hits

FOR FØRSTE GANG PÅ 10 ÅR

  • 01.03.2018 kl. 20:56

Sånn så starten av dagen min ut i dag ♥ I forrige uke fikk jeg endelig skiene mine fra Nederland (de ble med i flyttelasset til familien min), og i dag dro jeg på en skitur for første gang på sikkert ti år! Jeg har aldri vært noe spesielt begeistra for ski, men etter å ha sett så mange bilder av folk på skitur denne vinteren fikk jeg så lyst til å gjøre det selv, og det er jo helt nydelig vær for tiden så det må jo benyttes! Løypen jeg valgte hadde mye oppoverbakker da, så i morgen tror jeg at jeg skal kjøre enda litt lenger, og satse på mer bortover. Det er mer min greie, hehe. 

Ellers kom mormor og morfar til byen i dag og spanderte middag på oss og tante, og så ble de med hit igjen etterpå. Så fint å se de igjen, og ekstra fint er det å se familien nå når mamma og de ikke er her, men de ser jeg heldigvis om bare to uker ♥

Står dere på ski?

1 Kommentar

livetmitt93

01.03.2018 kl. 21:18
godt:)

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no