JEG TRENGER DERES HJELP!

  • 26.08.2017 kl. 12:00

Hei dere, og god lørdag ♥ Solen skinner i dag og jeg er veldig klar for denne dagen. Det er Politiets dag her i byen, så jeg skal innom der (med et lite håp om å se den nye politivalpen), og så skal jeg jobbe i ett par timer på en annen Cubus butikk. Kun to timer jobb på en lørdag er jo null stress, hehe. Men til poenget med dette innlegget: i dag vil jeg ha deres hjelp! Jeg nevnte jo tidligere denne uken at jeg har noen spørsmål til dere om bloggen min, for å gjøre den bedre. Så det jeg lurer på er: 

Hva liker dere å lese om på bloggen, hvilken type innlegg? Hva vil dere ha mer av her? Noe dere savner? Noe dere vil ha mindre av? Setter veldig stor pris på tilbakemelding fra dere, det er jo tross alt dere som leser. Om dere kun orker å svare på én ting vil jeg at dere svarer på hvilke innlegg dere vil lese ♥

Ha en nydelig dag ♥

4 Kommentarer

Victoria Larsen

26.08.2017 kl. 14:11
Så deilig med fint vær, slik det er her også! Hm, for meg blir det veldig vanskelig å si om jeg savner noe, for det gjør jeg ikke. Jeg er en fast følger, så jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive der. Men, det er jo alltid gøy å lese forskjellige tips! :-)

Malin H

26.08.2017 kl. 15:02
Victoria Larsen: Men det er fint at du er fornøyd med det jeg legger ut her iallefall :D Tips noteres ned, skal se hva jeg kan få til <3

stinem

26.08.2017 kl. 15:04
Jeg liker godt bildene du legger ut! :)

Malin H

26.08.2017 kl. 20:52
stinem: Så hyggelig! :D

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits