hits

TRAVEL DAY

 • 15.03.2018 kl. 12:19

Hei dere! I går glemte jeg å blogge? Dagen gikk rett og slett i ett, og da kvelden kom tenkte jeg ikke over det. Jeg dro tidlig på trening før jobb, og etter jobb var det bare å spise middag og komme seg ut og gå en tur. På kvelden var jeg så sliten at jeg bare lå på sofaen og så på TV. Hittil i dag har jeg fullført ukens siste treningsøkt, dusjet, påført selvbruning, og nå er jeg i gang med pakkingen. Vi drar i dag! Endelig får jeg se familien min igjen etter nøyaktig to måneder ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så jeg prøver å planlegge antrekk, men det er jo som vanlig ikke lett, spesielt når jeg egentlig hadde forberedt meg på vår siden det var 15 grader der forrige helg, men denne helgen skal det selvfølgelig være minusgrader. Men jeg pakker med ullsinglet og ullkåpe, så skal jeg nok klare meg! Da slipper jeg å pakke meg inn med 50 lag iallefall. Vel, jeg får fortsette pakkingen! Vi snakkes fra Haag ♥

- Hva gjør dere i dag? 

NOEN ØYEBLIKK FRA DE SISTE UKENE

 • 12.03.2018 kl. 19:36

Det var plutselig ganske lenge siden sist jeg oppdaterte dere med noen øyeblikk fra min Instagram story! Jeg prøver å bli flinkere til å oppdatere der, rett og slett fordi jeg elsker den funksjonen og syns det er så gøy å følge med på andre sine. Det ser kanskje ikke veldig spennende ut med det knippet som er over, men det er jo bare et lite utvalg. Så om dere vil se litt mer enn jeg viser på bloggen, følg meg på Instagram @malindh! Nå har jeg snart 4000 følgere der, såå gøy ♥ Og jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere ekstra mye fra torsdag av når vi drar til Haag! 

Nå sitter jeg veldig komfortabelt under teppet på sofaen for å se på Camp Kulinaris. Så gøy med en ny type realityserie, jeg digger den! Jeg føler jeg har vært veldig effektiv i dag med trening, rydding og vasking av leiligheten, mathandel, og en 40-minutters gåtur, for å nevne litt! Jeg hadde egentlig mer på planen også med det ble rett og slett ikke prioritert i dag. Det er relativt hektiske dager frem til vi drar på torsdag, eller det vil si at det eneste jeg stresser med er egentlig at jeg må fullføre alle treningsøktene for uken før jeg drar. Men det går fint det! 

- Hva har dere gjort i dag? 

HELLO SUNDAY

 • 11.03.2018 kl. 17:52

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, dere! Har dere hatt en fin helg? Den har som vanlig gått altfor fort, men det er helt greit denne gangen. Jeg har jo bursdag om én uke, og på torsdag drar vi endelig til Haag for å besøke familien min. Måtte de neste dagene gå fort! Jeg våknet ganske tidlig i dag (før ni beregnes som tidlig på søndager), og klarte ikke ligge så lenge fordi jeg var altfor sulten, haha. Så har jeg gått den obligatoriske søndagsturen, nok en gang med Treningspodden på ørene, og nå har vi nettopp spist middag. En liten søndagsoppsummering her altså! 

Håper dere har hatt en fin helg ♥

DAGEN MIN - TIME FOR TIME

 • 09.03.2018 kl. 14:14

08.00: Alarmen min ringer og jeg spretter ut av senga.

...

Tulla. Jeg ligger med telefonen i 15 minutter og blar meg gjennom sosiale medier, før jeg til slutt drar den altfor støle kroppen min ut av senga. 

09.00: Jeg er på plass på trening, klar for å trene rygg og skuldre. Jeg har funnet ut at rygg er favoritten min å trene, så jeg er ganske motivert for denne økta. 

10.00: Jeg tøyer ut etter en god og svett økt. Styrkeøktene mine varer som regel 40-50 minutter, alt etter hvor lang pause jeg tar mellom settene. 

11.00: Jeg står og kikker på klærne mine og lurer på hva i alle dager jeg skal ha på meg. Same procedure every day. 

12-15: Jeg er på besøk hos Silje, og vi spiser lunsj sammen og jeg får kost masse med fadderbarnet mitt. 

16-18: Vi er hos svigers og spiser middag og kake, siden faren til Matias har bursdag. Kake på en onsdag er helt greit, hehe. 

19.00: Jeg sitter litt for komfortabelt i sofaen, men jeg kommer meg likevel opp, tar på meg turbuksa og går ut døra med Treningspodden på ørene. Podcast gjør turene SÅ mye bedre, virkelig. 

20-23: Jeg tilbringer resten av kvelden på sofaen, før jeg går på badet, og så er det natta. 

Dette var altså på onsdag, da bestemte jeg meg for å dokumentere hele dagen min! Syns slike innlegg er så artige å lese, så jeg håper dere likte dette, selv om jeg ikke gjorde noe nytt og spennende hver eneste time. Snart starter jobbhelgen min, men jeg skal nok få oppdatert litt uansett. Ha en fin start på helgen ♥

TODAY'S LUNCH

 • 06.03.2018 kl. 14:57

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens digge lunsj! Ikke noe veldig spesielt altså, men det er SÅ godt! Avokado toast med posjert egg på toppen, med litt salt og pepper. Jeg ble veldig mett også, og er fortsatt det, noe som er litt krise akkurat nå siden jeg snart skal på jobb. Jeg pleier alltid å spise noe rett før jeg skal på jobb siden det blir flere timer til jeg får spist igjen, men nå klarer jeg faktisk ikke det. Jeg får vel heller ta med noe jeg kan knase litt på innimellom på jobb om jeg har tid, for jeg vet at jeg på et eller annet tidspunkt der kommer til å bli kjempesulten. 

Jeg skjønner ikke helt hvor dagen har blitt av hittil, jeg har vært på trening og styrt litt her hjemme, og plutselig var det så sent. Enkelte dager går bare tiden veldig fort! Nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg (like vanskelig HVER gang), og så komme meg avgårde. Håper dere har en fin dag ♥

FOR FØRSTE GANG PÅ 10 ÅR

 • 01.03.2018 kl. 20:56

Sånn så starten av dagen min ut i dag ♥ I forrige uke fikk jeg endelig skiene mine fra Nederland (de ble med i flyttelasset til familien min), og i dag dro jeg på en skitur for første gang på sikkert ti år! Jeg har aldri vært noe spesielt begeistra for ski, men etter å ha sett så mange bilder av folk på skitur denne vinteren fikk jeg så lyst til å gjøre det selv, og det er jo helt nydelig vær for tiden så det må jo benyttes! Løypen jeg valgte hadde mye oppoverbakker da, så i morgen tror jeg at jeg skal kjøre enda litt lenger, og satse på mer bortover. Det er mer min greie, hehe. 

Ellers kom mormor og morfar til byen i dag og spanderte middag på oss og tante, og så ble de med hit igjen etterpå. Så fint å se de igjen, og ekstra fint er det å se familien nå når mamma og de ikke er her, men de ser jeg heldigvis om bare to uker ♥

Står dere på ski?

NÅR TIDEN GÅR FOR FORT

 • 28.02.2018 kl. 18:44

Hei dere! Jeg har ikke helt kontroll på dagene for tiden, og heller ikke på når jeg har blogget, så jeg beklager at det er litt av og på her, hehe. Tiden går altså altfor fort, så jeg sliter litt med å henge med, men jeg ser det var bare i går jeg ikke blogget, så det var jo ikke så altfor ille. I går og i dag har jeg egentlig bare vært på trening og jobb, og etterpå skal jeg ut og spise med jobben. Nå har jeg fri i en uke da, så da blir det mer blogging. Det er vanskelig på denne tiden da, det er heldigvis lengre dager, men HERREGUD så kaldt det er ute! Det er forsåvidt mange steder i landet som har det mye kaldere, men jeg syns dette er mer enn nok altså. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg bare slappe av, og prøve å ikke sovne, før det blir middag ute! Håper dere har en fin dag ♥

SÅ VAR VI HER IGJEN GITT

 • 26.02.2018 kl. 20:38

Så var mandagen her igjen da, heldigvis nesten over. Neida, dagen min har absolutt ikke vært ille altså! Helt standard OK egentlig! Men dere, tenk så mange mandager vi går gjennom i løpet av livet? Haha, jeg syns det er det er SÅ rart å tenke på sånne ting. Jeg startet iallefall dagen på vanlig vis: med en god treningsøkt! Og så har mandagen gått som normalt ellers også, med ukeshandel og litt husarbeid og slike veldig kjedelige ting, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse fine blomstene ble kjøpt inn rett før helgen, kjekt med litt farger! Selv om det bare er februar (snaaart mars da!) kjenner jeg at vårstemningen begynner å komme på plass, og jeg er på jakt etter noen fine putetrekk med vårfarger for å få litt mer farger i stuen. Det er kanskje meldt flere minusgrader hele uken, men vi har jo uansett våren foran oss, selv om det kan ta ett par måneder til før den dukker opp ♥

- Hva har dere gjort i dag? 

DEN MEST MOTIVERENDE SERIEN PÅ TV

 • 21.02.2018 kl. 21:07

God lillelørdag, dere ♥ Jeg har hatt en fin og produktiv dag! Jeg hadde en tidligvakt på jobb, og hadde egentlig tenkt å for det meste bli liggende på sofaen resten av dagen, men så fant jeg ut at det gidder jeg faktisk ikke, så da dro jeg på trening! Der ble det en lang, delvis rolig cardioøkt, og så en god session med tøying etterpå. Jeg er jo midt i uke 5 av treningsprogrammet mitt, og koser meg fortsatt like mye. Det sies jo at det tar 21 dager for noe å bli til en vane, og det merker jeg godt nå, for det er liksom ikke lenger noe spørsmål om jeg skal trene, jeg bare gjør det automatisk. Det er rett og slett ikke snakk om at jeg ikke skal fullføre en uke av programmet mitt, og det er så gøy! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg og ser Luksusfellen, og det er jo uten tvil det mest motiverende tv-programmet man kan se på. Er det én plass man ikke skal ende opp så er det der, haha. Jeg har jo blitt ganske mye mer bevisst på pengebruken etter vi kjøpte bolig, naturligvis, men jeg får en liten ekstra motivasjon etter å ha sett en episode av det programmet. Og så er jo det ganske utrolig hva folk faktisk får til. 

Ha en fin kveld ♥

NEW HAIR

 • 19.02.2018 kl. 20:25

Så ble det en ny frisyre gitt! Det var så deilig med en frisørtime nå, jeg har jo ikke vært der siden starten av sommeren ifjor. Jeg har heldigvis såpass greit hår at jeg ikke trenger å dra til frisøren så ofte, og etterveksten vokser ut ganske fint. Men det var godt med en oppfriskning i dag da! Noen blonde striper her og der, og som dere ser har jeg nå også en liten lugg. Jeg syns det er så fint med midtskill og en litt lenger lugg, så da prøvde vi det denne gangen. Jeg har jo hatt samme formen på håret mitt i flere år (bare at jeg hadde sideskill før), og luggen har vært like lang som resten av håret, men nå følte jeg for å prøve noe nytt. Hva syns dere? 

FEM SPØRSMÅL

 • 15.02.2018 kl. 19:20

Hva har du gjort i dag? 

Vært på trening, ryddet, spist og slappet av. Ikke så mye spennende med andre ord, men jeg har gjort så mye de siste dagene så i dag følte jeg for å ta det litt mer rolig, etter en tung treningsøkt da, hehe. Vanligvis ville jeg ikke nevnt at jeg har spist, fordi det og sove og gå på do er liksom ting man ikke trenger å nevne siden det er en selvfølge, men jeg nevnte det fordi jeg prøver å spise mer. Jeg har virkelig merket at jeg ikke spiser nok i forhold til aktivitetsnivået mitt, så det er noe jeg prøver å bli flinkere til, og prøve å få i meg det jeg trenger av næringsstoffer. 

Hva er ditt siste innkjøp? (Utenom mat)

En pakke med ullsokker, hehe. Ikke noe mer spennende enn det altså! Jeg hadde bare ett par fra før av, og det holder jo faktisk ikke på denne tiden av året, så da kjøpte jeg med meg en pakke fra jobb på tirsdag. 

Hva gleder du deg til akkurat nå?

Frisørtime på mandag! Holy shit, det trenger virkelig håret mitt nå. Jeg kan ha null tanker om håret mitt, men i det jeg bestiller frisørtimen blir jeg bare kjempelei og kan ikke vente til jeg skal til frisøren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva ser du foran deg nå?

Dataskjermen (selvfølgelig), et glass saft og tv-en som viser Kardashians. Jeg elsker at det er maraton på TV2 Livsstil hver kveld, haha. Jeg har ingen spesiell serie jeg følger med for tiden (ikke som jeg kan binge iallefall), så da blir det ofte til at jeg ser gamle Kardashians episoder på kvelden. Akkurat nå er det episoden om Bruce når han snakker om transitioning. Litt rart å se på når vi har fulgt med på alt dramaet som har vært med Caitlyn og Kardashian/Jenner klanen i ettertid, hehe. 

Hvilke sanger hører du på for tiden? 

Jeg hører egentlig for det meste på det som går på radioen, eller det som spilles på en av de tilfeldige Spotify-listene jeg hører på. Men det skal sies at jeg ELSKER soundtracket til den nye Fifty Shades filmen, ah! Og jeg likte også filmen veldig godt forresten. 

Samlet sammen noen få spørsmål som jeg kunne svare på, siden jeg liker å lese slike innlegg på andre sine blogger! Takk til de som svarte på hva dere vil lese om forresten, det setter jeg stor pris på! Skal prøve å få til litt bedre blogging fremover, men jeg er veldig blank altså, så jeg må bare brainstorme litt, hehe. 

FEIRE VALENTINES?

 • 14.02.2018 kl. 19:44

Hei dere, og Happy Valentines/Galentines/Palentines, eller hva du kaller det! Jeg var på jobb tidligere i dag, og merket derfor egentlig ikke noe særlig til Valentines før jeg gikk inn på Instagram og så alt klisset der, haha. Selv har jeg ikke noe spesielt forhold til Valentines, og Matias og jeg har heller aldri feiret det. Vi har ikke følt noe behov for det, og så har vi jo jubileum bare ti dager før Valentines også, så det er jo ikke akkurat lenge siden vi var ute og feiret kjærligheten. Jeg syns det er fint at vi har en egen dag til kjærligheten da, og at noen bruker dagen til å feire, enten det er med kjæreste, venner eller familie. Så lenge man er flink til å sette pris på hverandre til vanlig også ♥

Jeg har faktisk planer i kveld da! Jeg skal på kino med to venninner og se, selvfølgelig, den nye Fifty Shades filmen. Vi satt her en dag og skulle finne en dag å se den på, og så var det bare onsdagen som passet. Etterpå kom vi på at det er jo Valentines Day, så da fikk vi oss en god latter, haha. Men det blir jo kjekt da, og jeg gleder meg til å se den siste filmen, og til å spise litt godis ♥

- Hva gjør dere i dag? 

COZY KNITS

 • 03.02.2018 kl. 15:56

Hei dere, og god lørdag! Vet det har vært dårlig med oppdateringer denne uken, men jeg har utrolig nok hatt det ganske travelt! Eller, jeg kan vel ikke kalle det travelt, men jeg har gjort mye! Vært sosial, jobbet og trent. Jeg koser meg sånn med trening for tiden, og syns det er trist når treningsøkten er ferdig og det er på tide å dra hjem, haha. Så det er stort sett det jeg har gjort hittil i dag, vært på trening, og så har jeg spilt inn en video! Den legger jeg ut i morgen, jeg syns søndager er en fin dag å poste videoer på ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg på meg en ny strikkagenser fra Cubus, jeg elsker den! Har ikke mye strikkagensere faktisk, så det var kjekt med et nytt tilskudd. Nå skal vi ta oss en liten tur til byen, det blir koselig i det relativt fine været som er ute i dag. Vinteren er faktisk helt OK når det er kaldt og rundt 0 grader +/-! Håper lørdagen deres er fin ♥

- Hva gjør dere i dag?

EN FIN HELG OG EN FIN HVERDAG

 • 29.01.2018 kl. 21:04

Hei dere, og god mandag! Hadde dere en fin helg? Jeg skulle egentlig blogge i går, men hadde mer hodepine så da valgte jeg heller å holde meg unna skjermen. Jeg hadde en veldig fin søndag iallefall! Matias og jeg dro hjem til svigers og plukket opp hunden for å gå tur, så vi gikk i 1,5 time til tross for at været ikke var superbra, men det var friskt og godt! Ellers var det for det meste avslapping, slik en søndag skal være. I dag har dagen bare flydd avgårde, og jeg startet dagen med en treningsøkt, som vanlig. Rett etter jeg kom hjem fikk jeg melding fra Ingrid om jeg ville være med og gå en tur med hunden hennes, så da gikk vi en liten tur ute. Deilig med en så aktiv start på dagen! Så var det bare å komme seg i dusjen og dra på butikken for ukeshandelen. Å fylle opp kjøleskapet med god mat gjør virkelig mandagene mye lettere, hehe. Nå skal det sies at mandager ikke er så ille uansett siden jeg ikke går skole, men det kan jo uansett være tungt. Jeg trives veldig godt om dagene med hvordan hverdagen min er da ♥

Nå har jeg boller i ovnen (ja, jeg har bakt, nei, jeg er ikke gravid, haha), så det skal bli digg i kveld ♥ Ser jeg egentlig burde doblet oppskriften, for disse tror jeg forsvinner gaaanske fort! Baking er definitivt noe jeg vil begynne å gjøre oftere, jeg syns bare det er så tiltak å sette igang, haha. Det ble litt kontraster til det jeg egentlig skulle gjøre i kveld; yoga. Men så fant vi ut at yogaen er flyttet til torsdag, så da ble det boller istedenfor! 

- Hva har dere gjort i dag? 

NOE DIGG TIL LØRDAGSKVELDEN

 • 27.01.2018 kl. 20:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn ser lørdagskvelden min ut! Pluss julebrus. Ja, det stemmer. Så lenge det fortsatt selges på butikken, drikker jeg det, hehe. Som dere ser tar jeg den helt ut denne lørdagen, som jeg gjør i helgene. Kosthold, hva er det liksom? Nå skal det sies at jeg har spist litt snacks tidligere i uka også, men det går bra. Så lenge det ikke er hver uke, haha. Jeg har hatt endel hodepine denne uken, og tror nok det er litt etter jeg har vært syk osv., men jeg håper det går over snart. Det blir derfor ikke noe video denne uken heller, men jeg satser på å komme sterkere tilbake neste uke! Nå skal jeg komme meg ut av jeansen (HVORFOR har jeg den fortsatt på meg tre timer etter jeg ble ferdig på jobb) og inn i kosebuksa, og så skal jeg prøve å finne en film jeg kan se. Håper dere koser dere i kveld!

- Hva gjør dere i kveld? 

VAKSINE?

 • 15.01.2018 kl. 19:50

Home, sweet home ♥ Jeg har endelig kommet meg på plass i sofaen med dyna over meg, og prioriterer nå det lille jeg har av energi på å skrive et blogginnlegg. Det tar jo egentlig ikke så mye energi å bare skrive, men jeg klarer ikke sitte så lenge foran pc-skjermen når jeg er syk. Jeg gruet meg skikkelig til å reise fra Haag i dag. Litt av grunnen fordi jeg måtte reise fra familien min selvfølgelig, men mest fordi jeg følte meg så ufattelig dårlig da jeg våknet i dag tidlig. Jeg er altså på tredje dagen med sykdom og har ikke blitt noe bedre. Influensaen har altså slått meg skikkelig, og jeg var så spent på hvordan det skulle gå å reise. Jeg overlevde åpenbart, selv om det ikke akkurat var en enkel reise. De fleste av dere vet vel hvor lite kult det er å fly når man er forkjølet? Jeg sitter nå, tre timer etter flyet landet, og venter på at hørselen min skal gå tilbake til normalt, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skulle egentlig jobbe i morgen, men fikk heldigvis byttet bort vakten min. Jeg var ganske bestemt på å jobbe, men tenkte jeg i det minste skulle gi det et forsøk å prøve å bytte vakten. Både for min egen del, og selvfølgelig for andre sin del. Jeg vet jo selv hvor skeptisk jeg er når jeg jobber med noen som er syk, og med mine hyppige nyse-/hosteanfall hadde jeg rett og slett slitt skikkelig med å betjene kunder. Nå er jeg veldig innstilt på å ta influensavaksinen til høsten, for det er virkelig ikke verdt det å ligge rett ut i flere dager. Noen av dere som har tatt den? Jeg er generelt ikke skeptisk til vaksiner, og har hørt om flere som har tatt den og ikke vært syk denne sesongen. Jeg klarer liksom litt forkjølelse, men influensa er virkelig grusomt. 

Nå må jeg legge fra meg laptopen, og fortsette å prøve å bli frisk. Håper dere er friske og raske? Vet det dessverre er mange andre som sliter med influensaen nå. Ha en fin kveld ♥

SISTE HELGEN I HAAG

 • 12.01.2018 kl. 21:15

Sist jeg var her i Haag oppdaget vi en fantastisk liten butikk i et koselig nabolag, som selger forskjellig interiør, smykker, vesker, leker osv. Rett og slett en koselig dilldall-butikk. Jeg har fulgt de på Facebook siden, og ble jo veldig glad da familien min flyttet ikke så langt unna. Mamma og jeg syklet derfor dit i dag, og ble der ganske lenge og kikket, og kom selvfølgelig ikke tomhendt ut. Jeg kunne brukt mye mer penger der, men måtte naturligvis begrense meg litt. Jeg endte opp med en fin fotoramme, siden jeg trenger en til skolebildet av Stella, og så et kort til fadderbarnet mitt som ble født forrige uke ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen er planen å ta en tur til Amsterdam, som var mitt forslag siden jeg aldri har vært der før, og det kun tar en time å kjøre dit. Gleder meg veldig til å se byen! Skrik gjerne ut om dere har noen forslag til hva som må ses/gjøres der. Keep in mind at det kun er en liten dagstur, hehe. 

Ha en fin fredagskveld ♥

EN DAG I KAOS-LAND

 • 04.01.2018 kl. 21:02

God kveld ♥ Det blir for det meste kveldsinnlegg herfra, det er da jeg velger å sette meg ned for å blogge, det har jeg ikke helt tid til tidligere på dagen. I dag tok vi turen til IKEA, og det er noe jeg har gledet meg til siden det er noen år siden sist. Vi har jo det ikke i Ålesund eller i nærheten, så sist jeg var der var vel da jeg bodde i New York for tre år siden. Det var selvfølgelig helt kaos med folk der, men det er vel en liten del av "sjarmen" med IKEA. Jeg kjøpte litt selv der også, bare litt småtteri til leiligheten som er koffert-vennlig. Og så ble det selvfølgelig svenske kjøttboller til lunsj. 

I morgen tror jeg vi for det meste blir hjemme for å få ting på plass, det er jo ganske mye som gjenstår her siden vi har vært mye ute og fartet siden vi kom hit. Jeg skal begynne å redigere video nå snart, og så håper jeg at jeg får lastet den opp enten i dag eller i morgen. Det spørs litt på Internettet egentlig, siden det ikke er lagt inn i huset enda. Jeg har iallefall tenkt å få redigert den, hvis ikke jeg sovner foran skjermen, hehe. 

- Hva har dere gjort i dag? 

GOODBYE 2017

 • 01.01.2018 kl. 13:13

Hei dere, og hei 2018!! Noen andre som syns det er veldig forfriskende å våkne opp 1. januar? De av dere som ikke har hangover iallefall? Jeg våkner alltid med en litt annerledes følelse denne dagen, som om kroppen min merker en ny start og så er det så kjekt å ha hele året foran seg, med så mange muligheter.

Jeg hadde en veldig fin kveld i går, som var ganske rolig. Vi var innom og sa hei til familien min før vi dro til svigers, hvor vi spiste god julemiddag, hadde pakkeleken (jeg vant fire pakker, så det var jo som en ny julaften!), og så var det dessert til slutt. I 23-tiden dro Matias og jeg videre til vennegjengen hvor vi gikk inn i det nye året med god stemning, og i 01-tiden dro vi en liten tur tilbake til svigers før vi dro hjem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag må jeg pakke, jeg drar jo i morgen! Det føles så rart å reise så tidlig på året, det har jeg vel ikke gjort siden det året jeg bodde i New York. Men jeg gleder meg, og jeg skal prøve å få til masse bra blogging derfra! Jeg har også planer om endel vlogging, jeg har jo hatt noen uker pause fra Youtube nå. Jeg er klar og motivert!

- Hadde dere en fin kveld i går?

LITT JUL

 • 21.12.2017 kl. 21:01

Reklame / Inneholder sponset produkt

Hei, dere! Så kjekt med alt engasjementet på forrige innlegg, det er bra jeg ikke er den eneste som syns det er helt håpløst! Heldigvis er det for det meste hyggelige kunder jeg møter på, som forstår at det er hektisk i disse siste dagene før jul, og som sier hadebra og god jul med et stort smil, og det er så koselig! 

Jeg forstår ikke helt at det bare er tre dager til jul, det føles liksom ikke slik ut i det hele tatt? Det skjedde kanskje da snøen forsvant og det ble ti grader ute, men jeg håper at jeg får litt mer julestemning på lørdag når jeg reiser til besteforeldrene mine for å feire jul der. Da skal jeg bare slappe helt av, for denne uken har egentlig vært ganske hektisk og jeg føler liksom ikke jeg har slappet så mye av. Så det skal jeg iallefall ta igjen de dagene jeg er der! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
​Sponsede øredobber fra Farmor Ingvarda på Ålesund Storsenter ♥

På tirsdag møttes nesten alle jentene for pepperkakebaking, og det var jo veldig koselig! Jeg har ikke bakt så mye i julen som jeg hadde trodd jeg skulle, tiden har liksom gått for fort, så det var fint at vi fikk til å møtes da iallefall. Vi har vært så opptatt alle sammen denne uken, så vi har ikke fått til så mye julekos som vi helst skulle. I går var jeg en tur i byen med mamma og spiste lunsj og kikket i butikker, og da plukket jeg også opp øredobbene ovenfor. De er helt nydelige, og det er kjekt med litt rosa bling nå til julen. Alt trenger jo ikke være rødt! 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, før det blir tidlig opp i morgen for å rekke alt jeg skal før jobb. Ha en fortsatt fin kveld ♥

EN UFORTJENT HANGOVER

 • 17.12.2017 kl. 21:43

Hei dere, og god søndag! Har dere hatt en fin helg? Jeg hadde en kjempefin kveld i går på julebord med vennegjengen, og jeg er så glad for å være en del av en så stor og god gjeng, og for at julebord er en fast tradisjon. Vi var vel rundt 30 personer i går, så virkelig en god gjeng altså! Jeg hadde med meg kameraet, men det ble litt glemt av, men jeg skal gå gjennom det i morgen og se om det er noen bilder jeg kan legge ut her! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har ikke vært en særlig god dag... Jeg drikker jo ikke alkohol, men i dag har jeg virkelig følt meg fyllesyk til tider. Jeg vet ikke om det er noe jeg har spist eller om det var tilfeldig, men magen min har virkelig ikke vært fornøyd, og en stund der var jeg sikker på at jeg kom til å kaste opp. Heldigvis skjedde ikke det da,  men jeg følte meg virkelig dårlig altså. Jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå på jobb med tanke på hvor dårlig jeg var, men det endte opp med at jeg ble hjemme. Jeg får så dårlig samvittighet av å ikke kunne jobbe, men dette var jo ikke akkurat noe jeg kunne kontrollere, og nå føler jeg meg heldigvis bedre. 

Uansett, nå er jeg klar for å våkne opp til en ny uke i morgen, med masse julestemning! Tenk at det bare er én uke til jul ♥

POP OF PINK IN THE SNOW

 • 13.12.2017 kl. 21:25

God kveld ♥ Jeg har vært på jobb i kveld, så da ble det et litt sent innlegg. Jeg hadde nok en bra treningsøkt i dag tidlig, de har virkelig vært bra denne uken! Jeg regner med det blir litt sløvt i jula, så jeg vil iallefall ha mange rå økter før den tid. I dag var det mage som sto på planen, og det er så tøft å trene kun mage i en halvtime, haha. Men mage er favoritten min å trene da, så det er gøy! I morgen blir det nok hvile da ettersom jeg skal jobbe på dagen. Resten av denne uken ble plutselig litt hektisk, så jeg får prøve å lage en plan på det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg slappe av frem til leggetid, og lade opp til jobb i morgen. Håper dere har hatt en fin dag ♥

THIS HAPPENED TODAY

 • 11.12.2017 kl. 18:52

 WOKE UP TO A WINTER WONDERLAND 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde ikke forventet dette da jeg våknet i dag tidlig, men fant fort ut da jeg så på telefonen at det hadde snødd ganske kraftig i natt. Da var jeg ganske takknemlig for at jeg 1. ikke skulle rekke noe tidlig på morgenen, og 2. at vi har carport, så bilen min sto under tak. Litt verre for kjæresten min som sto bak bilen min (så altså ikke i carport) siden han skulle tidlig opp og på jobb. Jeg valgte likevel å gå til trening, som tok litt lenger tid enn til vanlig siden fortauene ikke var brøyta enda. Men gikk fint det, god oppvarming til trening! Jeg elsker virkelig at jeg kan gå til trening, syns det er SÅ deilig. 

Det positive med all den snøen, bortsett fra den åpenbare julestemningen, er jo at det blir så mye lysere av det (spesielt på kveldene!) og så er jo det helt supert med tanke på bildetaking, du kan jo ta bilder hvor som helst siden det er hvitt overalt. Det gleder bloggerhjertet, selv om det optimale å ha på seg i dette været er kjeledress, men det går jo ikke akkurat. Nå skal jeg se dagens episode av Jul i Svingen, noen andre som følger med på julekalendere på tv-en eller? ♥

ÅRETS FØRSTE JULEBAKST

 • 09.12.2017 kl. 19:02

God lørdagskveld, dere ♥ Regner med mange av dere er på julebord eller andre sosiale begivenheter i kveld, men selv holder jeg meg inne i dag. Det er nok av helger med ting som skjer i desember, så det er kjekt med en frihelg også. Vi hadde besøk av mamma, mormor og Stella tidligere i dag, og etter det ble jeg med mamma og Stella en tur til byen. Det er virkelig stappet med folk på butikkene for tiden, men det er jo veldig forståelig. Nå har kjæresten og jeg nettopp spist hjemmelaget pizza, og jeg er så klar for å ligge på sofaen resten av kvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg borte med Sara en tur på kvelden, vi laget julemenn (det er det vi kaller kakemenn her), og etter det så vi The Holiday. Desidert en av de beste og koseligste julefilmene, den er så fin ♥ Jeg vlogget i går også, så den legger jeg ut i morgen! Den blir nok ikke spesielt spennende, men jeg er ikke så inne i vlogging at jeg tenker på å filme de dagene jeg har mye å gjøre, haha. 

Ha en fin lørdagskveld ♥

IS IT OVER YET

 • 29.11.2017 kl. 12:26

Ah, denne mørketiden dere. Det er SÅ vanskelig å stå opp om dagene, og for meg som egentlig er A-menneske er det skikkelig vanskelig, for jeg står opp klokka 9 og jeg føler det er seint og at jeg har kastet bort mye av dagen, haha. Så det er jo vel ikke så ille egentlig, men herregud så jeg gleder meg til det snur igjen. Jeg føler jeg blir så lite produktiv av dette mørket, og det er jo ikke bra. Nå må jeg sette igang og få på plass det siste av klærne mine, som jeg hentet hos mamma i går. Jeg må vel kjøpe flere kleshengere også, det tar jo aldri slutt dette her, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På søndag bakte jeg brytebrød til frokost og det var SÅ godt! Nå var det lenge siden jeg har brukt kjøkkenmaskinen min, så det var godt å ta den i bruk igjen. Gleder meg til å bake masse til jul nå også, og for å si det sånn er ikke kostholdet mitt akkurat særlig bra i disse ukene før jul, men jeg håper jeg ikke er den eneste? Det er jo så mye fristende å spise og så mange digge julekaker nå, så det supersunne kostholdet får vente til nyttår. Who's with me? Hehe.

Ha en fin dag ♥

HAIR TALK

 • 28.11.2017 kl. 19:33

Hei dere! Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg kom meg endelig på trening igjen i dag, nå var det noen dager siden sist siden jeg plutselig har mistet helt motivasjonen igjen. Sykt kjedelig og jeg håper virkelig den kommer tilbake igjen snart! Det var ufattelig tungt i dag da, men jeg må jo bare fortsette, så kommer den nok tilbake ganske snart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å snakke litt hår i dag, for nå er det faktisk fem måneder siden sist jeg var hos frisøren, og det er veldig lenge siden sist jeg har gått så lenge uten å gjøre noe med håret mitt. Jeg klipte jo håret mitt ganske kort til sommeren, sist jeg var hos frisøren, og det var så deilig med kortere hår da, men nå trives jeg veldig godt med lengden som jeg har nå! Jeg syns liksom den er perfekt, ikke for kort og ikke for langt, men hvor mye lenger jeg klarer å gå uten å klippe meg vet jeg ikke. 

Som dere ser har jeg fått en ganske lang ettervekst nå, og jeg vet ikke om dere er enig, men jeg syns egentlig ikke etterveksten min er noe stygg? Nå kan det hende jeg er litt blind på mitt eget hår og syns det er kjempestygt når jeg ser tilbake på disse bildene om ett år, men akkurat nå syns jeg egentlig håret mitt ser ganske bra ut! Jeg håper jo selvfølgelig at jeg klarer å gå mye lenger uten frisørbesøk, for tidligere tenkte jeg at jeg måtte dra før jul, men enn så lenge føler jeg ikke noe behov for det heldigvis, for det har jeg egentlig ikke penger til nå uansett. Og så er jo det egentlig fint å være litt mørkere i håret på vinteren, eller hva tror dere?

ET LITE HINT AV JUL

 • 23.11.2017 kl. 12:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God torsdag! Ukene flyr bare forbi, og det var ikke før i går at jeg innså at desember er neste uke?? Jeg har gått og trodd at det er to uker til, men nei. Jeg ble litt stressa da jeg fant det ut, men det går fint. Jeg må kjøpe inn litt julepynt så jeg får litt julestemning i leiligheten, men det blir ikke så veldig mye dette året siden jeg ikke har så veldig mye penger å rutte med etter alt vi har måttet kjøpe til leiligheten. Men litt skal det bli, og som dere ser på bildene er det litt jul her allerede. Jeg kjøpte noen juleputer på Kremmerhuset forrige uke siden jeg måtte ha puter til sofaen uansett, og syns disse var veldig fine ♥

Nå må jeg straks ut døren for å ta meg av noen ærender, og i løpet av dagen skal jeg skru enda litt mer møbler. Vi fikk pakken vår fra Ikea i går, så nå blir det helt orden her når vi får opp det siste av oppbevaringsplass. I morgen er det jo Black Friday (som det forsåvidt har vært hele uken i de fleste butikker...), så jeg begynner tidlig på jobb igjen siden senteret åpner klokken 07. Regner med det blir minst like mye galskap som tilbudsdagen får to uker siden, hehe. 

Hva gjør dere i dag? ♥

TIRSDAG

 • 21.11.2017 kl. 19:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag slet jeg skikkelig med å stå opp siden det var altfor godt og varmt under dyna, men jeg kom meg uansett opp rundt klokka ni, så det var jo egentlig ikke så ille. Jeg merker det er mye lettere å stå opp her i leiligheten enn det var før, og jeg tror mye av grunnen er at vi ikke lenger har tv på rommet. Det var liksom så lett å bare bli liggende å se på tv en stund før jeg sto opp, men det går jo ikke nå heldigvis, hehe. Og så er det godt å kun bruke soverommet til nettopp soving, og ikke ha en TV der inne, jeg føler jeg sover mye roligere, om det gir mening. 

Nå har jeg fylt opp fryseren med gode proteinrundstykker, det er jo faktisk flere måneder siden jeg laget de sist, og de er jo kjempegode! Det er bare å google proteinrundstykker med cottage cheese om dere vil ha oppskriften, det er massevis av oppskrifter der ute. Jeg er så motivert til matlaging og baking nå som jeg har oppvaskmaskin, og det høres sikkert rart ut for dere, men når man ikke har det blir liksom alt av matlaging så ork, haha. Snart skal jeg ta meg turen på trening, jeg tenkte å prøve ut en gruppetime som heter Body Balance, som visstnok skal være en blanding mellom yoga, tai chi og pilates, så det blir spennende! 

Hva har dere gjort i dag? ♥

TRENING FOR ET GODT FORMÅL

 • 18.11.2017 kl. 16:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fin lørdag, dere ♥ Vi hadde vår første natt i leiligheten her i natt, og jeg sov SÅ godt! Så det lover jo veldig bra, hehe. Soverommet har blitt så bra, og resten av leiligheten begynner også sakte men sikkert å ta form. Jeg er godt i gang med å filme enda en vlog, så når den kommer får dere se enda mer fra leiligheten! 

Matias trener jo CrossFit, og i dag var det et arrangement i boksa han går i som da var CrossFit mot kreft. De åpnet da for at hvem som helst kunne være med og trene, og så donerte man minimum 200kr for å være med og få t-skjorte, og de pengene går til Kreftforeningen. Et supert tiltak syns jeg, så det var ikke mye tvil om jeg skulle være med eller ikke. En kollega av meg trener også der, så jeg var på lag med henne og ei til. Koste oss vi, til tross for en tøff økt. Iallefall kjekt å få være med og bidra til noe så bra. Trening med mening ♥

Kos dere i dag ♥

SNEAK PEEK

 • 17.11.2017 kl. 14:56

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En liten del av stua ♥

God fredag, dere! Denne uka har gått så fort at jeg såvidt har klart å henge med, det har jo litt å gjøre med at ting har gått i ett med flytting da. I dag har vært intet unntak, og nå måtte jeg bare sette meg ned og slappe av litt med blogging før jeg skal på jobb. Forhåpentligvis går vakta mi fort sånn at jeg får kommet meg hjem og fortsette å flytte, hehe. Nå har jeg faktisk fått flytta inn alt av mine ting da, og mye av det har kommet på plass også. I kveld skal senga flyttes inn, så skal vi sove her for første gang. 

Jeg tenkte jeg måtte vise dere bittelitt av stua, det er ikke så mye som er helt klart enda, men nå er iallefall malinga ferdig og det ser dere litt av ovenfor! Vi er veldig fornøyd med resultatet, kalkmaling er jo så kult! Det er Jotun i fargen Grå Harmoni vi har brukt. TV-benken er også på plass, som dere ser ovenfor, så tv-en kommer opp senere i dag. Vaskemaskin har også kommet i hus, vi er så utrolig heldig og har fått det i innflyttings-/julegave med svigerforeldrene mine ♥ Jeg har vært veldig overveldet hele denne flytteprosessen, ikke bare fordi det er så mye å gjøre, men fordi folk er så utrolig hjelpsomme og altfor sjenerøse! Jeg var jo ikke i tvil om at familiene våre er veldig snille, men vi har bare fått så mye hjelp denne tiden at jeg kan ikke gjøre annet enn å bare være utrolig takknemlig. Men jeg kan ikke skrive mer om det nå, jeg får bare tårer i øynene, haha. Nå må jeg komme meg avgårde på jobb!

Ha en fin fredag alle ♥

DE FØRSTE BILDENE FRA LEILIGHETEN

 • 15.11.2017 kl. 14:17

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet fra leiligheten, og siden jeg ikke rekker flere runder før jeg skal på jobb, tenkte jeg at jeg skulle ta meg litt tid til å blogge. I dag har jeg fått ordna masse småting, og nå har vi til og med internett, allerede! Jeg så for meg at vi måtte vente i noen uker, men siden vi allerede hadde modem måtte vi bare kjøpe en trådløs ruter, så det var jo veldig fort gjort! Jeg har også begynt å flytte litt klær inn i garderoberommet, som dere ser noen bilder av ovenfor. Det er definitivt favoritten min med hele leiligheten, hehe ♥

Jeg lurer litt på når jeg skal rekke å redigere vloggen min, men jeg får bare prøve å gjøre litt mellom slaga, så skal det nok gå. Nå skal jeg pakke ned litt flere ting før jeg drar på jobb, jeg tenkte å dra litt tidligere til byen siden det er kundeklubbdag, så får jeg sjekket ut tilbudene i de andre butikkene! 

Hva gjør dere i dag? 

EN SPENNENDE UKE I VENTE

 • 12.11.2017 kl. 19:58

Hei dere! Jeg var en ekstra dårlig blogger i går og glemte faktisk å blogge, selv om jeg hadde et innlegg ganske klart... Det får komme i morgen heller! Vel, helgen min har ikke vært full av begivenheter, men jeg har pakket litt, og i går kveld hang jeg med noen venninner. Det har vært en koselig helg da! I dag kom jeg meg på trening til tross for min store mangel på motivasjon, men den massasjestolen som er der som jeg plutselig oppdaga forrige uke fikk meg til å dra dit likevel. Den massasjestolen er fantastisk, og det burde jo egentlig være på alle treningssenter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så må jeg jo dessverre meddele at det ikke ble noe video denne uken... En eller annen gang måtte det vel skje at jeg ikke fikk til den ukentlige videoen, men neste uke skal det være tilbake til normalt! Vi har jo en veldig spennende uke i vente siden vi overtar leiligheten i morgen, så da blir det mye som skjer fremover og jeg har store planer for litt vlogging under prosessen. Nå har jeg pakket ned stort sett alt unntatt klær, og toalettsaker naturligvis, og det kjøkkenet tok litt lenger tid enn jeg trodde! Jeg syns det er så greit å få pakket ned det meste på forhånd, selv om det blir noen dager til vi flytter inn. Vi kan jo bare bruke kjøkkenet til foreldrene til Matias frem til vi flytter, så da er det greit. Det kribler naturligvis litt i magen med tanke på overtagelsen i morgen, jeg har liksom enda ikke skjønt helt at det er vår leilighet. Spennende tid altså ♥ 

Håper dere har hatt en fin helg ♥

TING KAN IKKE ALLTID GÅ ETTER PLANEN

 • 09.11.2017 kl. 14:37

Shit, for en blåtorsdag dette her ble, haha. I dag er det virkelig uvær ute, og det lynte og tordnet for en liten stund siden, så alt jeg vil er å ligge inne under teppet. Jeg har egentlig vært i godt humør i dag, men jeg skulle egentlig sittet med en ferdig innspilt video akkurat nå. Det gikk ikke etter planen i det hele tatt, for det var kjempedårlig lys pga uværet ute som gjør det litt mørkere enn til vanlig, og i tillegg ville kameraet absolutt ikke fokusere på meg under innspillingen? Jeg er så glad for at jeg prøvefilmer litt først for å se at det er riktig utsnitt osv, for uansett hvor lenge jeg satt foran kameraet ville det ikke fokusere på meg. Så da måtte jeg bare fint gi meg, og det var ikke gøy i det hele tatt. Jeg håper virkelig at jeg får spilt inn noe senere i uken. Skikkelig i-landsproblem dette her, men jeg ble i skikkelig dårlig humør av at det ikke ville fungere, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får vel starte på dagens rydding og pakking heller, og få tankene over på noe annet. I morgen skal jeg tidlig på jobb og det gleder jeg meg til! Det er Big Smile Day på Cubus som vil si at det er -30% på alle klær hele dagen, og -40% på alle klær før ordinær åpningstid, så det er jo en stor handledag hvor mange starter på julegavene. Vi skal åpne klokken 07.00 faktisk, og det var stor suksess i fjor, så det blir det nok i år også. Det varierer litt fra butikk til butikk når de åpner, men sjekker dere sosiale medier finner dere det nok ut. Litt gratis reklame for butikken jeg jobber i, hehe ♥

Håper dere har en fin dag ♥

ON MY MIND

 • 08.11.2017 kl. 19:48

Jeg føler denne uka her går SÅ sakte, men det er jo typisk når man går og gleder seg til noe. Men nå må jeg bare komme meg gjennom morgendagen, og så skal jeg jobbe på fredag og så er det helg, og helgen går jo alltid fort! I dag har jeg vært på trening, og så har jeg begynt å pakke ned kjøkkenet. Det er jo der vi har mest ting, så det tar tid, men det går fint! Jeg kan jo ikke pakke ned alt enda heller, kjøkkenet brukes jo hver dag, selv om jeg sterkt vurderer å bruke plastservise den siste tiden fordi jeg er så lei av oppvask (kjøkkenet her har ikke oppvaskmaskin). Men det er jo ikke så miljøvennlig akkurat, så jeg får bare holde ut en liten stund til. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk jeg endelig tatt noen nye bilder da iallefall, men det ble en litt kortere affære enn jeg hadde forventet. I det jeg åpnet ytterdøren blåste det inn løv, og jeg skjønte fort at det var en liten storm ute. Det ble dermed ikke så lett å ta bilder, men noen greie ble det heldigvis. Antrekksbilder kan jeg dessverre bare se langt etter da... Jeg prøver å tenke ut hvilken video jeg skal lage denne uken, men for første gang siden jeg startet er jeg virkelig helt tom for idéer. Jeg bør helst spille inn videoen i morgen for å rekke alt, så om noen av dere har tips eller ønsker til video så kom gjerne med det ♥

I STUDIO

 • 02.11.2017 kl. 15:04

Hei dere! Jeg er fortsatt ikke helt i form, men føler meg ganske ferdig med å ligge i senga, så i dag har jeg gjort litt av hvert. Jeg dro en tur til kjøpesenteret for å ordne diverse, og ikke minst handle mat, for det var ganske skrapet her nå siden jeg har vært syk. Så dro jeg til Sara for å hjelpe henne med en fotooppgave til studiet hennes, så da stilte jeg som modell! Det var så godt å dusje og sminke meg i dag etter å ha følt meg skikkelig ufresh hele uken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjemmesnekret studio funker kjempefint, så jeg tror bildene ble bra. Er jeg fornøyd med de legger jeg kanskje ut noen her etterhvert, men de ble jo først og fremst tatt til skoleoppgaven hennes. Det var ikke bare enkelt å stå modell heller med hunden hennes som konstant ville ha oppmerksomheten min, haha ♥ Nå kjenner jeg at jeg er ganske tom for energi, så jeg skal slappe av en liten stund. Jeg er jo ikke frisk enda, så jeg må bare prøve å ta det med ro av og til. Jeg vlogger forresten i dag og i morgen, så det kommer video denne uken også! 

Hva gjør dere i dag? 

NÅ ER DET NOK

 • 01.11.2017 kl. 21:26

Jeg lot være å blogge i går fordi jeg lå rett ut hele dagen i går og prøve å bli frisk, og da er det ikke vits å blogge rett og slett. Jeg hadde håpt at det skulle holde å ligge i går, men jeg var fortsatt ikke bra i dag, så da måtte jeg droppe jobb også, som var ganske kjedelig siden det er nesten to uker siden jeg jobbet sist. Men jeg måtte bare prioritere å bli frisk, og nå har jeg bare bestemt at fra i morgen av skal jeg være frisk. Nå er det nok liksom, jeg orker ikke å ligge i senga enda en dag, jeg blir så rastløs! Eneste jeg har fått av frisk luft i dag var nå i kveld da vi dro og hentet noen flyttekasser, det var nemlig noen på Facebook som ville gi bort rundt 20 flyttekasser, så det var jo helt ypperlig! Så nå kan vi egentlig bare starte å pakke, det er jo under to uker til vi overtar. Shit! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ett av få antrekk jeg la ut i oktober. 

Og nå har jo november startet, herregud! To måneder igjen av året, tenk det da. Jeg orker ikke ta en oppsummering av oktober for jeg føler ikke det skjedde så mye, det var bare veldig mye regn. Men vi kjøpte jo leilighet da, hehe ♥ Det i seg selv gjør vel forsåvidt at måneden er en av de beste i år. November kommer naturligvis til å gå til flytting, og så kommer jeg nok til å begynne med litt jul, hehe. Jeg klarer rett og slett ikke å vente til desember! Og jeg tenker forresten å prøve å lage noen flyttevlogs også, hva tror dere om det? :D 

HELLO HALLOWEEN

 • 29.10.2017 kl. 12:13

Hei dere, og god søndag! Det føles ut som en lang dag dette, siden klokken er stilt bak en time. Helt greit for min del, og i natt sov jeg endelig veldig godt, det har jeg ikke gjort de siste nettene. Det ble stille her i går, men jeg var stort sett opptatt hele dagen, og er det en dag jeg tar meg fri her så er det lørdager, siden det er så få som er inne og leser da uansett. Jeg var på Halloweenvors på kvelden, så det var veldig hyggelig, men det ble heldigvis en tidlig kveld, for jeg var så knekt etter å ha våknet klokken 07 på morgenen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har dere kostymet mitt! Det ble veldig enkelt i år, jeg lånte litt leopardtilbehør med mamma, og sminket meg til det. Jeg syns faktisk looken ble veldig kul da! Det er ingen grunn til å kjøpe dyre kostymer, man har som regel alltid noe i klesskapet som kan brukes. Var det mange av dere som feiret Halloween i går også eller? Syns alltid det er så gøy å se hva folk kler seg ut som. 

Nå skal jeg snart ta turen til treningssenteret, det er etterlengta kjenner jeg, og nødvendig på en søndag. Ha en fin dag ♥

EN ROLIGERE DAG

 • 26.10.2017 kl. 21:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld dere ♥ Jeg har ikke hatt så mye å skrive i dag, rett og slett fordi jeg har gjort veldig lite. Jeg var helt utslitt i går kveld etter en dag med mye følelser, og det siste døgnet føltes bare ut som en eneste stor tåke, så jeg bestemte meg for å ta det helt rolig i dag og komme meg litt igjen. Jeg skjønte ikke helt hvorfor jeg våknet av meg selv litt over halv 7 da, men etter ett par timer sovnet jeg igjen en liten stund, så det var godt. Jeg har brukt litt tid i dag på å se på litt interiør på nettet, bare for å se litt på utvalget der ute. Vi har jo ikke tenkt å kjøpe noe før vi overtar leiligheten og får se og målt opp hva vi skal ha, men jeg koser meg likevel med å se på utvalget der ute og møblere litt i hodet. Og så kommer jeg hele tiden på sånne småting som skittentøyskurver og avfallssortering, haha. Men vi har jo ingen hast, det er bare jeg som helst vil flytte inn I DAG ♥ Jeg får heller prøve å nyte de siste dagene før vi blir gjeldsslaver, hehe. 

Det har blitt lite bevegelse på meg i dag med andre ord, siden jeg for det meste har sittet foran skjermen, og jeg merker at det liker jeg egentlig ikke. Så jeg angrer litt på at jeg ikke dro på trening i dag, for der koser jeg meg virkelig for tiden. Men i morgen blir det trening igjen, og neste uke skal jeg mest sannsynlig melde meg inn i nytt treningssenter! Jeg har fortsatt medlemskapet der jeg går nå en liten stund til, men jeg ble så gira på nytt da jeg var der i går. Det ligger faktisk i gåavstand til den nye leiligheten, i tillegg til at de har yoga-timer der, og det er jo så bra trening! 

Hva har dere gjort i dag? 

LYKKERUS

 • 25.10.2017 kl. 12:43I dag skjedde det endelig, vi har kjøpt oss leilighet!! Jeg klarer fortsatt ikke å tro det, det er kun en halvtime siden budet vårt ble akseptert. Budrunder er virkelig noe av det mest nervepirrende altså, jeg er bare et vrak hele tiden, og tiden har aldri gått så sakte som den halvtimen etter jeg la inn budet! Ovenfor ser dere ett par bilder fra annonsen, og ja, der er garderoberom!! Jeg var solgt da jeg så det på visningen i går, haha. 

Det er faktisk overtagelse allerede 13. november, så ting skjer veldig fort altså! Nei, dette er bare en lykkens dag, og jeg føler meg helt i tåka nå, så jeg tror ikke jeg skal skrive noe mer. Vi snakkes sikkert senere i dag da. Ha en fin dag!! ♥

COMING SOON

 • 24.10.2017 kl. 14:11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holdt på å glemme at jeg hadde en video som jeg redigerte ferdig i helgen, så den legger jeg ut her i dag eller i morgen! Føler meg i siget for tiden med videoer altså, hehe. Ellers tenkte jeg kanskje på om jeg skal gjøre den neste vloggen min på norsk, bare for å ha gjort det også. En av de største grunnene til at jeg gjør videoene mine på engelsk er rett og slett at jeg ikke synes dialekten min er spesielt fin å høre på, og selvfølgelig for å nå ut til flere. Men det å vlogge i public er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre noe særlig av her uansett, fordi dette er en veldig liten by og det hadde vært veldig ubehagelig. Så det setter jo meg litt tilbake, men det får bare være. 

Jeg var lite motivert til trening i dag fordi jeg var så støl, men det ble en veldig bra økt uansett! Føler det går veldig bra med treningen for tiden, og jeg er jo faktisk på uke 22 av programmet mitt nå. Tror aldri jeg har fulgt et program så lenge før, men jeg digger det jo så da ser jeg ingen grunn til å slutte! I morgen skal jeg teste ut et nytt treningssenter også siden medlemsskapet mitt snart går ut der jeg er nå, og jeg begynner å gå litt lei av det. Så det blir spennende å se om det blir det nye senteret jeg melder meg inn i! 

Ha en fin dag ♥

SÅ FORT KAN DET SNU

 • 23.10.2017 kl. 13:12

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går følte jeg meg så utrolig sløv, og jeg ble bare sittende hele dagen og se på TV. Det var veldig deilig, men jeg kjente at kroppen min kunne trengt litt bevegelse også, men jeg klarte bare ikke å komme meg opp. Jeg hadde liksom 700 skritt da det begynte å nærme seg kvelden, og det er faktisk krise. Men plutselig begynte jeg Matias å snakke om å dra på trening, og jeg bare "JA!!" så da slengte jeg meg på og fikk fullført en ganske god økt. Herregud så mye bedre jeg følte meg da, og plutselig hadde jeg gått fra 700 skritt til 7000, haha. Rart hvor fort dagen kan snu altså, selv om dette var helt i slutten av dagen.

I dag ble jeg vekt bittelitt tidligere enn jeg hadde planlagt å stå opp, av noen snekkere som holder på med noe arbeid i øverste etasjen her. Det var jeg ikke helt mentalt forberedt på denne mandagen, men det er faktisk helt greit om det blir sånn hver dag nå for jeg liker jo å stå opp tidlig og få mest mulig ut av dagen. Nå kom jeg hjem fra trening for en liten stund siden, og må snart komme meg i dusjen og så få ryddet og ordnet litt her. 

God mandag til dere ♥

EN FIN LØRDAG

 • 21.10.2017 kl. 20:22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Har dere hatt en fin lørdag? Jeg liker egentlig ikke å blogge så sent på lørdager, for det er generelt få folk som leser blogger på lørdager, og da spesielt på kveldene. Men jeg ville jo ikke la være å blogge heller, så da tenker jeg det er bedre sent enn aldri? Jeg har iallefall ikke hatt tid før nå! Jeg møtte jentene i byen tidligere i dag og så satt vi på café en god stund og bare snakket og koste oss, også trasket vi rundt en stund etter det. Etter hvert dro jeg hjem til familien min, siden Kjetil (min stefar) er hjemme i helgen (som jeg skrev for en stund siden har han begynt å jobbe i Nederland, og mamma og Stella flytter også dit på nyåret), så da ville jeg selvfølgelig tilbringe litt tid der i dag. Plutselig kjente jeg at jeg var kjempesulten, så da dro jeg hjem og lagde middag med Matias, og NÅ var jeg endelig klar for å sette meg foran skjermen. Så det var min fine lørdag! Jeg liker veldig godt lørdager som dette, med en bytur og bare ta dagen litt som den kommer. 

Håper dere har en fin lørdag ♥

BABE

 • 20.10.2017 kl. 14:54

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig fredag! Dette har jeg ventet på siden søndag, hehe. Men ukene går jo så fort, jeg har vanskelig for å følge med. Jeg er kjempeklar for helg da, det er bare noe spesielt med det! Jeg skal snart på jobb og fullføre en liten vakt før det blir skikkelig helg da, men etter det tror jeg at jeg må stikke innom butikken og kjøpe litt rundstykker og diverse sånn at det blir digge frokoster i helga. 

Jeg har nettopp spilt inn en ny video, jeg koser meg virkelig med videoer for tiden! Nå har jeg jo holdt på i noen uker, og jeg merker jeg bare blir mer og mer vandt til å snakke til kameraet, og det er så gøy! Og så må jeg si at jeg føler meg ganske stolt som har klart å holde løftet mitt om videoer hver uke hittil. Nå tror jeg snart det er på tide med en ny vlog også, men det må jo være en dag det skjer litt. Kanskje jeg kan få det til en dag neste uke! 

Ha en fin fredag dere ♥

HELLO MONDAY

 • 16.10.2017 kl. 16:14

Hei, dere! Har dere hatt en fin mandag så langt? Det har jeg, og den har gått veldig fort hittil. Jeg har unnagjort ukas første økt, som ble en veldig bra en, og så har jeg vasket og ryddet her. Jeg har også handlet inn til uka, så nå er kjøleskapet fullt av sunne godsaker! Mye grønt, så jeg tror det blir en enkel pastasalat til middag i dag. Jeg kjenner at kroppen min er i modus for masse grønt i dag, så da blir det det til middag. Senere skal jeg hente en pakke, og derfor ser det ut til at jeg må lage en liten haul-video denne uken! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg merker også at innstillingen min er mye bedre denne uken, kanskje det er fordi det er bittelitt sol idag mellom alt regnværet? Det er faktisk ganske utrolig hvor mye været har å si på humøret. Jeg er jo veldig i manko på bilder for tiden, og det er mye fordi jeg ikke er glad i å ta bilder inne, spesielt her jeg bor er det veldig dårlig fotolys. Men nå ser det ut til at det er meldt bra senere denne uken, så da må jeg virkelig utnytte det altså. 

Ha en fin mandag! Hva gjør dere i dag? ♥

IKKE FOR MEG

 • 15.10.2017 kl. 14:32

I går kveld bestemte jeg meg for å gi byen et forsøk siden jeg ikke har vært med siden starten av året, og jeg tenkte at siden byen nå stenger en time tidligere her kunne det gå greit. Vel, det angret jeg egentlig på så fort jeg kom til utestedet, det er bare virkelig ikke noe for meg lenger. Det er ikke meningen å være negativ her altså, jeg har bare funnet ut at jeg er ferdig med å dra på byen, folk er forskjellige. Ja, det kan være gøyere når man drikker, men det er ikke alltid det hjelper heller. Jeg holder meg unna både alkohol og byen, og foretrekker heller å dra hjem etter vorset. Det er jo tross alt på vorset alle er samlet og det er gøyest, etter det blir jo alle bare spredt utover uansett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg merket det så godt i kroppen i går at jeg var sliten og at det jeg trengte mest var å sove, i tillegg var det regn og storm ute, så jeg var veldig lite fornøyd da vi gikk fra utestedet til bilen min, haha. Jeg er virkelig ikke godt selskap når jeg er sulten og sliten altså. I dag tar jeg det helt rolig, og nå sitter jeg og venter på at videoen min skal bli ferdig å eksportere. Som sagt tidligere tar det ufattelig lang tid, nå har den holdt på siden klokken 11 i dag. Er det rart jeg er i tankene om å kjøpe en ny Mac liksom? Min er jo seks år gammel nå, og med min bruk er det ikke rart den har blitt treg. Men videoen kommer senere i dag iallefall! 

Hva har dere gjort i helgen?

DET ER BARE EN PERIODE

 • 14.10.2017 kl. 17:36

God lørdag, fine dere! Her går det litt i ett i dag, jeg har litt for mye å gjøre. Jeg har vært på jobb, og nå kom jeg nettopp ut av dusjen. Jeg liker egentlig ikke å vaske håret rett før jeg skal noe, men i dag var håret mitt bare helt umulig så da måtte jeg bare. Vi skal på innflyttingsfest i kveld, så jeg prøver å få gjort mest mulig før det. Jeg skulle helst redigert ferdig videoen, siden det sikkert tar noen timer å få den opp i morgen, men jeg tror ikke jeg rekker å få den helt ferdig. Jeg får heller prøve å stå opp litt tidlig i morgen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er veldig sliten for tiden, men det er nok bare en liten periode. Plutselig kom de dagene der det er grått og aldri slutter å regne, og det er så ufattelig trist. I går for eksempel var det bare skikkelig mørkt ute hele dagen siden det regnet så mye, og det har jo veldig mye å si for humøret. Akkurat nå hører jeg bare på stormen og regnet ute og da frister det mye mer å sitte under dyna resten av dagen istedenfor å være sosial, men jeg kan jo ikke gå glipp av innflyttingsfest, og nå begynner det å bli en stund siden guttene og jentene har vært samlet, så jeg gleder meg til det da. Jeg får heller bruke dagen i morgen på å slappe av ♥

Ha en fortsatt fin dag!

FIRST OF THE SEASON

 • 11.10.2017 kl. 19:53

Ah, jeg vil bare at denne perioden skal være over NÅ! Jeg hater virkelig skrivesperre, og jeg skammer meg omtrent når jeg ser på hvordan bloggingen min har vært den siste tiden. Jeg er bare ikke fornøyd og det er en skikkelig kjip følelse. Så det er veldig koselig at mange av dere fortsatt stikker innom selvom bloggingen min ikke er bra for tiden altså, men forhåpentligvis går det oppover igjen snart!! Det har sikkert litt å gjøre med at det har regnet så mye den siste tiden, da er det liksom veldig begrenset hvor mye bilder jeg får tatt, for jeg har så få steder å ta bilder, og det er vanskelig å planlegge når været er så ustabilt også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har dere iallefall noen bilder jeg tok i går! Jeg har offisielt innviet ullgensere for sesongen, denne her er jo omtrent kun av merinoull, så denne er perfekt nå når det begynner å bli kaldere. Den er fra Cubus i fjor forresten, og jeg håper vi får inn noe lignende i år for da må jeg ha noen flere. Jeg skal på jobb i morgen så da må jeg se om vi har fått inn noe ull! Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, jeg er ikke helt i form for tiden, men jeg tror nok det har noe med at jeg er kjempedårlig på å ta vitaminer og et ikke helt optimalt kosthold for tiden, så jeg får prøve å gjøre noe med det fra i morgen av tenker jeg. Er jo så kjedelig med lite energi! 

Håper dere har det fint ♥

DEN TIDEN PÅ ÅRET

 • 10.10.2017 kl. 14:01

Så var vi kommet til den tiden på året for min del der jeg får den fine meldinga fra tannlegen om at det er på tide å ta seg en tur dit. Jeg har et ganske blanda forhold til det, for jeg syns ikke det er noe artig, men samtidig er jeg så vant til å borre nå at det er ikke noe big deal lenger. Jeg har hatt hull hvert år siden starten av ungdomsåra, så jeg går alltid inn med forventningen om at jeg skal borre. I dag var jeg tilbake der, og det var intet unntak altså. Fire små hull har jeg som jeg må komme tilbake og borre. Jaja, same procedure. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe positivt var at jeg hadde egentlig forventa at jeg måtte borre i dag, og dermed ikke kunne dra på trening for det er jo bare sinnsykt ubehagelig når halve ansiktet er lammet og du har vondt, men det hadde hun ikke tid til i dag! Så det ble en rask tannlegetime, og så dro jeg bare hjem og skifta og kom meg på trening. Helt supert det! Så nå gidder jeg ikke tenke mer på de tenna mine før tannlegetimen om 2,5 uker, hehe. Jeg har forsåvidt hatt litt vondt i tenna i ettertid, så jeg tar det med ro resten av dagen, tenker jeg. 

Håper dere også er flinke til å gå til tannlegen hvert år, det er jo så viktig! Selv har jeg bedt tannlegen om å få innkallelse hvert år, så slipper jeg å tenke noe på det selv. Det regner jeg med man kan få hos alle, så vil anbefale dere også det om dere ikke har det. Det kan jo være litt tiltak å skulle ringe tannlegen selv, pluss at tiden går jo så fort at plutselig har det gått over ett år uten at du har vært der. 

Ha en fortsatt fin dag ♥

EN LITEN FUNFACT

 • 09.10.2017 kl. 15:55

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag til dere! Jeg startet dagen med trening, som var skikkelig digg etter den late dagen jeg hadde i går. Etter jeg kjørte mamma og Stella på flyplassen i går formiddag dro jeg hjem og da ble jeg egentlig sittende resten av dagen. Det tok jo ganske mye tid med videoen, så det er jo en stor del av grunnen til at det ble sånn. Da er det alltid godt med en aktiv start dagen etter! 

En liten funfact om meg forresten: jeg hater å ha nyvasket hår. Jeg syns rett og slett ikke håret mitt er noe fint da, det er bare fluffy og vil ikke legge seg slik jeg vil det skal. Jeg syns det er mye finere på dag 2 eller 3. Jeg vasker håret én, kanskje to, ganger i uka, siden noe mer ikke er nødvendig, og jeg syns bare det er skikkelig tiltak altså. Så er det jo selvfølgelig godt når det er gjort, men da vil jeg helst bare spole til neste dag fordi da ser håret mitt mye bedre ut, haha. Noen andre som føler det samme?

ALL WHITE

 • 07.10.2017 kl. 14:41

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sponset deksel fra iDeal of Sweden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere, og god lørdag! Jeg har ikke gjort så veldig mye hittil, annet enn å sitte å redigere ukens video, som virkelig har tatt tid. Jeg bestemte meg for å begynne å bruke Premiere Pro, og det har jeg ikke brukt på sikkert fem år, så det tar tid altså. I tillegg klikket programmet for ett par timer siden, og da mistet jeg alt jeg hadde redigert i dag. Nå tror jeg den begynner å nærme seg ferdig da, jeg bare orker ikke å se mer på den i dag, så jeg gjør heller siste finish i morgen før jeg laster den opp. 

Snart skal mamma, Stella og jeg ta oss en tur til byen før vi senere skal spise middag med familien og Matias, siden mamma har bursdag på mandag! Blir godt å få seg litt frisk luft nå kjenner jeg, og så snart dette innlegget er publisert skal jeg lukke igjen Macen, for nå har det blitt altfor mye data. 

Hva gjør dere i dag? ♥

SNEAK PEEK

 • 06.10.2017 kl. 21:41

Jeg fikk til slutt spilt inn videoen i dag, jippi! Batteriet blinket forsåvidt gjennom hele innspillingen, så jeg satt bare og håpte at jeg hadde fått ladet det godt nok, i tillegg til at jeg ofte måtte gå og sjekke at det fortsatt var på. Ovenfor har dere iallefall en liten sniktitt på ukens video! Noen som vil gjette hvilken video det er? 

Nå har jeg sjekket inn hos mamma for helgen, jeg tenkte det var et fint tidspunkt å overnatte her og tilbringe tid med de nå i helgen. Kjetil (min stefar) har jo nettopp flyttet til Nederland, så dette er første helgen han ikke er her, og siden det ikke er mange månedene til mamma og Stella også flytter dit vil jo jeg gjerne tilbringe en del tid med de. Nå bor jo de bare fem minutter unna meg, men det er likevel koselig å overnatte her da. 

Håper dere har en fin fredagskveld ♥

PINK FRIDAY

 • 06.10.2017 kl. 13:31

Så var den her igjen dere, helg! Jeg er for øyeblikket i leiligheten til mamma og Co, for å spille inn en video. Det er jo så mye mer bloggvennlig her, med store vinduer og lyse vegger, så da blir det her denne gangen. Det ble litt tid til å blogge også, for jeg fant nemlig ut da jeg skulle til å spille inn at batteriet begynte å gå tomt, så da måtte jeg kjøre hjem igjen og hente laderen, så det lader nå. Tenker jeg gir det et kvarter til, så bør det gå greit. Jeg skal jo på jobb senere så jeg har faktisk ikke tid til å vente kjempelenge. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg startet dagen med en god treningsøkt, og så lagde jeg noen veldig gode pannekaker til lunsj. De skal jeg definitivt lage oftere for de var kjempegode! Det var bare en tilfeldig oppskrift jeg fant da jeg googlet sunne pannekaker, men det var noen som Ida Gran Jansen hadde laget. Jeg er så matlei for tiden, så jeg føler meg så lite kreativ på hva jeg skal spise, men det blir nok ofte pannekaker til lunsj fremover, hehe. Legg gjerne igjen noen tips til måltid i kommentarfeltet, samme om det er frokost, lunsj eller middag, hehe! 

Hva er deres helgeplaner? 

FRENCH FRIES

 • 03.10.2017 kl. 19:04

Hei dere, håper dere har det fint! Jeg har ikke hatt så mye på hjertet det siste døgnet, så da har jeg heller droppet å blogge. Nå føler jeg virkelig at høsten har kommet, det har bare bøttet ned med regn i dag og jeg har gått rundt og vært skikkelig kjølig. Så da har jeg pakket meg inn i en stor strikkagenser, og det var helt greit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater from Elsa Hosk x Bikbok

Jeg måtte selvfølgelig kjøpe denne genseren fra Elsa Hosk sin kolleksjon for Bikbok, den er jo veldig meg, naturligvis siden den er rosa, haha. Jeg syns den er kjempekul da! Må prøve å få tatt bilder av hele antrekket en dag, jeg håper bare ikke det skal regne 24/7 nå, da blir jo det litt vanskelig. I kveld skal jeg bare kose meg med film, jeg har selvfølgelig satt på Mean Girls, for dere vet vel hvilken dag det er i dag? October 3rd. Håper dere har en fin dag ♥

NOE JEG IKKE HAR FORTALT DERE

 • 30.09.2017 kl. 18:56

Hei dere! Har dere en fin lørdag så langt? Det har jeg! Jeg dro ut av huset litt før klokken 10, og kom ikke hjem før for en liten halvtime siden. Jeg har stort sett vært med familien i hele dag, vi tok oss en bytur og kikket rundt og spiste lunsj, før vi kikket litt mer i butikker og så dro vi hjem til de igjen. Da kom søsknene mine og Matias for å spise is, så det var koselig. Etter det tok Matias og jeg turen til byen for å sjekke ut den nye leiligheten til en kompis, og så dro vi hjem. Dagen kjapt oppsummert altså! En skikkelig typisk lørdag, som var veldig fint ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg ikke har fortalt dere enda, men som jeg har visst i maaange måneder nå, er at familien min skal flytte snart. Kjetil (stefaren min) har fått seg jobb i Nederland, så han, mamma og Stella kommer til å flytte dit. Det var altså derfor vi var i Haag i august, for det er den byen de skal flytte til. Han begynner allerede nå til uken, men mamma og Stella flytter ikke dit før på nyåret. Derfor ville jeg tilbringe denne dagen med familien min, siden han flytter i morgen. Det er ikke noe jeg kommer til å skrive mye om siden det handler om familien min og ikke meg (på et vis), men det var jo naturlig å nevne det siden de tross alt skal flytte ut av landet og jeg kommer til å reise endel dit de neste årene. Det blir jo selvfølgelig litt rart å ikke skulle ha de så nært lenger, men jeg kommer jo til å se de ofte uansett og vi har jo bodd mye lenger unna hverandre før! Men da vet dere det iallefall.

Fortsatt fin lørdag til dere ♥

DET ER SÅ VIKTIG

 • 29.09.2017 kl. 12:50

Gooood fredag!! Føler seriøst at jeg nettopp sa det, men plutselig har det gått en hel uke igjen. Sola skinner fortsatt, og det smitter jo over på humøret også, så jeg er i kjempehumør i dag! Startet dagen uten alarm faktisk, men våknet likevel på den tiden alarmen pleier å gå. Men det er jo deilig å våkne tidlig og uthvilt da. Så jeg hadde en rolig start på dagen, og så tok jeg turen til byen og gikk opp til Fjellstua. Jeg ville ha en aktiv start på dagen, så da var det fint med en gåtur. Jeg er jo ganske støl i arma etter vaksinen i går, så da holdt det å bruke beina i dag, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sagt tok jeg vaksine i går, og nå er jeg altså ferdig med HPV-vaksina, endelig! Den er jo i tre doser over seks måneder, så det har jo tatt litt tid å bli ferdig, selv om selve vaksina ikke akkurat tar lang tid. Jeg håper mange av dere har tatt den/har tenkt til å ta den? Det er jo faktisk en viktig vaksine, siden nesten alle tilfeller av livmorhalskreft skyldes viruset HPV. Så det at alle kvinner født i 1991 eller senere får denne vaksina gratis, det er jo helt fantastisk! Jeg snakket litt med helsesøstra i går og hun fortalte at vanligvis koster én dose 1200 kr, så dere kan jo tenke dere hvor dyrt det blir, siden man skal ta tre doser. Jeg syns ikke den var noe vond heller, det er jo bare et lite øyeblikk så er du ferdig! Så jeg håper dere som ikke har tatt den enda har tenkt til å ta den, det er jo ut 2018, men tiden går jo veldig fort og som sagt tar det seks måneder før du er ferdig. Bare ring legen eller en helsestasjon, så får du komme innom og ta den ♥ Har du tatt den? 

SUNSET WALK

 • 26.09.2017 kl. 12:07

Jeg endte plutselig opp med veldig dårlig tid i går kveld da jeg skulle ut og gå en tur. Jeg gjør det vanligvis i åtte-tiden, men så så jeg at solen går jo ned før halv åtte, så da måtte jeg plutselig få opp farta. Det gikk fint da, og jeg endte opp med å gå opp Fjellstua under solnedgangen, som selvfølgelig var veldig vakkert. Kjekt å se at det var så mange andre som gikk også, følte nesten det var kø både opp og ned trappene, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så fint! Været er like bra i dag heldigvis, så det skal nytes. Nå skal jeg lage meg noe lunsj, og så skal jeg møte en venninne. Koselig! Ha en fin dag, dere ♥

EN FRISK START

 • 25.09.2017 kl. 15:44

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag! Jeg har faktisk ikke rukket å sette meg ned før nå, denne dagen har gått i ett hittil! Dagen startet tidlig med en god treningsøkt, og da jeg kom hjem bare spiste jeg frokost og tok en rask dusj, før jeg satte igang med en skikkelig rengjøring her. En liten høstrengjøring kan man vel si, selv om det føltes mer ut som en vårrengjøring med de 20 gradene som er ute i dag. Sommeren er tilbake? I litt over to timer holdt jeg på, så nå er soverom, gang og kjøkken shinet. Jeg bør egentlig rydde litt i skap også, men det får bli en annen dag. Da jeg var ferdig tok jeg turen til butikken for ukeshandelen, og da kjøpte jeg litt blomster også for å få litt mer liv her. 

Jeg burde vel egentlig vært litt mer ute i fineværet i dag, men jeg måtte bare prioritere rengjøringen i dag. Det er jo faktisk meldt bra vær hele uken! Jeg får heller gå en tur i fineværet senere, det må jo til ♥ Hva gjør dere i dag? 

TAKKNEMLIGHET

 • 24.09.2017 kl. 19:52

Tidligere i dag kom vi hjem fra en fantastisk helg med familien min, og jeg sitter igjen med så mye takknemlighet! Jeg har virkelig en helt fantastisk familie, med virkelig de beste besteforeldrene man kan få. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten de, og det har vært så hyggelig å feire ekteskapet deres denne helga ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden vi kom hjem har jeg faktisk vasket bilen min! Det er en første gang for alt, hehe... Jeg fikk en god del hjelp fra Matias da, naturligvis siden jeg ikke har vasket bil før. Jeg er ikke så flink til å ta vare på bilen min med tanke på vasking osv, så det var jo flaut lenge siden sist den fikk seg en vask. Men nå er den fin og ren iallefall! Jeg tror nok at den dagen jeg kjøper en bil som er mye nyere kommer jeg til å være flinkere til å ta vare på den, men jeg bryr meg liksom ikke så mye nå med denne siden den er 16 år gammel. Men jeg bør nok få vasket den oftere da, så det skal jeg prøve å bli flinkere til. 

Jeg skulle egentlig på trening i kveld, og var ganske fastslått på at jeg måtte gjøre det, for hvis ikke må jeg ta igjen denne uka neste uke. Men så var jeg virkelig ikke i modus, så jeg fant ut at jeg heller screenshotter økta jeg skulle ta (kanskje vanskelig for dere å skjønne, men jeg kan ikke se tilbake på økter fra tidligere uker, så da må jeg screenshotte), og så tar jeg den i tillegg til øktene for neste uke. Så ordner det seg tenker jeg, hehe. Ha en fortsatt fin søndagskveld ♥

WORKOUT AND SWIM WITH A VIEW

 • 23.09.2017 kl. 13:39

Hei, lørdag! Her har vi faktisk hatt en ganske aktiv start på dagen! Etter frokost gikk vi bort til treningsrommet, som faktisk hadde overraskende mye utstyr. Da fullførte jeg økten jeg har utsatt hele uken, så det er godt å ha det overstått. Jeg hadde den samme økten for ett par måneder siden og jeg husker hvor grusom den var, så derfor har jeg bare utsatt den. Ikke lurt altså. Det ble en varm fornøyelse med tanke på at det ikke var mye ventilasjon der. Etter det var det rett bort til det lille badelandet som er her, for litt bading. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er jo helt nydelig her, og som dere kan se hadde vi fin utsikt både under treningsøkten og badingen! Nå er det snart lunsj, så jeg skal ordne meg litt så jeg ser litt freshere ut. Jeg ble plutselig veldig søvnig, noe som ikke er rart etter all badingen. Dette blir nok det eneste innlegget i dag, jeg skal nyte resten av tiden sammen med familien min, og det er ikke så mange som er inne og leser blogg på lørdager uansett. I dag er det feiring av mine fine besteforeldre som har 50 års bryllupsdag i dag, gratulerer verdens beste mormor og morfar ♥ Det er da vi snakker relationship goals altså! 

​Ha en fiiiin lørdag videre ♥

WEEKEND LOCATION

 • 22.09.2017 kl. 18:58

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er vi i helgen! På hotell på et lite sted ved sjøen (det er ei øy, så det sier vel seg selv egentlig), og jeg tror det blir veldig fint å tilbringe helgen her, sammen med kjæreste og familie ♥ Hotellet er kjempekoselig, og rommene er delt inn på flere ulike hus. Vi har sjøen rett utenfor hotellrommet vårt, så dette blir kjempefint. Tror det blir godt med en helg borte fra "sivilasjonen", selv om det er wi-fi her, hehe. Vi er jo her tross alt for å feire mormor og morfar sitt gullbryllup! Skal prøve å få tatt masse bilder her også, så de får dere se senere. Ha en fin fredagskveld ♥

BUSY DAY

 • 22.09.2017 kl. 13:10

Hei dere, nå er helgen snart her! Jeg er i mye bedre humør i dag, mye fordi jeg har fått en god natts søvn, og fordi jeg bestemte meg for at jeg skulle være i godt humør igjen i dag. Livet må jo gå videre! Jeg startet dagen med å ta selvbruning slik at jeg er fin og brun til helga, vi skal jo reise bort! Mormor og morfar har gullbryllupsdag, så det skal vi feire på hotell et godt stykke herfra. Gleder meg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har nettopp spilt inn denne ukens video, så den kommer i løpet av helgen, jeg må bare se når jeg rekker å redigere den. De neste timene blir nok ganske hektiske, jeg må til byen og ordne litt forskjellig, også må jeg få pakket tingene mine også. Det vil si jeg må planlegge antrekk for helgen, og det i seg selv er jo en liten utfordring. Men nå må jeg begynne å bevege på meg her, håper dere får en fin start på helgen! Hvilke planer har dere?

EN LITEN NEDTUR

 • 21.09.2017 kl. 14:29

Hei, fine dere. Dere har jo ikke hørt så mye fra meg det siste døgnet, og det er rett og slett fordi jeg har hatt mye annet å tenke på. Nærmere bestemt en leilighet. Vi var på visning av en leilighet i går som vi virkelig forelsket oss i, så i dag var det på med budrunde. Jeg sov så dårlig i natt fordi den leiligheten tok over alt av tanker, så det var en lang morgen med budrunden som vi til slutt måtte gi oss på. Veldig trist, for den leiligheten føltes virkelig perfekt for oss. Men det er jo en mening med alt, så det er vel en annen leilighet som er ment for oss. Vi får bare fortsette jakten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Humøret mitt er ikke helt på topp i dag på grunn av dette, og det at jeg går på lite søvn og ikke så mye mat hjelper jo heller ikke. Jeg tar meg denne dagen til å ikke føle meg helt på topp, så får jeg heller være tilbake i morgen. Jeg skal snart ta meg en god dusj, og så tror jeg det blir junk food til middag. I morgen skal jeg spille inn video til dere, jeg kan jo ikke droppe den ukentlige videoen! Håper dere har det fint ♥

OFF THE SHOULDER

 • 20.09.2017 kl. 16:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bluse fra Cubus

Plutselig var jeg ferdig på jobb og hjemme, tiden flyr altså! Jeg måtte prioritere å lage meg middag før jeg blogget, mat er det første jeg tenker på når jeg kommer hjem fra jobb, hehe. Jeg fant frem denne blusen i dag, den har hengt i skapet mitt men jeg har bare glemt av den hele sommeren! Så da måtte jeg bruke den før det blir for sent, denne er jo ganske sommer og ikke akkurat så passende til høsten. Jeg ser for meg at det blir den siste dagen i år med sommertopper, jeg er jo tross alt egentlig i høstmodus og vil helst bare gå i chunky knits hele dagen lang, og drikke kakao med krem og marshmallows oppi ♥ Håper dere har en fin dag!

DU VET HVA SOM SKAL TIL

 • 18.09.2017 kl. 12:24

Hei dere, og god mandag og ny uke! Denne dagen kan jo ofte være veldig tung, selv våknet jeg opp med tidenes IKEA-poser under øynene. Da var det rett på med øyemasken, så nå føler jeg meg litt mer fresh og våken iallefall. Det ble ikke trening på meg i dag tidlig siden jeg føler meg helt ødelagt i kroppen etter lørdagens økt, så jeg får heller satse på en gåtur senere. Litt bevegelse trenger disse støle beina mine iallefall. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror vi alle trenger litt ekstra motivasjon på mandager, så jeg vil gjerne prøve å bidra litt med dette i dag! Husk at du selv kan gjøre denne uken til den beste, mye kommer fra innstillingen din. Fokuser på det positive, legg hyggelige planer med venner og familie når du har tid til det, og gjør ting du liker. Du vet selv hva som skal til for å få en bra uke! 

Nå skal jeg lage en liten handleliste for uken og komme meg avgårde for å handle! Senere skal jeg plukke opp lillesøster på skolen, og så får hun bli med oss på visning. Greit med en ekstra kritiker, hehe! Ha en fin mandag, dere ♥

STOLT AV MEG SELV

 • 16.09.2017 kl. 19:26

I dag tidlig dro jeg på trening for å fullføre den økta jeg la ut i går, og i forkant og mens jeg holdt på, og da jeg var ferdig egentlig, lurte jeg på hvorfor i alle dager jeg orket. Jeg skal ikke legge skjul på at den økta er grusom liksom. Men jeg fullførte, og det er jo så godt når man er ferdig. Og vet dere hva? Jeg forbedret tiden min med fire minutter! Jeg er så stolt av meg selv, og det viser jo bare at jeg er i bedre form enn for fire måneder siden, så det var kjekt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er helt ødelagt i kroppen nå, så resten av kvelden skal tilbringes i senga foran tv-en. Tidligere i dag så jeg Stella spille sin første fotballturnering, og det å se en liten gjeng seksåringer løpe etter ballen (og noen ligge for seg selv og rulle i gresset) er jo så god underholdning, haha! Så dro jeg og kjæresten en liten tur til byen, så dette har vært en fin lørdag! Håper deres har vært fin også ♥

NÅR DU HAR LITE PÅ HJERTET

 • 12.09.2017 kl. 19:34

Det er rart hvor fort ting kan endre seg egentlig, for det er bare ett par uker siden jeg hadde så mye på hjertet og ville bare skrive innlegg hele tiden, men nå har det forandret seg litt. Det er klart man kan jo ikke ha så mye på hjertet hele tiden, men det er så rart fordi jeg har mye jeg vil skrive om, jeg bare får det ikke helt ut. Jeg skriver alltid ned idéer til blogginnlegg med en gang jeg kommer på det, og den lista er egentlig ganske lang, men for tiden klarer jeg ikke helt å skrive det slik jeg vil. Men dette går opp og ned, så det er nok tilbake igjen snart! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg angrer litt på at jeg aldri kom meg så langt som til en powernap tidligere i dag, for nå er jeg så trøtt! Jeg kom meg iallefall ut og tok noen bilder, til tross for at det småregnet litt. Jeg var en tur i byen i dag for å snakke om et spennende samarbeid, så det var veldig hyggelig på en ellers så trøtt tirsdag! I morgen blir det endelig antrekkshoot igjen med fotografen min, og det gleder jeg meg til! På tide å få noen skikkelige bilder her igjen, det er jo grenser til hvor bra det blir med selvutløser, hehe. Håper dere har hatt en fin dag ♥

ER DET INNAFOR?

 • 12.09.2017 kl. 12:30

Er det flere som er trøtte i dag eller? Jeg syns faktisk ofte at tirsdagene er verre enn mandager, og det var det virkelig i dag! I går gikk det overraskende lett på trening, men i dag var det et slit. Verken jeg eller Caroline var klar da vi var på treningssenteret klokka 9, men som vanlig var det godt når det var gjennomført. Men det spørs ikke om en powernap er nødvendig senere i dag altså. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg går for tiden og venter på høsten, selv om jeg sikkert kommer til å angre på det om ett par måneder. Temperaturen har liksom ikke gått noe særlig ned, men jeg er så klar for å finne frem varme gensere og jakker. I dag klarte jeg ikke helt å vente, så jeg tok på meg favorittgenseren min til høsten. Er det innafor så tidlig selv om temperaturen fortsatt er tosifret? Det blir sikkert litt varmt, men det får bare, jeg følte meg litt kjølig i dag så. Jeg holder på å spille inn video i dag, og da har jeg så lett for å glemme litt av bloggen, men jeg kom heldigvis på det slik at jeg fikk lagt ut innlegg nå, haha. Det blir plutselig veldig mye å holde styr på de dagene jeg filmer, for da går jeg hele tiden og tenker på hva jeg skal filme. 

Hva gjør dere i dag?

HUSK DETTE I DAG!

 • 11.09.2017 kl. 12:06

Jeg skrev jo for ett par uker siden at noe jeg ikke kommer til å skrive om her er politikk, men i dag er et unntak. Jeg har ikke tenkt å skrive noe om mitt politiske ståsted eller noe sånt, men dette er en veldig viktig dag. Valgdag. Det vet dere garantert alle sammen, men jeg vil at dere skal bruke denne dagen for det den er verdt. Det er SÅ viktig å bruke stemmeretten sin, selv om du kanskje tenker at din ene stemme ikke påvirker noe. Men tenk hvor mange andre som tenker det samme? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er faktisk skremmende mange unge som ikke bruker stemmeretten sin, og det er så trist! Det er jo tross alt vi som er framtiden, og alle over 18 år har mulighet til å påvirke den. Selv er jeg helt ærlig ikke kjempeinteressert i politikk, men jeg har jo mine meninger om ting, så selvfølgelig skal jeg stemme. Men vær så snill ikke bare stem på noe helt tilfeldig fordi du ikke har peiling, ta en partitest! Der svarer du rett og slett bare på hva du syns om ulike saker, og så får du vite hvilket parti du er mest enig med. Det er faktisk ikke verre enn det. 

Her finner du informasjon om ditt nærmeste valglokale og åpningstider! Selv har jeg forhåndsstemt så jeg trenger ikke tenke på det i dag, men om du ikke har gjort det, vær så snill sett av et lite øyeblikk uansett hvor mye du har å gjøre i dag, og dra å stem! Godt valg ♥

Har du stemt eller skal du gjøre det i dag?

DINNER IN BED

 • 09.09.2017 kl. 22:26

Fin lørdagskveld til dere! Mange er kanskje ute i kveld? Jeg er ikke det akkurat, og koser meg inne under dyna. Kvelden har gått til å se Suits med kjæresten, nå har vi sett ferdig alt som ligger på Netflix og det slutta jo så spennende at vi må nok finne resten på nettet, jeg klarer ikke vente. Jeg ville ha noe digg til middag i dag og vi endte opp med Pizzabakeren som vi spiste i senga mens vi så på Suits. Koselig ♥

Jeg kommer nok til å fortsette kvelden rolig med litt egenpleie, jeg kjøpte en selvbruning som jeg testet ut igår kveld, men jeg var veldig forsiktig med påføringen siden jeg er nybegynner, så jeg tenkte å gjøre det på nytt i kveld etter en god skrubb. Satser på at det blir bra og at jeg er fornøyd med den, da skal jeg skrive en anbefaling her inne. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør dere i kveld?

EN LITT ANNERLEDES START PÅ DAGEN

 • 08.09.2017 kl. 12:00

Hei dere, og god fredag og snart helg!! I dag har jeg en litt annerledes start på dagen, jeg har nemlig tidligvakt på jobb. Det begynner å bli en stund siden sist nå, så det er kjekt med det på en fredag iallefall. Så får jeg se litt flere kollegaer også, det er jo ikke akkurat mange på jobb på kveldsvaktene. Til tross for at jeg har tidligvakt hadde jeg faktisk ganske god tid i dag tidlig, og det er så godt med litt tid i morgenkåpa og se på tv før jeg starter på jobb. Klokken 17 er jeg hvertfall ferdig på jobb, og da er det helg! 

Jeg har ikke lagt noe særlig planer for helgen, det er jo ikke så mye som skjer for tiden, jeg sitter jo, som nevnt før, og bare ser frem til jul egentlig, haha. Når er det innafor å begynne å se julefilmer?? Jeg håper på litt greit vær i helgen iallefall, så får jeg tatt litt antrekksbilder! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere noen planer for helgen?

ÅRETS SISTE?

 • 05.09.2017 kl. 12:10

Hei, fine dere! I dag er jeg helt mørbanka i kroppen, eller iallefall nedre del av kroppen siden den fikk kjørt seg på trening og tur i går. Men jeg fikk trent i dag også uansett, det var overkropp som sto for tur så det gikk fint. I dag har jeg fått høstfølelsen tilbake, det er så grått ute! Men det var helt fantastisk med ett par sommerdager, så fikk jeg brukt sommerkjole for sikkert den siste gangen i år. Jeg var i et veldig chill modus i går, så da ble det å slenge på seg en enkel kjole og gå uten sminke. Deilig med sånne dager! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg avgårde til byen for ett par ærender, også tror jeg ellers at jeg skal holde meg for det meste inne i dag i dette stygge været. Tenkte å begynne å planlegge litt videoer, jeg er så gira nå! Veldig kjekt å se at det er noe dere vil se også. Hva er deres planer for dagen? 

DET ER FØRST NÅ JEG SETTER PRIS PÅ DET

 • 04.09.2017 kl. 21:25

Jeg føler meg som en ny person for tiden. Jeg har jo virkelig gått inn for å bli mer aktiv og få et sunnere kosthold, og jeg prøver å gå turer ofte. Det er ikke noe jeg har vært spesielt interessert i før, men nå er det plutselig noe jeg gleder meg til. Jeg føler at jeg trenger det. Det er så fint å gå i den fine naturen vi har her. Det er noe jeg har tatt for gitt før, og det tror jeg mange i landet vårt gjør, for vi er jo vant til det. Men jeg tror det startet rett før jeg flyttet til New York, da begynte jeg å legge merke til hvor fint det faktisk er her. Og nå føler jeg at jeg virkelig setter pris på det, og jeg kan egentlig forstå at det kommer så mange turister hit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok turen opp til Akslafjellet i dag, via trappene opp til Fjellstua. Det var jo litt av et sjakktrekk med tanke på min tunge beinøkt i dag tidlig, men litt melkesyre tåler vi alle. Det føles veldig godt nå iallefall, og nå skal jeg spise litt hjemmelaget granola og yoghurt til Ungkaren på tv-en. En fin kveld, og det er virkelig fantastisk at vi har hatt over 20 grader i dag ♥ Har dere hatt en fin dag?

HIT VIL JEG REISE OFTERE

 • 03.09.2017 kl. 20:32

Dette har vært en fiin dag! Det har vært nydelig vær og varmt i dag, så kjæresten og jeg tok turen til Valldalen (én time unna her) hvor foreldrene hans har campingvogn med spikerhytte. Jeg har aldri vært her før, som egentlig er litt sykt med tanke på at vi har vært sammen i 2,5 år, men i dag fikk vi endelig tatt turen dit! Da vi kom frem slappet vi av en stund før vi spiste middag ute, etterfulgt av en god runde badminton. Det er sååå lenge siden jeg har spilt det, men det er faktisk noe av det gøyeste jeg vet med tanke på sporter, haha. Så vi var der vel i rundt fire timer før vi tok turen hjem igjen. Neste gang kunne jeg tenkt meg å tilbringe en helg, eller iallefall over natta her, det er så rolig og fint. Og så er det jo veldig kjekt med en liten roadtrip med kjæresten med throwback musikk på høyttalerne ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere hatt en fin dag? 

EN EKKEL START PÅ DAGEN

 • 31.08.2017 kl. 11:00

God morgen, dere ♥ Jeg fikk en litt brå start på dagen i dag da jeg våknet av en melding fra banken om at kortet mitt var forsøkt brukt i USA. Jeg hadde heldigvis på regionsperre sånn at det ikke gikk, så da ble jeg lettet, men så gikk jeg inn i nettbanken og så at det faktisk hadde blitt brukt, på nettet... Jeg måtte derfor ringe banken og få sperret kortet og opprettet sak, noe så ekkelt! Jeg er bare så glad for at det var kredittkortet og ikke det vanlige bankkortet, så det er faktisk ikke brukt noe av mine egne penger sånn sett. Men veldig ekkelt, og jeg skjønner ikke hvordan det har skjedd heller siden jeg ikke har bestilt noe på ukjente nettsider, og jeg har generelt ikke brukt det kortet på en stund. Og selve kortet er ikke stjålet altså, men noen har altså fått tak i kortinformasjonen min på et vis. Banken hjalp meg heldigvis med en gang, så det ordner seg nok nå. Men det var ikke den beste starten på dagen akkurat! Husk å følge med i nettbanken deres folkens, og ha på regionsperre! Har dere opplevd noe sånt før?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg en hudpleietime og det gleder jeg meg utrolig mye til! Det er så deilig å ta seg litt tid til selvpleie, og jeg syns det er så viktig også at alle gjør det innimellom. Ekstra deilig er jo det når du gjør det hos noen som faktisk kan det, og du bare kan ligge der og slappe av og nyte. Så dette blir nok ukens høydepunkt for min del, og jeg tror det kommer til å gjøre godt for huden min etter sommeren og et ikke helt optimalt kosthold. 

FORANDRINGER ER BRA

 • 30.08.2017 kl. 11:34

Som dere sikkert ser nå har det skjedd forandringer her inne, og jeg har et helt nytt design! Det var jo kun headeren jeg endret på da jeg begynte å blogge igjen på starten av året, så designet har jo vært det samme i noen år nå. Selv om jeg likte det designet veldig godt merker man jo etter noen år at det kanskje er på tide med forandringer. Så nå har jeg fått ordnet et nytt et og jeg er SÅ fornøyd! Jeg liker at det er helt enkelt og veldig oversiktlig, og jeg håper at dere også liker det! Det skal kunne være lett å finne frem her, og det tror jeg det er sånn som det er nå. Det er til og med tilpasset mobil, så det ser bra ut der og!

// As you can probably see there have been some changes in here, and I have a brand new design! My header was the only thing I changed when I started blogging again at the start of this year, so the design has been the same for a few years now. Even though I liked that one a lot, of course you get a bit tired of it and want some changes after a few years. So now I have a new one and I'm so happy with it! I like that it's simple, and I hope you guys like it as well! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg hatt en rolig start på dagen, og jeg kjente at jeg trengte det. Jeg er kjempestøl i kroppen etter både gårsdagens og mandagens økt, så derfor tenkte jeg at det kunne være greit med treningsfri i dag. Jeg lå en stund i senga før jeg sto opp, og det gjør jeg med god samvittighet av og til. Jeg skal jo på jobb om ett par timer, så det blir nok bevegelse da. Før det skal jeg redigere litt bilder, og så lage pastasalat som jeg kan ta med på jobb. Som jeg har sagt før er jeg så glad i pastasalat, så det blir fort at pastasalaten blir mat for resten av dagen. Så har jeg både til jobb og etter jobb, når jeg gjerne ikke orker å begynne å lage noe mat. 

// Today has been a calm start to the day, and I really feel like I needed it. My entire body is so sore after yesterdays and Mondays workout, so I thought it would be good with a day off today. I laid in bed for a while before I got up, and I like to do that every once in a while. I'm going to work in a couple hours, so it will be enough activity then. Before that I'm editing some photos, and then making a pasta salad to bring to work. As I've said before I really like pasta salads, so it will probably be what I'm eating for the rest of the day. So I have enough for work and after work, when I'm too tired to start making food. 

Liker dere det nye designet?

REDD FOR Å GÅ ALENE?

 • 29.08.2017 kl. 21:38

Jeg har satt meg godt til rette under dyna nå, kjempedeilig etter en liten gåtur i frisk luft. Jeg har på The Voice på tv-en, det eneste talentprogrammet jeg orker å følge med på egentlig. Jeg er så glad for at jeg kom meg ut for å gå tur, det gjør jo så godt! Jeg gikk på en plass som heter Borgundgavla, det er et sted med museum og mange eldre, små hus med gamle klasserom for eksempel. Det er litt av en turistattraksjon om dagen, med andre ord. For å være helt ærlig følte jeg meg ikke helt trygg med det første der jeg gikk alene. Det er jo mye som skjer for tiden i hele landet/verden, og sånn har det vel egentlig alltid vært, men jeg kan ikke la være å tenke noen sånne tanker. Men herregud, vi kan jo ikke slutte å leve av den grunn, og jeg hadde en veldig fin tur. Endte opp med å følge en sti til jeg kom til utsikten på det nederste bildet, der jeg kunne se mot byen. En fin slutt på dagen, og jeg håper deres har vært fin også ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// I went out for a walk this evening and it was so nice. Now I'm in bed watching The Voice on the TV, the only talent show I actually want to watch. I'm so glad I went out for a walk, it feels so good for my body. To be honest I couldn't help not feeling entirely safe when I walked there alone. There is so much going on in this country/world now, and I guess it's always been like that, but I can't help having those thoughts. But we can't stop living because of that, and I had a really nice walk. I ended up following a path that took me to the view in the last photo, where I could see towards the city. A great finish to the day 

DETTE TRENGTE JEG

 • 27.08.2017 kl. 21:33

Jeg kom meg på en etterlengtet tur i dag, og nå føler jeg at jeg har fått gått av meg denne uken som har vært. Den har jo som kjent ikke vært helt god for meg, så nå er jeg veldig klar for en ny uke. Jeg fikk med meg Matias også så det var veldig fint. Vi gikk en sti som heter Borgernes vei bort til Byparken og så opp trappene til Fjellstua og tilbake igjen til Aksla der bilen sto. Tror vi gikk i en og en halv time så det ble en veldig fin tur, og akkurat det jeg trengte nå. Det er altfor sjeldent jeg tar meg en lang gåtur (eller gåtur generelt) og det er noe jeg må bli flinkere til. Det var så utrolig godt for sjela å gå der i fullstendig stillhet, ingen biler og nesten ingen folk heller. Kroppen trenger det, definitivt oftere enn én gang i året. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har aldri vært ute på denne "byrampen" før, rett og slett fordi jeg har en sinnsyk høydeskrekk, så jeg sto utpå der i maks ett sekund og så omtrent oppover fordi jeg ikke turte å se ned. Aldri igjen, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette var utsikten på slutten av turen, helt nydelig. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, som jeg egentlig har gjort i hele dag. Søndager er så viktig for meg for å lade opp til en ny uke, og nå kan den bare komme! Første jeg skal gjøre i morgen er å trene, og det gleder jeg meg ufattelig mye til etter en uke uten. Håper dere også har hatt en fin søndag ♥

BEFORE THE CITY WAKES UP

 • 24.08.2017 kl. 12:00

I dag sto jeg opp bittelitt tidligere enn til vanlig (typ en halvtime, haha) for å dra på en frokostdate med Sara! Det er ikke ofte jeg spiser frokost ute, rett og slett fordi det er dyrt, og det er veldig få spisesteder som åpner såpass tidlig. De aller fleste åpner jo klokka 10, og har da mer lunsjretter. Men i forbindelse med at Matfestivalen startet her i dag, kunne vi booke bord til økologisk frokost hos Søstrene Fryd i byen. Der har de masse økologisk og glutenfri mat, så jeg tenkte det kunne være interessant og koselig med en slik frokost ute. Vi fikk mye forskjellig mat på bordet vårt slik at vi bare kunne forsyne oss der av det vi ville ha (de kom med enda mer etter jeg tok bildet under), så det var veldig fint med en litt annerledes start på dagen! Etter det gikk vi ut for å ta litt bilder mens vi ventet på at butikkene skulle åpne. Solen hadde begynt å skinne, og det var veldig fint å gå rundt i byen mens den våknet. Det var stille og rolig, lite folk, og det var nesten litt beroligende å gå rundt i den friske luften og se at byen våknet til live. Noe jeg gjerne vil gjøre flere ganger ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Today I woke up a little bit earlier than usual to go on a breakfast date with Sara. It's not often that I eat breakfast out because it's expensive, and there are not a lot of places that open earlier than 10am. But there's a food festival in town that starts today, so we booked a table at a café for an organic breakfast. They have lots of organic and gluten free food, so I thought it would be interesting and different with a breakfast like this. We got lots of different foods on our table so that we just took whatever we wanted. What a nice start to the day! After that we went out to shoot some photos while we waited for the stores to open. The sun had started shining, and it was really nice walking around in town when it was so early and quiet. So soothing, and something I really want do to more often 

WHEN YOU'RE FEELING SORRY FOR YOURSELF

 • 23.08.2017 kl. 21:16

I disse dager føler jeg faktisk ufattelig synd på meg selv, av den enkle grunn at jeg er jente, og én uke i måneden har jeg det veldig ubehagelig, som alle andre jenter. Det er ikke hver gang det er like ille, men i går og i dag har jeg rett og slett hatt mye smerter, og da syns jeg synd på meg selv, haha. Kostholdet mitt er derfor deretter, men det får bare være! I kveld bestilte jeg pizza, og det var skikkelig digg. Så jeg tilbringer kvelden i fosterstilling i senga mens jeg ser på en halvdårlig film på Netflix ♥ Satser på å få kostholdet på plass igjen i morgen da, da regner jeg med det meste av smerter er over også. I morgen har jeg en frokostdate på planen også, så det blir koselig! Er ikke akkurat ofte jeg spiser frokost ute, så det blir kjekt med en annerledes start på dagen enn jeg er vant til. Mer om det i morgen! Har dere hatt en fin dag? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// These days I feel incredibly sorry for my self, because of the simple reason that I'm a girl, and one week of the month I'm in pain, like every other girl. It's not that bad every time, but yesterday and today I've been in a lot of pain, and that makes me feel so sorry for my self, haha. I'm not eating too healthy because of that, but it's only for a couple of days so. I ordered a pizza earlier, and now I'm spending the night in bad watching a lousy Netflix movie ♥ I'm planning on eating healthier again from tomorrow, I think most of my pains will be gone then. Tomorrow I also have a breakfast date scheduled, so that will be nice! It's not exactly often that I'm having breakfast out, so it will be nice with a different start to my day then I'm used too. More about that tomorrow! How was your day?

BIDDINGS AND BLOOD TESTS

 • 23.08.2017 kl. 12:34

Jeg startet denne dagen på legekontoret, det vil si nesten en halvtime med venting, og 15-20 minutter inne med legen. Hvor typisk er ikke det at man faktisk bruker lenger tid på å vente? Men jeg hadde ingen andre planer etterpå, så det gikk fint. Jeg var bare inne for en helsesjekk, det er så lenge siden jeg har hatt det, så jeg tenkte det var greit å få sjekket at alt står bra til. En aldri så liten EU-kontroll, hehe. Vi var på visning av en leilighet vi kanskje ville by på i dag, så mens jeg satt på legekontoret prøvde jeg å følge litt med og se også. Det var to ganger vi hadde tenkte å legge inn bud, men hver gang kom det nytt bud, så da ble det ikke noe av. Veldig spennende å følge med på da! Utrolig hva folk er villig til å betale for en liten leilighet. Vi har jo ingen hast med å flytte heller, så vi følger bare med og kikker litt av og til. Nå skal jeg lage lunsj og så må jeg ut og fikse litt småting. Solen skinner i dag også! Hva er deres planer? ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// I started my day at the doctor's office, which means almost half an hour with waiting, and 15-20 minutes with the doctor. How typical is it that you have to spend most of the time waiting? But I didn't have any plans afterwards so it was fine. I was just in to check my health, it's so long since the last time I did that, so I just want to check that everything's fine. We were looking at an apartment last night that we thought about bidding on, so while I was at the doctor's I tried to follow and see if any bids came. There were a couple times we thought about bidding, but every time I planned to, there came a new one, so it didn't happen. But really exciting to follow it! I can't believe what people are willing to pay for a small apartment. We are in no rush to move out either, so we're just looking around. Now I'm going to make some lunch and then I have to go take care of a few things. The sun is shining today as well! What are your plans? 

FEMALES OF THE FUTURE

 • 22.08.2017 kl. 12:33

Jeg våknet i dag tidlig og ante fred og ingen fare, gikk inn på mobilen, sjekket Facebook, Instagram, bloggen, alt som normalt. Hadde en rolig morgen, spiste frokost, og så kom jeg på at jeg ikke hadde sjekket Snapchat. (Krise?? Haha) Gikk inn der, og da hadde mamma lagt ut at innlegget mitt lå på forsiden av Nettavisen?? Gikk inn og sjekket selv, og det stemte, så gikk jeg inn på bloggen igjen og der hadde det bare tatt av. Altså, forsiden av Nettavisen?? Det er ganske stort for lille meg altså, og jeg er så glad for at festivalinnlegget har fått den oppmerksomheten. Jeg har ikke helt klart å fungere som normalt etter jeg oppdaget det i dag tidlig, men nå skal jeg lage meg en god lunsj og så tenker jeg å gå en tur ute. Det er helt nydelig vær i dag, så det må utnyttes ♥ Hva er deres planer for dagen? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUMMER IS OVER

 • 21.08.2017 kl. 19:50

Da jeg våknet i dag tidlig fikk jeg en følelse inni meg av at sommeren er over. Temperaturen her har ikke gått ned noe særlig (vi har jo forsåvidt høsttemperatur nesten hele sommeren), men jeg tror kanskje at det var en liten blanding av at folk har startet på skolen igjen og at det er grått ute? Iallefall, jeg måtte bare følge den følelsen, så jeg ryddet i klesskapet mitt og pakket vekk sommerklærne. Jeg har ganske mye sommerklær, så de tok mye plass, så da tenkte jeg at jeg kunne pakke de vekk nå. Jeg har ikke lagt de helt vekk enda, de ligger i poser i et annet skap, så om det skulle dukke opp ett par sommerdager til (det gjør jo ofte det når skolen har startet igjen), får jeg lett tak i de igjen. 

// When I woke up this morning I got this feeling inside that summer is over. The temperature isn't much lower yet (however the temperature hasn't been very high this summer), but I think it was a mix of people starting school again and the grey weather outside that gave me the feeling. I just had to follow my feeling though, so I cleaned out my closet and packed away my summer clothes. I have quite a lot summer clothes, so they took up much space, so I thought I might as well pack them away no. They're not completely packed away though, they are in bags in another closet, so if a couple more summer days are to show up (they often do after school has started again), I can easily get them. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden det føles ut som sommeren er over tenkte jeg en liten recap av noen av mine antrekk denne sommeren var på sin plass. Skulle trodd noen av disse antrekkene var fra høsten, men sånn er det når det ikke alltid er så varmt her. Jeg syns sommeren har gått utrolig fort da, og som alltid er jo det litt trist når den er over, men jeg føler meg ganske klar for høsten også. Jeg er en sucker for varme gensere og kakao, så det blir fint ♥ Og så må jeg bare nevne at det var kjekt å se at så mange likte innlegget mitt i går, det er fint å se at jeg ikke er alene om de tankene! Innlegget har tilogmed ligget på forsiden av blogg.no i dag, sammen med innlegg fra blant annet Kristine Ullebø og Madeleine Pedersen, så det tar jeg som et veldig bra kompliment ♥

// Since it feels like summer is over I thought I would do a small recap of some of my outfits this summer. You would've thought some of these outfits were from autumn, but that's just how the weather is here sometimes. I think summer has gone so fast, and as always it's a little bit sad when it's over, but I'm quite ready for fall too. I'm a sucker for warm sweater and hot chocolate ♥ And I just have to mention how great it was too see that so many people liked my post yesterday, it's nice to see I'm not alone on these thoughts! The post has even been on the front page of blogg.no today, along with posts from Kristine Ullebø and Madeleine Pedersen, so I take that as a big compliment 

FRESH FOR THE WEEKEND

 • 18.08.2017 kl. 14:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere, og god helg!! Denne helga har jeg ventet lenge på, det er endelig klart for Jugendfest her i byen. Det er en stor festival som er her vært år, og i år er det artister som Kygo, Sondre Justad, Tiesto, Seeb og Galantis. Det blir nok bra stemning tenker jeg! I går var jeg tilbake hos min faste vippedame som endelig var tilbake etter å ha hatt sommerferie, så nå har jeg fine vipper igjen ♥ Jeg var ikke fornøyd med hun jeg gikk til i sommer, så nå var det kjekt å være tilbake til hun jeg er fornøyd med. Dette innlegget blir det eneste jeg rekker å komme med i dag pga festivalen, men jeg skal prøve å få tatt litt bilder der som jeg kan vise i morgen! Til min store fortvilelse er det ikke lov å ha med noe kamera, så jeg får prøve å ta noen med telefonen. Antrekksbilder skal det bli iallefall! Hva er deres helgeplaner?

​// Hey guys, and happy weekend!! I've been waiting a long time for this weekend, it's finally the biggest festival of the year here in my city! Artists like Kygo, Test, Seeb and Galantis will be there, so excited! Yesterday I was back to with my regular lash lady who was finally back after summer, so now my lashes look good again ♥ I didn't like the lashes I got with the one I was going to this summer, so it was great to be back with my regular one now. This will be the only post I have time to publish today because of the festival, but I will try to take some photos there that I can show you tomorrow! Unfortunately it's not allowed to bring cameras, so I will have to try and take some with my phone. I will definitely shoot some outfit photos though! What are your weekend plans?

SUNNY DAY IN TOWN

 • 09.08.2017 kl. 15:23

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra denne hektiske dagen! Jeg har mye på planen idag, men jeg fikk heldigvis tid nå til å til å skrive et innlegg til dere! Jeg skal snart dra på jobb, og jeg kom nettopp hjem etter en tur i byen hvor jeg spiste lunsj med Sara og Louise. Det var koselig å få til nå i slutten av sommeren, som jeg ikke kan tro straks er over. Nå begynner jo folk på skolen igjen om en liten uke, og jeg følte sommerferien nettopp startet! Jeg var jo ute og spiste med jentene i starten av ferien da alle nettopp hadde kommet hjem for sommeren, og jeg føler det bare er ett par uker siden, men så er jo det nærmere to måneder siden! Jeg tenkte iallefall det var lettere at jeg postet et innlegg nå, for i kveld kommer jeg nok ikke til å rekke det. Jeg har ikke pakket til helgeturen enda, så det må jeg gjøre i kveld, før jeg drar hjem til familien for å sove der siden vi drar så tidlig i morgen. Siden jeg ikke har så mye tid nå får dere heller se mer av dette antrekket i morgen, vi har jo faktisk veldig fint vær i dag! Hva gjør dere i dag? 

// Hello from a hectic day! I have so much on the schedule today, but luckily I had time now to write a post for you! I'm off to work soon, and I just got home from town where I had lunch with Sara and Louise. It was so nice to do now in the end of summer, which I seriously can't believe is almost over. Now people are starting school again in about a week, and I felt like summer just started! I had dinner with the girls in the start of summer when everyone just had gotten home for summer, and I feel like it's only a couple weeks ago, but it's closer to two months! I thought it was easier if I posted this now at least, because tonight I will probably not have time. I haven't packed for the weekend trip yet, so I have to do that tonight before I head home to my family to sleep there since we're leaving so early tomorrow. Since I don't have much time now I'll show you more of my outfit tomorrow, the weather is actually great today! 

INSTASTORIES LATELY

 • 08.08.2017 kl. 12:00


Follow me @malindh


Noen av mine Instagram stories fra de siste to ukene! Følg meg gjerne der om dere vil få med dere litt mer enn det som kommer på bloggen ♥ Nå begynner jeg på jobb, jeg skal jobbe i dag og i morgen før jeg drar på torsdag. Begynner å bli litt reisesyk nå, det er jo tross alt en måned siden sist, hehe. Elsker å reise til nye plasser og oppleve nye ting, og jeg har ganske høye forventninger til byen vi skal til, utifra det jeg har lest og sett på bilder! Det blir også en by jeg kommer til å reise ganske mye til de neste årene, men mer om det får vi ta senere. Jeg skal prøve å få til et innlegg etter jobb i kveld også, men jeg tør ikke love 100%! Hva er deres planer i dag? 

​// Some of my Instagram stories from the last couple of weeks! Feel free to follow me there if you want to see more than what comes on the blog ♥ I'm starting work now, I''m working today and tomorrow before I leave on Thursday. I'm starting to get really excited about going now, since it is a whole month since the last time, haha. I love travelling to new places and experience new things, and I have quite high expectations to the city we're going to, from what I've read and seen on photos! It will be a city I'll be visiting a lot the next few years, but more about that later. I will try to get up a post tonight after work too, but I don't want to promise anything 100%. What are your plans today?

ON A QUIET DAY AT WORK

 • 05.08.2017 kl. 19:21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hei dere! I dag var en veeeeldig rolig dag på jobb, for andre lørdagen på rad, og det har egentlig vært veldig rolig hele uka. Vi har nemlig gått og ventet på masse varer hele uka, men det har vært noen problemer med forsendelsene, så vi har nesten ikke fått varer denne uka. Vi har dermed fått veldig mye tid til andre ting, men mot slutten av uka har det vært veldig lite å gjøre. I dag tok Sara og jeg derfor turen ut for å ta bilder av noen plagg for butikken til å legge ut på Facebook og Instagram (@cubusalesundstorsenter). Jeg tok med kameraet mitt slik at jeg fikk ett par antrekk til bloggen også! Dere får se mer i løpet av de neste dagene ♥ Det blir en rolig lørdagskveld for meg, de fleste vennene mine er på ferie, men det kan hende jeg tar turen bort til Sara senere for å være litt sosial. Hva er deres planer? 

​// Hey guys! Today was a veeeery quiet day at work, for the second Saturday in a row, and it's been very quiet the entire week really. We've been waiting for a lot of goods the entire week, but there have been some problems with the shipments, so we almost haven't received anything. So we've had a lot of time to do other things, but at the end of the week we almost ran out of things to do since we've been restocking all week. So today Sara and I went outside to shoot some of the clothes for the store to post to Facebook and Instagram (@cubusalesundstorsenter).  I brought my camera to work so that I got a couple of outfits for the blog too! You will see more the next few days ♥ It will be chilled Saturday night for me, most of my friends are on vacation, but I may head over to Sara later to be social. What are your plans? 

BLUE WITH A VIEW

 • 31.07.2017 kl. 18:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere trodde vel ikke jeg var tom for bilder fra Marbella enda? Hehe, har fortsatt litt på lager, men alt det siste kommer nok ut denne uka, tenkte jeg. Vel, god mandag og ny uke! Jeg kom hjem fra jobb for en liten stund siden, og denne dagen har virkelig gått SÅ fort. Sånn går det når det er mye å gjøre, og det er så gøy med sånne dager. Jeg tenkte å få ut dette innlegget før jeg kommer meg på trening, for hvis jeg ikke drar på trening nå kommer jeg ikke til å komme meg avgårde. Planen var egentlig å spise middag først, men så er jeg ikke kjempesulten så da tenkte jeg at jeg like gjerne kan dra på trening først! Så blir jeg ferdig med det og får en rolig kveld ♥ Hva gjør dere i dag? 

// You didn' t think I was out of Marbella photos yet right? I still have a few I want to show you, but I think I will show the final ones this week. Well, happy Monday and new week! I got home from work just a while ago, and this day has gone SO fast. There's so much to do, and it's so fun with days like these. I thought I would post this before I'm going to the gym, because if I don't go now, I won't, haha. The plan was to eat dinner first, but I'm not really that hungry so I thought I might as well workout first! Then I'll get it over with and I'll have a chill evening ♥ What are you guys up to today?

MY FIRST TIME WEARING GLASSES

 • 27.07.2017 kl. 14:21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En første gang for alt! Herregud så uvant! Jeg trodde jeg hadde til neste uke på å venne meg til tanken på at jeg skulle begynne med briller, men så fikk jeg plutselig melding i dag allerede om at de hadde kommet. Så nå har mitt liv med briller startet! Jeg syns brillene er veldig fine da, men det tar nok litt tid før jeg klarer å venne meg til synet av meg med briller, hehe. Så nå er jeg forberedt på å være svimmel en stund, det tar jo litt tid for synet å venne seg til brillene, så jeg får bare være forsiktig og ta meg pauser av og til om det blir for ille. Nå er jeg bare veldig spent på om jeg kommer til å merke forbedring på hodepine og nakke, det er jo det jeg håper på. 

// There''s a first time for everything! This is so weird for me, haha. I thought I would have until next week to get used to the thought of me starting with glasses, but then suddenly I got a text today that my glasses had arrived. So now my life with glasses has started! I think the glasses are really nice though, but I think it will take some time for me to get used to the sight of me with glasses. So now I'm prepared to be dizzy for a while, since it takes some time for the vision to get used to the glasses, so I'll just have to be careful and take breaks once in a while if it gets too bad. Now I'm just excited to see if I will notice improvement on my headaches and neck, that's what I'm hoping for. 

SISTERS

 • 26.07.2017 kl. 14:42

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In matching sweaters ♥


I dag hadde vi en liten familieshoot her, mamma ville ha bilde av oss i genserne hun har strikket til oss. Hver av oss har fått i bursdagsgave i år, i valgfrie farger. Jeg måtte selvfølgelig ha rosa. Kanskje ikke den beste tiden på året å ta bildene med tanke på at det er 20 grader ute, men det gikk fint. Syns iallefall bildene ble veldig bra, og det er jo så fint å se tilbake på også. Det er altså Dina på 13 år i den blågrønne genseren, Malin Ann på 16 år i den grå, og Stella på 6 år i den hvite. Nå sitter jeg egentlig bare og venter på å dra på jobb, i dag er det bare en liten senvakt som står for tur. Det var forresten veldig kjekt med alle tilbakemeldingene jeg fikk på det forrige innlegget, det var veldig koselig ♥

// Today we had a small family shoot here, my mom wanted photos of us in the sweaters she knitted to us. Each of us has gotten one for our birthday, in colors of our choosing. Of course I had to have a pink one. Maybe not the best time of the year to take the photos considering it's 20 degrees outside, but it was okay. I think the photos turned out really good, and it's so nice to look back on too. It's Dina, 13 years old, in the bluegreen sweater, Malin Ann, 16 years old, in the grey one, and Stella, 6 years old, in the white one. Now I'm just waiting to go to work, today it's just a small late shift. By the way, thank you for all the feedback I got on my last post, that was really nice 

WATCHING ALL MY MONEY DISAPPEAR LIKE

 • 24.07.2017 kl. 20:48

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel, det ble en dyr synstest da. Selv har jeg aldri følt at det er noe galt med synet mitt, og jeg har alltid sett bra, men etter testen i dag fant vi ut at jeg har skjeve hornhinner! Jeg trenger altså avlastingsbriller, til når jeg sitter foran pc-en og tv'en. Med tanke på hvor mye jeg sitter foran skjermen gir jo det mening at jeg blir sliten i hodet, spesielt siden jeg tydeligvis har skjeve hornhinner. Så jeg fant noen briller jeg likte og som passet meg (selvfølgelig av de dyreste de hadde der), så om litt over en uke blir det briller på meg og! Det blir jo spennende, men jeg håper virkelig at det hjelper litt på hodepinen min iallefall, noe det mest sannsynlig gjør. Så selv om jeg har brukt mye mer penger enn forventet i dag, så er det verdt det om det hjelper på hodet mitt. Jeg skal selvfølgelig vise dere de når jeg får de, jeg syns faktisk de var veldig kule. Noen andre som bruker briller her? Hvor ofte? Vil gjerne høre deres erfaringer ♥

// That was one expensive vision test. 've never felt that it's something wrong with my vision, and I've always been able to see things clearly, but after the test today we found out that I have astigmatism! So I need glasses for when I'm in front of the computer or watching TV. It makes sense that my head gets tired considering how much I'm in front of the screen, especially since I apparently have astigmatism. So I found some glasses that I liked and looked good with my face shape (of course one of the more expensive ones), so in a little over a week I'll start wearing glasses! It will be exciting, but I really hope that it will help my headaches a little bit at least, which it will probably do. So even though I've spent a lot more money than expected today, it's worth it if my headaches will be better. I will of course show you the glasses when I get them, I actually think they were really cool. Anyone else wearing glasses here? How often? Would love to hear your experiences 

IN NEED OF SOME VITAMIN SEA

 • 24.07.2017 kl. 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg lengter sånn tilbake til varmen, jeg liker ikke dette uforutsigbare været vi har her! Jeg kom nettopp hjem fra trening og har laget smoothie og kuttet opp litt vannmelon, så nå koser jeg meg altså ♥ God mandag, forresten! Måtte dette bli en bra uke. Jeg har booket synstest til senere i dag, så nå er jeg veldig spent. Jeg håper nesten at det er noe galt med synet mitt sånn at jeg i det minste vet hva som har forårsaket hodepinen den siste tiden. Selv om jeg ikke er veldig gira på å begynne med briller, men må man så må man! Jeg skal prøve å få tatt noen antrekksbilder i byen også når jeg først er der, så lenge det ikke regner veldig mye. Jeg kjøpte en bukse på lørdag som jeg digger, så den vil jeg gjerne få vist dere! 

​// I'm longing back to the heat, I just don't like this unpredictable weather! I just got home from the gym and I've made a smoothie and cut up some watermelon, YUM ♥ Oh, and happy Monday! Let this be a good week. I've booked a vision test for later today, so now I'm really curious on how it will go. I almost hope that there's something wrong with my vision so that I at least know what has caused my headache lately. Even though I'm not too excited about starting with glasses, but that's better than having headaches at least. I will try to shoot some outfit photos in town when I'm there too, as long as it's not pouring down with rain. I bought some pants on Saturday that I love, so I really want to show you! 

STRAWBERRY ROADTRIP

 • 21.07.2017 kl. 22:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fridag well spent ♥ Som jeg nevnte i forrige innlegg dro vi på en liten roadtrip, til en plass som heter Valldalen, litt over én time unna Ålesund. Det er ofte litt varmere der enn her, så da var det fint å ta turen dit for enda litt mer varme, selv om det forsåvidt var varmt nok her også. Men vi jobber jo mye alle sammen (jeg har jo forsåvidt nettopp hatt ferie) og da er det ikke så lett å få tid til hverandre, så da må man benytte muligheten når man kan, selv om vi ikke var absolutt alle. Vi dro dit og spiste mat, så kjøpte vi jordbær og softis, og satt oss på et teppe på gresset mens solen gikk bak fjella. Valldalen har verdens beste jordbær, så da benyttet vi muligheten til å kjøpe noen kurver når vi først var der. Jeg kom hjem for en times tid siden og har en rolig kveld nå, før det blir jobb i morgen. Godt å få slappet av litt også ♥

// Day off well spent ♥ As I mentioned in my last post we went on a small roadtrip, to a place called Valldalen, about an hour away from Ålesund. It's often a little bit warmer there, so we went there for a more warm weather, even though it was pretty warm here as well. But we're working a lot this summer all of us, and it's not easy to make time for each other then, so we just have to make time for each other when we can, even though not all of us were available today. We went there and had some food, then we bought strawberries and ice-cream, and sat on a blanket in the grass while the sun went down behind the mountain. Valldalen has the best strawberries, so we got a few baskets while we were there. I got home about an hour ago and I'm having a chill evening before work tomorrow. It's nice to relax a little bit too ♥

PALM LEAVES

 • 21.07.2017 kl. 15:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bikini Cubus / Sandals Urban


God fredag og sommerdag, dere! Vestlandet slår på stortromma denne helgen og vi er nå på tredje dagen med finevær! Det må nesten bare nytes mens vi har det, så om en liten time skal jeg plukke opp jentene så tar vi oss en aldri så liten roadtrip til et sted det er enda varmere. Jeg skal jo jobbe i morgen, så i dag skal jeg nyte det iallefall. Tenkte derfor det var passende med disse bildene fra Spania i dag siden det tross alt er bikinivær her også nå. Nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg, jeg har så mye sommerklær som jeg naturligvis sjeldent får brukt, så jeg får rett og slett et skikkelig luksusproblem når det først er sommer her, haha. Følg meg gjerne på Instagram @malindh, jeg legger ofte ut stories der, så får dere se hva jeg driver på med! Legg igjen deres også så tar jeg en titt ♥

// Happy Friday and summer day, guys! The West Coast is killing it this weekend and we're on the third day with nice weather! We just have to enjoy it as long as we have it, so in an hour I'm picking up the girls and then we'll go on a small roadtrip to a place where it's even warmer. I'm working tomorrow, so today I just have to enjoy the weather. I thought it would be appropriate with these photos from Spain today since it's bikini weather here as well now. Now I have to find out what I'm going to wear, I have so much summer clothes which I obviously can't use that much, so I have a luxury problem when the summer is here, haha. Feel free to follow me on Instagram @malindh, I often post stories there, so you can see what I'm up to! Leave yours in the comments and I'll take a look too 

SUMMER DAY AWAY

 • 19.07.2017 kl. 21:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en fin dag i solen dette har vært ♥ Dette var den eneste dagen jeg hadde muligheten til å dra og besøke besteforeldrene mine, så jeg er så glad for at vi var så heldig med været i tillegg. Jeg var så smart at jeg hadde tatt på meg en svart kjole, noe som selvfølgelig endte opp med å bli altfor varmt, så jeg dro en snartur ned på Cubus og kjøpte en bikinioverdel og shorts. Lenge leve sommersalg! Det skal heldigvis være greit vær resten av uken også, så jeg får prøve å nyte det når jeg ikke jobber. Og siden jeg har nevnt det i hvert innlegg, jeg har seriøst fortsatt vondt i hodet. Men nå har jeg bare bestemt meg for at jobbe må jeg uansett, for jeg har rett og slett ikke samvittighet til å være mer borte, og så skal jeg prøve å få meg en akupunktur time på fredag for da har jeg fri. I mellomtiden skal jeg prøve å få rullet litt med foam rolleren, i tilfelle det er nakken min som er grunnen til hodepinen, og få kjæresten min til å massere meg. Så håper jeg at jeg snart kan slutte å nevne denne hodepinen, men jeg må nesten bare når det går så mye utover livet mitt! Hva har dere gjort i dag? Og forresten, finner dere en feil på bildet med maten? 

// What a nice day in the sun this has been ♥ This was the only day I was able to go and visit my grandparents, so I'm so happy we were lucky with the weather as well. I was so smart to wear a black dress, which of course ended up being way too hot, so I quickly went down to Cubus and bought a bikini top and a pair of shorts. Long live summer sales! Luckily it will be nice weather for the rest of the week too, so I'll have to try and enjoy it when I'm not working. And since I've been mentioning it in every post, my head is seriously still aching. But now I've decided that I just have to go to work no matter what, because I'll feel so bad if I have to miss more work, and I'm going to try and get acupuncture on Friday since it's my day off then. In the meantime I will roll with the foam roller, in case it's my neck that's the reason for the headache, and get my boyfriend to give me a neck massage. And I really hope I can stop mentioning this headache soon, but I just have to when it's such a big part of my life. 

HAIR READY FOR SUMMER

 • 29.06.2017 kl. 14:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig er håret mitt klart for sommeren også! Etterveksten ble tatt, og håret ble kortere. Jeg husker for snart to år siden da jeg var i Tyrkia en uke på høsten, da hadde jeg hatt veldig langt hår i flere år og var ganske lei, men den ferien tok kaka, og jeg vurderte seriøst å klippe av håret der og da med en kjøkkensaks. Jeg vasket jo håret nesten hver dag siden jeg hadde badet og svettet, og håret mitt var bare all over the place, det var floker og rett og slett kaos. Heldigvis ventet jeg til jeg fikk frisørtime med å klippe håret da, men det tok ikke lange tiden etter ferien før jeg dro til frisøren og fikk klippet av en hel del med hår. Derfor tenkte jeg at jeg skulle klippe håret mitt ganske mye før vi drar på ferie nå, så slipper jeg alt det stresset med langt hår, det blir ikke like varmt, og jeg trives rett og slett veldig godt med litt kortere hår. Dere får selvfølgelig se litt bedre bilder i løpet av de neste dagene, nå ser jo dere det ikke forfra. Jeg er iallefall kjempefornøyd, og føler meg så klar for ferie!

I dag begynte jeg å pakke, og det var lettere sagt enn gjort. Jeg vil helst bare ha med hele sommergarderoben, og alle skoene mine, men det går jo ikke akkurat. Så jeg prøver å begrense meg litt, og jeg har også planlagt antrekk og tatt bilder av de slik at det blir lettere å finne frem når jeg er der. Jeg er iallefall godt på vei med pakkingen, så får jeg fortsette litt i morgen og ta resten på søndag. Nå skal jeg snart dra til byen for å ordne litt til ferien, og så blir det jobb til i kveld. Og jeg vet forresten ikke hva som har skjedd med headeren og bildet på siden her, det må jeg prøve å finne ut i kveld. 


My hair is finally ready for summer too! My roots are blond again, and my hair is shorter. I remember almost two years ago when I was in Turkey for one week in the fall, my hair had been long for several years and I got pretty sick of it, but that vacation just did it for me, and I seriously considered cutting my hair of there and then with kitchen scissors. I washed my hair almost every day because I was swimming and sweating, and my hair was just all over the place, with tangles and just CHAOS. Luckily I waited until I got an appointment with my hair dresser to cut my hair, but it didn't take long after my vacation until I cut off a whole lot of hair at the hair dresser's. So that's why I thought I would cut my hair pretty much now before we go on vacation, so I won't have to deal with all the stress that comes with long hair, it won't be as warm, and I just simply like having shorter hair so much. I will of course show you better photos the next couple of days, cause now you can't see it from the front. I'm so happy with it, and I feel so ready for a vacation!

Today I started packing, and it was much easier said than done. I would like to just bring my entire summer wardrobe, and all my shoes, but obviously I can't do that. So I'm trying to limit myself for a bit, and I have planned outfits and taken photos of them so that it will be easier when I'm there. I've come a long way with the packing at least, so I'll have to continue tomorrow and then do the rest on Sunday. Now I'm off to town to fix a couple of things for the vacation, and then I'm working until tonight. Oh, and I don't know what has happened with my header and the photo in the sidebar, but I will have to try and figure it out tonight. 

YESTERDAYS USEMY EVENT

 • 25.06.2017 kl. 13:42

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag ♥ Jeg har ikke startet dagen helt enda, vi har ikke spist frokost engang. Det ble ganske sent i går for vi feiret Sankthans med vennene våre, vi feirer det som regel på lørdager for det er da det store bålet tennes i byen her. Vi var forsåvidt ikke der da. I dag er jeg ganske sliten, jeg var jo ganske lenge på eventet i går, som jeg vil fortelle dere litt mer om nå! Ovenfor ser dere bildene, det var et veldig bra arrangement. Det var altså en før-lansering av en app, UseMy, som lanseres senere i sommer. Der kan du kjøpe, selge og leie klær, og de har et samarbeid med Fretex også, så du kan bruke din lokale Fretex som pick-up point, istedenfor at folk skal komme hjem til deg og hente klærne, om du ikke vil det. Jeg skal snart teste ut appen, så det gleder jeg meg til! Jeg fikk solgt de dyreste plaggene mine, så jeg tjente jo litt, og klærne som lå igjen sendte jeg med Fretex. Jeg kjøpte ett par ting også, som jeg sikkert kommer til å vise i antrekk i Spania. Det var et veldig kjekt arrangement iallefall, og det var så mye fint til salgs der! 


Happy Sunday ♥ I haven't started the day yet, we haven't even had breakfast yet. It got pretty late last night because we celebrated Midsummer with our friends, we usually celebrate it on Saturdays because that's when the big bonfire gets lit in our city. But we weren't at the bonfire though. Today I'm pretty tired, I was at the event yesterday for a long time, so I'll tell you about that now! Above are the photos, it was such a good event. It was a pre-launch of an app, UseMy, that will be launched later this summer. You can buy, sell, and rent clothes there, and they have a collaboration with the Salvation Army too, so you can use that as a pick-up point, instead of people coming home to you and picking up the clothes, if you don't want that. I'm testing out the app soon, so I'm excited to try it! My most expensive items got sold at the event, so I made some money, and the clothes that didn't get sold I gave to the Salvation Army. I bought a couple items too, so I will probably show them in outfits in Spain. It was a really fun event, and there were so many pretty items for sale! 

HAPPY SATURDAY

 • 24.06.2017 kl. 10:06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fra meg ♥ Jeg tenkte det var like greit å få ut et tidlig innlegg, for det blir nok ikke mye tid senere i dag til blogging. Jeg må straks stå opp og gjøre meg klar for dagen, for det er jo tid for klessalg i dag! Tror mamma og jeg skal ta turen mellom 11 og 12, det er jo litt å ordne frem til arrangementet starter klokka 14. Det blir spennende å se hvor mange som dukker opp, og så gleder jeg meg til å se hva andre selger. Håper jeg klarer å holde meg unna godbitene selv, men det får vi se på, haha. Nå må jeg iallefall få i meg noe frokost, jeg er kjempesulten! Resten av dette antrekket får dere se i morgen eller mandag. Hva er deres lørdagsplaner?


Good morning from me ♥ I thought I'd just as well post early today, because I don't think I'll have much time later today for blogging. I have to get up soon and get ready for the day, because today I'm selling my clothes! I think my mom and I will go there between 11 and 12, to get ready for the event that starts at 14. It will be exciting to see how many people will show up, and to see what the other people are selling. Hopefully I can stay away from the treats myself, but we'll see, haha. Now I have to eat some breakfast, I'm starving! I'll post the rest of this outfit tomorrow or Monday. What are your Saturday plans?

WHAT IT'S REALLY LIKE LIVING IN MY CITY

 • 22.06.2017 kl. 19:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... windy


Det meste av bilder jeg viser dere på bloggen min er jo bilder jeg er fornøyd med, naturligvis. Men nå tenkte jeg å vise dere hvordan flesteparten av bildene jeg tar ender opp, og det ser dere ovenfor. Jeg bor jo på kysten, så det blåser her stort sett hele tiden. Det er ikke tull engang. Jeg har jo begynt å skjønne hvordan jeg skal håndtere vinden, men det er ikke alltid det går uansett. Håper dere syns det er gøy med sånne bilder av og til også, jeg har mange flere der de kommer fra! Jeg har vært på jobb i dag, og jeg klarte å feilberegne tiden ganske mye i dag tidlig, så derfor kom ikke dette innlegget før nå. Jeg må ha vært veldig trøtt, for av en eller annen grunn klarte jeg å få for meg at jeg skulle vær klar klokka 11, når jeg egentlig begynte på jobb klokka 11. Jeg skjønte det heldigvis akkurat i tide, så rett over klokka 10 sto jeg opp, sminket meg, spiste frokost og kledde på meg, og halv 11 var jeg ute av døra. Skjønner virkelig ikke hva jeg tenkte med, men det gikk jo heldigvis fint, haha. 


Most of the photos I show you on my blog is obviously photos I'm happy with, but now I thought I would show you how most of my photos usually end up, and you can see that above here. I live on the west coast, so it's windy here most of the time, and I'm not even joking. I have started figuring out how I can handle the wind in my photos, but it's not always working anyway. I hope you like these type of photos too sometimes, I have a lot more where they come from! I've been to work today, and somehow I managed to miscalculate the time by A LOT this morning, so that's why this post didn't come before. I must've been really tired, because for some reason I was thinking that I had to be ready at 11, when I was actually starting work at 11. Luckily I figured it out just in time, so at 10 I got up from bed, did my makeup, had breakfast and got dressed, and at 10.30 I was out the door. I really can't understand what I was thinking with, but it all went fine, haha. 

 

HAPPY HUMP DAY

 • 21.06.2017 kl. 12:55

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant ut i dag at det var altfor lenge siden jeg hadde laget denne nydelige, grønne smoothien, så etter trening dro jeg innom butikken og kjøpte bananer, det er faktisk eneste grunnen til at jeg ikke har laget smoothien på en stund. Jeg har rett og slett bare glemt å kjøpe bananer når jeg har vært innom butikken, er det mulig? Smoothien er jo helt nydelig og jeg føler meg så bra i kroppen etter jeg har drukket den, det er jo så mange gode ingredienser i den. Om dere er nysgjerrig på hva som er i den er det bare å sjekke ut mat og drikke kategorien min! Planene for dagen er ikke veldig spennende, jeg må redigere bilder og så må jeg begynne å tenke på hvilke klær jeg skal selge på lørdag. Jeg fikk ikke redigert bilder i går kveld da jeg ble opptatt med litt andre ting istedenfor, så jeg må sette i gang med det i dag, men før det skal jeg få litt sol på kroppen. Det er jo ferie om litt under to uker, så jeg vil gjerne ha et lite grunnlag på kroppen først. Hva er deres planer i dag?


I found out today that it's way too long since I made this delicious, green smoothie, so after the gym I went by the store to buy bananas, that's actually the only reason why I haven't made the smoothie in a while. I've just simply forgotten to buy bananas every time I've been to the store, how is that possible? The smoothie is so delicious and I feel so good in my body after drinking it, there are so many good ingredients in it. If you're curious about what's in it you can just check out my food and drinks categories! My plans for today are not that exciting, I have to edit photos and then I have to start thinking about what clothes I'm going to sell on Saturday. I didn't have the time to edit photos yesterday since I got busy doing other things instead, so I have to start doing that today, but before that I'm getting some sun on this body. I go on vacation in a little under two weeks, so I want a small foundation before that. What are your plans today?

PLANS FOR THE WEEK (SELLING MY CLOTHES)

 • 19.06.2017 kl. 14:51

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er endelig en ny uke i gang, og denne har jeg vært så klar for. Forrige uke var ikke en bra uke for kroppen min da den bare ikke ville fungere som normalt, og jeg sov dårlig og jeg stresset over ting jeg ikke burde stresse over. I går slappet jeg bare av og det var veldig deilig, men jeg kjenner jeg må ta det litt med ro i dag også for jeg er ikke helt i form. Men jeg tenkte å fortelle dere litt om planene mine for uken! Jeg skal først og fremst få shootet noen antrekk med Sara igjen, og jeg vil prøve å trosse regnet, for litt regn kan jeg tåle iallefall. Og så blir det nok en middag med jentene mot helgen, og på lørdag skal jeg faktisk selge klærne mine! Det skal være førlansering av en app som heter UseMy, hvor du kan selge, kjøpe og leie klær. Så jeg ble spurt om jeg ville selge klær på førlanseringen, og det er jo en super mulighet for å bli kvitt litt! Jeg vil selge så mye som mulig (som jeg klarer å ta farvel med, hehe), og virkelig få rensket ut av garderoben min. For dere som bor i Ålesund og området rundt, så skal det være i Øygardshallen på Giske, fra kl. 14-17 på lørdag, og det vil være flere som selger klær der, så det  er stor mulighet til å finne noen kupp der! Mer informasjon finner du på arrangementet på Facebook herHva er deres planer for uken?


A new week has finally started, and I've been so ready for this one. Last week wasn't really a good one for my body because it just didn't want to work as normal, and I didn't sleep well and I was stressed over things I really shouldn't stress about. Yesterday I just relaxed and it was so nice, but I feel like I need to take it easy today to because I don't feel 100%. But I thought I would tell you about my plans for the week! First of all I'm planning to shoot some outfits with Sara again, even though it will probably be raining most of this week. But if it's just raining a little bit I can take it. And then there will probably be a dinner with the girls towards the weekend, and on Saturday I will be selling my clothes! There will be a pre-launch for and app called UseMy, where you can sell, buy and rent clothes. So I was asked if I wanted to sell my clothes at the pre-launch, and that's a great opportunity to get rid of some stuff! I want to sell as much as possible (that I'm able to say goodbye to, haha), and I really want to clean out my wardrobe. What are your plans for the week?

FESTIVAL WEEKEND

 • 18.06.2017 kl. 14:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Endelig har jeg tid til å blogge igjen, denne helgen har vært hektisk! Planen var jo egentlig å få ut et innlegg i går, men så ble det enda mindre tid hjemme enn jeg trodde. Jeg dro altså rett fra jobb til festival på fredag, og så var det rett på jobb på lørdag, og da jeg kom hjem skulle jeg egentlig være hjemme ett par timer og slappe av, men så endte jeg opp med å bli med ut å spise, og så dro jeg rett på festival igjen. Det har vært en gøy helg da, men herregud så sliten jeg er nå. Jeg har fortsatt vondt i beina, så i dag skal jeg bare slappe av. Jeg skulle helst kommet meg på trening også, men vi får se i kveld om jeg orker da. Hvis jeg ikke orker er det også greit. Høydepunktet med festivalen var definitivt Zara Larsson i går kveld, det var SÅ bra! Nå skal jeg fortsette å slappe av og se How I Met Your Mother, perfekt for meg akkurat nå. Hva har dere gjort i helgen? 


Hey guys! Now I finally have time to blog again, this weekend has been so hectic! The original plan was to post something yesterday, but then I had less time at home than I thought. So I went straight from work to the festival on Friday, and then on Saturday it was back to work, and when I came home I was supposed to be home for a couple hours and relax, but then I ended up going out for dinner, and then straight to the festival again. It's been a fun weekend though, but omg, I'm SO tired now. My feet still hurt, so today I'm just going to relax. I would like to get a workout done too, but we'll see tonight if I have the energy then. If not, that's okay too. The highlight of the festival was definitely Zara Larsson last night, SO good! Now I'm just going to continue relaxing and watch How I Met Your Mother, perfect for me right now. What have you guys been doing this weekend?

BREAK

 • 14.06.2017 kl. 12:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Det ble en liten ufrivillig pause her i går, jeg var opptatt på dagen, og så endte jeg opp med å få migrene og bli liggende med smerte hele kvelden. Jeg ble så kvalm av hele greia at jeg var sikker på at jeg skulle spy, men det skjedde heldigvis ikke. Jeg føler meg bedre i dag heldigvis, men jeg har kjent litt, så jeg gikk meg en tur tidligere i dag og nå håper jeg bare det ikke kommer tilbake. Det var så deilig å gå tur da, og det må jeg faktisk bli mye flinkere til. Jeg har endel jeg må ordne i dag og nå håper jeg bare regner har lettet litt slik at jeg får tatt noen bilder ute. Hva er deres planer for dagen?


Hey guys! I had an involuntary break here yesterday, I was busy in the day, and then I ended up having a migraine and I was laying with pain all night. I got so nauseous of the entire thing that I was sure I was going to throw up, but luckily that didn't happen. I feel better today, but I have felt a little bit in my head, so I went for a walk earlier today, and now I'm just hoping it won't come back. It was so nice with a walk though, I have to do that more often. I have some stuff I have to take care of today and now I'm just hoping that it's not raining as much, so that I can take some photos outside. What are your plans today?

THREE FROM TODAY

 • 12.06.2017 kl. 21:21OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, trøtte mandag! Jeg har ligget rett ut de siste timene, jeg var nemlig på jobb fra 7-16 i dag fordi det var tilbudsdag, så da følte jeg ikke for å gjøre noe annet enn å slappe av resten av dagen. Jeg har hatt så vondt i beina også, fordi de første timene av dagen ble jeg stående i kassa hele tiden med strake bein, så jeg fikk skikkelig vondt i knærne. Så siden jeg vet jeg skal trene bein i morgen må de få hvile nå, hehe. Jeg har derfor ikke noen mer spennende bilder å vise dere, men vi å jo holde det litt ekte her, må vi ikke det da? Som dere ser ble det en litt mindre sunn middag, men vegetarburgeren der er bare SÅ god. Jeg spiser den med Big Mac-dressingen istedenfor den originale spicy, da er den fantastisk! Men nå skal jeg slutte å bable om min slitsomme dag, håper deres har vært fin ♥


Hello, tired Monday! I've just been lying in bed for the last few hours, cause I was at work from 7am - 4pm today because we had a big sale, so I didn't feel like doing anything else than relaxing for the rest of the day. My legs have been hurting so bad now too, because the first hours at work I stood behind the cash register the entire time with my legs straight and not moving them, so my knees hurt so bad after that. So since I have a leg workout tomorrow, they have to rest today. Therefore I don't have any more exciting photos to show you, but we have to keep it real here as well, right? As you can see my dinner wasn't that healthy, but the veggie burger there is SO good. I always have it with the Big Mac-sauce instead of the original spicy one, that just makes it even better! But now I'm gonna stop rambling about my tiring day, I hope yours have been good ♥

GOOD MORNING

 • 06.06.2017 kl. 11:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen ♥ Jeg skal snart dra avgårde på en vippetime, men jeg tenkte å få postet et innlegg her først, siden det ikke var så hyppige oppdateringer i helga. Etter vippetimen er planen å møte mamma og lillesøster en tur, de er på førskole i dag siden Stella begynner på skolen til høsten. Tiden går så fort! Jeg tok noen bilder av frokosten min i dag, som egentlig ikke ser så god ut, men jeg lover det var det altså. Jeg elsker jo avokado, så da det var rester av guacamolen etter tacoen i bursdagen i går fikk jeg den med meg hjem. Såå godt! Men nå må jeg komme meg avgårde her. Hva er deres planer for dagen?


Good morning ♥ I'm soon off to a lash appointment to refill my lashes, but I thought I would post here first, since there weren't many updates this weekend. After the lash appointment the plan is to meet up with my mom and little sis, since they're at "pre-school" today because Stella is starting school this fall. Time goes so fast! I took some photos of my breakfast today, which doesn't really look so good, but I promise it was. I love avocado, so when there were leftovers of the guacamole after the taco in the birthday yesterday I got to take it with me home. Soo good! But now I have to get going here. What are your plans for the day?

HEAD IN A DIFFERENT PLACE

 • 30.05.2017 kl. 20:57

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
​Full outfit coming tomorrow


Hodet mitt er virkelig ikke på plass hittil denne uken, jeg tror jeg mentalt har tatt ferie! Selv om jeg har vært på tre turer hittil i år, er jeg så klar for neste ferie. Altså hva går av meg i år, jeg vil bare reise hele tiden. Det har kanskje litt med at jeg vil ha bra innhold på bloggen også, og det kan av og til stå litt stille i denne byen jeg bor i. Men jeg må bare roe meg ned, jeg skal jo på ferie om bare litt over én måned. Jeg har brukt dagen på litt av hvert av kjedelige gjøremål, og redigert bilder. Og oppi det hele glemte jeg å blogge tidligere i dag, så derfor ble det en så sen, og liten, oppdatering i dag. Beklager for det, men i morgen skal jeg være tilbake. Håper dere har hatt en fin dag ♥ Hva er deres sommerplaner forresten?


My head is really not in its right place so far this week, I think I've mentally taken vacation! Even though I've been on three trips so far this year, I'm so ready for the next one. I don't know what's up with me this year, I just want to travel all the time. Maybe it has something to do with wanting to post good content on the blog too, and sometimes it can stand still in this city I live in. But I just have to calm down, I'm going on vacation in just a little over a month. I've spent the day doing boring stuff, and edited photos. And I totally forgot to blog earlier today, so that's the reason for such a late, and small, update today. Sorry about that, but tomorrow I'll be back. Hope you've had a good day ♥ What are your summer plans btw?

BACKYARD

 • 29.05.2017 kl. 21:21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant plutselig ut at flere kaféer i byen har bakgård, så jeg sjekket ut den ene med Sara i kveld! Bakgårder er jo så koselig og sjarmerende, og jeg syns det er helt supert å kunne sitte ute uten at det blir på gaten. Her var det helt stille, så det var veldig behagelig å sitte der. Vi bestilte hver vår jordbær-isté (SÅ godt!) og satt der og snakket en liten stund. En liten "refreshment" før vi dro og tok noen bilder. Det er heldigvis meldt greit vær hele denne uken, og det gjør godt for det lille blogghjertet mitt, haha. Hva har dere gjort i dag? 


I suddenly found out that several cafés in town has a backyard, so I checked out one of them with Sara tonight! Backyards are so cosy and charming, and I think it's great to sit outside without it being on the street. It was totally quiet here, so it was really nice to sit there. We ordered a strawberry ice tea each (SO good!) and sat there and talked for a while. A small refreshment before we went to take some photos. Luckily it's supposed to be OK weather all week, and that is good for my little blog heart, haha. What have you been up to today?

SUMMER NIGHTS

 • 28.05.2017 kl. 20:10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#tbt to being 14 years old and always taking photos like these with the timer on the camera, haha!


Noen bilder fra gårsdagen! Så herlig med sene, varme kvelder med venner, og jeg gleder meg allerede til neste helg, da er det klart for piratfest! Jeg elsker å kle meg ut, og jeg har hatt antrekket mitt i hodet kjempelenge nå, og det er faktisk kun klær jeg hadde i garderoben fra før av. Det er jo helt supert, for det hadde vært litt kjedelig å måtte kjøpe inn kostyme for å bruke én gang. Som regel kan man jo faktisk finne klær i garderoben om du skal kle deg ut, eller kjøpe vanlige klær som du kan bruke til andre anledninger også. Men nå snakker jeg meg bort fra temaet her, jeg skulle jo egentlig bare si at det var en fin kveld i går. Jeg legger ut bilder av hele antrekket mitt i morgen! Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og lade opp til en ny uke. 


Some photos from yesterday! So great with late, warm nights with friends, and I'm already looking forward to next weekend, because then it's time for a pirate party! I love dressing up, and I've had this outfit in my head for so long now, and that's actually only clothes I have in my wardrobe already. That's just great, because it would be a little boring having to buy a costume to use one time. Usually you can find clothes in your wardrobe if you need a costume, or just buy regular clothes that you can use for other occasions too. But now I'm going way off subject here, I was just supposed to say that yesterday was such a nice day. I'll post photos of my outfit tomorrow! Now I'm just gonna relax for the rest of the evening and recharge for a new week. 
 

LUNCH IN TOWN

 • 24.05.2017 kl. 20:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg startet dagen ganske tidlig på treningssenteret i dag, som jeg har gjort hver dag denne uken. Det er så deilig å trene tidlig, fordi jeg er der som regel alene eller kun med 1-2 personer til, og så er det deilig å være ferdig så tidlig med hele dagen foran meg. Jeg er så fornøyd med det nye programmet jeg trener også, så jeg er veldig motivert, og gleder meg til treningsøktene! Etter hvert dro jeg til byen med Sara en tur og kikket litt i butikker og tok noen bilder, før jeg møtte en annen venninne for lunsj. Vi ser ikke hverandre så ofte (fordi livet), så det er veldig koselig når vi først møtes. Nå sitter jeg nok en gang og redigerer bilder, som vanlig. Jeg syns det er kjempekjekt da og så er det så spennende både med nytt kamera og nytt redigeringsprogram. Håper dagen deres har vært fin!

I started my day pretty early at the gym today, as I've done every day this week. It's so nice with early workouts, because then I'm usually alone or just with 1-2 more people, and it's so nice to be done early and have the whole day ahead of me. I'm so happy with the new program I'm doing too, so I'm really motivated and looking forward to the workouts! Later I went to town with Sara and looked around in stores and shot some photos, before I met another friend for lunch. We don't see each other that often (because life) so it's really nice when we first meet. Now I'm once again editing photos, as usual. I think it's so much fun and it's so exciting with both a new camera and a new editing program. Hope you've had a good day! 

PHOTOS FROM YESTERDAY

 • 19.07.2014 kl. 21:09Angrer egentlig like mye hver gang jeg tar bilder av mat, for jeg blir såå fristet når jeg ser på de i ettertid! Hadde iallefall en veldig fin dag i går, først bytur og lunsj sammen med mamma, og deretter bursdagsfeiring for en av søstrene mine senere på dagen. Bringebærterten dere ser ovenfor er såå god! Frisk og perfekt for sommeren.


Jeg hadde jo egentlig sagt at det skulle bli tidlig blogging i dag, men så ble jeg sittende å streve med designet i noen timer igår, og i dag sov jeg litt for lenge. Dermed rakk jeg ikke å gjøre klart noe innlegg før jobb. Kan jeg gjøre det opp igjen i morgen med å love to innlegg? Nå har jeg jo en tendens til å love ting på bloggen og ikke å holde det, men nå tar jeg meg selv i nakken og jeg må få slutt på det. Skal gå ut nå og ta antrekksbilder, så det er noe av det dere får se i morgen! Sommerværet kom tilbake i dag, som vil si at det var utrolig stille på jobb. Men det forstår jeg, jeg ville heller ikke gått rundt i butikker i dette været!


- Har dere hatt en fin dag?

THE WEEK IS ALMOST OVER

 • 01.03.2012 kl. 19:39

Noen bilder fra dagen. 

Snart helg! Jeg skal bruke resten av kvelden til å gjøre ferdig en presentasjon vi har i morgen, og så se ukens episode av OTH. Skal ha presentasjon om en fotograf jeg liker, så da valgte jeg Nigel Barker. Hvertfall de av dere som følger med på Americas Next Top Model, vet nok hvem han er. Nå må jeg jobbe, vi snakkes nok mer før dagen er over! Er forresten veldig trøtt, som dere sikkert ser på bildet av meg. Blir godt å sove i helgen!

- Hva gjør dere i kveld?

YOU GUYS.

 • 29.11.2011 kl. 21:37Dere altså. Jeg ble så glad når jeg så at så mange likte innlegget nedenfor, og alle de fine kommentarene deres! Det betyr mer enn dere aner. Nå vet jeg hvertfall at det er interesse for sånne mer alvorlige innlegg, så det skal jeg prøve å få til oftere.

Trodde faktisk at det kom til å bli en bloggfri dag i dag, men nå i siste liten fikk jeg så mye motivasjon at jeg tenkte at jeg måtte komme med hvertall ett innlegg. I dag var jeg og trente etter skolen, og etter det har jeg bare slappet av, skypet med Johan Thomas og jobbet med en artikkel om vintermote til skoleavisen vår. Det har vært en ganske ok dag, til tross for at det er ganske deprimerende å begynne på skolen når det er mørkt ute, og å slutte på skolen når det begynner å bli mørkt igjen. Men nå babler jeg bare, og Grey's Anatomy begynner om fem minutter, så vi blogges imorgen!

- Flere som skal se Grey's Anatomy?

TORSDAG

 • 24.11.2011 kl. 17:35

Kunne jeg ikke kommet med en bedre overskrift? Neida, nå vet dere hvertfall hvilken dag det er, sånn i tilfelle dere ikke visste det fra før av liksom. Det er hvertfall bare én dag til helg, og det er deilig det.

Før jeg glemmer det, vil jeg bare si hei til dere nye lesere! Fikk nemlig en hyggelig overraskelse i går kveld da jeg så at Renate hadde anbefalt bloggen min, utrolig koselig! Så om du ikke allerede har sett på bloggen min hvordan jeg ser ut (noe som egentlig er veldig rart hvis du ikke har, siden jeg er overalt her), så er da dette meg:


Neida, jeg bare tuller med dere. Eller egentlig ikke, for det er jo faktisk meg, bare at jeg kanskje burde kommet med et skikkelig bilde. Men vi liker tullebilder, gjør vi ikke det?

Isåfall, har en del skolearbeid å gjøre til i morgen, så jeg får vel sette i gang nå. Kommer noen flere innlegg i dag, har fått masse motivasjon nå, noe jeg må innrømme jeg har hatt veldig lite av de siste dagene. 

Nå ble dette et veldig rart innlegg, jeg er ikke så morsom til vanlig altså. Jeg bare liker å late som.

- Hva gjør dere søtnoser på i dag da?

LIVET

 • 07.10.2011 kl. 12:55

Igår dere.....

What to do en torsdagskveld når du er lei av Sims 3?

Og så bare gikk det opp et lys for meg...

Hey, jeg har jo Sims 2 og masse tilleggsstyr!!!! Året er reddet liksom.

Men så bare...

FOR PC. PC my ass, MAC IS THE SHIT. Glemte at jeg kjøpte spillene i steinalderen.

Hva skal man gjør på da?

Sitte og stirre inn i skjermen resten av kvelden.

Takk for meg, nå skal jeg spille Sims 3.

 

BILDEDRYSS FRA DAGEN

 • 06.07.2011 kl. 22:25Eviiiiil. Hahaha, neida, verdens søteste, lille melkekartongen vår (om du lurer, så sier vi det pga. antrekket, hihi) ♥

Malindh.blogg.no 2 år! Wiii.

Resultatet av kaken.Tusen takk for alle gratulasjoner! Både når det gjelder bloggbursdag og at jeg kom inn på Media. Har vært en utrolig fin dag. Nå skal jeg kommentere tilbake på alle deres fine kommentarer, og om en times tid kommer bildet til Dag 200, så stay tuned ♥

- Hva syns dere om bildene?

PAINTING, PAINTING AND MORE PAINTING

 • 04.06.2011 kl. 11:43Nå er jeg klar for å male! Nesten hvertfall, jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg... Er jo ikke akkurat lurt å ha på seg vanlige klær når man skal male, man vet jo aldri hvor mye man søler. Jeg tar med meg kameraet, så får dere kanskje en sniktitt på mitt umøblerte rom senere, hihi! Ha en fin lørdag, alle sammen ♥

- Hva skal dere i dag?


GJESTEINNLEGG

 • 29.05.2011 kl. 13:29

Heisann!

Nå sitter Malin og jeg (ja faktisk, nå er det jeg som blogger!) og øver til prøvemuntligen vi skal ha på mandag. Jeg må si at jeg synes vi er ganske flinke som bruker helgen vår på å øve, istedenfor å gjøre andre ting. Det er jo heldigvis ikke lenge til sommerferien!

Igår kveld var vi ute med vennene våre. Vi gikk rundt og koste oss, spilte litt fotball og hadde det gøy. (Vi så også på noen fine Mercedeser. hihi) Jeg, hvertfall, kom hjem ganske sent, men alikavell sto jeg opp nogenlunde tidlig for å dra ut til Malin for å øve.

Tilbake til øvingen, ha en finfin dag! Malin blogger sikkert litt senere.


- Hva skal du gjøre idag?
- Gleder du deg til sommeren?

 

Hilsen gjesteblogger, Johan Thomas.

 

OUT IN THE SUN

 • 27.04.2011 kl. 21:21


Har hatt en super kveld med Maria og Andrea. Vi dro først en tur på butikken og kjøpte jordbær, før vi gikk opp på en barnehage hvor vi satt og pratet. Superkoselig! Ellers var det en grei dag på skolen, selv om vi fikk vite at vi skal ha engelsk presentasjon på fredag......Jaja, det er ikke en sånn skikkelig stor presentasjon, så jeg tror det går bra.

- Har du hatt en fin dag?


FACIAL MASK

 • 17.01.2011 kl. 15:35


God dag, god dag! Nå har jeg nettopp vasket av meg ansiktsmasken (bildet ovenfor), så nå er huden min fin og myk. Hadde blitt så tørr i pannen, vinterhud vet dere...

Anyhow.. Ny uke, nye muligheter! Er det ikke det man sier? Jeg for min del har ingen spesielle planer.. Tror jeg? Jaja, nå skal jeg ihvertfall snart ut og spise med familien, snakkes!

- Hva er deres planer denne uken?

VERDENS KULESTE OVERSKRIFT

 • 02.01.2011 kl. 14:07

Hej! Det er søndag (som om du ikke visste det liksom), og nest siste dagen av ferien. Gjett om disse to dagene skal nytes'a! I går kveld la jeg meg faktisk litt over 11 fordi jeg var så sinnsykt trøtt etter døgninga, haha. Apropos igår, sjekk fine bildet jeg hengte opp:

Tenkte det var på tide å bytte ut det gamle High School Musical-bildet (eheheheh) til noe mye bedre ♥

Ellers har mamma laget verdens største boller....


Hahahhahaha...

- Når begynner du på skolen igjen?

MORSOMT SYN

 • 22.11.2010 kl. 20:30

Hey! I dag var jeg på fotballtrening, og det var.... interessant. For å si det sånn da, det var GLATT. Det var sikkert et veldig morsomt syn å se oss der. Og ikke nok med det, gjett hvem som klarte å skli? Jeg! Jeg var ikke den eneste da, men det var nok et veldig morsomt syn det også. Ikke bare bare å skyte på mål når det er såpass glatt altså!

Ellers har vi snart årets første tentamen. På onsdag for å være mer presis. Så det går i ett sett på skolen, og hjemme, og det blir derfor ikke så mye blogging disse dagene. Men det kommer nok innlegg når jeg har tid og noe å blogge om!

- Hva har du gjort i dag?

JENTEKVELD

 • 07.10.2010 kl. 23:42

Beklager dårlig blogging i dag, men for det første har jeg ikke hatt noe å blogge om, og for det andre hadde jeg jentekveld med Mariell, Maria og Margretha i kveld. Syykt koselig og kjempegøy. Legger ut bilder i morgen, men dere kan jo få se et nå:


Når jeg tenker over det har vi faktisk alt for sjeldent jentekvelder. Det er jo utrolig gøy, så jeg skjønner ikke hvorfor egentlig...

- Har dere ofte jentekvelder? (Nå sier det vel seg selv at dette spørsmålet er rettet til jentene, men ettersom sikkert 99% av leserne mine er jenter, regner jeg vel med at det går bra)

WEDNESDAY NIGHT

 • 01.09.2010 kl. 21:23

Ah, jeg er s-l-i-t-e-n! Har vært på fotballtrening og jeg har solgt lodd i over to timer! Så det var utrolig deilig å komme hjem og sette seg ned, og ikke minst spise dette:

Namnamnam! Honningmelon, druer og skive med Speculoos (et belgisk pålegg som smaker pepperkake, mmmm!) ♥

I morgen blir det forresten ikke blogging; vi skal spille kamp og må reise et stykke, så da blir det ikke noe tid til blogging før på fredag. Så vi snakkes da! :-)

- Hva har du gjort i dag?

SUNDAY MORNING, RAIN IS FALLING

 • 22.08.2010 kl. 13:18
Det er vel forsåvidt dag og ikke morgen nå da, men jeg liker sangen så godt og det er jo søndag og det regner, så da passet det bra.Dette ble et veldig kort innlegg, men jeg orker ikke akkurat å sitte her i timesvis å prøve å komme med noe interessant å skrive. Så vi tar det vanlige spørsmålet:

- Hva skal du i dag?

DAGENS SPØRSMÅL

 • 16.05.2010 kl. 15:12

HVOR HERLIG ER IKKE DETTE?

 • 12.05.2010 kl. 15:48


Jeg er vel ikke den eneste som syns dette er herlig? Ikke bare har vi fri på torsdag og fredag, men også mandag siden det er 17.mai da, det blir jo nesten som en liten ferie dette her. Kan godt venne meg til det ♥

I går ble det noen dårlige innlegg, men jeg skal prøve å komme med noen bedre idag. Har noen idèer på lager, så det håper jeg blir bra.Nå skal jeg se ferdig One Tree Hill og så Home and Away ♥

- Flere som synes det er herlig med langhelg?
- Ser du på One Tree Hill eller Home and Away? Eller kanskje begge deler?

DAGENS SPØRSMÅL

 • 10.05.2010 kl. 15:01


Sier du kirken eller kirka?

BURSDAGSFEIRING

 • 09.05.2010 kl. 12:58

Heey! I går overnattet jeg med Margretha og da ble det ikke noe blogging, bortsett fra et lite mobilinnlegg som sikkert ikke så mange leste.

I dag skal vi feire bursdagen til Dina, hun fyller 6 år idag. Har egentlig ikke tid til å skrive så mye, men tenkte å oppdatere dere litt siden det er en liten stund siden sist.
Men nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg, pakke inn gave og så stelle meg. Og hjelpe til med å lage pizzaboller. Forresten, gi meg en liten applaus for tidenes dårligste innlegg :-)- Hva skal dere i dag?

DAGENS SPØRSMÅL

 • 29.04.2010 kl. 17:33

Nå starter jeg med Dagens Spørsmål hvor jeg, ikke hver dag men ofte, stiller et helt tilfeldig spørsmål som dere kan svare på. Høres det bra ut? Kan jo prøve ihvertfall;

MY FAVORITE SWEATSHIRT

 • 19.04.2010 kl. 15:52


Fra Bik Bok

I dag tidlig når jeg så ut, snødde det i ett sett og det var ca. 0 grader ute. Så da ble det til min varme, store hettegenser fra Bik Bok som jeg ikke har brukt på en stund. Den er helt herlig å ha på seg. Egentlig trodde jeg at jeg ikke fikk bruk for den på noen måneder nå, men der tok jeg jammen feil. Nå er det heldigvis ganske greit vær og snøen holder på å smelte, så jeg håper at det fortsetter sånn.
Dagen min har vært helt grei, ikke noe å skrive om, så nå skal jeg se home and away og så finne på noe å gjøre :-)

- Ikke sant det er herlig å gå i store hettegensere?

BURBERRY JACKET

 • 16.04.2010 kl. 16:27

Åh, det er helg! Herrrrlig! Spesielt herlig å være ferdig med 3000 metern og naturfagsprøven. Gikk faktisk greit på begge. I kveld skal jeg hvertfall bare slappe av hjemme, noe som blir deilig etter en uke med skole. Blir bedre blogging i dag også, har ikke vært så bra de siste to dagene.


Hettejakke fra Burberry, elsker den. Tviler sterkt på at den er ekte da, men I don't care :-)

- Hva er dine planer for helgen?
Standard

SISTE ØVING

 • 13.04.2010 kl. 17:12

Heihei! I dag gikk faktisk skoledagen utrolig fort! Alle har vel opplevd at enkelte dager går veldig fort mens enkelte dager går veldig seint? I dag var ihvertfall en dag som gikk veldig fort, heldigvis. Etter skolen var det konf. undervisning og siste øving før samtalegudstjenesten vi skal ha på søndag. Konfirmasjonen nærmer seg jo med stormskritt nå, wææ.

Dagen i dag kommer nok til å gå til å rydde rommet, blogge og se Frustrerte Fruer. Gleder meg skikkelig til frustrerte fruer selv om jeg vet hva som skjer pga. en viss anonym kommentar jeg fikk forrige uke. Gøøy. Image and video hosting by TinyPic
Ikke alltid like lett å stå ute og smile til kameraet med sol i øynene, men jeg klager ikke! :-)

- Er du konfirmert eller skal konfirmeres?
- Hva skal du i dag?

IT'S SUNDAY, SUNSHINE

 • 11.04.2010 kl. 12:58

Det er kjempefint vær i dag og det skal jeg utnytte! Kom nettopp hjem fra gudstjeneste (konfirmant, you know) og nå skal jeg snart ut en tur med Margretha. Vi har planer om å kjøpe milkshake, eller, jeg har planer om å kjøpe milkshake, hun skal visst kjøpe is. Men ihvertfall skal jeg ta med kamera så da blir det bilder og outfit ute i fineværet. Herrrrlig!


Ble litt rart bilde dette her, så litt morsk ut. Noe som er litt rart siden jeg egentlig er ganske glad, men så var det ganske sterkt lys ute også, så der har vi grunnen!

Ha en nyydelig søndag, folkens!

- Er det fint vær hos deg i dag?

DAGENS BILDER

 • 02.04.2010 kl. 17:40

Tenkte å begynne med å legge ut Dagens Bilder, der jeg legger ut noen bilder jeg har tatt. Høres det bra ut? Kan jo prøve da ihvertfall, her er dagens bilder:- Hva syns dere om de?
- Høres det bra ut å begynne med Dagens Bilder?

GOOD DAY

 • 21.03.2010 kl. 12:49

Helloo! Har vært i kirken i dag, derfor sen blogging. Begynner jo å nærme seg konfirmasjonen, så da er det lurt å bli ferdig med gudstjenestene.

Ellers blir det kakespising i dag. Storesøster har bursdag, så da blir det feiring! Har også matteprøve i morgen, så den må jeg øve til.


Tunika fra Vila

- Hva skal du i dag?

SYK, SA DU?

 • 16.03.2010 kl. 17:21

Så sitter jeg her da.. Syk og svak og dårlig bak. Neida, men syk er jeg. Har klart å komme meg gjennom skoledagen og konf. undervisningen, så nå har jeg planer om å ligge rett ut resten av dagen. Jeg måå bli frisk igjen til torsdag!

Motivasjonen min er oppe og går igjen! Veldig glad for det, så nå blir det sikkert normal blogging igjen. Tror jeg hører en liten applaus nå? Og så tok jeg faktisk et nytt bilde i dag! Hører jeg enda mer applaus? Jeg har vært veldig lat med å ta nye bilder i det siste.- Noen som vil ønske meg god bedring?
Hihi, er så koselig det! Skal prøve å kommentere litt tilbake i dag, siden det ikke er noe jeg er flink til. :-)

(CUP)CAKES

 • 15.03.2010 kl. 15:12

Orket ikke blogge mer i går, motivasjonen min er skikkelig low for tiden og det ser dere sikkert på innleggene mine. Skal prøve å få den opp igjen, men det er ikke alltid lite lett.

Har nettopp spist to muffinser fra igår og har også litt kake som ligger i kjøleskapet og bare venter på å bli spist. Can't wait! Har man bursdag, så har man bursdag. Selv om det egentlig ikke er før på torsdag, ehe.
Anyways blir det ikke mye blogging idag siden vi har prøve imorgen.


mmm

- Liker du muffins og kaker?

OREOLOVE

 • 12.03.2010 kl. 13:47

Fremføringen i dag gikk veldig bra! Jeg var ikke nervøs og hadde ikke noe manus. Men det er jo litt annerledes enn å måtte pugge fakta om andre land f.eks. Nå snakket vi jo om hva vi har gjort denne uken, så da ble det litt lettere.

Gjett hva jeg nettopp har spist.

Så nå har jeg svarte tenner. Naaaaissss.Det har forresten begynt å snø igjen. Halloooo, trodde det var meningen at våren skulle komme, jeg nå da. Det er jo mars. Det kommer vel til å snø til juli og så blir det en måned med sol før det begynner å snø igjen. Sånn er det å bo i Norge.

- Liker du Oreo?

HERLIG GJENSYNSGLEDE

 • 10.03.2010 kl. 17:28

Det er alltid herlig å komme hjem når Leon er hjemme, for han blir så utrolig glad hvis det kommer noen! Ser han står i gangen og med en gang han ser oss, begynner halen å logre i sikkert 100 km/t, haha. Og i tillegg må han alltid ta seg noe å spise. Han stresspiser omtrent. Vet ikke hvorfor, han er bare veldig snål.


Snapshot med webcam!

I dag har vi jobbet effektivt med prosjektet og vi er nesten ferdig med kokeboken. I forhold til at vi faktisk begynte med kokeboken (å skrive inni den altså) og nesten ble ferdig, er det veldig bra. Konf.undervisningen gikk også bra. Konfirmasjonen begynner å nærme seg med stormskritt nå!

- Har du dyr?

TIME FOR SPRING TO COME

 • 08.03.2010 kl. 15:43

Nå har jeg faktisk en liten vårfølelse i meg! Snøen har begynt å smelte (forhåpentligvis) og det er 6-7 grader ute. I dag var første gangen jeg ikke gikk med boblejakke på lenge. Så da er det vel bare å vente på at snøen går vekk, så er alt bra!

Vi er godt igang med prosjektuken på skolen og denne uken har vi null lekser i vanlige fag, noe som er ganske deilig. Men selvfølgelig må jo vi jobbe med prosjektet. Tror det blir veldig bra!- Gleder du deg til våren kommer?

HVORFOR KAN BJØRNER GJØRE DET, MEN IKKE MENNESKER?

 • 05.03.2010 kl. 16:12

En ting jeg begynte å tenke på når jeg gikk ute i rene snøstormen i dag tidlig, var: Hvorfor får bjørner ligge i hi og sove vekk hele vinteren, men ikke oss mennesker? Tenk hvor herlig det hadde vært å sove hele vinteren og våkne til våren igjen!

Vel, nok om det, nå er det endelig helg! Og neste uke blir litt annerledes for da skal vi ha prosjektuke på skolen, sånn at vi skal jobbe med et prosjekt hele uken. Så da blir det ingen vanlige lekser og fag. Jeg skal jobbe med et prosjekt innen mat & helse, sånn at vi skal lage en kokebok for en familie på 4 for en hel uke. Tror det blir veldig spennende og en av dagene skal vi være hjemme og lage mat! Så det tror jeg nok blir bra.- Kunne du tenkt deg å sove til våren kom?

DETTE BLIR EN KJEMPEBRA MÅNED

 • 01.03.2010 kl. 15:24

Er ikke mars bare en fantastisk måned? Det syns ihvertfall jeg, hihi! Dere kan vel tenke dere hvorfor? Jeg har bursdag denne måneden! 18. mars nærmere bestemt, og jeg gleder meg kjempemye til å fylle 15, ikke at det er noe stort med å fylle 15, men det er jo gøy å ha bursdag. Nå er det jo bare 17 dager igjen, selv om det står 16 i den telleren til venstre men den er feil. Anyways, husk 18. mars nå da! Neida, ikke no' press her.

For øyeblikket er det forresten ikke kuldegrader:

Yeyy!
Og jeg har nettopp spist dette:

Hva skulle vi gjort uten alle de geniale redigeringsprogrammene?Namnamnam!
Forresten så har Justin Bieber bursdag idag!

Her synger han til noen andre da, men whatever <3

Når har du bursdag?

HOT OR NOT?

 • 24.02.2010 kl. 15:40

love nature!
Tatt fra polyvore.no

Strømmen gikk her i Ålesund og Malin har ikke fått tilbake internetten, så derfor er det Mariell som har lagt ut dette. Men dette får du sikkert høre mer om senere!

Hot or not?

BAMBI PÅ GLATTISEN

 • 19.02.2010 kl. 15:22

DET ER VINTERFERIE!!!! (CAPS LOCK LOVE <3)
Så er jo det fortsatt is ute da, noe som ikke er helt positivt. Føler meg som Bambi på glattisen der jeg snubler bortover veien. Men jeg datt ihvertfall ikke i dag da, bare nesten. Hehe.
Sjekk dette da:

Haha, redigeringsskillz.

Har du vinterferie? *smiiilefjeees*

WOW, ÅRETS FØRSTE JULEKORT, JO!

 • 18.02.2010 kl. 16:45

Haha, overskriften er faktisk sann. I dag, 18. februar, fikk jeg faktisk årets første julekort, tro det eller ei. Egentlig var det et veldig sent julekort fra i fjor da, men vi tar det som årets. Sånn ser det ut:

"Til Malin
God jul og godt nyttår!
Mange klemmer
Magga! "

Det var altså fra Margretha, om du ikke skjønte det. Hun ryddet i permen sin og fant mange julekort som hun skulle gi til venner og familie i fjor, som tydeligvis aldri skjedde.
Margretha: Du kan jo bare få kortet nå du da.
Meg: Haha, dette må jeg blogge om senere!

Noe i den duren var dialogen vår. Syns det var litt morsomt å få årets første julekort allerede i februar.

I dag er en av de dagene jeg har veldig mye å blogge om faktisk, har ihvertfall 3 innlegg planlagt allerede i dag, så da håper jeg dere vil kommentere :-)
OG, det er jo vinterferie i morgen! En dag igjen på skolen, så er det en uke med ferie, som blir utrolig deilig!

Har du vinterferie neste uke?

SI HEI TIL KLØNA SELV

 • 17.02.2010 kl. 15:16

I hele vinter har jeg faktisk bare sklidd èn gang på isen og det var da Margretha skled og dro meg ned med henne. Selvfølgelig har jeg vært nær å dette noen ganger, men bare èn gang har jeg faktisk gjort det. Helt til idag. Nå for tiden er det jo glatt overalt så det er jo veldig lett å skli. Så når jeg nesten var hjemme, kan dere jo gjette hva som skjedde. Jo, jeg skled. Nå er det ikke snakk om store jordskelvfall og vondt var det heller ikke, så jeg var jo ganske heldig.

Ellers kommer Margretha bort senere fordi vi har et engelskprosjekt å jobbe med.


Er du klønete?

JUST ANOTHER OVERSKRIFT

 • 16.02.2010 kl. 15:28

Ser dere hvor oppfinnsom jeg er når det gjelder overskrifter? Må si jeg er stolt over meg selv ♥
Jeg har blogget ganske dårlig i det siste, men sliter litt med inspirasjon så der har dere det. Men jeg prøver, så jeg håper det går litt bedre fremover :-)

Som nevnt i forrige innlegg var jeg (og klassen min) på en videregående skole i dag. Det var Borgund pga. Teknologi og Design. Vi lagde navneskilt og de kommer til å bli ganske kule til slutt. Men det er ikke noe interessant for dere å vite egentlig.Jeg skal bli med mamma på trening senere så det blir spennende. Det er noe samba greier, haha.

Skal du trene noe i dag?

THIS AND THAT, KINO, OSTESMØRBRØD OG EGO.

 • 15.02.2010 kl. 15:30

Heey! Fikk ikke tid til å blogge etter kinoen i går, kom hjem 23:00, så da var det rett i sengs. Filmen var ihvertfall morsom. Jeg hadde ikke lest noe om den, så jeg ble overrasket over hver ting som skjedde. Jeg trodde det bare var en romantisk komedie men der tok jeg faktisk litt feil. Sarah Jessica Parker og Hugh Grant passet ihvertfall veldig bra til rollene sine.

Jeg var skikkelig trøtt i dag tidlig, så jeg slumret alarmen to ganger. Smaart. Men jeg kom meg ihvertfall ut døra til rette tidspunktet. Tredje gang jeg har skrevet ihvertfall i dette innlegget. Fjerde. Dette ble et skikkelig usaklig innlegg kjenner jeg.
For øyeblikket (atm lizm) ser jeg på One Tree Hill og har skikkelig lyst på et ostesmørbrød.Hey ego.
Tror jeg går og lager meg et ostesmørbrød, jeg.

Liker du ostesmørbrød?

PUFFERMER.

 • 11.02.2010 kl. 15:13Samf.f/RLE prøven gikk veldig bra og jeg er spent på resultatet. Om en time skal jeg på restaurant og spise middag med mormor, morfar og tante og senere i dag skal jeg heldigvis bare slappe av. Jeg skal også skrive MANGE innlegg til helgen. Overlater bloggen min til Mariell i helgen, så hun kommer til å legge ut innleggene for meg. Så dere må fortsatt komme innom bloggen i helgen og kommentere! :-)

Hva syns dere om puffermer?

FOR EN DIGG DAG!

 • 09.02.2010 kl. 15:18

Dette har virkelig vært en skikkelig digg dag, skal jeg si dere! Vi startet ikke på skolen før til 2. timen og når vi kom dit, fant vi ut at vi ikke skulle starte før til 3. timen, så da satt vi og snakket og gjorde det vi ville helt til 3. timen, som var en time elns. Og så så vi en film som heter Veiviseren, som var utrolig spennende, etter fulgt av et teaterstykke i gymsalen. Når teaterstykket var ferdig, så vi resten av filmen og så hadde vi musikk. D-I-G-G!

Senere skal jeg øve litt til en prøve vi har på torsdag, blogge litt og ta en liten tur på stepmaskinen, maybe. 


En liten gjettekonkurranse til dere;
Hvilken popgruppe står jeg med på bildet ovenfor?
Hint: Krydder (spice)

FOR NO' STRESS

 • 04.02.2010 kl. 15:52

Ok. Vi har matteprøve i morgen og vi får IKKE bruke regelperm. Noe som er første gang på ungdomsskolen, så jeg er en smule nervøs. Men brøk er helt greit, det. Og egentlig ikke så mye stress.

Jeg blir mest sannsynlig uten kamera frem til lørdag, så da kommer det desverre bare gamle bilder frem til da. Men det skal no gå bra. Nå venter jeg på at Home and away begynner, før jeg må bruke resten av dagen til å øve til prøve. Gøy.


Forresten, jeg skal til tannlegen i morgen og jeg gruer meg skikkelig! Jeg liker virkelig ikke tannlegen. Spesielt siden jeg har en anelse om hva jeg må gjøre.

Liker du tannlegen?

EDIT: Blir ikke uten kamera likevel :-)

LEI AV KULDEN

 • 03.02.2010 kl. 16:03

Hei søte! I mat & helse i dag skulle vi lage selvvalgt fiskemeny, så min gruppe lagde laksewok (derfor lagde jeg det igår). Det ble faktisk veldig godt og til dessert hadde vi vaniljeis med nonstop og sjokoladesaus. Jeg var mett i lang tid etter det for å si det sånn.

For øyeblikket ser jeg på Home and Away. Blir virkelig aldri lei av den serien der. Sitter og stusser litt på om det er tensing i dag. Forrige uke var det avlyst og vi bruker å få melding dagen før, men det har vi ikke fått enda.

Det er utrolig kaldt ute for tiden, noe jeg ikke liker. Jeg savner sommer, sol og varme.


Dynen min er en av mine beste venner i disse kalde dagene. Måtte sensurere nesen min, den liker tydeligvis mye oppmerksomhet.


Tøfler og den varme pc'en er også en ganske god venn av meg.


Og selvfølgelig varmovnen.

Er det kaldt hos deg?

JEG HAR VÆRT I STUDIO!

 • 02.02.2010 kl. 15:25

Husker dere innlegget jeg skrev for noen uker siden om at klassen vår har et studioprosjekt der vi skulle spille inn We are the world? Vel, idag begynte vi å spille inn i studio og det var skikkelig skummelt! Selvom jeg sang med fire da. Men de skal sette sammen hele klassen, så vi høres hvertfall ikke så veldig godt. Jeg er spent på å høre resultatet!

I morgen har vi franskprøve, så store deler av dagen min går til øving. Tommel opp for at jeg har en stefar som kan fransk!
Oi, et helt innlegg om skolen. Fun.I dag skal faktisk jeg lage middag! Skal lage laksewok, om du lurte. Det er utrolig godt! Oppdaterer dere senere om hvordan det går. Kryss fingrene for meg.

Hvilket fremmedspråk har du på skolen? (Tysk, fransk, spansk osv.)

HEY HEY, IT'S MONDAY

 • 01.02.2010 kl. 15:15

Ny uke, nye muligheter? Næh, her snakker vi A4 dager som bare det. Neida. Idag som alle mandager, er det fotballtrening. Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal fordi jeg ikke føler meg heelt bra. Har hatt vondt i hodet i hele dag, eller, det har kommet og gått da, men det er jo ikke så gøy heller.
Gjett hva jeg nettopp har spist'a? Nei, ikke nudler, men dette:

Pizzaboller! Love ♥


Liker du pizzaboller?

JEG ER FAKTISK I LIVE

 • 30.01.2010 kl. 18:08

Hei dere! For en stund siden kom jeg hjem fra Ørsta og har vært en liten tur på Moa og en tur på butikken. Sikkert veldig interessant for dere å vite.

Om en time drar jeg på filmkveld med noen venner og før det legger jeg sikkert ut outfit. Om jeg finner ut hva jeg skal ha på meg. Jeg er virkelig LEI av klærne mine.Er forresten utrolig lei av snøen også, det snør omtrent hele tiden!

Er du lei av snøen?

I AM BACK!

 • 28.01.2010 kl. 15:27

Jeg er tilbake for fullt, folkens! Savnet meg? Of course you have. Hah, yeah right. Har vært deilig å ikke å tenke på å blogge, men det er også deilig å være tilbake. Nå høres det ut som jeg har hatt en skikkelig lang pause, men det har jo bare vært 1 dag. Ikke det engang.

Har ikke skjedd så mye spennende i livet mitt mens jeg har vært "borte". Skal planlegge konfirmasjonsstuff litt senere i dag, begynner å glede meg nå. Jeg skal konfirmeres 1. mai btw.


For å vise min kjærlighet til Canon EOS 350D

Med et forsøk på et hjerte rundt.

Oioioi, her ble det mange egobilder gitt!

Skal du konfirmeres i år?

I CAN'T DO THIS

 • 27.01.2010 kl. 21:36

Jeg klarte det ikke. Jeg klarte ikke en dag uten å blogge. Ikke at vi kan kalle dette skikkelig blogging da, siden jeg blogger fra iPoden, men jeg ville oppdatere dere litt. Prøven i dag gikk d-å-r-l-i-g, så jeg gleder meg ikke til å få igjen prøven. Menmen, Tensing i dag ble avlyst så da fikk jeg være hjemme og daffe, noe jeg har gjort siden jeg kom hjem fra skolen. Nå skal jeg straks se Glee, så da får dere skikkelig blogging i morgen! Så vil jeg si tusen takk til alle som leser bloggen. Håper dere stikker innom i morgen, får da er jeg tilbake igjen for fullt :-) Hvilke fag gjør du det best i?

10 THINGS I HATE ABOUT YOU

 • 23.01.2010 kl. 16:17

Det ble visst ikke noen nye ting på meg i dag heller. Jeg er l-e-i av å aldri finne noe lenger når jeg først har penger.. De hadde fine ting på Bik Bok da, men selvfølgelig hadde jeg ikke med meg gavekortene og da gadd jeg ikke å kjøpe noe. Men jeg klager ikke, jeg får bare vente til jeg finner noe som er verdt å bruke penger på.Nå så jeg nettopp 10 things I hate about you og nå er det Gossip Giiirl <3
I kveld skal jeg på jentekveld hos Victoria og det gleder jeg meg veldig til! Får se om jeg legger ut outfit før jeg drar, men det tviler jeg egentlig på.

Shopper du ofte?

EVERYBODY LET'S CHILL

 • 22.01.2010 kl. 16:08

Åh, det er helg igjen! ♥
Vi avsluttet uken med en naturfagsprøve og utrolig nok gikk det skikkelig bra! Føles sånn ut ihvertfall, men jeg har ikke tenkt til å ha for høye forhåpninger.

Jeg har ingen planer for resten av dagen, så da blir det sikkert en del blogging og kommentering på andre blogger. Utrolig nok var statistikken min nesten like høy i går som den var dagen før, selvom jeg ikke blogget så mye! Det er kjekt å se :-)


Hva er deres planer for helgen?

HÅRET MITT FØR - ETTER

 • 21.01.2010 kl. 18:54


Etter timer hos frisøren er jeg veldig fornøyd med håret mitt! Det vises ikke så godt på bildet, men jeg er ihvertfall nesten litt blond igjen. Jeg stripet håret og stusset det litt.

Det blir sikkert bare ett til innlegg i dag fordi vi har naturfagsprøve imorgen (HJELP). Vi har i elektrisitet, så jeg må sette igang å øve nå.

Hva syns dere om håret mitt da?


Er med i blogg vs blogg: http://fotballstar.blogg.no/1264089377_tolea_vs_malin.html#comment Hadde vært kjekt med noen stemmer :-)

MEET ME HALFWAY

 • 20.01.2010 kl. 14:55

Det er vel egentlig veldig mange bloggere som har hatt den overskriften? Jeg digger den sangen, så hvorfor ikke bruke den som overskrift?

Vi hadde mat og helse på skolen i dag og da lagde vi seibiff (det var utrolig godt) og så en dessert som heter Lite og lekkert. Det var et fat med litt frukt, sjokoladesaus og vaniljeis. Har ikke smakt det før, men det var ihvertfall kjempegodt! Virkelig.
Nå kjenner jeg at jeg er veldig sulten, så da tror jeg at jeg skal lage meg litt nudler.Hettejakke fra Moods of Norway. (Falsk pels på selvfølgelig)

Har du mat og helse på skolen?

HEY, CURLY

 • 18.01.2010 kl. 15:35I dag har jeg faktisk bølger! Hvorfor bruke krølltang når man kan flette håret? Syns det er genialt, jeg.
Ihvertfall så har det ikke vært en spennende dag, mandager er alltid trøtte og sangen ovenfor er egentlig bare ironi for min del. Vi har naturfagsprøve på fredag, så jeg må øve en del til den.

Men ellers så har jeg vært en dårlig blogger i helgen, og det merkes både på statistikken og på kommentarene. Men nå er jeg tilbake og det håper jeg dere er også.

Har du naturlige krøller eller naturlig stritt hår?

UT PÅ TUR, ALDRI SUR? YEAH RIGHT.

 • 17.01.2010 kl. 15:37

Hei dere! Nå er jeg hjemme fra en lang skitur (den føltes ihvertfall lang ut) og det er alltid noe som gjør meg sur når jeg går på ski. I dag var det veldig fristende å ta av meg skiene og kaste de langt uti huttiheita, men det gjorde jeg ikke. Turen ned igjen var utrolig morsom med mange knall og fall. Bare spør Margretha, haha.


Meg og Margretha
Har en liten video også:

Margretha er altså hun som ligger nede i snøen, men det skjønte dere sikkert.

Nå snart drar jeg i bursdag til tanten min, så jeg burde egentlig begynne å ordne meg snart. Vi snakkes senere!

Er du flink på ski?

Ukens høydepunkt!

 • 15.01.2010 kl. 16:55

Da var det endelig helg igjen og det er skikkelig deilig i dag. Det blir ikke så mye blogging idag fordi jeg er med pappa og har ikke med pc'en, så da gidder jeg rett og slett ikke å blogge så mye. Jeg skal på kino i dag og se Alvin og gjengen 2 med Andrea, så det blir kjempegøy! Skriver forresten fra iPoden nå, så det blir et kort, dårlig innlegg. Har du sett Alvin og gjengen 2?

ET KRÅKEREIR AV ET HÅR

 • 14.01.2010 kl. 16:13

Først og fremst, beklager for den dårlige bloggingen i går kveld og at jeg tok to "påmeldingsinnlegg" på rad. Jeg kom sent hjem fra tensing, så derfor la jeg bare ut et blogg vs blogg innlegg. Om du ikke har meldt deg på kan du melde deg på i innlegget under.

I det siste har jeg fått en del floker i håret mitt, noe som er ganske irriterende siden håret mitt ikke er av det mest flokete. Men hva skulle vi gjort uten børster?Har du flokete hår?

DET FINNES FAKTISK GRENSER DA

 • 13.01.2010 kl. 15:24

Dette blir et bittelite klageinnlegg, om Disney Channel.. Nå har jeg blitt ganske lei av at de spiller Bohemian Rapsody med The Muppets. De spiller den sikkert 32590236 ganger om dagen! Håper virkelig de slutter å spille den snart..

Men nå slutter jeg å sutre og går tilbake til happyface.
Vi var da på Meny i dag og jeg digger den butikken. De har alltid noe smaksprøve greier der og jeg elsker smaksprøver! Vi fikk smake fiskekaker, loff med eggesalat, kjeks med forskjellige oster, Voss vann med kullsyre, og cherrytomater. Og alt det jeg nevnte nå var kjempegodt! Ellers var det en helt vanlig dag.


Og dere er sikkert lei av helt normale, kjdelige bilder av meg, men jeg har ikke noe annet å komme med, desverre.

Vinneren av smykkekonkurransen ble forresten Linda og vinneren av headerkonkurransen ble Frøya. Gratulerer!

Liker du smaksprøver?

BACK TO BASICS

 • 12.01.2010 kl. 15:02

For en stund siden kom jeg hjem fra skolen (kald) så da var det veldig godt å varme seg under et teppe. Vi var da ute og akte i de to siste timene og det var veldig gøy. Selvom jeg fikk utrolig mye snø i fjeset når jeg akte ned bakken. Veldig smart å ha på seg mascara som ikke er vannfast, Malin!


Silje og meg

Så krysser vi fingrene for at statistikken min er litt høyere enn i går? Noe jeg ikke tror den er siden den var unormalt lav i dag!

Liker du å ake?

WOW, SÅ MYE JEG FÅR UT AV DENNE DAGEN DA..

 • 11.01.2010 kl. 13:51

I dag føler jeg det er søndag samtidig som jeg føler det er ferie, noe som ikke er bra siden vi faktisk skal på skolen i morgen. MEN jeg fant ut at vi skal ake de to siste timene i morgen, så det blir jo kjempegøy!

Jeg har ikke gjort noe i dag i det hele tatt og har ingen spesielle planer for dagen heller. Bortsett fra fotballtrening ikveld da. Dansevideoen kommer senere, den er ihvertfall ferdig opplastet. Det var også del 1 av svarene på spm. runden, men så merket jeg en stor redigeringsfeil jeg hadde gjort så da må jeg redigere den igjen og laste den opp på nytt!


Men ellers så smiler jeg og Picasa vil ikke virke.

Hva er deres planer for dagen?

HVA GJØR MAN NÅR MAN KJEDER SEG? JO, DETTE:

 • 09.01.2010 kl. 16:16


Lager en fancy kakao.


Blogger.


Ser på Disney Channel.
Alt jeg finner på altså!

Hva gjør du når du kjeder deg?

DET ER JO HELT SYKT!

 • 08.01.2010 kl. 13:07

Så ble jeg hjemme i dag og da. Ganske lei av å være syk nå, men samtidig er det ganske deilig å slippe å gå ut i 15 minusgrader.

Og nå, som jeg alltid gjør når jeg er syk, ser jeg på Ellen DeGeneres show. I dag er Robert Pattinson der, og det var helt sykt hvor mye damene hylte når han kom! De sto sikkert og hylte i fem minutter og han satt og gjemte seg bak en Oprah-maske. Men jeg skjønner hvorfor de hyler da. Det hadde ihvertfall jeg gjort om jeg hadde møtt han. Kanskje jeg skal bli talkshow-vertinne jeg og?


Nei, tror ikke det..

- Så du Ellen i dag?                                                                              - Liker du Robert Pattinson?

RENE BAHAMAS, JO!

 • 07.01.2010 kl. 12:48

Som dere sikkert skjønner, er overskriften IRONI. Det er -14 grader ute og jeg kan ikke huske sist det var så kaldt her. En liten del av meg er glad for at jeg er syk nå sånn at jeg slipper å være ute i kulden.

Om jeg skal oppdatere dere litt på hvordan jeg føler meg, så følte jeg meg bedre i går kveld, men nå er jeg ganske slapp og sånn. Så det spørs vel egentlig om det blir skole imorgen.


Leon <3

Er det kaldt hos dere?

HVA ANNET KAN MAN GJØRE NÅR MAN ER SYK?

 • 06.01.2010 kl. 13:21

Jeg har blitt syk, jeg. Tredje skoledag og jeg har blitt syk.
Vel, idag er det Fishermans friend og pc'en som er bestevennen min. Har sett en episode av Gossip Girl og en av Ugly Betty. Men jeg tror ikke jeg orker å blogge så mye i dag, er ikke i noe særlig "blogghumør".


Bilde fra i går..
Dere skjønner vel at jeg ikke kommer til å legge ut noen nye bilder av meg i dag siden jeg er syk.
Blir veldig glad om dere legger igjen en liten god bedring - kommentar i kommentarfeltet :-)

Er du syk eller er du frisk som en fisk?

VI SKAL I STUDIOOOOO

 • 05.01.2010 kl. 15:58

Vi skal begynne med et utrolig morsomt prosjekt i musikken nå. Vi skal nemlig spille inn og produsere en sang! Vi skal synge We are the world (ihvertfall melodien) så får vi legge på effekter og alt sånt også. Og så når vi er ferdig skal musikklæreren vår kanskje sende den inn til lokalradio. Jeg gleder meg skikkelig til å begynne!

Vel, jeg har ikke så mye morsommere å si om skoledagen min. Vi hadde sju timer på skolen i dag fordi vi har fri på mandag, så da må vi ta opp igjen de timene. Var også på posten etter skolen, så derfor kom jeg litt senere hjem enn til vanlig.
(Så på tv'en akkurat idet bildet ble tatt)
Nå skal jeg se Home and Awaaaaaaaaay!

Har du spilt inn i studio før?

ER DET DETTE VI KALLER BUSTETROLL?

 • 04.01.2010 kl. 15:20

Når jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg skikkelig bustetroll på hodet. Vind og snø er virkelig ikke en god kombinasjon når man går ute.

Her var det ikke så gale fordi jeg hadde tatt det ned litt.

Vel, alle bussene har vært sen i dag som vil si at jeg kom senere hjem enn til vanlig. Ikke noe gøy å stå ute i kulden i snøen og vente en halvtime på en buss, skal jeg si deg.

Jeg er veldig trøtt nå med tanke på at jeg bare sov fire timer i natt. God start på skolen? Jadda. Jeg får prøve å ta meg en liten høneblund før Home and Away.

Er det mye snø hos deg?

VM I LANGRENN? TROR IKKE DET

 • 30.12.2009 kl. 14:39

Nå har jeg vært ute og stått på ski (altså langrenn) og det hadde vært en overdrivelse å si at det gikk bra. Ihvertfall på begynnelsen. Du skjønner, mamma hadde ikke smurt skiene mine godt nok, så når jeg skulle opp en liten bakke i hagen, gikk det ikke særlig bra.. Jeg kom jo meg opp bakken etter ti minutter ca. Men etter hun smurte de litt bedre, gikk det bra.

Nå skal jeg straks kose meg med kakao og julekaker (det er tross alt romjul) og så skal jeg prøve å være litt flinkere til å oppdatere. Men jeg er på besøk så da er det ikke så lett.Dere kan godt kommentere imens. Jeg skal bli myye flinkere til å kommentere tilbake :-)

Er du flink til å stå på ski?

DERE KAN IKKE MISUNNE MEG LENGER

 • 22.12.2009 kl. 13:26

Vet du hvorfor? Fordi jeg har juleferieeee <3
De siste dagene har jeg lest sikkert titalls blogger der de har skrevet ting som "Jippi, jeg har juleferie! Nå kan jeg være lenge oppe og sove lenge!" osvosv. Men nå er jeg en av dere!

I dag var vi bare i kirken en time og så fikk vi utdelt karakterkortet. Jeg ble positivt overrasket over noen karakter, og så var det en karakter jeg ble negativt overrasket over (noe jeg ikke skal skrive om her). Men jeg fikk 6 i engelsk skriftlig, siden jeg fikk det på tentamen, og det ble jeg selvfølgelig storfornøyd med! Jeg regnet ut at snittet mitt er 4,6, og hvis du lurer (noe du sikkert ikke gjør) fikk jeg seks 4'ere, seks 5'ere og èn 6'er. Noe jeg selvfølgelig er fornøyd med!

Skal snart begynne på videobloggen, btw.

Ble du fornøyd med karakterene dine i år?

KOSEDAGER KUNNE VI GODT HATT FLERE AV!

 • 21.12.2009 kl. 14:52

I dag var bare en skikkelig kosedag på skolen! Vi begynte til 2. timen og da så vi Polarekspressen. Det er en av de beste julefilmene noen gang og vi har den selv i 3D her hjemme. Etter friminuttet hadde vi julenøtter med mattelæreren vår (det var ikke mattespørsmål, om du lurte) og i første runden kom jeg på 3. plass, i andre runden kom jeg på 4. plass og i tredje runden var jeg en av de første som gikk ut.

Så ble vi ferdig på skolen kvart over ett, noe som var kjempedeilig! Så nå sitter jeg egentlig bare og spiser litt av det godteriet jeg har igjen fra skolen + godteriet jeg fikk i kalenderen.Har du juleferie?Hvilken film mener du burde bli kåret til Årets film? Trykk her for å si din mening.

bloglovin

JEG HAR TJENT PENGER I DAG!

 • 20.12.2009 kl. 18:34

Siden jeg overnattet med Mariell til i dag var jeg med henne og selge VG i dag tidlig. Det var veldig kaldt, men vi kledde oss godt. Utrolig nok fikk vi 249 kr til sammen i TIPS! Pluss at vi fikk en smil sjokolade på deling. Folk er utrolig generøse før jul!

Etter vi hadde solgt VG dro vi til moren til Mariell og ble der en stund og spiste middag, før vi dro tilbake til faren hennes og jeg ble hentet. Da var klokken halv fem ca., så det er altså grunnen til mitt fravær i dag. Det var faktisk ganske deilig å ikke blogge på en så god stund, men samtidig litt merkelig. Jeg la jo ut et mobilinnlegg, men det ser jo ikke så mange.


Snakker vi uklart bilde og rar jente, eller?

I dag tjente jeg altså 212 kroner!

Hva har du gjort i dag?

NY TV-SERIE Å FØLGE MED PÅ?

 • 17.12.2009 kl. 15:42

I går kveld så jeg den nye tv-serien som har begynt på tv2, Glee. Jeg så noen minutter av det forrige uke, men ikke nok til å få et inntrykk av tv-serien. Jeg syns det var en ganske morsom serie, ganske usaklig humor i den, og jeg tror jeg kommer til å følge med på den videre. Det er også mye sang i den, og av og til virker syngingen ganske uekte, men I don't caare.

Karakterene i serien.

I dag er det så kaldt ute at jeg holder på å fryse nesen av meg! Selvfølgelig tok jeg ikke på meg
votter/hansker eller lue, noe som mamma faktisk sa jeg burde gjøre. Men skjerf hadde jeg, så
halsen var ihvertfall varm.

Jeg glemte å si til dere på tirsdag at jeg faktisk fikk 6'er på engelsk skriftlig tentamen! Jeg kunne
ikke tro det da jeg så: karakter: 6. Holdt på å hoppe i taket!

Har du sett Glee?

CHILLPILL

 • 16.12.2009 kl. 15:22

Først vil jeg starte dette innlegget med at statistikken min syynker. Det er jo egentlig ikke så rart da, siden innleggene mine er dønnkjedelige. Men ja, jeg skal prøve å skjerpe meg. I promise.

Skolen er så chill for tiden! Eneste vi gjorde i dag var å lage lussekatter i mat & helse og se film i fransktimen. Filmen var ikke spesielt morsom, men jeg overlevde jo. I morgen skal vi også se film, pluss at det skal være juleshow i gymsalen. Enda mer chill!

Kameraet er til lading for øyeblikket, så nye bilder kommer ikke før senere. Men da får dere heller en sang:

Jay Sean ft. Lil Wayne - Down

Har dere chille dager på skolen for tiden?Husk å melde dere på ukens blogg i innlegget under, hvis dere ikke har gjort det.

bloglovin

LIFE IS GREAT!

 • 15.12.2009 kl. 15:09

Jeg elsker livet for tiden! Vi er ferdig med alle prøvene for i år, så resten av skoledagene kan jeg bare slappe av.
Musikkprøven i dag tror jeg gikk bra, men jeg vet at jeg ihvertfall fikk feil på første oppgaven.

I dag må jeg shine rommet mitt skikkelig (ikke noe jeg gleder meg til) og så jeg selge de to siste kakeboksene. Blææ. Men ellers skal jeg blogge masse disse dager, og da håper jeg på at dere vil kommentere. Det vil si: Dere kommenterer, jeg blir glad, og skriver glade innlegg. Sounds good?Hvordan har dere det for tiden?

JEG ER STOLT!

 • 09.12.2009 kl. 15:37

Nå er jeg utrolig stolt over meg selv! Kom inn døren for litt siden, etter å ha overlevd en tur over isen. Jeg bruker å gå gjennom hagen, og idag var det is før hagen så jeg måtte gå over isen ( det var egentlig ikke så mye is) og jeg gikk med støvletter (med hæler). Jeg er ganske ny i det å gå i hæler og tenkte at dette ikke kom til å gå bra, når jeg så isen. Spesielt siden det sto to jenter lenger borte, som sikkert var forberedt på å le når jeg datt. MEN, gjett hvem som kom seg over isen på to bein? Nemlig, meg. Følte meg ganske stolt når jeg gikk over hagen.

Jeg er også 100% forberedt på norsk muntlig tentamen, og kunne godt hatt den nå uten problemer. forberedt er jeg. Det er ganske bra da siden vi har julebord i kveld og jeg får dermed ingen tid til å øve. Det blir så deilig å være ferdig med tentamen i morgen!

dsc02159
Jeg gleeder meg sånn til å bruke kjolen i kveld!

Hva skal dere gjøre i kveld da?

DET ER FLAUT

 • 08.12.2009 kl. 14:42

Jeg har sett litt på innleggene jeg skrev for 6 måneder siden, og jeg må si at jeg er flau, og jeg ler. Jeg skrev så dårlig at jeg ikke har ord. Ikke at jeg skriver noe særlig bra nå også, men hallo?
MEN, jeg har ikke tenkt å slette de. Hvis jeg er i dårlig humør så kan jeg jo bare lese de innleggene og så begynner jeg å le.

dsc02149

Bruker du å se tilbake på gamle ting du har skrevet?

BLE INTERVJUET AV AVISEN IDAG

 • 07.12.2009 kl. 14:48

Heyhey muffins!
På skolen i dag kom en dame fra Sunnmørsposten (vår lokale avis) og skulle snakke litt med oss. Det var ang. en konkurranse vi er med i, kalt "5 rette". Vi er den eneste klassen på skolen vår som er med, og hovedpremien er 10 000 kr! Så, etter hun hadde spurt klassen noen spørsmål, fikk jeg og 3 andre bli med ut på gangen og bli stilt spørsmål. Jeg syns det var kjempegøy å bli intervjuet, og det er noe jeg kan venne meg til. (Hihi). Intervjuet kommer på internett og kanskje i avisen.

Vi fikk forresten flyttet musikkprøven til neste uke, og det føles ut som et stort lass med stress er borte! Denne uken skal jeg bare fokusere på norsk tentamen!

Beklager for et helt innlegg om skole, men jeg måtte bare fortelle om intervjuet.

img3495
Et ganske uklart bilde av hvordan jeg ser ut idag. Det er ikke vits i å legge ut et eget antrekk innlegg, siden jeg ikke får så mange kommentarer på det uansett.

Har du/klassen din blitt intervjuet av avisen før?

ORDET SOM STARTER MED H

 • 04.12.2009 kl. 15:19

og slutter med elg! Det er endelig helg! Fredagene er alltid skikkelig lange, og siste minuttene sitter jeg bare og teller sekunder før vi er ferdig.

I kveld er det lysmesse og jeg vet ikke hvor lenge det kommer til å vare, så derfor blir det ikke mye blogging i dag. Not that you probably care, anyway :-)

dsc018481

ÅÅÅ, nå klikker jeg! Fant nettopp ut at jeg klarte å glemme usb-kabelen til speilrefleksen hjemme med mamma! Og vet dere hva det betyr? INGEN NYE BILDER I HELGEN!

Hva skal du i dag?

VINTERFØLELSEN ER ENDELIG HER

 • 11.11.2009 kl. 15:37

Hey pepperkaker! (Den var ny.) I dag tidlig var jeg veldig stresset som førte til at jeg glemte å smøre matpakke, og så trodde jeg at jeg ikke kom til å rekke bussen hvis jeg gikk i vanlig tempo, som førte til at jeg kom til busstoppet 5-6 minutter før bussen kom. Flaksen oppi alt var at det var kantine i dag og at jeg hadde penger til toast.

Nå har jeg endelig fått vinterfølelsen i meg, og vet du hvorfor? Fordi det er HVITT ute på bakken, det har kommet is på forskjellige vann i Ålesund, og det er kaldt ute. Føltes ut som om jeg holdt på å fryse av meg ørene når jeg gikk fra busstoppet i dag. På tide å begynne med lue kanskje? Alt som mangler nå er masse snø og julepynt.

winter
Begynner å få dreisen på dette nå, eller hva?

Forresten så ser jeg på Gossip Girl nå, og Dan og Vanessa er på en godtebutikk jeg var på når jeg var der! Yey :-D

Er det vinter der du bor nå?

BETTER GET STARTED

 • 09.11.2009 kl. 14:52

Heeey! I dag har jeg ikke fungert i det hele tatt, jeg vet rett og slett ikke hva jeg driver på med. Altså, jeg har ikke helt reagert på ting for å si det sånn. Og det kommer til å bli enda verre i morgen, yay me.

Jeg har egentlig noen visse lekser som venter på meg nå, så jeg tenkte å bare slenge inn et innlegg til dere før jeg starter med det. Blir sikkert et innlegg til i dag.

Minner om spørsmålsrunde her. 

sdc125331

Ha en fin dag!

Har dere mye lekser denne uken?

PARTY IN ÅLESUND

 • 08.11.2009 kl. 20:41

Har kommet meg ned på jorden igjen siden Aafk vant cupfinalen, men har ikke helt skjønt det enda. Snart kommer mamma og Kjetil hjem, så da tar vi turen til byen hvor det blir storstemning i hele kveld og i natt. Vi skal selvfølgelig ikke være der i natt da, men kommer til å være der en stund i kveld. Gleder meg til å se spillerene og brøle ut med all min stemme. La oss bare si at jeg har flaks hvis jeg kan snakke i morgen. Så da blir det sikkert ikke mer blogging i dag, men vi snakkes i morgen! Ha en fin kveld, alle sammen!

img3236

Hva kommer du til å bruke kvelden på?

DAGEN VI ALLE HAR VENTET PÅ!

 • 06.11.2009 kl. 14:28

Det er helg, folkens!! Dagen vi alle har ventet på hele uken er her endelig. Og vi fikk til og med avspasere siste timen i dag, som vil si at vi var ferdig kvart over ett. Flott start på helgen, eller hva? Har nettopp kost meg med en skål med havregrynn og biola. Yummy in my tummy! Haha.

I dag må pappa og jeg lage 3 LITER med vaffelrøre, fordi noen i klassen skal selge vafler i byen i morgen. Har ikke troen på at vi får solgt så mye siden hele byen kommer til å være helt øde pga. cupfinalen. Så hvis dere bor i Ålesund må dere ta dere en tur til byen i morgen og kjøpe vafler! Det går til inntekt for klasseturen vår i 10. Vi vet fortsatt ikke hvor vi skal, men det står mellom Polen og Oslo.

img3171

Hvor skal dere på klassetur?
Hvis du har vært; hvor var dere?

JEG FIKK HELT HETTA

 • 04.11.2009 kl. 14:49

Heiisann dere! I dag blir det mer blogging siden jeg ikke har prøver å øve til, men fra klokken 19:00 - 21:30 er det Ten sing.

Ble ferdig tidligere i dag siden vi var på yrkesmesse, og vet du hva? Jeg vil gå Medier og Kommunikasjon! Det hørtes utrolig gøy ut og jeg er jo glad i å fotografere og sånne ting.

Jeg fikk helt hetta i stad når jeg ikke fant fjernkontrollen. Omtrent hoppet rundt overalt i stuen og letet etter den. Til slutt fant jeg ut at den lå med tv'en. Flink, ikke sant?

Forresten så ble Mariell og jeg tatt bilde av på messen:
malinogmariell hjertee
Jeg måtte redigere bildet fordi jeg som vanlig er blek. Oog, jeg var ikke helt heldig med bildet..

Får du hetta om du ikke finner noe?

BAD HAIRDAY?

 • 03.11.2009 kl. 15:04

Heyhey everybody! I dag har jeg vært på skolen osv osv, og nå tenker du sikkert: Booring! Men eneste jeg skal fortelle om skolen er at vi har mat & helse prøve i morgen som jeg må øve til og det er både praktisk og teoretisk (?). Så mesteparten av dagen i dag kommer til å gå til øving = lite blogging. Men skal nok prøve å få oppdatere i blant. Så det er bare å være flinke til å kommentere uansett da. Da blir det en glad blogger som sitter bak skjermen! :-) Men før jeg begynner å øve til prøve skal jeg spise havregryn med biola (nam!) og skrive to rapporter i naturfag. Vi snakkes vel senere da!

img3141
I dag har jeg en baad hairday for å si det sånn..

Har du en bad eller good hairday i dag? (haha)

JEG ER IKKE MANDAGSBARN

 • 02.11.2009 kl. 17:29

Hei alle sammen! Første innlegget i dag kom ikke før nå fordi jeg var på Moa med Mariell etter skolen i dag. Det var helt 'på tampen' og derfor hadde jeg ikke penger heller. Thank god for busskort og en venninne man kan låne penger med til mat.

Ang. overskriften så er ikke mandager favorittdagen min. Man er trøtt og sliten etter helgen, og føler at det kommer til å bli en lang uke. Jeg ble faktisk født på en lørdag, og lørdag er favorittdagen min, så det er liksom 'meant to be'.

Om en time er det fotballtrening, så det blir ikke så mye blogging i dag, og ikke i morgen heller siden jeg må øve til prøve da. Men sånn er det bare!

img31081
Englebarn ser du.

Hvilken dag er din favoritt?

JEG LIKER IKKE Å SI DET, MEN

 • 01.11.2009 kl. 18:40

.. i morgen er det skole igjen. Ikke særlig gøy å tenke på, men jeg kan ikke gjøre noe med det. Kunne ønske jeg bare kunne stoppe tiden, gjøre akkurat det jeg vil så lenge jeg vil, og så trykke på play igjen. Det hadde vært utrolig gøy! Mariell dro nettopp, jeg har et rom som må ryddes og en julebrus som må drikkes opp. Det sistnevnte er nesten fullført forresten. Men rommet mitt ser helt bomba ut, og vaskedamen kommer på onsdag.. Tror jeg må begynne.

img3111
Ikke at jeg ser bra ut når jeg ler, men bildet bare skriker glede!

Rydder du ofte?

I DAG TOK JEG SVINEINFLUENSAVAKSINEN!

 • 29.10.2009 kl. 15:00

God dag alle sammen! Klokken åtte i dag tidlig dro mamma og jeg bort på Color Line for å ta vaksine. Da ventet vi litt over en time før det var min tur, og det gikk faktisk helt greit! Kjente bare et lite stikk, også spurte jeg om sprøyten var inni og da sa damen; Ja, og nå er du ferdig. Jeg ble helt sjokkert over hvor lite jeg kjente! Så da satt jeg til observasjon en halvtime før vi kunne dra, så da var det skole. Ellers har det vært en helt grei dag. Ikke noe interessant å høre om hva jeg gjorde på skolen.

Jeg må beklage på forhånd og si at i dag blir det faktisk ikke så mye blogging, matteprøve i morgen nemlig. Gjett om jeg kommer til å forsvinne rett fra Mest Aktiv listen da, hoho! Men jeg har sagt det før og sier det igjen; skolen kommer alltid først. Jeg skal gjøre det godt igjen i helgen. Jeg vurderer faktisk å lage en sminkevideo i helgen også, så det er bare å glede seg!

img2951
Nå føler jeg meg tøff!

Har du noen prøver snart?

UKENS HØYDEPUNKT!

 • 23.10.2009 kl. 15:52

Du skjønner vel kanskje hva jeg snakker om? Nemlig; HELG!! Veldig deilig med helg etter en uke med jobb og skole. Har hatt en fin dag som faktisk gikk veldig fort. Hadde gym i dag, og det hadde vi UTE og det føltes ut som det var 50 minusgrader ute, men det gikk bra etter oppvarmingen. Når jeg kom hjem fikk jeg en god velkomst fra Leon, alltid like kjekt! Planene for dagen er å kanskje overnatte med Mariell. Outfit bilde kommer kanskje senere, men vi snakkes ihvertfall!

ajkgaldgja

Hva er dine planer for helgen da?

Ready to go!

 • 20.10.2009 kl. 12:24

Nå er jeg klar for jobb, og har kledd på meg, stelt meg, spist frokost, og ryddet. Eneste jeg ikke har gjort er å pusse tenna, som jeg skal gjøre nå. Det var veldig deilig å sove lenge i dag, ikke at man egentlig kan kalle det lenge siden jeg våknet klokka ni. Men lenger enn til vanlig kan man jo kalle det. I dag skal jeg sikkert gjøre mesteparten av det jeg gjorde i går, men siden jeg skal jobbe på kvelden kommer det sikkert til å være flere folk enn det var i går, siden det er når folk er ferdig på skole og jobb. Men det går nok bra. Nå må jeg nesten gå, har tenkt å stikke innom Margretha før jeg begynner, siden hun jobber på Only og det er bare meter unna. Vi snakkes etter jobb, fordi om jeg ikke er her betyr ikke at dere ikke kan kommentere! Husk at jeg digger dere! (Jeg skjønner nå hvor dårlig dette innlegget er, men har ikke tid til å skrive et nytt.)

img2740
Interessant..

Vil dere ha outfit bilde i dag?

Første dag på jobb er over

 • 19.10.2009 kl. 17:15

Hejhej! For cirka tjue minutter siden kom jeg hjem fra Bik Bok, og jeg er så sliten! Beina mine verker faktisk, siden jeg har gått i hele dag. Jeg har brettet klær, hengt opp klær, alarmert klær, pakket opp nye varer, og mer som jeg ikke kommer på akkurat nå. Jobbet til fire i dag, og i morgen har jeg senvakt. (Jeg føler meg så voksen når jeg skriver dette!) Så i morgen skal jeg jobbe fra 13:00 til 20:00, så da får jeg sove lenge! Har ingen lekser heller, siden jeg har skrevet ferdig dagboken for i dag. Det var virkelig deilig å legge seg ned på sofaen når jeg kom hjem. Har egentlig fotballtrening, men jeg er ikke helt sikker på hva beina mine orker.
Snart kommer det flere innlegg, og ikke minst; dagens 'VIL HA'. Du husker det jeg sa om at jeg digger polyvore.com, det er fortsatt sant! Husk at jeg digger dere da!

img2545k

Hva skal du resten av dagen da?

Jeg feirer med en julemann

 • 18.10.2009 kl. 20:02

Hva feirer jeg, tenker du kanskje. Jeg feirer at dette er mitt innlegg nr. 300. Haha. Jeg har blogget i over 4 måneder, og i dag skrev jeg mitt 300. innlegg. Vet ikke helt om det er mye eller lite, jeg. Kanskje litt mye? MEN, jeg feirer en ting til; Ålesund vant mot Start i tippeligaen i dag, yey! Det syns jeg var gøy siden Ålesund er jo faktisk hjemmelaget mitt.
Vet fortsatt ikke hva jeg skal videoblogge om, så kom gjerne med flere tips! Har fått noen tips, men ingen som jeg vil videoblogge om i dag ihvertfall.

img2718

Har du noen tips til videoblogg?
Hvor mange innlegg har du skrevet? (Hvis du har blogg)

Godterispising og julebrusdrikking

 • 17.10.2009 kl. 11:23

Heyhey cutiepies! I dag er det sol og blå himmel ute, en perfekt dag for en tur ned i byen. Skal kjøpe inn litt ting til inspo veggen og kanskje litt til (?) I kveld kommer Benedicte. Lenge siden hun har vært her nå, så det var på tide! Hva vi finner på, vet jeg ikke, men det blir ihvertfall godterispising og julebrusdrikking!

Når jeg kommer hjem fra byen i dag, skal jeg begynne med inspo veggen og såklart skal jeg oppdatere dere med hvordan det går. Kul skal den ihvertfall bli! Outfit bilde kommer senere, har blitt noen dager siden siste outfit bilde, men det er fordi jeg har vært kledd så utrolig kjedelig, og da er det jo ikke vits å legge ut. Det kommer også bilder fra i går, senere! Så følg med! Nå må jeg vel egentlig komme meg ut av pysjamasen og inn i noen skikkelige klær, og selvfølgelig stelle fasaden. Vi snakkes senere!

img2449
Så bare legger jeg ut enda et bilde av Tjukken, som om jeg ikke har lagt ut nok fra før av.

Hva er dine planer for dagen da?

Jeg er i live!

 • 15.10.2009 kl. 15:58

Heihei! I går ble det som sagt ikke noe innlegg, bare et dårlig mobilinnlegg men det er jo bedre enn ingenting? Jeg var jo med pappa og hadde ikke med pc'en og den gamle, stasjonære pc'en orker jeg bare ikke. Pluss at da jeg hadde lagt meg ned på sofaen var jeg så trøtt at jeg ikke orket å bevege på meg en gang. Velkommen til min late verden! Var jo forresten på første konfirmasjonsundervisning i går, jeg har tensing og det var faktisk veldig gøy. Vi hadde en del navneleker og sånt siden ikke alle kjenner alle. Trodde det var ferdig ni, meen det var tydeligvis halv ti, og da sier det jo seg selv at jeg var ganske trøtt når jeg kom hjem.

I dag har jeg vært på skolen, wow. Fikk mer informasjon om arbeidsuken som er neste uke. Gleder meg! Som kanskje en del av dere vet, skal jeg jobbe på Bik Bok og jeg er veldig i tvil om jeg skal ta med lommeboken eller ei, tror ikke det er så lurt. I dag skal vi ha sånn foreldre/elev kveld greier (er ikke sikker på hva det kalles) og det varer fra 19:00 til 21:00 så da spørs det om det kommer et innlegg når jeg kommer hjem. Men jeg skal ta igjen bloggingen, I promise. Der fikk du jammen enda mer av den flotte engelsken min! Heh.

Jeg ble faktisk veldig sjokkert over hvor mange som besøkte bloggen min i går, det ble jo ingen blogging, og det var helt sjokkerende at folk orket å gå inn på bloggen min da. Men det syns jeg hvertfall er utrolig kjekt! Thanku <3 Nå må jeg oppdatere meg på bloggene jeg leser og så skal jeg se Home & Away! Husk at jeg digger dere!

img2014s

Ser du på Home & Away?

FOTBALLTRENING - I LOVE IT!

 • 12.10.2009 kl. 21:13

Nå kom jeg nettopp hjem fra en kjempegøy fotballtrening. Vi har begynt å trene inne nå, siden vinteren kommer sakte men sikkert og da er det lurt å trene inne sånn at vi ikke fryser ihjel i minusgrader. Så i dag trente vi i gymsalen på skolen vår, og det kommer vi til å gjøre hver mandag resten av vinteren. (Ikke at vinteren egentlig har kommet enda). Vi prøver å finne enda en dag til å trene på, men sliter litt pga. konfirmantundervisning osv. Pluss at vi blir bare færre og færre på laget, så vi sliter litt..

Anyways, så kan jeg ikke få takket dere nok til dere som leser bloggen min og ikke minst kommenterer! Jeg vet at jeg sier det veldig ofte, men jeg liker å skrive det sånn at dere vet det. Og for hundrede gang; jeg setter stor pris på dere! Keep up the good work! Husk at jeg digger dere!

img2513
Regner med at du skjønner at bildet er redigert?

Hvis du går på en sport (eller en annen hobby) - hvor mange treninger har du i uka?

SURPRISE!

 • 09.10.2009 kl. 20:10

Dere er vel så spente at dere hopper i stolen for å få vite hva det var jeg skulle tidligere i dag? Neida, sikkert ikke. Men ihvertfall, så tenkte jeg at siden mamma har bursdag i dag, kunne jeg ta meg en tur innom jobben hennes og overraske henne. Jeg kom med bursdagsgave og en cookie fra 7-11 til henne, og hun ble selvfølgelig kjempeglad. 

Etter det har jeg kost meg med teppet over meg, spist nachos og nerdet med pc'en, hehe. Nå er det tid for x-factor, og forresten, har du hørt at Elin har fått platekontrakt med Jan- Fredrik? Awesome. Trengte ikke å vinne en gang! Men nok chit-chat, vi snakkes senere. Husk at jeg digger dere! 

img2356
Den siden til venstre var min, siden jeg ikke liker løk og mais og alt det der. Kall meg kjedelig, men det er sånn jeg er. 

Liker du nachos?

HAPPY BIRTHDAY!

 • 09.10.2009 kl. 11:47

I dag har verdens beste mamma bursdag, altså min mamma. Så gratulerer med dagen! Hun er mitt ekte forbilde som man faktisk kan se opp til, istedenfor de kjendisene vi aldri vet om vi egentlig kan se opp til. Men uansett, kjempeglad i deg mamma! Vi ses på søndag. 

Nå har jeg akkurat spist en deilig frokost, og er straks klar til å stelle meg. Planene for dagen, får du vite senere for det er en overraskelse! Spent nå? Anyway, fikk jeg vite i stad at Barack Obama skal få Nobels Fredspris. Flere som har hørt det? Det er jo forskjellige reaksjoner om dette siden han ikke har vært president i ett år en gang, men jeg syns det er helt greit, jeg. Ok, dette ble et veldig rotete innlegg, men det får nå bare være. 

page
Du vil ikke se hvordan jeg ser ut nå, så jeg bare legger ut dette. 

Hvis du vil, kan du godt legge igjen en gratulasjon til mamma, også kan jeg hilse fra dere. 
Kjenner du noen som har bursdag i dag?

DET BLE EN KVELD FYLT MED LATTER

 • 08.10.2009 kl. 13:04

I går kveld etter jeg hadde skrevet det siste innlegget, gikk Margretha og jeg ned og tok oss noe mat. Vi varmet oss noen boller, og etterhvert som vi begynte å spise kom det mer og mer latter ut av munnene våre. Det endte opp med at hun løp ut på badet og jeg løp ut på stuen for å prøve å slutte å le, og hver gang vi skulle prøve å se på hverandre igjen, ble det bare enda mer latter. Lurer på om mamma (som hadde lagt seg og skulle tidlig på jobb i dag) hørte oss. Hihi. Men til slutt klarte vi å slutte å le og legge oss. 

I dag sto vi faktisk opp 11.20, som jeg er litt skuffet over for jeg føler at vi har fått så lite ut av dagen siden vi våknet så sent. Men det kan vi ikke gjøre noe med. Anyway, nå har vi spist en god luksusfrokost - hvis vi kan kalle skive med ost, for luksusfrokost - og sitter nå med mette mager. Hva vi finner på videre er et mysterium. Husk at jeg digger dere!

img2232
Random bilde.

Ikke glem konkurransen HER!

KANSKJE JEG SKAL BLI FOTOGRAF?

 • 07.10.2009 kl. 11:09

Etter jeg har fått låne speilreflekskameraet til Kjetil, har jeg gått rundt og tatt bilder hele tiden. Tar bilder av hver eneste lille detalj jeg ser, og jeg syns det er kjempegøy! Så nå vurderer jeg faktisk å bli fotograf. 
img2060
Se dette bildet jeg tok i dag da, jeg syns det ble dritkult! 

Nå leker jeg meg med Photoscape, faktisk et kjempebra redigeringsprogram! Må bare skjønne meg litt bedre på det først, hehe. 
Ellers, har jeg ikke noen spesielle planer for dagen.. Ta noen bilder, kanskje være med venner. Outfit bilde kommer senere når jeg har stelt meg. Meen, nå må jeg lage meg noe frokost før jeg sulter ihjel. Husk at jeg digger dere!

Hva vil du utdanne deg til?
Hvis du har jobb - hva jobber du som?

FLERE SOM SKAL SE GREYS?

 • 06.10.2009 kl. 21:44

Det lukter nybakte boller, kameraet er rundt halsen og Greys Anatomy begynner om bare noen få strakser. Kan det bli bedre? Må nesten kjappe meg å skrive dette innlegget sånn at jeg rekker å se hele. Kjetil, Malin Ann og Dina har bakt boller som er ferdig straks, så det blir kveldens 'snacks'. Har sikkert tatt hundre flere bilder siden sist, føler at jeg går rundt og tar bilder av hver eneste, bidige detalj jeg ser her i huset. Men men, sånn er det når jeg får låne speilreflekskameraet til Kjetil. Nå begynner Greys, snakkes! 

Skal du se Greys Anatomy?

img2014
Enda et bilde av bleika selv. 

SIST JEG SJEKKET VAR DET NOE HVITT SOM LÅ PÅ BAKKEN

 • 05.10.2009 kl. 08:50

God morgen, bloggen! Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hva som har skjedd siden sist, det har haglet eller snødd, eller begge deler, det er hvertfall noe hvitt på bakken, jeg har vært i drømmeland, er på 36.plass på mest aktiv og jeg har sett på Disney Channel (wow!). Har tenkt å lage videoblogg i dag, siden det faktisk er to hele dager siden sist og jeg skal lage videoblogg mye oftere enn før, som vil si mer enn en gang i måneden. 

Ellers våknet jeg kvart på åtte i dag pga. sommerværet ute og bestemte meg for å 'stå opp' da. Jeg ligger fortsatt i sengen så jeg tror ikke man kan kalle det for stå opp. 

picnik collage
Har prøvd meg litt på Picnik.com og ble veldig fornøyd med dette siden redigeringskunnskapene mine er like gode som Leon er til å koke egg. (Han er jo en hund og kan da altså ikke koke egg) 

Ble litt for mye ironi i dette innlegget, men det får da være. Nå skal jeg stelle meg og så kanskje begynne på videobloggen. Har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal videoblogge om, så hvis du har noen tips kan du bare skrive det i kommentarfeltet. 

Er du god til å redigere bilder?
Hva vil du jeg skal videoblogge om?

JEG HAR BESØK!

 • 04.10.2009 kl. 21:02

Har jo vært veldig usosial i dag, så når jeg snakket med Maria på msn i sted, sa hun at hun kjedet seg veldig. Så for litt siden kom hun hit. Nå sitter vi her på hver vår pc, er egentlig litt usosial begge to nå, men vi koser oss ihvertfall. 
dsci0016
Her er et bilde av søte Maria.

Forresten, så hadde jeg det litt gøy med meg selv tidligere i dag og hadde en liten 'photoshoot' hvis jeg kan kalle det det. Her er ett av bildene jeg tok; (Det ble bare fire bilder fordi batteriet på kameraet "døde")
dsci0014
Selvutløser 4evah lizm.

Sånn går det når jeg ikke har andre ting å gjøre på. 
Nå skal jeg hjelpe Maria med å lage meny til bloggen hennes, som du forresten kan besøke her: http://mahessss.blogg.no/

Hva syns du om bildet?

MORGENFUGL

 • 04.10.2009 kl. 10:25

God morgen, bloggen og lesere! Våknet kvart på ni, wow! Har ingen planer for dagen, men kanskje jeg finner på noe med noen venner. Mariell drar i dag, stakkarsen må være i Bergen i en uke mot hennes vilje. Ellers, skinner sola for fullt og det er tjue grader ute. Tror vi prøver på nytt; Det er overskyet og ca. 4-5 grader ute. Det andre var bare ønsketenking. 
Måtte jo sjekke mest aktiv listen i dag og, siden jeg lå nesten helt nederst i går, og jeg ble kjempeglad da jeg så at jeg er på 23.plass! Tror jeg skal gå ned og få i meg noe frokost nå, siden magen min høres ut som en bjørn akkurat nå. 

yeyy
Forresten, misunner jeg jenten som får synge duett med Nick Jonas i serien JONAS på DC nå. 

Hva er planene dine for dagen?

JEG ERKLÆRER HERVED..

 • 02.10.2009 kl. 17:36

.. at det er høstferie!!! Juhu! Skal feire høstferien med tacopizza til middag i dag, mm! I dag tror jeg vi var eneste klassen som hadde vanlige fag hele dagen, de andre så på film og spiste god mat og koste seg, mens vi lærte om volum og likeverd. Fikk tilbake naturfagsprøven som jeg fikk 4 på, er ikke helt fornøyd siden jeg kunne gjort det bedre, men jeg fikk hjernteppe og det kan jeg ingenting for. Life goes on! Men nok om skoledagen. 

Etter skolen var Andrea og jeg i byen og spiste Big Bite og jeg kjøpte et klesplagg! Nysgjerrig nå? Det kommer i et innlegg senere hvis noen er interessert i å se hva jeg kjøpte. 

Mariell skal overnatte senere, det blir vel kjempegøy som alltid! Kanskje det blir videoblogg også? Hun kommer etter hun har vært på kino med de andre, jeg fikk tilbudet men sa nei fordi jeg ikke vil se Vegas. Jeg vet at den er bra omtalt men jeg syns den ser dønn kjedelig ut, unnskyld meg. PLUSS at den har sjangeren, drama, og jeg foretrekker komedie. 

mariellmalinbff
Se hva jeg og Mariell lagde i volleyballsanden på skolen i dag, aww <3 Kanskje litt vanskelig å se hva som står der, men det står ihvertfall: Mariell + Malin = BFF 

Vil du se hva jeg har kjøpt?
Fikk du også høstferie i dag, eller har du hatt denne uken?

JEG SETTER UTROLIG STOR PRIS PÅ DERE!

 • 01.10.2009 kl. 21:57

Ja, det gjør jeg virkelig. Hadde aldri trodd at jeg faktisk skulle få lesere på bloggen min og ikke minst kommentarer. Jeg setter stor pris på dere som leser bloggen min og dere som kommenterer! Hadde det ikke vært sånn, hadde sikkert bloggen min vært slettet nå. Ikke misforstå, jeg blogger selvsagt mest for meg selv men også for dere! I følge bloggurat har jeg nå 313 lesere (må bare skryte litt i dag og) som er en stor forbedring (syns nå jeg) fra i går. Burde egentlig legge meg nå, og i morgen er siste skoledag før høstferien (!!). Nok en gang, jeg setter utrolig stor pris på dere!
God natt, bloggen!

picture 15

Har du det bra? :-)

SMART DU ER, MALIN!

 • 30.09.2009 kl. 15:47

For en stund siden tok jeg en boks med is ut av fryseren (Ben & Jerrys Cookie Dough) og gjett hvem som glemte helt av det da? Så for noen minutter siden kom jeg på det og løp ut på kjøkkenet for å redde den. Jeg spiste litt av 'suppen' og satt boksen i fryseren, tenk om jeg hadde glemt det av helt da. Tror ikke mamma hadde blitt så glad hvis hun hadde sett en boks med is suppe stå på kjøkkenbenken, spesielt ikke siden jeg drar til pappa om ca. 15 minutter. Jeg er smart, ikke sant? 

Og forresten; du vet det med at Margretha skulle ta med rle- boken min hjem? Hun glemte det, så jeg må sikkert ta prøven på fredag istedenfor i morgen. Og jeg som bare ville bli ferdig med det! Anywho, gossip girl står på, på tv'en og jeg må pakke ned pc'en før pappa kommer. Snakkes!


Har du latt isen stå ute altfor lenge før?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ER PÅ VEI!

 • 30.09.2009 kl. 14:02

Ja, nå kommer den endelig! I dag føler jeg meg mye bedre, så da benyttet jeg sjansen til å lage videoblogg med svarene på spørsmålsrunden. Så snart den er lagt ut på youtube, legger jeg den ut her. 

Som sagt føler jeg meg mye bedre, så da blir det skole i morgen. Pappa henter meg etterpå og da må jeg hente RLE-boken min med Margretha sånn at jeg får øvd til prøven i morgen. Nå er det heldigvis bare to dager igjen til høstferie også! 
Dette ble et lite innlegg, men det kommer snart mer. Snakkes!

bff
Syns dette bildet er så søtt! 

Hva gjør du i dag?

HAR DU HØSTFERIE?

 • 29.09.2009 kl. 09:51

Ser at mange bloggere over hele landet skriver at de har høstferie nå. Er vi i Ålesund den eneste byen som ikke får høstferie før neste uke? Jaja, men sånn er det vel bare. Jeg er ihvertfall syk i dag, så jeg holdt meg hjemme i dag og prøver å bli frisk. Halsen er vond, hodet er vondt og nesen er tett. Har ihvertfall matlyst da, så hvis jeg gidder (og klarer å løsrive meg fra Hannah Montana The Movie, som er på tv'en nå) går jeg ned og lager meg noe mat. 

Bloggvurderingen kommer om ikke så lenge, du har fortsatt sjanse til å bli med hvis du skriver bloggadressen din to innlegg under her. Det kommer minst to vurderinger så da har du større sjanse! Jeg har også bestemt for å lage en liten bildeserie på video siden jeg ikke har noe å gjøre på i dag. Så stay tuned! Snakkes!

Har du høstferie nå?

090929094804
Mine bestevenner i dag (pluss nesesprayen som jeg ikke har hentet enda)

HONEY, I'M HOOME!

 • 26.09.2009 kl. 22:45

Heyheey! Jeg er nå tilbake i sivilasjonen og det er veldig deilig å gå på vanlig do igjen. Jeg kjenner også at en forkjølelse er på vei, går og snyter meg hvert femte minutt cirka.

Konf. turen var ihvertfall koselig, ikke at vi var så heldig med været, men så var vi jo egentlig ikke så mye ute heller da. Holdt på med litt forskjellige leker, fikk informasjon om konfirmanttiden fremover og presentasjonsgudstjenesten som skal være i morgen. Kjenner jeg er veldig trøtt nå og at jeg egentlig burde gå å legge meg med en dorull ved siden av meg gjennom hele natten. Jeg skal forresten bli mye flinkere til å blogge nå fremover. Har vært mye skolearbeid i det siste, det skjønner du sikkert. Snakkes!

profilbilde
Sitter på Martes pc og har derfor ingen 'nye' bilder å legge ut.

Har du en fin helg?

I DAG ER DET KONF. TUR!

 • 25.09.2009 kl. 15:49

Heisann! Det har blitt veldig lite blogging i det siste, men skolen må gå først og siden vi har hatt en engelsk stil, to innleveringer og en prøve, blir det veldig lite tid til dataen. Vi hadde jo naturfagsprøve i dag da, og jeg har bare ett ord å si om den: JERNTEPPE! Men jeg er over det nå.

I går var jeg på Aafk kamp. Kanskje noen av dere fikk med dere at Aafk faktisk VANT og at de er i cupfinalen!!! Jeg var utrolig overlykkelig og oppspilt i går kveld! Og jeg har skikkelig lyst på cupfinalen 8.november!

Anyywho, nå skal jeg ned på butikken og handle inn til det jeg må ha med meg på konf.turen. Kanskje det blir litt mobilblogging? Snakkes!

snapshot104
atm.

Hva skal du i helgen?

DESIGNET ER ENDRET!

 • 24.09.2009 kl. 18:03

Dette blir et lynkjapt innlegg, for jeg skal nemlig på kamp. Aafk-Odd Grenland, semifinale i cupen. Spennende! Så da skal jeg brøle vekk all stemmen min, og når jeg kommer hjem venter nat.fagsboken min på meg og da blir det litt øving før jeg legger meg. Men jeg har full kontroll da. Skoledagen min vil du ikke høre om, MEN jeg fikk 5 i dansen vi fremførte på tirsdag! Og så har jeg fått meg regnbukse til jeg skal på tur i morgen. Nå må jeg skifte. Beklager for lite innlegg. Snakkes!

Hva syns du om det nye designet?

SE HVA JEG FIKK I DAG!

 • 23.09.2009 kl. 18:42

090923181237
Min søte stesøster, Malin Ann, hadde vært så snill og laget en tegning til meg. Kjempesøtt! Hun er faktisk 8 år og tegner bedre enn meg, ikke at det skal så mye til.

Vi hadde tre timer teori i mat & helse i dag, trodde det kom til å være kjempekjedelig men det var det faktisk ikke. Og i dag brukte jeg mine kjære 'uggs' fra Lille Vinkel Sko som jeg har savnet kjempemye. Så da var jeg ihvertfall god og varm på beina i dag. Skal ikke kjede deg med å snakke mer om skolen i dag, kjenner jeg sovner snart av min egen skriving.

Anywho.. Margretha er på vei og vi skal sikkert øve til naturfagsprøve. Høres ikke det spennende ut vel? Kjempe. Men vi skal ihvertfall klippe opp mange lapper, skrive spørsmål på, legge dem i en boks, og så trekke ut ett og ett spørsmål og spørre hverandre. Ganske greit siden vi kan alle fokusspørsmålene utenat etter i går. Og nå innser jeg at dette går under kategorien skole og at du sikkert har sovnet allerede hvis du i det hele tatt gadd å lese innlegget.

På fredag skal jeg forresten på konf.tur. Blir der til lørdag. Og uheldigvis er det meldt dårlig vær og da blir det jo kjempegøy og gå en time opp til hytten vi skal 'bo' i. (Føler det er litt mye ironi i dette innlegget.) Det er utedo der også, jippi! (enda mer ironi.) Men det blir sikkert gøy da. Kommer ihvertfall tilbake til sivilasjonen lørdag kveld. Og da er det opp tidlig på søndagen for da er det presentasjonsgudstjeneste OG fotballcup senere på dagen. Helgen min er virkelig stappa full. Nå må jeg komme meg vekk fra dataen litt, det blir litt mye til tider. Snakkes!

Skal du konfirmeres neste år?

JEG NÆRMER MEG 700 KOMMENTARER!

 • 21.09.2009 kl. 21:24

Kanskje ikke det er så mye for deg, men jeg er kjempestolt! Har hatt bloggen i ca. 2 og en halv mnd. og jeg er kjempestolt over hva jeg har oppnådd med den. Som noen av dere kanskje vet, hadde jeg en blogg før og den var dønn kjedelig. Jeg fikk aldri kommentarer, og da mener jeg ALDRI. Men nå tror jeg at jeg har skjønt det og jeg har utviklet meg veldig på bloggfronten. Så det skal jeg prøve å fortsette med. Jeg syns hvertfall det er kjempekoselig med kommentarer!

Jeg har kommet hjem fra fotballtrening og det var kjempegøy i dag! Det er det som regel da, men uansett; på slutten av treningen hadde vi rævasmell, så da sto treneren vår inni mål med rumpen vendt mot oss, også skulle vi prøve å treffe. Jeg var faktisk den eneste som traff, fire ganger! Kjempegøy! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen (egentlig gå, men du skjønner.) og så må jeg finne noe å bite tenna i før jeg legger meg. Snakkes!

Du vil ikke se hvordan jeg ser ut nå, så jeg legger ut et bilde av søte Leon (som om jeg ikke har lagt ut nok bilder av han fra før av):
dsci0001 2
Bildet er forresten ikke tatt 20.januar som det står der.

Går du på fotball eller en annen sport?

BILDER FRA BLOGGKVELD

 • 21.09.2009 kl. 16:21

bloggkveld l
Bildene er tatt av meg og redigert av Camilla.
Kjempekoselig kveld som definitivt må gjentas!

Prøvde å blogge i går kveld før jeg la meg, men problemet var at jeg ikke fikk logget meg inn på blogg.no som sikkert skjedde med flere. Vi tapte ihvertfall kampen. Det luktet gammel ketchup der vi spilte, unnskyld meg, men det var tett før jeg fikk brekninger. No offence til dere som bor i Norddalen.

Engelsk stilen i dag føler jeg gikk veldig bra, og nå er jeg ferdig med matteleksene og Samf.f innlevering. Flinke meg! I dag har det regnet veldig mye, men akkurat nå titter faktisk solen frem. Så det håper jeg den gjør på fotballtrening i dag også. Neste uke begynner vi med innetrening så da er det likegyldig hvordan været er.
OIOIOI! Jeg ser på Home & Away akkurat nå, og Jack sa til Martha at han fortsatt har følelser for henne. Jeg håper det blir de to igjen! Nå må jeg se resten. Snakkes senere!

Hvordan er været hos deg nå?
Følger du med på Home and Away?

Vi lever i en svinesti

 • 20.09.2009 kl. 11:38

God morgen, bloggen! Vi la oss i ett tida i natt og sto opp kvart over ni (?) i dag tidlig. Så nå er vi gode og mette etter en deilig frokost og det er ABBA singstar som gjelder. Rommet er bombadert med madrasser, dyner, puter og litt forskjellig snacks her og der, så da blir det rydding senere. I går hadde vi egentlig tenkt å se Hannah Montana -The movie, men da var visst klokken 00.20, så det ble utelukket. Men jeg har jo sett den 3 ganger, så det gjør jo egentlig ingenting.

Jeg vurderer å starte en konkurranse snart, så det blir jo kanskje spennende? Må finne en premie først, så følg med! 

I dag skal vi spille kamp, så da må vi helt inn i Eidsdalen, kjipt. Og da blir det heller ikke så mye blogging i dag, vet ikke når vi kommer hjem heller. Når jeg kommer hjem må jeg også forberede meg til engelsk stil i morgen.

Nå må vi snart kle på oss, hvis Margretha noen gang klarer å rive seg løs fra mikrofonene. Snakkes!


Oss atm.

Hva er planene dine for dagen?

JEG HAR HALVT-ÅRSBURSDAG I DAG!

 • 18.09.2009 kl. 17:10

Det stemmer, dette må vi feire! Når jeg kom på det på skolen i dag ville jeg rope det ut, men siden det faktisk "bare" er halvt-årsbursdag. Men uansett er det jo kjempekjekt da!
Ja, nå er det endelig helg, det har jeg ventet på siden mandag. Sånn er det alltid. Neste uke blir det mye å gjøre, for på mandag skal vi skrive stil i engelsken, tirsdag har vi fremføring i dans, på fredag har vi naturfagsprøve OG innlevering i norsk og samfunnsfag. I tillegg til vanlige lekser. HELP ME! Men det vil jeg ikke tenke på i helgen, uansett om jeg egentlig burde det..

I morgen er det bloggkveld, det visste du kanskje, og det blir kjempegøy! Gleder meg som et lite barn på julaften. Da skal vi først lage taco og så spise snacks og godteri (must) og så klart blogge!

Nå skal jeg på butikken med mamma. Snakkes!

dsci0010 4
Camilla og Margretha, søteste stesøstrene <3 bildet ble litt dårlig, jeg vet.

Gratuler meg med halvt-årsbursdagen! Klarer du å finne ut når jeg har bursdag?
Har du mange prøver og innleveringer for tiden?

TROR JEG HAR BEGYNT Å HALLUSINERE

 • 17.09.2009 kl. 15:36

Jeg vet at å hallusinere er når man tror man ser ting som ikke er der, men gjelder det hørsel også? For jeg trodde nettopp at jeg hørte en ufo utenfor. Ja, jeg snakker faktisk om en UFO. Det var såklart bare en bil da, men det var skremmende likt!

I dag måtte jeg dra hjem fra skolen fordi jeg følte meg dårlig. Jeg føler meg litt bedre nå, men uansett må jeg ta det med ro og prøve å bli bedre. Husket du forrige uke da jeg snakket om bloggkveld? Det skal jeg hvertfall ha på lørdag, da kan desverre ikke Mariell komme, så det blir Camilla, Margretha, Maria og meg. Men det blir jo koselig da. Så da blir det masse blogging, det ligger jo i ordet bloggkveld.

Nå skal jeg slappe av, lese litt og utforske bilderedigeringsprogrammene jeg har på pc'en. Snakkes!

090917153515

Har du hallusinert før?

KALL MEG GAMLA

 • 16.09.2009 kl. 19:53

Utrolig hvor trøtt jeg har hvert i dag! Tror jeg begynner å bli gammel, så hvis jeg finner gråe hår på hodet mitt er det ikke så rart. 
Jeg beklager nok en gang for utrolig dårlig blogging av meg, men jeg har ikke tida i hverdagene. MEN, jeg skal nok alltids få til ett innlegg eller to om dagen. Jeg kan jo fortelle litt om hva vi gjorde på skolen i dag da, det er som regel ikke spennende, men nå har jeg faktisk noe spennende å fortelle;
i friminuttet i dag prøvde vi SPIRITISME, oooo! Det var faktisk veldig creepy, med tanke på at vi faktisk gjorde det på skolen midt på lyse dagen. Så da satt vi i en ring og stilte ja/nei spørsmål og så hadde Camilla og Malin (kult navn, ikke sant?) et smykke i hendene deres, så hvis det ble ja skulle smykket svinge og hvis det ble nei skulle det snurre. Helt utrolig at det faktisk gikk! Så i de to siste timene tenkte jeg omtrent bare på spiritsme. Men nå skal jeg ikke skrive mer om det. 

Skal prøve å få til flere innlegg i dag, men nå skal jeg se X-faktor! Snakkes!

i74886219270075
Fant et gammelt bilde av meg. Hoho, så morsomt!

Har du prøvd spiritisme?

STILLE PÅ BLOGGFRONTEN I DAG?

 • 13.09.2009 kl. 12:36

Det er siste dag i helgen (uheldigvis) og i dag er en chill dag. Helgen går alltid utrolig fort, som er veldig kjipt. Føler det er veldig stille på blogg.no i dag, men det er jo kanskje mange som sover enda (?) uansett om klokken er halv ett. I dag har jeg fått ny rekord i besøkende, juhuu! Tror det er nesten 300. Kanskje det ikke er så mange for dere med mange lesere, men for meg er det veldig mange! Men uansett skal jeg ikke bable i vei om hvor stolt jeg er. Ønsker dere en fortsatt fin søndag! (Der hørtes jeg litt voksen ut, uff..) Blogges senere!

Hva er planene dine for dagen?

n58383150927434031390333
Et lite mimrebilde fra New York fordi jeg savner det sånn!

Bursdagsfeiring

 • 11.09.2009 kl. 22:08

Mamma måtte jo såklart ha med mac'en sin til Ørsta, så her sitter da jeg, usosial, mens de voksne sitter i stua og prater. Men det er jo egentlig gøy. Jeg tror ikke jeg forklarte hvorfor jeg skulle hit, men det er hvertfall fordi mormor hadde bursdag på onsdag og morfar har bursdag i dag. Så da ble det bursdagsfeiring! Har nettopp spist kjempegod dessert som besto av masse bær og vaniljekrem (?) og marengs på toppen. Nam, nam! Det minner meg på at jeg må gå å ta bilde av den før den blir spist opp. Også må jeg legge til at MacBook er dritkult! 
Har du Mac?

Nå skal jeg gå rundt og knipse litt bilder og sånt, og så snakkes vi i morgen!

dsc01586
Bilde fra New York. Vet ikke hvorfor, men jeg klarte bare ikke å slutte å le!

xoxoNå drar jeg..

 • 11.09.2009 kl. 15:16

.. til Ørsta! Så da blir det ikke mer blogging i dag, men vi snakkes i morgen! Beklager for lite innlegg, men jeg må pakke og spise. Snakkes i morgen!

Hva skal du i helgen?
xoxo

Kløne!

 • 15.08.2009 kl. 11:15

For ca. 2 sekunder siden, kom en veps inn rett ved siden av meg. Og jeg har en stoooor fobi mot vepser, og da mener jeg STOR. Jeg reagerte jo fort som lynet, og satte fra meg pc'en og løp vekk. Og som den klønen jeg er, holdt jeg på klart på å snuble i mine egne bein, men det gikk heldigvis bra.

I går blogget jeg veldig lite, jeg vet. På kvelden var jeg ute med Maria, Camilla, Margretha, Johan Thomas, og Emily. Vi gikk jo rundt, så først kamp, Rollon-Godøya. Jeg heiet på Godøya, for der spiller stebroren min. Og de vant 4-3. Etter det gikk vi bare rundt og pratet. Ikke noe spennende egentlig.

På tv'en nå, står The Voice på og der spiller de Pussycat Dolls - stickwitu. Husker at jeg var helt hekta på den når den var ny. I dag skal jeg kjøpe gave til Andrea (jeg og JT spleiser), og så i kveld skal jeg i bursdag.

På onsdag begynner vi på skolen igjen, hater å tenke på det! Men jeg har hørt at det er mange som begynner på mandag og tirsdag, men jeg er glad for at vi begynner på onsdag i stedenfor.

Nå skal jeg spise frokost og så ta meg en dusj. Snakkes!

dsci0101 2


Har du en fobi mot noe?


liten update innimellom

 • 13.08.2009 kl. 12:31

WOW, helt utrolig hvor lite jeg blogger for tiden! Men jeg lover, jeg skal skjerpe meg snart. Det er bare at jeg ikke er så mye på dataen nå når Nathalie er her. Vil jo ikke at hun skal kjede seg ihjel heller.
I går så vi Istid 3. Haha, så morsom! Hvis du ikke har sett den, burde du se den! Etter det dro vi ut i Larsgården og var der til vi ble hentet.
Nå tar vi snart turen på moa, jeg må finne en t-skjorte/topp til skjørtet jeg kjøpte på tirsdag. Og så må jo Nathalie en tur på moa før hun drar hjem i morgen.

Skal prøve å få blogget litt senere i dag også :)

malin elsker leon l

Har du noen planer i dag?

Snakker om morgenfugl!

 • 12.08.2009 kl. 10:44

Jeg vet ikke hva som har skjedd, men nå i det siste har jeg bare plutselig begynt å våkne i ni tiden. Hele sommerferien har jeg stått opp i tolv-ett tiden (bortsett fra når jeg var i New York, kunne jo ikke sove bort hele dagen da), og nå, siste uken i sommerferien, våkner jeg klokka ni! Det er jo egentlig litt bra da, siden jeg venner meg mer til at skolen begynner på igjen snart, men jeg vil utnytte det vi har igjen av ferien, og hvertfall sove LITT lenger.

Men, ellers skal jeg på kino i dag og se Istid 3. Har hatt lyst å se den lenge nå!
Har du sett Istid 3?

istid3129042c

Snakkes!

Erase and rewind

 • 09.08.2009 kl. 15:27

På tv'en nå står det på en ekkel "action" film. Det er en sånn ekkel film om en mann på et hotellrom som ikke kommer seg ut. Også spøker det der, og skjer masse ekle ting med han.
Jaja, i dag skal vi grille. Det er helt nydelig vær ute, så hvorfor sitter jeg egentlig inne med dataen? Får vel komme meg ut snart da.


snapshot12

Forresten, på filmen nå rant det nettopp blod ned fra veggen.

Snakkes!

"Den er litt cowboyaktig"

 • 07.08.2009 kl. 21:47

Nå har jeg kommet hjem! Og babyen min sto her håpefullt og ventet. (Altså pc'en min). I innleggene fremover kommer masse bilder fra sommerferien, siden jeg ikke har hatt pc'en min på flere uker, har jeg heller ikke fått lagt inn bilder jeg har tatt osv.. Så nå skal jeg oppdatere meg litt på bloggene jeg leser, og så kommer masse bilder!

Hvilke blogger leser du?

dsci0103 2


Det er litt gult

 • 03.08.2009 kl. 18:16

Nå ble det endelig litt skikkelig blogging her. Vi koser oss i Ørsta, og nå har vi nettopp spist middag og hylt etter vepser. Hysterisk morsomt! I natt når vi skulle til å legge oss, merket Margretha at det var en flue rett over sengen. "Pysete" som hun var, løp hun ut av rommet. Hun er forresten ikke pysete i det hele tatt, det at hun er redd for en FLUE, er det siste jeg kunne trodd om henne. Etter kanskje nesten en time, fikk vi drept flua, og lagt oss trygt til å sove. I dag var vi nede på amfi, der kjøpte vi øredobber på Glitter, tannkrem på Vita (vi skal visstnok få hvite tenner av den) og jeg kjøpte meg dongri tights på bik bok.

I går kveld flettet jeg HELE håret til Margretha i rastafletter sånn at hun skulle få bølger i dag, og jammen fikk hun det! Nå skal vi oppdatere oss litt mer, før vi kanskje går ut i varmen. Her er det fint vær!!Hva gjør du på i dag?

Well butter my butt and call me a biscuit

 • 01.08.2009 kl. 12:58

Hei alle sammen! Sola skinner i dag, og jeg er fornøyd så lenge det varer. Det er sørgelig å måtte si at det er 1. august i dag, Om bare få uker er det tilbake til skolestart, skjerf, votter, luer og boblejakker. Kanskje de siste ikke er helt sannsynlig enda, men hvem vet? Her har det haglet i begynnelsen av juni før, så det forundrer meg ikke hvis vinteren kommer tidlig i år.

Nå er jeg nesten helt pakket og klar til Ørsta. Må bare pakke ned litt toalettsaker og div..

sommer 062
I fjor sommer i Saltdalen. Vannet var VELDIG kaldt!

Hva er planene dine for dagen?

Algrens

 • 30.07.2009 kl. 10:43

Gjett om jeg føler meg som verdens dårligste blogger da? Hvem er dårlig til å oppdatere? Nemlig; MEG! Nå sitter jeg her med dårlig samvittighet og stapper i meg sure Algrens biler.. FØR frokost. Hvor usunn er ikke jeg? (Har bare spist to biler). Tror sommerferien begynner å gå litt inn på meg nå, ikke at jeg klager. Sommerferie er best!
På tirsdag sto jeg opp halv sju, men våknet ti over halv seks. Hvorfor, har jeg ikke peiling på. Jeg gikk ned og begynte å stelle meg, men merket at jeg begynte og skjelve og plutselig ble jeg helt svimmel! Det var skikkelig ekkelt! Mamma sa at jeg skulle sette meg ned, og det gjorde jeg. Vi åpnet opp vinduene på badet for å få inn frisk luft. Mamma lagde til drikke til meg, og jeg satte meg ut på stua og stakk hodet ut av vinduet for å få luft. Etter det gikk det bra. Konklusjonen var at jeg ikke hadde vært ute siden lørdag, og jeg hadde ikke spist på lenge.
Vi tok fly til Oslo, som gikk bra, bortsett fra at jeg begynte å føle meg litt svimmel på Vigra. Jeg og mamma gikk rundt i Oslo sentrum og så på butikker og sånt. Jeg kjøpte meg en sånn skjorte lignende på bik bok. Jeg ble veldig fort sliten, så vi satt oss ofte ned på en benk. I fire tiden tok vi taxi til leiligheten Kjetil har i Oslo i forbindelse med jobben hans. Senere på kvelden dro vi bort på Valle Hovin der Madonna hadde konsert. Fy søren så gøy det var!! Hun må være sprekeste 50-åringen noen gang! Hun spilte både gamle og nye sanger, som jeg syns var ganske bra! Hun tok seg også noen minutter til en liten "minnestund" for Michael Jackson. I halv tolv tiden var konserten ferdig, og da begynte vi å gå hjemover. Vi stoppet på en kebab sjappe, for jeg kunne jeg ikke gå uten å spise, etter det som hadde skjedd på morgenen. Etter vi hadde gått kjempelenge, og jeg trodde beina mine skulle falle av, fikk vi endelig tak i en drosje! Så vi kom hjem i ett tiden, og skulle opp igjen i fem tiden. Det vil si fire timer søvn, og det takler jeg ikke. Men når vi kom hjem i ni tiden på morgenen, fikk jeg legge meg og stakkars mamma måtte på jobb. Senere på dagen kom Margretha bort, som forklarer hvorfor jeg ikke har fått blogget, for jeg var med henne hele dagen. Vi tok masse bilder, som jeg skal legge ut når jeg får tilbake pc'en min!
I dag skal jeg på moa med Mariell, og jeg skal kjøpe meg Sims 3!! Jeg gleder meg sånn! Nå skal jeg ta meg en dusj og stelle meg, og ikke minst, spise frokost! Så oppdaterer jeg senere :-)
Var du på Madonna konsert? Eller skal du i dag kanskje? Eller på noen andre konserter?

img1793
Fra bursdagen min i fjor.

Solbærtoddy og rennende nese

 • 26.07.2009 kl. 15:42

I dag blir det ikke mye blogging, jeg har nemlig blitt syk og jeg ligger her med rennende nese og nyser hvert femte minutt. Så i dag føler jeg ikke for å blogge noe særlig. I dag skal jeg bare ligge rett ut og bli frisk til Madonna konsert. Men du kan gjerne kommentere da.. Det har blitt veldig lite av kommentarer i det siste.
Hva skal du i dag?

greek night
Enda et gammelt bilde av meg, fra Kreta. Jeg sitter med mamma sin pc, så her er det bare gamle bilder.

I'M HOOOME

 • 25.07.2009 kl. 01:54

Jepp, nå er jeg jeg hjemme. Kommer faktisk til å savne Alta. Har ikke shoppet noe særlig, siden det ikke er så mye å shoppe der.. Dro med masse klær og sko, og ett par crocs. Nå kommer jeg hjem med fortsatt masse klær og sko, men bare en crocs. Dèt, og det andre vi har gjort på i Alta, forteller jeg om senere. For nå har jeg faktisk tenkt å legge meg, siden i morgen skal jeg på sommerkonsert på Giske. Gleder meg!

Det blir ikke ny header, siden ingen har lyst til å lage til meg. Og det er veldig fristende å bare avslutte hele bloggen, ikke fordi ingen lagde header til meg, men fordi den føles helt uinteressant ut. Siden jeg sjeldent får kommentarer, og har sikkert ikke mange lesere heller.. Men jeg fortsetter fordi jeg har lyst.

I morgen får jeg se igjen stesøstrene mine Malin Ann og Dina. Og Malin Ann er jo heelt i hundre fordi hun har fått sin første mobil! Hun fylte 8 år på tirsdag.

Men nå legger jeg meg, og i morgen blir det vel kanskje ikke så mye blogging, siden jeg kommer til å bruke hele dagen på Giske.
090714213610jpgFlere som skal på Giske i morgen?

Chocolate Cake

 • 12.07.2009 kl. 15:15

Hei folkens! Beklager for dårlig blogging, har vært litt opptatt med andre ting. I går kveld ble mamma hjemme med meg istedenfor å dra ut. Så der satt vi i sofaen, på hver vår data,  mens mamma så på True Blood og jeg så på The Secret Life of the American Teenager. Du kan se de seriene og mange andre her. Jeg satt oppe til klokka ett før jeg la meg.

I dag vekte mamma meg kvart på tolv, og jeg føler meg som et dovendyr. Nå har jeg pakket ferdig til Alta, og i dag drar jeg til pappa. Jeg har også ryddet rommet, fordi vaskedamen kommer på onsdag og da er jo jeg ikke her.. Nå skal jeg se enda en episode av The Secret Life of the American Teenager før vi skal ut å spise.

jamiescott
Forresten, så du den nye episoden av One Tree Hill på TvNorge i går?

Nedtelling; 2 dager til Alta

Eclipse

 • 11.07.2009 kl. 12:53

Heisann søtiser! Som kanskje en del av dere vet, er Eclipse tittelen på den tredje Twilight boka, som jeg skal begynne på nå! Jeg satt oppe lenge i natt og leste New Moon, men ble ikke helt ferdig. Så i dag tidlig leste jeg den ferdig. Noen av dere som har lest Eclipse, eller noen andre av bøkene? Nå sitter jeg hjemme og lurer på hva jeg skal finne på i dag.. Har rett og slett ikke peiling. Får vel se om jeg skal finne på noe med en venninne. Noen som har tips til hva jeg kan finne på? Tenkte jeg skulle sette sammen en liten video fra torsdag, nå, så den kommer sikkert ut senere. Outfit bilde også.

Ha en fin dag!

090621104004

Nedtelling; 3 dager igjen til Alta!

Og der kom regnet!

 • 10.07.2009 kl. 14:49

Howdy, people!
Kom hjem halv tolv i går, og da gadd jeg rett og slett ikke å blogge. Jeg og Silje leide film; Yes Man med Jim Carrey. Noen som har sett den? Jim Carrey er jo som vanlig hysterisk morsom! Min og Silje sin vurdering av filmen ble: Usaklig og komisk.

Etter vi hadde sett film, gikk vi ut i barnehagen (det er faktisk gøy å være litt barnslig til tider) vi tok litt bilder og filmet og sånt.. (Skal sette sammen videoene, så den kommer etterhvert). I ti-tida kom Mariell og Thomas også! Så vi fortsatte å være i barnehagen, og Malin Ann og Dina, (mine stesøstre på 8 og 5 år), var veldig nysgjerrige. Men etterhvert måtte de heldigvis inn og legge seg. Vi gikk opp på haugen og så litt utover utsikten, også rullet Mariell ned igjen, mens jeg filmet. På slutten bare satt vi og snakket. I halv tolv tida ble de hentet, og da gikk jeg inn igjen og leste i Twilight-New Moon. Jeg har blitt helt hekta!

I dag fikk vi besøk av noen fra Belgia. Kompiser av Kjetil. Så de skal bo her i noen dager.. Og nå har regnet kommet også. Goodbye til sola! Senere skal jeg på båtfestival med Mariell. Og nå er det bare FIRE dager igjen til vi drar til Alta. Ååå, som jeg gleder meg! Minn meg på å pakke masse myggspray!


yes man
hahahahahahaha

090709185225
Silje og meg

bluetoothutvekslingsmappe10


090709223812
Er det bare jeg som syns dette ligner litt på en ananas?

090709211414
Jeg og Silje

Ha en fin dag!
Hvordan er været med deg i dag?

Endring i planene

 • 09.07.2009 kl. 17:50

Heisann hoppsann!
I dag ble det ikke båtfestival på meg likevel, fordi enkelte var litt trege *kremt, kremt*, og plutselig ble det middag!
Jeg skal ikke ut i dag heller, for de andre har visst andre planer.. Men jeg skal ha en liten jentekveld med Silje, så vi skal leie film. Siden det er så lenge siden vi har funnet på noe sammen, bare vi to, tenkte jeg at vi kunne finne på noe sammen. Det er jo alltid like koselig. Skal ta litt bilder også, så dere kan få se senere. Men, i morgen SKAL jeg på båtfestival med Mariell og stesøsteren hennes, Julie.

Ellers får dere ha en fin dag alle sammen! Nå fikk jeg melding av Silje at hun kommer nå.

Har du en venn/venninne du ikke har gjort noe med på lenge?

dsc00788

OK

 • 06.07.2009 kl. 16:28

Ok, jeg ser at det er en del som er innom bloggen min, men det er jo ingen som kommenterer. Er det fordi bloggen min ikke er interessant? Hvis den ikke er det, kan ikke dere gi meg tips sånn at jeg kan forbedre den da? Jeg er åpen for tips.
090510145602

I'm back!

 • 06.07.2009 kl. 12:44

Da er jeg tilbake! Slettet den gamle bloggen min for en god stund siden, men så ble den så dårlig at jeg slettet den. Jeg leser en del blogger, og da får jeg lyst til å skrive selv. På den gamle bloggen min skrev jeg dårlige innlegg og fikk aldri kommentarer.. Men nå skal jeg skjerpe meg! Hvis du har noen gode tips, så bare kom med de!
Akkurat nå passer jeg hunden til stesøstra mi, han er så skjønn! En chihuahua med navn, Leon. Senere i dag tror jeg at jeg skal ut og møte vennene mine, eller bare være hjemme. Har blitt veldig solbrent, så derfor vet jeg ikke om jeg skal ut.

Hva skal du i dag? :)

090706080931

Leon er så søt!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no