hits

GOT MYSELF A NEW BABY

 • 14.05.2017 kl. 15:19Se på denne skjønnheten... Dette var altså det jeg kjøpte i går, det fantastiske Olympus Pen E-PL8. Jeg fikk rett og slett en liten åpenbaring her en dag. Jeg har hatt speilreflekskameraet mitt i 7 år nå, og jeg har vært veldig fornøyd med det, men det er tungt og stort, og ikke så lett å ta med seg overalt, noe jeg gjerne vil gjøre siden jeg er blogger. Jeg kjøpte meg derfor et kompaktkamera for noen år siden som skulle være omtrent like bra, men mye lettere å ta med seg. Men det levde liksom ikke helt opp til forventningene mine, og jeg har endt opp med å omtrent bare bruke speilreflekskameraet mitt uansett. Etter å ha sett dette kameraet på utallige blogger, bestemte jeg meg for å dra å se på dette i går, og endte opp med å kjøpe det. Det kommer til å bli så mye lettere nå, og jeg har endelig et bra kamera som er lett å ta med seg, tar veldig gode bilder og er moderne med utrolig mange funksjoner! Jeg holder fortsatt på å teste det ut, lære meg det og finne ut hvordan ting fungerer. Det ser iallefall veldig bra ut hittil!


Look at this beauty... So this was what I bought yesterday, the amazing Olympus Pen E-PL8. I just got an epiphany the other day. I've had my SLR-camera for 7 years now, and I've been so pleased with it, but it's heavy and big, and not easy to bring everywhere, which is something I want to do since I'm a blogger. Therefore I bought a compact camera a few years ago that was going to be just as good, but a lot easier to bring places. But it just didn't live up to my expectations, and I've ended up only using my SLR anyway. After seeing this camera on a lot of blogs, I decided to go check it out yesterday, and I ended up buying it. It will be so much easier from now on, and I finally have a good camera which is easy to bring, takes good pictures and is modern with a lot of different functions! I'm still testing it out, learning and figuring out how it works. It looks really good so far! 

SOME MORE FROM GDANSK

 • 15.09.2014 kl. 20:33


Her har dere noen flere bilder fra Gdansk - alle er tatt med det nye kameraet mitt. Det skal jeg vise dere i morgen, jeg er virkelig sååå fornøyd! Noen av bildene ovenfor er fra en meksikansk restaurant vi var på på lørdagen, det var SÅ god mat der! Jeg spiste kylling fajitas og jeg får vann i munnen av å se bildene og å tenke på det nå.


Denne dagen har virkelig bare forsvunnet, det har gått så fort. Nå er pakkingen for fullt i gang, det er tross alt kun én uke til jeg drar!! Det er så sykt, jeg klarer ikke forstå det. Pakkingen var litt vanskeligere enn jeg hadde trodd, for to kofferter var plutselig ikke så mye når jeg vil ha med så mye klær, vesker og sko... Hadde visst litt mer av det enn jeg trodde, så jeg får bare ofre noe av det. Jeg skal jo hjem til jul, så da får jeg heller ta med mer tilbake da.


- Hva har dere gjort i dag?

SNAPSHOTS FROM MY PHONE

 • 20.08.2014 kl. 22:20

Oppskriften på en perfekt sommerdag: Sol og softis! Elsker softis med surt jordbærstrø, det er det beste.

Favoritten: kjeks med brie og druer, det er SÅ godt! Kunne levd på dette.

Her om dagen da jeg kom hjem fra jobb sto Stella ute og hoppet i sølepytter (hun elsker det), og da jeg parkerte bilen bare åpnet hun døra og satt seg inn, haha. Så fortalte vi litt om hvordan dagen vår hadde vært, hehe.


Typisk søndagskos (eller hverdagskos for den saks skyld, hehe). Jeg begynte å se Sex and the City på nytt her om dagen, det var så kjedelig å ikke ha en serie jeg kunne sette på hvis jeg har lite å gjøre på. Det er liksom en serie jeg bare kan ha på i bakgrunnen også, jeg har jo sett alle episodene før uansett.

Jeg tar ofte bilder med telefonen, men det er sjeldent jeg deler de her, om ikke det er Instagram-bilder. Tenkte derfor det kunne være greit å dele noen nå, det er vel greit med telefonbilder av og til? Om lyset er bra så blir jo det veldig bra bilder med iPhone også! Vel, nå er det leggetid for meg, jeg blir helt utslått av 12-20 vaktene. Jeg skal jo tidlig opp for å ta flyet til Oslo i morgen, så jeg trenger søvn. Jeg er der hele dagen, så da kommer det et forhåndsskrevet innlegg! Håper alle har det fint ♥


- Hva syns dere om bildene?

NYTT PÅ BLOGGEN

 • 11.07.2014 kl. 20:41

Har dere sett at jeg har ny header oppe og går? Endelig noe nytt på bloggen, det gjør meg så glad, haha! Jeg føler det er litt sånn som når du har nytt treningstøy og får masse motivasjon til å trene - nå når jeg har ny header blir jeg enda mer motivert til å blogge. Skal endre på mer på bloggen også, og kanskje det blir flere endringer på headeren, men det får jeg ta når helgen er over. Nå er jeg nemlig i Ørsta hos mormor og morfar, så da blir det naturligvis ikke brukt så mye tid på bloggen. Jeg tenkte iallefall jeg kunne vise et par bilder til fra onsdag, jeg har jo egentlig ganske mange:Nå må jeg se resten av Aafk-kampen på TV sammen med mormor og morfar, og ikke lenge etter det tror jeg nesten jeg bare må legge meg. Jeg har gått rundt på autopilot i hele dag etter å ha fått så lite som tre timer søvn i natt. Altså jeg skjønner ikke hva kroppen min prøvde på, for å våkne klokka 4 på natta og ikke få sove igjen er jeg ikke sææærlig glad for. Spesielt med tanke på at jeg begynte på jobb klokka 8 og at jeg skulle kjøre i 1,5 time... Det gikk jo fint, men nå vet jeg virkelig ikke hvor mye lenger jeg holder ut denne dagen. Velvel, nå er det helg og jeg skal sooooove så lenge jeg vil i morgen ♥


- Hva syns dere om headeren forresten?

BEHIND THE SCENES

 • 10.07.2014 kl. 22:17
Litt behind the scenes bilder fra igår, vi fikk nemlig "publikum" under shooten, hehe. Blir så fascinert hver gang det er cruiseskip i byen, jeg har sååå lyst inn på skipet og se! Jeg er vel ikke den eneste? Synd det ikke er lov, jeg kunne godt tenkt meg en liten tour der inne, kan tenke meg det ser fantastisk ut! Shooten gikk iallefall bra, så nå skal jeg jobbe litt med bildene som dere får se snart. Det var forresten Sara som fotograferte, hun er min "go to" fotograf om jeg trenger bilder, hehe.


Kroppen min er helt død nå, det tar virkelig på med jobb nesten hele dagen. Jeg må få meg en god natts søvn hvertfall, for det plutselig jobb på meg i morgen tidlig også. Etter jobb i morgen drar jeg til mormor og morfar der jeg skal være i helgen, gleder meg veldig til det! Når jeg først har fri noen dager vil jeg benytte tiden best mulig, det er noe jeg tenker mer over nå før jeg drar til New York, jeg vil jo tilbringe mest mulig tid med familie og venner. Jeg kom forresten på nå at det ikke ble noen "throwback thursday" i dag, siden jeg rett og slett ikke har hatt tid, så da får det heller vente til neste uke igjen!


- Hva har dere gjort i dag?

QUALITY OVER QUANTITY

 • 06.02.2014 kl. 21:38


En liten throwback thursday siden jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle starte dette innlegget etter alle disse dagene som har gått. Vel, hei! Litt uvant å sitte her igjen nå og skrive på noe som for en gangs skyld ikke er et Word-dokument. Jeg har nesten ikke tenkt på bloggen de siste to ukene, nemlig fordi jeg har så utrolig mye annet å tenke på. Alt er veldig overveldende for tiden og jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal klare å gjennomføre alt. Det er selvfølgelig for det meste skolen jeg snakker om, for ja, påbygg, og tredjeåret generelt, er så sinnsykt hardt. De travle ukene tar liksom aldri slutt. Jeg kommer meg gjennom det, det vet jeg, det er bare utrolig slitsomt å legge seg på kvelden med alt stresset og tankene om alt jeg har å gjøre dagen etter og resten av uken. Takk gud for trening og et lite avbrekk i hverdagen.


Sitter her nå med et hode som verker og en hals som sakte begynner å merkes mer enn den skal. Jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå. Trist å komme med et sånt innlegg når jeg først skal blogge igjen, men jeg får heller komme med mer positivitet i de neste innleggene. Poenget med overskriften var iallefall at jeg heller vil komme med innlegg når jeg først har noe å legge ut, enn å legge ut innlegg hver dag uten å egentlig ha noe å legge ut.


- Hvordan går det med dere for tiden? Har dere mye å gjøre?

THIS IS MY CITY

 • 18.10.2013 kl. 22:33


Måtte bare dele dette bildet med dere som jeg tok i går med iPhonen, se så nydelig! Vi satt på en benk i noen minutter i fritimen og kunne ikke la være å ta bilde av utsikten, spesielt da vi la merke til regnbuen. Panoramafunksjonen er helt genial, og i tillegg er kameraet på iPhone 5 utrolig bra for å være mobilkamera! Men det er jo ikke det som gjør bildet, det er jo selve byen. Det er jo faktisk veldig mye nydelig med denne byen, vakre Ålesund.


- Hva syns dere om bildet?

THROWBACK THURSDAY

 • 26.09.2013 kl. 20:54


Siden det er 2 grader ute nå, benytter jeg "throwback thursday" til å se tilbake på sommeren, da Sara og jeg hadde en liten shoot på stranden!


Sykt sliten nå etter jobb og skole, så etter jeg har vasket badet skal jeg bare legge meg. Vet bloggingen har vært så som så i det siste, men tiden strekker ikke alltid helt til. Håper det går fint!


- Hva syns dere om bildene?

LONDON. #2

 • 06.08.2013 kl. 21:34

3 måneder senere kommer bildene, haha... Jaja, siden jeg har så stor reiselyst for tiden tenkte jeg at jeg kunne legge ut resten av bildene fra London. Har vært utrolig trøtt og sliten i dag, så jeg har ikke bevegd meg fra sofaen omtrent siden jeg kom hjem fra jobb. Dermed ble det ikke tatt noen bilder heller. I dag er ikke helt dagen.

 

- Hva syns dere om bildene?

 

FEEL THE SUN AND THE WAVES

 • 29.07.2013 kl. 15:03

Sara og jeg tok oss turen til en strand i går og tok noen bilder. Ble endel bra bilder, så ovenfor har dere noen! Det var ingen sol da, men veldig varmt, og perfekt fotolys.

 

- Hva syns dere om bildene?

 

A ROOM IN A CITY

 • 27.06.2013 kl. 14:26

Linnea Dale - A Room In A City.


Tror jeg forelsket meg litt i denne sangen til Linnea.


SUNSET

 • 05.06.2013 kl. 20:40Cheers for den kreative overskriften, folkens.

Heihei! Misliker hvor lite jeg blogger for tiden, jeg vil så gjerne være flink, men sliter med å ta meg tid til å ta bilder og skrive innlegg. Denne uken jobber jeg mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, så det går litt i ett i tillegg til skolen, men jeg liker det! I dag hadde vi fri fra skolen bortsett fra en prøve vi måtte ta, så jeg var på jobb etter det. Godt å ha kvelden fri da, jeg pleier jo egentlig ikke jobbe formiddager i hverdagen. Men tenkte i alle fall at jeg kunne komme med et lite innlegg nå da.

Nå skal jeg straks dra på trening, det har ikke blitt så mye av det de siste ukene, så nå håper jeg på å snart komme skikkelig igang igjen! Det føles jo så bra. Og siden vi er ferdig med alle prøver (bortsett fra muntlig eksamen neste uke som jeg føler jeg kommer opp i), blir det mye mer tid til blogging fremover, satser jeg på! Jeg er hvertfall klar for å komme igang igjen.

- Hva syns dere om bildene?

THE GREATEST SUMMER DAY

 • 27.05.2013 kl. 14:10

Sa jo jeg skulle vise dere flere bilder fra den fine sommerdagen vi hadde for en uke siden, så her har dere et lite dryss! Håper virkelig det blir mange sånne dager i sommer, godt med varme.

I morgen eller onsdag kommer jeg opp i eksamen i media, så da blir det nok ikke blogging. Kan se hva jeg får skrevet av forhåndsskrevne innlegg etter jobb i kveld sånn at det kanskje blir litt liv på denne bloggen.

- Hva syns dere om bildene?

ON THE BEACH

 • 19.05.2013 kl. 20:47

Hei alle, og vel overstått nasjonaldag! Jeg har vært så opptatt de siste dagene at jeg ikke har tenkt på bloggen engang. Det er vel kombinasjonen av skole, jobb og sosialliv som gjør det, haha. Men jeg har hatt det veldig kjekt da! Har bilder fra 17. mai osv, men de får jeg legge ut en annen dag. Her er i alle fall noen fra i dag:


Her er det også sommer i dag! Og man skulle jo nesten trodd at bildene ovenfor var tatt på en strand i syden, men neida, dette er Sunnmøre! Dagen startet med at jeg ble vekt av at Andrea sto og banket på vinduet mitt, haha. Hun ville ikke at jeg skulle sove bort denne fine dagen, noe som var helt rett av henne. Så vi bare spiste litt før vi tok en liten roadtrip til stranda osv. Vi har tatt masse bilder, så de skal jeg legge ut ved en annen anledning! Nå skal jeg nemlig ut igjen og ta bilder med Andrea. Forhåpentligvis får vi endelig til en idé vi har planlagt lenge!

- Fint vær hos dere også?

LONDON. #1

 • 09.05.2013 kl. 14:06

Vet det bare har vært snakk om London i det siste, men det er det eneste jeg har hatt tid til å blogge om, for det har gått i ett siden jeg kom hjem fra London. Jeg har vært på skole, jobb og vært med venner, kjempekoselig! Nå er det jo langhelg, så kanskje det blir litt bedre blogging da og litt mer variert. Her er i alle fall bilder fra første dagen i London:

Vi startet lørdagen med frokost på The Breakfast Club, kanskje den mest koselige restauranten jeg noen gang har vært på. Vi var der rett etter det åpnet klokka 9 og fikk det siste bordet. Heldig? JA! Om noen skal til London så ville jeg definitivt dratt dit og spist frokost! Den ligger i nærheten av Oxford Street, adressen er 33 D'Arblay St, Westminster. Og om dere vil unngå kø, vær der når det åpner.
Se så koselig!


Dette var køen utafor når vi dro derfra, haha.

Shoppingen startet vi på Primark da det åpnet der klokka 10. Jeg var i himmelen, mildt sagt, og endte opp med masse plagg til en utrolig billig penge.


Carnaby Street er også en veldig fin shoppinggate med mange kjente butikker.

Jeg var fast bestemt på at vi måtte innom Pinkberry i London, og den lå på Selfridges, varehuset. Gikk rundt hele senteret før vi fant det, haha. Men nydelig var det!

Og så måtte vi selvfølgelig innom Victoria's Secret! Herregud, jeg elsker den butikken. SÅ mye fint undertøy!! Og også masse fint i PINK-kolleksjonen. Det er ikke særlig billig der da, men endte opp med endel derfra likevel. Det var forresten ikke stort utvalg i bikinier der, men fant noen fra PINK-kolleksjonen da. Butikken var også utrolig fin og så gjennomført. Ligger på New Bond Street.

Var også innom Forever 21 som også ligger på Oxford Street. Fant ikke så mye der, men kjøpte noe treningstøy faktisk, haha.

- Hva syns dere?

SNEAK PEEK

 • 07.05.2013 kl. 20:17
Jeg er hjemme! Ovenfor er en liten sniktitt på bildene som kommer, jeg har fotografert masse! Skal lage mer detaljerte innlegg, men det har jeg ikke hatt tid til i dag, så da får dere dette i mellomtiden.

- Hva syns dere om bildene?

THIS BEAUTIFUL CITY

 • 29.04.2013 kl. 21:30Har blitt mange turer opp på Fjellstua for å se på denne nydelige byen nå etter jeg fikk lappen, og i dag da Johan Thomas fikk lappen ble det selvfølgelig en kjøretur sammen med han, Andrea og Thomas, og da måtte vi opp på Fjellstua. MÅ opp dit en dag det er solnedgang også, da er det fantastisk nydelig. Har vært der noen ganger dag også, men har ikke hatt med kameraet da. Skal begynne å ta med kameraet hver gang jeg er ute og kjører nå i tilfelle det blir solnedgang, haha.

- Hva syns dere?

I'M RIGHT OVER HERE

 • 23.04.2013 kl. 21:23

Går aldri lei av Robyn ♥

Sliten etter dagen, klar for å legge meg. Men først er det selvfølgelig Grey's Anatomy siden det er tirsdag i dag. Og før det må jeg lage mat til skolen i morgen, som er så utrolig lite fristende å gjøre akkurat nå. Men tanken på tørre skiver til lunsj i morgen er enda mindre fristende, så da er det verdt det å steke kylling og koke pasta. Nam.

- Har du hatt en fin dag?

OSLO

 • 21.04.2013 kl. 13:43


Og det var alle bildene, haha... Ikke noe særlig, men tenkte jeg kunne legge de ut likevel. På onsdagen spiste vi lunsj på Max Hamburger, liker det bedre enn McDonalds og Burger King. Forsåvidt ikke noe sunnere eller noe sånt, men de har cheese sticks der, og det gjør det til en vinner for meg, haha.

I dag er en skikkelig avslappende søndag, jeg har ikke gjort noe hittil. Så nå skal jeg se ferdig en episode av Modern Family, før jeg må begynne å pakke ut (jeg er så treg, haha) og rydde i klærne mine. Tenkte også å legge ut innkjøp i dag, siden det er så lenge siden og jeg har mye nytt (og ikke så nytt) som jeg ikke har vist dere. Og så skal jeg trene senere, i dag blir det fokus på kondisjon tenker jeg.

- Hva skal dere i dag?

THAT MESSY BUN

 • 04.04.2013 kl. 18:32

BY ME

 • 08.03.2013 kl. 22:39

Som jeg savner motivasjonen jeg hadde på tiden jeg tok disse bildene. All inspirasjonen og gleden jeg hadde av å bruke kameraet hver dag.

- Hva syns dere om bildene?

P I N K

 • 11.01.2013 kl. 16:42Hei dere, og god fredag! Endelig helg, utrolig deilig etter denne uken. Det er forsåvidt alltid deilig med helg uansett da. I dag har jeg hatt kjøretime, og nå skal jeg snart begynne å ordne meg til bursdag i kveld. Er så merkelig at vennene mine (og meg også om et par måneder) sakte, men sikkert fyller 18 år. Men gøy er det selvfølgelig!

- Hva skal dere i kveld?

YOU'RE NOT SO BAD AFTER ALL

 • 26.11.2012 kl. 18:33

Synder ved å legge ut gamle bilder, oopsi.

Mandager er ikke så verst likevel, etter jeg startet med min nye, positive innstilling! For dere som ikke har lest innlegget så ligger det her.  Virkelig undervurdert det med å tenke positivt!

- Hva syns dere om bildene?

IF THEY ONLY KNEW

 • 12.11.2012 kl. 14:17


Skyggene ødelegger nok bildene en del, men har ikke så bra lys hjemme.

Så var det mandag igjen, og som mange andre er det for meg den minst likte dagen. Det er liksom det å måtte komme seg tidlig opp etter helgen og dagen er alltid så lang. Men men, man må jo bare gjennom den. 

Nå sitter jeg på skolen, har bare en halvtime igjen av skoledagen. Jeg er ferdig med animasjonsfilmen som skal leveres på fredag, så det er veldig deilig. Tror den ble grei, kan iallefall si at jeg er veldig lei av animasjon nå, haha. Kan kanskje legge den ut, men SÅ bra er den nok ikke. Anyways, nå blir det snart trening, og så får jeg besøk av Benedikte i kveld ♥ Får se om det blir noe blogging da.

- Hva syns dere om bildene?

FROM THE ARCHIVE

 • 08.11.2012 kl. 16:56

Haha, må bare le av bloggingen min de siste ukene. Legger derfor ut noen bilder fra arkivet for å minne meg selv på motivasjonen jeg hadde for noen måneder siden, den må komme tilbake. Merker hvor påvirket jeg er av mørketiden for å si det sånn!

I kveld skal jeg på åpningen av Norsk Maritim Kompetansesenter her i Ålesund, så det blir sikkert spennende. Heldigvis skal Andrea også det, så da har jeg noen å være med der iallefall! Bortsett fra familien min da, hehe. Etter det går turen til Emte og Anna, som vanlig på torsdager ♥

- Hva syns dere om bildene?

AND THEN CAME FALL

 • 17.10.2012 kl. 17:42

Høsten er så nydelig, ikke sant?

TOP KNOT

 • 19.09.2012 kl. 19:21ARKIVFUNN

 • 30.08.2012 kl. 21:21


Tok en titt i arkivet på bloggen for å se etter litt inspirasjon da jeg fant dette bildet fra september i fjor. Liker det faktisk veldig godt, selv om neglelakken irriterer meg litt da, haha. 

- Hva syns dere om bildet?

TUESDAY...

 • 28.08.2012 kl. 21:49

Haha, dette har vært en skikkelig slapp tirsdag for min del. Var jo på skolen og sånn, men har vært utrolig trøtt i hele dag og har egentlig bare lengtet hjem til senga mi og kosedressen hele skoledagen. Så der har jeg da blitt i kveld, med litt tv-serier, slasking, is, blogger, og enda mer slasking. 

Caroline Maria la jo ut et tips isted for hvordan man lager kollasjer på pixlr.com, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve ut det, siden jeg aldri bruker den nettsiden. Det endte da opp med nok en selvdigger-kollasj, hehe. Neida, men syns det er bra at det finnes nettsteder hvor man også kan redigere bilder uten å måtte laste ned et program og lære seg det. 

- Hva syns dere? 

GAMLE BILDER - NYE REDIGERINGER

 • 25.08.2012 kl. 22:06

Testet ut noen forskjellige, nye redigeringer i dag på noen "gamle" bilder og tenkte jeg kunne vise dere. Liker veldig godt de to nederste bildene http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png

- Hva syns dere om bildene?

Husk spørsmålsrunden her!

FIRE FRA DAGEN

 • 22.08.2012 kl. 19:43

I dag var hele andreåret på Media på et museum her i Ålesund som heter Sunnmøre Museum. Ikke så stort for meg som har vært der veldig mange ganger før, men jeg hadde jo ikke sett utstillingene som var der nå. Det var altså utstillinger om fargens historie i byen vår og i Norge, og så var det også en utstilling om hvordan man trykket aviser osv før. Til slutt fikk vi en fotooppgave der vi skulle ta bilder av diverse farger og sånt, og ovenfor er fire av bildene. 

Siden vi var ferdig ganske mye tidligere, dro Emte og jeg til byen og møtte noen venner, så det var koselig! Etter det har jeg bare passet Stella og hatt besøk av Andrea, så det var da min "spennende" dag, hehe.

- Hva syns dere om bildene?

KISSKISS

 • 18.08.2012 kl. 20:41

DREAMY

 • 14.08.2012 kl. 21:04

Trøtt. Sliten. Glad. Føltes bra å være frivillig i dag, og det var gøy å være med på å lage i stand en sånn festival. Nå bare gleder jeg meg enda mer til helgen! Ellers fikk jeg noe i kveld som jeg er veldig fornøyd med og som jeg skal vise dere i morgen. Et par små hint: Justin Bieber, lukter godt. 

Nå kommer Andrea bort og vi skal se Greys, og så skal jeg legge meg tidlig i kveld. Jeg er trøtt, pluss at jeg skal tidlig opp og på jobb i morgen tidlig! 

- Hva syns dere om bildene?

ON THE BENCH

 • 13.08.2012 kl. 18:10
Nå drar jeg på infomøte om Jugendfest, siden jeg skal være frivillig der i morgen. Jugendfest er i helgen og jeg gleder meg sånn! Det er en årlig festival her i Ålesund og i år kommer det artister som Avicii, Kent, Eva & The Heartmaker, Kaizers Orchestra, Lido Lido osv. Så det blir nok utrolig bra! Senere i kveld kommer jeg nok til å finne på noe med venner, Andrea har jo bursdag! Gratulerer med dagen, bestis ♥♥

- Hva skal dere i kveld? 
- Forresten, er det noen av dere som bor i Ålesund/i nærheten som skal på Jugendfest? 

JUST THINGS

 • 06.08.2012 kl. 21:23


Kom hjem fra Moa med Mariell for en liten stund siden, skulle egentlig bestille frisørtime, men det ble ikke helt for min del, så får se om jeg får bestilt i morgen. Ble endel vindusshopping, det er så mye fint i butikkene nå! Bare synd bankkortet ikke tillater det for øyeblikket...

I går hadde jeg ikke noe tid til å blogge, var på jobb, så var jeg hjemme i sikkert 15 minutter før jeg dro ut igjen på båttur! Kommer bilder fra det etterpå, var veldig koselig! Nå kommer Andrea hvert øyeblikk, vi skal se Bachelor Pad og spise pistasj-is :)

- Hva syns dere om bildene?

NOTHING.

 • 30.07.2012 kl. 21:13SO MUCH TO DO

 • 20.07.2012 kl. 21:51


Har hatt veldig mye å gjøre i dag ;) som dere ser...

COULD THERE BE A POSSIBILITY

 • 19.07.2012 kl. 23:16
"I morgen skal jeg nok få til mer" haha yeah right. Ble visst ikke det... Jeg har jo ikke gjort noe heller, så jeg har ingen unnskyldninger. Vet ikke hvor dagen ble av engang, den har bare... gått? Jaja, får håpe morgendagen blir bedre!

- Hva har dere gjort i dag?

I AIN'T GOING NOWHERE

 • 19.06.2012 kl. 20:18

I'LL BE WAITING

 • 26.05.2012 kl. 17:48- Hva syns dere om bildene?

AT THE BEACH

 • 24.05.2012 kl. 20:54
Noen bilder fra overnattingsturen med trinnet! Var koselig, og vi var jo utrolig heldige med været. Vi var på Giske, og der er det såå fin strand! Det var mange som badet, men det sto jeg over siden jeg har vært syk i ca. en måned nå, og da tar jeg ikke sjansen på å bade når jeg endelig begynner å bli frisk igjen. 

Hvis du lurer på hva som står skrevet i sanden, så er det MELV ♥ som står for Malin-Emte-Lene-Victoria. Mine aller beste på Media ♥

- Hva syns dere om bildene?

PHOTOSHOOT IN THE SUN

 • 07.04.2012 kl. 14:55
Hadde en liten fotoshoot med Mariell og Johan Thomas i går da solen gikk ned, og fikk noen greie bilder. Ble vel egentlig mest tullebilder, men de ovenfor ble hvertfall bra! Om man ser bortifra den rotete bakgrunnen, men det får være. Ellers slappet vi av resten av kvelden, koselig! 

- Hva syns dere om bildene?

FASHION SHOW, PART 1

 • 21.03.2012 kl. 21:35


Her er de første bildene fra moteshowet! Ble ganske fornøyd med noen av de, og lite fornøyd med andre, men sånn er det jo alltid! Flere bilder kommer i morgen :)

- Hva syns dere om bildene? Hvilket likte dere best?

THE WEEK THAT PASSED

 • 16.03.2012 kl. 23:41

Skulle jo fortelle dere om hva jeg har gjort de siste dagene, og det er egentlig ikke så mye spennende, men: I helgen jobbet jeg og var sosial på kvelden, så da var det ikke mye tid til overs. På mandagen husker jeg faktisk ikke hva jeg gjorde (annet enn å være på skolen), på tirsdag var jeg en tur hos pappa etter skolen og på onsdag øvde jeg til naturfagsprøve. En kjapp, dårlig oppsummering av uken, men dette er hva jeg gjorde i går og i dag: 

Det har vært noe som heter Design Week denne uken (fra onsdag av), på Storsenteret i Ålesund, for dere som ikke vet det er Storsenteret et kjøpesenter i Ålesund. På Design Week hadde medialinjen (1. klasse) på skolen var en salgsutstilling av bilder vi elevene har tatt. Så både i går og i dag sto vi på Storsenteret og solgte bildene våre til inntekt for klassetur. Salget gikk litt tregt i går, men i dag tror jeg det gikk mye bedre! Her er noen bilder:

Emte og Lene ♥Bildet mitt! Og vet dere hva? En kunstner har tydeligvis kjøpt bildet mitt! Utrolig kult, hadde aldri trodd det. Faktisk trodde jeg ikke noen kom til å kjøpe bildet mitt i det hele tatt, haha.

Da skoledagen var over i går tok jeg også bilder av moteshowet som 1SS (service og samferdsel) hadde, så det får dere en bildeserie fra i morgen, kanskje. Så det var det bildene fra i går var fra. 

Nå tror jeg at jeg skal legge meg, er veldig trøtt etter uken, så nå blir det godt å sove lenger i morgen! I morgen skal jeg også forberede til bursdagsfeiring og ha bursdagsfeiring, jeg har jo bursdag på søndag! 

- Har dere hatt en fin uke?
- Hva syns dere om bildene? 

DETAILS FROM MY DAY

 • 15.03.2012 kl. 20:31

Hei på deg, her er jeg! Haha, neida. Tenkte at det var på tide å blogge igjen nå, har hatt en liiten bloggpause (nesten en uke, omg!!!!), men nå er jeg hvertfall tilbake. Jeg har vært veldig opptatt den siste uken, så da tok jeg meg en pause. Hva jeg har gjort de siste dagene får dere heller vite i morgen, for nå er jeg så sliten at jeg egentlig bare vil legge meg. Men det skal jeg ikke heeelt enda. 

Her er noen bilder fra dagen, så får dere lure på hva jeg har gjort i dag, til imorgen:

- Hva syns du om bildene?

IN THE FOREST

 • 04.03.2012 kl. 22:03Kom på at jeg ikke har fortalt dere om helgen min: På fredag tok jo jeg meg bloggfri, og som jeg skrev da skulle jeg grille med noen venner. Det var ikke spesielt varmt, faktisk bare et par plussgrader. Men vi hadde på oss godt med klær, tente bål og grillet pølser på engangsgrill. Det var superkoselig! Årets første grilling ute, 2. mars. 

I går gjorde jeg ikke noe som helst på dagen, og på kvelden kom Johan Thomas en tur. Og i dag har jeg som sagt gått en tur med familien, mens jeg ellers bare har slappet av. Tenker å se en episode av Gossip Girl nå, før jeg legger meg. Alt i alt har det vært en veldig fin helg, med fine folk ♥

- Har dere hatt en fin helg?

SØNDAGSTUR

 • 04.03.2012 kl. 17:44
Gikk faktisk tur i dag! Sikkert årets første og siste, er ikke helt turjenta for å si det sånn. Men jeg fikk hvertfall tatt noen bilder da. Ellers har jeg bare slappet av, en typisk frisøndag med andre ord. 

Har flere bilder fra turen å vise dere, pluss mange bilder fra fredag! Så jeg har hvertfall en del bloggmateriale nå fremover.

- Hva syns dere om bildene?

VINTAGE SNAPSHOTS

 • 03.03.2012 kl. 18:26
Tre bilder fra i går! Det første er tatt av meg, og de to andre er tatt av Victoria.

- Hva syns dere om bildene?

SELF-PORTRAIT

 • 23.02.2012 kl. 19:15


Hei! Ble ikke noe skikkelig blogging i går fordi jeg var i Ørsta hos mormor og morfar, og der hadde de veldig ustabilt og til tider tregt internett, og jeg fikk heller ikke lastet opp bilder. Jeg skulle legge ut videoen også, men da den var nesten helt ferdig opplastet på Youtube, klikket nettet. Men nå er jeg hjemme igjen, og videoen holder på å lastes opp, så den kommer i løpet av kvelden! 

- Hva syns dere om bildene?
- Hva gjorde dere i går? 

1 YEAR AGO..

 • 13.02.2012 kl. 19:35


.. and nothing has changed.

GIRL IN THE SUN

 • 09.02.2012 kl. 18:33


På bildene: Lene.

Tok disse bildene av Lene i går utenfor museumet vi var på, og det var veldig fint lys! Likte godt bildene, selv om treet i bakgrunnen er litt irriterende, men det er ikke noe jeg kan gjøre med nå.

- Hva syns dere?
- Hvilket bilde likte dere best? 

NEW PHONE AND STUFF

 • 02.02.2012 kl. 21:18

Siden jeg ikke har fortalt så mye om ting som har skjedd for tiden, så kan jeg vel fortelle litt nå. Vel, egentlig er det ikke såå mye å fortelle da, men: Jeg har fått ny telefon! iPhone 4s er endelig min, deilig å ha en telefon der jeg slipper å vente to minutter for å få opp tastelåsen. Hadde en to år gammel 3Gs før, som ikke gikk spesielt raskt lenger.

Ellers hadde vi jo naturfag prøve i dag (takk til alle som sa lykke til, forresten!), og den gikk ikke spesielt bra. Gikk ikke skikkelig ille liksom, men var ikke superbra heller. Og i kveld har jeg bare slappet av, uten noe skolearbeid (har jobbet med skolearbeid hver kveld ellers denne uken), så jeg har catchet litt opp med nye episoder av Gossip Girl og One Tree Hill ♥♥ Og spist croissant:


Faktisk noe av det beste jeg vet, det eeer så godt! 

Og forresten, ny telefon betyr enda flere bilder på Instagram! Følg meg gjerne der @malindh, og jeg spiller fortsatt Wordfeud, så om du vil spille mot meg så er det bare å legge til Malindh :-)

- Hvilken telefon har du?
- Liker du croissanter? 

ON A SUNNY SUNDAY

 • 29.01.2012 kl. 20:38Takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg, dere er best. Virkelig.

BILDER FRA HELGEN

 • 24.01.2012 kl. 21:20
Hadde en veldig koselig helg på Bjorli! Ovenfor har dere noen bilder, tok ikke sånn supermange bilder, og jeg legger ikke ut alle heller. Det nederste bildet ble tatt rett før jeg kastet meg uti snøen (i mange minusgrader), skulle nemlig få 500 kr hvis jeg rullet to meter i snøen i undertøy, noe jeg selvfølgelig sa ja til! Tror ikke de hadde forventet det, hehe. Det var faktisk ikke så ille som jeg hadde trodd heller. 

Ellers hadde jeg planlagt et skikkelig comeback idag, men jeg er syk, sååå, det blir ikke akkurat et stort comeback dette her.. Men, jeg har en videoblogg på lur som skal redigeres! Sier ikke hva det er enda, men hvis jeg føler meg bra i morgen skal jeg få redigert og lagt ut da. Vet ikke helt om det kommer video fra helgen, for jeg vet ikke hvor mye materiale jeg har - filmet ikke så veldig mye. 

- Hva syns dere om bildene? (Mamma har forresten tatt mange av dem, følte hun burde få creds)

MERCREDI

 • 18.01.2012 kl. 18:03Onsdag - og kun to dager igjen til helg! I dag har vi hatt blant annet PTF (prosjekt til fordypning) på skolen, og bloggdesignet begynner sakte men sikkert å ta form! Det kommer på bloggen om én uke ca. Nå tar jeg snart turen på trening igjen - med gangsperre - men jeg overlever. Jeg er faktisk veldig motivert! Er så deilig når man er ferdig :-)

- Hva syns dere om bildene?

TORSDAG

 • 29.12.2011 kl. 13:25
Oppfinnsom overskrift. Snart hjemreise, snakkes når jeg er hjemme♥

2. SØNDAG I ADVENT

 • 04.12.2011 kl. 13:54

M.

 • 27.11.2011 kl. 20:42


Hadde ikke det beste lyset, men syns bildene ble bra.

- Hva syns dere?

WARRIOR GIRL

 • 20.11.2011 kl. 12:50STERKE MINNER

 • 12.11.2011 kl. 13:28Polen, september 2010.

Fordi jeg savner klasseturen.

INDIAN

 • 11.11.2011 kl. 21:20

(Indian som i indianer altså, ikke indisk.)


Tror jeg har blitt frelst av Pop Art siden vi lærte hvordan man gjør det på skolen, det er jo så kult!


SPAIN 2010

 • 04.11.2011 kl. 20:37Spain 2010; I really miss you.

WAVES

 • 01.11.2011 kl. 19:57

PHOTO: AUTUMN

 • 29.10.2011 kl. 18:35- Hva syns dere om bildene?

AN OLD CAR

 • 27.10.2011 kl. 21:01
Ser dere noen endringer i designet? Har endret til en litt mer høstlig bakgrunnsfarge og endret bredden på bloggen, så nå er bildene mine i 700px istedenfor 600px. Har lyst på ny header snart også, men jeg har ingen idé til hvordan den skal se ut/bilde(r) å ha på den, så det blir ikke med det første hvertfall.

- Hva syns dere om bildene?

YELLOW DIAMONDS IN THE LIGHT

 • 26.10.2011 kl. 16:34


Yellow diamonds in the light
and we're standing side by side
as your shadow crosses mine
what it takes to come alive

It's the way I'm feeling
I just can't deny
but I gotta let it go
We found Love in a Hopeless place
We found Love in a Hopeless place
We found Love in a Hopeless place
We found Love in a Hopeless place

 ♥

FOTO: NATURE

 • 21.10.2011 kl. 17:34
WHEN YOU DON'T HAVE THAT MUCH TO SAY

 • 20.10.2011 kl. 21:00Dro og trente rett etter skolen i dag og etter det har jeg bare slappet av og øvd til en prøve om film vi har i morgen. Nå skal jeg se den nye episoden av Pretty Little Liars ♥ Har veldig lite å blogge om for tiden, været er så lite inspirerende og jeg har så lyst ut og ta bilder. Men det går jo ikke når det regner, blåser og hagler i alle retninger...

Vi snakkes imorgen, snart helg nå!

- Hva har du gjort i dag?

DETAILS

 • 17.10.2011 kl. 14:32- Hva syns dere om bildene?

SØT KOLLASJ

 • 12.10.2011 kl. 13:13

Heisann! Nå sitter jeg på skolen i PTF-timen, der jeg altså har design, og nå har vi endelig begynt skikkelig med Photoshop! Vi har fått i oppgave å lage 2-4 postkort og jeg er godt igang med mitt andre postkort. Tror det blir veldig bra, kan sikkert vise dere når vi har levert inn om én uke. 

I går lærte vi hvordan vi klipper osv (jeg kunne forsåvidt det meste der, men det var jo noen småting jeg ikke visste fra før av som er greit å vite), så vi fikk i lekser til i dag å lage et bilde der vi har klippet inn fra tre forskjellige bilder (eller noe sånt, husker ikke helt detaljene). Her er hva jeg laget:

Syns den ble litt søt, jeg. Hehe. Jeg var ikke så nøyaktig akkurat her, siden det bare var en øvingsoppgave, men ble fornøyd fordeom. 

- Hva syns dere?
 

4 MONTHS

 • 11.10.2011 kl. 16:42Nå er det over fire måneder siden denne stjerna kom til verden. Tiden går så fort!

- Hva syns dere om bildene?

MONDAY MORNING

 • 03.10.2011 kl. 11:521 STK. FORNØYD JENTE

 • 30.09.2011 kl. 12:52


Her er bildet jeg endte opp med å levere inn på fotooppgaven, jeg liker bildet veldig godt. Mediefagprøven vi hadde i dag gikk forresten veldig bra, fikk 6er! Så nå har jeg fått 6er på begge prøvene vi har hatt på skolen hittil i år, og jeg er veldig fornøyd :-D 

- Hva syns dere om bildet?
 

PHOTO: THE ROAD BY NIGHT

 • 28.09.2011 kl. 21:10


Et av bildene jeg har tatt i kveld. Skulle brukt litt lenger lukkertid på dette bildet, men jeg har noen flere på lager. Skal levere inn et av de i fotooppgaven som skal leveres inn på fredag, men jeg er ikke helt sikker på hvilket jeg skal levere enda. Kanskje jeg legger ut et innlegg om de det står mellom imorgen sånn at dere kan hjelpe meg å velge, om ikke jeg klarer å bestemme meg selv.

- Hva syns dere om bildet?


OH, SWEET CUPCAKE

 • 23.09.2011 kl. 16:42
FARGER ELLER SVART/HVITT?

 • 22.09.2011 kl. 13:18


Tok dette bildet av Victoria i går, hva syns du om bildet? Likte du det best i farger eller svart/hvitt?

ARKIVFUNN

 • 06.09.2011 kl. 18:15

Har bladd litt i arkivet og redigert bilder jeg ikke har lagt ut ennå (tror ikke jeg har det hvertfall?):

Redigeringen er iallefall ny.

- Hva syns dere om bildene?

BILDER FRA ONSDAG

 • 02.09.2011 kl. 20:45


Noen av bildene er tatt av Andrea.

Her er bildene fra onsdagen, en dag forsinket, da dro vi på kunstutstilling i PTF (Prosjekt Til Fordypning) timene. Det var faktisk en veldig kul utstilling!

- Hva syns dere om bildene?

INSPIRASJON

 • 30.08.2011 kl. 21:50

På spørsmålsrunden jeg hadde for leeenge siden (som jeg ennå ikke er ferdig å svare på, det kommer når jeg finner videokameraet!) fikk jeg mange spørsmål om hva som inspirerer meg, og jeg har ikke så mye annet å svare enn dette: ALT. Det kan være alt fra ting hjemme og på gaten, til blogger, nettsider som weheartit, til tv-serier, til kjendiser. Her har dere noen bilder som inspirerer meg, noen av de har jeg tatt selv, som jeg liker å se tilbake på og bli inspirert av:

Link//link//link//link//link//link//link//link                                                                                                                                                                                    
Her er noen av mine egne som inspirerer meg:


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hey, nå fikk jeg nettopp masse mer inspirasjon etter å ha laget dette innlegget!

- Hva syns dere om bildene?

SHOOT, PART II

 • 21.08.2011 kl. 21:02

Jeg syns bakgrunnen ble veldig rotete, men det får bare være.Her har dere tre til bilder fra shooten Johan Thomas og jeg hadde for.. et par uker siden? Har fått ført over alle bildene fra pcen til Macen nå, så da får jeg vist dere flere.

Nå skal jeg se en episode til med Pretty Little Liars før jeg tar meg et bad og legger meg. Vi snakkes imorgen, søtnoser ♥

- Hva syns dere om bildene?

BARBEQUE PARTY

 • 17.08.2011 kl. 19:35

I går hadde jeg grillfest borte med meg sammen med noen av de beste, og det var veldig vellykket og utrolig koselig! Alle sammen tok med seg noe mat, drikke eller snacks, så vi gikk ikke tom for mat for å si det sånn, hehe. Når solen begynte å gå ned satt vi med tente oljelamper og bare snakket, veldigveldig koselig. Her er noen bilder:

- Hva gjorde dere i går?

EN LITEN SHOOT

 • 11.08.2011 kl. 13:29
Hadde ikke tid til å blogge igår, var en tur til Ørsta og så møtte jeg venner på kvelden. Hadde også en liten shoot med Johan Thomas, som forresten nettopp har vært i Tyrkia og ja..... er sånn sykt brun.

- Hva syns dere om bildene?

IPHONEBILDER FRA DE SISTE MÅNEDENE

 • 07.08.2011 kl. 16:14

Her har dere noen iPhonebilder fra de siste månedene. Sitter forresten med iPhonen nå, derfor har de ulike størrelser. Hva syns dere?

SØNDAGSKVELD

 • 02.08.2011 kl. 11:52


På søndag var Julie, Mariell, Maria og jeg på Egon og spiste oreokake og banana split. Superkoselig! Og så rakk vi akkurat ikke bussen hjem, så da måtte vi vente en time, og da.. tok vi bilder. De siste bildene av alle fire var det en hyggelig bussjåfør som tok av oss!

I går kveld møtte jeg Mariell og vi leide Never Say Never. Jeg fikk den på Blu-ray i posten for noen dager siden, men så tenkte jeg siden vi ikke har fått koblet til Blu-ray spilleren enda, så kunne vi leie den på DVD, siden vi ville se den igjen. Og i kveld skal jeg nok en gang se den, sammen med Malin Ann og Dina. Da skal vi få koblet på Blu-ray spilleren sånn at vi kan se den i 3D!

- Hva syns dere om bildene?

BILDEDRYSS FRA IGÅR

 • 31.07.2011 kl. 13:22
Når vi hadde 1 minutt stillhet, fløy det en stor flokk med måser over oss. Utrolig fint.

Fran Heely sang Sing.To stk. fornøyde jenter med godteriet jeg hadde kjøpt til dem på Tax Free.


Festivalbaby ♥

Et bilde mamma tok med iPhonen sin.Kom hjem fra Giske litt over åtte i går kveld og da kom Andrea, og vi koste oss med is, tv og prating resten av kvelden ♥

- Hva syns dere om bildene?

EN FIN SØNDAG

 • 17.07.2011 kl. 19:50


Søndager er fine når man slipper å tenke på at man har skole dagen etter.

BÅTFESTIVAL

 • 16.07.2011 kl. 18:36
Var en tur i byen i dag og, været har vært herlig de siste dagene og jeg elsker det. På tide at fineværet kom til Ålesund også, selvom det er meldt regn i morgen igjen og neste uke. Om en uke er jeg jo i varmere strøk så da gjør det ingenting, hihi.

Jeg har fått kommentere tilbake til en del nå, men internett går fortsatt tregt og jeg kjenner jeg ikke har så mye tålmodighet akkurat nå.. Men det kommer når det kommer!

- Hva har dere gjort i dag?

MY FAVORITE PICTURES

 • 12.07.2011 kl. 13:54

På spørsmålsrunden jeg enda ikke har svart på (sukk) fikk jeg et spørsmål om hva mitt beste bilde er. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om det, siden jeg skal svare på spørsmålene på video, og da blir det bedre å vise bildene i et innlegg. Jeg klarer nemlig ikke å velge ett bilde. Og nå er jeg ikke selvdigger eller noe og mener at jeg har så mange bra bilder, men det er jo flere bilder jeg er fornøyd med. Så her har dere mine favorittbilder i tilfeldig rekkefølge:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

- Hvilket likte dere best?

CURLS

 • 02.07.2011 kl. 15:52

SUMMER RAIN

 • 29.06.2011 kl. 21:28Da jeg gikk hjem fra kinoen i dag (skriver om filmen i morgen) gikk jeg en omvei for å ta litt bilder og bare.. gå. Selv om det regnet, var det utrolig deilig å bare gå der og ikke tenke på noe annet enn hvor fint det var. Det var så stille og det eneste man kunne høre var regnet og en bil av og til. Når jeg var nesten hjemme fant jeg en fin og sjenert katt som ikke turte å komme nærmere enn 1 meter. Søtt.

- Hva syns dere om bildene?


BABY GIRL

 • 27.06.2011 kl. 22:35

Hadde en liten minifotoshoot med Stella i dag, sånn at vi fikk bilde til å legge inn i avisen osv. Fikk noen gode snapshots, selv om lyset ikke var sånn superbra.

Ellers har vi vært i nyehuset og malt i hele dag, derfor ble det sen blogging. Ikke at jeg har malt noe i dag da, jeg har bare passet på Stella mens mamma og mormor har malt. Rommet mitt er nesten ferdigmalt nå, wiii! Stella og jeg lå på sofaen og sov, haha.

- Hva syns dere om bildet?FOTOSHOOT: BLACK AND WHITE

 • 23.06.2011 kl. 23:44
- Hva syns dere om bildene? Jeg tar gjerne imot konstruktiv kritikk.


SURROUNDED BY FLOWERS II

 • 22.06.2011 kl. 20:45
- Hva syns dere om bildene? Jeg vil gjerne ha konstruktiv kritikk. Føler jeg burde si dette oftere, for jeg vil jo bare forbedre meg :-)

SURROUNDED BY FLOWERS

 • 21.06.2011 kl. 18:51Er veldig fornøyd med bildene fra dagens fotoshoot, så dere får se flere av de fremover. Hva syns dere om bildene?


PÅ NYE EVENTYR

 • 18.06.2011 kl. 17:48


Jeg har ikke så mye på hjertet for tiden, så jeg lar bildene snakke for seg selv. Sliders er godt btw.

- Hva syns dere om bildene?

Husk spørsmålsrunden her.

THE CUTEST YOU CAN FIND

 • 13.06.2011 kl. 16:20
Lille bollen vår ♥ Som til og med smilte til meg i dag!

- Hva syns dere om bildene?


BARBEQUE

 • 12.06.2011 kl. 12:13


På onsdag var hele trinnet på en plass som heter Emblemssanden og grillet. Været var ikke spesielt bra på begynnelsen, men utover dagen ble det bare finere og finere. Det var kjempekoselig og vi spilte blant annet badminton og kastet frisbee. Dumt vi ikke har fint vær oftere, for grilling er jo så koselig. 

- Griller du ofte med vennene dine?

PICTURE PERFECT MEMORIES, SCATTERED ALL AROUND THE FLOOR

 • 11.06.2011 kl. 22:20

Jeg vil reise. Jeg vil oppleve nye plasser. Jeg vil bli inspirert. Jeg vil inspirere. Jeg vil fotografere. Jeg vil ha photoshooter. Jeg vil være kreativ. Jeg vil oppdage nye plasser i nærheten. Jeg vil finne nye redigeringsmetoder. Jeg vil lære mer. Jeg vil se mer positivt på alt. Jeg vil så mye.

KRISTIANSUND

 • 10.06.2011 kl. 18:35Hadde en koselig siste tur med klassen til Kristiansund i går. Vi dro først på Atlanten, som er et bade"land" i Kristiansund og så dro vi og spiste på Peppes etterpå. Jeg kom hjem i ni-tiden og da bare lå jeg og koste med Stella og de andre i familien resten av kvelden. Det er uvant å ha en baby i huset, men veldig koselig også. Kommer til å vise litt flere bilder senere.

- Har du vært i Kristiansund før?


A SNEAK PEEK OF MY DAY

 • 08.06.2011 kl. 21:41To bilder fra dagen min; grilling på Emblemssanden med hele trinnet og så besøkte jeg mamma, Kjetil og lille Stella♥. Mange flere bilder får dere på... fredag? Tviler hvertfall på at det blir blogging imorgen, da skal hele klassen til Kristiansund på badelandet der, og så ut og spise senere, så jeg kommer ikke hjem før på kvelden.

- Har dere hatt en fin dag?


ABOVE ALL THAT IS RANDOM 2

 • 02.06.2011 kl. 19:06

Har en liten pause fra bloggen i dag, trenger å få samlet litt blogglyst og inspirasjon :-) Håper alle har det fint!


STRIPES

 • 31.05.2011 kl. 16:03
17. MAI

 • 17.05.2011 kl. 17:46

Har hatt en veldig fin dag, til tross for det veldig skiftende været. Det var helt greit når jeg skulle til å gå ut døra, men da toget begynte å gå, regnet det. Heldigvis hadde jeg tatt med paraply da, men fremdeles er det jo ganske deprimerende når det regner. Nå derimot... Nå er det ganske blå himmel og sol. Forresten, er det bare jeg som syns toget har kortere og kortere vei for hvert år som går? Før føltes det ut som om vi gikk milelangt, mens nå er det over på null komma niks.

- Har dere hatt en fin 17. mai hittil?


IN THE YELLOW LIGHT

 • 16.05.2011 kl. 15:25
Lyset var så gult og fint i går.. Hva syns dere om bildene?

MORE FROM YESTERDAY

 • 15.05.2011 kl. 18:06

Her har dere noen flere bilder fra konfirmasjonen igår! Hva syns dere?

DEN FINE KONFIRMANTEN

 • 14.05.2011 kl. 21:31


- Hva syns dere om bildene?


SMÅ BARN, STORE GLEDER

 • 07.05.2011 kl. 22:47- Hva syns dere om bildene?

CAMERA FROM THE 80'S

 • 06.05.2011 kl. 17:12

Da fikk jeg endelig blogget! Kan fortelle dere litt om grunnen til mitt lille fravær senere...
I går fant Kjetil frem Nikon-kameraet og utstyret sitt fra 80-tallet, og det var kjempekult! Prøvde å ta litt bilder osv. og det var veldig uvant, haha. I tillegg må jo bildene fremkalles, så jeg får ikke sett de med det første hvertfall. Men likte å ta bilder av kameraet også da.

- Har du prøvd kamera fra 80-tallet eller et enda eldre før?


STRAWBERRY SPLASH

 • 04.05.2011 kl. 15:29
Her er tre bilder til fra igår! Hadde forresten mattetentamen i dag som jeg egentlig ikke har en anelse om hvordan gikk. Tror det gikk bra på del 1, men på del 2 var det litt verre....

- Hvilket bilde likte du best?


THE BEAUTIFUL SUNSET

 • 01.05.2011 kl. 21:10Kom hjem for en liten stund siden, så jeg er egentlig ganske sliten nå. Og veldig trøtt egentlig, selv om jeg sov halve bilturen, haha.

Neste uke blir det mattetentamen og så tror jeg at vi har en norskfremføring også.. Mattetentamen er på onsdag, så det blir øving på mandag og tirsdag, så mye blogging blir det nok ikke. Men i morgen kommer endelig vurderingene, som skulle kommet for..... en uke siden. Wops.

Ovenfor er et par bilder fra den fine solnedgangen på fredag når vi var og grillet. Elsker virkelig solnedganger!

- Hva syns dere om bildene?

BILDEDRYSS - GRILLING

 • 30.04.2011 kl. 11:07
Til dere som er på bildene; si ifra om jeg skal slette noe.


Hadde en super kveld med vennene mine i går, vi grillet for første gang i år (og definitivt ikke siste!). Været var herlig og helt perfekt grillvær. Vi var der hele kvelden, så derfor ble det ikke noe blogging.
- Hva syns dere om bildene?

IN THE FOREST

 • 28.04.2011 kl. 21:03
- Hvilket bilde likte du best?


ET LITE BILDEDRYSS

 • 25.04.2011 kl. 18:39
- Hva syns dere om bildene?

JUST DON'T LET ME DISAPPEAR

 • 24.04.2011 kl. 22:57

Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Inspirasjon til redigeringen: Hanna

 

ET SPØRSMÅL TIL DEG

 • 21.04.2011 kl. 14:40


-  Hvilket kamera har du? Jeg har Canon EOS 50D.


LIFE IS THE FLOWER FOR WHICH LOVE IS THE HONEY

 • 19.04.2011 kl. 21:43

- Victor Hugo


- Hva syns dere om bildet?


MY ROOM - THE CLEAN EDITION

 • 11.04.2011 kl. 18:06
Jeg har vist dere rommet mitt før, men nå har jeg fått litt flere lesere og så er rommet mitt ryddigere nå enn noen gang før. Sånn seriøst, jeg har ryddet hele helga. Vi hadde nemlig fotograf på besøk i dag som tok bilder siden vi skal selge, og vi skal jo ha visning snart så da må det jo være veldig ryddig og pent. Det føles nesten litt tomt ut på rommet.

Dere er forresten suuperflinke til å kommentere! Det er så koooselig, og jeg setter stor pris på hver og en av dere ♥ Kjempekoselig at så mange liker Facebooksiden min også, dere finner den her.

- Er rommet ditt ryddig?

GAMLE BILDER, NY REDIGERING

 • 08.04.2011 kl. 16:46
- Hva syns dere?


WEEKENDS ARE A BIT LIKE RAINBOWS....

 • 03.04.2011 kl. 18:40

.. they look good from a distance but disappear when you get up close to them.
- John Shirley


- Hva syns dere om bildet?

BECAUSE I LOVE THE SUNSET

 • 30.03.2011 kl. 20:23
CLOSE UPS

 • 26.03.2011 kl. 18:31

FJERNKONTROLL

 • 26.03.2011 kl. 12:29

Har endelig fått skaffet meg fjernkontroll til kameraet mitt! Den er helt genial, jeg elsker den allerede. Jeg skal snart kjøpe en fjernutløser også, siden det også er noe jeg trenger.Wiiii!

- Har du fjernkontroll eller fjernutløser til kameraet ditt?

FOTO: UT PÅ TUR

 • 05.03.2011 kl. 23:14


Smarte sko å bruke i snøen, eheh..

Spørsmålsrunde her.

- Hva syns dere om bildene?

VOTE FOR ME?

 • 27.02.2011 kl. 22:29

En av lokalavisene vår, Sunnmørsposten, har en fotokonkurranse, og jeg har deltatt med dette bildet:


Det hadde betydd mye for meg om dere ville stemt på bildet! For å stemme trykker dere HER og så trykker dere på stjernen oppe til venstre. Takk på forhånd, hvis det er noen som faktisk stemmer :-)

Husk spørsmålsrunden her.

- Hva syns dere om bildet?

RED

 • 20.01.2011 kl. 20:52Dårlig redigert, men det får bare være..

THIS IS RANDOM

 • 18.01.2011 kl. 16:31PHOTO: DUCKS

 • 09.01.2011 kl. 16:27
- Hva syns du om bildene?
- Hvilket likte du best?


ALMOST 100 DAYS

 • 08.01.2011 kl. 14:23

Oi, nå har det snart gått 100 dager i Prosjekt 365! Eller, det har e egentlig gått over 100 dager, men jeg har jo ikke blogget hver dag siden jeg begynte. Ihvertfall, jeg har sett litt i arkivet på bildene jeg har lagt ut gjennom dette prosjektet hittil, og jeg synes selv at jeg har utviklet meg litt. Jeg har laget en liten kollasj med noen av bildene jeg har lagt ut i prosjektet:


Blir spennende å se hvor mye jeg har utviklet meg når jeg er ferdig med prosjektet!

- Har du prøvd et sånt prosjekt før? Vet mange også kaller det 365 days osv.

EASY COME, EASY GO

 • 06.01.2011 kl. 21:32

Åh, lol, jeg er så lite inspirert for tiden. Har ikke tatt meg så mye tid i det siste til å kikke rundt på weheartit, men det må jeg få gjort i helgen! Bildet og teksten er veldig random (elsker sangen da!), men det får bare være...

SPLASH

 • 01.01.2011 kl. 22:33
- Hvilket likte du best?

FIREWORK

 • 01.01.2011 kl. 12:15Vet at dette bare er et vanlig svart bilde, men det som var litt tøft, var at jeg tok bildet akkurat klokken 00:00:00, haha!HELDIGVIS lettet været rundt tolv-tiden i natt, så da fikk jeg tatt bilder likevel! Hadde det kjempekjekt sammen med venner!

- Hva syns dere om bildene?

EN LITEN BILDESERIE

 • 30.12.2010 kl. 22:23Canon EOS 50D + Canon EF 50mm f/1.8

Ganske kjedelige bilder, men men. Hva syns dere?

SNOW CRYSTALS

 • 28.12.2010 kl. 17:05ANOTHER PHOTO FROM THE PHOTOSHOOT

 • 27.12.2010 kl. 18:30


- Hva syns du om bildet?

B/W

 • 23.12.2010 kl. 13:28
HVILKEN VERSJON?

 • 21.12.2010 kl. 15:51


Hadde fotoshoot med Johan Thomas i dag, og vi ble veldig fornøyd med bildene, så dere får nok se litt fremover!

- Hva syns du om bildet?
- Hvilken versjon likte du best?


FOTO: VINTER

 • 08.12.2010 kl. 17:16

FOTO: PEPPERKAKEBYEN

 • 04.12.2010 kl. 21:37

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicUtstilling på Storsenteret i byen.

PS: sliter du også med å laste opp bilder på blogg.no? Last de opp på tinypic.com o.l, og deretter inn på bloggen via html.

HVORDAN TA MACROBILDER MED VANLIG OBJEKTIV

 • 24.11.2010 kl. 20:59

Det er faktisk ganske enkelt, men du burde ha en veldig stødig hånd/støtte hånden din på noe. Jeg er ikke sikker på om dette går på alle speilreflekser, så dette er bare noe dere må prøve og se selv ;-)

Jeg brukte et helt vanlig 18-55 mm objektiv og kameraet mitt, Canon EOS 50D. Det eneste du må gjøre er å snu objektivet andre veien, ta kameraet veldig nært motivet ditt og se inni kameraet at du får fokusert. Ok, det var ikke så lett å forklare som jeg hadde trodd, men kanskje det hjelper å se dette bildet?

Som dere ser er objektivet snudd andre veien. Ettersom man selv må holde det på, må man - som nevnt øverst i innlegget - være stødig på hånden eller støtte den på noe. På de bildene jeg tok i går, tok jeg blant annet bilde av denne skoen:


Og det ble sånn:

Dette ble litt uklart da, men som dere ser kommer man helt innpå glitteret på skoen, og det er ganske fascinerende at man kan gjøre det med et vanlig objektiv!

Hvis dere lurer på noe mer ang. dette er det bare å spørre, håper jeg forklarte godt nok!

- Skjønte du det?
- Visste du dette fra før av?

I LOVE MACRO

 • 23.11.2010 kl. 18:39

Bildene er tatt med et helt vanlig 18-55mm objektiv.

- Hva syns dere?
- Noen som vil at jeg skal vise hvordan jeg gjorde det?


THE EIFFEL TOWER

 • 07.11.2010 kl. 21:29Var ute og tok bilder for en liten stund siden og skulle til å ta et bilde av stjernene da jeg så et stjerneskudd! Synd jeg ikke tok bilde akkurat da.. Og så glemte jeg selvfølgelig å ønske meg noe, haha!

- Hvilket bilde likte du best? (Det er ikke store forskjellen mellom de da men..)

GIRL IN GOLD II

 • 07.11.2010 kl. 19:08


- Hva syns dere?

GIRL IN GOLD

 • 20.10.2010 kl. 20:09

Har hatt en liten photoshoot med Malin Ann, kommer flere bilder senere!

- Hva syns dere?

GAMLE SMYKKER

 • 19.10.2010 kl. 21:33

I går fant jeg frem et gammelt smykkeskrin som står på hyllen over sengen min, og der lå mange fine, gamle smykker. De fleste fra da jeg var liten.
- Hva syns dere?

SUNDAY

 • 17.10.2010 kl. 18:05
Søndager er kjedelige. Enkelt og greit. Jeg har selv brukt å si "det spørs jo hva man gjør ut av den", men, søndager er kjedelige. Og så er det den følelsen da, den Imorgen-er- det-mandag-og-skole-igjen- følelsen. Jeg har nesten ikke gjort en dritt i dag egentlig, bortsett fra å spise, øve til prøve, spise, ta 50 bilder og spise litt til. Jeeeee. Dette ble et aaaltfor negativt innlegg, smil og vær glad :-)

- Liker dere søndager?

DRØMMEFANGEREN

 • 15.10.2010 kl. 23:20

Flere bilder av drømmefangeren som jeg tok tidligere i dag! Litt kjedelig med bare svart/hvitt kanskje, men jeg likte de litt.

Skal blogge bedre i morgen forresten! :-)

- Hva syns dere om bildene?

 

FLERE BILDER

 • 13.10.2010 kl. 21:27Fra søndag!

Er forresten med i blogg vs blogg her - mot Juliatn! Hadde vært koselig med stemmer :-)

- Hva syns dere om bildene?

<3

 • 11.10.2010 kl. 21:14

BILDESERIE

 • 10.10.2010 kl. 19:20

LES FLEURS

 • 04.10.2010 kl. 20:48POLEN - DAG 2

 • 01.10.2010 kl. 23:32

Tirsdagen var en sterk dag. Veldig sterk. Da skulle vi besøke Auschwitz Birkenau og Auschwitz I. Det føltes litt uvirkelig egentlig, å være på stedet der alt det forferdelige har skjedd. Å plutselig være på konsentrasjons- og utrydningsleirene vi hadde sett på film og lest om.Togskinnene der fangene ble kjørt inn med tog.Toalettene til fangene. Der fikk de som regel bare sitte i noen sekunder, en gang om dagen.

Sengene.


Jeg syns det passet best med svart/hvitt bilder.Jeg orker ikke å skrive så mye, men om dere lurer på noe ang. dette, kan dere spørre meg og jeg skal svare så godt jeg kan.

Vi hadde fått vite før vi dro dit at ingen fugler sang der. Det la vi merke til når vi var der; så en del fugler som fløy rundt, men ingen av de sang...

- Hva syns dere om bildene?

THE MOST BEAUTIFUL TOWN

 • 26.09.2010 kl. 17:20


I dag utnyttet mamma og jeg fineværet og tok oss en tur opp på Fjellstua som var veldig deilig. Jeg benyttet også sjansen og tok med kamera sånn at jeg fikk tatt litt bilder.

- Hva syns dere?

THE SKY SO PINK

 • 25.09.2010 kl. 20:34FOR en nydelig himmel det var i kveld! Jeg ble helt fascinert når jeg så det og måtte ut å ta bilder med en gang. Noe av det vakreste jeg har sett i Ålesund før ihvertfall (på himmelen altså). Eneste som jeg har gjort med bildene er å gjøre de litt skarpere, ellers er det 100% naturlig!

- Hva syns dere?

PICS

 • 25.09.2010 kl. 16:51

- Hva syns dere?

RAINBOW EFFECT

 • 20.09.2010 kl. 17:55

Kom over bloggen til Michelle og så en tutorial hun hadde laget om hvordan man får regnbue effekt på bildene, noe jeg syns var veldig kult. Du finner den her.


- Hva syns dere?

BOKEH

 • 19.09.2010 kl. 21:30- Hva syns dere?

BLACK AND WHITE

 • 19.09.2010 kl. 12:00BILDER FRA SPANIA, DEL 2

 • 17.09.2010 kl. 17:25

Haha, SJEKK skillet!


The pool by night.

I Cartagena siste dagen:


Fail...

Deer ja.Banana Split ♥


- Hva syns dere?

BILDER FRA SPANIA, DEL 1

 • 14.09.2010 kl. 18:59

På flyet:

Nam ♥

Leste ut Carries Dagbok i Spania (har ikke lest siden sommerferien), så nå kommer det en bokanmelding snart.

Juicy Fruit ♥

Utrolig kult!

Så kom vi til Spaniaaaa.


Birdie
Varmt!

Bokeh!
Vi var for det meste ute med bassenget og slappet av. Vi var i Torrevieja, hvis du lurte, men var også en tur i Alicante, Benedorm og Cartagena. Del 2 kommer mest sannsynlig i morgen, og jeg kommer til å legge ut innkjøp. Fant forresten kjole til 10. klasseballet der også! Men den får dere ikke se før etter ballet, som er noen måneder til enda.

- Hva syns dere om bildene?

EN SMAKEBIT PÅ SPANIA

 • 13.09.2010 kl. 21:04

Hei! Nå er jeg hjemme fra Spania. Kom hjem i går da, men har ikke orket å blogge før nå. (Blant annet fordi jeg ikke fikk kofferten min før i dag) Jeg har hatt det helt herlig der nede og kunne gjerne tenkt meg å være der lenger. Her er noen få bilder, kommer skikkelig innlegg en annen dag:
Jeg har også filmet masse, så denne gangen skal det komme videoblogg! Men det blir ikke nå med en gang, ettersom jeg ikke har det kameraet tilgjengelig nå.

- Ser ikke det herlig ut?

 

PICTURES

 • 04.09.2010 kl. 18:37


Canon EOS 50D

FULLMÅNE

 • 24.08.2010 kl. 19:49

Jeg har veldig lite å blogge om for tiden og det blir for det meste foto som blir lagt ut på bloggen. Jeg blir bare mer og mer interessert i foto og jeg har veldig lyst å forbedre meg, så kom gjerne med konstruktiv kritikk. Det setter jeg pris på!

Men ihvertfall, i går var det fullmåne så da tok jeg noen bilder. De fleste var ganske like siden man ikke får særlig mye variasjon når man har fotoshoot med månen, haha. Så her er et par bilder:
Canon EOS 50D + Canon EF 55-200mm
Bildene er ikke redigert, bare beskjært bittelitt.

- Hva syns dere?

HVILKET BILDE?

 • 22.08.2010 kl. 21:55


Uredigert?


Redigert 1?


Eller redigert 2?

- Hvilket bilde likte du best?

SJOKOLADEDEKTE JORDBÆR

 • 18.08.2010 kl. 21:06

Det var den bloggpausen, haha. Nå er jeg ihvertfall tilbake med masse blogglyst.

I dag var det siste dagen av sommerferien og det har vært nydelig vær. Badet bittelitt, men det ble ikke så mye. Denne kvelden har Margretha og jeg kost oss på verandaen, med blant annet sjokoladedekte jordbær:

Namnamnam ♥


Ikke barebare med sjokoladedekte jordbær altså..


Det var litt sjokolade til overs, så da tok Margretha det, noe jeg ikke tror hun hadde noe imot for å si det sånn, hehe.


Kaniin!


By MargrethaaTeenage Dream - Katy Perry ♥Det har ihvertfall vært en stråålende dag i dag! Bare synd at det var siste dagen av ferien..

- Liker du sjokoladedekte jordbær?
- Hva syns dere om bildene?

BILDER FRA FESTIVAL!

 • 14.08.2010 kl. 23:50

Radio Ålesund festivalen har vært utrolig gøy! Har vært der i hele dag omtrent. Her er noen bilder:

Elin Rabbevåg, utrolig flink jente! Hun vant musikkprisen og det skjønner jeg, tror hun kommer til å nå langt!


Josah! Veldig kult band, som faktisk var med i et sirkus, men så dannet de et band. Pluss for hatten!


Child's Play! Tror jeg..


Meg og Torbjøøøørn! :-D Jeg var ikke så heldig på bildet, hehe..


Margretha og Torbjørn!


Tommy Fredvang!

Gleder meg allerede til Radio Ålesund festivalen neste år!

- Hva syns du om bildene?
- Hva har du gjort i dag?

DAGENS BILDE

 • 13.08.2010 kl. 20:31


Skulle gjerne fokusert litt mer på solbrillene, men men..

Ja, jeg blogget ikke i går. Omgomgomg! Men blogglysten min er så opp og ned for tiden, så da blir det bare blogging når jeg har blogglyst og noe å blogge om.

- Hva syns dere om bildet?

RESTEN AV BILDENE FRA FOTOSHOOTEN

 • 11.08.2010 kl. 12:56
Fotogen!- Hva syns deree? :-)

TO BILDER FRA FOTOSHOOT

 • 10.08.2010 kl. 22:53

Nathalie og jeg pleier ofte å ha små fotoshooter når vi er med hverandre, så da måtte vi jo gjøre det idag og! Jeg ser litt psycho ut på bildet, haha. Dere får se resten av bildene i morgen, det jeg har som dagens bilde et par innlegg nedenfor er også fra idag.

- Hva syns dere om bildene?

DAGENS BILDE

 • 10.08.2010 kl. 20:31


Modell: Nathalie, fotograf: meg, Canon EOS 50D

- Hva syns dere?

ØYENSTIKKEREN

 • 08.08.2010 kl. 23:22
To til bilder av øyenstikkeren jeg hadde en liten photoshoot med tidligere i dag. Litt synd at jeg ikke fikk fokus på alle vingene på det øverste bildet. Men men, det kan jeg ikke gjøre noe med nå uansett.

Ellers er jeg veeeldig fornøyd med kampen! Glad for at jeg dro og så for å si det sånn!

- Hva syns dere om bildene?

DAGENS BILDE

 • 08.08.2010 kl. 16:14- Hva syns dere?

LOVELY

 • 07.08.2010 kl. 14:16


(Ikke jeg som har skrevet Justin Bieber feil, det sto sånn fra før av, hehe)

Kjempedeilig vær i dag! Ikke for varmt, ikke for kaldt, så nå sitter jeg ute i solen med en friskis ♥

- Hva syns dere om bildene?
- Fint vær hos deg?

DAGENS BILDE

 • 06.08.2010 kl. 21:54- Hva syns dere?

FARGER ELLER SVART-HVITT?

 • 06.08.2010 kl. 20:33

Farger:


Svart-hvitt:

Og bare for å irritere deg som ikke likte at jeg skrev så mye om hvilket kamera jeg brukte: Bildet er tatt med Canon EOS 50D :-)

TO SØTE JENTER

 • 03.08.2010 kl. 23:55


Modeller: Charlotte (øverst) og Maria, Fotograf: meg, Canon EOS 50D + Canon EF-S 15-85mm

To søte jenter dette her altså! Bildene er fra idag. Kan vise flere i morgen, jeg avslutter innlegget her.

- Hva har dere gjort i dag?

DAGENS BILDE

 • 03.08.2010 kl. 14:54- Hva syns dere?

BILDESERIE

 • 02.08.2010 kl. 22:12


(Jeg har redigert bildene sånn at de er litt kornete)

Bildene er fra boken Miles to go, biografien (på en måte) til Miley Cyrus. Jeg leste den i fjor og vurderer faktisk å lese den på nytt. Boken er fantastisk, synes jeg. Men først skal jeg lese ferdig Carries Dagbok, som jeg ikke har lest i på over en uke nå, oops.

- Hva syns du om bildene?
- Har du lest Miles to go?

DAGENS BILDE

 • 02.08.2010 kl. 17:54- Hva syns dere?

REDIGERT ELLER UREDIGERT?

 • 30.07.2010 kl. 16:31

Redigert:


Uredigert:


Har på følelsen av at de fleste, om ikke alle, kommer til å si det redigerte, hehe.

GIRLY STUFF

 • 30.07.2010 kl. 13:33


Pink.

BILDER

 • 28.07.2010 kl. 20:50Jeg er med i en fotokonkurranse her og hadde satt stoor pris på deres stemmer. Jeg er nr. 16, med bildet av ponnien, så gå inn der hvis dere vil og dere velger selvfølgelig selv hvem deres stemme går til. http://hannefolstad.blogg.no/1280339464_bilder__pulje_2.html

- Hva syns dere om bildene?

DRÅPER

 • 28.07.2010 kl. 13:21


- Hva syns dere om bildet?

MIN NYE KAMERALINSE

 • 27.07.2010 kl. 19:12

Nå er den nye kameralinsen i hus og jeg elsker den allerede! Det gikk utrolig fort da, bestilte søndagskveld og i dag kom den på døren. Det liker vi :-)
Det er forresten en Canon EF-S 15-85mm linse.

Og se søte anden jeg fikk med:

Og som dere sikkert skjønner, bestilte jeg på Fotovideo.no. Om dere lurer på noe mer kan dere spørre i kommentarfeltet.

- Hvilket kamera har du?
- Hvis det er speilrefleks du har, hvilke(n) linse(r) har du til?

FINALLY

 • 24.07.2010 kl. 13:29

Endelig har vi fått finevær i Ålesund! Akkurat nå sitter jeg ute og nyter varmen, og skal straks se en episode av One Tree Hill. Sist jeg sjekket var det 19,4 grader i SKYGGEN, og det er en del for å være Ålesund aka Nordpolen.
Foto av meg, Canon EOS 50D, f/5.6.

Men nå skal jeg fortsette og nyte været mens jeg kan, snakkes!

 - Fint vær hos deg i dag?

BLOMST

 • 23.07.2010 kl. 23:14


Foto av meg, Canon EOS 50D, f/5.6

Vet ikke helt hva jeg synes om bildet egentlig, men hva syns dere?

NOK EN NYDELIG SOMMERDAG

 • 22.07.2010 kl. 13:43

Eller ikke. De siste dagene har det regnet non-stop og for å si det sånn, jeg går litt lei. Tror ikke jeg er den eneste i Ålesund som lurer på når/om sommeren kommer hit. Jeg er ikke særlig imponert med andre ord.

- Hvordan er været hos deg?

ET BILDE FRA LONDON

 • 21.07.2010 kl. 21:42

Image and video hosting by
TinyPic

- Hva syns dere?

MORE ANIMAL PICTURES

 • 19.07.2010 kl. 17:37

Her er flere bilder fra den dyreparken vi var på i Belgia:

Disse bildene er tatt av Kjetil med videokameraet. Bra zoom på det.

- Hva syns dere?

SOLNEDGANG

 • 28.06.2010 kl. 19:39

 Forleden kveld var himmelen nydelig og rosa, og jeg måtte ta bilde av det. Der det er gult var det egentlig rosa, men det ble sånn på bildet, desverre. Ellers ble jeg litt fornøyd da.

- Hva syns dere?

A FOREST

 • 28.06.2010 kl. 14:35- Hva syns dere om bildet?

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW

 • 26.06.2010 kl. 23:16


Litt vanskelig å se regnbuen kanskje, men om dere ser nøye til venstre og til høyre ser dere at det er på en måte en "parantes" med solen inni.
Her er flere bilder jeg har tatt i dag:

Canon EOS 50D.

Nå skal jeg legge meg, jeg er veldig trøtt.

- Hva syns dere om bildene?

A BONFIRE

 • 26.06.2010 kl. 12:22

I går ble verdens høyeste bål tent her i Ålesund og jeg hadde ikke særlig stor tro på bålet på begynnelsen siden det bare var en liten flamme på toppen, men så, i to tiden om natten begynte det å skje ting. Da var plutselig hele bålet i fyr og flamme, og det var helt utrolig å se på. Jeg tok en del bilder, men jeg kunne ønske jeg hadde med den store linsen sånn at jeg fikk det mye nærmere. Får nøye dere med disse:Sånn ser det forresten ut at the moment:

Smp.no Ikke mye bål igjen nå, nei.

Ellers sitter jeg her ved siden av to trøtte jenter i tillegg til meg da selvfølgelig. Når man er på overnatting er det vel ganske vanlig å være sent oppe? Det er jo ferie da :-) Men nå tror jeg vi skal stelle oss, kanskje sånn?:

Tuller selvfølgelig. Tror jeg satser på noe litt mer naturlig...

- Har du sett bålet? Enten på ekte, bilder eller livesending?
- Hva skal du i dag?

NYE BILDER AV SØTNOSEN SELV

 • 25.06.2010 kl. 15:22

- Hva syns dere?

NOEN BILDER FRA ST.HANS

 • 24.06.2010 kl. 15:40

Hadde en kjempegøy kveld i går! Grilling, fotball, "rugby", prating, mye latter og i tillegg var vi veldig heldige med været, så jeg fikk.... wait for it...... SOMMERFØLELSE! Og så overnattet jeg med Mariellllllll.
Meg, Maria og Julie


Charlotte og Benedicte


Fra venstre: Pølse, hamburger.... Neida
Malin. Digger navnet hennes


Charlotte, Maria, meg, Benedicte og Margretha. Måtte jo kjenne på vannet!


Haha, må le litt av dette bildet


Mariaa


Meg og Benedicte


Mariell


Her gidder jeg ikke å ramse opp navn


En liten tur inne hos Mariell før vi gikk ut igjen


Hahaha

- Hva syns du om bildene?
- Hva gjorde du i går?

ANIMASJON - HVA SYNS DERE?

 • 23.06.2010 kl. 14:56

Image and video hosting by TinyPic

Haha, digger animasjoner! Hva syns dere?

PHOTOGRAPHIES

 • 21.06.2010 kl. 17:47

4608938267_383b33ec4f_large

4581829590_38a92c1e5d_large

Tumblr_l4b9efvvkg1qag73jo1_500_large
//kilde på bildene

- Hvilket likte du best?

SHE HAS PIANO FINGERS

 • 20.06.2010 kl. 22:26
Modell: Mariell's fingre og pianoet til Maria, fotograf: meg, kamera: Canon EOS 50D

- Hva syns du om bildene?
- Spiller du piano?

KAMERAET MITT

 • 15.06.2010 kl. 20:33

Canon EOS 50D er kameraet jeg bruker og det har jeg brukt siden jeg fikk det til konfirmasjonen min 1. mai i år. Prisen er jeg ikke sikker på siden det spørs hvor du kjøper det, om du kjøper med eller uten linse osv., og siden jeg fikk det i gave. Til begynnelsen var det litt uvant siden det var litt annerledes enn det jeg hadde lånt en stund og det er tyngre/større. Kameraet er veldig godt å holde i, for det er formet litt til fingrene. Litt vanskelig å forklare, men dere kan se det her:
Image and video hosting by TinyPic

Her er litt flere bilder av kameraet (noen ble litt dårlige):

Image and video hosting by TinyPic
Skjermen er ganske stor, som er positivt.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Uff, internetten går så tregt nå at det tok meg 9320612346 år å laste opp bildene..
Men ihvertfall, om dere lurer på noe ang. kameraet mitt, er det bare å spørre så skal jeg svare så godt jeg kan! :-)

- Hvilket kamera bruker du?

JUST ANOTHER VINTAGE PHOTO

 • 12.06.2010 kl. 20:23- Liker dere vintagebilder?

A CHAIN

 • 12.06.2010 kl. 11:39- Hva syns dere om bildet?

BILDESERIE: BIRDIE

 • 01.06.2010 kl. 21:55


(Greinene på dette og bildet ovenfor var litt irriterende)

Må bare understreke at det ikke var lett å ta bilde av fuglene, siden de ikke satt stille særlig lenge)

- Hva syns dere om bildene?

LIKE SUMMER

 • 31.05.2010 kl. 20:51

Modell: Silje (bena ihvertfall), fotograf: meg, kamera: Canon EOS 50D
- Hva syns dere om bildet?

THE GIRLS WITH THE BLUE AND THE BROWN EYES

 • 30.05.2010 kl. 19:18


Modell: Cecilie, fotograf: meg, kamera: Canon EOS 50D


Modell: Lise, fotograf: meg, kamera: Canon EOS 50D
Bildene er fra idag på fototreffet. Har hatt det gøy og har møtt nye folk. Kom også på 3. plass i en fotokonkurranse, så det var jo litt morsomt. Har fått årets første rødfarge også, haha.

- Hva syns dere om bildene?

THE DOGS

 • 29.05.2010 kl. 17:19
- Hva syns dere om bildene?

AN INSPIRATION TO ME

 • 29.05.2010 kl. 14:41

Tumblr_l1y03enynw1qbvedpo1_500_large

Tumblr_kuyxe8l3ee1qzdll0o1_500_large

Dl_large

Tumblr_kxshcbls7s1qzd97zo1_400_large

Tumblr_ktxn2w2wh31qa0ieso1_400_large

Twiggyyyyy!

- Hva syns dere om bildene?

THE GIRL WITH THE CURLS

 • 23.05.2010 kl. 21:54


Inspirasjon fra Ida.

- Svart/hvitt eller farger?

I <3 PHOTOSHOP

 • 22.05.2010 kl. 21:43

Ja, det skal faktisk se sånn ut.

Denne dagen har vært en lærerik dag for meg i Photoshop-verdenen. Har prøvd utrolig mye og enkelte ting gikk dårligere enn andre. Alt man kan få til altså!

- Har du photoshop?

FOCUS ON THE EYES

 • 22.05.2010 kl. 11:24


Ble litt fornøyd med redigeringen på bildet. Vet at jeg har vist det før, men da var det ikke redigert sånn på øynene.

- Hva syns dere?
PS: skal prøve å få svart på spørsmålene i dag, dere kan fortsatt stille spørsmål her.

FLOWERS

 • 20.05.2010 kl. 17:56


- Hva syns dere om bildene?

DAGENS BILDER

 • 19.05.2010 kl. 21:22

Jeg er så sliten, jeg. Alt har gått i ett sett i det siste. Gleder meg utrolig mye til sommerferie nå (29 dager igjen) for da blir det jo 2 måneder ferie ♥♥
Her er noen bilder fra idag:
- Hva syns dere om bildene? Lol.. :-)

PHOTOSHOOT...?

 • 17.05.2010 kl. 14:02Meg og mamma <3

Noen bilder fra dagen. Har gått i tog og spist pølse med brød. Noe vi kan kalle klassisk 17. mai? Har ikke spist is enda da, men skal nok få trykket meg i en etterhvert.
Jeg har forresten sunnmørsbunad for de som lurer på det, men har tatt den av meg nå og skal ha på meg noe annet når vi skal ut og spise senere, som jeg sikkert kommer til å vise. Må bare finne ut hva..

- Hva syns dere om bildene?

VINTAGE PHOTOS

 • 16.05.2010 kl. 16:46Digger vintage-effekt på bilder, flere som gjør det?

PICTURE

 • 15.05.2010 kl. 19:59


- Hva syns dere om bildet?

PS: Husk at jeg søker headerlagere! Les mer her.

CUTE

 • 14.05.2010 kl. 20:29

- Hva syns dere om bildene?

BILDESERIE

 • 14.05.2010 kl. 11:31

En liten bildeserie med noen nydelige bilder fra The Last Song som jeg fant på weheartit.com. Direktekilde ved å trykke på bildene.
Tumblr_l2d4zxmv5y1qbsx5eo1_500_large

Tumblr_l22srcdnga1qape5bo1_500_large

Tumblr_l02quawyqr1qzb73oo1_500_large

Miley3q_large

Tumblr_kxsw0euwf11qa0frwo1_500_large

1267233092992_f_large

- Hva syns dere om bildene?

HATT

 • 09.05.2010 kl. 20:06


Ble faktisk litt fornøyd med bildet. Har ikke lært meg så veldig mye i Photoshop enda, men jeg kommer meg og jeg gleder meg til å lære mer.

- Hva syns dere om bildet?

BILDESERIE: CHANEL

 • 02.05.2010 kl. 21:10

- Hva syns dere om bildene?

HVA SYNS DERE OM DETTE BILDET?

 • 28.04.2010 kl. 21:14- Hva syns dere?

GAMLE BILDER

 • 26.04.2010 kl. 20:15Hahahahaha! Fikk dere vel en god latter nå? Ler alltid når jeg ser tilbake på gamle bilder av meg selv.

- Jeg har vel forandret meg?

PICTURES

 • 24.04.2010 kl. 20:00

- Hva syns dere om bildene?

PHOTOSHOOT

 • 22.04.2010 kl. 20:13

Jeg og Margretha har hatt en liten photoshoot i dag. Har også filmet en del, så kanskje jeg mikser sammen en videoblogg til dere. Bloggen har ikke vært første prioriteten, har heller hatt det gøy ute.

- Hva syns dere om bildene?

CANDY

 • 17.04.2010 kl. 16:48
(For direktelink, trykk på bildene)
Namnamnamnamnamnamnam

- Hva syns dere om bildene?

BILDER FRA PHOTOSHOOT

 • 11.04.2010 kl. 16:48
Milkshakeeee <3Det var kjempegøy og vi kom skikkelig i sommerstemning på grunn av solen som skinte og vi kunne faktisk gå uten jakke. Lykke!

- Hva syns dere om bildene?

HVA SYNS DERE OM DETTE BILDET?

 • 07.04.2010 kl. 18:14Vet at jeg har lagt ut en del øyebilder i det siste, men jeg er ganske fascinert.

Men, hva syns dere om dette?
(Redigert i photoshop)

EYES, PART 2

 • 06.04.2010 kl. 19:24

Har prøvd meg litt på øyebilder igjen og ble sånn passe fornøyd. Her er noen:

Ser faktisk ut som om jeg har litt grønne øyne her.


Tullebilde egentligBildene er redigert men bare i utfyllingslys, siden de var litt mørke.

- Hva syns dere?

BILDESERIE: SPRINGTIME

 • 05.04.2010 kl. 14:01

Har nettopp vært ute i solen og herreguuud så herlig! Her er noen bilder jeg har tatt:HELT blå himmel!


Snapshot? haha


Uklart, men det var meningen. (Sier vi)


Aaw


Deilig å kunne gå med converse igjen!

- Har våren kommet til deg?

EYES

 • 31.03.2010 kl. 22:00

Jeg har blitt så fascinert av øyne de siste dagene, spesielt etter jeg lærte noe nytt om speilrefleksen, så jeg har tatt mange bilder av øyne. Her er noen bilder jeg har tatt av mine:

Bildene er ikke redigerte, kanskje litt mørke, men jeg ble ganske fornøyd.

- Hva syns dere?

BILDER FRA HYTTETUR

 • 31.03.2010 kl. 20:31

Jeg er tilbaake! Borte bra men hjemme best, sant? Jeg har ihvertfall hatt det utrolig gøy og det har vært veldig mye latter. Akkurat nå importeres bildene, 397 bilder for å være mer presis. Egentlig mange flere, men en del ble slettet. Tenkte at istedenfor å skrive masse tekst, så viser jeg dere noen bilder:mmm <3
Svaret på sant eller usant-innlegget mitt jeg la ut for noen dager siden: USANT! Jeg klarer ikke spise 1 påskeegg engang, hehe.

Vi tok også ett par hundre hoppebilder. Noen vellykkede:


Og noen mislykkede:

Hahaha!
2 stk. roosa mobiler!

Kommer sikkert enda ett innlegg i dag. Det var godt med en "bloggpause" noen dager, men det er også godt å være tilbake :-) Nå har jeg 299 innlegg på bloglovin' å lese!

- Hva syns dere om bildene?

ONE OF THE HARDEST THINGS

 • 20.03.2010 kl. 16:53


Et bilde sier mer enn 1000 ord. Fant det på Anita sin blogg.
Syns bildet er utrolig fint!

- Hva syns dere om bildet?

PHOTOSHOOT BILDER

 • 19.03.2010 kl. 15:06

Ikke av meg, men av Leon:

Fotograf: Moi

- Hva syns dere om bildene?

LIPS LIKE SUGAR

 • 17.03.2010 kl. 20:25


Jeg er klar over at det ikke var så bra redigert :-)

- Hva syns dere om bildet?

HVA SYNS DERE OM DETTE BILDET?

 • 16.03.2010 kl. 20:14- What do you think?

BILDER FRA KARNEVAL

 • 13.03.2010 kl. 23:32
Maria(spøkelse), Margretha (cowgirl), meg (katt), Mariell (tiger), Venuja (prinsesse) og Veronika (Beyonce).
Utrolig gøy kveld! Blogger mer imorgen etter jeg har vært i kirken. Nå er jeg trøtt.

- Hva syns dere om bildene?

MEMORIES LAST FOREVER

 • 12.03.2010 kl. 22:46


Bloggkveld 09 med meg, Margretha, Maria og Camilla.


En moro dag med mye filming og latter. Videoen kan du se her.


Sommer 09


Alta 09 med Mariell


Sommer 08


Mariell og jeg tester tyggis. Den videoen kan du se her.

Har veldig mange gamle bilder på denne dataen jeg kan se tilbake på. Utrolig koselig og jeg kommer ikke til å slette de, selvom enkelte er litt veldig flaue. Enkelte av bildene over her var jo ikke så veldig gamle da.

- Blir du flau over gamle bilder av deg selv?

BILDER FRA DAGEN

 • 11.03.2010 kl. 19:17

Charlotte hadde med kamera på skolen idag, så da ble det bilder!


Oi, så litt overlegen ut, her ja.


Meg og Benedicte og vår fancy kokebok!


Charlotte og meg med kokeboken vår. Benedicte og Emily var egentlig med på bildet de og, men de ble ikke fornøyd med bildet, så de ville jeg skulle redigere inn de to bildene av de nedenfor, men da ble det så rart.

Så da fikk de sitt eget bilde!


En del av prosjektet vi har var å lage middag hjemme, så da ble det laksewok! Noe jeg har blitt skikkelig proff i nå!


Namnamnam!

- Hva syns du om bildene?
- Er du flink til å lage mat?

HVA SYNS DERE OM DETTE BILDET?

 • 10.03.2010 kl. 20:45


Hadde det litt gøy med redigeringen, hehe.

- Hva syns dere?

BILDESERIE: ROMMET MITT

 • 07.03.2010 kl. 18:36

Gikk rundt og tok noen bilder tidligere i dag av ting på rommet mitt, fordi...... jeg fikk lyst:- Hva syns dere om bildene?

Forresten, jeg var så heldig å bli trukket ut i blogg vs blogg igår, så om du vil stemme på meg eller noen av de andre deltakerene, kan du gjøre det >her<

MINE LIPSYLER OG LIPGLOSSER

 • 04.03.2010 kl. 20:35


Har noen til også, men de liker å gjemme seg fra meg. Blant annet EOSen som har vært borte en stund nå.. Hvis du leser dette, kjære EOS; CALL ME


Diskokule fra H&M, Blistex fra New York, Hello Kitty's fra H&M, Blistex fra New York


Lip Smackers i forskjellige smaker fra en Lip Smacker kalender jeg hadde


Tre til fra Lip Smacker, to lipglosser fra H&M, og en Tutti Frutti fra Vita

Jeg elsker virkelig lipsyler og lipglosser som lukter godt! Lip smackersene må være de med desidert best lukt/smak!


En søt boks hvor jeg oppholder flesteparten av lipsylene.

- Har du noen av de jeg har?
- Har du mange lipglosser?

BILDER FRA SKIDAG

 • 02.03.2010 kl. 16:25

Hey! Kom hjem litt før fire og nå er jeg veldig sliten. Selv om det ikke var det mest slitsomme, så blir jo man sliten etter en hel dag. Da var det ihvertfall godt å komme hjem til HELT - dressen min ♥ Her er noen bilder:


Vi lagde en genial sitteplass!


Margretha og meg på bussen før vi dro tilbake.
Mariell har flere bilder, så kanskje hun sender noen til meg senere.
Det begynte forresten å snø på bussturen tilbake. Merker virkelig at jeg lengter mer og mer etter sommer nå!

Er du lei av snøen?

FJOR10ZZ #1, 2 OG 3

 • 26.02.2010 kl. 23:11

Vi r ikke kaniner lenger:

Nå r vi fjor10zzzzerrrrr lizzzzzzzzmmmmm. Dt r in for de som ikke vt dt.
Og når man r fjor10zzzzzz må man kutte vekk e'ene midt i et ord, så VT dere DT.
Vi hadde fotoshooot daaaa :Hva syns dere om bildene? <3

PS: Til dere som ikke skjønner det helt, så er dette innlegget fullt av ironi ;-)

HAR DU ONEPIECE?

 • 24.02.2010 kl. 22:44

Haha, jeg sutret til Mariell om at jeg ikke fikk hentet HELTdressen min i dag og hva tror dere hun kom med til meg når hun kom i dag da?:

Hun tok med en av hennes som jeg får låne ikveld! Er ikke det snilt, så vet ikke jeg.
Har du onepiece/heldress?

KVELDEN MIN I BILDER

 • 22.02.2010 kl. 22:03


Cougar Town kan jeg selvfølgelig ikke gå glipp av. Og 10 minutter etter at det hadde begynt, så Margretha bort på tv'en og sa: Oi, cougar town!
Snakker vi treg eller?


Litt av kvelden min går jo til å kommentere blogger, så da måtte jeg få med dette bildet.


Margretha skal overnatte <3
Egobilder må jo selvfølgelig være medIce Drops <3

Så du Cougar Town i dag?

REDIGERTE BILDER - HVA SYNS DERE?

 • 22.02.2010 kl. 13:07


Haha, hva syns dere om bildene?

HVA SYNS DERE OM DETTE BILDET?

 • 21.02.2010 kl. 19:59


Tok det tidligere i dag og syns det var veldig søtt.

Hva syns dere?

DAGENS BILDER

 • 21.02.2010 kl. 12:50

Leon må være den mest fotogene hunden noensinne:

Hva syns dere om bildene?

BILDESERIE: DAGEN MIN

 • 20.02.2010 kl. 21:45

Dagen min har vel mest gått ut på å se sånn ut:

Veldig trøtt og heh.. Nice hairday.
Og så fikk vi jo besøk av to hunder:

Dere kjenner nok til Leon?


Men ikke Spike. Søte, snåle hunder begge to <3


Og man merker godt at de er søsken, for krangling er de veldig flinke til.
Vi hadde Crème Brulèe til dessert i dag:


I søte hjerteformer


Og sånn ble det til slutt.


Og smågodt har også vært en god venn idag.

Hva syns dere om bildene?

DOTS

 • 20.02.2010 kl. 13:54


Har du smakt Dots? Hva syns du om de?

BILDER FRA KVELDEN MIN

 • 19.02.2010 kl. 23:26

Har hatt en syykt gøy kveld med Mariell, Andrea, Johan Thomas og Silje! Må virkelig gjentas SNART. Vi så filmen "SE OPP!" Som var helt hysterisk morsom. Hahaha!
Startet kvelden med noen egobilder i speilet før de andre kom:Såå kom de andre:

Silje og Johan Thomas, søøte paret. <3


Og så har vi søøte Mariell. <3 Andrea vil ikke vises på bloggen.


L.A <3


<3


Og her har vi alle sammen, minus Andrea. <3
Snakkes mer imorgen! :-)

Hva syns dere om bildene? Har dere hatt en fin kveld?

BILDER FRA HELGEN

 • 14.02.2010 kl. 16:27
Victoria fikk massasjee.
Tok mange flere bilder, men de blir nok bare lagt ut på Facebook. Noen av bildene er fra et globalmarked i går, der alle pengene gikk til Haiti. Vi fikk faktisk inn 11833 kroner! Jeg kjøpte et papirhjerte (som mamma fikk i morsdagsgave), "giftet" meg med Margretha for helgen, kastet klut på to jenter (det var en av standene der) og ble tatt bilde av. Morsom måte å donere penger på :-)

Har du donert penger til Haiti?

MITT BUDSKAP TIL VERDEN

 • 11.02.2010 kl. 19:12


På bloggen til Ida har hun et prosjekt som heter Mitt budskap til verden. Dette går ut på at du skal skrive ditt budskap du vil dele med resten av verden, på hånden din, og ta bilde av det. Jeg synes dette er et kjempebra prosjekt og jeg deltar med bildet ovenfor. Les mer om prosjektet her. Det står forresten "Enjoy life" på hånden min, om du ikke skjønte håndskriften min.

Hva syns dere om budskapet mitt?

BILDER FRA GÅRSDAGEN

 • 06.02.2010 kl. 17:11

Beina mine verker, vaffellukten har flyttet inn i nesen min og jeg orker ikke bevege meg. Jeg har stått og stekt og solgt vafler fra klokken 11 til klokken 15 i dag og kjenner jeg er lei. Her er ihvertfall bilder fra gårsdagen:

Jeg sminket Margretha:

Kanskje jeg skal satse på et yrke som stylist?


Vi lagde vafler og jeg tror det kommer til å ta en stund før jeg spiser det neste gang.
Belgiske vafler for å være mer presis.Blir deilig å slappe av resten av kvelden.

Liker du vafler?

BILDESERIE; VANN

 • 05.02.2010 kl. 21:39

1.

2.

3.

4.

5.
Jeg er fortsatt ganske ny i dette, men syns det ble litt kule bilder :-)

Hvilket bilde likte du best?

MINE ØYENSKYGGER

 • 01.02.2010 kl. 20:01


Dårlige bilder, men den er fra Givenchy og ser sånn ut på meg:


1. Denne er ganske naturlig og viser ikke så godt på meg. Jeg bruker den som regel under andre øyenskygger.


2. Det er ikke så lett å vise øyenskyggene på bilde, men denne her er litt gullaktig og er flittig brukt hos meg!


3. Dette er en rosa en som jeg ikke bruker så ofte, men den er veldig søt da.

Nr. 4 bruker jeg aldri, så den er ikke vits i å vise.


Denne fra H&M bruker jeg av og til, men ikke så ofte fordi den ikke er så veldig å skryte av. Kommer bare til å vise nr. 1 og nr. 2:


1. Denne fargen er ganske lys med en del glitter i, så den blir mest brukt til bursdager osv.


2. Liker ikke så godt mørke øyenskygger, så denne er bare brukt 1-2 ganger. Men den har en ganske fin farge.


Denne har en utrolig fin sølvfarge og er fra H&M. Har tidligere vist den i denne videoen. Den ser sånn ut på meg:


Jeg har noen flere øyenskygger også, men det er disse som brukes mest. Jeg er ikke noen proff med sminke i det hele tatt, men liker å prøve ut forskjellige ting.

Har du noen av de samme øyenskyggene som meg?

Skal jeg legge ut flere innlegg der jeg viser sminken min?

HVA SYNS DERE OM DETTE BILDET?

 • 24.01.2010 kl. 21:53


Før


Etter

Hadde det litt gøy med redigering tidligere i dag, og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Syns bildet ble ganske kult, jeg!

Hva syns dere om bildet?

VANNBILDER

 • 22.01.2010 kl. 17:22

Jeg har lenge hatt utrolig lyst å prøve meg på vannbilder, så i dag gjorde jeg det! Ikke glem at jeg er nybegynner:


Hva syns dere om bildene?

BILDER FRA PHOTOSHOOT - DEL 2

 • 17.01.2010 kl. 20:18

Tenkte å legge ut flere bilder fra photoshooten i går, vi hadde det utrolig gøy og jeg kunne gjerne tenkt meg å gjøre dette oftere. Som sagt kan jeg ikke skrive prinsippet med photoshooten enda fordi det skal være unikt og vi vil ikke at andre i klassen skal få idèen til å gjøre det samme. Men dere får vite det når vi er ferdig.

Likte dette bildet utrolig godt!

Hva syns dere om bildene?

BILDER FRA PHOTOSHOOT

 • 16.01.2010 kl. 19:14

Det var utrolig gøy med photoshooten! Følte oss skikkelig proffe der vi satt og ble stylet av mamma. Her er ihvertfall de bildene vi ble mest fornøyd med:

Prinsippet med hele greia kan jeg ikke forklare enda i tilfelle noen i klassen hermer.

Hva syns dere om bildene?

UKENS BILDE?

 • 09.01.2010 kl. 17:17

Fikk en idè fra Mariell litt tidligere i dag, at jeg kunne starte med UKENS BILDE. Altså at dere sender inn bilder til meg på e- post og så en gang i uken velger jeg ut et bilde og linker til den bloggen som har sendt inn det bildet. Hvis han/hun har blogg da. Bildet må også være tatt selv.Jeg VET at det er veldig mange der ute som er utrolig flinke til å ta bilde. Så om du vil sende inn et bilde eller to. Eller tre for den saks skyld, så kan du sende inn til malindh.blogg@hotmail.com. Merk emnet med UKENS BILDE. Håper jeg får inn bilder da, det er jeg ikke helt overbevist om skjønner dere.
Om dere lurer på noe, er det bare å spørre i kommentarfeltet.

Hva syns dere om idèen?

EDIT: Hvis du vil kan du lage et innlegg på bloggen istedenfor å sende på mail. Du velger selv :-)

INSPIRATION; GOSSIP GIRL

 • 08.01.2010 kl. 21:17

Har funnet noen utrolig kule bilder av Gossip Girl. Noen fra Weheartit og noen fra Monica sin blogg og andre blogger:
Hva syns dere om bildene?

Husk konkurransen her.

PHOTOSHOOOOOT

 • 05.01.2010 kl. 21:12

Her er da noen bilder fra photoshooten, men bare av meg. Margretha ville ikke at jeg skulle legge ut de av henne.


Vi tok ikke så mange bilder ute fordi det var iskaldt.


Faktisk IKKE redigert.


Jeg har fått sansen for rød leppestift, men mamma så litt skeptisk ut når hun så meg..


Kan hende jeg legger ut noen andre bilder en annen gang.

Hva syns dere om bildene?

BILDESERIE: FYRVERKERI

 • 01.01.2010 kl. 11:39
Hva syns dere om bildene?

BILDESERIE: SVANER

 • 26.12.2009 kl. 14:43

Så nå har jeg vært ute og tatt bilder av noen utrolig fine svaner:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Dette bildet er ikke redigert i det heele tatt...

Og så må jeg få med noen bilder av Leon også:
9.

10

Hvilket bilde likte du best?

SØT, IKKE SANT?

 • 24.12.2009 kl. 16:31
Hva syns dere om bildene?

BILDER FRA BURSDAGEN

 • 23.12.2009 kl. 11:38
Flink du er til å ta bilde, Andrea! Vi hadde quiz og jeg var på gruppe med Johan Thomas og Venuja. Vi kom på 2. plass forresten!


Verdens største gitar


Haha, måtte bare ta bilde av denne her!

Dette var da noen få bilder fra bursdagen, det ble ikke tatt så mange bilder.

Bruker du å ta masse bilder i bursdager?

BILDER FRA BURSDAGEN

 • 19.12.2009 kl. 17:56

Ja, de siste timene har jo jeg ikke oppdatert noe, men jeg har rett og slett vært på moa (altså kjøpesenteret) i over 3 timer. Nå før jul er det helt stappfullt og det vil si at det er skikkelig rushtrafikk for å si det mildt. Men ja, jeg skal lage en video med alle bildene fra bursdagen, men dere skal også få se noen her:

Johan Thomas og Thomas


Maria og Mariell


Mariell

Silje og Celine


Mariell gikk berserk med kameraet..

Silje og meg

Når var du i bursdag sist?

BILDER TATT MED LANG LUKKERTID

 • 17.12.2009 kl. 20:56

For en stund siden tok jeg turen ut og prøvde meg på lang lukkertid. Har ikke prøvd dette så mye før, så dette var ganske spennende. Her er ihvertfall bildene:


Jeg syns ihvertfall at bildene ble utrolig kule!

Hva syns dere om bildene?

BILDER FRA HELGEN

 • 06.12.2009 kl. 20:53

ENDELIG har jeg usb-kabelen til kameraet! Jeg har følt meg så "tom" uten det, om du skjønner. Så her kommer noen få bilder jeg har tatt i helgen:

Et bilde jeg tok på fredag som jeg skulle bruke i et innlegg da, meen så fant jeg jo ut at jeg ikke hadde usb-kabelen..


Selvfølgelig måtte jeg ha med et bilde av Leon <3


Og et drit kult bilde jeg tok med lang lukkertid. Syns det ble skikkelig kult!

Hva syns du om bildene?

ER DETTE TAYLOR SWIFT?!

 • 05.12.2009 kl. 18:39

Fant nettopp noen bilder av Taylor Swift som ikke var lik henne i det hele tatt! Check it out:

Alle bildene fant jeg på weheartit.

Helt ulikt henne syns nå jeg. Kanskje ikke på det nederste bildet da..

Enig?

JULEBILDER

 • 30.11.2009 kl. 15:04


Et bilde for å vise hvor mye snø som har kommet på et bord som står ute.
Min danske julekalender!

Åh, nå kjenner jeg hvor mye jeg gleder meg til jul! Det snør i ett sett ute og jeg gleder meg til å ake for første gang i år! (Dette skoleåret ihvertfall)

Hva syns dere om bildene?

Flere som har begynt å pynte til jul/advent?

SØTERE ENN DETTE SKAL DU LETE LENGE ETTER

 • 21.11.2009 kl. 09:52

Søt, eller hva?

WE <3 IT

 • 18.11.2009 kl. 17:28

Åh, jeg bare elsker bildene på weheartit.com! Og bare se på den nyydelige katten da! *smelte*

Liker du bildene på den siden?

PHOTOSHOOT - DEL 2

 • 08.11.2009 kl. 17:29

1.

2.

3.

4.

Ser at jeg egentlig burde redigert bildene, men det gidder jeg ikke.

Hvilket bilde likte du best?

PHOTOSHOOT

 • 07.11.2009 kl. 22:14

Nå har jeg hatt det litt gøy med selvutløser, mens Mariell sto noen meter unna med selvutløseren på sitt kamera.
1.

2.

3.

Flere bilder kommer senere!

Hva syns du om bildene?
Hvilket likte du best?

JEG HAR VERDENS BESTE BESTEVENN!

 • 07.11.2009 kl. 16:26Har du en god bestevenn?

MINE VESKER OG LOMMEBØKER

 • 01.11.2009 kl. 19:37

Vesker og lommebøker er noe jeg har masse av, men ikke er så flink til å bruke. Men, jeg lærer, og skal begynne å bruke det mer istedenfor å ha penger flytende i jakkelommer. Heh.


1. Starter med å vise dere gymbagen min, den ble kjøpt i New York i sommer og er fra Nike. Den er helt genial, og det dere ser på høyresiden av bagen er en egen skolomme, der det er plass til to skopar. Genialt, eller hva?!


2. Dette er vesken jeg fikk fra København med mamma og Kjetil og den er fra Friis & Company. Har ikke brukt den enda, derfor er prislappen fortsatt på.


3. Her er skolesekken min, og ja, bruker den hver dag på skolen.


4. Her er pengepungen som Mariell vant i gaveleken i går, og som sagt var hun så snill at hun gav den til meg!


5. Og her er en lommebok jeg kjøpte i Tyrkia for litt over et år siden, og den er fra Louis Vuitton (falsk)


6. Denne lommeboken ble kjøpt på en eller annen veskebutikk, en eller annen plass.


7. Haha! Denne er fra museumet i Alta. Mariell og jeg fikk hver sin sånn når vi var i Alta i sommer.


8. Denne er en av mine favoritter! Fikk den i bursdagsgave i år, og har brukt den veldig mye siden det. Den har også egne lommer til bankkort og sånt.


9. Denne ble også kjøpt i Tyrkia i fjor. Fra Gucci (falsk)


10. Denne er ikke så ofte jeg bruker, men har brukt den litt til veldig pyntete anledninger.


11. Denne kjøpte Mariell og jeg lik av på Accesorize på Gardermoen i sommer.


12. Og denne her ble kjøpt på Century21 i New York i sommer.


13. Og til slutt denne, som helt klart har blitt brukt aller mest av veskene mine. Den er fra Friis & Company og har veldig stor plass til saker og ting.

Hvilken veske/lommebok likte du best av de over her?
Har du mange vesker og lommebøker?

MINE FAVORITTSMYKKER

 • 28.10.2009 kl. 18:02

Det er faktisk ikke så lenge siden jeg begynte å bruke smykker hele tiden. Før brukte jeg det nesten aldri, og nå bruker jeg det til hvert antrekk omtrent. Jeg viser dere mine favorittsmykker:
img2917
På rommet mitt henger et lite smykkestativ som jeg fikk da jeg var medlem i TL-klubben. Her ser du at smykkene mine henger i store floker, egentlig.

img2919
Dette smykket har jeg hatt lenge, men begynte å bruke det for bare noen uker siden. Fikk det med mamma en gang.

img2923
Og så har vi det nye smykket fra Friis&Co. Elsker det allerede!

img2927
Og dette har du kanskje sett før? Nemlig BF-smykket som Mariell og jeg har. Hennes del står det Be - Frie på, og mitt står det andre delen på.

img2928
Dette smykket bruker jeg mest til hvite topper og gensere. Syns det er utrolig fint.

img2930
Og dette smykket har jeg faktisk nesten ikke brukt, men syns det er utrolig fint, så jeg burde egentlig bruke det mer.

img2939
Og et lite tips til dere; ikke legg alle smykkene på hverandre, det kan bli store floker av det.

Skal jeg ha flere sånne bildespesialer?

FOTOSHOOT; LEON

 • 10.10.2009 kl. 18:16

img2379img2380
img2391img2402

Han er så fotogen!

Har du hund?
Hva syns du om bildene?
Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no