INSTA STORIES LATELY


Follow me @malindh


En av mine favorittapper er definitivt Instagram, og det er den jeg bruker mest på telefonen min. Jeg er så glad i story-funksjonen der, og jeg bruker mye heller den enn Snapchat. Snapchat liker jeg bedre å bruke til å kommunisere med vennene mine, mens Instagram stories bruker jeg til å vise følgerne mine glimt av hverdagen min. Bildene jeg legger ut på Instagram kan jo dere se når som helst, men siden stories forsvinner etter 24timer tenkte jeg å vise dere litt av hva jeg har lagt ut den siste tiden. Noen dager er det flere oppdateringer enn andre, for eksempel i går hadde jeg en veldig lat dag så da hadde jeg ingenting å legge ut. Men jeg liker iallefall veldig godt den funksjonen, og dere må gjerne følge meg om dere vil det @malindh! Legg gjerne igjen deres Instagram også så kan jeg sjekke den ut ♥


One of my favorite apps is definitely Instagram, and that is the app I use the most on my phone. I really like the story-function there, and I much rather use that than Snapchat. I like using Snapchat more for communicating with my friends, while I use Instagram stories to show my followers glimpses from my day. The photos I post on Instagram you can see anytime, but since stories disappear after 24 hours I thought I would show you a bit of what I've been posting lately. Some days have more updates than other, for example yesterday I had a very lazy day so then I had nothing to post. But I really like that function, so you should go follow me if you want to @malindh! Feel free to leave your Instagram below so that I can check it out ♥

LET'S TALK SKIN CARE (+RABATTKODE!)

Sponset behandling

På fredag gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før, jeg var på hudpleietime for første gang, på RÅ4 i Ålesund sentrum! Som dere kanskje vet er jeg veldig opptatt av å ta vare på huden min, men det er alltid noe jeg har gjort selv. Jeg tror spesielt mange ungdommer ikke helt forstår hvor viktig det er å ta vare på huden sin, det gjorde iallefall ikke jeg da jeg var yngre. Jeg har alltid fjernet sminken min før jeg har lagt meg, men tidligere brukte jeg sminkeservietter, og kanskje vasket jeg ansiktet mitt med en vaskeklut etterpå, men det var alt. IKKE bra! Heldigvis har jeg aldri vært plaget med mye urenheter og kviser, men hadde jeg ikke begynt nå å virkelig ta vare på huden min så hadde jeg fått betale for det når jeg blir eldre. Det er tross alt denne huden du skal ha resten av livet ditt, så det er viktig å ta vare på den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Behandlingen jeg tok var RÅ Hudpleie. Da fikk jeg først en skikkelig rens og deretter hudanalyse, noe som var veldig interessant. Jeg har hatt en liten anelse om hvilken hudtype jeg hadde, men nå fikk jeg bekreftet det og i tillegg fikk jeg mer informasjon om huden min og hudtilstanden, og hvordan jeg kan behandle den på best måte, og eventuelt hva jeg må holde meg unna. Så hadde jeg en dampmaskin over ansiktet (som dere ser på de to første bildene fra behandlingen) og så fikk jeg klemt ut sorte prikker. Det var så behagelig å ligge der, og mens jeg hadde på maske fikk jeg en god massasje på nakke og hode, noe så avslappende! Det ble avsluttet med serum og krem, og da var huden min så silkemyk som jeg aldri har kjent den før. 


RABATTKODE:

Uansett om du er 20 år eller 60 år så er det veldig viktig å ta vare på huden sin, og unne seg litt ekstra pleie en gang i blant. Nå begynner jo folk å komme hjem for sommeren, og jeg vil at dere skal kunne unne dere noe godt i sommer, og det tror jeg spesielt dere studenter har godt av etter et langt og hardt skoleår. Derfor har jeg fått ordnet en rabattkode til dere! Den gjelder for behandlingen jeg tok nå, RÅ Hudpleie. Den koster ordinært 700kr, men i juli kan du få behandlingen til 550kr ved å nevne navnet mitt ved bestilling! 

Bestilling kan enten gjøres på Facebooksiden til RÅ4 her eller på telefon 901 64 625. De har også mange andre behandlinger som er verdt å sjekke ut, alt står på Facebook. 


This post will only be in Norwegian, sorry ♥
 

ON A HIKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bor omringet av fjell, men til tross for det er jeg ikke på fjelltur mer enn sikkert maks fem ganger i året. Det har aldri vært noe jeg har vært spesielt glad i egentlig. Spesielt fjellturer som går over flere timer, men korte som tar typ en time til sammen er helt greit, så det pleier å være det jeg går for de fem gangene i året, haha. Mandagens fjelltur tok ca en time, og da stoppet vi på toppen i noen minutter. Må jo nyte utsikten litt! Det er jo så deilig når man er ferdig, så kanskje jeg må prøve å få tatt mer enn fem fjellturer i år. Vi får se, hehe. 


I'm surrounded by mountains where I live, but still I won't go on hikes for more than probably five times a year. It just hasn't been something I really like. Especially hikes that are hours long, but the shorter ones that take like an hour are fine, so that's usually what I'll go for those five times a year, haha. This mondays hike took about an hour, and that included our stop at the top for a few minutes. When you have a view like the one above you just have to enjoy it for a while! It's so nice when you're done too, so maybe I should try to go on more than five hikes this year. We'll see, haha. 

MY WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så var denne helgen også over, tiden går så fort! Jeg har ikke satt meg ned med pcen før nå, selv om jeg ikke har gjort så mye i dag. Enkelte dager står det bare litt stille og det er vanskelig å komme på noe å skrive om, og da føler jeg det blir litt dumt å skrive bare for å skrive. Jeg har hatt en veldig fin helg, i går var jo det konfirmasjon så nesten hele dagen gikk til det. Vi var litt for heldige med været da, det var over 20 grader og sol, så dere kan tenke dere det ble varmt! Jeg lengtet hele dagen etter å få den av meg, så det var så deilig når jeg endelig fikk tatt den av meg. I dag har jeg bare vært en tur på trening, og ellers slappet av. Jeg skjønner ikke hvor dagen ble av! Men det er godt med sånne dager også, så får jeg ladet opp til en ny uke. Jeg har lagt endel planer for den neste uken, så det tror jeg blir bra. Det skal nok bli mye bra bloggmateriale også! 


Suddenly this weekend is over too, time is just flying by! I didn't sit down by the computer until now, even though I haven't done that much today. Some days are just not interesting and it's hard to think about something to write about, and then I feel like it's stupid to write just to write something. I've had a very nice weekend, and yesterday it was the confirmation so almost the entire day was spent there. We were a little bit too lucky with the weather though, it was over 20 degrees and sunny, so you can imagine it was hot with my National Costume made of all wool! I was longing the entire day to take it off, so it was so nice when I finally got to take it off. Today I've just been to the gym, and otherwise I've just been relaxing. I don't understand where this day went! But it's nice with days like these too, so I get to charge up for a new week. I've made some plans for the next week, so I think it will be a good week. I'm planning on a lot of good blog posts too! 

HAPPY BIRTHDAY, NORWAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, for en fin dag dette har vært! Det er først nå jeg har hatt muligheten til å sette meg ned foran skjermen, det er jo ikke akkurat førsteprioritet på en dag som dette. I dag har jeg fått være både med venner og familie, en perfekt kombinasjon. Jeg har ikke tatt så mange bilder som jeg hadde trodd, men det ble jo noen, så jeg skal vise dere flere i morgen når jeg har fått redigert! Vi har vært så heldig med været, det har vært strålende sol og en temperatur på rundt 15 grader, perfekt bunadsvær! Med tanke på den byen jeg bor i så er det faktisk et under at det ble fint vær i dag, når det regnet i går og skal regne i morgen. Men litt heldig må jo vi få være av og til! Det har jo vært nasjonaldager tidligere hvor det har haglet, så man kan aldri vite. Jeg skal skrive mer om dagen min i morgen, akkurat nå er jeg kjempesliten og gleder meg til å legge meg. Håper alle dere også har hatt en fin dag ♥ Fortell meg gjerne noen høydepunkter!


Oh, what a nice day this has been! I haven't had the opportunity to sit down in front of the screen until now, it's not exactly my first priority on a day like this. Today I've spent time with both friends and family, the perfect combo. I didn't take as many photos as I thought, but I took some, so I will show you them tomorrow when I've edited them! We've been so lucky with the weather today, it was sunny and a temperature at around 15 degrees, the perfect weather for my National Costume made of wool! Considering the city I live in it's a miracle that the weather was nice today, it was raining yesterday and it's raining tomorrow. But we need some luck sometimes too! There have been National Days previous years where it's been hailing, so you never know. I will write more about my day tomorrow, right now I'm so tired and looking forward to go to bed. Hope you all have had a good day too ♥ Give me some highlights! 

PREP FOR TOMORROW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En av mine absolutte favorittdager er i morgen, jeg elsker 17. mai! Hele dagen er bare så god stemning, og du møter på massevis av kjentfolk, spiser god mat, masse is, og så får jeg bære noe av det kjæreste jeg eier - bunaden min. Det er alltid litt å gjøre dagen før, så i dag har jeg ordnet ut litt av hvert til i morgen. Jeg fant ut jeg ikke har rød neglelakk lenger, naturligvis siden jeg ikke bruker det noe særlig. Det er liksom to anledninger i året, 17. mai og julaften. Så jeg dro og kjøpte det og ett par småting til, og i kveld dro jeg hjem til familien for å få hjelp av mamma til å stryke bunadskjorte. Så nå er det meste klart til morgendagen, jeg må bare krølle håret mitt og lage til noen lefseruller til frokosten i morgen. Jeg kommer nok med et innlegg i løpet av dagen i morgen, men jeg håper alle får en fantastisk nasjonaldag ♥ 


One of my absolute favorite days is tomorrow, our National Day! The whole day is just filled with good vibes, and you meet lots of familiar faces, eat good food, lots of ice cream, and I get to wear one of my most precious belongings - my national costume "bunad". I always have some things to take care of the day before, so today I've been sorting out some stuff for tomorrow. I found out that I don't have red nail polish anymore, naturally since I don't use it that much. There are kind of only two occasions in the year for that (since I don't wear much red other days), May 17th and Christmas. So I went out and bought that and a couple other small things, and this evening I went home to my family to get help from my mom to iron my shirt for the national costume. So now I'm almost ready for tomorrow, I just have to curl my hair and make some tortilla rolls for breakfast tomorrow. I'll probably post something some time tomorrow, but I hope all Norwegians will have a great National Day, and of course that you others too will have a great day ♥

SATURDAY SNAPSHOTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De første bildene med det nye kameraet! Disse er fra lørdag så jeg eksperimenterte en del fordi det er virkelig så mye å sette seg inn i med dette nye kameraet. Men det kommer seg etter hvert! Jeg var hjemme hos familien store deler av dagen og satt mye ute fordi det var så fint vær og veldig varmt. Vi tok oss en tur til byen også, før det ble masse god mat ute i solen etterpå. I dag er jeg på jobb siden det er tilbudsdag, så jeg er ikke hjemme før i kveld. Ha en fin mandag ♥


The first photos with the new camera! These are from Saturday so I was experimenting a lot because it is SO much to learn with the new camera. But I'm learning more all the time! I was at home with my family almost all day and I sat a lot outside because it was such a nice weather and really warm. We took a small trip to town as well, and then we had lots of good food out in the sun later. Today I'm working since we have -30% off all clothes, so I won't be home until tonight. Have a good Monday ♥

TODAY

I dag tok jeg i bruk disse listene som jeg kjøpte på Bershka i Paris for litt over en måned siden. Syns den er kjempesøt og den er helt super på dager jeg har mye å gjøre. Etter hvert som jeg skrev opp innså jeg hvor mye jeg faktisk har å gjøre, så denne bloggposten må jeg være rask med. Den skulle jo egentlig være oppe klokka 13 nå, men med et ikke så raskt internett gikk ikke det helt. Jeg må iallefall være rask denne dagen slik at jeg får gjort alt jeg skal gjøre før vi drar til Oslo i morgen. Jeg må skrive fire blogginnlegg i dag, og bare det tar jo litt tid. Bildene er tatt hvertfall, så jeg er jo ett steg på vei! Nå kom jeg på at jeg skal krølle håret og lakke negler også, to ting til på lista. Jaja, jeg må hive meg rundt nå, vi snakkes i kveld ♥

Today I started using these lists that I got at Bershka in Paris a little over a month ago. I think it's so cute and it's great on days where I have a lot to do. I realized after a while how much I actually have to do, so I have to be quick with this blog post. It was supposed to be up now at 1pm, but with a not so fast Internet that didn't quite work out. It's only a few minutes over so it's not a big deal anyway. I have to be effective today so that I get everything done before we're going to Oslo tomorrow morning. I have four blog posts to write today, and only that takes some time. At least the photos are taken, so I'm one step on my way! Now I just remembered that I have to curl my hair and put nail polish on my nails too, two more things on the list. Well well, I have to get moving now, talk to you tonight ♥

HAPPY SATURDAY


Full outfit coming tomorrow


God lørdag og helg, kjære dere! Dere hørte ikke mye fra meg i går men jeg følte ikke helt for å åpne laptopen etter jobb i går kveld, og jeg vet at bloggingen ikke blir noe bra når jeg ikke føler for det, så da blir det sånn. Kvalitet over kvantitet, sant? Jeg er på jobb i dag også, men tenkte jeg skulle vise dere ett par bilder fra torsdag. En liten sniktitt på antrekket jeg brukte da jeg skulle ut og spise med jobben. Jeg legger ut flere bilder i morgen, sammen med en litt artig historie fra før vi tok disse bildene. Ha en fin lørdag ♥


Happy Saturday and weekend, lovelies! You didn't hear that much from me yesterday, but I didn't feel like opening my laptop after work last night, and I know the blogging won't be any good when I'm not feeling it. Quality over quantity, right? I'm working today too, but thought I would show you a couple photos from Thursday. A little sneak peek of the outfit I wore when I was going out for dinner with my colleagues. I'll post more photos tomorrow, along with a funny story from before we took these photos. Have a great Saturday ♥

HELLO MAY

Hei mai! Mai er alltid en veldig fin måned, og det tror jeg denne også blir. Det er fortsatt fint vær her, og forhåpentligvis blir det mye av det denne måneden. I dag må jeg prøve å komme meg ut, jeg har tatt allergitablett så jeg håper det hjelper litt iallefall. Jeg endte opp med å ligge med migrene i går kveld, men den er heldigvis borte og forhåpentligvis kommer den ikke tilbake på en stund. Jeg har jo piller mot det men det må jeg ta på begynnelsen av migrenen, og det tok litt tid før jeg skjønte det var migrene denne gangen siden det var på en annen plass i hodet enn jeg har hatt før. Det hjalp med en god natts søvn iallefall. Håper det er fint vær hos dere også og at dere får en fin start på måneden ♥


​Hello May! May is always such a nice month, and I think this one will be too. It's still sunny here, and hopefully we'll have a lot of that this month. Today I have to try to get outside, I've taken an allergy pill so hopefully it will help a little bit. I ended up having migraines last night, but luckily it's gone now and hopefully it won't be back for a while. I have pills for it but I have to take it in the beginning of my migraine, and yesterday it took some time before I realized it was a migraine since it was in a different place in my head than it's been before. At least it helped with a good nights sleep. I hope it's sunny today with you guys too and that you have a great start to the month ♥

UP TO THE MOUNTAINHer har dere noen bilder fra den fine turen vår på torsdag! På det første bildet ser dere Fjellstua på toppen og trappene som går opp. Jeg husker da jeg var yngre føltes det ut som en evighet å gå opp dit og at det var en kjempelang tur, men det er det ikke i det hele tatt. Det er tungt, men vi brukte vel åtte minutter opp, og da stoppet vi og tok bilder noen ganger også. Når man kommer opp kan man velge å gå videre bortover fjellet også om man vil ha en lenger tur, men det gjorde vi ikke denne gangen. Vi ville heller ned igjen og kjøpe is, haha. Jeg håper iallefall på mange turer opp hit i sommer selv om det er en skikkelig turistfelle, men det er en fin tur så. Og god rumpetrening, hehe. 


Here you have some photos from our nice trip this Thursday! On the first photo you can see "Fjellstua" on the top, and the stairs that lead up to it. I remember when I was younger it felt like it took forever going up there and that it was so long, but it's not at all. It's tough since it's quite steep and a lot of stairs, but I think we used eight minutes up now, and that's including all the times we stopped to take photos. When you get to the top you can choose to go further across the mountain if you want a longer trip, but we didn't do that this time. We just wanted to go down again and get ice cream, haha. I hope to go up here many times this summer even though it's a tourist trap, but it's such a nice trip. And a good butt workout, hehe. 

I DONUT CARE

- BECAUSE HELLO, IT'S THE WEEKEND -Goooood lørdag dere! Den beste dagen i uken, sammen med søndager. Det vil jo si hele helgen egentlig. Jeg er jo på jobb, men det er helt greit for det er jo så mye liv og glade kunder på lørdager. Og så er det jo langhelg med stengte butikker både søndag og mandag, så egentlig to søndager på rad. Syns det er helt fantastisk jeg! Nyt helgen, spis det du har lyst på med god samvittighet, og bare kos deg ♥


Haaaappy Saturday guys! The best day of the week, together with Sundays. Which means the entire weekend really. I'm working today, but that's completely fine since it's so lively and so many happy customers on Saturdays. And it's a long weekend as well, with closed shops on Sunday and Monday, so really that's two Sundays in a row. I think that's so nice! Enjoy the weekend, eat whatever you want without feeling bad, and just enjoy ♥

ICE CREAM RUN

- FIRST OF THE YEAR -Et sent hei fra meg! Tiden går så fort når jeg er ferdig på jobb åtte og skal hjem og spise middag, jeg må jo nesten bare få i meg noe mat før jeg kan sette meg ned foran pc'en, hvis ikke klarer ikke hodet mitt helt å fungere. Vi så den nyeste episoden av Riverdale til middagen, jeg liker den serien så godt! Det var så kjipt forrige uke da det ikke kom ny episode, jeg går alltid og venter hele uken på ny episode. Vel, nå lengter jeg litt tilbake til isen jeg spiste i går, det var så godt! Årets første, og ingenting slår denne isen med surt jordbærstrøssel. Nam! Nå skal jeg bare slappe av før det blir tidlig kveld, jeg skal jo på jobb igjen i morgen. God helg ♥


A late hello from me! Time goes by so fast when I'm done at work at eight o'clock and am going home to eat dinner, I just have to get some food in my stomach before I can sit down in front of my computer, if not my head won't work. We watched the newest episode of Riverdale while eating, I like that show so much! It sucked last week when there was no new episode, I'm always waiting the entire week for a new episode. Well, now I'm longing back to the ice cream I had last night, it was so good! The first of the year, and nothing beats this ice cream with sour strawberry sprinkles. Yum! Now I'm just going to relax and have an early night, I'm working again tomorrow. Happy weekend ♥

ON TOP OF MY CITY

Fikk utnyttet fineværet litt i kveld, jeg ville egentlig bare til byen og kjøpe is, men så snakket jeg litt med Sara og det endte opp med at vi gikk opp på Fjellstua først, og så ned igjen til byen for å kjøpe is. Fjellstua er vel den største turistattraksjonen vi har her i Ålesund, det er altså et bygg oppe på fjellet som du enten kan kjøre til, eller så kan du gå opp litt over 400 trappetrinn, så ser du hele bysentrum foran deg. Den er ikke så verst denne byen altså. Så belønnet vi oss med en is etterpå. Det har ikke vært kjempevarmt her altså, men her er det bare å nyte de få soldagene vi har. Det er litt gøy, for med en gang det blir fint vær her virker det som om hele byen kommer ut, og selv om det ikke er 10 grader engang må man bare ha is. For en kultur, haha ♥ Jeg har flere bilder å vise dere, så de kommer senere!


Took advantage of the beautiful weather this evening, I actually just wanted to go the city centre and get ice cream, but then I talked a little bit with Sara and it ended up with us walking up to "Fjellstua" first, and then down to the city centre again for ice cream. "Fjellstua" is probably the biggest tourist attraction we have here in Ålesund, it is a building on top of a mountain which you can either drive to, or you can walk up the stairs over 400 steps, and then you have the entire city centre in front of you. This city isn't too bad. Then we rewarded ourselves with an ice cream afterwards. It hasn't been that hot here actually, but we just have to enjoy the few sunny days we get. It's kinda funny, because the moment it gets sunny it seems like the whole city comes out, and even though it's under 10 degrees (celsius) you just want to get ice cream. Haha, what a culture ♥ I have more pictures from the trip coming up soon!

8 FUN FACTS OM MEG

Det ble tatt godt i mot sist gang jeg skrev et innlegg om noen fun facts om meg, så denne gangen har jeg samlet opp enda flere punkt! Jeg syns det er vanskelig å komme på noe når jeg først skal sette meg ned og skrive et sånt innlegg, så denne gangen har jeg skrevet ned ting etter hvert som jeg har kommet på det!

♠ Jeg har alltid vært relativt kaldblodig, men nå har jeg blitt mer varmblodig. Jeg liker å si jeg ble avklimatisert etter at jeg flyttet inn med kjæresten, for han er ekstremt varmblodig, haha. Så det var ganske kaldt for meg når jeg først flytta inn, men nå har jo kroppen min vendt seg til det. Problemet nå er at jeg syns det er ALTFOR varmt hjemme med familien når jeg er der, og ofte når jeg er på besøk med andre også. 

♠ Jeg HATER skrekkfilmer, og ser det virkelig aldri. Jeg finner rett og slett ingen fornøyelse i å bli skremt, så da ser jeg ikke poenget i å se det. Tror mye av det kommer av da jeg så Lille Frøken Norge da jeg var yngre, på KINO. Altså kan vi snakke om at det liksom var en barnefilm?? Hva i alle dager? Det er det verste jeg har sett. Jeg blir også veldig lett påvirket og får veldig lett mareritt, som jeg kommer mer inn på senere i innlegget.

♠ Jeg er skikkelig emosjonell om morgenen! Det er nok fordi jeg er trøtt da, men jeg merker hvis jeg ser på en serie om morgenen er det nesten ingenting som skal til før jeg kan begynne å gråte, haha. Her om dagen så jeg en episode av Friends da jeg våknet, og det var den episoden der Rachel og Ross fikk barn. Dere kan tro jeg satt og hulket... 

♠ Jeg hater å ha mareritt og blir veldig påvirket av det også. Når jeg våkner av mareritt midt på natten ender det opp med at jeg er så redd for å sovne igjen (selv om jeg vet at jeg ikke kommer tilbake til det jeg drømte) at jeg må ligge med telefonen en stund først. Roe meg ned litt rett og slett. Jeg kan faktisk bli påvirket av hva som helst omtrent til mareritt, f.eks. om jeg har sett mye på en serie dagen før. Jeg har hatt mareritt "inspirert" av serier som Flash og The Royals. Haha, uff. Det er litt lettere å våkne opp av mareritt når jeg har kjæresten ved siden av meg da, det roer meg liksom litt.

♠ Det skjer veldig ofte at jeg skjuler innlegg på Facebook. For eksempel om det kommer opp en ekkel video av krypdyr, noe hudgreier osv. skjuler jeg det med en gang! Hvorfor skal jeg ha noe sånt i feeden min?

♠ Jeg er redd for å ta treningstilskudd og sånne ting, av den enkle grunn at jeg har blitt dårlig av det før. Det var ett par ganger jeg tok Pre-Workout og ble skikkelig kvalm i ettertid, så jeg tar ingenting verken før eller etter trening. Jeg drikker også veldig lite koffein, fordi jeg føler kroppen min blir helt rar av det. Jeg liker jo ikke kaffe, og de gangene jeg har vært desperat etter koffein har jeg drukket Red Bull (som forresten ikke smaker noe godt), men da føles kroppen min SÅ rar ut etterpå. Det er nok bare fordi jeg ikke er vant til det da. ♠ Jeg er ikke så glad i katter. Ja, det finnes søte katter og sånt, men jeg syns rett og slett ikke noe om de som dyr. For det første er jeg allergisk, så jeg har ikke hatt muligheten til å få noe særlig forhold til en katt før, og for det andre så er de så SYKT uforutsigbare! Du vet aldri hva de tenker, i det ene øyeblikket elsker de deg, og i det andre hater de deg. Nei, jeg er nok et hundemenneske altså ♥

♠ Jeg har aldri prøvd verken røyk eller snus, og kommer ikke til å gjøre det heller. Jeg ser rett og slett ikke poenget, og syns bare det er ekkelt. Jeg hater virkelig røyking, og blir litt irritert hvis noen som står meg nær gjør det, rett og slett fordi jeg ikke ser noe poeng i det, da det bare er ekkelt og idiotisk. Jeg er veldig glad for at jeg aldri har vært i et miljø der det er "kult" å røyke.

 

JEG TRENGER DERES HJELP!

Jeg har et lite problem, nærmere bestemt et pakkeproblem, og jeg trenger deres hjelp! Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken jakke jeg skal ta med. Jeg har allerede pakket en god del klær, og jakker veier jo en del, så her må jeg rett og slett bare ta et valg. Men det er så vanskelig! 


Skinnjakka passer jo til alt, men problemet med den er at det fort kan bli VELDIG varmt i sola. Det er meldt 16-18 grader og sol når vi er der, så da kan jo det bli litt varmt. 


Bomberjakka har jeg også veldig lyst til å ha med, den går kanskje ikke til like mye men er så kul, og jeg føler den er passelig til temperaturen? Samtidig kan denne være litt kaldere på kvelden kanskje?


Uff, det burde ikke være mulig å slite så mye altså, haha. Men nå håper jeg iallefall at dere vil hjelpe meg å velge, så blir det litt lettere for meg!


♦ Skal jeg ta skinnjakka eller bomberjakka?

RISE AND SHINE TUESDAY

ο Alarmen går 08.00 ο Scroller gjennom telefonen i 20 minutter før jeg går på badet ο Hiver i meg en kjapp frokost og får på meg treningstøyet ο På trening 09:15 ο I dusjen 11:00 ο Sminken på, rett i morgenkåpa, lager meg en smoothie ο Tar bilder og skriver dagens første innlegg οA GREAT START TO THE DAY -Og sånn er som regel morgenene mine. Helt herlig! Nå må jeg skynde meg og få på meg dagens antrekk før det blir shoot. Ha en fin dag ♥ 


♦ Hvordan er deres morgenrutiner?

TO SPØRSMÅL TIL DERE

Jeg vil jo gjerne at bloggen min skal være best mulig, men jeg trenger litt hjelp av dere, og høre hva dere mener. Jeg så på Anna Edwin sin blogg for en stund tilbake at hun spurte leserne om de foretrakk at teksten kom før eller etter bildene i innlegg, og det er faktisk noe jeg har tenkt på selv en stund. Selv skriver jeg som oftest automatisk teksten under bildene, fordi jeg føler at folk gjerne ser på bildene først, og da gir det mer mening at teksten kommer under bildene. Men det er jo bare noe jeg tror, det kan jo hende at folk tenker noe helt annet. Jeg har også tenkt mye på hvor mange innlegg jeg vil legge ut hver dag. Jeg vil iallefall prøve på to innlegg om dagen, ett som kommer på formiddagen/midt på dagen, og ett på kvelden. Det har fungert veldig fint hittil, men optimalt kunne jeg tenkt å ha tre innlegg kanskje? Men jeg vil jo ikke at det skal bli for mye heller. Samtidig trenger jeg vel egentlig ikke å måtte forplikte meg til et visst antall innlegg om dagen, men kanskje ha 2-3 dager i uken der jeg legger ut tre innlegg? Jeg syns dette er vanskelig, haha, men det er jo derfor jeg spør dere! 


Så, til spørsmålene:

Foretrekker dere teksten over eller under bildene i innlegg? 

♦ Hvor mange innlegg om dagen foretrekker dere?

OM DU MANGLER MOTIVASJON...


Tror dette må være den mest motiverende og inspirerende videoen jeg har sett på veldig lenge. 

Q&A #1

♦ Drømmejobb? - Det må nok være å jobbe som innkjøper, og planen er jo å bli det. Jeg har jo fått litt kontakter og erfaring gjennom jobben min som butikksjef på Cubus, så det kommer nok godt med på veien. 

♦ Om du hadde kun et ønske, hva ville du ønske deg? - Shit, vanskelig spørsmål. Kanskje at mine nære og kjære fikk leve et friskt liv uten noen sykdommer? Vil virkelig ikke se noen av mine nære ha det vondt.

♦ Favorittmat? - Nachos eller biff, tror jeg det må bli. Nachos er det jeg alltid går for om jeg ikke vet hva jeg vil spise til middag!

♦ Hva liker du best med å blogge? - Det må være å ha et sted å dele tekster og bilder, og å få fine kommentarer. Det var dette jeg savnet mest da jeg ikke blogget. 

♦ Ditt største ønske? - Uff, sånne spørsmål er så vanskelige! Jeg ønsker meg et godt, langt og friskt liv. 

♦ Hvor ser du deg selv om 5 år? - Om fem år er jeg ferdig med studiene mine, og forhåpentligvis fått meg en god jobb og er på vei mot drømmejobben. Jeg vil også ha kjøpt egen leilighet/hus da sammen med kjæresten. 

♦ Hvilket innlegg er du mest stolt over? - Det står mellom to innlegg, enten De dumme tenåra eller Hvorfor jeg ikke drikker alkohol lenger. Det første fordi det har et budskap som er så utrolig viktig for ungdommer, og det andre fordi det fikk en helt insane god respons, og det hadde jeg aldri forventet. Jeg fikk så mange gode kommentarer, og folk tok seg virkelig tid til å skrive endel, og det ble jeg så glad for ♥♦ Favorittliste på Spotify? - Jeg er virkelig SÅ kjedelig på Spotify, og lager veldig sjeldent egne lister. Jeg syns det er så stress å begynne å legge til og slette sanger osv., så jeg hører heller på andre sine lister, så slipper jeg å oppdatere noe selv, haha. Til vanlig hører jeg mest på Spotify sin Today's top hits, men jeg elsker Erica Mohn Kvam sin spilleliste Gammel, gull, feelgood fordi den har så mange gamle sanger som jeg hadde glemt litt av, og det er så god stemning!

♦ Hvorfor begynte du å blogge? - Første gang jeg begynte med denne bloggen, i 2009, var det fordi det var så mange andre som gjorde det og da ville jeg prøve det selv. Jeg begynte på igjen nå fordi jeg savnet å ha en plass å dele tanker, bilder og ting som skjer i livet mitt. Jeg er så glad i å skrive, og det er veldig kjekt å ha et sted å dele det. 

♦ Drømme reisemål? - Los Angeles/ California generelt! Jeg nevnte jo dette litt i et tidligere innlegg, men det har jo vært en stor drøm veldig lenge. Ellers hadde det selvfølgelig vært fantastisk å besøke Maldivene, Bahamas eller Bora Bora! Det er så mange fantastiske steder i verden jeg ikke har sett. 


Dette var første del av spørsmålene jeg fikk! Jeg deler det opp sånn at det ikke blir altfor mye i ett innlegg. Om dere har noen flere spørsmål kan det fortsatt stilles her eller i dette innlegget ♥

SPØRSMÅLSRUNDEDet begynner å bli noen år siden forrige spørsmålsrunde nå, så da er det vel på tide med en runde nå, så kan dere bli bedre kjent med meg! Jeg svarer når jeg kommer hjem fra London ♥

♦ Hva lurer dere på?

BILDENE SOM IKKE VAR BRA NOK

Når jeg shooter et antrekk tar jeg veldig mange bilder, og vanligvis er det kanskje 10-20% av de som er brukbare. På en dårlig dag er 2% brukbare, og på en god dag kan 50% være brukbare. Det er med andre ord veldig mange bilder som ikke kommer med på bloggen, og siden jeg digger sånne innlegg på andre blogger, tenkte jeg at jeg kunne finne frem noen selv. 


Tar jeg virkelig SÅ lange steg?? / Vanskelig å holde øynene åpne ja


En vanlig dag i Ålesund der tårene renner fordi det blåser


Veldig vanskelig å holde øynene åpne


VELDIG vanskelig tydeligvis


Nå er det på tide å komme seg på trening for ukens siste økt. Jeg har en god del å gjøre i dag siden jeg drar til London i morgen! Gleder meg ♥


♦ Hva er deres søndagsplaner?

LUNCHIN'

Av og til er det greit å komme seg litt ut, så jeg bestemte meg for å ta med meg Sara (fotografen min/gode venninne) på kafé i dag! Jeg føler meg veldig heldig som har noen som stiller opp som fotograf og faktisk kan å ta bilder, og får til bilder sånn jeg ser de for meg. Det er altså hun som står for de aller fleste av antrekksbildene her inne. Det er grenser til hva man kan gjøre med stativ og selvutløser, så det tyr jeg heller til på dager som igår, når det stort sett er dårlig vær hele dagen, men det plutselig blir opplett en liten stund. Da går det liksom greit. 


Tenkte ikke over at det er vinterferie da, så det var litt mer folk enn vi hadde sett for oss. Jeg syns det er umulig å følge med på ferier osv. når jeg ikke går skole selv, spesielt vinterferier og høstferier der det ikke er noen helligdager inni bildet. Jaja, koselig på kafé uansett da, med et litt bedre måltid. 


♦ Hva gjør dere i dag?

MONDAY MORNING

God morgen ♥ En ny uke og en ny start, som for meg startet med lukten av nybakte rundstykker. Mandager for meg handler jo om å bli forberedt til uken, hvertfall når det gjelder matveien. Jeg må alltid ha disse rundstykkene i fryseren, de er helt fantastiske. Og så er det så deilig at det ikke er mel i, så man får en mye lettere metthetsfølelse. 


Nå må jeg gjøre meg klar til antrekkshoot, og deretter fylle opp kjøleskapet. Denne dagen kommer til å gå i ett, jeg MÅ komme meg på trening (nok unnskyldninger nå), og i kveld er det varetelling. Men det er bare kjekt når det er mye på planen.


Måtte alle få en fin start på uken ♥
 

JUST BOOKED A TRIP TO...

... London! I går kveld bestilte vi jentetur til London, og jeg er SÅ gira. Jeg er jo veldig glad i å reise, og jeg har lenge hatt lyst til å dra på utenlandstur igjen, men så har det liksom ikke passet. Men nå blir det! Jeg elsker London, og nå begynner det å nærme seg fire år siden sist jeg var der, så nå er det faktisk på tide. Jeg drar med to av mine beste venninner, så det blir veldig kjekt. Vi har vært der før alle sammen, og vi får ca. 2,5 dager der før det blir hjemreise. Akkurat passe syns jeg, jeg har jo vært der tre ganger før. Nedenfor er bilder fra sist jeg var der, i mai 2013. 


Så NÅ blir det shoppestopp frem til turen, vi drar nemlig om under én måned! Iiik, det er jo ikke lenge til, og det er jeg så glad for, for det kjedeligste er å vente i flere måneder på å dra på tur, hehe. 


- Har dere vært i London før? Og om noen har tips til noe vi MÅ se eller gjøre der, så er det bare å skrike ut!
 

2016

Så, dette året som gikk da.. Jeg føler egentlig at 98% av de jeg har hørt eller lest snakke om året som gikk, har sagt at det var et skikkelig drittår? Og jeg føler på en måte ikke jeg kan si at det var et drittår for meg, fordi det var mye bra som skjedde. Jeg var jo så heldig å få jobb som butikksjef som 20-åring, som gjorde at jeg vokste mye, fikk mulighet til å spare mye penger, og ikke minst er det et sykt bra tillegg på CV'en min. Mange av venninnene mine flyttet hjem, og kjæresten min kom hjem fra Forsvaret, og vi flyttet etter hvert sammen. Så det var jo helt supert!


Men, 2016 ødela kroppen min. Jeg har aldri vært så sliten i hele mitt liv, og det gikk utover så mye. Jeg kjente ikke igjen meg selv, og var mye dårlig og hadde lite matlyst fordi jeg var sliten og stresset, i tillegg til sterke migreneanfall her og der. Jeg klarte liksom aldri å slappe helt av. Det tæret skikkelig på kroppen, det ødela meg rett og slett. Jeg har det heldigvis mye bedre nå, men kroppen min er fortsatt påvirka av det året. Matlysta er fortsatt ikke på topp i forhold til det den var før, men jeg har jo fortsatt et håp om at den kommer til å bli som før en eller annen gang. For nå er det mye jeg fortsatt ikke klarer helt tanken på, mat som jeg var veldig glad i før. På den positive siden har det åpnet opp for litt andre valg i matveien, blant annet prøver jeg meg mye på vegetarmat som har vært veldig spennende! Men dette kan jeg heller skrive mer om senere, det var jo ikke det dette innlegget skulle handle om. For å gjøre innlegget litt mer positivt igjen, vil jeg gjerne dele noen bilder fra året mitt, det var jo mye hyggelige ting som skjedde:

Jeg opplevde Barcelona for første gang, og for en FANTASTISK by! Vi var der i én uke, og det var rett og slett ikke nok. En av favorittstedene jeg har besøkt, og selv om vi fikk se utrolig mye har vi definitivt ikke sett nok derfra. Åh nei, virkelig bare en fantastisk by altså. Som dere sikkert har sett allerede ble jeg "kort"håra (i forhold til det jeg var iallefall) og blond, og jeg har ikke angret ett sekund. Jeg trives SÅ godt med det håret jeg har nå. 
I løpet av året var jeg på to jobbturer til Varner sitt hovedkontor med Cubus, tre Osloturer utenom jobbturene, én Bergentur, Justin Bieber konsert, Jugendfest (stor festival i Ålesund), i tillegg til ellers mange kjekke kvelder med vennene mine. Jeg ble obsessed med Kylie Cosmetics (og generelt leppestifter, jeg har altfor mange), juicing, smoothies og Instagram. Jeg har jo alltid vært glad i Instagram, men jeg tror nok det ble ekstra det siste året for å fylle tomrommet etter bloggen. Om dere vil se mer av året mitt kan dere gå inn på min Instagram @malindh. 

Vel, hva med at vi nå legger bak oss året som var (regner egentlig med at de fleste av dere har gjort dette allerede) og fokuserer på her og nå, og dette nye, spennende året vi har foran oss! Jeg trengte en ny, frisk start, og det har gjort meg veldig godt allerede. 


- Hvordan var deres 2016?
 

LET'S TRY THIS AGAIN

Så sitter jeg her igjen, og prøver å ikke tenke på hvor uvant det fortsatt er å skrive her. Men nå må jeg bare bli vant til det igjen, for jeg har nemlig bestemt meg for å gi dette et forsøk til. Jepp, jeg skal begynne å blogge igjen. Og det har vært en stor avgjørelse for meg å ta, og jeg har tenkt lenge på det. Jeg vil gjøre dette skikkelig når jeg først skal gjøre det. Det er nå jeg har tid til det, så da ser jeg ikke noe feil i å prøve igjen. Jeg er motivert, jeg har idéer, og jeg føler meg glad og lettet for at denne bloggen skal bli en del av meg igjen. 


Jeg har skrevet ned masse idéer til innlegg, og det skal jeg fortsette med hver gang jeg kommer på noe jeg vil skrive om. Jeg vil ligge foran, jeg vil lage interessant innhold, og mest av alt skal denne bloggen handle om ting som interesserer meg, og ting som er en del av livet mitt. Jeg vil nok gå litt mer bort fra å skrive om hverdagen min enn jeg har gjort før, men har jeg noe på hjertet er det fint å ha en plass å få det ut. Jeg kommer blant annet til å skrive ett innlegg om 2016, da det på noen måter var et tøft år for meg. Ellers vil jeg som regel holde det positivt her inne. Vet ikke hvor mange lesere som er igjen her etter all denne tiden, men kan tenke meg det ikke er så veldig mange. Sånn går det når man slutter, men jeg håper det er noen få som fortsatt er interessert iallefall.Det var uvant å stå foran kamera igjen i dag, men det gikk overraskende fint. Flere bilder av antrekket kommer i et senere innlegg. 


Da er det vel bare én ting å si... Vi ses senere! Og ja, nytt design kommer selvfølgelig etter hvert. 
 

JAKTEN PÅ DET PERFEKTE

Det var i 2009 jeg opprettet denne bloggen, av den grunn at jeg ville prøve en siste gang og se om det var noe for meg (jeg hadde hatt noen andre blogger før den tid). Det var mange som blogget på den tiden, men det var vel året etter det virkelig tok av. Da var det mange av vennene mine som begynte å blogge, og blogg var virkelig stort for ungdommen. Mange som blogget, mange som leste. Jeg husker jo hvor store lesertallene til de på topplisten var. Blogg er nok enda større nå, men på en HELT annen måte. Det er en stor bransje, det er markedsføring, og det er mange som lever godt av det. Men et eller annet sted på veien var det noe som gikk galt. Noe forandret seg. Husker dere hva en typisk rosablogger var før? Det var outfits og innkjøp, og en god dose hverdagsinnlegg på mange. Og det var der jeg var selv på mange måter, for det var jo det jeg var interessert i. Hva er en rosablogger nå? Botox, fillers og clickbait?* Alt for å tiltrekke seg flest mulig lesere og tjene mest mulig. Det blir så feil, men det er jo dessverre sånn det har blitt. Og jeg finner meg selv i å trykke meg inn på sånne innlegg selv av og til, for vi er jo nysgjerrige. 
*Jeg drar ikke alle under en kam her altså.
 

Og det er en av tingene som stopper meg fra å komme tilbake til bloggverdenen. For en stor del av meg vil virkelig tilbake, det var jo en stor del av livet mitt i mange år, men det er så mye som har forandret seg. Det skal være så perfekt. Det er ingenting i veien med å holde det positivt og å være en plass der folk kan trykke seg inn og lese om fine ting, men når skulle det slutte å være ekte? Hva er galt med å være ekte? Det skal være perfekte bilder i perfekte innlegg om et perfekt liv. Og det går vi inn og leser, jeg leser jo mange sånne blogger. Jeg bare savner den tiden der man skrev akkurat det man tenkte på, med noen enkle bilder til. Det var jo der det startet, det var der det ble stort. Webkamerabilder, husker dere det? Det var ikke kjempegod kvalitet på akkurat, men ville man legge ut det så la man det ut. Eller helt enkle speilrefleksbilder. Det var bedre kvalitet på, men det var enkelt, det var ikke retusjert og det var ikke mye redigert heller. Jeg føler det var mange flere som leste blogg da? Det var mer leservennlig og flere som kommenterte. En større interesse kanskje? Det får meg til å tenke at folk kanskje mistet interessen da det ikke var så ekte lenger. Men dette er bare noen av mine tanker og min opplevelse av bloggverdenen, det kan godt hende de fleste tenker noe helt annet. Og det er lov. 


Processed with VSCO with a6 preset

 

Jeg tenker ofte på hvor mye jeg har lyst å blogge, men jeg vet ikke helt om jeg finner min plass her, sånn det er nå. For, selv om dette er litt dobbeltmoralsk, vil jeg gjerne lage innlegg av kvalitet. Jeg vil ikke fremstille livet mitt som helt perfekt, for det mener jeg blir feil med tanke på at det er en blogg som handler om meg, og alt er ikke perfekt i livet mitt. Ingen har et perfekt liv. Men jeg savner å ha en plass å skrive, jeg savner å ta bilder, og jeg savner dette samfunnet. Er det i det hele tatt mye til samfunn lenger egentlig? Jeg vet ikke, og jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget engang. Dette er bare ting jeg har tenkt på i sikkert over ett år nå, og det var på tide å få det ut. Så får vi bare ta det derfra. 


- Hva tenker dere om dette? Om noen leser dette i det hele tatt, hehe...

HEI

Jøss, hvordan starter man noe sånt etter ett år? Nærmere bestemt 346 dager. For 7. november i fjor var sist gang jeg skrev et innlegg her, og det var vel egentlig slutten. Etter en stund tenkte jeg "Nå har jeg sluttet å blogge. Faktisk sluttet å blogge." Og det var jo litt rart, men hele året hadde vel egentlig bare ledet til det øyeblikket jeg sluttet. Ett år tidligere hadde jeg aldri sett for meg å slutte, ikke med det første. Men sakte bare dabbet det av. Til og med i New York, byen som aldri sover, følte jeg ikke at jeg klarte å komme med innholdsrike innlegg, og jeg hadde heller ikke overskudd til det. 


Jeg vet egentlig ikke hvor jeg vil med dette innlegget, men av og til får jeg lyst til å skrive, og ta bilder. For selv om det er over 1,5 år siden jeg var en aktiv blogger, så var jo bloggen en stor del av meg i seks år. Derfor vil nok skrivelysten (eller for all del blogglysten) alltid ligge litt bak i hodet mitt. Når det skal sies, er dette ikke et innlegg om at jeg er tilbake på bloggfronten. Dette er bare et innlegg som jeg skriver fordi jeg hadde lyst til å ta bilder og skrive litt i dag. Om det blir noen flere innlegg etter dette vet jeg ikke. Jeg har litt på hjertet om denne bloggverdenen (som er en av grunnene til at jeg ikke har lyst å blogge lenger) som jeg kunne tenkt meg å skrive litt om. Men vi får se. 


Og det milelange håret mitt med den "Tumblr-kjente" ombréen? Long gone. 
 

SKJEBNEN FOR BLOGGEN

Hei! Wow, det er mildt sagt veldig rart å skrive her nå, tre måneder senere. Sist jeg skrev her var i New York, 23. juni (amerikansk tid iallefall), dagen før jeg flyttet derfra. Det var aldri planen at det skulle gå så lang tid før jeg skrev et nytt innlegg igjen, men for å være helt ærlig så vet jeg ikke hva planen var engang. Jeg har vel ikke hatt noen plan for bloggen egentlig. Det tok jo noen dager før jeg kom meg helt til rette hjemme, og etter det var det liksom litt sånn "hva gjør jeg nå da?". Altså hva har man å blogge om når man plutselig bor i Ålesund, og ikke New York? Hva skjer her som er interessant å blogge om? Og der er jeg litt fortsatt.

Hverdagen min består av jobbing på Cubus og trening. Det er stort sett det. De aller fleste nære vennene mine har flyttet bort for å studere (bortsett fra Sara heldigvis, haha) og kjæresten min er i Forsvaret. Så ja, livet mitt er ikke sykt spennende, og da står jeg litt fast på bloggingen også. Jeg aner ikke hvordan skjebnen for bloggen er nå, hva skal jeg gjøre med den? Jeg kommer såklart ikke til å slette den, jeg har for mange minner her, men skal jeg bruke den? Problemet er bare at hvis jeg skal begynne å blogge igjen, så vil jeg det skal være kvalitet. Jeg vil ha gode bilder, og gode innlegg, og jeg vet at det tar mye tid og innsats. Det største problemet jeg ser nå er egentlig det at jeg gjerne skulle hatt en personlig fotograf, haha. Det er begrenset hvor mye man får til med selvutløser og kamerastativ, føler jeg. Jeg føler meg rett og slett litt stuck. Og så er det tider der jeg syns det er deilig å ikke føle noe forpliktelse til bloggingen lenger, men så er det også tider der jeg får skikkelig kick og har skikkelig lyst å blogge. Men hvordan starter man igjen etter en så lang pause, og en så stor endring på livet?


Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg vil frem til med dette innlegget, men det føles godt å skrive igjen. Uvant, men godt. Så får vi se hvordan det føles ut etterpå, og i morgen. For nå når jeg sitter her og skriver, så bare dukker det opp flere ting jeg gjerne vil skrive om. Det er vel naturlig at det blir sånn etter tre måneder uten, og generelt lite blogging gjennom hele året.

Denne bloggen har vært en stor del av livet mitt i seks år nå, det er vel fortsatt litt tidlig å gi seg?

HOME SWEET HOME + TANKER


Hjem kjære hjem! Har hatt en veldig fin helg på hyttetur og russearrangement, med mange fine folk! Jeg bodde på hytte sammen med 10 fine jenter, og på dagtid i går startet vi dagen i sofaen med dyner, frokost, godteri og disneyfilm på tv'en. Senere på dagen spilte vi diverse spill, før vi måtte hoppe ut av kosedressen og inn i finstasen når kvelden nærmet seg. I dag var jeg hjemme igjen rundt klokken 15, etter en nesten tretimers kjøretur. Veldig deilig å komme hjem igjen, og nå skal jeg ta meg en dusj og rense ansiktet skikkelig. Har spist mye dritt i helgen, så det er typisk at noen kviser popper frem da. Gleder meg til en ny, sunn uke i morgen, kroppen kjennes jo helt annerledes ut da.


Jeg har tenkt endel de siste dagene på bloggen og hva jeg vil gjøre med den. Jeg er veldig usikker på hva jeg vil bloggen min skal handle om og hva det skal være fokus på. Jeg liker veldig godt å blogge om mote, samtidig pleier jeg også å skrive en del om hverdagen, men nå vurderer jeg å droppe det. Kanskje ha med litt av og til, men holde fokuset på mote. Jeg vet ikke, jeg må tenke mer på det, og kanskje lage en plan, tror det blir mye lettere å holde bloggingen jevn da. Blogging er iallefall noe jeg liker veldig godt og ikke vil slutte med enda.


- Har dere hatt en fin helg?

LINKERUNDE


Det er jo så sinnsykt lenge siden jeg har hatt linkerunde, og jeg vet det er så mange blogger der ute som fortjener mer oppmerksomhet, så derfor tenkte jeg å sette i gang en linkerunde nå. Reglene er så enkle som at du legger igjen en kommentar om du vil være med, så velger jeg 2-3 blogger i løpet av neste uke!


- Vil du være med?

BACK HERE AGAIN


Så var jeg her igjen da. Skal ikke komme med noen unnskyldning denne gangen, de har jeg brukt opp så altfor mange ganger. Men dagene går liksom i det samme; skole, lekser, trening og jobb av og til. Da blir det bare sånn at når jeg setter meg ned ender jeg opp med å surfe gjennom nettet og oppdatere meg på det som skjer. Skolen tapper nesten alle mine krefter, trening får noen av kreftene tilbake. Det frister så mye mer å jobbe med bloggen, ta antrekksbilder ute i høstværet, inspirere andre med innlegg og bilder, og være flink til å kommentere på andres blogger. Istedet blir jeg sittende å psyke meg opp til å gjøre skolearbeidet vi har så mye av. Er det noen fasit på hvordan man kombinerer skolearbeid, trening, jobb og blogging egentlig? Isåfall vil jeg gjerne ha den.


Når jeg får meg bil igjen skal jeg finne meg en fin plass uten mye folk, hvor jeg kan ta antrekksbilder og mange bilder generelt. I mellomtiden, er det noen i Ålesund som melder seg frivillig til å være fotografen min? Hehe neida. Joda. Trenger det egentlig...


- Hvordan har dere det for tiden? Mye å gjøre?

I KNOW WHERE WE COULD GO


Er så sliteeen. Har veldig lite å skrive egentlig, vil bare få i meg noe mat og legge meg nå, haha. Avsluttet skoledagen med gym, og så har jeg vært på jobb nå i kveld, så da blir jeg ganske sliten. Menmen, det funker jo! Denne uken har vi ikke hatt så mye skolearbeid som vi hadde forrige uke, så jeg har fått slappet litt mer av, men merker fortsatt at det er slitsomt... Kun to dager til helg da, ukene går heldigvis fort!

 

- Har du mye skolearbeid for tiden? Å som vi elsker disse spørsmålene...


GJENNOM FIRE ÅR

Skal jeg fortelle dere noe? I går kveld kom jeg på at vi har passert en dato som egentlig betyr ganske mye for min del. 6. juli 2009 opprettet jeg denne bloggen. Det er fire år siden det! Helt sykt, hadde aldri trodd jeg kom til å blogge så lenge. Nå har jeg jo hatt mange pauser, spesielt det siste året, men jeg har aldri gått for eksempel en måned uten å blogge. Jeg fikk så dårlig samvittighet for å faktisk ha glemt av at bloggen hadde "bursdag", det er første året jeg har glemt det, haha. Men bedre sent enn aldri å feire, ikke sant? Så la oss ta en tur ned memory lane:


2009, året jeg startet bloggen. Haha herregud, hva skal man si? Håper virkelig jeg har forandret meg litt i alle fall... Det var så mange ille bilder jeg kom over da jeg så gjennom arkivet, at det går an.... Ovenfor er hvertfall noen av mine første headere, den øverste er den aller første. Tror jeg bare skal la være å kommentere noe, haha. Og ja, jeg hadde brunt hår!! Haha.

 

2010. Vel, forbedringer begynte å skje da. Speilreflekskameraet jeg lånte med min stefar ble brukt flittig hver dag, til jeg fikk mitt eget i konfirmasjonsgave i mai det året. Da begynte jeg også å lære meg kamerainnstillinger og fotointeressen økte.

 

2011. Jeg avsluttet ungdomsskolen, og min økende fotointeresse gjorde at jeg søkte medier og kommunikasjon på videregående. Savner inspirasjonen og motivasjonen jeg hadde til fotografering på den tiden. Moteinteressen økte også.

 

2012! Føler dette er året jeg har forandret meg mest. Ikke utseendemessig, men på innsiden. I september farget jeg også håret, ombre, og det har jeg aldri angret på siden. Absolutt den hårfargen jeg har trivdes mest med hittil!

 

Og nå er vi over halvveis i 2013, wow. Jeg er 18 år, har billappen, er ferdig med medier og kommunikasjon og skal til å begynne på påbygg, mitt siste år på videregående. Sykt å tenke på hvor mye som har forandret seg på disse fire årene. Det er jo selvfølgelig naturlig fra man er 14 år til man er 18 år da, men likevel.

 

På disse fire årene har bloggingen gjort at jeg utviklet en interesse for foto, en veldig stor interesse for mote, jeg har blitt mer selvsikker enn jeg var før, mer utadvendt, jeg har kommet i kontakt med andre mennesker gjennom bloggingen, skrevet nesten 3000 innlegg, fått over 42 000 kommentarer, lagt ut 7000 bilder, og i tillegg har et av bildene (det som er nederst til høyre i den nederste kollasjen) fått over 215 000 notes på Tumblr!! DET er sykt.

 

Nå skal jeg gjøre mitt beste for å bli aktiv på bloggingen igjen, for bare å se gjennom arkivet var skikkelig motiverende, og nå vil jeg prøve å få bloggingen bra igjen som den i en periode var!

 

Gratulerer med overstått, bloggen! Haha ♥

 

WHERE TO FOLLOW

Lurer på hvor mange sånne innlegg jeg har skrevet før, haha... Men det er hvertfall noe som er greit å oppdatere av og til!

- Facebooksiden til bloggen finner du HER. Enkel måte å få med seg når jeg publiserer nye innlegg, og så kommer det andre oppdateringer en veldig sjelden gang i blant.

- Min Bloglovin' finner du HER. En annen måte å få med seg når nye innlegg kommer ut!

- Twitteren min er HER. Der er jeg ganske aktiv og heter selvfølgelig Malindh.

- Min Tumblr er HER. Jeg elsker Tumblr og kan sitte i flere timer og se og reblogge ting! Og til dere som kanskje følger meg fra før av: Det begynner å komme mer positive ting der nå altså!! Haha.


- Har også WeHeartIt som du kan finne HER. Har begynt å bli aktiv igjen der også nå, så mye inspirerende!

- Instagram: Malindh. Kan også finne den HER. Prøver å bli aktiv igjen der også, det er jo så gøy!

Ellers er det vel ikke mange andre steder dere kan følge meg, som jeg kommer på hvertfall. Heter Malindh på YouTube også, men der er jeg ikke akkurat aktiv, haha.

- Så, hvor kan jeg følge dere? Alltid på utkikk etter nye jeg kan følge!

SES ETTER HELGEN

Tenkte å faktisk si ifra denne gangen, om at det ikke blir blogging før etter helgen, det vil si mandag. Har veldig mye på planen resten av uken, så derfor blir det ikke. Snakkes på mandag! Kanskje jeg tilogmed får til bra blogging, flere dager på rad også, for en gangs skyld, haha. Håper alle har det fint! ♥


Innlegget kan ikke kommenteres.

REMINDER

Husk spørsmålsrunden jeg har gående >her<! Tror jeg avslutter den snart, så bare pøs på med spørsmål, hehe 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

BLOGGEN DIN?


Lenge siden jeg har hatt en sånn kommentarrunde nå, så jeg tenkte at, selv om jeg pleier å kommentere tilbake, så kunne jeg ha en ny en nå. Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget, så får dere en tilbake!

- Hva er bloggen din?

BLOGGFRI

Tar meg bloggfri i dag (denne gangen sier jeg hvertfall ifra, heh), drar snart og møter noen venner for å grille. For første gang i år, siden det er så fint vær i dag! Og nei, det er ikke særlig varmt, men det er jo bare å kle seg godt. Vi snakkes i morgen, da har jeg mange bilder å vise dere fra i dag! :)

Dette innlegget kan ikke kommenteres.


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by