hits

FRISKMELDT

  • 04.04.2018 kl. 19:58

Hei, dere! Nå er jeg endelig klar for å ta fatt på hverdagen igjen, etter å ha friskmeldt meg selv. Jeg var på jobb i går og var redd for at jeg skulle bli verre igjen av det, men det ble jeg heldigvis ikke, så i dag var jeg tilbake på trening! Jeg hadde faktisk fått abstinenser etter noen dager uten, så det var fryktelig deilig å være tilbake i dag. Jeg har tatt det litt rolig etter trening da, men fra i morgen av er det fullt kjør igjen tenker jeg. Nå venter jeg på at en focacciadeig skal heve, det er første gang jeg lager det, så jeg er veldig spent. Det er jo SÅ godt, så jeg håper virkelig det blir vellykket. 

Ellers har jo vinteren fint returnert hit da, og det er jo ganske typisk etter noen fantastiske måneder med masse sol. Men det er jo ikke ukjent at vinteren gjerne blir frem til mai, så jeg får bare være innstilt på at det ikke blir vår med det første. Jeg er veldig takknemlig for den kalde, fine vinteren som har vært her, og at den varte ut påsken, til tross for at jeg var syk halvparten av tiden. Menmen, det er ikke noe å gjøre med det! 

- Hva gjorde dere i påsken? 

4 Kommentarer

Victoria Larsen

04.04.2018 kl. 22:29
Så kjedelig at du var syk i påsken.. har selv vært det og det er virkelig kjedelig! Ellers var påsken veldig fin og været har vært nydelig :D

frkfrontend

04.04.2018 kl. 22:33
Så deilig å være frisk! Kos deg med focaccia!

Stine Jensen

05.04.2018 kl. 00:58
Så bra du er bedre! :)

livetmitt93

05.04.2018 kl. 11:46
godt du er frisk :)

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no