hits

FØLELSER OSV

  • 24.02.2018 kl. 21:55

God kveld, dere ♥ Ett par dager siden sist nå, men i går glemte jeg helt av tiden etter jobb, og det har jeg forsåvidt gjort i dag også, for jeg hadde ikke tenkt å skrive så sent. Det er jo ikke akkurat mange som sitter og leser blogg på en lørdagskveld, hehe. Jeg koser meg i eget selskap nå, og syns det er så deilig med slike kvelder. 

En ting jeg har tenkt endel på i det siste er hvor sykt følsom jeg er. Jeg har alltid vært veldig følsom, men jeg har bare tenkt mye på det i det siste, og jeg vet ikke helt hvorfor. Spesielt denne uken har det vært SÅ mye følelser, sånn er det jo når det er den tiden på måneden, men denne uken føler jeg bare at det har tatt helt overhånd. Eller så er det bare at jeg har tenkt mer over det. Det er jo en god ting også det, men noen ganger irriterer følsomheten meg skikkelig. Som at jeg ikke klarer å krangle med noen uten å begynne å gråte, eller at hvis jeg er veldig sliten og trøtt kan jeg begynne å gråte for ingen grunn. Veldig travelt til tider altså, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har jo blitt ganske vant til det nå etter snart 23 år på denne jorden, men det er likevel noe jeg prøver å jobbe med. Følsomheten fører til mye bekymringer og dårlig samvittighet, som igjen tar mye energi fra meg. Men alt kan jobbes med, og jeg prøver alltid å ta meg sammen når det er skikkelig ille. Noen andre som er like eller? Hjelper alltid litt å vite at man ikke er den eneste, haha.

Nå skal jeg ta meg en lang, varm dusj, og så satser jeg på tidlig kveld. Jeg er SÅ trøtt! Håper lørdagen deres er fin ♥

6 Kommentarer

Janne

24.02.2018 kl. 21:57
huff så slitsomt. er sånn selv veldig ofte. Du får prøve å slappe av litt og gjøre noe du liker <3

Hege Kristin

24.02.2018 kl. 22:50
jeg også har det akkurat slik! veldig slitsomt noen ganger, lurer faktisk på om jeg er høysensitiv eller noe..

Isabell

25.02.2018 kl. 00:47
Sann har jeg det også!

Slitsomt i perioder:p

livetmitt93

25.02.2018 kl. 11:35
slitsom og ha det slikt da :/

Victoria Larsen

25.02.2018 kl. 12:58
Det er utrolig slitsomt å ha det slik, noe jeg kan kjenne meg igjen i.. forrige uke gråt jeg for ingenting, sånn helt ut av det blå! Slik går det ofte for meg også når det er mye som skjer. Håper det roer seg for deg :-)

Malin H

25.02.2018 kl. 17:02
Victoria Larsen: Hehe, bra jeg ikke er den eneste iallefall!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no