YESTERDAYS USEMY EVENT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag ♥ Jeg har ikke startet dagen helt enda, vi har ikke spist frokost engang. Det ble ganske sent i går for vi feiret Sankthans med vennene våre, vi feirer det som regel på lørdager for det er da det store bålet tennes i byen her. Vi var forsåvidt ikke der da. I dag er jeg ganske sliten, jeg var jo ganske lenge på eventet i går, som jeg vil fortelle dere litt mer om nå! Ovenfor ser dere bildene, det var et veldig bra arrangement. Det var altså en før-lansering av en app, UseMy, som lanseres senere i sommer. Der kan du kjøpe, selge og leie klær, og de har et samarbeid med Fretex også, så du kan bruke din lokale Fretex som pick-up point, istedenfor at folk skal komme hjem til deg og hente klærne, om du ikke vil det. Jeg skal snart teste ut appen, så det gleder jeg meg til! Jeg fikk solgt de dyreste plaggene mine, så jeg tjente jo litt, og klærne som lå igjen sendte jeg med Fretex. Jeg kjøpte ett par ting også, som jeg sikkert kommer til å vise i antrekk i Spania. Det var et veldig kjekt arrangement iallefall, og det var så mye fint til salgs der! 


Happy Sunday ♥ I haven't started the day yet, we haven't even had breakfast yet. It got pretty late last night because we celebrated Midsummer with our friends, we usually celebrate it on Saturdays because that's when the big bonfire gets lit in our city. But we weren't at the bonfire though. Today I'm pretty tired, I was at the event yesterday for a long time, so I'll tell you about that now! Above are the photos, it was such a good event. It was a pre-launch of an app, UseMy, that will be launched later this summer. You can buy, sell, and rent clothes there, and they have a collaboration with the Salvation Army too, so you can use that as a pick-up point, instead of people coming home to you and picking up the clothes, if you don't want that. I'm testing out the app soon, so I'm excited to try it! My most expensive items got sold at the event, so I made some money, and the clothes that didn't get sold I gave to the Salvation Army. I bought a couple items too, so I will probably show them in outfits in Spain. It was a really fun event, and there were so many pretty items for sale! 

HAPPY SATURDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fra meg ♥ Jeg tenkte det var like greit å få ut et tidlig innlegg, for det blir nok ikke mye tid senere i dag til blogging. Jeg må straks stå opp og gjøre meg klar for dagen, for det er jo tid for klessalg i dag! Tror mamma og jeg skal ta turen mellom 11 og 12, det er jo litt å ordne frem til arrangementet starter klokka 14. Det blir spennende å se hvor mange som dukker opp, og så gleder jeg meg til å se hva andre selger. Håper jeg klarer å holde meg unna godbitene selv, men det får vi se på, haha. Nå må jeg iallefall få i meg noe frokost, jeg er kjempesulten! Resten av dette antrekket får dere se i morgen eller mandag. Hva er deres lørdagsplaner?


Good morning from me ♥ I thought I'd just as well post early today, because I don't think I'll have much time later today for blogging. I have to get up soon and get ready for the day, because today I'm selling my clothes! I think my mom and I will go there between 11 and 12, to get ready for the event that starts at 14. It will be exciting to see how many people will show up, and to see what the other people are selling. Hopefully I can stay away from the treats myself, but we'll see, haha. Now I have to eat some breakfast, I'm starving! I'll post the rest of this outfit tomorrow or Monday. What are your Saturday plans?

WHAT IT'S REALLY LIKE LIVING IN MY CITY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... windy


Det meste av bilder jeg viser dere på bloggen min er jo bilder jeg er fornøyd med, naturligvis. Men nå tenkte jeg å vise dere hvordan flesteparten av bildene jeg tar ender opp, og det ser dere ovenfor. Jeg bor jo på kysten, så det blåser her stort sett hele tiden. Det er ikke tull engang. Jeg har jo begynt å skjønne hvordan jeg skal håndtere vinden, men det er ikke alltid det går uansett. Håper dere syns det er gøy med sånne bilder av og til også, jeg har mange flere der de kommer fra! Jeg har vært på jobb i dag, og jeg klarte å feilberegne tiden ganske mye i dag tidlig, så derfor kom ikke dette innlegget før nå. Jeg må ha vært veldig trøtt, for av en eller annen grunn klarte jeg å få for meg at jeg skulle vær klar klokka 11, når jeg egentlig begynte på jobb klokka 11. Jeg skjønte det heldigvis akkurat i tide, så rett over klokka 10 sto jeg opp, sminket meg, spiste frokost og kledde på meg, og halv 11 var jeg ute av døra. Skjønner virkelig ikke hva jeg tenkte med, men det gikk jo heldigvis fint, haha. 


Most of the photos I show you on my blog is obviously photos I'm happy with, but now I thought I would show you how most of my photos usually end up, and you can see that above here. I live on the west coast, so it's windy here most of the time, and I'm not even joking. I have started figuring out how I can handle the wind in my photos, but it's not always working anyway. I hope you like these type of photos too sometimes, I have a lot more where they come from! I've been to work today, and somehow I managed to miscalculate the time by A LOT this morning, so that's why this post didn't come before. I must've been really tired, because for some reason I was thinking that I had to be ready at 11, when I was actually starting work at 11. Luckily I figured it out just in time, so at 10 I got up from bed, did my makeup, had breakfast and got dressed, and at 10.30 I was out the door. I really can't understand what I was thinking with, but it all went fine, haha. 

 

HAPPY HUMP DAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant ut i dag at det var altfor lenge siden jeg hadde laget denne nydelige, grønne smoothien, så etter trening dro jeg innom butikken og kjøpte bananer, det er faktisk eneste grunnen til at jeg ikke har laget smoothien på en stund. Jeg har rett og slett bare glemt å kjøpe bananer når jeg har vært innom butikken, er det mulig? Smoothien er jo helt nydelig og jeg føler meg så bra i kroppen etter jeg har drukket den, det er jo så mange gode ingredienser i den. Om dere er nysgjerrig på hva som er i den er det bare å sjekke ut mat og drikke kategorien min! Planene for dagen er ikke veldig spennende, jeg må redigere bilder og så må jeg begynne å tenke på hvilke klær jeg skal selge på lørdag. Jeg fikk ikke redigert bilder i går kveld da jeg ble opptatt med litt andre ting istedenfor, så jeg må sette i gang med det i dag, men før det skal jeg få litt sol på kroppen. Det er jo ferie om litt under to uker, så jeg vil gjerne ha et lite grunnlag på kroppen først. Hva er deres planer i dag?


I found out today that it's way too long since I made this delicious, green smoothie, so after the gym I went by the store to buy bananas, that's actually the only reason why I haven't made the smoothie in a while. I've just simply forgotten to buy bananas every time I've been to the store, how is that possible? The smoothie is so delicious and I feel so good in my body after drinking it, there are so many good ingredients in it. If you're curious about what's in it you can just check out my food and drinks categories! My plans for today are not that exciting, I have to edit photos and then I have to start thinking about what clothes I'm going to sell on Saturday. I didn't have the time to edit photos yesterday since I got busy doing other things instead, so I have to start doing that today, but before that I'm getting some sun on this body. I go on vacation in a little under two weeks, so I want a small foundation before that. What are your plans today?

PLANS FOR THE WEEK (SELLING MY CLOTHES)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er endelig en ny uke i gang, og denne har jeg vært så klar for. Forrige uke var ikke en bra uke for kroppen min da den bare ikke ville fungere som normalt, og jeg sov dårlig og jeg stresset over ting jeg ikke burde stresse over. I går slappet jeg bare av og det var veldig deilig, men jeg kjenner jeg må ta det litt med ro i dag også for jeg er ikke helt i form. Men jeg tenkte å fortelle dere litt om planene mine for uken! Jeg skal først og fremst få shootet noen antrekk med Sara igjen, og jeg vil prøve å trosse regnet, for litt regn kan jeg tåle iallefall. Og så blir det nok en middag med jentene mot helgen, og på lørdag skal jeg faktisk selge klærne mine! Det skal være førlansering av en app som heter UseMy, hvor du kan selge, kjøpe og leie klær. Så jeg ble spurt om jeg ville selge klær på førlanseringen, og det er jo en super mulighet for å bli kvitt litt! Jeg vil selge så mye som mulig (som jeg klarer å ta farvel med, hehe), og virkelig få rensket ut av garderoben min. For dere som bor i Ålesund og området rundt, så skal det være i Øygardshallen på Giske, fra kl. 14-17 på lørdag, og det vil være flere som selger klær der, så det  er stor mulighet til å finne noen kupp der! Mer informasjon finner du på arrangementet på Facebook herHva er deres planer for uken?


A new week has finally started, and I've been so ready for this one. Last week wasn't really a good one for my body because it just didn't want to work as normal, and I didn't sleep well and I was stressed over things I really shouldn't stress about. Yesterday I just relaxed and it was so nice, but I feel like I need to take it easy today to because I don't feel 100%. But I thought I would tell you about my plans for the week! First of all I'm planning to shoot some outfits with Sara again, even though it will probably be raining most of this week. But if it's just raining a little bit I can take it. And then there will probably be a dinner with the girls towards the weekend, and on Saturday I will be selling my clothes! There will be a pre-launch for and app called UseMy, where you can sell, buy and rent clothes. So I was asked if I wanted to sell my clothes at the pre-launch, and that's a great opportunity to get rid of some stuff! I want to sell as much as possible (that I'm able to say goodbye to, haha), and I really want to clean out my wardrobe. What are your plans for the week?

FESTIVAL WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Endelig har jeg tid til å blogge igjen, denne helgen har vært hektisk! Planen var jo egentlig å få ut et innlegg i går, men så ble det enda mindre tid hjemme enn jeg trodde. Jeg dro altså rett fra jobb til festival på fredag, og så var det rett på jobb på lørdag, og da jeg kom hjem skulle jeg egentlig være hjemme ett par timer og slappe av, men så endte jeg opp med å bli med ut å spise, og så dro jeg rett på festival igjen. Det har vært en gøy helg da, men herregud så sliten jeg er nå. Jeg har fortsatt vondt i beina, så i dag skal jeg bare slappe av. Jeg skulle helst kommet meg på trening også, men vi får se i kveld om jeg orker da. Hvis jeg ikke orker er det også greit. Høydepunktet med festivalen var definitivt Zara Larsson i går kveld, det var SÅ bra! Nå skal jeg fortsette å slappe av og se How I Met Your Mother, perfekt for meg akkurat nå. Hva har dere gjort i helgen? 


Hey guys! Now I finally have time to blog again, this weekend has been so hectic! The original plan was to post something yesterday, but then I had less time at home than I thought. So I went straight from work to the festival on Friday, and then on Saturday it was back to work, and when I came home I was supposed to be home for a couple hours and relax, but then I ended up going out for dinner, and then straight to the festival again. It's been a fun weekend though, but omg, I'm SO tired now. My feet still hurt, so today I'm just going to relax. I would like to get a workout done too, but we'll see tonight if I have the energy then. If not, that's okay too. The highlight of the festival was definitely Zara Larsson last night, SO good! Now I'm just going to continue relaxing and watch How I Met Your Mother, perfect for me right now. What have you guys been doing this weekend?

BREAK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Det ble en liten ufrivillig pause her i går, jeg var opptatt på dagen, og så endte jeg opp med å få migrene og bli liggende med smerte hele kvelden. Jeg ble så kvalm av hele greia at jeg var sikker på at jeg skulle spy, men det skjedde heldigvis ikke. Jeg føler meg bedre i dag heldigvis, men jeg har kjent litt, så jeg gikk meg en tur tidligere i dag og nå håper jeg bare det ikke kommer tilbake. Det var så deilig å gå tur da, og det må jeg faktisk bli mye flinkere til. Jeg har endel jeg må ordne i dag og nå håper jeg bare regner har lettet litt slik at jeg får tatt noen bilder ute. Hva er deres planer for dagen?


Hey guys! I had an involuntary break here yesterday, I was busy in the day, and then I ended up having a migraine and I was laying with pain all night. I got so nauseous of the entire thing that I was sure I was going to throw up, but luckily that didn't happen. I feel better today, but I have felt a little bit in my head, so I went for a walk earlier today, and now I'm just hoping it won't come back. It was so nice with a walk though, I have to do that more often. I have some stuff I have to take care of today and now I'm just hoping that it's not raining as much, so that I can take some photos outside. What are your plans today?

THREE FROM TODAYOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, trøtte mandag! Jeg har ligget rett ut de siste timene, jeg var nemlig på jobb fra 7-16 i dag fordi det var tilbudsdag, så da følte jeg ikke for å gjøre noe annet enn å slappe av resten av dagen. Jeg har hatt så vondt i beina også, fordi de første timene av dagen ble jeg stående i kassa hele tiden med strake bein, så jeg fikk skikkelig vondt i knærne. Så siden jeg vet jeg skal trene bein i morgen må de få hvile nå, hehe. Jeg har derfor ikke noen mer spennende bilder å vise dere, men vi å jo holde det litt ekte her, må vi ikke det da? Som dere ser ble det en litt mindre sunn middag, men vegetarburgeren der er bare SÅ god. Jeg spiser den med Big Mac-dressingen istedenfor den originale spicy, da er den fantastisk! Men nå skal jeg slutte å bable om min slitsomme dag, håper deres har vært fin ♥


Hello, tired Monday! I've just been lying in bed for the last few hours, cause I was at work from 7am - 4pm today because we had a big sale, so I didn't feel like doing anything else than relaxing for the rest of the day. My legs have been hurting so bad now too, because the first hours at work I stood behind the cash register the entire time with my legs straight and not moving them, so my knees hurt so bad after that. So since I have a leg workout tomorrow, they have to rest today. Therefore I don't have any more exciting photos to show you, but we have to keep it real here as well, right? As you can see my dinner wasn't that healthy, but the veggie burger there is SO good. I always have it with the Big Mac-sauce instead of the original spicy one, that just makes it even better! But now I'm gonna stop rambling about my tiring day, I hope yours have been good ♥

GOOD MORNING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen ♥ Jeg skal snart dra avgårde på en vippetime, men jeg tenkte å få postet et innlegg her først, siden det ikke var så hyppige oppdateringer i helga. Etter vippetimen er planen å møte mamma og lillesøster en tur, de er på førskole i dag siden Stella begynner på skolen til høsten. Tiden går så fort! Jeg tok noen bilder av frokosten min i dag, som egentlig ikke ser så god ut, men jeg lover det var det altså. Jeg elsker jo avokado, så da det var rester av guacamolen etter tacoen i bursdagen i går fikk jeg den med meg hjem. Såå godt! Men nå må jeg komme meg avgårde her. Hva er deres planer for dagen?


Good morning ♥ I'm soon off to a lash appointment to refill my lashes, but I thought I would post here first, since there weren't many updates this weekend. After the lash appointment the plan is to meet up with my mom and little sis, since they're at "pre-school" today because Stella is starting school this fall. Time goes so fast! I took some photos of my breakfast today, which doesn't really look so good, but I promise it was. I love avocado, so when there were leftovers of the guacamole after the taco in the birthday yesterday I got to take it with me home. Soo good! But now I have to get going here. What are your plans for the day?

HEAD IN A DIFFERENT PLACE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
​Full outfit coming tomorrow


Hodet mitt er virkelig ikke på plass hittil denne uken, jeg tror jeg mentalt har tatt ferie! Selv om jeg har vært på tre turer hittil i år, er jeg så klar for neste ferie. Altså hva går av meg i år, jeg vil bare reise hele tiden. Det har kanskje litt med at jeg vil ha bra innhold på bloggen også, og det kan av og til stå litt stille i denne byen jeg bor i. Men jeg må bare roe meg ned, jeg skal jo på ferie om bare litt over én måned. Jeg har brukt dagen på litt av hvert av kjedelige gjøremål, og redigert bilder. Og oppi det hele glemte jeg å blogge tidligere i dag, så derfor ble det en så sen, og liten, oppdatering i dag. Beklager for det, men i morgen skal jeg være tilbake. Håper dere har hatt en fin dag ♥ Hva er deres sommerplaner forresten?


My head is really not in its right place so far this week, I think I've mentally taken vacation! Even though I've been on three trips so far this year, I'm so ready for the next one. I don't know what's up with me this year, I just want to travel all the time. Maybe it has something to do with wanting to post good content on the blog too, and sometimes it can stand still in this city I live in. But I just have to calm down, I'm going on vacation in just a little over a month. I've spent the day doing boring stuff, and edited photos. And I totally forgot to blog earlier today, so that's the reason for such a late, and small, update today. Sorry about that, but tomorrow I'll be back. Hope you've had a good day ♥ What are your summer plans btw?

BACKYARD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant plutselig ut at flere kaféer i byen har bakgård, så jeg sjekket ut den ene med Sara i kveld! Bakgårder er jo så koselig og sjarmerende, og jeg syns det er helt supert å kunne sitte ute uten at det blir på gaten. Her var det helt stille, så det var veldig behagelig å sitte der. Vi bestilte hver vår jordbær-isté (SÅ godt!) og satt der og snakket en liten stund. En liten "refreshment" før vi dro og tok noen bilder. Det er heldigvis meldt greit vær hele denne uken, og det gjør godt for det lille blogghjertet mitt, haha. Hva har dere gjort i dag? 


I suddenly found out that several cafés in town has a backyard, so I checked out one of them with Sara tonight! Backyards are so cosy and charming, and I think it's great to sit outside without it being on the street. It was totally quiet here, so it was really nice to sit there. We ordered a strawberry ice tea each (SO good!) and sat there and talked for a while. A small refreshment before we went to take some photos. Luckily it's supposed to be OK weather all week, and that is good for my little blog heart, haha. What have you been up to today?

SUMMER NIGHTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#tbt to being 14 years old and always taking photos like these with the timer on the camera, haha!


Noen bilder fra gårsdagen! Så herlig med sene, varme kvelder med venner, og jeg gleder meg allerede til neste helg, da er det klart for piratfest! Jeg elsker å kle meg ut, og jeg har hatt antrekket mitt i hodet kjempelenge nå, og det er faktisk kun klær jeg hadde i garderoben fra før av. Det er jo helt supert, for det hadde vært litt kjedelig å måtte kjøpe inn kostyme for å bruke én gang. Som regel kan man jo faktisk finne klær i garderoben om du skal kle deg ut, eller kjøpe vanlige klær som du kan bruke til andre anledninger også. Men nå snakker jeg meg bort fra temaet her, jeg skulle jo egentlig bare si at det var en fin kveld i går. Jeg legger ut bilder av hele antrekket mitt i morgen! Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og lade opp til en ny uke. 


Some photos from yesterday! So great with late, warm nights with friends, and I'm already looking forward to next weekend, because then it's time for a pirate party! I love dressing up, and I've had this outfit in my head for so long now, and that's actually only clothes I have in my wardrobe already. That's just great, because it would be a little boring having to buy a costume to use one time. Usually you can find clothes in your wardrobe if you need a costume, or just buy regular clothes that you can use for other occasions too. But now I'm going way off subject here, I was just supposed to say that yesterday was such a nice day. I'll post photos of my outfit tomorrow! Now I'm just gonna relax for the rest of the evening and recharge for a new week. 
 

LUNCH IN TOWN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg startet dagen ganske tidlig på treningssenteret i dag, som jeg har gjort hver dag denne uken. Det er så deilig å trene tidlig, fordi jeg er der som regel alene eller kun med 1-2 personer til, og så er det deilig å være ferdig så tidlig med hele dagen foran meg. Jeg er så fornøyd med det nye programmet jeg trener også, så jeg er veldig motivert, og gleder meg til treningsøktene! Etter hvert dro jeg til byen med Sara en tur og kikket litt i butikker og tok noen bilder, før jeg møtte en annen venninne for lunsj. Vi ser ikke hverandre så ofte (fordi livet), så det er veldig koselig når vi først møtes. Nå sitter jeg nok en gang og redigerer bilder, som vanlig. Jeg syns det er kjempekjekt da og så er det så spennende både med nytt kamera og nytt redigeringsprogram. Håper dagen deres har vært fin!

I started my day pretty early at the gym today, as I've done every day this week. It's so nice with early workouts, because then I'm usually alone or just with 1-2 more people, and it's so nice to be done early and have the whole day ahead of me. I'm so happy with the new program I'm doing too, so I'm really motivated and looking forward to the workouts! Later I went to town with Sara and looked around in stores and shot some photos, before I met another friend for lunch. We don't see each other that often (because life) so it's really nice when we first meet. Now I'm once again editing photos, as usual. I think it's so much fun and it's so exciting with both a new camera and a new editing program. Hope you've had a good day! 

PHOTOS FROM YESTERDAYAngrer egentlig like mye hver gang jeg tar bilder av mat, for jeg blir såå fristet når jeg ser på de i ettertid! Hadde iallefall en veldig fin dag i går, først bytur og lunsj sammen med mamma, og deretter bursdagsfeiring for en av søstrene mine senere på dagen. Bringebærterten dere ser ovenfor er såå god! Frisk og perfekt for sommeren.


Jeg hadde jo egentlig sagt at det skulle bli tidlig blogging i dag, men så ble jeg sittende å streve med designet i noen timer igår, og i dag sov jeg litt for lenge. Dermed rakk jeg ikke å gjøre klart noe innlegg før jobb. Kan jeg gjøre det opp igjen i morgen med å love to innlegg? Nå har jeg jo en tendens til å love ting på bloggen og ikke å holde det, men nå tar jeg meg selv i nakken og jeg må få slutt på det. Skal gå ut nå og ta antrekksbilder, så det er noe av det dere får se i morgen! Sommerværet kom tilbake i dag, som vil si at det var utrolig stille på jobb. Men det forstår jeg, jeg ville heller ikke gått rundt i butikker i dette været!


- Har dere hatt en fin dag?

THE WEEK IS ALMOST OVER

Noen bilder fra dagen. 

Snart helg! Jeg skal bruke resten av kvelden til å gjøre ferdig en presentasjon vi har i morgen, og så se ukens episode av OTH. Skal ha presentasjon om en fotograf jeg liker, så da valgte jeg Nigel Barker. Hvertfall de av dere som følger med på Americas Next Top Model, vet nok hvem han er. Nå må jeg jobbe, vi snakkes nok mer før dagen er over! Er forresten veldig trøtt, som dere sikkert ser på bildet av meg. Blir godt å sove i helgen!

- Hva gjør dere i kveld?

YOU GUYS.Dere altså. Jeg ble så glad når jeg så at så mange likte innlegget nedenfor, og alle de fine kommentarene deres! Det betyr mer enn dere aner. Nå vet jeg hvertfall at det er interesse for sånne mer alvorlige innlegg, så det skal jeg prøve å få til oftere.

Trodde faktisk at det kom til å bli en bloggfri dag i dag, men nå i siste liten fikk jeg så mye motivasjon at jeg tenkte at jeg måtte komme med hvertall ett innlegg. I dag var jeg og trente etter skolen, og etter det har jeg bare slappet av, skypet med Johan Thomas og jobbet med en artikkel om vintermote til skoleavisen vår. Det har vært en ganske ok dag, til tross for at det er ganske deprimerende å begynne på skolen når det er mørkt ute, og å slutte på skolen når det begynner å bli mørkt igjen. Men nå babler jeg bare, og Grey's Anatomy begynner om fem minutter, så vi blogges imorgen!

- Flere som skal se Grey's Anatomy?

TORSDAG

Kunne jeg ikke kommet med en bedre overskrift? Neida, nå vet dere hvertfall hvilken dag det er, sånn i tilfelle dere ikke visste det fra før av liksom. Det er hvertfall bare én dag til helg, og det er deilig det.

Før jeg glemmer det, vil jeg bare si hei til dere nye lesere! Fikk nemlig en hyggelig overraskelse i går kveld da jeg så at Renate hadde anbefalt bloggen min, utrolig koselig! Så om du ikke allerede har sett på bloggen min hvordan jeg ser ut (noe som egentlig er veldig rart hvis du ikke har, siden jeg er overalt her), så er da dette meg:


Neida, jeg bare tuller med dere. Eller egentlig ikke, for det er jo faktisk meg, bare at jeg kanskje burde kommet med et skikkelig bilde. Men vi liker tullebilder, gjør vi ikke det?

Isåfall, har en del skolearbeid å gjøre til i morgen, så jeg får vel sette i gang nå. Kommer noen flere innlegg i dag, har fått masse motivasjon nå, noe jeg må innrømme jeg har hatt veldig lite av de siste dagene. 

Nå ble dette et veldig rart innlegg, jeg er ikke så morsom til vanlig altså. Jeg bare liker å late som.

- Hva gjør dere søtnoser på i dag da?

LIVET

Igår dere.....

What to do en torsdagskveld når du er lei av Sims 3?

Og så bare gikk det opp et lys for meg...

Hey, jeg har jo Sims 2 og masse tilleggsstyr!!!! Året er reddet liksom.

Men så bare...

FOR PC. PC my ass, MAC IS THE SHIT. Glemte at jeg kjøpte spillene i steinalderen.

Hva skal man gjør på da?

Sitte og stirre inn i skjermen resten av kvelden.

Takk for meg, nå skal jeg spille Sims 3.

 

BILDEDRYSS FRA DAGENEviiiiil. Hahaha, neida, verdens søteste, lille melkekartongen vår (om du lurer, så sier vi det pga. antrekket, hihi) ♥

Malindh.blogg.no 2 år! Wiii.

Resultatet av kaken.Tusen takk for alle gratulasjoner! Både når det gjelder bloggbursdag og at jeg kom inn på Media. Har vært en utrolig fin dag. Nå skal jeg kommentere tilbake på alle deres fine kommentarer, og om en times tid kommer bildet til Dag 200, så stay tuned ♥

- Hva syns dere om bildene?

PAINTING, PAINTING AND MORE PAINTINGNå er jeg klar for å male! Nesten hvertfall, jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg... Er jo ikke akkurat lurt å ha på seg vanlige klær når man skal male, man vet jo aldri hvor mye man søler. Jeg tar med meg kameraet, så får dere kanskje en sniktitt på mitt umøblerte rom senere, hihi! Ha en fin lørdag, alle sammen ♥

- Hva skal dere i dag?


GJESTEINNLEGG

Heisann!

Nå sitter Malin og jeg (ja faktisk, nå er det jeg som blogger!) og øver til prøvemuntligen vi skal ha på mandag. Jeg må si at jeg synes vi er ganske flinke som bruker helgen vår på å øve, istedenfor å gjøre andre ting. Det er jo heldigvis ikke lenge til sommerferien!

Igår kveld var vi ute med vennene våre. Vi gikk rundt og koste oss, spilte litt fotball og hadde det gøy. (Vi så også på noen fine Mercedeser. hihi) Jeg, hvertfall, kom hjem ganske sent, men alikavell sto jeg opp nogenlunde tidlig for å dra ut til Malin for å øve.

Tilbake til øvingen, ha en finfin dag! Malin blogger sikkert litt senere.


- Hva skal du gjøre idag?
- Gleder du deg til sommeren?

 

Hilsen gjesteblogger, Johan Thomas.

 

OUT IN THE SUN


Har hatt en super kveld med Maria og Andrea. Vi dro først en tur på butikken og kjøpte jordbær, før vi gikk opp på en barnehage hvor vi satt og pratet. Superkoselig! Ellers var det en grei dag på skolen, selv om vi fikk vite at vi skal ha engelsk presentasjon på fredag......Jaja, det er ikke en sånn skikkelig stor presentasjon, så jeg tror det går bra.

- Har du hatt en fin dag?


FACIAL MASK


God dag, god dag! Nå har jeg nettopp vasket av meg ansiktsmasken (bildet ovenfor), så nå er huden min fin og myk. Hadde blitt så tørr i pannen, vinterhud vet dere...

Anyhow.. Ny uke, nye muligheter! Er det ikke det man sier? Jeg for min del har ingen spesielle planer.. Tror jeg? Jaja, nå skal jeg ihvertfall snart ut og spise med familien, snakkes!

- Hva er deres planer denne uken?

VERDENS KULESTE OVERSKRIFT

Hej! Det er søndag (som om du ikke visste det liksom), og nest siste dagen av ferien. Gjett om disse to dagene skal nytes'a! I går kveld la jeg meg faktisk litt over 11 fordi jeg var så sinnsykt trøtt etter døgninga, haha. Apropos igår, sjekk fine bildet jeg hengte opp:

Tenkte det var på tide å bytte ut det gamle High School Musical-bildet (eheheheh) til noe mye bedre ♥

Ellers har mamma laget verdens største boller....


Hahahhahaha...

- Når begynner du på skolen igjen?

MORSOMT SYN

Hey! I dag var jeg på fotballtrening, og det var.... interessant. For å si det sånn da, det var GLATT. Det var sikkert et veldig morsomt syn å se oss der. Og ikke nok med det, gjett hvem som klarte å skli? Jeg! Jeg var ikke den eneste da, men det var nok et veldig morsomt syn det også. Ikke bare bare å skyte på mål når det er såpass glatt altså!

Ellers har vi snart årets første tentamen. På onsdag for å være mer presis. Så det går i ett sett på skolen, og hjemme, og det blir derfor ikke så mye blogging disse dagene. Men det kommer nok innlegg når jeg har tid og noe å blogge om!

- Hva har du gjort i dag?

JENTEKVELD

Beklager dårlig blogging i dag, men for det første har jeg ikke hatt noe å blogge om, og for det andre hadde jeg jentekveld med Mariell, Maria og Margretha i kveld. Syykt koselig og kjempegøy. Legger ut bilder i morgen, men dere kan jo få se et nå:


Når jeg tenker over det har vi faktisk alt for sjeldent jentekvelder. Det er jo utrolig gøy, så jeg skjønner ikke hvorfor egentlig...

- Har dere ofte jentekvelder? (Nå sier det vel seg selv at dette spørsmålet er rettet til jentene, men ettersom sikkert 99% av leserne mine er jenter, regner jeg vel med at det går bra)

WEDNESDAY NIGHT

Ah, jeg er s-l-i-t-e-n! Har vært på fotballtrening og jeg har solgt lodd i over to timer! Så det var utrolig deilig å komme hjem og sette seg ned, og ikke minst spise dette:

Namnamnam! Honningmelon, druer og skive med Speculoos (et belgisk pålegg som smaker pepperkake, mmmm!) ♥

I morgen blir det forresten ikke blogging; vi skal spille kamp og må reise et stykke, så da blir det ikke noe tid til blogging før på fredag. Så vi snakkes da! :-)

- Hva har du gjort i dag?

SUNDAY MORNING, RAIN IS FALLING
Det er vel forsåvidt dag og ikke morgen nå da, men jeg liker sangen så godt og det er jo søndag og det regner, så da passet det bra.Dette ble et veldig kort innlegg, men jeg orker ikke akkurat å sitte her i timesvis å prøve å komme med noe interessant å skrive. Så vi tar det vanlige spørsmålet:

- Hva skal du i dag?

DAGENS SPØRSMÅL

HVOR HERLIG ER IKKE DETTE?


Jeg er vel ikke den eneste som syns dette er herlig? Ikke bare har vi fri på torsdag og fredag, men også mandag siden det er 17.mai da, det blir jo nesten som en liten ferie dette her. Kan godt venne meg til det ♥

I går ble det noen dårlige innlegg, men jeg skal prøve å komme med noen bedre idag. Har noen idèer på lager, så det håper jeg blir bra.Nå skal jeg se ferdig One Tree Hill og så Home and Away ♥

- Flere som synes det er herlig med langhelg?
- Ser du på One Tree Hill eller Home and Away? Eller kanskje begge deler?

DAGENS SPØRSMÅL


Sier du kirken eller kirka?

BURSDAGSFEIRING

Heey! I går overnattet jeg med Margretha og da ble det ikke noe blogging, bortsett fra et lite mobilinnlegg som sikkert ikke så mange leste.

I dag skal vi feire bursdagen til Dina, hun fyller 6 år idag. Har egentlig ikke tid til å skrive så mye, men tenkte å oppdatere dere litt siden det er en liten stund siden sist.
Men nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg, pakke inn gave og så stelle meg. Og hjelpe til med å lage pizzaboller. Forresten, gi meg en liten applaus for tidenes dårligste innlegg :-)- Hva skal dere i dag?

DAGENS SPØRSMÅL

Nå starter jeg med Dagens Spørsmål hvor jeg, ikke hver dag men ofte, stiller et helt tilfeldig spørsmål som dere kan svare på. Høres det bra ut? Kan jo prøve ihvertfall;

MY FAVORITE SWEATSHIRT


Fra Bik Bok

I dag tidlig når jeg så ut, snødde det i ett sett og det var ca. 0 grader ute. Så da ble det til min varme, store hettegenser fra Bik Bok som jeg ikke har brukt på en stund. Den er helt herlig å ha på seg. Egentlig trodde jeg at jeg ikke fikk bruk for den på noen måneder nå, men der tok jeg jammen feil. Nå er det heldigvis ganske greit vær og snøen holder på å smelte, så jeg håper at det fortsetter sånn.
Dagen min har vært helt grei, ikke noe å skrive om, så nå skal jeg se home and away og så finne på noe å gjøre :-)

- Ikke sant det er herlig å gå i store hettegensere?

BURBERRY JACKET

Åh, det er helg! Herrrrlig! Spesielt herlig å være ferdig med 3000 metern og naturfagsprøven. Gikk faktisk greit på begge. I kveld skal jeg hvertfall bare slappe av hjemme, noe som blir deilig etter en uke med skole. Blir bedre blogging i dag også, har ikke vært så bra de siste to dagene.


Hettejakke fra Burberry, elsker den. Tviler sterkt på at den er ekte da, men I don't care :-)

- Hva er dine planer for helgen?
Standard

SISTE ØVING

Heihei! I dag gikk faktisk skoledagen utrolig fort! Alle har vel opplevd at enkelte dager går veldig fort mens enkelte dager går veldig seint? I dag var ihvertfall en dag som gikk veldig fort, heldigvis. Etter skolen var det konf. undervisning og siste øving før samtalegudstjenesten vi skal ha på søndag. Konfirmasjonen nærmer seg jo med stormskritt nå, wææ.

Dagen i dag kommer nok til å gå til å rydde rommet, blogge og se Frustrerte Fruer. Gleder meg skikkelig til frustrerte fruer selv om jeg vet hva som skjer pga. en viss anonym kommentar jeg fikk forrige uke. Gøøy. Image and video hosting by TinyPic
Ikke alltid like lett å stå ute og smile til kameraet med sol i øynene, men jeg klager ikke! :-)

- Er du konfirmert eller skal konfirmeres?
- Hva skal du i dag?

IT'S SUNDAY, SUNSHINE

Det er kjempefint vær i dag og det skal jeg utnytte! Kom nettopp hjem fra gudstjeneste (konfirmant, you know) og nå skal jeg snart ut en tur med Margretha. Vi har planer om å kjøpe milkshake, eller, jeg har planer om å kjøpe milkshake, hun skal visst kjøpe is. Men ihvertfall skal jeg ta med kamera så da blir det bilder og outfit ute i fineværet. Herrrrlig!


Ble litt rart bilde dette her, så litt morsk ut. Noe som er litt rart siden jeg egentlig er ganske glad, men så var det ganske sterkt lys ute også, så der har vi grunnen!

Ha en nyydelig søndag, folkens!

- Er det fint vær hos deg i dag?

DAGENS BILDER

Tenkte å begynne med å legge ut Dagens Bilder, der jeg legger ut noen bilder jeg har tatt. Høres det bra ut? Kan jo prøve da ihvertfall, her er dagens bilder:- Hva syns dere om de?
- Høres det bra ut å begynne med Dagens Bilder?

GOOD DAY

Helloo! Har vært i kirken i dag, derfor sen blogging. Begynner jo å nærme seg konfirmasjonen, så da er det lurt å bli ferdig med gudstjenestene.

Ellers blir det kakespising i dag. Storesøster har bursdag, så da blir det feiring! Har også matteprøve i morgen, så den må jeg øve til.


Tunika fra Vila

- Hva skal du i dag?

SYK, SA DU?

Så sitter jeg her da.. Syk og svak og dårlig bak. Neida, men syk er jeg. Har klart å komme meg gjennom skoledagen og konf. undervisningen, så nå har jeg planer om å ligge rett ut resten av dagen. Jeg måå bli frisk igjen til torsdag!

Motivasjonen min er oppe og går igjen! Veldig glad for det, så nå blir det sikkert normal blogging igjen. Tror jeg hører en liten applaus nå? Og så tok jeg faktisk et nytt bilde i dag! Hører jeg enda mer applaus? Jeg har vært veldig lat med å ta nye bilder i det siste.- Noen som vil ønske meg god bedring?
Hihi, er så koselig det! Skal prøve å kommentere litt tilbake i dag, siden det ikke er noe jeg er flink til. :-)

Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by