VACATION WORKOUT

  • 10.07.2017 kl. 17:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går trente jeg for første gang denne ferien! Planen var egentlig å trene ganske mye mer, men jeg blir så sløv av denne varmen, og jeg har rett og slett ikke orket å ha dårlig samvittighet for det heller. Men i går tenkte jeg at jeg kunne bli med! Da trente jeg armer og mage, for det var den eneste Kayla-økten det var nok utstyr til der. Men for å si det sånn da, det var minimalt med air condition der, så jeg har aldri hatt en så svett økt før, og av den grunn i seg selv er det egentlig greit at det er eneste økten jeg har gjort her. Det er liksom ille når man svetter før man har begynt å trene. Men en liten pause fra treningen har jo vært litt deilig da, og nå gleder jeg meg til å trene når jeg kommer hjem igjen. 

Yesterday I worked out for the first time this vacation! The plan was to do more workouts, but I get so tired from this heat, and I haven't bothered feeling guilty about it either. But yesterday I thought I'd join the gym! So I did an arms and abs workout, because that was the only Kayla-workout that there were enough equipment in the gym for. But the gym had minimal air condition, so I've never had a more sweaty workout, and that is a reason enough not to workout here, haha. It's quite bad when you're sweating even before you've started working out. But a small break from working out has been nice too, and now I'm looking forward to getting back into it when I get home. 

1 Kommentar

Berit

11.07.2017 kl. 23:36
Sprekt gjort å trene i slik varme! Kjekt å sjå Matias også! 😘

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits