GOT MYSELF A NEW BABYSe på denne skjønnheten... Dette var altså det jeg kjøpte i går, det fantastiske Olympus Pen E-PL8. Jeg fikk rett og slett en liten åpenbaring her en dag. Jeg har hatt speilreflekskameraet mitt i 7 år nå, og jeg har vært veldig fornøyd med det, men det er tungt og stort, og ikke så lett å ta med seg overalt, noe jeg gjerne vil gjøre siden jeg er blogger. Jeg kjøpte meg derfor et kompaktkamera for noen år siden som skulle være omtrent like bra, men mye lettere å ta med seg. Men det levde liksom ikke helt opp til forventningene mine, og jeg har endt opp med å omtrent bare bruke speilreflekskameraet mitt uansett. Etter å ha sett dette kameraet på utallige blogger, bestemte jeg meg for å dra å se på dette i går, og endte opp med å kjøpe det. Det kommer til å bli så mye lettere nå, og jeg har endelig et bra kamera som er lett å ta med seg, tar veldig gode bilder og er moderne med utrolig mange funksjoner! Jeg holder fortsatt på å teste det ut, lære meg det og finne ut hvordan ting fungerer. Det ser iallefall veldig bra ut hittil!


Look at this beauty... So this was what I bought yesterday, the amazing Olympus Pen E-PL8. I just got an epiphany the other day. I've had my SLR-camera for 7 years now, and I've been so pleased with it, but it's heavy and big, and not easy to bring everywhere, which is something I want to do since I'm a blogger. Therefore I bought a compact camera a few years ago that was going to be just as good, but a lot easier to bring places. But it just didn't live up to my expectations, and I've ended up only using my SLR anyway. After seeing this camera on a lot of blogs, I decided to go check it out yesterday, and I ended up buying it. It will be so much easier from now on, and I finally have a good camera which is easy to bring, takes good pictures and is modern with a lot of different functions! I'm still testing it out, learning and figuring out how it works. It looks really good so far! 

SOME MORE FROM GDANSK


Her har dere noen flere bilder fra Gdansk - alle er tatt med det nye kameraet mitt. Det skal jeg vise dere i morgen, jeg er virkelig sååå fornøyd! Noen av bildene ovenfor er fra en meksikansk restaurant vi var på på lørdagen, det var SÅ god mat der! Jeg spiste kylling fajitas og jeg får vann i munnen av å se bildene og å tenke på det nå.


Denne dagen har virkelig bare forsvunnet, det har gått så fort. Nå er pakkingen for fullt i gang, det er tross alt kun én uke til jeg drar!! Det er så sykt, jeg klarer ikke forstå det. Pakkingen var litt vanskeligere enn jeg hadde trodd, for to kofferter var plutselig ikke så mye når jeg vil ha med så mye klær, vesker og sko... Hadde visst litt mer av det enn jeg trodde, så jeg får bare ofre noe av det. Jeg skal jo hjem til jul, så da får jeg heller ta med mer tilbake da.


- Hva har dere gjort i dag?

SNAPSHOTS FROM MY PHONE

Oppskriften på en perfekt sommerdag: Sol og softis! Elsker softis med surt jordbærstrø, det er det beste.

Favoritten: kjeks med brie og druer, det er SÅ godt! Kunne levd på dette.

Her om dagen da jeg kom hjem fra jobb sto Stella ute og hoppet i sølepytter (hun elsker det), og da jeg parkerte bilen bare åpnet hun døra og satt seg inn, haha. Så fortalte vi litt om hvordan dagen vår hadde vært, hehe.


Typisk søndagskos (eller hverdagskos for den saks skyld, hehe). Jeg begynte å se Sex and the City på nytt her om dagen, det var så kjedelig å ikke ha en serie jeg kunne sette på hvis jeg har lite å gjøre på. Det er liksom en serie jeg bare kan ha på i bakgrunnen også, jeg har jo sett alle episodene før uansett.

Jeg tar ofte bilder med telefonen, men det er sjeldent jeg deler de her, om ikke det er Instagram-bilder. Tenkte derfor det kunne være greit å dele noen nå, det er vel greit med telefonbilder av og til? Om lyset er bra så blir jo det veldig bra bilder med iPhone også! Vel, nå er det leggetid for meg, jeg blir helt utslått av 12-20 vaktene. Jeg skal jo tidlig opp for å ta flyet til Oslo i morgen, så jeg trenger søvn. Jeg er der hele dagen, så da kommer det et forhåndsskrevet innlegg! Håper alle har det fint ♥


- Hva syns dere om bildene?

NYTT PÅ BLOGGEN

Har dere sett at jeg har ny header oppe og går? Endelig noe nytt på bloggen, det gjør meg så glad, haha! Jeg føler det er litt sånn som når du har nytt treningstøy og får masse motivasjon til å trene - nå når jeg har ny header blir jeg enda mer motivert til å blogge. Skal endre på mer på bloggen også, og kanskje det blir flere endringer på headeren, men det får jeg ta når helgen er over. Nå er jeg nemlig i Ørsta hos mormor og morfar, så da blir det naturligvis ikke brukt så mye tid på bloggen. Jeg tenkte iallefall jeg kunne vise et par bilder til fra onsdag, jeg har jo egentlig ganske mange:Nå må jeg se resten av Aafk-kampen på TV sammen med mormor og morfar, og ikke lenge etter det tror jeg nesten jeg bare må legge meg. Jeg har gått rundt på autopilot i hele dag etter å ha fått så lite som tre timer søvn i natt. Altså jeg skjønner ikke hva kroppen min prøvde på, for å våkne klokka 4 på natta og ikke få sove igjen er jeg ikke sææærlig glad for. Spesielt med tanke på at jeg begynte på jobb klokka 8 og at jeg skulle kjøre i 1,5 time... Det gikk jo fint, men nå vet jeg virkelig ikke hvor mye lenger jeg holder ut denne dagen. Velvel, nå er det helg og jeg skal sooooove så lenge jeg vil i morgen ♥


- Hva syns dere om headeren forresten?

BEHIND THE SCENES
Litt behind the scenes bilder fra igår, vi fikk nemlig "publikum" under shooten, hehe. Blir så fascinert hver gang det er cruiseskip i byen, jeg har sååå lyst inn på skipet og se! Jeg er vel ikke den eneste? Synd det ikke er lov, jeg kunne godt tenkt meg en liten tour der inne, kan tenke meg det ser fantastisk ut! Shooten gikk iallefall bra, så nå skal jeg jobbe litt med bildene som dere får se snart. Det var forresten Sara som fotograferte, hun er min "go to" fotograf om jeg trenger bilder, hehe.


Kroppen min er helt død nå, det tar virkelig på med jobb nesten hele dagen. Jeg må få meg en god natts søvn hvertfall, for det plutselig jobb på meg i morgen tidlig også. Etter jobb i morgen drar jeg til mormor og morfar der jeg skal være i helgen, gleder meg veldig til det! Når jeg først har fri noen dager vil jeg benytte tiden best mulig, det er noe jeg tenker mer over nå før jeg drar til New York, jeg vil jo tilbringe mest mulig tid med familie og venner. Jeg kom forresten på nå at det ikke ble noen "throwback thursday" i dag, siden jeg rett og slett ikke har hatt tid, så da får det heller vente til neste uke igjen!


- Hva har dere gjort i dag?

QUALITY OVER QUANTITY


En liten throwback thursday siden jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle starte dette innlegget etter alle disse dagene som har gått. Vel, hei! Litt uvant å sitte her igjen nå og skrive på noe som for en gangs skyld ikke er et Word-dokument. Jeg har nesten ikke tenkt på bloggen de siste to ukene, nemlig fordi jeg har så utrolig mye annet å tenke på. Alt er veldig overveldende for tiden og jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal klare å gjennomføre alt. Det er selvfølgelig for det meste skolen jeg snakker om, for ja, påbygg, og tredjeåret generelt, er så sinnsykt hardt. De travle ukene tar liksom aldri slutt. Jeg kommer meg gjennom det, det vet jeg, det er bare utrolig slitsomt å legge seg på kvelden med alt stresset og tankene om alt jeg har å gjøre dagen etter og resten av uken. Takk gud for trening og et lite avbrekk i hverdagen.


Sitter her nå med et hode som verker og en hals som sakte begynner å merkes mer enn den skal. Jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå. Trist å komme med et sånt innlegg når jeg først skal blogge igjen, men jeg får heller komme med mer positivitet i de neste innleggene. Poenget med overskriften var iallefall at jeg heller vil komme med innlegg når jeg først har noe å legge ut, enn å legge ut innlegg hver dag uten å egentlig ha noe å legge ut.


- Hvordan går det med dere for tiden? Har dere mye å gjøre?

THIS IS MY CITY


Måtte bare dele dette bildet med dere som jeg tok i går med iPhonen, se så nydelig! Vi satt på en benk i noen minutter i fritimen og kunne ikke la være å ta bilde av utsikten, spesielt da vi la merke til regnbuen. Panoramafunksjonen er helt genial, og i tillegg er kameraet på iPhone 5 utrolig bra for å være mobilkamera! Men det er jo ikke det som gjør bildet, det er jo selve byen. Det er jo faktisk veldig mye nydelig med denne byen, vakre Ålesund.


- Hva syns dere om bildet?

THROWBACK THURSDAY


Siden det er 2 grader ute nå, benytter jeg "throwback thursday" til å se tilbake på sommeren, da Sara og jeg hadde en liten shoot på stranden!


Sykt sliten nå etter jobb og skole, så etter jeg har vasket badet skal jeg bare legge meg. Vet bloggingen har vært så som så i det siste, men tiden strekker ikke alltid helt til. Håper det går fint!


- Hva syns dere om bildene?

LONDON. #2

3 måneder senere kommer bildene, haha... Jaja, siden jeg har så stor reiselyst for tiden tenkte jeg at jeg kunne legge ut resten av bildene fra London. Har vært utrolig trøtt og sliten i dag, så jeg har ikke bevegd meg fra sofaen omtrent siden jeg kom hjem fra jobb. Dermed ble det ikke tatt noen bilder heller. I dag er ikke helt dagen.

 

- Hva syns dere om bildene?

 

FEEL THE SUN AND THE WAVES

Sara og jeg tok oss turen til en strand i går og tok noen bilder. Ble endel bra bilder, så ovenfor har dere noen! Det var ingen sol da, men veldig varmt, og perfekt fotolys.

 

- Hva syns dere om bildene?

 

A ROOM IN A CITY

Linnea Dale - A Room In A City.


Tror jeg forelsket meg litt i denne sangen til Linnea.


SUNSETCheers for den kreative overskriften, folkens.

Heihei! Misliker hvor lite jeg blogger for tiden, jeg vil så gjerne være flink, men sliter med å ta meg tid til å ta bilder og skrive innlegg. Denne uken jobber jeg mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, så det går litt i ett i tillegg til skolen, men jeg liker det! I dag hadde vi fri fra skolen bortsett fra en prøve vi måtte ta, så jeg var på jobb etter det. Godt å ha kvelden fri da, jeg pleier jo egentlig ikke jobbe formiddager i hverdagen. Men tenkte i alle fall at jeg kunne komme med et lite innlegg nå da.

Nå skal jeg straks dra på trening, det har ikke blitt så mye av det de siste ukene, så nå håper jeg på å snart komme skikkelig igang igjen! Det føles jo så bra. Og siden vi er ferdig med alle prøver (bortsett fra muntlig eksamen neste uke som jeg føler jeg kommer opp i), blir det mye mer tid til blogging fremover, satser jeg på! Jeg er hvertfall klar for å komme igang igjen.

- Hva syns dere om bildene?

THE GREATEST SUMMER DAY

Sa jo jeg skulle vise dere flere bilder fra den fine sommerdagen vi hadde for en uke siden, så her har dere et lite dryss! Håper virkelig det blir mange sånne dager i sommer, godt med varme.

I morgen eller onsdag kommer jeg opp i eksamen i media, så da blir det nok ikke blogging. Kan se hva jeg får skrevet av forhåndsskrevne innlegg etter jobb i kveld sånn at det kanskje blir litt liv på denne bloggen.

- Hva syns dere om bildene?

ON THE BEACH

Hei alle, og vel overstått nasjonaldag! Jeg har vært så opptatt de siste dagene at jeg ikke har tenkt på bloggen engang. Det er vel kombinasjonen av skole, jobb og sosialliv som gjør det, haha. Men jeg har hatt det veldig kjekt da! Har bilder fra 17. mai osv, men de får jeg legge ut en annen dag. Her er i alle fall noen fra i dag:


Her er det også sommer i dag! Og man skulle jo nesten trodd at bildene ovenfor var tatt på en strand i syden, men neida, dette er Sunnmøre! Dagen startet med at jeg ble vekt av at Andrea sto og banket på vinduet mitt, haha. Hun ville ikke at jeg skulle sove bort denne fine dagen, noe som var helt rett av henne. Så vi bare spiste litt før vi tok en liten roadtrip til stranda osv. Vi har tatt masse bilder, så de skal jeg legge ut ved en annen anledning! Nå skal jeg nemlig ut igjen og ta bilder med Andrea. Forhåpentligvis får vi endelig til en idé vi har planlagt lenge!

- Fint vær hos dere også?

LONDON. #1

Vet det bare har vært snakk om London i det siste, men det er det eneste jeg har hatt tid til å blogge om, for det har gått i ett siden jeg kom hjem fra London. Jeg har vært på skole, jobb og vært med venner, kjempekoselig! Nå er det jo langhelg, så kanskje det blir litt bedre blogging da og litt mer variert. Her er i alle fall bilder fra første dagen i London:

Vi startet lørdagen med frokost på The Breakfast Club, kanskje den mest koselige restauranten jeg noen gang har vært på. Vi var der rett etter det åpnet klokka 9 og fikk det siste bordet. Heldig? JA! Om noen skal til London så ville jeg definitivt dratt dit og spist frokost! Den ligger i nærheten av Oxford Street, adressen er 33 D'Arblay St, Westminster. Og om dere vil unngå kø, vær der når det åpner.
Se så koselig!


Dette var køen utafor når vi dro derfra, haha.

Shoppingen startet vi på Primark da det åpnet der klokka 10. Jeg var i himmelen, mildt sagt, og endte opp med masse plagg til en utrolig billig penge.


Carnaby Street er også en veldig fin shoppinggate med mange kjente butikker.

Jeg var fast bestemt på at vi måtte innom Pinkberry i London, og den lå på Selfridges, varehuset. Gikk rundt hele senteret før vi fant det, haha. Men nydelig var det!

Og så måtte vi selvfølgelig innom Victoria's Secret! Herregud, jeg elsker den butikken. SÅ mye fint undertøy!! Og også masse fint i PINK-kolleksjonen. Det er ikke særlig billig der da, men endte opp med endel derfra likevel. Det var forresten ikke stort utvalg i bikinier der, men fant noen fra PINK-kolleksjonen da. Butikken var også utrolig fin og så gjennomført. Ligger på New Bond Street.

Var også innom Forever 21 som også ligger på Oxford Street. Fant ikke så mye der, men kjøpte noe treningstøy faktisk, haha.

- Hva syns dere?

SNEAK PEEK
Jeg er hjemme! Ovenfor er en liten sniktitt på bildene som kommer, jeg har fotografert masse! Skal lage mer detaljerte innlegg, men det har jeg ikke hatt tid til i dag, så da får dere dette i mellomtiden.

- Hva syns dere om bildene?

THIS BEAUTIFUL CITYHar blitt mange turer opp på Fjellstua for å se på denne nydelige byen nå etter jeg fikk lappen, og i dag da Johan Thomas fikk lappen ble det selvfølgelig en kjøretur sammen med han, Andrea og Thomas, og da måtte vi opp på Fjellstua. MÅ opp dit en dag det er solnedgang også, da er det fantastisk nydelig. Har vært der noen ganger dag også, men har ikke hatt med kameraet da. Skal begynne å ta med kameraet hver gang jeg er ute og kjører nå i tilfelle det blir solnedgang, haha.

- Hva syns dere?

I'M RIGHT OVER HERE

Går aldri lei av Robyn ♥

Sliten etter dagen, klar for å legge meg. Men først er det selvfølgelig Grey's Anatomy siden det er tirsdag i dag. Og før det må jeg lage mat til skolen i morgen, som er så utrolig lite fristende å gjøre akkurat nå. Men tanken på tørre skiver til lunsj i morgen er enda mindre fristende, så da er det verdt det å steke kylling og koke pasta. Nam.

- Har du hatt en fin dag?

OSLO


Og det var alle bildene, haha... Ikke noe særlig, men tenkte jeg kunne legge de ut likevel. På onsdagen spiste vi lunsj på Max Hamburger, liker det bedre enn McDonalds og Burger King. Forsåvidt ikke noe sunnere eller noe sånt, men de har cheese sticks der, og det gjør det til en vinner for meg, haha.

I dag er en skikkelig avslappende søndag, jeg har ikke gjort noe hittil. Så nå skal jeg se ferdig en episode av Modern Family, før jeg må begynne å pakke ut (jeg er så treg, haha) og rydde i klærne mine. Tenkte også å legge ut innkjøp i dag, siden det er så lenge siden og jeg har mye nytt (og ikke så nytt) som jeg ikke har vist dere. Og så skal jeg trene senere, i dag blir det fokus på kondisjon tenker jeg.

- Hva skal dere i dag?

THAT MESSY BUN

AND YOU KNOCKED ME OFF THE GROUND

BY ME

Som jeg savner motivasjonen jeg hadde på tiden jeg tok disse bildene. All inspirasjonen og gleden jeg hadde av å bruke kameraet hver dag.

- Hva syns dere om bildene?

P I N KHei dere, og god fredag! Endelig helg, utrolig deilig etter denne uken. Det er forsåvidt alltid deilig med helg uansett da. I dag har jeg hatt kjøretime, og nå skal jeg snart begynne å ordne meg til bursdag i kveld. Er så merkelig at vennene mine (og meg også om et par måneder) sakte, men sikkert fyller 18 år. Men gøy er det selvfølgelig!

- Hva skal dere i kveld?

YOU'RE NOT SO BAD AFTER ALL

Synder ved å legge ut gamle bilder, oopsi.

Mandager er ikke så verst likevel, etter jeg startet med min nye, positive innstilling! For dere som ikke har lest innlegget så ligger det her.  Virkelig undervurdert det med å tenke positivt!

- Hva syns dere om bildene?

IF THEY ONLY KNEW


Skyggene ødelegger nok bildene en del, men har ikke så bra lys hjemme.

Så var det mandag igjen, og som mange andre er det for meg den minst likte dagen. Det er liksom det å måtte komme seg tidlig opp etter helgen og dagen er alltid så lang. Men men, man må jo bare gjennom den. 

Nå sitter jeg på skolen, har bare en halvtime igjen av skoledagen. Jeg er ferdig med animasjonsfilmen som skal leveres på fredag, så det er veldig deilig. Tror den ble grei, kan iallefall si at jeg er veldig lei av animasjon nå, haha. Kan kanskje legge den ut, men SÅ bra er den nok ikke. Anyways, nå blir det snart trening, og så får jeg besøk av Benedikte i kveld ♥ Får se om det blir noe blogging da.

- Hva syns dere om bildene?

FROM THE ARCHIVE

Haha, må bare le av bloggingen min de siste ukene. Legger derfor ut noen bilder fra arkivet for å minne meg selv på motivasjonen jeg hadde for noen måneder siden, den må komme tilbake. Merker hvor påvirket jeg er av mørketiden for å si det sånn!

I kveld skal jeg på åpningen av Norsk Maritim Kompetansesenter her i Ålesund, så det blir sikkert spennende. Heldigvis skal Andrea også det, så da har jeg noen å være med der iallefall! Bortsett fra familien min da, hehe. Etter det går turen til Emte og Anna, som vanlig på torsdager ♥

- Hva syns dere om bildene?

AND THEN CAME FALL

Høsten er så nydelig, ikke sant?

TOP KNOTARKIVFUNN


Tok en titt i arkivet på bloggen for å se etter litt inspirasjon da jeg fant dette bildet fra september i fjor. Liker det faktisk veldig godt, selv om neglelakken irriterer meg litt da, haha. 

- Hva syns dere om bildet?

TUESDAY...

Haha, dette har vært en skikkelig slapp tirsdag for min del. Var jo på skolen og sånn, men har vært utrolig trøtt i hele dag og har egentlig bare lengtet hjem til senga mi og kosedressen hele skoledagen. Så der har jeg da blitt i kveld, med litt tv-serier, slasking, is, blogger, og enda mer slasking. 

Caroline Maria la jo ut et tips isted for hvordan man lager kollasjer på pixlr.com, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve ut det, siden jeg aldri bruker den nettsiden. Det endte da opp med nok en selvdigger-kollasj, hehe. Neida, men syns det er bra at det finnes nettsteder hvor man også kan redigere bilder uten å måtte laste ned et program og lære seg det. 

- Hva syns dere? 

GAMLE BILDER - NYE REDIGERINGER

Testet ut noen forskjellige, nye redigeringer i dag på noen "gamle" bilder og tenkte jeg kunne vise dere. Liker veldig godt de to nederste bildene http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png

- Hva syns dere om bildene?

Husk spørsmålsrunden her!

I'VE GOT NOTHING TO DO TODAY BUT SMILE

FIRE FRA DAGEN

I dag var hele andreåret på Media på et museum her i Ålesund som heter Sunnmøre Museum. Ikke så stort for meg som har vært der veldig mange ganger før, men jeg hadde jo ikke sett utstillingene som var der nå. Det var altså utstillinger om fargens historie i byen vår og i Norge, og så var det også en utstilling om hvordan man trykket aviser osv før. Til slutt fikk vi en fotooppgave der vi skulle ta bilder av diverse farger og sånt, og ovenfor er fire av bildene. 

Siden vi var ferdig ganske mye tidligere, dro Emte og jeg til byen og møtte noen venner, så det var koselig! Etter det har jeg bare passet Stella og hatt besøk av Andrea, så det var da min "spennende" dag, hehe.

- Hva syns dere om bildene?

KISSKISS

DREAMY

Trøtt. Sliten. Glad. Føltes bra å være frivillig i dag, og det var gøy å være med på å lage i stand en sånn festival. Nå bare gleder jeg meg enda mer til helgen! Ellers fikk jeg noe i kveld som jeg er veldig fornøyd med og som jeg skal vise dere i morgen. Et par små hint: Justin Bieber, lukter godt. 

Nå kommer Andrea bort og vi skal se Greys, og så skal jeg legge meg tidlig i kveld. Jeg er trøtt, pluss at jeg skal tidlig opp og på jobb i morgen tidlig! 

- Hva syns dere om bildene?

ON THE BENCH
Nå drar jeg på infomøte om Jugendfest, siden jeg skal være frivillig der i morgen. Jugendfest er i helgen og jeg gleder meg sånn! Det er en årlig festival her i Ålesund og i år kommer det artister som Avicii, Kent, Eva & The Heartmaker, Kaizers Orchestra, Lido Lido osv. Så det blir nok utrolig bra! Senere i kveld kommer jeg nok til å finne på noe med venner, Andrea har jo bursdag! Gratulerer med dagen, bestis ♥♥

- Hva skal dere i kveld? 
- Forresten, er det noen av dere som bor i Ålesund/i nærheten som skal på Jugendfest? 

JUST THINGS


Kom hjem fra Moa med Mariell for en liten stund siden, skulle egentlig bestille frisørtime, men det ble ikke helt for min del, så får se om jeg får bestilt i morgen. Ble endel vindusshopping, det er så mye fint i butikkene nå! Bare synd bankkortet ikke tillater det for øyeblikket...

I går hadde jeg ikke noe tid til å blogge, var på jobb, så var jeg hjemme i sikkert 15 minutter før jeg dro ut igjen på båttur! Kommer bilder fra det etterpå, var veldig koselig! Nå kommer Andrea hvert øyeblikk, vi skal se Bachelor Pad og spise pistasj-is :)

- Hva syns dere om bildene?

NOTHING.SO MUCH TO DO


Har hatt veldig mye å gjøre i dag ;) som dere ser...

COULD THERE BE A POSSIBILITY
"I morgen skal jeg nok få til mer" haha yeah right. Ble visst ikke det... Jeg har jo ikke gjort noe heller, så jeg har ingen unnskyldninger. Vet ikke hvor dagen ble av engang, den har bare... gått? Jaja, får håpe morgendagen blir bedre!

- Hva har dere gjort i dag?


Hi! My name is Malin Hatlestad, and I'm a 22 year old girl from Ålesund, Norway.

If you have any questions jusk ask in the comments, or see my contact info in the menu below.
Categories


Archive

Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Oktober 2016 November 2015 September 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015


Design by