hits

PINK OBSESSION

  • 05.01.2018 kl. 21:27

God fredagskveld! I dag har det ikke skjedd kjempemye spennende, vi har for det meste holdt oss inne og ryddet. Etter hvert fant vi ut at vi skulle ta oss en sykkeltur til "sentrum" av dette området her, men da begynte det å HØLJE ned (det hadde vært fint hele dagen...), så da ble det en kjøretur istedenfor gitt. Men det var greit det også da, jeg har vært ganske rastløs, så det hjalp litt. Jeg har så lyst å utforske byen, men jeg er jo her hovedsaklig for å hjelpe familien min å flytte. I morgen skal vi finne på litt da, så det blir gøy! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å vise dere ett par små innkjøp som jeg gjorde på onsdag, men det meste må dere vente med å se til innkjøpsvideoen neste uke, hehe. Genseren har dere jo sett før, men den passet så fint med det rosa temaet her! Jeg har jo alltid vært veldig glad i rosa, og på onsdag ble det endel rosa innkjøp. Jeg falt pladask for denne toalettmappen fra Ted Baker - SÅ SØT! Det samme med alpeluen som er fra Topshop, og den gleder jeg meg veldig til å bruke i et antrekk snart. 

- Hva syns dere? 

3 Kommentarer

livetmitt93

05.01.2018 kl. 21:30
rosa <3 fine ting :)

Janne

05.01.2018 kl. 21:55
åå så fine! Elska lua :D Har en sånn i hvit og en i lyseblå :D

Victoria Larsen

06.01.2018 kl. 11:24
Åh, så utrolig fine ting!! Elsker rosa selv, så jeg skulle gjerne hatt disse tingene selv :-D

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no