hits

THE SADDER PARTS OF THIS YEAR

  • 07.12.2017 kl. 22:15

Jeg bladde gjennom arkivet mitt nå for et nytt throwback innlegg, og jeg har jo kommet meg til Mai, og tenkte da å skrive om Oslo-turen vi hadde da vi dro for å se Ariana Grande. Og så bladde jeg meg nedover Mai-arkivet, og så da innlegget jeg skrev etter terrorangrepet på Ariana Grande konserten i Manchester. Jeg føler at jeg ikke helt klarer å se tilbake på dette året uten å tenke på de fæle tingene som har skjedd også. Det har vært ufattelig mange angrep i år, både i Europa og andre steder i verden, men det er liksom noen av angrepene som treffer meg ekstra hardt. 

Under to uker etter jeg var i London skjedde terrorangrepet der, så skjedde det i Paris under to uker etter jeg var der, og deretter på Ariana Grande konsert under to uker etter vi så henne selv. Hvor rart er ikke det? Alle angrep er fæle, men det har stukket litt ekstra når det har skjedd steder jeg nettopp har vært, og har et godt forhold til. Spesielt konserten, der folk (for det meste barn) dro for å se idolet sitt live. Det er så trist, og jeg kan ikke la være å tenke på hvor ufattelig mange som har mistet nære i terrorangrep dette året. Vi får bare holde håpet oppe, ikke slutte å leve livet av den grunn, og håpe at neste år inneholder færre angrep. 

4 Kommentarer

Nina

08.12.2017 kl. 00:14
Scary :/

Victoria Larsen

08.12.2017 kl. 12:45
Så flotte ting å se tilbake på! <3 God helg :-)

Malin H

08.12.2017 kl. 16:53
Victoria Larsen: Vil jo ikke akkurat si at terrorangrepa er så flott å se tilbake på, hehe :) God helg til deg og!

Victoria Larsen

08.12.2017 kl. 16:55
Ikke på den måten, men dessverre vender man ofte tilbake på slike tragedier som virkelig ikke burde skje.. <3 Sterkt og det husker jeg utrolig godt!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no