferien kommer tilbake neste år uansett! Mens vi "venter" kan vi heller kose oss under dyna, foran peisen, med en god kopp kakao eller hva du måtte foretrekke. Det er jo så koselig å kunne sitte inne å varme seg når det er kaldt ute, er dere ikke enig?


Enda mer motiverende er det med Kristina Andersen sin nye challenge! Har faktisk gått i hele dag og ventet på at hun skulle legge den ut, haha. Gira much? JA! Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal velge utfordring 1 eller utfordring 2, men tror det blir en god blanding jeg! Mye av det startet jeg på for et par uker siden, så det tror jeg skal gå fint!


- Liker dere høsten?

LET'S CELEBRATEThe weekend is here. Let go of all your worries, relax, have fun, and don't forget to SMILE. ♥

ROARTGIF!! Åh, såååå deilig med helg! Uken har egentlig gått ganske fort, men likevel har jeg bare gått og ventet på helgen. Merker det blir veldig deilig å få slappet av litt. Har ingen spesielle planer for helgen, annet enn å være litt med venner og å jobbe.


Litt andre outfitbilder i dag, hehe.- Hva er deres planer for helgen?


FERDIGLIVET dere!! Kom ikke opp i muntlig eksamen i dag, så dermed har jeg ferie! Bare én skoledag igjen som er på onsdag. Jeg var så sikker på at jeg skulle komme opp i dag, men det skjedde heldigvis ikke! Så nå er jeg faktisk ferdig med media, rart å tenke på. Jeg skal nemlig ikke gå media neste år, men påbygg. Mye fordi jeg ikke aner hva jeg vil gjøre etter videregående.

Men jaja, nå skal ferien nytes fullt ut! Først med jobb i dag og i morgen

- Har du ferie nå?

ETT SKRITT NÆRMERE FERIE

Praktisk og muntlig eksamen i media er over, og jeg endte opp med karakteren 6! Sykt, og så utrolig deilig. Jeg kom opp i bilde på onsdag og skulle lage en bildereportasje med temaet aktiv fritid for ungdom. I går leverte jeg inn reportasjen, og i dag presenterte jeg den. Følte den gikk ganske bra siden jeg snakket lenge, og klarte å svare ganske bra på spørsmålene jeg fikk av sensor og eksaminator etterpå, men jeg hadde ikke trodd jeg skulle få noe mer enn 5. Men utrolig nok hadde sensor bare positive ting å si om presentasjonen min og reportasjen min og mente det var en klar 6er. DET var en herlig følelse det!

Dette er ett av bildene jeg hadde med i reportasjen. Vil ikke legge ut hele reportasjen, men tenkte jeg kunne legge ut et av bildene jeg brukte, så dere kunne se litt i alle fall!

Så nå er jeg ett skritt nærmere ferie, og det er godt å endelig kunne slappe av etter to døgn med hard jobbing. Så nå gjenstår det bare å se om jeg kommer opp i muntlig, men det er det ikke trekk til før om ca. 10 dager.

- Har dere hatt eksamen?

LONDON, I'M COMING FOR YOU


Endelig er dagen her. London, nå kommer jeg!!

5 DAYS LEFT

Weheartit.

Om 5 dager er jeg i London!! Nå gleder jeg meg bare mer og mer, er skikkelig reisesyk! Årets første utenlandstur, det blir godt. Tre dager bestående av bare shopping i en av favorittbyene, sammen med mammaen min. Det kan jo ikke bli annet enn bra!

Jeg har jo vært der to ganger før, og mamma har vært dere flere, men om noen vet om noen litt ukjente, kule butikker så er det bare å komme med det!

- Har du vært i London før?

THE BEST NIGHT

Neimen heisann! Jeg kom hjem fra Oslo på onsdag, men siden da har jeg vært litt opptatt og ikke orket å blogge egentlig. Men konserten var utrolig bra og Justin Bieber er fantastisk! Tror ikke jeg orker å skrive så mye om det, mest fordi jeg brukte mye tid på å skrive et detaljert innlegg om det i går i nettavisen vi har på skolen, så om du er interessert i å lese det, så er det her.

Men ja, vi kom dit kvart på ti på morgenen på tirsdag og kom derfor veldig langt frem i køen og veldig langt fremme i Golden Circle-området når vi kom inn på arenaen, akkurat det jeg ville. Så de gangene jeg ikke hadde et hode foran meg (haha...), så jeg han veldig godt og veldig nært for min del.Så ja, jeg er så utrolig fornøyd med konserten og hele opplevelsen. Jeg bare liker han enda mer nå og lengter skikkelig tilbake. Sitter igjen med så mange fine inntrykk og tanker etter konserten og blir så glad av å tenke på det. Det ligger et par litt bedre bilder på instagrammen min også, som er Malindh.

Ellers hadde jeg det veldig fint i Oslo, og var i sentrum på onsdagen og bare gikk rundt i butikker og gikk litt ute i fineværet. Herlig! Tok ikke så mange bilder, men har noen som jeg tenker å legge ut senere.

- Var dere på en av konsertene? Vet de siste typ tre innleggene har handlet om dette, men nå er det stopp altså, haha.

REISEKLAR

Beklager lite blogging den siste uken, men jeg har hatt mye å gjøre, og da blir bloggen nedprioriert. Det blir nok ikke mye bedre denne uken, for i dag drar jeg jo til Oslo!! Jeg er såååå reisesyk nå, og gleder meg veldig til et par dager i hovedstaden. Og ikke minst til konserten i morgen! Det blir bra.

Lilla neglelakk er selvfølgelig på. #nails4bieber liksom.

Så nå blir det ikke blogging igjen før på torsdag, kanskje onsdag om jeg orker! Skal prøve å få tatt masse bilder på onsdagen før vi drar hjem, så har jeg litt å legge ut!

- Hvem flere skal til Oslo?!

READY FOR OSLO

Om 5 dager er det tid for Justin Bieber konsert! Gleder meg vilt mye nå og er så klar for et par dager i Oslo. Drar dit mandagskvelden med fly, og returen blir på onsdagskvelden. Så da får vi ca to fulle dager, som blir veldig deilig! Jeg skal på den første konserten, på tirsdagen, så hele den dagen kommer nok til å gå til det. Onsdagen går nok til shopping (ikke så mye siden jeg sparer til London da), og så blir det å ta flyet hjem på kvelden.Noen bilder fra gratiskonserten i fjor♥


- Skal du på konserten? Hvilken dag?

FIN START PÅ HELGENStartet helgen med en koselig bytur med Andrea! Vi ordnet diverse ting vi trengte, og så tok vi oss en tur på kafé og kjøpte kakao og en cookie. Elsker julestemningen som er i byen nå, med alle lysene og pynten osv! Mangler bare snøen, så er det komplett!

Forresten, hele denne uken har vært så bra, rett og slett fordi jeg har blitt så mye mer positiv! Jeg startet jo søndagskveld med å tenke mer positivt og sånn, og jeg merker stor forskjell! Syns bare livet er fantastisk nå, og jeg føler jeg setter mye mer pris på de små tingene enn jeg gjorde før. I morgen er jo det desember også, noe jeg er superstoka for! Smiiiiiil folkens! Tro meg, det hjelper! :D


- Har dere hatt en fin uke?

HVORDAN GJØRE MANDAG TIL EN BRA DAG

Mange her er kanskje som meg og liker egentlig ikke mandager? Eller er jeg alene? Ser og hører hvertfall mye klaging hver mandag på hvor kjip denne dagen er, og det kan jeg jo forstå. Det er første dagen etter helgen, du må stå opp tidlig og er derfor mest sannsynlig veldig trøtt også. Det føles ut som det er så lenge til helg, og det er rett og slett en skikkelig kjedelig dag.

De siste ukene har jeg hatt det sånn. Jeg har bare gått utifra med en gang jeg står opp at dette blir en skikkelig dårlig dag, og da har det jo automatisk blitt sånn også. Forrige mandag hadde jeg en ekstra dårlig dag, men etter det fikk jeg bare en "åpenbaring" om at jeg må endre på dette og at det ikke kan fortsette sånn. For du kan faktisk gjøre dette til en bra dag selv. I går kveld satt Andrea og jeg med en skikkelig bra innstilling til hvorfor dette skulle bli en bra dag, og det hjalp faktisk skikkelig! Så da tenkte jeg at jeg kunne komme med noen tips, med hjelp fra Andrea, til hvordan dere også kan gjøre mandager til en bra dag:

- Bestem deg dagen før at at mandagen skal bli en bra dag. Dette er faktisk veldig viktig, det hjalp hvertfall veldig mye for meg. Jeg gikk og sa til meg selv i går kveld at dette skulle bli en bra dag, og tenkte det før jeg la meg. Da våknet jeg automatisk med en bra innstilling!

- Hør på glade sanger! Vet ikke med dere, men sanger gjør utrolig mye på humøret mitt. Så hør på sanger som gjør deg i godt humør, det hjelper virkelig på humøret og innstillingen!

- Se morsomme videoer! Anbefaler for eksempel denne:

Vet ikke med dere, men de zebraene; ler like mye hver gang jeg!

- Se ting i et nytt perspektiv! Har du en dårlig dag så kan ting irritere deg mye lettere enn hvis du har en god dag. Så om noe irriterer deg, enten ignorer det, eller prøv å se lysere på det. Fokuser på det positive!

- Snapchat! Om du har snapchat, send stygge bilder av deg selv til dine beste venner, og få de til å gjør det samme til deg! Får deg garantert i bedre humør!

- Lag en liste med ting du ser frem til, så kan du se på den og alt du har å glede deg til!

- Planlegg noe med vennene dine! Planlegg helgen for eksempel, eller kanskje noe dere kan gjøre en annen helg eller i juleferien? Kanskje en hyttetur? Så får du flere ting å sette på listen med ting du ser frem til også!

- Se på gamle bilder. Se tilbake på minner med venner og familie, kanskje bilder fra sommerferien? Jeg syns hvertfall alltid det er gøy å se tilbake på gamle bilder!

Dette bildet av Andrea og meg får meg alltid til å smile!

Når jeg tenker over det så trenger ikke dette å bare gjelde mandager, men ha disse tingene i bakhodet hvis du har en dårlig dag. Så folkens, la dette bli en BRA dag! We can do this! 

- Liker du mandager?


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by