SPRING FAVORITES

  • 25.04.2017 kl. 20:55

Adlinks


Pink and grey sweater here / sweater with roses here / green dress here / offshoulder top here


Pink blazer here / ripped skinny jeans here / beige pants here / patterned dress here


Hei dere! Jeg tilbringer kvelden under dyna siden jeg blir litt slapp og syns synd på meg selv etter jeg har tatt vaksine, så jeg har brukt den siste timen på å se gjennom massevis av fine klær på NA-KD og finne frem noen plagg jeg liker til våren. Det er jo ikke nødvendigvis veldig varmt her på våren så jeg tok med ett par gensere i kollasjen. Til våren syns jeg det er så fint å finne frem klær med farger, og lyse jeans/bukser. Det er så mye fint i butikkene for tiden, så jeg sliter virkelig med å holde meg unna. Men med så mye reising det har blitt den siste tiden må jeg prøve å spare litt penger, så jeg må nesten bare prøve å holde meg til vindusshopping. Nå skal det sies at jeg nettopp har funnet frem vår/sommerklærne fra i fjor som har vært pakket ned hele vinteren, og det føles nesten ut som jeg har nye klær fordi det er så mye jeg hadde glemt jeg hadde! 


Hey guys! I'm spending my night under the duvet since I get a little tired and feel sorry for myself after taking a vaccine, so I've spent the last hour looking at so many nice clothes on NA-KD and finding some items I like for spring. It isn't necessarily that hot here in the spring, so I included a couple sweaters in the collage. I think it's so nice with colorful clothes and light colored jeans/pants for spring. There are so many nice clothes in the stores these days, so I'm really struggling to stay away. But it's been so much travelling lately so I have to try saving some money, so I just have to try sticking to window shopping for now. However I just packed up my spring/summer clothes from last year, and it almost feels like I have new clothes because there are so much stuff I forgot I had! 

4 Kommentarer

TINANNA

25.04.2017 kl. 21:03
Så mye fint! :D Gleder meg til det blir varmt nok til å gå uten jakke!

Malin H

25.04.2017 kl. 21:38
TINANNA: Samme her!! Håper virkelig det blir snart, haha

LiseBrevik

25.04.2017 kl. 22:58
Gjett om jeg bare fikk lyst til å klikke hjem masse av disse plaggene da! Er så mye fint i klesbutikker i år syntes jeg :D elsker farger på vårparten/sommer. Såå friskt! Huffda. Vaksinesprøyter blir man ofte slapp av, håper det går over snarest! Du får bare slappe av godt i kveld <3

Malin H

26.04.2017 kl. 11:41
LiseBrevik: Jaa, virkelig! :D Jeg blir heldigvis ikke veldig mye påvirket av vaksiner, så det gikk helt fint <3

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits