hits

LITT EGENPLEIE

  • 08.04.2018 kl. 20:29

Reklame | Swiss Clinic

God søndag til dere! Har dere hatt en fin en? Jeg hadde en lang, rolig start på dagen, før jeg dro på trening og hadde en god økt der. Så var det tilbake til sofaen i ett par timer før vi dro i familieselskap. Vi kom nettopp hjem, og nå venter jeg egentlig bare på at Heimebane skal begynne. Har dere sett den serien? Hvis ikke, se den! Den er fantastisk, til tross for noen mindre fine dialekter (Ja, jeg snakker om sunnmørsdialekt, som er dialekten jeg har, men den er ikke fin). Alt i alt en veldig bra søndag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette produktet dukket opp i postkassen for noen dager siden, så nå har huden min fått skikkelig pleie hver kveld. Det er altså en dermaroller fra Swiss Clinic, og den består av massevis av mikronåler som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon og reproduksjon av hudceller. Jeg har ikke testet den ut lenge nok til å se resultater, men huden min føles så god ut etterpå, og jeg kjenner at den gjør noe med blodsirkulasjonen. Får rett og slett en liten følelse av å ha vært hos hudpleie etter jeg har brukt den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rabattkode: Få 20% rabatt på Swiss Clinic med koden SWISSCLINICJNY ♥

5 Kommentarer

Victoria Larsen

08.04.2018 kl. 22:02
Så fin du er! Har veldig lyst til å prøve ut denne selv :D

Malin H

09.04.2018 kl. 21:40
Victoria Larsen: Tusen takk! :D

Nina cecilie

08.04.2018 kl. 22:04
Godt :)

Malin H

09.04.2018 kl. 21:40
Nina cecilie: Jaa :)

Berit Hatlestaderit

08.04.2018 kl. 22:16
Ser genialt ut, Malin! Det å få i gang blodsirkulasjonen påstår dei skal hjelpe mot rynker! Vi må få høyre vidare korleis resultatet blir! 👍

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no