AT WORK

God morgen, søndag! Her har dere noen bilder fra jobb på fredag da jeg tok med kameraet. Det var ganske mye å gjøre så vi knipset bare noen raske bilder innimellom, må jo fokusere på å gjøre det jeg får betalt for, hehe. Men her ser dere iallefall litt av butikken jeg jobber i, som er Cubus for dere som ikke har fått det med dere. Det har ikke skjedd så mye denne helgen, jeg brukte lørdagskvelden på å ordne diverse ting på bloggen, som å oversette ting og endre headeren. Tror jeg kommer til å beholde denne headeren en stund nå, syns den er enkel og fin.


Good morning, Sunday! Here you have some photos from work on Friday when I brought my camera. It was a lot to do that day so we just took some quick photos, since I have to focus on doing what I'm getting paid for, hehe. But here you can see a little bit of the store I'm working at, which is called Cubus by the way. Not much has happened this weekend, I spent my Saturday night fixing stuff on the blog, like translating things and changing my header. Think I will keep this header for a while now, I think it's so simple and nice. 

ORANGE LIPS


Wearing Kylie Lipkit in "Dirty Peach" on the lips

Nå som det begynner å bli vår finner jeg automatisk frem sommerfargene til leppene. På høsten og vinteren elsker jeg mørke farger, og jeg syns det er litt trist å gi slipp på de for noen måneder, men det er så fint å ta frem sommerfargene også. Spesielt den ovenfor, som heter Dirty Peach, men ser litt mer oransj ut i enkelte lys. Jeg er jo vant til mer rosatoner på leppene, men må si jeg digger denne altså!
Denne dagen har vært en av de dagene der jeg egentlig bare ville ligge i senga hele dagene, humøret har rett og slett ikke vært helt på topp, av en eller annen grunn. Sånne dager har jo man av og til. Kanskje like greit at jeg skulle jobbe i dag da, så kunne jeg ikke bare skjule meg inne hele dagen. Jeg har jo fine kolleger, og det er jo mye å gjøre på jobb, så da glemmer jeg liksom litt av at jeg har en dårlig dag. Tror forsåvidt man har litt godt av å ha en dårlig dag innimellom (så lenge det ikke er for ofte), så setter man mer pris på de gode dagene, som heldigvis er hva jeg for det meste har ♥ 

Now that Spring is upon us, I automatically choose summer colors for my lips. I love darker colors in the fall and winter time, and I think it's a little sad to let go of them for a few months, but it's SO nice to find the summer colors as well. Especially the one above, which is called Dirty Peach but it looks more orange in some lighting. I'm more used to pinky tones on my lips, but I have to say I really like this one!
This day has been one of those days where I just wanted to lay in bed all day, my mood simply hasn't been so great, for some reason. I guess you just have those days sometimes. Maybe it was good that I was working today, so I couldn't hide inside all day. I have so nice co-workers, and there's a lot to do at work, so then I kind of forget that I'm having a bad day. I do think though that it's good for you to have a bad day once in a while (as long as it's not too often), so you appreciate the good days more, which is luckily what I most often have ♥

Hope everyone's had a great day. See you tomorrow ♥

LASHESJeg nevnte i går at jeg fikk satt på vipper, så jeg må jo vise dere også! Jeg hadde i en periode for 1,5 år siden og det var så deilig å slippe å tenke på mascara, men så ville jeg at vippene mine skulle få pause en stund og det har ikke blitt siden. Nå når jeg skal til Marbella på bootcamp tenkte jeg at det hadde vært deilig med vippeextensions igjen, så kan jeg føle meg fresh hele tiden, selv om jeg trener! Vippene jeg har nå er faktisk bare bittelitt lenger enn mine egne, men de vises jo veldig godt siden de er mørkere og er mer bøyd. Herlig er det!


Nå har jeg kommet meg til Oslo, og neste gang vi snakkes er jeg i Marbella! Jeg reiser alene om noen skulle lure, men har kommet i kontakt med en annen jente som skal, så vi møtes på flyplassen i Malaga i morgen. Greit å ha noen jeg har snakket litt med på forhånd iallefall, det hjelper litt! 

FRESH HAIR

Ah, endelig helt blond igjen! Syns faktisk ikke håret mitt var så ille, helt til vi så bildene nedenfor ved siden av hverandre. Haha, altså hallo? Ingen tvil om at håret ser bra ut nå da iallefall! Jeg er så heldig som har en venninne som er så frisør, så da er det enda gøyere å sitte i frisørstolen. Nå er iallefall håret mitt klart til Paris, så nå gjenstår bare alt annet... Neida, det er ikke så mye, men jeg må pakke, dra hjem til mamma og finne håndbagasjekofferten min, og skrive fire innlegg. Jeg vil helst ha alt gjort i dag, men jeg har jo morgendagen også, siden vi ikke drar før på kvelden. 

♦ Hva syns dere om resultatet?

MINE MÅL FOR UKEN

Da var en ny uke i gang, og jeg har nok av gjøremål denne uken. Jeg drar jo fredagskveld, og det er mye jeg vil få gjort før den tid. Det kan ofte være lett å utsette ting, så derfor bestemte jeg meg for å lage meg noen mål for denne uken, og skrive de her, for da føler jeg at jeg må fullføre. 

- MINE MÅL -

  • Rydde i klesskapet mitt! Dette skulle jeg egentlig gjøre da jeg kom hjem fra London, men jeg har enda ikke fått gjort det... Men denne uken skal det gjøres! Jeg skal gå gjennom ALT, undertøy, treningstøy, klær. Jeg må jo pakke til Paris uansett, så hvorfor ikke rydde i samme slengen?
  • Drikke nok vann! Dette har jeg vært altfor dårlig på i det siste, og jeg merker veldig godt at jeg trenger mer vann. Så nå er det skjerpings, og vannglasset skal aldri stå tomt! 
  • Opprettholde treningen! Forrige uke var kjempebra, og det skal fortsette nå frem til reisingen. Jeg har allerede startet uken med en rå økt, og er veldig motivert for enda flere denne uken.
  • Forhåndsskrive massevis av blogginnlegg! Siden det blir mye reising fra helgen av vil jeg ha klare endel innlegg til posting av og til, siden det naturligvis ikke blir veldig mye tid til blogging når jeg er på tur. 
  • Ha antrekkshoot med Sara. Nå er det ett par uker siden sist, da det har vært så dårlig vær, så denne uken skal vi få tatt noen bilder igjen.

Jeg får vel bare sette i gang med en gang! Ha en fortsatt fin mandag ♥


♦ Har dere noen mål for uken?

FRIDAY LUNCHIN

Startet denne helgen på best mulig måte, med en koselig lunsj i byen sammen med mamma. En liten "pre-birthday" lunsj kan man vel kanskje kalle det? Jeg elsker å dra ut og spise lunsj, det er SÅ koselig. 

Siden det ble en litt tidlig lunsj rakk jeg ikke trening før, så dit skal jeg komme meg nå. SÅ er det helg ♥


♦ Hva skal dere gjøre i dag?

NEW WEEK, ENDLESS POSSIBILITIES

Ah, denne morgenen var noe annet enn forrige uke altså! Jeg var oppe og hoppet ut av senga (det vil si dro meg ut av senga) da alarmen gikk klokka 8, og klokka 9 var jeg på trening. Klokken 11 var kjøleskapet fylt opp for uka. Jeg føler meg så bra og så klar til å ta fatt på denne uka, motivasjonen er noe helt annet nå enn for noen dager siden! Jeg har jo faktisk bursdag på lørdag også, glemmer litt av det. Det er plutselig ikke så stort å ha bursdag lenger som det var for bare noen få år siden. Men det er jo alltid litt koselig uansett! Ha en fortsatt fin mandag ♥ 


♦ Hva er deres planer for mandagen? 

Q&A #2

♦ Har du en favorittkjole? - Akkurat nå har jeg ingen spesiell favoritt, er ganske lei av de jeg har egentlig. Jeg går veldig fort lei av kjolene mine...

♦ Hvilke tv-serier liker du? - Nå for tiden ser jeg på Gilmore Girls, Riverdale, This is Us, Jane the Virgin, Grey's Anatomy, Arrow, og The Blacklist. Ganske mange, men det går veldig i perioder med hver av seriene, så jeg ser ikke alltid på alt akkurat. Riverdale, This is Us og Jane the Virgin liker jeg spesielt godt. 

♦ Hvordan vil du beskrive stilen din? - Varierende. Jeg har ikke én spesiell stil, men kler meg etter hvordan jeg føler meg den dagen. Noen dager føler jeg for å kle meg litt kulere, mens andre dager vil jeg kanskje kle meg litt søtere. Så alt ettersom!

♦ Hva drømmer du om? - Akkurat nå drømmer jeg veldig om å kjøpe leilighet/hus, og at den jobben jeg ender opp med en gang er en jeg virkelig elsker. 

♦ Hvor ser du deg selv om 10 år? - Om 10 år er jeg godt etablert med drømmejobben, hus og har begynt å starte familie. 

♦ Beste tips til blogging? - Blogg om ting som interesserer deg! Ha et enkelt design, store bilder, og prøv å ikke ha så mange skrivefeil, det kan fort bli travelt å lese. 

♦ Har du noen planer for utdanning? Og hva kunne du evt. tenke deg? - Planen er å studere Økonomi og Administrasjon til høsten. Jeg vil jobbe med innkjøp og da er det rett og slett den utdanninga som passer best. Det er veldig begrenset med motestudier i Norge, og de er veldig dyre, i tillegg til at det ser ut som det er fag jeg hadde da jeg studerte i New York, så da ser jeg ikke poenget. Økonomi er jo et veldig åpent studie også, så hvis jeg plutselig finner ut at jeg vil jobbe med noe annet er ikke det krise heller. 

♦ Planer for sommeren? - Akkurat nå er det veldig usikkert med planene for sommeren, så jeg får bare ta det litt som det kommer. Hvis jeg ender opp med å ikke reise noen plass i sommer går det fint, siden det blir så mye reising og opplevelser nå på starten av året. 

♦ Favoritt fitnessinstagram? - Det må nok være Kayla Itsines. Jeg trente jo programmet hennes en stund, og på Instagrammen hennes legger hun ut mange gode tips, og mange inspirerende bilder. 


Fra bootcampen hennes i New York for 1,5 år siden. 
 

CHANGE IN SCENERYJeg hadde en legetime ganske sent på dagen igår, så da tenkte jeg at jeg kunne ta meg en liten tur på kafé før det. Jeg elsker å sitte på kaféer, og gjorde det ofte da jeg bodde i New York. Det er greit med litt miljøforandringer av og til, og siden jeg alltid blogger hjemmefra, var det kjekt å kunne sette seg ned på kafé i byen med laptopen og skrive. Jeg har faktisk mange idéer til innlegg nå, og alt det har kommet på kun ett par dager. Det går jo gjerne opp og ned med inspirasjonen, men nå er den virkelig på topp, og det er veldig gøy. 

SATURDAY SELFIETitter bare innom for å ønske alle en fin lørdagskveld ♥ Her har det gått i ett i dag med jobb først, og nå skal jeg i bursdag, så jeg har ikke hatt noe mer tid til å blogge. Toppen jeg har på meg må jeg forresten vise dere nærmere ved en annen anledning, jeg elsker den! 

♦ Hva er deres planer for kvelden?

WINTER

Dette er ikke OK, Ålesund!! Nå er det bare å holde seg inne altså, for dette været er jeg ikke med på. Ble god oppvarming før trening i dag tidlig da jeg måtte måke vekk snøen av bilen da... Hva jeg skulle gjort for en garasje på sånne dager altså. Selv om jeg helst bare ville ligge under dyna i hele dag, så måtte nok dagen gå som vanlig likevel. Bare litt tregere, siden det er fredag liksom. I kveld har kjæresten og jeg vært ute og spist middag også, for å feire to-årsdagen vår som var for noen uker siden. Gjorde seg virkelig med biff på en fredagskveld ♥


Hvordan er været hos dere? 

GET TO KNOW ME - 25 QUESTIONS

Jeg syns sånne innlegg er en god måte å bli litt bedre kjent med folk på, og det er interessant å lese om på andre blogger, så her har dere litt om meg! Jeg bare googlet denne taggen, og tok utgangspunkt i en og bytta ut noen av spørsmåla. 

1. Hva er mellomnavnet ditt? - Har ingen. 
2. Hva var favorittfaget ditt på videregående? - Engelsk. 
3. Hva er favorittdrikken din? - Jeg er så kjedelig med drikker, og drikker mest vann egentlig. Av og til får jeg veldig lyst på solo da, og i jula drikker jeg mye julebrus.
4. Hva er favorittsangen din for øyeblikket? - Bom Bidi Bom med Nick Jonas og Nicki Minaj, eller It Ain't Me med Kygo og Selena Gomez. 
5. Hva ville du (eller har du) navngitt barna dine? - Jeg aner faktisk ikke, men det jeg er sikker på er at det skal være et internasjonalt navn. Altså et som er lett å uttale i andre land enn i Norge også.
6. Har du spilt noen sporter før? - Jeg gikk en liten periode på håndball, og så spilte jeg fotball i noen år. Slutta på det i starten av tiendeklasse, tror jeg. 
7. Bruker du mye sarkasme? - Vil vel si jeg har en ganske normal bruk av sarkasme egentlig. 
8. Når gråt du sist? - På lørdag da jeg hadde migrene, haha... 
9. Hva er favorittdyret ditt? - Definitivt hund ♥ Jeg dør hver gang jeg ser en hundevideo på Facebook, eller finner en ny hund å følge på Instagram. 
10. Hva er favorittparfymen din? - Jeg er SÅ dårlig på å huske å bruke parfyme, haha uff. Men når jeg bruker en så er det Beyoncé sin Heat. 11. Hva er din favoritthøytid? - Jula, uten tvil!
12. Hva er øyefargen din? - Brun, men den skifter litt egentlig. Det ligger litt grønt inni der avogtil, haha. 
13. Har du vært utenlands? - Jepp!
14. Snakker du noen andre språk? - Engelsk. Tenk så heldig vi er i Norge som begynner så tidlig å lære det! Jeg blir helt forundra om jeg er i et annet land og de nesten ikke snakker engelsk, spesielt om det er noen på vår alder. 
15. Har du noen søsken? - Jeg har mange! Haha. Har fire stesøsken, og ei halvsøster, men jeg kaller de bare søsken. Det er jo det de er ♥
16. Hva er favorittbutikken din? - Uff, vanskelig å velge, jeg er jo så glad i klær! Jeg handler endel på Cubus, siden jeg jobber der, og ellers er jeg glad i Nelly, Zara og Topshop. 
17. Hva er favorittrestauranten din? - I Ålesund har jeg vel egentlig ingen favoritt, jeg er ikke så ofte ute og spiser her. Men Anno og Kabb i Ålesund har veldig god mat. I New York er maten fantastisk på TAO! 
18. Liker du skolen? - Jeg gjør vel egentlig det på mange måter. Jeg har alltid vært opptatt av å gjøre det bra, og jeg merker jo nå at jeg gleder meg til å studere. 
19. Hvem er noen av dine favorittyoutubere? - Jeg følger mange på YouTube, men favorittene må nok være Zoella, Alfie Deyes, Jon Olsson og Janni Delér. Jeg følger mange flere som jeg liker godt også, men det er alltid disse jeg ser først. 
20. Hvor ble du født? - I Volda. 21. Hva er noen av dine favorittserier? - Jeg elsker tv-serier, og blant mine favoritter er Friends, Glee, Jane the Virgin, og generelt sånne type serier. Jeg ser på altfor mange tv-serier, så det er mange flere som er mine favoritter også. 
22. PC eller Mac? - Mac ♥
23. Hvilken telefon har du? - iPhone 6S. 
24. Hvor høy er du? - Dette er jeg faktisk veldig usikker på, men tror det er rundt 1.65. 
25. Har du noen dyr? - Har ikke det, men familien til Matias (vi bor i kjelleren deres), har en liten hund, som er såå søt. Så jeg har jo et dyr lett tilgjengelig iallefall ♥

LET'S KICK MONDAY'S BUTT

Ukens første treningsøkt er overstått, ukeshandelen er gjort og jeg er klar for hva denne uken har å bringe. Forhåpentligvis blir det en bedre uke enn forrige, ikke at det skal så mye til, hehe. Nå er det bare én uke igjen til London også, og jeg kan nesten ikke vente. Vil dra nå! Men ukene går jo så fort, så det gjør nok denne også. 


Vel, nå får jeg fortsette med dagens gjøremål. Håper alle har en fin mandag ♥


♦ Hva gjør dere i dag?

STEALING THE SPOTLIGHT

Skal ikke bare være lett å ta bilder med en hund på slep. Skjønner det godt når hun har kulere antrekk enn meg da, hehe. Fikk med meg min faste fotograf, Sara (og hunden hennes som dere ser), til å ta noen antrekksbilder i dag. Gleder meg så mye til det blir varmere ute nå, for jeg fryser fingrene av meg for tiden når vi tar bilder. Menmen, det må vel begynne å bli litt varmere snart. Antrekk får dere se senere forresten! 


Nå må jeg komme meg avgårde på trening, jeg skulle egentlig det før bildetakingen men måtte endre litt på rekkefølgen. Bedre sent enn aldri! Gleder meg til å få trent litt rygg. 


Ha en fin dag, alle 

SELVKONTROLL

Jeg var litt spent på hvordan det kom til å bli på nyåret, da jeg plutselig skulle få endel mer fritid siden jeg ikke var butikksjef lenger. Jeg har hele tiden vært veldig klar på at jeg ikke skal bli en person som er våken til langt på natt, og sover til langt på dag, for det hadde jeg ikke taklet. Jeg har også merket at noen har vært skeptiske, og lurt på hva jeg skal gjøre nå. Jeg var jo litt spent selv på hvordan det skulle gå, men jeg visste at jeg ikke kom til å bli rastløs.


For det første jobber jo jeg av og til, og så trener jeg nesten hver dag. Det som har overrasket meg er faktisk hvor fort dagene går! Jeg våkner (ikke noe senere enn 08.30), spiser frokost, drar på trening, spiser lunsj, dusjer, og plutselig er klokken 15-16, og folk er ferdig på jobb og skole. Jeg er veldig glad for at jeg gjør ting om dagene, at jeg holder meg aktiv og at jeg føler meg bra. Eneste jeg gjerne skulle endret litt på, og dette er ikke et problem engang egentlig, er selvkontrollen min. Jeg skulle gjerne stått opp enda litt tidligere, bare for følelsen av det. Jeg har jo en veldig god døgnrytme, men jeg vil fortsatt stå opp litt tidligere. Jeg er nemlig veldig glad i å ligge og dra meg i senga en stund, og selv om jeg da våkner 08.30 kan jeg plutselig bli liggende til 09.30. Så tar det litt tid å spise frokost, og så vil jeg vente litt før trening, så da er jeg på trening i 11-12 tiden. Jeg skulle gjerne vært ferdig litt tidligere, da jeg er glad i tidlige treningsøkter. Hadde jeg blitt ferdig tidligere med treningen så hadde jeg fått enda mer tid til bloggingen også, for akkurat nå er ikke bloggingen min så bra som jeg gjerne vil ha den, og det er fordi jeg må bruke mer tid på den. 
Men alt er opp til meg! Og fra i morgen skal det bli sånn, jeg må bare skjerpe selvkontrollen. 

♦ Har dere god selvkontroll?

SHORTER HAIR

I fjor var året jeg endelig valgte å klippe håret mitt, etter å ha hatt veldig langt hår i noen år. Jeg sparte jo håret mitt i mange år, og var veldig fornøyd da jeg endelig fikk det virkelig langt. Det ble jo tilogmed litt "famous" på nettet med ombréen min, jeg ser det fortsatt på tilfeldige sider av og til. Men så kom det til et punkt der håret mitt virkelig bare var i veien, og det var travelt, og jeg hadde det mer i hestehale enn andre ting. Da så jeg det var på tide å gjøre noe med det, så da var det bare å klippe det. Jeg klippet det ikke så kort som på bildene over, jeg tok det litt og litt, for å se hvordan jeg trivdes med det. Rundt september/oktober klippet jeg det til lengden ovenfor, og det var så DEILIG! Jeg var bittelitt skeptisk innvendig da jeg først hadde gjort det, men jeg skjønte ganske fort at jeg trivdes godt med det. 


Her ser jo dere litt hvor langt det var før, hehe. 

Nå har jeg ikke klippet det siden, så det har jo blitt endel lengre, men det er fortsatt passe lengde, syns jeg. Jeg kommer nok til å klippe det igjen ganske snart siden det er på tide, kanskje til den lengden ovenfor igjen. Jeg elsker å ha en sånn lengde at jeg fortsatt kan gjøre ting med det (går jo SÅ mye fortere å krølle håret nå for eksempel), men så langt som jeg hadde før spørs det om jeg noen gang kommer til å ha igjen, hehe. 


♦ Har dere kort, medium eller langt hår?

SNAPSHOTS


Før jeg flytta til New York var jeg veldig lei av byen jeg bor i. Jeg var lei av å se de samme stedene hver dag, lei av enkelte folk i byen, og det var bare en veldig liten og kjedelig by. Jeg skulle jo til New York liksom. En by som ikke kan sammenlignes med Ålesund, den er jo gigantisk. Vel, jeg fant jo ut at jeg er en storbyjente. Jeg elsker å ha så mye tilgjengelig, så mange valg og så mye å se. Til tross for det fant jeg jo også ut at jeg ikke ville bo i New York mer, selvom det er en by jeg elsker. Det året borte fra Ålesund fikk meg virkelig til å sette pris på denne byen. Det er jo en veldig fin by, som flere ganger har blitt kåret til Norges fineste, og selvom den godt kunne vært litt større, så er det helt greit å bo her. Det er jo en by som stadig vokser, spesielt med tanke på studier. Og det er jo helt supert for meg som skal studere her til høsten. Nei, jeg setter hvertfall mer pris på byen enn jeg gjorde før. Nå snakka jeg meg helt vekk i dette innlegget egentlig,   jaja. Håper alle har hatt en fin dag ♥


♦ Liker du byen du bor i?

FOUR FACTS

€ Jeg er allergisk mot sjokolade. Haha, jepp. I store mengder forsåvidt, da begynner jeg å klø. Det var mye verre da jeg var yngre, hendene mine kunne sprekke opp fordi de ble så tørre. Heldigvis er jeg ikke så glad i sjokolade, da jeg syns det fort blir kvalmende. Det kan jo godt være fordi jeg ikke spiste det så mye da jeg var liten, siden jeg ikke tålte det.

€ Jeg var fast bestemt på å bli skuespiller da jeg var yngre. Tror det var på slutten av barneskolen? Jeg har jo, som normalt når man er ung, gått gjennom mange yrker jeg har hatt lyst å bli, men skuespiller var virkelig drømmen. Jeg begynte til og med på noe teaterskole greier, og jeg gledet meg så mye! Det endte opp med å være noe av det mest ubehagelige jeg har vært med på, det ble altfor "dramatisk" for min del. Haha uff, det var første og siste gang for å si det sånn. Jeg ville bare spille i filmer eller tv-serier, jeg. € Jeg er rutinegal når det gjelder enkelte ting. For eksempel, før jeg legger meg MÅ jeg ha et glass vann ved sengen og lipsylen min, så det siste jeg gjør før jeg legger meg er å ta en slurk vann og ta på lipsyl. Jeg føler meg ikke avhengig av lipsyl på den måten at jeg må ha det hele tiden, for jeg kan fint gå hele dagen uten å ha på lipsyl, men jeg må ta det på før jeg legger meg uansett. Jeg tuller ikke, det var én gang i fjor at jeg glemte å gjøre det, og jeg våkna opp med munnsår. Så jeg har selvfølgelig fått for meg at det må gjøres hver kveld, jeg vil jo ikke få munnsår. 

€ Min største reisedrøm er å dra til L.A. Altså, det har vært drømmen så lenge jeg kan huske nå, og jeg har sett for meg at jeg kommer til å gråte den gangen jeg ankommer det stedet. Jeg vet godt at det ikke er en kjempefin plass nødvendigvis, men jeg bare må oppleve det stedet, og generelt California. 


♦ Fortell meg én ting om deg selv?

50 QUESTIONS

New York tid: 12:16.


Siden jeg, som jeg nevnte i går, bare satt inne og leste hele dagen, og ikke gjorde noe produktivt eller bloggbart, så tenkte jeg at jeg kunne kopiere disse spørsmålene fra Annette Haga, siden jeg selv syns det er ganske interessant å lese og det er en måte å bli litt bedre kjent med meg på. 

 

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 24 år, wææ. Skal tro hvor i verden jeg er da.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Det blir vel Ina og Ronja, siden vi bor sammen.

3. Hvor høy er du? Ganske sikker på at jeg er noe rundt 166-167, veldig lenge siden jeg målte meg nøyaktig.

4. Hvilken film så du sist? Faktisk Cheetah Girls 3, haha. Vi var i throwback-Disney mood.

5. Hvem ringte du sist? Ronja.

6. Hvem ringte deg sist? Mamma ♥ (FaceTime teller vel)

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Great :)"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det spørs på situasjonen. Hvis det er noe som "haster" eller er for mye å skrive, da foretrekker jeg å ringe, men ellers er det greit med sms.

9. Hva er ditt favorittsted? Hmm, denne var vanskelig. Det må være huset hjemme i Ålesund, Soho og 5th Avenue.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegen. (Måtte kopiere dette svaret fra Annette Haga, hehe)

11. Når så du moren din sist? På FaceTime på torsdag ♥12. Hvilken øyefarge har du? I følge Ina nå er det litt lysebrungrønne, haha. De skifter litt, men originalt er de vel brune, mens de har byttet veldig på de siste årene.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Det er såå mange fine sanger, men jeg tror det må være O Holy Night med Mariah Carey, eller Do They Know It's Christmas, enten originalen eller Glee-versjonen.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De var aldri gift, så de er ikke skilt, men de er ikke sammen, nei.

15. Når våknet du i dag? Litt før 10 av noe som hørtes ut som en galning som gikk ute på gata, haha. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Forhåpentligvis har jeg en bra jobb som jeg trives godt med, og kanskje jeg begynner å tenke på familie?

17. Hva skremte deg om natten som barn? I følge mamma fikk jeg mareritt av Pokémon, haha. Og vi så den filmen "Lille Frøken Norge" på kino, og det er det verste jeg noen gang har vært med på. Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan det liksom skal være en "barne"film.

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Denne. Jeg så den i går og holdt på å le meg ihjel. De ansiktsuttrykkene og lydene, er det mulig!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg syns selv jeg er ganske flink til å lytte, for eksempel om noen snakker om problemene sine. Og så liker jeg å gi noen en bursdagsgave eller julegave som var noe de bare nevnte for leeenge siden, men kanskje ikke har tenkt så mye på i ettertid. Jeg elsker å gi gaver som jeg vet personen kommer til å like veldig godt.

20. Hva er din verste egenskap? Lavt blodsukker? Hehe, det kan bli min verste egenskap når jeg er sulten og ikke minst sliten. Ellers kan jeg til tider være veldig sta. Begge deler kommer nok fra min kjære mor.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg klarer som regel ikke å sove i pysjamas, hvis ikke det er iskaldt, så jeg sover nok med så lite som mulig.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Her har jeg bare én, mens i sengen hjemme hadde jeg vel 8-9 puter? Den er mye større da.

23. Hva er det rareste du har spist? Tror ikke jeg har spist noe veeldig rart? Men da jeg var i Kreta da jeg var rundt 8-9 år gammel var jeg hekta på sverdfisk, av alle ting.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar Macbook ♥25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Inne må jeg alltid ha noe på beina, i det siste har vært mest kosesokker. Jeg klarer sjeldent å gå barbeint inne, jeg syns det er litt ekkelt og ukomfortabelt. Jeg kommer nok til å skaffe meg noen gode tøfler snart.

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg på vaskemaskinen som går i bakgrunnen... Men i musikk går det for tiden mye i Ariana Grande, jeg elsker hennes nyeste album.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Helt klart Ben & Jerry's Chocolate Chip Cookie Dough! Farlig at det er så billig her, iallefall i forhold til det jeg er vant til i Norge.

28. Hviken dessert er din favoritt? Hmm, jeg er ikke så veldig glad i desserter egentlig, jeg er mest på godteri og snacks, men jeg er veldig glad i daim-cupcakes, selv om jeg ikke klarer å spise så mye om gangen.

29. Den største premien du har vunnet? Jeg kan ikke huske å vunnet noe veldig stort før, men en gang vant jeg tittelen "Norges fineste bunad" på klikk.no eller noe, og da fikk jeg tilsendt noen produkter fra Olay, haha.

30. Liker du kaffe? Jeg klarer ikke kaffe dessverre... Er det det minste lille kaffesmak, klarer jeg ikke drikke det.

31. Hva drikker du helst til frokost? Det er ikke alltid jeg drikker noe til frokost, men har jeg juice i kjøleskapet drikker jeg det, hvis ikke prøver jeg å minne meg på å drikke vann.32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Tror det må være den ene mattelæreren jeg hadde på andreåret, men det var vel ingen som var en sånn veldig stor favoritt.

33. Kan du spille poker? Jeg har aldri prøvd og har heller aldri satt meg inn i reglene, men jeg har veldig lyst å lære det da!

34. Hva har du spist i dag? To egg og en cream cheese bagel ♥

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Hehe, kan jeg hoppe over dette spørsmålet? Jeg er nemlig så lite interessert i historie som det går an, så flaut som det er å si det...

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det aner jeg ikke, bare noe tilfeldig i en taxi.

37. Vil du ha barn? Ja, men det er laaaaangt frem i tid!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk, noe mer enn det er det ikke. Jeg hadde fransk på ungdomsskolen, men husker veldig lite av det.

39. Sover du på en spesiell side? Her har jeg en enkeltseng, så det er vel ikke noen sider der å velge, mens hjemme sov jeg på midten av sengen, med puter rundt meg på begge sider.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Foretrekker nok basseng, jeg syns sanden og alt det der er travelt, hehe...

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg har en tendens til å bruke endel penger på klær, men når jeg er her borte vil jeg prøve å heller bruke mer på opplevelser, hvis jeg for eksempel vil være litt turist.

42. Eier du dyrebare smykker? Bare smykker med mer personlig verdi, men ikke som har kostet spesielt mye i forhold til å være dyrebar.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Hmm, hvor skal jeg starte? Pretty Little Liars, Modern Family, Glee, Grey's Anatomy, Awkward osv... Liker også veldig godt programmer som Masterchef og Hells Kitchen.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Nå er jo helgen snaart over, men i dag skal vi til Brooklyn og i morgen blir det lesetid.

45. Kan du stå på slalåm? Hahaha, NEI. Har vel gjort det 2-3 ganger, men ski generelt er ikke noe jeg syns er spesielt gøy.

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å ha humor, være interessert, gi øyekontakt (liker ikke når folk bare står og ser ned i bakken eller andre steder), SMILE og klare å føre en skikkelig samtale. Syns dette spørsmålet var litt vanskelig egentlig, for jeg tror det varierer veldig.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standard iPhone-ringetonen som ca hele resten av verden også har...

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg har aldri prøvd røyk eller snus (syns bare alt med tobakk er skikkelig ekkelt), jeg har ikke hatt hjemlengsel her borte, mest sannsynlig fordi jeg har forberedt meg på dette veldig lenge nå og det er her jeg vil være (selv om jeg selvfølgelig savner de hjemme), og i fjor brukte jeg altfor mye penger på shopping, som man trygt kan si jeg angrer ganske mye på i ettertid.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En håndduk.

50. Er du sosial? Det spørs litt. Er jeg rundt flere jeg kjenner så har jeg ikke noe problem med å også snakke med fremmede, mens er jeg alene blant mange fremmede så kan jeg være litt mer tilbakeholden.


Puh, det tok litt tid å svare på alle de spørsmålene! Nå må jeg ordne meg, for Ina og jeg tar snart turen til Brooklyn! Jeg gleder meg veldig, og kameraet er selvfølgelig med, så da får dere nok et litt mer spennende innlegg i morgen! Ha en fin søndag, dere ♥


- Svar på ett eller to av spørsmålene ovenfor i kommentarfeltet, så får jeg også blitt litt bedre kjent med dere!

COUNTING DOWN THE HOURSGod lørdag, dere! Siste lørdagen i Norge på en stund for min del. Kvelden i går tilbrakte jeg med Benedikte og Natalie, og de overrasket med fine blomster og kort som avskjedsgave, såå søtt! Blir så glad for sånne ting, jeg hadde ikke forventet det i det hele tatt. Så nå håper jeg familien tar godt vare på blomstrene mine, siden jeg ikke akkurat kan ta de med, hehe.


Denne helgen blir bare tilbrakt med familie og venner, så det blir ikke mye prioritering av bloggen, men det regner jeg med dere forstår. Jeg kommer uansett med et innlegg i morgen, den siste dagen min i Norge. Tenk det da, jeg flytter til New York om to dager, iiiiiiih!


- Hva gjør dere denne helgen?

MASTERCHEFSSee hva vi lagde i går da! Det ble så vellykket og jeg får vann i munnen av å se på bildene nå. Caroline og jeg laget Tom Kha Gai med kylling og aspargesbønner, en asiatisk suppe med nudler til. Jeg var litt skeptisk siden det er litt ukjent i forhold til mitt lille mat-repertoar, men det var faktisk veldig enkelt og kjapt å lage, med en veldig god smak. Alle satt mette og fornøyde etterpå - oppdrag fullført! Tror jeg har overbevist om at jeg kan klare å bo alene uten å sulte ihjel nå.


Nå må jeg fortsette med pakkingen, føler jeg aaaldri blir ferdig! Kommer på ting hele tiden som jeg vil ha med, mens plassen i koffertene minker betraktelig. Det er jammen ikke lett å pakke med seg hele livet sitt i to kofferter altså!


- Hva er deres fredagsplaner?

A WEEKEND AWAYNoen bilder fra helgen.


Nå er det noen dager siden sist, men i helgen var jeg i Ørsta og besøkte familie, så da tok jeg meg bloggfri. Det var den siste turen dit før jeg flytter om to uker, så da ville jeg ikke bruke tid på blogging. Ovenfor har dere iallefall noen få bilder. I går feiret vi morfar sin bursdag, med mye god mat  og mye familie, så det var koselig. Jeg hadde egentlig planer om å blogge da jeg kom hjem i går kveld, men da var jeg så trøtt at jeg ikke orket noe annet enn å ligge på sofaen. Da er det bedre å starte i dag når det er mandag og en helt ny uke. Om nøyaktig to uker sitter jeg på flyet til New York og er snart fremme, tenk på det da. Merkelig.


- Hadde dere en fin helg?

HAIR COLORS


God morgen! Eller kanskje dag? Dagen min startet litt senere enn normalt i dag fordi jeg våknet veldig tidlig og ikke var uthvilt, så etter en time sovnet jeg til igjen, og våknet litt senere enn jeg pleier. Men det går fint av og til! Siden da har jeg lekt meg litt rundt i Photoshop med hårfarger. Jeg skal nemlig til frisøren neste uke, så jeg vil utforske mulighetene. Pastellrosa er jo sååå fint! Men nå tuller jeg egentlig litt med dere, jeg kommer nok ikke til å farge håret rosa eller blått, uansett hvor kult det kan være. Jeg skal til frisøren, men jeg kommer nok bare til å gjøre det vanlige. Men det er jo gøy å leke litt med hårfarger, og se hvordan det kunne blitt.


Nei, nå er det vel på tide å sette igang dagen. Kanskje jeg faktisk kan få gjort noe i dag, i motsetning til hva jeg har gjort hittil denne uken? Problemet med at jeg ikke lenger jobber er vel det at jeg da utsetter ting jeg skal gjøre, fordi jeg tross alt har tid til å gjøre det dagen etter. Det er jo ikke helt den riktige veien å gå, så jeg bør vel skjerpe meg snart. Det eneste jeg har gjort denne uken er vel å lage middag hver dag, men det er vel greit siden jeg snart må lage middag hver eneste dag uansett. Så jeg har da gjort noe nyttig hvertfall?


- Hva syns dere om pastellfarger i håret?

SISTE DAG PÅ JOBB


Hei dere ♥ TGIF! I går kveld var jeg ute og spiste sammen med jobben, og det var kjempekoselig. Det passet jo veldig fint med tanke på at i dag var min siste dag på jobb før jeg drar. Det er fortsatt tre uker til jeg flytter, men jeg fant ut at jeg trengte ferie før jeg drar og jeg trenger tid til familie og venner. Jeg har faktisk ikke hatt én uke i strekk uten jobb eller skole i hele år. Når jeg tenker over det så var nok forrige gang jeg hadde en uke helt fri, i begynnelsen av sommerferien i fjor. Det er veldig lenge, så nå er jeg glad for at jeg endelig har ferie. Likevel er det litt vemodig, for jeg trives så godt med kollegaene mine på jobb, og nå skal jeg plutselig ikke jobbe der før neste sommer. Jeg har fortsatt tid til å komme innom av og til og ikke minst si hadet før jeg drar. Takk for ett og et halvt år, Cubus Ålesund. Ses neste sommer ♥


Nå er faktisk nesten alt av papirarbeid klart til New York, det er bare noe smått som mangler, så nå er jeg ikke like stresset lenger. Tiden går veldig fort nå, det er jo bare tre uker til jeg drar. Wow.


- Går dere på skole i år eller jobber dere?

HAPPY MONDAY = HAPPY WEEK


God mandagskveld! Her har jeg nettopp fått i meg middag etter jobb, hadde senvakt i dag. Forsåvidt bare fire timer, som var ganske uvant etter å ha jobbet 6-8 timersvakter hele sommeren, men det var veldig behagelig. I morgen har jeg fri og da skal jeg prøve meg på en ny hattejakt. Jeg er faktisk desperat etter den perfekte hatten nå, for det skulle nemlig ikke være lett å finne...


Har veldig lite på hjertet for tiden, rett og slett fordi det skjer veldig lite om dagen. Dermed blir bloggingen også deretter, og jeg beklager om det blir litt kjedelig og ensformig. Jeg må se om jeg finner litt inspirasjon snart, for det kan jo ikke fortsette sånn! Men det tror jeg nok går fint, jeg er veldig glad og har det bra for tiden, så jeg mangler bare inspo til skriving og innlegg!


- Hva har dere gjort i dag?

FISHTAIL BRAID


TGIF, dere! Wow, denne uken har faktisk gått sinnsykt fort, kan ikke tro at det er fredag allerede. Jeg har jo faktisk hatt fri i dag også, det har vært deilig med et par dager med full avslapping nå. Jeg føler jeg har brukt de effektivt fordi jeg har klart å få en grei kontroll over ting, som for eksempel New York og studiene, og da klarer jeg å slappe av mye lettere og jeg er mye mindre stressa. Jeg gleder meg også til dagsturen til Oslo neste uke, det er så godt å komme seg litt vekk herfra, selvom det bare er én liten dag.


I dag ville jeg få bort håret fra ansiktet, så da ble det en fiskebensflette, det er sååå fint! Det er første gang jeg har flettet det med litt og litt hår fra toppen av hodet (pleier bare å gjøre det med den vanlige fletten), men det gikk veldig bra. Fant forresten ut at jeg er tom for batteri på den trådløse utløseren til kameraet mitt, så jeg måtte prøve og feile med fokusen denne gangen. Jeg får dra neste uke og kjøpe flere, jeg klarer meg faktisk ikke uten kamerautløseren, haha.


- Hva syns dere om fletten?

TYPICAL SUNDAY


Hei dere! Endelig litt "liv" på bloggen igjen, jeg endte opp med å ta en liten pause i noen dager. Jeg har slitt litt med motivasjonen for tiden og jeg har vært ganske stresset, så da trengte jeg rett og slett bare en liten pause. Men nå er jeg tilbake! Jeg har ikke så mye å oppdatere fra de siste dagene, jeg har bare vært på jobb og vært hjemme, og sett Make it or Break it med Sara. Det samme gamle, med andre ord. Jeg lengter også bare mer og mer etter New York, naturligvis. Jeg har brukt litt tid på Maps til å utforske nabolaget og se hva som er i nærheten av der vi skal bo, og det gjør jo meg bare enda mer gira. 43 dager igjen så er vi der!


I dag er planene, som dere ser ovenfor, absolutt ingenting. Såå deilig! Jeg liker at søndagene er sånn, så får jeg ladet opp og forberedt meg til en ny uke. Jeg kommer nok bare til å se litt på tv-serier og "vindusshoppe" på nettet. Det vil si se på klær og andre ting på nettet som jeg ikke har råd til fordi jeg prøver å spare alt jeg har for tiden, hehe. Litt selv-tortur, med andre ord.


- Hva er deres søndagsplaner?

SLEEPY SUNDAY

Ingen av bildene er mine, alle er funnet på weheartit.com.


Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg syns det er deilig eller bare sinnsykt kjedelig med slike søndager der nada blir gjort. Det har bare vært grått i dag, som igjen fører til at energien blir deretter. Ovenfor er noen herlige bilder jeg har funnet i dag, jeg syns det er så sykt at det er august nå. Dette er jo faktisk min siste fulle måned i Norge, og også min siste måned med jobbing. Føler tiden går sakte men at den samtidig går fort, haha. Jeg må hvertfall bare nyte og ikke ta for gitt.


- Har dere en produktiv eller lat søndag idag?

A BIKINI KIND OF DAYI dag har jeg vandret rundt i bikinien både ute og inne fordi det rett og slett har vært altfor varmt, både ute og inne. Det blir nemlig minst like varmt inne, og noe mer enn bikini blir nærmest umulig å ha på seg. Jeg utførte en liten treningsøkt ute og trodde jeg skulle besvime etterpå. Varmt. Det har vært en dag der lite har blitt gjort, akkurat slik søndager skal være. Nå skal kroppen dusjes og pleies, så er jeg nok klar for en ny uke med mer jobb som skal gjennomføres. I hodet mitt for tiden er det nedtellingen til New York som tar over, som nå er under to måneder til. Forrige torsdag bestilte jeg og mine to roomies flybilletter, så nå skjer det virkelig.


- Hva har dere vandret rundt i i dag? (Det vil si: hva har dere hatt på dere, hehe)

INSTALATELY #10


@malindh.


Wow, noen må bli flinkere instagrammer/blogger, hehe. Har ikke vært super-aktiv på Instagram de siste ukene, og jeg ser jeg må bli flinkere på å dele telefon-bilder også, og ikke bare kamerabilder. Det blir jo på en måte litt mer personlig, eller hva jeg skal si, med bilder fra telefonen. Skal notere det i hodet og bli flinkere på det nå.


Ellers, god tirsdagskveld! Jeg er utrolig sliten nå, som også vises igjen i dagens blogging. Det er ikke alltid like lett å skulle bruke mye tid på bloggingen i kombinasjon med 8-timersvakter på jobb, og være sosial. Derfor blir det nok litt så som så, men jeg får heller prøve å utnytte fridagene litt bedre. Forresten, det er vel ikke bare jeg som blir utrooolig sløv av dette varme været? Man blir liksom helt slått ut og vil bare ligge og gjøre ingenting, helst ute i solen. Luksusproblem, haha.


- Hva gjør dere for tiden? Blir dere også sløv av solen?

20:38God tirsdagskveld, dere! Nå er jeg benket i sofaen etter å ha ryddet og organisert i noen timer på rommet. Så deilig å være ferdig med det, og jeg har endelig kastet masse skolegreier fra ifjor. Det må være en av de beste følelsene, fikk liksom en skikkelig avslutning, og tanken på at jeg aldri skal ha de fagene igjen er helt fantastisk. Jeg har også lest litt i den nyeste utgaven av Shape Up, virkelig et av mine favorittblad. Det er så mye motivasjon og tips å finne! Jeg har abonnert på bladet i noen måneder nå, og det er månedens høydepunkt når det dukker opp i postkassa, haha. Jeg skulle forresten egentlig ta antrekksbilder i dag, men det begynte å regne bare jeg gikk ut med søpla, så det var ikke helt dagen i dag dessverre...


Jeg har hatt litt sløv form i dag, men heldigvis har jeg likevel fått gjort det jeg skulle. Nå venter jeg egentlig bare på at Caroline kan komme, så blir det taco til middag. Det blir så godt nå, kjenner jeg er skikkelig sulten.


- Hva er deres favorittblad?

WEARING DENIM

Yey, god lørdag dere ♥ Den aller beste dagen! Jeg sov veldig lenge i dag (for å være meg), så da skjønte jeg virkelig hvor mye søvn jeg trengte. Det er lenge siden jeg har våknet helt opplagt, så det var veldig deilig, selv om jeg samtidig ble litt stresset over hvor lenge jeg sov. Skulle vel egentlig trodd jeg sov til klokken to eller noe når jeg skriver det slik, men den var halv tolv. Jeg liker rett og slett ikke å sove så lenge fordi jeg føler jeg mister mye av dagen. Men av og til trengs det, så i dag gikk det helt greit. Jeg hadde iallefall en fin og rolig start på dagen og etter hvert dro mormor og jeg ned til sentrum og kikket litt i butikker.Jeg har på meg dette nyinnkjøpte skjørtet fra Cubus i dag, da jeg så det var satt ned på sommersalget vårt så klarte jeg ikke å la være. Jeg husker at når vi først fikk det inn så syns jeg ikke noe særlig om det, men etter hvert som jeg så det på folk og hvordan de stylet det så likte jeg det bare mer og mer. Nå når det koster 99 kr syns jeg det var greit å kjøpe det. Skjørtet er veldig ulikt meg egentlig og jeg elsker det. Det er så "voksent" i stilen på en måte, på grunn av at det er et "pencil"skjørt, og jeg liker det bare mer og mer. Vurderer å gjøre som på dette bildet da, men får se om jeg tør, hehe.


Nå må jeg gjøre meg klar til bursdag, "søskenbarnet" mitt fyller nemlig 18 år i dag! Grunnen til at jeg skriver søskenbarn i hermetegn er fordi hun ikke egentlig er søskenbarnet mitt, men i slekt på en annen måte, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, haha. Derfor kaller jeg henne bare for søskenbarn siden det føles ut som hun er det. Tror det blir en fin kveld iallefall, og det håper jeg dere også får!


- Hva syns dere om skjørtet?

ENJOYING THE LAST OF THE SUN
Fun fact: Var bare ute for å ta bilder, ikke for å nyte solen wink


Det har visstnok vært veldig fint vær ute i dag, men det vet jeg egentlig ikke mye om siden jeg har vært inne på jobb i hele dag. Jaja hva kan man si, haha. Jeg jobber jo ikke så mye denne uken, så jeg får nok flere sjanser til å nyte solen. Dagen har heldigvis gått veldig fort, og jeg kan egentlig ikke tro at klokken nesten er 11 på kvelden nå, kom jeg ikke nettopp hjem fra jobb? I morgen har jeg iallefall fri og DA dere, da skal jeg være produktiv og få gjort alt som står på planen! Det føles sikkert ut som om det er mer enn det er, men det blir veldig godt å få det gjort.


- Har dere hatt fint vær i dag?

PIZZA IS ALWAYS A GOOD IDEA

God kveld ♥ I dag hadde jeg egentlig en skikkelig god plan om å ta antrekksbilder osv ute, men så våknet jeg litt for sent og så pøsregnet det ute. Det var med andre ord bare ikke meant to be, enkelte dager går det rett og slett ikke. Så takk for det værguder! Dårlig vær gjør nemlig at å ligge inne på sofaen og se på TV og videoer på Youtube blir veldig mye mer fristende. Derfor ble hele dagen forskjøvet veldig langt frem og jeg har egentlig ikke gjort noe av det jeg skulle. Dere forstår, ikke sant? Grått vær er ikke så sykt motiverende. Derfor er det sikkert like greit at jeg skal jobbe i hele morgen, så får jeg iallefall noe ut av dagen. Men antrekksbilder kommer det mer av fremover altså, jeg må bare tvinge meg selv opp av sofaen litt. Ok, nå høres jeg ut som verdens lateste person, men når man har jobbet hver dag og plutselig har litt fri, så er det deilig å kunne tilbringe litt tid på sofaen også? Vi sier det sånn, men den tiden er over nå!

Vel, nå har Caroline flyttet inn for uken, og i dag ble det pitapizza til middag - for pizza er jo alltid en god idé! Vi brukte faktisk såå lang tid på butikken for å finne ut hva vi skulle spise utenom nachos og taco, for det er liksom standardene, så denne uken skal vi tenke litt utenfor boksen. For pizza er jo så langt utenfor boksen liksom, hehe. Men vi ble iallefall mette og det er jo det viktigste! Nå skal vi sette på Monsteruniverset, har faktisk hatt lyst til å se den filmen siden den kom ut, det er jo barndommen!


Please si at dere også blir litt late når været er grått?

MORE FROM OSLO

God kveld ♥ Veldig sen blogging i dag, men jeg hadde senvakt på jobb idag, og har hatt litt ting å ordne både før og etter det. Sånn er det bare avogtil, men vi overlever uansett, hehe. Det var veldig godt å komme hjem igår kveld, og da jeg våknet etter ti timer søvn idag var jeg fortsatt veldig sliten. Dagen har derfor vært litt lang, men slik er det jo bare enkelte dager. Nå gleder jeg meg iallefall veldig mye til å finne senga, så det blir nok ikke sent i kveld.


Her er det siste av bildene fra Oslo, jeg hadde bare med telefonen så noe super kvalitet er det ikke, men det funker jo til en viss grad, gjør det ikke?


Vi bodde på Thon Hotel Cecil, helt sentralt ved Karl Johan og Aker Brygge - perfekt på denne turen! Kom jo oss nesten overalt dit vi skulle ved å gå. Forsåvidt ved å bruke litt lenger tid enn nødvendig, på grunn av vår *kremt* retningssans... To jenter alene på tur i Oslo, just saying! Men det gikk jo helt fint, og vi koste oss kjempemye.


Merker jeg savner Oslo litt allerede, jeg var ikke heelt klar for å komme tilbake til hverdagen! Men nå er det stort sett jobbing resten av sommeren som står for tur, det må til det også. Jeg har ett innlegg til om Oslo, men det får komme etter litt normalblogging igjen. Noe må vi jo spare også - det handler om en av favorittene mine fra Osloturen ♥

 

HEADING HOMEHei dere! Nå sitter vi på Gardermoen etter en lang dag i Oslo. Vi har hatt hele denne dagen fri for planer, så vi var egentlig litt usikker på hva vi skulle finne på, men vi fikk jo tiden til å gå. Har endel flere bilder å vise osv, men det får vente til i morgen! Litt keitete å laste opp fra mobilen. Som dere kanskje ser var vi en tur på Aker Brygge og Tjuvholmen, og vi spiste middag på Olivia, som hadde veldig god mat! Været har vært ganske blandet, men når vi gikk bortover Tjuvholmen skinte sola, og det var SÅ fint og varmt! Virkelig Oslo på sitt beste.

Nå tror jeg snart vi skal gå å finne gaten vår, og kanskje noe smått å spise siden det er noen timer siden vi spiste sist. Håper dere har hatt en fiin dag, noen av dere er kanskje på ferie nå også? Lucky you!

- Hva har dere gjort i dag?

SUNDAY SNAPSHei dere! Har dere en fin søndag hittil? Nå er den vel egentlig snart over, og jeg har ikke vært såå effektiv som jeg hadde planlagt. Men det viktigste er at jeg får gjort det jeg skulle før jeg drar i morgen, og det går jo fint. Det jeg skal i Oslo er forresten New York-relaterte ting, som jeg kan skrive mer om senere når jeg skriver om hele denne prosessen. Jeg skal altså være i Oslo frem til tirsdagskveld, og jeg tenker mobilblogging får holde når jeg er der. Jeg drar til Oslo sammen med Vilde, så hun kommer snart bort og så tar vi fly tidlig i morgen. Det kan bli interessant å skulle stå opp så tidlig, men det må vel bare til. Jeg gleder meg iallefall til å få et par dager i hovedstaden, det er jo tross alt den eneste lille miniferien jeg får nå i sommer og før jeg drar. Jeg regner det som en liten miniferie siden vi skal bo på hotell osv og siden det er den eneste reisen i sommer, så da bare kaller jeg det ferie, hehe.


Senere i sommer kommer jeg sikkert til å ha en spørsmålsrunde angående New York og prosessen osv, og kanskje også en generell spørsmålsrunde siden det sikkert er snart to år siden jeg har hatt det. Jeg tenker iallefall det kan være greit å ha en om New York siden dere kanskje har noe spørsmål om feks søknadsprosessen, hvorfor jeg vil studere der og hva jeg skal studere. Men det får vi ta senere, sommeren er lang!


- Hva har dere gjort i dag?

CRAVINGS TAKING OVER

Hei lillelørdag! Nå er vi omtrent halvveis i uken allerede, det er vel ikke bare jeg som syns tiden går fort? Hvis hver uke blir sånn er jeg jo straks i New York, hjelp! Jaja, akkurat nå er det iallefall fortsatt tre måneder til, så jeg har jo en stund igjen her hjemme. Men dette var forsåvidt ikke poenget med dette innlegget. Du vet når du er på jobb eller skole eller noe og plutselig kommer på noe sykt godt du har lyst på, enten det er godteri eller biff eller is eller noe sånt? Vel, det skjedde med meg i dag, og dere vet vel at det gjerne sitter i hodet ditt resten av dagen og du vet det ikke forsvinner før du skaffer det. I dag var det nemlig sjokoladedekte jordbær som satt fast i hodet mitt sikkert halve dagen på jobb, men nå er jeg veldig fornøyd! Jordbær, blåbær, banan og smeltet sjokolade er virkelig noe av det beste jeg får, og i det minste er ikke ALT usunt, det er jo mye bedre enn godteri!
Vel, jeg har nettopp skrevet et innlegg om matcravings... Kanskje på tide at jeg faktisk begynner å gjøre noe spennende i hverdagen sånn at jeg har mer spennende ting å blogge om også? Hvis det hjelper skal jeg til Oslo på mandag da, så da blir det nok litt mer varierende blogging enn "i dag har jeg vært på jobb, så dro jeg hjem og sov resten av dagen". Etter det får jeg bare prøve å variere bloggingen frem til jeg flytter, for DA blir det myyye mer spennende blogging! Det kribler i magen når jeg tenker på det, hvis jeg mangler inspirasjon kan jeg faktisk bare gå en tur i Central Park, dra til Brooklyn Bridge og se bort på byen, eller finne nye, koselige områder. Åååh, det kommer nok ikke til å gå opp for meg at jeg skal bo der før jeg faktisk er der. ♥


- Fortell meg at jeg ikke er den eneste som får sånne plutselig cravings som ikke går bort?

"RENEWING" MY HAIR

Det ble en litt ufrivillig bloggfri dag igår, jeg fikk nemlig skikkelig hodepine på jobb og den fortsatte resten av dagen. Ikke så gøy akkurat, vet ikke om jeg var underernært eller hva det var, men det er iallefall over idag.


I dag var jeg jo endelig hos frisøren igjen! Ovenfor ser dere en liten del av salongen til Hair Fashion, elsker detaljene. Det var iallefall veldig deilig å få frisket opp håret igjen, nå er brunfargen riktig igjen, og jeg har også mer blondt i håret - akkurat sånn jeg vil ha det! Lurer litt på hva jeg skal gjøre med frisør i New York, jeg skulle jo helst bare hatt med meg frisøren jeg har nå, haha. Nedenfor ser dere hvertfall hvordan håret mitt ser ut nå:Har ikke det beste fotolyset i dag, måtte plassere meg i skyggen pga. sterk sol. Men dere ser håret mitt greit nok iallefall. Jeg skulle egentlig ta bilder til ny header også, men det får vente til en dag med litt bedre lys ute.

- Hva syns dere?

BARNDOMSMINNE


I dag har jeg spist rabarbra med sukker - snakker vi barndomsminner eller? Husker det var noe av det beste jeg fikk om sommeren da jeg var mindre, rabarbra plukket fra hagen sammen med en skål med sukker som jeg kunne dyppe den i.

Jeg vet egentlig ikke hvor tiden har blitt av i dag, for jeg har faktisk ikke gjort noe særlig, men tiden har gått så fort! Det har vært såå deilig å bare ta det helt med ro uten noen planer, det har vel nesten føltes ut som en søndag. I kveld derimot har jeg planer om å få med meg det store St. Hans-bålet som tennes her hvert år. For fire år siden ble jo det verdensrekord her med verdens høyeste bål, 40 meter høyt. Det er jo ganske kult da! Bare søk opp verdens høyeste bål, så får dere se, hehe.Håper alle får en fiin kveld, hva enn dere skal!

- Hva er deres planer for kvelden?


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015


Design by