hits

"UFRIVILLIG" SHOPPING

  • 03.01.2018 kl. 21:56

Hei fra Haag! Vi kom frem i går kveld, og i dag har ting gått i ett så jeg har ikke rukket å sette meg ned og oppdatere før nå. Vi endte opp med å være på flyplassen i 1,5 time etter vi landet i går fordi det var så mye styr med bagasjen vår, som til slutt viste seg å ikke ha kommet med flyet. Vi hadde en relativt liten connection i Oslo, så det var vel det som gjorde det. Så da endte vi opp med å dra til huset uten de 10 kolliene! Det første vi gjorde etter frokost i dag var derfor å dra til sentrum for å shoppe litt, siden spesielt jeg hadde ingenting annet enn det jeg hadde på meg i går. Men litt shopping slår jo aldri feil, så det var helt greit for meg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da vi kom hjem begynte vi å rydde på plass endel ting her, og der har vi en lang vei å gå, hehe. Flyttefolkene lot ikke ting stå i kasser, så det ligger stort sett ting overalt som vi må finne plass til. Men det kommer seg etter hvert, det er jo bare en del av prosessen! Nå kjenner jeg at jeg er kjempesliten, så jeg tror jeg skal ta meg et bad og så legge meg tidlig. Det blir jo ikke akkurat late dager her, så det er godt å få en god natts søvn iallefall.

Håper dere har det fint ♥

4 Kommentarer

Victoria Larsen

04.01.2018 kl. 00:30
Åh, helt enig at shoppig aldri er feil. Kos deg så mye! Lurer på hvor du har kjøpt sekken din? Utrolig fin og veldig flotte bilder :-D

Malin H

04.01.2018 kl. 09:06
Victoria Larsen: Tusen takk :D Den er fra Nelly!

Emilie Helle

04.01.2018 kl. 08:21
Alltid greit med shopping! Digget sekken din :D

Malin H

04.01.2018 kl. 09:06
Emilie Helle: Absolutt, hehe :D

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no