hits

EN UTFORDRING FOR NESTE UKE

  • 15.04.2018 kl. 19:31

Reklame | iDeal of Sweden

God søndagskveld! Har dere hatt en fin helg? Det har jeg, dette finværet fortsetter jo bare, og da er alt bare helt topp ♥ Vi må jo bare nyte det når vi har det, for her i Norge vet vi aldri hvor lenge det varer. Etter frokost i dag satt jeg meg ut med en bok (som jeg egentlig har lest før, men jeg måtte ha noe) og nøt solen i en times tid. Jeg kommer ikke over hvor varmt det er her i solen når det er null vind. Vi har også ryddet og ordnet litt inne, i tillegg til at vi har skiftet til sommerdekk på bilene. Skjønner ikke helt hvorfor jeg skriver "vi" når det var Matias som skiftet dekk og jeg sto og så på. Viktig å heie litt også? Nå har jeg nok en gang satt meg ut, og siden solen er borte kan jeg også sitte med laptopen. Godt med litt frisk luft uansett.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sponset deksel fra iDeal of Sweden. Få 20% rabatt på hele siden med koden MALINDH. 

Jeg tenkte å gi meg selv en utfordring for neste uke, og se om det kan hjelpe på søvnen min: nemlig å legge fra meg telefonen minimum en halvtime før jeg legger meg. Jeg har forstått det slik at digitale verktøy kan forstyrre søvnen ganske mye, så jeg vil derfor teste og se om det funker med meg om jeg legger det fra meg tidligere. Vanligvis ligger jeg med telefonen i senga en god stund før jeg legger meg, og jeg sovner fortsatt ganske fort, men kvaliteten på søvnen min er sikkert ikke så bra som den kan være. Så neste uke skal jeg legge fra meg telefonen seneste halv 11, og så får jeg se hvordan det går. Med tanke på at jeg har Fitbit som måler søvnen min, kan jeg bruke den appen til å sammenligne søvnmønsteret mitt. Kanskje noen av dere vil slenge dere på utfordringen også?

Håper dere har hatt en fin helg ♥

4 Kommentarer

livetmitt93

15.04.2018 kl. 19:38
lykke til :)

znippen

15.04.2018 kl. 20:33
Så kult deksel :D Og masse lykke til! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge meg :)

Camilla

16.04.2018 kl. 12:52
Smart utfordring! Legger alltid selv mobilen fra meg en god stund før jeg faktisk skal sove :)

Malin H

16.04.2018 kl. 22:23
Camilla: Så flink du er da :D

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no