PHOTOS FROM YESTERDAYAngrer egentlig like mye hver gang jeg tar bilder av mat, for jeg blir såå fristet når jeg ser på de i ettertid! Hadde iallefall en veldig fin dag i går, først bytur og lunsj sammen med mamma, og deretter bursdagsfeiring for en av søstrene mine senere på dagen. Bringebærterten dere ser ovenfor er såå god! Frisk og perfekt for sommeren.


Jeg hadde jo egentlig sagt at det skulle bli tidlig blogging i dag, men så ble jeg sittende å streve med designet i noen timer igår, og i dag sov jeg litt for lenge. Dermed rakk jeg ikke å gjøre klart noe innlegg før jobb. Kan jeg gjøre det opp igjen i morgen med å love to innlegg? Nå har jeg jo en tendens til å love ting på bloggen og ikke å holde det, men nå tar jeg meg selv i nakken og jeg må få slutt på det. Skal gå ut nå og ta antrekksbilder, så det er noe av det dere får se i morgen! Sommerværet kom tilbake i dag, som vil si at det var utrolig stille på jobb. Men det forstår jeg, jeg ville heller ikke gått rundt i butikker i dette været!


- Har dere hatt en fin dag?

THE WEEK IS ALMOST OVER

Noen bilder fra dagen. 

Snart helg! Jeg skal bruke resten av kvelden til å gjøre ferdig en presentasjon vi har i morgen, og så se ukens episode av OTH. Skal ha presentasjon om en fotograf jeg liker, så da valgte jeg Nigel Barker. Hvertfall de av dere som følger med på Americas Next Top Model, vet nok hvem han er. Nå må jeg jobbe, vi snakkes nok mer før dagen er over! Er forresten veldig trøtt, som dere sikkert ser på bildet av meg. Blir godt å sove i helgen!

- Hva gjør dere i kveld?

YOU GUYS.Dere altså. Jeg ble så glad når jeg så at så mange likte innlegget nedenfor, og alle de fine kommentarene deres! Det betyr mer enn dere aner. Nå vet jeg hvertfall at det er interesse for sånne mer alvorlige innlegg, så det skal jeg prøve å få til oftere.

Trodde faktisk at det kom til å bli en bloggfri dag i dag, men nå i siste liten fikk jeg så mye motivasjon at jeg tenkte at jeg måtte komme med hvertall ett innlegg. I dag var jeg og trente etter skolen, og etter det har jeg bare slappet av, skypet med Johan Thomas og jobbet med en artikkel om vintermote til skoleavisen vår. Det har vært en ganske ok dag, til tross for at det er ganske deprimerende å begynne på skolen når det er mørkt ute, og å slutte på skolen når det begynner å bli mørkt igjen. Men nå babler jeg bare, og Grey's Anatomy begynner om fem minutter, så vi blogges imorgen!

- Flere som skal se Grey's Anatomy?

TORSDAG

Kunne jeg ikke kommet med en bedre overskrift? Neida, nå vet dere hvertfall hvilken dag det er, sånn i tilfelle dere ikke visste det fra før av liksom. Det er hvertfall bare én dag til helg, og det er deilig det.

Før jeg glemmer det, vil jeg bare si hei til dere nye lesere! Fikk nemlig en hyggelig overraskelse i går kveld da jeg så at Renate hadde anbefalt bloggen min, utrolig koselig! Så om du ikke allerede har sett på bloggen min hvordan jeg ser ut (noe som egentlig er veldig rart hvis du ikke har, siden jeg er overalt her), så er da dette meg:


Neida, jeg bare tuller med dere. Eller egentlig ikke, for det er jo faktisk meg, bare at jeg kanskje burde kommet med et skikkelig bilde. Men vi liker tullebilder, gjør vi ikke det?

Isåfall, har en del skolearbeid å gjøre til i morgen, så jeg får vel sette i gang nå. Kommer noen flere innlegg i dag, har fått masse motivasjon nå, noe jeg må innrømme jeg har hatt veldig lite av de siste dagene. 

Nå ble dette et veldig rart innlegg, jeg er ikke så morsom til vanlig altså. Jeg bare liker å late som.

- Hva gjør dere søtnoser på i dag da?

LIVET

Igår dere.....

What to do en torsdagskveld når du er lei av Sims 3?

Og så bare gikk det opp et lys for meg...

Hey, jeg har jo Sims 2 og masse tilleggsstyr!!!! Året er reddet liksom.

Men så bare...

FOR PC. PC my ass, MAC IS THE SHIT. Glemte at jeg kjøpte spillene i steinalderen.

Hva skal man gjør på da?

Sitte og stirre inn i skjermen resten av kvelden.

Takk for meg, nå skal jeg spille Sims 3.

 

BILDEDRYSS FRA DAGENEviiiiil. Hahaha, neida, verdens søteste, lille melkekartongen vår (om du lurer, så sier vi det pga. antrekket, hihi) ♥

Malindh.blogg.no 2 år! Wiii.

Resultatet av kaken.Tusen takk for alle gratulasjoner! Både når det gjelder bloggbursdag og at jeg kom inn på Media. Har vært en utrolig fin dag. Nå skal jeg kommentere tilbake på alle deres fine kommentarer, og om en times tid kommer bildet til Dag 200, så stay tuned ♥

- Hva syns dere om bildene?

PAINTING, PAINTING AND MORE PAINTINGNå er jeg klar for å male! Nesten hvertfall, jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg... Er jo ikke akkurat lurt å ha på seg vanlige klær når man skal male, man vet jo aldri hvor mye man søler. Jeg tar med meg kameraet, så får dere kanskje en sniktitt på mitt umøblerte rom senere, hihi! Ha en fin lørdag, alle sammen ♥

- Hva skal dere i dag?


GJESTEINNLEGG

Heisann!

Nå sitter Malin og jeg (ja faktisk, nå er det jeg som blogger!) og øver til prøvemuntligen vi skal ha på mandag. Jeg må si at jeg synes vi er ganske flinke som bruker helgen vår på å øve, istedenfor å gjøre andre ting. Det er jo heldigvis ikke lenge til sommerferien!

Igår kveld var vi ute med vennene våre. Vi gikk rundt og koste oss, spilte litt fotball og hadde det gøy. (Vi så også på noen fine Mercedeser. hihi) Jeg, hvertfall, kom hjem ganske sent, men alikavell sto jeg opp nogenlunde tidlig for å dra ut til Malin for å øve.

Tilbake til øvingen, ha en finfin dag! Malin blogger sikkert litt senere.


- Hva skal du gjøre idag?
- Gleder du deg til sommeren?

 

Hilsen gjesteblogger, Johan Thomas.

 

OUT IN THE SUN


Har hatt en super kveld med Maria og Andrea. Vi dro først en tur på butikken og kjøpte jordbær, før vi gikk opp på en barnehage hvor vi satt og pratet. Superkoselig! Ellers var det en grei dag på skolen, selv om vi fikk vite at vi skal ha engelsk presentasjon på fredag......Jaja, det er ikke en sånn skikkelig stor presentasjon, så jeg tror det går bra.

- Har du hatt en fin dag?


FACIAL MASK


God dag, god dag! Nå har jeg nettopp vasket av meg ansiktsmasken (bildet ovenfor), så nå er huden min fin og myk. Hadde blitt så tørr i pannen, vinterhud vet dere...

Anyhow.. Ny uke, nye muligheter! Er det ikke det man sier? Jeg for min del har ingen spesielle planer.. Tror jeg? Jaja, nå skal jeg ihvertfall snart ut og spise med familien, snakkes!

- Hva er deres planer denne uken?

VERDENS KULESTE OVERSKRIFT

Hej! Det er søndag (som om du ikke visste det liksom), og nest siste dagen av ferien. Gjett om disse to dagene skal nytes'a! I går kveld la jeg meg faktisk litt over 11 fordi jeg var så sinnsykt trøtt etter døgninga, haha. Apropos igår, sjekk fine bildet jeg hengte opp:

Tenkte det var på tide å bytte ut det gamle High School Musical-bildet (eheheheh) til noe mye bedre ♥

Ellers har mamma laget verdens største boller....


Hahahhahaha...

- Når begynner du på skolen igjen?

MORSOMT SYN

Hey! I dag var jeg på fotballtrening, og det var.... interessant. For å si det sånn da, det var GLATT. Det var sikkert et veldig morsomt syn å se oss der. Og ikke nok med det, gjett hvem som klarte å skli? Jeg! Jeg var ikke den eneste da, men det var nok et veldig morsomt syn det også. Ikke bare bare å skyte på mål når det er såpass glatt altså!

Ellers har vi snart årets første tentamen. På onsdag for å være mer presis. Så det går i ett sett på skolen, og hjemme, og det blir derfor ikke så mye blogging disse dagene. Men det kommer nok innlegg når jeg har tid og noe å blogge om!

- Hva har du gjort i dag?

JENTEKVELD

Beklager dårlig blogging i dag, men for det første har jeg ikke hatt noe å blogge om, og for det andre hadde jeg jentekveld med Mariell, Maria og Margretha i kveld. Syykt koselig og kjempegøy. Legger ut bilder i morgen, men dere kan jo få se et nå:


Når jeg tenker over det har vi faktisk alt for sjeldent jentekvelder. Det er jo utrolig gøy, så jeg skjønner ikke hvorfor egentlig...

- Har dere ofte jentekvelder? (Nå sier det vel seg selv at dette spørsmålet er rettet til jentene, men ettersom sikkert 99% av leserne mine er jenter, regner jeg vel med at det går bra)

WEDNESDAY NIGHT

Ah, jeg er s-l-i-t-e-n! Har vært på fotballtrening og jeg har solgt lodd i over to timer! Så det var utrolig deilig å komme hjem og sette seg ned, og ikke minst spise dette:

Namnamnam! Honningmelon, druer og skive med Speculoos (et belgisk pålegg som smaker pepperkake, mmmm!) ♥

I morgen blir det forresten ikke blogging; vi skal spille kamp og må reise et stykke, så da blir det ikke noe tid til blogging før på fredag. Så vi snakkes da! :-)

- Hva har du gjort i dag?

SUNDAY MORNING, RAIN IS FALLING
Det er vel forsåvidt dag og ikke morgen nå da, men jeg liker sangen så godt og det er jo søndag og det regner, så da passet det bra.Dette ble et veldig kort innlegg, men jeg orker ikke akkurat å sitte her i timesvis å prøve å komme med noe interessant å skrive. Så vi tar det vanlige spørsmålet:

- Hva skal du i dag?

DAGENS SPØRSMÅL

HVOR HERLIG ER IKKE DETTE?


Jeg er vel ikke den eneste som syns dette er herlig? Ikke bare har vi fri på torsdag og fredag, men også mandag siden det er 17.mai da, det blir jo nesten som en liten ferie dette her. Kan godt venne meg til det ♥

I går ble det noen dårlige innlegg, men jeg skal prøve å komme med noen bedre idag. Har noen idèer på lager, så det håper jeg blir bra.Nå skal jeg se ferdig One Tree Hill og så Home and Away ♥

- Flere som synes det er herlig med langhelg?
- Ser du på One Tree Hill eller Home and Away? Eller kanskje begge deler?

DAGENS SPØRSMÅL


Sier du kirken eller kirka?

BURSDAGSFEIRING

Heey! I går overnattet jeg med Margretha og da ble det ikke noe blogging, bortsett fra et lite mobilinnlegg som sikkert ikke så mange leste.

I dag skal vi feire bursdagen til Dina, hun fyller 6 år idag. Har egentlig ikke tid til å skrive så mye, men tenkte å oppdatere dere litt siden det er en liten stund siden sist.
Men nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg, pakke inn gave og så stelle meg. Og hjelpe til med å lage pizzaboller. Forresten, gi meg en liten applaus for tidenes dårligste innlegg :-)- Hva skal dere i dag?

DAGENS SPØRSMÅL

Nå starter jeg med Dagens Spørsmål hvor jeg, ikke hver dag men ofte, stiller et helt tilfeldig spørsmål som dere kan svare på. Høres det bra ut? Kan jo prøve ihvertfall;

MY FAVORITE SWEATSHIRT


Fra Bik Bok

I dag tidlig når jeg så ut, snødde det i ett sett og det var ca. 0 grader ute. Så da ble det til min varme, store hettegenser fra Bik Bok som jeg ikke har brukt på en stund. Den er helt herlig å ha på seg. Egentlig trodde jeg at jeg ikke fikk bruk for den på noen måneder nå, men der tok jeg jammen feil. Nå er det heldigvis ganske greit vær og snøen holder på å smelte, så jeg håper at det fortsetter sånn.
Dagen min har vært helt grei, ikke noe å skrive om, så nå skal jeg se home and away og så finne på noe å gjøre :-)

- Ikke sant det er herlig å gå i store hettegensere?

BURBERRY JACKET

Åh, det er helg! Herrrrlig! Spesielt herlig å være ferdig med 3000 metern og naturfagsprøven. Gikk faktisk greit på begge. I kveld skal jeg hvertfall bare slappe av hjemme, noe som blir deilig etter en uke med skole. Blir bedre blogging i dag også, har ikke vært så bra de siste to dagene.


Hettejakke fra Burberry, elsker den. Tviler sterkt på at den er ekte da, men I don't care :-)

- Hva er dine planer for helgen?
Standard

SISTE ØVING

Heihei! I dag gikk faktisk skoledagen utrolig fort! Alle har vel opplevd at enkelte dager går veldig fort mens enkelte dager går veldig seint? I dag var ihvertfall en dag som gikk veldig fort, heldigvis. Etter skolen var det konf. undervisning og siste øving før samtalegudstjenesten vi skal ha på søndag. Konfirmasjonen nærmer seg jo med stormskritt nå, wææ.

Dagen i dag kommer nok til å gå til å rydde rommet, blogge og se Frustrerte Fruer. Gleder meg skikkelig til frustrerte fruer selv om jeg vet hva som skjer pga. en viss anonym kommentar jeg fikk forrige uke. Gøøy. Image and video hosting by TinyPic
Ikke alltid like lett å stå ute og smile til kameraet med sol i øynene, men jeg klager ikke! :-)

- Er du konfirmert eller skal konfirmeres?
- Hva skal du i dag?

IT'S SUNDAY, SUNSHINE

Det er kjempefint vær i dag og det skal jeg utnytte! Kom nettopp hjem fra gudstjeneste (konfirmant, you know) og nå skal jeg snart ut en tur med Margretha. Vi har planer om å kjøpe milkshake, eller, jeg har planer om å kjøpe milkshake, hun skal visst kjøpe is. Men ihvertfall skal jeg ta med kamera så da blir det bilder og outfit ute i fineværet. Herrrrlig!


Ble litt rart bilde dette her, så litt morsk ut. Noe som er litt rart siden jeg egentlig er ganske glad, men så var det ganske sterkt lys ute også, så der har vi grunnen!

Ha en nyydelig søndag, folkens!

- Er det fint vær hos deg i dag?

DAGENS BILDER

Tenkte å begynne med å legge ut Dagens Bilder, der jeg legger ut noen bilder jeg har tatt. Høres det bra ut? Kan jo prøve da ihvertfall, her er dagens bilder:- Hva syns dere om de?
- Høres det bra ut å begynne med Dagens Bilder?

GOOD DAY

Helloo! Har vært i kirken i dag, derfor sen blogging. Begynner jo å nærme seg konfirmasjonen, så da er det lurt å bli ferdig med gudstjenestene.

Ellers blir det kakespising i dag. Storesøster har bursdag, så da blir det feiring! Har også matteprøve i morgen, så den må jeg øve til.


Tunika fra Vila

- Hva skal du i dag?

SYK, SA DU?

Så sitter jeg her da.. Syk og svak og dårlig bak. Neida, men syk er jeg. Har klart å komme meg gjennom skoledagen og konf. undervisningen, så nå har jeg planer om å ligge rett ut resten av dagen. Jeg måå bli frisk igjen til torsdag!

Motivasjonen min er oppe og går igjen! Veldig glad for det, så nå blir det sikkert normal blogging igjen. Tror jeg hører en liten applaus nå? Og så tok jeg faktisk et nytt bilde i dag! Hører jeg enda mer applaus? Jeg har vært veldig lat med å ta nye bilder i det siste.- Noen som vil ønske meg god bedring?
Hihi, er så koselig det! Skal prøve å kommentere litt tilbake i dag, siden det ikke er noe jeg er flink til. :-)

(CUP)CAKES

Orket ikke blogge mer i går, motivasjonen min er skikkelig low for tiden og det ser dere sikkert på innleggene mine. Skal prøve å få den opp igjen, men det er ikke alltid lite lett.

Har nettopp spist to muffinser fra igår og har også litt kake som ligger i kjøleskapet og bare venter på å bli spist. Can't wait! Har man bursdag, så har man bursdag. Selv om det egentlig ikke er før på torsdag, ehe.
Anyways blir det ikke mye blogging idag siden vi har prøve imorgen.


mmm

- Liker du muffins og kaker?

OREOLOVE

Fremføringen i dag gikk veldig bra! Jeg var ikke nervøs og hadde ikke noe manus. Men det er jo litt annerledes enn å måtte pugge fakta om andre land f.eks. Nå snakket vi jo om hva vi har gjort denne uken, så da ble det litt lettere.

Gjett hva jeg nettopp har spist.

Så nå har jeg svarte tenner. Naaaaissss.Det har forresten begynt å snø igjen. Halloooo, trodde det var meningen at våren skulle komme, jeg nå da. Det er jo mars. Det kommer vel til å snø til juli og så blir det en måned med sol før det begynner å snø igjen. Sånn er det å bo i Norge.

- Liker du Oreo?

HERLIG GJENSYNSGLEDE

Det er alltid herlig å komme hjem når Leon er hjemme, for han blir så utrolig glad hvis det kommer noen! Ser han står i gangen og med en gang han ser oss, begynner halen å logre i sikkert 100 km/t, haha. Og i tillegg må han alltid ta seg noe å spise. Han stresspiser omtrent. Vet ikke hvorfor, han er bare veldig snål.


Snapshot med webcam!

I dag har vi jobbet effektivt med prosjektet og vi er nesten ferdig med kokeboken. I forhold til at vi faktisk begynte med kokeboken (å skrive inni den altså) og nesten ble ferdig, er det veldig bra. Konf.undervisningen gikk også bra. Konfirmasjonen begynner å nærme seg med stormskritt nå!

- Har du dyr?

TIME FOR SPRING TO COME

Nå har jeg faktisk en liten vårfølelse i meg! Snøen har begynt å smelte (forhåpentligvis) og det er 6-7 grader ute. I dag var første gangen jeg ikke gikk med boblejakke på lenge. Så da er det vel bare å vente på at snøen går vekk, så er alt bra!

Vi er godt igang med prosjektuken på skolen og denne uken har vi null lekser i vanlige fag, noe som er ganske deilig. Men selvfølgelig må jo vi jobbe med prosjektet. Tror det blir veldig bra!- Gleder du deg til våren kommer?

HVORFOR KAN BJØRNER GJØRE DET, MEN IKKE MENNESKER?

En ting jeg begynte å tenke på når jeg gikk ute i rene snøstormen i dag tidlig, var: Hvorfor får bjørner ligge i hi og sove vekk hele vinteren, men ikke oss mennesker? Tenk hvor herlig det hadde vært å sove hele vinteren og våkne til våren igjen!

Vel, nok om det, nå er det endelig helg! Og neste uke blir litt annerledes for da skal vi ha prosjektuke på skolen, sånn at vi skal jobbe med et prosjekt hele uken. Så da blir det ingen vanlige lekser og fag. Jeg skal jobbe med et prosjekt innen mat & helse, sånn at vi skal lage en kokebok for en familie på 4 for en hel uke. Tror det blir veldig spennende og en av dagene skal vi være hjemme og lage mat! Så det tror jeg nok blir bra.- Kunne du tenkt deg å sove til våren kom?

DETTE BLIR EN KJEMPEBRA MÅNED

Er ikke mars bare en fantastisk måned? Det syns ihvertfall jeg, hihi! Dere kan vel tenke dere hvorfor? Jeg har bursdag denne måneden! 18. mars nærmere bestemt, og jeg gleder meg kjempemye til å fylle 15, ikke at det er noe stort med å fylle 15, men det er jo gøy å ha bursdag. Nå er det jo bare 17 dager igjen, selv om det står 16 i den telleren til venstre men den er feil. Anyways, husk 18. mars nå da! Neida, ikke no' press her.

For øyeblikket er det forresten ikke kuldegrader:

Yeyy!
Og jeg har nettopp spist dette:

Hva skulle vi gjort uten alle de geniale redigeringsprogrammene?Namnamnam!
Forresten så har Justin Bieber bursdag idag!

Her synger han til noen andre da, men whatever <3

Når har du bursdag?

HOT OR NOT?

love nature!
Tatt fra polyvore.no

Strømmen gikk her i Ålesund og Malin har ikke fått tilbake internetten, så derfor er det Mariell som har lagt ut dette. Men dette får du sikkert høre mer om senere!

Hot or not?

BAMBI PÅ GLATTISEN

DET ER VINTERFERIE!!!! (CAPS LOCK LOVE <3)
Så er jo det fortsatt is ute da, noe som ikke er helt positivt. Føler meg som Bambi på glattisen der jeg snubler bortover veien. Men jeg datt ihvertfall ikke i dag da, bare nesten. Hehe.
Sjekk dette da:

Haha, redigeringsskillz.

Har du vinterferie? *smiiilefjeees*

WOW, ÅRETS FØRSTE JULEKORT, JO!

Haha, overskriften er faktisk sann. I dag, 18. februar, fikk jeg faktisk årets første julekort, tro det eller ei. Egentlig var det et veldig sent julekort fra i fjor da, men vi tar det som årets. Sånn ser det ut:

"Til Malin
God jul og godt nyttår!
Mange klemmer
Magga! "

Det var altså fra Margretha, om du ikke skjønte det. Hun ryddet i permen sin og fant mange julekort som hun skulle gi til venner og familie i fjor, som tydeligvis aldri skjedde.
Margretha: Du kan jo bare få kortet nå du da.
Meg: Haha, dette må jeg blogge om senere!

Noe i den duren var dialogen vår. Syns det var litt morsomt å få årets første julekort allerede i februar.

I dag er en av de dagene jeg har veldig mye å blogge om faktisk, har ihvertfall 3 innlegg planlagt allerede i dag, så da håper jeg dere vil kommentere :-)
OG, det er jo vinterferie i morgen! En dag igjen på skolen, så er det en uke med ferie, som blir utrolig deilig!

Har du vinterferie neste uke?

SI HEI TIL KLØNA SELV

I hele vinter har jeg faktisk bare sklidd èn gang på isen og det var da Margretha skled og dro meg ned med henne. Selvfølgelig har jeg vært nær å dette noen ganger, men bare èn gang har jeg faktisk gjort det. Helt til idag. Nå for tiden er det jo glatt overalt så det er jo veldig lett å skli. Så når jeg nesten var hjemme, kan dere jo gjette hva som skjedde. Jo, jeg skled. Nå er det ikke snakk om store jordskelvfall og vondt var det heller ikke, så jeg var jo ganske heldig.

Ellers kommer Margretha bort senere fordi vi har et engelskprosjekt å jobbe med.


Er du klønete?

JUST ANOTHER OVERSKRIFT

Ser dere hvor oppfinnsom jeg er når det gjelder overskrifter? Må si jeg er stolt over meg selv ♥
Jeg har blogget ganske dårlig i det siste, men sliter litt med inspirasjon så der har dere det. Men jeg prøver, så jeg håper det går litt bedre fremover :-)

Som nevnt i forrige innlegg var jeg (og klassen min) på en videregående skole i dag. Det var Borgund pga. Teknologi og Design. Vi lagde navneskilt og de kommer til å bli ganske kule til slutt. Men det er ikke noe interessant for dere å vite egentlig.Jeg skal bli med mamma på trening senere så det blir spennende. Det er noe samba greier, haha.

Skal du trene noe i dag?

THIS AND THAT, KINO, OSTESMØRBRØD OG EGO.

Heey! Fikk ikke tid til å blogge etter kinoen i går, kom hjem 23:00, så da var det rett i sengs. Filmen var ihvertfall morsom. Jeg hadde ikke lest noe om den, så jeg ble overrasket over hver ting som skjedde. Jeg trodde det bare var en romantisk komedie men der tok jeg faktisk litt feil. Sarah Jessica Parker og Hugh Grant passet ihvertfall veldig bra til rollene sine.

Jeg var skikkelig trøtt i dag tidlig, så jeg slumret alarmen to ganger. Smaart. Men jeg kom meg ihvertfall ut døra til rette tidspunktet. Tredje gang jeg har skrevet ihvertfall i dette innlegget. Fjerde. Dette ble et skikkelig usaklig innlegg kjenner jeg.
For øyeblikket (atm lizm) ser jeg på One Tree Hill og har skikkelig lyst på et ostesmørbrød.Hey ego.
Tror jeg går og lager meg et ostesmørbrød, jeg.

Liker du ostesmørbrød?

PUFFERMER.Samf.f/RLE prøven gikk veldig bra og jeg er spent på resultatet. Om en time skal jeg på restaurant og spise middag med mormor, morfar og tante og senere i dag skal jeg heldigvis bare slappe av. Jeg skal også skrive MANGE innlegg til helgen. Overlater bloggen min til Mariell i helgen, så hun kommer til å legge ut innleggene for meg. Så dere må fortsatt komme innom bloggen i helgen og kommentere! :-)

Hva syns dere om puffermer?


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015


Design by