hits

AMSTERDAM

  • 19.03.2018 kl. 20:34

Home sweet home ♥ Vi kom hjem i dag, og det var jo godt det også. Nå har jeg endelig landet i sofaen, etter å ha pakket ut, handlet mat, og dusjet av meg flyturen. Jeg blir så sliten av å fly, så jeg kjenner iallefall at jeg skal legge meg tidlig i dag. Det er alltid så godt å komme hjem til egen seng, og jeg gleder meg til å dra på trening i morgen tidlig også! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var som sagt i Amsterdam på lørdag, og DET VAR. SÅ. KALDT! Vi var jo forberedt, så jeg hadde på meg ullsokker, ullsinglet, og var som dere ser ovenfor ganske godt pakket inn. Det var likevel ikke nok da, for den vinden var bitende kald, og vi gikk egentlig bare og hakket tenner hele dagen. Men det var jo uansett kjekt å være tilbake og se litt mer av byen, og vi gikk rundt og kikket i butikker, spiste en god lunsj (og ikke minst CHURROS♥), møtte kjentfolk, og benyttet oss av enhver mulighet til å komme litt inn i varmen. Jeg holder forsåvidt fortsatt på det at jeg liker Haag bedre da, hehe. 

Håper dere har hatt en fin start på uken ♥

3 Kommentarer

Nina cecilie

19.03.2018 kl. 20:37
Fine bilder :)

julietalivstil

19.03.2018 kl. 20:47
fine bilder:)

Hege Kristin

19.03.2018 kl. 22:53
jeg har også vært i amsterdam før, kjempefint der!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no