hits

HAPPY BIRTHDAY

 • 07.06.2017 kl. 20:27

I dag har min yngste lillesøster bursdag, så da er det klart at hun må få sitt eget innlegg på bloggen! Hun fyller seks år, og det er litt vanskelig å skjønne, hun var jo nettopp baby? Det er liksom nå jeg forstår hva alle voksne har sagt til meg da jeg var yngre om at jeg vokste så fort, for det er jo sant! Jeg husker liksom fortsatt så klart de første dagene etter hun ble født, jeg var i slutten av 10. klasse så jeg hadde endel fri, så jeg satt hjemme i gyngestolen med lille baby Stella i armene mine i flere timer ♥ Nå er det ikke fullt like lett å få kos med henne for å si det sånn! Men iallefall, hun vokser opp altfor fort og til høsten begynner hun på skolen, det blir så rart! Gratulerer med dagen, Stella ♥


Today it's my youngest little sister's birthday, and of course she has to get her own blog post! She's turning six, and it's a little difficult to understand, because she was just recently a baby? It's not until now I've understood what every adult said to when I was younger that I was growing up so fast, because it's so true! I still remember so clearly the first days after she was born, I was in the end of junior high school so I had a lot of free time from school, so I sat at home in the rocking chair with little baby Stella in my arms for hours ♥ Now it's not that easy to get cuddles with her! But she's grown up way too fast and this fall she's starting school, that will be so weird! Happy birthday, Stella ♥

PIRATE PARTY

 • 05.06.2017 kl. 20:34

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit from Cubus / Boots Nelly.com / Accessories from the toy store


Her har dere antrekket mitt fra sjørøverfesten på lørdag! Kun klær fra klesskapet mitt, og tilbehør fra lekebutikken til en slikk og ingenting. Jeg har ikke brukt noe særlig tid foran pc'en denne helga, men i morgen er det tilbake til hverdagen så da blir det mer. I dag har jeg ikke hatt tid fordi vi først dro på trening, så i bursdagsselskap til lillesøster som blir seks år, og deretter tok vi med oss hunden på fjelltur. Jeg har tatt endel bilder i dag iallefall, så dere får se senere! Nå skal jeg bare slappe av, jeg er så sliten og trøtt. Det ble jo faktisk to treningsøkter i dag, det kjennes godt ut nå i ettertid. Håper alle har hatt en fin helg ♥ Hva har dere gjort?


Here you have my outfit from the pirate party on Saturday! Only clothes I had in my wardrobe, and accessories from the toy store that cost basically nothing. I haven't been sitting in front of my computer a lot this weekend, but tomorrow it goes back to normal, so it will be more then. Today I haven't had time because we first went to the gym, then in my little sisters birthday party (she's turning six!), and then we took the dog and went hiking. I've been taking a lot of photos at least, so you will get to see later! Now I'm just going to relax, I'm so tired. Two workouts today, it feels so good now. I hope everyone's had a great weekend ♥ What have you been up to?

CONSTITUTION DAY PHOTOS

 • 18.05.2017 kl. 20:04

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi startet gårsdagen på en ganske standard 17. mai-måte - champagnefrokost med gode venner. Mer Mozellfrokost for min del, hehe, men like kjekt det. Vi hadde en ganske lang biltur til byen siden vi havnet midt i rushtrafikken, alle skulle jo til byen for å se toget. Men det ble en artig biltur med to i baksetet med litt promille, haha. For min del må jeg se toget vært år, det hadde rett og slett ikke vært det samme uten. Etter det ruslet vi rundt i byen en stund med familien til kjæresten, før vi dro hjem og slappa av en stund. Jeg lengtet sånn etter å ta av bunaden på dette tidspunktet, men klarte å holde meg til etter vi dratt innom familien min og noen venner og spist litt der. Vi var der en liten stund før vi skulle hjem til middag med familien til kjæresten min. Da skiftet jeg til en fin sommerkjole, og vi ble sittende lenge med sjømat til middag og deretter kaker og vafler til dessert. Noe av det jeg liker best med sånne dager må være all den gode maten, haha ♥ Nå gleder jeg meg allerede til neste år!


We started yesterday in quite a standard Constitution Day-way - champagne breakfast with good friends. Well, more like soda breakfast for me, haha, but that's just as fun. We had quite the long drive to town afterwards since we got stuck in traffic because everyone were going to town to see the parade. But it turned out to be a fun drive with two in the backseat that had a little bit of alcohol in their bodies, haha. I have to see the parade every year, it just wouldn't be the same without it. After the parade we walked around in town for a while with my boyfriend's family, before we went home and relaxed there for a while. I was longing to take of my National Costume at this point (it is made of wool, so it's heavy, a bit tight, and quite stressful to wear), but I managed to wear it until after we had stopped by my family and some friends and had eaten some food there. We stayed there for a little while before we went home for dinner with my boyfriend's family. So then I changed to a pretty summer dress, and we sat for a long time with seafood for dinner and then cakes and waffles for dessert. All the good food have to be some of the best things about days like these, haha ♥ I'm already excited for next year!

BIRTHDAY PARTY

 • 08.05.2017 kl. 13:31

God mandag, dere! Jeg våknet opp litt småforkjøla i dag, så jeg har bare tatt det med ro hittil. Ikke de typiske mandagsrutinene i dag altså, jeg droppet trening siden jeg ikke føler meg helt bra, og droppet å handle inn til uka siden jeg er i Oslo i tre dager og jeg derfor ikke trenger så mye. Snart skal jeg møte fotografen min og ta noen bilder, jeg vil forhåndsskrive noen innlegg til jeg er i Oslo slik at jeg ikke trenger å tenke på det når jeg er der. Vil bare nyte tiden der siden vi ikke er der så lenge, men det skal ikke være stille her av den grunn. Så i dag og i morgen skal tiden min gå til det! Ha en fin mandag ♥

Happy Monday, guys! I woke up with a little bit of a cold today, so I've just been taking it easy so far today. So not the typical monday routines for me today, I skipped the workout since I'm not felling too good, and skipped grocery shopping for the week since I'm in Oslo for three days and for that reason I don't need that much. I'm soon meeting my photographer to take some photos, I want to pre-write some blog posts to go up when I'm in Oslo so that I won't need to think about when I'm there. I just want to enjoy the time we're there since we won't be there for so long, but it's not going to be quiet here anyway. So today and tomorrow I will be spending my time preparing that! Have a good Monday ♥

BIRTHDAY MORNING

 • 18.03.2017 kl. 12:18

Happy birthday to me! 22 år i dag, shit så tiden flyr. For fire år siden fikk jeg førerkortet, det føles jo ut som i går. Jeg har hatt en rolig og fin start på dagen, med en god frokost, og nå er jeg klar for hva dagen har å bringe. Har fått så mange fine gratulasjoner hittil, og det er veldig koselig ♥ Jeg sitter og lakker negler mens jeg blogger nå, for snart skal jeg dra for å se kjæresten i Crossfit-konkurranse. Gøy! Vet ikke om det blir noe mer blogging i dag, vi får se. Uansett ses vi imorgen iallefall. Håper alle får en kjempefin lørdag ♥

BIRTHDAY CAKE

 • 17.03.2014 kl. 20:39

Jeg feiret jo bursdagen min i går (husk å gratulere meg i morgen folkens hehe), og dette ble årets bursdagskake! Foreldrene mine og jeg er ganske stor fan av Masterchef, så opp gjennom årene har vi satt mange lage den ganske tidkrevende og avanserte desserten, Croquembouche. Så jeg tenkte i år at jeg kunne utfordre foreldrene mine til å lage dette, og ovenfor ser dere resultatet! Tror dere jeg er fornøyd med bursdagskaken min i år eller?! Om noen skulle lure er det vannbakkels festet sammen av karamell. Sååååå godt!!

Stella var også fornøyd med å få vannbakkels, hehe.


Hadde iallefall en veldig fin feiring igår med familien min, og det gleder jeg meg til i morgen også. Dette er vel det året jeg har gledet meg minst til bursdagen min, for det første fordi jeg ikke har hatt tid til å tenke på det, så det føles ikke ut som jeg har bursdag, og for det andre fordi 19 er et litt kjedelig år å fylle, hehe. Men jeg tror uansett det blir en fin dag, så nå gleder jeg meg!


- Har dere smakt Croquembouche før? Hehe

THE COOLEST CAKE

 • 28.04.2013 kl. 13:55


Jeg lovte jo å vise dere kaken, så, her er den! Andrea og jeg bestemte oss for å overraske han med kake, og siden han fylte 18, hva er vel kulere enn en bilkake? Den ble veldig vellykket, og smakte til og med godt! Hvis noen lurer så er det sjokoladekake inni og marsipan over, og oreokjeks som hjul. Bildene er tatt med iPhone, derfor veldig dårlig kvalitet, men dere ser jo hvertfall!

Nå er treningsklærne på og ukens siste treningsøkt står for tur. Håper alle har en fin søndag!

- Hva syns dere om kaken?

FINALLY 18

 • 19.03.2013 kl. 18:30

I går hadde jeg den beste bursdagen hittil, jeg er endelig 18! Og ikke nok med det, jeg tok lappen også! Sååå deilig å være ferdig og ikke minst å bestå på 18-årsdagen. Fantastisk følelse! Så i går hadde jeg først oppkjøring, så dro jeg på skolen, og så dro vi ut og spiste med mormor, morfar og tante før vi dro hjem til oss og spiste kake osv. Og så på kvelden var jeg ute og kjørte sammen med Andrea og Johan Thomas. Det var så merkelig å sette seg i bilen alene og kjøre, men en utrolig befriende og herlig følelse!


Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk i går, det er så koselig. Fikk også Londontur med mamma i bursdagsgave, så i begynnelsen av mai drar vi til London, wiii! Gleder meg sånn, elsker London.

Nå er jeg på jobb, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Jeg har hatt noen travle dager, så fremover får jeg bedre tid til å blogge tror jeg!

- Hva gjorde dere i går?

BURSDAGSFEIRING

 • 17.03.2013 kl. 21:06

Dere!! Gjett én gang hvem som fyller 18 år i morgen da? Meeeeeeeeg! Haha. Jeg gleder meg sånn, bursdager er jo så kjekt! Så i dag hadde jeg en liten feiring med familien og Andrea, kjempekoselig ♥ Og så blir det en liten feiring i morgen også med mormor, morfar og tante. Her er noen bilder fra dagen:

Herligste Stella ♥

I full gang med kaken!Minimini-antrekksbilder. Dere får se alt bedre en annen gang, det blir ikke akkurat siste gang jeg har på meg dette, eeeeeelsker buksen! Den er fra Bik Bok og genseren er fra Cubus.


Den ferdige kaken! Det skulle være en champagneflaske, og jeg er såå fornøyd med hvordan den ble, jeg hadde aldri klart noe sånt iallefall! Den smakte utrooolig godt også, Kjetil (stefar) er veldig flink!Kan jo ikke la være å posere med kaken heller!For en fin dag dette har vært, klarer ikke å slutte å smile! Har verdens beste familie og ikke minst verdens beste venninne ♥♥

Skal prøve å få til blogging i morgen, men lover ingenting!

- Har dere hatt en fin helg?

HAPPY BIRTHDAY

 • 09.10.2012 kl. 21:04


I dag har verdens beste mamma bursdag! Gratulerer med dagen, mamma. Glad i deg ♥

Jeg har vært ganske opptatt i dag, så derfor har det ikke blitt noe blogging. I går hadde jeg egentlig ganske mye tid til blogging, men da hadde jeg absolutt ingenting å blogge om. Har vel en liten tørke... Nå kom Andrea, vi skal se sesongfinalen av Greys i dag. Frem med lommetørklene, det blir nok noen tårer i kveld... 

- Hva gjør dere i kveld?

BILDER FRA BURSDAGEN

 • 19.03.2012 kl. 20:53


Hadde tapas som mat, det er så godt!

Foccacia. 

Lefser med Philadelphia-ost, salat og Serrano-skinke. Til høyre er det cherrytomater med basilikum og Mozarella-ost. 

Poteter, aioli og kjøttboller.Daimcupcakes.
Hadde det som sagt kjempekoselig med verdens beste venner ♥

- Hva gjorde dere på lørdag?
- Hva syns du om bildene?

JEG HAR BURSDAG I DAG!

 • 18.03.2012 kl. 13:34


Wii! Hadde en superfin feiring med fine venner, og i dag ble jeg vekt med cupcake og tapasrester fra i går ♥ Blir ikke mer blogging før i kveld, skal ha familieselskap i dag. Håper alle har en fin søndag!

Takk for alle gratulasjoner som har kommet hittil ♥

THE WORLD'S GREATEST MOM

 • 09.10.2011 kl. 16:57Gratulerer med dagen, verdens beste mamma! Love you ♥

BILDEDRYSS FRA LØRDAG

 • 05.09.2011 kl. 17:45
Fin den, Thomas! Bursdagsbarnet btw.
Kul elns.


Her er bildene fra bursdagen på lørdag, det var kooselig! Ble egentlig tatt veldig mange bilder, men mange ble dårlige pga. lyset osv.

- Hva syns dere?

JEG HAR BURSDAG IDAG!

 • 18.03.2011 kl. 18:47Wiii, endelig 16 år! Har hatt en super dag hittil, med masse fine gratulasjoner! Nå sitter mamma og jeg på hotellrommet i Oslo, og snart skal vi ta turen til Oslo Spektrum på Robyn-konsert! Gleder meg helt vilt, hun fikk kjempebra kritikk etter konserten i Bergen. Jeg var bare halve dagen på skolen i dag siden vi skulle dra, og når vi kom frem til Oslo tok vi oss en tur på café og en tur innom Oslo City! Tusen takk for alle gratulasjoner hittil, forresten! Elsker å ha bursdag :-D

HAPPY BIRTHDAY

 • 21.01.2011 kl. 18:01


Leon har bursdag idag, og fyller tre år ♥

YESTERDAY

 • 28.11.2010 kl. 17:22

Emily


Guttaboys!

Malin og hennes nye BF (boyfriend)!

Margretha og MariaPrøvde brillene til Emily.. lol

Hadde det utrolig gøy igår! Hatteleken, pakkeleken, dansing, spising, latter, The Voice (med samme sangene om og om igjen). Skulle sett så vi hylte når det kom Justin Bieber, haha! Vi fikk filmet det begge gangene da, så det blir nok med på videobloggen. Har også spilt inn svarene på spørsmålsrunden, ikke at det var så veldig vellykket. Vi var overtrøtte!

- Hva gjorde dere i går?


BIRTHDAY PARTYY

 • 20.11.2010 kl. 23:55

Bursdagen til Malin var kjempegøy. Vi spiste taco, lo, så film, lo litt til, hadde mimeleken og lo enda litt mer. Jeg tror mimeleken begynner å bli en klassiker på bursdagene nå, men det er jo bare gøy! All den interne humoren, ville gjettingen og ikke minst den morsomme mimingen.

Jeg var veldig flink og tok vel kanskje fem bilder, eller noe sånt, og de har jeg ikke sett på enda. Nå er jeg egentlig bare trøtt og vil legge meg. Vi snakkes i morgen!


- Har du hatt en fin dag?

 

BIRTHDAY

 • 13.11.2010 kl. 12:14

I går kveld feiret Emily bursdagen sin og det var kjempegøy! Vi hadde først en konkurranse der hver gjest hadde et fat med fire kopper på og under de koppene var det noe ekkelt man skulle spise. Hver runde skulle alle sammen kaste terningen etter tur og den som fikk laveste tallet, skulle velge en av koppene og spise det som var under. Jeg vant faktisk den, haha! Deretter spiste vi god tapas fra C&C, hadde pakkeleken og mimeleken. Her er bilder fra kvelden:

God tapas!

Emily, Venuja, Camilla, Maria og Mariell ♥


Hva vant jeg i konkurransen? En HSM- matboks med masse godteri oppi, haha!
Bursdagsbarnet ♥


- Hva gjorde dere i går?

BILDER FRA BURSDAG

 • 20.03.2010 kl. 23:29


Getting readyy


Fikk New Moon plakaaat <3 Og penger og et gavekort


Måtte sensurere munnen min, stort smil...

Maria holder på å sende over flere bilder nå, men det tar veldig lang tid, så de får dere se i morgen.

- Hva syns dere om bildene?

BURSDAGSGAVENE

 • 14.03.2010 kl. 20:37


Fikk mange søte, hjemmelagde kort av Malin Ann og Dina....

.... og også denne paletten med øyenskygger og lipglosser fra Miss Sixty.Solbriller fra Miss Sixty fra mamma og Kjetil. Har også fått bunadsøredobber til konfirmasjonen min og så får jeg noe på selve bursdagen min på torsdag.


Money <3
Kari Traa undertøy og et duftlys som virkelig luktet godt!Skjerf fra H&M


Og en veldig søt topp fra H&M

Ble veldig fornøyd med gavene for å si det sånn! Og så venter jeg jo på min nye mobil også som sikkert (forhåpentligvis) kommer i løpet av neste uke.

The regular question:
- Hva syns dere?

BILDER FRA BURSDAGEN

 • 29.01.2010 kl. 23:13

For en kjempegøy bursdag! Det ble tatt veldig mange bilder, *kremt* 180.. Her er ihvertfall noen:

Jeje, svarte sokker er kult og Jt er outsider.En lek vi holdt på med

Aw, Margretha <3


Må spørre flere om tillatelse til å legge ut bilder før jeg legger ut flere bilder.

Er du ofte i bursdager?

ET TRIST FARVELL..

 • 22.12.2009 kl. 23:08

Nå er jeg hjemme fra bursdag! Når jeg skulle gå begynte alle å si God jul, og da tenkte jeg over at det faktisk er jul om TO dager. Det var veldig trist å si farvell til alle vennene mine, og å si "ses neste år" hørtes jo bare så lenge ut. Men vi skal møtes på romjulsshopping, så det blir jo gøy!

Bursdagen var gøy, og det ble Mariell, Emily, og meg som gikk i chill pill - stilen. Bildene orker jeg ikke å legge ut akkurat nå, siden det er så sent, men de kommer imorgen. (Det var ikke så mange bilder som ble tatt)I morgen blir det vel mye blogging siden det er JULEFERIE!!

Hva har du gjort i dag?

READY FOR BIRTHDAY

 • 18.12.2009 kl. 18:59

Den siste halvtimen har jeg stått på badet og stelt meg og gjort meg klar for bursdag. Vi skal se x-factor finalen, og selvfølgelig heier jeg på Shackles! Skjønner ikke hvorfor Chand er i finalen egentlig..

Speilrefleksen er fulladet og klar nå, og jeg prøvde å ta noen bilder av hvordan jeg så ut, men det gikk ikke så bra:

Dritt at Picasa ikke vil virke nå..

Beklager for kort, dårlig innlegg, men jeg har ikke så god tid nå.
Ha en fin kveld da, alle sammen!

Hvem heier du på i x- factor?

WHAT A BIRTHDAY!

 • 27.11.2009 kl. 23:49

Heyhey ♥ Nå er jeg hjemme fra en utrolig gøy bursdag. Hadde egentlig tenkt å legge ut bursdagsoutfit før jeg dro hjemmefra, men selvfølgelig ble alt bare stress! To minutter før jeg skulle dra hjemmefra, kom jeg på at jeg måtte lage kort også, noe som endte med at jeg tok med en penn og skrev på pakken når jeg kom på bussen. Real nice!
Hadde selvfølgelig med meg kamera, så i morgen skal jeg mekke sammen en video til dere! Nå er det faktisk ganske sent, og jeg trodde faktisk at jeg skulle få til flere innlegg enn dette i dag. Men sånn går det når man er treig!

I morgen skal jeg faktisk til frisøren også. Hva jeg skal gjøre der, får dere vente å se! Moahahahahahaha!

dsc02089
Her er bilde av det søte bursdagsbarnet ♥ Med sine røde nese som jeg kjøpte til henne :-)

Når var du i bursdag sist?

JEG ER I LIVE

 • 14.11.2009 kl. 22:54

Heyhey alle sammen! Har ikke blogget så mye i dag, men blogglysten har ikke vært helt på topp + at jeg har vært på Moa og i bursdag til Malin. (Kult navn, eller hva?) Bursdagen var utrolig gøy, jeg skal mekke sammen en liten video som dere skal få se i morgen. Så slipper jeg å skrive ord for ord til dere. Er dere interessert i å se hva jeg har på meg? Sikkert ikke siden jeg ikke bruker å få så god respons på det, men jeg legger ut likevel:
mine bilder
- Cardiganen kjøpte jeg forresten i dag, den er fra Bik Bok, and I løøv it!
- Og så under den har jeg to singletter fra Bik Bok
- Og skinntightsen er fra Cubus
Vet ikke hvor smykket er fra.

Jeg har forresten blitt forkjølet. Jippi.

Har du skinntights?

DAGENS BURSDAGER!

 • 05.11.2009 kl. 19:20

I dag har disse heldige jentene bursdag:
Emily
Julia
Begge blir fjortizz i dag, gratulerer med dagen til dere!

Har dere gått inn på bloggen deres og ønsket de gratulerer med dagen?
Eller vil dere gjøre det her kanskje?

PS; Emily er ikke av de aktive bloggerne.

happybirthday

BESTE BURSDAGSGAVEN!

 • 31.10.2009 kl. 23:35

Hei alle sammen! Nå kom jeg nettopp hjem fra en utrolig morsom bursdag, og så klart hadde Mariell og jeg den beste bursdagsgaven! Den får dere se video av i morgen. I bursdagen spiste vi pizza, pastasalat og godteri, og holdt på med quiz, Wii og gaveleken. Og når vi spilte gaveleken, vant Mariell en liten pengepung, og siden hun har så mange, ga hun dem til meg! Finnes ikke snillere bestevenninne <3 Jeg skal ikke skrive så mye mer nå, men dere skal få noen bilder å se på:

Charlotte, Benedicte og meg.


Vinnerne av quizen; Mariell på 1., Charlotte på 2., og Benedicte på 3.


Ja, du ser sikkert at dette er meg.


Mariell <3


Venuja og Camilla <3

Har dere hatt en 'happy Halloween'?

NÅR HAR DU BURSDAG?

 • 25.10.2009 kl. 14:41

Jeg har tenkt å starte noe nytt her på bloggen. Hvis dere vil, kan dere skrive når dere har bursdag i kommentarfeltet, og hver dag jeg er innpå bloggen, skal jeg gå gjennom bursdagene og se om det er noen som har bursdag den dagen. Hvis jeg finner noen som har bursdag den dagen, går jeg innom bloggen og gratulerer personen med dagen. Det ble litt rart forklart, men ihvertfall så skal jeg gjøre mitt beste for å gi deg en gratulasjon på bursdagen din. Håper dette slår gjennom og at mange vil skrive ned bursdagen sin i kommentarfeltet. Dette innlegget kan du også finne oppe i menyen snart, sånn at det blir lettere å finne. Forresten; når du har bursdag kommer du også til å få en liten gratulasjon i et av innleggene mine.

akklj
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no