hits

VLOG: ONE OF THOSE DAYS

  • 25.02.2018 kl. 20:31


Ukens video er en ikke fullt så spennende vlog, siden jeg filmet den på en dag som endte opp med å være litt dårlig. Men når jeg først hadde startet filmingen og bestemt meg for å filme den dagen kunne jeg ikke la være heller, så da ble det sånn. Jeg syns det er viktig å vise de litt dårligere dagene også, for da blir det litt mer ekte. De dårligere dagene dukker heldigvis ikke opp så ofte, og da prøver jeg å tenke på det klisjé ordtaket "It's just a bad day, not a bad life". 

I dag har jeg vært mer ute av huset enn jeg vanligvis pleier på søndager, først var jeg i CrossFit boksen som Matias trener i fordi CrossFit Open har begynt og han skulle ta økten, så da måtte jeg komme og heie. Selv om jeg ikke trener CrossFit selv syns jeg det er veldig gøy å se på, og det er litt vanskelig å ikke bli engasjert når det er noe som er en så stor del av livet til Matias. Og så er jo det litt gøy å se andre slite også, hehe. Etter det dro Caroline og jeg på café siden hun har bursdag i dag, og siden har jeg bare slappet av hjemme, med Chinese take-out til middag. En fin søndag med andre ord, og det håper jeg dere også har hatt ♥

1 Kommentar

livetmitt93

25.02.2018 kl. 20:39
fin video :)

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no