hits

NOEN ØYEBLIKK FRA DE SISTE UKENE

  • 12.03.2018 kl. 19:36

Det var plutselig ganske lenge siden sist jeg oppdaterte dere med noen øyeblikk fra min Instagram story! Jeg prøver å bli flinkere til å oppdatere der, rett og slett fordi jeg elsker den funksjonen og syns det er så gøy å følge med på andre sine. Det ser kanskje ikke veldig spennende ut med det knippet som er over, men det er jo bare et lite utvalg. Så om dere vil se litt mer enn jeg viser på bloggen, følg meg på Instagram @malindh! Nå har jeg snart 4000 følgere der, såå gøy ♥ Og jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere ekstra mye fra torsdag av når vi drar til Haag! 

Nå sitter jeg veldig komfortabelt under teppet på sofaen for å se på Camp Kulinaris. Så gøy med en ny type realityserie, jeg digger den! Jeg føler jeg har vært veldig effektiv i dag med trening, rydding og vasking av leiligheten, mathandel, og en 40-minutters gåtur, for å nevne litt! Jeg hadde egentlig mer på planen også med det ble rett og slett ikke prioritert i dag. Det er relativt hektiske dager frem til vi drar på torsdag, eller det vil si at det eneste jeg stresser med er egentlig at jeg må fullføre alle treningsøktene for uken før jeg drar. Men det går fint det! 

- Hva har dere gjort i dag? 

3 Kommentarer

Nina cecilie

12.03.2018 kl. 20:03
Fine blikk:)

Hege Kristin

12.03.2018 kl. 23:06
fine bilder :D

i dag har jeg vært på jobb, og så har jeg vært på møte etter det :)

Victoria Larsen

12.03.2018 kl. 23:27
Veldig fine bilder fra fine øyeblikk :-D I dag har jeg prøvd å trene litt?

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no